Slovensko dál boduje (a buduje): Fico jednoznačně vyhrál i prezidentské volby. Že Pellegrini?

článek si můžete poslechnout v audioverzi zde:

7.4.2024

Slovensko dál boduje (a buduje): Fico jednoznačně vyhrál i prezidentské volby. Že Pellegrini? No… Řev českých politických kurtizán. Jako vždy lhali, a svým lžím uvěřili. Kdy se najde u nás sjednotitel? Nebo už je tu?

PETR HÁJEK v první reakci na skvělou porážku slovenských kolaborantů s Bruselem a Washingtonem uvažuje o tom, zda a kdy také „na naší ulici“ budeme slavit – a těší se v tomto ohledu na diskusi v pondělní poradě s tvrdým jádrem nepodvolených

To je, panečku, zase divení – a na české straně i patřičné „rozhořčení“: Robert Fico vyhrál po parlamentních i prezidentské volby!

Tedy samozřejmě – de iure vyhrál Peter Pellegrini. Muž, který po Ficových zádech vyšplhal v jednu chvíli až na vrchol slovenské politiky, aby pak svého „stvořitele“ bez skrupulí zradil. Moc si tím ale nepomohl, a tak se pokorně vrátil „ke kořenům“. Fico ví, že odpouštět je křesťanské. A Slovensko – alespoň v té většině, která Pellegriniho nyní do prezidentského úřadu zvolila – křesťanské stále je.

Právě tak jako většina, která dala Viktoru Orbánovi k dispozici téměř absolutní mandát pro vládu nad suverenistickými „disidentskými“ osudy Maďarska uprostřed německé (formálně bruselské) 4. říše. Právě tak jako ta většina, která v nedávných parlamentních volbách učinila opět vítězem stranu Právo a spravedlnost (PiS) Jaroslawa Kaczyńského. A jenom cynické spojení (od leva do prava) těch, kteří skončili za ním, umožnilo „odstranit“ vítěze, a dát moc do rukou poraženým (právě tak jako u nás proti Babišovi).

Jenže prezidentské volby mají tu výhodu, že v nich se rozhoduje v podstatě „většinově“. I když „dvoukolový“ volební systém byl v zemích EU dosazen do prostého většinového právě proto, aby umožnil mediální mafii „spojit“ zmanipulovanou část veřejnosti k hlasování „proti“ tomu, kdo se vzpírá souhlasit s dekadentní „progresivistickou“ revolucí – a tedy zničením civilizace založené před dvěma tisíci lety na Golgotě v Jeruzalémě. Tentokrát se však dvoukolové hlasování výjimečně obrátilo proti manipulátorům.

Co nevyšlo?

Pro nás je zajímavý právě ten průběh. V prvním kole zvítězil kovaný Bruselan Ivan Korčok. Dostal hlasy všech podvolených zmanipulovaných – především těch mladých, kterých tisíce i za podpory Českých drah (!) sváželi manipulátoři na volební den do jejich (opovrhované) vlasti. A bratislavské kavárny, pro niž je suverénní stát a zachování historického národa rovněž pouze důvod k „progresivistickému úšklebku“ (aniž tuší, že v cizích zájmech spolupracují na své vlastní likvidaci).

celý článek si můžete přečíst ZDE

článek vyšel: 7.4.2024

všechny důležité informace najdete tady: https://www.volnyblog.news

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *