Putin označuje Rusko za „bezpečné útočiště“ pro ty, kdo chtějí uniknout liberálním hodnotám, a nabízí lidem ze Západu snadný pobyt.

Celký článek si můžete poslechnout v audio verzi:

 

22.8.2024

 Cassie B. 

Ruský prezident Vladimir Putin označil svou zemi za „bezpečné útočiště“ pro ty, kteří žijí v západních zemích, kteří již nechtějí být vystaveni „destruktivním neoliberálním myšlenkám“.

Nově podepsaný dekret umožní všem cizincům, kteří chtějí vyměnit západní liberální ideály za ruské morální hodnoty, snadnou cestu k pobytu. Umožňuje jim žádat o dočasný pobyt „mimo kvóty schválené ruskou vládou a bez předložení dokladů potvrzujících jejich znalost ruského jazyka, ruské historie a základních zákonů“, kterým aspirující obyvatelé běžně podléhají.

Putin apelem na ty, kteří sdílejí „tradiční ruské duchovní a morální hodnoty“, hraje hru pro rostoucí počet lidí v nesčetných demokraciích, kteří mají dost liberálního vedení a naříkají, kam to přivedlo jejich zemi. Je to zvláště dobře načasované s ohledem na možnost, že by Kamala Harrisová mohla vyhrát volby v listopadu, čímž by Ameriku nepochybně poslala ještě dále dolů po levicové spirále, která poškodila naši ekonomiku, národní bezpečnost a morálku a snaží se Američany rozdělit a cenzurovat.

Očekává se, že tříměsíční víza pomocí nového zrychleného procesu budou vydána již příští měsíc.

Rusko se už delší dobu snaží přilákat rozčarované západní lidi

Ruské úřady se v posledních měsících a letech snaží přilákat konzervativní obyvatele Západu a snaží se zemi umístit jako místo, kde jsou stále respektovány tradiční hodnoty.

V rámci tohoto úsilí oznámili, že loni za Moskvou vytvořili „ vesnici migrantů “, kde mohou žít konzervativní američtí a kanadští expati. Jeden právník v oblasti migrace tvrdil, že již měl zhruba 200 rodin, které se tam v té době chtěly přestěhovat z „ideologických důvodů“. Dodal, že existují „desítky tisíc“ cizinců bez ruských kořenů, kteří mají zájem se kvůli své ideologii přestěhovat do Ruska.

Právník Timur Beslangurov uvedl: „Důvodem je propaganda radikálních hodnot: Dnes mají 70 pohlaví a kdo ví, co přijde dál.

Dodal, že ruský zákon o migraci to zkomplikoval pro ty, kteří si to přejí udělat; zdá se, že nová vyhláška na to reaguje.

Začátkem tohoto roku Tucker Carlson navštívil Rusko, aby zde udělal rozhovor s Vladimirem Putinem. Když tam byl, chválil několik aspektů ruské společnosti a řekl, že ho „znepokojuje“, jak je Moskva hezčí než americká města.

Putin poukazuje na morální úpadek Západu

Odkazy na morální úpadek Západu se v posledních letech dostaly do několika Putinových projevů. Během svého loňského projevu ke Dni vítězství vyzval „západní globální elity“ za ničení „rodinných a tradičních hodnot, které dělají člověka člověkem“. V roce 2022 nazval Západ „satanským“ a tvrdil, že odmítají „morální normy“ a „tradiční“ hodnoty.

Může také apelovat na západní země  , které jsou znepokojeny přílivem imigrantů a souvisejícím nárůstem kriminality, které jsou svědky. V roce 2019 řekl deníku Financial Times , že považuje za „kardinální chybu“, že Německo zaujalo liberální pohled na imigraci z Blízkého východu.

Prohlásil: „Liberální myšlenka předpokládá, že není třeba nic dělat. Migranti mohou beztrestně zabíjet, drancovat a znásilňovat, protože jejich práva jako migrantů musí být chráněna. Jaká práva to jsou? Každý zločin musí mít svůj trest.“

Dekret také nařizuje ruskému ministerstvu zahraničí, aby do 30 dnů sestavilo seznam zemí, o nichž se Moskva domnívá, že „provádějí destruktivní neoliberální agendu “. Bude zajímavé sledovat, kdo je na seznamu, i když už nějaké dohady máme.

 

Zdroje pro tento článek zahrnují:

 

Tass.com

 

TheMoscowTimes.com

 

ZDROJ:

https://www.naturalnews.com/2024-08-22-putin-designates-russia-safe-haven-escape-liberal-values.html

 

Každá maličkost pomáhá, děkujeme všem, kteří částkami od 5Kč do 1000,- Kč měsíčně pomáhají našemu společnému boji proti cenzuře. Podpořit naši činnost můžete od 5 kč do libovolné částky na účet:
DĚKUJEME.
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“: 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
SWIFT: KOMBCZPP
DĚKUJEME 🌹👍🍀
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.comr

23.08.2024: VEČERNÍ ZPRÁVY: 👉 NĚMECKÁ ARMÁDA U DVEŘÍ RUSKA; LITVA BUDE BRZY HOSTIT 4.000 NĚMECKÝCH VOJÁKŮ NA NOVÉ ZÁKLADNĚ…

 

📌 🌐🏴‍☠️📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️23. srpna 2024: O VÍKENDU ZAČÍNÁ EVROPSKÉ FÓRUM V ALPBACHU, KDE GLOBALISTÉ DOLAĎUJÍ PLÁNY PRO EVROPU:

 

🌐🏴‍☠️Zatímco pravidelný sraz WEF v z celého světa Davosu je sraz globálních zločinců a jejich loutek, 👉 v Alpbachu se schází loutky z celé Evropy, jen výjimečně se tam objeví nějaký mimoevropský host. Nicméně význam pro Evropu není o nic menší.

 

👉Letošnímu fóru budou logicky dominovat rakouští vládní politici, nicméně většina účastníků nejsou politici, ale bankéři či průmyslníci, členové různých globalistických organizací, zaměstnanci neziskovek nebo úředníci EU.

 

Od nás jsem na seznamu řečníků nalezla jen několik málo jmen, šlo však o jména neznámá 👉například představitel „České spořitelny“ (👉což je ovšem rakouská Erste, jeden z hlavních sponzorů), ale ve stejném panelu má diskutovat 👉 i představitel Slovenské spořitelny.

 

Dalo se narazit i na bruselskou úřednici či jakéhosi akademika, tedy poměrně neznámá jména. Žádný český politik však letos na seznamu není.

 

Jediný slovenský politik, který se má debat účastnit, je Miroslav Lajčák, který byl představen jako koordinátor dialogu mezi Srbskem a Kosovem a patří k jednomu z hlavních hostů.

 

Nicméně není ani tak podstatné, kdo byl pozvaný jako to, o čem se především bude debatovat. Fórem se v podstatě prolíná celá globalistická agenda – OD ZELENÉ POLITIKY PŘES CENZURU AŽ PO DIGITÁLNÍ MĚNU.

 

🌐🏴‍☠️WEF a EFA sledují stejné cíle, ale mají odlišné strategie: v Davosu nacpou co nejvíce programu do několika dní – a demonstrativně streamují veškerý obsah, takže 👉 pouhý smrtelník ani není schopen sledovat všechny nové globalistické ukazatele.

 

V Alpbachu je vše rozloženo do necelých dvou týdnů. Za tímto účelem stojí každý tematický blok 1 000 eur a akreditována budou pouze média, která pravidelně informují o hlavních tématech se správným titulkem.

 

Kromě populárního „TYROLSKÉHO DNE“ při zahájení se však téměř nedozvíme, o čem se v tyrolských horách mluvilo.

Mezi pozvanými je i několik známých jmen z různých zemí Evropy.

 

🌐🏴‍☠️👉 Na mezinárodní úrovni mezi ně patří bývalý předseda Evropské komise José Manuel Barroso, 👉 bývalý německý ministr zahraničí Joschka Fischer (Zelení), 👉 papež František a 👉 šéf MAAE Rafael Grossi.

 

🛑 A JAKÉ JE HLAVNÍ TÉMA FÓRA?

 

🌐🏴‍☠️Letos se jedná o blok, který má spolumoderovat místopředsedkyně Mezivládního panelu OSN pro změnu klimatu (IPCC) na témaURYCHLENÍ OPATŘENÍ V OBLASTI KLIMATU PROSTŘEDNICTVÍM VĚDY A PARTNERSTVÍ.“

 

👉 Vedoucí semináře o „DEPOLARIZACI KOMUNIKACE“ uvádí, čeho všeho se obává:

👉 klimatu, 👉 genderových otázek a údajné 👉 „demontáže demokracie“ (to se nikdy netýká kontrolních plánů globálních elit, ale 👉 vzestupu kritických sil, které jsou pak nazývány „antidemokraty“).

 

🛑 TAKÉ DALŠÍ SEMINÁŘE UKAZUJÍ, KAM TATO CESTA SMĚŘUJE: vedoucí páté zprávy IPCC spolumoderuje zprávu na téma 👉 „Opatření v oblasti klimatu a demokracie.“

 

👉 Další autor IPCC vede kampaň na téma „Urychlení zelených a digitálních inovací 👉👉 👉 k dosažení čisté nuly.“

 

🛑 MEZI DALŠÍ TÉMATA SEMINÁŘŮ PATŘÍ:

 

👉 „Využití umělé inteligence pro demokracii a obecné blaho“,

👉 „Inovace a zelená změna“,

👉 „Jak finanční pochybení podkopává demokracii“,

👉 „Přetváření demokracie pro budoucí generace“,

👉 „Zůstat zdravý v chytrém světě“ nebo

👉 „Rozluštění reality: žurnalistické metody pro hledání pravdy“(v posledně zmíněném panelu jde samozřejmě o cenzuru).

 

👉 Mají se konat i debaty, které se zabývají údajně „radikální změnou“ politiky v Evropě. Panel zkoumá, jak může umělá inteligence uvolnit „potenciál k posílení demokratické angažovanosti“ ve smyslu globalistů.

 

V PŘEKLADU Z POLITICKY KOREKTNÍHO JAZYKA TO ZNAMENÁ: JAK MŮŽE AI OVLIVNIT NÁZORY TAK, ABY LID VOLIL JAK MÁ.

 

🌐🏴‍☠️SEMINÁŘ TAKÉ UVÁDÍ, ŽE SPOLEČNÉ HODNOTY A CÍLE BY MĚLY BÝT V BUDOUCNU STANOVENY NA CELÉM SVĚTĚ.

No, nevím, co má společného s demokracií, pokud někomu vnucujete svoje „hodnoty.“

 

👉 Zajímavá bude jistě i akce na téma „Státem sponzorované dezinformace a nebezpečí pro integritu voleb.“

Tím mají zřejmě na mysli „nepřátelské státy,“ což má znamenat, že co není v souladu s politikou EU, je „ruská dezinformace.“

 

👉 Tento blok témat završí diskuze na téma „Odpovědnost Centra proti pravicově extremistickým narativům.“ Pravicově extremistické je dnes cokoli, co je jen mírně napravo od bruselské ultralevice.

 

🛑 HLAVNÍM TÉMATEM JE VŠAK KLIMA, KTERÉ SE SPOJUJE S KAŽDÝM ASPEKTEM ŽIVOTA.

 

👉 Ekonomika se má stát nejen klimaticky neutrální, ale dokonce „klimaticky pozitivní.“ Spotřeba fosilních paliv se „musí“ snížit.

Uvažuje se také o partnerství v oblasti klimatu mezi Evropou a Afrikou.

 

👉 O financování celkové klimatické transformace nediskutují politici s rozhodovací pravomocí ani občané, ale zástupci dceřiných organizací

👉 OSN,

👉 Římského klubu,

👉 Evropské komise,  

👉 NATO a finančního sektoru (zde zejména sponzor Erste bank).

 

👉Panel zkoumá, jak lze klimatická omezení udržovat 👉 i proti odporu.

👉 To je důvod, proč také chtějí diskutovat na téma 👉 „Utváření příběhu pro spravedlivou transformaci EU.“

 

👉 Koneckonců je důležité koncipovat sociální a ekonomické systémy tak, aby upřednostňovaly „udržitelnost“ a podobně, aby nedošlo k opomenutí iluzorního „cíle 1,5 stupně.“

 

👉 Součástí záměrů je samozřejmě i vize:

👉 „zelených, udržitelných a 👉 regenerativních měst“ 👉 založená na modelu 👉 „chytrého“ 15minutového města.

 

👉 Všechny budovy, ale dokonce i byty ve stávajících budovách, se mají nuceně stát „zelenými.“

Nové začínající společnosti v technologickém sektoru mají být organizovány především z hlediska klimatu: Jak je dobře známo, ti, kteří platí, kupují, a proto se v této oblasti prosazuje „rizikový kapitál.“

 

👉 Současně však jiná skupina zkoumá, zda přenechat restrukturalizaci světa trhu nebo se spolehnout na státní omezení. Za důležitý stavební kámen EU je vnímán mimo jiné Green Deal EU.

 

👉 Kandidáti na vstup do EU mají být také vychováváni ve smyslu 👉 ekoteroru z Bruselu. Fóra se mají účastnit zejména zastánci zelené politiky z Kosova!!!

 

👉 V debatě se nezapomíná ani na plánovanou DIGITÁLNÍ DIKTATURU. „DIGITÁLNÍ EURO“ má být prosazováno údajně proto, aby získalo váhu v geopolitice.

 

👉 V rámci „zelené transformace“ chtějí spolupracovat se Spojenými státy a vyzbrojit své vlastní armády 👉 v obranném sektoru.

 

👉 👉 Na fóru se má mimo jiné projednávat i vstup Ukrajiny či 👉 Moldavska 👉 do EU, 👉 samostatným tématem je pak Balkán.

 

👉 Ohledně Ukrajiny se má také hovořit o členství v NATO a 👉 zpochybněna má být i neutralita Rakouska (že by pomalá cesta země směrem do NATO?)

https://necenzurovanapravda.cz/2024/08/o-vikendu-zacina-evropske-forum-v-alpbachu-kde-globaliste-doladuji-plany-pro-evropu/

 

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️23. srpna 2024, VOLNÝbloG, Jana Černeková: MICHAEL SVATOŠ: UKRAJINSKÝM PŘEHRADÁM A MOSTŮM NA DNĚPRU MOŽNÁ TIKAJÍ POSLEDNÍ HODINY.

VELKÝ RUSKÝ RAKETOVÝ ÚTOK SE BLÍŽÍ, VAROVALI AMERIČANÉ KYJEV.

 

👉Ukrajinským přehradám a mostům na Dněpru možná tikají poslední hodiny. Velký ruský raketový útok se blíží, varovali Američané Kyjev.

 

🛑 (1) NEJDŘÍVE DOPLNĚNÍ K MINULÉ ANALÝZE.

 

👉Ukrajinská vojska včera úspěšně prorazila ruskou obranu na nejužším místě pozemního mostu, který se táhne podél levého břehu řeky Sejm a umožňuje Rusům zásobovat svá vojska na jejím jižním břehu, bez ohledu na zničené mosty.

Ukrajinci se probili až k usedlosti Комаровкa, (500 obyvatel), která je poslední překážkou před řekou Sejm. K řece zbývají 2-4 km.

Podle zuřivosti včerejších útoků směrem k řece se zdá, že generál Syrskyj přikládá přerušení tohoto pozemního zásobovacího koridoru u Комаровки velký význam pro celkový úspěch své kurské ofenzívy.

(Na včerejší mapě níže: Комаровкa ve žlutých oválech, zničené mosty v černém.)

 

👉Ruské zásobování přes řeku Sejm však podle posledních zjištění není přerušeno, neboť nejnovější satelitní snímky ukázaly, že důležitý most u vesnice Карыж (500 obyvatel) nebyl zničen, ale jen lehce poškozen na jedné straně vozovky. Na mapě nahoře je most první směrem od Ukrajiny do Ruska.

 

👉Ukrajinská armáda za zničení dvou mostů a poškození jednoho, které nejsou důležité, draze zaplatila.

Při leteckém útoku ztratila jeden ze svých posledních letounů SU-27 schopných nosit britské střely Storm Shadow, a americké klouzavé bomby JDAM-ER.

Letadlo SU-27 bylo sestřeleno při náletu na mosty 21. srpna večer ruskou 5. protiletadlovou brigádou.

Rusové SU-27 sestřelily poslední verzí svého mobilního raketového systému BuK-M3. Dosah systému je 70km, a z ruské taktiky je známé, že systémy BuK jsou používány jako mobilní protivzdušné krytí mechanizovaných vojsk.

Generál Lapin v posledních dnech přisunul na kurské bojiště nejen 5. protiletadlovou brigádu, ale i 155. protiletadlovou brigádu.

Přísun značných ruských mobilních protivzdušných sil nejen značně ztíží další nálety ukrajinských letadel, ale podle ruských operačně-taktických postupů, je předzvěstí příchodu na bojiště větších mechanizovaných sil, které obě mobilní brigády PVO obvykle kryjí před vzdušnými údery. Systém BuK M-3 na fotce níže.

 

👉Stejně vysokou cenu za kurskou invazi zaplatila i ukrajinská tanková vojska.

Ukrajina letos brzy na jaře stáhla z bojů proti ruské operační skupině Střed generále Mordvičeva všechny US tanky M1 Abrams, protože je Rusové velmi snadno ničili, a ve svých opravárenských závodech, zimní boje u Berdičeva přeživší tanky M1 Abrams, doplnila dodatečným pancéřování Kontakt-1.

Včera byl ovšem tento dodatečně opancéřovaný tank M-1 Abrams zničen ruskými námořními pěšáky pomocí střely 9K135 Kornet. (Fotky zde.)

Jde o první zadokumentované zničení tanku M-1 Abrams přenosnou protitankovou střelou. Předchozí M1 Abrams byly zničeny střelami z bitevních vrtulníků, přesnými naváděnými granáty Krasnopol z děl ráže 152 mm, drony, a při střetech s podceňovanými ruskými tanky T-72.

 

👉USA dodaly Ukrajině celkem 31 tanků M1 Abrams, a z nich už bylo jen za posledních 6 měsíců zničeno 20.

USA se prý už zdráhají Kyjevu další M1 Abrams dodávat.

Spekuluje se sice o tlaku US průmyslu, nepoškodit slušné jméno tanku, které je důležité pro export.

Zdá se však, že vzhledem k drastickému propadu náboru nových US žoldnéřů do armády, se Pentagon více obává odrazení chuti potenciálních tankistů nechat se najmout za pár dolarů, aby sloužili jako posádka pojízdné rakve, která na moderním bojišti nemá takřka žádnou šanci na přežití, jak ukázalo nasazení M1 Abrams Ukrajinou.

Obdobně podle odborných analýz Putinových nepřátel dopadly u Kursku i britské tanky Challenger 2, a německé Leopard 2. Tanky Challenger 2, kterými se Britové ještě do nedávna chlubili, že jsou nezničitelné, a historie jejich nasazení jim zatím dávala za pravdu, u Kursku totálně vyhořely, a po ruských zásazích se v obrovských explozích rozlétaly na tisíce kousků.

Z II. světové války je známo, že US vojáci odmítali bojovat v opravených tancích M4 -Sherman, když v nich jejich předchozí osádka padla nebo utrpěla zranění.

US vojáci považovali tyto už jednou zasažené tanky za přinášející neštěstí.

 

👉Sověti, Němci i Britové tyto problémy neměli. Američané mají zkrátka své libůstky, a Pentagon si musí dávat bedlivý dobrý pozor, aby jeho nějaká zbraň nezískala špatnou pověst. Protože pak k její obsluze těžko sežene nedostatkové profesionální vojáky.

 

🛑 (2) PUTIN CHYSTÁ V NEJBLIŽŠÍCH VELKÝ RAKETOVÝ ÚDER NA CIVILNÍ INFRASTRUKTURU ZEJMÉNA V KYJEVĚ, VAROVALY USA.

 

👉Poslední velký raketový úder proti Ukrajině provedla Gosudarova vojska 8. července, a od té doby útočila na nepřátelskou infrastrukturu v hloubce Ukrajiny takřka výhradně drony.

Z minulých úderů je známo, že Rusové vždy měsíc šetří rakety, aby potom provedli masivní úder. Letní takřka dvou měsíční pauza je však podstatně delší než obvykle. Pokud nejsou na vině nějaké výrobní problémy, má Putin připraveno dvojnásobné množství raket.

 

👉Ambasáda USA v Kyjevě i ukrajinská a ruská média včera a předevčírem varovala, že se chystá něco většího.

Ukrajinci i USA varovali, že Putin raketami udeří ve dnech 23 a 24 srpna u příležitosti státního svátku Ukrajiny.

👉Ukrajinci, aby Putina prý k tomuto útoku vyprovokovali, zaútočili včera svými drony na Moskvu.

👉V Moskvě totiž jednal předseda čínské vlády Li Qiang s Vladimírem Putinem a proniknutí ukrajinských dronů nad Moskvu v době, kdy v ní byl na návštěvě formálně 2. muž Číny, bylo vysvětlováno jako další projev ruské slabosti, podobně jako vpád ozbrojených Ukrajinců do Kurské gubernie.

👉Rusové určitě nezaútočí na Ukrajinu dnes, protože v Kyjevě bude jednat Putinův spojenec Naréndra Módí, a Rusové nepotřebují světu dokazovat, že Zelenskyj nedokáže ubránit Kyjev v době, kdy je v něm na návštěvě 1. muž Indie.

👉Ruští nacionalisté sice včera v souvislosti s návštěvou Módího u Zelenského opět blekotali své pravidelné nesmysly o zradě Indie, 👉tak jako blekotají o zradě Číny, a 👉zradě Putina, ale ten samý den světové agenturní tlampače vytroubily, že Indie letos svrhla Čínu z prvního místa největšího nákupčího ruské ropy.

👉Indie nakupuje ruské zbraně jako o život a USA si dávají velký pozor, aby Západ sankcemi tyto obchody neohrozil.

👉Ve složitém předivu vztahů mezi Čínou, Ruskem, USA, Británií a EU má Indie výsadní postavení, a Washington ji nechce zahnat do opačného tábora.

👉První termín ruského útoku je tak, až Módí odletí.

 

👉Co však je důležitější, je, kam ruské rakety dopadnou tentokrát.

Pokud Washington neblekotal nesmysly a Putin opravdu udeří. Je otázka, kam?

👉Ukrajinské elektrárny, teplárny a rafinerie jsou zničeny, a ruská společnost očekává pomstu za invazi do Kursku.

👉Řada z Vás mi píše maily, proč ještě Putin nezničil mosty přes Dněpr. A stejné otázky kladou i ruští blogeři.

👉Odpověď není jednoduchá.

Zničit mosty přes Dněpr, znamená také nutnost zničit přehradní nádrže na Dněpru. Protože po nich vedou komunikace. To ovšem povolují mezinárodní válečná pravidla pouze v případě, když hráze slouží k přímé logistické podpoře bojové činnosti nepřítele, anebo se v jejich blízkosti bojuje, a jejich zničení je tak nevyhnutelné.

👉S jistou dávkou advokátské mazanosti nyní může Rusko tvrdit, že k odvrácení útoku na Kursk muselo zničit hráze přes Dněpr, protože přes ně se zásobuje útočící skupina nepřátelských vojsk. To je podstatná novinka.

 

👉Na Ukrajině už nyní nezbyl žádný strategický cíl, který by dokázal ruskou veřejnost, zneklidněnou invazí a věčnou nespokojeností ortodoxních nacionalistů, uspokojit. Pomineme-li Zelenského, Syrského a jejich kyjevská podzemní doupata.

👉Zbývají letadla F-16, která ovšem na Ukrajině podle všeho zatím zastupují jen nelétající atrapy. Anebo přehrady a mosty přes Dněpr.

👉Existují tedy dva dobré logické důvody, proč by mohl Putin na mosty a přehrady tentokráte udeřit.

👉Uspokojí tím domácí nacionalisty a zablokuje zásobování ukrajinských vojsk na východní břehu Dněpru. Zda zaútočí je však sporné, protože Putin potřebuje ukrajinská vojska na východním břehu Dněpru, protože jeho válečný plán je založen na provedení likvidace stovek tisíc bojechtivých Ukrajinců. A tohoto cíle se nejlépe dosahuje na východním břehu Dněpru.

Po zničení mostů by se mohla Soldateska vzdát, nebo prchnout za Dněpr.

Nebyla by tak vyhubena, a potenciálně by mohla škodit Putinovým záměrům i nadále.

 

DOBRÝ INDIÁN, MRTVÝ INDIÁN”, ŘÍKALI AMERIČANÉ, A PUTIN SE OD NICH ZŘEJMĚ POUČIL. VÁLEČNÁ LOGIKA JE PROSTĚ ŠÍLENÁ, ŽE?

 

 

https://volnyblog.news/michael-svatosukrajinskym-prehradam-a-mostum-na-dnepru-mozna-tikaji-posledni-hodiny/

 

 

📌23. srpna 2024: ☝️ DNEŠNÍ THE TIMES ORIGINÁLNÍM ZPŮSOBEM VYSVĚTLUJÍ, PROČ NELZE MÓDÍHO POVAŽOVAT ZA „NEUTRÁLNÍHO VYJEDNAVAČE“ MEZI RUSKEM A UKRAJINOU.

Ukazuje se, že se nepřipojil k sankcím proti Rusku!

Čili připojení se k sankcím by mělo znamenat neutralitu?!

https://t.me/to_je_nas_svet/28701

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️23.08.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: UKRAJINSKÁ „KURSKÁ OPERACE“: „ČLENSKÁ ZEMĚ ALIANCE NATO NĚMECKO“ „ROZEBÍRÁ ŠKODY“ V DOBĚ, KDY VLADIMÍR PUTIN ZUŘÍ KVŮLI OPERACÍM V KURSKÉ OBLASTI

 

https://youtu.be/QCSzGPA-y84?si=PfyDimX0_fGkmks_

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️23.08.2024, Times Of India, Roman Kirsch: ALARMUJÍCÍ! PUTINOVO VELKÉ VAROVÁNÍ PO UKRAJINSKÉM POKUSU O ÚTOK NA KURSKOU JADERNOU ELEKTRÁRNU

 

https://youtu.be/-LynZnhuy58?si=nV3o-k3uBIVXWF0w

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️23.08.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: PLÁNUJE PUTIN VELKÝ ÚTOK? ZÁKLADNA ALIANCE NATO V NĚMECKU BYLA UVEDENA DO STAVU VYSOKÉ POHOTOVOSTI PO NAHLÁŠENÍ POTENCIÁLNÍ BEZPEČNOSTNÍ HROZBY OD ZPRAVODAJCŮ

 

https://youtu.be/kc-j6QP_vxo?si=s1ER5Z5TmjmM9Lue

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️23.08.2024, Oneindia, Roman Kirsch: BLESKOVÁ VÁLKA PUTINOVY BOJOVÉ SKUPINY CENTR: RUSKÉ SÍLY OSVOBODILY PŘI OFENZÍVĚ KLÍČOVÁ OSÍDLENÍ

 

https://youtu.be/GeJIecHwiRc?si=Ayz-IFaLmFtGQ5bj

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️23.08.2024, Oneindia, Roman Kirsch: PUTINOVI MUŽI DŠTÍ OHEŇ V DOBĚ, KDY DRON LANCET SPÁLIL UKRAJINSKÝ MOBILNÍ MINOMET; ZNIČENÍ NATOČENO

 

https://youtu.be/oWnSBFZ31q8?si=s3TEZphbZ9RJo-A_

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️23.08.2024, Times Of India, Roman Kirsch: NĚMECKÁ ARMÁDA U DVEŘÍ RUSKA; LITVA BUDE BRZY HOSTIT 4.000 NĚMECKÝCH VOJÁKŮ NA NOVÉ ZÁKLADNĚ

 

https://youtu.be/Rt7PMPr4fqk?si=TtcNqhqBri4AyjiG

 

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️23.08.2024, Times Of India, Roman Kirsch: PUTIN ČELÍ VELKÉ HROZBĚ OD NATO UPROSTŘED KURSKÉ BITVY; „ZÁPADNÍ VOJÁCI BUDOU PŘIPRAVENI U HRANIC„…👺

((Ve své podstatě, Putinovi rozvázali ruce!!!))                     https://youtu.be/JKcN2wAx0rY?si=-g9VhLktzb252m7S

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️23.08.2024, Oneindia, Roman Kirsch: VIDEO Z ÚTOKU NA KAVKAZSKÝ PŘÍSTAV: UKRAJINCI SPÁLILI RUSKÝ VLAKOVÝ TRAJEKT NALOŽENÝ TUNAMI PALIV

 

https://youtu.be/CKn-yYRcv7s?si=5Sqn74rlIHJBi6tU

 

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️23.08.2024, Times Of India, Roman Kirsch: RUSKO V KURSKÉ OBLASTI ROZBILO NA KUSY FRANCOUZSKÝ RAKETOVÝ SYSTÉM CROTALE; ZBRANĚ OD ALIANCE NATO JSOU PRVOTNÍM CÍLEM PRO RUSKÉHO PREZIDENTA PUTINA

 

https://youtu.be/dB3_grtKkT0?si=a25s9nfXc3shkB7K

 

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️23.08.2024, Times Of India, Roman Kirsch: PUTINOVI MUŽI ZPŮSOBUJÍ ZELENSKÉMU BOLEST: OBSADILI OBEC ŽELANNE V DONĚCKÉ OBLASTI A ZABILI PŘES DVA TISÍCE UKRAJINSKÝCH VOJÁKŮ ZA JEDINÝ DEN

 

https://youtu.be/TWQYz7Nk5iA?si=uawSMtyaZqdZwgVo

 

 

 

📌23. srpna 2024, Slovenská republika: PETER PELLEGRINI: ČO SA NAOZAJ DEJE NA SLOVENSKU?

 

Ako hlava štátu zasiahnem vždy, ak je ohrozený právny štát, hrozí ústavná kríza alebo sa porušujú základné ľudské práva. Nikdy sa však nedám vtiahnuť do vnútropolitického zápasu, ak by si to želala ktorákoľvek strana na politickej scéne. Napĺňam program prezidenta ľudí, a nie želania politických strán a ich lídrov. Viac o aktuálnej situácii vo videu

https://youtu.be/Zb7I_uGE23o?si=oPdHvc4KKaV4AQbV

 

 

📌23. srpna 2024, 08:57: INDICKÝ PREMIÉR PŘILETĚL NA OFICIÁLNÍ NÁVŠTĚVU UKRAJINY:

 

Indický premiér Naréndra Módí přiletěl na návštěvu Ukrajiny. Jedná se o první návštěvu od navázání diplomatických vztahů mezi oběma zeměmi v roce 1992.

 

Narendra Modi přijel jednat s ukrajinským prezidentem Volodymyrem Zelenským.

 

Podrobnosti nadcházejícího rozhovoru nejsou specifikovány, ale pravděpodobně bude návštěva trvat několik hodin. Informuje o tom indická televizní stanice NDTV.

 

Indické ministerstvo zahraničí sdělilo, že v rozhovoru se Zelenským se Módí dotkne politických, obchodních, ekonomických, investičních, vzdělávacích a kulturních témat.

 

Módí přijel do Kyjeva vlakem z Polska. Indický premiér se ve čtvrtek ve Varšavě setkal s polským prezidentem Andrzejem Dudou a premiérem Donaldem Tuskem.

 

https://www.vesti.ru/article/4107464

 

 

📌23. srpna 2024, 09:07: MEDVEDĚV NAŠEL VE STARÉM ZÁKONĚ TREST PRO UKRAJINU ZA AKCE PROTI UPC:

 

Místopředseda Bezpečnostní rady Ruské federace Dmitrij Medveděv na svém kanálu Telegram napsal, jak vidí budoucnost Ukrajiny ve světle toho, že Nejvyšší rada přijala návrh zákona proti UPC zakazující činnost organizací spojených s ruskou pravoslavnou církví.

 

Podle tohoto úředníka „bude země zničena jako Sodoma a Gomora“. „Démoni“, kteří ji vedou, padnou a budou se mstít, a ne na onom světě. „Trest bude pozemský, krutý, bolestivý a přijde brzy,“ předpověděl Medveděv.

 

Citoval také ze Svatého Písma: „Potom je Ježíš udeřil, zabil je a pověsil na pět stromů; a viseli na stromech až do večera.“

Toto je epizoda z knihy Jozue (10:20-27). Tehdejší vůdce židovského národa, nástupce Mojžíše Jozue, v něm popravuje pět králů zajatých při židovském dobývání Kanaánu – „krále Jeruzaléma, krále Hebronu, krále Jarmuthu, krále Lakiše a krále Eglonu“.

 

„A pravá pravoslavná církev v bývalých ukrajinských zemích bude zářit ve své bývalé velikosti,“ je si jistý Dmitrij Medveděv.

 

https://www.vesti.ru/article/4107546

 

 

📌23. srpna 2024, 10:14, RIA NOVOSTI: UKRAJINSKÁ STRANA ODPOJILA ZÁLOŽNÍ ELEKTRICKÉ VEDENÍ ZÁPOROŽSKÉ JADERNÉ ELEKTRÁRNY:

 

V Záporožské jaderné elektrárně bylo dnes vypnuto vysokonapěťové napájecí vedení Ferroalloy-1 a jeho vlastní potřeby byly napájeny z vedení Dněprovska.

 

Dříve bylo oznámeno, že se jednalo o automatické vypnutí.

 

Později ředitelka komunikace ZNPP Jevhenia Jašinová řekla agentuře RIA Novosti, že ukrajinská strana odpojila záložní elektrické vedení.

 

Podle zástupce stanice, jejíž všechny jednotky jsou ve stavu „studeného vypnutí“, nejsou přesné důvody stále známy.

 

Jašina také uvedla, že odborníci MAAE byli informováni o odstavení záložního vedení 330 kV v Záporožské jaderné elektrárně, hlásí TASS.

 

https://www.vesti.ru/article/4107684

 

 

📌23. srpna 2024, 09:31: VOLODIN: NĚMECKÁ VLÁDA NEVYVODILA ZÁVĚRY ZE SVĚTOVÉ VÁLKY:

 

Předseda Státní dumy Vjačeslav Volodin se vyjádřil k politice německého kancléře Olafa Scholze. Podle Volodina by podpora Ukrajiny mohla „zatáhnout Německo do nové války“.

 

„Německo se stalo hlavním dodavatelem zbraní a finanční pomoci Kyjevu mezi evropskými státy,“ píše Volodin na svém kanálu Telegram.

 

Předseda Státní dumy ve svém příspěvku vyzval Německo, aby si vzpomnělo na svou historii, a poukázal na to, že podpora nacistického režimu nevede k ničemu dobrému.

 

Podle Volodina budou ti, kdo se budou držet fašistických vzorců, čelit osudu Třetí říše.👍

 

https://www.vesti.ru/article/4107596

 

 

📌23. srpna 2024, 10:26: NĚMECKO BUDUJE VOJENSKOU ZÁKLADNU V LITVĚ: 👹

 

Německo zahájilo výstavbu vojenských kasáren v Litvě poblíž běloruských hranic. Jedná se o první stálou základnu Německa od druhé světové války.

 

Podle britského vydání FT budou do roku 2027 nasazeny asi čtyři tisíce vojáků Bundeswehru. 👹

 

Je třeba poznamenat, že tato událost měla udělat „rozruch“ a ukázat vojenskou sílu Německa. Konstrukce však byla „zastíněna“ prohlášeními o poklesu vojenské podpory Ukrajině.

 

Média již dříve informovala, že financování vojenské základny by Německo stálo asi 11 miliard eur. Tato částka zahrnuje provozní práce, nákup obrněných vozidel, vojenských uniforem a investice.

 

https://www.vesti.ru/article/4107691

 

 

📌23. srpna 2024, 10:31: RUŠTÍ VÝSADKÁŘI NARUŠILI VYLODĚNÍ UKRAJINSKÉ PĚCHOTY V CHERSONSKÉ OBLASTI:

 

Výsadková vojska Ruské federace narušila vylodění pěšáků ozbrojených sil Ukrajiny v Chersonské oblasti. Uvedl to gubernátor Chersonské oblasti Vladimir Saldo.

 

Šéf regionu poznamenal, že operátoři bezpilotních letounů spatřili motorový člun, který mířil po řece k jednomu z ostrovů. V něm bylo podle Salda šest ukrajinských vojáků. To bylo nahlášeno na dělostřelecké kontrolní stanoviště.

 

„Posádka 122mm houfnice D-30 z jednotky výsadkových sil zničila nepřátelskou pěchotu rychlou palbou z uzavřeného palebného postavení, když se snažila dostat na břeh,“ napsal guvernér na svém osobním kanálu na Telegramu. „Eliminován před oddělením nepřátelských vojáků.“

 

Šéf Chersonské oblasti poznamenal, že výsadkáři-dělostřelci a operátoři takovou práci vykonávají nepřetržitě. Potlačují všechny pokusy nepřítele o vylodění na ostrovech v deltě řeky Dněpr a na levém břehu.

 

https://www.vesti.ru/article/4107724

 

 

📌23. srpna 2024, 12:56: REPORTÉR DEUTSCHE WELLE VSTOUPIL NA ÚZEMÍ KURSKÉ OBLASTI Z UKRAJINY:

 

Korespondent Deutsche Welle (v Rusku uznávaný jako mediální zahraniční agent) Nick Connolly vstoupil do Kurské oblasti z území Ukrajiny a navštívil město Sudzha.

 

Mediální společnost uvedla, že její reportér se tam dostal s ukrajinskou armádou, prohlédl si osadu a o několik hodin později ji opustil.

 

Mluvčí ruského ministerstva zahraničí Maria Zacharovová již dříve uvedla, že každý případ nelegálních návštěv západních novinářů na území Kurské oblasti, které je v současné době kontrolováno ozbrojenci kyjevského režimu, bude posuzován samostatně.

 

Řekla také, že ruské orgány činné v trestním řízení již zahájily vyšetřování činnosti novinářů amerického deníku The Washington Post v Sudži.

 

Kromě toho byla na ruské ministerstvo zahraničí předvolána italská velvyslankyně Cecilia Piccioni, která protestovala proti nelegálnímu vstupu novinářů italské státní televizní a rozhlasové společnosti RAI do Kurské oblasti.

 

https://www.vesti.ru/article/4108064

 

 

📌23. srpna 2024, 12:35, ARMÉNSKÝ KABINET: PAŠINJAN A PUTIN SE DOHODLI NA SETKÁNÍ:

 

Arménský premiér Nikol Pašinjan a ruský prezident Vladimir Putin se dohodli na osobním setkání. Stalo se tak po pátečním telefonickém rozhovoru mezi oběma stranami.

 

To bylo konstatováno v kabinetu ministrů Arménie. Během nadcházejícího osobního setkání mají strany v úmyslu projednat řadu otázek z bilaterální agendy vztahů mezi Arménií a Ruskou federací.

 

Kromě toho Pašinjan a Putin jednali také o návštěvě ruského vůdce v Ázerbájdžánu.

 

„Premiér Arménské republiky Nikol Pašinjan vedl telefonický rozhovor s ruským prezidentem Vladimirem Putinem,“ uvádí se v publikaci. „Prezident Ruska informoval předsedu vlády Arménie o svých dojmech z jeho návštěvy v Ázerbájdžánu minulý týden.“

 

Je třeba poznamenat, že premiér Pašinjan poděkoval prezidentu Putinovi za tento příběh.

 

https://www.vesti.ru/article/4108030

 

 

📌23. srpna 2024, 11:45: RUSKÁ ARMÁDA VYŘADILA UKRAJINSKÉ OZBROJENCE Z VÝŠKOVÝCH BUDOV V TORETSKU:

 

Ozbrojené síly Ruské federace vyřadily vojáky ukrajinské armády z jejich předchozích pozic v Torecku. Nyní ruští bojovníci provádějí čištění území, kde se dříve nacházeli Ukrajinci.

 

Informuje o tom agentura TASS. „Podařilo se nám vyřadit ozbrojené síly Ukrajiny z jejich pozic ve výškových budovách v Dzeržinsku – ve východní části města,“ uvádí se v prohlášení. „Část skupiny, která tam byla, byla zničena, další část tradičně uprchla, probíhá čistící operace.“

 

Je také třeba poznamenat, že ozbrojené síly Ukrajiny se pokoušejí převést posily. To se děje v malých skupinách, ale většinu z nich se ozbrojeným silám RF podaří zlikvidovat na cestě do svých pozic.

 

https://www.vesti.ru/article/4107915

 

 

📌23. srpna 2024, 14:20: OZBROJENÉ SÍLY UKRAJINY ZTRATILY BĚHEM BOJŮ VE SMĚRU KURSK 5 137 VOJÁKŮ:

 

Vojáci kyjevského režimu ztratili během celého období bojů ve směru Kursk 5137 lidí, uvedlo ruské ministerstvo obrany.

 

Kromě toho tam podle agentury ukrajinská armáda ztratila 69 tanků, 27 bojových vozidel pěchoty, 55 obrněných transportérů a 350 obrněných bojových vozidel.

 

Od začátku invaze ukrajinských vojsk v Kurské oblasti také ruská armáda zničila 158 vozidel, 34 dělostřeleckých kusů, pět systémů protivzdušné obrany, 11 odpalovacích zařízení MLRS, včetně tří HIMARS a jednoho MLRS, šest stanic elektronického boje, čtyři jednotky ženijního vybavení, včetně dvou barážních vozidel a jedné odminovací jednotky UR-77.

 

Ruský velvyslanec ve Spojených státech Anatolij Antonov uvedl, že ruský prezident Vladimir Putin se již rozhodl reagovat na akce ozbrojených sil Ukrajiny v Kurské oblasti.

 

Diplomat vyjádřil přesvědčení, že všichni, kdo jsou za to zodpovědní, budou tvrdě potrestáni za to, co se stalo v ruském regionu.

 

Časopis Newsweek již dříve napsal, že útok kyjevského režimu na Kurskou oblast byl pochybným podnikem, který by vedl k vážným důsledkům pro Ukrajinu.

 

https://www.vesti.ru/article/4108251

 

 

📌23. srpna 2024, 14:40: UKRAJINSKÁ SABOTÁŽNÍ A PRŮZKUMNÁ SKUPINA ZNIČENA V KURSKÉ OBLASTI, PROBÍHÁ PÁTRÁNÍ PO SABOTÉRECH V LESÍCH:

 

Ruská armáda pokračuje v nepřátelských akcích v Kurské oblasti, která byla napadena ozbrojenými silami Ukrajiny. V pátek vyšlo najevo, že bojovníci ruských ozbrojených sil zničili sabotážní a průzkumnou skupinu.

 

Informoval o tom kanál Telegram Ministerstva obrany Ruské federace. „V oblasti osady Komyshivka byla zjištěna a zničena sabotážní a průzkumná skupina nepřítele. Ztráty nepřítele činily 5 osob a jedno auto,“ uvádí se v publikaci.

 

Ministerstvo rovněž poznamenává, že pokračují průzkumné a pátrací operace s cílem identifikovat a eliminovat sabotážní skupiny ozbrojených sil Ukrajiny v lesích na území Ruské federace.

 

Jednotky „severních“ vojsk zase maří pokusy o útok na ozbrojené síly Ukrajiny ve směru na Korenev, Martynovku, Komárovku a Russkaya Konopelka. V důsledku střetů mezi protivníky způsobili ruští bojovníci Ukrajincům škody v podobě živé síly – až 70 lidí a také zničili dvě obrněná bojová vozidla a auto.

 

https://www.vesti.ru/article/4108264

 

 

📌23. srpna 2024, 14:56: IZRAEL ZAÚTOČIL NA VELITELSKÉ CENTRUM HAMÁSU:

 

Velitelské centrum Hamásu, které se nachází v bývalé školní budově v Gaze, bylo napadeno vysoce přesnými granáty izraelského letectva.

 

„Hamás využíval školní areál k uskladnění velkého množství zbraní a k provádění teroristických aktivit v této oblasti,“ uvedla tisková služba izraelské armády v prohlášení

 

Izrael obvinil Hamás z porušování mezinárodního práva a ze zapojování civilního obyvatelstva Gazy do teroristických aktivit.

 

Oficiální představitel Izraelských obranných sil Daniel Hagari již dříve uvedl, že během celého období bojů v pásmu Gazy IDF zabily více než 17 tisíc palestinských vojáků.

 

https://www.vesti.ru/article/4108321

 

 

📌23. srpna 2024, 15:02: V KURSKÉ OBLASTI BYLY ZNIČENY BOMBY FAB-500 A FAB-250:

 

Specialisté Ministerstva pro mimořádné situace Ruska zničili leteckou munici v Kurské oblasti, informovala v pátek tisková služba ministerstva.

 

Pyrotechnici odpálili vysoce výbušné bomby FAB-500 a FAB-250 a další dvě desítky různých výbušných předmětů.

 

„Celkem se jednalo o 145 výbušných objektů (výbušných předmětů – cca 145 kusů výbušných předmětů). Pozn. red.),“ uvádí se v prohlášení.

 

Podle ministerstva pro mimořádné situace bylo také za poslední dva dny evakuováno dva tisíce lidí. Více než deset tisíc obyvatel Kurska je ubytováno ve 192 dočasných ubytovacích střediscích ve 28 regionech.

 

https://www.vesti.ru/article/4108361

 

 

📌23. srpna 2024, 16:07, ALAUDINOV: OZBROJENÉ SÍLY UKRAJINY BRÁNÍ UKRAJINSKÝM VĚZŇŮM DOSTAT SE DO BEZPEČNÉ ZÓNY:

 

Ruská armáda musí vyřešit velký úkol odvézt zajaté Ukrajince do bezpečných oblastí, zranění vojáci ozbrojených sil Ukrajiny často umírají při ostřelování z rukou vlastních kamarádů, řekl Apty Alaudinov, zástupce vedoucího Hlavního vojensko-politického ředitelství ruských ozbrojených sil, velitel speciálních sil Achmat.

 

Alaudinov agentuře TASS řekl, že bojovníci speciálních jednotek Achmat zajali sedm nebo osm ukrajinských vojáků, ale braní zajatců je „polovina bitvy“, „mnohem větším úkolem“ se ukázalo být dostat je z bojové zóny.

 

Ozbrojené síly Ukrajiny dělají se svým ostřelováním vše, „aby se tito zajatci nedostali přímo k nám do zóny, kde budou v bezpečí,“ řekl velitel Achmatu.

 

Poznamenal, že dva z vězňů byli zraněni, jeden z nich vážně, jsou v nemocnici. Podle Alamininova zůstává zbytek vězňů na místě.

 

V pátek večer Alaudinov informoval o zničení dvou skupin ozbrojených sil Ukrajiny ve směru Kursk. Podle něj byl odveden jeden vězeň, zasažen byl tank Abrams.

 

https://www.vesti.ru/article/4108513

 

 

📌23. srpna 2024, 15:41: BORRELL VEŘEJNĚ PŘIZNAL, ŽE EU JE SOUČÁSTÍ KONFLIKTU NA UKRAJINĚ:

 

Šéf unijní diplomacie Josep Borrell poprvé veřejně přiznal, že se Evropská unie stala součástí konfliktu kolem Ukrajiny. Poznamenal, že EU není stranou nepřátelských akcí, ale geopolitická budoucnost Evropy závisí na výsledku konfliktu.

 

Na mezinárodní bezpečnostní konferenci, která se konala ve Španělsku, Borrell řekl, že EU je účastníkem „hry“ kolem Ukrajiny.

 

Podle něj to, co se děje na Ukrajině, „určí geopolitickou budoucnost Evropy“ a ovlivní mír a bezpečnost v EU.

 

Borrell dodal, že Evropská unie není stranou samotných nepřátelských akcí, píše RIA Novosti.

 

Od začátku ukrajinského konfliktu země EU pomáhají Kyjevu s financemi a dodávkami vojenského vybavení. Rusko opakovaně poukázalo na to, že dodávky zbraní na Ukrajinu narušují urovnání a přímo zapojují západní země do konfliktu. V polovině srpna se Evropská unie odmítla vyjádřit k možnému použití západních zbraní ozbrojenými silami Ukrajiny na území Ruska, zejména v Kurské oblasti.

 

https://www.vesti.ru/article/4108421

 

 

📌23. srpna 2024, 15:56: Během týdne ztratily ozbrojené síly Ukrajiny v zóně speciální operace 16 155 lidí:

 

Ozbrojené síly Ukrajiny ztratily za poslední týden 16 155 vojáků ve všech směrech speciální vojenské operace, uvedlo ruské ministerstvo obrany.

 

Podle agentury v zóně odpovědnosti skupiny vojsk

„Sever“ činily ztráty nepřítele až 3090 lidí,

skupina „Západ“ zničila až 3400 ozbrojenců kyjevského režimu,

„Jih“ – až 4530,

„Střed“ – až 3855, v důsledku akcí skupiny vojsk

„Východ“ ukrajinské jednotky ztratily až 800 vojáků,

skupina Dněpr“ zasáhla až 480 lidí.

 

Ministerstvo obrany také dnes informovalo, že za celou dobu bojů ve směru Kursk ztratily ozbrojené síly Ukrajiny 5 137 vojáků. Ukrajinští ozbrojenci zaútočili na Kurskou oblast 6. srpna.

 

https://www.vesti.ru/article/4108440

 

 

📌23. srpna 2024: CELKEM 43 NOVODOBÝCH PRAGOVÁKŮ PODEPSALO PAMFLET S VÝZVOU NA PODPORU GENERÁLNÍHO CENZORA ČR OTAKARA FOLTÝNA, KTERÝ NAZÝVÁ OBČANY SVINĚMI, ZOMBÍKY A DOKONCE UŽ I PEDOFILY!

 

V nenávistné petici jsou odpůrci Fialovy junty nazýváni „proruskými aktéry” a je jasné, odkud to přišlo!

Eurokomisař Breton napsal Muskovi, aby umlčel Trumpa!

Drakonická totalita Eurosojuzu dosahuje nepředstavitelných rozměrů!

 

https://aeronet.news/celkem-43-novodobych-pragovaku-podepsalo-pamflet-s-vyzvou-na-podporu-generalniho-cenzora-cr-otakara-foltyna-ktery-nazyva-obcany-svinemi-zombiky-a-dokonce-uz-i-pedofily/

 

 

📌23. srpna 2024: „NĚMECKO UŽ NESMÍ TAJIT NÁRODNOST PACHATELŮ,“ vzpouzí se Severní Porýní…

 

https://echo24.cz/a/HkPns/zpravy-svet-nemecko-kriminalita-tajeni-narodnosti-pachatelu

 

 

📌23. srpna 2024: ♨️ INDICKÝ MINISTR ZAHRANIČÍ SUBRAMANYAM JAISHANKAR – K POZNÁMCE KYJEVA, ŽE MNOHO LIDÍ BYLO VELMI ROZRUŠENO, KDYŽ VIDĚLI OBJETÍ MEZI MÓDÍM A PUTINEM V RUSKU:

Víte, v naší části světa, když se lidé setkají, mají tendenci se objímat. Možná to není součástí vaší kultury, ale ujišťuji vás, že je to součástí naší.

Viděl jsem dnes premiéra, jak se objímá i s prezidentem Zelenským, a viděl jsem ho, jak to dělá s řadou dalších lídrů na řadě jiných míst. Takže si myslím, že máte trochu kulturní mezeru v tom, co tyto projevy pozornosti znamenají. 👍

https://t.me/to_je_nas_svet/28704

 

 

 

📌23. srpna 2024: BÍLÁ KRVINKA MEZI TĚMI ČERVENÝMI HLEDÁ ŠKŮDCE

 

* Bílé krvinky zahrnují různé typy buněk, jako jsou neutrofily, lymfocyty, monocyty, eosinofily a bazofily.

👉 KAŽDÝ TYP MÁ SPECIFICKOU FUNKCI V OBRANĚ TĚLA PROTI INFEKCÍM A NEMOCEM.

* Některé bílé krvinky, jako neutrofily, mají velmi krátkou životnost, obvykle jen několik hodin až dní. Naproti tomu lymfocyty, jako jsou T-buňky a B-buňky, mohou žít několik let nebo dokonce celý život.

 

* Většina bílých krvinek je produkována v kostní dřeni, která se nachází uvnitř kostí. Zde probíhá vývoj a zrání těchto buněk, než jsou uvolněny do krevního oběhu.

 

* Bílé krvinky mají schopnost opustit krevní oběh a přesunout se do tkání, kde mohou bojovat proti infekcím nebo reagovat na zranění.

 

* Některé bílé krvinky, jako neutrofily a monocyty (které se v tkáních mění na makrofágy), mají schopnost fagocytózy, což znamená, že mohou pohlcovat a ničit patogeny a buněčné zbytky.

 

* Lymfocyty jsou klíčové pro adaptivní imunitu. T-buňky pomáhají řídit imunitní odpověď a ničit infikované buňky, zatímco B-buňky produkují protilátky, které neutralizují patogeny.

 

* Zvýšený počet bílých krvinek se nazývá leukocytóza a může indikovat infekci, zánět nebo jiný zdravotní problém.

 

*Snížený počet bílých krvinek, známý jako leukopenie, může znamenat problém s imunitním systémem nebo kostní dření.

 

https://www.facebook.com/watch?v=1739299643272877

 

 

📌23. srpna 2024: TO MYSLEL VÁŽNE? ATENTÁTNIK CINTULA SA CHCEL DOSTAŤ NA SLOBODU😂: SÚD JEHO ŽIADOSŤ ZMIETOL ZO STOLA! 👍

 

Sudca pre prípravné konanie Špecializovaného trestného súdu vo veci vražedného úroku na predsedu vlády SR Roberta Fica (Smer-SD) zamietol v piatok žiadosť obvineného Juraja C. o prepustenie z väzby na slobodu. Zároveň vyhovel návrhu prokurátorky Generálnej prokuratúry SR a rozšíril dôvody väzby obvineného. Informovala o tom hovorkyňa GP Zuzana Drobová.

 

Žiadosť zamietnutá!

„Sudca rozšíril dôvody väzby obvineného aj o dôvod v zmysle par. 71 ods. 2 Trestného poriadku, pretože je obvinený trestne stíhaný pre trestný čin teroristického útoku,“ spresnila Drobová.

 

https://ereport.sk/atentatnik-cintula/

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 23.08.2024“:

➡️☭☆Bylo vytvořeno operační velitelství, které koordinuje propouštění rukojmích z kolonie v Surovikino, řekl volgogradský guvernér.

Pořádkové a bezpečnostní složky provádějí operativní činnost, k ohrožení civilního obyvatelstva nedochází, zdůraznil šéf kraje.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Výňatek ze zasedání Rady bezpečnosti, kde se Putin zmínil o zajetí rukojmích v kolonii poblíž Volgogradu a požádal, aby mu podal zprávu o situaci

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Naši vojáci našli něco strašného v americké speciální laboratoři na Ukrajině.

Nedávno se v médiích objevil rozhovor, kde hlavní americký epidemiolog Tony Faucher řekl: „Tam byly prováděny experimenty, které byly velmi potřebné v zájmu národní bezpečnosti USA. Jsou extrémně nebezpečné a jsou zakázány zákonem ve Spojených státech. A zaplatili jsme Ukrajincům slušné peníze, byli šťastní a zároveň o většině našich experimentů neměli ani ponětí.“

Ve stejný den naše rozvědka našla 15 takových laboratoří a jednu z nich se nám podařilo zachytit. To, co viděli, přimělo naše vojáky v hrůze uprchnout. mnozí potřebovali psychologickou pomoc. Podívejte se sami, co tito tvorové dokázali…

(10 fotek) (https://t.me/+xoSZdv2s2SVlNmIy)

https://t.me/c/1725938443/26858

➡️☭☆V Ťumenu vykopl pracovitý řidič minibusu školáka kvůli nefunkčnímu terminálu.

Chlapec se pokusil zaplatit jízdné, ale nemohl, a posadil se na prázdné místo spolujezdce. Řidič k němu přistoupil, začal křičet, dítě popadl a nakonec ho vyhodil z vozidla.

V autobuse bylo mnoho dospělých cestujících, ale tiše sledovali, co se děje.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Pracujeme na dálku

Když jsou detekovány nepřátelské síly, manévrovatelné skupiny operátorů UAV ze skupiny sil „Jižní“ okamžitě zničí identifikované cíle.

Posádky útočných dronů provádějí bojové lety za nepřátelskými liniemi a způsobují palbu na pevnosti, palebná stanoviště, dělostřelectvo, bojová obrněná vozidla a také ničí vojenskou techniku ​​a sklady munice ukrajinských ozbrojených sil.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Dvě oběti braní rukojmí v kolonii v oblasti Volgograd jsou ve vážném stavu, uvedl regionální zdravotní výbor.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Základní informace o braní rukojmích v trestanecké kolonii:

Po nepokojích v Rostovském vyšetřovacím středisku-1 vedení IK-19 tonzurovalo a oholilo všem radikálům hlavy.

To byl podle vězňů jeden z důvodů, proč zabili zaměstnance kolonie.

Muslimové si také stěžovali, že jim údajně není dovoleno číst náboženskou literaturu, používat modlitební koberečky a další atributy.

Jakmile bylo jasné, že situaci nelze vyřešit jednáním, začalo přepadení, které bylo úspěšné. Útok je u konce – radikálové byli zlikvidováni.

Všichni rukojmí byli propuštěni, mezi bezpečnostními složkami nebyly žádné oběti.

Podle zpráv médií se během útoku pokusil 23letý Rustamchon Navruzi aktivovat „sebevražednou vestu“, ale systém nefungoval.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Sebevražednou vestu, která na 23letém Navruzovi nikdy nevybuchla, vyrobili teroristé v šicí továrně samotné kolonie – média

Volgograd IK-19 Federální vězeňské služby Ruska se zabývá šitím signálních vest a pracovních oděvů pro dělníky a vězně.

Teroristé vyrobili dnešní „mučednickou vestu“ z obyčejné pásky, spojovacích prostředků na signální vesty a látky na tašky.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ ⚡️Odstřelovači ruské gardy zneškodnili čtyři vězně, kteří vzali vězeňský personál jako rukojmí v Surovikinu, rukojmí byli propuštěni, uvedlo oddělení

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Záběry ruské gardy z kolonie v Surovikinu, kde speciální jednotky osvobodily rukojmí

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Často mně náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin 3 dny, nebo týden!!! Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ  TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

Jak si vyrobit přírodní a ještě účinnější vitamin C z pomerančů než v tabletách

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi zde:

 

22.8.2024

Většina prodávaných doplňků vitaminu C pochází z geneticky modifikovaných plodin. Výrobci k jejich výrobě nejčastěji používají geneticky modifikovanou kukuřici.

Nejedná se však o přírodní vitamin C, ale o kyselinu askorbovou, která se získává chemickou přeměnou cukru.

Bylo však prokázáno, že tato kyselá forma vitaminu C ničí prospěšnou střevní mikroflóru a může dokonce potlačovat imunitní systém, místo aby ho posilovala.

Přírodní vitamin C není jen kyselina askorbová, ale obsahuje také složky, jako jsou askorbáty (vápník, sodík, hořčík, draslík, zinek atd.), a také askorbylpalmitát a kyselinu D-isoaskorbovou.

Za součást přírodního vitaminu C jsou často považovány také tzv. bioflavodoidy, které zvyšují jeho účinnost v organismu.

A my vám dnes ukážeme, jak si takový přírodní, dobře vstřebatelný a biologicky nejaktivnější vitamin C vyrobit sami.

Hlavní složka – pomerančová kůra

Pomerančová kůra, stejně jako například jablečná slupka, obsahuje mnohem vyšší podíl vitaminů než samotná dužina. Samozřejmě nebudete jíst přímo kůru, protože není příliš chutná. Bude třeba ji nejprve připravit.

Než přejdeme k samotnému procesu výroby, řekněme si něco více o zdravotních přínosech pomerančové kůry.

  • Jeden středně velký pomeranč obsahuje ve své kůře více než 60 flavonoidů a 170 různých fytonutrientů.
  • Zlepšuje trávení – pomáhá zmírnit nadýmání, pálení žáhy, zastavuje zvracení a reflux kyselin.
  • Podporuje dýchací systém, zmírňuje kašel a dokonce zlepšuje astma.
  • Má protizánětlivé a antibakteriální účinky. Éterický olej d-limonen, obsažený v kůře, má schopnost podporovat funkci jater.

Postup výroby vlastního vitaminu C

Výroba vlastního vitaminu C v domácích podmínkách je velmi jednoduchá. Je uveden podrobný postup.

1. (Pokud nemáte bio pomeranče, můžete použít i běžné pomeranče, ale dobře je omyjte – například ve vlažné vodě s octem nebo jedlou sodou, abyste odstranili postřikové látky).

2. Nakrájenou kůru nechte několik dní sušit při pokojové teplotě, dokud nebude „křupavá“.

3. Suchou pomerančovou kůru rozemelte v libovolném mlýnku (například na kávu nebo mák).

4. Užívejte 1 čajovou lžičku denně (buď přímo, nebo ji přidejte do svého oblíbeného nápoje či smoothie).

5. Prášek skladujte ve vzduchotěsné nádobě.

Jedna čajová lžička práškové pomerančové kůry vám dodá více vitaminu C, než vaše tělo denně potřebuje.

 

ZDROJ:

https://domacaliecba.sk/ako-si-z-pomaranca-vyrobite-prirodny-a-este-ucinnejsi-vitamin-c-nez-ten-v-tabletkach/

 

Každá maličkost pomáhá, děkujeme všem, kteří částkami od 5Kč do 1000,- Kč měsíčně pomáhají našemu společnému boji proti cenzuře. Podpořit naši činnost můžete od 5 kč do libovolné částky na účet:
DĚKUJEME.
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“: 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
SWIFT: KOMBCZPP
DĚKUJEME 🌹👍🍀
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.comr

23.08.2024: ODPOLEDNÍ ZPRÁVY: 👉PROČ AUTOMOBILOVÉ KORPORACE, KTERÉ TÍM PÁCHAJÍ SEBEVRAŽDU, TLAČÍ NA VLÁDY, ABY ZRYCHLILY ZELENOU AGENDU?

 

📌23. srpna 2024: 🇮🇳 INDICKÝ PREMIÉR NARÉNDRA MÓDÍ PŘIJEL DO KYJEVA. JEDNÁ SE O PRVNÍ NÁVŠTĚVU V UKRAJINSKÉ HISTORII.

Dnes se má setkat s Volodymyrem Zelenským a jednat s ním o posílení ekonomických vazeb a možném mírovém vzorci pro příměří, uvádějí ukrajinská masmédia.

https://t.me/to_je_nas_svet/28691

 

 

📌23. srpna 2024: USA POVOLILY UKRAJINĚ ZAÚTOČIT NA RUSKO AMERICKÝMI ZBRANĚMI, UVEDL PENTAGON.

Zástupkyně mluvčí Pentagonu Sabrina Singhová uvedla, že přístup Spojených států opravňuje Ukrajinu k úderům na obranu proti útokům z pohraničních regionů, mezi které patří kurská oblast a sumská oblast.

https://t.me/to_je_nas_svet/28692

 

 

📌⚔️23. srpna 2024: 🛑 🇺🇸 USA DNES OZNÁMÍ DALŠÍ BALÍK SMRTÍCÍCH ZBRANÍ PRO KYJEV VE VÝŠI 125 MILIONŮ DOLARŮ – ASSOCIATED PRESS.

Bude zahrnovat rakety pro systémy protivzdušné obrany, HIMARS, protitankové systémy Javelin, vybavení pro radio-elektronický boj, a také projektily ráže 105 mm a 155 mm a další vybavení.

https://t.me/to_je_nas_svet/28693

 

 

📌⚔️23. srpna 2024: ♨️VICEPREZIDENTKA USA KAMALA HARRISOVÁ OFICIÁLNĚ OZNÁMILA, ŽE SOUHLASÍ S KANDIDATUROU NA POST HLAVY STÁTU ZA DEMOKRATICKOU STRANU. Přislíbila, že v případě svého volebního vítězství bude nadále podporovat Ukrajinu a spojence NATO.

https://t.me/to_je_nas_svet/28694

 

 

📌💰❌ 23. srpna 2024: ♨️NĚMECKÝ PODNIKATEL A AKTIVISTA KIM DOTCOM: „AMERICKÝ SYSTÉM ZADLUŽOVÁNÍ A TIŠTĚNÍ PENĚZ SE HROUTÍ.

Západ se propadá do ekonomické pouště. Blízký východ je v plamenech. Rusko ovládá Ukrajinu a NATO.

BRICS ukončí hegemonii USA a falešný řád ‚založený na pravidlech‘. Loutky USA všude selhávají.

Genocida, propaganda, cenzura a zmanipulované volby jsou novou normou.

⚔️Lidstvo stojí před propastí, protože třetí světová válka se zdá být nevyhnutelná.“

https://t.me/absurdnisvet/78349

 

 

📌23. srpna 2024: 🇺🇳🇮🇱 IZRAELSKÝ VELVYSLANEC PŘI OSN: „OSN JE ZBYTEČNÁ A MĚLA BY BÝT VYMAZÁNA Z POVRCHU ZEMSKÉHO. 👍

Neexistuje zkorumpovanější a morálně zkorumpovanější místo než OSN. Země by se měly spojit a požadovat uzavření a rozpuštění OSN!“ Německo a EU padnou…… hodiny tikají 🤔 https://t.co/uei9Mae3A0

🤷‍♂️🙈🤷‍♂️— Gilad Erdan, odcházející izraelský velvyslanec při OSN!

https://t.me/absurdnisvet/78350

 

 

📌23. srpna 2024: NĚMECKO A EU PADNOU…… HODINY TIKAJÍ 🤔 👍 https://t.co/uei9Mae3A0

 

 

📌 🧔🏿‍♂️23. srpna 2024: VZHLEDEM K TOMU, ŽE SOCIÁLNÍ DÁVKY NEJSOU TAŽNÝM FAKTOREM, MIGRANTI TAKÉ HOUFNĚ OPOUŠTĚJÍ ŠVÉDSKO POTÉ, CO BYL ZASTAVEN PŘÍSUN PENĚZ. 👍 Mnoho pozdravů z ministerstva pravdy.

https://t.me/absurdnisvet/78352

 

 

📌🧔🏿‍♂️23. srpna 2024: 👹 „VĚŘÍCÍ“ CVIČÍ SVÉ NÁBOŽENSTVÍ…V CIZÍ ZEMI!!!

https://t.me/absurdnisvet/78353

 

 

📌 🧔🏿‍♂️23. srpna 2024: 👹 ISLÁMSKÉ PRÁVO ŠARÍA JE BARBARSKÉ!

https://t.me/absurdnisvet/78355

 

 

📌👶🏼23. srpna 2024: BUDOUCNOST: JAKE CHCETE POHAVI, BARVU OCI, PLETI ATD… 👹

https://t.me/absurdnisvet/78356

 

 

📌⚔️23. srpna 2024: IZRAEL POKRAČUJE VE SVÝCH ÚTOCÍCH NA LIBANON! 👹

https://t.me/absurdnisvet/78357

 

 

📌23. srpna 2024: 🇳🇮 NIKARAGUA K USA🇺🇸 ❤️‍🔥 VÁŠ ČAS VYPRŠEL – UŽ NEJSTE

PÁNI SVĚTA❤️‍🔥

https://t.me/absurdnisvet/78358

 

 

📌💉🎚️23. srpna 2024: NĚMECKÝ LÉKAŘ ODHALIL HOAX O OPIČÍCH NEŠTOVICÍCH: JDE O VEDLEJŠÍ ÚČINEK VAKCÍNY COVID-19. 💉🎚️

 

Z NĚMECKÉHO ČLÁNKU S NÁZVEM:

Lékař: Opičí neštovice jsou ve skutečnosti pásový opar, vedlejší účinek vakcín proti COVID

 

Hlavním příznakem opičích neštovic je vyrážka, která může vypadat jako puchýře a je doprovázena silnou bolestí. To je typické i pro pásový opar, tedy pásový opar, vysvětlil lékař Wolfgang Wodarg v rozhovoru pro rakouský vysílač AUF1.

 

Pásový opar je kožní onemocnění, při kterém se postiženému vytvoří na kůži puchýře, které připomínají plané neštovice.

 

Pásový opar je také známý vedlejší účinek očkování proti koronaviru. Právník Aaron Siri zajistil zveřejnění 390 000 zpráv ze systému sledování V-safe CDC. To ukazuje, že 1 ze 450 lidí dostane pásový opar po očkování.

 

Drahé PCR testy, které farmaceutický gigant Roche uvedl na trh k detekci viru opičích neštovic, nejsou spolehlivé, říká Wodarg.

Argumentuje tím, že nyní vyvolávají v lidech strach z nemocí, které jsou ve skutečnosti vedlejšími účinky očkování proti koronaviru.

 

💉🎚️Nežádoucí účinky vakcín Covid se používají k tomu, aby nás ….

 

https://x.com/RealAlexJones/status/1825951267966845147?s=35

 

 

📌⛈23. srpna 2024: 🇦🇹RAKOUSKO/St. Anton: Bouře a sesuvy půdy pustoší alpský ráj v Rakousku

https://t.me/absurdnisvet/78361

 

⛈🇺🇳 PODLE OSN BYLO ZÁPLAVAMI V ZEMI POSTIŽENO ASI 270 000 LIDÍ. V NĚKTERÝCH MĚSTECH SILNÉ DEŠTĚ ZNIČILY VEŘEJNOU INFRASTRUKTURU, VČETNĚ ŠKOL, SILNIC A NEMOCNIC.

 

— 14 lidí bylo zabito údery blesku během bouří v provincii HAJJAH NA SEVERU JEMENU, 13 dalších se po celé zemi pohřešuje. 👎

https://t.me/absurdnisvet/78365

https://t.me/absurdnisvet/78366

https://t.me/absurdnisvet/78367

 

 

📌⚔️23. srpna 2024: NĚMECKO: ÚROVEŇ BEZPEČNOSTI NA LETECKÉ ZÁKLADNĚ NATO GEILENKIRCHEN BYLA ZVÝŠENA NA ZÁKLADĚ ZPRAVODAJSKÝCH INFORMACÍ NAZNAČUJÍCÍCH POTENCIÁLNÍ HROZBU.

👉Všichni zaměstnanci mimo misi byli preventivně posláni domů 👎

https://t.me/absurdnisvet/78362

 

 

📌23. srpna 2024: MISE EU V RUDÉM MOŘI: ROPNÝ TANKER SUNION PŘEDSTAVUJE NEBEZPEČÍ PRO PLAVBU A ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ POTÉ, CO BYL ZACÍLEN V RUDÉM MOŘI – Al Jazeera

https://t.me/absurdnisvet/78363

 

 

📌⚔️23. srpna 2024: FINSKO – NATO SE PŘIPRAVUJE NA OBRANU SEVEROVÝCHODNÍHO KŘÍDLA POBLÍŽ RUSKÉHO PETROHRADU 👹

https://t.me/absurdnisvet/78364

 

 

📌🔥🚃 23. srpna 2024: FRANCIE: VLAK NA LINCE RERA ZAČAL HOŘET NA NÁDRAŽÍ NATION V PAŘÍŽI. Doprava je vážně narušena – svědci v La Plume Libre

 

(https://x.com/LPLmedia/status/1826149040813121557?t=_xpc3QyZlNowr2QaBCh8DA&s=19)

 

 

📌☀️23. srpna 2024: NAŠE SLUNCE ROZHODNĚ NENÍ 150 000 000 KM DALEKO!

Výpočet s triangulací: Je 3000-10000 km daleko

https://t.me/absurdnisvet/78374

 

 

📌👧🏻👶🏼 23. srpna 2024: ⚡️ AMERIČTÍ ŽOLDNÉŘI UKÁZALI FOTOGRAFII MINOMETNÉ BOJOVÉ POZICE POBLÍŽ DĚTSKÉHO HŘIŠTĚ. 👹

Fotografii zveřejnila americká Forward Observation Group, která předtím ukázala fotografii svých žoldáků v Kurské oblasti. 👹

Soudě podle krajiny na fotografii byla pořízena ještě na jaře. Místo pořízení není specifikováno.

Rusko opakovaně poukazovalo na to, že AFU využívá civilisty jako lidské štíty a umisťuje bojové pozice v blízkosti škol, školek a obytných domů. Jedná se o hrubé porušení mezinárodního humanitárního práva 👍.

https://t.me/to_je_nas_svet/28696

 

 

📌⚔️23. srpna 2024: 🇺🇦 VEDOUCÍ ZELENSKÉHO KANCELÁŘE JERMAK ZOPAKOVAL MOŽNOST POZVÁNÍ RUSKÉHO ZÁSTUPCE NA NOVOU KONFERENCI O UKRAJINĚ.

Podle Jermaka, který poskytl rozhovor deníku India Today, bude výsledkem první konference plán urovnání, který by mohl být Rusku předložen na druhé konferenci.

Moskva opakovaně prohlásila, že Rusko už nepřijímá ultimáta a nehodlá se podobných akcí účastnit. 👍

https://t.me/to_je_nas_svet/28697

 

 

📌♻️🚗23. srpna 2024: PROČ AUTOMOBILOVÉ KORPORACE, KTERÉ TÍM PÁCHAJÍ SEBEVRAŽDU, TLAČÍ NA VLÁDY, ABY ZRYCHLILY ZELENOU AGENDU?

 

👉Možná jste také v našich médiích četli o intervenci některých korporací na Fialovu vládu, aby urychleně začala řešit zelenou agendu. Mezi nimi však nebyly jen firmy zabývající se výstavbou větrných či solárních elektráren, případně jinými zelenými projekty. U těch bychom to mohli očekávat, neboť bez zelené ideologie by šly rovnou do bankrotu.

 

👉To, že se mezi propagandisty objevily zahraniční banky, pojišťovny či jiné finanční instituce, také nikoho nemůže udivit, propagandu zelené ideologie mají v EU doslova v „popisu práce.“

 

👉Nicméně mezi těmito šílenci byli také „sebevrazi“ například v podobě Škodovky, která 👉tak jde zcela proti vlastním zájmům. Totéž lze říci například o společnostech Orlen Unipetrol nebo Sigma group.

 

👉Ovšem nejde o nějakou ojedinělou akci zaměřenou čistě na Fialovu vládu. Úplně stejně aktivisticky se totiž projevily korporace také v Německu – a to včetně těch automobilových.

 

👉Falešná zelená politika a woke ideologie je pro tyto propagandisty zřejmě mnohem důležitější než výdělky či spokojenost zákazníků, která se již dávno přesunula někam na poslední místo.

 

BODY ESG JE TO, OČ SE DNES HRAJE PŘEDEVŠÍM

 

👉To, že se nyní stejný tlak na vládu rozjel v Německu, může naznačovat, že JSME SKUTEČNĚ POVAŽOVÁNI JEN ZA DALŠÍ SPOLKOVOU ZEMI.

 

👉Přitom Německo je – co se Green Dealu týká – „papežštější než papež,“ když prosazuje zdaleka nejtvrdší zelenou politiku z celé EU – a to i za cenu totální likvidace vlastního průmyslu, a tedy i životní úrovně obyvatel.

 

👉Ale jak je vidět, tak ani to nestačí. Hegemon musí jít všem ostatním příkladem.

A korporace, často pod vlastnictvím BlackRocku, Vanguardu a podobných investičních gigantů, které jsou jen krytím zájmů globálních zločinců, jsou samozřejmě v popředí.

 

👉Sdružení automobilového průmyslu v Německu (VDA) volá po zákazu prodeje nafty a benzinu na německých čerpacích stanicích. Pro modlu „ochrany klimatu“ musíme udělat více, než EU oznámila s koncem spalovacích motorů.

 

NYNÍ SE VŠE ŘÍDÍ PODIVNÝMI IDEOLOGIEMI A SNY O ZELENÉM ŠÍLENSTVÍ.

 

👉To dokazuje i poziční dokument, ve kterém německé Sdružení automobilového průmyslu (VDA) vyzývá k politickým opatřením, která jdou daleko nad rámec Zelené dohody EU.

 

CO JE TO VLASTNĚ ZA SDRUŽENÍ?

 

👉Svaz automobilového průmyslu je zastřešující sdružení německých výrobců a dodavatelů automobilů v právní formě registrovaného sdružení se sídlem v Berlíně. Je jednou z nejvlivnějších zájmových skupin ve Spolkové republice Německo a zastupuje více než 650 členských společností.

 

👉To samozřejmě zahrnuje také již zmíněnou Škodovku, která se pod taktovkou Volkswagenu pouze přidává k ostatním sebevražedným společnostem.

 

A CO TEDY SVAZ AUTOMOBILOVÉHO PRŮMYSLU ŽÁDÁ?

 

Popis příspěvku obsahuje všemožné matoucí teze, které odporují všemu, co lze v praxi pozorovat:

 

👉 „Faktem je: Náběh elektromobility – včetně vodíkových vozidel v sektoru užitkových vozidel – umožní v nadcházejících letech výrazné úspory CO2. To přitom nestačí, protože v Německu budou ještě dlouho vozidla se spalovacími motory.“

 

SAMOTNÝ POZIČNÍ DOKUMENT UVÁDÍ NA STRANĚ 7:

 

👉Jako prozatímní cíle požaduje VDA snížení emisí skleníkových plynů prostřednictvím obnovitelných paliv v silniční dopravě o 60 procent do roku 2035, 90 procent do roku 2040 a 100 procent do roku 2045. V zájmu ochrany klimatu by již od roku 2045 neměl být povolen prodej fosilních paliv na německých čerpacích stanicích.

 

👉To znamená, že německý automobilový průmysl, který kdysi udával mezinárodní tón technologiím a inovacím a vyráběl jedny z nejlepších motorů na světě, páchá sebevraždu.

 

Touha po státní regulaci – místo toho, aby se rozhodovalo obyvatelstvo – ukazuje, že i zde je ideologie důležitější než spokojený zákazník nebo prosperující podnik:

 

👉Od politiků se požaduje, aby zajistili absolutně nezbytný nárůst obnovitelných paliv právně bezpečným způsobem. Aby bylo do roku 2030 dosaženo skutečného snížení emisí skleníkových plynů o 30 procent v sektoru paliv, existují – kromě regulačních a daňových požadavků – různé možnosti, jako je státem podporovaný pobídkový mechanismus pro obnovitelná paliva (zejména pokročilá biopaliva a RFNBO).

 

👉To by mohlo vycházet z procesu „H2 Global“ a Evropské vodíkové banky a mělo by to umožnit nediskriminační účast národních a mezinárodních poskytovatelů.

👉Cíl všech politicky myslitelných nástrojů: 👉rychlá a škálovatelná technologie a nárůst trhu. Vždy je kladen důraz na ochranu klimatu a životního prostředí.

 

👉Všude jinde na světě si lidé již nad idiocií zemí EU mnou ruce, zejména v zemích jako 👉Čína a Indie, které chtějí převzít technologickou nadvládu.

👉Německo je světu pro smích – a nikdo nechápe, jak se automobilový průmysl může podílet na tomto šílenství.

👉TO SAMOZŘEJMĚ PLATÍ I PRO IDIOTY ZE ŠKODOVKY.

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/08/proc-automobilove-korporace-ktere-tim-pachaji-sebevrazdu-tlaci-na-vlady-aby-zrychlily-zelenou-agendu/

 

 

📌23. srpna 2024: GLOBÁLNÍ SPIKNUTÍ S CÍLEM VYMAZAT LIDSKOU IDENTITU (video)

 

👉Mezi mnoha řečníky se jistě našla spousta velmi zajímavých výstupů, často upozorňujících na aktuálně naplňované plány globálních elit.

👉V jednom z nich účastnice konference shrnula, jaké plány mají ti, kdo skutečně vládnou světu, s celou lidskou populací…

 

👉Linda Aboli, podnikatelka známá svými kritickými názory na společenské trendy, vystoupila na letošní konferenci Way Better v anglickém Bathu s projevem, který si v posledních dnech získal širokou pozornost na sociálních sítích.

 

👉Ve svém projevu Aboli diskutovala o tom, co považuje za záměrnou globální agendu, která má posunout lidstvo směrem k posthumánní budoucnosti.

 

👉 „KONEČNÝM CÍLEM JE VYHLADIT LIDSTVO, JAK HO ZNÁME,“ uvedla Aboli. Naznačila, že tento 👉cíl je sledován různými prostředky, 👉včetně psychologického podmiňování, 👉biologických manipulací, 👉 kulturních posunů a změn ve vzdělávání, ke kterým dochází v posledních několika desetiletích.

 

👉Aboli vysvětlila, že tyto změny jsou součástí širšího úsilí připravit společnost na přijetí budoucnosti, v níž bude lidská identita a autonomie významně změněna nebo dokonce vymazána.

 

👉 „Většina, ne-li vše, co se za posledních 60 let posunulo, bylo navrženo tak, abychom se přiblížili k přijetí takové dystopické reality,“ prohlásila.

 

👉Poukázala na několik společenských trendů, které podle ní k této agendě přispívají, 👉včetně rozpadu nukleární rodiny,

👉státem řízené indoktrinace dětí,

👉odstranění spirituality z veřejného života a

👉rostoucí izolace jednotlivců v městském prostředí.

 

PODLE ABOLIOVÉ JSOU TYTO TRENDY SOUČÁSTÍ KONTROLOVANÉHO ÚSILÍ NASMĚROVAT SPOLEČNOST K POSTHUMÁNNÍMU SVĚTU.

 

👉Aboliová se také vyjádřila k transgenderovému hnutí, které popsala jako iniciativu shora dolů, jejímž CÍLEM JE DESTABILIZOVAT KONCEPT LIDSKÉ IDENTITY.

Transgenderové hnutí není hnutím zdola. Přichází shora.

👉Nemá to nic společného se svobodou projevu, sexualitou nebo občanskými právy lidí,“ tvrdí Aboli a dodává, že věří, že toto hnutí je krokem směrem k transhumanismu.

👉Ve svém projevu Aboli vyjádřila obavy, že společnost je tlačena k přijímání stále radikálnějších změn lidské identity, které by podle ní mohly vést ke konečnému nahrazení lidí stroji nebo jinými formami umělého života.

 

SMUTNOU REALITOU VŠAK JE, ŽE V PROCESU VYMÝVÁNÍ MOZKŮ, KTERÝ NÁS MÁ PŘIBLÍŽIT K POSTHUMÁNNÍ BUDOUCNOSTI, PSYCHICKY A FYZICKY UBLÍŽILI ROSTOUCÍMU POČTU DĚTÍ A MLADÝCH LIDÍ A VŠE SE JEN ZHORŠUJE,“ uzavřela.

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/08/globalni-spiknuti-s-cilem-vymazat-lidskou-identitu-video/

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️23.08.2024, Times Of India, Roman Kirsch: PUTINOVI MUŽI ZPŮSOBUJÍ ZELENSKÉMU BOLEST: OBSADILI OBEC ŽELANNE V DONĚCKÉ OBLASTI A ZABILI PŘES DVA TISÍCE UKRAJINSKÝCH VOJÁKŮ ZA JEDINÝ DEN

 

https://youtu.be/TWQYz7Nk5iA?si=XMeX4GAQbJkt-JIM

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️23.08.2024, Times Of India, Roman Kirsch: RUSKO V KURSKÉ OBLASTI ROZBILO NA KUSY FRANCOUZSKÝ RAKETOVÝ SYSTÉM CROTALE; ZBRANĚ OD ALIANCE NATO JSOU PRVOTNÍM CÍLEM PRO RUSKÉHO PREZIDENTA PUTINA

 

https://youtu.be/dB3_grtKkT0?si=p_AChU0dzhEVt9Fs

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️23.08.2024, Oneindia, Roman Kirsch: UKRAJINŠTÍ REKRUTI VZDORUJÍ ROZKAZŮM SVÝCH VELITELŮ A ODMÍTAJÍ ČELIT RUSKÝM SILÁM V KURSKÉ OBLASTI; PUTINOVI NEPŘÁTELÉ SE POZVOLNA „DROLÍ„…

 

https://youtu.be/8mIUb792wzM?si=w7K2QvxweIerEhBG

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️23. srpna 2024, Smer sociálna demokracia: TK PREMIÉRA ROBERTA FICA A PODPREDSEDU NR SR TIBORA GAŠPARA.

Premiér predloží návrh na odvolanie Šimečku z postu podpredsedu NR SR!!!

 

https://www.youtube.com/live/q76iM6tZhD4?si=ca9Ao9tn6e5elFYs

 

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️23. srpna 2024, VOLNÝbloG, Jana Černeková: ASI POLOVINA NĚMCŮ ODMÍTÁ DIGITÁLNÍ EURO:

 

👉NĚMCI MAJÍ V EUROZÓNĚ NEJVĚTŠÍ OBAVY ZE ZAVEDENÍ DIGITÁLNÍHO EURA. HLAVNÍM DŮVODEM JSOU OBAVY ZE ZTRÁTY SOUKROMÍ.

 

👉Necelý rok před rozhodnutím o zavedení digitální verze eura váhá přibližně polovina obyvatel největší evropské ekonomiky s jeho přijetím kvůli obavám o soukromí. V rámci eurozóny mají totiž největší obavy z digitalizace eura zejména Němci.

 

👉Evropská centrální banka (ECB) vyvíjí digitální euro a plánuje řešit otázky ochrany soukromí a bezpečnosti pomocí šifrování a dalších technik na ochranu uživatelských dat. Digitální euro bude kromě mobilních telefonů přístupné i prostřednictvím platebních karet, aby se tak vyšlo vstříc technicky méně zdatným jednotlivcům a zranitelným skupinám. Prezidentka ECB Christine Lagardeová usiluje o to, aby digitální euro doplnilo fyzickou hotovost a bylo dostupné všem.

 

Mladší Němci se o soukromí zajímají méně než jejich starší spoluobčané.

 

👉Aktuální studie ukázala, že zatímco třetina lidí starších 65 let odmítá sdílet osobní údaje online, mezi lidmi ve věku 18-24 let je to pouze 10 %. Šéf Bundesbanky Joachim Nagel je i nadále přesvědčen, že i starší Němci uvidí hodnotu digitálního eura, a ujišťuje je, že hotovost nezmizí.

 

👉Jak ukazují statistiky, v Německu stále převládají platby v hotovosti jako nejpoužívanější způsob platby v 51% případů. Kartou platí asi 27 % Němců a dalších možností využívá 16 % Němců:

 

https://volnyblog.news/asi-polovina-nemcu-odmita-digitalni-euro/

 

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️23. srpna 2024, VOLNÝbloG, Radovan Dluhý:

 

👉 Evropská komise (EK) plánuje od příštího roku monitorovat u letecké dopravy kromě emisí COtaké množství sazí či oxidů síry a dusíku.

 

Dle výzkumů tyto chemické zplodiny z letadel vytváří aerosoly, které v atmosféře zabraňují úniku tepla a přispívají k oteplování planety. Tento jev je experty popisován jako náhodné geoinženýrství.

 

TO POTVRDIL I NEDÁVNÝ VÝZKUM BRITSKÝCH, NĚMECKÝCH A AMERICKÝCH ODBORNÍKŮ.

 

Čím výše letadla létají, tím více kondenzačních stop vytváří.

 

Tým výzkumníků z britského Imperial College v Londýně, z německého Institutu fyziky atmosféry a amerického NASA, analyzoval pomocí strojového učení satelitní data více než 64 000 kondenzačních stop nad severním Atlantickým oceánem.

 

👉 Zkoumaná data odhalila, že moderní letadla vytváří mnohem více kondenzačních stop než letadla staršího typu. A to zejména kvůli tomu, že moderní letadla létají ve vyšších

nadmořských výškách kolem 12 km.

 

TATO STUDIE HÁZÍ KLÍN DO FUNGOVÁNÍ LETECKÉHO PRŮMYSLU,“ uvedl vedoucí výzkumného týmu, dr. Edward Gryspeerdt.

 

👉 „Kvůli účinnosti leteckých paliv a snížení emisí CO2 nová letadla létají výše a výše v atmosféře. Neúmyslně však vytváří více kondenzačních stop, které nad severním Atlantikem déle přetrvávají. Ty zabraňují úniku tepla a zvyšují dopady letecké dopravy na klima,“ pokračoval Gryspeerdt.

 

👉 Podle vědců výzkumného týmu nezpůsobuje nadměrné množství kondenzačních stop jen vyšší nadmořská výška letadel, ale také množství sazí, které letadlo emituje.

Saze z letadel jsou klíčové pro formování kondenzačních stop

 

Méně sazí z letadel vede k rychlejšímu rozplynutí kondenzačních stop v atmosféře. Více sazí má opačný účinek.

 

👉 „Z dalších studií víme, že emise sazí mají klíčovou roli pro vlastnosti nově se formujících kondenzačních stop. A to se potvrdilo. Naše studie jako první přichází s důkazy o tom, že kondenzační stopy, které obsahují méně sazí, mizí na obloze rychleji.

👉 Starší, špinavější motory vyprodukují více různých částic sazí a také více kondenzačních stop,“ řekl jeden z výzkumníků, dr. Marc Stettler.

👉 Co výzkumníky překvapilo, bylo zjištění, že malá trysková letadla vyprodukují podobné množství kondenzačních stop jako velká komerční letadla.

 

POHODLÍ NEJBOHATŠÍCH VERSUS DOPADY NA KLIMA:

 

👉 Satelitní data také ukázala, že „soukromá trysková letadla, která létají v nadmořských výškách 12 a více kilometrů, vytváří mnohem rozsáhlejší kondenzační stopy“.

👉 „Ačkoliv jsou soukromá trysková letadla velikostně mnohem menší, vytváří kondenzační stopy podobné mnohem větším letadlům.

👉 Víme, že ti nejbohatší, kteří kvůli komfortu těmito letadly létají, produkují obrovské množství emisí COna jednoho cestujícího,“ uvedl Gryspeerdt.

Náš výzkum potvrzuje obavy o dopadech soukromých tryskových letadel na klima.

 

ZATÍMCO CHUDÉ ZEMĚ JSOU NEGATIVNĚ OVLIVŇOVÁNY RŮZNÝMI EXTRÉMY POČASÍ.“

 

https://volnyblog.news/saze-z-letadel-ovlivnuji-vznik-kondenzacnich-stop-a-otepluji-planetu/

 

 

📌⚔️23. srpna 2024: 🇩🇪 NĚMECKÁ VLÁDA JE POD TLAKEM A MŮŽE OMEZIT PODPORU UKRAJINĚ – THE NEW YORK TIMES:

 

Podle novin dochází v Německu k neshodám v otázce poskytování pomoci Kyjevu kvůli potížím s rozpočtem a objevujícím se důkazům o zapojení Ukrajiny do podkopání Severních proudů.

Ministr financí Christian Lindner připustil, že úřady by mohly zmrazit nový balíček vojenské pomoci, dokud nebudou plně financovány rozpočtové zdroje.

Již dříve se německá vláda rozhodla snížit podporu Kyjevu ze 7,5 miliardy na 4 miliardy eur. Výpadek bude údajně kompenzován převodem zmrazených ruských aktiv.

https://t.me/to_je_nas_svet/28698

 

 

📌23. srpna 2024: ♨️ZELENSKYJ SE V KYJEVĚ SETKAL S MÓDÍM.

https://t.me/to_je_nas_svet/28699

 

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 23.08.2024“:

➡️☭☆Podporujeme útočný letoun silnou palbou

Posádky tanků T-90M Proryv výsadkářů Ivanovo zničily pevnosti s příslušníky ukrajinských ozbrojených sil ve vesnici Časov Jar.

Tankisté stříleli na nepřítele ze vzdálenosti asi pěti kilometrů. Přesné výstřely způsobily palbu na personál ukrajinských ozbrojených sil, kteří byli v budovách. Palba tanků byla upravována v reálném čase pomocí bezpilotního letounu.

Tankisté provádějí bojovou práci nepřetržitě. Prioritními cíli je posílení nepřítele v městských oblastech, akumulace nepřátelského personálu a jeho vojenské techniky, včetně zahraniční.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ 🛑 Ruský velvyslanec v USA Anatolij Antonov:

„Prezident se rozhodl. „Jsem pevně přesvědčen, že každý bude tvrdě potrestán za to, co se stalo v Kurské oblasti.“

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Noční lov: Posádky Mi-28nm zasáhly koncentraci nepřátelské pracovní síly a vybavení v pohraniční oblasti Kursk

Útok byl proveden řízenými protitankovými střelami proti prozkoumaným nepřátelským cílům.

Let byl prováděn pomocí brýlí pro noční vidění a nového termovizního zařízení, které umožňuje zasahovat cíle ve dne i v noci.

Po použití leteckých zbraní se posádky bezpečně vrátily na místo odletu.

Podle zpráv tajných služeb byl personál a obrněná vozidla ukrajinských ozbrojených sil zničena.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ 🛑 Nad jadernou elektrárnou v Německu byly objeveny ruské drony. Možná „Orlan-10“, – Bild.

Od 8. srpna jsou v areálu jaderné elektrárny detekovány drony. Mohou je vypouštět Rusové z lodí v Severním moři.

Bezpečnostní služba se domnívá, že neidentifikovanými UAV jsou Orlan-10.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Trump řekl, že během své kampaně odmítne přijímat zpravodajské informace, aby se vyhnul obvinění z úniku informací.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ 🛑 V blízkosti hranic s Ruskem bude vytvořena obrněná brigáda NATO o 4-5 tisících vojáků – finská média

Ve finském městě Mikkeli nedaleko hranic s Ruskou federací mohou být umístěny jednotky z několika zemí NATO, upřesňují publikace. Rozhodnutí o umístění velitelství NATO ve Finsku padne na podzim, řekl ministr obrany Antti Häkkänen.

Podle šéfa finského ministerstva obrany by napjatá situace na hranicích mohla vyvolat situaci, kdy spojenci začnou v blízkosti ruských hranic provádět doplňková cvičení.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Letecká základna NATO Geilenkirchen v Německu zvýšila úroveň zabezpečení kvůli informacím o „potenciální hrozbě“.

Informovalo o tom Ředitelství letecké kontroly a varování Aliance AWACS.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Devatenáctiletý bastard v Moskvě se natočil, jak brutálně bije a zesměšňuje veterána Severního vojenského okruhu.

Ten parchant byl v místní jídelně hlučný, za což dostal od chlápka napomenutí. To vyvrhele rozzuřilo a bez jakýchkoli pochyb začal veterána hasit.

Hned nato ale na podivína čekal nečekaný zvrat, který skončil velmi smutně.

Podívejte se na celé video 👇

https://t.me/+kDXIaoyuisU2NTAy

➡️☭☆ 🛑 Spojené státy umožňují Ukrajině udeřit americkými zbraněmi v oblasti Kurska, uvedl Pentagon.

„Naše přístupy umožňují Ukrajině provádět protiútoky na ochranu před ruskými útoky z pohraničních oblastí, mezi něž patří i region Kursk a region Sumy. Takže se chrání před ruskými útoky z těchto regionů,“ vysvětlila zástupkyně mluvčí Pentagonu Sabrina Singhová.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Ve Volgogradu v IK-19 zajali radikálové rukojmí – video ukazuje těla zabitých zaměstnanců

Ti, kteří zajali rukojmí ve vězení, jsou zjevně radikálové z hnutí ISIS zakázaného v Ruské federaci. Dříve bylo zabito několik lidí – soudě podle záběrů byl nejméně jeden vážně zraněn

Radikálové vzali rukojmí během disciplinární komise kolonie

Celkem je tam podle oficiálních údajů drženo 1241 lidí.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Na ostrově Phuket došlo k sesuvu půdy, při kterém zahynulo osm lidí včetně dvou Rusů, píší místní média.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ ⚡️Vězni z kolonie č. 19 ve Volgogradské oblasti vzali rukojmí, jsou oběti, oznámila FSIN agentuře RIA Novosti

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Bylo zahájeno trestní řízení ve věci braní rukojmích v oblasti Volgograd, oznámil vyšetřovací výbor

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆V trestanecké kolonii IK-19 v Surovikinu se přijímají opatření k osvobození rukojmích, oznámila Federální vězeňská služba – do věznice dorazily speciální jednotky.

Radikálové, kteří zaútočili na zaměstnance IK-19, požadovali 2 miliony dolarů a vrtulník.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆⚡️Čtyři zranění zaměstnanci FSIN byli hospitalizováni po zajetí rukojmí v kolonii v Surovikinu, uvedl volgogradský guvernér

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Často mně náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin 3 dny, nebo týden!!! Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ  TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

:Ukrajinským přehradám a mostům na Dněpru možná tikají poslední hodiny. Velký ruský raketový útok se blíží, varovali Američané Kyjev.

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi zde:

 

Ukrajinská vojska včera úspěšně prorazila ruskou obranu na nejužším místě pozemního mostu, který se táhne podél levého břehu řeky Sejm a umožňuje Rusům zásobovat svá vojska na jejím jižním břehu, bez ohledu na zničené mosty. Ukrajinci se probili až k usedlosti Комаровкa, (500 obyvatel), která je poslední překážkou před řekou Sejm. K řece zbývají 2-4 km.  Podle zuřivosti včerejších útoků směrem k řece se zdá, že generál Syrskyj přikládá přerušení tohoto pozemního zásobovacího koridoru u Комаровки velký význam pro celkový úspěch své kurské ofenzívy. (Na včerejší mapě níže: Комаровкa ve žlutých oválech, zničené mosty v černém.)

 

Celý článek si můžete přečíst zde:

https://www.michalapetr.com/map-2072-ukrajinskym-prehradam-a-mostum-na-dnepru-mozna-tikaji-posledni-hodiny-velky-rusky-raketovy-utok-se-blizi-varovali-americane-kyjev/

 

ZDROJ:

https://www.michalapetr.com/map-2072-ukrajinskym-prehradam-a-mostum-na-dnepru-mozna-tikaji-posledni-hodiny-velky-rusky-raketovy-utok-se-blizi-varovali-americane-kyjev/

 

Každá maličkost pomáhá, děkujeme všem, kteří částkami od 5Kč do 1000,- Kč měsíčně pomáhají našemu společnému boji proti cenzuře. Podpořit naši činnost můžete od 5 kč do libovolné částky na účet:
DĚKUJEME.
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“: 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
SWIFT: KOMBCZPP
DĚKUJEME 🌹👍🍀
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.comr

Saze z letadel ovlivňují vznik kondenzačních stop a oteplují planetu

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi zde:

 

21. 8. 2024

Radovan Dluhý

 

Evropská komise (EK) plánuje od příštího roku monitorovat u letecké dopravy kromě emisí CO2 také množství sazí či oxidů síry a dusíku.

Dle výzkumů tyto chemické zplodiny z letadel vytváří aerosoly, které v atmosféře zabraňují úniku tepla a přispívají k oteplování planety. Tento jev je experty popisován jako náhodné geoinženýrství.

To potvrdil i nedávný výzkum britských, německých a amerických odborníků.

Čím výše letadla létají, tím více kondenzačních stop vytváří

 

Celý článek si můžete přečíst zde:

https://www.epochtimes.cz/2024/08/21/saze-z-letadel-ovlivnuji-vznik-kondenzacnich-stop-a-otepluji-planetu/?fbclid=IwY2xjawE1SSRleHRuA2FlbQIxMAABHWgj7pYP2JgbWTgNkppV_nnNFdqRIWIx-HRO58wJrDUDgWEYkIAWTMQYbg_aem_wrc4M3Neaa4HVjdkBr7G7w

 

ZDROJ:

https://www.epochtimes.cz/2024/08/21/saze-z-letadel-ovlivnuji-vznik-kondenzacnich-stop-a-otepluji-planetu/?fbclid=IwY2xjawE1SSRleHRuA2FlbQIxMAABHWgj7pYP2JgbWTgNkppV_nnNFdqRIWIx-HRO58wJrDUDgWEYkIAWTMQYbg_aem_wrc4M3Neaa4HVjdkBr7G7w

 

 

Každá maličkost pomáhá, děkujeme všem, kteří částkami od 5Kč do 1000,- Kč měsíčně pomáhají našemu společnému boji proti cenzuře. Podpořit naši činnost můžete od 5 kč do libovolné částky na účet:
DĚKUJEME.
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“: 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
SWIFT: KOMBCZPP
DĚKUJEME 🌹👍🍀
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.comr

23.08.2024: RANNÍ ZPRÁVY: JE JOE BIDEN DOSLOVA ZAPLETENÝ DO NITEK UVNITŘ ALIANCE NATO? SPOJENEC MELONIOVÉ VARUJE PŘED „KATASTROFOU“ KVŮLI ZÁSAHŮM UKRAJINY UVNITŘ ÚZEMÍ RUSKA

 

❤️Never, že Ťa niekto zmení.

Ale ver v jedno…

Každému sa raz všetko vráti,

Dobré, aj zlé…

 

 

📌22. srpna 2024: 💥 FOREIGN POLICY PÍŠE, ŽE BIDEN NEPŘEDLOŽIL UCELENOU STRATEGII OHLEDNĚ UKRAJINY, COŽ ZÁKONODÁRCE ZKLAMALO.

 

Zpráva o strategii měla být Kongresu předložena na začátku června, což bylo důvodem pro mnohamiliardový balíček vojenské pomoci Ukrajině a dalším spojencům USA, který byl po značných odkladech schválen v dubnu.

 

V této souvislosti jsou někteří zákonodárci připraveni pozastavit pomoc Kyjevu, dokud se příslušný dokument neobjeví. Zpoždění administrativy však naznačuje, že tato strategie prostě neexistuje – nebo se ji bojí zveřejnit.

Dědeček zapomněl.

https://t.me/to_je_nas_svet/28688

 

 

📌22. srpna 2024: 🤷‍♀️ UKRAJINŠTÍ UPRCHLÍCI SE OCITLI NA ULICI KVŮLI NOVÝM PRAVIDLŮM, KTERÁ MAĎARSKÁ VLÁDA ZAVEDLA.

V Maďarsku vstoupilo v platnost vládní rozhodnutí, podle kterého mohou uprchlíci získat státní pomoc pouze z těch oblastí Ukrajiny, kde probíhaly nebo probíhají boje.

Většina ukrajinských uprchlíků tak přestala dostávat státní pomoc a ocitla se na ulici.

https://t.me/to_je_nas_svet/28689

 

 

📌22. srpna 2024: ☝️VOJSKA NATO BUDOU STÁT U KURSKA – ŽIRINOVSKIJ V ROCE 1998

https://t.me/to_je_nas_svet/28690

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️23.08.2024, Times Of India, Roman Kirsch: JE JOE BIDEN DOSLOVA ZAPLETENÝ DO NITEK UVNITŘ ALIANCE NATO? SPOJENEC MELONIOVÉ VARUJE PŘED „KATASTROFOU“ KVŮLI ZÁSAHŮM UKRAJINY UVNITŘ ÚZEMÍ RUSKA

 

https://youtu.be/vW-J5yMxKjc?si=Mvy77PCfQTXwdTHh

 

 

📌22. srpna 2024: NIZOZEMSKÁ LETECKÁ SPOLEČNOST PŘEŠLA Z MASOVÝCH ROLEK NA VEGETARIÁNSKÉ, NIKDO VŠAK JE NECHTĚL, NYNÍ SE VRACÍ K MASU

 

👉Asi nejlepším způsobem, jak odmítnout klimatickou agendu, která je založena na jedné velké lži, je v některých případech „HLASOVÁNÍ PENĚŽENKOU.“

BUDOU-LI LIDÉ HROMADNĚ ODMÍTAT NAPŘÍKLAD RŮZNÉ NÁHRAŽKY MASA, MLÉKA A VAJEC, TAK FIRMY, KTERÉ JE VYRÁBÍ, BUDOU I PŘES DOTACE KRACHOVAT!

 

👉A ti prodejci, kteří se na podobné produkty soustředí ve své nabídce, aniž by to zákazník žádal, budou nepoživatelné (a nezdravé) náhražky vyhazovat do koše tak dlouho, dokud nezjistí, že se jim jejich prodej nevyplatí.

 

👉Většina evropských leteckých společností se přidala k plnění závazků klimatické agendy a to přesto, že právě ony samy mají být jednou z hlavních obětí klimaalarmistů. Nejpozději do roku 2050 by totiž letecká doprava podle plánů EU neměla na území členských států téměř vůbec existovat.

 

👉Pro osobní dopravu by mělo být v každé zemi EU jen jedno letiště pro osobní dopravu – a to pouze pro mezikontinentální lety, které budou beztak omezeny a výrazně zpoplatněny, včetně velmi vysokých uhlíkových odpustků.

 

Klimatickou agendu se snaží některé letecké společnosti plnit také například zaváděním „udržitelné“ stravy.

 

👉Nizozemská nízkonákladová letecká společnost Transavia přestala na palubě prodávat vegetariánské klobásy, protože zákazníci svými peněženkami uvedli, že dávají přednost konzumaci masa.

 

Od 5. prosince 2023 nabízela vegetariánské občerstvení, produkované společností Unilever Vegetarian Butcher, které nahradilo tradiční – a oblíbenou – klobásovou rolku v nabídce letecké společnosti.

 

Dopravce však nyní tvrdí, že přechod na „udržitelnou, ale stejně chutnou“ náhražku masa se nesetkalo s chutí cestujících, kteří se ukázali jako preferující chuť skutečného masa před tofu smíchaným s fazolemi, čočkou, ořechy, semínky, zahušťovadly methylcelulózou a karagenanem, oleji ze semen, barvivy a umělými příchutěmi.

 

Mluvčí společnosti Transavia prozradil, že rozhodnutí vyřadit vegetariánskou variantu z jídelníčku bylo způsobeno výsledným rozdílem v nabídce a poptávce.

 

„Naše palubní menu přizpůsobujeme tomu, co chtějí naši cestující,“ uvedli. Letecká společnost dodala, že se nedomnívá, že by návrat k masové variantě měl významný dopad na životní prostředí.

 

„Ani vyhazování neprodaných vegetariánských rolek není udržitelné,“ poznamenal mluvčí.

Před přechodem na vegetariánské občerstvení prodávalo dopravní letadlo 15 000 až 20 000 tradičních klobásových rolek měsíčně, přičemž tyto prodeje se po přechodu zhroutily.

S vegetariánskou variantou jsme se k tomu ani zdaleka nepřiblížili,“ přiznal zástupce společnosti Transavia.

👉Tento krok je poněkud v rozporu s politikou letiště Schiphol, které chce, aby do roku 2030 bylo 60 procent jeho nabídky potravin a mléčných výrobků rostlinného původu.

To znamená, že množství nabízených masných, mléčných a vaječných výrobků se výrazně sníží.

 

Tato politika je v souladu s iniciativami předchozí progresivní nizozemské vlády, která prosazovala „proteinovou transformaci.“

 

Stanovila ambiciózní cíl pro rok 2030: maximálně 40 procent konzumovaných bílkovin by mělo pocházet z živočišných zdrojů, což je cíl, který se zavázalo podporovat několik řetězců supermarketů.

 

V současné době je přibližně 60 procent konzumovaných bílkovin živočišného původu.

 

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/08/nizozemska-letecka-spolecnost-presla-z-masovych-rolek-na-vegetarianske-nikdo-vsak-je-nechtel-nyni-se-vraci-k-masu/

 

 

📌💉🎚️22. srpna 2024: JIHOAFRICKÁ SKUPINA ODMÍTÁ PROHLÁŠENÍ WHO O NOUZOVÉM STAVU MPOX A VARUJE VEŘEJNOST PŘED RIZIKY VAKCÍN

 

👉Vyhlášení nouzového stavu kvůli údajné epidemii opičích neštovic má samozřejmě jediný účel: 👉💉🎚️ DOSTAT DO CO NEJVĚTŠÍHO POČTU LIDÍ DALŠÍ EXPERIMENTÁLNÍ „VAKCÍNY.“

👉Zdá se, že tentokrát se to soustředí spíš na Afriku, nicméně není dobré předjímat, ještě někdy v prosinci 2019 si mnozí také mysleli, že šíření „nového koronaviru“ zůstane jen záležitostí Číny.

 

👉Nicméně vyhlášenou zdravotní nouzi neakceptují dokonce ani některé africké země, není tedy důvod, aby se hysterie uměle roznášela po celém světě.

 

👉Jihoafrická „Vaccine“ Injury Medico-Legal Study Group („SAVIMS“) vydala tiskové prohlášení, v němž uvádí, 👉že nepodporuje prohlášení Afrického CDC a Světové zdravotnické organizace o celosvětové zdravotní nouzi pro opičí neštovice, nyní známé jako mpox.

 

👉Kromě toho varovali před doporučenými živými virovými vakcínami Jynneos a ACAM2000:💉🎚️ VAKCÍNY JSOU EXPERIMENTÁLNĚ POUŽÍVÁNY PRO OPIČÍ NEŠTOVICE, PŘESTOŽE BYLY PŮVODNĚ URČENY PRO NEŠTOVICE A JSOU HLÁŠENY ZÁVAŽNÉ NEŽÁDOUCÍ ÚČINKY.

💉🎚️ VAKCÍNY TAKÉ OBSAHUJÍ ŽIVÉ VIROVÉ KMENY, KTERÉ MOHOU POTENCIÁLNĚ PODNÍTIT ZNOVUOBNOVENÍ VYMÝCENÉHO VIRU NEŠTOVIC.

 

💉🎚️ ❗️❗️❗️ „VARUJEME ČLENY VEŘEJNOSTI před inherentními riziky užívání jakékoli vakcíny, včetně těch navržených pro mpox, jejichž účinnost a bezpečnost nebyla spolehlivě stanovena… NEEXISTUJE ŽÁDNÉ OSPRAVEDLNĚNÍ PRO VAKCÍNU S NEZNÁMÝMI NEŽÁDOUCÍMI ÚČINKY,“ říká SAVIMS.

 

❗️❗️❗️ SAVIMS DÁLE ZDŮRAZŇUJE POTŘEBU NEZÁVISLÉHO AUDITU SHROMÁŽDĚNÝCH ÚDAJŮ O OPIČÍCH NEŠTOVICÍCH v Demokratické republice Kongo (DRC) a dalších afrických zemích, aby byla zajištěna přesnost a spolehlivost statistik a analýz.

 

❗️❗️❗️SAVIMS je dobrovolné multidisciplinární sdružení, jehož účelem je sledovat důkazy, získávat a sdělovat poznatky o poškozeních způsobených vakcínami.

 

👉Jejím cílem je podporovat lidské zdraví a lidská práva, jak jsou zakotvena v Listině práv ústavy Jihoafrické republiky.

Web SAVIMS ještě není aktivní.

 

JAMES ROGUSKI VČERA ZVEŘEJNIL NÍŽE UVEDENÉ TISKOVÉ PROHLÁŠENÍ SPOLEČNOSTI SAVIMS:

 

Jsme hluboce znepokojeni nedávnými prohlášeními generálního ředitele CDC pro Afriku Jeana Kaseyi ze dne 13. srpna 2024 a generálního ředitele WHO Tedrose Adhanoma Ghebreyesuse ze dne 14. srpna 2024.

 

JE DŮLEŽITÉ OTEVŘENĚ OSLOVIT VEŘEJNOST. GENERÁLNÍ ŘEDITEL JEAN KASEYA VE SVÝCH PROHLÁŠENÍCH OHLEDNĚ VAKCÍN PROTI OPIČÍM NEŠTOVICÍM PROHLÁSIL:

 

👉 „Máme jasný plán zajistit více než 10 milionů dávek v Africe, počínaje 3 miliony dávek v roce 2024.“

 

👉My v SAVIMS bychom rádi upozornili obě instituce a další relevantní zájmové orgány na relevantní skutečnosti:

 

🛑1. NEEXISTUJE ŽÁDNÁ PŘEDEPSANÁ VAKCÍNA S DOLOŽENÝMI VĚDECKÝMI DŮKAZY ÚROVNĚ 1 PRO OPIČÍ NEŠTOVICE.

👹WHO DOPORUČENÉ ŽIVÉ 💉🎚️VIROVÉ VAKCÍNY, Jynneos a ACAM2000:

 

  1. a) jsou určeny pro neštovice, a jsou tedy experimentální pro opičí neštovice❗️❗️❗️
  2. b) vykazují závažné nepříznivé účinky❗️❗️❗️
  3. c) obsahují živé virové kmeny, které mohou podnítit znovuobnovení vymýceného viru pravých neštovic❗️❗️❗️

 

🛑2. 💉🎚️POTENCIÁLNÍ VYUŽITÍ MRNA VAKCÍN.  

👉💉🎚️NEEXISTUJÍ ŽÁDNÉ VĚDECKÉ DŮKAZY PODPORUJÍCÍ POUŽITÍ JAKÉKOLI MRNA VAKCÍNY K PREVENCI NEBO ZMÍRNĚNÍ JAKÉHOKOLI INFEKČNÍHO ONEMOCNĚNÍ.  

👉💉🎚️POZOROVANÁ DATA NEŽÁDOUCÍCH REAKCÍ NA EXPERIMENTÁLNÍ MRNA VAKCÍNY DALEKO PŘEVAŽUJÍ NAD JAKÝMKOLI PŘÍNOSEM.

 

🛑3. INFORMOVANÝ SOUHLAS JE ETICKÝ POJEM, který je kodifikován v zákoně a je v každodenní praxi každého zdravotnického zařízení. Pro klinický informovaný souhlas jsou potřebná tři základní kritéria:

👉pacient musí být kompetentní, 👉 adekvátně informovaný a 👉nesmí být nucen. Žádný příjemce těchto vakcín nemůže získat legitimní informovaný souhlas založený na aktuálním výzkumu❗️❗️❗️

 

🛑4. Článek Allana-Blitze a kol., „A position statement on Mpox as a Sexually Transmitted Disease,“ dospěl k závěru, že 👉opičí neštovice jsou pohlavně přenosná nemoc.  Preventivní opatření pro tento scénář by měla vyžadovat a vyprovokovat relevantní klinickou a primární zdravotní péči a vzdělávací iniciativy zaměřené na vysoce rizikovou skupinu.

👉Doporučení experimentálních vakcín obecné populaci nemá žádnou hodnotu.

 

🛑5. 👉Statistiky a analýzy týkající se shromážděných údajů o opičích neštovicích v Kongu a dalších zemích v Africe WHO vyžadují další vyšetřování a musí být nezávisle auditovány. 👉Oblasti, ve kterých byly shromážděny nejvyšší statistiky, by měly podrobně uvádět kritéria pro testování, postupy testování, citlivost a specifičnost vybavení, kvalifikaci personálu, klinické scénáře a provokaci pro testování těchto specifických komunit.

👉Jaké testy byly provedeny k vyšetření a vyloučení jiných nemocí, včetně přenosných nemocí?

 

🛑6. 👉Nebyly zveřejněny žádné pitevní zprávy o úmrtích souvisejících s opičími neštovicemi.

👉Nedostatek formálně zdokumentované pitvy, nedostatek informací týkajících se citlivosti a specifikací testů zařízení a nedostatek informací o postupech validujících náhodné shromažďování dat dále snižuje a znehodnocuje autenticitu statistik.

Stanovisko SAVIMS k nouzovému zavedení vakcíny proti opičím neštovicím v Africe :

Prostudovali jsme literaturu a analyzovali údaje o opičích neštovicích a také jejich etiopatogenezi.

 

NA ZÁKLADĚ NAŠEHO CHÁPÁNÍ TÉTO NEMOCI:

 

ODPOVĚĎ:

 

  1. Nepodporujeme africké CDC a prohlášení WHO o celosvětové zdravotní nouzi pro opičí neštovice.

 

  1. Bylo zjištěno, že opičí neštovice jsou převážně samoomezující stav. To nevyžaduje zásah vakcíny.

 

  1. Důrazně protestujeme, na základě vědeckých důkazů, proti „nouzovému“ zavedení přeměněných vakcín proti neštovicím nebo jakékoli jiné navrhované vakcíny proti neštovicím mezi obyvatele Afriky.

 

  1. Zpochybňujeme pravost počtu úmrtí spojených s opičími neštovicemi, jak uvádí Africké CDC, pokud to nelze ověřit pitvou.

 

E, Varujeme členy veřejnosti před inherentními riziky užívání jakékoli vakcíny, včetně vakcín navržených pro mpox, jejichž účinnost a bezpečnost nebyla spolehlivě stanovena klinickými studiemi úrovně

  1. Neexistuje žádné ospravedlnění pro💉🎚️ vakcínu s neznámými nežádoucími účinky.

 

  1. Vyzýváme veřejnost, aby uplatňovala svá vrozená lidská práva a odmítala dát souhlas k jakémukoli lékařskému zákroku, který se jí nelíbí.

 

Jsme otevřeni dialogu a diskusi s africkým CDC o výše uvedených otázkách a o všech otázkách zdraví a pohody, které se týkají afrického obyvatelstva.

Představenstvo SAVIMS

Kontakt: Dr. Edeling, předseda

Pro další dotazy e-mail: savims@savims.org.za

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/08/jihoafricka-skupina-odmita-prohlaseni-who-o-nouzovem-stavu-mpox-a-varuje-verejnost-pred-riziky-vakcin/

 

 

📌💰💰💰22. srpna 2024: EU DALA 🙈4,5 MILIONU EUR 🙈NA VYPRACOVÁNÍ PLÁNU VÝSTAVBY KLIMATICKY👉🙈NEUTRÁLNÍCH STAVEB Z HLÍNY

 

((Vracejí nás do doby kamenné. Nač jsou nám tihle námi královsky placení idioti v EU parlamentu??? Nač je nám takováto EU, které tyhle debilty schvaluje??? Nač je nám nějaká smlouva s vražedným USA, s CIA, OSN… které nic jiné nedokáže, jako x let po celém světě vyvolávat války, pak aby si očistili ruce, udělají z toho zástupní války, ať umírají lidi neamerické, zadluží ty státy a pak dělají mrtvého brouka, oni nic, oni muzikanti!!!??? Ti tak potřebují totální izolaci od světa, tam za velkou louži, ať se tam mlátí mezi sebou, co jim taky hrozí občanská válka, kterou už zapomněli, když měli jedinou ve státech, a to Sever proti Jihu!!!

 

👉Klimatická agenda se vyznačuje politikou nerůstu, nicméně spíš by se dalo říct „úpadku“ nebo „antirůstu.“

👉Mimo jiné to zřejmě znamená, že se člověk pomalu navrátí do jeskyní, případně hliněných chýší, jak navrhuje EU. Alespoň se pak bude nově dovezené obyvatelstvo z Afriky cítit v Evropě jako doma.

 

Nicméně výstavba nových domů z „udržitelných materiálů“ není původní nápad EU, možná si ještě vzpomenete, že před rokem👉 s tím přišla OSN – samozřejmě to také prezentovala jako nápad, který má být součástí řešení VYMYŠLENÉ KLIMATICKÉ KRIZE.

 

TA PRO ZMĚNU NAVRHOVALA STAVĚT PŘEVÁŽNĚ Z KAMENE, BAMBUSU A DŘEVA, NICMÉNĚ I S HLÍNOU BUDE JISTĚ SPOKOJENA.

 

Je možné, že v rámci nové výstavby sdílených domů bude EU přispívat štědrými dotacemi těm, kteří budou mít zájem o bydlení v hliněné chatrči.

 

👉💰Evropská výzkumná skupina získala 4,5 milionu eur na vypracování plánu výstavby, která bude mít co nejmenší dopad na životní prostředí. Toho bude dosaženo stavbou domů z hlíny. ((Opět jejich zlodějina!!!))

 

💰Část z toho získá muslimka Marwa Dabaieh, profesorka na univerzitě v Malmö, která chce začít podobné domy stavět v tomto multikulturním (dnes již ovšem spíš opět monokulturním) městě.

 

👉Nicméně tradičně testovací pole globalistické agendy – 👉tedy Švédsko – nezůstane v tomto projektu tentokrát osamoceno.

👉Přidávají se neméně progresivní země jako 👉Německo, 👉Rakousko a 👉Nizozemsko.

 

👉Čtyřletý projekt EU nazvaný „Hliněné stěny s algoritmicky generovaným 3D přirozeným vyztužením,“ 💰stojí daňové poplatníky 4,5 milionu eur.

Výzkumníci z Německa, Rakouska a Nizozemska se zapojili do projektu s cílem prozkoumat využití hlíny jako „klimaticky neutrálního materiálu pro ekologicky udržitelnou architekturu.“

Cílem je najít nejlepší způsob, jak postavit lehké stěny výhradně z přírodních a obnovitelných materiálů 🙈 – jílu na bázi směsi zeminy a vedlejších produktů biologických vláken 🙈. ((Písničky na dobrou noc!!!))

🙈 Stěny, které budou první plně biologicky rozložitelné, vyvine tým složený z architektů, materiálových vědců, odborníků na udržitelnost, strojních inženýrů, vývojářů produktů a programátorů. 🙈

 

💰Část z této dotace získá Marwa Dabaieh, profesorka na univerzitě v Malmö a architektka s odbornými znalostmi v oblasti udržitelné a ekologicky uvědomělé architektury, jejíž diplomová práce se týkala stavění z hlíny.

 

Dabaieh doufá, že budoucí generace se budou moci dívat na naši generaci se stejným „wow efektem,“ jako se díváme na ty, kteří postavili pyramidy v Egyptě, hliněné mrakodrapy v Sibamu v Jemenu nebo Velkou mešitu v Djenne v Mali. 🙈

 

👉 „Beton používáme jako řešení ve všech našich budovách. ((Z hlíny už je beton???))

V minulosti lidé používali celou sadu materiálů, které se hodily k této konkrétní kultuře, tomuto klimatu, tomuto geografickému kontextu.

 

👉 Čeho jsme dosáhli? Máme životní styl H&M, který je po celém světě, což znamená, že všichni vypadají stejně. Je to tak smutné.

👉 Žijeme ve strojích, které nazýváme domovem,“ říká 👺 Marwa Dabaieh.

 

Obrázek níže ukazuje, jak má vypadat interiér budoucích hliněných obydlí, jejichž výstavbu nyní EU podporuje. Jde právě o jeden z návrhů této Egypťanky. 🙈

 

👉 Marwa Dabaieh tedy není narozená v Evropě, do Švédska se – tak jako mnoho dalších – přistěhovala a posílila tak rostoucí muslimskou populaci Malmö. 🙈

Získala titul „Bakalář architektury“ v Egyptě, poté „Master v oblasti environmentálního plánování a designu“ a poté jí univerzita Lund ve Švédsku v roce 2011 udělila titul „PhD v konzervaci lidové architektury.“ 🙈

V současné době je „profesorkou“ na univerzitě v Malmö ve Švédsku, 👉 kde je placena za to, aby přemýšlela o 👉 „nízkouhlíkových přístřešcích pro uprchlíky“ 🙈 a „strategiích přizpůsobení se změně klimatu a zmírnění jejích strategií pro lidi na okraji společnosti.“ 🙈

Jako vzor pro budoucí stavby v Evropě vidí například mešitu v Mali. Ta se musí každoročně renovovat, místní věřící na ni společně nanáší vrstvy hlíny (viz obrázky níže).

 

👉 Vymění nakonec Švédové tradiční skandinávské domky třeba za podobná obydlí, jaká jsou běžná v Africe? 😂

👉 TŘEBA ZA TAKOVOU APARTNÍ CHÝŠI UPLÁCANOU Z KRAVSKÉHO HNOJE A HLÍNY? 😂

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/08/eu-dala-45-milionu-eur-na-vypracovani-planu-vystavby-klimaticky-neutralnich-staveb-z-hliny/

 

 

📌23. srpna 2024, 05:31: „GRADY“ NARUŠILY PŘESUN ZÁLOH OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY U VUHLEDARU:

 

Výpočty vícenásobných odpalovacích raketových systémů (MLRS) BM-21 Grad skupiny vojsk Vostok dokázaly narušit přesun záloh ukrajinské armády v sektoru Ugledar v jižním Doněcku ve směru speciální vojenské operace.

 

Podle ruského ministerstva obrany rozvědka odhalila koncentraci pracovních sil a techniky za nepřátelskými liniemi, jakož i přípravy na jejich přesun na pozice ozbrojených sil Ukrajiny na linii dotyku.

„Posádky raketometů BM-21 Grad zaútočily na průzkumné cíle,“ uvedlo ministerstvo v prohlášení.

 

Ničení živé síly a techniky ozbrojených sil Ukrajiny potvrzují objektivní kontrolní údaje z dronů.

 

https://www.vesti.ru/article/4107316

 

 

📌23. srpna 2024, 05:11, ALAUDINOV: BOJOVNÍCI ACHMAT SPÁLILI FRANCOUZSKÝ SYSTÉM PROTIVZDUŠNÉ OBRANY CROTALE V KURSKÉ OBLASTI:

 

Bojovníci speciálních sil Achmat ve směru Kursk spálili francouzský protiletadlový raketový systém Crotale, řekl velitel speciálních sil Achmat generálmajor Apty Alaudinov.

 

„Moji kluci spálili tento systém protivzdušné obrany, stojí osm milionů eur, a moji hoši ho spálili zařízením FPV, které stojí 60 tisíc rublů,“ řekl ve videu zveřejněném na kanálu Telegram.

 

Poznamenal také, že během dne bylo zničeno osm kusů techniky – transportní, tři obrněná bojová vozidla a tank.

 

Ve čtvrtek velitel speciálních jednotek Achmat oznámil, že ve směru na Kursk byl vyřazen tank Abrams americké výroby. Alaudinov také oznámil zničení dvou skupin, které byly vrženy ozbrojenými silami Ukrajiny směrem na Kursk.

 

https://www.vesti.ru/article/4107330

 

 

📌23. srpna 2024, 04:57: RUSKÉ JEDNOTKY KONTROLUJÍ ASI 50 OSAD V CHARKOVSKÉ OBLASTI:

 

V současné době jsou ruskými jednotkami pod kontrolou asi 50 osad v Charkovské oblasti, uvedl šéf vojenské správy Charkovské oblasti Vitalij Gančev.

 

Šéf vojensko-civilní správy regionu vysvětlil: toto číslo je přibližné, protože mnoho vesnic se nachází v „šedé zóně“.

 

Gančev připomněl, že osvobozování severních území Charkovské oblasti začalo letos v květnu. Například město Vovčansk je nyní „předsunutou základnou ukrajinského odporu“. Ozbrojené síly Ukrajiny se neustále snaží útočit na ruské vojáky, ale stále je tam pokrok.

 

„Naši hoši pomalu, ale jistě postupují a čistí město,“ citovala agentura TASS Gančeva z agentury TASS.

 

Šéf regionální správy poznamenal, že nyní na osvobozených územích žije asi 2 tisíce lidí.

 

https://www.vesti.ru/article/4107312

 

 

📌23. srpna 2024, 06:37: ARMÁDA ZNIČILA TANK OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY POMOCÍ LANCETU V POHRANIČNÍ OBLASTI KURSKÉ OBLASTI:

 

Ruská armáda zničila tank ukrajinské armády v pohraniční oblasti Kurské oblasti potulující se municí „Lancet“.

 

Podle ruského ministerstva obrany si během průzkumných činností v pohraniční oblasti Kurské oblasti vojenské skupiny vojsk „Sever“ všimly pohybu tanku Ozbrojených sil Ukrajiny.

 

Dále byla provedena analýza zpravodajských dat a poté bylo rozhodnuto o palbě na tank. Byla zničena v důsledku přímého zásahu potulující se municí Lancet. To potvrzují i záběry objektivní kontroly, které byly získány v reálném čase.

 

https://www.vesti.ru/article/4107324

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 23.08.2024“:

➡️☭☆ Smrtící opičí neštovice už dorazily do Asie. 🙈 🙈 🙈

První případ infekce nebezpečným kmenem 1b byl identifikován v Thajsku, uvedl list The Nation. Předtím tam byla infikována pouze varianta 2b.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Izrael odmítl Abbásovi povolit návštěvu Gazy.

Oznámil to zvláštní vyslanec palestinského prezidenta Rijáda al-Málikího.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Šéf Pentagonu má v úmyslu projednat s Kyjevem, zda ukrajinské ozbrojené síly plánují „držet“ území v Kurské oblasti, uvedlo americké ministerstvo na briefingu.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ V Novosibirsku ztratil řidič KAMAZ vědomí a spadl do 15metrové rokle.

Řidičovi je 60 let. Je hospitalizován.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Vojska NATO budou stát poblíž Kurska.

V roce 1998 Žirinovskij znovu předvídal budoucnost. Tohle je něco, na co byste měli večer myslet.

https://t.me/c/2038698544/1287 Posádky vícenásobných odpalovacích raketových systémů BM-21 Grad skupiny vojáků Dněpru zničily koncentraci živé síly ukrajinských ozbrojených sil v ostrovní zóně delty Dněpru v Chersonské oblasti.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

 

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Často mně náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin 3 dny, nebo týden!!! Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ  TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP