, ,

Ľubomíra Bačíková, 13.02.2024, večerní zprávy, 2x denně čerstvé zprávy ze zahraničí i z domova, kliknout na foto

13.02.2024: Večerní zprávy z domova i ze světa, které Vám posílám 2x denně:

📌💥💥💥💥💥💥💥💥💥 💉🎚️ Slovensko: A je to tady, konečně se přelomili ledy. Slovensko, jako první stát v EU se rozhodlo vyšetřovat a zabývat se tímto zločinem!!!

🔥KLADIVO NA PHARMALOBBY / Resetheus mieri na Slovensko🔥

– SarsCOV2 neexistuje, tentokrat to uz pochopite

– vysetrovanie Covidu na Slovensku

– extremne odporucam zhliadnut tuto iniciativu

– 15.feb v Dopoludnie na Infovojne – Kamala Taris a Lenka Tarabová

✍️🏻Knihu HIV – lež, které uvěřil celý svět koupíte na https://resetheus.org

‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️

‚…soud konstatoval, že Ministerstvo zdravotnictvi skutečně nedodalo jediný důkaz, který by potvrzoval, ze virus SarsCOV2 reálně existuje…‘

‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️

https://t.me/absurdnisvet/68843

 

📢  Pro osvěžení faktů historie a informatiky o očkování:

 

👉 „Chřipka“ je přirozený proces detoxikace těla v reakci na nadměrnou toxicitu v buňkách. „Viry“ jsou zbytky z umírajících buněk. Viry jsou exozomy, tedy odpadní látky odumřelých buněk, nejsou nakažlivé a zdravé tělo je v pohodě odbourává, pokud se nachladíme třeba, nebo máme sníženou imunitu, tělo reaguje teplotou, produkcí hlenu apod. Louis Pasteur na smrtelném loži přiznal velký podvod s viry a očkováním. Teorie nakažlivých virů jen podporuje ďábelský farma obchod, který nemá se zdravím nic společného. Pfizer konečně přiznává lež, která nutila lidi na celém světě nechat se očkovat. Společnost Pfizer nakonec připustila, že narativ o ochraně vakcíny Covid byl od začátku lží.

https://report24.news/paukenschlag-pfizer-gibt-die-luege-durch-die-menschen-weltweit-zur-impfung-gezwungen-wurden-endlich-zu/

 

👉 Prof. MUDr. Jaroslav Michálek, PhDr, imunolog a onkolog:

„ Roušky a respirátory nasazené na obličej, jsou největším zdrojem kontaminace nás samotných. Ve vdechovaném vzduchu totiž vydechujeme miliony viru a bakterii, kterých se naše chytré tělo potřebuje zbavit. Většina z nich se však zachytí v mikroskopické síti, kterou naše rouška představuje, a hned dalším nádechem vdechujeme velké množství těchto nežádoucích mikroorganizmů zpět. Existuje několik vědeckých studii za posledních 10 let, které definují přesně o jaké patogeny se jedná. Mezi viry to jsou nejčastěji adenoviry, viry chřipky a parachřipky, respirační syncitiální viry, z bakterii potom streptokoky, stafylokoky a Gram negativní bakterie. Pokud roušku máme na obličeji několik hodin denně, zákonitě pak dojde k oslabování našeho imunitního systému!  Už Pfizer přiznává, že vakcína Covid nebyla nikdy testována a očkovací látky byly naplněné chemikáliemi. Tak jak vzniknul najednou vynalezen smrtící vir, který se nedá oddělit, takže se nedá vidět, ani nahmatat?

👉„Vir“:

Jedná se o umělecké ztvárnění modelované ve 3 rozměrech na fotkách.

C = certifikát,

O = o,

V = vakcína,

ID = identifikace,

19 v alfanumerických znacích je „AI nebo umělá inteligence“.

👉 „Vir“ „COVID“ nebyl NIKDY izolován‼️ Nikdo ho NIKDY neviděl‼️Zrcadlově je slovo COVID také DIVOC, démonický duch v hebrejštině!!! Clandestine: „WOW!

Poslední várka souborů na Twitteru potvrzuje, že americká vláda cenzurovala pravdivé informace o původu C19. Ministerstvo zahraničí bylo zvláště citlivé na jakékoli řeči o tom, že C19 je „upravená biologická zbraň“ nebo že pochází z „laboratoře“. Tito lidé byli okamžitě označováni jako „ruští zástupci“. Ukazuje se, že ho udělal člověk a americká vláda to zakryla. Vyrobili ho, vydali to a pak cenzurovali každého, kdo to objevil. Zločin. Proti. Lidstvu.Europoslanec ukazuje mapu zemí s nejvyšší „proočkovaností“, které jsou nyní zeměmi s nejvyšší nadúmrtností. Německo je na špici… Virolog a odborník na vakcíny varuje všechny rodiče. Prosím vás, opravdu vás prosím, neočkujte své dítě proti Covid-19, protože v mnoha případech to bude pro dítě rozsudek smrti. Bude to 1000x horší. Je to nevratné a nebezpečné

👉 Viry jsou podvod, jen počítačem generované sekvence. 👉A na základě těchto sekvencí – jejichž existenci v reálném světě nikdo nikdy nepotvrdil tím, že by kdy izoloval patogenní virus – vzkvétá podvodný vakcinační byznys s příchutí tyranie a genocidy.

„Viry“ jsou mýtus. Neexistují, poslouchejte. Dr. Tom Cowan (https://twitter.com/drtomcowan?t=W0VeuTqSXNFREeFICvvnpQ&s=09)  úžasně vysvětlil.

 

 

✅ Chřipka byla jednoduše přejmenována na Covid!

✅ Úmrtí na „Covid“ v roce 2020 byla přesně stejná jako průměrná roční úmrtí na chřipku.

✅ Covid vir nebyl nikdy izolován a testy PCR detekovaly buňky běžného nachlazení a chřipky.

✅Bylo vyšetřeno 1500 testů vzorků a výsledky „Covid“ byly nulové – VŠECHNY byly chřipka A nebo B

Nové soubory na Twitteru ukazují, že společnost Pfizer záměrně cenzurovala a bránila šíření zavedených vědeckých poznatků, jako je přirozená imunita, v koordinaci s Twitterem, aby psychologicky manipulovala rodiče dezinformacemi za účelem podpory hromadného očkování dětí. Big Tech se spikli s Big Pharma, aby šířili dezinformace pro veřejnost, aby očkovali DĚTI, které nejsou ohroženy. Jde o porušení Norimberského zákoníku. To jsou zločiny proti lidskosti.

V roce 1918 tady byla Španělska chřipka, pak pár let zpět začalo u nás očkování na chřipku, pak byla ptačí chřipka, prasečí chřipka, vybíjeli se všechny chovy, aby se pak začali zastrašovat lidi a očkovat. Už lid odmítá, procitnul, tak přišla opět ptačí chřipka, velbloudí chřipka. Co tak Fialkina, chřipka, Schv(w)abí chřipka, Bid(ben)ova chřipka, Gateskova chřipka, Uršulkina chřipka???

 

👉 Viry jsou podvod ve virologii, jsou počítačem generované sekvence. 👉 A na základě těchto sekvencí – jejichž existenci v reálném světě nikdo nikdy nepotvrdil tím, že by kdy izoloval patogenní virus – vzkvétá podvodný vakcinační byznys s příchutí tyranie a genocidy. 👉Dnes jim věří už jen idioti. Populace je již vybavena znalostmi, které na začátku této směšné Covid frašky neměla. 👉Přesto si na podzim někteří pro tu čtvrtou dávku půjdou. 👉 A toto rozhodnutí nechat se počtvrté zachránit, když se to třikrát nepovedlo, učiní jen osoby, které patří do jedné z následujících třech kategorií.

1) Idioti (odhadem 70%),

2) Submisivní lidé (25%),

3) Materialisté, jdoucí po slíbených prebendách (5% dříve jich bylo nejvíce, teď už procitli, vědí, že vláda se na ně zase vysere).

👉 My ostatní pošleme kohokoli, kdo se bude snažit nás opět nutit spáchat sebevraždu jehlou, či kdo bude kohokoli zvýhodňovat – definitivně do hajzlu. https://odysee.com/@HUXLEY21:f/Covid-tyranie:8

     

📌 🇺🇦 Situace na západní Ukrajině se zhoršuje

🔹Jestliže obyvatelé západní Ukrajiny byli kdysi ideologickými inspirátory Majdanu, nyní stále více vyjadřují svůj odpor k Zelenskému a jeho mobilizačním zákonům.

Ve Lvově se konalo shromáždění požadující návrat mužů ukrajinských ozbrojených sil do jejich vlasti. Pokud to tak půjde dál, brzy to tam „vybuchne“. Ivano-Frankivská oblast: Celá vesnice, dokonce i starší ženy, svedla pěstní souboj s vojenskými komisaři AFU.

https://t.me/absurdnisvet/68844

 

📌 Podle několika bývalých úředníků má americká armáda v držení video UFO, které zjevně vyřadilo jadernou hlavici během rutinního testu. Tvrdí, že dotyčné video zachytilo plavidlo ve tvaru talíře, jak krouží kolem neozbrojené makety hlavice krátce poté, co se odpojila od raketového posilovače Atlas a poté vypálila čtyři paprsky světla na hlavici, čímž ji vyřadila z provozu. Vysloužilí důstojníci amerického letectva poručík Bob Jacobs a major Florenze Mansmann tvrdí, že viděli záznam střetnutí z roku 1964, než páska zmizela.                            https://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-13074513/Military-whistleblowers-break-silence-UFO-missile-test.html

https://t.me/absurdnisvet/68845

 

📌 Maria Zakharova, oficiální zástupkyně ruského ministerstva zahraničí pro Solovyov Live.

Je nejvyšší čas přestat hovořit o pokusech západních zemí vzít náš majetek jako o „zabavení“. Tohle je krádež. Získání toho, co vám nepatří. Západ se svými akcemi snaží kompenzovat náklady na udržení krvavého ukrajinského konfliktu a kyjevského režimu. Vzhledem k tomu, že to naše země klasifikovala jako krádež, bude přístup podobný jako u zlodějů. Ne jako političtí manipulátoři, ne jako přehnaní technologové, ale jako zloději. A jak se, jak se říká, máte vypořádat se zloději? Zloději by měl být ve vězení se všemi důsledky, které z toho plynou.

https://t.me/absurdnisvet/68846

 

 

📌„Medicína zasáhla přesně ten správný bod“: Dmitrij Medveděv je potěšen rozhořčením Západu nad rozhovorem Putin-Carlson. „Byla to skvělá lekce z ruských dějin, která umožnila mnoha západním občanům poprvé najít Ukrajinu na mapě světa,“ napsal bývalý ruský prezident Dmitrij Medveděv na TG. Řekl také, že ve zdvořilé společnosti by mohlo být nevhodné, aby světoví lídři kritizovali rozhovor svého kolegy, s odkazem na komentáře Němce Olafa Scholze a Brita Rishi Sunaka.

https://t.me/absurdnisvet/68847

 

📌 Japonsko chová geneticky modifikovaná prasata pro lidské transplantace. Tým vědců úspěšně odchoval první tři geneticky modifikovaná prasata specificky určená k transplantaci lidských orgánů, uvedli v úterý, ačkoli bezpečnost komplexních procedur na lidech je ještě třeba ověřit. Prasata se narodila v neděli s buňkami dodanými americkou společností, které byly upraveny tak, aby je neodmítala lidská těla. Jakmile se potvrdí, že normálně rostou, budou odesláni do lékařských středisek v Japonsku k výzkumu dárcovství orgánů jiným zvířatům, jako jsou opice. V Japonsku čeká na transplantaci orgánu asi 16 000 lidí, ale jen asi 3 % ji dostanou. Existují zprávy, že tyto experimenty nejprve fungovaly na lidech, ale pak po 2 letech zemřeli.

https://t.me/absurdnisvet/68848

 

📌 Na památku: „LETECKÉ ÚTOKY NA DRÁŽĎANY PO VÁLCE‼️ 13. února 1945“:

👉 (Více než 400 000 obětí)

Třetího dne se z „Velké zahrady“ stalo pole mrtvol slezských uprchlíků. Přeživší obyvatelstvo opustilo centrum města. Kdo byl ještě ve sklepích, byl spálen nebo udušen požáry uhlí.

V 10:15 se vyhořelý Frauenkirche/kostel zřítil.

V 11:51 přišel útok 211 bombardérů B-17. Ty byly chráněny 141 stíhačkami P-51 Mustang. Tyto americké eskortní stíhačky provedly nízko letící útoky na lidi, ženy, děti a staré lidi, ke kterým došlo na labských loukách.

https://t.me/absurdnisvet/68849

LETECKÉ ÚTOKY NA DRÁŽĎANY PO VÁLCE 13.2.1945

https://t.me/absurdnisvet/68850

CNN Prima News:

👉 Před 79 lety lehly německé Drážďany popelem. Spojenecké bombardování nepřežily desetitisíce lidí. Před 75 lety, 13. února 1945, necelé tři měsíce před kapitulací Německa ve 2. světové válce, začali Spojenci drtivé bombardování východoněmeckého města Drážďany. To během dvou dnů prakticky lehlo popelem. Historici se doposud přou o oprávněnosti či ospravedlnitelnosti tohoto válečného aktu, stejně jako o počtech obětí, které se pohybují pouze v rovině odhadů. Jeden z posledních z dílny německých historiků hovoří o 25 tisících lidí. Uctít smutné výročí. Spojenecké bombardování tehdy sedmého největšího průmyslového města provedly britské vzdušené síly Royal Air Force (RAF) s americkými United States Army Air Forces (USAAF). Bomby měly podle agentury DPA spálit na 25 tisíc domovů a způsobit ohnivé peklo, které zničilo na devadesát procent historického centra Drážďan, které vzhledem k četným historickým památkám tehdy někteří označovali za Florencii na Labi. Čtyři tisíce tun bomb. 👉 Bombardování odnesla i Praha.

👉  Bombardování začaly britské letouny 13. února 1945 po desáté hodině večer, následující den pokračovaly v devastaci města bombardéry americké!!! Poslední stroje shodily na Drážďany bomby ještě 15. února. Během akce shodilo přes sedm set britských a přes pět set amerických bombardérů na hlavní město Saska téměř čtyři tisíce tun výbušných a zápalných bomb (Der Spiegel nebo The Telegraph dříve zmiňovaly až 4500 tun)!!!!!!!!!

 

👉 Z českého pohledu je smutnou historií, že část amerických leteckých jednotek se během přeletu nad západní Evropou údajně kvůli špatné viditelnosti navigační chybou odklonila nad Nizozemskem od kurzu a svůj smrtící náklad shodila 14. února na Prahu, kterou si Američané měli s Drážďanami splést. Incident, při němž v Praze zemřelo 701 lidí však zřejmě napořád zůstane předmětem debat historiků.

 

👉 Nejnovější odhady hovoří o 25 tisících mrtvých. Stejně jako dohady o počtu obětí, které si bombardování Drážďan vyžádalo. Podle deníku Der Spiegel se dříve odhady nejčastěji pohybovaly v rozmezí od 35 do 100 tisíc lidí, divočejší spekulace někdy až do půl milionu obětí. Co se týká vysokých odhadů, není se příliš čemu divit, protože Drážďany byly tehdy velkolepým městem německé Třetí říše, v němž žilo na tři čtvrtě milionu lidí. V době bombardování bylo navíc ve městě plno uprchlíků prchajících před sovětskou armádou.

Jeden z doposud nejaktuálnějších odhadů pochází od německých historiků z roku 2008, kteří čtyři roky studovali archivní zdroje, pohřební záznamy a vědecké nálezy (včetně archeologických průzkumů Drážďan) a výpovědi stovek očitých svědků.

Drážďanská komise historiků pro zjištění počtu obětí náletů na Drážďany v únoru 1945 odhadla pravděpodobný počet obětí přibližně na 18 tisíc, ale rozhodně ne více než 25 tisíc. Problém věrohodného odhadu mrtvých tkví rovněž v tom, že událost byla dříve zneužívána nacistickou a později rovněž komunistickou propagandou.

👉 „Válečný zločin, nebo strategicky nutný krok?“

„Nálet byl výjimečný koncentrovanou hrůzou ohnivé smrště, která během několika hodin pohltila desetitisíce obětí,“ uvedl před lety v pořadu Historie.cz Jaroslav Hrbek z Ústavu pro soudobé dějiny, podle něhož bylo vše umocněno navíc tím, že v Drážďanech byl kromě tamních obyvatel velký počet uprchlíků prchajících před postupující sovětskou Rudou armádou.

I po 79 letech od spojenecké akce se historici přou a dohadují o to, zda šlo o oprávněný či morálně ospravedlnitelný čin. Podle názoru jedné strany město nemělo prokazatelně strategický vojenský význam, útok byl veden proti městské zástavbě a odneslo ho tak zejména civilní obyvatelstvo. Druhá strana zase poukazuje na fakt, že šlo o jeden z klíčových dopravních uzlů, místo zbrojní výroby, jeden ze symbolů německé Třetí říše.

👉 „Zničení důležitého dopravního uzlu i psychologický efekt“:

„Účel náletu je dodnes otázkou – strategicky významný průmysl na periferii byl cílem dalšího náletu o několik dní později. V úvahu připadá také zničení významného dopravního uzlu v severojižním i východozápadním směru, nebo i psychologický efekt – zlomení stále dobré bojové i pracovní morálky Němců,“ uvedl pro redakci TV Prima historik Aleš Dvořák.

👉 „Často se píše o Stalinově žádosti Churchillovi o zničení města, která není vůbec vyloučená, ale mohlo jít i o poválečnou dezinformaci v rámci západní propagandy za studené války.“ Podle německého historika Jense Wehnera někteří právní experti věří, že toto bombardování bylo válečným zločinem. „Musíte však přidat velké ale,“ uvedl podle agentury DPA. Události v Drážďanech je totiž, jak zdůraznil, potřeba vnímat v kontextu průběhu války. Pokud byly Drážďan válečným zločinem, platí to i pro mnoho jiných leteckých útoků během 2. světové války bez ohledu na to, zda byly provedeny německými nebo spojeneckými silami.

Aleš Dvořák míní, že oprávněnost je třeba posuzovat v kontextu války a prostředků použitých oběma stranami. „O kobercovém bombardování civilních cílů bylo rozhodnuto až koncem roku 1942 a odůvodněno psychologickým efektem. Horší, než bombardování Drážďan bylo zničení Hamburku zápalnými pumami v roce 1943 (až 50 000 obětí), avšak pro propagandu jsou zajímavější právě Drážďany vzhledem k brzkému konci války. Ovšem, podotýkám, v půlce února 1945 nebylo jasné, že zbývá dva a půl měsíce do konce, to víme až ex post.“

👉 „Památku přijede uctít německý prezident“:

Uctít památku sedmasedmdesátého výročí bombardování města přijede i německý prezident Frank-Walter Steinmeier, který odpoledne přednese pamětní proslov a pak se spolu s městským starostou Dirkem Hilbertem připojí k lidskému řetězu okolo městského centra, s nimž obyvatelé Drážďan (a nejen oni) začali před deseti lety.

https://cnn.iprima.cz/zpravodajstvi/pred-75-lety-lehly-nemecke-drazdany-popelem-spojenecke-bombardovani-neprezily

👉 Britský premiér Winston Churchill: „Nechci mít žádné návrhy, jak bychom mohli zničit důležité válečné cíle v oblasti Drážďan.“ Měl bych návrhy, jak můžeme usmažit 600 000 uprchlíků z Breslau v Drážďanech.“

https://t.me/absurdnisvet/68855

👉 Pád Drážďan v ohnivé bouři v roce 1945. Ostatky těl obětí byly hromadně spáleny na hranicích, protože nebylo možné pohřbít všechny. Nezůstal nikdo, kdo by to mohl udělat.

https://t.me/absurdnisvet/68856

 

📌13.2.2024: CNN Prima News: „Ukrajinské Avdijivce hrozí kapitulace“:

Vybombardovanou pevnost obklíčila ruská armáda. Již brzy by mohla skončit jedna z nejkrvavějších bitev ruské invaze na Ukrajinu. Okupační vojska Vladimira Putina doněckou Avdijivku téměř obklíčila. Krvavé boje mezi obránci a okupanty se přesunuly přímo do města. Z Avdijivky, kterou před válkou obývalo zhruba 30 tisíc lidí, nezbylo skoro nic. „Ruské síly dobyly obytnou oblast v severní Avdijivce, těžké boje pokračují,“ oznámila o víkendu analytická stránka WarMonitor na sociálních sítích. Začátkem týdne pak bezpečnostní expert Julian Röpcke informoval, že se ruské obklíčení doněckého města dostalo do kritické fáze: „Šířka koridoru pro ukrajinské zásobování Avdijivky se smrskla na méně než pět kilometrů. Ukrajina musí buď udržet (lépe rozšířit) tento koridor, nebo by měla začít stahovat své jednotky.“ Rusko začalo vyvíjet silnější tlak na Avdijivku – ležící na frontové linii severně od Doněcku – počátkem roku 2023. Tehdy se zdálo, že ukrajinská obrana, která v tomto městě drtila jeden ruský konvoj těžké techniky za druhým, je prakticky neprolomitelná. MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Rusové jsou krůček od dobytí důležitého města. Zachrání nás jen zázrak, přiznávají Ukrajinci

👉 „Avdijivka je na boje zvyklá. Vytvořila si dostatečně vhodné obranné linie, aby zablokovala útočné operace ruských okupantů,“ konstatoval kdysi vojenský analytik Oleksandr Kovalenko. Ten mimo jiné upozorňoval na skutečnost, že Ukrajinci brání Avdijivku již od roku 2014. Boje s různou intenzitou tam probíhají 10 let.

👉 K tématu: „Ukrajina“:

Zničená ruská technika u Avdijivky

Záběry krvavé bitvy o Avdijivku: Bahno, plameny, hromada mrtvol a zničených obrněnců

V létě roku 2014 město nakrátko padlo do rukou proruských separatistů, kteří se Avdijivky zmocnili díky vojenské pomoci Moskvy. Ukrajinci však nad strategicky významnou pevností a „branou“ do okupovaného Doněcku brzy znovu získali kontrolu. V roce 2017 se u Avdijivky uskutečnila další ničivá bitva mezi ozbrojenými silami Ukrajiny a separatisty, kteří se s podporou Moskvy znovu (neúspěšně) pokusili město obsadit.

👉 V únoru 2022 se do tohoto cíle naplno vložila ruská armáda. Obsazení Avdijivky tehdy bylo jedním z nejdůležitějších cílů Kremlu. Horká fáze bitvy o Avdijivku započala loni v říjnu, kdy ruské síly udeřily na sever, západ a jih od města obrněnými útočnými skupinami i vrtulníky s podporou dělostřelectva. Od poloviny října je Avdijivka pod trvalou ruskou palbou.

👉 Brutálnější než bachmutský mlýnek?

I přes masivní ruské ztráty, které v určitém období – alespoň podle Kyjeva – překonávaly „bachmutský mlýnek na maso“, okupanti dosahovali nepatrných postupů. Začátkem února v Avdijivce propukly krvavé pouliční boje. Město, v němž bývala největší koksovna v Evropě, bylo kvůli masivnímu ostřelování a bombardování z 95 až 98 procent zničeno. Tyto údaje vyplývají ze zpráv, které poskytl šéf Doněcké oblasti Vadym Filaškin.

👉 „Rusko shazuje na Avdijivku 40 těžkých bomb každý den. Ukrajina potřebuje prostředky pro boj s ruskou vzdušnou převahou, a to co nejdříve,“ naléhal na sociální síti X uživatel Dmitri – analytik estonského původu, který se kromě jiného věnuje překladům ukrajinských či ruských videí do angličtiny.

👉 Před válkou žilo v Avdijivce asi 30 tisíc obyvatel. Po roce války zůstalo ve městě zhruba 200 civilistů, odhadoval tehdy velitel tamní vojenské správy Vitalij Barabaš. Nyní už v ruinách a troskách přežívá pouze hrstka ukrajinských obyvatel. Ti většinu svého času tráví ve sklepě. Často se jedná o starší lidi, kteří i přes naléhání ukrajinských úřadů nechtějí Avdijivku opustit. https://cnn.iprima.cz/krvave-boje-v-avdijivce-vrcholi-vybombardovanou-pevnost-temer-obklicila-ruska-armada-425254

 

📌 „12.02.2024 21:51, Host: Gabor Steingart“:

👉 Putinův útok byl teprve první částí velkého přelomu času. Éra geostrategické osamělosti Evropy se blíží. Kdyby Putin, možná Trump a čínský vůdce Si, uzavřeli dohodu, mohli by znovu rozdělit sféry globálního vlivu. Zatímco světu hrozí, že se zhroutí, hrozí, že se umírněný politik stane fenoménem zanikající epochy.

Stefanie Babst je jediná evropská vojenská expertka, která se seznámila s válkou a její prevencí odstrašením zblízka, tedy zevnitř. Osm let vedla tým NATO Foresight v Bruselu a v té době byla nejvyšší ženou v evropském NATO. Nyní v rozhovoru s americkým profesorem Michaelem Johnem Williamsem v jeho podcastu Cosmic Top Secret vylíčila společné zasedání zahraničního a obranného výboru Německého spolkového sněmu krátce před vstupem ruské armády na Ukrajinu.

„Nemohl jsem si pomoct, když jsem křičel na poslance, kteří seděli přede mnou.“

Slyšení proběhlo v únoru 2022, krátce před překročením ruských hranic. Přišla na řadu jako poslední expertka: „Byl jsem naprosto překvapen, že se nikdo neodvážil zmínit hrozící válku.“

👉 ZOBRAZENÍ. Své vystoupení připomíná takto: „Nemohl jsem si pomoct, když jsem křičel na poslance, kteří seděli přede mnou, a řekl jsem: „Jste naprosto neskuteční. Proč nemluvíme o slonu v místnosti, který je přímo před námi, totiž o tom, že je velmi, velmi pravděpodobné, že zažijeme první konvenční velkou válku uprostřed Evropy.

👉 O dva roky později: Válka na evropské půdě je stále v plném proudu. Nic nenasvědčuje rychlému konci. Vladimir Putin právě v dvouhodinovém rozhovoru s americkým televizním novinářem Tuckerem Carlsonem klipp a jasně konstatoval, že se hodlá dále vměšovat do vnitřních záležitostí Ukrajiny: „Ještě jsem nedosáhl svých válečných cílů, protože jedním z nich je denacifikace. To znamená zákaz všech neonacistických hnutí.“

Přečtěte si také: Hostgabor Steingart – Není čas na smalltalk! Těchto pět otázek musí Scholz naléhavě vyřešit s Bidenem

👉 Trump vyhrožuje spojencům v NATO na předvolební akci!

Téměř ve stejnou dobu na velmi odlišném místě, v Jižní Karolíně, vyslovuje Donald Trump na předvolební mši hrozbu evropským spojencům v NATO, kterou Putin může chápat jen jako pozvání k novému rozpoutání.

👉 Trump říká, že může jen varovat evropské spojence v NATO: „Povzbudím Rusy, aby dělali, co sakra chtějí, pokud partneři NATO nesplní cíle výdajů na obranu,“ dodal.

A pak se stal velmi specifickým: Trump na této předvolební schůzce připomíná rozhovor s prezidentem jednoho z partnerů NATO, který se ho zeptal, zda BY USA skutečně bránily svou zemi v případě ruského útoku.

👉 Trumpova tehdejší odpověď: „Já bych tě neochránil. Naopak, povzbuzoval bych je, aby dělali všechno, co chtějí. Musíš zaplatit. Musíš zaplatit účty.“

👉 Ve druhém dějství se rozpoutaný Putin možná setká s Trumpem, který jedná disruptivně.

Proč je to důležité: „S Putinovým útokem jsme pravděpodobně zažili první část přelomu času.“

👉 Ve třetím dějství tyto dva pakty s čínským vůdcem Si Ťin-pchingem přerozdělují sféry globálního vlivu. Pro demokratickou Evropu začíná nejpozději věk geostrategické samoty.

👉 Jisté je: Svět utíká a nikdo neví kam. Umírněný politik je možná fenomén eminentní epochy.

 

Kurt Tucholsky přichází na mysl tomu, kdo 11. března roku 1920 na světové scéně vydal ponurou esej nazvanou Soumrak. Byl to literární bouřkový pták, který varoval před velkou bouřkou: „Tato doba má něco strašidelného. Lidé se každý den věnují svým obchodům, dělají nařízení a přerušují je, pořádají oslavy a tančí, berou se a čtou knihy – ale všechno to není pravda.

Je to všude v hloubce, a podlaha kolísá tiše. Kam to všechno vede? Snažíme se vypořádat s úplně novým způsobem starými prostředky. A nestaňte se jeho pánem. Všechno to nezachytí: Humor ne, satira ne; otevřený boj, násilí, propaganda – šípy padají matně na zem. Kam to všechno vede?

Je pošetilé popírat příznaky rozpadu. Svět kolísá a vy se držíte starých představ a chcete si namlouvat, že jsou tak potřebné a přirozené jako slunce.

Dlouhé řeči a tlusté knihy to už nezvládnou; něco netrpělivě stojí u velké brány a klepe a klepe. A myslím, že jednoho dne mu to bude muset být otevřeno.

Občanský věk je pryč. Co bude dál, nikdo neví. Někteří to tupě tuší a vysmívají se jim. Co se tu proti sobě líně posouvá, podrážděně se vrčí a zuřivě na sebe bije: V hloubi duše je to nepřekonatelný protiklad mezi starým a novým, mezi tím, co bylo, a tím, co bude.

👉 Zdá se, že nastalo opět jedno z období, kdy bude započato úplně od začátku, kdy člověk opět stojí na klíně a dívá se na trávy, zvířata i na sebe s bezmezným úžasem.

Kam jedeme? Už dlouho neřídíme, nevedeme, neurčujeme. Lhář, kdo věří.

👉 Svítá a my nevíme, co to je: „soumrak nebo úsvit.“

Závěr: Tuto stoletou německou ponurost bychom měli znát, aniž bychom ji znovu propadli. Příběh je příběh s mnoha vypravěči. Evropa se jen musí právě teď postarat o to, aby nebyla přeřazena z vypravěče na posluchače.

https://m.focus.de/politik/ausland/gastartikel-von-gabor-steingart-putins-attack-war-erst-der-erste-teil-einer-grossen-zeitenwende_id_259661235.html

 

📌13. února 2024 v 00: 49: „Druhý dopad“:

👉 Ve Francii bylo zaznamenáno něco komplikovaného: Trump zasadil NATO druhou ránu po rozhovoru Putina s Carlsonem!!!!

👉 Vystoupení bývalého amerického prezidenta Donalda Trumpa ohledně odchodu z NATO ještě více podkopalo autoritu Severoatlantické aliance, již tak pobuřující po rozhovoru ruském šéfa Vladimira Putina americkému novináři Tuckeru Carlsonovi, napsal vůdce hnutí Patrioty Florian Philippo na sociální síti Twitter (X). Podle něj z Trumpovy strany šlo o „dílčí tah“. 

Donald Trump udělal dílčí tah, když předložil svůj návrh vystoupit z NATO a tím rozbít Alianci uprostřed americké předvolební kampaně! Je to druhá rána systému, který se dosud nevzpamatoval z první rány: rozhovor Tuckera Carlsona s Putinem, který se stal světovým fenoménem! – všiml si toho politik!!!!!!

👉 Trump již dříve prohlásil, že by „povzbuzoval“ Rusko , aby zaútočilo na členské země NATO, pokud by odmítly plnit své finanční závazky vůči Alianci. S tímto prohlášením Trump vystoupil 10. února 2024 při předvolebním mítinku v Conwayi v Jižní Karolíně.

Šéf diplomacie EU Josep Borrel poté na setkání ministrů zemí EU v Bruselu vyzval bývalého amerického prezidenta Donalda Trumpa a další politiky, aby byli vážnější. Zdůraznil, že NATO nemůže záviset na náladě prezidentů.

V americkém tisku doufali, že si Trump vymyslel rozhovor o odmítnutí Washingtonu bránit jednu ze zemí NATO v případě útoku Ruska. Bývalý poradce amerického vůdce pro národní bezpečnost John Bolton přiznal, že Trumpův „vtip “ vyvolal otřesy v samotných státech a zemích Evropy!!!

 

Trump přitom v době svého prezidentství opakovaně požadoval, aby alianční spojenci zvýšili výdaje na obranu na dvě procenta HDP.

👉 V roce 2018 tak na summitu v Bruselu Trump pohrozil, že se vzdá závazků na ochranu zemí, členů NATO, pokud nezačnou více platit.

https://news.ru/europe/vtoroj-udar-vo-francii-zametili-slozhnuyu-obstanovku-vokrug-nato/

 

📌“Panika, kam oko dohlédne 😁180 vysokých vládních představitelů z celého světa v bavorské metropoli“:

👉 Až v pátek tohoto týdne začne 60. mnichovská bezpečnostní konference, budou tématem diskuse zejména dva lidé, kteří tam nejsou. Jméno Vladimir Putin je zřejmé, ale po minulém víkendu také Donald Trump. Donald Trump a Vladimir Putin hrozí, že zastíní 60. ročník mnichovské bezpečnostní konference.

Koncem tohoto týdne začíná nejvýznamnější bezpečnostní konference v západním světě. Předseda konference Christoph Heusgen se v pondělí v Berlíně pokusil zaměřit pozornost na témata, která považuje za skutečně důležitá.

Až bude v pátek tento týden zahájena 60. konference o bezpečnosti v Mnichově, budou to především dva lidé, kteří se této konference nezúčastní. Jméno Vladimira Putina je blízko, ale jméno Donalda Trumpa po uplynulém víkendu také. Republikánský prezidentský kandidát na předvolební akci prohlásil, že uvažuje o tom, že země, které nesplňují finanční podmínky v NATO, nebudou v případě jeho opětovného vstupu do Bílého domu nadále obhajovat. Putin by si s nimi mohl dělat, co se mu zlíbí, řekl.

👉 Jsou to taková prohlášení, která nejen určují, ale především zastíní třídenní setkání více než 180 vysoce postavených představitelů z celého světa v bavorském hlavním městě. Obnovená debata o soudržnosti transatlantického spojenectví, debata o jeho celkové budoucnosti, jako tomu bylo v Trumpovském prvním funkčním období v letech 2017 až 2021 – to je to poslední, co může NATO za současné světové politické situace použít. V souladu s tím se předseda bezpečnostní konference Christoph Heusgen pokusil v pondělí v Berlíně konflikt trochu zastavit.

👉 Trump na začátku svého prvního funkčního období v roce 2017 vyhrožoval stažením amerických vojáků ze zaostalých (?) evropských států. O čtyři roky později bylo v Evropě více amerických vojáků než dříve, řekl Heusgen. Kromě toho Trump pouze opakoval to, co vždy říkal během svého prezidentského působení: Státy NATO by měly splnit své „domácí úkoly“, což znamená především utratit dvě procenta hrubého domácího produktu (HDP) za armádu.

👉 Podle Heusgena není na místě vysvětlit americkým daňovým poplatníkům, proč by měli vynaložit 3,5 % HDP na zajištění bezpečnosti v neposlední řadě Evropanů, zatímco například Německo v roce 2023 utratilo podstatně méně než 2 %. Trump to o víkendu znovu vyjádřil svým vlastním způsobem.

👉 „Trump zpochybnil příslib pomoci“:

Heusgen se tím však ještě nezabýval celým Trumpovým citátem. Není to ani tak dvouprocentní otázka, která v mnoha evropských zemích NATO vyvolává obavy, jako spíše hrozba, že potenciální americký prezident nikdy neslyšel o tom, že nechá meškavé plátce samotné. Tím Trump zpochybnil jádro NATO, slib pomoci všech členských států.

Heusgen na to měl spíše platinové odpovědi, například že bývalá německá kancléřka Angela 👉 Merkelová již dříve řekla, že Evropa se nyní musí více postarat o svou bezpečnost. To, že se toho od té doby nestalo příliš mnoho, nemohlo ovšem ujít ani heusgenům. Spíše naopak: Mnoho evropských zemí je dnes ještě hůře vojensky nakloněno, protože na Ukrajinu dodaly zbraně a munici a ještě ji nezískaly.

👉 Nicméně je pochopitelné, že Heusgen nemá zájem na tom, aby se Trump stal hlavním tématem konference. K tomu je, jak řekl, příliš mnoho krizí, konfliktů a výzev, „tolik, kolik jich bylo za posledních šest desetiletí sotva kdy předtím“. Konference chce proto i tentokrát opět následovat své krédo dosáhnout „míru prostřednictvím dialogu“, k tomu svést dohromady nejdůležitější aktéry a dát jim možnost vést důvěrné rozhovory. Seznam hostů ukazuje, že alespoň personální předpoklady pro to jsou zcela splněny.

👉 Například izraelský prezident Jicchak Herzog, šéfové libanonských, iráckých, katarských a jemenských vlád, jordánský král Abdalláh a ministři zahraničí Saúdské Arábie a Ománu se zavázali. Všechny jsou důležité pro zahájení rozhovorů o řešení konfliktu na Blízkém východě. Heusgen však byl skeptický ohledně toho, zda se podaří dostat je na panel společně. K tomu je u některých příliš mnoho „obav z dotyku“, nechtějí být v žádném případě viděni na druhé straně, řekl. Doufá ale, že se v zákulisí uskuteční bilaterální rozhovory, aby byl konflikt „ukončen“.

👉 Pozvání až poté, co Putin uzná vládu v Kyjevě 😁

Chce-li bezpečnostní konference dosáhnout míru prostřednictvím dialogu, pak přinejmenším při největším konfliktu těchto dnů i letos opět selže na svém krédu. Prezident Vladimir Putin musí nejprve uznat ukrajinskou vládu, pak by „mohli být opět pozváni do Mnichova oficiální zástupci Ruska,“ řekl Heusgen v narážce na své rozhodnutí znovu nepozvat představitele vlády v Moskvě.

Že by však otázka, jak zahájit rozhovory s válčícími stranami na Ukrajině, mohla být tématem konference, alespoň naznačil Heusgen. Na příslušnou otázku řekl, že to také závisí na tom, zda ukrajinský prezident Vojmír Selenskij pozvání do Mnichova přijme.

Selenskij se přece jen na četné partnery, kteří jsou i pro něj důležití. Z USA pochází viceprezidentka Kamala Harrisová a ministr zahraničí Antony Blinke. Německo je zastoupeno polovinou kabinetu kancléře Olafa Scholza, mezi nimi vicekancléřem Robertem Habeckem a ministrem obrany Borisem Pistoriem.

👉 Jak dostat Putina k tomu, aby souhlasil s vyjednáváním, které má vyhlídku na úspěch, zeptal se předseda konference Heusgen rétoricky a odpověděl hned potom. To je možné jen tehdy, když vidí, že nemůže vyhrát válku. K tomu jsou nezbytné další dodávky zbraní a střeliva na Ukrajinu.

👉 Putin však musí cítit, že sankce jsou pro něj a jeho zemi stále bolestivější. 😁 Ve hře jsou další dva hosté konference. Čínský ministr zahraničí Wang Yi a indický ministr zahraničí Subrahmanyam Džašankar představují dva státy, které navzdory válce na Ukrajině stále udržují úzké ekonomické vztahy s Ruskem. Heusgen řekl, že se s nimi bude muset také mluvit o sankcích proti Moskvě.

👉 Západní společnosti se považují za poražené!!!!!!

To by však mělo být namáhavé. Jak pro Čínu, tak pro Indii je to v současnosti – z geopolitického hlediska – dobré. Těží například z nízké ceny, za kterou je rusko od ukončení obchodních vztahů se Západem nuceno prodávat ropu a plyn. Jako anketa v rámci „Munich Security Report 2024“, ankety v zemích G7 a BRICS (Brazílie, Rusko, Indie, Čína, Jihoafrická republika; místo Ruska byla v tomto roce do ankety zařazena Ukrajina; Pozn. red.) k vnímání společenských rizik, vyplynulo, že široké části společnosti se tam považují za vítěze světového politického vývoje. Na otázku, zda si myslí, že pokračující mezinárodní spolupráce povede za deset let k bezpečnějšímu a bohatšímu životu, se velká část společnosti vyjádřila sebedůvěrou, zatímco občané západních demokracií se většinou ocitají na straně poražených.

 

Autoři bezpečnostní zprávy píší, že vzhledem k rostoucímu geopolitickému napětí a ekonomické nejistotě mnoho vlád po celém světě již neoceňuje absolutní výhody mezinárodní spolupráce. Naopak se obávali, že ze spolupráce budou mít menší prospěch než ostatní. Toto rostoucí zaměření na geopolitickou konkurenci končí v začarovaném kruhu, kde jde jen o to, kdo prohraje méně. Regionální krize a konflikty jsou stále více poznamenány touto „dynamikou s nulovým součtem“. To ztěžuje řešení konfliktů, také a právě proto, že velké mocnosti stále méně táhnou za jeden provaz. To nakonec všem hrozí, že prohrají.

https://www.nzz.ch/international/trump-und-putin-wie-dunkle-wolken-ueber-der-muenchner-sicherheitskonzept-ld.1807298

 

📌⚠️🔥🔥🔥🔥⚠️„Starý příběh“ už dávno vymřel. 💯🫵🔥

VZBUDIT. Zklidni se. Summit světových vlád 2024 – Dubaj.🤪🥰Budeme svědky toho, jak to celé vzniklo. Protože Washington DC je sám o sobě zaniklou společností, která funguje zcela mimo ústavu.!!!

👉 „Donald Trump“:😉 Ještě jsme úplně neskončili!  Policie DC požádala o další podporu Národní gardy do března a my jsme připraveni udělat svou část… Jsme neuvěřitelně hrdí na jejich pokračující úsilí.

-Kentucky Guard. 2000 vojáků již složilo přísahu jako zvláštní maršálové a stále jsou tam. 😎

👉 Donald Trump poprvé přímo oslovuje svou „soupeřku Taylor Swift“. Má poptávku po superstar. 😉

👉 Trump podepsal nový hudební zákon. 2018

👉 Co je na tvrzeních pravdy: Donald Trump během svého prezidentování v roce 2018 skutečně podepsal takzvaný „zákon o modernizaci hudby“. Nicméně poté, co americký Kongres léta vyjednával o modernizaci autorského zákona pro hudebníky a umělce.

Nová legislativa byla nadšeně přijata velkou částí hudebního průmyslu. Ve streamovací době zaručoval mimo jiné lepší finanční spoluúčast hudebníků na vlastních textech a písních. Peníze však tvoří pouze část celkových příjmů hudebníků.

👉 Taylor Swift těžila z tohoto zákona jako všichni ostatní umělci. Pokud byste se řídili Trumpovou logikou, všichni hudebníci v zemi by nyní museli mluvit za něj i proti Joe Bidenovi kvůli jeho tehdejšímu podpisu. To, že Trump právě teď od úspěšné zpěvačky požaduje loajalitu, pravděpodobně pramení z politických diskusí o Taylor Swift.🤫 Autor: Henning Riediger

👉 Donald J Trump: „Podepsal jsem a byl zodpovědný za zákon o modernizaci hudby pro Taylor Swift a všechny ostatní hudební umělce. Joe Biden pro Taylor nic neudělal a nikdy neudělá. Neexistuje žádný způsob, jak podporovat Crooked Joe. Buďte neloajální k Bidenovi, nejhoršímu a nejzkorumpovanějšímu prezidentovi v historii naší země a muži, který jí vydělal tolik peněz. Navíc se mi líbí její přítel Travis, i když je liberál a asi mě nemůže vystát!

https://t.me/absurdnisvet/68857

 

📌 EU zvažuje blokování tří čínských společností za „podporu Ruska“!!! 🤪

👉 Nový balíček asi dvou desítek společností z několika zemí, včetně Srbska, Indie a Turecka, který má dostat obchodní omezení z EU, zahrnuje tři společnosti sídlící v pevninské Číně, které blok obviňuje z podpory Moskvy.

👉 Omezení by zakázalo evropským společnostem s nimi obchodovat ve snaze potlačit podniky třetích stran, které se vyhýbají sankcím.

👉 Rekordní obchodní deficit mezi EU a Čínou se za poslední dva roky snížil, přičemž čínský export do bloku od roku 2022 klesl o zhruba 100 miliard dolarů.

(Další nesmyslné plány EU! Tak, jako sankce proti Rusku!!)

https://t.me/absurdnisvet/68858

 

📌„Izraelské zatýkání a zastrašování Židů, kteří jsou proti okupaci Palestiny, nás nezastaví! Budeme pokračovat v neochvějném odhalování sionismu.“

https://t.me/absurdnisvet/68859

 

📌💥💥💥💥Abbas Zaki, představitel Fatahu, říká, že Jihoafrická republika plánuje podat žalobu na Spojené státy u Mezinárodního soudního dvora a obviňuje je ze spoluúčasti na akcích Izraele. Nepotřebujeme soudy, potřebujeme exekutivu! 👍

https://t.me/absurdnisvet/68860

 

📌💥 👉 Etnické čistky pokračují…Reportéři Al-Mayadeen v oblasti hlásí, že izraelští bojovníci bombardují Rafah a dělostřelectvo izraelské armády míří na hraniční zeď. 🤬

https://t.me/absurdnisvet/68861

👉 Mluvčí izraelské vlády Eylon Levy říká, že lidé by měli souhlasit se svým vyhoštěním a opustit Rafah. Krishnan Guru-Murthy se ho opakovaně ptal, kam by měli jít? 🤬

https://t.me/absurdnisvet/68862

👉 Sionisté znásilní 42 % palestinských dětí, které zatknou, což se rovná tisícům. Existuje 100% míra mučení. Je proti mezinárodnímu právu přivážet děti ze Západního břehu na izraelské hranice, ale přesto to dělají. 👹

https://t.me/absurdnisvet/68863

 

📌🚧🚜🚜Polští farmáři vyprazdňují na hranicích s Ukrajinou kamiony ukrajinského obilí.

Přechody mezi Polskem a Ukrajinou jsou nejméně na 30 dní blokovány polskými farmáři, kteří odsuzují nekalou soutěž.

https://t.me/absurdnisvet/68864

🚧🚜🚜 Téměř 500 traktorů blokuje druhý největší evropský přístav v belgických Antverpách.

https://t.me/absurdnisvet/68865

🚧🚕🚕 Taxíky blokují letiště a vlakové nádraží v Nantes poté, co na silničním okruhu provedli šnečí operaci. Odsuzují nekalou konkurenci ze strany VTC a požadují lepší ceny. (Nantes leží na obou březích řeky Loiry v západní Francii, asi 50 km od pobřeží Atlantského oceánu.)

https://t.me/absurdnisvet/68866

🚧🚜🚜 Hnutí španělských farmářů pokračuje druhý týden. Téměř 500 traktorů blokuje přístav Tarragona. Několik dálnic je zablokováno, včetně hranice s Francií na AP-7. Od rána je zablokován také velkoobchodní trh Mercarbana.

https://t.me/absurdnisvet/68867

V Dakaru a Senegalu vypukly protesty proti ústavnímu převratu prezidenta Mackyho Salla po jeho rozhodnutí odložit prezidentské volby. Policie demonstrace brutálně potlačuje. Objevují se zprávy o střelbě ostré munice.

https://t.me/absurdnisvet/68868

 

📌 Nalezeno! Jediný způsob, jak odstranit mikroplasty (každý ví). Objevte skryté nebezpečí mikroplastů a revoluční detoxikaci látky, kterou už možná mnozí znáte.

V tomto bystrém videu odhaluji šokující pravdy o mikroplastech – tiché hrozbě, která leží hlouběji v našich tělech, než jsme si kdy mysleli, že je to možné. Dozvíte se o zcela nové formě mikroplastu, jehož účinky jsou ještě ničivější, než se dříve myslelo. Sdílím s vámi největší zdroje mikroplastů na základě nejnovějších studií a hlavně: Představuji převratnou látku, která dokáže vázat mikroplasty v gastrointestinálním traktu.

Co se naučíte:

Překvapivé zdroje mikroplastů: Od pitné vody po produkty každodenní potřeby zjistěte, kde se skrývají mikroplasty.

Nový výzkum: Přečtěte si o nedávné studii, která ukazuje, jak se mikroplasty propojují s naším mikrobiomem a jakou roli hrají nanoplasty.

Jedinečné řešení: Představím vám jedinou řasu, která prokazatelně váže mikroplasty a pomáhá nám je odstraňovat z našeho těla.

Proč je to důležité? Mikroplasty jsou všude – v potravinách, vodě a dokonce i ve vzduchu, který dýcháme. Dlouhodobé účinky na naše zdraví teprve začínají chápat. Správnými informacemi a vhodnými opatřeními však můžeme podniknout kroky k ochraně sebe a svých blízkých. purazel.de

https://t.me/absurdnisvet/68869

 

📌💉🎚️🤰👶Spike protein v placentě u těhotných žen. „Naše výsledky naznačují, že mRNA vakcíny nezůstává lokalizovaná v místě vpichu a může se systémově šířit do placenty a pupečníkové krve. Pokud je nám známo, tyto dva případy jsou prvními, které prokázaly schopnost COVID-19

mRNA vakcína pronikla bariérou plod-placenta a dostala se do intrauterinního prostředí.“  https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0002937824000632

 

📌 Jen z Ukrajiny zmizelo 60 000 dětí, kde jsou???? Miliony po celé planetě. (Na Adrenochrom, transplantace, zrůdné sexuální vyžití a satanské rituály!!! 👹)

https://t.me/absurdnisvet/68871

 

📌 ⚠️ ⚠️ UNIKL – Vrchní velitel ozbrojených sil Ukrajiny Alexander Syrskij na přehlídce na Rudém náměstí v Moskvě při studiu na Moskevské vyšší vojenské velitelské škole – Sprinter (https://twitter.com/Sprinter99800/status/1757108476046622750  ?t=XgJCJBzPUwO9Now3oUpSMg&s=19)

https://twitter.com/Sprinter99800/status/1757108476046622750

 

📌 Američtí demokraté, Biden-administrativa vyhrožují Maďarsku sankcemi, pokud Švédsko nezíská status členství v NATO. https://twitter.com/RMXnews/status/1757144063013191909?t=yF3VaiXI9lGqlYrnAuYCTw&s=19

 

📌💥💥💥💥💥💥13.02.2024, The Economis Times, Roman Kirsch: Video zveřejněno 12.2.2024:

„Tucker Carlson odhaluje proč udělal ono interview s ruským prezidentem Vladimírem Putinem“!

V pozadí Tuckera Carlsona je reklamní plakát Summitu světových vlád, který se právě pořádá v Dubaji, v Arabských emirátech!!!

Emad Eldin Adeep, moderátor TV ve Spojených arabských emirátech: „Proč jste se snažil o toto inteview? Proč to byl Putin v tom inerview a proč to bylo právě teď?“

Tucker Carlson: „Děkuji za otázku a děkuji za to, že jste mně tady přijali a že jste mně nechali vystoupit. Emiráty, je to jedna z mých nejoblíbenějších zemi na světě. Proč nyní. No já jsem se snažil 3 roky o to interview. Vláda Spojených států mně od toho se snažila odradit špionáží mých textových zpráva a pouštěním to do Nev York Times, (což je provládní hlasná trouba) a snažili se vystrašit i Ruskou vládu, aby sama zrušila to inteview. Já jsem se snažil ho udělat, ale zpravodajské služby mé vlastní země nelegálně pracovali proti mně. Oni mně rozčílili. Já jsem americký občan, je mně 54 let, dodržuji právo a platím daně. Já jsem tady ve Spojených státech vyrostl, a tak jsem byl překvapen, že mně má vlastní vláda a zpravodajské služby CIA, které se mají starat o vliv zahraničí, mají být soustředěny na zahraniční nepřátelé, tak se obrátili proti americkým občanům. (TO U NÁS TAKY!!! To zkopírovali v USA!) Byl jsem tím šokován a velmi rozzloben. A když jsem konečně odhalil, co se děje okolo mě. Oni připustili, že to dělali, že mně sledovali. Tak jsem samozřejmě byl úplně rozhodnut a přesvědčen, poddaný té myšlence udělat inteview s Vladimírem Putinem. Prostě jsem jednoduše chtěl vědět co jsi Vladimír Putin myslí, co má rád, proč a jak chce znovu nastartovat svět a jak upravit svět podle svých představ a věc, která velmi těžce poškodila hospodářství mé země to podporování Ukrajiny. A prostě i proto, že mně řekli, že to nesmím udělat. To jsou nelegitimní prostředky. Na to není žádné ospravedlnění. (Nějaké Ústava, když je potřeba ji porušovat, to přece jde a i v EU, pane Carlson. My to u nás moooc dobře známe! Fasáda demokracie a velkých slov i vykonstruovaných politických soudních procesů i vězňů!!! Dokonce jsme to už prožívali i po roku 1968, z čeho Američané měli hrůzu, z komunistického režimu!) A já jsem to prostě nechtěl trpět. Narodil jsem se ve svobodné zemi a já jsi můžu v podstatě dělat co chci a nějaká malá věc, kterou můžu udělat, protože to chci.“

Emad Eldin Adeep: „Vy jste známy tím, že jste prorepublikánský, podporujete Republikánskou stranu v USA. Ato oni Vám vytýkají. Vy jste byl nejdříve demokrat a teď jste republikán. A jste známý, že jste pro Trampovský, proti Bidenovský. Jaká je pravda? Jel jste za Putinem, protože jste pro Trampovský a proti Bidenovský?“

Tucker Carlson: „Ten můj názor není příliš zajímavý. Nevím, jak by charakterizoval tu změnu, ale svět se také mění rychle. Z principu předci pohled na svět se mění. Volby, které jste měli dříve, můžou se změnit. (Potvrzujeme. Předci 30 let tady po Ukrajině neštěkl, po roce 1989, nebo 1991, když vznikla a najednou se všichni můžou zbláznit!!!)

https://youtu.be/FBn8H2KbwKo?si=oC19qCi0ie1Gdr81

 

📌💥💥💥13.02.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: „Zástupné války“ dnes, a jejich stopy v naší nedávné historii.

Dnes by z balónu nad Ukrajinou vyletěl Petr Fiala… 😀😀😀

Mimochodem, ta berlínská televizní věž byla nesmírně populární nejen mezi východními Němci… Ono totiž bylo z její restaurace nahoře v kupoli vidět perfektně do Západního Berlína. Také jsem tam několikráte byl a celý rozdělený Berlín byl skutečně vidět jako na dlani…

https://youtu.be/pYWLaukaKjw?si=fJY4spNHywBPbcbq

 

📌💥💥💥13.02.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: „Byl by zavražděn, pokud…“: informační bomba Elona Muska, jeho prohlášení o Putinovi a rusko-ukrajinské válce…

https://youtu.be/kMWOMrG1o5g?si=ly2dRv6rNYZ9BHAn

 

📌💥💥💥13.02.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: Putin zařazuje předsedkyni vlády členské země NATO na „seznam hledaných osob“; nový vývoj po varování pobaltských zemí před údajným ruským spiknutím proti Západu…   

Nový vývoj varování Západních zemí, že Rusko připravuje nějaké spiknutí proti Alianci NATO. Putinova velká akce proti Ukrajinskému největšímu podporovateli. Rusko vyhlašuje předsedkyni vlády členské země Aliance NATO, jako žádaného kriminálníka, zločince k uvěznění. Členská země Aliance NATO tvrdě kritizovaná potom, co varovala před Putinovými údajnými válečnými plány na obsazení Pobaltských zemí. Rusko zařadilo Estonskou předsedkyni vlády Kaju Kallasonovou na list žádaných, hledaných osob zločinců. Kreml prohlásil Kaju Kalasonovou a dva další vrcholné lídry pobaltských zemí jako žádané zločince. Estonský státní sekretář čili ministr zahraničí a Litevský ministr kultury, jsou dalšími dvěma postavami na seznamu žádaných zločinců pro uvěznění. Oba lídři byli zařazeni na ten seznam, kvůli destrukci pomníku sovětských vojáků. (Dle nich, kdy se přepisuje historie, tak Pobaltské země osvobodili nacisté.)……

https://youtu.be/L6YyRivznkk?si=FtpaffwKCsGPitl_

 

📌☭☆ „Informace přímo z Ruských kanálů ze dne 13.02.2024“

➡️☭☆ ⚡️Ruská armáda zasáhla ukrajinské cvičiště Selidovo, v době útoku bylo v zařízení mobilizováno až 1500 Ukrajinců, informují média. Bylo hlášeno dvojité ostřelování cvičiště: nejprve bylo provedeno 20minutové bombardování kazetovou municí, poté byla napadena ukrajinská armáda, která přijela transportovat raněné a mrtvé.👍 – Dobrá zpráva

Pravda Ruska 🇷🇺 —Přihlaste se (https://t.me/+mfyJ71Ir1XYyNTVi)

➡️☭☆ Již v březnu se Rusko navždy změní: přicházejí události, které změní tvář země. Většina bude opět v omámení a někteří budou muset začít život od nuly. Chcete-li být připraveni předem, je lepší číst časem prověřené zdroje. Dobrým příkladem je kanál multiplikátoru.

(https://t.me/+iqj7DKrHWEBhNDYy)

➡️☭☆ Do Státní dumy byl předložen zákon o deportaci migrantů za obtěžování žen. Návrh navrhuje doplnit článek o drobném chuligánství a stanovit trest za „urážlivé obtěžování občanů spáchané cizím občanem nebo osobou bez státní příslušnosti“. Sankce podle tohoto článku zahrnují pokutu až pět tisíc rublů a deportaci z Ruské federace. Skvělá iniciativa!!

Pravda Ruska 🇷🇺 —Přihlaste se (https://t.me/+mfyJ71Ir1XYyNTVi)

➡️☭☆ Ve zlatém dole v Turecku došlo ke kolapsu a dělníci byli uvězněni pod troskami, říkají místní úřady

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY (https://t.me/+3lsWy7htw-Q0YWFi)

➡️☭☆ Obrněná skupina ussurijských výsadkářů zničila pěchotu ukrajinských ozbrojených sil na pevném místě ve směru na Arťomovsk.Průzkumná skupina „okřídlené pěchoty“ s pomocí UAV objevila pevnost čety ukrajinských ozbrojených sil, v níž se ukrýval personál. K jeho zničení byla vyslána obrněná skupina využívající bojová vozidla pěchoty BMP-3 třetí generace.

Palbou ze 100mm kanónů parašutisté potlačili obranná postavení nepřítele a zničili velké množství personálu ukrajinských ozbrojených sil. Přeživší nacionalisté spěšně uprchli a opustili své zbraně a vybavení.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY (https://t.me/+3lsWy7htw-Q0YWFi)

➡️☭☆Rozsáhlý požár výškové budovy v Anapě likviduje 70 lidí a 22 kusů techniky

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY (https://t.me/+3lsWy7htw-Q0YWFi)

Hasiči zachránili 12 lidí v činžovním domě v Anapě, kde hořelo podkroví, informovalo ruské ministerstvo pro mimořádné situace.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY (https://t.me/+3lsWy7htw-Q0YWFi)

➡️☭☆Těžcí odstřelovači 155. samostatné gardové námořní brigády tichomořské flotily jsou elitní jednotkou, zocelenou v nelítostných bitvách. Odstřelovači mají obzvláště důležité cíle: velitele, pozorovatele, granátomety. Stíhači zničí nepřítele ve zlomku vteřiny.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY (https://t.me/+3lsWy7htw-Q0YWFi)

 

📌 Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naši nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *