Ministerstvo obrany USA uzavřelo smlouvu na výzkum COVID-19 na Ukrajině tři měsíce předtím, než se vědělo, že Covid vůbec existuje.

Click here to add your own text

25.5.2023

Svět se poprvé dozvěděl o novém koronaviru začátkem ledna 2020, kdy se v čínském Wuhanu rozšířily zprávy o údajném novém onemocnění podobném zápalu plic. Ve skutečnosti se však svět o viru Covid-19 dozvěděl až v únoru 2020, protože teprve 11. dne tohoto měsíce Světová zdravotnická organizace oficiálně pojmenovala nové koronavirové onemocnění jako Covid-19.

Když je to tedy oficiální pravda, proč údaje vlády Spojených států ukazují, že Ministerstvo obrany USA (DOD) zadalo 12. listopadu 2019 zakázku společnosti Labyrinth Global Health INC. na „výzkum COVID-19“, tedy nejméně měsíc před údajným výskytem nového koronaviru a tři měsíce před tím, než byl oficiálně pojmenován Covid-19?

Tím však šokující zjištění nekončí. Zakázka zadaná v listopadu 2019 na „výzkum COVID-19“ nejenže byla zadána na Ukrajině, ale ve skutečnosti byla součástí mnohem větší zakázky na „program snižování biologických hrozeb na Ukrajině“.

To možná vysvětluje, proč Labyrinth Global Health od svého vzniku v roce 2017 spolupracuje s aliancí EcoHealth Petera Daszaka a Metabiota Ernesta Wolfa.

Vláda Spojených států amerických provozuje webové stránky s názvem „USA Spending“, které jsou oficiálním otevřeným zdrojem dat o federálních výdajích. Podle těchto stránek k 12. dubnu 2021 vláda USA utratila „v reakci na COVID-19“ neuvěřitelných 3,63 bilionu dolarů. To však není jediná informace o Covidu, kterou lze v rámci webu nalézt.

Ve vyhledávači „Award Search“ se skrývají podrobnosti o zakázce, kterou ministerstvo obrany zadalo společnosti s názvem „Black & Veatch Special Projects Corp“, což je údajně „globální inženýrská, dodavatelská, poradenská a stavební společnost specializující se na rozvoj infrastruktury“.

Kontakt byl udělen 20. září 2012 a je popsán jako „odborné, vědecké a technické služby“. To je samozřejmě velmi vágní a s největší pravděpodobností málo zajímavé pro každého, kdo na to náhodou narazí. Hluboko v detailech je však obsaženo něco, co by mělo zajímat každého a všechny.

V „Historii zadávání zakázek“ pro tuto zakázku je záložka „Dílčí zakázky“ s podrobnými údaji o příjemcích, datu akce, částce a velmi stručném popisu 115 dílčích zakázek. Většina dílčích ocenění je velmi prozaická, například „laboratorní vybavení pro Kyjev“ nebo „kancelářský nábytek pro Kyjev“.

Mezi ostatními oceněními však vyniká jedno dílčí ocenění, které bylo uděleno společnosti Labyrinth Global Health INC za „Dokumentaci rukopisu SME a výzkum COVID-19“.

Ocenění za výzkum Covid-19 není zrovna šokující, když svět údajně zachvátila pandemie Covid-19, ale vzhledem k tomu, že dílčí zakázka byla udělena 12. listopadu 2019, tedy nejméně měsíc před údajným výskytem nového koronaviru a tři měsíce před tím, než byl oficiálně nazván Covid-19, mělo by ocenění za výzkum Covid-19 každého šokovat.

Tím však šok nekončí, protože místem, kde se měl kontakt na výzkum Covid-19 uskutečnit, byla Ukrajina, stejně jako celá zakázka, kterou ministerstvo obrany zadalo společnosti Black & Veatch Special Projects Corp.

Podrobnosti o zakázce nalezené na stránkách „USA Spending“ skutečně ukazují, že konkrétním oddělením ministerstva obrany, které kontakt zadalo, byla Agentura pro snižování obranných hrozeb (DTRA). Smlouva byla uzavřena 20. září 2012 a skončila 13. října 2020.

Ačkoli jsou podrobnosti nejasné, na stránkách americké vlády se také uvádí, že 21,7 milionu dolarů z celkové částky 116,6 milionu dolarů bylo vynaloženo na „program snižování biologických hrozeb na Ukrajině“.

Proč ministerstvo obrany zaplatilo společnosti, která je údajně „globální inženýrskou, dodavatelskou, poradenskou a stavební společností specializující se na rozvoj infrastruktury“, aby pomohla realizovat „program snižování biologických hrozeb na Ukrajině“?

A proč jak ministerstvo obrany, tak uvedená společnost následně zaplatily společnosti Labyrinth Global Health INC za provedení výzkumu COVID-19 na Ukrajině nejméně měsíc před údajným výskytem nového koronaviru a tři měsíce před tím, než byl oficiálně pojmenován Covid-19?

Společnost Labyrinth Global Health, která byla založena v roce 2017, je údajně „malá firma vlastněná ženami s hlubokými odbornými znalostmi a prokazatelnými výsledky v podpoře iniciativ pro vědecký a lékařský pokrok“.

Sami sebe popisují jako „multikulturní a mezinárodní organizaci s kancelářemi ve čtyřech zemích a týmem odborníků s různými zkušenostmi a kompetencemi, včetně mikrobiologie, virologie, globálního zdraví, ošetřovatelství v oblasti nových infekčních onemocnění, lékařské antropologie, terénní epidemiologie, klinického výzkumu a zdravotnických informačních systémů“.

Jedna z těchto kanceláří se shodou okolností nachází v Kyjevě na Ukrajině, který společnost označuje za „bránu do východní Evropy“.

Vedení společnosti Labyrinth Global tvoří Karen Saylors, PHD, která je výkonnou ředitelkou, Mary Guttieri, PHS, která je vědeckou ředitelkou, a Murat Tartan, který je finančním ředitelem.

Doktorka Karen Saylorsová, která spoluzaložila společnost Labyrinth Global Health, údajně již více než deset let pracuje v oblasti mezinárodního veřejného zdraví a mnoho let strávila v Africe, kde vytvářela globální sítě dohledu a „spolupracovala s partnery na zlepšení globální zdravotní politiky v oblasti odhalování, reakce a kontroly infekčních nemocí“.

Ve společnosti Labyrinth se Dr. Saylors specializuje na studie, jejichž cílem je pochopit a zmírnit biologické a behaviorální riziko přenosu nemocí. Dr. Saylors spolupracoval s Oxford University Clinical Trials Network ve Vietnamu na výzkumu dohledu nad zoonotickými chorobami a nadále koordinuje s regionálními partnery nově se objevující ohniska nákazy v populaci zvířat a lidí.

Kdo jsou však partneři, které si Dr. Karen Saylors a Labyrinth Global Health vybírají ke spolupráci? Není to nikdo jiný než „Eco Health Alliance“ a „Metabiota“.

Dr. Karen Saylors, Eco Health Alliance a Metabiota spolupracovaly na programu „PREDICT“ Agentury Spojených států pro mezinárodní rozvoj (USAID) od roku 2009, zatímco Labyrinth Global Health spolupracoval s EHA a Metabotou na programu PREDICT od roku 2017.

Program PREDICT, spuštěný v roce 2009 a financovaný agenturou USAID, byl systémem včasného varování před novými a vznikajícími nemocemi v 21 zemích. Vedl jej Institut jednoho zdraví Kalifornské univerzity („UC“) v Davisu a mezi hlavní partnery patřily organizace EcoHealth Alliance („EHA“), Metabiota, Wildlife Conservation Society a Smithsonian Institution, a jak jsme právě odhalili; Labyrinth Global Health. PREDICT byl předchůdcem ambicióznějšího projektu Global Virome Project.

USAID popisuje PREDICT jako projekt, který „významně přispěl k posílení globálního dohledu a laboratorní diagnostiky známých i nově objevených virů v rámci několika důležitých skupin virů, jako jsou filoviry (včetně ebolavirů), chřipkové viry, paramyxoviry a koronaviry“.

Zde je jedna z mnoha studií publikovaných organizacemi Eco Health Alliance, Metabiota a Labyrinth Global Health, která tuto souvislost dokazuje -.

PREDICT spolupracoval s neziskovou organizací Eco Health Alliance (EHA), která se 9 let snažila katalogizovat stovky tisíc biologických vzorků, „včetně více než 10 000 netopýrů„. Na studii o „rozmanitosti koronavirů u netopýrů“ financované společností PREDICT v roce 2015 se podílel také Peter Daszak, prezident EHA.

Eco Health Alliance je na archivovaných stránkách svých webových stránek uvedena jako partner Wuhanského virologického institutu („WIV“) a v roce 2018 ji zástupce generálního ředitele WIV zmínil jako jednoho ze „strategických partnerů“ institutu.

Pozoruhodné je, že vztahy mezi WIV a americkým ústavem pro biologickou obranu rozvíjel politický poradce EHA David R. Franz, bývalý velitel americké laboratoře pro biologické zbraně ve Fort Detricku.

Dr. Shi Zhengli z WIV, přezdívaná „Batwoman“, rovněž spolupracovala s Daszakem z EHA na studiích týkajících se netopýrů. Již v roce 2005 prováděli Daszak a Zhengli výzkum koronavirů podobných SARS u netopýrů. Několik studií o koronavirech podobných SARS a prasečí chřipce financovaných programem PREDICT počítá s přispěním Zhengliho i Daszaka. Asi nejpozoruhodnější z nich je studie z roku 2015 financovaná z programu PREDICT a NIH, jejímž je spoluautorem, s názvem: „A SARS-like cluster of circulating bat coronaviruses shows potential for human emergence“.

Nathan Wolfe je mezitím zakladatelem společnosti Metabiota a neziskové organizace Global Viral. Více než osm let se věnoval biomedicínskému výzkumu v subsaharské Africe i jihovýchodní Asii. Nepřekvapí, že Wolfe je Mladým globálním lídrem Světového ekonomického fóra. Ještě pozoruhodnější je, že od roku 2008 byl členem rady DARPA DSRC, Defence Science Research Council, dokud nebyla rozpuštěna.

Všichni tito lidé a organizace pracovali nejméně posledních deset let na studiu koronavirů a pomáhali zakládat Biolaboratoře na Ukrajině. Všichni k tomu využívali finanční prostředky amerického ministerstva obrany. Mnohem více si o tom můžete přečíst zde, zde a zde.

Ponechme nyní stranou biolaboratoře na Ukrajině a vraťme se k tématu Covid-19. Pokud vláda USA financovala výzkum Covidu-19 dříve, než se o jeho existenci dozvěděla veřejnost, pak to naznačuje, že buď věděla, že Covid-19 existuje přirozeně, nebo se podílela na konstrukci tohoto viru v laboratoři.

Pokud vám však důkazy o smlouvě nestačí k tomu, abyste dospěli k tomuto závěru (měly by stačit), pak možná bude stačit, když je spojíte s důkazy o tom, že americký Národní institut pro alergie a infekční nemoci (NIAID) a společnost Moderna měly v prosinci 2019 kandidáta na koronavirus.

V důvěrné dohodě, kterou si lze prohlédnout zde, se uvádí, že poskytovatelé „Moderna“ se spolu s „Národním institutem pro alergie a infekční nemoci“ (NIAID) dohodli na převodu „kandidátů na mRNA vakcínu proti koronavirům“ vyvinutých a společně vlastněných NIAID a Moderna příjemci „Univerzita Severní Karolíny v Chapel Hill“ dne 12. prosince 2019.

Smlouvu o převodu materiálu podepsal 12. prosince 2019 doktor Ralph Baric z University of North Carolina at Chapel Hill a 16. prosince 2019 ji podepsala Jacqueline Quay, ředitelka oddělení licencí a podpory inovací na University of North Carolina.

Dohodu podepsali také dva zástupci NIAID, jedním z nich byla Amy F. Petrik PhD, specialistka na transfer technologií, která dohodu podepsala 12. prosince 2019 v 8:05 hodin. Druhým signatářem byl Barney Graham MD PhD, výzkumný pracovník NIAID, tento podpis však nebyl datován.

Posledními signatáři dohody byli Sunny Himansu, vyšetřovatel společnosti Moderna, a Shaun Ryan, zástupce generálního rady společnosti Moderna. Oba podpisy byly učiněny 17. prosince 2019.

Všechny tyto podpisy byly učiněny ještě předtím, než se objevil údajný výskyt nového koronaviru.Světová zdravotnická organizace (WHO) se o údajném shluku případů virového zápalu plic v čínském Wuhanu dozvěděla až 31. prosince 2019. Ani v této chvíli však neurčila, že na vině je údajný nový koronavirus, a místo toho uvedla, že zápal plic má „neznámou příčinu“.

To vše vyžaduje další výzkum, aby se všechny dílky skládačky poskládaly dohromady, ale zatím víme jen toto.

V prosinci 2019 se ve Wuhanu objevil nový koronavirus.
Svět se o tomto novém koronaviru dozvěděl až na začátku ledna 2020.
Svět se o tom, že se tento nový koronavirus jmenuje Covid-19, dozvěděl až v únoru 2020, kdy ho tak oficiálně pojmenovala Světová zdravotnická organizace.
Ministerstvo obrany USA zadalo zakázku na odborné, vědecké a technické služby společnosti Black & Veatch Special Projects Corp‘, což je údajně „globální inženýrská, dodavatelská, poradenská a stavební společnost specializující se na rozvoj infrastruktury“.
Tato zakázka se týkala programu snižování biologických hrozeb na Ukrajině.
V rámci této větší zakázky byla 12. listopadu 2019 zadána další zakázka společnosti Labyrinth Global Health na „výzkum COVID-19“.
Tato zakázka byla zadána nejméně měsíc před údajným výskytem nového koronaviru a tři měsíce před tím, než byl oficiálně pojmenován jako Covid-19.
Labyrinth Global Health spolupracuje s organizacemi ‚Eco Health Alliance‘ a ‚Metabiota‘ a účastnila se programu USAID PREDICT. Všichni tito lidé a organizace pracují již nejméně deset let na studiu koronavirů a pomáhají zakládat biolaboratoře na Ukrajině. Všichni k tomu využívali finanční prostředky ministerstva obrany USA.
Informace nalezené zde poukazují na to, že Eco Health Alliance má prsty ve vytvoření viru Covid-19.
Informace nalezené zde ukazují na to, že společnost Moderna má prsty ve vytvoření viru Covid-19.
Dne 12. prosince 2019 se společnost Moderna spolu s Národním institutem pro alergie a infekční nemoci (NIAID) dohodly na převodu „kandidátů na mRNA vakcínu proti koronavirům“ vyvinutých a společně vlastněných společnostmi NIAID a Moderna na příjemce „The University of North Carolina at Chapel Hill“.
Co z toho všeho vyplývá? Nad tím se musíte zamyslet a rozhodnout sami. Slibujeme vám však, že k výše uvedenému se dozvíte mnohem více…

Send us mail

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *