Komplexní studie zjistila, že nula amišských dětí trpí rakovinou, cukrovkou a autismem. Proč tomu tak je?

Celý článek si můžete poslechnout v audioverzi zde:

9.7.2023

(S.D. Wells, Natural News) Současný počet amišů v Americe se rychle blíží k počtu 400 000, s největší koncentrace je 90 000 v Pensylvánii a 82 000 v Ohiu. Amišové se usadili již ve 32 státech USA a mají v průměru 7 dětí na rodinu, takže populace rychle roste.

Zcela nová a komplexní studie (z června 2023), kterou v senátu státu Pensylvánie předložil doktor Steve Kirsch, ukázala, že typická chronická onemocnění, pokud vůbec nějaká existují, se u amišských dětí, které jsou 100% neočkované (zcela bez očkování), téměř nevyskytují.
Těmito chronickými onemocněními, kterým se také říká preventabilní nemoci, trpí mnoho očkovaných dětí a také značná část dospělé populace. Patří mezi ně autoimunitní onemocnění, srdeční choroby, cukrovka, astma, ADHD, artritida, rakovina a samozřejmě… počkejte si… autismus (například poruchy pozornosti a Aspergerův syndrom).
Skupina odborníků vypověděla, jak zdravé jsou amišské děti ve srovnání s očkovanými americkými dětmi.

Možná, že odrazování lidí od očkování je dobrá věc pro všechny ty zastánce vakcín, kteří si myslí, že každý propagátor přírodního zdraví je „konspirační teoretik“, který šíří nemoci tím, že mluví o špinavých vakcínách, poškození vakcínami a úmrtích způsobených vakcínami.

Během svědectví se odborníci na zdraví podělili o své poznatky o tom, proč nikdy nebyly zveřejněny žádné zprávy týkající se zdraví amišských dětí obecně.

Uvedli následující:

„Po desetiletích studia amišů neexistuje žádná zpráva, protože taková zpráva by byla pro establishment zničující. Ukázala by totiž, že americké Centrum pro kontrolu a prevenci nemocí (CDC) po desetiletí poškozovalo veřejnost, mlčelo a zatajovalo veškeré údaje.“

Doktor Peter McCullough, špičkový americký kardiolog s řadou recenzovaných studií, svědčil před americkým Senátem a před státními zákonodárnými sbory po celých USA o nebezpečí vakcín, včetně mutagenní injekce Covid-19. V roce 2010 se mu podařilo získat informace o nebezpečnosti vakcín.

Když už mluvíme o pandemiích, Amišové neměli žádné uzavírky, nenosili roušky, pod kterými se množily patogenní bakterie, a rozhodně se neočkovali proti covidu.
Léčba osteoporózy

Ignorovali všechna jednotlivá nařízení CDC (obdoba našeho Úřadu veřejného zdravotnictví), Fauciho (obdoba našeho Mikasa), včetně smrtelně nebezpečných vakcín proti srážlivosti krve, protože věděli, co s jejich těly udělá vstříknutí patoku obsahujícího genetický kód k výrobě milionů toxických bílkovin bodláků, stejně jako nanočástic grafenu.

A hádejte, co se stalo?

Amišové měli 30krát vyšší míru přežití kovidů než zbytek Ameriky. Nikdo o tom nechce mluvit, kromě zastánců přírodního zdraví. Pokud o tom něco napíšete na sociální sítě, okamžitě vás zablokují, zařadí na černou listinu a označí za „dezinformátora“.
Proč je tak důležité vyhýbat se vakcínám jako moru?

Stačí se podívat na všechny ty šílené přísady používané ve vakcínách, včetně konzervačních látek, emulgátorů, adjuvans, geneticky modifikovaných bakterií, zmutovaných virů a chemikálií vyvolávajících sterilitu.

To vše je uvedeno přímo v příbalovém letáku přiloženém k vakcínám. Nic z toho by se nikdy nemělo vstřikovat do krve nebo svalové tkáně člověka, protože to obchází všechny přirozené ochranné bariéry těla, včetně kůže, plic a trávicího traktu.

Mezi tyto toxické, někdy smrtící složky patří např:

rtuť (vysoké dávky ve vícedávkovém očkování proti chřipce)
lidská krev (albumin z potratů)
smrtící prasečí viry zvané cirkoviry (ve vakcínách Rotateq proti rotavirům).
orlí krev
psí krev
infikované buňky z ledvin zelené opice
sukralóza
glutamát sodný (MSG)
kravská krev
kuřecí krev
vejce
mléčné složky
antibiotika
arašídový olej (ano, jeho zbytky zůstávají, což je důvod, proč je dnes tolik smrtelných alergií na arašídy)
latex (ze zátek na jehlách a lahvičkách, kterými jehly pronikají).
hliník
a mnoho dalších

Autor: S.D. Wells, naturalnews.com, Spracoval: Badatel.net

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *