, ,

Ľubomíra Bačíková, 20.01.2024, ranní zprávy, 2x denně čerstvé zprávy ze zahraničí i z domova, kliknout na foto

20.01.2024: Ranní zprávy. Každodenní zprávy z domova i ze světa, které Vám posílám 2x denně:

 

❤️ „Je těžké selhat, ale je horší nikdy se nepokusit o úspěch.“ —  Theodore Roosevelt

 

📌 Podívejte se jaké vajíčka se expedují pro Němce a jaké pro naše lidičky!!! Ty naše 💩 by jim Němci hodili do ksichtu!!! Ato je i s bramborami pro 🐖 a se všema ostatními potravinami!!!

https://fb.watch/pGB4EUGIHk/

 

📌☭☆“Toto vítězství určí Rusko a určí síla ruské armády!“: říká americký analytik Scott Ritter!

👍 A nepochybujeme, že tomu tak bude!

Rusko (https://t.me/+-QH9fZcwOu83ZWRi)

Navrhněte novinky (https://t.me/russia2bot)  (https://t.me/+-QH9fZcwOu83ZWRi)

Chat (https://t.me/+vLU6C8a-EHg0ODcy)

📌💥💥💥19.01.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: Vyhodí Irák jednotky USA ze svého území? Předseda vlády Sudani o tom informoval šéfa NATO v Davosu.

https://youtu.be/2cHaiFhLvrQ?si=jFMrQeAEb-vQ4Y8c

📌💥💥💥17.01.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: Úder pro Ukrajinu: německý parlament odmítá návrh na poslání raket Taurus k boji proti Rusům…    https://youtu.be/xRPP6df1Fa4?si=JaM5SMtp5D0H4TOQ

 

📌 Evropská unie chce vyčistit internet. Cenzurován by měl být nejen nezákonný obsah, ale i další „škodlivé obsahy“. Bývalý soudce varoval před ukončením svobody projevu. Od poloviny února má v Německu plný právní účinek tzv. Digital Services Act, zkráceně DSA. Legislativní balíček byl schválen orgány EU v létě 2022. DSA stanovuje, jaký obsah musí velké online platformy s více než 45 miliony uživatelů smazat. To zahrnuje nejen nezákonné příspěvky, ale také šíření „jinak škodlivých informací“.

Co přesně pod tím spadá, je definováno houbovitě. Jako dezinformace, které musí být cenzurovány, se označuje vše, co by mohlo způsobit „veřejné škody“.

Bývalý soudce Manfred Kölsch varoval v deníku Berliner Zeitung před ukončením svobody projevu. Uživatelé sociálních médií jsou vedeni k tomu, aby své příspěvky napsali tak, aby „zapadaly do současného politického koridoru“. Cokoliv jiného by mohlo být definováno jako „škodlivé“.

 

Platformy, jako je Facebook, musí kontrolovat obsah z hlediska „systémových rizik“. Pokud se orgány EU domnívají, že by něco mohlo ohrozit veřejnou bezpečnost nebo veřejné zdraví, musí být vymazáno.

Vzhledem k tomu, že není přesněji definováno, kdy je tohoto limitu dosaženo, budou mít poskytovatelé v budoucnu podle společnosti Kölsch vždy důvod zablokovat příspěvky nebo uživatele. Vzhledem k tomu, že kontrola probíhá automatizovaně, jsou naprogramována neoprávněná vymazání.

Dsa bude vymáhána prostřednictvím přezkumů, pro něž budou v EU vytvořeny vhodné nástroje. Bývalý soudce mluví o „byrokracii dohledu“.

Zákon podle Manfreda Kölsche oslabuje Listinu základních práv a základní zákon na svobodu projevu a informací. Tři nejlepší komentáře k tématu „EU chce vyčistit internet. Cenzurován by měl být nejen nezákonný obsah, ale i další „škodlivé obsahy“. Bývalý soudce varuje před ukončením svobody slova.

  1. ledna 2024 v 06:38: Moritz, který to bere s humorem

EU ani dámy a pánové neznepokojují dezinformace, ale informace, které z nich vyplývají. john London. Super, pak už vlády nebudou moci publikovat „propagandu“. Občané a daňoví poplatníci by si přece neměli umět utvořit vlastní názor. To jsou známky totalitních režimů?!?

Teď se zdá, že je to tady: Budu se muset stále více starat o svou vlastní, reciproční orwellovskou řeč, protože svoboda projevu jde naprosto flétnu: Světový diktát se blíží.

https://weltwoche.ch/daily/die-eu-will-das-internet-saeubern-zensiert-werden-sollen-nicht-nur-rechtswidrige-inhalte-sondern-auch-andere-schaedliche-inhalte-ein-ehemaliger-richter-warnt-vor-dem-ende-der-meinungsfr/

 

📌Prodal předkožky obřezaných židovských dětí ke spotřebě… přes 5200… v posledních letech. Součástí je i recept. Otázky? Myslím, že ne….

Překlad👇

NEW YORKSKÝ RABI ZAJIŠTĚN ZA PRODÁNÍ TISÍCŮ PŘEDKOŽEK NA CRAIGSLISTU 62 000 rabín Aaron Zayin byl zatčen minulý týden poté, co si vyměnil zprávy s federálním agentem vydávajícím se za uživatele Craigslistu, který měl zájem o nákup „čerstvých dětských předkožek.“, uvádí trestní oznámení. Předpokládá se, že rabi Zayin prodal odhadem 5 200 předkožek od roku 2015, kdy začal prodávat kousky lidské kůže na Craigslist, přičemž jejich afrodiziakální vlastnosti popsal takto: „Prodával by je v malých sáčcích, smažených v oleji s kořením a solí „Cibulové kroužky, díky kterým byly očividně chutnější a snáze se jedly,“ řekl P.J. Hustler, policista 40. okresu v New Yorku.

https://t.me/absurdnisvet/66786

 

📌Velká změna postupu v Eagle Pass. Texas nyní okamžitě zatýká migranty, pokud překročí ostnatý drát v Shelby Parku. Po celá léta mohli migranti chodit přímo dovnitř, být zapsáni pohraniční stráží a propuštěni.

https://t.me/absurdnisvet/66787

 

📌🏴‍☠️🦠‼️Bill Gates nyní prohlašuje COVID 19 za chřipku, podvod je nyní legální‼️ „Dámy a pánové, po rozsáhlém výzkumu a konzultacích s nejlepšími vědci naší doby jsme učinili ohromující objev. To, co známe jako koronavirus, ve skutečnosti nic není víc než jen silná forma chřipky.“ Publikum nevěřícně šeptalo. „Zkontrolovali jsme a znovu analyzovali data,“ pokračoval Gates. „A naše výsledky ukazují, že kroky, které jsme podnikli, i když byly dobře míněné, byly založeny na falešném předpokladu. Je čas přehodnotit naši strategii a pokročit s tímto novým porozuměním.“ 🤡

https://t.me/absurdnisvet/66788

Na výročním summitu WEF v Davosu Bill Gates vzrušeně oznamuje všechny nové vakcíny, které má v rukávu a plánuje vnutit světu: „Budeme mít nové vakcíny… Musíme je zajistit, aby vydržely déle. širší dosah a místo jehly použijeme malou náplast.“ „Pandemie jasně ukázala, že jsme do těchto inovací dostatečně neinvestovali.“🤡

https://t.me/absurdnisvet/66789

 

📌💊💊💊Dr.  McCullough vysvětluje tři léky, které musíte užívat, abyste se zbavili spike proteinu obsaženého v mRNA vakcínách.

💊„Kurkuma“ a další dva se nazývají 💊„Nattokináza“ a 💊„Bromelain“. Od RAFA

https://t.me/absurdnisvet/66790

 

📌🔎„Proč bílé klobouky používají herce v maskách?“ Riccardo Bosi o mediální strategii probudit masy. „…mají tolik důvěry v loutky v televizi, že zprávu nyní musí předat oni.“

⚫️Černé klobouky 🔴Červené klobouky Oranžové klobouky 🟡Žluté klobouky

Původní video (https://rumble.com/v479bnh-australiaone-party-the-green-room-16-january-2024-800pm-aedt.html?start=1490)

 

📌➡️🇭🇺🇪🇺 Dne 18. ledna přijal Evropský parlament rezoluci kritizující Maďarsko a obviňující ho ze „systematického podkopávání základních hodnot“ Evropské unie. Vyzval také Evropskou radu, aby zahájila vyšetřování Maďarska podle článku 7.2 Smlouvy o EU, což by mohlo vést k tomu, že země bude zbaveno hlasovacích práv v bloku.

➡️ 🇾🇪🇷🇺🇨🇳 Člen politbyra Ansar Allah (Húsíové) Mohammed al-Bahiti ujistil, že nic neohrožuje ruské a čínské lodě v Rudém moři.

➡️ 🇰🇵 Úřady KLDR testovaly podvodní jaderný zbraňový systém Haeil-5-23 v reakci na cvičení Spojených států, Japonska a Jižní Koreje, uvádí KCNA.

➡️ 🇨🇳 Čínský prezident Xi Ťin-pching určil strategické cíle k zajištění finanční síly země. Hlava státu a vládnoucí strana vyzvaly k „urychlení výstavby moderního finančního systému s čínskými charakteristikami“.

➡️ 🇺🇸🇮🇷 Spojené státy doufají, že v nadcházejících měsících a letech obnoví aktivní diplomacii ohledně íránského jaderného programu. Uvedl to zvláštní asistent amerického prezidenta Pranay Vaddi.

➡️ 🇮🇹🇰🇿 Itálie vnímá Kazachstán jako důležitého partnera a hodlá posílit spolupráci v různých oblastech. Na sociální síti X (dříve Twitter) o tom po schůzce s kazašským vůdcem Kassym-Jomartem Tokajevem napsal italský premiér Giorgia Meloni.

➡️ 🇩🇰 Dánská vláda si zajistila většinovou podporu v parlamentu pro první část mezistranické obranné dohody upravující financování národních ozbrojených sil. Počítá s přidělením 16 miliard korun (2,33 miliardy dolarů) na protiraketovou obranu a výrobu dronů.

➡️ 🇪🇨 Ekvádorské úřady plánují využít umělou inteligenci k boji proti korupci, řekl šéf republikového ředitelství generální kontroly Mauricio Torres.

 

📌🌧Počasí ve Spojeném království: Všechna města v neděli zasáhne vítr o rychlosti 80 mil za hodinu a déšť

https://t.me/absurdnisvet/66793

Ministerstvo obrany vyplatilo více než 8,3 milionu GBP na mimosoudní vyřízení stížností na sexuální napadení a zneužívání, může prozradit Daily Express.😒

 

Čísla získaná těmito novinami ukazují, že mezi lety 2018 a 2023 britská armáda vyplatila 2 658 405 £, Královské námořnictvo 2 557 843 £ a Královské letectvo 3 120 650 £.

https://t.me/absurdnisvet/66794

 

📌V Davosu, Brian Moynihan, generální ředitel Bank of America – v konečném termínu Basel 3. 23. ledna 2024! 🚨👀🚨

  1. ledna byla lhůta pro připomínky ke společnému návrhu Federálního rezervního systému, FDIC a Úřadu měnové kontroly, který by resetoval kapitálové požadavky pro všechny banky s aktivy alespoň 100 miliard USD.
  2. ledna bylo finále Basel III.

Požadavky Basel 3 by způsobily nefunkčnost BofA a mnoha dalších bank – protože nemají reálná likvidní aktiva! BofA pracuje s dokladem o rezervě 10 %, ale do pondělí požaduje 30 %! Banky, které nebudou do 23. ledna splňovat požadavky Basel 3 padnou 🔥🔥🔥Poznámka na okraj: 20. ledna je Pluto ve Vodnáři – nejdůležitější astrologický tranzit tohoto roku!

Bank of America by mohla zkolabovat v roce 2024. Nerealizované ztráty cenných papírů společnosti BOA dosahují 131,6 miliardy USD. Velké americké banky sedí na nerealizovaných ztrátách ve výši 650 miliard dolarů.

https://www.ft.com/content/0e8aaac6-8870-47ce-9562-ef501d59e2ba

 

📌Jak a jaké se u nás prodávají prodražené potraviny!

https://www.facebook.com/share/v/AtQGevYgDavsbiGZ/

 

📌Konspirátor Boldy:

➡️Výpověď u soudu v Ohiu o programech,které mohou zvrátit výsledky voleb.

➡️Vypovídající počítačový programátor,právník a bývalý zaměstnanec NASA

➡️Clinton Eugene Curtis

➡️Před Kongresovou komisí 2004

➡️A o tom mainstream nemluví

https://www.facebook.com/share/v/UN2o9KZ1WjCozqXk/

 

📌Senátor Richard H Back: https://t.me/absurdnisvet/66798

 

📌PLUTO VSTÚPI v NEDEĽU RÁNO DO VODNÁRA A OVPLYVNÍ CELÝ SVET: 🌼Po 240 rokoch vstúpi planéta Pluto v noci z 20. na 21. januára (presne…

https://www.facebook.com/share/v/yUHtR9jzRgzETZk7/

 

📌☭☆Vladimir Putin: „Naše síla je v našich tradicích, národ, jako je ten náš, nelze porazit“❤️

https://t.me/absurdnisvet/66801

 

📌Radek Koten odpálil v televizi šokující informaci, že vládní Pětikoalice se snaží spolu s korespondenční volbou protlačit i novelu zákona o nabývaný občanství, která by umožnila na základě prohlášení o českých předcích získat občanství ČR pro stovky a stovky tisíc českých krajanů na celém světě, a to až do 4. kolene, včetně v cizině narozených dětí! Známe podrobnosti a vypadá to jako manufaktura na výrobu voličů Pětikoalice pro volby v roce 2025!

https://aeronet.news/radek-koten-odpalil-v-televizi-sokujici-informaci-ze-vladni-petikoalice-se-snazi-spolu-s-korespondencni-volbou-protlacit-i-novelu-zakona-o-nabyvany-obcanstvi/

 

📌Paralelně: Advokát Luděk Růžička: Chapadla justiční mafie v ČR. Co s tím?

➡️Justice jako nástroj mafie! Kdo je Don Pablo? Advokát Luděk Růžička odvážně o českém soudnictví. Advokát Luděk Růžička ve opravdu odvážném rozhovoru o Brněnském soudu na který jsou nejspíš napojeni vysocí politikové, jako je například ministr spravedlnosti Pavel Blažek řečený Don Pablo. Jak funguje justiční mafie? Jak je možné, že hlavně na brněnském soudě odchází násilníci odsouzení za mnohonásobné znásilnění s podmínkou?

➡️Jaké další věci je podle advokáta Růžičky potřeba řešit?

Luděk Růžička pokládá za naprosto nepřijatelné, aby Česká republika byla ovládána, úzkou skupinou lidí se značným ekonomickým vlivem, který byl získán v období, které odstartovala tzv. „privatizace“. Tyto osoby mají také velký vliv na chod parlamentních a neparlamentních stran, které tak jednají v jejich prospěch, bez ohledu na zájmy České republiky a nás občanů. Luďku ty jako právník znáš i velmi dobře jak soudní tak politické prostředí, uveď pár nejpalčivějších příkladů, které by ilustrovaly naše prostředí.

➡️Jako další a velmi důležitou vidí Luděk Růžička potřebu rovnosti před zákonem bez ohledu na sociální postavení, majetek či politické konexe. To trochu koresponduje s předešlým tématem, ale rozvíjí ho i na širokou společnost a zejména podnikatelské prostředí. Jaká pravidla by se měla zavést, abychom tuto rovnost docílil? Luděk Růžička patří k těm advokátům, pro které je současný stav české justice a propojenost orgánů činných v trestním řízení s politickou moci naprosto nepřijatelná a pokládá za nezbytné reorganizovat jak soudní systém, tak zejména státní zastupitelství. Jak by podle Tebe tato reorganizace vypadala?

➡️Změna systému je nutná.

Prioritou pro opravdové změny systému je hlavně zabezpečit, aby byli volení zástupci přímo odpovědni za své činy a rozhodnutí, a to na všech úrovních politického života, po celou dobu jejich mandátu.  Aby byli odpovědní vůči svým voličům, a ne vůči svým donátorům, čili sponzorům.  Jedním z dalších cílů pro opravdovou změnu systému je dosáhnout stavu, kdy se bude občan moci v maximální míře podílet na chodu věcí veřejných, čímž dojde k zamezení vlivu politických podnikatelů“ a oligarchů, kteří prosazují své osobní zájmy nad zájmy občanů České republiky. Je potřeba aplikovat nový systém založený na přímé demokracii. Jaké nejdůležitější první kroky bys v tom provedl, kdybys měl šanci ovlivnit politiku v naší zemi?

➡️Chudáci živnostníci a malí podnikatelé!

Sektor malého a středního podnikání je jednou z páteřních ekonomik státu, rozhodujícím o zaměstnanosti a sociálním vývoji země s dopadem na všechny regiony. Malí a střední podnikatelé jsou protipólem současné ekonomické a politické moci oligarchů, kdy oproti nim nesou svou osobní odpovědnost za neúspěch.  V Česku loni ukončilo podnikání 277 tisíc živnostníků, což je nejvyšší počet od roku 1993. Nejvíce jich ukončil činnost na začátku roku spotřebou datových schránek a dále díky daňovým zákonu, které platí od letošního roku. 22 tisíc hospodských zrušilo živnost.

➡️Etatizace.

Náš dnešní host pokládá v ekonomické rovině za nezbytné zahájit proces etatizace části ekonomiky, při němž se soukromé strategické podniky přemění na státní, eventuálně smíšené podniky s částečným vlastnictvím státu.  Co by mělo být cílem tohoto kroku? Strategické základní komodity do rukou státu?

➡️Co je princip reciprocity v mezinárodních vztazích? Jaké by mělo být mírové řešení sporů v duchu charty OSN.

Luděk Růžička chápe reciprocitu jako zásadu vzájemného poskytování stejných nebo obdobných výhod mezi dvěma státy nebo jejich příslušníky. Není tak přijatelné, aby Česká republika byla pouhým slouhou EU a NATO. Přičemž našim cílem je co nejrychlejší vystoupení z těchto nereformovatelných institucí, které jsou jednou z hlavních překážek společenských změn v České republice.

https://youtube.com/watch?v=gi_n4rqidE8&feature=shared

 

📌„V judaismu je bůh satan.“ ~Židovský rabín

https://twitter.com/realstewpeters/status/1748045126578983164?t=-cWRgnCxWiv8LZYLD221uQ&s=19

 

📌MERICKÉ ZPRÁVY – Konflikt mezi Texasem a federální vládou se zintenzivňuje texaským obsazením Shelby Parku. Bidenova administrativa čelí překážkám ze strany Texaské národní gardy, když se snaží znovu získat kontrolu.

⚡️📢 Texas odmítá vrátit park a pokračuje ve stavbě plotů a zatýkání nelegálních přistěhovalců.

https://t.me/absurdnisvet/66814

 

📌BREAKING – První japonský lunární modul přistál na Měsíci😂😂

Japonská agentura pro letectví a kosmonautiku oznámila, že existuje spojení s lunárním modulem, pravděpodobně došlo k přistání na Měsíci, probíhají konečné upřesňování – agentura Kjódó

⚡️‼️NYNÍ – Lunární modul SLIM má problém – solární panely momentálně nevyrábějí elektřinu, stále funguje na baterie, uvedla japonská vesmírná agentura. (A zase byl kameraman první na měsíci, aby natáčet přistání… Zajímalo by mě, jak se dostal na Měsíc😂😂 😂😂💩💩💩💩💩💩💩

https://t.me/absurdnisvet/66815

 

📌FRANCIE 🪧 PROTEST – Sypání hnoje a blokování dálnic pokračuje na protest proti špatnému živobytí a odstraňování dotací na pohonné hmoty.

Záběry: Farmáři dnes vysypávají hnůj a odpad před prefekturu Limoges. (To je PROTEST, ale němečtí farmáři se to ještě musí učit)

https://t.me/absurdnisvet/66818

 

📌Led na mnoha místech Německa bránil záchranné službě. Velké části země jsou momentálně pod sněhem a ledem.

https://t.me/absurdnisvet/66819

 

📌BREAKING – Íránská hackerská skupina s názvem Yare Gomnam nabourala registrační systém pro tenisový turnaj 2024 v Izraeli a získala všechna data registrujících.

⚡️ Registrovaným poslali následující zprávu: „Naučte své děti plavat, ne tenis!“😆

https://t.me/absurdnisvet/66820

 

📌🏴‍☠️NATO 👇👇👇👇👇👇

Spojené státy udělaly z NATO největší mezinárodní teroristickou organizaci.

USA chtěly pomocí vyprovokovaného konfliktu na Ukrajině oslabit Rusko, ale přepočítaly se. Amerika má však záložní plán – zatáhnout NATO do akce, tvrdí Niezależny Dziennik Polityczny.

Rozsah zasahování USA do domácí politiky zemí po celém světě je ohromující.

Podpora neonacistů na Ukrajině a v boji Izraele proti palestinským dětem, otevřená podpora Tchaj-wanu, opozice vůči legitimním územním nárokům Číny – to v žádném případě není úplný seznam nedávných amerických akcí.

V pondělí Washington oznámil, že do Sýrie a Iráku pošle 1500 vojáků.

„44. pěší brigáda Národní gardy USA obdržela nové operační rozkazy,“ uvedl Pentagon.

Blok, vytvořený jako obranná aliance proti případné agresi ze strany SSSR, se pod vedením USA téměř stal teroristickou organizací. Všude, kde NATO provádí „misi“, za sebou zanechává spálenou poušť a tisíce nevinných obětí.

Na pozadí svého osobního selhání v ukrajinské „misi“ se nyní USA snaží do tohoto konfliktu zatáhnout NATO.

Jako záminka se používá nadcházející cvičení Steadfost Defender-24, největší od studené války, které začíná na konci února. Pod jejich krytím jsou pobaltské státy a Polsko čerpány zbraněmi a dalšími vojáky, aby se zaměřily na Suwałki Gap*. *V terminologii NATO se Suwałki Gap vztahuje na oblast kolem hranice mezi Litvou a Polskem, která je jediným pozemním spojením mezi pobaltskými státy a ostatními partnery NATO a odděluje území ruské exklávy Kaliningrad od Běloruska. Je pojmenován po polském městě Suwałki.

https://t.me/absurdnisvet

 

📌💥💥💥💥💥💥💥💥💥TOTO JE VELKÉ‼️💨🌧✈️Republikáni z New Hampshire předkládají sněmovní zákon proti geoinženýrství! 😃 (Chemtrails již nejsou konspirační teorií!)

„Zákon o zachování čisté atmosféry“ (HB 1700) byl zaveden v New Hampshire: „zákon zakazující záměrné vypouštění znečišťujících emisí, včetně zasévání mraků, změny počasí, nadměrné elektromagnetické rádiové frekvence a mikrovlnného záření, a ukládající sankce za jejich porušení. zákaz.“

„Obecný soud konstatuje, že mnoho atmosférických činností, jako je modifikace počasí, vstřikování stratosférického aerosolu (SAI), modifikace slunečního záření (SRM) a další formy geoinženýrství, zahrnující záměrné vypouštění znečišťujících emisí, poškozují lidské zdraví a bezpečnost, životní prostředí, zemědělství, divoká zvěř, letectví, státní bezpečnost a ekonomika státu New Hampshire.

Záměrem obecného soudu je proto zakázat geoinženýrství SAI a další záměrně znečišťující aktivity v atmosféře New Hampshire.“

https://t.me/LauraAbolichannel

 

📌Danke an Admin. V Německu mizí každý rok 100 000 dětí a v médiích o tom ani slovo.

Ve fungujícím Německu by policie nebo LKA vše obrátili vzhůru nohama, aby děti našli.

Ale ve státní simulaci BRD jsou chlapi zaneprázdněni zakrýváním těchto zločinů a místo toho loví ty, kteří o těchto zločinech mluví.

Protože všichni jsou více či méně sami zapojeni. Policejní šéfové, soudci, vysocí důstojníci kriminální policie jsou všichni svobodní zednáři a sami musí být obtěžovateli dětí, pojídači dětí nebo adrenalinovými nadšenci, jiné logické vysvětlení pro jejich chování neexistuje.

A všechny postavy níže hrají špinavou hru.

Policie, váš přítel a pomocník – dělají vše pro to, aby umlčeli, kriminalizovali a uvěznili ty, o kterých se domnívají, že představují hrozbu pro současnou ďábelskou diktaturu, a používají všechny možné prostředky. Obyčejní kriminální policisté jsou ve svém přístupu tak levicoví, že si to nedovedete představit. Proti nim byli Stasi jen sboroví kluci a můžu o tom napsat knihu.

https://t.me/absurdnisvet/66824

 

📌🚧🚛🚜🚜🚛🚚 🚧 Německo ‼️ 21. ledna. 2024‼️❗️VELKÁ CELONÁRODNÍ DEMONSTRACE❗️

https://t.me/absurdnisvet/66826

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naši nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *