01.09.2024: VEČERNÍ ZPRÁVY: 👉 OZBROJENÉ SÍLY UKRAJINY JIŽ ZTRATILY VE SMĚRU KURSK PŘES 8,5 TISÍCE VOJÁKŮ

 

 

📌☭☆📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️01. září 2024: 14:41, REJBKOV: RF ZMĚNÍ JADERNOU DOKTRÍNU PO ANALÝZE POSTUPU ZÁPADU V SOUVISLOSTI S SVO:

 

RF přehodnotí svou jadernou doktrínu s ohledem na analýzu posledních konfliktů a jednání západních zemí v kontextu speciální vojenské operace, sdělil místopředseda ruského ministerstva zahraničí Sergej Rjabkov.

 

Práce na změně doktríny, jak uvedl Rejbek TASS, je „v pokročilém stadiu „.

Úpravy budou provedeny na základě zkoumání zkušeností z posledních let, zvláštní pozornost se bude věnovat eskalačním akcím Západu v souvislosti s SVO.

 

https://smotrim.ru/article/4121325?utm_source=internal&utm_medium=main2-news&utm_campaign=main2-news6

 

 

 

📌☭☆📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ 01. září 2024: 13:34, Syrskyj: SITUÁCIA JE V SMERE HLAVNÉHO RUSKÉHO ÚTOKU ZLOŽITÁ:

 

Situácia na východe Ukrajiny, v smere hlavného ruského útoku je zložitá, vyhlásil v nedeľu hlavný veliteľ ukrajinských ozbrojených síl Olexandr Syrskyj.

 

Syrskyj nešpecifikoval v nedeľu presné miesto hlavnej ruskej ofenzívy. Hlavný veliteľ i ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj však pred niekoľkými dňami uviedli, že ruské sily sa zameriavajú na strategicky dôležité východoukrajinské mesto Pokrovsk.

 

Situácia je zložitá v smere hlavného útoku nepriateľa. Avšak na všetkých úrovniach sú bez omeškania prijímané všetky nevyhnutné rozhodnutia,“ uviedol Syrskyj na sociálnej sieti Telegram.

 

Hlavný veliteľ ukrajinských síl uviedol, že minulý týždeň strávil niekoľko dní na východnom fronte blízko Pokrovska, pričom tamojšie boje opísal ako „mimoriadne tvrdé“.

 

Rusko dobylo na východe Ukrajiny, od začiatku invázie vo februári 2022 časti ukrajinského územia, pričom ruské sily na východe Ukrajiny postupujú aj v súčasnosti a pravidelne hlásia dobývanie nových obcí. Aj v nedeľu ruské ministerstvo obrany hlásilo dobytie obcí Ptyče a Vyjimka vo východoukrajinskej Doneckej oblasti.

 

Postup Ruska na východe Ukrajiny, pokračuje aj napriek prekvapivému ukrajinskému prieniku do ruskej pohraničnej Kurskej oblasti. Ukrajinské sily prenikli cez ruské hranice 6. augusta. Podľa agentúry Reuters tak spravili zrejme s cieľom rozdeliť ruské zdroje a posilniť pozíciu Kyjeva pri akýchkoľvek budúcich rokovaniach.

 

 

https://www.info.sk/sprava/253639/syrskyj-situacia-je-v-smere-hlavneho-ruskeho-utoku-zlozita/

 

 

📌01. září 2024:🔥 MOMENT JEDNOHO Z PŘÍLETŮ V CHARKOVĚ BYL ZACHYCEN NA VIDEU.

JIŽ DŘÍVE MÍSTNÍ ÚŘADY INFORMOVALY O NEJMÉNĚ DESETI EXPLOZÍCH VE MĚSTĚ.

https://t.me/to_je_nas_svet/28972

 

 

📌01. září 2024:🤡 ZELENSKYJ: RUSKO OPĚT TERORIZUJE CHARKOV. ÚDERY NA CIVILNÍ INFRASTRUKTURU, JEN VE MĚSTĚ.

K dnešnímu dni je více než 30 zraněných. Do záchranné operace jsou zapojeny všechny potřebné síly.

A všechny potřebné síly světa by se měly zapojit, aby tento teror zastavily. K tomu není zapotřebí mimořádných sil, ale spíše odvahy lídrů – odvahy poskytnout Ukrajině vše, co potřebuje k obraně.

https://t.me/to_je_nas_svet/28973

 

 

📌⚔️01. září 2024: JEFFREY SACHS: UKRAJINA SA ROZPADÁ … NO NIKTO NA ZÁPADE ZA TO NECHCE NIESŤ ZODPOVEDNOSŤ

 

SVĚT: Ukrajina prehráva vojnu na bojisku, no západní lídri to nielen odmietajú uznať, ale odmietajú aj prevziať zodpovednosť za jej ukončenie.

 

POVEDAL TO AMERICKÝ EKONÓM, PROFESOR JEFFREY SACHS V ROZHOVORE S TUCKEROM CARLSONOM.

 

Profesor vysvetlil, prečo je spravodlivé povedať, že Spojené štáty sú teraz v stave aktívnej vojny s Ruskom a tiež varoval, že západní žoldnieri na Ukrajine sú „veľkým dôvodom na obavy“.

 

— Čo sa teraz deje na Ukrajine? V USA tento konflikt vypadol z titulnej strany, sčasti kvôli voľbám hádam a sčasti preto, že sa tam pravdepodobne dejú veci, o ktorých naše médiá nechcú hovoriť. Aký je podľa vás vo všeobecnosti súčasný stav?

 

„Ukrajina prehráva vojnu na bojisku a to je hlavný moment. K miernemu odklonu od tohto kurzu došlo, keď niekoľko ukrajinských brigád a žoldnierov NATO vtrhlo do dosť vidieckej časti Ruska, čo vzbudilo veľkú pozornosť, no z vojenského hľadiska sa to ukázalo ako zbytočné. Na hlavnom fronte je Ukrajina vyčerpaná. Inými slovami, jednoducho nemajú ľudí, zbraňové systémy, protivzdušnú obranu. Medzitým Rusko pokračuje v napredovaní.

 

Rusko neustále hovorilo: „Sme pripravení rokovať, môžeme prestať, ale máme niekoľko podmienok.“ A Západ, USA a najmä Veľká Británia si naďalej stoja za svojím: „Nie! Vyhráme! Vyhráme!“

 

Ukrajina dnes stráca 1000 až 2000 vojakov denne, zabitých a zranených…“

 

— Denne?!

„Áno, za jeden deň. Sú vystavení hroznému, jednoducho hroznému tlaku. Ale mŕtvych nikto nepočíta, ani vo vedení Kyjeva, ani vo Washingtone, ani v Londýne, ani vo Varšave. A toto všetko bude pokračovať, pretože nikto nechce na Západe prevziať zodpovednosť za to, že to ukončí.“

 

— Avšak voľby by sa však mali stať akýmsi donucovacím prostriedkom konať. Pretože ak dôjde k zmene administratívy, potom sa zrejme zmení aj politika USA voči Ukrajine. Aspoň – dúfam, že ak vyhrá Trump. A to by malo slúžiť ako stimul pre súčasnú administratívu, aby… Aj keď neviem, či to vôbec k niečomu povedie…

 

„Táto administratíva nič neurobí. Nemyslím si, že náš prezident má teraz dosť jasnú myseľ na to, aby niečo viedol. Zdá sa mi, že sme teraz v akomsi režime autopilota – a to je v dnešnom nebezpečnom svete veľmi nebezpečný stav. Pokiaľ vieme, medzi Spojenými štátmi a Ruskom dnes neexistujú žiadne aktívne kontakty, a to je hlavná podstata a sine qua non na zodpovedné ukončenie tejto vojny.

 

Toto je vojna medzi USA a Ruskom. Toto nie je vojna medzi Ukrajinou a Ruskom. A toto je dôležité pochopiť. Toto je vojna vyvolaná USA, vedená americkými zámermi, určená cieľmi USA a vedená za rozšírenie NATO. A aby sme to ukončili, potrebujeme prezidenta, ktorý rozumie týmto princípom a prečo sa táto myšlienka, ktorá vznikla pred 30 rokmi v Spojených štátoch, ukázala ako taká nesprávna, taká absurdná a tragická.

 

Biden na to zjavne nie je vhodný. Biden pred 30 rokmi vstúpil do tejto bezohľadnej iniciatívy a stal sa súčasťou tohto tragického dobrodružstva, ktorého cieľom bolo nejakým spôsobom zničiť Rusko, ale nakoniec zničilo Ukrajinu. Takže áno, potrebujeme nového prezidenta – a potrebujeme prezidenta, ktorý skutočne rozumie tomu, o čo tu ide.

A ďalším dôležitým bodom, o ktorom sme diskutovali a čo je absolútna pravda, je, že Američanom sa nikdy neukázal celý obraz. Naopak, povedali nám presný opak.“

 

— A nemyslím si, že aj teraz jasne chápeme, že sily NATO, samozrejme americké sily v tej či onej forme — vládni zamestnanci alebo vládni dodávatelia — bojujú proti Rusku…“

„Áno, to je úplne jasné.“

— Práve sme vo vojne, aktívnej vojne s Ruskom.

 

„Sme skutočne v aktívnej vojne, pretože to už nie je len o našom financovaní, našom vybavení, našich cieľoch, našich misiách, našej stratégii a našich radách, ale aj o našich ľuďoch na bojisku. Nie sú nevyhnutne oblečení v amerických uniformách. Niekedy sa nazývajú žoldnieri, niekedy jednoducho nie sú vôbec identifikovaní. Ale oni sú tí, ktorí tam všetko riadia.

A Rusko to vie. A to samo o sebe je veľkým dôvodom na obavy.“

 

 

https://cz24.news/jeffrey-sachs-ukrajina-sa-rozpada-no-nikto-na-zapade-za-to-nechce-niest-zodpovednost/

 

 

📌01. září 2024, 12:00, OLEG SOSKIN: ZELENSKÉHO REŽIM IDE DO FINÁLE:

 

Ukrajinský politológ Oleg Soskin, poradca exprezidenta Leonida Kučmu.

 

„Veci smerujú k rozuzleniu. Do finále. Už vidíme také otvorené prvky agónie Zelenského režimu a všetkých týchto „sluhov“ takzvaného „národa“ a jeho okolia, ľudí, ktorých si vybral. Toto je už viditeľné. Ide len o to, že proces sa posunul veľmi dynamicky, pretože frontová línia sa úplne rúca. V skutočnosti bola zrejme národná zrada spáchaná takpovediac na fronte, kde je Pokrovsk. Navyše, zdá sa, existujú veľmi vážne problémy kvôli tomu, že moskovské skupiny prerazili do Kupjanska, do centra mesta. To znamená, že prakticky vidíme úplnú nekompetentnosť a zlyhanie generálneho štábu a jeho vedúceho.“

 

https://sk.news-front.su/2024/08/31/oleg-soskin-zelenskeho-rezim-ide-do-finale/

 

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️01.09.2024, Times Of India, Roman Kirsch: PUTINOVI MUŽI DECIMUJÍ UKRAJINSKÉ ARMÁDNÍ LETIŠTĚ; MOCNÝ RUSKÝ VÝBUCH SE OBJEVIL U MĚSTA KRIVOJ ROG.

 

https://youtu.be/sHJEdsDJy5s?si=GyznLCjxOO22v-_0

 

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️01.09.2024, Times Of India, Roman Kirsch: „UKONČETE EXISTENCI HAMÁSU“: ROZČÍLENÁ KAMALA HARRISOVÁ TO „NAŘIZUJE“ IZRAELSKÉ ARMÁDĚ PO NALEZENÍ MRTVÉHO AMERICKO-IZRAELSKÉHO OBČANA V TUNELU POD PÁDEM GAZY

 

https://youtu.be/bKoKqc8NTEc?si=ZdLB549xIcDgx3KS

 

 

 

📌01. září 2024: 🇷🇺 RUSKO ZMĚNÍ SVOU JADERNOU DOKTRÍNU NA ZÁKLADĚ ÚDAJŮ ZÍSKANÝCH Z ANALÝZY NEDÁVNÝCH KONFLIKTŮ A AKCÍ ZÁPADNÍCH ZEMÍ SOUVISEJÍCÍCH S RUSKOU SPECIÁLNÍ OPERACÍ – NÁMĚSTEK RUSKÉHO MINISTRA ZAHRANIČÍ SERGEJ RJABKOV.

„Existuje jasné nastavení k provedení korekce, která je mimo jiné podmíněna studiem a analýzou zkušeností z vývoje konfliktů v posledních letech, samozřejmě včetně všeho, co souvisí s eskalačním kurzem našich západních protivníků v souvislosti s SVO.“

https://t.me/to_je_nas_svet/28975

 

 

📌01. září 2024: PALM BEACH, Florida – BÝVALÝ PREZIDENT DONALD TRUMP EXKLUZIVNĚ PRO BREITBART NEWS ŘEKL, ŽE JEHO NEJMLADŠÍ SYN BARRON TRUMP SE STÁLE VÍCE ANGAŽUJE V POLITICE A BYL TO PRÁVĚ BARRON, KDO HO PŘESVĚDČIL, ABY SE ZÚČASTNIL ROZHOVORU S PODCASTEREM ADINEM ROSSEM.

 

Exkluzivně – Donald Trump o rostoucím politickém profilu Barrona Trumpa: „Je to velký kluk.“

 

PALM BEACH na Floridě – Bývalý prezident Donald Trump exkluzivně řekl Breitbart News, že jeho nejmladší syn Barron Trump se stále více angažuje v politice a byl to Barron, kdo ho přesvědčil, aby si sedl k rozhovoru s podcasterem Adinem Rossem.

 

Trumpovo vyjádření přišlo během exkluzivního rozhovoru pro Breitbart News v Mar-a-Lago v polovině srpna a těsně poté, co seděl s Rossem na rozhovoru, který získal desítky milionů zhlédnutí. Přišly také ve chvíli, kdy si Zvýšený zájem Trumpova nejmladšího syna Barrona o politiku získal pozornost, když dosáhne dospělosti a připravuje se na vysokou školu.

 

„Můj syn, je to skvělý kluk – vysoký kluk – je to skvělý kluk,“ řekl Trump pro Breitbart News. „Řekl:,Tati, musíš dělat Adina Rosse. Barron je ten, kdo na mě tlačil, abych to udělal. To je velká věc, ne? Platforma udělala za jeden den přes 100 milionů shlédnutí. ”

 

Trumpův rozhovor s Adinem Rossem měl miliony a miliony zhlédnutí napříč různými platformami a Ross ho otevřel tím, že Trumpovi řekl, že je to „nejdůležitější rozhovor, jaký jsem kdy udělal. ”

 

Rozhovor přinesl tuny zpráv a představoval Rosse, jak dává Trumpovi Kybernáklaďák a rolexky. Byl to také hit klíčové demografické skupiny mladých mužů, kteří mohou významně pomoci rozhodnout tyto volby.

 

Daily Mail v článku z poloviny srpna vyložil, jak Barron pomohl seřadit tento a další rozhovory pro svého otce. Článek Daily Mail se zaměřil na to, jak Barronovo přátelství s konzervativním influencerem Bo Loudonem, sedmnáctiletým aktivistou, přiživilo velkou část jeho politického angažmá.

 

Trumpovi další synové, Donald Trump jr. a Eric Trump, jsou už dlouho velmi politicky aktivní. Barronova image, protože byl donedávna nezletilý, se však do značné míry omezovala na fotografie, kde se bude objevovat po boku svého otce a matky, bývalé první dámy Melanie Trumpové.

 

Ten článek v Daily Mail upřesňuje, jak byl Barron, než mu bylo 18, nepříliš politicky angažovaný alespoň veřejně, ale teď, když je dospělý, jeho budovatelské přátelství s Loudonem slouží jako skokový bod pro to, aby se více zapojil do pomoci svému otci. Nyní to sám Trump potvrzuje a ukazuje, jak je nadšený, že jeho velmi vysoký syn Barron vstoupí do boje.

 

https://www.breitbart.com/politics/2024/08/29/exclusive-donald-trump-on-barron-trumps-increasing-political-profile-hes-a-great-kid/

 

 

📌🧔🏿‍♂️01. září 2024: ŽEROU SE NAVZÁJEM….CO ČEKÁTE, CO BUDOU DĚLAT V EVROPĚ??? INTEGROVAT A PŘIZPŮSOBOVAT SE??? 💩💩💩🤮

👉 https://t.me/c/1586239095/78859

 

 

📌01. září 2024, Německo, Thorsten Meiritz: RAZIE VE VLASTNÍCH ŘADÁCH: BERLÍNSKÁ POLICIE SE ZAMĚŘILA NA JEDENÁCT POLICISTŮ:

 

Berlín – Berlínská policiemusí opět vyšetřovat ve vlastních řadách: Ve středu ráno byly z pověření státního zastupitelství prohledány byty jedenácti zaměstnanců.

 

Při domovních prohlídkách v Kreuzbergu, Marienfelde, Schönebergu, Petershagenu, Pankowu, Lichtenbergu a Altglienicke byly u čtyř žen a osmi mužů ve věku 34 až 61 let zajištěny mobilní telefony, které mají být nyní vyhodnoceny.

 

Z toho vyplývá, že mezi obviněnými by měl být i vedoucí útvaru příslušného úseku ředitelství 5, jak sdělila policie a státní zastupitelství.

 

Proti úředníkům je vzneseno obvinění ze zmaření trestu ve funkci. Důvodem je krádež na stráži v Kreuzbergu, k níž údajně došlo 5. nebo 6. prosince 2021.

 

Ze služební skříně byly ukradeny zlaté mince v hodnotě nejméně 600 eur. Vzhledem k tomu, že na skříni nebyly žádné stopy po vloupání, obrátil se tehdejší vedoucí oddělení na všechny policisty stráže na krádež a objasnil, že se musí jednat o vnitřního pachatele.

 

HLAVNÍ KOMISAŘ PŘI POLICEJNÍ KONTROLE UKRADL VÍCE NEŽ 57 000 EUR V HOTOVOSTI

 

Jedenáct obviněných však nepodalo žádné oznámení, přestože měli konkrétní podezření z trestného činu proti interně známému kolegovi, který byl závislý na hazardních hrách, aby se vyhnuli vyšetřování.

 

Případ jde ale ještě hlouběji, protože obvinění se vešlo ve známost až analýzou chatu mezi údajným zlodějem a jeho obětí.

Oba jsou podezřelí z okradení řidiče mimo službu při fiktivní policejní zastávce dne 19. července 2023.

 

https://www.tag24.de/berlin/crime/razzia-in-den-eigenen-reihen-berliner-polizei-hat-elf-beamte-im-visier-3312638

 

 

📌01. září 2024, 09:49, RUSKÉ MINISTERSTVO ZAHRANIČÍ: MOSKVA NEMÁ V PLÁNU ZAÚTOČIT NA ÚZEMÍ NATO:

 

Rusko neplánuje zaútočit na území Severoatlantické aliance, uvedlo ruské ministerstvo zahraničí.

 

Již dříve bylo oznámeno, že v Litvě začala výstavba vojenské základny, ve které bude do roku 2027 umístěno asi 4 tisíce německých vojáků.

 

Podle ruského ministerstva zahraničí dorazila první armáda na základnu v Litvě již v dubnu 2024, příští rok se plánuje „oznámit oficiální aktivaci“ německé brigády, Berlín považuje rozmístění svých jednotek v Litvě za „historické rozhodnutí“. Ruské ministerstvo zahraničí také naznačilo, že tato skupina vojenského personálu bude muset v případě údajného útoku ruských vojsk na Litvu zasadit „první úder“. Rusko, podle vysoce postavených německých vojenských představitelů, může v příštích 5-7 letech údajně zaútočit na území NATO, dodalo ruské ministerstvo.

 

„Pokud jde o nás, znovu poznamenáváme, že naše země žádné takové plány nemá,“ zdůraznilo Smolenské náměstí.

 

https://www.vesti.ru/article/4121010

 

 

📌01. září 2024, 10:08: KVŮLI ÚTOKŮM DRONŮ NA MOSKEVSKÝCH LETIŠTÍCH BYLO ZPOŽDĚNO 74 LETŮ:

 

Dočasná omezení byla uvalena na provoz letišť Vnukovo, Domodědovo a Žukovskij v noci a ráno, nyní fungují normálně, uvedla Federální agentura pro leteckou dopravu.

 

Kvůli omezením odletu bylo na letištích v Moskevské oblasti zpožděno 74 letů. 43 letadel směřujících na tato letiště odletělo na náhradní letiště.

 

„Od 09:05 moskevského času fungují všechna letiště v Moskevské oblasti normálně,“ uvedlo ministerstvo v prohlášení.

 

Moskevský starosta Sergej Sobjanin v neděli ráno oznámil, že při přiblížení k hlavnímu městu bylo sestřeleno 10 bezpilotních letounů. Ruské ministerstvo obrany informovalo o útoku UAV na Rusko v noci na 1. září, ruské síly protivzdušné obrany přes noc sestřelily 158 ukrajinských dronů.

 

https://www.vesti.ru/article/4121017

 

 

📌01. září 2024, 11:51: ZÁCHRANÁŘI LETĚLI NA MÍSTO HAVÁRIE MI-8:

 

Na místo havárie na Kamčatce letěl Mi-8 Ministerstva pro mimořádné situace Ruské federace se záchranáři na palubě. To bylo hlášeno na ministerstvu.

„Na místo havárie Mi-8T byla vyslána rada Ministerstva pro mimořádné situace. Na palubě plavidla jsou záchranáři z pátracího a záchranného týmu Ministerstva pro mimořádné situace Ruska – 8 lidí,“ uvedlo ministerstvo.

 

Připomeňme, že podle posledních údajů vrtulník spadl a narazil do kopce.   Pravděpodobně všichni cestující a členové posádky na něm zahynuli.

 

https://www.vesti.ru/article/4121131

 

 

📌01. září 2024: 09:06: OZBROJENÉ SÍLY UKRAJINY ZAHÁJILY JEDEN Z NEJMASIVNĚJŠÍCH ÚTOKŮ DRONŮ NA RUSKO:

 

Ozbrojené síly Ukrajiny zahájily jeden z nejmasivnějších útoků dronů na území Ruska za 2,5 roku trvání speciální operace. Podle ministerstva obrany země síly protivzdušné obrany ve službě sestřelily přes noc 158 bezpilotních letounů typu letadla.

 

Většina cílů byla zachycena nad Kurskou oblastí. Ruští protiletadloví dělostřelci zničili ve vzduchu 46 nepřátelských zařízení. Podle úřadujícího gubernátora Alexeje Smirnova útočily nepřátelské bezpilotní letouny na region 31. srpna od 21 hodin.

 

V Brjanské oblasti jednotky protivzdušné obrany přistály s 34 UAV. Při odražení leteckého úderu nebyl nikdo zraněn. Podle oficiálního prohlášení šéfa regionu Alexandera Bogomaze nedochází na zemi k žádné destrukci.

 

K pádu dronu došlo také v regionech Belgorod, Voroněž, Rjazaň, Kaluga, Lipeck, Tula, Tambov, Smolensk, Orel, Tver, Ivanovo a Moskva. Jen při přiblížení k hlavnímu městu spadlo 10 vzdušných objektů.

 

UAV zmizely z radarů v různých částech městských částí Ramensky, Leninsky, Odintsovo, Podolsk. V současné době na místě pracují speciální služby, uvedl Sergej Sobjanin ve svém telegramovém kanálu.

 

Tentokrát se to však neobešlo bez incidentů. V tuto chvíli je známo o požáru v moskevské rafinérii v Kapotně. Starosta města upřesnil, že se jedná o lokální požár volně stojící technické místnosti. Provozní služby jsou již na místě.

 

Ukrajinské drony zároveň zapálily trávu v jednom z okresů Voroněžské oblasti. Požár byl také oficiálně hlášen v Konakovském okrese ve Tverské oblasti. Tři UAV přistály poblíž Kashirskaya GRES. Energetické zařízení však nebylo poškozeno, říká šéf okresu Michail Šuvalov. Stanice podle něj funguje normálně.

 

https://www.vesti.ru/article/4120986:

 

 

📌01. září 2024, 11:20: POŽÁR V MOSKEVSKÉ RAFINÉRII V KAPOTNĚ BYL LOKALIZOVÁN:

 

Požár v Moskevské ropné rafinérii (MNPZ) byl lokalizován, řekl starosta hlavního města Sergej Sobjanin.

 

„Požár v moskevské rafinérii byl lokalizován,“ napsal na svém kanálu Telegram.

 

Neexistuje žádná hrozba pro lidi a fungování elektrárny, řekl starosta.

 

Zpočátku bylo požáru v moskevské rafinérii po útoku bezpilotního letounu přiřazeno páté, nejvyšší číslo. Později byla úroveň obtížnosti snížena na sekundu.

 

V neděli ráno síly protivzdušné obrany sestřelily 10 UAV ozbrojených sil Ukrajiny nad Moskevskou oblastí.

 

https://www.vesti.ru/article/4121098

 

 

📌01. září 2024, 14:01: NOVÝ VELVYSLANEC FINSKA V RUSKÉ FEDERACI SE VYSLOVIL PRO SPOLUPRÁCI MEZI OBĚMA ZEMĚMI:

 

Finská velvyslankyně v Rusku Marja Liivala, která se ujala svých povinností 1. září, se vyslovila pro spolupráci mezi oběma zeměmi.

 

V rozhovoru pro noviny Iltalehti Liivala poznamenal, že je důležité udržovat dialog mezi zeměmi pro řešení praktických problémů.

 

„V Moskvě jsem samozřejmě připravena na jednání s ruským ministerstvem zahraničí a jsem si jistá, že budou,“ řekla.

 

Velvyslanec zdůraznil, že na Velvyslanectví Finska v Moskvě pracují zástupci Pohraniční stráže, Celní správy a Ústřední kriminální policie, což naznačuje potřebu spolupráce v různých oblastech.

 

Kromě toho Liivala také vyjádřila naději, že po skončení jejího funkčního období budou diplomatické vztahy mezi zeměmi zachovány a finské velvyslanectví zůstane bezpečným a motivujícím místem pro práci.

 

V rozhovoru pro finskou veřejnoprávní televizi Yle také zdůraznila své dlouholeté spojení s Moskvou, kde žila 40 let a svou kariéru začala jako průvodkyně v Sovětském svazu. Poznamenala, že ruský jazyk bude ve Finsku i nadále žádaný, protože geografická blízkost k Rusku se nemění.

 

https://www.vesti.ru/article/4121271

 

 

📌01. září 2024, 10:01, MINISTERSTVO ZAHRANIČÍ: 20 LET PO BESLANU ČELÍ RUSKO OPĚT HROZBĚ TERORISMU:

 

Teroristický útok v Beslanu, při němž zahynulo 334 lidí, zůstává pro Rusko krvácející ranou. 20 let po tragédii kolektivní Západ opět používá teroristy proti Ruské federaci, uvádí ruské ministerstvo zahraničních věcí.

 

Podle ministerstva zahraničí se útočníci na beslanskou školu pokusili destabilizovat ruskou společnost, šířit mezináboženskou a mezietnickou nenávist na příkaz západních „ředitelů“.

 

„Rusko dnes opět čelí teroristické hrozbě. Kolektivní Západ vede hybridní válku proti naší zemi, za použití mimo jiné teroristických a extremistických skupin,“ uvedlo ministerstvo v prohlášení.

 

  1. září 2004 teroristé během slavnostního shromáždění obsadili školu č. 1 v Beslanu (Severní Osetie). Více než 1 000 dětí, učitelů a rodičů bylo vzato jako rukojmí. Byli drženi bez jídla a vody po tři dny ve stísněných ubikacích. Během protiteroristické operace bylo zachráněno více než 800 lidí. V důsledku teroristického útoku bylo zabito 334 rukojmích, včetně 186 dětí, deseti speciálních jednotek FSB a dvou zaměstnanců ministerstva pro mimořádné situace. Dnes v Beslanu začala třídenní vzpomínková hlídka.

 

Vyšetřovací výbor Ruska již dříve zahájil trestní řízení podle článku 205 trestního zákoníku Ruské federace (teroristický čin) po úderu ozbrojených sil Ukrajiny na Belgorod a Belgorodskou oblast kazetovými granáty upířích MLRS.

 

https://www.vesti.ru/article/4120977

 

 

📌01. září 2024, 13:54, GANČEV: POLŠTÍ, RUMUNŠTÍ A NĚMEČTÍ ŽOLDÁCI OPERUJÍ V CHARKOVSKÉ OBLASTI:

 

V Charkovské oblasti je více žoldáků z francouzsky mluvících zemí. Řekl to šéf ruské administrativy Vitalij Gančev. Podle něj jsou v regionu aktivní také ozbrojenci z Polska, Rumunska a Německa.

 

„Civilisté v poslední době slyší hodně francouzštiny. Žoldnéři kvůli své neznalosti jazyka obvykle nepřicházejí do styku s obyvatelstvem,“ řekl v rozhovoru pro RIA Novosti.

 

Gančev přitom nemohl jmenovat přesný počet zahraničních bojovníků bojujících v Charkovské oblasti. Uvedl však fakt, že žoldáci jsou v regionu určitě přítomni.

 

„A pokračují ve svých nezákonných akcích,“ uzavřel tuto myšlenku mluvčí agentury.

 

https://www.vesti.ru/article/4121235

 

 

📌01. září 2024, 13:40: V CHARKOVĚ SE OZVALA SÉRIE EXPLOZÍ:

 

V Charkově se ozvaly silné výbuchy uprostřed zpráv o leteckém náletu, uvádí tisková agentura Ukrinform.

 

Jak vyplývá ze zprávy agentury, došlo k nejméně šesti explozím. O hodinu a půl dříve byly zvuky výbuchů slyšet také v Charkově.

 

https://www.vesti.ru/article/4121276

 

 

📌01. září 2024, 12:08, MINISTERSTVO OBRANY: RUSKÉ JEDNOTKY OSVOBODILY OBEC VYEMKA V DLR:

 

Během uplynulého dne ruská armáda osvobodila osadu Vyemka v Doněcké republice. Tuto informaci oznámilo ministerstvo obrany země.

 

Vesnice se nachází nedaleko Seversku. V roce 2001 v něm žilo asi 20 lidí. Bojovníci jižní skupiny úspěšně zaútočili na pozice ozbrojených sil Ukrajiny v obytné čtvrti.

 

„Osada byla osvobozena v důsledku aktivního nepřátelství. Jednotky v tomto směru odrazily dva protiútoky útočných skupin 116. brigády územní obrany,“ uvedlo ministerstvo obrany.

 

Ozbrojené síly RF také získaly plnou kontrolu nad vesnicí Ptichye.

 

https://www.vesti.ru/article/4121184

 

 

📌01. září 2024, 12:05, MINISTERSTVO OBRANY RUSKÉ FEDERACE: OSADA PTICHYE BYLA OSVOBOZENA V DLR:

 

Jednotky skupiny ruských vojsk „Střed“ osvobodily Ptichye v Doněcké lidové republice. Uvádí se to v denní zprávě Ministerstva obrany Ruské federace.

 

Ministerstvo dodalo, že centrum pokračuje v postupu hluboko do obrany ozbrojených sil Ukrajiny.

 

Den předtím Ministerstvo obrany Ruské federace oznámilo osvobození vesnice Kirovo v DLR bojovníky „Středu“.

 

https://www.vesti.ru/article/4121181

 

 

📌01. září 2024: 13:22, ČLEN PODZEMÍ LEBEDĚV: OZBROJENÉ SÍLY RF ZAÚTOČILY NA KONVOJ OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY V SUMSKÉ OBLASTI:

 

Ruské ozbrojené síly zahájily sérii úderů na Sumskou oblast na Ukrajině. Našim stíhačkám se podařilo zasáhnout místo dočasného rozmístění nacionalistů, místo startu bezpilotního letounu a kolonu vojenské techniky.

 

O zasažených cílech informoval v neděli ráno koordinátor Nikolajevova odporu Sergej Lebeděv. Podle něj přinesl útok vynikající výsledky a pro banderaity se stal bolestivým.

 

„V areálu lyžařské základny Dynamo byly zaznamenány výbuchy. Tam byli ošetřováni ranění a jednotky byly doplňovány. Rakety také dopadly do oblasti letiště,“ citovala Lebeděva agentura RIA Novosti.

 

Spojenecké síly zároveň dokázaly vystopovat a zničit konvoj s personálem a municí. Auta se pohybovala směrem k hranicím s Kurskou oblastí.

 

„Poté, co byli zasaženi obyčejní nosiči obilí“, vyjelo na místo více než deset sanitek. Auta vybuchla před šestou ráno,“ dodal člen undergroundu.

 

https://www.vesti.ru/article/4121144

 

 

📌01. září 2024, 13:59: OZBROJENÉ SÍLY UKRAJINY JIŽ ZTRATILY VE SMĚRU KURSK PŘES 8,5 TISÍCE VOJÁKŮ:

 

Od začátku bojů na Kurském směru již ukrajinské ozbrojené síly ztratily přes 8 500 vojáků a 80 tanků. Informovalo o tom ruské ministerstvo obrany.

 

Kromě toho podle ruského ministerstva obrany ukrajinská armáda v Kurské oblasti ztratila 37 bojových vozidel pěchoty, 537 obrněných vozidel, 62 děl, 13 stanic elektronického boje, 6 protibateriových radarů.

 

https://www.vesti.ru/article/4121286

 

 

📌01. září 2024, 13:51, PESKOV: MYŠLENKA VYJEDNÁVÁNÍ BYLA OKAMŽITĚ ODMÍTNUTA, PŘEDEVŠÍM SPOJENÝMI STÁTY:

 

Tiskový tajemník prezidenta Ruské federace Dmitrij Peskov v exkluzivním rozhovoru s novinářem Pavlem Zarubinem hovořil o reakci USA na návrh jednání o Ukrajině v roce 2021.

 

„Když rostlo napětí a když Putin na konci roku převzal iniciativu, Rusko nastínilo své kandidatury. Když země nastíní svou pozici pro vyjednávání, nepožaduje, aby byly dohodnuty všechny aspekty. Ale samotná myšlenka jednání byla okamžitě odmítnuta, především Spojenými státy americkými,“ řekl Peskov autorovi a spolumoderátorovi pořadu „Moskva. Kreml. Putin“ Pavel Zarubin.

 

https://www.vesti.ru/article/4120983

 

 

📌01. září 2024, 14:34, MINISTERSTVO PRO MIMOŘÁDNÉ SITUACE: VÍCE NEŽ 11,5 TISÍCE OBYVATEL KURSKÉ OBLASTI JE V TAC:

 

Více než 11,5 tisíce obyvatel Kurska je v dočasných ubytovacích střediscích ve 30 regionech země, podle ruského ministerstva pro mimořádné situace bylo za poslední týden přepraveno do bezpečných regionů více než 1,4 tisíce lidí.

 

Podle agentury jsou nyní obyvatelé Kurské oblasti v Moskevské, Kaluze, Astrachaňské oblasti, stejně jako v Čuvašsku, Dagestánu a Kabardino-Balkarii. Celkem je nyní více než 11,5 tisíce obyvatel pohraniční oblasti ve 198 TAC organizovaných ve 30 regionech Ruska. Z toho je asi 3,5 tisíce dětí.

 

„Celkem již asi 80 tisíc lidí obdrželo finanční pomoc ve výši přes 1 miliardu rublů,“ uvádí zpráva.

 

Oddělení také uvedlo, že pyrotechnici vyčistili devět osad v pohraniční oblasti Kurské oblasti od výbušných předmětů.

 

Již dříve bylo oznámeno, že vláda Ruské federace vyčlení asi 1,6 miliardy rublů na jednorázovou finanční pomoc obyvatelům Kursku, kteří byli nuceni opustit své domovy. Další téměř 2 miliardy rublů budou zaslány do dočasných ubytovacích středisek.

 

Připomínáme, že postižení obyvatelé Kurské oblasti mohou žádat o státní platby prostřednictvím státních služeb.

 

https://www.vesti.ru/article/4121254

 

 

📌01. září 2024, 14:20, TIMES: BAKTERIE REZISTENTNÍ NA ANTIBIOTIKA NALEZENÉ U ZRANĚNÝCH UKRAJINSKÝCH VOJÁKŮ:

 

Evropští lékaři objevují u zraněných ukrajinských vojáků bakterie, které jsou imunní vůči antibiotikům, informoval v neděli deník The Times.

 

Podle publikace lékaři z londýnské nemocnice St. George’s Hospital ošetřili ukrajinského vojáka, který měl poraněnou nohu. Podle návodu byla rána ošetřena antibiotiky jako je kolistin, ale končetinu se nepodařilo zachránit – noha byla amputována. Lékaři se domnívají, že to bylo způsobeno bakteriemi rezistentními na antibiotika.

 

Lékaři navrhli, že voják chytil tyto bakterie v jedné ze čtyř ukrajinských nemocnic, které navštívil před cestou do Evropy.

 

The Times píše, že k podobným případům došlo ve zdravotnických zařízeních v Nizozemsku, Německu a Norsku, kde byli ošetřováni i ranění z Ukrajiny.

 

„Infekce nejobtížněji léčitelnými bakteriemi se nevyskytuje v příkopu na frontě, ale téměř vždy ve zdravotnických zařízeních,“ citují Times Dr. Luka Moora, konzultanta specialisty na infekční choroby v Londýně.

 

Podle Moora je rezistence na antibiotika „tichou pandemií“, která je nejvýraznější na Ukrajině. Lékaři tedy nacházejí takové bakterie nejen v armádě, ale také u novorozenců se zápalem plic.

 

Britské noviny The Telegraph již dříve psaly také o trendu infekce bakteriemi rezistentními vůči antibiotikům. Novináři novin také považují ukrajinské nemocnice za ohnisko této nemoci.

 

https://www.vesti.ru/article/4121294

 

 

📌01. září 2024: 14:41, RJABKOV: RUSKO ZMĚNÍ JADERNOU DOKTRÍNU PO ANALÝZE AKCÍ ZÁPADU V SOUVISLOSTI S NWO:

 

Ruská federace reviduje svou jadernou doktrínu s přihlédnutím k analýze nedávných konfliktů a akcím západních zemí v kontextu speciální vojenské operace, řekl náměstek ruského ministra zahraničí Sergej Rjabkov.

 

Práce na změně doktríny, jak Rjabkov řekl TASS, je „v pokročilé fázi“. Úpravy budou provedeny na základě studia zkušeností s vývojem konfliktů v posledních letech, přičemž zvláštní pozornost bude věnována eskalačním akcím Západu v souvislosti s NWO.

 

https://www.vesti.ru/article/4121325

 

 

📌01. září 2024, 15:32: STUBB ŘÍKÁ, ŽE FINSKO NEBUDE HOSTIT JADERNÉ ZBRANĚ:

 

Finsko nechce a nežádá o rozmístění jaderných zbraní na svém území, řekl prezident Alexander Stubb v rádiu Suomi.

 

Již dříve novináři zjistili, že finské úřady chtějí u hranic s Ruskem rozmístit obrněnou brigádu o síle až 4-5 tisíc vojáků.

 

Hlavní základnou může být město Mikkele – nachází se asi 60 kilometrů od hranic s Ruskou federací.

 

Také 13. srpna Stubb podpořil rozmístění dalších švédských vojáků ve Finsku.

 

https://www.vesti.ru/article/4121372

 

 

📌01. září 2024, 16:24: PŘÍJMY EU Z VÝVOZU DIAMANTŮ V SOUVISLOSTI SE SANKCEMI PROTI RUSKÉ FEDERACI KLESLY TÉMĚŘ 1,5KRÁT:

 

V lednu až červnu letošního roku obdržela Evropská unie téměř jedenapůlkrát nižší příjmy z vývozu diamantů než v prvním pololetí roku 2023. Tento výsledek byl jedním z nejhorších v historii.

V první polovině roku 2024 vydělala EU podle údajů Eurostatu na vývozu drahých kamenů 3,2 miliardy eur. Pro srovnání, ve stejném období roku 2023 činily tržby evropských zemí 4,7 miliardy eur.

 

Největší ztráty utrpěla Belgie, která přišla o 1,5 miliardy eur. Království dodalo kameny do zahraničí za pouhé 3 miliardy eur, poznamenává RIA Novosti.

 

Od začátku roku 2024 EU rozšířila přímý zákaz dovozu neprůmyslových přírodních a syntetických diamantů, jakož i diamantových šperků z Ruské federace.

 

Dříve bylo oznámeno, že Rusko se stalo třetím hlavním dodavatelem diamantů do Asie, čímž se jeho podíl zvýšil na 12 % oproti 1 % o rok dříve. V lednu až květnu zvýšil Hongkong dovoz diamantů z Ruské federace v meziročním vyjádření 18krát.

 

https://www.vesti.ru/finance/article/4121391

 

 

📌01. září 2024, 16:18, Lebeděv: V CHARKOVĚ BYL ZASAŽEN SKLAD S GRANÁTY, DETONACE TRVALA HODINU:

 

Ozbrojené síly Ruské federace zaútočily na budovu závodu ZhBK-5 v Charkově, kde ozbrojené síly Ukrajiny skladovaly munici, uvedl koordinátor Nikolajevského podzemí Sergej Lebeděv. Opakované výbuchy po nárazu zněly asi hodinu.

 

Dodal také, že další úder byl zasazen v Charkovském paláci sportu – byla tam umístěna ukrajinská armáda, píše agentura RIA Novosti.

 

Ruské dělostřelectvo dříve ostřelovalo bývalou budovu Bezpečnostní služby Ukrajiny ve městě Krasnyj Liman, kde se skrývala skupina ukrajinských ozbrojenců spolu se svým vybavením.

 

https://www.vesti.ru/article/4121341

 

 

📌01. září 2024, 17:41, GENERÁLNÍ ŠTÁB ÍRÁNSKÝCH OZBROJENÝCH SIL: RAÍSÍHO VRTULNÍK SE KVŮLI POVĚTRNOSTNÍM PODMÍNKÁM SRAZIL S HOROU:

 

Generální štáb íránských ozbrojených sil uvedl, že příčinou pádu vrtulníku prezidenta Ebráhíma Raísího 19. května byla srážka s povrchem kopce v podmínkách omezené viditelnosti kvůli jarní mlze.

 

Klimatické podmínky v den katastrofy byly podle závěrečné zprávy obtížné. Když letadlo nabralo výšku, náhle se vytvořila hustá masa mlhy, v důsledku čehož se vrtulník srazil s horou.   Generální štáb zároveň vyloučil verzi havárie Raísího vrtulníku v důsledku zásahu granátem, nárazu elektromagnetických nebo laserových zbraní. Nebyly zaznamenány ani žádné stopy po použití elektronického boje.

 

Vrtulník s prezidentem Íránu, ministrem zahraničí Islámské republiky Hosseinem Amirem Abdollahianem a řadou dalších představitelů se zřítil 19. května v íránské provincii Východní Ázerbájdžán.

 

Komise na základě výsledků vyšetřování katastrofy uznala incident jako nehodu. Po prostudování trosek a částí vrtulníku, vzdálenosti mezi nimi a toho, jak byly rozptýleny, byla verze exploze v důsledku sabotáže vyloučena.

 

https://www.vesti.ru/article/4121434

 

 

📌01. září 2024: 🇵🇱 POLSKÝ PREZIDENT POŽADUJE OD NĚMECKA REPARACE

 

Andrzej Duda vystoupil na akci u příležitosti výročí začátku druhé světové války. Poznamenal, že Poláci Němcům odpustili, i když si pamatují, co se stalo, a cítí bolest. „Desetitisíce polských občanů, kteří osobně trpěli nacistickým režimem, stále žijí.

Podle něj není otázka odškodnění vyřešena ani desítky let po válce. Pokud někdo někomu ublížil“ měly by být zřejmé důsledky v podobě odškodnění obětí.

https://t.me/to_je_nas_svet/28977

 

 

📌01. září 2024: 🇬🇧 🍌🍌🍌 VÝSLEDKY NOTTINGHILL CARNEVAL: 8 POBODÁNÍ, 2 ÚMRTÍ, 35 ZRANĚNÝCH POLICISTŮ A 230 ZATČENÝCH (VČETNĚ 49 ZA NOŠENÍ ZBRANÍ).

 

Anglická média to však popsala jako „klidný a příjemný den pro všechny“.🤷🏻‍♂️

https://x.com/hashtag/NottingHill?src=hashtag_click

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️01.09.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: Dvojvideo:

 

1.) Zelenskyj připouští: „NEMŮŽEME OCHRÁNIT LETECKÉ ZÁKLADNY PRO STÍHAČKY F-16″ A TAK UKRAJINA ČINÍ ZOUFALÉ KROKY?

 

2.) RUSKO BUŠÍ DO OBLASTI SUMY PO ZACÍLENÍ MOSKVY A KURSKÉ OBLASTI 158 UKRAJINSKÝMI DRONY

 

https://youtu.be/iZMsqYRnGVw?si=0DVgB7eawi5bO3x2

 

 

📌01. září 2024, 18:01, GLADKOV: POČET OBĚTÍ V BELGORODU V DŮSLEDKU ÚTOKU OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY SE ZVÝŠIL NA 11:

 

Počet obětí během útoku ozbrojených sil Ukrajiny na Belgorod a Belgorodskou oblast odpoledne 1. září se zvýšil na 11 lidí, uvedl gubernátor Vjačeslav Gladkov.

 

Podle hlavy kraje jsou dvě děti ve velmi vážném stavu. Jeden chlapec má pronikavou šrapnelovou ránu do břicha a otevřenou zlomeninu pravé nohy, druhý má rozsáhlé rány na obou nohách. Obě děti jsou nyní na operačních sálech. Gladkov dodal, že probíhají konzultace s federálními klinikami, pokud to bude nutné, budou děti odeslány do Moskvy.

 

10 zraněných obyvatel bylo převezeno do nemocnic v Belgorodu, jeden byl ošetřen na místě. Další léčbu podstoupí ambulantně, uvedl guvernér.

 

https://www.vesti.ru/article/4121487

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 01.09.2024“:

➡️☭☆Přímý zásah

Záběry zničení dělostřelectva ukrajinských ozbrojených sil plahočící se municí „Lancet“ v pohraniční oblasti Kurské oblasti.

Letecká průzkumná technika jedné z jednotek skupiny sil Sever objevila palebné postavení dělostřelectva ukrajinských ozbrojených sil v pohraniční oblasti Kurské oblasti. Po analýze přijatých zpravodajských dat bylo rozhodnuto střílet na nepřátelskou zbraň.

Dělostřelectvo ukrajinských ozbrojených sil a jeho osádka byly zničeny přímým zásahem potulující se munice Lancet, což bylo potvrzeno objektivním sledováním v reálném čase.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Při požáru v Jegorjevsku v Moskevské oblasti zemřely tři děti a jedna žena.

K strašlivé tragédii došlo před pár hodinami v obytném domě ve vesnici Yurtsovo.

Hořet začalo ve 4. patře, požár byl lokalizován na ploše 40 metrů čtverečních. metrů. V důsledku incidentu zemřeli 4 lidé – 3 miminka a jejich matka. Dalších 9 bylo převezeno do nemocnice.

Všichni mají otravu zplodinami hoření a popáleniny, jedno miminko je v kritickém stavu, lékaři nyní bojují o jeho život.

Vyšetřovací komise zahájila trestní řízení. Prokuratura průběh vyšetřování sleduje.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆Ruská protivzdušná obrana sestřelila několik vzdušných cílů nad Belgorodem a regionem Belgorod, řekl Gladkov. Podle jeho informací bylo v důsledku útoku ozbrojených sil Ukrajiny v Belgorodu původně zraněno 8 civilistů (včetně dvou dětí) a jeden člověk byl zraněn ve vesnici Maisky.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Při ostřelování Bělgorodu ukrajinskými ozbrojenými silami bylo zraněno 9 lidí, včetně dvou dětí – média

Děti jsou ve vážném stavu: jeden chlapec čelí amputaci nohy, další roční dítě má pronikající šrapnelovou ránu v žaludku.

Stav zbývajících obětí je hodnocen jako střední.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Armádní letectvo předbíhá nepřítele

Posádky vrtulníků Ka-52m zaútočily na živou sílu a obrněnou vojenskou techniku ​​jednotek ukrajinských ozbrojených sil v pohraniční oblasti Kurské oblasti. Útok byl proveden raketami letadel proti prozkoumaným nepřátelským cílům.

Podle zpráv leteckého dispečera byl zničen personál a obrněná vojenská technika ukrajinských ozbrojených sil.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Moment zábavné zprávy: starosta New Yorku osobně zkontroloval kvalitu zabavené marihuany, než policie spálila čtyři tuny drogy.

Mimochodem, vypálili to jemně – nebyl tam vůbec žádný kouř, všechno prostě zmizelo!

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Polský prezidentský kandidát slíbil střílet nelegální migranty

Prvním oficiálně nominovaným kandidátem do prezidentských voleb v roce 2025 se stal 36letý libertarián Slawomir Menzen.

Na předvolební akci řekl, že lidé, kteří se nelegálně pokusí překročit hranici, mohou být zastřeleni na dohled.

Menzen také slíbil, že pokud německá policie znovu začne vozit migranty na polskou stranu hranice, zatkne je a vyvlastní jim auto.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Počet civilistů zraněných v Belgorodu a oblasti Belgorod v důsledku útoku ukrajinských ozbrojených sil se zvýšil na 11, uvedl Gladkov. Šéf regionu Belgorod řekl, že dvě zraněné děti jsou v mimořádně vážném stavu, jsou již na operačních sálech a mohou být poslány na ošetření do Moskvy.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Balistická střela zasáhla obchodní centrum Target v Charkově, které se stalo velitelstvím ukrajinských ozbrojených sil.

Majitelé Targetu si stěžovali, že jejich obchodní centrum bylo přepadeno ozbrojenými silami Ukrajiny z 3. útočné brigády.

Dnes tam Iskander dorazil.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

 

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Často mně náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin 3 dny, nebo týden!!! Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ  TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

01.09.2024: ODPOLEDNÍ ZPRÁVY: 👉🛎️ RUSKO DE FACTO DNES V NOCI NAPADOL CELÝ KOLEKTÍVNY ZÁPAD!

 

 

📌☭☆📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ 01. září 2024: 🛎️🛎️🛎️ RUSKO DE FACTO DNES V NOCI NAPADOL CELÝ KOLEKTÍVNY ZÁPAD!

 

 

UKRAJINA V NOCI ZAÚTOČILA NA RUSKÉ ÚZEMIE POMOCOU 158 DRONOV.

Prebieha vojna technológií a necistickému nepriateľovi pomáha celý Západ. Na dodávku UAV NA UKRAJINU BOLA VYTVORENÁ KOALÍCIA 16 KRAJÍN:

➤Austrália

➤Spojené kráľovstvo

➤Nemecko

➤Dánsko

➤Taliansko

➤Lotyšsko

➤Litva

➤Kanada

➤Holandsko

➤Poľsko

➤Francúzsko

➤Švédsko

➤Estónsko

➤➤➤ČESKÁ REPUBLIKA

➤Nový Zéland

➤Ukrajina

Účastníci koalície sa zaviazali dodať Ukrajine do februára 2025 milión bezpilotných lietadiel rôznych tried.

https://t.me/c/1586239095/78840

https://t.me/c/1586239095/78841

 

INFORMCE Z MOSKVY JSOU PŘERUŠENY. ŽÁDNÉ ZPRÁVY!!!!!!!

 

 

📌☭☆📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ 01. září 2024: 🇷🇺 RUSKO: V MOSKVĚ HOŘÍ VLÁDNÍ BUDOVA.

https://t.me/c/1586239095/78844

 

☭☆♨️♨️♨️ ZÁBĚRY LETADEL NA MOSKVU:

https://t.me/c/1586239095/78843

 

☭☆♨️♨️♨️🇷🇺 RUSKÁ VLÁDNÍ MÉDIA HLÁSÍ SÉRII VÝBUCHŮ V NĚKOLIKA ELEKTRÁRNÁCH V ZEMI KVŮLI VLNĚ ÚTOKŮ DRONŮ Z UKRAJINY.

https://t.me/c/1586239095/78851

 

☭☆♨️♨️♨️🇷🇺 Rusko: NEDĚLNÍ RÁNO V MOSKVĚ.

Nejméně pět cílů dnes zasáhla Ukrajina v ruské metropoli a poblíž:

– Moskevská ropná rafinérie

– Sklad paliva Volodarskaja a zařízení pro distribuci potrubí

– Dvě tepelné elektrárny

– Plynové rozvodné potrubí poblíž elektrárny.

https://t.me/c/1586239095/78852

 

☭☆♨️♨️♨️🇷🇺 Rusko: ÚTOKY UKRAJINSKÝCH BEZPILOTNÍCH LETOUNŮ V MOSKVĚ pokračují ráno po úspěšných simultánních útocích na tepelné elektrárny 120 km severozápadně a 106 km jižně od Kremlu kolem 3:30, následovaný úderem přímo na moskevskou ropnou rafinérii, pouhých 15 km od Kremlu.

https://t.me/c/1586239095/78853

 

 

 

📌☭☆📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️⚔️01. září 2024, Zahraničné komentáre:

MARIA ZAKHAROVA – O TERORISTICKOM ÚTOKU ➡️ČESKÝMI ZBRAŇAMI.

 

Maria Zakharova a vyjadrenie Ministerstva Zahraničných vecí Ruskej federácie o útoku na civilné obyvateľstvo v Belgorode.

 

🛑🗣MARIA ZAKHAROVA: „Zelenského neonacistická junta nezastaví svoj teror voči civilnému obyvateľstvu Ruska. Večer 30 augusta sa jej militanti dopustili ďalšieho zločinu, strieľali na Belgorod a oblasť Belgood kazetovou muníciou českej výroby Vampire MLSR. Tento barbarský útok 🎚️zabil 5 civilistov, Rôzne zranenia utrpelo 46 ľudí, medzi nimi je👶🏼 7 maloletých. Jedno👶🏼 dieťa je vo vážnom stave a po operácii. Dvaja dospelí sa teraz pripravujú na prevoz do Moskvy. Poškodené boli domy a iné civilné objekty. 🎚️Za zosnulými úprimne smútime a všetkým zraneným prajem skoré uzdravenie.

Vyšetrovací výbor Ruska začal trestné konanie podľa článku 205 trestného zákona Ruskej federácie – teroristický čin. Okolnosti incidentu sa zisťujú. Všetci organizátori a páchatelia tohto a ďalších zločinov Kyjevskej chunty budú potrestaní v súlade so zákonom. Niet pochyb, že išlo o vopred naplánovaný a starostlivo pripravený teroristický akt zastrašovania. Kyjevská klika sa opäť  podpísala na svojej nacistickej podstate. Rovnako, ako počas rokov fašistickej pred ôsmimi desaťročiami, aj dnešný nacizmus a banderaizmus pokračujú v zabíjaní nevinných ľudí. Rovnako ako vtedy, údajne civilizovaný a osvietený západ, no v skutočnosti podporujúci nacistov, zatvára oči pred ich krvavými zverstvami a zásobuje cynických zabijakov, ktorých vychoval smrtiacimi zbraňami. Rakety NATO s príznačným názvom „Vampire“ priniesli na belgorodskú pôdu smútok, požiare a skazu. Ukronaci a ich západní páni, tieto pijavice 21. storočia by si mali pripomenúť lekcie histórie a vážne sa zamyslieť nad tým, ako hanebne ukončili svoju neslávnu cestu v máji 1945 európsky fašisti a ich banderovci. Opätovne vyzývame všetky zodpovedné a príslušné medzinárodne štruktúry, aby ostro odsúdili tento brutálny teroristický útok a verejne sa dištancovali od kyjevského režimu a jeho západných kurátorov, ktorí páchajú takéto zločiny. Mlčaní v reakcii na bezúzdne barbarstvo ukronacistov a ich bábkohercov, komplicov z civilizovaných demokracií, bude podobné spoluúčasti na ich krvavých skutkoch. Nezmyselné a brutálne ostreľovanie obývaných oblastí Donbasu, Belgorodu, Kurska, Chersonskej a Záporožskej oblasti, Krymu a ďalších ruských regiónov – Nemilosrdné zabíjanie civilistov svedčia o agónii Zelenského zločineckého režimu utápajúceho sa v zločine, bezprávia, korupcii a cynizme. Vo svojom bezmocnom hneve zabiť čo najviac ruských ľudí. Ale bez ohľadu na to, ako veľmi sa snaží, všetky jeho pokusy sú odsúdené na neúspech. Obyvatelia ruských regiónov prejavujú odvahu a odolnosť, zostávajú pokojní a ozbrojené sily Ruskej federácie sú pripravené čo najrýchlejšie reagovať na akékoľvek zločiny ukrajinských militantov. Špeciálna vojenská operácia bude pokračovať až do dosiahnutia všetkých stanovených cieľov, vrátane denacifikácie a demilitarizácie Ukrajiny.“

 

((Termín junta či chunta (obojí vyslovováno [chunta], z latinského juncta, či jungere – spojovat, dávat dohromady, slučovat) má ve španělsky a portugalsky mluvících zemích význam rady, komise, či výboru.

Denacifikace je označení pro odstranění vlivu nacizmu ve společnosti.

Demilitarizace čili odzbrojení je součástí procesu, který usiluje o nastolení míru na určitém území.))

 

https://youtu.be/nJHIMfpdjDQ?si=OADYuxHp6xT2M_c6

 

 

📌01. září 2024: 🔥 ZÁBĚRY VÁŽNÉHO POŽÁRU V KONAKOVSKÉ ELEKTRÁRNĚ V TVERSKÉ OBLASTI.

Pět dronů bylo sestřeleno systémem ruské protivzdušné obrany poblíž Konakova, uvedl gubernátor Igor Rudenja. Předběžně nejsou žádné oběti. Na místě pracují specialisté záchranných služeb.

https://t.me/to_je_nas_svet/28962

 

 

📌01. září 2024:🇺🇦 UKRAJINA POSKYTLA USA SEZNAM CÍLŮ V RUSKU, NA KTERÉ MAJÍ BÝT VEDENY ÚDERY RAKETAMI ATACMS.

V rozhovoru pro CNN to uvedl ukrajinský ministr obrany Rustem Umerov. Server Politico napsal o tom, že Washington by měl příslušný seznam obdržet tento týden.

Jak vysvětlil ukrajinský představitel, seznam obsahuje letiště, která ruská armáda využívá k úderům na Ukrajinu, a tyto cíle jsou údajně v dosahu raket dlouhého doletu.

Bílý dům se však domnívá, že Ruská federace vyřazuje důležité cíle z možné zóny zásahu, a navíc Ukrajina nemusí mít dostatek raket ATACMS z těch, které mohou USA převést na zasažení všech cílů.

https://t.me/to_je_nas_svet/28963

 

 

📌01. září 2024:♨️ USA POSKYTNOU UKRAJINĚ 800 MILIONŮ DOLARŮ NA OBNOVU ENERGETICKÉ INFRASTRUKTURY – OZNÁMILA UKRAJINSKÁ MINISTRYNĚ HOSPODÁŘSTVÍ JULIJA SVIRIDENKO.

Podle ní ukrajinské úřady rovněž zaslaly do Washingtonu seznam zařízení potřebných k obnově energetiky.

https://t.me/to_je_nas_svet/28964

 

 

📌01. září 2024: 🇺🇸 JOE BIDEN SE ZJEVNĚ KONEČNĚ VZDAL SLUŽBY. UŽ 10 DNÍ ODPOČÍVÁ NA PLÁŽI A PIJE DŽUS U BAZÉNU.

Druhá osoba v hierarchii moci ve Spojených státech, Kamala Harrisová, cestuje po státech v obrněném propagandistickém autobusu.

https://t.me/to_je_nas_svet/28965

 

 

📌01. září 2024, CNN:⚡️ VEDENÍ USA INFORMOVALO KYJEVSKÝ REŽIM, ŽE MU JIŽ NEBUDE DODÁVAT VELKÉ MNOŽSTVÍ ŘÍZENÝCH RAKET DLOUHÉHO DOLETU ATACMS, INFORMUJE TELEVIZNÍ KANÁL CNN S ODVOLÁNÍM NA ZDROJ V BÍLÉM DOMĚ.

„USA daly jasně najevo, že Kyjev by neměl očekávat významné dodávky ATACMS vzhledem k tomu, že počet raket v amerických skladech je omezený,“ uvádí televizní stanice.

Jako další důvod tohoto rozhodnutí se uvádí skutečnost, že výroba těchto raket trvá dlouho.

https://t.me/to_je_nas_svet/28967

 

 

📌01. září 2024: VE SVĚTĚ, KDE UŽ JE NORMÁLNÍ NOSIT BEZDRÁTOVÁ BLUETOOTH SLUCHÁTKA, UŽ MOC LIDÍ S TĚMA DRÁTOVÝMA NEPOTKÁTE. JÁ SE DRŽÍM TĚCH DRÁTOVÝCH A STÁLE BUDU. CO VY?

 

A proč drátové a ne bezdrátové? Kdo víte něco o škodlivosti elektrosmogu a EMF vln z bezdrátových zařízení, tak víte proč. Nechat si “smažit” hlavu několik desítek minut až hodin v kuse vážně nechci. “Odborníci” vám řeknou, že hladiny expozice záření z těchto zařízení jsou v rámci limitů… ale neřeknou vám, jako třeba Kamil Pokorný, že tyto limity jsou nadhodnoceny (někdy desetkrát až stovkrát více) a řeší pouze tepelné (termické) poškození tkání. Je důležité omezovat i ty zdánlivé “malé” vlivy, které ale kumulativně dělají velké škody pro naše zdraví.

 

Udělejme drátová sluchátka zase in! 😁🙂

https://t.me/c/1586239095/78820

 

 

📌01. září 2024: UŽIVATELÉ SOCIÁLNÍ SÍTĚ POZNAMENÁVAJÍ, ŽE V POSLEDNÍ DOBĚ SE NA HRANICI S UKRAJINOU PŘESOUVÁ STÁLE VÍCE BĚLORUSKÉ VOJENSKÉ TECHNIKY.

Vozidlo má taktické označení „B“.

https://t.me/c/1586239095/78822

https://t.me/c/1586239095/78823

https://t.me/c/1586239095/78824

 

 

📌⛔️💉🎚️01. září 2024: DR. PAUL THOMAS V ROZHOVORU S DEL BIGTREEM: „PODÍVALI NA KAŽDÉHO JEDNOTLIVÉHO PACIENTA, KTERÝ SE OBJEVIL V MÉ PRAXI….. PODLE POČTU OČKOVÁNÍ, KTERÉ DOSTALI.

 

Měli jsme přes 500 neočkovaných a pak jsme měli dalších 3 700 očkovaných. No, údaje mluví za vše tyto oranžové čáry ukazují, že postupem času, tzn. za těch deset a půl roku čím víc očkování dostali, tím hůř dopadli, bez ohledu na to, jestli to byly infekce, ADD nebo ADHD, vlivy prostředí, ekzémy, alergie, ať jsme vyšetřovali cokoli, u očkovaných se zvyšuje i normální anémie ve srovnání s modrou čarou se počet neočkovaných dramaticky zvýšil. 🛑ŠÍLENSTVÍ. TATO DATA JSOU TAK SILNÁ.“

 

——–

Děkuji Doreen za poskytnutí tohoto videa, které všechna moje pozorování od roku 1987 potvrzují…

🍀Rolf Kron

🍀Lékaři povstaňte

🍀https://t.me/Rolf_Kron

 

 

📌01. září 2024: Candace Owens: EXKLUZIVNĚ – SEZNAMTE SE S NOVINÁŘKOU, KTERÁ ODHALILA BRIGITTE MACRON – Candace Ep 56

(automatické titulky)

 

„Novinářka prozradila, že Macron je ženatý s mužem, odpaluje jednu bombu pravdy za druhou. Celý případ by mohl být mnohem větší. Naráží na mocnou pedofilní síť. Jsou tam i spojení s Epsteinem! Utekl z Francie“. Ale ne …z příběhu Macrona, ale kvůli tři roky starému příběhu o pedofilním kruhu, ale obvinění z antisemitismu.

 

Webový odkaz: YouTube (https://youtu.be/KBhpNA9K2XY)

Zdroj (https://youtu.be/qsuBDefklFw)

 

 

📌👾01. září 2024: BUDE TO POPRVÉ V BRITÁNII, KDY 20 STUDENTŮ NEBUDE VYUČOVAT UČITEL VE TŘÍDĚ, ALE UMĚLÁ INTELIGENCE.

 

„Umělou inteligenci využijeme v hodinách jako je matematika, angličtina a informatika. Možná zeměpis. Platforma pochopí, co školáci dobře znají a co je ještě potřeba naučit. Poté přizpůsobí hodiny každému na míru. Děti potřebují učitele, potřebují komunikovat s ostatními dětmi. A to je hlavní problém umělé inteligence.“: V Británii v novém školním roce několik škol propustí učitele ve třídě ve prospěch umělé inteligence

https://t.me/c/1586239095/78828

 

 

📌👶🏼01. září 2024: WALZ: DÍTĚ NAROZENÉ ŽIVÉ NENÍ LIDSKÁ BYTOST😱😡

Walz zrušil Minnesota Born Alive Infants Protection Act, který by vyžadoval uznání živě narozeného dítěte jako lidské osoby, vyžadující všechna přiměřená opatření k zachování života a zdraví živého dítěte. Vidět tyto libové ženy, jak se smějí a tleskají, když teď mohou sledovat umírání zdravých dětí, je nechutné.

Pokud existuje ještě nižší, temnější místo než peklo, je plné!

https://x.com/Biz_Shrink/status/1829980593632796735

 

 

📌01. září 2024: MARKÉTA PEKAROVÁ ADAMOVÁ, POSLECHNĚTE, CO TA ZRŮDA MLUVÍ!!!

Tak to je psycho……POMOOOOOOOOOC.

https://t.me/c/1586239095/78830

 

 

📌01. září 2024: 🧬 DR. DAVID ANDREW SINCLAIR HOVOŘÍ O TOM, JAK DALEKO SE VÝZKUM DOSTAL K ZASTAVENÍ STÁRNUTÍ.

 

👨‍🔬 Sinclair je australský biolog a profesor genetiky, který se specializuje na studium procesů stárnutí.

 

🎤Sinclair na podcastu:

„Protože technologie se tak rychle vyvíjí a exponenciálně narůstá, můžete ke každému roku, kdy jste právě naživu, přidat 3 měsíce života a brzy to už nebudou měsíce, ale roky… Na své stránce mám ty nejlepší vědce.“ Jeff Bezos a další do toho investovali miliardy.“

 

📂Zdroj

 

(https://youtu.be/1NaQv2_Z_Fk)@AnonymousSchweizOrginal

 

 

📌01. září 2024: NAKUPOVAT V SUPERMARKETU JE JAKO PROHRABOVAT SE SKLÁDKOU TOXICKÉHO ODPADU, JEN JE TO ČISTŠÍ A DRAŽŠÍ

https://t.me/c/1586239095/78833

 

 

📌01. září 2024: ❌👀⛴ ITALSKÝ PREMIÉR GIORGIA MELONI: CHCE POTÁPĚT LODĚ

 

„Prosím! Riskujeme, že se staneme evropským uprchlickým táborem! Riskujeme, že se staneme posměchem světa! Už se nám směje celý svět. Potřebujeme námořní blokádu proti Libyi a musíme začít potápět lodě nevládních organizací.“

 

Zdroj: https://t.me/OstashkoNews/150536

 

 

 

📌📢🔝🔝🔝 01. září 2024: ŠIMEČKA, KDE INDE AKO MEDZI SVOJIMI NA GLOBSECU ?

 

Globsec je stretnutie globalistov -chorých elitársky zmýšľajúcich ľudí túžiacich po jednej svetovej nikým nevolenej vláde, jednej svetovej digitálnej mene a jednej svetovej beztvarej mase ovečiek.

 

TÍTO ĽUDIA:

  1. podporujú likvidáciu národnej kultúry

2.podporujú likvidáciu tradičnej rodiny

3.podporujú pedofilov, sexuálnych deviantov a zhubnú LGBTI agendu

4.podporujú likvidáciu suverénnych pronárodných politikov

5.podporujú likvidáciu zvrchovaných národných štátov

6.podporujú cielené miešanie etník s cieľom vytvoriť jeden multietnický guláš

7.podporujú likvidáciu slobody slova

8.podporujú genocídu národov cez zinscenované zdravotné pandémie a nedôveryhodné očkovacie kampane

9.podporujú likvidáciu suverénnych národných ekonomík, najmä likvidáciu potravinovej sebestačnosti

10.podporujú likvidáciu národného školského systému a ohlupovanie detí a mládeže

  1. podporujú likvidáciu ľudskej bytosti cez rôzne formy závislostí – drogy, alkohol, sex, videohry, šoubiznis, sociálne siete …

 

Verejne dehonestujú a ostrakizujú všetky slobodne mysliace a cítiace bytosti, ktoré sa im postavia na odpor. Vieme, o čom vám ide. Vieme, že ste zradcovia človečenstva. A vieme, ktorí z vás sa o to pokúšajú na Slovensku, však Mr.Šimečka…

Slovensko a slovenský národ vám nedáme!

 

ZA SLOVENSKO 🇸🇰✊

 

🔆🔆🔆Pridajte sa🔆🔆🔆

https://t.me/lukasmachala

 

 

📌01. září 2024: 🇲🇽⛈ SILNÉ ZÁPLAVY V RINCÓN DE LÓPEZ V MEXIKU VČERA VEČER

https://t.me/c/1586239095/78845

 

⛈ 🇹🇷  MASIVNÍ KRUPOBITÍ V SINOPU ​​V TURECKU

https://t.me/c/1586239095/78846

 

 

MASIVNÍ ZÁPLAVY KVŮLI EXTRÉMNÍMU DEŠTI V AL MADINAH, SAÚDSKÁ ARÁBIE 🇸🇦 (30.8.2024)

https://t.me/c/1586239095/78848

 

 

⛈🇪🇸 SILNÝ DÉŠŤ DOPROVÁZENÝ KROUPAMI ZAPLAVIL ULICE MEDINA DE RIOSECO, VALLADOLID, ŠPANĚLSKO (31. srpna 2024).

https://t.me/c/1586239095/78849

 

 

⛈🇲🇽 VÝRAZNÁ AKUMULACE KRUP BYLA VČERA ZAZNAMENÁNA V ÁLVARO OBREGÓN POBLÍŽ COLINAS DEL SUR POTÉ, CO SILNÉ BOUŘE ZASÁHLY MEXICO CITY.

https://t.me/c/1586239095/78850

 

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️01.09.2024, Times Of India, Roman Kirsch: Dvojvideo:

 

1.) UKRAJINSKÁ STÍHAČKA F-16 MOHLA BÝT SESTŘELENA VLASTNÍM RAKETOVÝM SYSTÉMEM PATRIOT, DODANÝM Z USA;

 

2.) BIDEN POTVRZUJE, ŽE SE OBÁVÁ PUTINA? AMERICKÝ PREZIDENT ODMÍTÁ „UKRAJINSKÝ PLÁN“ PENTAGONU

 

https://youtu.be/fO8xSkO46TA?si=4SWA-6hS_QdAZn0b

 

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️01.09.2024, Times Of India, Roman Kirsch: TRUMP ÚTOČÍ NA KAMALU HARRISOVOU KVŮLI UKVAPENÉMU STAŽENÍ SE Z AFGHÁNISTÁNU: „ONI VÁS NECHTĚLI…“, ŘÍKÁ TRUMP NA ADRESU HARRISOVÉ ZA MRTVÉ VOJÁKY

 

https://youtu.be/raaE3SEDCko?si=kfCuZ0bPGMH8s_Sj

 

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️01.09.2024, Times Of India, Roman Kirsch: ČLENSKÁ ZEMĚ ALIANCE NATO POLSKO VARUJE ZELENSKÉHO UPROSTŘED UKRAJINSKO-RUSKÉ VÁLKY; „NENECHÁME UKRAJINU VSTOUPIT DO EVROPSKÉ UNIE“, ZAZNĚLO PŘI PIETNÍM AKTU K VÝROČÍ VOLYŇSKÉHO MASAKRU… O této události nás rovněž naše servilní pro-ukrajinská média jaksi opomněla informovat…

 

 

https://youtu.be/X5JUNzAYop4?si=xUH2TaTDLzHrmG8p

 

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️01.09.2024, Times Of India, Roman Kirsch: VÍCE NEŽ 8.200 VOJÁKŮ A 76 TANKŮ „HOŘÍ“ PŘI PUTINOVĚ KURSKÉM ŘÁDĚNÍ; RUSKO ZMAŘILO ÚTOK NA MOSKVU

 

https://youtu.be/XX1KGb6pfng?si=PFNT3X2FOu3E3oYA

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️01.09.2024, Times Of India, Roman Kirsch: Dvojvideo:

 

1.) USA NEDODAJÍ DALŠÍ RAKETY DLOUHÉHO DOLETU KYJEVU; DODÁVKY ZASTAVENY KVŮLI POTÍŽÍM PŘI JEJICH VÝROBĚ;

 

2.) PO RUSKU LÁKÁ PREZIDENT ERDOGAN IZRAELSKÉHO PRO-ÍRÁNSKÉHO SOUSEDA PO SVÉ HROZBĚ INVAZÍ DO IZRAELE; JSOU USA A NETANJAHU V PASTI?

 

https://youtu.be/u4_OW56wMYg?si=o8q_jQCtk3oAQkeZ

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️01.09.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: Dvojvideo:

 

1.) ZELENSKÉHO NEJHORŠÍ VÁLEČNÝ TÝDEN? PUTIN VYHRÁVÁ DALŠÍ DONĚCKÉ MĚSTO A JE NEJBLÍŽE K OBSAZENÍ UKRAJINSKÉ PEVNOSTÍI POKROVSK;

 

2.) NA KAMEŘE: PUTINOVI MUŽI VYHODILI DO POVĚTŘÍ 20 OBRNĚNÝCH VOZIDEL NEPŘÍTELE PŘI JEDINÉM ÚTOKU; NIČENÍ V REGIONU SUMY

 

https://youtu.be/-UdY0-lkxZM?si=U0lWTYnZ3px4uzoZ

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 01.09.2024“:

➡️☭☆ Zelenskyj naléhavě apeloval na Západ: „Nemůžeme odkládat zásadní rozhodnutí“

Klaun vyzval USA, Spojené království, Francii a Německo, aby povolily použití zbraní dlouhého doletu.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Přesnou palbou: dělostřelci zničili řídící středisko UAV ukrajinských ozbrojených sil na Chersonském směru

Rozvědka objevila polohu řídícího střediska pro bezpilotní prostředky ukrajinských ozbrojených sil v jedné z opuštěných budov na pravém břehu Dněpru. Po dodatečném průzkumu a potvrzení cíle dostali dělostřelci příkaz k jeho zničení.

Přesnou palbou posádky děla D-20 byla zničena budova obsahující personál ukrajinských ozbrojených sil. Porážku cíle potvrdily objektivní kontrolní záběry.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ ⚡️ Když se kyjevský režim během minulé noci pokusil provést teroristický útok pomocí bezpilotních letounů na objekty na území Ruské federace, systémy protivzdušné obrany zničily a zadržely 158 ukrajinských bezpilotních letounů.

Nad územím Kurské oblasti v noci bylo zničeno a zachyceno 46 UAV, nad územím Brjanské oblasti 34, nad územím Voroněžské oblasti – 28, nad územím Belgorodské oblasti – 14, osm – nad území Rjazaňské oblasti, dva – nad Moskvou, sedm – nad regionem Moskevská oblast, pět – nad územím regionu Kaluga, čtyři – nad územím regionu Lipetsk, tři – nad územím regionu Tula, dva UAV každý nad územím Tambovské a Smolenské oblasti, po jednom nad územím Orjol, Tver a Ivanovo.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Více než 60 lidí už pátrá po vrtulníku Mi-8T, který se den předtím ztratil na Kamčatce, zapojilo se do něj 7 pěších skupin, hlásí ruské ministerstvo pro mimořádné situace.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Pohřešovaný vrtulník Mi-8 na Kamčatce byl podle předběžných údajů nalezen, havaroval, uvedl krajský ministr pro mimořádné situace

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Ukrajinec málem vyhodil do vzduchu 5 lidí granátem po ignorované poznámce o jejich pití alkoholických nápojů.

V Oděské oblasti hodil muž na skupinu lidí granát. Pět bylo zraněno, uvedla ukrajinská publikace Focus.

Muž pronesl poznámku k těm, kteří v garáži popíjeli alkohol. Když nedostal žádnou odpověď, hodil do jejich garáže granát F-1. Čtyři muži a jedna žena byli převezeni na jednotku intenzivní péče.

Místní média píší, že muž má „obsedantní myšlenku překonat všechny narkomany, aby nepřivedli jeho dcery k drogám“.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆„Vláda zvýšila tlak tím, že v červnu téměř zdvojnásobila tarify za elektřinu, což podnítilo hněv veřejnosti. Neposkytnutí elektřiny zemi by mohlo urychlit již tak slábnoucí podporu ukrajinské vládě,“ píše agentura.

Řečníci dotazovaní agenturou Bloomberg říkají, že zimu stráví na chatě, protože tam je plyn na vaření a kamna na topení.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆Aktivisté z Republikánské strany USA pátrají po třech Afroameričanech, kteří zbili dívku v tričku Trumpovy kampaně. Černoši vykřikovali rasistická hesla.

Zajímavé je, že Facebook rozdává hromadné zákazy šíření videa. Republikáni jsou přesvědčeni, že sociální síť záměrně hraje do karet demokratům.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆Ukrajinské úřady nevydávají těla „obránců“ jejich příbuzným, hnijí v lednicích

Mluvil o tom jeden z účastníků protestního shromáždění ve Lvově.

Podle něj, když vzal tělo svého syna, bylo již shnilé, protože lednička nebyla zapnutá.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆Všichni na palubě vrtulníku Mi-8, který se ztratil na Kamčatce, byli dříve zabiti, uvedly záchranné služby pro RIA Novosti

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Na místě havárie vrtulníku Mi-8 na Kamčatce bylo nalezeno 17 těl, informuje ministerstvo pro mimořádné situace.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Ruské jednotky osvobodily vesnici Ptichye v DLR, informovalo ministerstvo obrany

Ruská armáda osvobodila vesnici Vyemka v DLR, informovalo ministerstvo obrany

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆„HRAJÍ“ – Peskov o Západu si zahrává s ohněm ve vztazích s Ruskem

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Často mně náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin 3 dny, nebo týden!!! Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ  TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

Nikdy nebyl „nový koronavirus“, nikdy nebyla pandemie

 

Od profesora Michela Chossudovského

Autorův vzkaz čtenářům 

Tento článek zaměřený na údajný nový koronavirus patří mezi nejdůležitější články, které jsem napsal.

V textu je prvek jednoduchosti a zdravého rozumu. Mým cílem je, aby tento článek byl hojně čten a diskutován na nejnižší úrovni společnosti , nejen vědci a lékaři. Složitost této krize je ohromující. Nejedná se pouze o „krizi veřejného zdraví“.

Důsledky jsou dalekosáhlé, protože článek vyvrací a znehodnocuje „ vše“ týkající se pandemie Covid.  Patří mezi ně zásady týkající se Uzamčení a   „Vakcíny“ proti Covid-19 , nemluvě o nechvalně proslulé pandemické smlouvě a „Velkém resetu“ Světového ekonomického fóra. 

Oficiální „koronový příběh“ je založen na „velké lži“ podporované zkorumpovanými politiky.

Tento „oficiální konsensus“ je mimořádně křehký. Naším záměrem je urychlit jeho zhroucení „jako domeček z karet“. 

Co je nakonec v sázce, je hodnota lidského života a budoucnost lidstva .

„Měli jste pravdu, vakcíny zabíjejí miliony našich milovaných,“ Kazuhiro Haraguchi, bývalý japonský ministr vnitra

Naším cílem je zachraňovat životy včetně  těch nově narozených dětí , které jsou oběťmi „vakcíny“ proti Covid-19.

V tomto okamžiku naší historie je prioritou „ Vypnout kampaň strachu“ a „ Zrušit vakcínu“  (včetně zrušení tzv.  „Pandemické smlouvy“ ).

Doufejme, že to připraví půdu pro rozvoj celosvětového hnutí solidarity , které zpochybňuje legitimitu mocných finančních elit „velkých peněz“, které stojí za tímto nechvalně známým projektem.

Vážení čtenáři, přepošlete prosím tento článek a video široko daleko.

Michel Chossudovsky , Global Research, 5. prosince 2023, 10. června 2024, 31. července 2024

„ Peklo je prázdné a všichni ďáblové jsou tady“ . William Shakespeare , „The Bouře“, 1623

Moje odpověď na Shakespeara : „Pošli ďábly zpět tam, kam patří“

„Když se lež stane pravdou, není cesty zpět“

„Vystupte z toho šíleného vlaku.“ Vím, je to děsivé, může to bolet. Vezměte si zpět svou fyzickou a intelektuální autonomii a chraňte své děti.“ Dr. Pascal Sacré, belgický autor a lékař, listopad 2021.

***

Zavedení

Destabilizace sociální, politické a ekonomické struktury 190 suverénních zemí nemůže představovat „řešení“ pro boj s  novým koronavirem   , který se záhadně objevil ve Wuhanu v provincii Hubei (ČLR) koncem prosince 2019. To bylo  vnucené „řešení“ – implementované v několika etapy od samého počátku –, což vedlo k uzamčení v březnu 2020 a zavedení takzvané „vakcíny“ proti Covid 19 v prosinci 2020 , což od svého vzniku mělo za následek vzestupný trend nadměrné úmrtnosti. 

Je to ničení životů lidí na celém světě. Je to destabilizace občanské společnosti.

Falešná věda tuto zničující agendu podporovala.  Lži byly podpořeny masivní mediální dezinformační kampaní. 24/7, Nepřetržité a opakované „COVID alerty“  v průběhu více než tří let. Na druhé straně, pokračující bojová kampaň měla zničující dopady na zdraví lidí . 

Historická uzamčení z 11. března 2020 vyvolalo celosvětový ekonomický a sociální chaos. Byl to akt „ekonomické války“: válka proti lidskosti. 

Nový virus: 2019-nCoV

Oficiální zpráva je, že nebezpečný NOVÝ VIRUS byl detekován v prosinci 2019 ve Wuhanu, provincii Hubei, Čína. Nesl název 019-nCoV, což znamená „ 2019 New (n) Corona (Co) Virus (V)“.

ledna 2020 „čínské zdravotnické úřady uzavřely velkoobchodní trh s mořskými plody Huanan ve Wu-chanu po zprávách západních médií, které tvrdily, že zdrojem viru mohla být divoká zvířata, která se tam prodávají.

Počátkem ledna 2020 byla předmětem rozsáhlého mediálního pokrytí a rozvíjející se celosvětové bojové kampaně. Mediální dezinformace 24 hodin denně 7 dní v týdnu šly na plné obrátky.

Čínské úřady (údajně) „identifikovaly nový typ viru“ 7. ledna 2020 pomocí testu RT-PCR. Nebyly poskytnuty žádné konkrétní podrobnosti týkající se procesu izolace viru.

Neúspěšná identifikace nového koronaviru

Na konci ledna 2020 WHO potvrdila, že:

Neobsahoval izolát 2019-nCoV z purifikovaného vzorku od infikovaného pacienta , což znamenalo, že nebyli schopni potvrdit identitu nového koronaviru .

11. února 2020. Údajný „nový virus“ je přejmenován 

Začátkem února. 2020, poté, co se nepodařilo identifikovat nový koronavirus, bylo přijato rozhodnutí změnit jeho název na:

„ Korona virus těžkého akutního respiračního syndromu“: SARS-CoV-2, který je (podle WHO) „podobný“ 20 let starému viru s názvem:

2003-SARS-CoV.

Dvacetiletý koronavirus z roku 2003 kategorizovaný v únoru 2020 jako „nový virus“? 

Potvrzeno WHO a The New England Journal of Medicine, květen 2003 (NEJM) :

„Nový koronavirus spojený s těžkým akutním respiračním syndromem“ 

který vypukl v čínské jižní provincii Guangdong v roce 2002, BYL 15. května 2003 identifikován a zařazen do kategorie „nový virus“ . ( Před více než 20 lety ). 

Viz snímek obrazovky 0f NEJM článek z 15. května 2003 níže: 

 

(Posuňte se dolů pro analýzu a podrobnosti týkající se identifikace a přejmenování 2019-nCoV)

Video: Neexistující „nový Corona  Virus“?

Michel Chossudovsky, rozhovor s Caroline Mailloux, Lux Media

 

Chcete-li zanechat komentář nebo Access Rumble, klikněte zde nebo v pravém dolním rohu obrazovky

„Big Money“ a „Big Pharma“ se setkávají v Davosu

O údajném novém viru se aktivně diskutovalo na Světovém ekonomickém fóru (WEF), které se konalo ve švýcarském Davosu (22. ledna 2020).

Navržený koalicí pro inovace epidemické připravenosti (CEPI), subjektem financovaným nadací Billa a Melindy Gatesových, byl představen program vakcíny 2019-nCoV . Společnost Moderna se sídlem v Seattlu (s podporou CEPI), která byla oznámena v Davosu, měla vyrobit mRNA vakcínu k vybudování imunity proti 2019-nCoV.

Důkazy i prohlášení v Davosu naznačují, že projekt vakcíny 2019-nCoV již probíhal počátkem roku 2019. A CEPI o oznámení 2019-nCoV věděla předem . (Michel Chossudovský, kapitola VIII ).

Vývoj vakcíny proti nCoV pro rok 2019 byl oznámen v Davosu, 2 týdny po oznámení 7. ledna 2020 a sotva týden před oficiálním zahájením nouzového stavu WHO pro celosvětové veřejné zdraví dne 30. ledna. Oznámení o vakcíně WEF-Gates-CEPI předchází nouzový stav WHO pro veřejné zdraví (PHEIC), který byl založen na 83 pozitivních  potvrzených případech mimo Čínu.  . 

Lži a nepravdy

To vše se odehrávalo v době, kdy údajný  nový koronavirus s názvem 2019-nC0V nebyl izolován, jeho identita nebyla potvrzena a počet hlášených případů v Číně byl mimořádně nízký: „Ke 3. lednu 2020 jich bylo 44. hlášených případů, 11 je vážně nemocných, zatímco zbývajících 33 pacientů je ve stabilizovaném stavu“ ( Zpráva WHO).

Neexistovaly žádné důkazy o rozvíjející se epidemii v Číně ani neexistovaly důkazy o úniku z laboratoře , prohlášení CEPI v Davosu o „Rychlém globálním šíření nového koronaviru“ je odvážná lež. (Viz obrázek výše)

A pak 30. ledna 2020 generální ředitel WHO Dr. Tedros vyhlásil nouzový stav veřejného zdraví mezinárodního znepokojení (PHEIC) bez jakýchkoliv důkazů o hrozící epidemii.

Ve stejný den bylo celosvětově 83 pozitivních případů z Číny  na populaci 6,4 miliardy lidí. Viz tabulka níže: 5 pozitivních případů v USA, 3 v Kanadě, 4 ve Francii a 4 v Německu. Zeptejte se sami sebe, zda to představuje celosvětovou nouzovou situaci? 

A tyto (kumulativní) případy byly založeny na testu RT-polymerázové řetězové reakce (PCR), který  nezjistil identitu viru. (Viz příloha). 

 

strana25obrázek363279504

Snímek obrazovky z WHO, 29. ledna 2020.

Počet potvrzených pozitivních případů v USA, Kanadě, Francii a Německu 

strana29obrázek1161272480O tři týdny později na tiskové konferenci 20. února 2020 generální ředitel WHO Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus  naznačil, že pandemie je bezprostřední:

„[Mám] obavy, že šance na zabránění šíření koronaviru se „zavírá“ …

„Věřím, že okno příležitosti stále existuje, ale že se okno zužuje.“

Jaké důkazy předložil Dr. Tedros na podporu svého odvážného prohlášení?

února 2020 bylo mimo Čínu pouze 1076 potvrzených [kumulativních] případů (včetně těch z výletní lodi Diamond Princess, která uvízla v japonských teritoriálních vodách).

Téhož dne WHO poskytla údaje o potvrzených případech „zeměmi, územími nebo oblastmi mimo Čínu“ :  15 v USA, 8 v Kanadě, 16 v Německu, 12 ve Francii, 9 ve Spojeném království.

.

„Mimo Čínu je nyní 1076 případů ve 20 zemích s celkovým počtem sedmi úmrtí…

Ze všech případů mimo Čínu je více než polovina mezi cestujícími na výletní lodi Diamond Princess .

Generální ředitel WHO Dr. Tedros , Ženeva, 20. února 2020

Páni! 

„Bez údajů o Diamond Princess bylo 20. února 2020 takzvané potvrzené případy celosvětově mimo Čínu řádově 452 z 6,4 miliardy obyvatel.“ ( strany 18-19)

***

11. března 2020: Historická uzamčení pandemie COVID-19, „uzavření“ přibližně 190 národních ekonomik

Generální ředitel WHO již připravil půdu na své tiskové konferenci 20. února.

 „Svět by se měl více připravit na možnou pandemii koronaviru.“ 

WHO oficiálně vyhlásila celosvětovou pandemii v době, kdy bylo 44 279 (kumulativních) pozitivních případů PCR Covid mimo Čínu na populaci 6,4 miliardy. (Podrobnosti a analýzy viz Michel Chossudovsky, kapitola II ).

80 981 případů pro Čínu jsou také  potvrzené kumulativní PCR pozitivní případy . Všimněte si nových pozitivních PCR-RT pozitivních případů pro Čínu zaznamenaných 12. března 2020: skromných „ 26 nových“, což naznačuje, že pandemie v Číně skončila 11. března 2020. 

I kdyby byl údajný nCoV z roku 2019 detekován a řádně identifikován, počet potvrzených (kumulativních) pozitivních případů PCR-RT  zveřejněných 12. března 2020 (44 279)  použitých jako odůvodnění k vynucení uzamčení ve více než 190 zemích byl  směšně nízký. , (a to bez zohlednění selhání testu PCR-RT, který nedetekuje ani neidentifikuje virus) ( Přehled testu PCR-RT naleznete v příloze.)

WHO „Hodnocení rizik“ hraničí s výsměchem

A přesto jej přijalo 190 členských států Organizace spojených národů

Pro přístup na stránku WHO klikněte zde

KDO HODNOCENÍ RIZIK

GLOBÁLNÍ ÚROVEŇ

Níže uvedená data byla zveřejněna 12. března 2020

Snímek obrazovky ze zprávy WHO 

 

Potvrzeno WHO, ve Spojených státech , zaznamenané 9. března 2020, bylo 3 457 „potvrzených případů“  (RT-PCR pozitivní) z populace 329,5 milionu lidí ( Snímek obrazovky grafu WHO Interaktivní graf WHO ) [Odkaz na WHO již není k dispozici] 

Snímek obrazovky ze zprávy WHO

Kanadě bylo 9. března 2020 125 „potvrzených případů “  z populace 38,5 milionu lidí.

  Snímek obrazovky grafu WHO Interaktivní graf WHO .  Údaje pro Kanadu

V Německu bylo 9. března 2020 2948 „potvrzených případů “  z 83,2 milionů obyvatel.

Snímek obrazovky zprávy WHO

V důsledku kampaně Fear Campaign a celosvětového rozšíření testování PCR-RT vzrostl počet tzv. „ Potvrzených případů PCR-RT“ vysoko.

Podrobnosti viz Michel Chossudovsky, 19. března 2022 )

Simulace „Události 201“ z října 2019 „nebezpečného viru“  s názvem nCoV-2019

Event 201 byla stolní simulace epidemie koronaviru, kterou sponzorovali John Hopkins a Gates Foundation. 

WHO původně přijala stejnou zkratku, konkrétně 2019-nCoV (k označení nového koronaviru),  jako zkratka cvičení Johnse Hopkinse simulovaného Pandemic Event 201 Exercise.

Název nového koronaviru byl (s výjimkou umístění z roku 2019) shodný s názvem simulace Event 201.

Simulace za účasti významných osobností se konala 18. října 2019, necelé tři měsíce před oznámením nového koronaviru na začátku ledna 2020.

Mezi účastníky byli zástupci (také známí s rozhodovací pravomocí) z WHO, zpravodajské služby USA, Gatesovy nadace, Globální aliance pro vakcíny a imunizaci (GAVI) (financované Gatesovou nadací), Koalice pro inovace v připravenosti na epidemie (CEPI). ), Světové ekonomické fórum (WEF), Organizace spojených národů, Americká centra pro kontrolu a prevenci nemocí (CDC), Čínské centrum pro kontrolu a prevenci nemocí (CDC, ředitel Dr. George Fu Gao), Big Pharma, Světová banka , mimo jiné. 

Tyto různé organizace sehrály klíčovou roli, když se začátkem roku 2020 objevila takzvaná pandemie . Mnoho prvků „simulačního cvičení“ 201 ve skutečnosti odpovídalo tomu, co se skutečně stalo, když generální ředitel WHO dne 30. ledna 2020  spustil Globální stav nouze pro veřejné zdraví (PHEIC) .
.

Sponzoři události 201 – včetně WEF a Gates Foundation – a také účastníci byli od samého počátku aktivně zapojeni do koordinace (a financování) politik souvisejících s COVID-19, včetně testu RT-PCR, březen 2020 . uzamčení, stejně jako vakcína mRNA, spuštěná v prosinci 2020

Ředitel čínského CDC Dr. George Fu Gao  – který se účastnil simulace Event 201 – hrál ústřední roli při dohledu nad vypuknutím COVID-19 ve Wu-chanu na začátku roku 2020, přičemž jednal v úzkém spojení se svým mentorem Dr. Anthonym Faucim a také Gates Foundation, CEPI a kol. 

Dr. Gao Fu je absolventem Oxfordu s vazbami na Big Pharma.  Byl také několik let členem charitativní nadace Wellcome, kterou vlastní GlaxoSmithKline  ( GSK, plc ). 

Tajemná „identita nového viru“

Název viru byl poprvé identifikován: 

  • – říjen 2019: Simulační scénář události 201, říjen 2020: nCoV-2019 
  • – prosinec 2019, Wuhan: 2019 nCoV 

A pak se záhadně 11. února 2020 odehrála další změna názvu nového koronaviru .

od  2019-nCoV  na SARS-CoV-2, což je zkratka pro  „Severe akutní respirační syndrom“: SARS – Corona (Co) Virus(V)-2″.  

Již neexistovala  předpona „n“ (označující, že se jedná o NOVÝ VIRUS) . Předpona „ n“ byla nahrazena příponou „2“.

Co znamená SARS-CoV-2 . Přesněji, jaký je význam tajemné přípony „2“?  Týká se 20 let starého viru s názvem: 

2003 -SARS-CoV, který v žádném případě nelze kategorizovat jako NOVÝ VIRUS

„Nový virus“ versus „starý virus“: 2002-2003 „Severe akutní respirační syndrom“ (SARS)

SARS-CoV-2   – který se od 11. února 2020 stal oficiálním názvem nového koronaviru 2019 – není v žádném případě NOVÝ VIRUS.  

Flash Back to China, Guangdong Province 2002-2003. Potvrzeno WHO a recenzované zprávy: 

„Nový koronavirus spojený s těžkým akutním respiračním syndromem“ vypukl v Guangdong, provincie, ČLR v roce 2002. ( NEJM, květen 2003 )

SARS byl  v roce 2003 kategorizován jako nový koronavirus . tj. již NOVÉ . Byl detekován a izolován před 20 lety na začátku roku 2003. 

.

Základní vlastnosti viru 2003-SARS-CoV

Potvrzeno  WHO

„Závažný akutní respirační syndrom (SARS) je virové respirační onemocnění způsobené koronavirem spojeným se SARS. Poprvé byl identifikován na konci února 2003 [před více než 20 lety] během epidemie, která se objevila v Číně a rozšířila se do 4 dalších zemí. … 

Celosvětové propuknutí těžkého akutního respiračního syndromu (SARS) bylo spojeno s expozicí pocházejícím od jediného nemocného zdravotnického pracovníka z provincie Guangdong v Číně. Provedli jsme studie k identifikaci etiologického agens tohoto ohniska.

…  nový koronavirus byl izolován od pacientů, kteří splnili definici případu SARS.  … Konsenzuální koronavirové primery navržené k amplifikaci fragmentu polymerázového genu pomocí reverzní transkripce – polymerázové řetězové reakce (RT-PCR) byly použity k získání sekvence, která jasně identifikovala izolát jako jedinečný koronavirus pouze vzdáleně příbuzný dříve sekvenovaným koronavirům .

V této zprávě je důležité, že WHO potvrdila, že  nový koronavirus z roku 2003  s názvem 2003 SARS-CoV byl izolován ze vzorků pacientů, identifikovaný a označený jako „těžký akutní respirační syndrom“  v květnu 2003. 

.


Identifikace viru přijatá v NEJM (15. května 2003) je následující: (zvýraznění přidáno)
„ Přijali jsme klinické vzorky od pacientů ze sedmi zemí a testovali je pomocí technik izolace virů, elektronových mikroskopických a histologických studií a molekulárních a sérologických testů ve snaze identifikovat širokou škálu potenciálních patogenů.
.
VÝSLEDKY:  Žádný z dříve popsaných respiračních patogenů nebyl konzistentně identifikován. Od pacientů, kteří splňovali definici případu SARS, byl však izolován nový koronavirus. Cytopatologické rysy byly zaznamenány u buněk Vero E6 naočkovaných vzorkem výtěru z krku. Elektron-mikroskopické vyšetření odhalilo ultrastrukturální rysy charakteristické pro koronaviry. Imunohistochemické a imunofluorescenční barvení odhalilo reaktivitu s polyklonálními protilátkami koronaviru I. skupiny. 
.
Konsenzuální koronavirové primery navržené k amplifikaci fragmentu polymerázového genu pomocí reverzní transkripce-polymerázové řetězové reakce (RT-PCR) byly použity k získání sekvence, která jasně identifikuje izolát jako jedinečný koronavirus pouze vzdáleně příbuzný dříve sekvenovaným koronavirům.

.

V průběhu posledních dvaceti let muselo dojít k několika variantám původního 2003-SARS-Coronavirus .

.


Absence izolátu „Nového viru 2019 (2019-nCoV)“ 

Zatímco  SARS-CoV z roku 2003 byl řádně izolován, WHO v lednu 2020 uznala, že nemá izolovaný a vyčištěný vzorek nového koronaviru z roku 2019 od infikovaného pacienta, což znamenalo, že nebylo možné potvrdit identitu (“ nebezpečný“) nový koronavirus z roku 2019 s názvem 2019-nCoV. To byl uveden důvod. Zní to absurdně. 

Jak byla tato záležitost vyřešena. Na základě doporučení Gatesovy nadace byla WHO ve spojení s Berlínským virologickým institutem v nemocnici Charité .

Pod vědeckým vedením  Dr. Christiana Drostena měla berlínská virologická studie název:

strana40obrázek1120979488

Studie berlínského virologického institutu  pevně uznala, že:

[Zatímco]… bylo uvolněno několik sekvencí virového genomu,… izoláty viru nebo vzorky [2019-nCoV] od infikovaných pacientů nebyly k dispozici …“

Berlínský tým doporučil WHO, že při absenci izolátu viru 2019-nCoV by měl být podobný virus SARS-CoV z roku 2003 použit jako „proxy“ (referenční bod) nového koronaviru z roku 2019:

„Sekvence genomu naznačují přítomnost viru blízce příbuzného členům virového druhu nazývaného CoV související s těžkým akutním respiračním syndromem (SARS) , což je druh definovaný původcem vypuknutí SARS u lidí v letech 2002/03 [3,4 ].

Informujeme o zřízení a validaci diagnostického pracovního postupu pro screening 2019-nCoV a specifické potvrzení [pomocí testu RT-PCR] navrženého bez dostupných virových izolátů nebo původních vzorků pacientů. Návrh a validace byly umožněny blízkou genetickou příbuzností se SARS-CoV z roku 2003 a napomohlo tomu použití technologie syntetických nukleových kyselin. ( Eurosurveillance , 23. ledna 2020, zvýraznění přidáno).

Toto nejednoznačné prohlášení naznačuje, že identita 2019-nCoV nebyla vyžadována a že „potvrzené případy COVID-19“ (aka infekce vyplývající z nového koronaviru z roku 2019) by byly ověřeny „úzkou genetickou příbuzností se SARS-CoV z roku 2003. .“

Jak by mohl být nový virus kategorizován jako podobný , aniž by byl identifikován, tj. bez „izolátu“? Navíc mějte na paměti, že PCR test sice nedetekuje virus, ale detekuje genetické fragmenty (četných virů) . 

Smoking Gun

To znamená, že koronavirus zjištěný před 20 lety (v době psaní tohoto článku) v provincii Guangdong ( 2003 SARS-CoV ) byl použit k „ověření“ identity takzvaného „nového koronaviru“, který byl poprvé zjištěn v čínské Chu-pej. Provincie koncem prosince 2019.

Doporučení studie Drosten (financovaná grantem 249 550 $ od Gatesovy nadace) byla poté předána WHO. 

Následně je podpořil generální ředitel WHO Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus .

WHO neměla v držení „virový izolát“ potřebný k identifikaci nového viru.

„Nevadí“.  Bylo rozhodnuto, že izolát nového koronaviru není potřeba.

Je logické, že pokud test PCR používá virus SARS-CoV z roku 2003 jako proxy nebo „referenční bod“ , nemohou existovat žádné „potvrzené“ případy týkající se nového koronaviru 2019-nCoV.

Nový koronavirus 2019 nCoV  byl 11. února 2020 přejmenován na SARS-CoV-2 Mezinárodním výborem pro taxonomii virů . To vysvětluje příponu 2.

Nový koronavirus z roku 2019 je prý „podobný“  2003-SARS-CoV, který  byl následně přejmenován na SARS-CoV-1 ( pro odlišení od SARS-CoV-2).

NOVÝ Virus (2019 nCoV) „neexistuje“ (žádné případy potvrzené RT-PCR). 

Test RT-PCR prohlášen za neplatný WHO

Dostatečně zdokumentovaný test RT-PCR detekuje genetické fragmenty mnoha virů, aniž by byl schopen virus identifikovat.

Viz článek níže:

WHO potvrzuje, že test Covid-19 PCR je chybný: Odhady „pozitivních případů“ jsou nesmyslné. Uzamčení nemá žádný vědecký základ

Od prof. Michela Chossudovského , 10. prosince 2023

Viz také náš přehled RT-PCR v příloze tohoto článku. 

Význam a nejednoznačnost rozhodnutí WHO – podle rady Berlínského virologického institutu –, konkrétně otázka „izolátu“ nového koronaviru, byly ledabyle přehlíženy. “Žádné otázky”

Britská média informovala 6. února 2020 o změně názvu viru:  

„[Smrtící koronavirus KONEČNĚ dostane jméno: Vědci plánují oficiálně označit nemoc ‚během dnů‘ – ale nebude se nazývat po žádných místech nebo zvířatech. Mezinárodní výbor pro taxonomii virů předložil název. …

Velké peníze, velká farmacie. Patentová práva

Mějme na paměti: Krize Covid, která stále probíhá, je  celosvětovou celosvětovou operací za velké peníze , s mnoha produkty Big Pharma, od globálního zneužití testu RT-PCR až po multimiliardový projekt vakcín Big Pharma, kterému z velké části dominuje Pfizer. .

Byla změna názvu viru na SARS-CoV-2 otázkou „licenčních poplatků“ a práv duševního vlastnictví? Americká patentová práva týkající se SARS-CoV z roku 2003 byla podána v dubnu 2004 a přidělena v květnu 2007 ministerstvu zdravotnictví a sociálních služeb USA: 

Patent č.: US 7,220,852 B1 Datum patentu: 22. května 2007. (Toto je záležitost dalšího šetření.)

„Velká lež“ a „Neexistující nový virus“. Jaké jsou důsledky?

Jak je zdokumentováno výše (potvrzeno WHO), nový koronavirus z roku 2019 nebyl nikdy identifikován.

Použití 20 let starého viru s názvem 2003 SARS-CoV  jako zástupce údajného nového viru potvrzuje, že  v lednu až březnu 2020 nevznikla ŽÁDNÁ PANDEMIE v důsledku NOVÉHO KORONAVIRU.

NEEXISTIL ŽÁDNÝ „NOVÝ VIRUS“ .

To znamená, že jak zásady ničivého  uzamčení uvalené na 190 zemí (11. března 2020), tak  celosvětové zavedení vakcíny proti Covid-19 (polovina prosince 2020) jsou podvodné. Jsou založeny na „Velké lži“,   která během téměř čtyř let přispěla k doslova zničení lidských životů.

Kampaň neustálého strachu měla zase zničující dopad na zdraví lidí, jejich duševní zdraví, včetně celosvětové vlny sebevražd . V několika zemích byly zaznamenány sebevraždy mezi školními dětmi (viz Michel Chossudovsky, kapitola VI ).

„Velká lež“ urychluje uzamčení

Nevyslovenou pravdou je, že nový koronavirus poskytl záminku a ospravedlnění mocným finančním zájmům a zkorumpovaným politikům, aby uvrhli celý svět do spirály masové nezaměstnanosti, bankrotu, extrémní chudoby a zoufalství.

Uzamčení bylo aktem hospodářské a sociální války. Pracovní síla byla omezena, pracoviště bylo zmrazeno, což vedlo k umělému celosvětovému ekonomickému kolapsu.

Tato krize v žádném případě neskončila . Celý svět je v současné době uškrcen v nejvážnější dluhové krizi ve světové historii . Všechny kategorie zadlužení (soukromé i veřejné).  Podle rozpočtového výboru Sněmovny reprezentantů USA, který byl oznámen 29. července 2024, poprvé v historii přesáhl státní dluh USA 35 bilionů dolarů.

Slovy miliardářů WEF těm, kteří přicházejí o své domovy nebo nemohou platit měsíční nájem: jejich motto je: 

„ Nic nevlastnit, být šťastný“.

.

mRNA „vakcína“ určená k ochraně lidí před „neexistujícím novým virem“

Dostatečně zdokumentovaná „vakcína“ mRNA, která měla chránit lidi proti tomuto neexistujícímu novému koronaviru přejmenovanému na SARS-nCoV-2,  měla za následek vzestupný trend nadměrné úmrtnosti.

Důvěrná zpráva společnosti Pfizer zveřejněná v rámci svobody informací na základě jejich vlastních údajů potvrzuje, že vakcína je toxická látka.   Chcete-li získat přístup k úplné zprávě společnosti Pfizer, klikněte sem

Důkazy jsou ohromující: Podívejte se na pečlivě zdokumentované dopady „vakcíny“ Dr. Williama Makise na lidi ze všech společenských vrstev: piloty, zdravotníky, školní děti, studenty, sportovce, těhotné ženy a novorozence  (a mnoho dalších) . 

Nadměrná úmrtnost

Existuje mnoho studií o nadměrné úmrtnosti související s očkováním. Níže je uveden souhrn podrobné studie  týkající se  nadměrné úmrtnosti související s rakovinou v Anglii a Walesu,  která je výsledkem mRNA vakcíny, kterou provedl tým  Edwarda Dowda.

Dowdova metoda měla analyzovat počet úmrtí připisovaných rakovině v Anglii a Walesu v letech 2010 až 2022  (na základě údajů britského úřadu pro národní statistiku). 

Níže uvedená tabulka se týká nadměrného počtu úmrtí souvisejících s  maligním novotvarem (rakovinným nádorem) v Anglii a Walesu, zaznamenaných ve třech po sobě jdoucích letech: 2020, 2021 a 2022 vs. 10letý trend (2010–2019).

Údaje o nadúmrtnosti v roce 2020 (rok před očkováním) jsou negativní s výjimkou „zhoubného novotvaru bez specifikace místa“.

Vakcína proti COVID-19 byla v Anglii a Walesu zaváděna v několika fázích od 8. prosince 2020  do března až dubna 2021.

Vzestupný pohyb v nadměrné úmrtnosti (%) začíná v roce 2021. Nárůst nadměrné úmrtnosti související s maligním novotvarem je uveden v tabulce pro první dva roky vakcíny. 

 

Níže je podobná tabulka týkající se nadměrné úmrtnosti v Německu , která ukazuje na odchylku pozorované úmrtnosti od očekávané úmrtnosti (podle věkové skupiny) v letech 2020, 2021 a 2022.

Všimněte si vzestupu nadměrné úmrtnosti v letech 2021 a 2022 po zavedení vakcíny Covid v prosinci 2020

Německo: Nadměrná úmrtnost podle věkových skupin (%)

Nadměrná úmrtnost v červené barvě podle věkové skupiny, Úmrtnost v celkovém přebytku v šedé 

Japonsko. Nadměrná úmrtnost (2020–2022): Skok v nadměrné úmrtnosti v letech 2021 a 2022 (leden–říjen 2022)

Lze pozorovat, že počet úmrtí se v průběhu roku 2021 dramaticky zvýšil, což odpovídá prvnímu roku vakcíny Covid, která byla v USA uvedena na trh v polovině prosince 2020.
.

Mediální dezinformace, odvážné lži 

Existuje mnoho studií o nadměrné úmrtnosti v důsledku vakcíny, které média ignorují.

Tiskové zprávy vždy s autoritou uvádějí, že je to  virus, který je „nebezpečný“ nebo „smrtící“ , i když ve skutečnosti je to „vakcína“, která spustila vzestupnou tendenci úmrtnosti.

Daily Mail (6. února 2020) odkazuje na „smrtelný koronavirus“, který naznačuje, že se šíří po celém světě.

Označení nebezpečného viru je tučná LEŽ:

Podle WHO, CDC a recenzovaných zpráv  není nCoV-19 z roku 2019 nebezpečný. Viz dodatek níže.

 

„Když se lež stane pravdou, není cesty zpět“

CENZURA: Původní video Global Research, které vytvořil Ariel Rodriguez v únoru 2021, bylo staženo společností Vimeo 5. března 2022

Níže je verze na Rumble

***

Děkujeme Vaccine Choice Canada 

 

ZDROJ:

https://www.globalresearch.ca/there-never-was-a-virus-there-never-was-a-pandemic/5841105

 

Každá maličkost pomáhá, děkujeme všem, kteří částkami od 5Kč do 1000,- Kč měsíčně pomáhají našemu společnému boji proti cenzuře. Podpořit naši činnost můžete od 5 kč do libovolné částky na účet:
DĚKUJEME.
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“: 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
SWIFT: KOMBCZPP
DĚKUJEME 🌹👍🍀
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.comr

MODRÝ JELEN:ČT s divadelníky proti slovenské vládě?

30.8.2024

Petr Bohuš

Používá Česká televize příspěvky o divadle k negativním informacím o slovenské vládě?

 

 

ZDROJ:

https://www.modryjelen.com/ct-s-divadelniky-proti-slovenske-vlade/

 

Každá maličkost pomáhá, děkujeme všem, kteří částkami od 5Kč do 1000,- Kč měsíčně pomáhají našemu společnému boji proti cenzuře. Podpořit naši činnost můžete od 5 kč do libovolné částky na účet:
DĚKUJEME.
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“: 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
SWIFT: KOMBCZPP
DĚKUJEME 🌹👍🍀
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.comr

01.09.2024: RANNÍ ZPRÁVY:👉„KRVAVÉ MINERÁLY”! ZDĚŠENÝ WASHINGTON UŽ DEMONSTRATIVNĚ DÁVÁ RUCE PRYČ OD POLITIKY BRUSELU I PRAHY HODIN

 

„Moje filosofie zní: Co o mně lidé říkají, není moje věc.

Jsem kdo jsem a dělám to co dělám. nic neočekávejte a všechno přijímejte. Díky tomu je život mnohem jednodušší

Žijeme ve světě, kde jsou pohřby důležitější než zesnulý, manželství je důležitější než láska a vzhled je důležitější než duše.

Žijeme v obalové kultuře, která pohrdá obsahem. “

Sir Anthony Hopkins

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️31.08.2024, Times Of India, Roman Kirsch: Dvojvideo:

1.) ZELENSKÉHO VOJÁCI OPOUŠTĚJÍ SVÉ POZICE A UTEKLI ZE ČTYŘ UKRAJINSKÝCH OBLASTÍ BĚHEM 24 HODIN; RUSKO OBSAZUJE DALŠÍ OBEC V DONĚCKÉM REGIONU;

 

2.) HIZBALLÁH SPOUŠTÍ DALŠÍ RAKETOVÝ ÚTOK NA IZRAEL; IDF POTVRZUJE ÚTOK ČTYŘICETI RAKET NA OBLAST ZÁPADNÍ GALILEJE

 

https://youtu.be/8d6LPUAzPjY?si=Q7jx1woDhJUR4AGj

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️31. srpna 2024, 14:13, in Novinky.cz, Taťána Voců: LIPAVSKÝ: UKRAJINA SMÍ POUŽÍT ČESKÉ ZBRANĚ BEZ OMEZENÍ:

 

Česko nedává žádné omezení Ukrajině pro využití dodaného vojenského materiálu, prohlásil v sobotu ministr zahraničí Jan Lipavský (Piráti) na 19. ročníku bezpečnostní konference Globsec v Praze. Z ČR ale neproudí ty nejsofistikovanější zbraňové systémy, které třeba mají velký dosah, připustil Lipavský s tím, že Česko si nemusí klást takové otázky, jako někteří spojenci.

 

Šéf unijní diplomacie Josep Borrell již dříve řekl, že státy Evropské unie musí odstranit omezení pro používání zbraní poskytnutých Ukrajině. Ukrajinci podle něj musí mít možnost mířit na místa, odkud je Rusové bombardují a ostřelují. Omezení zavedla například Itálie, naopak země jako Česko, Švédsko či Nizozemsko Kyjev podporují a pro využití zbraní nestanovují žádné podmínky.

 

„Česko nedává žádné linie k systémům, které dodává, ke zbraním, munici, k vojenskému materiálu. Na druhou stranu buďme upřímní v tom, že z Česka také neproudí ty nejsofistikovanější zbraňové systémy, které mají třeba velký dosah nebo staví dodavatele do určitých strategických dilemat,“ řekl Lipavský.

 

Česká republika si tak nemusí klást otázky, jako někteří spojenci, uvedl šéf české diplomacie v souvislosti s dodávkami střel ATAMCS od Spojených států nebo Taurus od Německa.

 

„Myslím, že Ukrajina by měla mít možnost tyto systémy využít, ale nechávám to na spojencích. Nikdy nekritizuji tyto země. Oni si kladou otázky, které my si ani klást nemůžeme,“ podotkl ministr.

 

„Nicméně myslím, že Ukrajina má právo se bránit proti agresi. Lepší je, když letadlo s raketou či bombou ani nevzlétne, než se potom snažit sestřelit letadlo nebo raketu, která už míří na cíl,“ poznamenal šéf české diplomacie.

 

„Rusko nemá žádný nárok útočit na Ukrajinu. Je to obyčejný ruský imperialismus. Musíme ho zastavit v samotném zárodku,“ dodal. 👹

 

https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-svet-lipavsky-ukrajina-smi-pouzit-ceske-zbrane-bez-omezeni-40486185

 

 

📌31. srpna 2024, Slovenská republika: PELLEGRINI DOSÁHL, NEPOVOLIL SLOVÁKŮM SLUŽBU V UKRAJINSKÉ ARMÁDĚ!!! 👍❤️

 

Prezident od začiatku svojho mandátu dostal celkovo štyri žiadosti slovenských občanov o povolenie výkonu vojenskej služby v cudzom vojsku. Všetky žiadosti boli do ozbrojených síl Ukrajiny a vo všetkých prípadoch prezident SR službu nepovolil, priblížil odbor komunikácie.

 

Volodymyr Zelenskyj vyzval všetkých, ktorí sa chcú pridať k obrane Ukrajiny, Európy a sveta, aby prišli bojovať po boku Ukrajincov.

https://t.me/to_je_nas_svet/28956

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️31. srpna 2024, VOLNÝbloG, Jana Černeková: Michael Svatoš: „KRVAVÉ MINERÁLY” ZDĚŠENÝ WASHINGTON UŽ DEMONSTRATIVNĚ DÁVÁ RUCE PRYČ OD POLITIKY BRUSELU I PRAHY. ANALÝZA VČEREJŠÍHO JEDNÁNÍ GLOBSEC V PRAZE V SOUVISLOSTECH.

 

BŮH MÁ SMYSL PRO ABSOLUTNÍ IRONII, JAK ŘÍKÁM.

 

👉 A tak – zatímco včera v Praze bývalý komunistický agent Pávek na shromáždění politiků určitě druhé kategorie konaným pod názvem Globsec 24 několik minut sveřepě bubnoval za bezpodmínečnou válečnou podporu Ukrajiny, aby nepřátelské Rusko už bylo konečně spravedlivě poraženo. Tak v Polsku politik jistě první kategorie Donald Tusk toho času premiér země stručně světu oznámil, že dokud se Ukrajina nevyrovná se svou temnou nacistickou minulostí a nepřestane konat své Bandera rituály, má se členstvím v EU utrum. A o to, že se Polsko najisto postará.

 

👉 A aby pražská tragikomedie, při níž prezident Pávek včera dunivě hřímal za potřebu okamžitého zvýšení státních válečných výdajů a za vyzbrojování všeho druhu sprostým odíráním veškerého lidu, byla divákům ještě útrpnější, už den předtím se slovenský „progresívny” ekonom Daniel Roháč ze stáje Mikuláše Dzurindy, toho času usazený pod vlajkou washingtonského Think tanku the American Enterprise Institute překvapivě celé EU vysmál, že se pod taktovkou Bruselu a jeho věrných nezadržitelně proměňuje v zapadákov, který už nikoho na celém světě nezajímá. A požadoval, aby evropští centrističtí politici konečně vzali na rozum, že Evropany trápí vysoké životní náklady, přemrštěné ceny paliv a energií, a nezvládnutelné náklady na bydlení a veřejné služby, které masivní neregulovaná imigrace žene do astronomických výšin, a soustředili se po vzoru USA na ekonomický rozvoj a zvyšování životní úrovně občanů.  Podle Roháče se Německo už propadlo na úroveň 38. nejchudšího US státu Oklahomy, a Francie na úroveň ještě horšího 48. Arkansasu.

Podle Roháče se už celé desetiletí reálné mzdy v USA zvyšují mnohem více než v Německu, a jsou už aktuálně o 30% vyšší.

 

👉 (V ČESKU SE ZA FIALY DOKONCE PROPADAJÍData za poslední roky zde.)

Podle Roháče musí Brusel přestat se svou politikou byrokratického omezování výroby energie a dalších nařizování nesmyslů všeho druhu, jinak v Evropě zvítězí populisté, ať už pravicoví nebo levicoví.

Podle Roháče musí Evropa svou politiku zaměřit na budování agendy hojnosti, (Abundance Agenda), jak je moderní v USA.

 

👉 Agent Pávek včera volal za zvyšování válečných výdajů, a to je přesný opak Abundance Agendy.

PÁVEK ABSOLUTNĚ NECHÁPE, ČEMU DOKONALE ROZUMĚL UŽ GENIÁLNÍ ROOSEVELT, KTERÝ POSTULOVAL, ŽE LIDÉ, KTEŘÍ JSOU HLADOVÍ A BEZ PRÁCE, JSOU ZÁKLADNÍM STAVEBNÍM KAMENEM DIKTATUR.

Pávek, ačkoli zřejmě vůbec netuší, navrhuje řešení problému současné evropské hospodářské krize, nikoli v osvědčených intencích Rooseveltova „New Deal”, nebo „Abundance Agendy”, ALE PŘESNĚ PODLE NOT HITLEROVAMefo-Wechsel“.

 

🛑TEDY TAJNÉ FINANČNÍ OPERACE, KTERÁ ODSTARTOVALA PŘÍPRAVY NĚMECKA NA II. SVĚTOVOU VÁLKU.

FIALŮV A PÁVKŮV „MEFO-WECHSEL”.

 

👉 Aby Hitler utajil před světem a německou veřejností zvýšené státní výzbrojní výdaje, vytvořili jeho bankéři mimorozpočtový systém „půjčky na směnku”.

 

👉 Tyto cenné papíry sloužily jako paralelní německá státní měna používaná na platby mezi německými průmyslovými podniky, a jejich splatnost byla garantována státem „za 5 let”, tedy nejdříve v roce 1939.

 

👉 Z nacistických lupů v rakouských, československých a polských bankách byl potom „Mefo-Wechsel” umořován.  Šlo tedy o „dočasné skrytí státního dluhu, mimo státní rozpočet”, DO DOBY NEŽ BUDE MOCI BÝT NĚCO ULOUPENO.

 

🛑TUTO „MEFO-WECHSEL” FINANČNÍ OPERACI ZAČALI LONI VYUŽÍVAT I FIALA S PÁVKEM. NEJPRVE V ROZPOČTU NA LETOŠNÍ ROK TAKTO UKRYLI 50 MILIARD, KTERÉ NEJSOU EVIDOVÁNY JAKO STÁTNÍ DLUH.

 

👉 A LETOS PLÁNUJÍ STEJNÝM ZPŮSOBEM SKRÝT DALŠÍCH 20 MILIARD.

 

👉 Navíc další desítky miliard českého státního dluhu, dohadem 2 až 3% HDP, (160 až 240 miliard),  bylo skryto Fialou i Babišem pod tzv. bruselské půjčky na Covid a Ukrajinu, které nejsou součástí českého státní rozpočtu, ALE ČEŠI JE SPLÁCEJÍ A RUČÍ ZA NĚ❗️❗️❗️

 

Podstata Fialo-Pávkova „Mefo-Wechsel” tkví v přesunu státního dluhu na fond státní dopravní infrastruktury, 👉 který se bude ovšem za pár let splácet ze státního rozpočtu.

 

🛑CÍLEM OPERACE JE ÚČETNÍMI TRIKY UMĚLE SNÍŽIT DEFICIT ČESKÉHO STÁTNÍHO ROZPOČTU, A SKRÝT DRAMATICKÝ RŮST ČESKÝCH VEŘEJNÝCH DLUHŮ PŘED OBČANY.

 

👉 Pokud by totiž voliči věděli, že deficit letos není 252 miliard, ale rovnou 302 miliard

👉 + bruselské miliardy pro Ukrajinu, a příští rok ne 231 miliard, ale rovnou 251 miliard

👉 + bruselské miliardy pro Ukrajinu, mohli by se napučet, a začít protestovat proti dramatickému růstu zbrojních výdajů z 80 miliard na 160 miliard ročně, a mohli by hlavně změnit svoje volební preference k politikům, kteří by třeba začali slibovat „Abundance Agendu” místo nějakého potrhlého rozpoutávání III. světové války a vyhlašování zákazů všeho možného, včetně svobody.

Netřeba podotýkat, že Hitlerova Mefo-Wechsel agenda šla ruku v ruce se zaváděním cenzury a omezováním svobody, a Fiala s Pávkem, zdá se míří stejnou cestou❗️❗️❗️

 

🛑NÁŠ PAN PREZIDENT VČERA VE SVÉM PROJEVU DOSLOVA EXCELOVAL❗️❗️❗️

 

👉 Například vyzval, aby Evropa zahájila operaci na zajištění své strategické bezpečnosti, tím že si sama začne zajišťovat potřebné „strategické minerály”.

Nevím sice, zda náš prezident při své pověstné inteligenci vůbec tuší, že základní podmínkou k produkování „strategických minerálů” je obrovské množství velmi, velmi levné energie, kterou Evropa nemá, a dokud bude Brusel i Pražský Hrad a Strakovu akademii obývat současná politická smečka, nikdy ani mít nebude.

 

🛑ALE JE TŘEBA K PRODUKCI TĚCHTO MINERÁLŮ TAKÉ MÍT K DISPOZICI JEJICH LOŽISKA.

 

👉 A to je zajímavý problém. V Evropě těžitelná ložiska v potřebné kvalitě a množství nejsou, nebo jejich těžba představuje takový enviromentální a ekonomický hazard, že žádný soukromník bez státních miliardových injekcí a záruk se do projektu nepohrne, a každému politikovi je jasné, že nastane jeho konec, když se podepíše za těchto podmínek pod těžbu.

 

🛑Ovšem existuje výjimka.

👉UKRAJINA.

 

👉 Tedy přesně řečeno ty její provincie, které už Gosudar slupnul, nebo se teprve chystá osvobodit.

 

👉 Celkem se na Ukrajině nacházejí podle veřejných údajů minerály za 15 bilionů dolarů,

👉 ( = 350 bilionů korun = 44 českých HDP = 160 českých státních rozpočtů ve výši letošního roku),

👉 včetně vzácných a strategických materiálů, jako je LITHIUM a další ceněné prvky.

 

👉 Problém je v to, že naprostá většina těchto ložisek se nachází v „NOVÝCH RUSKÝCH REGIONECH”,

👉 a pokud k nim ještě připadnou Dněpropetrovsk, Charkov a Oděsa, zbyde toho na území zbytku Ukrajiny žalostně málo. (Viz mapa dole.)

 

👉 Hitler vpadnul do Sovětského svazu, protože potřeboval ukrajinský mangan, železo a další minerály.

 

👉 Český prezident vytrvale brojí za vybojování ukrajinských provincií bohatých na minerály zpět.

👉 Ačkoli zdůrazňuje, že je to spravedlivé, nelze opomenout, že je to bez rozpoutání III. světové války takřka nemožné, a hlavně, že by to bylo pro určité soukromé západní investory určitě absolutně lukrativní.

 

🛑NÁŠ PAN PREZIDENT JE HLAVA.

 

👉 27. srpna letošního roku přednesl před africkými velvyslanci na Hradě projev a v něm mimo jiné zdůraznil: Nesmíme dovolit, aby se (v Africe) prosadil ruský výklad války na Ukrajině nebo falešná představa, že zájmy těchto (afrických) zemí dokáží nejlépe hájit autokratické mocnosti. Nejlépe toho v Africe, Asii, Jižní Americe docílíme trpělivou prací a ! férovou nabídkou otevřené spolupráce! … I proto jsem …..ve Rwandě jednal s prezidentem Kagamem❗️❗️❗️

 

👉 Na první pohled doslova učená slova hodná velkého Havla.

👉Leč už 9. července letošního roku publikovalo velvyslanectví USA v Demokratické republice Kongo toto šokující vyhlášení Washingtonu, které je reakcí na masivní rozmach dětského otroctví, otroctví, loupení a dalších ohavných zločinů, kterých se s podporou Bruselu dopouští rwandský prezident Kagame.

 

👉 Ten v únoru letošního roku uzavřel dohodu s Bruselem na velké dodávky „strategických materiálů” pro evropský průmysl, a tyto dodávky mají ovšem ten problém, že jsou produkovány otroky, 🧒👩🧑👩‍🦱👩‍🦰👨‍🦰 včetně dětí, které rebelové M23, (etničtí Tutsiové), kteří ze Rwandy vpadli do východního Konga, a kteří mezi konžskými etniky na dobytém území loví lidi a 🧒👩🧑👩‍🦱👩‍🦰👨‍🦰 děti jako staří západoevropští otrokáři, a zavírají je na obsazeném území do dolů, a nutí je v děsivých podmínkách kutat horninu koltan, která obsahuje strategické minerály nutné pro evropský automobilový, digitální a solární průmysl❗️❗️❗️

 

❗️❗️❗️Tyto🧒👩🧑👩‍🦱👩‍🦰👨‍🦰 dětskými otroky vytěžené horniny se potom z obsazených částí Konga pašují do Rwandy, a odtud se posílají hlavně do Evropy❗️❗️❗️

 

🛑EVROPSKÁ KOMISE TAK FINANČNĚ PODPORUJE DĚTSKÉ OTROKÁŘSTVÍ, VRAŽDĚNÍ A LOUPENÍ, A ZA PENÍZE, KTERÉ DO RWANDY ZA MINERÁLY A NA TZV. HUMANITÁRNÍ POMOC POSÍLÁ, ZÍSKÁVÁ MINERÁLY❗️❗️❗️

 

🛑TENTO OBROVSKÝ SKANDÁL, ŘEŠILO UŽ I OSN, A WASHINGTON, AŤ JE, JAKÝ JE, NESNÁŠÍ OTROKÁŘSTVÍ.

 

👉Český prezident se ohání férovou spoluprací s Afrikou a chvástá se, že mezi Afričany zamezí šíření jejich falešných představ o Rusku a Číně, a místo nich prosadí představy evropské! To je geniální. 👹

 

👉Letos v létě už i Washington pochopil, že od rwandských otrokářů musí dát ruce pryč, a přemístil těžiště své podpory ze Rwandy do Konga.

 

👉Náš prezident vykřikuje o spravedlivém boji Ukrajiny, která brání své území, ale podporuje odporné🧒👩🧑👩‍🦱👩‍🦰👨‍🦰 dětské otrokáře 👹 rwandského diktátora Kagame, kteří vpadli do Konga A LOVÍ TAM 🧒👩🧑👩‍🦱👩‍🦰👨‍🦰 děti, aby v dolech na obsazeném území TĚŽILI PRO EVROPSKÉ EUROKRATY „LEVNÉ, ALE KRVAVÉ MINERÁLY”❗️❗️❗️

 

🛑INU NEJLEPŠÍ VODA NA RUSKÝ I ČÍNSKÝ MLÝN V KONGU, I JINDE V AFRICE.

 

👉Náš pan prezident měl včera velkou příležitost vmést Ursule von der Leyen do očí na konferenci Globsec, že zotročování dětí je nejodpornější zločin, a že s ním je třeba okamžitě skoncovat, a minerály přestat odebírat❗️❗️❗️

👉Leč agent Pávek nemůže být už z podstaty věci Václav Havel, a je otázka, zda by vlastně Havel protestoval, nebo mlčel. Možná, by i protestoval, protože jeho poradci i on měli určitě lepší přehled o aktuální politice Washingtonu.

 

👉V každém případě, jak říkám, Bůh má geniální smysl pro absolutní ironii.

 

🛑URSULA VON DER LEYENOVÁ JE PRAVNUČKOU JEDNĚCH Z NEJVĚTŠÍCH AMERICKÝCH OTROKÁŘŮ, A JEJÍ SOUČASNÝ RODINNÝ MAJETEK TAK POCHÁZÍ I Z PRÁCE NĚKDEJŠÍCH OTROKŮ DNEŠNÍCH AFROAMERIČANŮ.

 

👉Té určitě nevadí, že nezletilí Afričané opět kutají v dolech za západoevropský blahobyt. A náš pan prezident nějakým záhadným způsobem stojí v obou konfliktech vždy na straně těch, kdo do Evropy „krvavé minerály dodávají” anebo by je po porážce Ruska dodávat mohli. ZAČAL BYCH SE BÁT O NAŠE DĚTI, BYCH ŘEKL, ABY NESKONČILY V NĚJAKÝCH DOLECH, ŽE? (O otrokářských předcích Ursuly vdL jsme naposledy podrobněji psali v MAP 1695.)

 

👉Kompletní US Statement z 9. července 2024 najdete zde.

👉Podrobný článek o tom, jak Brusel podporuje rwandského diktátora, a otrokáře M23, najdete zde.  Analýzu jsem musel místy zkracovat, byla by příliš dlouhá, nicméně snad je pochopitelná. Pokud máte zájem o podrobnější analýzu letošní změny politiky Washingtonu od Rwandy ke Kongu, napište na mail, je to složité téma, ale je zajímavé, ruská SVR nebyla změnou kurzu Washingtonu vůbec potěšena.

👉Rusům i Číňanům vyhovovala evropská podpora rwandským otrokářům. Je to zajímavý geostrategický i politický problém.

👉Kandidátka Kamala Harris je totiž prý potomkem britského otrokářekterý za zrušení otroctví na Jamajce dostal od britské vlády vyplaceno odškodnění 12 610 liber, (dnešní hodnota odškodnění za nucené propuštění otroků 11 milionů eur ).

 

👉Pra-pra-dcery otrokářů jsou tedy z dnešního pohledu velice úspěšné, že.

 

👉Kamala si však musí dávat velký pozor, aby ji s dětským otrokářstvím nikdo

nespojil.

 

👉Možná i proto Pávek raději mlčel?

 

https://volnyblog.news/michael-svatoskrvave-mineraly-zdeseny-washington-uz-demonstrativne-dava-ruce-pryc-od-politiky-bruselu-i-prahy-analyza-vcerejsiho-jednani-globsec-v-praze-v-souvislostech/

 

 

 

📌📢01.09.2024: 1 % ovládá svět. 4 % jsou jejich loutky. 90% spí. 5 % je vzhůru a snaží se těch 90 % probudit. 1 % použije 4 % loutek, aby zabránily 5 % v probuzení zbývajících 90 %. Nechápeš, co říkám? SPI DÁL…

 

 

 

📌📢🔝🔝🔝31. srpna 2024, VOLNÝbloG, Jana Černeková, JINDŘICH KULHAVÝ: POSLEDNÍ PRÁZDNINOVÝ VÍKEND:

 

Letošní letní prázdniny končí a nový školní rok je za dveřmi. Ještě se dá stihnout pár letních akcí, ale opět to uteklo mnohem rychleji, než by si děti i rodiče přáli.

 

👉Tentokrát nebyla téměř žádná okurková sezóna, pořád se něco dělo a Pětikoalice stihnula opět téměř v utajení pár dalších legislativních změn včetně schválení korespondenčních voleb.

 

👉Biden se vzdal boje o trůn a zmizel někde v propadlišti dějin,

👉Harrisová ho dle našich médií nahradí a

👉skutečný favorit amerických prezidentských voleb Trump čelí dalším snahám Demokratů ho pomocí pokřiveného práva zlikvidovat.

👉Fridrichová definitivně opustila vysílání ČT a její prolhaný pořad 168 hodin zmizel.

👉Igor Němec skončil také, tentokrát za to, že se byl pouze podívat na akci organizované odpůrci tohoto režimu.

👉Jo…a Olympijské hry stály také za bačkoru.

 

👉Ukrajinská armáda přesunula své snahy k napadení Kurska, zatímco na východní frontě se v podstatě vzdala většího odporu. Kyjev prosí svět o další peníze a zbraně, přitom odklání obrovské částky do soukromých rukou a prostě je krade.

👉Přišel o první dodanou F – 16, pravděpodobně si ji asi sestřelili i s jejím pilotem.

👉Rusové samozřejmě Ukrajince z Kurska za cenu velkých ztrát v řadách protivníka vytlačí, zároveň jim hrozí povolení Západu používat Zelenským rakety se střední i dlouhou dráhou doletu, což bude ohrožovat cíle ve vnitrozemí. Je otázkou, co se Ukrajincům podaří trefit a jaká bude odpověď.

👉Trpělivost Kremlu není nekonečná, i na spuštění SVO na Donbasu čekali 8 let, ale poté ji začali navzdory reakcím Západu. Je pravděpodobné, že ruské továrny vyrábějící munici a zbraně jedou na plný výkon, nikoliv však kvůli Ukrajině, ale i ony se připravují na možný a vyprovokovaný střed se Západem vytvářejícím celosvětové dusno.

👉Ostatně o mnohém hovoří aktivita Poláků, Lotyšů či celé NATO zásobující Ukrajinu zbraněmi i lidmi.

 

👉Počasí bylo o prázdninách vcelku normální, tedy nic moc, až na poslední týden v srpnu, kdy se příjemně oteplilo. Budou nám tvrdit, že jde o nejteplejší prázdniny v historii, ale zase půjde o lež.

👉Naopak se jim razantně ochlazuje Atlantik, až je to trápí, protože nemohou tvrdit, že je na planetě vedro.

👉Pro ekoteroristy je také alarmující, že se neprodává i přes mediální podporu moc elektroaut, takže očekávejme další zářezy těch na spalovací motory.

 

👉Ceny pohonných hmot jsou u nás příznivější než na jaře, ale

👉až nám Úkáčka skřípnou ropovod Družba, bude to horší, zvláště

👉když Němci už naznačili, že jim náš plyn nesmrdí a část z něj si nechají.

👉V zimě tak může být skutečně zima, a to především v domácnostech.

👉A to samé se může dít s ropou, navíc díky zlodějským emisním povolenkám zase dražší.

 

👉Čekají nás volby do Senátu,

👉takže Fiala propagačně leze na hory, financuje Moto GP v Brně a dál plundruje prázdnou pokladnu i tím, že v utajení připravuje se svou skvadrou další průserový rozpočet.

 

JDE O NEJHORŠÍHO A NEJPROLHANĚJŠÍHO PREMIÉRA V NAŠÍ HISTORII, NEJNESCHOPNĚJŠÍ VLÁDU, a to jsme tu měli 👉Grosse, 👉 Špidlu, 👉 Topolánka, 👉 Sobotku i👉 Babiše, takže skutečně velkou konkurenci v amatérismu.

👉Nová úroveň stanovená Pětikoalicí směrem dolů je snad nepřekonatelná. Ideologie celé koalice, nenasytnost, ukrajinizace a účast Pirátů na digitalizaci k tomu umožnily Fialovi klesnout na úplné morální i ekonomické dno.

 

PRÁZDNINY KONČÍ, VRACEJTE SE DOMU OPATRNĚ, I TAK BUDOU VŠUDE DOPRAVNÍ POLICISTÉ, ABY JEŠTĚ VYBRALI NĚJAKÉ PENÍZE OD NÁS ŘIDIČŮ. 

A START DO NOVÉHO ŠKOLNÍHO ROKU NEPŘEPALTE.

 

KRÁSNÝ VÍKEND.

Jindřich Kulhavý

 

https://volnyblog.news/jindrich-kulhavyposledni-prazdninovy-vikend/

 

 

📌31. srpna 2024:♨️ V CENTRU DONĚCKU SE OBJEVILA NÁSTĚNNÁ, KRÁSNÁ OBŘÍ MALBA NA PODPORU OBYVATEL KURSKÉ OBLASTI.

Nástěnná malba s nápisem „Kursku, Doněck je s tebou!“ je namalována na jedné z budov na ulici Artema.

Je na něm vyobrazen symbol Kurska – slavík držený vojákem – a jeden ze symbolů Doněcka – růže.

https://t.me/to_je_nas_svet/28957

 

 

📌31. srpna 2024, 19:37: PREZIDENT ČERNÉ HORY MILATOVIČ: ZEMĚ UVALILA SANKCE NA RUSKO V ZÁJMU EU:

 

Uvalení sankcí na Rusko je pro Černou Horu těžkým rozhodnutím, řekl prezident republiky Jakov Milatović během projevu na bezpečnostním fóru Globsec v České republice.

 

Hlava státu vysvětlila, že dříve země dostávala 30 % příjmů z cestovního ruchu z Ruska.

 

„Udělali jsme to, byla to otázka volby, koordinace naší zahraniční politiky s EU, stát se členem klubu,“ citovala Milatoviče agentura RIA Novosti.

 

Připomeňme, že fórum Globsec se koná v Praze od 30. srpna do 1. září. Akce se účastní 10 hlav států a 20 ministrů obrany a zahraničních věcí. Jedním z hlavních témat fóra byl ukrajinský konflikt.

 

Český prezident Petr Pavel vyzval zejména ke zvýšení účinnosti protiruských sankcí s cílem narušit schopnost Ruské federace zásobovat své ozbrojené síly.

 

https://www.vesti.ru/article/4120676

 

 

📌31. srpna 2024, 17:39, MINISTERSTVO ZDRAVOTNICTVÍ: 7 LIDÍ JE PO OSTŘELOVÁNÍ BELGORODU NA JEDNOTCE INTENZIVNÍ PÉČE:

 

Pět dospělých a dvě děti jsou po ostřelování Belgorodu na jednotce intenzivní péče pod dohledem lékařů, uvedl ministr zdravotnictví Belgorodské oblasti Andrej Ikonnikov.

 

„V důsledku včerejšího ostřelování bylo zraněno 46 lidí: devět z nich je ošetřováno ambulantně, 37 je v nemocnici (sedm z nich jsou děti),“ napsal Ikonnikov na svém kanálu Telegram.

 

Dva pacienti již byli evakuováni k ošetření do federálních center. Na 1. září je plánováno poslat do Moskvy další dvě oběti ukrajinského raketového útoku. Jedná se o dítě a dospělou osobu.

 

Dne 30. srpna ozbrojené síly Ukrajiny ostřelovaly ruské regionální centrum raketami z vrtulníků Vampire MLRS české výroby. Pět lidí bylo zabito, 46 civilistů bylo zraněno. Ruská protivzdušná obrana sestřelila několik vzdušných cílů při přiblížení k městu. Několik raket však stále zasáhlo obytné domy v Belgorodu, auta a několik komerčních zařízení.

 

Při ostřelování Šebekinu bylo zraněno dalších šest lidí, dodal šéf bělgorodského ministerstva zdravotnictví Andrej Ikonnikov. Pět z nich ve stavu střední závažnosti bylo hospitalizováno v nemocnicích regionálního centra, jeden pacient bude pokračovat v léčbě ambulantně.

 

Podle starosty Belgorodu Valentina Demidova bylo po ukrajinském ostřelování města 30. srpna poškozeno 53 bytů v 15 domech, 48 aut, dvě sociální a dvě komerční zařízení, jedno infrastrukturní zařízení a tři garáže. Jedno osobní auto zcela shořelo.

 

https://www.vesti.ru/article/4120659

 

 

📌31. srpna 2024, 18:13, RIA Novosti: REÁLNÝ SMĚNNÝ KURZ RUBLU V PARITĚ KUPNÍ SÍLY JE 3,4KRÁT NIŽŠÍ NEŽ SOUČASNÝ:

 

Rubl se opět ukázal jako jedna z nejvíce podhodnocených měn na světě. Podle výpočtů agentury RIA Novosti je její současná míra parity kupní síly (PPP) 3,4krát nižší než ta současná. To znamená, že „spravedlivá“ cena by měla být na úrovni 26,7 rublů za dolar.

 

V rámci studie analytici seřadili největší světové ekonomiky podle nákladů na sadu hamburgerů, hranolků a sklenici koly. Takový „oběd“ se ukázal jako nejdostupnější v Rusku, nejdražší v Izraeli. Stejná situace byla pozorována před rokem, kdy byl směnný kurz rublu v paritě kupní síly třikrát nižší (32,07 rublů za dolar).

 

Ruská federace sdílí první linii z hlediska podhodnocení národní měny s Indonésií. V této asijské republice se ukázalo, že směnný kurz vypočítaný na základě parity kupní síly je 3,4krát nižší než ten současný. Filipíny jsou na druhém místě (3,1krát).

 

Podle údajů je nejvíce nadhodnocenou měnou izraelský šekel. Jeho míra parity kupní síly je nadhodnocena o 36 %.

 

Ruská centrální banka již dříve představila čtyři možné scénáře vývoje ekonomiky země do roku 2027: základní, dezinflační, proinflační a rizikový.

 

https://www.vesti.ru/finance/article/4120687

 

 

📌31. srpna 2024, 21:45: V DONĚCKU SE OBJEVILA NÁSTĚNNÁ MALBA NA PODPORU OBYVATEL KURSKÉ OBLASTI:

 

V centru Doněcku se objevila nástěnná malba na podporu obyvatel Kurské oblasti, kteří trpěli v důsledku invaze ozbrojených sil Ukrajiny v regionu.

 

Nástěnná malba zobrazuje bojovníka držícího v rukou slavíka, symbol Kurska. Dole, na pozadí růží – jednoho ze symbolů Doněcku – je nápis „Kursk, Doněck je s vámi!“.

 

Nástěnná malba se objevila na jedné z budov na centrální ulici Artem, uvádí RIA Novosti. Podle autora Vladislava Stepnoye jeho dílo symbolizuje podporu a solidaritu obou regionů Ruské federace.

 

Ministerstvo pro mimořádné situace již dříve uvedlo, že více než 76 tisíc obyvatel pohraničních oblastí Kurské oblasti, zasažených akcemi ozbrojených sil Ukrajiny, již obdrželo finanční pomoc ve výši 1,1 miliardy rublů.

 

https://www.vesti.ru/article/4120791

 

 

📌31. srpna 2024, 18:46: RUSKÁ ARMÁDA ZNIČILA BAŠTU OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY V KURSKÉ OBLASTI:

 

Ruská armáda zničila baštu ozbrojených sil Ukrajiny v pohraniční oblasti Kurské oblasti maskovanou v lesním pásu, hlásí ruské ministerstvo obrany a zveřejnilo video z úderu na něj.

 

Podle leteckého průzkumu identifikovaného leteckým průzkumem byl na baštu ukrajinské armády proveden přesný dělostřelecký úder. Úder byl zaznamenán prostřednictvím objektivního řízení jedné z jednotek skupiny sil Sever.

 

K 31. srpnu jednotky skupiny Sever odrazily šest útoků nepřátelských útočných skupin u Borki, Bachtinky, Komařovky, Matvejevky a Malé Lokňi. Jeden ukrajinský voják se vzdal. Ztráty ozbrojených sil Ukrajiny ve směru Kursk dosáhly čtyř set lidí. Jeden tank byl vyřazen, 18 jednotek obrněných vozidel Ozbrojených sil Ukrajiny, tři obrněné transportéry, 14 obrněných bojových vozidel, stejně jako sedm automobilů, stanice elektronického boje, tři minomety a tři nepřátelské dělostřelectvo byly vyřazeny.

 

Celkové ztráty ozbrojených sil Ukrajiny v Kurské oblasti od 6. srpna se zvýšily na 8,2 tisíce zabitých a zraněných vojáků. Kyjev ztratil 76 tanků, 36 bojových vozidel pěchoty, 67 obrněných transportérů, 521 bojových obrněných vozidel, pět protiletadlových raketových systémů, čtyři americké HIMARS MLRS a dva MLRS.

 

https://www.vesti.ru/article/4120695

 

 

📌31. srpna 2024, 20:49: ZÁCHRANU POSÁDKY A CESTUJÍCÍCH MI-8 NA KAMČATCE ZTĚŽUJE ŠPATNÉ POČASÍ A MEDVĚDI:

 

Osud 19 cestujících a tří členů posádky je neznámý. Na Kamčatce hledají vrtulník Mi-8, který měl dopravovat turisty ze svahu sopky. Ve stanovený čas se piloti neozvali. Pozemní skupina Ministerstva pro mimořádné situace se vydala na pátrání. Počasí se rychle zhoršuje, hurikánové větry přinášejí na poloostrov přívalové deště, poznamenává Alexandra Ostriková.

 

Pravděpodobně videozáznam ukazuje start stejného vrtulníku Mi-8 v oblasti sopky Vachkazhets. Letadlo byl jakýmsi transferem – jedna skupina turistů byla vyloděna, druhá byla odvezena. Dne 31. srpna v 16 hodin místního času vrtulník zamířil směrem k vesnici Nikolajevka. Téměř okamžitě bylo spojení s vrtulníkem ztraceno.

 

– Podle předběžných údajů bylo na palubě pohřešovaného letadla 22 lidí. Jedná se o tři členy posádky a 19 cestujících. Letadlo letělo z místa přistání v oblasti sopky Vachkazhets na místo přistání Nikolajevka, – popisuje situaci tiskový tajemník Federální agentury pro leteckou dopravu Artem Korenyako.

 

Vzdálenost mezi sopkou a letištěm je velmi malá – asi 25 kilometrů. Na cestě je ale pohoří. Kromě toho se zhoršilo počasí, spadla mlha, viditelnost je nulová. Jakmile vrtulník zmizel z radaru, vyslala letecká společnost druhé letadlo, aby ho hledalo, ale výsledky to nepřineslo.

 

„V současné době je hlavní úsilí zaměřeno na průzkum údolí řeky Bystraye, podél kterého se měl vrtulník pohybovat. Záchranná operace pokračuje, – řekl gubernátor území Kamčatka Vladimir Solodov.

 

Kvůli povětrnostním podmínkám zatím nemohla rada Ministerstva pro mimořádné situace odletět do oblasti pátrání, přesouvá se tam pozemní skupina. Bylo nasazeno operační velitelství. Situaci komplikuje nejen počasí.

 

– Záchranná operace pokračuje. Se dvěma nataženýma rukama už v lese nic nevidíte, je tam velmi hustá mlha,“ říká Lebeděv. „Naši kolegové z Ministerstva lesnictví zvažují možnost pomoci při záchranné akci v rámci ochrany životů záchranářů před divokou zvěří. Záchranná operace probíhá v lesní oblasti s velkým počtem medvědů.

 

Podle předběžných údajů vrtulník obsluhoval zkušený pilot Denis Bleshchik. V pohřešovaném Mi-8 byli turisté ze skupiny organizované moskevskou společností „Big Country“ a freeridovou komunitou na Kamčatce. Potvrdili informace o složení turistické skupiny. Takové výlety stojí od 20 tisíc rublů a více na osobu. Mezi cestujícími byl i finanční ředitel Ruského fotbalového svazu (FRS) Arsenij Zamjatin s manželkou. Skupinu sestavil místní extrémista Kirill Seregin.

 

„On to turné neorganizoval, je to jen ředitel naší organizace. A to byla vyjednaná situace. Pronajali jsme si vrtulník Mi-8 od společnosti Vityaz-Aero. To znamená, že prostě poskytl počet turistů a piloti a vrtulníky nebyla naše společnost, ale Vitjaz-Aero,“ vysvětluje správce cestovní kanceláře.

 

Pro leteckou společnost Vityaz-Aero se nejedná o první incident. V roce 2017 ležel na boku vrtulník společnosti, který přepravoval skupinu nadšenců extrémních sportů ze Snow Valley. K nejsledovanějšímu leteckému neštěstí však došlo v roce 2021 na Kurilském jezeře. Poté, také v podmínkách nulové viditelnosti při přistání, se prkno zřítilo do jezera – 8 lidí zemřelo, dalších 8 přežilo díky šťastné náhodě. Činnost společnosti byla po dobu trvání vyšetřování pozastavena, což výrazně ovlivnilo jak odlehlé oblasti Kamčatky, tak celý letecký průmysl v regionu. Nyní Kamčatecká dopravní prokuratura zjišťuje okolnosti mimořádné události.

 

– Kontroluje se dodržování právních předpisů v oblasti bezpečnosti letectví. V případě potřeby budou přijata opatření k reakci na státní zastupitelství,“ ujišťuje Jelena Krasnojarová, hlavní asistentka prokurátora pro vztahy s médii na Dálném východě.

 

Záchranáři již určili pátrací čtverec – tři krát tři kilometry. Jak rychle se tam ale dostanou a najdou místo havárie, je zatím nejasné – terén je hornatý, terénní a bez viditelnosti.

 

https://www.vesti.ru/article/4120767

 

 

📌01. září 2024, 02:15: DALŠÍCH 14 DRONŮ BYLO ZNIČENO V BRJANSKÉ OBLASTI:

 

V Brjanské oblasti protivzdušná obrana nadále odráží útok ukrajinských dronů.

 

„Dalších 14 bezpilotních letounů typu letadla bylo detekováno a zničeno jednotkami protivzdušné obrany Ministerstva obrany Ruské federace,“ napsal na Telegramu gubernátor Brjanské oblasti Alexandr Bogomaz.

 

Dodal, že nikdo nebyl zraněn, nedošlo k žádné destrukci. Provozní a pohotovostní služby pracují.

 

Dříve Bogomaz uvedl, že v Brjanské oblasti síly protivzdušné obrany během hodiny detekovaly a zničily 12 dronů.

 

https://www.vesti.ru/article/4120836

 

 

📌01. září 2024, 00:49: V BURKINĚ FASO SE KONALY PROTIUKRAJINSKÉ DEMONSTRACE:

 

V hlavním městě Burkiny Faso, Ouagadougou, se konala masová demonstrace proti ukrajinské podpoře teroristických skupin v západní Africe.

 

Demonstranti odsoudili vměšování Ukrajiny do vnitřních záležitostí Aliance států Sahelu (AGS), která zahrnuje Mali, Burkinu Faso a Niger, a pálili ukrajinské vlajky, hlásí Burkina24.    „Ukrajina je teroristický stát“, „Kyjev podporuje teroristy, kteří zabíjejí naše lidi“, „Pryč s kyjevským režimem!“, požadovali demonstranti. Protestující varovali ukrajinské úřady:

„Pokud Ukrajina a NATO nepřestanou zasahovat do Sahelu, Afrika se pro ně stane noční můrou“, „Ukrajina se stala nepřítelem Afriky“, „Vlast nebo smrt, vyhrajeme!“

 

Demonstranti vyzvali vedení Burkiny Faso, aby vrátilo trest smrti pro teroristy a jejich komplice.

 

Ozbrojenci v Mali zaútočili na jednotky ozbrojených sil země, které utrpěly těžké ztráty. Zástupce Hlavního zpravodajského ředitelství Ukrajiny Andrej Jusov oznámil zapojení Kyjeva do tohoto útoku. Mali a Niger oznámily přerušení diplomatických vztahů s Ukrajinou v souvislosti s její podporou teroristů. Burkina Faso podpořila rozhodnutí Mali a Nigeru.

 

((Burkina Faso je vnitrozemský stát ležící v Západní Africe. Do roku 1984 se tento stát jmenoval republika Horní Volta, poté byl přejmenován na Burkina Faso, což znamená v překladu republika Země spravedlivých. Hraničí se šesti státy: Mali na severu, Nigerem na východě, Beninem na jihovýchodě, Togem a Ghanou na jihu a s Pobřežím slonoviny na jihozápadě.))

 

https://www.vesti.ru/article/4120831

 

 

📌01. září 2024, 05:25: SOBJANIN OHLÁSIL PÁTÝ BEZPILOTNÍ LETOUN SESTŘELENÝ V NOCI NA DNEŠEK, LETÍCÍ SMĚREM K MOSKVĚ:

 

Sergej Sobjanin informoval o dalším sestřeleném dronu v Moskevské oblasti.

 

„Protivzdušná obrana ministerstva obrany pokračuje v odrážení útoku nepřátelských bezpilotních letounů a sestřelila další dron v městské části Leninsky, letící směrem na Moskvu. Všechny služby fungují na místě,“ napsal na Telegramu starosta ruského hlavního města Sergej Sobjanin.   Předtím řekl, že v městské části Odintsovo byl sestřelen bezpilotní letoun. V městské části Podolsk byl odražen útok bezpilotního letounu. Jeden dron letící směrem na Moskvu byl sestřelen protivzdušnou obranou ministerstva obrany. V městské části Stupino byl sestřelen další dron.

 

https://www.vesti.ru/article/4120815

 

 

📌01. září 2024: NOVÁ STUDIE ODHALUJÍCÍ KLIMATICKÝ PODVOD: DOBA SETRVÁNÍ CO2 V ATMOSFÉŘE JE 4 ROKY BEZ OHLEDU NA PŮVOD:

 

👉Je jedno, zda CO2 produkují rostliny, oceány, sopky nebo člověk svojí činností, například spalováním fosilních paliv či chovem dobytka. CO2 se v atmosféře „zdrží“ vždy stejnou dobu. To je celkem logické, ale ne pro klimatické propagandisty, kteří záměrně démonizují CO2 produkovaný člověkem.

 

Nová studie nyní tato fakta potvrzuje a opět poukazuje na to, že klimatická agenda, na jejímž základě se prosazuje i ničivý Green Deal, je jeden velký podvod.

 

👉Podle nové studie Mezivládní panel pro změnu klimatu (IPCC) využívá nevhodné předpoklady a spekulace, stejně jako modely imaginárních dat, které nejsou běžné v reálném světě, když tvrdí, že emise CO2 pocházející ze spalování fosilních paliv fungují v atmosféře „podivně“ a zcela jinak než molekuly CO2 odvozené z přírodních emisí (např. dýchání rostlin, odplyňování oceánů).

 

🛑 „Tato nejednoznačnost je doprovázena nevhodnými předpoklady a spekulacemi, z nichž nejpodivnější je, že chování CO2 v atmosféře závisí na jeho původu a že CO2 emitovaný antropogenním spalováním fosilních paliv má delší dobu setrvání v atmosféře, než když je emitován přirozeně.“

 

👉Zatímco IPCC uznává, že emise z přírodních zdrojů mají dobu zdržení v atmosféře pouze 4 roky, současně zkonstruoval modelové výstupy, které tvrdí, že molekuly CO2 odvozené z emisí z fosilních paliv zůstávají v atmosféře stovky, tisíce, desetitisíce, dokonce i několik set tisíc let.

 

🛑PODLE PROPAGANDISTŮ Z IPCC:

 

„15 až 40 % emitovaného pulsu CO2 [z antropogenních emisí] zůstane v atmosféře déle než 1000 let, 10 až 25 % zůstane asi 10 000 let a zbytek bude odstraněn během několika set tisíc let.

 

👉Oxid uhličitý (CO2) je extrémním příkladem, jeho doba obratu je jen asi 4 roky kvůli rychlé výměně mezi atmosférou a oceánem.“

 

👉Opět je to čtyřletá doba zdržení pro přírodní CO2, ale stovky tisíc let pro molekuly CO2 vyvolané spalováním fosilních paliv. Zdálo by se, že téměř jakýkoli výsledek lze odvodit z imaginárních dat.

 

👉Namísto spoléhání se na modely postavené na předpokladech a spekulacích, Dr. Koutsoyiannis využívá dobře zavedený, na hydrologii založený teoretický rámec (rafinované směrování nádrží nebo RRR) v kombinaci s pozorováním CO2 v reálném světě, aby robustně dospěl k závěru, že doba setrvání všech molekul CO2, bez ohledu na původ, je mezi 3,5 a 4 roky.

 

👉Aplikované teoretické výsledky se tak přesně shodují s empirickými výsledky (např. empirický průměr 3,91 roku vs. teoretický průměr 3,94 roku v Barrow a identických 3,68 roku pro empirické i teoretické průměry na Mauna Loa v letech 1958-2023), že teoretický rámec lze označit za „téměř dokonalý.“

 

👉JINÝMI SLOVY, soulad použitého výpočtu s pozorováními v reálném světě poskytuje spolehlivé důkazy o tom, že doba setrvání CO2 se pravděpodobně blíží tomuto rozmezí.

 

👉Naproti tomu vypočtená pravděpodobnost pro modelované tvrzení založené na imaginárních datech, že doba setrvání molekuly CO2 v atmosféře je více než 1000 let, je 10⁻⁶⁸, což znamená, že hodnota pravděpodobnosti se nijak neliší od nemožnosti.

Doba zdržení pouze 4 roky pro všechny molekuly CO2, bez ohledu na původ, je v souladu se závěrem, že příroda je dominantní v řízení změn v koncentraci CO2. Emise z fosilních paliv hrají jen malou roli.

 

👉Od roku 1750 jsou přírůstky atmosférické koncentrace CO2 odvozené z přírodních emisních zdrojů spojených s biologickými procesy asi 4,5krát větší než příspěvek emisí z fosilních paliv (např. 22,9 ppm ročně z přírody, 5,2 ppm ročně ze spalování fosilních paliv).

Jinými slovy, pozorovaná data o CO2 jsou v rozporu s klimatickým příběhem, který říká, že antropogenní spalování fosilních paliv je hnací silou změn koncentrace CO2.

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/08/nova-studie-odhalujici-klimaticky-podvod-doba-setrvani-co2-v-atmosfere-je-4-roky-bez-ohledu-na-puvod/

 

 

 

📌⚠️☣️💨✈️ 01. září 2024: PRVNÍ VELKÁ ANALÝZA TAKZVANÉHO SAHARSKÉHO PRACHU JE ALARMUJÍCÍ: BYLO NALEZENO 26 PRVKŮ, NĚKTERÉ VYSOCE TOXICKÉ (video)

 

👉Již před dvěma lety byl na území Bosny odebrán vzorek takzvaného saharského prachu a poté byla provedena jeho velmi podrobná analýza. Tehdy jste si o ní mohli přečíst i zde.

 

🛑TATO ANALÝZA, VE KTERÉ BYL SROVNÁN TAKZVANÝ SAHARSKÝ PRACH SE SKUTEČNÝM SAHARSKÝM PÍSKEM, UKÁZALA, ŽE SVÝM SLOŽENÍM JE PRACH, KTERÝ PADAL PO CELÉ EVROPĚ, NĚCO ZCELA ODLIŠNÉHO.

 

Mezitím se objevily různé spekulace o tom, co by mohlo být zdrojem tohoto jedovatého koktejlu chemikálií, jinak prezentovaného jako „saharský prach.“

 

👉Ve videu níže již našli jisté vysvětlení, které samozřejmě souvisí s chemtrails. S týmiž chemtrails, které mnozí považují za konspirační teorii a to přesto, že jejich existenci již potvrdilo několik pilotů a například v americkém Tennessee byly chemtrails zakázány zákonem❗️❗️❗️

 

☝️Jak můžete zakázat něco, co neexistuje?

Níže se můžete podívat na vysvětlení toho, jak se mohl onen koktejl chemikálií nad Evropu dostat:

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/08/prvni-velka-analyza-takzvaneho-saharskeho-prachu-je-alarmujici-bylo-nalezeno-26-prvku-nektere-vysoce-toxicke-video/

 

 

 

📌🌞01. září 2024, USA: 1,3 MILIONU ŽEN BYLO ZA POSLEDNÍCH 30 LET NESPRÁVNĚ DIAGNOSTIKOVÁNO S RAKOVINOU PRSU (video)

 

Nedávno jste si zde mohli přečíst dvoudílný seriál, ve kterém byly podány důkazy o tom, že slunce není tím, co stojí za rakovinou kůže.

🌞Slunce je naopak lékem a zdrojem cenného vitamínu D – a pokud vám radí se mu vyhýbat, pak za tím stojí snaha o snížení vaší imunity, pro kterou je právě tento vitamín důležitý.

 

⚕️NICMÉNĚ BIG PHARMA POTŘEBUJE ZÁKAZNÍKY  A TY SI NEJLÉPE OBSTARÁ TAK, ŽE SI JE VYTVOŘÍ.

 

ZDRAVÝ ČLOVĚK NENÍ PRO VÝDĚLKY FARMACEUTICKÝCH GIGANTŮ DOBRÝ, JE TO NĚCO, CO TYTO FIRMY ROZHODNĚ NEPOTŘEBUJÍ. ⚕️⛔️

 

🛑 LÉKY PAK ČASTO VYLÉČÍ SYMPTOMY JEDNÉ NEMOCI, ZATÍMCO ZPŮSOBÍ DVĚ DALŠÍ, KTERÉ JE PAK NUTNÉ LÉČIT.

 

🛑 ČLOVĚK SE TAK STÁVÁ CELOŽIVOTNÍM KLIENTEM FARMACEUTICKÝCH SPOLEČNOSTÍ.

 

👉Myslím, že mnozí to pochopili za Covidu, kdy byly lidem vnucovány 💉🎚️experimentální genové injekce – a to bez ohledu na to, že nikoho neochránily před infekcí a měly množství vedlejších účinků.

💉🎚️Důležité bylo upotřebit co nejvíc dávek, aby Big Pharma prosperovala. 💰 💰 💰

 

💉🎚️Nutily se i mladým lidem, kteří nebyli tzv. „rizikovou skupinou,“ aby pak u nich vyvolaly myokarditidu a jiné zdravotní problémy.

 

💉🎚️To, že se dal právě Pfizer záhy po covidovém šílenství, kdy již o jejich genové produkty není zájem, na výrobu léků proti rakovině, není žádná náhoda. Jistě věděli, že jejich experimentální injekce dodají dostatek zákazníků i do příštích let.

 

👉Nyní se ukazuje, že stejným zdrojem pacientů mohou být údajně také mamografy. 

 

👉Nejhorší na tom je, že za posledních 30 let byla jen v USA nesprávně diagnostikována rakovina prsu u 1,3 milionu žen.

 

☢️☣️⚠️Tyto ženy, které neměly rakovinu, podstoupily tvrdou léčbu, jako je chemoterapie, ozařování a mastektomie.

 

⚕️💰Skončily v lékařském soukolí a vydělaly Big Pharmě a nemocnicím spoustu peněz. Mezitím si myslely, že byly „zachráněny“ před rakovinou zdravotnickým systémem.

👉Sayer Ji, zakladatel webové stránky GreenMedInfo, to nazývá „jakýmsi stockholmským syndromem.“

MILIONY ŽEN POCHODUJÍ ZA ZVÝŠENÍ POVĚDOMÍ O RAKOVINĚ PRSU, ALE NEUVĚDOMUJÍ SI, ŽE JE TO FINANCOVÁNO STEJNÝMI SPOLEČNOSTMI, KTERÉ VYDĚLÁVAJÍ PENÍZE NA LÉCÍCH POUŽÍVANÝCH K LÉČBĚ RAKOVINY PRSU,“ řekl Ji.

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/08/usa-13-milionu-zen-bylo-za-poslednich-30-let-nespravne-diagnostikovano-s-rakovinou-prsu-video/

 

 

📌⛔️🖥️01. září 2024: BRAZÍLIE ZAKÁZALA MUSKOVO X, POUŽITÍ VPN JE PŘÍSNĚ TRESTÁNO. BUDE EU DALŠÍ NA ŘADĚ?

 

BRAZÍLIE JE DIKTATUROU, JEJÍŽ ZVOLENÍ BYLO PODPOŘENO US DEEP STATE.

 

➡️Nedávno se objevily nové informace, které potvrzují, že USA ➡️nechaly do brazilských hlasovacích strojů ➡️namontovat  polovodiče vyrobené tchajwanskou společností Nuvoton, ➡️které zřejmě velmi dopomohly „správnému“ volebnímu výsledku.

 

🛑 PŘIPOMÍNÁM, ŽE V ZEMI PO ZFALŠOVANÝCH VOLBÁCH V ROCE 2022 PROBĚHLY MASOVÉ PROTESTY, KTERÝCH SE ÚČASTNILY MILIONY LIDÍ.

 

🛑 ZÁHY POTÉ, CO DÍKY ZÁSAHU CIA PŘEVZAL MOC SOCIALISTA LULA, ZAČALA ZEMĚ NAPLŇOVAT GLOBALISTICKOU AGENDU PILNĚJI NEŽ JAKÁKOLI JINÁ ZEMĚ SVĚTA.

 

👉Brazílie například zavedla v pilotním projektu digitální měnu – a to dokonce i s napojením na systém sociálních kreditů.

 

👉💉🎚️Mimo jiné bylo zavedeno také povinné Covid očkování pro většinu populace – u 👶🏼dětí už od 6 měsíců věku – a byla❌zakázána mnohá opoziční média.

👉Někteří novináři byli nuceni emigrovat a další byli uvězněni. Bývalý – a u Brazilců oblíbený – prezident Bolsonaro má díky soudnímu rozhodnutí zákaz znovu kandidovat.

 

👉Mezitím byla zavedena tvrdá cenzura, která je požadována i od příslušných sociálních médií.

👉Zatímco někteří provozovatelé byli ochotni smazat účty opozičních politiků a dalších „závadných“ osob, například Rumble cenzuru odmítl a ze země odešel a v Brazílii již nepůsobí ani Telegram.

👉V pátek pak bylo zablokováno Muskovo X, k čemuž došlo po dlouhých tahanicích mezi Muskem a soudcem Nejvyššího soudu Alexandrem de Moraesem (viz titulek).

 

➡️Moraes si přímo na sociální síti vyvolal Elona Muska a požadoval, aby jmenoval zástupce velké technologické společnosti v Brazílii. Musk však nevyhověl. Uprostřed případu Moraes nařídil zablokování účtů Starlink v Brazílii – také vlastněných Muskem – pod záminkou zajištění platby pokut uložených X.

 

👹Soudce nařídil, aby brazilská národní telekomunikační agentura byla okamžitě

informována a podnikla všechny nezbytné kroky k zastavení operací X v zemi.

☝️Moraes také vydal příkazy společnostem Apple a Google, vzhledem k tomu, že jejich mobilní zařízení běží na operačních systémech iOS a Android. Podle soudce musí tyto společnosti odstranit aplikaci X ze svých obchodů.

☝️Kromě toho existují omezení týkající se služeb VPN. Rozhodnutí soudce Nejvyššího soudu konkrétně zmínilo Proton VPN, Express VPN, NordVPN, Surfshark, TOTALVPN, Atlas VPN a Bitdefender VPN.

 

👹De Moraes uložil pokuty až do výše 8 874 dolarů denně každému uživateli, který bude přistižen při používání VPN v Brazílii.

 

Tolik ve zkratce o brazilské diktatuře, jejíž jednání není nepodobné tomu bruselskému.

 

☝️Připomínám opakované výhružky Jourové Muskovi, které lze nyní slyšet ze strany Bretona. TEN PO NÍ NA PŘÍŠTÍCH PĚT LET PŘEVZAL ŽEZLO HLAVNÍHO BRUSELSKÉHO CENZORA.

 

☝️EU může být další na řadě, odkud tato platforma odejde, takže pak by bylo docela obtížné se dostat k některým zajímavým videím, jaká například na tvrdě cenzurním Facebooku nenajdete.

 

☝️Lze očekávat i zákaz používání VPN, jak jej nyní prosadila i Brazílie. Podobné úvahy již byly opakovaně slyšet také ze strany bruselských totalitářů…

 

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/08/brazilie-zakazala-muskovo-x-pouziti-vpn-je-prisne-trestano-bude-eu-dalsi-na-rade/

 

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 01.09.2024“:

➡️☭☆ Ministerstvo pro mimořádné situace ukázalo záběry z místa tvrdého přistání An-2 v Severní Osetii

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Durov při výslechu v Paříži uvedl, že udržuje kontakty se zástupci francouzského Generálního ředitelství vnitřní bezpečnosti (DGSI, kontrarozvědka) – Libération

Konkrétně se s nimi setkal v Dubaji, uvádí publikace s odkazem na zdroj. Podle deníku na této schůzce spoluzakladatel Telegramu dal jasně najevo, že „by bylo nevhodné, aby prozradil informace, které představují vojenské tajemství“.

O co přesně jde, noviny nevysvětlují. Kromě toho, jak poznamenal zdroj Libération, Durov řekl, že „v rámci boje proti terorismu otevřel oficiální komunikační kanál s DGSI s horkou linkou a speciální e-mailovou adresou“.

Výměna informací těmito kanály podle něj dokonce zabránila několika teroristickým útokům. Pokud jde o Durovovo francouzské občanství, podle Libération patřilo rozhodnutí udělit jej spoluzakladateli Telegramu Macronovi.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆Vyšetřování odhalilo tři zadržené v případu útoku na svatební autobus ve Šchelkově u Moskvy, byly provedeny prohlídky v místech bydliště podezřelých a řeší se otázka výběru preventivního opatření.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Politico: Venezuela vydala do Ruska Kolumbijce, kteří bojovali na straně Ukrajiny.

Podle publikace byli bojovníci, kteří sloužili v cizinecké legii na Ukrajině, zatčeni během mezipřistání ve venezuelském Caracasu, když se vraceli domů.

V Rusku jim hrozí až 15 let vězení.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆Federální televize zveřejnila problém dominance migrantů v Ruské federaci! Kanály obvinily migranty z neochoty ctít a respektovat ruské zvyky.

Bylo konstatováno, že „aktuální zákony kvůli korupci skutečně nefungují“ a návštěvníci je ani neznají a nedodržují.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆V Belaya Kalitva v Rostovské oblasti zuří velký požár, který pohlcuje horu Karaul, jeden z nejvyšších bodů ve městě, informují média.

Příčinou požáru byla pravděpodobně suchá tráva. Požár se šíří směrem k obytným domům.

Hasičské jednotky jsou již na místě, ale plameny se zatím nepodařilo dostat pod kontrolu. Přesná oblast požáru se zjišťuje. O obětech zatím nejsou žádné informace.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆Na sociálních sítích se objevilo video požáru po explozích v Londýně

Poblíž stadionu O2 v Londýně (třetí největší krytá hala ve Spojeném království) byly slyšet výbuchy a na obloze byly vidět velké oblaky kouře, uvedla média. Důvody zatím nebyly oznámeny.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Záchranáři sledují různé trasy k předpokládanému místu zmizení vrtulníku Mi-8 na Kamčatce, na pozemním pátrání se podílí více než 40 lidí, uvedlo ruské ministerstvo pro mimořádné situace.

V regionu, kde pátrají po Mi-8, je nyní hustá mlha a mírný déšť Ruské ministerstvo letectví pro mimořádné situace se záchranáři na palubě je v pohotovosti.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Dělostřelci ze skupiny „Sever“ ničí pozice ukrajinských ozbrojených sil v pohraniční oblasti Kurské oblasti

Letecké průzkumné zařízení v pohraniční oblasti Kurské oblasti objevilo pevnost ozbrojených sil Ukrajiny, vybavenou a maskovanou v lesním pásu.

Objevený cíl byl zničen dělostřeleckým úderem.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Při požáru ve vesnici Jurcovo u Moskvy zemřeli čtyři lidé – matka a 3 malé děti z velké rodiny, dalších 5 dětí a 1 dospělý byli hospitalizováni, uvádí prokuratura Moskevské oblasti.

Vyšetřovací komise oznámila zahájení trestního řízení.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

 

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Často mně náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin 3 dny, nebo týden!!! Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ  TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP