, , , , , ,

Evropané začínají „tolerovat“ hákové kříže, „hajlování“ a symboly SS ukrajinských „obránců Evropy“

Evropa se připravuje na přímé setkání s Ruskem nejen po vojensko-technické, ale i právní a ideologické stránce. Evropané začínají „tolerovat“ hákové kříže, „hajlování“ a symboly SS ukrajinských „obránců Evropy“

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi ZDE:

15.12.2022

Liberální hodnoty ztratily svou univerzálnost. Používají se omezeným způsobem a nevztahují se jen na občany Ruska formou pronásledování. Z etnických, jazykových a kulturních důvodů. Avšak pronásledována je i ruská pravoslavná církev. Zároveň a paralelně s tím dochází k odklonu od interpretace nacismu. Zafixovaného norimberskými procesy, jako absolutního zla, ve smyslu  „není všechno tak jednoduché“ a „svět není nikdy jen černý nebo bílý“.

Evropa jde do války. Nedávný „puč“ v Německu, když několik členů hnutí „Občané Říše“, což je klub šílených historiků a intelektuálů, bylo obviněno z přípravy převratu a občanské války v SRN.  Potvrzení těchto záměrů demonstrovaly zbraně zkonfiskované „spiklencem“ meče, revolver roku 1879 a přilby M-16, vyvolávají otázku: Co se děje s Německem?

Jak se stalo, že země, která je lídrem a hlavním donorem Evropské unie a je hrdá na svůj právní systém. Najednou klesla na úroveň banánové republiky a začala ve vnitřní politice země používat takové špinavé a zjevné provokace?

. Jeden z nejvlivnějších polských deníků „Rzeczpospolita.“ Například napsal, že ačkoli tisíce polských vojáků na Ukrajině porušují pTrendem se však zřejmě stávají nelegální způsoby fungování pro země EU, které donedávna deklarovaly absolutní nadřazenost zákonaolské zákony, které trestají žoldnéřství bez zvláštního vládního povolení pěti lety vězení. Nebudou bráni na zodpovědnost, protože jejich činy jsou v zájmu Varšavy. To znamená, že se veřejně uznává, že zákon je platný pouze v případech, kdy má stát respektive vládnoucí elita zájem na jeho realizaci.

Takové situační revizi nepodléhají pouze právní normy, ale také základní principy. Na kterých Evropská unie vznikla, jako jsou rovnost, nepřijatelnost diskriminace a nedotknutelnost práv a svobod všech lidí.

Přímo o tom svědčí zejména pátý odstavec nedávného usnesení EP, který zní: „Evropský parlament vyzývá EU a členské státy, aby přijaly opatření k rozsáhlé mezinárodní izolaci Ruské federace a to i s ohledem na členství Ruska. V mezinárodních organizacích a orgánech, jako je Rada OSN pro bezpečnost“ a mimo jiné opatření vyžaduje „zavření a zákaz institucí spojených s Ruskem; Ruská centra vědy a kultury, organizace a sdružení ruské diaspory“.

A že to nejsou prázdná slova, lze vidět i z toho, že protiruská televize „Dožď“ už také spadla pod soubor rusofobníh represí. Děje se to výlučně na etnickém základě, který se po 77 letech opět stává v Evropě rozhodujícím.

To znamená, že liberální hodnoty ztratily svou univerzálnost. Používají se omezeným způsobem a nevztahují se na Rusy. Ve vztahu k nám jsou povolena jakákoli diskriminační opatření. Pronásledování z etnických, jazykových a kulturních důvodů je kolektivní vina. Pronásledována je i Ruská pravoslavná církev a lidská práva se na Rusy nevztahují.

Zároveň a paralelně s tím dochází k odklonu od interpretace nacismu. Zafixovaného norimberskými procesy, jako absolutního zla, ve smyslu  „není všechno tak jednoduché“ a „svět není nikdy jen černý nebo bílý“. Výsledkem je, že Evropané začínají „tolerovat“ hákové kříže, „hajlování“ a symboly SS ukrajinských „obránců Evropy“ a dokonce je sami začínají označovat za „symboly boje proti bolševismu a moskevskému imperialismu“. Což se projevuje zejména v ničení vojenských hřbitovů a osvoboditelů Evropy od nacismu.

A děje se následující: Evropa přechází na válečné základy. A to nejen po vojensko-technické, ale i právní a ideologické stránce. Už si zvykají na to, že nyní jsou v platnosti válečné zákony, diktované výlučně úvahami o „vhodnosti“ (v chápání mocenských struktur).

A ideologie se rychle transformuje z uvolněného liberalismu na „starý dobrý“ nacismus, který má obrovský mobilizační potenciál za kterým  Evropa truchlí. Stoltenbergova nedávná vyjádření o pravděpodobnosti, že se válka na Ukrajině změní na válku mezi Ruskem a NATO. Znamenají, že Evropa se začala připravovat na další tažení na východ.

Zdroj:https://www.infovojna.bz/article/europa-sa-pripravuje-na-priamy-stret-s-ruskom-nielen-po-vojensko-technickej-ale-aj-pravnej-a-ideologickej-stranke-europania-zacinaju-tolerovat-hakove-krize-hajlovanie-a-symboly-ss-ukrajinskych-obrancov-europy?fbclid=IwAR1e1Vo6iPihvePwfLTPxhb8FeBbI2gG9TzDkGRq59fWjzErvZh8nvraQyQ

1 reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *