EU chce prosadit digitální očkovací pasy již natrvalo

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi ZDE:

15.4.2023

Možná si ještě pamatujete, že v loňském roce schválil europarlament platnost covid pasů až do konce června 2023. V praxi je však již většina zemí nijak nevyužívá, nicméně měly být využity v případě, že by WHO opět vyhlásila pandemii.

V případě, že nedojde k dalšímu hlasování, by měly  covid pasy od poloviny letošního roku zaniknout.

Covid pasy byly restriktivním nástrojem, prostřednictvím něhož byla část populace zcela bezdůvodně vyřazena z běžného života. Když se v EU tehdy dotazovali na názory na jeho prodloužení, statisíce lidí uvedly, že s tímto represivním nástrojem nesouhlasí.

I přes tak nevídaný odpor byla ovšem jejich platnost nadále prodloužena,  s tím, že už bylo na každé zemi, jak si upraví pravidla jejich používání.

Nyní eurofašisté tvrdí, že covid pasy byly oblíbené, protože lidem přinesly svobodu pohybu. To je vyjádření přesně v duchu onoho orwellovského: „válka je mír“ a „svoboda je otroctví.“

Protože tedy byly tak oblíbené a osvědčily se, EU je chce zavést napořád…

V budoucnu by mělo být co nejvíce průkazů digitálních – a s tím mohou být spojena i základní práva, jako je svoboda cestování. To je odůvodněno „úspěchem“ takových systémů během období covidu.

Základem digitálního očkovacího pasu EU je stejná technologie, která se již používala za covidu. Chtějí se přitom rozhodně orientovat na tzv. Zelený pas, s nímž by se lidé mohli rozdělit podle očkovacího statusu. Neočkovaní by tak byli opět vyřazeni z běžného života, pokud by bylo vyhlášeno „další kolo“ pandemie.

Samozřejmě, že Stefan der Keersmaecker, mluvčí Evropské komise pro zdravotnictví, který je také jejím „koordinačním mluvčím“ pro globalistickou restrukturalizaci „Green Deal“, to vidí jinak.

Tvrdí, že „digitální certifikát EU umožnil občanům svobodně a bezpečně cestovat a podpořil churavějící evropský cestovní ruch.“

To samo o sobě svědčí o myšlení bruselských papalášů: neočkovaní lidé jsou stále považováni za občany druhé kategorie. Toto rozdělení má být nyní podle De Keersmaeckera konsolidováno:

„Technologie digitálního certifikátu COVID je dostatečně flexibilní, aby mohla být znovu použita jako součást evropského prostoru zdravotnických údajů: elektronické recepty nebo očkovací průkaz EU jsou dobrými příklady.“

Pouze naivní jedinci věří, že po totalitních tendencích posledních let by mocní nehráli triky s celkovým sběrem zdravotních údajů stovek milionů Evropanů.

Připomínám, že souběžně EU připravuje i průkazky digitální identity (ID), což by znamenalo, že v budoucnu již nebudete vlastnit žádný papírový doklad či kartičku, ale vše bude v aplikaci v mobilu (a později zřejmě v čipu).

Je velmi pravděpodobné, že postupně dojde ke sjednocení všech dokladů – tedy covid pas a ID budou v jedné aplikaci. Také připomínám, že celosvětově se plánuje napojení ID  na CBDC.

Pokud si myslíte, že jde jen o západní „nápad,“ tak pak připomínám, že například na jednotném mezinárodním očkovacím pasu se shodly všechny státy G20.

Digitální diktatura je totiž podporována většinou zemí světa…

Kritický novinář také nedávno tyto plány v článku analyzoval . Podrobnosti znějí podrážděně: „Jeden plán například počítá s tím, že hranice lze překračovat bez kontrol, ale to vyžaduje ‚komplexní srovnání biometrických údajů‘,“ pro kterou EU již léta buduje biometrickou super databázi. Návrh zákona o digitálním pasu by měl být podle Evropské komise k dispozici již na podzim. Za účelem simulace demokracie jsou občané EU konzultováni pomocí dotazníku. Zda budou jejich námitky vyslyšeny, zatím není jasné – svou nespokojenost s plány zde ale můžete vyjádřit až do 28. června .

Totální digitalizace: Ukrajina jako vzor

Plány samozřejmě nevznikají z ničeho nic: vytvoření QR očkovacích průkazů jako podkladu pro cesty do zahraničí bylo tématem už na summitu G20 na Bali loni na podzim. A s úplnou digitalizací všech ID karet a formulářů existuje „významný vzor“: taková aplikace digitální identity existuje na Ukrajině od roku 2020 , která má nyní více než 50 aplikací. Patří mezi ně například řidičský průkaz, očkovací průkaz na Covid, průkaz studenta, založení firmy, pojištění, sociální dávky. Loni současná konfliktní země také oznámila, že se do roku 2030 stane plně digitálním státem. Plány byly poprvé představeny na summitu WEF loni v květnu…

zdroj

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Send us mail