VIDEO: Hillary Clinton se dostala do hádky se studentem Kolumbijské univerzity, protože po ní požadoval, aby odsoudila Bidenův štvavý válečný projev z Bílého domu! Biden prý svým jednáním zatahuje USA do III. světové války a americký lid to odmítá! Hillary odmítla kritizovat Bidena a na závěr studentovi poslala výhrůžku, že “skončil” a na Twitteru se už spekuluje, co se s ním stane. A pozemní invaze IDF do Gazy je odpískána!

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi zde:

25.10.2023

Bývalá ministryně zahraničí USA Hillary Clintonová se v pondělí dostala do roztržky se studentem, který křičel o štvavé “válečnické” politice prezidenta Joea Bidena. Během panelové akce u příležitosti 75. výročí Všeobecné deklarace lidských práv (UDHR) na Kolumbijské univerzitě v New Yorku se Clintonová a dosud neidentifikovaný student pustili do ostré výměny názorů [1]. Panelová diskuse, kterou Clintonová sama moderovala, se náhle zastavila kvůli požadavku studenta, aby se Clintonová vyjádřila k jeho tvrzení, že “idiotská” Bidenova politika hrozí rozpoutáním třetí světové války.

Zatímco Clintonová hovořila s bývalou chilskou prezidentkou Michelle Bacheletovou o mezinárodním porušování lidských práv, z davu bylo slyšet, jak muž hlasitě hovoří o “pokrytectví” a to hlavně v souvislosti s tím, že to byla právě americká vláda, která stála za potlačováním lidských práv v Chile, když podporovala pučistickou vládu Augusto Pinocheta. A ty samé USA teď pořádají konference o lidských právech v Chile a jinde ve světě.

Pokrytectví skutečně neuvěřitelného rozsahu. Jenže ta hádka se týkala něčeho jiného. Student chtěl po Hillary, aby odsoudila výroky Joe Bidena z jeho projevu [2] v Oválné pracovně Bílého domu ze dne 19. října 2023, ve kterém vyzval Kongres ke schválení balíku válečné pomoci ve výši 100 miliard dolarů pro Izrael, Taiwan a Ukrajinu. Podle studentova názoru zatahuje Biden USA do III. světové války a po Clintonové chtěl, aby projev Bidena odsoudila. Ta to odmítla a v závěru dokonce studentovi pohrozila, že “skončil” a na Twitteru se hned rozjely konspirace, co se asi studentovi brzy může přihodit za “nehodu” nebo něco jiného.

Student odsoudil pokrytectví Hillary Clinton, která se rozplývala o lidských právech

Je absurdní, že americký Deep State tak rád pořádá konference o lidských práv, když právě USA jsou největším sponzorem terorismu ve světě a jednotlivých režimů, které potlačují lidská práva způsobem, že se to ani nedá popsat. USA podporovaly desítky let Saúdskou Arábii, kde jsou lidská práva tabu, podporovaly v 80. letech Irák proti Íránu kde také byla lidská práva tabu, podporovaly juntu Augusto Pinocheta v Chile, kde byla lidská práva tabu, USA založily v 80. letech Al-Kajdu, aby bojovala proti Sovětům v Afghánistánu, koncem 80. let USA společně s Izraelem a jeho Mossadem založily Hamás, aby byl protiváhou proti Organizaci pro osvobození Palestiny (OOP) Jásira Arafata.

Panelová diskuse na Kolumbijské univerzitě

Ta měla koncem 80. let velký vliv a sionistům v Izraeli hrozilo, že OOP a Perézova a po něm Šamirova vláda Izraele opravdu uzavřou mírovou dohodu a vznikne Palestina jako samostatný stát, který uzná Izrael a Izrael uzná i Palestinu, což je nepřijatelná představa pro sionisty, kteří usilují o rasovou čistotu Izraele a o etnické vyčištění prostoru Palestiny od Palestinců. Proto vznikl “radikální” Hamás za přispění USA a Izraele, aby pod řízením Mossadu a na objednávku sionistů sabotoval mírový proces OOP, aby Izrael za selhání mírového procesu mohl obvinit Palestince (kvůli Hamásu), že je to vina Palestinců, že se mírový proces nezdařil, a to se opravdu sionistickým podařilo.

Americké vlády podporují historicky ty nejbrutálnější režimy potlačující lidská práva

Všimněte si, že čím větší problémy USA mají s vnitřní domácí politikou, čím větší je rozpočtový deficit americké vlády, čím větší je inflace a vyšší nezaměstnanost, tím větší je v Deep State tlak na vyvolání nové války někde ve světě, aby došlo jednak k nastartování dalšího válečného zbrojení, ale spolu s tím i ke zničení a rozmlácení nějakého státu daleko za mořem, který průměrný Američan ani nenajde na mapě.

A to proto, aby po skončení války mohly americké fabriky tu rozmlácenou zemi obnovit, což opět nastartuje americkou ekonomiku a růst HDP, protože rozmlácená země se zadluží u Světové banky, u Mezinárodní banky pro obnovu a rozvoj, u Mezinárodního měnového fondu a u celé řady soukromých bank, které zaúvěrují rozmlácené zemi peníze na obnovu, které ale obratem po poskytnutí úvěru zamíří do USA, které tu obnovu budou řídit a hlavně budou inkasovat peníze na tu obnovu, země kterou samy nebo s pomocí rozmlátily.

Student v roztržce s Hillary Clinton

Takhle to bylo po II. sv. válce s obnovou Evropy, takhle to bylo po roce 1989 při “transformaci” komunistických zemí Východního bloku, za což tyto země zaplatily vytunelováním a vyvedením veškerého národního majetku na Západ, a stejně to má proběhnout při obnově Američany rozmlácené a rozvrácené Ukrajiny.

Proto z toho 100 miliardového balíku, který americký Kongres stále nechce schválit, by mělo na válečné úsilí Ukrajiny připadnout 60 miliard USD, které ale na Ukrajinu nepřijdou, protože skonči v amerických zbrojovkách jako tichá a skrytá státní subvence, protože teprve poté, co kongres těch 60 miliard USD uvolní americkým zbrojovkám, tak teprve poté ty zbrojovky pošlou Ukrajině zbraně a munici.

Politika amerických vlád připomíná parazitický organismus

Obvykle zakonzervovanou a zastaralou, kterou americká armáda někdy v polovině 80. let neodebrala a zbrojovky se toho potřebují zbavit. Ukrajinci potom zahazují do trávy Javeliny, protože nestartují, nefungují, mají úplně vybité a mrtvé baterie. To samé Abramsy 1. generace, které byly tak špatně zakonzervovány, že zrezly a jsou nefunkční.

Americká vláda je prostě jako parazit, který k přežití své ekonomiky potřebuje cizí země, které může ovládat, vykořisťovat, a když to nejde, tak nejprve rozbíjet, demolovat a potom obnovovat na dluh a úkor právě těch rozmlácených zemí. Ukrajina je prostě odběratel skládkového materiálu, šrotu, odpadu, ale za plnou cenu. Takhle to funguje. Student na Kolumbijské univerzitě měl odvahu jít do konfliktu s Hillary, která na této univerzitě za mlada sama studovala a sama tam pořádala protesty a demonstrace.

Tank M1A2 Abrams

Situaci nejlépe dokladuje středeční rozhodnutí Izraele odložit pozemní operaci v Gaze do doby, než budou prý USA dostatečně připravené na tento konflikt! Tohle neuvěřitelné prohlášení přinesl [3] Wall Street Journal s odvoláním na zdroje Pentagonu a v Bílém domu, což pouze potvrzuje, že Izrael je vojenská mocnost na hliněných nohách, která bez americké pomoci a podpory si netroufne ani na Hamás, který se v pásmu Gazy opevnil.

A byla by z toho jatka na obou stranách, o tom není pochyb. Odklad pozemní operace má podle všeho souvislost právě s tím dosud stále neschváleným balíkem finanční pomoci 100 miliard USD pro zmíněné 3 země, z nichž Izrael má dostat jen 14 miliard USD, a to se také republikánům nelíbí.

Izrael podle Wall Street Journal odpískal pozemní operaci v Gaze kvůli nepřipravenosti USA

Americký kongres stále nebyl schopen najít hlasy pro zvolení nového předsedy dolní sněmovny a bez jeho zvolení nemůže kongres pracovat v běžném režimu, jeho pravomoci jsou značně omezené. V čele sněmovny je zatím dočasně designovaný předseda Mike Johnson, který ale paradoxně patří do křídla a příznivců Donalda Trumpa, což komplikuje schválení onoho balíku 100 miliard a celé to vypadá bledě.

Proto Izrael musel tu pozemní operaci v Gaze odpískat. Reálně by hrozilo, že by Kongres v USA nedokázal po vypuknutí bojů v Gaze nic poskytnout, ani peníze, ani zbraně a zřejmě ani vojenskou pomoc. Jinými slovy, přibližně rok před prezidentskými volbami v USA už nikdo nic riskovat nebude, ani válku v Gaze, reálně by hrozilo, že ta válka by se protáhla až do roku 2024 a do amerických voleb prezidenta.

Izraelské tanky a transportéry shromážděné na hranici Gazy

To nikdo nechce a Izrael tak bude mít na výběr jen dvě možnosti: buď zahájí operaci v Gaze na vlastní triko, anebo si uvědomí rizika a vyšumí to postupně do ztracena. Izrael podle všeho zachová válečný stav v zemi, protože ten usnadňuje Bibimu vládnutí a udělování státních zakázek bez výběrových řízení, ale jinak se bude čekat na to, až jak to dopadne v USA v Kongresu.

Jestli to vůbec dopadne nějak, že by republikány ovládaný kongres dal zelenou podpoře válce v Izraeli v době, kdy USA vstupují do volebního roku o prezidentské křeslo. A proto můžeme vidět, jak úzce je spojený odpis USA a Izraele společně v jednom svazku. Globalistům vychází všechno, co si předurčili. Oslabují moc USA, moc Izraele, posilují Čínu, Írán, Rusko a Arabské země. A pokud jde o Novou Chazarii, tedy o Evropskou unii, ta odnese odpis USA a Izraele ze všech úplně nejvíc.

Aktualizace – Šéfem dolní komory kongresu se stal Trumpův člověk

Republikánům v Kongresu se ve středu večer nakonec podařilo zvolit nového předsedu dolní komory amerického kongresu a bude jím paradoxně do této chvíle dočasně jmenovaný předseda Mike Johnson, velký podporovatel Donalda Trumpa, který se v roce 2020 snažil pro Trumpa zvrátit výsledek zfalšovaných prezidentských voleb a usiloval o to, aby se prezidentem po soudních přezkumech voleb stal právě Trump. Americká liberální média hlavního proudu to teď nedokáží rozdýchat a hned se do Johnsona po jeho zvolení pustila [4] jako na “Trumpova koně” v čele dolní komory.

Pokud vám článek přinesl podnětné informace a chcete, abychom v publikování článků a videí pokračovali i nadále, neobejdeme se bez Vaší pomoci. Do konce měsíce zbývá pár dní a pokud si to můžete dovolit, zvažte prosím jakýkoliv finanční příspěvek pro náš server na darovací stránce zde. Bez Vaší pomoci nemůže náš projekt pokračovat. Moc Vám předem děkujeme za podporu!

-VK-

Šéfredaktor AE News

Print Friendly, PDF & Email
Děkujeme za vaši podporu našeho zpravodajství, podpořit nás můžete ZDE:
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“ : 27-1664400247/0100
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *