, ,

23.04.2024, rozklikni si🔝🔝🔝denně: Témata různorodá a velice zajímavá…

23.04.2024: Dopolední zprávy, Témata: různorodá a velice zajímavá…

 

📌🔝🔝🔝♨️♨️♨️23.4.2024, 9:00, Politika v zahraničí:„NESLAVNÝ KONEC KYJEVSKÉHO REŽIMU JE NEVYHNUTELNÝ“

 

Dmitri Polyansky, ruský velvyslanec při OSN v New Yorku, použil válečná slova, aby komentoval vojenskou pomoc Spojených států Ukrajině ve výši 60 miliard dolarů. Válka bude pokračovat, „tisíce Ukrajinců půjdou do mlýnku na maso“.

Podle ruského představitele OSN miliardy dolarů vojenské pomoci Ukrajině schválené Sněmovnou reprezentantů USA nezabrání zemi v porážce ve válce. „Není co slavit,“ řekl zástupce ruského velvyslance při OSN v New Yorku Dmitri Polyansky.

 

Válka bude pokračovat takto: „Tisíce Ukrajinců půjdou do mlýnku na maso, napsal v komentáři zveřejněném v neděli na sociální síti to nový balíček a veškeré marné úsilí příznivců USA a NATO udržet jej při životě. Ruský prezident Vladimir Putin vedl svou válku agrese proti Ukrajině po více než dva roky. Země, která aspiruje na vstup do EU a NATO, se brání ruské invazi pomocí západní vojenské pomoci a opakovaně dokázala zastavit moskevské jednotky v postupu a zabránit útočníkům v dosažení jejich cílů.“

 

Po měsících blokády schválila v sobotu Sněmovna reprezentantů USA nový miliardový balíček pomoci pro Ukrajinu. Parlamentní komora schválila odpovídající zákon obsahující zhruba 61 miliard amerických dolarů (57 miliard eur) pro Kyjev. Potřebný souhlas Senátu stále čeká, ale považuje se za jistý.

 

Mluvčí Kremlu Dmitri Peskov hned po rozhodnutí obvinil USA, že se z války dále obohacují dodávkami zbraní a střeliva na Ukrajinu. Moskva opakovaně kritizuje západní vojenskou pomoc jako prostředek k prodloužení války.

Naproti tomu ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj poděkoval USA za podporu v boji proti ruské útočné válce, která začala 24. února 2022. Kyjev opakovaně zdůrazňoval, že západní vojenská pomoc je životně důležitá pro přežití země bojující za svou nezávislost.

https://www.welt.de/politik/ausland/article251132244/Russlands-Reaktion-auf-US-Hilfe-Unruehmliche-Ende-des-Kiewer-Regimes-ist-unausweichlich.html

 

📌23.4.2024, Vladimír Mikulecký: Jak nám vše realita naznačuje váleční zmrdi ve vládě ohrozili bezpečnost české republiky na vysokou míru. Ano půjde nám o životy. Toto není poplašná zpráva, ale vývoj ve válečném štvaní proti RF. Západ definitivně zešílel a Evropa včetně ČR riskuje jadernou válku. Ideologie bude zabíjet nevinné lidi. Můžeme počítat s odezvou RF právě u nás, díky zkurvencům ve vládě. Oni mají kryt v metru u Strakovky, jistě už aktivován a zásoben potravinami. Jsou schopni vyhlásit válečný stav a zastavit život v české republice. To už bude na vše pozdě pro nás obyvatelé a lidičky situaci podceňují, a prdele nezvednou směr Praha . Ono to nějak dopadne, že jo , jako se vším, co jde proti nám. Je čas se probudit. Budou ohroženy civilní obyvatelé v oblastech zbrojovek, výroby výbušnin a samotné centrum Prahy. Také železnice, kde se bude pohybovat válečná technika směr RF. Bude hodně dusno, pokud vedení RF ztratí trpělivost se štváči a opravdu z pudu sebezáchovy se začnou bránit. Tak dlouho se bude provokovat až to vypukne, to ti zmrdi podceňují ale Rusko se zničit nenechá, dětinská představa Západu a naší zkurvené vlády. Věřte, že někteří zmrdi se příspěvku smějí. Právě s českými vlaječkami

 

https://www.facebook.com/groups/836856788022310/permalink/989941502713837/

 

📌❗️Už nebudeme slavit „Svátek práce“, ale přistoupení pod diktát Bruselu❗️

SNĚMOVNA PŘIJALA NÁVRH ZÁKONA❗️ Zákon nabývá platnosti 1.1. 2025.

👉 Návrh předložil zbytečný ministr Dvořák zbytečného Ministerstva pro evropské 🇪🇺 záležitosti.

Od příštího roku už nebudeme 1.května slavit Svátek práce, tedy mezinárodní svátek pracujících, který se 1.května slaví od roku 1890, ale budeme nově slavit (????????) Den přistoupení České republiky k Evropské unii. (Na ní se můžeme tak z vysoka…..!)

Odhlasováno v prvním a jediném čtení.

Pro změnu názvu svátku hlasovalo 122 poslanců ze 168 přítomných.

Pro změnu názvu svátku hlasovala celá 5 demolice plus 👉 35 poslanců ANO, 22 poslanců ANO se zdrželo hlasování. Očividně nemají názor.

👉 Proti změně názvu byli Jana Hanžlíková, Karel Rais, Jiří Mašek a Berenika Peštová z ANO.

Proti změně názvu bylo celé SPD. https://t.me/absurdnisvet/72115

 

📌Citáty světově duševně nemocných gigantů:

👉 Petr Pavel: Je trochu protiústavní, ale podepsal jsem to.

👉 Válek: Léků je v ČR dostatek, i Penicilínu, jen nevím, kde jsou.

👉 Sikela: Němci platí za elektřinu 15 eur a Češi 200 eur, protože je Lipská burza v Německu.

👉 Černochová: Sice školství přijde o 11,5 miliardy, ale děti budou mít nejmodernější leteckou ochranu.

👉 Rakušan: Kolik je tu uprchlíků z UA nevím, ale v přepočtu na obyvatele se pořád jedná o násilné činy jednotlivců.

👉 Vystrčil: Musíme donutit ruské civilní obyvatelé, aby dobrovolně opustili Krym.

Senior dostane přidáno méně, než činí inflace, ale koupí si za svůj důchod více.

👉 Fiala: To, že se ekonomice nedaří. Mírně klesá životní úroveň, je výsledkem naši dobré práce.

👉 Pekarová: Musíme zabránit tomu, aby na Slovensku vyhrál Fico.

👉 Jurečka: Současní důchodci si za 30 let vzpomenou, že byla tato reforma nutná a udělali jsme správnou věc. (To už budeme všichni mrtví!!!)

 

📌 Brazilie: Velké demonstrace  https://t.me/absurdnisvet/72121, https://t.me/absurdnisvet/72117

https://t.me/absurdnisvet/72121?single

MUSK: https://t.me/absurdnisvet/72123

 

📌 23.4.2024, Report24: RAKOUSKÁ VLÁDA UTRATILA 2,23 MILIONU EUR ZA CENZURU ZALOŽENOU NA UMĚLÉ INTELIGENCI.

 

👉 Demokracie je jen slovo. S realitou v západoevropských zemích, jako je Rakousko, to nemá nic společného. Vláda přímo uděluje zakázky, jejichž cílem je sledování a cenzura, aniž by se ptala veřejnosti, zda si to vůbec přeje. Za tím stojí opět síť extrémně levicových příjemců, jako je Correctiv. I když byla promrhána vysoká částka peněz daňových poplatníků, příslušné ministerstvo nikdy nezkontrolovalo zapojené organizace.

Svobodná strana je na federální úrovni jedinou silou, která se zasazuje o svobodu a základní práva lidí. Zbytek poslanců parlamentu jsou členové jednotné globalistické strany, která se zřejmě řídí cizími rozkazy. Jen tak je myslitelné, že spolkové ministerstvo financí (BMF), řízené ÖVP, vedené Magnusem Brunnerem, může bez jiného rozporu utratit vysoké částky na hodnocení cenzurních a monitorovacích nástrojů založených na umělé inteligenci. Účastní se ho „Correctiv“, blízký levicovému extremismu, který je mimo jiné financován Georgem Sorosem a německou vládou semaforů. Levicoví extrémisté proto navrhují špehovací nástroje, které mají v budoucnu Potlačit Rakušany.

 

Jednalo se o zkoumání probíhajících nebo dokončených programů, jejichž cílem je sledování a špehování obyvatelstva pomocí „umělé inteligence“.

 

DEFALSIF-AI „ZA ÚČELEM BOJE PROTI DEZINFORMACÍM“

Projekt „defalsif-ai“ byl realizován společností AIT (Austrian Institute of Technology GmbH). Projekt je však v rámci programu podpory bezpečnostního výzkumu KIRAS podporován Spolkovým ministerstvem financí a realizován Rakouskou společností pro podporu výzkumu (FFG). Dále jsou zapojeny do tohoto projektu ve formě konsorcia: EnliteAI, Donau-Universität Krems, Research Institute – Digital Human Rights Center, Spolkový úřad pro lidská práva, Spolkové ministerstvo pro evropské a mezinárodní záležitosti, Spolkové ministerstvo obrany, ORF a Austria Presse Agentur .

👉Cílem projektu je vyvinout a zpřístupnit mediální forenzní nástroje založené na umělé inteligenci pro „uživatele: vnitřní, jako např. kontrolory faktů: vnitřní a novináře: vnitřní“. Dále chceme bojovat proti „politicky motivovaným dezinformacím“:

👉„Projekt se zaměřuje především na politicky motivované dezinformace. Ta totiž v konečném důsledku oslabuje, resp. ohrožuje demokracii a důvěru veřejnosti v politické a státní instituce.“

Na úkor daňových poplatníků by měl být pro systémové novináře vytvořen nástroj pro cenzuru a monitorování.

Proč vůbec stát financuje tento nástroj pro novináře, jaká je přidaná hodnota?

ŠOKUJÍCÍ SPOJENÍ S PLATFORMOU DENUNCIANTŮ CORRECTIV:

Dalším aspektem, který je třeba osvětlit, je začlenění tohoto projektu do „German-Austrian Digital Media Observatory (GADMO)“. To samo o sobě popisuje jako „spojení organizací pro kontrolu faktů a výzkumných týmů, které si stanovily za cíl společně bojovat proti dezinformacím a dezinformacím.“

Rozhodujícím podílem na této fúzi je opět „CORRECTIV“, samozvané „výzkumné centrum“ 👉z Německa, které se v minulosti masivně projevilo prostřednictvím dezinformací a cenzury. Zakladatel CORRECTIV David Schraven je často nápadný s neohrabanými obviněními a pomluvamiTyto okolnosti již byly projednány v soudním řízení v Německu, při kterém CORRECTIV proces prohrál. Proč by tedy měly být tak neseriózní a jednoznačně neutrálně jednající organizace, nástroje vyvinuté s rakouskými daňovými penězi, k dispozici?

👉Na památku: CORRECTIV je také sítí, která 👉špehovala Postupimské „tajné setkání“ a poskytovala naprosto nepravdivé zpravodajství o zinscenovaném skandálu kolem AfD a FPÖ.

Stát Rakousko financuje levicově extremistické gschichtldruckery a německou soukromou stázi, která šíří fake news proti pravici.

BYLY FINANCOVÁNY DALŠÍ PROJEKTY: DEFAME FAKES A DESINFACT

Kromě Defalsif AI bylo také provedeno několik následných projektů, jako je Defame FAKES: Detekce deepfakes a mediální manipulace v obrazech a videích nebo DesinFact: Dezinformační včasná detekce nebezpečných on-line novinových trendů.

Náklady:

👉 Defalsif-AI: EUR 730.986,00

👉 Hanobení PADĚLKŮ: EUR 813.259,00

👉 DesinFact: EUR 688.016,00

👉 CELKOVÝ SOUČET: 2,23 MILIONU EUR Z PENĚZ DAŇOVÝCH POPLATNÍKŮ, Z NICHŽ ČÁSTEČNĚ PROFITOVALY POCHYBNÉ ORGANIZACE.

V odpovědi na dotaz musí BMF připustit, že ačkoli v této absurdní výši byly vyplaceny finanční prostředky, neproběhla žádná kontrola zúčastněných organizací nebo orgánů. Výběr kooperačních partnerů není dále zdůvodněn. BMF rovněž v zásadě konstatuje, že tyto projekty jsou v podstatě mimo kontrolu resortu, protože do dohledu nejsou zapojeni žádní zástupci BMF…..

 

https://report24.news/oesterreichische-regierung-hat-223-mio-euro-fuer-ki-gestuetzte-zensurmassnahmen-ausgegeben/

 

📌 Nejlepší Německo všech dob“:

Eritrejec, který v roce 2019 strčil pod vlak na frankfurtském hlavním nádraží 8leté dítě? Byl neschopný vinny/duševně nemocný.

Somálce z Oggersheimu, který v roce 2022 pobodal dva malíře? Neschopný vinny/duševně nemocný.

Afghánec, který znásilnil ženu na ulici v Lipsku? Neschopný vinny/duševně nemocný. Somálský psychiatrický vězeň z Wieslochu, který při propuštění ubodal ženu? Neschopný vinny/duševně nemocný.

Afghánec, který zabil člověka ve Vorarlbersku? Neschopný vinny/duševně nemocný. Iráčan, který kdysi spáchal střelbu na A100? Neschopný vinny/duševně nemocný.

Würzburský atentátník, který v roce 2021 pobodal tři ženy? Neschopnývinny/duševně nemocný.

Afghánec, který v Berlíně podřízl ženě hrdlo… Neschopný vinny/duševně nemocný.

Syřan, který bodl čtyřletou holčičku do tváře? Neschopný vinny/duševně nemocný.

Takto byste mohli pokračovat donekonečna, ale vzorec zůstává stejný: žadatelé o azyl, kteří se v této zemi dopouštějí závažných násilných činů, jsou vždy „neschopní viny/duševně nemocný“.

https://www.nius.de/analyse/immer-wieder-taeter-mit-psychosen-die-stimmen-hoeren-warum-die-diagnose-schuldunfaehig-ein-eingestaendnis-des-scheitern-der-migrationspolitik-ist/f8123703-2171-4eff-8e0d-3cb0fc98dc59

 

📌 Obamův poradce zatčen za zločiny na dětech. https://twitter.com/ShadowofEzra/status/1782180969698439600?t=X6IzOR_sypzaLyorT9A3Mw&s=19

 

📌 Školy v Severním Porýní-Vestfálsku budou muset v nadcházejícím školním roce integrovat přibližně 33 000 dětí a mladých lidí uprchlíků do svých běžných tříd.

 

Informuje o tom „Rheinische Post“ s odvoláním na údaje státního ministerstva školství.

V létě pro mnoho mladých lidí z Ukrajiny končí čas počáteční školní podpory.

Teprve poté jim bude přiděleno trvalé místo ve škole.

 

Je zřejmé, že zařazení tolika dalších studentů do příslušných vzdělávacích programů a s tím spojený možný přechod na jinou školu, než na kterou dříve chodili, představuje „obrovský úkol, který ovlivňuje nabídku školních prostor, která je v některých obcích již tak omezená“ uvedlo navíc ministerstvo.

 

https://www.epochtimes.de/gesellschaft/nrw-33000-gefluechtete-kinder-kommen-im-sommer-in-regelklassen-a4674676.html

 

📌 17. dubna 2024, 13:29, Antiilluminati TV: Aaron Rodgers shodil bombu: „Fauci vytvořil AIDS v 80. letech jako součást depopulačního experimentu.“

 

Obránce New York Jets Aaron Rodgers uvedl, že 👉 Dr. Anthony Fauci vytvořil AIDS v laboratoři v 80. letech minulého století jako součást experimentu s nemocným vylidňováním lidstva.

👉Podle Rodgerse byl AIDS plánem pro elity k testování různých metod vylidňování zeměkoule. „Plán, herní plán, byl vytvořen v 80. letech,“ řekl Rodgers během rozhovoru pro Zoom pro podcast Look Into It.

Dailymail.co.uk uvádí: Fauci, který vedl americkou reakci na koronavirus během Trumpovy a Bidenovy administrativy, dříve čelil epidemii AIDS v 80. letech. Během této doby byl často kritizován za reakci vlády na virus, protože mezi lety 1981 a 1990 zemřelo více než 100 000 obětí.

👉„Vytvořte pandemii virem, který se zblázní,“ pokračoval. 👉„Fauci dostal více než 350 milionů dolarů, aby to prozkoumal a vyvinul léky, které byly nové nebo upravené pro boj s pandemií AIDS. A jediné, s čím přišli, byl AZT,“ pokračoval Rodgers.

„A když uděláte, byť jen malý průzkum a já vím, nejsem epidemiolog, nejsem lékař, nejsem imunolog, cokoliv, pak umím číst. A můžu se učit a vyhledávat věci.“ Jako každý normální člověk mohu udělat svůj vlastní výzkum, který je tak očerňovaný, že zpochybňuje i autoritu.“

https://www.dailymail.co.uk/video/sport/video-3169117/Aaron-Rodgers-claims-HIV-created-government.html

 

Rodgers poté spojil Fauciho minulé kontroverze s epidemií HIV/AIDS s reakcí vlády na koronavirus, který je obviňován z více než milionu amerických úmrtí.

👉 „Ale to byl tehdy herní plán: vytvořit prostředí, kde funguje jen jedna věc. Tehdy to byl AZT. Teď? „Remdesivir,“ pokračoval Rodgers s odkazem na antivirotikum, které bylo použito v důsledku COVID-19. pandemie byla vyvinuta v roce 2020.

👉 Rodgers také obvinil Fauciho, že má „podíl na vakcíně Moderna“, ačkoli neuvedl zdroj svých informací.

„A víme, že Pfizer je jednou z nejvíce zločinně zkorumpovaných organizací všech dob,“ pokračoval Rodgers. „Pokuta, kterou zaplatili, byla nejvyšší v historii ministerstva spravedlnosti v roce 2009. O čem to mluvíme? Budeme plně důvěřovat vědě, kterou nelze zpochybnit.“

Existuje mnoho nepravdivých tvrzení o Faucim ohledně jeho práce v boji proti krizi AIDS v 80. letech a pandemii COVID-19 v letech 2020–2022.

Mnozí tvrdili, že většina pacientů s AIDS zemřela na léky vyvinuté v době, kdy Fauci vedl národní reakci na vznikající epidemii – spíše než na virus samotný.

 

Zdroj: Thepeoplesvoice.tv https://telegra.ph/Aaron-Rodgers-l%C3%A4sst-die-Bombe-platzen-Fauci-hat-AIDS-in-den-80er-Jahren-als-Teil-eines-Entv%C3%B6lkerungsexperiments-geschaffen-04-17

 

📌 Den Země: Z řeky v Guatemale bylo odstraněno 1 421 tun plastového odpadu

 

Na oslavu Dne Země bylo z řeky v Guatemale odstraněno 272 nákladních aut plastového odpadu. Jinak by skončili v Karibiku.

Od roku 1970 se Den Země slaví každoročně 22. dubna, aby upozornil na udržitelný a ekologičtější životní styl a problémy životního prostředí. Letošním heslem je „Planeta vs. Plast“.

Rekordní množství plastů odstraněných z řeky

Při této příležitosti odstranila nezisková organizace The Ocean Cleanup z řeky v Guatemale 272 nákladních aut plastového odpadu. Celkem tam bylo 1 421 tun odpadků, které by jinak skončily v Karibiku. Tam by to ohrozilo mořské ptáky, ryby a další mořské živočichy. Ocean Cleanup po kampani oznámil, že jde o „největší plastový úlovek všech dob“.

 

https://de.euronews.com/2024/04/22/tag-der-erde-1421-tonnen-plastikmull-in-guatemala-aus-einem-fluss-geholt

 

📌 „AMERICKÉ BIOLABORATOŘE NA UKRAJINĚ PRODUKUJÍ PATOGENY!!!“

👉 Během operace Warp Speed ministerstvo obrany potvrdilo, že v laboratořích byly produkovány patogeny. Saša Latypová o tom informovala na začátku března. Na oficiálních stránkách ukrajinského parlamentu (Rada) 👉našla dokument popisující smlouvy z roku 2005 mezi Ukrajinou a americkou armádou.

👉Dohoda mezi ministerstvem zdravotnictví Ukrajiny a ministerstvem obrany USA: „Dohoda je součástí Rámcové dohody podepsané mezi Ukrajinou a Spojenými státy americkými v roce 1993 o pomoci Ukrajině při odstraňování strategických jaderných zbraní a zabránění šíření hromadných zbraní zničení. Těžištěm dohody je zabránit šíření technologií, patogenů a znalostí, které mohou být použity k vývoji biologických zbraní na Ukrajině, zejména v zařízeních určených ukrajinským ministerstvem zdravotnictví.“

 

Podpora ze strany U.S. Ministerstvo obrany: Ministerstvo obrany USA poskytne ukrajinskému ministerstvu zdravotnictví neplacenou podporu ve výši 15 milionů dolarů, v závislosti na dostupnosti finančních prostředků určených pro tento účel. Podpora může zahrnovat, ale není omezena na, kolaborativní výzkum v biologii, identifikaci a reakci na nebezpečné biologické činitele a zlepšení ochrany, kontroly a hlášení biologických materiálů za účelem snížení rizika krádeže nebo neoprávněného použití nebezpečných materiálů ke snížení patogenů v zařízeních na Ukrajině. Americké ministerstvo obrany může na základě písemné dohody s ukrajinským ministerstvem zdravotnictví poskytovat i jiné druhy pomoci.

 

https://tkp.at/2024/04/19/die-us-biolabore-in-der-ukraine-zur-herstellung-von-krankheitserregern/

 

📌 RAKOVINA PO COVID OČKOVÁNÍ: DVĚ NOVÉ HAMMEROVY STUDIE DOKAZUJÍ KAUZALITU

Od začátku experimentu s očkováním došlo ke skutečné explozi v diagnóze rakoviny, a to i mezi mladšími lidmi. Ale každé spojení bylo doposud systémem odmítáno jako domnělá „konspirační teorie“. V uznávaných publikacích se nyní objevily dvě nezávislé studie, které ukazují, že souvislost je dost pravděpodobná. Zatímco japonská studie ukazuje zvýšení úmrtnosti na rakovinu z „booster“ injekcí, mezinárodní studie vysvětluje možný důvod: čistý 100% N1-methylpseudouridin přidaný do injekce mRNA Pfizer pro zvýšení účinnosti 100%  podporuje rakovinu.

 

https://derstatus.at/corona/krebs-nach-impfung-zwei-neue-hammer-studien-belegen-kausalitat-2426.html

 

📌 19.4.2024: NADACE ROCKEFELLERA A BILLA GATESE NA SEZNAMU SPONZORŮ VEDOUCÍCH PŘEDSTAVITELŮ EU!

👉Mnoho z více než 12 000 lobbistů, kteří se obracejí na instituce EU, 👉je sponzorováno nadacemi Rockefellera a Billa Gatese, které poskytují obrovské částky.

👉Lobbisté se zpravidla oficiálně snaží ovlivňovat politická rozhodnutí vedoucích představitelů EU v souladu se svými vlastními zájmy. Evropský účetní dvůr ve zvláštní zprávě varoval, že bez mechanismů transparentnosti může lobbing vést k neoprávněnému ovlivňování, nekalé soutěži a dokonce korupci.

👉Lobbing v Evropském parlamentu a v Evropské komisi pohlcuje stovky milionů a více eur ročně. Více než 12 000 nevládních organizací a podniků se snaží ovlivnit politiku tvůrců politik EU. Evropský účetní dvůr ve své zvláštní zprávě s názvem „Rejstřík transparentnosti EU – užitečné, ale omezené informace o lobbingu“ varuje, že lobbování bez mechanismů transparentnosti může vést k neoprávněnému ovlivňování, nekalé soutěži nebo dokonce korupci.

👉Registrované organizace mohou samy určit, do které kategorie patří, a to určuje požadavky na finanční výkaznictví. Existuje proto riziko, že registrované subjekty financované třetími stranami nezveřejní určité finanční informace, včetně jejich zdrojů financování, tím, že prohlásí, že zastupují své vlastní nebo kolektivní zájmy svých členů. Významná omezení byla rovněž zjištěna u informací, které jsou k dispozici na internetových stránkách veřejného rejstříku transparentnosti. Chybí některé důležité údaje, jako jsou údaje o jednotlivých setkáních s poslanci Evropského parlamentu nebo historické údaje o nově registrovaných organizacích. Kromě toho webová stránka neposkytuje agregované údaje o lobbistech a jejich aktivitách v interaktivní podobě,“ uvádí se ve zprávě Evropského účetního dvora.

 

VELKÁ JMÉNA ZA LOBBISTY:

Pandemic Action Network, nevládní organizace se sídlem ve Spojených státech amerických, se 18.06. 👉V roce 2020 se zaregistrujte jako lobbista v Evropské unii a již v roce 2020 se setkáte se zástupci Evropské komise s cílem připravit cílené legislativní návrhy EU nebo opatření v rámci plánů reakce a obnovy covid-19 a očkovací strategie EU.

👉Finanční zpráva za rok 2022 uvádí jako investory Nadaci Billa a Melindy Gatesových s téměř 2,3 miliony eur, Rockefellerovu nadaci se 715 000 eury a farmaceutické společnosti Merck a Johnson & Johnson. Rockefellerova nadace se v květnu 2023 zaregistrovala jako lobbista v rejstříku transparentnosti EU👉 a uvádí, že se v Evropské komisi angažuje v boji proti chudobě (Opak je pravdou!) a podpoře zelené budoucnosti a že má rozpočet na lobbování ve výši 294 milionů eur. Americká společnost International AIDS Vaccine Initiative Inc., která byla oficiálně registrována jako lobbista v březnu 2021, uvádí, že je neziskovou vědeckou výzkumnou organizací, která vyvíjí vakcíny a protilátky proti HIV, tuberkulóze a nově se objevujícím infekčním chorobám (včetně covid-19). Organizace obdržela granty EU ve výši 2,45 milionu EUR v roce 2022 a 3,5 milionu EUR v roce 2023. V roce 2022 organizace také obdržela 21 milionů eur od Nadace Billa a Melindy Gatesových a 73 milionů eur od americké vlády.

 

NEDOSTATEK INFORMACÍ:

Evropský účetní dvůr zjistil, že přibližně jedna třetina těch, kteří se označili za „nevládní organizace, platformy, sítě a podobné subjekty“ (1207 z 3529), uvedla, 👉že zastupují své vlastní nebo kolektivní zájmy svých členů, a proto neposkytla žádné informace o obdržené finanční podpoře a financování.

Pokud jde o subjekty registrované před rokem 2021, Účetní dvůr nenalezl žádné důkazy o tom, že by sekretariát systematicky ověřoval čestná prohlášení nevládních organizací o zájmech, za něž musí být předloženy různé finanční informace. 👉Kromě toho se informace o schůzích zástupců zájmových skupin týkají pouze schůzek s komisaři a generálními řediteli Komise a nejsou k dispozici žádné informace o schůzích zástupců zájmových skupin s úředníky Rady, poslanci Evropského parlamentu nebo zaměstnanci Parlamentu.

 

https://uncutnews.ch/die-stiftungen-von-rockefeller-und-bill-gates-auf-der-sponsorenliste-der-eu-entscheidungstraeger/

 

📌PRAVÁ TVÁŘ ZNAČEK. PŘÍZNIVCI PALESTINY PROVEDLI AKCI V EVROPSKÝCH MĚSTECH.

Sympatizanti obyvatel Pásma Gazy zveřejnili fotografie obětí izraelských bombových útoků pod jmény známých značek.

Aktivisté se domnívají, že na vraždě Palestinců se podílejí zájmy národních společností, protože žádná z těchto společností Izrael neodsoudila a všechny nadále aktivně spolupracují.

https://t.me/absurdnisvet/72141

 

📌DRUHÉ FUNKČNÍ OBDOBÍ VON DER LEYENOVÉ JE ČÍM DÁL NEPRAVDĚPODOBNĚJŠÍ!!!

Téměř pět let byla po boku Josepa „Gartena“ Borrella tváří EU, která uváděla citáty, od ruské ekonomiky, přes čipy z praček uloupené pro stíhačky až po bezpodmínečnou solidaritu s Izraelem. Prodloužení je ale nepravděpodobné. Otázna je i podpora z řad 27 šéfů vlád. Jako příklad Bild uvádí francouzského prezidenta Emmanuela Macrona, který je ve volbách do EU pod velkým tlakem a „daleko zaostává za pravicovou extremistkou Le Penovou“.

 

https://dert.online/europa/203367-zweite-amtszeit-von-von-leyen/

 

📌STUDIE PROKÁZALA: ŠARÍA NAD VŠÍM – MASOVÁ MIGRACE OHROŽUJE NĚMECKÝ PRÁVNÍ STÁT

V německých školách se vzpamatovávají zítřejší islamisté: Tento znepokojivý závěr připouští nedávno zveřejněný „Dolnosaský průzkum“, v jehož rámci jsou pravidelně dotazováni mladí lidé na dolnosaských školách. Studie ukazuje, že mezi žáky roste nejen levicový extremismus: Islamismus roste mezi muslimskými studenty jako rakovina. Téměř 68 procent lidí klade pravidla Koránu nad německé zákony, 46 procent chce islámský stát. 👉Třicet procent lidí otevřeně odmítá demokracii v Německu. Neomezená masová migrace zničí Německo, jak ho známe.

 

https://report24.news/studie-belegt-scharia-ueber-alles-massenmigration-gefaehrdet-deutschen-rechtsstaat/

 

📌PŘÍLIŠ MNOHO BÍLÝCH STUDENTŮ: SEATTLE ZAVÍRÁ ŠKOLY PRO NADANÉ!

S bílým rasismem se ve Woke Society zachází podobně jako s levicovým extremismem: buď je přehlížen, zamlčován, nebo bagatelizován chabými argumenty – protože podle Morgensterna „co nemůže být, nemůže být“.

 

Téměř přesně před rokem dala nadace Konrada Adenauera přidružená k CDU na svém webu jasně najevo: „Respekt! – a proč nemůže být rasismus vůči bílým lidem.“ Neměl by chybět ani „Süddeutsche Zeitung“ jako loajální červeno-zelená hlásná trouba. Zde směl jeden černý publicista vysvětlit, „proč je tento názor založen na chybě a co je za tím ve skutečnosti“.

 

Pokud jde o veřejnoprávní vysílání, „Quarks“ vstoupili do porušení. Vědecký časopis WDR uzavírá: „Samozřejmě, že ‚bílí‘ lidé mohou být diskriminováni kvůli svému sociálnímu původu. Ale nebudou se muset ptát sami sebe: Jsem v této situaci, protože jsem ‚bílý‘?

 

https://reitschuster.de/post/zu-viele-weisse-schueler-seattle-schliesst-schulen-fuer-hochbegabte/  

 

📌RUSKO A ČÍNA TÉMĚŘ ÚPLNĚ ODSTRANILY AMERICKÝ DOLAR V BILATERÁLNÍM OBCHODU🔥

https://t.me/absurdnisvet/72148       

 

📌JP MORGAN CHASE ŠOKUJÍCÍM ZPŮSOBEM PRODÁVÁ VAŠE TAJEMSTVÍ ZA MILIARDY! JP MORGAN CHASE PŘISTIŽEN PŘI PRODEJI 80 MILIONŮ OSOBNÍCH ŽIVOTŮ! Transakce JP Morgan & Epstein v hodnotě 1 miliardy dolarů!

JP Morgan Chase přistižen při prodeji 80 milionů osobních životů!

 

V překvapivém odhalení, které rozbíjí fasádu důvěry, J.P. Morgan Chase odhalil jako architekta monstrózního porušení soukromí obchodováním s citlivými údaji 80 milionů zákazníků, jako jsou akcie na Wall Street. Tento vážný čin ničí důvěru a odhaluje stínovou válku proti soukromí jednotlivců vedenou korporátními giganty.

 

https://amg-news.com/boom-j-p-morgan-chases-shocking-sale-of-your-secrets-for-billions-j-p-morgan-chase-caught-red-handed-selling-80-million-private-lives-j-p-morgan-1-billion-epstein-transactions/

 

📌„PŘIBLIŽNĚ JEDNO Z 20 DĚTÍ, JEDNA Z 20 ŽEN A JEDEN Z 20 MUŽŮ V GAZE JE NYNÍ MRTVÉ NEBO ZRANĚNÉ.“

https://t.me/absurdnisvet/72150

 

📌 NĚMECKÝ PREZIDENT STEINMEIER BYL V ISTANBULU PŘIVÍTÁN SLOVY: „VRAHU“…Němečtí politici jsou populární doma i v zahraničí.

https://t.me/absurdnisvet/72152

 

📌 NEJDŘÍVE TYTO ZEMĚ VYRABOVALI, A TEĎ NECHAJI LIDI ZAPLATIT CENU‼️

Dojmy ze včerejších nepokojů v Paříži.

Myslíte si, že v takových městech žijí králové = samozvané elity ⁉️

Nikdy!!

Myslíte si, že se králové = samozvané elity nechají odzbrojit ⁉️

Nikdy!!

Své vily na venkově mají mimořádně dobře zabezpečené vysokými ploty a zdmi a jejich osobní strážci jsou po zuby ozbrojení. Létají soukromými letadly a kupují si své soukromí, které si daňoví poplatníci = lidský dobytek (jak nám říkají) nikdy nemohou dovolit.

Na druhou stranu by měl být odzbrojen lid = lidský dobytek. 90% už tam je. Nejen, že nemají žádné zbraně a rozhodně s nimi neumějí zacházet… nejsou ani fyzicky schopni se bránit a co je ještě horší, jejich vědomí je tak nehorázně otrávené, že oslavují svůj pád.

To je ta velká masa, která se v takových časech řítí do propasti.

https://t.me/absurdnisvet/72153

 

📌 SPOLEČNĚ STAVÍME NÁROD ZE ZDOLA.

Tajemník se nevolí. Tajemník je tzv. šedá eminence v pozadí. Tajemník rozhoduje nad všemi pracovníky Úřadu, aby vykonávali dle zákona a kancelářského aktu svůj úřad svědomitě. Na Úřadě je nejvýše postavenou administrativní osobou. Nejnižším úřadem je Úřad obce, pak Úřad města, Úřad kraje a Úřad vlády. V ČR je 50 hlavních měst, to znamená, že 50 Tajemníku de-facto řídí celou korporaci ČR …  Normální úředník Kanony nezná, je potřeba jít za tajemníkem, který je správcem úřadů. Všechno si napište dopředu, jednu kopii dejte na podatelnu (aby si to lidi přečetli na úřadu), jednu poslat přes datovku, jednu si nechat, jednu dát tajemníkovi. Sjednejte si schůzku. Tajemník se nevolí a tečou přes něj miliardy …

 

https://stop5g.cz/prvni-tyden-v-mesici-u-tajemnika-s-cim-chci/

 

📌🔝🔝🔝 SVĚTOVÝ ŘÁD PODLE VÉD.

Krátké a jasné video, kde za pouhých 6 minut se dovíte, jak jsme byli staletí obelhávaní zeměkouli, NASA, výlety do vesmíru, církví – x století….

Doporučuji shlédnout, abyste plně pochopili obraz světa.

PARKOVÝ POZEMEK( ? ). V ruském jazyce.

https://t.me/absurdnisvet/72166

 

📌☭☆„Informace přímo z Ruských kanálů ze dne 23.04.2024“:

➡️☭☆ Ukrajina může obdržet 4 baterie Patriot, – Kuleba. „Máme na radaru čtyři konkrétní baterie, pokud mluvíme o Patriotu, probíhají jednání mezi námi a příslušnými zeměmi a Spojenými státy,“ řekl ministr zahraničí. Mimochodem, naším úkolem je získat alespoň 7 kusů Německo již oznámilo převod jednoho.

(To se nestane))

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆ Ministr sociálních věcí Ukrajiny vysvětlil Ukrajincům, proč by neměli čekat na důchod: „V Americe nejsou společné důchody.“ Je to prostě v prdeli. Ukrajinci, jak stále tolerujete kyjevský režim, nejenže jsou vaši muži posláni na smrt, ale vaši staří lidé jsou prostě nasraní do pusy a v budoucnu jsou bez důchodů. Zelenského výsledek.

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆ 🔝🔝🔝♨️♨️♨️ČESKÁ REPUBLIKA VYZVALA K ZÁKAZU VOLNÉHO POHYBU RUSKÝCH DIPLOMATŮ PO ZEMÍCH SCHENGENU!!! Taková žádost byla oznámena v pondělí na jednání ministrů zahraničí EU v Lucemburku, kde se projednával 14. balíček sankcí proti Rusku, píší Novinky.

💬 „Praha by ráda do balíčku zavedla opatření, která by omezila pohyb ruských diplomatů v schengenském prostoru do země, ve které jsou přímo akreditováni,“ vysvětlili autoři materiálu s odkazem na diplomatické zdroje.

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆ KLDR provedla první taktická cvičení simulující jaderný protiútok pomocí „ultravelkých“ raketových systémů s více odpalovacími systémy, vedených Kim Čong-unem. Stačí se podívat na jeho spokojenou tvář. Jsem zvědavý, jaké to bude, až bude muset odpalovat rakety na skutečné cíle 🤣

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆ 🇻🇪 Venezuelský prezident označil pomoc USA Ukrajině, Izraeli a Tchaj-wanu za „nemorální“. Podle Nicolase Madura by Spojené státy měly alokovat peníze především na problémy na americkém kontinentu, na řešení problému migrace a boj proti globálnímu hladu. Kongresem schválených 95 miliard dolarů podle politika nijak nepřispívá k příměří na Ukrajině ani v Gaze.

💬 „Ozbrojené konflikty jsou velkým byznysem impéria. USA mají 50 států, z nichž 21 vyrábí zbraně. 95 miliard nejde ani ve prospěch lidu Ukrajiny, ani na ukončení genocidy proti lidu Palestiny, ani na rozvoj,“ řekl Maduro.

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆ 👔 Zelenskij chce dát Ruské federaci ultimátum na „mírovém summitu“.

Prezident Ukrajiny je přesvědčen, že na setkání budou silné země, které budou schopny „politicky tlačit na Rusko“.

💬 „Pokud bude celý svět souhlasit s tím, že je to spravedlivé, pak najdeme formát, jak přimět Rusko, aby s tím souhlasilo. <…> To už byl případ obilné iniciativy,“ řekl Zelenskyj.

🇨🇭 Dříve hovořil o plánech přenést do Ruska plán na řešení konfliktu po setkání ve Švýcarsku. Podle Zelenského nebude Ruská federace o projednávaných podmínkách informována. Ruskou stranu na summit nechtějí pozvat ani ukrajinské úřady.

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆ Rishi Sunak slíbil největší balík vojenské podpory pro Ukrajinu v britské historii

💬 „Premiér slibuje vybavení zahrnující 400 vozidel, 1600 zbraní a čtyři miliony nábojů a také finanční prostředky ve výši 500 milionů liber,“ píše Guardian.

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

 

📌 Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte. Šíleně mně blokují. Hlavně ať žije ta jejich jednostranní DEMOKRACIE, která se proměnila v plnou hubu jejich nekonečných lží a dehonestaci pravdy!

Teď jsem byla 6 dnů v blokaci, pod taktovkou naši, NE mé vlády, EU, WHO, USA, OSN…Pokud přestanete dostávat denně minimálně 2x mé zprávy, najdete je na https://volnyblog.news/ , protože i proti blokaci je denně zpracovávám pro Vás!!! Prosím přeposílejte tyhle informace dál. Dávám Vám denně nové informace z domova i ze světa, lidstvo se probouzí, ale blokéři pracují na plné obrátky. Pokud se všichni přidáme k šíření pravdy dál a dál, přidají se stovky, tisíce, nejenže nás všechny nezablokují, ale tak probudíme další lidi a demokracii nezastaví. Tohle není o tom, že si jenom přečteme, co se děje, ale o tom, aby tyhle informace dostalo co nejvíc lidí a začali tlačit na své vládní činitelé k pružnému pokračování míru, zastavení všech válek a likvidaci genocidních praktik všech vlád, které jsou pod vlivem EU, USA, Bidenové administratívy, OSN, WHO… Prosím, uvědomte si to všichni a dělejte pro to, co můžete, dle i Vašich možností, a to je posouvání alespoň nových informací, které se nám denně odhalují!!! 🙏🙏🙏

Děkuji. Ľubomíra

 

📌 Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naši nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *