Francouzská europoslankyně upozornila na to, jak EU podlézá islámským teroristům

Celý článek si můžete poslechnout v audioverzi zde:

18.6.2023

O korupci ze strany islámských států přímo v EU nemám již dlouhodobě žádné pochyby. Korupce se ostatně provalila nedávno, nicméně zřejmě je do ní zapleteno příliš mnoho hlavounů, takže nyní se objevuje snaha celé odhalení zamést pod koberec.

EU je zřejmě pod vlivem nejen Kataru, ale také samotného Muslimského bratrstva, jehož hlavním cílem je zavedení práva šaría po celém světě. A není žádným tajemstvím, že zejména v posledních asi deseti letech se tato organizace nebývale soustředila na Evropu.

Evropské země se navíc islamizují zcela dobrovolně, zde není zapotřebí praktikovat džihád mečem jako je tomu aktuálně například v Africe nebo Indii.

A aby šla výměna obyvatel jako po másle, je do všeho zainteresována i EU, která dlouhodobě dotuje organizace, které jsou přímo napojeny na muslimské bratrstvo a působí v zemích EU, zejména pak ve Francii.

Nedávno schválený migrační pakt a kvóty jsou jistě také výsledkem takové korupce. Muslimské bratrstvo nyní potřebuje islamizovat islámem zatím jen málo dotčené země, což půjde právě díky novému migračnímu paktu o něco rychleji.

Francouzská europoslankyně nyní upozorňuje na to, že EU z vašich daní i nadále financuje islámské teroristy a dokonce je zve i na aktuálně probíhající akci…

Ve vzrušeném videoprojevu poslankyně Evropského parlamentu Catherine Grisetová, zastupující francouzskou stranu Rassemblement National (Národní sdružení), upozornila na kontroverzní rozhodnutí Evropského parlamentu pozvat Fórum muslimské mládeže a studentských organizací (FEMYSO) k účasti na různých akcích EU.

Odhalení přímého spojení FEMYSO s Muslimským bratrstvem, nadnárodní islámskou teroristickou organizací, vyvolalo obavy z vlivu extremistických ideologií v evropských institucích.

Její kritika přichází v době, kdy se tisíce mladých lidí z celého kontinentu scházejí ve Štrasburku na velké akci mládeže organizované Evropským parlamentem.

Na tuto akci pozvaly bruselské instituce také FEMYSO, bez ohledu na fakt, že jde o organizaci, která se netají úmyslem přeměnit státy EU na chalífáty pod právem šaría.

FEMYSO dostalo příležitost pořádat konference a pavilony během akce v roce 2021 a od té doby jsou opakovaně zváni jak do Štrasburku, tak do Bruselu.

Je znepokojivé, že zprávy v médiích odhalily, že FEMYSO dostává značné finanční prostředky EU ve výši 210 000 EUR, což zvyšuje obavy o vliv skupiny, která prosazuje plně totalitní a k nemuslimům nenávistnou agendu.

V jádru sporu leží spojení FEMYSO s Muslimským bratrstvem, organizací známou svými radikálními ideologiemi a podporou terorismu. Je všeobecně známo, že organizace jako ISIS či Al Kájda získávají nemalé prostředky právě od Muslimského bratrstva.

Infiltrace a proniknutí této skupiny do evropských institucí vyvolalo mezi pozorovateli poplach. Grisetová varuje před nebezpečím, které představuje rétorika FEMYSO, která, jak se zdá, rezonuje s technokraty v EU, kteří jsou odtrženi od reality.

Europoslankyně dále upozorňuje na minulé kampaně organizované Evropskou komisí, které propagovaly islámský hidžáb. Navzdory probíhajícím diskusím bylo dosaženo jen málo podstatných změn.

V reakci na tyto obavy je letos na akci mládeže Evropského parlamentu přítomna delegace stovky mladých radikálních muslimů zastupujících FEMYSO.

Grisetová je spolu se svými kolegy z Rassemblement National Party hlasitou kritičkou kompromisních postojů institucí EU a některých krajně levicových a středopravicových poslanců.

Grisetová otevřeně vyjadřuje své obavy a obviňuje ty, kteří se podbízejí islámu, že zavírají oči před možnými důsledky svých činů.

Tvrdí, že FEMYSO se svými vazbami na Muslimské bratrstvo nepatří mezi evropskou mládež a naléhá na přehodnocení přítomnosti organizace v rámci akcí EU.

zdroj

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *