, ,

28.04.2024, rozklikni si🔝🔝🔝denně: Témata různorodá a velice zajímavá…

28.04.2024: Večerní zprávy, Témata: různorodá a velice zajímavá…

 

📌26.4.2024, meta TV, Šéfredaktor AERONETU pan VK KOMENTUJE AKTUÁLNÍ DĚNÍ na Svobodném vysílači CS. Hovory u klábosnice aneb CO TÝDEN VZAL – šéfredaktor zpravodajského portálu Aeronet.cz pan VK komentuje aktuální události uplynulého týdne. společné vysílání studií SVCS.

 

https://www.youtube.com/live/EslBo_HREms?si=gGO_6SYUB8zpvxXJ

 

 

📌28.4.2024, Svobodné Čechy, Morava a Slezsko, Vidlákovy kydy:

AKCE ZAKÁZÁNA!

by Vidlák, 27. dubna 2024

👉 Přátelé, na cestě k totalitě jsme zase o kousek pokročili. Už nám na setkání s občany neruší sály, už nám akce rovnou zakazují. Nekecám. STAČILO! mělo mít debatu ve Starém Plzenci na místě, kde se podobné debaty v minulosti odehrávaly zcela běžně, v jídelně objektu PRONAP. Podnik je v současné době v konkurzu, ale normálně funguje dál. Sál byl standardně pronajat, protože běda, kdybyste dneska dělali předvolební akci a neměli vše smluvně podchycené, to by na vás okamžitě nastoupil Úřad pro dohled nad volbami (ano, tohle všechno u nás máme).

Ovšem, správce konkurzní podstaty, pan Švantner, měl na věc jiný názor. Že prý nestrpí žádné rudohnědé akce a besedu ZAKÁZAL! Ne, že by zrušil pronájem sálu, on opravdu besedu na férovku ZAKÁZAL, a ještě tímto zákazem přelepil plakát zvoucí na akci. Je to tak pěkná ikonická fotka, že jsem si ji hned dal jako profilovku na fejsbůk. Doteď jsem tam měl onoho agenta, který sahal po pistoli při zemědělských protestech a myslel jsem si, že větší sviňárnu už hned tak nezažiju… a vidíte, vydrželo mi to necelé dva měsíce.

Pak se našel ještě dokonalejší adept na Heydricha… Správce konkurzní podstaty PRONAP, Švantner. Akce zakázána!

V civilu je určitě zcela spořádaný člověk. Ve volném čase chovatel králíčků, v pracovní době velitel koncentráku… Ty víš, dobrotivý Bože, že každá nelidskost je mi cizí… komunisti ovšem nejsou lidé! Proletáři všech zemí, vyližte si prdel! Tedy kromě soudruha rozvědčíka Petra Pavla a soudružky politručky Evy Pavlové, kteří si to už odpracovali. Konečná si to ovšem nemůže odpracovat nikdy… proč? Protože Švantner rozhoduje, komu bude odpuštěno. Je úplně jedno, že Konečná nikdy neřekla ani slovo o třídním boji a nikdy nevypracovala jedinou esej na téma vedoucí úlohy Komunistické strany (narozdíl od Pávka), je úplně jedno, že KSČM nikdy nebyla shledána extrémistickou, protože jinak by byla z moci soudní už dávno zrušena.

Na rohu ulice, Švantner o morálce káže…

👉Beseda o tom, že nejsou zubaři, v lékárnách chybí léky, potraviny nezlevňují, ale zdražují, že zemědělci směřují ke krachu a boj proti oxidu uhličitému se zvrhl v boj proti vlastnímu průmyslu (jak je vidět i v případě PRONAPu), to je něco, co lidé nesmějí slyšet a proti čemu je třeba co nejenergičtěji bojovat svévolným zasahováním do volební kampaně, zakazováním a kdyby Švantner mohl, tak i přísnou cenzurou. To by tak hrálo, aby lidi slyšeli, že se s tím v rámci demokratického procesu dalo něco udělat a nedej Bože, kdyby se dozvěděli, že mohou volit i někoho jiného než Fialovu pětidemolici.

Samozřejmě, kdyby vládnul Babiš, tak by bylo zcela záhodno, aby opozici nikdo nenarušoval jejich právo na demokracii. Obráceně to neplatí. Evropské hodnoty jsou to, když vládneme my, bez ohledu na to, co děláme. Rudohnědé akce, to je, když vládne kdokoliv jiný. Ti nesmějí podle evropských hodnot nic.

👉Ale všeho do času… Fico teď na Slovensku veřejnoprávní televizi prostě zrušil. Jak to mohl udělat? Inu, využil nástrojů, které mu připravila současná opozice. Oni je připravovali proti Ficovi, ale když ony ty volby dopadly jinak. A pak i ty prezidentské. A teď najednou je Fico na koni a využívá zbraně, které byly nashromážděny na boj s populisty a dezinformátory.

👉Až se u nás zhoupne mocenské kyvadlo, tak by správce konkurzní podstaty, JuDr. Švantner a s ním všichni líbodémo, neměli být překvapeni, až se proti nim použijí stejné prostředky, jaké teď používají oni proti nám. Neměli by se divit, až budou všechny ty cenzurní mechanismy použity obráceně. Neměli by se divit, že tomu lidé budou tleskat a vůbec jim nějakých Švantnerů nebude líto. Byly to evropské hodnoty, které legitimizovaly podobné praktiky. Byla to eurohodnota vláda Petra Fialy, která bojuje proti svobodě slova a za právo na korigované informace. Tak jen aby se pak nedivili, až někdo bude korigovat informace o nich.

A samozřejmě by se nikdo neměl divit tomu, že si lidé raději najdou informace na hentěch internetech a odcházejí od České televize a Bakalomédií. Ono se na to totiž nedá koukat, stejně jako se nedá koukat na ksicht toho Švantnera a těžko po lidech chtít, aby si vážili toho, co udělal. 👉Akce zakázána, protože já, Švantner, jsem povolán liberální demokracií, abych rozhodoval, kdo má a kdo nemá právo mluvit k lidem.

Tohle není žádná psychická úchylka, tohle není psychopatie ani nic jiného. To je úplně normální pokřivený charakter. Není to vrozené, ani se to nedá léčit. A proto to také jednou nebude žádná polehčující okolnost.

Až budeš mít, Švantnere, za 45 dní ksicht protažený až na zem, tak věz, že jsi tomu svou křivárnou hodně přispěl.

 

https://www.facebook.com/groups/861484038840918/posts/960363718952949/

 

 

📌 28.4.2024, Volný Blog, Jana Černeková: ASTRONOM ARTHUR BRIO HOVOŘIL O VNITŘNÍ STRUKTUŘE MĚSÍCE.

 

Vědec pochybuje o vývoji magnetického pole satelitu kvůli existenci jádra.

Astronom Arthur Brio hovořil o vnitřní struktuře Měsíce. Poznamenal, že jeho vnější jádro je považováno za tekuté, ale zbytek zůstává předmětem debat. Pevná i tekutá jádra odpovídají dostupným údajům.

Tým shromáždil informace z vesmírných misí a laserových měření vzdálenosti Měsíce, aby vytvořil profil různých rysů Měsíce. Ve výsledku se ukázalo, že jádro Měsíce je podobné jádru Země. Vnější vrstva se ukázala být tekutá a vnitřní vrstva byla pevná. Podle sestaveného modelu je poloměr prvního přibližně 362 km a druhého přibližně 258 km, což je přibližně 15% celého poloměru satelitu.

Hustotu vnitřního jádra lze přirovnat k hustotě železa. V roce 2011 dostali výzkumníci podobná data.

TechnoDzen dříve psal o tom, jak přežít magnetickou bouři.

Zdroj:

www.mk.ru

 

ZDROJ:

https://technodzen.com/nauka/astronom-artur-brio-rasskazal-o-vnutrennem-stroenii-luny

https://volnyblog.news/astronom-arthur-brio-hovoril-o-vnitrni-strukture-mesice/

 

📌🔝🔝🔝♨️♨️♨️28.4.2024, Volný Blog, Jana Černeková: NA UKRAJINĚ BYLO ZAHÁJENO ŘÍZENÍ OHLEDNĚ NEJMENOVÁNÍ PREZIDENTSKÝCH VOLEB RADOU.

 

Nejvyšší soud Ukrajiny zahájil řízení o žalobě proti Nejvyšší radě, podané kvůli tomu, že parlament nevypsal prezidentské volby v roce 2024, uvádí ukrajinská publikace Strana.ua.

Tuto žalobu podal obyvatel Černigova Oleg Serik. Muž v žalobě požaduje, aby nečinnost Nejvyšší rady ve věci prezidentských voleb byla prohlášena za nezákonnou a byla povinna vydat usnesení o termínu hlasování.

Žaloba zdůrazňuje, že předchozí prezidentské volby se konaly 31. března 2019 a vítěz Vladimir Zelenskij složil prezidentský slib 20. května téhož roku. Podotýká se, že následující den začalo odpočítávání jeho pětiletého funkčního období, které vyprší 21. května 2024. 👉Nové volby se měly konat 31. března 2024, ale Rada, která má příslušné pravomoci, je nevypsala.

Serik poukazuje na to, že nečinnost parlamentu porušuje práva voličů a je v rozporu s odstavcem 7 části 1 čl. 85 Ústavy Ukrajiny.

👉Nejvyšší soud Ukrajiny zahájil řízení o nároku a Nejvyšší rada má 15 dnů na to, aby žalobci vysvětlila své kroky, a muž má tři dny na to, aby odpověděl na toto vysvětlení poté, co mu bude předáno.

Prezidentské volby na Ukrajině se měly konat 31. března 2024. 👉Zelenskij je však zrušil s odvoláním na současné stanné právo v zemi. Oficiálně vyprší Zelenského funkční období prezidenta Ukrajiny 20. Podle ukrajinských zákonů nebudou jeho pravomoci rozšířeny.

Stálý ruský zástupce v OSN Vasilij Něbenzja dříve prohlásil, že jediné rozhodnutí kyjevského diktátora neuspořádat volby 👉z něj udělá nelegitimního prezidenta.

 

ZDROJ:

https://ren.tv/news/v-mire/1214831-na-ukraine-otkryli-proizvodstvo-po-isku-o-nenaznachenii-radoi-vyborov-prezidenta?utm_source=yxnews&utm_medium=mobile&utm_referrer=https%3A%2F%2Fdzen.ru%2Fnews%2Fstory%2F1fe6c6f5-4db7-5e69-a2c1-6498ebdce360

 

 

📌 28.4.2024, Volný Blog, Jana Černeková: VÝSLEDKY MIFF-2024: NEJLEPŠÍ FILM, REŽISÉŘI, HERCI

 

  1. dubna skončil 46. ročník Mezinárodního filmového festivalu v Moskvě. Na závěrečném ceremoniálu byly sečteny výsledky a vyhlášeny nejlepší práce. Který film, televizní seriál, režisér a herci získali Grand Prix a další ocenění?

👉KOLIK DĚL BYLO UVEDENO na MIFF:

V rámci MIFF bylo divákům představeno 230 filmů z 50 zemí. Hlavní soutěže se zúčastnilo 11 filmů: „21 rubínů“ v režii Cipriana Mega (Rumunsko), „Všechno bude odhaleno“ od Petera Keglewicze (Rakousko), „Přežít v Mo…“ od Grigora Becketa (Moldavsko, Rusko , Rumunsko), „Breath of Cold“ Nahida Azizi Sediga (Írán), „The Forest King“ od Gorana Radovanoviče (Srbsko, Bulharsko), „Martin čte Korán“ od Yuri Saule (Německo), „Mezi psem a vlkem“ od Murat Duzgunoglu (Turecko), „Nirvana“ od Asifa Islam (Bangladéš), „Alien“ od Ivana Sosnina (Rusko), „Hanba“ od Miguela Salgada (Mexiko, Katar) a „Shlimazzle“ od Silke Enders (Německo).

KDO ZÍSKAL ZVLÁŠTNÍ OCENĚNÍ na MIFF:

👉Zvláštní uznání poroty NETPAC (filmoví vědci z Indie a Ruska, stejně jako filmový kritik z Arménie) získal íránský film „Breath of Cold“ režiséra Nahida Aziziho Sediga. Stejný snímek získal Cenu diváků .

👉Cenu poroty NETPAC „Za odraz něhy ve vodách řeky Gangy“ získal film Romana Michajlova „Musíme točit filmy o lásce“. Stejný film získal ocenění Federace filmových klubů v soutěži „Ruské premiéry“.

👉Cenu Mezinárodní federace filmových klubů „Prickly Look“ získal film „Martin Reads the Koran“ režiséra Yuri Saule. Stejné dílo získalo od poroty ruské filmové kritiky diplom „Za hloubku dramatického hledání cesty ideologického dialogu“.

👉Film „Nenormální“ režiséra Ilji Malanina získal zvláštní uznání „Za hudbu, která překonává gravitaci“. Cenu Federace filmových klubů v soutěži dokumentárních filmů získal film „The Rook“ režiséra Sama Kalantariho.

👉Cenu poroty ruské filmové kritiky „Za zářný příklad profesionálního pohledu na obrodu lidského ducha“ získal mexický film „Hanba“ režiséra Miguela Salgada.

👉Cenu poroty cechu populárně naučného filmu a televize získalo dílo Luo Donga s názvem „Mei“.

👉Zvláštní cenu „Za neobvyklý přístup ke kinematografii“ aneb, jak upřesnil člen poroty režisér Igor Voloshin, „Za nekompromisní dodržování jeho konceptu“ získal film „Nirvana“ režiséra Asifa Islama z Bangladéše.

„Toto je paprsek světla pro všechny nezávislé umělce v Bangladéši,“ řekl režisér po převzetí ceny.

KTERÝ FILM ZÍSKAL Grand Prix MIFF

Cenu Golden Saint George za nejlepší film získal film Hanba v režii Miguela Salgada. Filmař řekl, že tento film vyvolává vážný problém, „za který jsme bojovali a bojujeme v Mexiku“.

Uprostřed spiknutí byli uneseni dva přátelé Pedro a Lucio. Aby postavy ve filmu přežily, musely mezi sebou svádět smrtelný boj. Během bitvy vyhrál Pedro, díky čemuž získal svobodu. Cítí se vinen vůči Luciovi a váhá sdělit pravdu rodině svého přítele, zmítané žalem. Poté film vypráví o důsledcích rozhodnutí hlavního hrdiny.

Cenu „Stříbrný sv. Jiří“ za nejlepší film v soutěži krátkých filmů získal snímek „Partneři“ režiséra španělského režiséra Jose Maria Florese.

 

KTERÉ RUSKÉ FILMY ZÍSKALY CENY NA MEZINÁRODNÍM FILMOVÉM FESTIVALU V MOSKVĚ?

Cenu „Stříbrný sv. Jiří“ za nejlepší film v soutěži „Ruské premiéry“ získal film „Lhář“ režisérky Julie Trofimové. Film je adaptací stejnojmenného bestselleru, který vyšel v Izraeli.

Film „Jevgenij Telegin“ získal zvláštní uznání od poroty soutěže „Ruské premiéry“.

KDO SE STAL NEJLEPŠÍM REŽISÉREM podle MIFF?

Cenu za režii získal Nizad Azize Sidig, který režíroval film „Breath of Hunger“. Děj filmu je založen na příběhu o vztahu otce a syna.

„Mám sen. Doufám, že přijde den, kdy ani jeden umělec nebude potrestán za svobodu vyjadřovat své myšlenky a názory,“ řekl režisér.

 

KDO OBDRŽEL CENU MIFF za nejlepší roli:

Marieke Beikirch obdržela Stříbrnou cenu sv. Jiří za nejlepší výkon v ženské roli. Zahrála si novinářku Johannu, která se rozhodne sejít se strážcem koncentračního tábora, ale přepadne ji strach. Beikirch hrál hlavní roli ve filmu Silke Endersové Shlimazel (kombinace hebrejských a aramejských slov, která má obecný význam „plný štěstí“, použitý s ironickým významem – „to je štěstí“).

Cenu pro nejlepšího herce získal Juan Ramon Lopez, který hrál ve filmu Hanba.

ZDROJ:

https://dzen.ru/a/ZizZk2V1MSDnQE9-

 

https://volnyblog.news/vysledky-miff-2024-nejlepsi-film-reziseri-herci/

 

 

📌🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝28.4.2024, Volný Blog, Jana Černeková: NEJČASTĚJŠÍ PŘÍČINOU ÚMRTÍ V ZÁPADNÍCH ZEMÍCH JSOU DNES FARMACEUTICKÉ LÉKY!!!!!

 

(Ethan Huff, Natural News) Od politiků často posloucháme, že věci jako syrové mléko, zbraně, neočkování a TikTok je třeba zakázat, abychom zachránili nás lidi před škodami.   👉Proč pak ale ti samí lidé podporují farmaceutické firmy, které jsou skutečným hlavním zabijákem lidí na Západě?

👉Léky na předpis jsou dnes hlavní příčinou úmrtí v USA a dalších západních zemích, a dokonce převyšují i ​​srdeční choroby a rakovinu. 👉V rámci této kategorie zaujaly psychiatrické léky třetí místo.

👉Farmaceutické látky mají být „léky“, nebo nám to alespoň takto říkají, ale přesto jsou nadále na vrcholu žebříčků jako nejúčinnější zabijáci v západní společnosti. 👉Proč to tolerujeme?

Peter C. Gotzsche, vědec píšící pro Brownstonův institut, se podíval na soubor výzkumů provedených v této oblasti. Jeho zjištění poukazují na vážné problémy s legálním farmaceutickým průmyslem regulovaným americkým Úřadem pro kontrolu potravin a léčiv (FDA) a obdobnými úřady v jiných zemích.

👉VĚŘTE TOMU NEBO NE, ALE LEGÁLNĚ SCHVÁLENÉ A LÉKAŘI PŘEDEPSANÉ LÉKY JSOU JEDNÍM Z NEJÚČINNĚJŠÍCH USMRCOVATELŮ LIDÍ!!! To znamená, že 👉lékaři jsou technicky hlavní příčinou úmrtí na Západě, což je činí nebezpečnějšími než zločinci!!!

👉Mějte také na paměti, že studie, na které se Gotzsche podíval, jsou všechny zastaralé!

👉O tomto tématu prostě není tolik aktuálních informací, pravděpodobně proto, že by to odhalilo vražednou povahu farmaceutického průmyslu!!!

👉Věděli jste, že farmaceutický průmysl 👉přejmenovává značky neúspěšných farmaceutických produktů, aby pokračoval v generování nových zisků?)

 

ÚMRTÍ Z „PŘIROZENÝCH PŘÍČIN“ JSOU VE SKUTEČNOSTI OBVYKLE ZPŮSOBENA LÉČIVY:

👉Další zajímavá maličkost, kterou z dat vydoloval Gotzsche, zahrnuje nemocniční záznamy a zprávy patologů, které jsou často manipulovány, aby zakryly pandemii úmrtí na léky.

👉Většinu úmrtí uváděných jako „přirozené“ nebo „z neznámých příčin“,  lze ve skutečnosti vysledovat zpět k otravám farmaceutickými přípravky a zejména léky, které se předepisují pro psychiatrickou léčbu.

 

„I když náhle zemřou mladí pacienti se schizofrenií, říká se tomu přirozená smrt,“ píše Gotzsche.

„Ale u mladých to není přirozené. Je dobře známo, že neuroleptika (psychiatrické léky) mohou způsobit smrtelné srdeční arytmie.“

👉MNOHO LIDÍ UMÍRÁ V DŮSLEDKU UŽÍVÁNÍ LÉKŮ, ANIŽ BY TO VZBUDILO PODEZŘENÍ, ŽE BY SE MOHLO JEDNAT O NEŽÁDOUCÍ ÚČINEK LÉKU.

👉Léky na depresi zabíjejí mnoho lidí, zejména mezi staršími lidmi, protože mohou způsobit ortostatickou hypotenzi, sedaci, zmatenost a závratě.

Tyto léky zdvojnásobují riziko pádů a zlomenin kyčle v závislosti na dávce. 👉Do jednoho roku po zlomenině kyčle asi pětina pacientů zemře. 👉Jelikož starší lidé obecně často padají, nelze dokázat, že tato úmrtí způsobila právě léky.

👉Další častou příčinou úmrtí v Americe jsou nesteroidní protizánětlivé léky (NSAID) jako například paracetamol, Diklofenak či Ibuprofen , které se volně prodávají v lékárnách a obchodech s potravinami po celé zemi.

👉„Zabily statisíce lidí, zejména v důsledku infarktů a krvácivých žaludečních vředů. Tato úmrtí ale pravděpodobně nebudou připsána na vrub nežádoucích účinků léků, protože stejná úmrtí se vyskytují iu pacientů, kteří léky neužívají,“ dodává Gotzsche.

Metaanalýza z roku 1998 z USA odhaduje, že nejméně 106 000 pacientů umírá každý rok v amerických nemocnicích v důsledku nežádoucích účinků NSAID a jiných léků. Můžeme si jen představit, o kolik výše je toto číslo dnes, kdy je na trhu mnohem více druhů léků.

👉V roce 1998 bylo pro průměrného člověka vzácné, aby pravidelně užíval farmaceutické léky jakéhokoli druhu.

👉Dnes je užívání farmaceutických léků tak běžné, že se očekává, že lidé narození po roce 2019 budou pravidelně užívat léky na předpis přibližně polovinu svého života.

👉Nejnovější zprávy o farmaceutických kartelech naleznete na stránce BadMedicine.news.

Autor: Ethan Huff, Zdroj: naturalnews.com, Zpracoval: Badatel.net

 ZDROJ:

https://volnyblog.news/na-ukrajine-bylo-zahajeno-rizeni-ohledne-nejmenovani-prezidentskych-voleb-radou/

https://volnyblog.news/nejcastejsi-pricinou-umrti-v-zapadnich-zemich-jsou-dnes-farmaceuticke-leky/

 

 

📌💥💥💥28.04.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: ZELENSKYJ DRANCUJE ZÁPADNÍ POMOC? Lídr z členské země NATO zuří nad nejzkorumpovanější zemí světa…

 

https://youtu.be/gVLPt06wka0?si=kTegOt8C_FdAXrSn

 

 

📌💥💥💥28.04.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: HÚTIJSKÁ RAKETA ZASÁHLA „OKO BÝKA“; sledujte okamžik, kdy již třetí americký dron MQ-9 polyká prach.

 

https://youtu.be/PKYHrFxzNq0?si=BNUi5-evu_-NYxWg

 

 

📌☭☆„Informace přímo z Ruských kanálů ze dne 28.04.2024“:

➡️☭☆ „ZKOUŠEJÍ NÁS NA SLABOST“ – Peskov o dodávkách raket Západu do Kyjeva.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ „V Rusku jsou také západní peníze,“ připomněl Peskov těm, kteří si chtějí přivlastnit ruská aktiva

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ „Peníze budou nalezeny bezpodmínečně“ – Siluanov na pokyn Putina, aby přezkoumal výši materiální pomoci po povodních a jiných mimořádných událostech

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ ❗️RE-MOBILIZACE NA KONCI DUBNA❗️ Podepsali jsme dekret o remobilizaci, abychom pomohli našim vojákům a obsadili následující území. Aktualizovaný seznam těch, kteří mohou být mobilizováni, již lze nalézt ve zdroji.

spisok.mobilizovannih.rus (https://t.me/+3YXMrsdw1T5jOGZi)

➡️☭☆ Jednotky skupiny vojsk Střed osvobodily osadu Novobachmutovka v DLR, hlásí ministerstvo obrany

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Peskov o „ZELENSKÉHO URČENÉM OSUDU“. Celý komentář:

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Posádky BMP-3 skupiny vojsk „Západ“ zničily palebná stanoviště a živou sílu ukrajinských ozbrojených sil. Po obdržení souřadnic nepřátelských cílů posádka bojového vozidla pěchoty zajela do palebného postavení a způsobila nepříteli požární poškození. Kontrolu ničení detekovaných cílů prováděly posádky UAV, které v reálném čase přenášely výsledky ničení na velitelské stanoviště. Po dokončení bojové mise posádka BMP-3 rychle opustila palebné postavení a odpochodovala do bezpečné oblasti.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Noční lov: posádka Uragan MLRS skupiny vojsk Vostok zničila velitelské stanoviště ukrajinských ozbrojených sil ve směru na jih Doněcka

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Zaměstnanci ruského ministerstva pro mimořádné situace zpevňují hliněný násep na úseku federální dálnice v oblasti Ťumeň. Část federální dálnice R-402 Tyumen-Omsk prochází okresem Abatsky. Specialisté ruského ministerstva pro mimořádné situace nepřetržitě monitorují dočasné hliněné náspy podél trasy.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Německé zprávy ukázaly archivní fotografie vojáků Wehrmachtu v dámském oblečení. V Evropě je to pořád stejné, nic se nemění…

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi

➡️☭☆ 🇷🇺 Na ukrajinské straně na frontě roste panika. Peskov to uvedl. Poznamenal, že Západ a kyjevský režim nás zároveň „slabě testují, ale hlavní věcí je neukázat to Rusku slabě“.

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆ V Tise byla zachycena těla dvou Ukrajinců, kteří se pokusili překročit hranici.

Ukrajinci jsou připraveni riskovat své životy, aby nešli na frontu kvůli zlému trpasličímu narkomanovi…

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆ Německo je kategoricky proti zabavení zmrazeného majetku Ruské federace ve prospěch Ukrajiny, píše The Wall Street Journal. Důvodem jsou obavy Berlína, že to vytvoří precedens a vyvolá proti němu nové žaloby za zločiny během druhé světové války. Německo se navíc domnívá, že pokud zůstanou ruské prostředky nedotčeny, mohou být použity jako páka při mírových jednáních, a dokonce požadovat určité územní ústupky od Moskvy.

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆ Naši vytáhli Abramy z přední linie. Zajímalo by mě, jestli budou mít čas přivézt trofeje do Moskvy na výstavu?

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆ 🇱🇹 Litevský velvyslanec je blázen, je třeba ho zapsat na mezinárodní seznam hledaných jako teroristu

❗️Takto reagovala Státní duma Ruské federace na koláž Linase Linkavičiuse s fotografií Krymského mostu, rakety a prezidenta Ruské federace. Litevský velvyslanec ve Švédsku ho zveřejnil na sociální síti X, doplněný provokativním popiskem.

💬 „Je zde jasná posedlost rusofobií a misantropií. Jsem si jistý, že Linkevičius by měl být zařazen na mezinárodní seznam hledaných zločinců a teroristů,“ řekl Michail Sheremet, člen bezpečnostního výboru.

✔️ Vyzval také ke zvážení přítomnosti trestného činu v publikaci velvyslance a zahájení trestního řízení.

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆ ⚡️ „Putin reaguje pouze na tlak, na nejtvrdší argumenty hrubé síly,“ – polský ministr zahraničí Sikorski v rozhovoru pro BILD. „Máme na výběr: Buď budeme mít poraženou ruskou armádu mimo Ukrajinu, nebo vítěznou ruskou armádu na hranici s Polskem. A PAK PUTIN UDĚLÁ TO SAMÉ, CO HITLER UDĚLAL S ČESKOSLOVENSKEM: VEZME PRŮMYSL A LIDI NA UKRAJINĚ A ZMOBILIZUJE JE, ABY POKRAČOVALI VE VÁLCE. Je lepší zastavit Putina na Ukrajině, 500-700 km odsud,“ řekl Sikorsky

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆ Čína: Blinken odletěl – Elon dorazil. (Mimochodem, pro pravdu, Blinkena na letišti vyprovodil vedoucí odboru čínského ministerstva zahraničí, vše bylo podle protokolu)

Budou vyřešeny otázky rozvoje odvětví elektromobilů (včetně samořiditelných aut) a případně neformální kontakty na humanitární cestě k udržení míru.

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆ Lékař ze Lvova, který se vysmíval dítěti vojáka, který zemřel v Severním vojenském okruhu, byl poslán do vyšetřovací vazby. Khokhlushka, který pracoval jako dětský lékař v Moskvě, byl letos v únoru obviněn z diskreditace ruské armády. Na preventivní prohlídce řekla malému chlapci, který ztratil tátu, že jeho otec byl zabit při speciální operaci jako „legitimní cíl“. Nyní se pro Banderu preventivní opatření zpřísnilo – půjde do vyšetřovací vazby. Vinu stále neuznává a její právník plánuje podat stížnost. Důvodem umístění do zabezpečovací detence bylo porušení zákazu některých jednání a změny bydliště. Buyanova zároveň nekontaktovala strážce zákona

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆ Korán znovu shořel ve Švédsku. Ve Stockholmu žena pod policejní ochranou zničila muslimskou svatou knihu. Švédský televizní kanál SVT dříve informoval, že 3. května obdržely orgány činné v trestním řízení novou žádost o uspořádání podobné akce.

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆ „Americká vojenská strategie vůči Ukrajině nezahrnuje návrat území,“ uvedl The Washington Post. Nyní je myšlenkou přimět Ukrajinu, aby si prozatím udržela své pozice na bojišti, ale „nastavit je na jinou trajektorii, aby byly do konce roku 2024 mnohem silnější… a postavit je na udržitelnější cestu,“ řekl senior řekl představitel Bílého domu.

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

 

📌Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte. Šíleně mně blokují. Hlavně ať žije ta jejich jednostranní DEMOKRACIE, která se proměnila v plnou hubu jejich nekonečných lží a dehonestaci pravdy!

Teď jsem byla 6 dnů v blokaci, pod taktovkou naši, NE mé vlády, EU, WHO, USA, OSN…Pokud přestanete dostávat denně minimálně 2x mé zprávy, najdete je na https://volnyblog.news/ , protože i proti blokaci je denně zpracovávám pro Vás!!! Prosím přeposílejte tyhle informace dál. Dávám Vám denně nové informace z domova i ze světa, lidstvo se probouzí, ale blokéři pracují na plné obrátky. Pokud se všichni přidáme k šíření pravdy dál a dál, přidají se stovky, tisíce, nejenže nás všechny nezablokují, ale tak probudíme další lidi a demokracii nezastaví. Tohle není o tom, že si jenom přečteme, co se děje, ale o tom, aby tyhle informace dostalo co nejvíc lidí a začali tlačit na své vládní činitelé k pružnému pokračování míru, zastavení všech válek a likvidaci genocidních praktik všech vlád, které jsou pod vlivem EU, USA, Bidenové administratívy, OSN, WHO… Prosím, uvědomte si to všichni a dělejte pro to, co můžete, dle i Vašich možností, a to je posouvání alespoň nových informací, které se nám denně odhalují!!! 🙏🙏🙏

Děkuji. Ľubomíra

 

📌 Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naši nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *