Tři další studie potvrzují, že očkování proti Covidu nefunguje a je zdraví nebezpečné

20.3.2024

Tentokrát ovšem nejde o studie některých zatracovaných vědců, jako tomu bylo dosud. Kupodivu jde o studie, které byly provedeny propagátory genových injekcí. Šílené je, že i přes jasné důkazy neúčinnosti je tito „covidisté“ nadále doporučují.

Objevilo se několik vědeckých studií, které zpochybňují bezpečnost a účinnost vakcín proti Covid-19 a vyvolávají poplach ohledně možného poškození, které mohou způsobit, a jejich schopnosti zabránit infekci a přenosu.

Zjištění těchto studií jsou znepokojivá a naznačují, že očkovaní jedinci mohou být vystaveni vyššímu riziku nákazy a šíření údajného viru Covid-19.

Také naznačují, že takzvané „vakcíny“ mohou zvýšit náchylnost k infekci.

Tato odhalení mají vážné důsledky pro stále pokračující snahy o očkování a zpochybňují moudrost nařizovat veřejnosti, aby si tyto experimentální injekce aplikovala.

Protože důkazy jsou nyní jasné.

Podle tří samostatných studií zveřejněných americkým střediskem pro kontrolu nemocí, vládou Spojeného království a Oxfordskou univerzitou, jsou vakcíny proti Covid-19 škodlivé a neúčinné.

Studie CDC

Šokující studie CDC odhaluje, že očkovaní jedinci se s větší pravděpodobností nakazí a rozšíří Covid-19 než neočkovaní jedinci.

Ze 469 případů studovaných mezi obyvateli Massachusetts, kteří se zúčastnili veřejných shromáždění, bylo ohromujících 346 mezi očkovanými jedinci, přičemž 74 % z nich mělo příznaky Covid-19 a 4 osoby byly hospitalizovány (1,2%).

Naproti tomu zbývajících 123 případů bylo mezi neočkovanou populací, přičemž pouze 1 osoba byla hospitalizována (0,8 %) a v žádné skupině nedošlo k úmrtí.

celý článek si můžete přečíst ZDE

článek vyšel: 20.3.2024

všechny důležité informace najdete tady: https://www.volnyblog.news

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *