25.6.2023

Dr. Vernon Coleman: Len idioti stále nosia rúška na tvári

(Dr. Vernon Coleman, The Expose) Korporátne médiá uviedli, že tvárové rúška a respirátory môžu zvýšiť riziko mŕtvo narodených detí, dysfunkcie semenníkov a kognitívneho útlmu v dôsledku nahromadenia oxidu uhličitého.

Nespomenuli však všetky ďalšie problémy, ktoré sa ukázali ako negatívne následky spojené s nosením pokrývok dýchacích ciest.

Je úžasné, že stále existujú niektorí veľmi hlúpi lekári, ktorí celý deň nosia rúška na tvári a ktorí hovoria pacientom a verejnosti, aby ich tiež nosili. Mám podozrenie, že títo lekári stále propagujú používanie tvárových masiek, lebo už majú poškodený mozog.

Vláda Veľkej Británie priznáva, že neexistuje žiadny dôkaz, že rúška zabraňujú šíreniu vírusov. A faktom je, že každý, kto niekedy nosil rúško alebo respirátor, pretože si myslel, že ho ochráni pred covidom, bol zavádzaný, klamaný a falošne uisťovaný. Správal sa iracionálne.

Mnoho ľudí pri moci naďalej odporúča, aby ich ľudia nosili. Robia to preto, aby ľuďom neustále pripomínali, že nič nie je normálne – ani už nikdy nebude.

Vchádzame do Veľkého resetu a rúška nám majú pripomínať naše otroctvo. Zdá sa, že zeleným aktivistom je úplne jedno, že na výrobu miliárd rúšok a respirátorov sa použilo viac plastov ako na výrobu plastových tašiek, ktoré tak nenávidia. Nestarajú sa o to, či odhodené rúška neubližujú vtákom a inej voľne žijúcej zveri.

Chronická maskitída

Každý, kto dnes nosí masku na tvári, trpí novou chorobou, ktorú som identifikoval a nazval „chronická maskitída“.

Pacienti trpiaci chronickou maskitídou stále trvajú na tom, aby mali nasadené svoje rúška vždy, keď im hrozí, že treba ísť do kontaktu s inými ľudskými bytosťami. Veria, že rúško ​​​​im zabráni vdýchnutiu vírusu, ktorý ich môže zabiť.

Ľudia trpiaci chronickou maskitídou takmer určite uverili všetkému, čo im kedy povedala ich vláda, médiá a malá armáda mediálnych lekárov, ktorí stále opakujú oficiálne lži.

Jednotlivci s chronickou maskitídou budú takmer určite zaočkovaní – najmenej dvakrát a pravdepodobne aj viackrát – toxickou experimentálnou látkou, pri ktorej je dokázané, že spôsobuje oveľa viac škôd ako úžitku.

Ako som kedysi predpovedal, táto vakcína určite zabije oveľa viac ľudí ako premenovaná chrípka, po novom známa ako Covid-19. A nám, ktorí sa snažíme vyhrať vojnu a zachraňovať životy, naozaj nezáleží na tom, či si myslíte, že túto údajnú chorobu spôsobuje vírus, exozóm, 5G stožiar alebo jedenie priveľa jogurtu.

Začiatkom leta 2020 som zverejnil materiál preukazujúci, že rúška sú zbytočné a určite narobia viac škody ako úžitku. V tom čase so mnou Fauci a Whitty (britskí Krajčí a Lengvarský) súhlasili, že nosenie rúška je zbytočná a nebezpečná vec.

Fauci nazval nosenie rúšok dokonca ako signalizovanie poslušnosti.

V marci 2020 Jenny Harriesová, zástupkyňa hlavného lekára Veľkej Británie, varovala, že je možné uviaznutie vírusu v rúšku a jeho následné vdýchnutie. Povedala, že nosiť rúško nie je dobrý nápad.

Profesor Chris Whitty, hlavný lekár Veľkej Británie, na začiatku pandémie tiež tvrdil, že nosenie prekrývky tváre nemá takmer žiadny účinok na znižovanie prenosu Covid-19 a že vláda neodporúča zdravým ľuďom nosiť rúška.

Ale potom, bez žiadneho dobrého dôvodu, sa oficiálna línia zmenila – prakticky cez noc. Ľuďom začali hovoriť, že by mali nosiť rúška. Deti v škole boli nútené nosiť rúška celý deň. Predavačky a zdravotnícky personál ich nosili s priezormi, okuliarmi, plastovými plášťami a gumenými rukavicami.

Nosiči rúšok zomrú alebo zdementnejú

V júni 2021 ma toto šialenstvo natoľko znepokojilo, že som natočil video s názvom „Väčšina nosičov rúšok budú o 10 rokov buď mŕtvi, alebo dementní“.

Teraz sa obávam, že mnohí z tých, ktorí trpia chronickou maskitídou, nevydržia tak dlho.

Nie je prekvapením, že dôležité dôkazy o nebezpečenstvách a neúčinnosti nosenia rúšok boli na internete zakázané, skryté alebo vymazané. Verejnú diskusiu a hodnotenia rúšok už 18 mesiacov potláčajú politici aj médiá.

Ľudia z Googlu budú priamo zodpovední za milióny úmrtí. Rovnako tak aj mediálni lekári a pokrivení overovatelia faktov, ktorí podporujú klamstvá svojich vlád.

Strávil som dlhý čas odhaľovaním skutočnej vedy o rúškach. V roku 2020 som napísal knihu s názvom „Dôkaz, že rúška viac škodia ako pomáhajú“. Kniha obsahuje vedecké odkazy, ktoré presne vysvetľujú, prečo sú rúška nebezpečné a nerobia to, čo sa ľuďom hovorí. Kniha bola samozrejme zakázaná.

S potešením vám však môžem oznámiť, že moja kniha o rúškach bola teraz aktualizovaná a vydaná v brožovanej väzbe a je k dispozícii v britských kníhkupectvách a na webovej stránke Dr. Vernona Colemana alebo priamo od vydavateľa na stránke korsgaardpublishing.com.

Stojí za to pripomenúť, že pred tisíckami rokov sa zistilo, že nútenie ľudí nosiť náhubky na veľkej časti tváre ich zlomilo a urobilo podriadenými. Náhubky odosobňovali nositeľov a dehumanizovali ich. Aktuálne medzi jednu z techník mučenia CIA patrí nútenie ľudí, aby nosili masky.

Nositelia rúšok boli povzbudzovaní špecialistami na psychologické operácie (PSYOPS), aby prejavovali svoju nenávisť voči osobám, ktoré rúška nenosia. Zdá sa, že tento odporný trik je navrhnutý tak, aby sa tí, ktorí nemôžu alebo nechcú nosiť rúška, cítili vinní a hanbili sa.

Mentálne a telesne postihnutí ľudia boli preto obťažovaní a zneužívaní, ak sa odvážili vyjsť zo svojich domovov. Možno by sme mali založiť protipsychoptické hnutie a šíriť slovo, že rúška nosia len škaredí ľudia.

Hlavné zdravotné riziká rúšok

Veľký problém rúšok je, že znížený príjem kyslíka je sprevádzaný zvýšeným príjmom oxidu uhličitého. Čím tesnejšie maska ​​​​prilieha k tvári, tým je pravdepodobnejšie, že zníži hladinu kyslíka v krvi a zvýši množstvo vdychovaného oxidu uhličitého (CO2). Vo svojej knihe som citoval výskum, ktorý dokazuje, že ide o skutočné nebezpečenstvo.

Vysvetlil som, že nižšie hladiny kyslíka a zvýšené hladiny CO2 stimulujú väčší dychový tok – čo vedie k väčšiemu riziku vdýchnutia uvoľnených vlákien z rúška alebo respirátora.

Potom je tu fakt, že rúška a respirátory nefungujú. V rokoch 2004 až 2016 sa v lekárskych a vedeckých časopisoch objavilo najmenej dvanásť článkov, ktoré poukazujú na to, že rúška na tvár nezabraňuje prenosu infekcie. A šlo pritom o testy s riadne schválenými rúškami a nie rúškami vyrobenými zo starých utierok, podprseniek alebo kúskov látky z nepotrebného oblečenia.

Látkové rúška nezabraňujú ani nezastavujú prenos vírusov. Počtu vrstiev potrebných na zabránenie preniknutia vírusu do človeka by viedlo k uduseniu človeka.

Svetová zdravotnícka organizácia (WHO), ktorá bola pôvodne proti rúškam, náhle začala odporúčať, aby sa jednorazové rúška nosili a po jednom použití zlikvidovali.

Dôkazy tiež ukázali, že by sa mali meniť každé dve hodiny. Len málo ľudí si pritom môže kúpiť šesť rúšok denne, a tak sa často nosili dlhší čas a opakovane. To ale výrazne zvyšuje riziko vzniku infekcie pľúc.

Existuje mnoho ďalších špecifických rizík rúšok

V septembri 2020 varovala skupina 70 lekárov, že povinné rúška na školách sú hlavnou hrozbou pre zdravý vývoj detí. Zdá sa, že učiteľom to bolo jedno.

Zubní lekári v New Yorku oznámili, že videli množstvo pacientov so zapálenými ďasnami a inými problémami kvôli rúškam.

Ľudia postihnutí „chronickou maskitídou“ majú vyššie riziko, že sa u nich vyvinie infekcia, ako u osôb bez rúška. Môže to byť tým, že rúška obmedzujú kyslík v krvi a nepriaznivo ovplyvňujú prirodzenú imunitu.

Je pravdepodobné, že každý, kto nosí na tvári rúško alebo respirátor dlhú dobu, bude mať poškodený imunitný systém – a bude náchylnejší na infekcie. Štúdie ukázali, že hypoxia (nedostatok kyslíka) môže potláčať imunitné bunky používané v boji proti vírusovým infekciám.

Nosenie rúška môže zvýšiť pravdepodobnosť, že sa u jeho nositeľa vyvinie infekcia a ak sa infekcia rozvinie, bude pravdepodobne horšia. Nízka hladina kyslíka redukuje imunitné T-bunky, a preto znižuje úroveň imunity.

Navyše, zatiaľ čo si nositeľ rúška myslí, že si zvyká na opätovné dýchanie vydychovaného vzduchu, v mozgu sa zvyšujú problémy, keďže nedostatok kyslíka pokračuje. Mozgové bunky, ktoré odumrú v dôsledku nedostatku kyslíka, sa už nikdy nenahradia. Sú nenávratne preč.

Popredná neurologička upozornila na to, že deti a tínedžeri nikdy nesmú nosiť rúška. Čiastočne preto, že majú mimoriadne aktívne a adaptívne imunitné systémy a tiež preto, že ich mozgy sú mimoriadne aktívne a zraniteľné.

Čím je orgán aktívnejší, tým viac kyslíka potrebuje. Preto je riziko poškodenia detského mozgu obrovské a nezvratné. Neurologička varuje, že demencia o desať rokov výrazne narastie a súčasná mladšia generácia nebude môcť využiť svoj plný potenciál kvôli noseniu rúšok.

Ľudia trpiaci chronickou maskídou budú pravdepodobne trpieť aj kožnými problémami. Dermatológ varoval, že tvárové masky zachytávajú teplú vlhkosť, ktorá sa vytvára pri výdychu.

Pre tých, ktorí majú akné, to môžu viesť k vzplanutiu akné. Pre mnohých iných vytvára toto teplé a vlhké prostredie obklopujúce pokožku dokonalé podmienky pre množenie prirodzene sa vyskytujúce kvasinky a baktérie. Toto premnoženie kvasiniek a baktérií môže spôsobiť prasknutia a vredy v kútikoch úst.

A tu je ďalšia veľmi reálna starosť.

Štúdie ukázali, že plastické vlákna sa uvoľňujú zo všetkých typov tvárových masiek a môžu byť veľmi vážne. Jedným z rizík je pľúcna fibróza – ochorenie, ktoré sa nedá vyliečiť a má úbohú mieru prežitia.

Tiež sa uvádza, že nosičov rúšok môže rozbolieť hrdlo. Špecialista na infekčné choroby hovorí, že vlhkosť umožňuje baktériám rásť vo vnútri masky. Takže, ak sa u vás v tejto oblasti vyskytovali patogénne baktérie a vy ste ich vdychovali, môže to spôsobiť infekciu, najmä streptokokovú.

U pacientov s rakovinou, ktorí sú v remisii, je väčšia pravdepodobnosť, že sa im rakovina vráti, ak nosia rúško – kvôli nízkej hladine kyslíka.

Dostupné lekárske dôkazy v drvivej väčšine preukazujú, že rúška nezabraňujú šíreniu infekcií, ale tým, ktorí ich nosia, veľmi škodia.

Je smutné, že nosenie rúšok sa pre mnohých stalo zakoreneným zvykom. Viem o jednej optike, ktorá stále trvá na tom, aby personál a zákazníci ich stále nosili. Dokonca aj lekári a sestry v nemocniciach a všeobecných ambulanciách bežne nosia rúška, hoci bezdôvodné nosenie rúška v zdravotníckom prostredí je nielen zbytočné, ale dokonca nebezpečné.

Dr. Vernon Coleman, expose-news.com, Spracoval: Badatel.net

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *