, , , ,

Chtějí použít eutanazii k vraždění postižených, nemocných, starých a nešťastných – dovolíte jim to?

eutanázie

Chtějí použít eutanazii k vraždění postižených, nemocných, starých a nešťastných – dovolíte jim to?

29. července 2024

V dnešní době je těžké otevřít noviny nebo zpravodajský web, aniž byste našli článek propagující radosti smrti. Eutanazie (neboli „sebevražda za asistované lékaře“) je dnes stejně módní jako před několika lety krásně vzorované obličejové masky.

Mýty o sebevraždě s nadšením propagují celebrity, novináři a politici.

Pravda je ale velmi odlišná.

Od Dr. Vernona Colemana

V dnešní době je těžké otevřít noviny nebo zpravodajský web, aniž byste našli článek propagující radosti smrti. Eutanazie (neboli „sebevražda za asistované lékaře“) je dnes stejně módní jako před několika lety krásně vzorované obličejové masky. Ve Spojeném království probíhá obrovská kampaň, která má přinutit parlament, aby hlasoval o změně zákona, aby byla eutanazie legální. A podobné kampaně existují všude na světě, kde není povolena eutanazie.

Mýty s nadšením propagují celebrity, novináři a politici. Zabít se je, jak tvrdí, jediná zodpovědná věc, kterou můžete udělat, pokud máte nemoc, která ovlivňuje vaše duševní nebo fyzické zdraví. Zabitím se ušetříte bolesti, ušetříte bolesti vašich příbuzných, uvolníte zdravotní služby a pomůžete zachránit planetu.

Ale druhá strana argumentu se nikdy nevysílá.

A pravda je velmi odlišná.

Eutanazie je nezbytnou součástí Velkého resetu (a úkolu snížit velikost globální populace tak milované konspirátory). A je to všechno o tom, jak ušetřit peníze a pomoci nám dostat se do „Net Zero“.

Jak ukazuje Dr. Jack King ve své důležité knize „ Chtějí nás zabít – Zde je návod, jak a proč “, eutanazie není účinná a bezbolestná. Věci se často pokazí – zanechávají pacienty a příbuzné hluboce rozrušené. Eutanazie je však levný způsob, jak se vyhnout utrácení peněz za paliativní péči. Hospice již nyní trpí nedostatkem finančních prostředků, protože tvrdě pracují na tom, abychom nás přinutili přijmout „sebevraždu za asistované lékaře“ jako jedinou možnost.

V zemích, kde je eutanazie legální (a protože je součástí plánu, který nás zavede do Velkého resetu, je eutanazie samozřejmě celosvětovým fenoménem), lékaři smrti a jejich asistenti „pomáhají“ lidem zabít se, protože jsou chudí, invalidní, starší nebo jen nešťastní a nespokojení se svým životem. Dokonce i děti se mohou zabít, pokud se cítí nešťastné. Přečtěte si to prosím znovu. Eutanazie se používá jako legální omluva k zabíjení chudých, postižených a nešťastných. Důkazy v knize Dr. Kinga vás vyděsí a vyděsí.

Eutanazie je nezbytnou součástí plánu zabít co nejvíce z nás. S dobrou lékařskou péčí to nemá nic společného. Žádný slušný lékař by s tím neměl mít nic společného. Doktoři mají lidi zachraňovat, ne je zabíjet.

Koupil jsem a rozeslal plnou náruč knihy Jacka Kinga, ale potřebuji pomoc. Jsem blokován od všech běžných médií a všech internetových zpráv a stránek sociálních médií.

Přečtěte si prosím ` Chtějí nás zabít“ a kupte si kopie paperbacku, které můžete dát přátelům, příbuzným a sousedům. Bylo by skvělé poslat kopie do svého MP a do vašich oblíbených novin a rozhlasových a televizních stanic. Pokud prohrajeme boj proti eutanazii, pak bude lékařům legálně povoleno „zabít“ vás a vaše příbuzné, pokud budete vykazovat známky fyzického a duševního onemocnění. Dokonce jim bude dovoleno zabíjet chudé a nezaměstnané. Přečtěte si prosím knihu Jacka Kinga, pokud se vám to zdá těžké uvěřit. Eutanazie se nezavádí proto, aby pomáhala nemocným a umírajícím – zavádí se proto, aby pomohla snížit populaci a náklady na lékařskou péči. Eutanazie je nezbytnou součástí plánu, který nás vede přes „Net Zero“ do Velkého resetu.

(A nebojte se, že Dr. King na své knize vydělává jmění. On i já se snažíme držet ceny našich knih co nejnižší a prozatím cenu brožovaného vydání ` Oni chtějí za zabití nás je stanoveno na 3,22 £ – tato částka, jak mi bylo řečeno, dává Dr. Kingovi honorář přesně 0,00 pencí.)

Kampaň pro-eutanazie je dobře financovaná a organizovaná. Pravda je však dostupná pouze prostřednictvím knihy Dr. Kinga.

Pokud znáte někoho, kdo je nemocný, postižený, chudý nebo mladý, pak je to bitva, kterou musíte pomoci bojovat pro ně – ne-li pro vás vlastní.

Čas běží. A jakmile politici zavedou eutanazii, své rozhodnutí už nikdy nezmění. Kopie knihy “ Chtějí nás zabít “ od Dr. Jacka Kinga 

si můžete koupit KLIKNUTÍM ZDE .

o autorovi

Vernon Coleman MB ChB DSc praktikoval medicínu deset let. Více než 30 let je profesionálním autorem na plný úvazek . Je romanopisec a autor kampaní a napsal mnoho knih literatury faktu. Napsal přes 100 knih , které byly přeloženy do 22 jazyků. Na jeho webových stránkách www.vernoncoleman.com jsou stovky článků, které si můžete zdarma přečíst.

ZDROJ: The Exposé https://expose-news.com/2024/07/25/they-want-to-use-euthanasia-to-murder/


Přeložila redakce VOLNÉHO bloGu.
Děkujeme za vaši podporu na další překlady, bez zaplacených aplikací není možné překládat videa a články:
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“: 27-1664400247/0100
IAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
SWIFT: KOMBCZPP
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *