Skutečný příběh mnohamiliardového klimatického podvodu

21.3.2024

Většina lidí je stále zaslepena mainstreamovou klimatickou propagandou –  a to i přes aktuální hoax o rekordním vedru v Brazílii, který se šířil korporátními médii po celém světě – a nechápe, že zde nejde o žádné klima.

Cílem je likvidace prosperity vyspělých zemí, destrukce průmyslu a zemědělství, což povede k hladomorům, zvýšené kriminalitě a lokálním konfliktům, které přerostou v občanské války.

Do toho bude samozřejmě i nedostatek energie, protože jediné povolené způsoby dopravy (elektromobily) a vytápění (tepelná čerpadla) sítě primitivních solárních a větrných elektráren neunesou.

To ovšem různí členové klimatických sekt, jejich příznivci, či nemyslící voliči různých zelených a pirátských partají, nepochopí.

Za klimatickou politikou se však skrývají ne miliardy, ale dokonce biliony – peníze, které jen tak na ulici nenajdete. Nicméně našli si je ti, kteří z tohoto podvodu neskutečně těží a budou se snažit vylhaný narativ i nadále udržet.

Film „Climate: The Movie (The Cold Truth) byl natočen s cílem upozornit široké masy na celou pravdu kolem klimatické agendy.

Tento film, který režíroval známý britský filmař Martin Durkin, slouží jako pokračování jeho dřívějšího díla „Velký podvod s globálním oteplováním.“

Tento film působil jako kontroverzní protějšek k filmu Al Gora „Nepohodlná pravda“ a způsobil značný rozruch.

Al Gorův Oscarem ověnčený film před 18 lety předpověděl apokalypsy, z nichž žádná se zatím neuskutečnila a ani ty, které by měly již brzy nadejít, se podle všeho neuskuteční.

„Climate: The Movie“ vypráví skutečný příběh, který se skrývá za miliardovým klimatickým podvodem.

celý článek si můžete přečíst ZDE

článek vyšel: 21.3.2024

všechny důležité informace najdete tady: https://www.volnyblog.news

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *