, , , , ,

Bill Gates chce napumpovat mRNA do potravin, aby nuceně očkoval i neočkované

Bill Gates chce napumpovat mRNA do potravin, aby nuceně očkoval i neočkované

Bill Gates chce napumpovat mRNA do potravin, aby nuceně očkoval i neočkované

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi ZDE:

Jelikož globalistická elita stále zjišťuje, že je stále obtížnější přesvědčit lidstvo, aby se podvolilo očkování proti covidu a nekonečným posilovacím dávkám, musí najít nové mazané způsoby, jak nám vnutit své „vakcíny“.

Jako příklad si vezměte Billa Gatese. Namísto toho, aby přiznal, že lidstvo se probudilo do pravdy o katastrofálních následcích experimentálních „vakcín“ proti Covid-19, Gates, který ani není lékař, zdvojnásobuje své úsilí na tajné očkování světa.

Podle miliardářského eugenika mají hospodářská zvířata, včetně krav, prasat a slepic, nedostatečnou genetiku. A jediný způsob, jak „opravit“ tuto jejich genetiku, je „očkovat“ každé hospodářské zvíře na světě novými mRNA vakcínami.

Gates, navštívil Langhill Farm na Edinburské univerzitě, aby tam založil Globální akademii zemědělství a potravinové bezpečnosti .

Arogance a sebejistota globálních zločinců narůstá

Místo toho, aby se Gates skrýval a zamlžoval, jak to dělal před pandemií covidu, vypadá to, že se už pohodlně a nezakrytě chlubí tím, že napumpuje mRNA vakcíny do hospodářských zvířat určených pro naše talíře.

Gates se stává stále arogantnějším a už se vůbec nestydí za to, že otevřeně informuje o svých skutečných záměrech pro celou planetu přímo před našima očima.

Pokud všechna zvířata, včetně zvířat určených jako potrava pro lidi, nebudou opíchána nejnovějšími jedy od Big Pharmy, podle Gatese zůstanou zásoby jídla „špinavé“. Jen on a jeho globalističtí přisluhovači mohou „dezinfikovat“ přírodu novými chemikáliemi a technikami modifikace DNA – o co se pokoušejí iu lidí.

„Pomáhat zvířatům přežít buď vakcínami, nebo lepší genetikou, pomáhat jim být produktivnějšími – bude v potravinářství znamenat velkou věc.“

Jak to obvykle dělá, Gates toto všechno začal hraním na Boha se životy jiných lidí, když experimentoval na lidech v zemích třetího světa, který považuje za své osobní hřiště.

Reakce lidí na nejnovější zlověstné plány Billa Gatese

„Brzy budeme jíst nemocná zvířata se změněnou DNA z týchž mRNA vpichů, která přispívají k pandemii náhlých úmrtí,“ varoval účet na Twitteru s názvem DJ Freedom Rocket .

„Co by se tak asi mohlo pokazit…“

Jiný komentátor na to odpověděl, že očividně už jíme „plně očkované“ živočišné produkty, nemluvě o všech geneticky modifikovaných (GMO) rostlinných produktech, které jsou na trhu a v potravinách již desetiletí.

„Víte o zprávách, že farmafirmy se nyní snaží vstříknout mRNA do potravin?“ zeptal se tentýž účet.

„Do ovoce a zeleniny? Do krmiva pro zvířata? Do falešných vakcín pro hospodářská zvířata? Malthusiánci mají v úmyslu otrávit naše zásoby potravin.“

Dnešní události se plánovala desetiletí

Je znepokojující, že Gates je nyní největším soukromým vlastníkem zemědělské půdy v Americe.

Podle loňského vydání Land Report 100 , každoročního průzkumu největších vlastníků půdy v zemi, Bill Gates nedávno koupil 270 000 akrů půdy v celé severní Americe. Pokulhává také po zemědělské půdě v subsaharské Africe a jižní Asii.

Analytici nyní spojují jednotlivé body jeho agendy týkající se projektů hromadného očkování, genové modifikace hospodářských zvířat a jeho nákupy zemědělské půdy.

Kritici se nemohou zbavit obav, že program globální elity o zmocnění se zásob světových potravin se pomalu naplňuje.

Video stránky People’s voice o tomto tématu (v angličtině) si můžete prohlédnout zde:

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *