, ,

Ľubomíra Bačíková, 22.03.2024, ranní zprávy, Témata: Politico: vojenský personál začal masově opouštět armády NATO., DALŠÍ INFORMACE K POSLEDNÍ VERZI MEZINÁRODNÍCH ZDRAVOTNÍCH PŘEDPISŮ!, „SKUTEČNÝ PŘÍBĚH MNOHAMILIARDOVÉHO KLIMATICKÉHO PODVODU“!…..

22.03.2024: Ranní zprávy, Témata: Politico: vojenský personál začal masově opouštět armády NATO., DALŠÍ INFORMACE K POSLEDNÍ VERZI MEZINÁRODNÍCH ZDRAVOTNÍCH PŘEDPISŮ!, „SKUTEČNÝ PŘÍBĚH MNOHAMILIARDOVÉHO KLIMATICKÉHO PODVODU“!…..

 

❤️„Život je jako bublina. Stoupá vzhůru, ale když je moc vysoko, tak praskne.“

 

📌21.3.2024, Volný Blog, Jana Černeková: Polský generál Andrzejczak: Ztráty ukrajinských ozbrojených sil dosahují milionů, nikoli statisíců!!!

👉 Ztráty Ozbrojených sil Ukrajiny (AFU) se odhadují na miliony, nikoli statisíce vojáků. Tento názor v úterý vyjádřil bývalý náčelník generálního štábu polské armády generál Raimund Andrzejczak.

Ukrajinské zásoby pracovních sil podle něj docházejí a země „nemá s kým bojovat“. Bývalý náčelník generálního štábu to uvedl v rozhovoru pro kanál Polsat.

Jmenování Alexandra Syrského do funkce vrchního velitele ozbrojených sil Ukrajiny situaci nezměnilo. Nové velení čelilo stejným problémům jako předchozí.

👉 Ukrajinským ozbrojeným silám docházejí náboje pro systémy protivzdušné obrany, dodal Andrzejczak. V tomto ohledu Rusko brzy zahájí „další účinný úder“ proti Ukrajině, navrhl.

Britský expert Alexander Merkouris dříve uvedl, že ukrajinské ozbrojené síly trpí hladem po granátech . Podle experta bude muset Kyjev na konci března přepnout do úsporného režimu, takže ruská armáda bude moci zahájit masivní útoky pomocí dronů a raket.

Video k článku lze zhlédnout viz. ZDROJ

 

https://smotrim.ru/article/3858927?utm_source=yxnews&utm_medium=mobile&utm_referrer=https%3A%2F%2Fdzen.ru%2Fnews%2Fstory%2F57b05546-1324-5ec2-8e74-cd7e0b799064

 

https://volnyblog.news/polsky-general-andrzejczak-ztraty-ukrajinskych-ozbrojenych-sil-dosahuji-milionu-nikoli-statisicu/

 

 

📌21.3.2024, Volný Blog, Jana Černeková: Politico: vojenský personál začal masově opouštět armády NATO

V armádách NATO vzkvétal problém: vojenský personál odchází. TVNZ

V roce 2023 opustilo Bundeswehr více než 1 500 vojáků, čímž se počet německých vojsk zmenšil na 181 514 a ve Francii armáda začala opouštět službu v průměru o rok dříve. Tramp

Zejména zpráva Bundeswehru za rok 2023, nedávno představená v Bundestagu, odhaluje, že německé ozbrojené síly opustilo 1 537 vojáků a armáda se neustále potýká s chátrající infrastrukturou, jejíž renovace si vyžádá 50 miliard eur. Ruposters.ru

Francouzský ministr ozbrojených sil Sebastien Lecornu problém uznává a podotýká, že mnoho spojeneckých zemí má personální potíže, které se nyní snaží stimulovat armádu zvýšenými platy a sociálními zárukami. Ruposters.ru

ZDROJ: https://volnyblog.news/politico-vojensky-personal-zacal-masove-opoustet-armady-nato/

 

 

📌21.3.2024, Volný Blog, Lenka Peterková: „MOC ČASU NA BOJ NEZBÝVÁ: ZHROUCENÍ PŘIJDE NÁHLE. UMĚLÝ POKLES CEN ENERGIÍ. KVŮLI VOLBÁM. BUDE ELEKTŘINA BRZY NA PŘÍDĚL? FIALOVÝ PROGRAM JE BÍDA A VÁLKA. VÍME, JAK TOMU ZABRÁNIT! LIDOVÉ POVSTÁNÍ JAKO NA ISLANDU? JEN RADIKÁLNÍ ODPOR.“

PROTIPROUD TV vysílá rozhovor Petra Hájka se známým energetickým expertem (a předsedou hnutí JASAN) Vladimírem Štěpánem, který varuje, že po volbách se program Bída a Válka stane rychle realitou, jíž se už nedokážeme ubránit, pokud včas proti protektorátní vládě nepovstaneme – a nevezmeme věci do svých rukou.

článek vyšel: 20.3.2024

Zdroj: https://protiproud.info/politika/7815-moc-casu-na-boj-nezbyva-zhrouceni-prijde-nahle-umely-pokles-cen-energii-kvuli-volbam-bude-elektrina-brzy-na-pridel-fialovy-program-je-bida-a-valka-vime-jak-tomu-zabranit-lidove-povstani-jako-na-islandu-jen-radikalni-odpor.htm

 

https://volnyblog.news/moc-casu-na-boj-nezbyva-zhrouceni-prijde-nahle-umely-pokles-cen-energii/

 

📌👹💉🎚️Výsledky vakcinace COVID-19 v Anglii.

Článek z Exposé ze dne 15.2.2024 (https://expose-news.com/2024/02/15/analyzing-englands-shocking-c19-vaccine-deaths/)

(…) „Mezi červencem 2021 a květnem 2023 zemřelo 965 609 očkovaných ve srovnání s pouhými 60 903 neočkovanými. To znamená, že během tohoto období došlo v Anglii k celkovému počtu 1 026 512 úmrtí a očkovaní tvořili 94 % z nich. Neočkovaní tvořili pouhých 6 % z nich“.

(…)Tak si shrňme fakta, aby se výše uvedená citace nejevila jako vytržená z kontextu a zasaďme těm statistikům, kteří se to budou snažit různě dezinterpretovat, regulérní šach mat:

71% Angličanů obdrželo minimálně jednu dávku (tj. 44,48 mil.)

29% Angličanů odmítlo hned tu první (tj. 18,91 mil.)

 

Ve sledovaném období mezi 07/2021 a 05/2023 zemřelo:

👉 NEOČKOVANÝCH: 60.903 osob z 18,91 mil., tj. 0,32% z nich.

👉 OČKOVANÝCH: 965.609 osob ze 44,48 mil., tj. 2,17% z nich.

 

Aniž bychom se chtěli dotknout jiných alternativních medicínských konceptů (jejich protagonisté se v tom najdou), které však odmítají možnost, že by vakcíny měly mít jakýkoli vliv, bylo by fajn, kdyby nám někdo vysvětlil, jak je možné, že podle těchto údajů zemřelo 6,78 krát více očkovaných, nežli neočkovaných.

Tyto detailní informace nám totiž říkají, že tím faktorem, který zvyšoval množství úmrtí ve sledovaném období, byla právě experimentální vakcína.

 

👉 A jen tato čísla, pokud jsou pravdivá, by měla být jasným signálem k zahájení tribunálů s COVID zločinci. A to samé se dá předpokládat i v ostatních zemích, kde proběhlo experimentální očkování stejnou látkou.

👉 Takže Prymula, Chlíbek a ostatní COVID zločinci by se měli raději připravovat na to, až si pro ně přijdou strážci zákona, namísto šíření další poplašné zprávy o přítomnosti další epidemie. Že se tak ještě nestalo, je lakmusovým papírkem zkorumpovanosti našeho systému a nemusíme se bát říci – jeho zvrhlosti.

 

A proto, milí elitní hodnostáři církve Svědků Covidových, váš primitivní modus operandi již známe.

1) Vyděšení populace neexistující hrozbou

2) Nahnání na testování

3) Vytvoření pandemie testovaných falešnými absolutně neprůkaznými testy

4) Politické ospravedlnění aplikace nějakého svinstva do lidí, na příkaz od vašich farmaceutických loutkovodičů

Tohle ještě nepochopil pouze idiot. Tak uvidíme, kolik jich tu ještě zbylo…

 

https://t.me/absurdnisvet/70573

 

📌 HlídacíPes, leden 2024, Jan Urban: Chceš vlastnit zbraň? Tak se připrav sloužit vlasti. KOMENTÁŘ. Sněmovna přijala nový zákon o držení zbraní. Předcházela tomu jedna z nejzbytečnějších a nejméně informovaných diskuzí, příliš často sklouzávající k pouhému ideologickému ptydepe. Ale takový máme parlament, a lepšího se dočkáme jen stěží. Výsledek hlasování byl vlastně předem jistý. Zastánci ozbrojování za každou cenu vedou už řadu let intenzivní lobbing do detailu okopírovaný z argumentária americké National Rifle Association.

Její kopie, nazvaná u nás Liga libe, má dokonce svoje kádry na pozicích poradců na klíčových ministerstvech vnitra a spravedlnosti.

Jejich laciné mávání ochranou práv a svobod jednotlivce ale ani u nás nedokázalo vysvětlit, proč je americký ústavní ideál z konce osmnáctého století nemožné modifikovat na podmínky století jednadvacátého.

Pokud přijmeme princip legitimnosti osobní obrany života, zdraví nebo majetku za použití smrtící zbraně, měli bychom vlastnictví takové zbraně vázat také na současnou povinnost služby státu.

👉 Vlastnit zbraň byla tehdy, na rozdíl od dneška, pro lovce a zemědělce v divočině a pro miliční systém obrany životní nutnost. Neexistovaly automatické zbraně, jen jednoranné předovky, které i ten nejšikovnější střelec dokázal nabít a vystřelit z nich maximálně dvakrát za minutu. Dnešní zbraně mají násobnou smrtící účinnost a kadenci několika set výstřelů za minutu.

Řád a étos

Jenomže logika tady nikdy nepomáhala a nepomůže ani dnes. Hodnotově bezradná česká společnost a politika si prostě pořídily jen další bezzásluhovou parazitní zájmovou skupinu na úrovni fotbalových ultras, sprejerů či nízkonákladových televizí a hudebních rozhlasových stanic. Pokud tedy přijmeme princip legitimnosti osobní obrany života, zdraví nebo majetku za použití smrtící zbraně, měli bychom vlastnictví takové zbraně vázat také na současnou povinnost služby státu. Otevření a poskytnutí zákonné možnosti, a tedy práva zabít jiného člověka, je vskutku něco jiného než verbální agrese na fotbalových stadionech nebo obliba přihlouplých bitek v klecích.

👉 Naskýtá se možnost všechny držitele zbrojních průkazů zákonem povolat ke službě a výcviku v uvažované struktuře Teritoriální obrany České republiky pod Armádou České republiky.

Zkušenosti především z války na Ukrajině prokázaly možnost a nutnost masového využití levných průzkumných a útočných dronů, obsluhovaných pouze malými pružnými týmy operátorů. Jejich výcvik by armádě předal zodpovědnost i za kontrolu jejich zdravotního a psychického stavu.

Podřízení soukromého zájmu společenské potřebě obrany je zcela legitimní a odstranilo by rázem i naprostou většinu negativ, vyplývajících z dnešního stavu. Do bezhodnotové „svobody“ by tento závazek a povinnost vnesly řád a étos. Tedy přesně to, proč švýcarský miliční systém na rozdíl od Spojených států neprodukuje „šílené střelce“.

👉 Pudová reakce

Současná rezignace státu na prosazování hodnot společenství je absurdní a nezodpovědná. Přímým jejím důsledkem je obecná nedůvěra ve stát a jeho schopnost prosadit za všech okolností nejenom právo, ale i obecné civilizační a kulturní hodnoty.

A to je jedna ze základních příčin, uváděných mezi důvody pro sebeozbrojování občanů. Ty další, citované psychologickými výzkumy, jsou obecný strach ze světa, pocit bezmoci, potřeba výjimečnosti, nedostatek sebedůvěry a důvěry ve společné hodnoty. Jak uvádí psycholog Jan Kulhánek: „Méně o věcech přemýšlíme a více reagujeme pudově, emotivně.“

Pocit nebezpečí a podvědomý strach motivují k obraně před i pouze hypotetickým ohrožením. Vjem ohrožení je ovšem typický projev vyvolaného dlouhodobého stresu, který automaticky nutí nebezpečí zveličovat.

👉 Pokud člověk přestane důvěřovat státu, že dokáže zajistit jeho osobní bezpečnost a veřejný pořádek, „logicky“ se snaží zajišťovat vlastní „bezpečí“ vlastně jakýmikoliv cestami.

Upřímně řečeno, český veřejný život, politika a média, nedokázaly v minulých letech hledat a vytvářet společný vjem a hodnotový popis emočně náročných problémů, jako byly uprchlické krize, pandemie covidu nebo ruská agrese na Ukrajině.

Nezpracovaný strach z neznámého „nebezpečí“ a jím vyvolaný dlouhodobý stres živí jak malá profesionalita médií, tak rozšíření „alternativních“ dezinformačních kampaní i nezodpovědné zneužívání populistickou „politikou“.

Je nutné si uvědomit, že nezodpovědně hloupý ideologický přístup k otázce osobního ozbrojování v minulých desetiletích vytvořil uvnitř české společnosti vlivnou zájmovou skupinu tří set šestnácti tisíc držitelů zbrojního průkazu.

Méně, než polovinu z nich tvoří alespoň částečně organizovaní myslivci. Argumenty, poukazující s povzdechem, že je u nás přes jeden milion registrovaných střelných zbraní, což je víc než ve čtyřikrát větším sousedním Polsku, jsou zbytečné. Nepomůže ani srovnání v otázce vlastnictví zbraní divoce „svobodnými“ Spojenými státy.

A pokud přes šedesát zástupců akademické obce chce do diskuze o vlastnictví zbraní vnést jakkoliv logické argumenty jen pár dní před jeho projednáním a schválením ve Sněmovně, měli by si uvědomit, že přicházejí příliš pozdě.

Držení zbraní se v České republice stalo prakticky neodstranitelným faktem. To, co je možné, a bylo by jedině správné, je podřídit tuto ozbrojenou vrstvu občanů zájmu obrany státu.

https://hlidacipes.org/jan-urban-chces-vlastnit-zbran-tak-se-priprav-slouzit-vlasti/

 

📌21.3.2024, Volný Blog: NEBEZPEČNĚJŠÍ NEŽ PANDEMICKÁ SMLOUVA: DALŠÍ INFORMACE K POSLEDNÍ VERZI MEZINÁRODNÍCH ZDRAVOTNÍCH PŘEDPISŮ!

👉 Na nebezpečí změn Mezinárodních zdravotních předpisů zde upozorňuji opakovaně. V jejich případě je totiž v podstatě jisté, že budou schváleny, protože potřebují méně hlasů než Pandemická smlouva. A potřebná nadpoloviční většina, která je musí schválit, se podle posledních informací nejspíš najde.

Tato většina stačí k tomu, aby nové MZP platily úplně všude, tedy i v zemích, které změny neschválí. Podstatné tak v tento moment není to, jak se ta, která vláda postaví k samotným změnám při hlasování, ale spíš to, 👉 jak dalece je ochotná odejít z WHO.

Jenže – jak zde bylo již mnohokrát zmíněno – samotná EU po svých členech požaduje členství ve vybraných světových organizacích, k nimž samozřejmě patří také WHO.

Žádná eurohujerská vláda (což jsou aktuálně všechny vlády zemí EU – bez výjimky) nebude ochotna z WHO vystoupit, protože to by předně vyžadovalo vystoupení z EU.

👉 Například USA mají v případě nástupu Trumpa celkem jisté, že z WHO vystoupí (USA byly mimo WHO za Trumpa již v roce 2020), stejně tak může doufat ve vystoupení i mnoho dalších zemí světa, které by případně vyměnily vlády.

👉 Země EU však v totéž doufat nemohou.

O to je důležitější si připomenout, co nová pravidla – aktuálně z nejnovější lednové verze – znamenají. Více o jejich aktuálním obsahu jste si mohli přečíst již zde.

James Roguski, který od samého počátku snahy WHO o převzetí moci nad světem sleduje, nyní upozornil na to, co nové MZP znamenají a jak se k nim staví členské státy.

Kritickému autorovi a aktivistovi Jamesi Roguskimu se podařilo alespoň dočasně skoncovat se zmatky kolem Mezinárodních zdravotních předpisů, které byly roky přísně tajné:

Získal nejnovější verzi – dokument  z 9. ledna 2024 (oficiálně negociační text,  tedy jakýsi negociační dokument, který však odráží zamýšlené usnesení), který do jisté míry představuje prováděcí předpisy k připravované pandemické smlouvě WHO.

Tyto MZP jsou mnohem toxičtější než samotná smlouva, protože o nich rozhoduje pouze prostá většina, i když zahrnují všechny „mučicí nástroje,“ které známe z let Covidu: požadavky na testování, uzavírání veřejných prostranství, zákazy kontaktů, požadavky na rozestupy, karanténa, zákazy cestování, požadavky na očkování atd.

Kromě toho mají být zavedena další opatření, která může WHO nařídit v případě mezinárodní, regionální nebo dočasné zdravotní nouze a jdou daleko nad rámec omezení, která známe z takzvané „pandemie“: cenzura, povinnost výroby a distribuce léků, povinnosti identifikace (např. zavádění ID), cestovní předpisy atd.

celý článek si můžete přečíst ZDE

https://volnyblog.news/nebezpecnejsi-nez-pandemicka-smlouva-dalsi-informace-k-posledni-verzi-mezinarodnich-zdravotnich-predpisu/

 

📢  Pro osvěžení faktů dějin a historie z archívu o WHO:

👉 3.11.2023:  BEZPRESU NEWS: Výzva Pascala Najadiho, syna spoluzakladatele WEF                          ➤ ➤ ➤ Pascal Najadi před několika dny zveřejnil toto krátké video, ale jeho Xúčet @najadi4justice byl zablokován. Pascal Najadi, syn spoluzakladatele Světového ekonomického fóra Hussaina Najadiho, v tomto videu vyzval k zatčení Billa Gatese, WHO vedení, WEF, Klause Schwaba, vedení Big Tech a Big Pharma.

„Ženeva je nádherná, ale má své temné stránky. Všechno zlé na světě, co souvisí s democidou (vražda lidí páchaná vládou) pochází bohužel ze Ženevy. V Ženevě máte WHO, GAVI, pak WEF – Světové ekonomické fórum, jehož byl můj otec spoluzakladatelem a na začátku osmdesátých let znechuceně Klause Schwaba opustil, ty mají diplomatickou imunitu. Jako švýcarský občan přímo zde nyní prohlašuji, že WEF již nemá nárok na diplomatickou imunitu. Vyzývám švýcarské úřady a bezpečnostní složky, aby tyto osoby okamžitě zatkli. Proč? WEF, WHO, GAVI, Big Pharma, Big Tech, Bill Gates, ti všichni obhajovali globální vakcinaci pro celé lidstvo, pomocí biologické zbraně, vstřikovali nanolipidy do 5,7 miliardy lidí. A my Švýcaři je hostíme?… To je hrozné. Nemůžeme tolerovat žádný subjekt, který propaguje jed, který se má vstříknout lidstvu. Ale vy jste to udělali. Já jsem oběť, umírám na to a moje matka také. Řekl jsem democida a budou souzení. Bude to napraveno ve jménu lidstva.“

👉 4.11.2023: Dr. Astrid Stuckelberger: „Možná existuje ženevský/švýcarský syndrom, ale určitě existuje syndrom OSN, protože lidé se bojí tak toho, co se děje, protože OSN je okupována. Ale lidé tam nechápou, ti kteří ano, mlčí, nebo se snaží mluvit různými způsoby, aby lidem pomohli se probudit.  Takže pokud tomu rozumíte, víte že bylo velmi snadné vytvořit světovou vládu, pokud nemáte sílu, která tomu zabrání a řekne: My lidé jsme důležitější. A to je to, co teď děláme. Snažíme se vybudovat hnutí „My lidé“, které je velmi globální, něco úplně jiného. Ale to co se děje v Ženevě, je pravý opak v tuhle chvíli. WHO nemá žádné právo dávat nějaké rozkazy, diktovat celému světu, jako to dělali oni. A Globální aliance pro vakcinační imunizaci – GAVI získala od švýcarské vlády naprostou imunitu. Najdete to na admin.lex ve švýcarské databázi. Běžte se tam podívat. Tohle je zjevný převrat. Je to globální místo zločinu. A my lidem s pokorou přinášíme kousky důkazů, protože ve vědě máte vždycky pochybnosti. Je to zdravá pochybnost a myslím, že je to velmi důležitý postoj. Osobně věřím, že Ženevu čeká lepší budoucnost. Je třeba obnovit Švýcarskou neutralitu. Nemáme žádnou budoucnost, když nebudeme neutrální. Mladí lidé, kteří to přežijí, budou snad zárukou toho, že se takové instituce už nikdy v naši, požehnané zemi neprosadí. Už nikdy. Hadí hlava je v Ženevě. Nazývám ji přímým, jasným a přítomným nebezpečím pro švýcarské obyvatelstvo. Ale mihu Vám říct, že je odříznuta. Máte li domeček z karát, a tento je domeček z karát zločince, stačí jedna karta, kterou vytáhne justice, a celý domeček se zhroutí. Ale jen z naděje se to neudělá. Všichni teď musí změnit ducha a všichni naočkovaní vědí, že jsou otrávení, my jsme ty masy. Jsou nás miliardy. Prostě vstaňme a řekněme STOP! Nebudeme se podřizovat. A francouzsky: Ni oubli Ni pardon (Nezapomeň, Neodpouštěj). Protože jsme strážci lidstva a naše světlo vždy zahladí temnotu zla. Pro všechny, kteří byli zabiti, nebo zraněni covid 19 injekcí  vakcinací.“

https://fb.watch/o651qD0PTH/

👉 15.11.2023: Pozor: Aktualizovaná verze WHO Pandemické smlouvy➤ Aktualizovaná verze WHO Smlouvy o pandemii odhaluje rozsáhlé převzetí moci pod hlavičkou přístupu „Jedno zdraví“, který nyní doplňuje agendu nikým nevolené globální agentury o klimatické změny, energetiku a udržitelnost. Z rozboru aktuální podoby smlouvy vidíte, jak se OSN Agenda 2030 snoubí se Smlouvou WHO. Smyčka Jedné světové vlády se utahuje.  Jeferey Jaksen, žurnalista + host Del Bigree:

🔹 J.J.: „Pokud jste světová zdravotnická organizace, můžete na Pandemii pohlížet jako na příležitost. A právě na to nedávno upozornil na X Dr.“

🔹 Tedros, šéf WHO a řekl 26.10.2023, poslechněte si: „Minulý měsíc Valné shromáždění OSN upravilo politické prohlášení o prevenci pandemií, připravenosti a reakci a zdůraznilo svůj závazek čelit společným hrozbám, společnou reakcí. Pandemie COVID 19 zničila životy a živobytí, narušila společnosti a ekonomiky a odhalila a prohloubila politické rozpory v rámci jednotlivých států a mezi nimi. Podkopala důvěru mezi lidmi, vládami a institucemi, podporovanou přívalem mýtů a dezinformací. A obnažila palčivé nerovnosti našeho světa, přičemž nejhůře postiženy byly nejchudší a nejzranitelnější komunity. Příští pandemie není otázkou zda, ale kdy. A my si nemůžeme dovolit opakovat stejnou chybu z minulosti. Proto členské státy WHO jednají o nové pandemické dohodě a změnách mezinárodních zdravotních předpisů, aby posílily právní rámec pro globální reakci na pandemie. A u toho nemůžeme skončit. Musíme pokračovat v ratifikaci na národní úrovni a odpovědně ji provádět. V zájmu budoucích generací se nesmíme vrátit do starého cyklu paniky a zanedbávání, které zanechalo náš svět zranitelným. Společně jsme silnější.“👹🙈

👉 🔹 D.B.: „Přesně o tom mluvím. Vždyť se podívejte, co se stalo jen tenhle týden. Takže se podívejte sem a tam, podívejte se na tu lesklou věc, sledujte, o čem mluvím ve zprávách, zatímco: seberte jim psa, seberte jim děti, zavřete je ať se ujistí, že nemají žádnou vládu. WHO může do toho kdykoliv vstoupit. To všechno se děje, přátelé, zatímco my přemýšlíme o jiných věcech. To je vše, co k tomu chci říct. Chci říct, že je opravdu děsivé, o čem ten chlap mluví. Musím si na chvíli oddechnout. Slíbil jsem svému týmu, že s tímhle počkám, ale tohle je to, co mně na celé záležitosti trápí od samého začátku. Od chvíle, co začal COVID a začali ničit naši ekonomiku, brali nám právo chodit do práce, mít možnost chodit na veřejnost. Zakázali dýchat zatracený vzduch a nutili nás nosit masky. A když jsme ji neměli, vysmívali se nám a hanobili nás, nesměli jsme do budov, ničili životy našich dětí, ničili jejich vzdělání, a to vše kvůli viru, který má v konečném důsledku méně než 1% úmrtnost. Tady jsou čísla. To je celosvětově, to je pohled na čísla z celého světa. Pokud jste mladší, než 70 let, celková úmrtnost je přibližně 0.03%, ani ne desetina 1%. Měli jste jednu malou skupinu lidí nad 70 let, která je 2,4%, a pak 70+ 5.5%. Jde o tohle. Ať už je to číslo jakékoliv, není to pro Vás šokující? Mělo by to být šokující pro každého. To je WHO, kdo říká, že jsme udělali chyby. Chyba nebyla v tom, že jme Vám zničili svět bezdůvodně, pro nic, za nic. Neomlouvají se, protože tahle věc nebyla 3% zabijákem, jak říkali, že bude, nebo 7% zabijákem, kterého jsme viděli, než jsme celou planetu uzavřeli. Ne, neříkají: Naše chyba, naše dezinformace, ale vaše. Že Vy jste se nepodřídili, že jste nám neusnadnili zničit vaše životy a připravit vás o živobytí a zničit vaše schopnosti uživit vaše rodiny a vzdělávat vaše děti. A kde je naše vláda právě teď, Jefferey? Kde je senátor? Kde jsou kongresmani? Proč se na tu jedinou otázku nikdo nezeptá Tomy Fauciho ani někoho jiného? Křičím to už od začátku COVIDU: Kde je ta laťka? Jaká je hranice, která nás opravňuje k tomu, aby tato úroveň autoritářství ovládla naše životy? Bude to 0,3%? Jak je to? 1/3 z 1% úmrtnosti znamená, že najednou do toho necháme vstoupit WHO a ta přijde a řekne: Převezmeme vaši vládu, převezmeme vaše životy, budeme řídit vaše nemocnice, budeme řídit vaše policejní oddělení, budeme vykopávat vaše dveře? Tak nízké to je? Nebo se najde někdo, kdo vystoupí a řekne: víte co, přehnali jsme to. Na 0,3% to bylo trochu přehnané. Možná by to mělo být alespoň, já nevím, 2,3% úmrtnost, na ten virus, 1%? Nikdo neudává tu hranici, prostě říkají: jakákoli pandemie kdykoliv nám umožňuje dělat si s vámi, co chceme. Pandemie mimochodem není závažnost. Jen určuje, že překročila hranice některých zemí, že se skutečně dostala do několika různých států. Takže když se nakonec popotahování nudle dostane ze Švýcarska do Ameriky, WHO přijde a řekne: Hele, vy už nemáte Ústavu? Vždyť seto právě děje, zatím co se všichni díváme na lesklé bomby vybuchujících na místech po celém světě.“

🔹 J.J.: „A příběh, kterému chtějí, abyste věřili, je, že jsme to nečekali. Zastihlo nás to nepřipravené, ale příště už to zvládneme. Určitě jste to čekali. Vlády po celém světě testovaly tyto viry. Snažili se tyto viry SARS využít jako zbraň. Ve skutečnosti právě vyšel nová článek. Anthony Fauci vedl laboratoř v Montaně, která experimentovala s kmeny koronaviru dodanými z Wuhanu rok před začátkem COVID pandemie. A to v roce 2018. Pracují s virem podobným SARS, který Wuhanský ústav virologie poslal přes Montanu do laboratoří HIV v Rocky Mountain. Takže určitě tušili, že se to blíží, protože na tom pracují. Ve skutečnosti většina konsenzu nyní říká, že to způsobili oni díky úniku z laboratoře. Takže tomu nerozumím. Každopádně tu máme Tedrose z WHO. V jeho jakési výzvě říká, abychom prosadili tuto pandemickou smlouvu, o které hodně lidí informuje. Říká, že musíme dotáhnout do konce národní ratifikaci, říká to přímo tady. Protože jedna z konspiračních teorií, kterou vám lidé řeknou, je: Oh, USA se nevzdávají své suverenity. Nebude to nic velkého, A USA mají určitou ochranu proti tomu, aby byly prostě pohlceny mezinárodní smlouvou, nebo smlouvou z cizí země.“

🔹 D.B.: „Ano, ale dokud váš prezident Spojených států nenasadí k moci bandu šmejdů jako Tony Fauci, který bude hlavou kývat na vše, o co WHO požádala a doporučuje všem našim guvernérům, aby zavřeli všechno, co potřebujeme k životu, dokud váš prezident nenasadí k moci lidi, kteří to stejně jenom předají, tak abyste se možná mohli proti něčemu postavit, ale nemohli jsme. V této situaci jsme byli v mnoha ohledech bezmocní. A oni chtějí větší moc.“

🔹 J.J.: „A s touto pandemickou smlouvou jsme rozhodně svědky toho, že se to blíží. Takže WHO právě vydala aktualizovanou verzi v polovině října. A toto je rozšířená, upravená verze. A především ji nazývají pandemickou dohodou WHO. Někdy je to smlouva, jindy je to dohoda. Takže musíme dávat pozor na jejich slovní hry. Ale podívejme se, některá formulace jsou trochu odlišné a musíme na tyto aktualizace průběžně dívat. Takže používají to, čemu se říká „přístup jednoho zdraví“/ One Health. Setkáváme se s tímto termínem One Health. A tady se píše: „Přístup k jednomu zdraví“ znamená integrovaný, sjednocující přístup, jehož cílem je udržitelná rovnováha a optimalizace zdraví lidí, zvířat a ekosystému. Nezapomeňte, že šlo o pandemii. Nyní mluvíme o ekosystémech. Tento systém mobilizuje různá odvětví, obory a komunity na různých úrovních společnosti, aby společně podporovali pohodu a řešili hrozby pro zdraví a ekosystémy a zároveň řešili společnou potřebu čisté vody, energie a vzduchu, běžných a výživných potravin, přijímaly opatření proti změně klimatu a přispívaly k udržitelnému rozvoji. Tady je Váš doplněk k Agendě 2030 WEF, že?! Právě jsme se vykašlali na celou myšlenku pandemie a pojďme se bavit o energii a Agendě 2030 WEF. Dále mluví o komunikaci a informovanosti veřejnosti. To je velký problém, protože jsi vzpomeňte, v Kalifornii přijali zákon. Lékaři nemohou mluvit o své odbornosti. Mohla by jim být odebrána licence. Tento zákon byl zrušen. Nyní mluví o tom, že to udělají shora dolu. Říká se v něm, že strany posílí vědu, veřejné zdravotnictví a pandemickou gramotnost obyvatelstva, stejně jako přístup k informacím o pandemiích. Tam se píše: o jejich účincích a hybných silách bojovat proti nepravdivým, zavádějícím dezinformacím, a to i prostřednictvím účinné mezinárodní spolupráce a kooperace. Takže už nebude vláda oslovovat X nebo Meta.“

🔹 D.B.: „Vždyť se podívej, každý, kdo pořad sleduje, my víme, že jsme to pochopili správně, oni to pochopili špatně. Chtějí přijít na to, jak získat větší moc, aby zastavili to, co jsme dělali my, což bylo, říkat vám pravdu, takže jejich falešná věda, která teď kontaminuje vaši DNA, jak o tom mluvíme a všichni se odmítají na to podívat, i když nejlepší vědec na genom na světě říká: Haló lidi, pozor, máme tu velký, velký problém. Za 2 nebo 3 roky možná už nebudeme těmi samými lidskými bytostmi, jakými jsme byli stvoření. To je neskutečné! To, co se děje, je neskutečné!“

🔹 J.J.: „Mluvíme o produktech, vakcínách, PCR testech. Takže v této aktualizované smlouvě je článek 13: Globální dodavatelský řetězec a logistika. Říká se tam, že podmínky sítě WHO SLC zahrnují usnadnění vyjednávání dohody o předběžných závazcích smluv o nákupu produktů souvisejících s pandemií. To tedy znamená, že nemáte na výběr, pokud jste členský stát WHO, který se tomu upíše!!! Pokud rozhodnou, že jsou vyžadovány předběžné nákupní závazky, musíte to udělat, musíte je nakoupit. Pokud jste země, která řekne: víte co, počkáme. Myslím, že jste v pohodě. Máme distribuci, máme výrobní zařízení v Indii, nepotřebujeme Pfizer vakcínu. Oni řeknou: Máte smůlu. Nejenže musíte užívat tyto produkty, které vám doporučujeme, ale musíte si je všechny koupit předem. I když nevíme, jak to dopadne.“

🔹 D.B: „Protože potřebujeme vaše peníze, abychom mohli dělat naši vědu a uspíšit výrobu tohoto produktu. Nemají peníze, chtějí jen zisky. Všechny zisky, které získali z poslední vakcíny, kterou vám vnutili, utratili. Ale vy, daňoví poplatníci, zaplatíte financování další šílené, uspěchané katastrofické bomby Warp Speed.

🔹 J.J.: „A bylo nám řečeno, že proces Warp Speedje: toto je pohotovost, musíme to udělat. Prostě to uspíšíme opravdu rychle. Tak to nebývá, Normálně to trvá 3 – 5 let, někdy 10 let na léky, řádné bezpečnostní testy. No, WHO řekla: Hele, toto je docela fajn. Myslím, že se toho budeme držet. Takže to je v regulačním posílení, říkají tomu. Článek 14 říká: Smluvní strany posílí své národní a regionální regulační orgány, včetně technické pomoci, s cílem urychlit schvalování a povolování regulačních opatření a zajistit kvalitu, bezpečnost a účinnost pandemických přípravků. Takže chtějí urychlit schvalování, to je tam přímo napsáno. Takže je to operace…-Warp speed navždy. – Jo. A tak poslední věc. Takže podle WHO je to stále se vyvíjející, rostoucí dokument. Budou přicházet další doplnění. Samozřejmě začínají pandemií, nyní tam máme klimatické agendy. Kdo ví, co k tomu přidají, pokud se tomu upíšete. Pokud se k tomu USA upíše. (Ale nejhorší je, že to všechno přetlačují i k nám, do Evropské unie!!!) Podívejme se na to, kde se mluví o dohodě pozměňovacích návrhů. Říká se tam: Strany vynaloží veškeré úsilí, aby konsensem přijala jakýkoli navrhovaný dodatek k pandemické dohodě WHO. Pokud byly všechny snahy o dosažení konsensu vyčerpány a nebylo dosaženo dohody, bude změna v krajním případě ¾ většinou hlasů přítomných stran, které na zasedání hlasují. Takže tady to máte. Nechcete to udělat? 3úč většina. Je mi líto. Takto to funguje u WHO. (Jestli tohle vše bylo vysvětleno i u vstupu do WHO???) No, jakmile byl tento návrh zveřejněn, kromě s veřejnosti jsme se setkali s velmi zajímavou odezvou od Mezinárodní federace výrobců a asociací léčiv. Ta zastupuje farmaceutický průmysl a vydala tento dokument: „Prohlášení inovativního farmaceutického průmyslu k návrhu WHO pandemické smlouvy.“ Říkají v něm: Varuje, že současný navrhovaný text nezachovává to, co se pro tuto pandemií podařilo a zpomalí úsilí zlepšení spravedlnosti tím, že bude mít mrazivý účinek na inovace v oblasti lékařských protiopatření. V současné podobě y bylo pro svět lepší, kdyby nebyla uzavřená žádná dohoda v současném škodlivém znění smlouvy. Stručně řečeno: Žádná smlouva je lepší než špatná smlouva. Proč to říkají…? – Co je štve? Nerozumím tomu. V této smlouvě mají článek, který hovoří o předávání technologií, duševního vlastnictví a dat všem výrobcům na celém světě. Tak pokud jste společnost a máte tyto všechny věci, jako například Pfizer, a chcete prodávat tento produkt, WHO přijde a řekne: Ne musíte souhlasit s převodem této technologie a všeho svého duševního vlastnictví výrobcům, zejména ve zranitelných zemích, v zemích s nízkými příjmy, aby si mohli vyrábět vakcíny sami. Ato je to, co se zde říká. Bude to mít prostě zmrazující účinek na inovace. Protože pokud to projde, proč inovovat, když to prostě musíme okamžitě rozdat. A to je to, co tam říkají. Z pohled lidí je to vlastně tak, , a opět v USA lidi říkají, nebojte se, o nic nejde. Ale já říkám tohle, podívejte se, jak WHO řídila tu nedávno COVID pandemií, oni to pojmenovali, nazvali to pandemií. Pojmenovali to pro celý svět. Takže si nedokážu představit, že by jim to vlastně ublížilo. Zdá se, že jim to dává větší moc, zejména jestli je v tom spousta dalších zemí. Takže ve Spojených státech máte 15 kongresmanů, kteří to říkají. To je Zákon S. 444, Žádná smlouva s WHO a připravenosti na pandemii neprojde bez schválení senátu. Takže se opravdu ujišťují, že táto věc neprojde, a to právě prochází Sněmovnou reprezentantů. Ve Spojeném království máme Anrewa Bridgena. Právě minulý týden pronesl v Parlamentu neuvěřitelný projev o nadměrném počtu úmrtí, v důsledků těchto vakcín. Předložil referendum o parlamentní suverenitě. Takže Spojené království říká: Chceme uznat naši suverenitu v celé této WHO konverzaci. A pak v Kanadě…Určitě se to snaží říct jeden člověk ve Velké Británii, je to tak.“

🔹D.B.: „A v tomto případě máme návrh zákona, který prochází tím, jestli získáme dostatek politiků, kteří se pod něj podepíší, aby chránili vlastní rozhodování Ameriky, nebo jestli budeme uzavírat mezinárodní smlouvy a povolíme extrémním agenturám, které řídí Tedros z Etiopie, který, jak jsem pochopil, býval přímo spojen s některými tamními válečnými vůdci. Chcete takového člověka, aby vedl Americká rozhodování? Pak by jste možná měli oslavit své zástupce právě teď a říci, aby 👉 okamžitě zastavili smlouvu WHO.“

🔹J.J.: „Ano, svolení versus nesvolení. A Kanada má petici. Pokud jste Kanadský občan, můžete podepsat. Byla to petice e–4623. Byla zveřejněná v polovině října. Její uzávěrka je v únoru 2024. Má přes 45.000 podpisů, předložila ji Leslyn Lewis. Odváděla tam skvělou práci. Je členka Kanadské Dolní sněmovny. Takže to jsou jakési odezvy, které se již dějí. Dochází k velké mobilizaci v médiích, na sociálních sítích. Hodně lidí o tom mluví. Takže to bude opravdu zajímavé, jak to dopadne. Květen 2024 je závěrečné čtení, konečné přijetí všech těchto dokumentů. Takže to je datum, to je takový konečný termín, cílová čára. Takže do té doby musíme bít opravdu na poplach! …Před tímto nákladním vlakem z pekla, který je na cestě. Pokud se právě díváte a říkáte si, počkejte minutku, neměl jsem čas si to zapsat. Všechny tyto informace jsou každý týden v newsletteru. Stačí, když nám dáte svůj e-mail. Pokud sledujete pořad na thehighwire.com, stačí sjet dolu.

https://fb.watch/okCvOUHets/

👉 20.11.2023: 🔴Ondřej Dostál, medicinský právník, vysokoškolský učitel, téma: Dění na úrovni Světové zdravotnická organizace, zejména takzvané Pandemické smlouvy. Světové zdravotnická organizace j součástí širšího ekosystému OSN. V epidemické sféře má sledovat a informovat státy, objeví-li se někde na světě nakažlivá nemoc, Ebola, či jiný mor, což zejména v čase migrace je záležitost nesmírně důležitá. K tomu ji naši předkové vytvořili. Na druhou stranu WHO nikdy nebyla zamýšlená, nikdy nebyla vytvořená k tomu, aby řídila, nebo nařizovala zásahy do základních lidských prav, nebyla vytvořená ani k tomu, aby fungovala jako lékový regulátor, tedy nějaká analogie, nebo jako subjekt lékové agentury, nebo k těmto úkolům má nevhodnou strukturu. 👉 Musíme hlídat to, aby to, čím se WHO může stát při prováděných změnách nebylo něčím, k čemu není vůbec uzpůsobeno.

Co se nyní děje? Probíhají 2 změny. 1. Návrh Pandemické smlouvy. 2. Návrh novelizace. To by mohlo posunout OSN do role, která ji nepřísluší, zejména by to byly návrhy, které by směřovali a které se tam objevují na změnu dosud nezávazných doporučení na závazné a udělení jakési role OSN, kterou v celém eko systému OSN má snad rada bezpečnosti OSN. Tady se zejména jedná o § 13A, který by se týkal Pandemických pravomocí. Toto je patrně nežádoucí a nevhodná záležitost. Jaká je časová linie? Do května 2024, kdy bude probíhat zasedání, bude probíhat debata nad pozměňovacími návrhy k IHR a také k Pandemické smlouvě. Lhůta pro ty změny byla takto prodloužená. Co nastane potom? Pandemická smlouva, pokud bude schválená, bude předložená státům k její ratifikaci. Pokud se státy rozhodnou tuto Pandemickou smlouvu neratifikovat, pak pro ně závazná nebude. Pokud jde i ty IHR, tam už jsme stranou příslušných smluv, a proto státy budou mít poměrně krátkou, 10 měsíční smlouvu na to, aby ty změny, které nechtějí buď to odmítli, nebo aby k nim vyjádřili výhradu. To znamená, že tato změna je výrazně nebezpečná. Jaká rizika z těch změn vyplývají? Rizika přímá, že by se změny v Pandemické smlouvě dostali do konfliktu v případě přijetí s existujícími garancemi základních lidských práv, jejichž porušování jsme měli na pořadu dne v minulých 3 letech a patrně nechceme, aby se něco takového opakovalo. Toto je přímé riziko, jestli by prošli návrhy, které by pravomoc na úrovni WHO vytvořili. Pak jsou zde nepřímá rizika, která spočívají v tom, že by nezávazná doporučení OSN budou přejímána na úrovní EU, či ČR a přetahovaná do potencionálně nevhodných zásahů ať už do základních lidských prav, nebo do regulace do maloobchodu, nebo pro ty velice známé roušky, nebo Lockdown…Jaké úkoly z toho vyplývají pro poslance, senátory a politickou sféru vůbec. 1. Je zapotřebí důsledně sledovat teď probíhající proces vyjednávání o finální podobě Pandemické smlouvy v IVR na úrovni WHO. Tady je zejména důležité sledovat, co tam tropí zástupci ČR! Pán náměstek ministra zdravotnictví Policar, jim jménem ČR, jménem Českého předsednictví, navrhnul a poslal do procesu několik pozměňovacích návrhů, které navrhnul, jako posílit ty digitální certifikáty a Covid pasy, případně posílit tu vymahatelnost, co by se na úrovni WHO vneslo. Žádná hluší debata neproběhla na veřejnosti, ačkoliv jde o velice důležitou věc. Čili tuto veřejnou debatu by měli zejména přítomní poslanci požadovat, případně i interpelovat. Dále bude extrémně důležité, jak se postaví po 5/2024 k těm, již hotovým návrhům, tedy v otázce ratifikace, odmítnutí Pandemické smlouvy a k otázce odmítnutí, výhrad. Případným změnám IVR. Toto bude klíčová věc a v tomto nemůžou selhat nejen poslanci Parlamentu, ale vzhledem k časovému faktoru na úrovni Evropské, ale i nově zvolení poslanci Evropského parlamentu právě proto, že tyto změny v Evropě už nebude řešit stávající Europarlament, ale až ten příští. Ty jsou ty volby velice důležité. Pak i národní volby potom budou důležité k tomu, co se bude dít na úrovni české.

Následují výpovědi osob postižených…

https://fb.watch/orl4PwwCKG/

👉 28.11.2023: Tohle jsou už opožděné úvahy. 👉 Ano děje se 200 let plán WHO, který se zahájil a rozběhl vykonstruovaným Covidem 19, kdy se téměř celá planeta naočkovala grafenem, plánovaný holokaust, a ty lidi bud zemřeli, nebo zemřou, předpoklad je do 5 let. Tomu se říká, že jsou uspaní. Je už dokázáno, že těm lidem se mění osobnost. Takže od těchto lidí se nedá ani nic už čekat. A ty ve vládě, všichni, kteří se účastnili různých takzvaných školení v USA, jsou zajištěni grafenem, kterým je centrálně koordinují, diktují, co mají dělat. Oni nemůžou z vytýčené čáry uhnout. Z těch lidi se stávají kolaboranti. Navíc, kdyby některý to udělal, hrozí mu od nich osobní likvidace. 👉 WHO má chapadla (chobotnice) po celém světě, dosazuje si vybrané lidi, vytváří jim mandáty zfalšovaním volebních výsledků přes jejich firmy, které počítají hlasy (viď Havel, Gorbačova zpracovali, Merklova, Orbán, von Layenová, Pavel…), přeškolí je zalepí ústa penězi a musí šlapat dle jejich taktovky. Oni jsou pak paralyzovaní. Radikální řešení zvrhnutí těchto lidí z jejich postů je velice obtížné. Viděli jsme, kde integrita Turecka vedla proti WHO a byla tam nedozírná likvidace země Haarp systémem, co pokračuje a děje se děje už na celém světě (Haity…). Do toho vyvolávají dál a dál války, aby rozbili všechny původní struktury světa a plnili jsi své vytýčené plány a cíle. Devastace, likvidace, aby se jejich plán zotročení světa zdařil. Původní plán s rozpoutáním války na Ukrajině jim nevyšel a už ani nevyjde, což bylo normálnímu člověku jasné od začátku, porazit a obsadit Rusko se nepodařilo Napoleonovi, ani WHO řízenému Hitlerovi, čím chtěli pokračovat směrem na Čínu, a svět by měli komplet v hrsti! Táto expanze jim nevyšla, teď Donald Trump vyšel na scénu, jeho likvidace se jim nezdařila a pokud v květnu 2024 vyhraje volby, jeho plán je kompletní likvidace hegemonie WHO: oligarchie, Rothschildů, Schwaba, Gatese a všech 2.000 jejich kolegů, multimilionářů, kteří tohle financují. Pak se bude dál dělat čistka směrem dolu. To je predikace, cca 5 let.

TV Šalingrad, Zatím u nás dostupní informace Covid – PODVOD!!! http://archiv1.slovan.info:5000/…/01…/Covid_podvod/…

  

📌21.3.2024, Volný Blog, Lenka Peterková: „RON PAUL A TUCKER CARLSON: O UKRAJINĚ, AMERICKÉM INTERVENCIONISMU A AMERICKÉ MĚNOVÉ POLITICE“.

Pokud se zajímáte o americkou politiku, jistě vám nemusím senátora Rona Paula představovat. Je dlouholetým čelním kritikem americké zahraniční politiky – a proti proudu šel vždy, včetně „doby covidové.“

Americký intervencionismus kritizuje už dlouhá desetiletí a patřil i k těm, kteří věděli, k čemu ve skutečnosti dění na Ukrajině už velmi dlouho směřovalo.

Z rozhovoru je patrné, že také on doufá v to, že začne stále víc lidí chápat, co se děje, protože jen to může změnit stávající směřování nejen USA, ale i zemí, které jsou pod plným vlivem US Deep State.

Právě proto si ho také zřejmě Tucker Carlson vybral pro svůj další rozhovor.

Ron Paul a Tucker Carlson se sešli k důkladné a podnětné výměně názorů na americkou zahraniční politiku, filozofické základy vládních intervencí a zastřešující důsledky měnové politiky.

celý článek si můžete přečíst ZDE

https://volnyblog.news/ron-paul-a-tucker-carlson-o-ukrajine-americkem-intervencionismu-a-americke-menove-politice/

📌21.3.2024, Volný Blog, Lenka Peterková: „SKUTEČNÝ PŘÍBĚH MNOHAMILIARDOVÉHO KLIMATICKÉHO PODVODU“!

👉 Většina lidí je stále zaslepena mainstreamovou klimatickou propagandou –  a to i přes aktuální hoax o rekordním vedru v Brazílii, který se šířil korporátními médii po celém světě – a nechápe, že zde nejde o žádné klima.

👉 Cílem je likvidace prosperity vyspělých zemí, destrukce průmyslu a zemědělství, což povede k hladomorům, zvýšené kriminalitě a lokálním konfliktům, které přerostou v občanské války.

👉 Do toho bude samozřejmě i nedostatek energie, protože jediné povolené způsoby dopravy (elektromobily) a vytápění (tepelná čerpadla) sítě primitivních solárních a větrných elektráren neunesou.

To ovšem různí členové klimatických sekt, jejich příznivci, či nemyslící voliči různých zelených a pirátských partají, nepochopí. 🙈

👉 Za klimatickou politikou se však skrývají ne miliardy, ale dokonce biliony – peníze, které jen tak na ulici nenajdete. Nicméně našli si je ti, kteří z tohoto podvodu neskutečně těží a budou se snažit vylhaný narativ i nadále udržet.

👉 Film „Climate: The Movie (The Cold Truth) byl natočen s cílem upozornit široké masy na celou pravdu kolem klimatické agendy.

Tento film, který režíroval známý britský filmař Martin Durkin, slouží jako pokračování jeho dřívějšího díla „Velký podvod s globálním oteplováním!!!!!“

Tento film působil jako kontroverzní protějšek k filmu Al Gora „Nepohodlná pravda“ a způsobil značný rozruch.

Al Gorův Oscarem ověnčený film před 18 lety předpověděl apokalypsy, z nichž žádná se zatím neuskutečnila a ani ty, které by měly již brzy nadejít, se podle všeho neuskuteční.

„Climate: The Movie“ vypráví skutečný příběh, který se skrývá za miliardovým klimatickým podvodem.

celý článek si můžete přečíst ZDE

https://volnyblog.news/skutecny-pribeh-mnohamiliardoveho-klimatickeho-podvodu/

 

📌 Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte. Šíleně mně blokují. Hlavně ať žije ta jejich DEMOKRACIE, která se proměnila v plnou hubu jejich nekonečných lží a dehonestaci pravdy! Děkuji. Ľubomíra

 

📌 Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naši nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *