Asi čtvrtina států USA zavádí biometrické digitální ID

16.8.2023

Celý článek si můžete poslechnout zde:

Na úvod zdůrazňuji, že EU vždy velmi slepě kopíruje vše co zavede Washington. Ostatně, také EU ID (digitální identita EU) se již chystá a lze předpokládat, že příští rok začne být plošně zaváděna.

Co však na rovinu Brusel nepřiznává, je propojení ID s digitální měnou, která je již také v přípravě. ID a CBDC pak lze propojit se systémem sociálních kreditů. Ty jsou již v mnoha evropských zemích testovány – jde v podstatě o měření uhlíkové stopy.

Jestliže se již začíná aktivně zavádět ID, které bude časem napojené na (v USA zatím připravovanou) digitální měnu, EU nebude chtít zůstat pozadu za svými „páníčky.“

Zavedení ID později napojené na CBDC je základem k nastolení digitální totality v rozsahu, jaký si lze jen stěží představit.

Právě zavádění CBDC, která má časem přejít v jakousi globální digitální měnu, nám jasně ukazuje, že zde neexistuje ŽÁDNÁ multipolarita ani žádná levo-pravá politika.

CBDC a ID zavádí mnoho zemí a jen málokde vlády přiznávají, že jde o cestu do digitálního otroctví. Pomůže tomu samozřejmě postupné rušení hotovosti.

Digitální identita (ID) nyní zaváděná v USA, nám ukazuje, že v tomto případě to skutečně není o levicovosti nebo pravicovosti. ID, které má být později napojené na CBDC, totiž aktuálně zavádí demokratické i republikánské státy…

Konzervativní republikánské státy jako Iowa, Mississippi, Georgia, Utah a Ohio jsou stejně dychtivé prosazovat recept na digitální ID/digitální měnu pro globalistickou kontrolu jako liberální demokratické státy jako Kalifornie, Michigan, Maryland a Havaj.

Digitální ID + CBDC = Totální kontrola/sledování veškeré lidské činnosti.

Jakmile budou tyto dva totalitní nástroje zavedeny, nebude cesty zpět. Systém šelem se nad námi bude vznášet 24 hodin denně, 7 dní v týdnu, bude nás sledovat všude, kam půjdeme, uvidí všechno, co kupujeme, co jíme, s kým se rozhodneme spojit a zda jsme se podrobili poslední injekci, která slibuje ochranu stáda.

Všechny tyto údaje budou okamžitě předány třetím stranám, které na ně nemají žádné inherentní právo, kromě skutečnosti, že jim je lidé dobrovolně předají. Mohou říci, že potřebují tyto digitální nástroje z jiných důvodů, ale ti z nás, kteří jsou vzhůru a znají herní plán, dobře vědí, kam to směřuje.

Chtějí sledovat vaše nákupní a životní návyky, aby vám mohli udělit skóre sociálního kreditu, a pak nabídnout odměny nebo tresty na základě toho, jak dobře zjistí, že používáte vzácné zdroje, jako jsou potraviny (na „black listu“ budou zejména maso, vejce a mléčné výrobky), benzín, zemní plyn, elektřina atd.

Pokud je váš životní styl hodnocen jako méně než „udržitelný“, bude s vámi zacházeno odpovídajícím způsobem. Najednou vaše digitální ID bude v systému varování skenerům na různých vstupních bodech do každodenních společenských funkcí a zabrání vám ve vstupu či nákupu.

Nebudete se moci ani přihlásit k internetu. Již nebudete mít nárok na žádné vládní služby, řidičský průkaz, sociální zabezpečení, zdravotní péči apod.

Úředník Federálního rezervního systému nedávno připustil, že transakce využívající FedNow, předchůdce digitální měny americké centrální banky, která byla spuštěna minulý měsíc, poskytnou Fedu vnitřní pohled na vaše bankovní záznamy.

A Dr. Pippa Malmgren, ekonomka a poradkyně prezidentů, vypustila kočku z pytle v březnu 2022 na Světovém vládním summitu, když řekla toto:

„S digitálními ID a digitálními měnami budou mít centrální bankéři dokonalý záznam o každé transakci, která se stane v ekonomice.“

Infrastruktura pro tento systém v USA začala s 5G, instalovanou z federálních fondů pod Trumpovou administrativou. Nyní státy dělají svůj díl práce a zavádějí biometrické digitální řidičské průkazy.

Biometric Update oznámil 2. srpna, že Kalifornie, Michigan a Iowa podnikají kroky k implementaci digitálních ID pod rouškou řidičského průkazu. Kalifornie testuje, Iowa spouští a Michigan zvažuje legislativu týkající se „mobilních řidičských průkazů.“

„Mobilní řidičský průkaz.“ Nezní to neškodně?

Tyto tři státy – Kalifornie, Michigan a Iowa – se připojují k Arizoně, Coloradu, Louisianě, Mississippi, Georgii, Havaji, Ohiu, Utahu a Marylandu v nabídce biometrických digitálních řidičských průkazů.

Všichni se chlubí tím, o kolik bezpečnější, jistější a pohodlnější věci budou, jakmile my všichni lidé přijmeme naše digitální označení.

„Nové digitální řidičské průkazy umožní obyvatelům virtuálně vykonávat služby, které by jinak vyžadovaly osobní cestu do DMV,“ říká Ajay Amlani, prezident a vedoucí Ameriky pro iProov v komentáři zaslaném e-mailem Biometric Update.

iProov má globální dosah a je ve fázi plánování od roku 2013. Nyní je to realita a je to zavedeno v několika státech USA. Podívejte se na jeho 1minutové propagační video níže.

Michigan navrhuje zákon, který by umožnil ministrovi zahraničí vydávat digitální ID kromě jejich tradičních fyzických protějšků, podle místního média. Pokud by prošly, (Michiganské) DL by se staly oficiálními ID, ekvivalentem fyzických dokladů. Byly by platné pro státní vládní služby, bankovnictví, policejní kontroly a kontroly totožnosti pro věk.“

Každý ze států USA jde na zavádění ID jinou cestou, což je ovšem nepodstatné, protože vše má být v budoucnu celosvětově sjednoceno, takže nemá celkem význam popisovat, jak na to jdou další státy.

Rozdílný systém zavádění ID je zcela jistě úmyslný, neboť je třeba zjistit, který bude v budoucnu lépe vyhovovat. Vždyť i v evropských zemích se testované systémy sociálních kreditů liší, každé testovací místo si zvolilo vlastní způsob.

Je tedy zřejmé, že komplexně dochází k testování, které ukáže, jaký systém by byl nejvhodnější. Ten pak bude zaveden všude, aby mohlo dojít k celosvětovému sjednocení.

Zdroj z USA také zapomíná na další důležitý doklad, který má být součástí ID v celém světě: mezinárodní očkovací průkaz, který již s pomocí EU připravuje WHO.

V EU zaváděné covid pasy slouží jako podklad pro dokument, bez něhož se časem nedostanete možná nejen do zahraničí, ale ani z vaší 15minutové zóny.

Digitální diktatura je tak stále blíž a nezdá se, že by zde byl nějaký zásadní odpor politiků. Většina je s tím v souladu stejně jako byli v souladu s diktaturou covidovou…

Děkujeme za Vaší podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj našich nezávislých informačních platforem.
Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.
Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.
Děkujeme za vaši podporu našeho zpravodajství, podpořit nás můžete ZDE:
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“ : 27-1664400247/0100
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *