, ,

Ľubomíra Bačíková, 21.03.2024, ranní zprávy, Témata: Přemýšleli jste někdy nad tím, proč evropští lídři nemají děti? R. Kaliňák: Každým rozhodnutím Ústavného súdu vypláva viac a viac pravdy na povrch…

21.03.2024: Ranní zprávy, Témata: Přemýšleli jste někdy nad tím, proč evropští lídři nemají děti? R. Kaliňák: Každým rozhodnutím Ústavného súdu vypláva viac a viac pravdy na povrch…

❤️ „Pojď se mnou tam, kde nebe je vysoké a modré a kde oblaka bílá rychleji, než kde jinde plují. Slyšíš tu píseň větrů v korunách borovic? Slyšíš tu píseň dálek závratných? Tiše a velebně šumí hlavy stromů. Záře slunce červenavá stéká po jejich rozpukaných kmenech a vůně pryskyřice tě omámí. A večer oheň táborový tam do tmy pak zasvítí a vyvolá v tobě pocity, které otřesou tvou duší…“ —Jaroslav Foglar český spisovatel literatury pro mládež 1907–1999

📌🔝🔝🔝♨️ 18.03.2024, Volný Blog, Jana Černeková: Přemýšleli jste někdy nad tím, proč evropští lídři nemají děti? Zajímavý trend.

Rozhodl jsem se vyjádřit zajímavé informace o vůdcích Evropy. Ano, tato informace není nová, ale málokdo se zamyslí nad tím, proč k tomuto vzoru dochází.

Jde o to, že mnoho vůdců evropských zemí nemá děti. A jak jsem již řekl, považuji to za vzor, ​​nikoli za náhodu. Podívej se sám. Nyní rychle vyjmenuji bezdětné vůdce evropských zemí, kteří určují politický vektor Západu:

👉 Emmanuel Macron – prezident Francie – bez dětí, i když ženatý. Je ženatý se svou učitelkou, která je o 24 let starší než on. (Nová informace, že je to muž!)
👉 Angela Merkelová – bývalá kancléřka Německa – žádné děti.
👉 Olaf Scholz – současný kancléř Německa – bez dětí.
👉 Mark Rutte – premiéři Nizozemska – žádné děti.
👉 Xavier Bettel – lucemburský premiér – no, tenhle je obecně otevřeně gay.
👉 Klaus Iohannis – prezident Rumunska – žádné děti. 👉 Jean-Claude Juncker – předseda Evropské komise – žádné děti.
👉 Stefan Lofven – předseda vlády Švédska – žádné děti.
👉 Maia Sandu – prezidentka Moldavska – žádné děti. I když to neovlivňuje evropskou politiku. Má samostatný úkol, o kterém budu mluvit později.

Jednou z těch prvních, která stojí za zmínku, je Theresa Mayová – premiérka Velké Británie.
A také Dalia Grybauskaite – prezidentka Litvy
a Paolo Silveri – předseda vlády Itálie.
👉 A to je jen takříkajíc první mocenská vrstva, nemluvě o ministrech a jejich náměstcích.

Tito. Je zřejmé, že jde již o určitý vzorec. A to vyvolává otázku, proč se to děje? Za prvé musíte vědět, že takové vůdce si nevybírají obyčejní Evropané. 👉 Ve skutečnosti demokracie, zejména na Západě, neexistuje. 👉 Obyčejní lidé vybírají pouze z těch kandidátů, které nominují oligarchové. Běžný člověk nebude moci jít k volbám a najít desítky milionů dolarů na volební kampaň. Zpočátku si vybírají z těch lidí, za kterými stojí miliardáři.

A ukazuje se, že skutečná moc Evropy – ta, která není propagována – potřebovala, aby vůdci zemí byli bezdětní. 👉 Nebo spíše, aby tito lidé neměli takříkajíc smysl pro vlast, pro svou Vlast, pro místo, kde budou žít jejich potomci, jejich nástupci. Aby se kvůli svým potomkům nesnažili, aby jejich stát byl silný a prosperoval!!!
👉 Tady dnes vidíme jednání západních politiků, kteří ničí své vlastní země!!!

Nemají kvůli komu opustit svou zemi, takže je nezajímá, co se s ní stane za 10 100 let; čím se stane, v co se promění; Jak tam budou lidé žít? Když nemáte děti, moc nemyslíte na budoucnost. Takže nepřemýšlejí o tom, co jejich děti dostanou: jakou zemi, jaké tradice. Svým dětem nepřipravují šťastnou budoucnost. Jak říkají, žijí podle zásady „Po nás i potopa“.

I placení politici stále přemýšlejí o tom, v jakých podmínkách budou jejich potomci žít a možná nepřistoupí na opatření, se kterými by bezdětní vůdci souhlasili.

👉 Zde vidíme prosazování netradičních hodnot v Evropě, LGBT lidí a pedofilie. Pro bezdětné je jednoznačně „pedofílie“ prázdné slovo.

👉 Inu, známá politika multikulturalismu. Tehdy jsou vítáni různí migranti. Proto jsme svědky masové migrace do Evropy z arabských zemí. A tito migranti, jak každý ví, prostě provozují bezpráví, a navíc pobírají peněžní dávky z evropských zemí.
Vím, že o migrantech v Evropě existuje mnoho příběhů o tom, jak ponižují domorodé obyvatelstvo. A titíž bezdětní vůdci se toho snaží nevnímat.

Ale můj osobní známý, který navštívil příbuzné v Německu, mi vyprávěl příběh.
👉 V Německu se migrantům nedávají do rukou peníze, ale karty, za které nelze koupit cigarety a alkohol. Migranti si myslí, že v Evropě Alláh nevidí jejich hříchy, takže kouření a pití je v pořádku. Ale jak jsem řekl, tohle všechno si nemůžete koupit s výhodami. Co v tomto případě dělají migranti? 👉 Nakupují jednoduchou pitnou vodu (což je důležité – za peníze daňových poplatníků), tuto vodu vyhodí, prázdné lahve odevzdávají do speciálních automatů za drobné a za tyto peníze pak kupují alkohol. A to vše jsou nuceni snášet místní domorodí obyvatelé. A platit. A to je celá politika jejich vlády.

Samozřejmě je to vidět i na Západě. Spisovatel Douglas Murray vydal knihu s názvem👉 „Podivná smrt Evropy“, kde zdůrazňuje: Evropa páchá sebevraždu. Nebo se alespoň její představitelé rozhodli spáchat sebevraždu. Bez ohledu na to, zda s tím Evropané souhlasí. Na kontinentu je masová imigrace a úplná ztráta víry ve vlastní tradice a přesvědčení. Výsledkem je, že na konci životního cyklu většiny lidí, kteří nyní žijí, přijdou národy Evropy o jediné místo na světě, které musíme nazývat domovem.“

👉 Nějak jsem narazil na fotografie francouzské reprezentace z padesátých let. Tady je tato fotka.

Fotografie francouzského národního týmu padesátých let

Nyní se podívejte na dnešní tým.

Moderní bor Francie:

Jak píší jedny francouzské noviny, ve Francii asi 10 % populace tvoří migranti. Na základě toho všeho je zřejmé, že bezdětní vůdci jsou vybíráni speciálně proto, aby ještě více oslabili své země.

👉👉👉A správnější je položit si otázku takto: Proč to všechno potřebují ti, kdo je postavili do čela? A zde můžeme zdůraznit několik bodů.

👉 První:
Musíte vědět, že ve všech těchto aktivitách mají na starosti Spojené státy. Nebo spíše američtí oligarchové, kteří se zabydleli v Americe a odtud vládnou světu. Alespoň se snaží vládnout. A ovlivňují vnitropolitické dění evropských zemí.

👉 A Evropa je ve vztahu ke Spojeným státům v pozici vazala. Silní vazalové pro majitele jsou špatní – začnou stahovat práva a hodně žádají pro sebe. Například v roce 1965 francouzský vůdce Charles de Gaulle naložil loď dolary a poslal je do Ameriky vyměnit je za zlato.

👉 V roce 1965 francouzský vůdce Charles de Gaulle naložil loď dolary a poslal je do Ameriky, aby je vyměnil za zlato.

👉 To byla bezprecedentní událost, která přiměla další země přemýšlet o odebrání zlata ze Spojených států, které Spojené státy nashromáždily v důsledku druhé světové války. Pro Ameriku to samozřejmě bylo jako smrt, protože… v té době byl dolar navázán na zlato.
Poté, o 3 roky později, došlo ve Francii k velkým shromážděním, v důsledku čehož byl de Gaulle nucen odstoupit.
👉 Jde o jednu z prvních barevných revolucí organizovaných Spojenými státy. Za další 3 roky Spojené státy takříkajíc odpoutají zlato od dolaru a budou je nekontrolovatelně tisknout. Ale zlato Evropy je stále v Americe.

👉 Obecně ale platí, že silná Evropa není pro Ameriku přínosná. Nyní Evropa ve skutečnosti nemá vlastní armádu. Německo je stále obecně okupováno. Politika Evropy se do značné míry shoduje s politikou Ameriky, i když to pro ni není výhodné. A silní vůdci, jako je de Gaulle, by se to přirozeně snažili změnit a jednat v zájmu svých zemí.

👉 Ale žádní takoví vůdci neexistují, a odtud vidíme, jak například Spojené státy jednoduše podvedly Francii se smlouvou v hodnotě 66 miliard dolarů a Francie s tím nemohla nic dělat, kromě námitek. Trochu se rozhořčili a zapomněli. Protože vedení jsou lidé s měkkým srdcem, kteří nepřemýšlejí o tom, jakou zemi nechají svým dětem.

👉 Také vůdci jako de Gaulle pochopili, že přátelství s Ruskem je prospěšné. A ve skutečnosti to udělali. Opět to bylo pro USA nepřijatelné. Vzali to v úvahu a nyní v Evropě vládnou ti lidé, kteří konfrontaci s Ruskem postavili do vlastních kol. Jako příklad lze uvést, že díky jednání evropských politiků láme cena plynu v Evropě rekordy, v důsledku čehož rostou ceny ve všech ostatních oblastech a na plyn přes Nord Stream 2 nedají dopustit.

Jen si to představte, hrozí jim skutečný hlad a zima, ale nedovolí si přijímat plyn přes Nord Stream 2. Ale pokud by tam byli silní vůdci, pak by přirozeně existovalo přátelství s Ruskem, kde by to bylo možné. Pro Spojené státy je přátelství jejich vazalů s Ruskem podkopáváním jejich vlivu. Je to zakázáno.

👉 Již zmíněná prezidentka Moldavska Maia Sandu, která rovněž nemá děti, byla jmenována proto, aby si Spojené státy mohly něco pro sebe vyjednat.

Moldavská prezidentka Maia Sandu, která také nemá žádné děti, byla dosazena, aby si Spojené státy mohly vyjednat něco pro sebe. A kvůli riziku pro Rusko, začátek války v Podněstří. Tato Maia Sandu zahájí válku a odejde do Rumunska. Pro případ, že by někdo nevěděl, v Podněstří, které se považuje za nezávislou zemi, jsou ruské mírové jednotky. A Moldavsko považuje Podněstří za své územíChápete, jaké je to riziko pro Rusko? Válka je podobná té, která se odehrála v roce 2008 v Jižní Osetii.

👉 A takoví vůdci jsou potřeba, aby mohli v zájmu, abych tak řekl, majitele hodit svou zemi do pece.

👉 Také Evropa nechápe, proč by měli bojovat proti Číně? Ano, pro Spojené státy je to již téměř hlavní geopolitický nepřítel a pro Evropu je Čína dobrým obchodním partnerem. Amerika ale potřebuje donutit Evropu, aby bojovala proti Číně – politicky i ekonomicky. Tito stejně i jako v případě Ruska vložení paprsku do vlastních kol. Adekvátní lidé to neudělají, ale LGBT lidé a bezdětní lidé budou souhlasit. 👉 A to je důvod, proč dostali na starost Evropu. Ano, samozřejmě, všude existují výjimky, ale myslím, že rozumíte.

👉 Evropa je v podstatě okupována Amerikou. A Amerika by tam za žádných okolností neměla mít silného vůdce. Pozorujeme tedy to, co pozorujeme, tzn. takoví vládci.

Mimochodem, proto každý říká „unipolární americký svět“Ano, Evropané dostávají ze stolu více drobků než ostatní. Proto se jim říká „vazalové“ a ne „otroci“.

Někteří z vás si možná řeknou, že i ve Spojených státech se populace zhoršuje a že situace je podobná jako v Evropě, obecně jde o baštu LGBT hodnot👉 Ale to je také vědomá politika Spojených států s cílem udržet moc po celém světě. Už jsem o tom napsal článek .

USA jsou baštou LGBT hodnot.

👉 Dovolte mi krátce zopakovat: ano, Spojené státy jsou baštou hodnot LGBT. USA zuřivě chrání jejich práva, a proto, kdekoli je gay nebo lesba, budou Ameriku milovat, protože je chrání. Je to jednoduché. A to je důvod, proč se Spojené státy snaží toto vše vnutit onomu světu pod rouškou „svobody člověku“. To je ideologie, která je vnucována celému světu. A po celém světě přívrženci této ideologie slouží centru – Spojeným státům.

👉 No a poslední bod, který si myslím, že není moc důležitý, důvod, proč Evropě vládnou bezdětní vládci, je myšlenka „zlaté miliardy“, tzn. snížení světové populace.

Ale obecně je to všechno o moci. Pro americké oligarchy je důležité podmanit si Evropany, aby byli vazalové takříkajíc poslušnější. No a nejbližší vazalové, jako je Velká Británie, prostě z Evropské unie vyskočili, aby ji to všechno nepředstihlo.

👉 A mimochodem, lídři Ukrajiny si stále myslí, že Amerika je s nimi kamarád. To jo! Pokud to dělají se svými lokajmi, pak jsou někteří domorodci také Slované a zjevně pro ně nic neznamenají. Teprve nyní jsou potřeba k provedení určitého úkolu. Nebo spíše vytvářet problémy Rusku.

👉 A když to shrneme, můžeme říci, že to, co se od evropských vůdců vyžaduje, a to je jakási bezvýhradná podřízenost jejich států, mohou uskutečnit jen lidé, kteří nemají to, co by v nich probudilo touhu zanechat za sebou silnou země, jmenovitě děti a tradiční hodnoty.

 

https://volnyblog.news/premysleli-jste-nekdy-nad-tim-proc-evropsti-lidri-nemaji-deti-zajimavy-trend/

📌🔝🔝🔝♨️ 18.03.2024, Volný Blog, Jana Černeková: Taťána Zamakhina: „Na volební systém bylo provedeno 12 milionů kybernetických útoků“

👉 Od začátku prezidentské kampaně došlo na ruský volební systém k více než 12 milionům kybernetických útoků. Uvedla to šéfka Ústřední volební komise Ella Pamfilova shrnující výsledky prezidentských voleb v Ruské federaci.

K diskreditaci voleb byly použity nové technologie, poznamenala. Počet kybernetických útoků je podle Ústřední volební komise 150krát vyšší než obvykle během voleb.

👉 „V tomto případě byl Západ jednotný proti Rusku více než kdy jindy. Snažili jsme se, ale nefungovalo to,“ řekla Pamfilovová. Útoky byly účinně odraženy.

Hackeři mimo jiné testovali sílu webu samotné komise: Od začátku hlasování bylo na web ruské ústřední volební komise zaznamenáno 18 tisíc potenciálně nebezpečných dopadů. Ale systém fungoval správně, řekla Ella Pamfilová. Poznamenala také, že státní automatizovaný systém „Volby“ funguje autonomně na internetu a je nepřístupný útokům.

Terčem se pochopitelně stal i online volební systém. Od začátku hlasování bylo zablokováno přes 320 tisíc útoků na vzdálené hlasovací zdroje. „Chtěli narušit hlasování,“ vysvětlila Pamfilová.

 

https://volnyblog.news/pamfilova-na-volebni-system-bylo-provedeno-12-milionu-kybernetickych-utoku/

 

📌🔝🔝🔝💉18.03.2024, Volný Blog, Lenka Peterková: TŘI DALŠÍ STUDIE POTVRZUJÍ, ŽE OČKOVÁNÍ PROTI COVIDU NEFUNGUJE A JE ZDRAVÍ NEBEZPEČNÉ!!!

👉 Tentokrát ovšem nejde o studie některých zatracovaných vědců, jako tomu bylo dosud. Kupodivu jde o studie, které byly provedeny propagátory genových injekcí. Šílené je, že i přes jasné důkazy neúčinnosti je tito „covidisté“ nadále doporučují!!!

Objevilo se několik vědeckých studií, které zpochybňují bezpečnost a účinnost vakcín proti Covid-19 a vyvolávají poplach ohledně možného poškození, které mohou způsobit, a jejich schopnosti zabránit infekci a přenosu.

Zjištění těchto studií jsou znepokojivá a naznačují, že očkovaní jedinci mohou být vystaveni vyššímu riziku nákazy a šíření údajného viru Covid-19.

Také naznačují, že takzvané „vakcíny“ mohou zvýšit náchylnost k infekci.

Tato odhalení mají vážné důsledky pro stále pokračující snahy o očkování a zpochybňují moudrost nařizovat veřejnosti, aby si tyto experimentální injekce aplikovala.

Protože důkazy jsou nyní jasné.

Podle tří samostatných studií zveřejněných americkým střediskem pro kontrolu nemocí, vládou Spojeného království a Oxfordskou univerzitou, jsou vakcíny proti Covid-19 škodlivé a neúčinné.

👉 STUDIE CDC:

Šokující studie CDC odhaluje, že očkovaní jedinci se s větší pravděpodobností nakazí a rozšíří Covid-19 než neočkovaní jedinci!

Ze 469 případů studovaných mezi obyvateli Massachusetts, kteří se zúčastnili veřejných shromáždění, bylo ohromujících 346 mezi očkovanými jedinci, přičemž 74 % z nich mělo příznaky Covid-19 a 4 osoby byly hospitalizovány (1,2%).

Naproti tomu zbývajících 123 případů bylo mezi neočkovanou populací, přičemž pouze 1 osoba byla hospitalizována (0,8 %) a v žádné skupině nedošlo k úmrtí.

celý článek si můžete přečíst ZDE

 

https://volnyblog.news/tri-dalsi-studie-potvrzuji-ze-ockovani-proti-covidu-nefunguje-a-je-zdravi-nebezpecne/

 

📌💥💥💥20.03.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: Projev Vladimíra Putina kvůli útokům: „Nebudeme šetřit lůzu“; Putin slibuje ztrestat Ukrajinu po masivním ostřelování Bělgorodské oblasti.   

 

https://youtu.be/Jz4X30hVfq4?si=ZX6T6xyQSB-0oyoT

 

📌💥💥💥20.03.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: Biden v rozpacích v době, kdy americký volební pozorovatel chválí průběh ruských voleb; napadá vlastního prezidenta Joe Bidena a jeho politiku…

(Zajímavé video, týkající se prezidentských voleb v Rusku, kde vlastní občan USA, volební pozorovatel, který byl přítomen v Rusku, velmi chválí Ruské volby, jejích korektní průběh, korektní sledování v průběhu voleb, a to samozřejmě nepotěšilo Bidena a tady západní studeno váleční štváče, ani Scholze, který dokonce navrhnul, aby se netituloval Vladimír Putin titulem „Prezidenta“, neboť byl zvolen ve falšovaných volbách, pod samopaly a násilím, pod náhončími… „Podle sebe soudím tebe!“ Jejich nekonečné lži!!!) ….

https://youtu.be/Fll8LmnOHWs?si=72qXKPM1GHxMh7RO

 

📌💥💥💥20.03.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: „Bidenovo chybné, neplánované řešení…“: generálové, dohlížející na odchod z Afghánistánu, nyní odhalují tehdejší chyby prezidenta USA Joe Bidena…

Je to nové video, které se vrací do doby u odchodu z Afganistánu, spíš k útěku z Afganistánu!!!

https://youtu.be/2Mqi50N9IEk?si=bsWedXfyTjp4lwra

 

📌💥🔝20.03.2024, Xaver Live, Petr Holz: Fiala končí s fízlováním a ponižováním, dozík si jde pro Rakušana a naši ČT nedáme…

Když Petr Fial zkouší být Andrej Babiš, tak je to dost ošklivá záležitost.

Petr Fiala: „Naše země v minulosti zažila mnoho složek, které si někdo na někoho vedl, ale dost už bylo fízlování, ponižování a zastrašování. Už na to nejsme zvědaví a uděláme všechno pro to, aby se to nikdy nevrátilo. Děkuji Vám.“ Potlesk

Někteří členové vlády si vzpomněli na předlistopadové časy a začali tam tleskat žákovským způsobem. No, předseda vlády má pravdu…..                                                         https://www.youtube.com/live/5Po0ZVXwc9c?si=D4Z2JH_uE2Qowc41

 

📌 20.3.2024, Smer, Sociálna demokracia: R. Kaliňák: Každým rozhodnutím Ústavného súdu vypláva viac a viac pravdy na povrch…

 

https://youtu.be/dlRRlSPKHYM?si=M6rFXMl_MMx_tHNd

 

📌☭☆ „Informace přímo z Ruských kanálů ze dne 20.03.2024“:

➡️☭☆ 👉 Vědci v USA navrhli nahradit maso plísní. Experiment s vytvořením pokrmu s novým druhem masa provedli vědci z Kalifornské univerzity v Berkeley. Vědci vařili placičku pomocí houby Aspergillus oryzae, známé jako plíseň koji. Obvykle se tato složka používá ke fermentaci sójových bobů v bioreaktorech v pevné fázi k výrobě sójové omáčky a maso.

Vědci upravili Aspergillus oryzae a zvýšili produkci hemu, molekuly na bázi železa zodpovědné za výraznou chuť a barvu masa.

Pravda Ruska 🇷🇺 —Přihlaste se (https://t.me/+mfyJ71Ir1XYyNTVi)

➡️☭☆ 🦻👀Novinky tohoto dne: 20.3.2024

⚡️Od 20. března bude omezen vjezd na území Kozinka, Glotovo, Gory-Podol, Grayvoronovo, Novostroevki 1. a 2., Bezymeno a budou zřízeny zátarasy

(https://t.me/c/1511343927/26454)

👍 V murmanské školce „Rosinka“ se konaly komické prezidentské volby (https://t.me/c/1511343927/26457)

🤬 55letý obyvatel Belgorodu zemřel na následky ukrajinského ostřelování v ulici Makarenko – média

(https://t.me/c/1511343927/26464)

😱Žádná celnice ani kontrolní stanoviště: Obyvatel Kyrgyzstánu vykopal tunel do sousedního Uzbekistánu

(https://t.me/c/1511343927/26469)

❗️Rada federace schválila zákon o osvobození od trestu podle trestního zákoníku za smlouvu s ozbrojenými silami RF

(https://t.me/c/1511343927/26471)

⚡️Státní duma podpořila zavedení pokut za spamová volání, – média

(https://t.me/c/1511343927/26477

Pravda Ruska 🇷🇺 —Přihlaste se (https://t.me/+mfyJ71Ir1XYyNTVi)

➡️☭☆ Joe Biden začal nosit speciální tenisky, aby snížil pády – Daily Mail. Biden, 81, byl nedávno spatřen v teniskách Hoka Transport GTX s „maximální stabilitou“. Přestože se tyto boty běžně používají na outdoorové aktivity a turistiku, pro prezidenta se staly nezbytným doplňkem pro udržení stability na veřejnosti, píše list. 😂Pomůže to dědečkovi?

Pravda Ruska 🇷🇺 —Přihlaste se (https://t.me/+mfyJ71Ir1XYyNTVi)

➡️☭☆ V Polsku probíhá rozsáhlý protest farmářů. Tam už od samého rána 20.3.2024 farmáři blokovali vjezdy do velkých měst včetně Varšavy, Vratislavi, Poznaně a Bydhošti. Zemědělci po celé zemi ohlásili protesty 70 000 lidí na 580 místech. Zástupce odborů řekl, že zemědělci jsou proti „zelené dohodě“, dovozu produktů z Ukrajiny, omezení chovu dobytka v Polsku a „dramatické situaci“ v zemědělství. 🤣 Kdo by si pomyslel, že hřebeny budou nenávidět jen Poláky víc než Rusy?

Pravda Ruska 🇷🇺 —Přihlaste se (https://t.me/+mfyJ71Ir1XYyNTVi)

➡️☭☆ Vladimir Putin právě oznámil smutnou zprávu pro všechny občany Ruské federace.

  1. března se všechno stane: zákon je podepsán, všeobecná občanská válka začíná…

čtěte více (http://t.me/+vuiGw9w5XjNlM2Ni)                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       ➡️☭☆ ❗️Ruské ozbrojené síly zahájily dva raketové útoky Iskander a zasáhly muniční sklad s raketami pro Vampire MLRS v Charkově. Úder byl také zasazen do koncentrace nepřátelské pracovní síly. Byla hlášena sekundární detonace a požár. 👍Skvělá práce

Pravda Ruska 🇷🇺 —Přihlaste se (https://t.me/+mfyJ71Ir1XYyNTVi)

➡️☭☆ Scholz řekl, že Rusko není tak silné, jak se zdá. „Rusko není tak silné, jak si teď někdo myslí… A pokud si ruský prezident myslí, že by měl počkat a naše podpora zeslábne, pak se přepočítal,“ řekla německá kancléřka. Zdůraznil, že „diktovaný mír, který je v rozporu se zájmy Ukrajiny“ je nepřijatelný. 🤡 Po Macronovi se objevil další křeslo bojovník

Pravda Ruska 🇷🇺 —Přihlaste se (https://t.me/+mfyJ71Ir1XYyNTVi)

 

📌 Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte. Šíleně mně blokují. Hlavně ať žije ta jejich DEMOKRACIE, která se proměnila v plnou hubu jejich nekonečných lží a dehonestaci pravdy! Děkuji. Ľubomíra

 

📌 Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naši nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *