, ,

Ľubomíra Bačíková, 13.02.2024, odpolední zprávy, 2x denně čerstvé zprávy ze zahraničí i z domova, kliknout na foto

13.02.2024: Odpolední zprávy z domova i ze světa, které Vám posílám 2x denně:

📌 12.2.2024, ve 12:00, Patrik Nacher: Tak tomuhle těžko uvěříte. Než jsem si pustil tuto falešnou nahrávku mého vlastního hlasu, netušil jsem, jak reálně mohou deepfakes znít. S mým svolením vypracovali experti na umělou inteligenci fiktivní rozhovor mezi mnou a mojí matkou, aby ukázali, s jakou děsivou rychlostí se technologie v tomto odvětví posouvají. https://fb.watch/qaSk-w4IU_/

 

📌 PSYCHOLOGICKÉ OPERACE ČESKÉ TELEVIZE ČESKÁ TELEVIZE – 168 HODIN MANIPULACE – 4 ÚNORA – DEEPFAKE – SIGNÁLNÍ INTELIGENCE:

https://www.ceskatelevize.cz/porady/10117034229-168-hodin/224452801100204/

 

ČESKÁ TELEVIZE ZAŘADILA SIGNÁLNÍ INTELIGENCI MEZI DEZINFORMACE A VÍT RAKUŠAN:

 

SIGINT (signals intelligence) je anglický výraz používaný speciálními bezpečnostními složkami státu jako jsou rozvědka či kontrarozvědka (zpravodajská služba) a slouží k označení informací získaných pomocí těchto zdrojů:

  • radarový provoz
  • datová komunikace
  • Internet
  • odposlechy telefonních hovorů (Voice interception, Text interception)
  • snímání vyzařování monitoru na dálku
  • TV, SMART GRID a jiné

Jiné zdroje informací

Dalšími chráněnými utajovanými zdroji informací jsou:

  • HUMINT (Human-Source Intelligence) – seznam patentůvlnovagenetika.cz
  • MASINT (Measurement and Signature Intelligence)
  • IMINT (Imagery Intelligence)
  • LIAISON (zprávy a podpora mezi spřátelenými zpravodajskými službami v rámci i nad rámec jednoho státu, společenství národů či kontinentu)

Mezi nechráněné a neutajované zdroje informací se řadí:

  • OSINT (Open-Source Intelligence)

Signálové zpravodajství (SIGINT) je shromažďování zpravodajských informací zachycováním signálů, ať už jde o komunikaci mezi lidmi (komunikační zpravodajství – zkráceně COMINT), nebo o elektronické signály, které se nepoužívají přímo v komunikaci (elektronické zpravodajství – zkráceně ELINT). Signálové zpravodajství je podmnožinou řízení sběru zpravodajských informací. Vzhledem k tomu, že utajované a citlivé informace jsou obvykle šifrované, zahrnuje signálová rozvědka zase použití krypto-analýzy k dešifrování zpráv. Analýza provozu – studium toho, kdo komu a v jakém množství signalizuje – se také používá k opětovné integraci informací[cit. dle potřeby.

K signální inteligenci také patří zaměřování, řízení odposlechů (Intercept management), detekce signálu (Signal detection), Protiopatření proti odposlechu (Countermeasures to interception), hledání směru (Direction-finding), analýza provozu (Traffic analysis), Elektronické pořadí bitvy (Electronic order of battle) a mnoho dalšího …

„VÍT RAKUŠAN ODPOVĚDĚL, ŽE NEVÍ O SIGNÁLNÍ INTELIGENCI:“

Vít Rakušan v Sokolově 29.1.2024 na otázku jestli ví o pojmu signální inteligenci a o masovém použití signální inteligence ve zpravodajských a vojenských službách odpověděl NE !!!

VEŘEJNÁ KONTROLA – VÍT RAKUŠAN“:

Jsme toho názoru, že Vít Rakušan by měl odstoupit z pozice Ministra Vnitra z důvodu jeho nekompetentnosti, nebo ze lži.

„ČESKÁ TELEVIZE DALA SIGNÁLNÍ INTELIGENCE MEZI DEZINFORMACE“:

Při zadání “signální inteligence” v google prohlížeči se zobrazilo 282000 výsledků. A při zadání anglického ekvivalentu “SIGNALS INTELLIGENCE” se v google prohlížeči zobrazil přibližný počet výsledků 144 000 000. Tedy přes sto miliony odkazů SIGNALS INTELLIGENCE reportéři České televize v pořadu 168 v reportáži DEEPFAKE , která začala slovy “Dezinformace v Česku” pro neznalého diváka spojili s dezinformacemi. Kdo se tady dopouští dezinformaci?

Ministerstvo obrany Spojených států definovalo pojem “signální zpravodajství” jako:

  1. Zpravodajské informace zahrnují buď jednotlivě, nebo v kombinaci všechny komunikační zpravodajské informace (COMINT), elektronické zpravodajské informace (ELINT) a zahraniční přístrojové zpravodajské informace (FISINT – foreign instrumentation signals intelligence), ať už jsou přenášeny jakýmkoli způsobem.
  2. Zpravodajské informace získané z komunikačních, elektronických a zahraničních přístrojových signálů.

Jelikož je SIGINT široký obor, má mnoho dílčích disciplín. Dvěma hlavními jsou komunikační zpravodajství (COMINT) a elektronické zpravodajství (ELINT).

„Komunikační inteligence“:

COMINT (komunikační inteligence) je podkategorie signálové inteligence, která se zabývá zpracováním zpráv nebo hlasových informací odvozených od zachycení cizí komunikace. COMINT je běžně označován jako SIGINT, což může způsobit zmatek, když mluvíme o širších zpravodajských disciplínách. Sbor náčelníků štábů USA to definuje jako „technické informace a zpravodajské informace získané ze zahraniční komunikace jinými než zamýšlenými příjemci“.

„Zpravodajství elektronických signálů“:

Elektronické signální zpravodajství (ELINT -Electronic signals intelligence) označuje shromažďování zpravodajských informací pomocí elektronických senzorů. Zaměřuje se především na nekomunikační zpravodajské signály. Sbor náčelníků štábů ji definuje jako “technické a geolokační zpravodajství získané z cizích nekomunikačních elektromagnetických záření vycházejících z jiných zdrojů než z jaderných detonací nebo radioaktivních zdrojů”.

Identifikace signálu se provádí analýzou shromážděných parametrů konkrétního signálu a buď jeho přiřazením ke známým kritériím, nebo jeho zaznamenáním jako možného nového zářiče. Údaje ELINT jsou obvykle přísně utajované a jako takové jsou chráněny.

Shromážděné údaje se obvykle týkají elektroniky obranné sítě protivníka, zejména elektronických částí, jako jsou radary, raketové systémy země-vzduch, letadla atd. ELINT lze využít k odhalení lodí a letadel podle jejich radarů a jiného elektromagnetického záření; velitelé se musí rozhodnout, zda radar nepoužijí (EMCON), zda ho budou používat přerušovaně, nebo ho použijí a budou očekávat, že se obraně vyhnou. ELINT lze shromažďovat z pozemních stanic poblíž území protivníka, z lodí u jeho pobřeží, z letadel poblíž jeho vzdušného prostoru nebo v něm, případně pomocí družic.

„MasInt“:

Zpravodajství signálů a zpravodajství měření a signatur (MASINT – Measurement and signature intelligence) spolu úzce a někdy i matoucím způsobem souvisí. Zpravodajství signálů, komunikační a elektronické zpravodajství, se zaměřuje na informace obsažené v samotných signálech, jako je COMINT, který detekuje řeč v hlasové komunikaci, nebo ELINT, který měří frekvenci, opakovací frekvenci pulzů a další charakteristiky radaru.

MASINT rovněž pracuje se shromážděnými signály, ale je spíše analytickou disciplínou. Existují však jedinečné senzory MASINT, které obvykle pracují v různých oblastech nebo doménách elektromagnetického spektra, jako je infračervené nebo magnetické pole. Zatímco NSA a další agentury mají skupiny MASINT, ústřední kancelář MASINT je v rámci Agentury pro obranné zpravodajství –Defense Intelligence Agency (DIA).

„Původ SigInt“:

Elektronické odposlechy se objevily již v roce 1900 během búrské války v letech 1899-1902. Britské královské námořnictvo instalovalo na konci 90. let 19. století na paluby svých lodí bezdrátové soupravy vyrobené společností Marconi a britská armáda používala v omezené míře bezdrátovou signalizaci.

Zrod signálového zpravodajství v moderním slova smyslu se datuje od rusko-japonské války v letech 1904-1905. Když se ruská flotila v roce 1904 připravovala na konflikt s Japonskem, britská loď HMS Diana umístěná v Suezském průplavu poprvé v historii zachytila ruské námořní bezdrátové signály vysílané k mobilizaci flotily.

Ještě větší důsledky mělo používání SIGINT během druhé světové války. Kombinované úsilí o odposlechy a krypto-analýzu pro všechny britské síly GCHQ za druhé světové války se uskutečňovalo pod kódovým označením “Ultra“, které řídila Vládní škola kódů a šifer v Bletchley Parku. Správně používané německé šifry Enigma a Lorenz měly být prakticky neprolomitelné, ale nedostatky v německých kryptografických postupech a špatná disciplína personálu, který je prováděl, vytvořily slabá místa, díky nimž byly útoky v Bletchley proveditelné.

VÍCE NA https://stop5g.cz/ceska-televize-zaradila-signalni-inteligenci-mezi-dezinformace-a-vit-rakusan/

 

📌💉🎚️„Společnost Pfizer vydělala 10 miliard tímto statistickým podvodem – ❌margarínový průmysl také velmi těžil ze lži o cholesterolu, která trvala desítky let.“

https://youtu.be/fw-g4U7qe4U

 

📌👉👹“Zakladatel WEF Klaus Schwab hovoří o sloučení fyzických těl s digitální technologií

Během summitu světové vlády byl zakladatel WEF Klaus Schwab dotázán, jak rychlý technologický pokrok utváří ekonomiky budoucích civilizací. Řekl, že zažijeme 3 konkrétní aspekty toho, co nazývá „4. průmyslová revoluce“:“

👉1. rychlost změny

👉2. kombinace technologií, které přinášejí zásadní změnu

👉3. „Myslím, že se musíme připravit na svět, ve kterém se spojí naše digitální, naše fyzické a naše biologické dimenze.“

Co myslíte? Plánujete spojení s digitální technologií? Myslíte si, že je Schwab zodpovědný za vaši budoucnost?

https://t.me/absurdnisvet/68817

 

📢  Pro osvěžení faktů historie Klause Schwaba:

➡️👉 5.12.2022: Milí přátelé, tento příspěvek představuje děsivou pravdu, jakou nemá žádnou jinou.

Ukazuje pravdu, před kterou mnozí zavírají oči a uši mají roubík. Ukazuje, kam směřujeme a co si pro nás připravily zlé elity.

Komu patří tahle špína? Týká se to naprosto každého z nás! Zmákli nás až po uši a jednota je naše jediná spása. Nenechme se rozdělit, spojme se!

Všichni jsme byli podvedeni. Očkovaní i neočkovaní, testovaní i netestovaní, liberálové a konzervativci, proukrajinští a proruští, fanoušci sociopatů Billa Gatese a fanoušci „spasitele“ Elona Muska, senilní fanoušci Bidena a blázniví Trumpa, fanoušci Putinových med

Všichni jsme na stejné lodi, řídil nás samotný Antikrist mířící přímo do pekla!

Globálně by měl existovat VELKÝ RESET, následovaný novým světem – NWO!

Pojďme se podívat do detailů, kdo je WEF a co je NWO? ↓

Kdo je skutečně světové ekonomické fórum (WEF)?

Světové ekonomické fórum (WEF) není ve skutečnosti nic jiného než nevládní organizace registrovaná na bohatém předměstí Ženevy ve Švýcarsku.

Její členy jsou ale sbírka nechutně bohatých lidí: vysoce postavených politiků, šéfů korporát, finančníků, umělců a hollywoodských osobností – nikoho z nichž nevolí lidé s mandátem vládnout světu.

A přesto úspěšně vládnou světu – kooptováním, nátlakem nebo ohrožováním celého systému OSN a jeho 193 členských států, aby si vynutili poslušnost. Protože si myslí, že mají všechny peníze světa a můžou.

Samozřejmě, jsou to peníze, které vydělají podvodný systém, který navrhli. Ale co je důležitější – protože jsme jim to my, lidé, dovolili.

Velký reset má tři hlavní cíle a všechny jsou stejně důležité:

  • masivní snížení populace
  • přesun veškerých aktiv nižší a střední třídy na vyšší; řídím se mottem mas, že na konci „Nebudeš vlastnit nic a budeš šťastný“. Je závěrem Klause Schwaba k dokončení Velký reset a
  • úplná digitální kontrola nad vším – penězi, myšlení, osobními záznamy a chování – kombinace „Krásného nového světa“ Aldouse Huxleyho a „1984“ George Orwella.

„Pandemie představuje vzácnou, ale krátkodobou příležitost k zamyšlení, přehodnocení a obnovení našeho světa. “ – profesor Klaus Schwab

Jak můžeme vidět, WEF je zapojen na všech úrovních Plandemie a jejích důsledků, zejména na důsledcích, které si přeje Velký reset.

Klaus Schwab ve Velkém resetu přímo říká, že pandemie představuje „krátkodobou příležitost“, kdy se tyto důsledky (tj. přestavba světa) musí realizovat. Všechno musí fungovat jako hodinky.

Zdá se, že se zatím daří dobře. Čím více lidí se ale probudí a vědecké povědomí je nutí opustit své šněrované maticové profese, jejich odpor exponenciálně roste

Jaký je nový světový řád (NWO)?

Cílem Nového světového řádu je vytvořit jednu světovou vládu s jedním světovým názvem (digitální název).

Zatímco NWO slibuje vytvoření udržitelného světa, ve kterém budou uspokojeny základní potřeby každého člověka, bližší pohled rychle odhalí nějaká hnusná tajemství a znepokojivá fakta.

V první řadě je jejich plán na vytvoření vlády jednoho světa založen na socialistickém režimu známém také jako komunismus.

Ať už tomu říkáme socialismus, komunismus, korporátní kapitalismus, fašismus nebo technokracie, podstatné je, že vše bude monitorováno a kontrolovaná

Agenda NWO

Stručný přehled agendy NWO:

  • Neexistující práva jednotlivce.
  • Žádná práva na soukromí.
  • Neustálý dohled.
  • Zakázaná svoboda projevu.
  • Vše je cenzurováno.
  • Žádné vlastnictví domu.
  • Žádné soukromé podniky (s výjimkou nejvyšší elity).
  • Každý jednotlivec musí dodržovat vládní nařízení.
  • Žádné protesty.

Kromě toho bude každý jednotlivec identifikován prostřednictvím sociálního úvěrového hodnocení a komunistická Čína tento postup skutečně zavedla a otest Teď už to jen šířit po celém světě.

  • Sociální kredit je určen podle toho, jak dobře jednotlivec dodržuje pravidla.
  • Kreditu je dosaženo neustálým dohledem, pomocí technologie rozpoznávání obličeje a různých sledovacích
  • Sociální hodnocení úvěru určuje, jak dlouho se může jednotlivci účastnit společnosti. Pokud například člověk nemá dostatek sociálních kreditů, nesmí cestovat ani vydělávat peníze.

Kromě toho, pokud občané nedodržují vládní pravidla právě teď v komunistické Číně, jsou posíláni do nápravných (převzdělávacích) táborů, nebo hůř

Například mírumilovná duchovní skupina známá jako Falun Gong je označena za nepřítele státu a každý rok desetitisíce praktikujících Falun Gong padnou obětí odstranění orgánů zaživa. A ano, mluvíme o genocidě zákona podporované čínskou komunistickou vládou.

Jelikož se jedná o skutečný příklad života NWO, pokud dovolíme NWO implementovat, mohl by se každý z nás stát terčem legální genocidy.

Depopulace

Aby Deep State dosáhl své verze udržitelného světa, podle různých zdrojů naznačují, že lidská populace bude do roku 2030 omezena na zhruba 500 milionů.

Pokud je to pravda, vyžaduje to masové vyhlazení více než 7 miliard lidí. Je šance, že ty a já nebudu na užším seznamu.. a nejsem si jistý, jestli bychom chtěli být.

Eugenické programy Deep State se praktikují po celém světě již mnoho let a podle veřejného prohlášení Billa Gatese se skutečně zdá, že je podporováno povinným globálním očkováním.

Kromě toho, zatímco Deep State možná představuje Agendu 2021 a 2030 jako „program udržitelnosti“, nenechte se zmást. Je to vlastně nechutný plán na ospravedlnění diktatury a globální genocidy – a pokud vám něco připomíná nacistické Německo, tak je to právem!

Nový světový řád (konspirační teorie? )

https://sk.wikipedia.org/wiki/Nový_svetový_poriadok_(konšpiračná_teória)

JP Sears: Je Klaus Schwab nejnebezpečnější člověk na světě? (CZ Dabing) ↓

https://otevrisvoumysl.cz/jp-sears-je-klaus-schwab…/

Zdroj: Explorer . Jen pro případ, že jste zamilovaní.

👉 18.11.2022: Eugen Schwab, mezi obyvatelstvem známější či spíše notoricky známý jako „řezník z Ravensburgu“. V Ravensburgu bylo spácháno mnoho násilných zvěrstev… „testy“, než byly ve velkém měřítku uvedeny do praxe. Wikipedie neuvádí jeho rodiče. …  narodil se  30. března 1938 v Ravensburgu. Většina „vládců“ si pravidelně jezdí pro instrukce na davoské fórum, letos tam kupodivu zřejmě za ČR nikdo není, naposledy si byl pro instrukce Babiš s Havlíčkem v roce 2019. Naše současné loutky jsou řízeny z Berlína a Washingtonu, přičemž nyní se nacházíme spíš v pozici další německé spolkové země. Tak jsme zřejmě i v globalistických kruzích chápáni. A tak lze zdůvodnit i fakt, že od nás nebyl nikdo na letošní summit WEF pozván k rozpravě. Ten, kdo rozdává instrukce – Klaus Schwab – patří k výše postaveným globalistům, ale i nad ním někdo stojí, nejvyšší patro se totiž veřejně nikdy neprezentuje. Pro nás je podstatné, že loutkové vlády poslouchají právě Klause Schwaba. Kdo je tento sociopat, jehož představou je svět, kde nikdo nic nevlastní a vše se sdílí? Ne nadarmo je třeba na Velký reset pohlížet jako na komplexní úsilí o přetvoření naší globální civilizace ve výslovný prospěch elit Světového ekonomického fóra a jejich spojenců. Schwab je především známý jako zakladatel Světového ekonomického fóra na počátku 70. let. Jak je však u prominentních frontmanů, kteří obratně prosazují agendu elity obvyklé, Schwabovy „online soubory“ byly pečlivě vyčištěny. Vynést na světlo informace o jeho „raných letech“ i o jeho rodině proto není tak snadné. Schwab se narodil v roce 1938 v Ravensburgu v Německu. Minulost, kterou se Klaus Schwab evidentně snažil „vymazat“, se stává o něco průhlednější. Rodina Schwabů například podporovala 3. říši ve snaze získat atomovou bombu. A je toho mnohem víc…10. července 1870 se v Německu za války s Francií narodil dědeček Klause Schwaba Jakob Wilhelm Gottfried Schwab. Karlsruhe, rodiště Gottfrieda Schwaba, bylo v Bádenském velkovévodství. Dnes se však WEF považuje za deklarovaného zastánce nešíření jaderných zbraní a „čisté“ jaderné energie. Nemluvíme jen o jaderné technologii, o které se právě teď znovu žhavě diskutuje. Schwabův hlavní plán je spíše o politice kontroly populace ovlivněné eugenikou.                                                                                                                             

👉 17. ledna 2023 : Klaus Schwab říká, že svět už nebudou řídit supervelmoci jako Amerika… bude ho řídit zainteresované strany Světového ekonomického fóra, jako jsou Blackrock a Bill Gates. – Zuzi Czech (Facebook)Překlad: Proč udělali Zemi kulatou? Budeme mluvit jen v rámci vědy. Pokud řekneme, že Země je kulatá, tak říkáme, že má ohraničení a má jen určitý počet kontinentů a je limitovaná. Ale pokud řekneme, že Země je rozsáhlá rovina, tak hranice jsou pouze naše známé kontinenty. Existují jiní lidi než my? Ano, existují tady jiní lidi žijící na této Zemi. Není nic takového jako je Jižní Pól – neexistuje, jsou to jen jedny strany Země. Za ledem leží obrovská brána, o které mocnosti ví. A ta brána vede k jinému kontinentu, na kterém žijí jiné civilizace. Jedna z těchto civilizací je Gog a Magog. A pro vaši informaci: Ropa, která existuje na našich kontinentech, to jsou u nich jejich řeky, znají ropu jako tekoucí řeky. Ještě u nich vtéká pod zem a teče pod zemí k našim známým kontinentům. Ropa není pozůstatek rostlin, zvířat, kostí nebo dinosaurů a další mýty, kterým lidé věří. Ne! Jak říkám, ropa u nich teče jako řeky a vtéká ještě u nich do podzemí a teče směrem k našim zemím. Je vám to jasné? DŮLEŽITÉ!!! Odborník na mezinárodní právo varuje: Návrhy WHO by mohly zbavit národy jejich suverenity a vytvořit globální totalitní stát!                                                                                                                        https://cz24.news/dulezite-odbornik-na-mezinarodni-pravo…/

Prezident Světového ekonomického fóra (WEF) Klaus Schwab: „Máme je všichni v kapse, politiky, média a především odborníci a vědci.“ Pan Schwab netušil, že je natáčen skrytou kamerou a chlubí se loutkami, které má v tašce Davos Mafia … sdílení je vysloveně žádoucí! Bill Gates se také neúčastní WEF.

Světové ekonomické fórum (World Economic Forum, WEF) je nezisková organizace založená v Ženevě. Pořádá každoroční zasedání ve švýcarském Davosu, kde se setkávají špičkoví podnikatelé, světoví politici, vybraní intelektuálové a novináři k diskusi o nejnalé­ha­věj­ších problémech, kterým svět čelí, včetně ochrany zdraví a životního prostředí. WEF vydává množství výzkumných zpráv a zapojuje své členy do iniciativ v různých sektorech. WEF také organizuje „Výroční zasedání nových šampionů“ v Číně a řadu regionálních setkání v průběhu celého roku. WEF financuje 1000 členských firem,což jsou zpravidla podniky s více než pěti miliardami dolarů obratu. Od roku 2005 každý člen společnosti platí základní roční členský poplatek ve výši 42 500 švýcarských franků a poplatek 18 000 CHF za výroční zasedání v Davosu. Průmysloví a strategičtí partneři, kteří chtějí mít větší roli v iniciativách fóra, platí 250 000 resp. 500 000 CHF. SVĚT: V kdesi znovu objeveném videu z roku 2017 se Klaus Schwab rozhovořil o úspěších vlastní výchovy nové, úspěšné mladé generace vzešlé z jakési přípravky Světového ekonomického fóra. Jejím produktem jsou poté nové politické elity dosazené do vedení některých států. U brazilského prezidenta Boisonara, kterého zmiňuje, lze pochybovat jako o úplně vzorném naslouchači, ovšem kanadský premiér Trudeau momentálně se umně schovávající před truckery, které nazval spodinou, teroristy a nepodstatnou menšinou, byť mu právě blokují zemi a vedou protifašistický odpor vůči jeho covidové diktatuře, naplňuje obraz vhodného absolventa ,,davoské univerzity“ dokonale. Poslouchá na slovo nadnárodní elity, je dostatečně levicově liberální, duhový, otevřený migraci a zaprodání země, ve které vládne. Toho si Schwab & spol cení a rozhodně ho jen tak padnout nenechají. Pár desítek tisíc kamionů je sice solidní vozba, ale Kanada, donedávna symbol svobody a demokracie, je příliš pracně a dlouho přetvářená země k obrazu Ekonomického fóra, než aby to nechali jen tak. Trudeau odvádí pro své pány dobrou práci, takže mu teď vše vrátí. Média vlastněná fondem Black Rock nejdříve tvrdila, že truckeři protestují proti špatnému stavu silnic, později kvůli tomu, že jim nevyhovuje karanténa při přejezdu hranic s USA, přičemž jsou všichni již očkováni, záměrně snižovala počet účastníků konvoje a o generální stávce v Kanadě připravené na pondělí nehovořila vůbec. Trudeau je zalezlý, nekomunikuje a vymlouvá se na kontakt s nakaženými, přestože je sám 3x očkovaný, nebyl pozitivně testován a má prostě strach. Tím se dostáváme k tomu, že strach je za určitých okolností u politiků potřeba, protože nejsou li pod tlakem, chovají se jako novodobá šlechta. Ostatně stačí vnímat slova Pekarové Adamové, která považuje Čechy a Moravany za nezpůsobilé rozhodovat v referendu o zůstání v EU, či Kalouska, který považuje za vlastní chybu, když hlasoval pro volbu prezidenta všemi občany České republiky. Diskutovaný symbol šibenice postavené před budovu Parlamentu na demonstraci tak získává jiný rozměr. Přestože měl pouze poukázat na to, že i politici musí skládat své účty z činnosti, kterou provádí a jsou za ni placeni, roztřesení úředníci volají po potrestání jejího tvůrce a hystericky útočí na Policii ČR s tím, aby vše vyšetřila. Místo toho, aby dělali vše proto, aby se nemuseli ničeho bát a v určité fázi svého mandátu se nemuseli schovávat stejně, jako právě nyní kanadský premiér. Další hvězdou mladé davoské generace je dle Schwaba francouzský prezident Macron. To odpovídá realitě. Tento mladík dovychováván postarší paní učitelkou, kterou pojal za ženu, plní agendu Světového ekonomického fóra beze zbytku. Francie už dávno není plná pouze Francouzů, ale spěje mílovými kroky k islamizaci. Ekonomicky na tom rozhodně není skvěle, levicová politika mající v této zemi tradičně navrch stojí mnoho peněz. Macron se momentálně prezentuje touhou naštvat všechny neočkované, ve skutečnosti už štve skoro všechny. Tradiční protesty žlutých vest se i přes lži médií stupňují, důvodů k tomu vyjít do ulic je ve Francii totiž mnoho. I když momentálně vede covidová diktatura, proti čemu lidé protestují, i v době bez ní toho je dost. Francouzi totiž svou zem ztrácejí. Hoří kostely, auta, z měst jsou slumy, Paříž připomíná africkou metropoli, populační islámská exploze válcuje bílou část obyvatelstva, s tím mizí tradice. Macron tak naplňuje představy globálních elit beze zbytku. Není sám, přidat k němu lze paradoxně i takovou Čaputovou na Slovensku, zpočátku Kurze v Rakousku (ten se jim nakonec vymknul), ale výchova kádrů pokračuje i jinde. Takový Farský je ukázkou toho, jak se to dělá. Velkou praxi má Soros, jehož neziskovkami a školami prochází každý rok mnoho absolventů vymývání hlav. I proto mu to Orbán v Maďarsku zastavil. Radost má davoská šlechta i z dalšího svého produktu, kterým je Elon Musk. Ten se zaměřuje mimo výroby Tesel na přípravu výroby humanoidních robotů, kteří by měli nahradit lidi v práci. Údajně vychází z potřeby snižujícího se stavu počtu světové populace. Jenže ta naopak roste, takže se zdá, že její zdecimování je dlouhodobě připravováno. Covid nezabral, válka v Evropě by ji zase tak moc nesnížila, co tedy přijde? Ve Wu-chanu už míchají nový vir, opět je ve hře netopýr, tentokrát jihoafrický. Možná už je třeba udělat pořádek. Davoská setkání rozprášit, zaměřit se na to, kdo platí politiky (generále Pavle, jak je to s financováním Vaší kampaně?), vrátit svět do situace, kdy i přes snahu vydělat byl člověk na prvním místě. Jenže místo toho si Jeff Bezos najmul největší vědecké kapacity, které mu mají najít elixír mládí či umožnit nesmrtelnost, pomocí čehož by elity přežily vše ostatní a mohly si ze Země udělat vlastní luxusní haciendu obývanou už jen dostatečným množstvím lidí pracujících na luxusu této vrstvy. A humanoidy, které půjde kdykoliv vypnout. Nemýlíte se, je rok 2022 a vše výše uvedené je realitou. AUTOR: Jindřich Kulhavý

 

Republikáni oznámili vyšetřování Joea Bidena. Profesor MIT Retsef Levi o Covid: „Ministerstvo zdravotnictví v Izraeli aktivně skrývá kritické informace o vedlejších účincích před izraelskou veřejností. Proč je to důležité? Ve všech fázích schvalování FDA se Pfizer opírá o data z Izraele.“ Summit světové vlády zveřejnil propagační video s Klausem Schwabem: „Umístění moci se změní“: Říkají tomu „Nový světový řád“, Hovoří o „posunu ve financích, v politické moci“, Ani se to nesnaží skrývat. Jeff Bezos plánuje během svého života „rozdat“ většinu ze svého jmění ve výši 124 miliard dolarů charitativním organizacím, které „bojují proti klimatickým změnám“ a „sjednocují lidstvo“.Samozřejmě… a Amazon mezitím plánuje tento týden propustit asi  10 000 zaměstnanců, uvádí New York Times., JUST IN – Zprávy o rozsáhlém narušení mobilních komunikací v Německu: O2, 1&1, Telekom, Vodafone a další postižení., MEGA -výpadek sítí v Dojčlandu …, Těchto 10 miliardářů zkrachovalo – přišli o své jmění velkolepým způsobem Někteří z nejznámějších miliardářů museli v určité fázi svého života vyhlásit bankrot. Mnozí dokonce přišli o své jmění úplně.

https://www.businessinsider.de/wirtschaft/diese-10-milliardaere-sind-bankrott-vermoegen-verloren-r6/

 

5.1.2023: Prezident Světového ekonomického fóra (WEF) Klaus Schwab: „Máme je všichni v kapse, politiky, média a především odborníci a vědci.“ Pan Schwab netušil, že je natáčen skrytou kamerou a chlubí se loutkami, které má v tašce Davos Mafia … sdílení je vysloveně žádoucí! Bill Gates se také neúčastní WEF.

 

📌 WEF otevřeně připouští, že CBDC zvýší vládní kontrolu. Orwellovskou noční můru nelze zamlčet, aby byla srozumitelná pro proletáře, cenzura a kontrola jsou slonem v místnosti

„Můžeme naprogramovat měnu, abychom určili, jaké věci lze koupit a co ne.“

https://t.me/absurdnisvet/68818

 

📌 🔥🔥🔥 NOVINKA – V největším švédském zábavním parku v Göteborgu v pondělí vypukl velký požár, který podle úřadů zachvátil nově vybudovaný vodní park, přičemž tucet lidí utrpělo lehká zranění.

https://insiderpaper.com/fire-breaks-out-at-swedens-biggest-amusement-park-ingothenburg/

 

📌☝️💥💥💥👉🇺🇦🇩🇪🇵🇱 Hranice mezi Polskem a Německem. Chytají Ukrajince, kteří uprchli z Ukrajiny. Zatím byli posláni zpět pouze do Polska.

https://t.me/absurdnisvet/68823

 

📌🇵🇱🚜🚜🚜Polští farmáři v neděli vysypali ukrajinské obilí na silnici u hraniční vesnice Dorohusk na protest proti nekontrolovanému dovozu potravin z Ukrajiny. Ukrajinský řidič kamionu řekl, že se vysypaly asi tři tuny obilí poté, co demonstranti vnikli do jeho přívěsu.

https://t.me/absurdnisvet/68824

🚜🚜🚜🚜🚜Mapa Evropy ze současných protestů farmářů:

https://t.me/absurdnisvet/68827

 

📌🌧Sultanát Omán🌬 Hlavní město Muscat bylo zaplaveno po neobvykle silných srážkách v regionu

https://t.me/absurdnisvet/68828

 

📌💥💥💥13.02.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: Rusko-ukrajinská válka; „Rusko je v současné době v silnější pozici“, říká šéf norských zpravodajců.       https://youtu.be/wJ9XLmXNBPk?si=C-LLMu14e5NJGMhw

 

📌💥💥💥13.02.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: Představen nový ruský „zabiják“ v oboru válečných zbraní: důvod, proč jsou dodavatelé západních špičkových zbraní na Ukrajinu „vystrašeni“…

Odhalen nový ruský zabiják. Nový válečný nástroj. Tady vidíte důvod, proč jsou západní dodavatelé zbraní na UA vystrašeni. Další problém pro UA v době, kdy Rusko odhaluje a představuje novou nervovou síť v oboru zbraní. Nový váleční nástroj bude zasahovat Západem dodávané zbraně na UA. Posílení ruské vojenské ofenzívy v době, kdy Ukrajina trpí. Rusko vyvinulo novou, víceúčelovou, nervovou síť pro všechny typy bezpilotních leteckých prostředků. To znamená průzkumnou síť, která dokáže identifikovat jednotlivé zbraně a zaměřit na ně pozdější útok. Tato nová síť bude schopná identifikace objektů ukrajinské armády na okupovaných územích. Podle zprávy Sputniku tato nervová síť je vybavená softwarem, který se nazývá „NAKA“. NAKA je nervová síť, která rozpoznává určité objekty, včetně nepřátelského zařízení zbraní. Nová, dronová síť je vyvinutá ruskou společnosti Hardberry Rusfactor, podle agentury Sputnik. Vyniká identifikaci Západem dodávaného vojenského vybavení, používaného UA armádou.  Tanky Leopard, bojová vozidla pěchoty Bradley, také mohou být identifikovaná za pomoci této sítě NAKA. Zmapovali jsme software, nazývaný NAKA, který je aktuálně nervovou síti, která rozpoznává určité objekty, včetně nepřátelského vybavení, říká Alexey German, generální ředitel společnosti Hardberry Rusfactor. Je to nová válečná zbraň Ruska. Nervová síť. Jak pracuje. Software je instalován na zařízení, které dostává nahrávané, přímá videa, která jsou zasílaná ruskými drony. Drony podle zpráv jsou vybavené speciálními kamerami pro tento účel, podle agentury Sputnik. Drony cílí na různá ukrajinská vojenská zařízení, zbraně v ruské speciální operační zóně, kterou pokrývá tento systém NAKA. Tento majetek zahrnuje houfnice, obrněná vozidla, raketové systémy multiraketové systémy a tak dále. Rusko zintenzívnilo útoky na Ukrajinu tak, jak se blíží 2. výročí vzniku této války. V posledních týdnech Moskva vypálila stovky raket a dronů na Ukrajinská města. Rakety a dronové útoky způsobili široce rozšířená poškození, škody a vedla i k obětem na životech. (Jo, kde se roube les, tam i třísky lítají!)

https://youtu.be/nz8iL_2zzJs?si=Yg4V4Qo46HboWlaQ

 

📌💥💥💥13.02.2024, Roman Kirsch: 13.2.2024, Michael Heaver: Španělsko vydává STRAŠLIVÉ varování….

Michael Heaver: „Nedávno došlo k masivnímu obracení o 180°, v Evropském parlamentu, v Bruselu, ve vedení EU. Vlády byli zaskočeny nepřipraveností otočkou o 180° Ursuly von Leyenové, ve věci zákazu pesticidů.“ (Hlavně že trvá na pokračování zabodávaní lidí koktejly jedů, propaguje chemtraills, naočkované potraviny, pití, likvidaci podniků, školství, zdravotnictví, LGBT a jine zvěrstva!!! Tohle je jenom náplast na operační rány! S tímto nikomu hubu nezavře. Extrémistka ve vedoucí, vysoké funkci, jako i u nás.) Bylo to mimo EU parlament. Farmáři se střetli s policii před EU parlamentem. Flámští farmáři pijí svoje ranní pivo na Luxembourgskem náměstí v době, kdy výrobci potravin zuří na nad tím zeleným záznamem z Bruselu. Dokonce i po té otočce o 180°, v agente zrnin. (Týče se bezcelního importu z UA, ale právě i omezení při použití pesticidů.)……..

https://youtu.be/cfyo1zW3Jwg?si=hg5Co8XzRpOfhPNc

 

📌💥💥💥13.02.2024, BBC News, Roman Kirsch: Ukrajina se snaží nalézt další nové muže pro frontovou linii; BBC News…

https://youtu.be/gqjolpr_QDQ?si=elNX1KWli3CgAXeA

 

📌☭☆ „Informace přímo z Ruských kanálů ze dne 13.02.2024“

➡️☭☆ Vydatné deště způsobily záplavy v tureckém letovisku Antalya a v některých oblastech přerušily dopravní spojení

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY (https://t.me/+3lsWy7htw-Q0YWFi)

➡️☭☆ Posádky Tornado-G MLRS zasáhly koncentraci pracovní síly ozbrojených sil Ukrajiny směrem na Kupjansk. Dělostřelci ze skupiny Západ nepřetržitě podporují obranné akce tankistů a motorizovaných střelců. Jsou prováděny masivní údery proti nepřátelským pozicím, vojenské infrastruktuře a vojenské technice.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY (https://t.me/+3lsWy7htw-Q0YWFi)

➡️☭☆ ❗️V Leningradské oblasti bylo zabráněno ukrajinské sabotáži na potrubním uzlu distribuční stanice plynu, pachatel byl zadržen, bylo zajištěno pět bomb, uvádí FSB.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY (https://t.me/+3lsWy7htw-Q0YWFi)

➡️☭☆ ⚡️ Kolem 12:30 moskevského času byl zastaven další pokus kyjevského režimu o teroristický útok pomocí bezpilotního letounu typu UAV na objekty na území Ruské federace.

Služební systémy protivzdušné obrany zničily tři ukrajinské bezpilotní letouny nad územím Belgorodské oblasti a jedno nad územím Brjanské oblasti.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY (https://t.me/+3lsWy7htw-Q0YWFi)

➡️☭☆ 🇷🇺🇩🇪🇬🇧Medveděv ocenil reakci Scholze a Sunaka na Putinův rozhovor. Reakce německého kancléře Olafa Scholze a britského premiéra Rishi Sunaka na rozhovor ruského prezidenta Vladimira Putina s americkým novinářem Tuckerem Carlsonem naznačuje, že „lék přesně zasáhl cíl,“ říká místopředseda Rady bezpečnosti Dmitrij Medveděv. Napsal o tom na svém kanálu Telegram.

Scholz a Sunak dříve označili Putinův rozhovor za „směšný“. „Lék přesně zasáhl cíl, protože někteří vůdci západního světa trpěli vleklým tekutým průjmem,“ komentoval situaci Medveděv. Podle jeho názoru dala hlava státu během rozhovoru vynikající lekci z historie, zatímco americký prezident Joe Biden si nemohl vzpomenout, jak se jmenoval a kdo byl prvním prezidentem Spojených států.

Pravda Ruska 🇷🇺 —Přihlaste se (https://t.me/+mfyJ71Ir1XYyNTVi)

➡️☭☆ Již vyhaslý konflikt mezi Ázerbájdžánem a Arménií se znovu rozhořívá. Arménské ministerstvo obrany uvedlo, že ázerbájdžánské ozbrojené síly střílely na arménské pozice v oblasti Nerkin Khan. 4 vojáci byli zabiti. Ázerbájdžán označil ostřelování arménské vesnice za „odvetnou operaci“, protože podle jejich ministerstva obrany byla Arménie první, kdo střílel na ázerbájdžánské pozice. „Každá provokace arménské strany, jejímž cílem je vyostřit operační situaci na podmíněné ázerbájdžánsko-arménské státní hranici, bude od nynějška zodpovězena závažnějšími a rozhodnějšími opatřeními,“ zdůraznily ázerbájdžánské pohraniční jednotky s tím, že odpovědnost za další eskalaci přenesou na arménské úřady. 5. října 2023 podepsal premiér Arménie Nikol Pašinjan deklaraci uznávající území Karabachu za Ázerbájdžánské. O deset dní později vztyčil ázerbájdžánský prezident Ilham Alijev nad hlavním městem Karabachu ázerbájdžánskou vlajku.

Pravda Ruska 🇷🇺 —Přihlaste se (https://t.me/+mfyJ71Ir1XYyNTVi)

 

📌 Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naši nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *