Austrálie připravuje svou vlastní „Národní gardu,“ která bude během příští pandemie prosazovat lockdowny

článek si můžete poslechnout v audioverzi zde:

13.4.2024

Tato skutečnost je zajímavá především proto, že Austrálie tím de facto sděluje, že s nějakými lockdowny do budoucna počítá. A zřejmě by k nim mělo dojít už v budoucnosti poměrně blízké.

Do budoucna se počítá jak s lockdowny zdravotními (opakovaně zmiňovaná „nemoc X“), tak i s lockdowny klimatickými. Oboje by mohla vyhlašovat WHO na základě nových zdravotních pravidel.

Pokud už nyní dává Austrálie dohromady síly, které mají lockdowny prosazovat, pak je celkem jasné, že očekává, že taková situace nastane v relativně blízké době.

Připomínám, že Austrálie byla za Covidu jednou z nejhorších zemí, mimo drakonických lockdownů tam fungovaly i jakési koncentráky, kam se lidé umisťovali na 2 týdny i tehdy, kdy nebyli „covid pozitivní,“ ale panovalo podezření, že mohli přijít do kontaktu s někým, kdo pozitivní byl.

I když se stávající vláda rekrutovala z tehdejší opozice, je patrné, že by zřejmě nevedla zemi jinak, než ta předchozí…

Austrálie zvažuje plány na nasazení civilně vedené „národní gardy“ pro příště, kdy země zavede své drakonické lockdowny.

Podle deníku The West Australian požaduje Australská federální policejní asociace v rámci vyšetřování pandemie COVID-19 „studii proveditelnosti“ této myšlenky.

celý článek si můžete přečíst ZDE

článek vyšel: 13.4.2024

všechny důležité informace najdete tady: https://www.volnyblog.news

1 reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *