, , , , ,

Aby předešli panickým výběrům z bank, chtějí úřady v USA před lidmi utajit příchozí finanční kolaps

Aby předešli panickým výběrům z bank, chtějí úřady v USA před lidmi utajit příchozí finanční kolaps
Aby předešli panickým výběrům z bank, chtějí úřady v USA před lidmi utajit příchozí finanční kolaps

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi ZDE:

 V souvislosti se současným stavem finančního systému, který se nachází před obrovským krachem a kolapsem, se masově rozmáhá podvádění.

Federální korporace pro pojištění bankovních vkladů (FDIC) si je dobře vědoma toho, co se děje, ale v zákulisí pracuje na tom, aby se informace o přicházejícím krachu finančního systému nedostaly na veřejnost. Chce tak předejít hromadnému výběru vkladů z bank, což by kolaps ještě víc urychlilo. V listopadu 2022 se v tichosti sešel Poradní výbor pro systémová řešení (SRAC) spadající pod FDIC a radil se o tom, jak dojde k dalšímu krachu na trhu.

Během tohoto setkání se diskutovalo hlavně o tom, jak udržet varovné signály přicházejícího krachu v tajnosti, aby se méně lidí pokusilo vybrat své peníze najednou.

„Musíte myslet na nezamýšlené důsledky jednání veřejnosti, která má větší víru a důvěru v bankovní systém, než možná lidé v této místnosti,“ zaznělo na setkání. Video sdílené na Twitteru si můžete prohlédnout níže:

Komentátor přidal k videu tento komentář:

„Chceme, aby lidé měli plnou víru a důvěru v bankovní systém. Vědí, že existuje pojištění FDIC. Vědí, co funguje. Vložili své peníze, budou chtít své peníze dostat ven.“

(Související: Podívejte se na tento rozhovor s Aaronem Brickmanem, který říká, že „dokonalá bouře“ by mohla vést ke krachu akciového trhu horšímu než v roce 1929.)

Americký finanční systém celý zkolabuje po prvním větším „běhu na banky“

Ukazuje se, že ani samotní bankéři už nevěří bankám. Obávají se, že to, co se nyní odehrává za zavřenými dveřmi, bez vědomí široké veřejnosti (zatím), nečekaně zasáhne plnou silou, protože finanční systém bude až do určité doby v tajnosti podepírán.

Pokud by se veřejnost dozvěděla pravdu, vedlo by to k „nezamýšleným následkům“, naznačil úřad garantující bankovní vklady FDIC na setkání a vyzval přítomné, aby o celé věci mlčeli.

„Byl bych opatrný, pokud jde o neúmyslné důsledky toho, kdyby se tyto informace začaly příliš šířit mezi širokou veřejností,“ uvedl jeden člen.

Bankovní systém založený na frakčních rezervách nevyžaduje mnoho, pokud jde o skutečné rezervy, které je třeba držet v bankách. V mnoha případech jsou skutečné hotovostní rezervy v bankách nulové.

Proto pokud si každý vybere své peníze najednou, tak to v okamžiku zdecimuje celý systém.

Úřad FDIC připustil, že v určitém bodě dojde k „obrovskému“ výběru vkladů, což zase bude vyžadovat zavedení takzvaných „bail-inů“.

„Lidé musí pochopit, že mohou být vykoupeni, ale vy nechcete obrovský běh na instituce,“ uvedl tentýž člen.

„Tyto běhy však budou. A může to být signál včasného varování pro FDIC a primární regulační orgány, když tyto věci nastanou.“sledujte níže :

Závěr

Možná znáte záchrany bank, k nimž došlo v roce 2008 a zahrnovaly daňové poplatníky, kteří byli nuceni zachraňovat zkorumpované, zkrachovalé finanční instituce.

„Bail-ins“ je mechanismus, jehož prostřednictvím jsou věřitelé selhávajících finančních institucí přinuceni vzdát se části svých vkladů jako součást plánu na záchranu bank před kolapsem.

Jakmile přijde ten čas, současné „období míru“, jak bylo na setkání nazváno, skončí rychleji, než jsme to viděli v roce 2008.

Zdroj:NATURAL NEWS https://citizens.news/687610.html

https://www.badatel.net/aby-predisli-panickym-vyberom-z-bank-chcu-urady-v-usa-pred-ludmi-utajit-prichadzajuci-financny-kolaps/

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *