, , ,

Byla zahájena právní žaloba na zrušení a vystoupení Spojeného království z WHO; jak můžeme pomoci?

Byla zahájena právní žaloba na zrušení a vystoupení Spojeného království z WHO; jak můžeme pomoci?

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi zde:

 

29.1.2024

 

Snahy odhalit hanebnou pandemickou smlouvu Světové zdravotnické organizace (Pandemic Accord) a její ošklivou sestru novely Mezinárodního zdravotního řádu ignorují ti, kteří jsou zvoleni za účelem ochrany práv občanů na život, svobodu a svobodu .

Ačkoli se v tuto chvíli nemůžeme spoléhat na naši vládu, že bude chránit a bránit naše práva a svobody, zdá se, že existuje naděje, píše Dr. Tess Lawrieová.

Tato naděje spočívá v nedávném zjištění vědců, že členství Spojeného království ve Světové zdravotnické organizaci („WHO“) je nezákonné. Na základě toho The People’s Lawyers vydali soudní příkaz k zamítnutí navrhovaných dodatků k IHR a Pandemické smlouvě.

Lidoví právníci se také snaží zastavit financování WHO a souvisejících organizací vládou Spojeného království a přimět Spojené království, aby opustilo WHO.

Co tedy můžeme udělat, abychom vám pomohli?

Je Spojené království nezákonně členem WHO?

 

Od Dr. Tess Lawrie

Shrnutí toho, co potřebujete vědět.

Šokující (ale nadějné!) zjištění

Pokud ti, kdo kontrolují Světovou zdravotnickou organizaci (dále jen „WHO“), projdou, Spojené království a další členské státy budou brzy vystaveny lékařské a politické tyranii podle dodatků k Mezinárodním zdravotnickým předpisům z roku 2005 (dále jen „IHR“) a tzv. s názvem „pandemická smlouva“. Dosud byly snahy občanů postavit se proti tomuto vývoji ignorovány. Ale najednou se zdá, že existuje naděje!

Nový výzkum odhalil, že Spojené království je nezákonně součástí WHO! Na základě tohoto objevu vznikla skupina známá jako  The People’s Lawyers  zahajuje soudní žalobu o soudní příkaz k odmítnutí IHR a navrhovaných dodatků, jakékoli „pandemické smlouvy“ a všech diktátů WHO, a to jak nyní, tak i v budoucnu. Usilují také o zastavení financování WHO a souvisejících organizací vládou Spojeného království ao to, aby Spojené království opustilo WHO na základě toho, že její členství bylo od počátku nezákonné.

Jak tato situace vznikla?

Zásadní obava spočívá v tom, že při zakládání WHO došlo k významným podvodům. Dokumenty, včetně  deníkových záznamů , dokazují, že „ oficiální příběh “ je vysoce hygienickou verzí skutečných událostí. Podrobnosti o celém zajímavém příběhu si můžete přečíst  ZDE , ale pro rychlý přehled zde uvádíme základní body, které ilustrují podvodnou povahu původu WHO a dávají naději, že to může pomoci stažení Spojeného království.

1.  Oficiální příběh  uvádí, že: „V dubnu 1945, během Konference k založení Organizace spojených národů (OSN), která se konala v San Franciscu, zástupci Brazílie a Číny navrhli, aby byla zřízena mezinárodní zdravotnická organizace a aby byla uspořádána konference k vytvoření její ústavy. svoláno.”

Ve skutečnosti to nebyl spontánní návrh dvou národů; místo toho dva lékaři, kteří návrh přinesli, Dr. Souza z Brazílie a Dr. Sze, čínský Američan, spolupracovali na Úřadu OSN pro pomoc a rehabilitaci (“UNRRA”) ve Washingtonu DC a spolupracovali s vládou USA a Rockefellerova nadace („RF“), aby vytvořila zřízení WHO. Dr. Sze napsal dokumenty, které údajně pocházely od čínské a brazilské vlády a které se týkaly „jejich“ přání vytvořit mezinárodní zdravotnickou organizaci, a oba lékaři tvrdě pracovali, aby přesvědčili brazilské a čínské delegáty ke spolupráci.

2. Dr. Sze také navrhl rezoluci z konference v San Franciscu a vzal ji do Washingtonu DC, kde ji úředníci ovlivnění Rockefellerem schválili jako prozatímní zdravotní komisi. Tento mechanismus – poprvé použitý k vytvoření Organizace pro výživu a zemědělství v roce 1943 – umožnil vytvoření organizace přesně podle požadavků. Lidé, kteří nebyli zapojeni do „expertního“ řízení, nemohli později věci změnit. WHO tedy vznikla tajně, bez upozornění nebo účasti potenciálních členských států.

3. Role Rockefellerovy nadace, která v tichosti řídí globální agendu veřejného zdraví již více než století, nelze podceňovat. Od svého založení v roce 1913 je hlavním sponzorem výzkumu, politiky, implementace a vzdělávání v oblasti veřejného zdraví po celém světě. I když se jedná o filantropický subjekt, tato úroveň investic získává velkou geopolitickou moc a vliv. Předchůdce WHO – Zdravotnická organizace Společnosti národů (“LNHO”), založená po první světové válce – byl vytvořen podle vlastní  Mezinárodní zdravotnické divize RF. RF  (od roku 1927) a RF byla jejím hlavním patronem.

4. Hospodářská a sociální rada OSN (dále jen „ESC“) vyzvala k mezinárodní konferenci o zdraví v New Yorku (19. června – 22. července 1946) k ustavení WHO. Ukázalo se, že se jedná o osvědčené cvičení, protože před konferencí Technický přípravný výbor WHO – složený z členů s vazbami na RF, včetně Souzy a Sze, a také ze zástupců vlády USA – dokončil navrhovanou ústavu WHO.

5. Tato Ústava byla delegátům v podstatě vnucena. Předpokládali, že bude řádně zvážena a ratifikována a že by mohla být odmítnuta jejich vlastními vládami, ale nestalo se tak. Ve Spojeném království nedošlo k žádnému pokusu o přezkoumání nebo ratifikaci dokumentu. Dne 22. července 1946 ji podepsali zástupci 61 národů. I když se zdá, že toto je datum založení WHO, ústava vstoupila v platnost až v roce 1948 poté, co ji ratifikovalo 26 zemí. Prozatímní komise zůstala v platnosti ještě dva roky, než ji 31. srpna 1948 nahradila WHO.

6. Zapojení Spojeného království do ustavení WHO obklopuje záhada. Oficiální parlamentní záznam, Hansard, nezmiňuje během května 1946, že Spojené království podepsalo „Světovou zdravotnickou organizaci“ krátce po zasedání UN ESC v New Yorku. Zatímco oficiální prezenční listina OSN uvádí, že ministrem odpovědným za britskou delegaci byl Hector McNeil, Hansard zaznamenává, že ve stejný den mluvil v parlamentu – takže nemohl být přítomen v New Yorku. Jen velmi málo poslanců – dokonce ani ministr zdravotnictví – vědělo o Mezinárodní zdravotnické konferenci nebo o podpisu Ústavy WHO. Je velmi nezákonné, že Spojené království nemuselo ratifikovat své členství a že kabinet tuto mezinárodní dohodu neprojednal ani s ní nesouhlasil.

7. Na konci Mezinárodní konference o zdraví podepsali Ústavu WHO dva „vládní poradci“ – Dr. McKenzie a pan Yates – jménem Spojeného království. Žádný ministr Spojeného království nebyl přítomen a hlavní lékař Spojeného království Sir Wilson Jameson, který se konference zúčastnil, nebyl signatářem. Je nerozumné, že tak důležitá dohoda mohla být podepsána, aniž by o procesu vůbec věděl Parlament a bez přítomnosti vysoce postavených členů vlády. Objevují se dokonce otázky ohledně zákonnosti původní podepsané Ústavy, protože mnoho podpisů byly jen čmáranice a chyběla vytištěná jména a funkce signatářů, které jsou vyžadovány na právně závazném dokumentu.

8. Jedním z důvodů pro zřízení WHO bylo převzetí funkcí UNRRA, orgánu s omezenou životností, ale rozsáhlými pravomocemi v oblasti veřejného zdraví. V roce 1944 uvalila mezinárodní hygienické úmluvy na celý svět a měla pravomoc nařídit očkování kohokoli, koho si vybrala.

9. Další organizací, která byla začleněna do WHO v roce 1946, byla LNHO. Se všemi svými zaměstnanci byli převedeni do WHO a nová organizace začlenila mnoho ze zlověstné minulosti LNHO, včetně historie nacistické a fašistické spolupráce během druhé světové války, propagace eugeniky – kontroly populace a sterilizace – do jejích politik a kontroly ze strany Rockefellera a Velké farmaceutické zájmy.

Čas na právní kroky

Současné zoufalé uchopení moci WHO má zjevně dlouhou historii. Již před podepsáním ústavy WHO v roce 1946 její předchůdci využívaly veřejné zdraví jako prostředek k rozšíření globální kontroly. Britský lid a parlament byli obcházeni a podvedeni, když byla WHO vytvořena, a nadále jsou klamáni nezákonnou povahou členství Spojeného království ve WHO za posledních 77 let. Ale nyní byl tento obrovský podvod odhalen a musí následovat právní výzva.

S ohledem na výše uvedené, The People’s Lawyers tvrdí, že:

  • Spojené království bylo nezákonně podepsáno ústavou WHO. Není proto legitimně členským státem WHO a neměl by podléhat Mezinárodním zdravotním předpisům z roku 2005, jejich nedávným dodatkům nebo jakékoli „pandemické smlouvě“.
  • Spojené království by nemělo podléhat žádnému diktátu ze strany WHO ani by nemělo být nuceno
    poskytovat WHO nebo jakýmkoli přidruženým organizacím další finanční příspěvky.
  • Minulé příspěvky WHO by nyní měly být vráceny, protože WHO vědomě umožnila nevoleným poradcům nezákonně podepsat ústavu, a to bez ratifikace.

Vzhledem k hloubce podvodu by měly nyní i další údajné „členské státy“ WHO prozkoumat, jak skončily jako součást WHO bez referenda nebo dokonce, v některých případech, bez ratifikace. Nastal čas, aby lidé pohnali WHO k odpovědnosti. Díky The People’s Lawyers nyní máme důkazy, které můžeme použít k rozbití této zdiskreditované organizace.

Další zdroje:

o autorovi

Dr. Tess Lawrie  je zakladatelkou  British Ivermectin Recommendation Development International  (BIRD International), ředitelkou  EbMCsquared CiC  a členkou řídící skupiny Světové  rady pro zdraví . Je autorkou stránky Substack s názvem ‚ A Better Way with Dr Tess Lawrie ‚ a můžete ji sledovat na Twitteru ZDE .

 

ZDROJ:https://expose-news.com/2024/01/29/legal-action-for-the-uk-to-defund-and-exit-the-who/

 

Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“: 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
SWIFT: KOMBCZPP
DĚKUJEME 🌹👍🍀
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com

 

1 reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *