, , , , , , ,

Ještě horší „odpad“ Evropských hodnot a NATO, než jsme si mysleli: soudruh generál Petr Pavel

Petr Pavel

Ještě horší „odpad“ Evropských hodnot a NATO, než jsme si mysleli: soudruh generál Petr Pavel

 08.12.2022 

Na téhlé odporné skolioze je krásně vidět, co existuje v NATO. Čím větší špína, tím výš se dostane. Skvělá investigativní práce paní Bobošíkové zaslouží hlubokou poklonu. Proto ji tak Evropské hodnoty a Česká televize nenávidí!

Jak se na zpravodajském kursu prezidentského kandidáta Petra Pavla projevoval fakt, že Československé vojenské zpravodajství podléhalo sovětskému velení? Jak se v kursu Petra Pavla přiděloval konspirační byt a jak se nakládalo s falešnými i pravými osobními doklady? A byli účastníci československého vojenského zpravodajského kursu v kontaktu s příslušníky sovětské vojenské zpravodajské služby GRU? I o tom bude řeč. Dnes je se mnou ve studiu někdejší spolužák prezidentského kandidáta Petra Pavla. Ze speciální školy Zpravodajské správy Generálního štábu Československé lidové armády, pan doktor Pavel Beneš. Dobrý den. A jeho právní zástupce, bývalý vojenský a porevoluční hlavní vojenský prokurátor Miroslav Kříženecký.

Jak je rodině tohoto křivého generála, když slyší, co je zač? Nebo jablko nepadlo daleko od stromu. Je celá jeho rodina na stejné úrovni? Byl horší skutečný komediant a kulisák Václav Havel, nebo tento lidský komediant, morálně na dně, neštítící se ničeho? Je to strašné, kam se Česká republika posunula. Co nás „reprezentuje“. Je to na zvracení.

A tohle odporné zde chce zavést pořádek?

Zdroj:https://skrytapravda.cz/z-domova/948-jeste-horsi-vodpad-evropskych-hodnot-a-nato-nez-jsme-si-mysleli-soudruh-general-petr-pavel?fbclid=IwAR05uDgG-qZLYuElwOMdPyd3cRG5SYLY4HGEZ748Fmw2LrXuKjxt-3L9Kp4

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *