Evropská komise úzce spolupracuje s Billem Gatesem v oblasti zdravotní, klimatické a digitální identity

6.8.2023

Autor:

Celý článek si můžete poslechnout zde:

EU nebyla založena pro dobro Evropanů, ale pro dobro těch, kdo ve skutečnosti EU ovládají. V Evropské komisi bývají usazeny lehce ovladatelné, zkorumpovatelné a vydíratelné loutky, které pak své páníčky v megakorporacích poslouchají na slovo.

Je  známo, že EU již velmi dlouho spolupracuje například se Sorosem. V minulém volebním období byl nalezen tajný seznam Sorosových spolehlivých lidí z řad europoslanců a jisté je, že i nyní tam bude mít svá želízka v ohni.

A zdaleka to samozřejmě není jen Soros, za své zájmy v EU lobbují i různé korporace, což jsme názorně viděli mimo jiné třeba v případě zcela neprůhledného nákupu genových injekcí za podmínek velmi výhodných pro Pfizer, ale ne pro Evropany (pomineme-li účinky těchto jedů).

Podle holandského europoslance, který se o to, kdo ve skutečnosti ovládá EU, zajímal, nyní uzavřel Brusel větší počet dohod o spolupráci s nechvalně známým Billem Gatesem – a to hned v několika oblastech.

Evropská komise úzce spolupracuje s iniciativami Billa Gatese v oblasti klimatu, léků a digitální identity. Gates využívá těchto iniciativ k posílení svých finančních zájmů a svého vlivu na evropskou politiku.

Europoslanec Marcel de Graaff (FVD) říká: „Odhalení nejsou žádným překvapením. FVD už roky varuje před pochybnými dohodami a zákulisní politikou v Evropské unii.

„Superbohatá elita jako Bill Gates a George Soros využívá Evropskou komisi jako loutku ke zvýšení svého bohatství na úkor naší prosperity, blahobytu a základních práv,“ říká De Graaff.

„Je nejvyšší čas odhalit tyto temné praktiky a vzít si zpět naši prosperitu, svobodu a suverenitu. Nejlépe hned nebo při příštích volbách,“ říká europoslanec.

Požaduje plnou transparentnost spolupráce mezi Gatesem a Evropskou komisí.

„Předsedkyně komise Ursula von der Leyenová stále neprozradila dohodu o vakcíně se společností Pfizer. Mezitím se v zákulisí uzavírají dohody s multimiliardářem Billem Gatesem, který také vydělal spoustu peněz na covid vakcínách. Takové podniky smrdí ze všech stran. Chci přesně vědět, o čem se diskutuje mezi Gatesem a Komisí.“

De Graaff se komise zeptal, proč podporují Gatesovy iniciativy, které se vyznačují finančním ziskem, střety zájmů a omezováním našich základních práv.

Rovněž chce, aby Komise poskytla přehled veškeré komunikace, spolupráce, dohod, lobbistických aktivit, transakcí a analýz rizik souvisejících s Gatesem.

Poslanec se ptá, zda může Komise zveřejnit všechna data o Gatesových iniciativách, aby občané a média mohli nezávisle zjistit pravdu.

V případě, že se europoslanci podaří odpovědi získat, tak je zde samozřejmě zveřejním…

Děkujeme za vaši podporu našeho zpravodajství, podpořit nás můžete ZDE:
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“ : 27-1664400247/0100
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *