Injekce mRNA covid způsobují u některých příjemců drastické změny osobnosti: PROČ?

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi ZDE:

Minulý měsíc během zasedání Mezinárodního výboru pro vyšetřování zločinů (ICIC) vedl právník Dr. Reiner Fuellmich rozhovor s Prof. Sucharitem Bhakdim, Prof. Dr. Karinou Reissovou, Dr. Naomi Wolfovou a Dr. Peterem R. Bregginem o škodlivých účincích „očkování“ mRNA proti covidu. Jedním z témat, o kterých hovořili, je, jak injekce poškozují malé kapiláry v mozku, překonávají hematoencefalickou bariéru a způsobují rozsáhlé poškození mozku, které má často za následek extrémní změny osobnosti.

Někteří, kteří si nechají píchnout mRNA injekci, nakonec zažijí zlomenou vůli, což není zrovna normální vedlejší účinek „vakcíny“. Co tyto věci dělají s lidmi, že mění fungování jejich mozku? To bylo předmětem diskuse, kterou si můžete prohlédnout v plném znění buď níže, nebo na stránkách The Exposé.

Během rozhovoru Wolf vysvětlil, jak vypadá „zlomení vůle“ lidí po injekci v reálném životě, zatímco Breggin zdůraznil znepokojivé paralely mezi tím, co injekce mRNA dělají s mozkem, a účinky skutečné lobotomie.

Z jejich diskuse rychle vyplyne, že kampaň na injekční aplikaci kovidů je ve skutečnosti jedním z nejbrutálnějších a nejsurovějších zločinů proti lidskosti, které kdy byly spáchány – a to vše ve jménu „veřejného zdraví“. (Související: U každého člověka, který si nechá píchnout kovidovou injekci s mRNA, dojde k určitému stupni poškození srdce.)

Dříve zdraví a energičtí lidé se po injekci stali „poddajnými“ a zapomnětlivými, říká Fuellmich.
Jednou z věcí, které si Fuellmich a jeho žena osobně všimli, je, že obsluha v místních restauracích, která byla dříve plná života a velmi bystrá a interaktivní, už není taková jako obvykle. Někteří z nich neustále něco zapomínají a musí se vracet ke stolu, zatímco jiní jsou nyní „učenliví“, zatímco dříve byli silnými osobnostmi.
Wolfová vysvětlila, že i ona si toho všimla. A existují pro to důvody, které jsou podle Bhakdiho způsobeny prolomením hematoencefalické bariéry a vpravením mRNA do mozkové tkáně. A plánem, jak Bhakdi dále prozradil v několika svých prezentacích, je, aby nakonec všechny „vakcíny“ obsahovaly mRNA.

„Lidé nechápou, že všechny mRNA vakcíny jsou nebezpečné a budou ohrožovat život,“ řekl Bhakdi publiku. „Nezáleží na tom, jestli vakcína kóduje protein spalniček, protein spalniček nebo chřipky – je to jedno. Proč? Protože celé nebezpečí vakcíny pramení ze schopnosti imunitního systému rozpoznat nesamostatného myšlení.“

Poškození, které to způsobuje nervovému systému, je něco, co lze hmatatelně změřit a pozorovat, což je to, na co diskuse upozorňuje. Lidé, kteří se nechali očkovat, už nejsou sami sebou, v mnoha případech vyjadřují neobvyklé emoce, které dříve nebyly součástí toho, kým byli před injekcí.

„Lidé, mí kolegové po injekci by byli ve svém myšlení mnohem rozdvojenější, mnohem více neflexibilní – a pokud znáte strukturu mozku, dává to smysl,“ vysvětlila dále Wolfová svá pozorování.

„Pokud je myšlení lidí neflexibilnější a došlo k poškození nervových struktur, zdá se, že to je něco, co stojí za to, abyste si položili další otázky. Věděla jsem také, že lidé jsou mnohem rozzlobenější, mají menší schopnost modulovat emoce – více prvoplánových reakcí na provokace. Lidé také říkali, že změny jsou afektivní – lidé, kteří byli dříve vřelí a láskyplní, se stali chladnými, odtažitými nebo se od ostatních lidí odřízli.“