Ruská boxerka vyzvala ve videu alžírského Imana Khelifa k zápasu pomsty za všechny ženy, kterým se Khelif postavil do cesty! Mezinárodní olympijský výbor udělal z LOH 2024 v Paříži doslova cirkus! Khelifovi byly na Mistrovství světa v Indii zjištěny mužské chromozomy XY a vysoké objemy testosteronu, takže byl diskvalifikován z ženského boxu! Olympijský výbor mu ale dovolil startovat v Paříži znovu jako ženě!

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi ZDE:

6. srpna 2024

Ruská boxerská šampionka v lehké váze Azalia Amineva se na to už prostě nemohla dívat a v pondělí natočila krátké video a vyzvala transgenderového boxera z Alžírska Imana Khelifa, aby se s ní utkal v zápase pomsty za všechny dívky, kterým se tento chlap diagnostikovaný Ženskou mezinárodní boxerskou federací jako muž, dostal do cesty a zmlátil je v zápasech obrovskou silou, které prostě ženy, až na výjimky, nemohly konkurovat. To, co se děje na LOH 2024 v ženském boxu v těchto dnech, to prostě hlava nebere.

Imane Khelif prostě mlátí své ženské soupeřky jako hadrové panenky a ty dokonce už proti němu odmítají boxovat. Na vině je samozřejmě Mezinárodní olympijský výbor, který navzdory protestům Ženské mezinárodní boxerské federace dovolil Khelifovi startovat na LOH 2024 v Paříži znovu jako žena. A to navzdory jeho loňské diskvalifikaci na světovém šampionátu v Indii.

 

Ruská boxerka Azalia Amineva vyzvala transgender Alžířanku z LOH 2024 k zápasu!

 

Právě tam byl totiž podán oficiální protest proti Khelifovi na základě podezření, že je biologický muž. Federace proto nařídila laboratorní testy a při nich bylo zjištěno, že Imane Khelif má mužské hormony XY a neuvěřitelně vysoký objem testosteronu, takže jde nepochybně o biologického muže, který se prostě vydává za ženu, a to buď ze zištných důvodů, anebo trpí duševní genderovou poruchou identity.

A to je závažné psychosomatické onemocnění, kterým trpí většina LGBT aktivistů. Dříve se porucha sexuální identity léčila elektrokonvulzní terapií a podáváním blokátorů nežádoucích hormonů. Porucha sexuální identity je snadno diagnostikovaná a obvykle je způsobena hormonální nerovnováhou, která může vzniknout poruchou žláz s vnitřní sekrecí v těle člověka, ale rovněž i chemikáliemi v potravinách, ve vodě, a to nejen konzumovaných jedincem, ale i jeho rodiči předtím, než se jedinec narodí.

Genderové poruchy LGBT jsou způsobeny znečištěním vody, vzduchu a potravin v západní populaci

Nejčastější příčinou poruchy pohlavní identity jsou ftaláty a polychlorované bifenyly v pitné vodě, ale rovněž i mikroplasty, které se nachází nejen v pitné vodě, ale i v soli a v potravinách zalévaných dešťovou vodou. Mikroplasty totiž nejvíce poškozují funkce žláz produkujících hormony a pokud se mikroplasty dostanou do lidského plodu z matky, výsledkem je dítě s poruchou pohlavní identity.

Právě proto globalisté hromadně od 90. let nahradili veškeré nápojové skleněné lahve za plastové, ze kterých se uvolňují mikroplasty nepřetržitě do potravinového řetězce. A nejen plasty. Ještě horším než mikroplast je hliník v organismu, který se do těla dostává třeba dlouhodobou konzumací nápojů z hliníkových plechovek.

Imane Khelif prohlašující se za ženu a boxující na LOH 2024 v ženské kategorii lehké váhy

Hliník je totiž pro organismus prudký toxin, který rozkládá v mužském organismu tvorbu testosteronu a stimuluje naopak produkci estrogenu. Kromě toho je hliník prokázaný karcinogen. Úroveň deviací v západní společnosti je přímo úměrná znečištění potravin a vody chemikáliemi, mikroplasty a hliníkem.

Největší počet lidí s deviacemi a poruchami pohlavní identity je ve velkých západních aglomeracích, nad kterými probíhá nejaktivněji program tzv. globálního stmívání, tedy zatemňování oblohy pomocí tzv. seedingu, tedy rozprašování sloučenin kovů v atmosféře s cílem odklánět infračervené a rovněž ultrafialové záření zpátky do vesmíru.

Depopulace západní rasy jede na plné obrátky

Sloučeniny na bázi hliníku, niklu, baria a antimonu, případně jejich různých oxidů, se používají pro rozprašování nejčastěji, ale ve vzorcích [1] setřených z povrchů na zemi po práškování je možné vidět i vysoké objemy kobaltu a dalších těžkých kovů, které přímo nemají pro modifikaci počasí význam, ale přesto se tyto kovy ve stěrech nachází v obrovských množstvích.

Tyto těžké kovy zřejmě sledují jinou agendu, zcela odlišnou od modifikace počasí. Obrovský nárůst genderových poruch ve velkých metropolích v posledních 20 letech musí mít společného jmenovatele. Prostě to celé působí jako program na tichou a plíživou depopulaci a denormalizaci planety způsobem, kdy za 30 až 50 let se nikdo ze západní populace již nebude množit, protože toho nebude schopen, ale ani ochoten kvůli genderovému přeprogramování.

Perverzák na talíři na stole Poslední večeře Páně. Vlevo stojící muž se šourkem vylezlým z boxerek

Všechno toto, co předvádí Mezinárodní olympijský výbor, je prostě deviatura. MOV je organizace, řekl by jeden, plná úplně samých úchylů a perverzních deviantů. Posuďte sami: Modře namalovaný a skoro nahý chlap v míse s jídlem na stole připomínajícím Poslední večeři Páně a při zpěvu točí penisem jako vrtulí.

Hned vedle malé dítě spolu s dalšími úchyly a chlapem, kterému visí z boxerek šourek. Jak je možné, že tohle je vůbec dovoleno k odvysílání naživo? V televizi se smí normálně úchylárny vysílat až po 22. hodině, ale pokud jde o zahajovací ceremoniál, tak je najednou dovoleno vysílat tyto scény v podvečer a bez jakékoliv cenzury.

Exkrementy a fusekle plavající v Seině mezi sportovci

Dokonce i malé dítě bylo za tím stolem Poslední večeře. Takže chlap, který se cítí jako holka a od mala se navlékal do šatiček, ale z mužského  mu zůstala síla a chuť k boxu, se prostě rozhodne pro boxování v kategorii lehké váhy žen a potom v ringu ty holky mlátí jako hadrové panenky.

Tenhle svět není pro normální! Tenhle svět je už jenom pro úchyly! O tom v podstatě není pochyb. Ruská boxerka Azalia Amineva je opravdu kočka a při natočení videa měla v ruce skutečnou kočku. Krása sportu je nejen ve výkonech, ale i v tom, že na sportovce je hezký pohled. Jenže, na této šílené obskurní olympiádě je co hezkého k vidění?

Statistiky ruské boxerky

V řece Seině plavou exkrementy, kondomy, splašky a, plavou tam krysy a mezi tím vším plavou závodní plavci, kteří už po plavání skončili v nemocnici v Paříži. Nákaza splaškovou bakterií E.coli. Francouzský tisk napsal [2] toto: Přívalové deště mohou přetížit zastaralý kanalizační systém města a způsobit únik neupravených odpadních vod do řeky Seiny, což zvyšuje výskyt bakterií E. coli. V letech před olympijskými hrami v Paříži vynaložila Francie více než 1 miliardu dolarů na vyčištění řeky Seiny, ve které se již více než sto let nesmí koupat.

Přetékající kanály po deštích kontaminují Seinu

Ano, stačil jeden silnější déšť během zahajovacího ceremoniálu a vyčištění Seiny za 1 miliardu USD vyšlo nazmar. Do řeky ústí mnoho kanálů pod Paříží, které byly vybudovány dávno před Francouzskou revolucí v roce 1789, mnoho těchto kanálů ústí do Seiny napřímo, bez jakéhokoliv přefiltrování v čističce odpadních vod. Pařížská radnice to prý vyřešila tak, že asi stovku výpustí zazdila, tedy ty, které nejdou přes čističky. Jak se ale ukazuje, přepadová soustava kanálů funguje tak, že když začne pršet, a to jako hodně, přepadové bariéry přetečou a splašková voda teče rovnou do Seiny.

Meme vystihující kvalitu olympijského plavání ve vodě v Seině

Plavou v ní dámské vložky, kondomy, injekční stříkačky a miliony fuseklí, což je francouzský zvyk, podobně jako v USA. Ponožky jsou považovány za jednorázové hygienické potřeby, nikoliv za oblečení. Takže ponožky vyhazují buď do košů, nebo se splachují do záchodů jako dámské vložky.

Proto je Seina plná plavajících fuseklí. Jiná země, jiný mrav. Takže sportovci plavou ve splaškách v řece, v ženském boxu boxují chlapi, na ceremoniálu se to hemží úchyláky, čestná garda vyvěsí olympijskou vlajku vzhůru nohama, na stadion přijede jezdec Apokalypsy ve skrytém úboru Smrtky a jediná země, která je normální, dostala zákaz účasti na LOH 2024.

Olympiáda deviací Kolektivního západu se musí obejít bez Rusů

Prostě Rusové by tu Olympiádu organizátorům a Kolektivnímu západu kazili. Přijeli by posbírat medaile, přivezli by hezké ženské, ruské geroje a lidi by jim mohli i začít fandit, nebo dokonce tleskat! Představte si to zděšení Fialy, kdyby stadion tleskal ruským sportovcům! Rusové proto museli zůstat doma. Všichni přitom se ptají, jak bude vypadat závěrečný ceremoniál. To bude podle všeho ještě větší bizár. Otázkou teď je, jak dlouho to bude trvat, než tichá a mlčící většina pořád ještě normálních Evropanů řekne nahlas DOST! a přestane tuto propagaci úchylností politikům a médiím tolerovat? Kdy to přijde?

 

 

Anebo mlčící většina s mlčením skočí z útesu, protože jim to globalisté řeknou, že tím sníží emise CO2 a pomohou planetě? A třeba až jim řeknou, že nemají mít děti, aby šetřili zdroje planety, tak nebudou mít potomky? Je to salámová deviatura. Krok za krokem, kousek po kousku zkouší, co ještě sneseme. Przní obraz Krista a Poslední večeře. Před malým dítětem modře zmalovaný perverzák točí penisem. Chlap označující se za ženskou mlátí ženské v ringu jako hadrové panenky. Kdy se ozve většina a řekne DOST? To je otázka, která by nás měla opravdu začít znepokojovat. Je totiž nejvyšší čas!

-VK-

Šéfredaktor AE News

ZDROJ: Aeronet https://aeronet.news/ruska-boxerka-vyzvala-ve-videu-alzirskeho-imana-khelifa-k-zapasu-pomsty-za-vsechny-zeny-kterym-se-khelif-postavil-do-cesty-mezinarodni-olympijsky-vybor-udelal-z-loh-2024-v-parizi-doslova-cirkus/


Volný bloG podporuje MÍR 🕊
Přeložila redakce VOLNÉHO bloGu.
Děkujeme za vaši podporu na další překlady, bez zaplacených aplikací není možné překládat videa a články:
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“: 27-1664400247/0100
IAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
SWIFT: KOMBCZPP
větrné turbíny

„Odporná vlákna“ uvolňovaná z lopatek větrných turbín jsou stejně nebezpečná jako azbest

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi ZDE:

6. srpna 2024

Větrné turbíny nejen poškozují životní prostředí a volně žijící zvířata, ale představují riziko i pro lidské zdraví.

V následujícím článku norský historik Stephan Sander-Faes zdůrazňuje nedávné zprávy, že poškození lopatek rotoru větrných turbín by mohlo uvolňovat nejen ostrohranné větší úlomky, ale také velmi jemný, dýchatelný vláknitý prach z uhlíkových vláken, takzvaná „odporná vlákna“. “ 

Tato vlákna jsou stejně karcinogenní jako azbest a mohou se do našeho těla dostat přes naši kůži a plíce. Tato vlákna nepředstavují riziko pouze pro lidi, ale i pro zvířata.

O těchto „nechutných vláknech“ vyzařovaných z lopatek větrných mlýnů vědí více než deset let.

Větrné mlýny jako zdravotní riziko

Od Epimethea

Slyšeli jsme spoustu obav a protestů ohledně větrných mlýnů, od emotivních proseb (zabíjejí zvířata) po názory ochránců přírody (je směšně drahé na stavbu) a od ekologických obav (jen pomyslete na veškerou energii a suroviny na stavbu k jejich sporné „udržitelnosti“ (co se s nimi stane, když nefouká vítr).

Na žádnou z těchto otázek neexistují skutečně dobré odpovědi a my bychom mohli přidat další, např. listy rotorů pocházejí z půlky světa, kazí výhled a přerušovanost jejich provozu vyžaduje masivní dodatečné infrastrukturní investice do sítě , transformátory a podobně.

A teď jsem našel další starost, ale to si raději přečtěte sami.

Překlad a důrazy jsou moje, stejně jako „Sečteno podtrženo“.

Podceňované nebezpečí rotorových lopatek

V případě požárů a rozbití se mohou uvolňovat karcinogenní „ošklivá vlákna“ – recyklace zatím není možná

Od Dagmar Jestrzemski,  Preußische Allgemeine Zeitung , 20. prosince 2022 [ zdroj ]

Na větrné farmě Alfstedt v okrese Rotenburg/Wümme v Dolním Sasku se 15. září [2022] ulomil list rotoru větrné turbíny. Po 14 dnech se to úplně odlomilo. Větrná turbína byla uvedena do provozu teprve několik týdnů. Od té doby velké a malé částice s ostrými hranami stékají z místa velkého zlomu na okolní zemědělskou půdu.

Místní obyvatelé jsou znepokojeni, protože podle zprávy v  novinách Zevener Zeitung  z 28. listopadu [2022] se jemná vlákna materiálu údajně rozšířila po celé komunitě. Poškozením listu rotoru se mohly uvolnit nejen ostrohranné větší úlomky, ale také velmi jemný, dýchatelný vláknitý prach z uhlíkových vláken, tzv. ošklivá vlákna [pův.  fiese Fasern ,  Uhlíkovým vláknem vyztužený polymer , ale všimněte si, že záznam na Wikipedii v anglickém jazyce nezmiňuje žádné zdravotní účinky], který může pronikat do organismu lidí a zvířat přes kůži a plíce.

Nebezpečný jako azbest

Kompozitní materiály používané pro výrobu lopatek rotoru jsou skleněná vlákna („GRP“), balzové dřevo, ocelové prvky a v případě velmi velkých lopatek uhlíková vlákna („CFRP“) jsou spojena epoxidovými pryskyřicemi. Ty obsahují toxické látky, jako je bisfenol A [jedna z nejnebezpečnějších „navždy chemických látek“, která má  dlouhou a špinavou historii rizik pro lidské zdraví ]. Poté, co byl GRP jako hlavní komponent po dlouhou dobu používán, výrobci stále častěji používají plasty vyztužené uhlíkovými vlákny (CFRP), aby ušetřili hmotnost.

Vlákna jsou vložena do plastů ve formě a vytvrzena zahřátím. Výsledkem je odolný, vysoce pevný materiál, který je lehčí než ocel. CFRP je považován za materiál budoucnosti a používá se také v leteckém, automobilovém a stavebním průmyslu.

V případě požáru při teplotách nad 650 stupňů Celsia však popel plastu CFRP uvolňuje dýchatelná vlákna, která Světová zdravotnická organizace („WHO“) považuje za stejně karcinogenní jako azbest. Vzhledem k tomu, že hořící větrné turbíny nelze kvůli jejich velké výšce uhasit, dochází k nekontrolovatelným emisím „nepříjemných vláken“, přičemž směr a šíření vysoce nebezpečného prachu určují povětrnostní podmínky. V roce 2014 Spolkový úřad pro infrastrukturu, ochranu životního prostředí a služby [orig. Bundesamt für Infrastruktur , Umweltschutz und Dienstleistung ] německých ozbrojených sil varoval před vdechnutelnými částicemi uhlíkových vláken po požárech.

Problémy s obnovou trosek

Vláda toto nebezpečí pro lidi, zvířata a životní prostředí ignoruje. Neexistují žádné právní předpisy, které by například definovaly dostatečné minimální vzdálenosti mezi hořícími větrnými turbínami a obytnými budovami. V důsledku toho neměl sbor dobrovolných hasičů z Augsbergu (Horní Falc) žádné informace o potřebě ochranných oděvů a dýchacích přístrojů, když tři mladí lidé, mladší hasiči, dostali za úkol posbírat úlomky ze zlomeného rotorového listu ze sousedního lesa. na větrné farmě Illschwang v květnu 2018.

Podle energetické společnosti Energiekontor z Brém nebyla na konci listopadu v Alfstedtu k dispozici žádná stavební vozidla, která by poškozený list rotoru odstranila. Společnost se však snaží co nejrychleji eliminovat nepříznivé dopady na vlastníky, nájemníky a obyvatele pozemků i znečištění životního prostředí způsobené kontaminací [boilerplate corporatese]. Kontrolou a úklidem prostor byl pověřen také dodavatel. Majitelé přilehlých luk a polí jsou ale přesvědčeni, že jemná vlákna se ze zemědělské půdy nikdy nezbaví. Pro výrobce General Electric by mohla být škoda nesmírná, pokud by se půda musela vyměňovat ve velkém měřítku.

Oděr během normálního provozu

Navzdory nákladnému výzkumu stále není v dohledu žádné řešení pro recyklaci neustále se zvyšujícího množství demontovaných rotorových listů v průmyslovém měřítku [tady je rychlá otázka pro všechny „odborníky™“: nějací zájemci? Myslím tím, že je to v podstatě stejné se „starou“ elektronikou, např. mobilními telefony, notebooky, tablety, co si jen vzpomenete]. Lopatky rotoru na bázi skelných vláken lze po složité předúpravě použít jako sekundární palivo v cementářském průmyslu. Mnohem problematičtější jsou kompozitní materiály s uhlíkovými vlákny. Rozkládají se pouze při spalování při mnohem vyšších teplotách, než jaké panují ve spalovně odpadu. Také nejsou recyklovatelné. Na celém světě jsou listy rotoru nepoužívaných větrných turbín převážně zakopány na skládkách [jaké úžasné „řešen홓; mimochodem stejné je to se stavebními materiály kontaminovanými azbestem: chcete hádat proč?], což se podle profesorky architektury Lamie Messari-Beckerové často stává také v Německu, pokud listy rotoru nelze prodat do zahraničí. S každým listem rotoru skončí v zemi asi 29 tun plastu [ sic ].

Podle studií z Nizozemí jsou desítky kilogramů mikroplastů během používání rostlin v důsledku opotřebení každý rok vířeny stovky metrů do atmosféry jako úlomky a jemný prach, z nichž některé klesají k zemi nebo do oceánů. na velké vzdálenosti. V Evropě se ročně vyrobí kolem 1 141 milionů tun kompozitního materiálu. Největší podíl na tom má Německo s 225 000 tunami [nezapomeňte, tato čísla jsou stará 2–3 roky; Hádám, že jsou nyní vyšší].

Dolní linky

Za prvé, „ošklivá vlákna“ představují vážné zdravotní riziko. Podle německé Wikipedie si to tam můžete přečíst (odkazy jsou vynechány):

Přidám zdroj k poslední výše uvedené větě, která pochází z roku 2010 (!): Norbert Simmet, ‚ Nasty Fibers – Danger for First Responders ‚ (orig. ‚ Fiese Fasern—Gefahr für Rettungskräfte ‚,  Merkur , 13. prosince 2010 ).

Zadruhé, žádná z těchto obav se od té doby nevyřešila, jak ukazuje níže uvedený komentář z aktivistického webu  Umwelt-Watchblog.de  :

Toto napsal Hansjörg Jung koncem ledna 2023.

A konečně, protože se tyto  polymerní materiály vyztužené uhlíkovými vlákny  používají také pro letadla (přemýšlejte také: stíhačky), vrtulníky, vlaky a lehké železniční jednotky, a možná i pro automobily, potenciál nebezpečí je úměrně velký. Jen zvažte  , co se stane, když dojde k nehodě …

Zde je to, co napsal profesor Sebastian Eibl v roce 2017:

Tak, teď už to víte.

Podle jednoduchého vzorce „ukaž mi pobídku a já ti vysvětlím výsledek“ můžeme také vidět, proč kolem těchto problémů existuje kultura mlčení: je to masivní grift-cum-boondoggle, placený tzv. ‚Zelený™‘ posun ekonomiky a společnosti.

To skončí pouze tehdy, pokud se změní politika v Bruselu.

o autorovi

Epimetheus je pseudonym přijatý Stephanem Sander-Faesem, historikem raně moderní a moderní evropské civilizace na univerzitě v norském Bergenu. Svou stránku Substack ‚ Die Fackel 2.0 ‚ založil nejen proto, aby publikoval své vlastní články, ale aby publikoval překlady toho, co považuje za důležité informace, které jsou pro anglického čtenáře nebo mezinárodní publikum nedostupné.

Zabývá se současnou politikou ze specifické perspektivy střední a východní Evropy s částečně skandinávským sklonem, čímž poskytuje kontext několika politickým a historickým otázkám, které by jinak mohly být anglicky mluvícímu čtenáři nepřístupné. Odebírat a sledovat ho můžete na Substacku ZDE .

Zdroj: The Exposé https://expose-news.com/2024/08/06/nasty-fibres-given-off-by-wind-turbine-blades/


Volný bloG podporuje MÍR 🕊

Přeložila redakce VOLNÉHO bloGu.

Děkujeme za vaši podporu na další překlady, bez zaplacených aplikací není možné překládat videa a články:

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

06.08.2024: VEČERNÍ ZPRÁVY: OZBROJENÉ SÍLY UKRAJINY POPRVÉ POUŽILY K ÚDERU NA RUSKO RAKETY DLOUHÉHO DOLETU ATACMS: 👹

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️06. srpna 2024, 👉 Ondřej Prokop, předseda hnutí ANO za Prahu:

🛑 BÍDA NENÍ, ČEŠI NEŽEROU HLÍNU, říká ministr Dvořák za STAN

https://www.youtube.com/shorts/RJOrdL-y3Eg

 

  1. srpna 2024, 👉 Ondřej Prokop, předseda hnutí ANO za Prahu:

🛑 BARTOŠ OPĚT ZKLAMAL. CHAOS A PROBLÉMY  A JEHO STAVEBNÍ ZÁKON

https://www.youtube.com/shorts/MAh6OGwMmSs

 

  1. srpna 2024, 👉 Ondřej Prokop, předseda hnutí ANO za Prahu:

🛑 PĚTIKOALICE UBLIŽUJE UŽ I STUDENTŮM

https://www.youtube.com/shorts/AFd3ApqvnVA

 

  1. srpna 2024, 👉 Ondřej Prokop, předseda hnutí ANO za Prahu:

🛑 KORUPCE V ČESKU SI VŠÍMÁ I BRUSEL! Česko má nedostatky už i ve vyšetřování korupce a skandály kolem kampeličky…

((Kampeličky, venkovské družstevní peněžní ústavy, pojmenované podle svého zakl. F. C. Kampelíka. Byly zakládány od 1873, jejich rozmach nastal zejm. od 90.let 19.století.))

https://www.youtube.com/shorts/wZTDrV3SXd0

 

🛑KDO JE ING. ONDŘEJ PROKOP? KDO HO JEŠTĚ NEZNÁ, TAK UVEDU NĚCO O NĚM!

 

PODPORUJE A POMÁHÁ: Ne z venkovních tlaků někoho, ale z vnitřních pocitů, jako rodák Prahy, kterému záleží na jeho občanech!!! Dělá to dobře a srdcem!!! Tohle je pro mě vzor politika!!!

👉 Život „90“ pomoc seniorům: Komunitní centrum, bezplatné poradny, kurzy přednášky, přátelské návštěvy, hovory, dopisování…

👉 Dobrý anděl: Tisícům nemocným, pravidelní měsíční příspěvky…

👉 Sbírka potravin: Potraviny a drogérie matkám samoživitelkám, seniorům, rodinám v krizi, lidem bez domova, psychicky a tělesně postiženým…

👉 Kapka naděje: Podpora, osvěta…

👉 Naše dítě: Pomoc týraným, zneužívaným, hendikepovaným, opuštěným, finanční, právní podpora, osvětová kampaň…

👉 A mnoho ještě k tomu navíc….

L.B.

 

 

📌🐬🐳🦈06. srpna 2024, 07:58: VE SPOJENÝCH STÁTECH VYPLAVIL HURIKÁN DEBBIE NA POBŘEŽÍ FLORIDY VÍCE NEŽ 30 KILOGRAMŮ DROG:

🐬🐳🦈 ((😂Už i americké ryby si založili podvodní drogový americký kartel??? Vrána k vráně sedá. „Debbie“ Vás nabonzovala😂))

 

Hurikán Debbie, který zasáhl pobřeží USA, vyplavil 5. srpna na pobřeží Floridy kokain vážící více než 30 kilogramů v hodnotě přesahující milion dolarů.

 

O nálezu informoval šéf americké pohraniční hlídky Samuel Briggs. Jak již bylo uvedeno, hurikán hodil 25 balíčků kokainu (70 liber) na pláž v souostroví Florida Keys.

 

„Milosrdný Samaritán objevil drogy a kontaktoval úřady,“ napsal Briggs na sociální síti X.

 

Pohraniční kontrola Spojených států drogy zabavila. Na černém trhu jejich hodnota přesahuje milion amerických dolarů.

 

Televize NBC již dříve informovala o smrti čtyř lidí v důsledku hurikánu Debbie. Také v Georgii a na Floridě zůstalo asi 160 tisíc lidí bez elektřiny poté, co „Debbie“ zasáhla východní pobřeží Spojených států. Floridský guvernér Ron DeSantis vyhlásil stav nouze v 61 okresech státu, informuje RIA Novosti.

 

https://www.vesti.ru/article/4080703

 

 

📌06. srpna 2024: 8:00: OZBROJENÉ SÍLY UKRAJINY POPRVÉ POUŽILY K ÚDERU NA RUSKO RAKETY DLOUHÉHO DOLETU ATACMS: 👹

 

Ozbrojené síly Ukrajiny (AFU) poprvé použily k ostřelování Luhansku americké kazetové střely dlouhého doletu ATACMS.

 

ATACMS dlouhého dosahu jsou schopny udeřit na vzdálenost až 300 km.

 

Šéf Luhanské lidové republiky (LLR) Leonid Pasechnik den předtím uvedl, že ozbrojené síly Ukrajiny vypálily na Lugansk osm raket ATACMS a čtyři rakety Storm Shadow. Letový dosah ATACMS se zvýšil na 300 km kvůli zvýšené dodávce tuhého paliva v horním motoru. Takové rakety jsou drahé a ozbrojené síly Ukrajiny je používají k úderům na civilní cíle v LLR.

 

Mezitím ruské systémy protivzdušné obrany sestřelily ATACMS při přiblížení k Luhansku, ale spadlé úlomky raket poškodily soukromé obytné budovy a způsobily vznícení suché trávy.

 

Ruští specialisté studují dochované části a navigační desky raket, aby zvýšili schopnost zachycování sil protivzdušné obrany.

 

Vitalij Sarancev, představitel charkovské skupiny ozbrojených sil Ukrajiny, v rozhovoru pro španělské noviny País uvedl, že Západ umožnil Ukrajině zaútočit na Belgorod americkými raketami, ale „ne dále“. 👹

 

https://www.vesti.ru/article/4080712

 

 

📌06. srpna 2024, 8:34: PESESCHKIAN SLÍBIL, ŽE ÍRÁN SE BUDE IZRAELI ZODPOVÍDAT ZA ATENTÁT NA VŮDCE HAMÁSU:😂

 

Íránský prezident Masúd Pezeškian během setkání s tajemníkem ruské bezpečnostní rady Sergejem Šojguem oznámil záměr Teheránu reagovat Izraeli na atentát na politického vůdce Hamásu Ismáíla Haníju.

 

Peseschkian zdůraznil, že jeho země neusiluje o eskalaci konfliktu na Blízkém východě, ale Izrael „určitě dostane odpověď za své zločiny a drzost“.👍

 

Íránské úřady sdělily zahraničním velvyslancům v Teheránu, že považují za svou „morální povinnost“ potrestat Izrael za smrt Haníji. Politik přijel do Teheránu na Peseschkianovu inauguraci 30. července a druhý den ráno byl zavražděn. Různé zdroje uvádějí různé verze jeho smrti: podle Al Hadath a Al Arabiya zemřel po odpálení rakety a The New York Times tvrdí, že příčinou byla bomba. Očekává se, že jméno nového politického vůdce Hamásu bude oznámeno v nadcházejících dnech.

 

Spojené státy a Izrael očekávají možný odvetný úder Íránu v různých termínech: 5. srpna (podle Axios) nebo 13. srpna, což je den smutku za Židy devátého dne měsíce Av (podle Sky News Arabia). Izrael se připravuje na několikadenní útok bezpilotními letouny a raketami a nevyloučil preventivní úder, aby zmařil íránský útok.

 

Izraelský ministr obrany Yoav Galant řekl, že země doufá v podporu Spojených států a jejich spojenců při obraně proti útokům. Spojené státy již vyslaly na Blízký východ údernou skupinu letadlových lodí a další lodě.

 

https://www.vesti.ru/article/4080777

 

 

📌06. srpna 2024, 9:26: MINISTERSTVO OBRANY RUSKÉ FEDERACE UKÁZALO ZÁBĚRY ZNIČENÍ HOUFNICE NATO V CHARKOVSKÉ OBLASTI:

 

Jednotky skupiny ruských vojsk „Západ“ zničily samohybnou dělostřeleckou jednotku Panzerhaubitze-2000 ozbrojených sil Ukrajiny v Charkovské oblasti pomocí munice Lancet.

 

Ruské ministerstvo obrany zveřejnilo záběry toho, jak časopis Lancet zničil houfnici NATO Panzerhaubitze-2000 v zóně speciální vojenské operace. Ministerstvo upřesnilo, že vojáci ze skupiny Západ odhalili pohyb houfnice německé výroby v oblasti Novoplatonovka v Charkovské oblasti. Nepřítel střílel na pozice ruských jednotek.

 

Obsluha naváděné potulující se munice Lancet zasadila přesný úder na dělostřeleckou lafetu, v důsledku čehož bylo samohybné dělo zcela zničeno.

 

Již dříve bylo oznámeno, že ruské ozbrojené síly zlikvidovaly místo nasazení zahraničních žoldnéřů s 80 ozbrojenci v Charkovské oblasti.

 

https://www.vesti.ru/article/4080813

 

 

📌06. srpna 2024, 10:08: ALIJEV SE SETKAL SE ŠOJGUEM V BAKU:

 

V Baku se uskutečnila schůzka ázerbájdžánského prezidenta Ilhama Alijeva s tajemníkem ruské bezpečnostní rady Sergejem Šojguem.

 

Dne 6. srpna přijala hlava Ázerbájdžánu v hlavním městě tajemníka Bezpečnostní rady Ruska Sergeje Šojgua, uvádí se na oficiálních stránkách hlavy ázerbájdžánského státu.

 

Šojgu již dříve jednal s íránským prezidentem Masúdem Pezeškianem, jedním z témat jednání bylo provádění bilaterálních dohod.

 

https://www.vesti.ru/article/4080897

 

 

📌06. srpna 2024, 11:34: V PRAZE BYL ČESKÝ ŽOLDNÉŘ ODSOUZEN NA 7 LET ZA RABOVÁNÍ NA UKRAJINĚ:

 

Městský soud v Praze odsoudil českého občana Filipa Šimana k 7 letům vězení za rabování na Ukrajině v době, kdy sloužil v ozbrojených silách Ukrajiny.

 

Jak uvedl Český rozhlas, v Praze byl odsouzen český žoldák, který se na začátku roku 2022 nelegálně připojil k zahraničnímu složení ukrajinské armády. Siman při plnění úkolů během své služby kradl věci zabitým vojákům a v domech, které opustili jejich majitelé, uvedla agentura RIA Novosti.

 

Podle státního zástupce Martina Bílé jeho vinu potvrzují výpovědi svědků i výsledky domovní prohlídky v domě obžalovaného. Je známo, že žoldnéř byl na konci března 2022 zadržen ukrajinskou policií a předán velení praporu Karpatské Sič, načež se záhy vrátil do České republiky.

 

Za ilegální službu v cizí armádě a rabování byl Simon odsouzen k 7 letům v kolonii s maximální ostrahou.

 

Již dříve bylo oznámeno, že ve Švýcarsku strážci zákona zahájili trestní řízení proti 13 osobám pro podezření ze žoldnéřské činnosti na Ukrajině.

 

https://www.vesti.ru/article/4081125

 

 

📌06. srpna 2024, 11:15: BANGLADÉŠ USTANOVIL PROZATÍMNÍ VLÁDU:

 

V Bangladéši se po rezignaci premiérky Šajch Hasiny uprostřed masových protestů sestavuje prozatímní kabinet ministrů.

 

Protivládní protesty se v Bangladéši konají od července. V pondělí demonstranti poničili rezidenci premiéra v Dháce, Hasina oznámila svou rezignaci a opustila zemi. Média napsala, že požádala o azyl v Británii. Nyní je Khasina podle indického ministerstva zahraničí v Indii.

 

Náčelník generálního štábu bangladéšské armády generál Waker-uz-Zaman ve svém projevu uvedl, že po diskusích se stranami bylo rozhodnuto o vytvoření prozatímní vlády se zapojením všech politických sil.

 

Podle něj probíhají konzultace s bangladéšským prezidentem Shahabuddinem Chuppu o vládě a opatřeních k normalizaci situace v zemi, píše Daily Pakistan.

 

Generál dodal, že rozhodnutí o zemi bude nyní činit armáda. Vyzval k ukončení násilí a slíbil spravedlivé vyšetření všech případů ztrát na životech během protestů.

 

Chuppu již dříve oznámil, že parlament země bude rozpuštěn a šéfka opoziční Bangladéšské nacionalistické strany Begumová Khaleda Ziaová bude propuštěna.

 

https://www.vesti.ru/article/4081054

 

 

📌06. srpna 2024, 12:08: NÁČELNÍK GENERÁLNÍHO ŠTÁBU OZBROJENÝCH SIL RUSKÉ FEDERACE GERASIMOV NAVŠTÍVIL JEDNOTKY SKUPINY CENTRUM V ZÓNĚ NVO:

 

Náčelník generálního štábu a první náměstek ministra obrany Valerij Gerasimov navštívil jednotky skupiny Centrum v zóně speciální vojenské operace.

 

Podle Ministerstva obrany Ruské federace si Gerasimov během návštěvy vyslechl zprávy velitelů a velitelů, jejichž sdružení a jednotky působí ve směrech Rudé armády a Alexandra Kalinovského, o aktuální situaci v oblasti jejich odpovědnosti.

 

Kromě toho shrnul výsledky a definoval úkoly vojsk a také předal státní vyznamenání vojákům, kteří se vyznamenali statečností a odvahou v bojích.

 

https://www.vesti.ru/article/4081217

 

 

📌06. srpna 2024, 12:50, ŠOJGU: KYJEV NEREAGOVAL NA PUTINOVY PODMÍNKY PRO UROVNÁNÍ NA UKRAJINĚ:

 

Tajemník Bezpečnostní rady Ruské federace Sergej Šojgu v rozhovoru s novináři upozornil na to, že ze strany Kyjeva nedošlo k žádné reakci na podmínky pro řešení situace na Ukrajině, které ruský prezident nastínil v červnu.

 

Připomněl, že od té doby uplynuly téměř dva měsíce, ale „nepřišla žádná reakce“.

 

Podle Šojgua je zbytečné mluvit o takovém formátu, jako je ženevská konference o Ukrajině, „Zelenského formule“ a další, protože jednání bez hlavního vyjednavače vypadají „nepříliš jasně“.

 

https://www.vesti.ru/article/4081321

 

 

📌06. srpna 2024, 13:11: RUSKÁ VOJSKA OSVOBODILA TIMOFEJEVKU V DLR:

 

Jednotky Střední skupiny ozbrojených sil Ruské federace osvobodily vesnici Timofejevka v Doněcké lidové republice.

 

Ruské ministerstvo obrany uvedlo, že bojovníci skupiny „Centrální“ zaujali výhodnější pozice a zasáhli formace čtyř mechanizovaných a jedné pěší brigády ukrajinské armády a také jedné brigády územní obrany v oblastech osad Novgorodskoje, Toretsk, Grodivka, Vozdvizhenka a Tarasovka DLR.

 

Je třeba poznamenat, že v důsledku aktivní práce byly odraženy 3 protiútoky útočných skupin několika nepřátelských brigád.   Ztráty ozbrojených sil Ukrajiny činily až 355 osob, americký obrněný transportér M113, houfnici D-30 ráže 122 mm a protitankové dělo Rapira ráže 100 mm.

 

Již dříve vyšlo najevo, že bojovníci skupiny Centrum osvobodili vesnici Novoselovka Pervaya v DLR.

 

https://www.vesti.ru/article/4081417

 

 

📌06. srpna 2024, 13:27: RUSKÉ JEDNOTKY ZNIČILY DVA UKRAJINSKÉ MIGY-29 ZA DEN:

 

Ministerstvo obrany Ruské federace oznámilo během dne zničení dvou stíhaček MiG-29 Ozbrojených sil Ukrajiny na domácím letišti.

 

Během dne bylo sestřeleno 51 ukrajinských dronů a šest amerických raket HIMARS, poznamenává ruské ministerstvo obrany.

 

Letectvo, drony, dělostřelectvo a raketové síly kromě dvou ukrajinských MiGů-29 zničily sklady zbraní a munice, nahromadění vybavení a živé síly ozbrojených sil Ukrajiny ve 127 okresech a také radarovou stanici P-18, uvádí ruské vojenské oddělení.

 

Celkem bylo během speciální operace zničeno 635 ukrajinských letadel, 278 vrtulníků a více než 29 tisíc dronů.

 

Mykolajivské podzemí v pondělí hlásilo zásahy přesně na cíl na vojenském letišti Ozbrojených sil Ukrajiny Martynovka v Mykolajivské oblasti, které bylo připraveno jako seskokové letiště pro americké stíhačky F-16.

 

https://www.vesti.ru/article/4081435

 

 

📌06. srpna 2024, 13:51, MINISTERSTVO OBRANY: OZBROJENÉ SÍLY UKRAJINY ZTRATILY ZA DEN AŽ 1535 LIDÍ A ŠEST SAMOHYBNÝCH DĚL NATO:

 

Ministerstvo obrany Ruské federace hovořilo o průběhu NWO k 6. srpnu a citovalo údaje o postupu našich jednotek a ztrátách nepřítele za uplynulý den.

 

Podle ruského vojenského oddělení obecně ztráty ozbrojených sil Ukrajiny v různých směrech činily 1535 lidí.

 

Na domácím letišti ruské ozbrojené síly zničily dva ukrajinské MiGy-29.

 

Kromě toho nepřítel ztratil šest samohybných dělostřeleckých lafet NATO Braveheart, Paladin, Caesar, tři „Kraby“ (Krab) a další zbraně a vybavení.

 

Naše vojsko v řadě směrů obsadilo výhodnější linie. Zejména jednotky Západní skupiny sil – v oblastech osad Sinkovka a Tabaevka (Charkovská oblast), Stelmachivka (LPR) a Torskoje (DLR) a jednotky skupiny vojsk Vostok zlepšily situaci podél frontové linie u Vodiane, Makarovky (DLR) a Mirného (Záporožská oblast).

 

https://www.vesti.ru/article/4081438

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️06.08.2024, CRUX, Roman Kirsch: „RAKETY KAŤUŠA“ ZASÁHLY AMERICKOU LETECKOU ZÁKLADNU V IRÁKU PŘI „DVOJITÉM ÚTOKU“ ; MINISTR OBRANY USA LLOYD AUSTIN NAPADÁ ÍRÁNSKOU „NEBEZPEČNOU ESKALACI“ V REGIONU

 

https://youtu.be/A6zB6D-IpsQ?si=ua6zUtIUhacQ2zwt

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️06.08.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: NOVÝ DRONOVÝ ÚTOK HIZBALLÁHU NALEZL SLABÉ MÍSTO IZRAELSKÝCH OBRANNÝCH SIL; MNOHO IZRAELCŮ BYLO ZRANĚNO; MÁ ÍRÁN „NAVRCH“ V OBDOBÍ PO ZAVRAŽDĚNÍ ISMAILA HANIYEHA?

 

https://youtu.be/x49dnHKZwXQ?si=_rjGIGOGvvc8qCol

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️06.08.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: ÍRÁN VERSUS IZRAEL: PUTIN POSÍLÁ EX-ŠÉFA SVÉ ARMÁDY SERGEJE ŠOJGU PO UKRAJINĚ NYNÍ DO TEHERÁNU; ÚTOČNÁ OPERACE ÍRÁNU „POMSTOU ZA ZABITÍ HANIYEHA„…

 

https://youtu.be/mhBzdr6Ia9U?si=v_tDDizBRf6-NlfU

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️06.08.2024, Times Of India, Roman Kirsch: RUSKO POSÍLÁ DO ÍRÁNU RAKETY TĚSNĚ PŘED MOŽNÝM ÚTOKEM NA IZRAEL PO ZAVRAŽDĚNÍ ISMAILA HANIYEHA

 

https://youtu.be/RncArNKPGOc?si=F20dP8yB_lxG2TAe

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️06.08.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: PUTIN POSÍLÁ SYSTÉMY PROTIVZDUŠNÉ OBRANY A RADARY DO TEHERÁNU V DOBĚ HROZÍCÍ VÁLKY; RUSKO & ÍRÁN VERSUS IZRAEL A SPOJENÉ STÁTY STOJÍ NYNÍ PROTI SOBĚ JAKO KOALICE?

 

https://youtu.be/y2IWtpPz58g?si=TTV4Rn5OwDk6-e95

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️06.08.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: DONUTÍ HIZBALLÁH IZRAELCE ZEMŘÍT HLADEM? NAPADNE KLÍČOVÝ PŘÍSTAV, PŘIJÍMAJÍCÍ 75% DOVOZU POTRAVIN?

 

https://youtu.be/KoGRaj7_-OI?si=jBaVpHk5AMaSsVdi

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️06.08.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: ÍRÁN SVOLÁVÁ SCHŮZKU ISLÁMSKÝCH NÁRODŮ V DOBĚ HROZÍCÍ VÁLKY: PŘEDEHRA K PLNÉMU ÚTOKU NA IZRAEL?

 

https://youtu.be/LmGRAfJJ7yo?si=8m9Ryn3CWwpJUeZe

 

 

📌06. srpna 2024: 😂SPORTOVEC, KTERÝ SRAZIL GENITÁLIEMI BŘEVNO A NEPOSTOUPIL DO OLYMPIJSKÉHO FINÁLE, JE NYNÍ HVĚZDOU.

Jedna pornostránka mu za jeho video nabídla 250 000 dolarů, což je trojnásobek odměny za zlatou medaili.

https://t.me/to_je_nas_svet/28237

 

 

📌06. srpna 2024: 🇺🇸 HARRISOVÁ JE OFICIÁLNĚ KANDIDÁTKOU DEMOKRATICKÉ STRANY NA PREZIDENTKU.

Demokraté vsadili na Harrisovou proti Trumpovi.

Americká viceprezidentka získala 99 % hlasů od 4 567 delegátů v neobvyklém virtuálním hlasování, uvedla Demokratická strana. Kamala Harrisová se stala první barevnou ženou, která byla nominována za velkou stranu, a oficiálně zahájila souboj s bývalým prezidentem Donaldem Trumpem.

Harrisová, jejíž matka byla přistěhovalkyně z Indie a otec pocházel z Jamajky, bude první černoškou a první Jihoasiatkou v této funkci. Obvykle se nominace provádí v osobním jmenovitém hlasování, které se koná na sjezdu s velkou pompou. Letos však strana uspořádala neobvyklé online hlasování, aby dodržela lhůtu pro tisk hlasovacích lístků. Harrisová již vybral za kandidáta na viceprezidenta USA guvernéra Minnesoty Tima Walze.

https://t.me/to_je_nas_svet/28238

 

 

📌🏳️‍🌈06. srpna 2024: 4:46, parlamentnilisty: PRAGUE PRIDE S RAZÍTKEM MINISTERSTVA ŠKOLSTVÍ. ŽÁCI SE MOHOU PŘIPRAVIT

 

👉 V pondělí začal již čtrnáctý ročník pražského festivalu menšin Prague Pride. Akci pod duhovou vlajkou poskytlo záštitu hned několik ministrů Fialovy vlády. Mimo jiné i ministerstvo školství, které chce přímo na festivalu představovat novou příručku pro školy, jak se chovat k LGBT a trans žákům. Příběh jejího vzniku ukazuje obecnější trendy, jak funguje tato vláda.

 

V PONDĚLÍ SE ZAČÁTKEM PRAGUE PRIDE ZAVLÁLA DUHOVÁ VLAJKA I NA BUDOVĚ MINISTERSTVA ŠKOLSTVÍ, MLÁDEŽE, SPORTU A TĚLOVÝCHOVY.

 

„Ze strany resortu se jedná také o symbolické vyjádření podpory všem LGBT žákyním a žákům, studentkám a studentům, ale stejně tak zaměstnankyním a zaměstnancům ve školství. MŠMT tím vysílá jasný vzkaz, že pro homofobii a další druhy diskriminace není ve školství, ani jinde ve společnosti místo,“ ohlásil úřad na svém webu.

 

MINISTERSTVO TAK JAKO VLONI UDĚLILO FESTIVALU SVOU ZÁŠTITU.

 

👉 Kromě toho se právě na Prague Pride ministerstvo chystá představovat nový dokument. Jde o metodiku pro školy, jak přistupovat k trans a LGBT žákům.

 

Dokument připravovala ministerská pracovní skupina, ve které byl kromě zástupců úřadu početně zastoupen i neziskový sektor. 👹

 

Ministerstvo informace o těchto skupinách v posledních letech nezveřejňuje. 👹

 

👉„Ještě v roce 2018 fungovaly na MŠMT transparentně pracovní skupiny. Bylo možné ověřit, kdo je jejich členem. Z jednání se pořizovaly zápisy. Za ministra školství Roberta Plagy se postupně přešlo na netransparentní způsob rozhodování, který na MŠMT trvá dodnes,“ vzpomíná pro ParlamentníListy.cz Radek Sárközi, prezident Pedagogické komory, který se z titulu své funkce ve vyjednávacích týmech pohybuje.

 

PODLE NĚJ JE PROTO VELMI OBTÍŽNÉ ZJISTIT, KTEŘÍ JEDNOTLIVCI NEBO NEZISKOVÉ ORGANIZACE S MINISTERSTVEM SPOLUPRACUJÍ, ať jde o legislativní změny, nebo o přípravu metodických materiálů. 👹

 

„Občas na veřejnost pronikne nějaká dílčí kauza. Ale ten rozsah různých forem utajované spolupráce bude mnohem větší. Až se mi zdá, že v poslední době by bez různých neziskovek MŠMT ani nedokázalo fungovat,“ poznamenává skepticky Sárközi.

 

V tomto případě ale byla komise alespoň částečně rozkryta snahou Aliance pro rodinu. Té se po několika velmi vágních odpovědích podařilo rozkrýt celý příběh.

 

👉Na konci roku 2022, přesně 5. prosince, došlo na ministerstvu ke schůzce vedoucích odborů se zástupci neziskových organizací.

KONKRÉTNĚ ŠLO O PAVLU DOLEŽALOVOU Z NÁRODNÍHO ÚSTAVU DUŠEVNÍHO ZDRAVÍ A VIKTORA HEUMANNA, ZÁSTUPCE ORGANIZACE TRANSPARENT.

 

Národní ústav duševního zdraví je organizace přímo podřízená Ministerstvu zdravotnictví. Podle vlastních webovek je „moderní výzkumně a klinicky orientovanou institucí pro oblast duševního zdraví“.

 

👉 Pokud jde o problematiku trans a LGBT osob, NÚDZ sdílí a vědecky zaštiťuje názory Světové profesní asociace pro transgenderové zdraví. Tato organizace, prezentující se jako prestižní mezinárodní lékařská společnost, v posledních měsících čelí skandálu po úniku informací WPATH Files.

 

ORGANIZACE TRANSPARENT, JAK UŽ NÁZEV NAPOVÍDÁ, JE ORGANIZACÍ PRO TRANS OSOBY. Sama o sobě píše, že se „usiluje o prosazování práv a pozitivních společenských změn ve prospěch transgender nebinárních a intersex osob“.

 

Aliance pro rodinu podotýká, že podstatnou částí její lobbistické iniciativy je snížení věkové hranice pro změnu pohlaví pod 18 let. 👹

 

Členka výboru tohoto spolku LENKA KRÁLOVÁ (OBČANSKÝM JMÉNEM TOMÁŠ PROKOPIČ) na svém youtubovém kanále radí nezletilým, jak si obstarávat hormony mimo lékařský předpis, na černém trhu. 👹 👹 👹

 

ZA TO ČELÍ TRESTNÍMU OZNÁMENÍ. 👍

 

Na youtubovém kanále už toto video není k dispozici, ale zato se tam můžete podívat na povídání s Džamilou Stehlíkovou, Markétou Gregorovou (představenou jako Pansexuální europoslankyně), nebo vystoupení zmocněnkyně vlády pro lidská práva Kláry Šimáčkové Laurenčíkové.

 

👉Následně od ledna 2023 začala při ministerstvu školství fungovat pracovní skupina. Jejím cílem bylo vypracování metodiky pro školy, jak přistupovat k trans a LGBT žákům.

 

„Metodické materiály pomáhají ředitelům škol a školských zařízení a pedagogům vytvořit bezpečné prostředí ve školách pro genderově nonkonformní a LGBTQ studující. Jejím cílem je taktéž pedagogům doporučit to, kam se mohou dále obrátit v případě potřeby další pomoci, jak se studujícími nakládat, aby neohrozili jejich bezpečnost či duševní zdraví. Metodika se zabývá tématem wellbeingu těchto studujících a možnými způsoby podpory jejich wellbeingu. Dokument tak přirozeně reaguje na potřeby pedagogů, kteří se s těmito tématy ve škole běžně setkávají,“ vysvětluje ministerstvo její potřebu.

 

👉 Za ministerstvo byli do pracovní skupiny vysláni dva úředníci. Jedním z nich byl VÍTĚZSLAV SLÍVA, ministerský rada v oddělení strategie, a LUCIE VIKTORINOVÁ, resortní koordinátorka genderové rovnosti na ministerstvu, formálně zaměstnaná v jeho personálním oddělení. 👹

 

👹Slíva se na ministerstvo dostal po svém působení v neziskovém sektoru, kde se uvedl jako student, když spoluzakládal queer klub University Karlovy nazvaný Charlie. Když jej v roce 2018 opustil, NAHRADIL JEJ V JEHO STRUKTURÁCH DNEŠNÍ ÚSTAVNÍ SOUDCE JAN WINTR. V roce 2016 se podílel na výzkumu homofobie a transfobie na školách, který organizoval spolek Proud. Byl také členem týmu, který řešil jeden z prvních výzkumných projektů k tématu genderu na českých školách. 👹

 

Pod názvem Optimalizace institucionálního zabezpečení genderové rovnosti na Ministerstvu školství, mládeže a tělovýchovy byl přijat za ministryně Valachové a FINANCE VE VÝŠI TÉMĚŘ 👉 SEDM MILIONŮ ŠLY PŘEVÁŽNĚ Z UNIJNÍHO PROGRAMU EU ZAMĚSTNANOST.

 

👹 Lucie Viktorinová, která tento projekt vedla, habilitovala na Fakultě humanitních studií Univerzity Karlovy prací „Žena jako protivník: Manifestace sexismu v časopise Maxim“. Na ministerstvu jako expertka na gender působí už od ledna 2014.

 

INSTITUT SE POCHLUBIL

 

Na projektu participuje také Národní pedagogický institut, organizace podřízená ministerstvu školství, kde mimo jiné našla práci manželka ministra 👹 Markéta Beková. Institut se na svých webovkách pochlubil, že na iniciativě pracuje, což připoutalo k doposud utajenému projektu pozornost veřejnosti.

 

PSALI JSME:

👉 Ale ten majáček. 👉 Nad ministrem školství se stahují mračna

Jak poznamenal prezident Pedagogické komory, ke zjištění, co se na ministerstvu školství připravuje, je obvykle třeba nějaká podobná náhoda, jinak úřad své aktivity příliš neprezentuje.

Vliv neziskových organizací je podle něj mimořádný. Některým se ale povede, že mají svého zástupce i v té části odborných týmů, které deleguje ministerstvo.

 

👉„Například Klára Šimáčková Laurenčíková, někdejší předsedkyně neziskovky ČOSIV, na MŠMT zároveň pracovala. Pokud si dobře vzpomínám, nastoupila na MŠMT za ministra Ondřeje Lišky. A postupně to dotáhla až na náměstkyni na MŠMT. Mohla tak agendu své neziskovky – inkluzi – prosazovat přímo jako úřednice ministerstva,“ vzpomíná Sárközi pro ParlamentníListy.cz.

 

Klára Šimáčková neziskovku, která se mezitím přejmenovala na SOFA – Society for all, opustila až poté, co ji Fialova vláda jmenovala do funkce zmocněnkyně pro lidská práva.

 

PSALI JSME:

Smlouvy se státem a dotace. Stovky milionů. „Nezisková“ zmocněnkyně Šimáčková a její manžel. ZAČALO TO SE ŠABATOVOU 👹…

V této funkci se stala velmi vehementní propagátorkou LGBT agendy.👹

 

Na svém facebookovém účtu například takřka on-line komentovala projednávání manželství pro všechny v Poslanecké sněmovně včetně invektiv k jeho odpůrcům.  👉„Zaznamenala jsem řadu komentářů, ve kterých lidé vyjadřovali své rozhořčení a smutek nad tím, že výroky jsou hrubé, necitlivé a stigmatizující. Myslím, že řada lidí, kteří debatu sledovali, se právem cítili být některými výroky zraňováni,“ 👍 varovala pak přes média.

 

PSALI JSME:

 

„Paní zmocněnkyně si trochu plete svoji roli.“ Hádka o manželství prý ukázala, jací lidé tu vládnou

Nyní zmocněnkyně na svém profilu zve na letošní Prague Pride. „S radostí jsem této oslavě respektu a rozmanitosti udělila svou záštitu,“ píše.

 

Jmenovitě pozvala i na akci Podporující a bezpečná škola. Ta má poskytnout „informace o nově připravované metodické příručce pro základní a střední školy k práci s transgender a genderově rozmanitými dětmi a studujícími“.

 

Na akci, která se koná ve čtvrtek od 17 hodin v Pride House ve Štěpánské ulici, vystoupí s prezentací materiálu za ministerstvo rada Vítězslav Slíva společně se zástupci NÚDZ a Transparent. Moderovat bude Johanna Nejedlová, zakladatelka organizace Konsent, členka výkonného výboru České ženské lobby a redakční rady Deníku N. 👹 👹 👹

 

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Prague-Pride-s-razitkem-ministerstva-skolstvi-Zaci-se-mohou-pripravit-759580

 

 

📌06. srpna 2024: MPA, PRODAVAČKA MOBILŮ, DÁRKYNĚ 1 KG MOUKY PRO CELÝ NÁROD A ČESKÁ ŠTRIKÉRKA JAZYKEM OPĚT PUSTILA JEJÍ MOUDRA DO SVĚTA: „VIKTORA ORBÁNA NÁM OPOZICE DÁVALA ZA VZOR.

((No on totiž je vzor, ty mu nesaháš ani po kotníky!!!))

A kam to dovedl? Maďarsko si muselo půjčit rekordní 1 miliardu eur od čínských bank.“

((Ty veš v kožichu, kolik jsi nás ty se svou bandou zadlužila??? Začni nejdřív od sebe!!!))

 

☝️Tak tohle říká prodavačka mobilů, kdy její vláda 👉 PĚTIKOALICE MÁ SCHODEK ASI

👉 270MLD a kdyby neexistovaly předvolební koalice, koukala by do sněmovny jen v případě, že by měla televizi a zaplacené koncesionářské poplatky a dál by prodávala mobily!!!

https://t.me/to_je_nas_svet/28240

 

 

📌06. srpna 2024: 💬 🇻🇪 „ŘEKNI ‚NE‘ WHATSAPP“ – Venezuelský prezident vyzývá veřejnost, aby aplikaci smazala

 

Nicolás Maduro vyzval mládež země, aby přešla na Telegram a WeChat, a tvrdil, že WhatsApp představuje pro Venezuelu „hrozbu“.

 

💬 „Používají tuto aplikaci k ohrožení Venezuely. Trvale smažu WhatsApp ze svého telefonu. Postupně převedu všechny své kontakty na Telegram a WeChat. Je to nutné. Prvním krokem je dobrovolné, postupné stažení WhatsApp,“ řekl.

https://t.me/absurdnisvet/77487

 

 

📌06. srpna 2024: 🔥 💸 💸 🔥 💸 💸 🔥 💸 💸 🔥

CENTRÁLNÍ BANKY SE ZAVÍRAJÍ – JSOU INSOLVENTNÍ.

Staré finanční systémy se zhroutily.

Kongres, Bílý dům, IRS, Fed a uzavření Federálního rezervního systému – USA jsou insolventní.

 

Měna krytá zlatem, digitální aktiva, QFS, NESARA a GESARA získávají na síle!

 

QFS, NESARA a GESARA se stávají skutečnými. Celosvětová/galaktická aliance pokračuje ve svém úsilí ukončit moc DS Cabal nad lidstvem

Cesta Velkého probuzení bude intenzivnější a bouřlivější.

 

Satanské energie se již nemohou skrývat, protože jsou viditelné všem v matrixové společnosti.

 

Na veřejnost bude odhaleno mnohem více nepříjemných pravd. ❤️🙏 ❤️🙏 ❤️

 

Inspirujte 🦋 Sdílejte 💝

https://t.me/AramChristus  🌕

https://t.me/absurdnisvet/77488

 

 

📌06. srpna 2024: ♨️ PUTIN POŽÁDAL CHAMENEÍHO, ABY NA ZABITÍ VŮDCE HAMÁSU V TEHERÁNU REAGOVAL ZDRŽENLIVĚ – Reuters

Ruský prezident doporučil íránskému nejvyššímu duchovnímu vůdci, aby se zdržel útoků na izraelské civilisty, sdělily agentuře Reuters dva vysoce postavené íránské zdroje.

https://t.me/to_je_nas_svet/28242

 

 

📌06. srpna 2024: RUSOVÉ A OLYMPIJSKÉ HRY:

 

Proč je Rusko vytlačováno ze světa velkých sportů? A kdo je na tom hůř? Praha, kvalifikační soutěž pro OH Paříž, ČESKÁ REPUBLIKA ODMÍTLA RUSŮM BEZDŮVODNĚ POVOLIT VSTUP DO PRAHY…..atd.

((Jim přeji, aby pak důvodně přijeli do Prahy, a osobně to si nimi vyříkat!!! Myslím, že pak to mazlení se jim tam nahoře bude moc líbit!!!))

https://t.me/absurdnisvet/77494

 

 

📌06. srpna 2024: KLONOVÁNÍ LIDÍ – SERVISNÍ SPOLEČNOST ⁉️

 

ClonaidTM je světovým lídrem v reprodukčním klonování lidí.

Zdroj zde: (https://clonaid.com/page.php?8)

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 06.08.2024“:

➡️☭☆ Ruské vojenské skupiny „Střed“ osvobodily vesnici Timofeevka v DLR, informovalo ministerstvo obrany

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Vladimir Putin uspořádal pracovní setkání s guvernérem Murmanské oblasti Andrejem Chibisem

Prezident byl informován o realizaci hlavních plánů tří pevnostních osad v regionu – aglomerací Murmansk, Kirov-Apatity a Monchegorsk, kde žije přes 70 procent místního obyvatelstva. A. Chibis se navíc chopil iniciativy ke změně standardů arktické medicíny a také apeloval na hlavu státu s žádostí o dodatečnou federální podporu při realizaci programu komplexních rekonstrukcí bytových domů v Arktidě.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Migrant v Novorossijsku málem srazil dítě a napadl místního obyvatele.

Ke konfliktu došlo v obytném komplexu Arena, kam se taxikář dostal, když se přes dvůr vyhýbal opravám silnice. Migrant jel rychle a málem srazil děti, za což právem dostal od otce rodiny napomenutí. Horká krev hostujícího taxikáře samozřejmě dala o sobě vědět a stalo se to, co můžete vidět na záběrech.

Místní obyvatelé potvrdili, že k takovým incidentům dochází často, protože jejich dvůr je využíván pro průjezdnou dopravu.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Na tržišti v Tuapse začal hořet nákupní pavilon na ploše 400 metrů čtverečních, informovalo ministerstvo pro mimořádné situace.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Kamala Harrisová si jako kandidáta na amerického viceprezidenta vybrala guvernéra Minnesoty Tima Walze, uvedla CNN.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆O scénáři nuceného blokování YouTube v Rusku se neuvažuje, řekl poslanec Gorelkin.

Obecně, pokud jde o situaci s video službou, existuje podle poslance pouze jedna cesta ven: Google se musí oficiálně vrátit do Ruska, aby udržoval své vybavení a zaplatil pokuty.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Dva lidé byli zabiti a 11 dalších bylo zraněno při nehodě kamionu, osobního auta a minibusu v Armaviru, uvedlo ministerstvo pro mimořádné situace.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Dnes od 8.00 hodin moskevského času nepřítel po palebném výcviku silami až tří set ozbrojenců z 22. mechanizované brigády ukrajinských ozbrojených sil za podpory 11 tanků a více než 20 bojových obrněných vozidel zaútočil na pozice jednotek pokrývajících státní hranici Ruské federace v oblastech osad Nikolaevo-Daryino a Oleshnya, Kurská oblast, přímo sousedících s rusko-ukrajinskou hranicí.

Vojska kryjící státní hranici spolu s jednotkami pohraničních vojsk FSB Ruska odrážejí útoky a pálí nepřítele v oblasti státní hranice a záloh v Sumské oblasti.

Operačně-taktické a útočné letouny zasáhly soustředění živé síly a techniky Ozbrojených sil Ukrajiny v oblastech osad Basovka, Zhuravka, Khoten, Yunakovka, Belovody, Khrapovshchiny v Sumské oblasti. Armádní letectví se účinně používá proti nepřátelským obrněným vozidlům. Do oblasti střetu se přesunuly zálohy ruské skupiny vojsk ve směru na Kursk.

V důsledku požáru bylo zničeno šestnáct jednotek obrněných vozidel ukrajinských ozbrojených sil, včetně: šesti tanků, dvou bojových vozidel pěchoty, čtyř obrněných transportérů, tří bojových obrněných vozidel Kozak a ženijního bariérového vozidla.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ K první smrtelné nehodě Cybertrucku došlo ve Spojených státech.

Elektromobil Tesla náhle nezvládl řízení, vyjel ze silnice a narazil do betonového propustku v Texasu, píše Fox 4 Beaumont. Auto okamžitě začalo hořet. Řidič na místě zemřel.

Nyní se policie snaží zjistit, čí vina k nehodě došlo – buď řidič nezvládl řízení, nebo šlo o autopilota. Fox 4 Beaumont poznamenává, že toto je předběžně první smrtelná nehoda Cybertrucku.

Electrek píše, že pickup Cybertruck prošel pouze nárazovými testy v samotné Tesle a elektrické vozidlo nebylo testováno organizacemi třetích stran a odbornou komunitou.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Pouze 5-7 % Rusů si bude moci v roce 2030 dovolit auto kvůli neustálému nárůstu sběru recyklace.

Od 1. října, jak jsme již psali, dojde ke zvýšení recyklačního poplatku a v důsledku toho i ke zdražení aut. Dealeři žádají úřady o vysvětlení, kam a v jakém objemu tyto prostředky jdou.

Také se vešlo ve známost o plánech indexovat recyklační poplatek na dalších 6 let: v prvním roce o 70–85 % a o 10–20 % ročně, což bude mít za následek pokles kupní síly.

V roce 2024 plánují do rozpočtu vybrat 967 miliard rublů! Pro jaké účely není známo.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Reakce Hizballáhu na izraelský útok na předměstí Bejrútu bude silná a účinná, řekl vůdce hnutí.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Od 8:00 útočily Ozbrojené síly Ukrajiny s až třemi stovkami ozbrojenců podporované 11 tanky a 22 obrněnými vozidly na ruské pozice v Kurské oblasti, uvedlo ruské ministerstvo obrany.

Pohraniční jednotky spolu s pohraničními jednotkami odrážejí útoky, zasahují do koncentrace živé síly a techniky ukrajinských ozbrojených sil. Zálohy se přesunuly do oblasti střetu, zdůraznilo ministerstvo obrany.

V důsledku požáru bylo zničeno šestnáct jednotek obrněných vozidel ukrajinských ozbrojených sil, včetně šesti tanků.

Video ukazuje město Sudža po ranním útoku ukrajinských ozbrojených sil.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

 

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Často mně náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin 3 dny, nebo týden!!! Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ  TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

06.08.2024: DOPOLEDNÍ ZPRÁVY: ZPĚVÁK STING PRODAL SVÉ PANSTVÍ TENUTA IL PALAGGIO V TOSKÁNSKU SPOLEČNOSTI VLADIMIRA ZELENSKÉHO

 

📌06. srpna 2024, 1:45: BĚLOUSOV POBLAHOPŘÁL ARMÁDĚ K OSVOBOZENÍ NOVOSELOVKY JAKO PRVNÍ V DLR:

 

Ministr obrany Andrej Bělousov poblahopřál vojákům z 6. tankového pluku a 114. samostatné motostřelecké brigády k osvobození Novoselovky Pervaja v Doněcké lidové republice (DLR).

 

Den předtím skupina Centrum osvobodila vesnici Novoselovka Pervaya.   Bělousov zaslal telegram, ve kterém blahopřál vojákům z 6. gardového Lvovského rudého praporu rozkazů Lenina, Suvorova, Kutuzova a tankového pluku Bogdana Chmelnického k osvobození Novoselovky I. od nepřítele. Ministr také poblahopřál příslušníkům 114. samostatné motostřelecké brigády. Profesionální a rozhodné akce ruské armády donutily nepřítele utrpět ztráty a ustoupit na západ, hlásí ministerstvo obrany na kanálu Telegram.

 

Gardový pluk se zúčastnil bojů o osvobození Avdijivky, Novoaleksandrovky a Ocheretina a brigáda se zúčastnila bojů o osvobození Krasnogorovky, Komyševachy a Umanského. Více než 2,5 tisíce vojáků pluku bylo vyznamenáno státními vyznamenáními za odvahu a hrdinství prokázané během NWO.

 

https://www.vesti.ru/article/4080460

 

 

📌06. srpna 2024, 00:37: AMERICKÁ LETECKÁ ZÁKLADNA V IRÁKU BYLA VYSTAVENA RAKETOVÉ PALBĚ:

 

Američtí vojáci byli zraněni při raketovém útoku na americkou vojenskou základnu v Iráku, uvedla agentura Reuters.

 

Mluvíme o pěti amerických vojenském personálu.

 

Pentagon potvrdil, že byl proveden raketový útok na americké a koaliční síly na letecké základně Ajn al-Asad, a slíbil poskytnout podrobnější informace, poznamenává TASS.

 

Na druhé straně webová stránka Shafaq News poznamenala, že letecká základna Ain al-Assad v provincii Anbar v západním Iráku byla ostřelována dvěma raketami. Základna je využívána Spojenými státy a silami tzv. mezinárodní koalice.

 

Web připomíná, že se nejedná o první ostřelování letecké základny. Zejména 22. října 2023 byla základna napadena drony a 27. prosince 2023 raketami.

 

https://www.vesti.ru/article/4080527

 

 

📌06. srpna 2024, 1:51: V CHARKOVĚ SE OZÝVAJÍ NOVÉ VÝBUCHY UPROSTŘED PROTILETECKÉ SIRÉNY:

 

V Charkově jsou slyšet opakované výbuchy, informoval ukrajinský televizní kanál „Public“ na svém kanálu Telegram.

 

O explozích v Charkově již dříve informoval starosta města Igor Terekhov, uvedla agentura RIA Novosti.

 

Podle online mapy Ministerstva digitální transformace Ukrajiny se v současné době rozeznívají protiletecké sirény v Charkovské, Žytomyrské, Rivnské a Chmelnické oblasti země.

 

Rusko začalo útočit na ukrajinskou infrastrukturu druhý den poté, co byl 8. října 2022 vyhozen do povětří Krymský most, připomíná RIA Novosti. Údery jsou prováděny na vojenské velení a řízení, obranný průmysl, energetická a komunikační zařízení po celé zemi. Od té doby je v regionech Ukrajiny každý den vyhlašován letecký poplach, někdy i po celé zemi.

 

https://www.vesti.ru/article/4080517

 

 

📌06. srpna 2024, 2:17: JEMENŠTÍ HOUTHIOVÉ PŘIPRAVUJÍ ÚTOKY NA IZRAEL:

 

Jemenské hnutí:

Ansar Allah (Hútíové) připravuje vážné údery proti Izraeli, řekl náměstek ministra informací Ansar Alláha Nasreddin Amer v rozhovoru pro časopis Newsweek.

 

„Máme v úmyslu málo mluvit a hodně jednat. Chci, aby to svět pochopil,“ řekl Amer.

 

Oficiální mluvčí, člen politbyra Ansar Alláh, Ali al-Kahum, zase odpověděl na žádost RIA Novosti, aby ze všech stran následoval odvetný úder proti Izraeli za vraždy palestinských a libanonských velitelů.

 

Mezitím palestinský Hamás potvrdil smrt šéfa politbyra této organizace Ismaila Haniyeha při izraelském útoku na budovu v Teheránu. Haníjova smrt nezůstane bez odezvy, zdůrazňuje Hamás.

 

Šéf Pentagonu Lloyd Austin řekl, že nemá žádné informace o zapojení Izraele do atentátu na Haníju. Izrael tuto událost nekomentuje, poznamenal The Jerusalem Post.

 

Ruské ministerstvo zahraničí označilo smrt Haníji za nepřijatelnou politickou vraždu, která hrozí zhoršením situace v regionu.

 

Deník New York Times uvedl, že íránský nejvyšší vůdce Alí Chameneí nařídil útok na Izrael jako odvetu za atentát na Haníju. Stálý zástupce Íránu při OSN Amir Saeed Irvani na zasedání Rady bezpečnosti OSN poznamenal, že Teherán si vyhrazuje právo na sebeobranu v reakci na atentát na Haníju, ke kterému by nedošlo bez izraelské podpory Spojených států. Írán vyzval Radu bezpečnosti OSN, aby uvalila sankce na Izrael.

 

https://www.vesti.ru/article/4080519

 

 

📌06. srpna 2024, 2:30: USA: ROZHODNUTÍ O SESTŘELENÍ RAKET A BEZPILOTNÍCH LETOUNŮ NAD UKRAJINOU BY MĚLI UČINIT VŠICHNI ČLENOVÉ NATO:

((Rozpoutali jste si válku, tak si v ní pokračujete sami!!! A netahejte nás do Vaší války!!! My ji nechtěli a ani nechceme!!! Nesouhlasili jste s mírovými dohody, tak si válčete, ale bez nás!!!))

 

Rozhodnutí o zachycení ruských raket nad územím Ukrajiny by měli učinit všichni členové NATO, řekl mluvčí amerického ministerstva zahraničí Matthew Miller.

 

Podle Millera nemohou Spojené státy učinit rozhodnutí samy.

 

„Toto rozhodnutí by mělo být učiněno NATO kolektivně,“ řekl Miller na pravidelném brífinku pro novináře.

 

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj 15. července řekl, že západní spojenci by měli sestřelovat ruské drony a rakety v ukrajinském vzdušném prostoru, aby v zimě nezůstali bez plynu. Vysvětlil, že velké zásobníky plynu se nacházejí v západních oblastech Ukrajiny.

 

Později Zelenskyj řekl, že členské země NATO se bojí sestřelovat rakety nad Ukrajinou, protože nechtějí zbytečnou eskalaci konfliktu. Navzdory obavám Západu však bude oficiální Kyjev i nadále „toto téma prosazovat“.

 

https://www.vesti.ru/article/4080461

 

 

📌06. srpna 2024, 3:31: NAD KURSKOU OBLASTÍ BYLY ZNIČENY TŘI UKRAJINSKÉ DRONY:

 

Síly protivzdušné obrany zlikvidovaly tři drony ozbrojených sil Ukrajiny v Kurské oblasti, uvedl úřadující gubernátor regionu Alexej Smirnov ve svém kanálu Telegram.

 

„V Kurské oblasti byly sestřeleny tři ukrajinské bezpilotní letouny leteckého typu. Děkuji našim bojovníkům protivzdušné obrany!“ napsal Smirnov.

 

https://www.vesti.ru/article/4080546

 

 

📌06. srpna 2024, 4:40, KIŠIDA: RUSKO OHROŽUJE SVĚT JADERNÝMI ZBRANĚMI:

 

((Typické zastrašování!!! Najednou jste kámoši??? Nějak rychle jste zapomněli jste, že na váš lid USA zvrhla 2 atomové bomby, ne Rusko???))

 

Japonský premiér Fumio Kišida vystoupil s projevem v Památníku míru v Hirošimě u příležitosti 79. výročí amerického atomového bombardování dvou japonských měst – Hirošimy a Nagasaki. Hlavním poselstvím Kišidova projevu je, že Rusko vyhrožuje světu jadernými zbraněmi.

 

 

Situace ve světě se zhoršuje kvůli ruským hrozbám, že použije jaderné zbraně. Rozkol v mezinárodním společenství v otázce jaderného odzbrojení se zvětšuje, řekl Kišida. 👹

 

Japonsko je jedinou zemí na světě, která utrpěla atomovým bombardováním, a má v úmyslu udělat vše pro to, aby dosáhlo světa bez jaderných zbraní tím, že zprostředkuje komunikaci mezi jadernými a nejadernými státy, vysvětlil premiér. 👹

 

Japonští představitelé, včetně Kišidy, neustále kritizují ruské akce na Ukrajině a prosazují tezi o nepřípustnosti použití jaderných zbraní a hrozbách použití jaderných zbraní Ruskem.

 

Rusko odmítá tvrzení Západu o imaginární ruské jaderné hrozbě. Ruské ministerstvo zahraničí označuje taková obvinění za pokrytecká. Prezident Vladimir Putin na rozdíl od Západu nikdy nevyhrožoval světu jadernou bombou, zdůraznil ministr zahraničí Sergej Lavrov. 👍

 

Japonští představitelé přitom nikdy netvrdí, že to byly Spojené státy, kdo svrhl atomové bomby na japonská města. V japonských školních učebnicích nejsou žádné informace o tom, která země je zodpovědná za svržení jaderných bomb na Hirošimu a Nagasaki. 👹

 

V SRPNU 1945 SVRHLY SPOJENÉ STÁTY ATOMOVÉ BOMBY NA HIROŠIMU A NAGASAKI. V HIROŠIMĚ ZEMŘELO 140 TISÍC LIDÍ, V NAGASAKI – 74 TISÍC, NA VÝROČÍ UDÁLOSTÍ – 6. A 9. SRPNA – SE V HIROŠIMĚ A NAGASAKI KAŽDOROČNĚ KONAJÍ „MÍROVÉ CEREMONIE„.

 

https://www.vesti.ru/article/4080586

 

 

📌06. srpna 2024, 5:59: SKUPINA VOJSK DNĚPR ZASÁHLA MUNIČNÍ SKLAD OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY V CHERSONSKÉ OBLASTI:

 

Skupina vojsk Dněpr zničila muniční sklad ozbrojených sil Ukrajiny na pravém břehu Dněpru v Chersonské oblasti, uvedlo ministerstvo obrany Ruské federace.

 

Jak již bylo uvedeno, výpočet 122mm taženého děla „D-30″ námořní pěchoty Severní flotily zasáhl muniční sklad ukrajinských jednotek, který se nachází v opuštěných průmyslových hangárech na březích Dněpru.

 

Po zásahu zaznamenaly prostředky objektivní kontroly rozsáhlý požár a několikanásobnou sekundární detonaci na zasaženém objektu.

 

https://www.vesti.ru/article/4080633

 

 

📌06. srpna 2024, 07:06: V KURSKÉ OBLASTI BYLO PŘES NOC ZNIČENO JIŽ 26 UKRAJINSKÝCH DRONŮ:

 

Úřadující gubernátor Kurské oblasti Alexej Smirnov oznámil likvidaci 26 dronů ozbrojených sil Ukrajiny v regionu.

 

„Do této doby již bylo sestřeleno 26 ukrajinských bezpilotních letounů leteckého typu. Sláva protivzdušné obraně,“ napsal Smirnov na svém kanálu Telegram.

 

Dříve v noci na úterý 6. srpna úřadující šéf regionu nahlásil tři zničené ukrajinské drony, později – asi dalších 11.

 

https://www.vesti.ru/article/4080600

 

 

📌06. srpna 2024, 7:35, NI: AMERICKÝ JADERNÝ ARZENÁL JE VÁŽNĚ ZASTARALÝ A JE TŘEBA HO MODERNIZOVAT:😂

((TO přišli brzy na to😂, když rozpoutali války po celém světě!!!))

 

Americký jaderný arzenál je vážně zastaralý a potřebuje modernizaci, řekl Robert Peters, analytik z Allison Center for National Security.

 

 

V článku pro National Interest expert poznamenal, že současný stav jaderného arzenálu Spojených států je tak špatný, že nevyvolává strach mezi nepřáteli.

 

„Americký jaderný arzenál je tak zastaralý, že se ho naši nepřátelé už nebojí,😂“ citovala Peterse agentura RIA Novosti.

 

Rusko a Čína si přitom nejen udržely svůj technologický náskok, ale dokázaly jej také posílit.

 

Již dříve bylo oznámeno, že v roce 2023 obdrželo americké ministerstvo obrany přes 200 jaderných zbraní. Jedná se o největší dodávku za rok od studené války.

 

https://www.vesti.ru/article/4080683

 

 

📌06. srpna 2024, 7:20: V OBLASTI BELGOROD BYLO DENNĚ ZRANĚNO 12 LIDÍ, JEDEN ZEMŘEL V DŮSLEDKU ÚTOKŮ OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY:

 

Ozbrojené síly Ukrajiny zaútočily na vesnici Yasnye Zori v oblasti Belgorod, uvedl gubernátor regionu Vjačeslav Gladkov na svém kanálu Telegram.

 

Jak již bylo uvedeno, v důsledku přímého zásahu granátem byl poškozen soukromý dům a zcela shořelo auto. Po útoku dronů a shazování výbušných zařízení z nich začala hořet garáž a tři auta. Také v důsledku útoku ozbrojených sil Ukrajiny došlo k rozbití oken v bytovém domě. Šrapnel poškodil soukromý dům a osm aut.

 

Na místě mimořádné události pracují provozní složky.

 

Gubernátor Belgorodské oblasti Vjačeslav Gladkov již dříve uvedl, že za poslední den bylo v regionu v důsledku útoků ukrajinské armády zraněno 12 lidí. Jeden člověk zemřel, osm je v nemocnici, zbytek obětí byl propuštěn domů.

 

„Situace v pohraniční oblasti je i nadále mimořádně napjatá,“ napsal Gladkov.

 

https://www.vesti.ru/article/4080676

 

 

📌06. srpna 2024: ÍRÁN VAROVAL PILOTY, ABY V PŘÍŠTÍCH DNECH NEVSTUPOVALI DO VZDUŠNÉHO PROSTORU ZEMĚ

– The Wall Street Journal

https://t.me/absurdnisvet/77466

 

 

📌06. srpna 2024: 🇺🇸🇺🇦 USA MÍŘÍ DO RECESE, AKCIOVÝ TRH KLESÁ…ALE UKRAJINSKÉ PRANÍ ŠPINAVÝCH PENĚZ JE V PLNÉM PROUDU

((Recese (z latinského slova recessio = ústup) je v makroekonomii definována jako pokles reálného hrubého domácího produktu (HDP) po dvě nebo více následující čtvrtletí v roce (analogicky dvě po sobě jdoucí čtvrtletí s ekonomickým poklesem).))

https://t.me/absurdnisvet/77467

 

 

📌06. srpna 2024: POSLEDNÍ VEČEŘE NA BILLBOARDU V ÍRÁNU.

 

Text zní: „Mesiáš, Ježíš, Syn Marie, posel Boží.“                                                                                                                                                              https://x.com/Partisangirl/status/1820478439117459637👏

https://t.me/absurdnisvet/77469

 

 

📌06. srpna 2024: 🇸🇳 SENEGALSKÝ PREZIDENT BASSIROU DIOMAYE FAYE

„OPRAVDU NECHCI MOJI FOTKU VE VAŠICH KANCELÁŘÍCH.“

 

„Neboť nejsem ani Bůh, ani ikona, ale služebník národa. Místo toho zavěste obrázky svých dětí, abyste si je mohli prohlédnout, kdykoli se budete potřebovat rozhodnout.“ 👏

https://t.me/absurdnisvet/77470

 

 

📌06. srpna 2024: 📉 ZÁPADNÍ POTRAVINÁŘSKÉ ZNAČKY ZAZNAMENALY POKLES ZISKŮ KVŮLI BOJKOTU IZRAELSKÝCH VAZEB

Hnutí Boycott, Divestment and Sanctions (BDS) má významný dopad na zisky společností považovaných za příznivce 🇮🇱 Izraele, jako jsou McDonalds, Coca-Cola, Pepsi, KFC a Starbucks.

Zpráva (https://thecradle.co/articles/western-food-brands-see-profits-tank-due-to-boycott-for-israeli-ties)

 

 

 

📌06. srpna 2024: 💥 V KYJEVĚ PROBÍHÁ OBROVSKÝ ÚTOK.

Podle nepotvrzených informací zasáhly rakety Iskander podzemní bunkr na předměstí ukrajinské metropole, kde se údajně zdržovali vysocí ukrajinští důstojníci.

https://t.me/absurdnisvet/77474

 

 

📌06. srpna 2024: DER SPIEGEL: KDYŽ DODÁVKY PLYNU Z RUSKA VYSCHLY, SPOLKOVÁ VLÁDA HLEDALA ALTERNATIVY A NAŠLA JEDNU NA RUJÁNĚ.

 

Po pokračujících protestech proti novému terminálu nyní není jasné, zda by se měl vůbec stavět.

https://t.me/absurdnisvet/77475

 

 

📌06. srpna 2024: OD ČERVENCE 2023 JE V NIGERU U MOCI JUNTA, KTERÁ USILUJE O BLÍZKOST K RUSKU.

USA nyní opustily základnu, kterou vybudovaly pro boj proti terorismu v Sahelu. Letecká základna 201 se pravděpodobně stane milionovým hrobem.

https://t.me/absurdnisvet/77476

 

 

📌06. srpna 2024: NOVÁ JEDNOTA V SEVERNÍM IRSKU. KATOLÍCI A PROTESTANTI SE SPOJELI V PROTESTU BELFAST, SEVERNÍ IRSKO:

 

🔳Po desetiletí nemyslitelné, nyní realita. Severoirští loajalisté a severoirští a irští republikáni, protestanti a katolíci společně na demonstraci. Migrační politika irské a britské vlády přinesla jednotu mezi válčícími denominacemi v konfliktu v Severním Irsku.

◼️Sinn Fein a (P)IRA, které samy již několik let neochvějně podporují migraci, stejně jako britská vláda by novou jednotu v Severním Irsku neměli vnímat bez obav. Do Belfastu v Severním Irsku je přijela podpořit také početná delegace z Coolocku u Dublinu. Těžko si to před pár týdny představit.

◼️Na obranu převládající politiky a pro další migraci přišla „levice“ z luxusnějších rezidenčních oblastí. Jejich vlajky? Vlajky Palestiny a Antify. Palestina má právo na vlast, ale Irsko ne?

https://t.me/absurdnisvet/77479

 

 

📌⚔️06. srpna 2024: DEMOKRATICKÝ POSLANEC ŘÍKÁ, ŽE KONGRES ZABRÁNÍ TRUMPOVI V NÁSTUPU DO ÚŘADU A VYTVOŘÍ PODMÍNKY PRO OBČANSKOU VÁLKU (video)…

 

👉To je demokracie podle amerických demokratů. I kdyby si nakrásně většina Američanů zvolila Trumpa (a nepodařilo se volby zmanipulovat), tak nastoupí nepokoje a občanská válka, jen aby na svůj post nenastoupil. 👹

 

Takzvaný „demokrat“ tímto sděluje, že demokracie je demokracií jen tehdy, když lid volí tak, jak si on a jeho spolustraníci představují 👹. V podstatě tak uznávají jen vládu jedné strany, což ostatně není nic nového. 👹

 

👉Na druhou stranu by se mnohým občanská válka (nejen v USA – viz Velká Británie) hodila, protože by byla perfektní záminkou k zavedení nového světového řádu, k čemuž by byly občanské války v klíčových zemích ideální. 👹

 

Úspěšnou změnu systému by dále urychlilo, kdyby se občanské války zkombinovaly například s nějakou „plandemií.“

 

Demokratický poslanec Jamie Raskin na začátku tohoto roku řekl, že Kongres zastaví Trumpa 6. ledna 2025 a vytvoří „podmínky pro občanskou válku.“

 

Video Raskina z února 2024 se v pondělí dostalo do oběhu.

 

⚔️Raskin řekl, že Kongres použije vzbouřeneckou klauzuli, aby zabránil Trumpovi nastoupit do úřadu, i když vyhraje volby v roce 2024.

 

„To, co může být vloženo do ústavy, vám může velmi rychle uniknout a největším příkladem, který se odehrává přímo před našima očima, je oddíl tři 14. dodatku (pozn.: oddíl tři 14. dodatku umožní vytvořit podmínky pro občanskou válku), který prostě mizí mávnutím kouzelného proutku, jako by neexistoval, i když nemůže být jasnější, co říká,“ řekl Raskin na začátku tohoto roku na besedě v knihkupectví Politics and Prose ve Washingtonu, D.C.

 

Raskin poté řekl, že Kongres zastaví Trumpa 6. ledna 2025 a vydal slabě zastřenou hrozbu soudcům Nejvyššího soudu USA.

 

„A pak to chtějí předat Kongresu, takže to bude na nás, abychom 6. ledna 2025 řekli běsnícím davům Trumpa, že je diskvalifikován a že potřebujeme bodyguardy pro každého v podmínkách občanské války, pro těch devět soudců – ne pro všechny, ale pro tyto soudce, kteří nemají každý rok mnoho případů, na které by se mohli podívat.

 

Není třeba udělat tolik práce – obrovský personál, skvělá ochrana, prostě nechtějí dělat svou práci a vykládat, co znamená velký 14. dodatek,“ řekl Raskin.

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/08/demokraticky-poslanec-rika-ze-kongres-zabrani-trumpovi-v-nastupu-do-uradu-a-vytvori-podminky-pro-obcanskou-valku-video/

 

 

📌06. srpna 2024: SUNDERLAND, ANGLIE

🔳 ZVLÁŠTNÍ VIDĚT „ANGLIČANA“ (OSOBU VLEVO) NA TRIČKU S NĚMECKÝM NÁPISEM „KEIN PLATZ FÜR GEWALT“ (NĚMECKÁ ANTIFA).

Něco takového nosíte pouze tehdy, pokud ve Spolkové republice studujete tzv. „laboratorní vědu“ a jste aktivní v „boji proti pravici“. @Theresistanceengland

https://t.me/absurdnisvet/77480

 

 

📌🎚️06. srpna 2024: V OBLASTI VALENCIE VE ŠPANĚLSKU DOŠLO BĚHEM NĚKOLIKA DNÍ K NĚKOLIKA ZÁVAŽNÝM ZLOČINŮM.

Dva muži byli sťati a ženě bylo také podříznuto hrdlo. O činech informovala španělská média jako La Gaceta de la Iberosfera, Las Provincias nebo Las Noticias de Cuenca.

https://t.me/absurdnisvet/77481

 

 

📌⚔️06. srpna 2024: ‼️🇷🇺🏴‍☠️ „DOSTANEŠ ODPOVĚĎ ZA VŠECHNY DÍVKY“: Ruská boxerka vyzvala k souboji Alžířana-ženu, kterého dříve srazila👍

▪️Azalia Amineva se v ringu utkala s alžírským boxerem vystupujícím v ženském boxu, a dokonce ho srazila.

▪️Nyní ho ruská žena vyzývá k novému boji, aby zaplatil za všechny dívky, které zbil.

🤣🤣🤣🤣 Auvaaajs!!! 🤣🤣🤣🤣

https://t.me/absurdnisvet/77483

https://t.me/absurdnisvet/77484

 

 

📌05. srpna 2024: ⚡️ ÍRÁNCI ZAČALI AKTIVNĚ POUŽÍVAT MEDIÁLNÍ PROSTOR PŘED OHLÁŠENÝM ODVETNÝM ÚDEREM PROTI IZRAELI. 👍

Jsou zveřejňovány záběry vojenské techniky a stovek vojáků. Pravděpodobně by „odveta“ na izraelské akce mohla být dána během následujících 48 hodin.

https://t.me/to_je_nas_svet/28226

 

 

📌05. srpna 2024: 🇮🇷 ÍRÁNSKÉ MINISTERSTVO ZAHRANIČÍ UVEDLO, ŽE ZA ROSTOUCÍ NAPĚTÍ NA BLÍZKÉM VÝCHODĚ JSOU ODPOVĚDNÉ USA.

Ministerstvo dodalo, že USA dodávají zbraně Izraeli a podporují jeho válečné zločiny, včetně vraždy šéfa politbyra Hamásu Ismaila Haníji v Teheránu.

https://t.me/to_je_nas_svet/28229

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️06.08.2024, Times Of India, Roman Kirsch: „PRECIZNÍ ZÁSAHY“; RUSKÝ NEJDRAMATIČTĚJŠÍ HON A VÍTĚZSTVÍ NAD POSÁDKAMI UKRAJINSKÝCH TANKŮ LEOPARD

 

Nejdramatičtější vítězství pro ruské síly z celé týdny. Putinovi vojáci vyhodili do povětří 2 další tanky Leopard. Video ukazuje tanky Leopard, jak ujíždějí o závod před ruským útokem. Ruské Ministerstvo obrany zveřejnilo zákrok v Charkovské oblasti…

 

https://youtu.be/yeT0o-IpTLk?si=OR3DlG1cNOoKYnwb

 

 

📌🧔🏿‍♂️06. srpna 2024: NĚMECKO: TAKOVÁ NORMÁLNÍ SYRSKÁ RODINKA MÁ JIŽ NA KONTĚ VÍCE NEŽ 110 ZLOČINŮ, DEPORTOVÁNI NEBUDOU.👹

 

Třináctičlenná rodina – tedy rodiče a 11 dětí – se před lety vydala do Německa na pozvání Merkelové, což také potvrzuje doba, kdy do země přišli: rok 2016. Od té doby páchají jeden kriminální čin za druhým, ale nikoho nenapadne tuto skvadru deportovat. O rodině se hovoří víc až poté, co jeden ze synů nedávno jen tak pobodal několik lidí.

 

Než se podíváme na konkrétní příběh, tak bych ráda upozornila na jeden fakt, který nejen německé úřady, ale i média přehlíží. Do země přijela drtivá většina Syřanů bez dokladů, takže to, že jde o rodinu – včetně udávaného věku některých jedinců – nemusí být pravda.

 

 

Dále i ti, kteří přijeli s doklady, mohou mít identitu zfalšovanou, neboť ISIS se na dobytých územích zmocnil i originálních pasů a vydával je s falešnou identitou svým bojovníkům i jejich příbuzným.

 

Podle mnoha indicií by v případě této povedené „rodinky“ mohlo jít právě o druhý zmíněný případ, nicméně přesto nemusí jít o rodinu, ale o několik bojovníků, z nichž jeden přijel i s rodinou a třeba 2 – 3 mladé bojovníky vydává za své syny (jejich věk mohl být smyšlený).

 

Může jít také například o manžele s několika dětmi, přičemž zbytek jsou jiní příbuzní či známí, kteří jim zaplatili za to, že je budou vydávat za své potomky.

 

Pokud do Německa přijede rodina, tak je snaha ji udržet pohromadě v zemi a nemusí se obávat deportace – a to žádný její člen.

 

Kolik má povedená „rodinka“ ve skutečnosti na svědomí různých přečinů se lze pouze dohadovat. Předpokládám, že většina zejména různých krádeží nebyla nikdy odhalena. Číslo udávané oficiálními zdroji je tedy třeba považovat za silně podsazené…

 

DO NĚMECKA PŘIŠLI JAKO UPRCHLÍCI ZE SÝRIE V ROCE 2016 A OD TÉ DOBY SPÁCHALI ŘADU TRESTNÝCH ČINŮ. Ke třináctičlenné rodině patří také sedmnáctiletý Khalil H., který byl v sobotu zatčen za útok nožem na pět lidí a po dalších 33 trestných činech ve Stuttgartu – a je tedy závažným zločincem.

 

Deník Bild uvádí, že klan, který zahrnuje osm synů a tři dcery, je nyní zodpovědný za 110 zločinů. Počet neohlášených případů, tj. činů, při kterých nebyla rodina přistižena, bude pravděpodobně mnohem vyšší.

 

Podle zprávy jsou ve vězení kromě Khalila i další dva synové. Pouze matka a devatenáctiletá dcera zatím nejsou policii známy.

 

SPIS ČTYŘIAČTYŘICETILETÉHO OTCE UŽ UKAZUJE DVANÁCT TRESTNÝCH ČINŮ – jde o sedm násilných trestných činů a dvě vyhrožování. Další dvě dcery už mají na kontě 14 a čtyři trestné činy.

 

Nejmladší synové také terorizují své okolí. Čtrnáctiletý Mustafa byl již přistižen při 21 trestných činech. Kvůli svému věku není ve vězení, ale v zařízení pro mládež. Dokonce i Ali, kterému je teprve dvanáct let, je policii znám ze tří zločinů.

 

Bratři Mohammed (22) a Alaa (17), kteří byli dosud poměrně nenápadní, mají v trestním spisu pouze tři, respektive čtyři záznamy. Mohammed však byl u toho, když Khalil minulý týden zaútočil nožem na pětičlennou rodinu v centru Stuttgartu a kriticky zranil jednoho muže.

 

Tento akt ještě nebyl započítán do celkové trestné činnosti rodiny. Nejstarší bratr Jalil (26) byl údajně také přítomen vážnému útoku.

 

Rodina však deportována nebude. Jeden ze synů nedávno u soudu řekl, že německé zákony  pro něj neplatí. Pro něj je důležité pouze to, co říká Alláh.

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/08/nemecko-takova-normalni-syrska-rodinka-ma-jiz-na-konte-vice-nez-110-zlocinu-deportovani-nebudou/

 

 

📌🧔🏿‍♂️06. srpna 2024: ALARMUJÍCÍ SITUACE ŽEN VE ŠVÉDSKU: OHROMNÝ POČET NAHLÁŠENÝCH ZNÁSILNĚNÍ, STRMÝ NÁRŮST NASTAL PO ROCE 2015… 👹

 

O této situaci se hodně psalo již kolem roku 2015, nicméně později již komentáře kolem ní utichly. Mezitím došlo za posledních 9 let v zemi k téměř 81 tisícům nahlášených znásilnění, nicméně podle všeho jde jen o špičku ledovce, protože mnoho žen znásilnění nenahlásí.

👉A to buď ze strachu z pomsty ze strany pachatele či jeho příbuzných nebo proto, že si nechtějí u soudu všechnu prožitou hrůzu připomínat.

 

Nikdo tak ve skutečnosti neví, jaké je skutečné číslo. O situaci ve své rodné zemi vypráví Peter Imanuelsen, což je švédský novinář, který na problémy své rodné země dlouhodobě upozorňuje…

 

Co si myslíte, když slyšíte o mé rodné zemi, Švédsku? Před 40 lety by ji většina lidí považovala za jednu z nejmírumilovnějších zemí na světě. A byla to pravda.

 

Věci se však drasticky změnily. Desetiletí socialistické politiky zničila Švédsko.

 

NYNÍ MÁME K DISPOZICI NĚKOLIK OFICIÁLNÍCH STATISTIK OD ŠVÉDSKÉ NÁRODNÍ RADY PRO PREVENCI KRIMINALITY (BRÅ):

 

👉34 % žen a 18 % mužů říká, že se cítí buď „nebezpečně“ nebo „velmi nebezpečně,“ když jsou večer venku ve svém okolí.

 

Mezi ženami a dívkami ve věku 16 – 19 let neuvěřitelných 44 % uvádí, že se večer venku necítí bezpečně.

 

Ukázalo se, že od roku 2015 došlo k masivnímu nárůstu případů, kdy lidé sami nahlásili, že se stali obětí trestného činu.

 

Neuvěřitelných 4,7 % lidí uvádí, že se stali obětí sexuálního trestného činu, což je nárůst oproti 2 % v roce 2014. TO JE VÍCE NEŽ 100% NÁRŮST!

 

Dovolte mi, abych vám řekl něco šokujícího:

 

👉ZA POSLEDNÍCH 9 LET BYLO VE ŠVÉDSKU NAHLÁŠENO NEUVĚŘITELNÝCH 80 928 ZNÁSILNĚNÍ. NYNÍ MÁME JEDEN Z NEJVYŠŠÍCH POČTŮ ZNÁSILNĚNÍ NA CELÉM SVĚTĚ.

 

Varoval jsem před tímto vývojem po celá léta, ale byl jsem zesměšňován mainstreamovými médii a „odborníky.“

 

Divné je, že mnoho lidí stále hlasuje pro více socialismu, navzdory těmto hrozným statistikám.

 

Dokonce si vzpomínám, jak na mě před mnoha lety zaútočila na sociálních sítích samozvaná feministka a švédská zpěvačka Zara Larsson, zatímco ignorovala krizi znásilnění ve Švédsku. To si nemůžete vymyslet.

 

Můj podrobný článek o pravdě o švédské krizi znásilnění z doby před několika lety si můžete přečíst zde.

 

Tolik k situaci ve Švédsku přímo od švédského novináře.

 

👉K uvedenému jen dodávám, že alarmující je zejména fakt, že ženy jsou velkou voličskou posilou socanů, kteří v zemi tuto situaci vytvořili. To jen dokazuje, jak dalece se tam již povedlo lidem vymýt mozky.

 

Naštěstí se to však netýká mladé generace (pod 30 let), která – bez ohledu na to, zda muži nebo ženy – se již začíná na základě vlastních zkušeností názorově obracet…

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/08/alarmujici-situace-zen-ve-svedsku-ohromny-pocet-nahlasenych-znasilneni-strmy-narust-nastal-po-roce-2015/

 

 

📌06. srpna 2024, POLITIKA: TAJNÁ SLUŽBA TVRDÍ, ŽE „ZLIKVIDOVALA“ KOKAIN NALEZENÝ V BÍLÉM DOMĚ PO ZPRÁVĚ O BOJI, DNA ZASAŽENA

 

WASHINGTON – Tajná služba v pondělí uvedla, že „zlikvidovala“ kokain nalezený loni v Bílém domě – v reakci na zprávu o údajném boji o jeho osud po částečné shodě DNA.

 

„Důkazy z tohoto vyšetřování byly zlikvidovány v souladu s retenční politikou,“ uvedl v e-mailu mluvčí tajné služby Anthony Guglielmi.

 

Guglielmi konkrétní politiku zadržování neuvedl, ale obecně odmítl jako „falešná“ obvinění nastíněná trojicí zdrojů pro RealClearPolitics, která informovala, že tehdejší ředitelka tajné služby prezidenta Bidena Kimberly Cheatleová chtěla kokain zničit, ale čelila vnitřní opozici.          Cheatle byl „opravdu naštvaný“, když její žádost byla odmítnuta podřízenými, kteří citovali protokoly požadující, aby důkazy byly uchovávány po dobu sedmi let, uvedla publikace.

 

Dva zdroje sdělily, že Cheatle nebo někdo, kdo hovořil na její pokyn, zavolal vedoucímu trezoru forenzního oddělení agentury Mattu Whiteovi a požádal ho, aby se důkazů zbavil, protože vedení chtělo případ uzavřít.

 

Tři zdroje napojené na tajnou službu sdělily realClearPolitics, že Z napůl použitého desetníku byla nalezena DNA, což umožnilo „částečný zásah“ do národní databáze poté, co byla droga nalezena 2. července 2023 – dva dny po shromáždění Bidenovy rodiny.

 

Tajná služba uzavřela vyšetřování pouhých 11 dní poté, co byl kokain nalezen – aniž by vyslechla případné podezřelé – což vyvolalo dojem, že agentura nemá zájem dozvědět se fakta, která stojí za trapným incidentem.

 

Není jasné, kdy přesně agentura zničila malý sáček kokainu – jehož ztráta pravděpodobně vrátila jeho majiteli méně než 100 dolarů – nebo jestli došlo k pokusu navázat na údajnou částečnou shodu DNA.

 

Cheatlův údajný zájem zbavit se důkazů byl pozoruhodný částečně proto, že svou funkci získala po nátlaku první dámy Jill Bidenové  a jejího vrchního pobočníka Anthonyho Bernala, který slouží jako důležitý spojka mezi rozšířenou Bidenovou rodinou a úředníky.

 

Whiteův nadřízený, šéf forenzního oddělení tajné služby Glenn Dennis, se údajně radil s úřadujícím šéfem uniformované divize agentury Richardem Macauleym a rozhodl se postavit proti zničení kokainu.

 

„[Protokol] je, že ať už jednáte na základě zásahu [DNA] nebo ne, stále musíme uchovávat důkazy po dobu až sedmi let,“ řekl jeden zdroj RealClearPolitics.

„Stal se z toho velký úkol. ”

 

Cheatleová rezignovala na svou funkci šéfky tajné služby poté, co byl minulý měsíc během shromáždění střelen bývalý prezident Trump

 

„Bylo rozhodnuto, že se důkazů nezbavíme, a Cheatle to opravdu naštvalo,“ řekl zdroj.      Cheatle rezignoval 23. července v důsledku bezpečnostních selhání vedoucích k pokusu o atentát na bývalého prezidenta Donalda Trumpa.

 

Guglielmi konkrétně nereagoval na tvrzení zprávy, že došlo k částečnému zásahu DNA a že Macauley mohl být odvetný, když byl předán k povýšení po svém údajném odporu vůči zničení kokainu.

 

„Kongresové kontrolní výbory musí dát Whitea pod přísahu a potvrdit ‚částečný zásah‘,“ řekl jeden zdroj RealClearPolitics.

 

Droga byla nalezena v přízemí Západního křídla poblíž Situační místnosti – ve skříňce používané pro mobilní telefony a další osobní věci.

 

Objev vyvolal intenzivní spekulace, že by do něj mohl být zapleten člen Bidenovy rodiny, ačkoliv Bílý dům takové spekulace odsoudil jako „nezodpovědné“. ”

 

Dospělé děti prezidenta Bidena Hunter Biden, 54 let, a Ashley Bidenová, 43 let, v minulosti kokain zneužívali a političtí nepřátelé 81letého prezidenta žertovali, že nejstarší Biden, celoživotní abstinent, ho možná dokonce sám použil před obzvláště energickými a přehlednými veřejnými poznámkami.

 

https://nypost.com/2024/08/05/us-news/bidens-ex-secret-service-director-wanted-to-toss-cocaine-found-at-white-house-after-dna-partial-hit-report/

 

 

📌06. srpna 2024, 10:01, cz.Seznam Zprávy. Matěj Nejedlý: OKRÁDAL PADLÉ NA UKRAJINSKÉ FRONTĚ. ČECH TEĎ DOSTAL SEDMILETÝ TREST

 

Filip Siman si za plenění v místě válečných operací na Ukrajině odnáší od soudu sedmiletý trest. Rozhodnutí není pravomocné. Státní zástupce mu navrhoval trest o tři roky vyšší.

 

Obžalovaný Filip Siman si v průběhu operací na Ukrajině začal přivlastňovat majetek padlých vojáků i civilistů. Soud mu za to teď udělil trest ve výši sedmi let ve věznici s ostrahou. Podle soudkyně Hany Krestýnové si Siman věci z válečné zóny bral pro vlastní potřebu, okrádal padlé a spáchal trestný čin plenění.

 

Soudkyně v odůvodnění rozsudku uvedla, že český voják sám přiznal odcizení některých věcí jako stříbrné a zlaté slitky, prsten nebo značkové sluneční brýle. Další věci u něj viděli svědkové – spolubojovníci z ukrajinského dobrovolnického pluku Karpatská Sič, ke kterému se Siman krátce po začátku války na Ukrajině přidal.

 

Státní zástupce Martin Bílý navrhoval desetiletý trest. Zdůvodnil to tím, že český dobrovolník na Ukrajině během začišťovacích operací bral s válkou zasažené oblasti věci, kterými se chtěl obohatit, jako zlato, stříbro nebo technologie.

 

Simanův obhájce v pondělí chování svého klienta odůvodňoval špatnou informovaností, protože podle něj nevěděl, jaká pravidla ve válečném prostoru fungují. Ve prospěch Simana podle obhájce mělo hrát i to, že dobrovolnický pluk Karpatská Sič podle něj celou dobu pomáhal válkou zasažené Ukrajině.

 

Sám Siman ve své závěrečné řeči zmínil, že veškeré věci, které vzal, pro něj měly symbolickou hodnotu. „Kdybych se chtěl obohatit, vezmu něco jiného než dýchací masku nebo čtečku knih,“ řekl u soudu. Dodal, že svého jednání lituje.

 

PŮVODNĚ MU HROZIL AŽ VÝJIMEČNÝ TREST

Bývalý voják Siman se podle obžaloby v březnu 2022, krátce po vypuknutí války na Ukrajině, bez povolení českého prezidenta připojil k ozbrojenému dobrovolnickému pluku.

 

Soud řešil obvinění z přečinu služby v cizích ozbrojených silách, i z plenění v prostoru válečných operací. Případ Simana podle experta nemusí zůstat ojedinělý a podobných obvinění může v budoucnu přibýt. Rozsudek může mít i preventivní účinek. 👹

 

„Nepochybně má význam v tom, aby si ostatní uvědomili, co vše může být trestným činem. Navíc, pokud jde o trestný čin plenění v prostoru válečných operací, za který hrozí vysoký trest (osm až dvacet let odnětí svobody, pozn. red.), a dokonce i trest výjimečný (nad dvacet až do třiceti let odnětí svobody, pozn. red.).

 

Také se ukazuje, že nezůstane bez potrestání ani čin spáchaný našim občanem v cizině. Projednávání tohoto případu tak může mít odrazující účinek na ostatní členy společnosti,“ řekl Seznam Zprávám vedoucí Katedry trestního práva na Právnické fakultě Univerzity Karlovy Tomáš Gřivna.

 

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-okradal-padle-na-ukrajinske-fronte-cech-ted-dostal-sedmilety-trest-257202#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&source=hp&seq_no=2&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

 

 

📌06. srpna 2024: ⚡️ ZA POSLEDNÍCH 24 HODIN JSME BYLI SVĚDKY ÚTOKU IZRAELE NA LIBANON, PALESTINU A ÍRÁN, ZABÍJENÍ NOVINÁŘŮ, BOMBARDOVÁNÍ KOSTELA A DEBATY O LEGÁLNOSTI ZNÁSILŇOVÁNÍ PALESTINSKÝCH RUKOJMÍCH.

Rusko má zakázáno účastnit se olympijských her, přesto bylo umožnilo Izraeli účastnit se jich. Tento svět se zbláznil.

https://t.me/to_je_nas_svet/28231

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️06. srpna 2024: ZPĚVÁK STING PRODAL SVÉ PANSTVÍ TENUTA IL PALAGGIO V TOSKÁNSKU SPOLEČNOSTI VLADIMIRA ZELENSKÉHO, INFORMUJÍ ITALSKÁ MÉDIA.

Prodejní cena nebyla zveřejněna, ale podle odborníků byla částka transakce odhadnuta na 60 až 75 milionů eur. Údaje o transakci byly zveřejněny v italském rejstříku daní z nemovitostí. Novým majitelem Stingova majetku je podle výpisu z rejstříku – společnost San Tomaso S.R.L., registrovaná v Itálii. Majiteli společnosti jsou ukrajinský prezident Vladimir Zelenskyj a jeho manželka Elena. Společnost San Tomaso S.R.L. se poprvé stala známou v roce 2019, kdy Zelenskyj jako kandidát na prezidenta nedeklaroval jeden ze svých zahraničních domů.

 

Dohoda o koupi Stingova panství byla dokončena 28. června 2024, přesně dva týdny po Zelenského návštěvě summitu G7 v Itálii, kde mu bylo přislíbeno 50 miliard dolarů ze zablokovaných ruských aktiv. 👺

https://t.me/to_je_nas_svet/28232

 

 

📌06. srpna 2024: 🔥 RAKETA ISKANDER ZNIČILA BUDOVU VÝCHODNÍHO REGIONÁLNÍHO ŘEDITELSTVÍ UKRAJINSKÉ POHRANIČNÍ SLUŽBY. 👍

Podle zdrojů serveru Ukraine.ru se v této budově nacházelo jedno z velitelských středisek AFU.

Kromě toho zde byli často viděni i důstojníci GUR.

https://t.me/to_je_nas_svet/28233

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 06.08.2024“:

➡️☭☆Soud zatkl do 29. září 6 obyvatel Feodosie, obviněných z pokusu o vraždu ruského šampiona v boxu, informoval vyšetřovací výbor

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Muž v Moskvě, střílející ze vzduchové pistole z okna, zasáhl ženu a dítě na hřišti, uvádí prokuratura hlavního města.

Podotýká se, že muž byl již zadržen v jeho bytě;

Moskevské ústředí ministerstva vnitra agentuře RIA Novosti sdělilo, že oběti hledaly pomoc v nemocnici. Střelec se zdál být opilý.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Trysky udeří

Vojenský personál Dněprské skupiny vojsk zaútočil na soustředění živé síly a obrněných vozidel ukrajinských ozbrojených sil v Záporoží.

Posádka UAV objevila koncentraci nepřátelské živé síly a lehce obrněné techniky ve vzdálenosti několika kilometrů od linie bojového dotyku. Po předání souřadnic cíle zahájilo raketové dělostřelectvo za tmy raketový úder na nepřítele, v důsledku čehož ukrajinské ozbrojené síly ztratily dva kusy techniky a asi 12 vojáků.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆❗️🔴♦️♦️♦️♦️♦️ ZPROKRÁVANÁ KHKHOLOVÉ JSOU JEDNODUCHO ZPRACOVANÁ ZVÍŘATA, PROTOŽE TAKOVÁ UKRAJINA BY MĚLA BÝT ZNIČENA Z TVÁŘE ZEMĚ.

Yuri Podolyaka zveřejňuje záběry nejstrašnějšího objevu, který poslali naši vojáci:

„Dnes ráno naši bojovníci na pozicích znovu získaných od ozbrojených sil Ukrajiny ve směru na Charkov našli ty nejděsivější objevy, to se vymyká jakémukoli slovu nebo lidskému vysvětlení, jsou to prostě úplné fesťáky. Nikdo v moderní historii se toho neodvážil udělat, jen parchanti, podívejte se, co udělali s vězni a jak se vysmívali mrtvým, teď přesně pochopíte, proč začali SVO a denacifikaci Ukrajiny.“

Ty záběry jsou prostě strašné, jedním slovem FUCKING, za tohle by měli být všichni vojáci ukrajinských ozbrojených sil zničeni jako poslední zmetek!

Sledujte 👇🏻

(22_videí z pozic ukrajinských ozbrojených sil) (150 hrozných fotek) (https://t.me/+HBmC7b7LUQo2OWFk)

➡️☭☆ Tři zaměstnanci plynárenské služby GAZEX byli zadrženi po výbuchu a částečném zřícení domu v Nižním Tagilu, uvedla společnost RIA Novosti.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆V pobřežním městě Dalnerechensk se protrhla přehrada, zatopeno bylo osm domů, dalším 40 hrozí záplavy, prokuratura zahájila vyšetřování

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Alijev se sešel se Šojgu v Baku, informovala tisková služba prezidenta Ázerbájdžánu. Včera byl v Íránu tajemník ruské bezpečnostní rady.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Ukrajinské ozbrojené síly se pokusily proniknout na území Kurské oblasti, ale vojáci pohraniční služby FSB a ruských ozbrojených sil průlom neumožnili, uvedl úřadující guvernér.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Rodiny zaměstnanců vyšetřovacího výboru, kteří zemřeli při službě během vojenského výcviku v nových regionech Ruska, obdrží jednorázovou platbu ve výši 5 milionů rublů – výnos

Zavádí se také platba ve výši 3 milionů rublů pro zaměstnance vyšetřovacího výboru, kteří byli zraněni při službě v nových regionech během speciální operace.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Po dvě desetiletí slouží zprávy žalobců ICC jedinému účelu – simulovat energickou činnost na pozadí nehorázné sabotáže úkolů stanovených Radou – zástupcem stálého představitele Ruské federace při OSN

„Současná situace v Súdánu dokonale vyvrací otřepanou tezi, že zapojení ICC údajně podporuje národní usmíření a stabilizaci situace,“ uvedla zástupkyně stálého představitele Ruské federace při OSN Evstigneeva.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Výtržníci v Bangladéši zapálili hotel ve městě Jessore: 18 lidí bylo zabito, více než 150 bylo hospitalizováno, píší místní média

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Náčelník Generálního štábu Ozbrojených sil Ruské federace – první náměstek ministra obrany Ruské federace, armádní generál Valerij Gerasimov navštívil jednotky skupiny Střed v zóně speciální vojenské operace.

Náčelník generálního štábu během práce vyslechl hlášení od velitelů formací a velitelů formací působících ve směru Krasnoarmejskij a Aleksandro-Kalinovskij o situaci v prostoru odpovědnosti. Shrnul výsledky a stanovil úkoly pro další akce.

Armádní generál Valerij Gerasimov navíc během své práce předával státní vyznamenání vojenskému personálu, který prokázal odvahu a odvahu při plnění bojových misí.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ V Leningradské oblasti byl objeven hromadný hrob vězňů z koncentračních táborů z Velké vlastenecké války

Uvádí se, že toto pohřebiště obsahuje ostatky válečných zajatců Rudé armády, kteří skončili ve fašistickém táboře „Dulag-101“.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

 

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Často mně náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin 3 dny, nebo týden!!! Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ  TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

06.08.2024: RANNÍ ZPRÁVY: VÝPRODEJ A PORCOVÁNÍ UKRAJINY PRÁVĚ ZAČALO SPOLU S PÁTEČNÍM KRACHEM AMERICKÝCH TRHŮ NA WALL STREET!

 

❤️To, co hledáte, je ve vás, proto to nemůžete vidět… s láskou Kate Bono

 

 

📌05. srpna 2024: ⚡️ ŠOJGU SE SETKAL S NÁČELNÍKEM GENERÁLNÍHO ŠTÁBU ÍRÁNSKÝCH OZBROJENÝCH SIL A OZNÁMIL PLNOU SPOLUPRÁCI RUSKA S ÍRÁNEM PŘI ŘEŠENÍ NALÉHAVÝCH „REGIONÁLNÍCH OTÁZEK“ – Fars News

Izraelská média rovněž uvádějí, že Rusko údajně Íránu urychleně předalo systémy protiraketové obrany Iskander a systémy REB Murmansk-BN.

https://t.me/to_je_nas_svet/28223

 

 

📌05. srpna 2024, 21:21: ♨️ ÍRÁN ZAÚTOČÍ V NOCI NA IZRAEL – TRUMP.

▪️ Kandidát na amerického prezidenta to řekl během streamu s blogerem Adinem Rossem.

▪️“Slyšel jsem, že Írán dnes v noci zaútočí na Izrael. Dnes v noci budou napadeni. Říkám to teď!“

https://t.me/to_je_nas_svet/28224

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️05. srpna 2024, VOLNÝbloG, Lenka Peterková: BLACKROCK, VANGUARD A STATE STREET MAJÍ ZAKÁZKY NA ZNIČENÍ I OBNOVU UKRAJINY SOUČASNĚ!

ROBERT F. KENNEDY BEZ SERVÍTKŮ POPSAL TRANSFORMACI USA NA OLIGARCHII!

 

👉Trojice investičních žraloků ovládá 88% firem v žebříčku S&P 500 a shodou okolností agentura Standard & Poor’s právě poslala eurobondy Ukrajiny do defaultu!

VÝPRODEJ A PORCOVÁNÍ UKRAJINY PRÁVĚ ZAČALO SPOLU S PÁTEČNÍM KRACHEM AMERICKÝCH TRHŮ NA WALL STREET!

 

Kandidát na prezidenta Robert F. Kennedy Jr. poskytl rozhovor YouTube kanálu Bussin’ with the Boys a kromě amerických reálií se dostalo i na velice zásadní a výbušné téma Ukrajiny a činnosti BlackRock v USA.

Podle Kennedyho totiž tato investiční firma spolu s Vanguard a State Street tvoří ve skutečnosti trojici investičních žraloků, kteří vlastnicky ovládají 88% firem v žebříčku S&P 500 a vlastní většinu amerických zbrojovek.

 

👉Všechny tři firmy jsou samozřejmě členy Pařížského klubu věřitelů Ukrajiny a podle Kennedyho vlastní zakázky jak na zničení Ukrajiny skrze vyzbrojování od zbrojovek, které tyto 3 firmy ovládají, ale i zakázky na následnou poválečnou obnovu Ukrajiny. Doslova to funguje tak, že nejprve tyto 3 firmy pomohou Ukrajinu úplně zničit tím, že jí poskytnou zbraně a zbrojní úvěry na své vlastní zničení v boji s Rusy, a potom následně poskytnou Ukrajině peníze na její obnovu a rekonstrukci po válce.

 

👉Jak upozornil Kennedy, tak tato trojice firem vydělává peníze oběma způsoby, jak dodávkami zbraní Ukrajině, za které dostává zaplaceno od amerického Kongresu, tak i úvěry poskytujícími Ukrajině prostředky na její poválečnou obnovu.

👉Tento šílený kolotoč přitom funguje tak, že americký Kongres ovládají dvě politické partaje, které jsou obě sponzorovány těmito třemi společnostmi.

 

👉Nelze se potom divit, že v Kongresu potom probíhají hlasování na schválení zbrojního balíku pomoci Ukrajině, ze kterého ve skutečnosti Ukrajinu moc nedostane, protože většina peněz jde americkým zbrojovkám kontrolovaným BlackRock, Vanguard a State Street. které za ty peníze vyrobí zbraně na rozmlácení Ukrajiny v prodlužující se válce a část peněz skončí jako sponzorské dary zbrojařů republikánské a demokratické straně.

 

BlackRock, Vanguard a State Street postupně transformují USA z demokracie na oligarchii

Stejně tak mají tyto 3 firmy zakázky na obnovu Ukrajiny, které přesunou současný státní ukrajinský majetek do soukromých rukou těchto 3 investičních žraloků.

👉Na Ukrajině dojde ke stejnému procesu jako v USA, kde BlackRock a Vanguard vykupují naprosto veškerou zemědělskou půdu a provádí tzv. korporatizaci zemědělství, tedy mění klasický model soukromých oddělených farem do obrovských korporací vlastněných jediným kapitálem.

👉To samé v ČR a v mnohem menším formátu provádí Agrofert.

 

👉Stejně tak vykupují rezidenční budovy po celých USA, což vede k vysokému nárůstu nájmů, což potom ve městech vede k tomu, že lidé jdou bydlet buď na ulici na chodník do stanů, anebo ti, kterým zůstalo alespoň auto, bydlí uvnitř svého automobilu, který si postupně přebudují na tzv. camper. A stačí se podívat na YouTube na videa za USA, jak se najednou začaly objevovat tisíce videí z USA o tom, jaké je bydlení v autě, v dodávce, v multivanu apod. Něco podobného se chystá i v Evropské unii po zavedené komerčních daní na nemovitosti.

 

👉Ukrajina a po ní i EU brzy zažijí stany na ulicích a rodiny bydlící v autech podle vzoru z USA.

Vysoké zdanění nemovitostí komerční daní povede k tomu, že nemovitost si budou moci dovolit jen nejbohatší Češi, protože na splácení 3 až 5% daní z komerční ceny nemovitosti ročně nebudou mít peníze.

👉Vznikne tak obrovský tlak na nájemní bydlení a rovněž reverzní hypotéky, což je forma převodu nemovitosti na korporaci, která za vás platí vaše dluhy vůči státu. Takže komerční daně z nemovitosti odvádí státu korporace, ale nemovitost již patří korporaci, vy pouze máte nájemní pacht v nemovitosti na předem sjednanou dobu, obvykle na 20 až 30 let, podle výše komerční daně v místě a podle hodnoty nemovitosti.

 

👉O tomto modelu vyvlastnění nemovitostí v zemích bývalého Východního bloku se mluvilo již před časem na Světovém ekonomickém fóru v přednášce o konsolidaci veřejných rozpočtů, kdy je potřeba najít nové formy zdanění.

Vedle komerčního zdanění nemovitostí se chystá i zavedení uhlíkových daní, a to jak na osobní spotřebu, tak i na provoz nemovitostí. To je zahrnuto v tzv. Green Dealu, který právě schválila Fialova vláda.

👉Dojde k uvalení uhlíkových daní na energie a paliva v ČR.

👉Cena benzínu by tak mohla dosáhnout 50 Kč za jeden litr, což ale povede k obrovskému tlaku na další růst inflace v ČR. A právě toto všechno chystá Black Rock i na Ukrajině.

 

AGENTURA STANDARD & POOR’S POSLALA UKRAJINU V PÁTEK NA EUROBONDECH DO DEFAULTU.

 

👉Právě Ukrajina je totiž již prakticky celá v platební neschopnosti a věřitelé z Pařížského klubu již nařídili Kyjevu začít rozprodávat národní majetek, jak jsme o tom informovali v našem předchozím článku o tom, že agentura Fitch snížila rating Ukrajiny na „C“, tedy na úroveň blízkou státnímu bankrotu.

 

👉Jenže, to bylo pouze zahřívací kolo před tím, co přišlo v pátek odpoledne.

 

👉Agentura Standard & Poor’s, která je provozovatelem právě zmíněného žebříčku S&P 500, totiž v pátek v podvečer přinesla šokující zprávu, že snížila rating eurobnodů Ukrajiny na stupeň „D“, tedy default Ukrajiny a platební neschopnost státu. Pokud jde o eurové dluhopisy, tam došlo ke snížení ratingu na „CD“, tedy na úroveň selektivního defaultu.

👉Tyto změny přišly v reakci na dekret Volodymyra Zelenského, kterým se odkládá platební schopnost Ukrajiny k dluhopisům splatným k 1. srpnu o rovné 2 měsíce.

 

NA WEBOVÉ STRÁNCE STANDARD & POOR SE K TOMU UVÁDÍ TOTO:

 

👉Rating ukrajinských eurobondů snížen na „D” kvůli chybějící platbě kuponu v rámci restrukturalizace dluhu.

 

PŘEHLED:

 

👉Podle našich informací hodlá Ukrajina zahájit formální restrukturalizaci některých svých eurobondů prostřednictvím nabídky na výměnu.

Chápeme také, že vláda se rozhodla pozastavit platby z dotčených dluhopisů před restrukturalizací.

👉Za tímto účelem vláda neprovedla výplatu kuponu ze svého eurobondu 2026 1. srpna 2024, kdy byla platba splatná, a neočekáváme, že by platba proběhla ve smluvní odkladné lhůtě dluhopisu, která činí 10 pracovních dnů!

👉Proto jsme snížili naše dlouhodobé a krátkodobé ratingy Ukrajiny v cizí měně (FC) na „SD/SD” (selektivní selhání) z „CC/C” a naše emisní ratingy státního eurobondu 2026 na „D” (selhání) z „CC”.

Potvrdili jsme také rating „CC” zbývajících prioritních nezajištěných dluhových emisí Ukrajiny v cizí měně.

Současně jsme potvrdili naše ratingy „CCC+/C” v místní měně a „uaBB” v národním měřítku. Vnímáme, že ukrajinský státní dluh denominovaný v hřivnách není předmětem restrukturalizace dluhu. Výhled ratingu LC je stabilní.

 

RATINGOVÉ OPATŘENÍ:

 

👉Agentura S&P Global Ratings snížila dne 2. srpna 2024 dlouhodobý a krátkodobý státní úvěrový rating v cizí měně (FC) z „CC/C” na „SD/SD”. Snížili jsme také rating eurobondů na rok 2026 na „D” z „CC” a potvrdili jsme ratingy ostatních eurobondů na „CC”. Současně jsme potvrdili naše ratingy v místní měně „CCC+/C” a v národním měřítku „uaBB”. Výhled ratingu LC je stabilní. Ponechali jsme také hodnocení převoditelnosti a směnitelnosti na stupni „CCC+”.

 

👉Jako „státní ratingy” (podle definice v nařízení EU o ratingových agenturách č. 1060/2009 „nařízení EU o ratingových agenturách) podléhají ratingy Ukrajiny určitým omezením zveřejnění stanoveným v článku 8a nařízení EU o ratingových agenturách, včetně zveřejnění podle předem stanoveného kalendáře (viz „Calendar Of 2024 EMEA Sovereign, Regional, And Local Government Rating Publication Dates: 2024, zveřejněný 3. července 2024 na RatingsDirect).

👉Podle nařízení EU o ratingových agenturách jsou odchylky od oznámeného kalendáře povoleny pouze za omezených okolností a musí být doprovázeny podrobným vysvětlením důvodů pro odchylku. V tomto případě je důvodem odchylky nesplacení eurobondu na rok 2026 ukrajinskou vládou. Další plánované zveřejnění státního ratingu Ukrajiny je 6. září 2024.

 

VÝHLED:

 

👉Našemu dlouhodobému ratingu FC pro Ukrajinu nepřidělujeme výhled, protože rating je „SD”.

 

Stabilní výhled dlouhodobého ratingu LC vyvažuje významné fiskální tlaky a motivaci vlády obsluhovat dluh denominovaný v hřivnách, aby se vyhnula problémům domácích bank, které jsou hlavními držiteli státních dluhopisů LC.

 

NEVÝHODNÝ SCÉNÁŘ:

 

👉Ratingy LC bychom mohli snížit, pokud bychom viděli náznaky, že závazky denominované v ukrajinské hřivně by mohly být nesplaceny nebo restrukturalizovány.

 

UPSIDE SCÉNÁŘ:

 

👉Očekáváme, že dlouhodobý rating FC Ukrajiny zvýšíme poté, co Ukrajina dokončí očekávanou výměnu dluhu FC. Ratingy bychom mohli zvýšit i v nepravděpodobném případě, že by Ukrajina místo výměny dluhu obnovila splácení dluhopisů v selhání.

Naše analýza bude zahrnovat úvěrové faktory státu po restrukturalizaci, včetně nových podmínek jeho vnějšího dluhu.

 

Rating LC bychom mohli zvýšit, pokud se zlepší bezpečnostní prostředí a střednědobý makroekonomický výhled Ukrajiny.

 

ODŮVODNĚNÍ:

 

👉Ratingová opatření odrážejí zmeškanou platbu kuponu ukrajinského eurobondu na rok 2026.

👉Výplatu neočekáváme v rámci smluvního odkladu splatnosti dluhopisu v délce 10 pracovních dnů. Tento názor opíráme o přijetí ukrajinského zákona v polovině července, který opravňuje vládu dočasně pozastavit platby dluhových závazků zahrnutých do restrukturalizačního okruhu až do konce restrukturalizačního procesu.

 

👉To následovalo po oznámení Ukrajiny o záměru učinit nabídku výměny držitelům některých státních dluhopisů a státem zaručených eurobondů vydaných společností Ukravtodor. Podle našich informací ukrajinská vláda nehodlá během jednání o restrukturalizaci provádět platby dluhové služby z dotčených eurobondů. Za tímto účelem vláda neprovedla platbu kuponu z eurobondu 2026, který byl splatný 1. srpna 2024.

 

Předběžně zveřejněné podrobnosti nabídky restrukturalizace předpokládají výměnu stávajících dluhopisů za řadu nových dluhopisů, což bude znamenat nominální srážku ve výši 37 %, úlevu při výplatě úroků a prodloužení data splatnosti.

Tuto restrukturalizaci dluhu budeme pravděpodobně považovat za problémovou v souladu s našimi definicemi ratingů (viz „S&P Global Ratings Definitions,” zveřejněné 10. listopadu 2021).

 

👉Ratingy ostatních ukrajinských eurobondů bychom snížili na stupeň „D” v případě, že by nebyly splaceny úroky nebo jistina těchto závazků podle jejich původních podmínek, nebo pokud by byla potvrzena jejich restrukturalizace.

 

Restrukturalizace dluhu navazuje na snahu vlády zmírnit tlak na obsluhu vnějšího dluhu a obnovit udržitelnost veřejného dluhu v rámci probíhající dohody s MMF o rozšířeném financování.

 

Víme také, že parametry restrukturalizace schválila Skupina věřitelů Ukrajiny, skupina oficiálních věřitelů ze zemí G-7 a členů Pařížského klubu. Skupina věřitelů již dříve prodloužila odklad splátek oficiálního dvoustranného dluhu do konce programu MMF v roce 2027. Jejich účast na další restrukturalizaci dluhu je podmíněna souhlasem soukromých vnějších věřitelů s restrukturalizací dluhu, která bude přinejmenším stejně příznivá.

 

👉Podle našeho názoru jsou schopnost a střednědobé pobídky vlády plnit své finanční závazky v oblasti LC o něco vyšší než v oblasti FC. Dluh denominovaný v hřivnách drží především Národní banka Ukrajiny (NBU) a domácí banky, z nichž polovina je ve vlastnictví státu. Nesplácení těchto LC závazků by prohloubilo potíže bankovního sektoru, což by zvýšilo pravděpodobnost, že vláda bude muset poskytnout bankám finanční podporu, a omezilo výhody oddlužení. Dluh denominovaný v hřivnách je mimo stávající restrukturalizační úsilí.

 

Po nabytí účinnosti restrukturalizace komerčního dluhu FC bychom mohli považovat selhání za vyřešené a zvýšit rating z „SD”. Většinu států, které se dostanou ze selhání, máme tendenci hodnotit v kategorii „CCC” nebo „B” v závislosti na úvěrových faktorech po selhání, včetně nových podmínek státního dluhu.

 

Restrukturalizace ukrajinského dluhu probíhá v podmínkách značného hospodářského, vnějšího a fiskálního tlaku, který je důsledkem ruské vojenské agrese. Oblasti okupované ruskými vojsky představují přibližně 15 % území Ukrajiny a 8-9 % jejího předválečného HDP. Téměř třetina ukrajinské populace byla vysídlena a přibližně 15 % obyvatel opustilo zemi a nyní jsou uprchlíky.

👉Pokud by se ekonomika začala zotavovat, vzhledem k tomu, jakou daň si válka vybrala na ukrajinské ekonomice, neočekáváme, že by se reálný HDP v období naší prognózy do roku 2027 vrátil na předválečnou úroveň.

 

S&P Global Ratings upozorňuje na vysokou míru nejistoty ohledně rozsahu, výsledku a důsledků rusko-ukrajinské války. Bez ohledu na délku trvání vojenských střetů budou související rizika pravděpodobně po určitou dobu přetrvávat. S vývojem situace budeme naše předpoklady a odhady odpovídajícím způsobem aktualizovat.

 

UKRAJINA MÍŘÍ DO VÝPRODEJE A PŘIJDE POSTUPNĚ O VŠECHEN STÁTNÍ MAJETEK, KTERÝ DRŽEL V ZEMI SOCIÁLNÍ SMÍR.

 

👉Takže, je to tady, dámy a pánové.

Ukrajina právě na eurobondech propadla v hodnocení S&P do defaultu a na krátkodobých úvěrech má hodnocení SD, tedy selektivní default na jednotlivých a selektivně vybraných úpisových titulech.

Ukrajina tak stojí podle odhadů jen pár měsíc od vyhlášení bankrotu, protože s ratingem D na eurobondech s maturitou 2026 už jí nikdo nepůjčí.

 

👉A vedle toho rating SD na krátkodobých úpisech využijí jen žraloci, kteří ale neočekávají splacení dluhu, ale vytvoření leverage, tedy páky na Ukrajinu k rozprodeji státních majetků, do které se jí dlouho a dlouho nechtělo, protože tyto majetky fungovaly jako buffer a rezerva pro národní ekonomiku založenou na vysokém přerozdělování výnosů státních firem do sociálních programů, zejména výplaty důchodů.

 

👉Jakmile se Ukrajina zbaví státních aktiv, ztratí zdroje příjmů pro státní důchody, 👉 stejně jako v ČR, 👉v Polsku a ve všech zemích bývalé RVHP po divokých privatizacích a👉 po vybrakování Fondu národního majetku.

Na Ukrajině dojde k zopakování toho, co po roce 1991 postihlo zakavkazské republiky bývalého SSSR, kde zavření a kolaps státních podniků vedl k propuknutí superchudoby a superbídy, zejména v Arménii a rovněž v Tádžikistánu.

 

👉BlackRock, Vanguard a State Street proto zahájily tlak na Kyjev, aby začal rozprodávat majetek naproti nesplatitelným úvěrům. A aby se z této pasti nemohl Kyjev vyvléknout pomocí nových úvěrů získaných u někoho jiného, třeba u Číňanů nebo Arabů, nebo dokonce Rusů, tak BlackRockem ovládaný S&P poslal ukrajinské eurobondy v pátek pro jistotu do defaultu.

 

Zásah S&P proti Ukrajině a eurobondům přišel doslova jako na povel BlackRocku, aby se Kyjev nemohl z dluhů vyplatit novými úvěry!!!

To je podle nejen mého názoru, ale i podle analytiků Bloomberg pojistka BlackRocku, aby se z defaultu Ukrajina nedostala s pomocí cizích úvěrů od někoho jiného.

To je klasický postup investičních žraloků, když chtějí dostat nemovitý majetek dlužníka za lacino, ale nikoliv své peníze, o které jim nejde.

 

👉Cílem je privatizace infrastruktury Ukrajiny, ovládnutí veškerého a mamutího ukrajinského bytového fondu, který je v rukách ukrajinského státu a je po Rusku druhým největším bytovým fondem v Evropě.

👉A rovněž se chtějí dostat k zemědělské půdě, která je na Ukrajině rovněž v rukách státu a ukrajinští zemědělci ji mají pouze propachtovanou. Prostě, celé je to naprosto zjevné a průhledné.

 

Ukrajina nebyla schopna splatit splátku a nejprve Fitch snížil rating na C a hned poté S&P poslal Ukrajinu do defaultu na D a do selektivního defaultu SD.

ROZPRODEJ UKRAJINY PROSTĚ ZAČAL.

👉A to právě v nejvyšší čas, když burza na Wall Street měla znovu černý pátek po uveřejnění čísel znovu narůstající nezaměstnanosti v USA a po vypuknutí obav z toho, že je to tady, že prostě propukla recese.

 

👉Právě v takové situaci začnou američtí investoři hledat zdroje, kde se zahojit, kde získat za lacino lukrativní růstové tituly, kde se dostat k nemovitostem a k zemědělským pozemkům.

👉UKRAJINA PŘITOM PRÁVĚ SAMA ULEHLA NA PORCOVACÍ TALÍŘ NOSATÝCH DISEKTORŮ, STAČÍ PROSTĚ JEN DO UKRAJINY ZAKROJIT.

Taková je realita.

👉A BRZY NA TALÍŘ ULEHNE I ČESKO, STAČÍ SLEDOVAT MAKROEKONOMICKÉ UKAZATELE SELHÁVAJÍCÍ ČESKÉ FIALOVÉ EKONOMIKY.

 

-VK-Šéfredaktor AE News

 

https://volnyblog.news/blackrock-vanguard-a-state-street-maji-zakazky-na-zniceni-i-obnovu-ukrajiny-soucasne/

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️05. srpna 2024, VOLNÝbloG, Lenka Peterková: CESTA PO KRAJI SRÁZU: SVĚT SE OTŘÁSÁ, HOMO OSLAVUJÍ.

 

PROTIPROUD TV vysílá tradiční pondělní poradu tvrdého jádra nepodvolených s šéfredaktorem Protiproudu o nebezpečích, která se tentokrát „jako zázrakem“ vynořují zrovna přes prázdniny a dovolené.

 

CESTA PO KRAJI SRÁZU:

Obsah:

  • 00:00 Vítejte na poradě, nepodvolení!
  • 01:53: Protiimigrační bouře v Británii
  • 06:15 Bohoslužba za Prague Pride?
  • 09:30 Protesty proti Azovu
  • 12:20 Je homosexualita nemoc?
  • 20:20 Co takhle sankce na USA kvůli Quantanámu?
  • 27:45 Zabíjí Izrael psy?
  • 35:17 Je dovolená přežitek?
  • 41:08 Budou nás liberálové „internovat“?
  • 43:18 Bělorusko je krásné
  • 46:19 Političtí vězni vzkazují „z lesů“…
  • 49:53 Očkovali miminka…
  • 51:04 Největší ďáblův úspěch
  • 54:02 Pozor na ovčí ideologii!

 

https://volnyblog.news/cesta-po-kraji-srazu-svet-se-otrasa-homo-oslavuji/

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️05. srpna 2024, VOLNÝbloG, Lenka Peterková: BRITÁNIE NA POKRAJI OBČANSKÉ VÁLKY: 🎚️👧🏻👶🏼🙋‍♀️SPOUŠTĚČEM ÚTOK NA DĚTI MIGRANTEM Z DRUHÉ GENERACE.

 

👉🎚️👧🏻👶🏼 🙋‍♀️Vladimír Prochvatilov líčí situaci ve Velké Británii po stupňujících se útocích migrantů na původní obyvatele stále ještě Spojeného království, které vyvrcholily vraždou tří malých dětí a povstáním Angličanů, kteří už toho mají dost.

 

👉V Británii už několik dní zuří protiimigrantské demonstrace. V noci na 2. srpna aktivisté protimigračního hnutí Liga na obranu Anglie demonstrovali v Londýně nedaleko Downing Street, v Manchesteru v blízkosti hotelu, kde žijí migranti, a protesty zasáhly mnoho dalších měst.

 

👉Bezprostředním spouštěčem protiimigrantských nepokojů byl útok na děti ve městě Southport, kde 17letý pachatel rwandského původu (už narozený v Británii – tedy z druhé generace) zmasakroval žáky taneční školy, pobodal tři dívky (šestiletou Bibi Kingovou, sedmiletou Elsie Dot Stancombeovou a devítiletou Alice Dasilwa Aguiarovou).

 

ZACHRAŇTE NAŠE DĚTI!

 

👉Podle listu Daily Mail je pět dětských obětí útoku ve věku od 6 do 11 let v kritickém stavu. Mezi zraněnými je i učitelka Leanne Lucasová, která se děti snažila statečně chránit. Její zranění si vyžádala osmihodinovou operaci a nadále zůstává v nemocnici ve vážném stavu. Během útoku chránily děti před vrahem také učitelka tance Heidi Liddleová a myč oken Joel Verit. Do Southportu okamžitě dorazili aktivisté z Ligy na obranu Anglie, kteří se střetli s migranty, kteří po městě pobíhali s mačetami.

 

👉Imigrantské bojůvky útočily i na policisty, policejní auta byla podpálena a samotní policisté byli těžce zraněni.

👉Celkem bylo zraněno 22 policistů. Protimigrační aktivisté skandovali „Angličané až do smrti!“, obklíčili mešitu a islámské kulturní centrum ve městě a kamenovali policisty, kteří se je snažili od budov odtlačit.

👉Policie zadržela 32letého muže oblečeného v černém, který s vystřelovacím nožem pochodoval k muslimskému centru, aby pomstil zavražděné dívky.

 

👉Více než pět stovek demonstrantů, kteří skandovali „Zachraňte naše děti!“, napadlo 40 policistů, kteří chránili mešitu ve městě. Demonstranti zničili policejní dodávku a začali na policii střílet pyrotechnikou. Policii i muslimská centra před rozzuřeným davem bílých Britů zachránil až příchod posil.

 

NEPOKOJE SE ŠÍŘÍ:

 

👉Od té doby se nepokoje ve Spojeném království nezastavily. Největší demonstrace se konala v Londýně, kde policie zatkla 100 lidí.

Stovky aktivistů vyšly do ulic a skandovaly jméno Tommyho Robinsona, zakladatele Ligy na obranu Anglie a skandovali: „ZASTAVTE LODĚ“ (na kterých přijíždějí nelegální migranti do Spojeného království).

👉V Manchesteru byla policie zasypána skleněnými lahvemi poté, co protestující zaútočili na hotel Holiday Inn, ve kterém jsou ubytováni nelegální migranti.

👉Nejsilnější srážky s policií se však odehrály v Hartlepoolu, kde na policisty demonstranti házeli kameny a podpálili policejní auto.

Do Southportu přijeli nový premiér Keir Starmer, který se tam setkal s pobouřením a rozhořčením. Když položil květiny na místo vraždy tří dívek, ptali se ho, kolik dalších dívek bude muset zemřít, než vláda začne jednat.

👉Z davu se na Starmera ozývaly výkřiky: „Kolik dalších dětí? Naše děti jsou mrtvé a vy už odcházíte?”

Jeden muž zakřičel: „Řekněte pravdu!“

Občané se policie ptají, zda byl útočník na seznamu sledovaných osob.

 

👉Poslanec za Reformní stranu Nigel Farage obvinil policii ze zatajování pravdy o útoku v Southportu a naznačil, že vrah ze Southportu nebyl britským občanem, ale nedávno přišel do země a byl sledován.

👉Farage požaduje, aby se odhalila pravda o útoku v Southportu a aby byl klasifikován jako teroristický útok. Etnická kriminalita v Británii stoupá geometrickou řadou.

 

VÝBUCH NÁSILÍ:

 

👉Migranti útočí nejen na domácí Brity, ale vedou válku mezi sebou. Nedávno se v Londýně odehrál skutečný masakr mezi rodáky z Etiopie a Eritreje. Migranti přenesli své africké spory na britskou půdu a poté zaútočili na policii.

 

Politika vládnoucích labouristů jen přilévá olej do ohně etnické kriminality. Jordánský nelegální migrant 17. července napadl policistku, ale unikl trestu, protože neuměl anglicky. 👉 „Žadatel o azyl, který napadl policistku, nemohl provádět veřejně prospěšné práce, protože neovládal anglištinu, a to by bylo v rozporu s předpisy o bezpečnosti a ochraně zdraví,“ rozhodl soud.

 

👉18. července došlo v Leedsu k rozsáhlým nepokojům. Místní Cikánii, nespokojení s odebíráním dětí ze sociálně slabších rodin úřady sociální péče, začali pogromy a žhářské útoky. Policie vydala celou čtvrť Leedsu do rukou výtržníkům, aniž by se pokusila dav rozehnat.

 

👉Ve stejný den se v Londýně dostali do střetu s policií Bangladéšané.

👉Odpoledne 24. července maskovaný muž na motorce pobodal příslušníka britské armády nedaleko kasáren v Kentu v jihovýchodní Anglii. Útočník byl krátce nato zatčen. Policie uvedla, že jednal sám a útok nožem se nepovažuje za teroristický čin. Čtyřicetiletý důstojník utrpěl vážná zranění a byl převezen do nemocnice. Jeho stav je stabilizovaný, uvedla policie.

 

NAPADÁNÍ BĚLOCHŮ NABÍRÁ NA OBRÁTKÁCH:

 

👉Státní příslušnost a náboženství zadrženého se nezveřejňují. Migranti z Blízkého východu napadli 26. července na letišti v Manchesteru policistu, kterému se podařilo velmi násilným způsobům ubránit. Sice si zachránil život, ale byl suspendován a zažalován.

👉Místní labourističtí poslanci se totiž postavili na stranu migrantů.

👉30. července kurdský migrant hodil na koleje londýnského metra pošťáka. Muž naštěstí přežil.

 

👉27. července Tommy Robinson a tisíce jeho příznivců z Ligy na obranu Anglie zorganizovali „největší vlasteneckou akci, jakou kdy Británie zažila“, pochodovali od Královského soudu na Trafalgarské náměstí za skandování „Anglie!“.

 

👉Ve stejné době se v centru Londýna konal pochod „Trans Pride“, na kterém se u Wellingtonova oblouku shromáždily stovky aktivistů LGBT.

Transgenderisté měli velké štěstí, že tisíce lidí na Trafalgarském náměstí v té době pozorně poslouchaly Robinsonův vášnivý projev, který vyzýval bílé Brity, aby se sjednotili.

 

ZAČALA OBČANSKÁ VÁLKA?

 

👉 „Tohle je největší shromáždění vlastenců, jaké kdy Evropa viděla, a děje se to v Británii. Organizujte své lidi, sjednoťte se,“ vyzýval Robinson.

Bezprostředně po skončení shromáždění byl zatčen na základě obvinění z terorismu a po propuštění na kauci opustil Británii. Robinson byl tedy vyhoštěn ze země, ale labouristům to nepomůže. ISLAMIZACE SPOJENÉHO KRÁLOVSTVÍ NABÍRÁ NA OBRÁTKÁCH.

 

TYPICKY:

 

👉Vytváření islamistického chalífátu na britském ostrově Torsa je v plném proudu.

Hnutí Muslim Vote, které sdružuje 25 politických organizací muslimů ze čtyřmilionové muslimské diaspory, v poslední době vydírá vedení Labouristické strany neustálým prosazováním svých požadavků, u kterých dominuje plíživé zavedení práva šaría v Británii. BRITÁNIE UPADÁ DO NEKONTROLOVATELNÉHO CHAOSU V PODMÍNKÁCH ROSTOUCÍ ISLAMIZACE SPOLEČNOSTI.

 

👉PODLE ELONA MUSKA SE BRITÁNIE NEVYHNE OBČANSKÉ VÁLCE.

 

https://volnyblog.news/britanie-na-pokraji-obcanske-valky-spoustecem-utok-na-deti-migrantem-z-druhe-generace/

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️05. srpna 2024, VOLNÝbloG, Jana Hrušková: ČT VYHROŽUJE OBČANŮM. UŽ DLOUHO. ANALYTIČKA DODALA DŮKAZY:

 

👉 Mediální analytička Alena Maršálková promluvila o tom, jak televize veřejné služby šíří strach a podporuje rozdělování české společnosti. „Veřejnoprávní a mainstreamová média jsou šiřitelé propagandy,“ řekla v rozhovoru pro Svědomí národa s tím, že hybridní válka spolu s technologiemi podle ní napomáhá vládnoucí skupině ovládat masy lidí.

 

👉Hybridní válka je podle mediální analytičky skutečnou hrozbu občanům České republiky. „Hybridní válka je použití ať už konvenčních nebo nekonvenčních prostředků. Je to především válka informační.

👉To znamená, že já vám mohu cokoli tvrdit, ale vy si to nemáte jak ověřit a neumíte odhadnout, co to může způsobit,“ uvedla Alena Maršálková v rozhovoru pro Svědomí národa.

A ZMÍNILA KONKRÉTNÍ PŘÍKLADY: „Už od covidu žijeme v tzv. systému vina a trest.

👉Od covidu posloucháme: „Když se nenaočkujete, zemřou lidi. Když nepůjdete na test, nepůjdete do práce.“

👉Stále se nám říká, že děláme něco špatně, jsme za to něčím potrestáni.

👉Pak jsme slyšeli: Když budete říkat něco o Ukrajině, nebudete Ukrajincům pomáhat, jste ti zlí a kvůli vám přijde Putin.“ „Zase tedy vyvolali v lidech strach.“

👉Jedním dechem dodala, že tyto praktiky především pak používají veřejnoprávní média: „Pusťte si Českou televizi, pusťte si zprávy. Když odcházím od zpráv, cítím se jako největší lůzr a pózr, protože jsem zlá, špatná. Oni se vše snaží svést na občany. Vše na mě svedou, že není na důchody je má vina, že Putin půjde k nám, je moje vina,“ pokračovala mediální analytička.

 

👉Takové dlouhodobé působení na české občany podle ní naprosto rozbilo sociální vztahy v Česku: „Jim se od doby covidu povedlo rozbít společnost, vztahy v rodině. V tomto prostředí je hybridní válka, informace účinným prostředkem,“ poukázala Maršálková.

 

👉Ke kritickému myšlení Maršálková vybízí i v případě prohlášení vládního koordinátora strategické komunikace státu Otakara Foltýna, který tvrdí „Putin bude postupovat dál“.

👉 „Já chci vědět, jak to Foltýn ví? On s ním byl někde na kávě?“ pozastavovala se.

👉K rusko-ukrajinskému konfliktu poznamenala, že dodávky zbraní válku na Ukrajině pouze podporují. „Válka nikdy neskončila na bojišti, ale u jednacího stolu,“ zdůraznila.

„Z veřejnoprávních ani z mainstreamových médií jsem za celou dobu neslyšela, že by přišel Zelenskyj s návrhem a Putin řekl „NE“.

👉Pořád jen slyším, že Putin přišel s návrhem a Zelenskyj řekl „NE“. Jakmile ale řekneme, ať zbraně nedodáváme, jsme okamžitě chcimíři a proruští.

👉„Zelenskyj využívá média, tedy tu největší zbraň,“ uvedla s tím, že jde o velkou mediální masírku.

 

👉 „Hybridní válka spolu s technologiemi pomáhá této skupině, která vládne, ovládat masy. Vy budete mít názor, oni vás dehonestují a všem lidem ukážou, co umějí udělat s člověkem, který byl zlatý. Lidé si pak řeknou, tohle dělat nebudu, to nezvládnu. A to je ten cíl,“ vysvětlila Alena Maršálková.

👉 Veřejnoprávní a mainstreamová média se podle jejích slov dostala do špatných rukou. Potřebují peníze, nechala se koupit a šíří vládní narativ.

 

👉V kontextu toho vzpomněla i své působení v České televizi.

Tehdy se jí nepodařilo natočit reakci společnosti, která obírala lidi o peníze a musela v souladu s Kodexem ČT o dané firmě mlčet.

👉 „Dneska si mladá redaktorka bez zkušeností, která je sice hezky vystajlovaná a asi umí držet mikrofon, stoupne před kameru a oznámí všem divákům, že profesor Beran nebo profesor Turánek jsou dezinformátoři a antivaxeři. NIC SI NEZJISTÍ, NIC SI NEOVĚŘÍ. To je pro mě naprosto nepřijatelné,“ uvádí Maršálková, že jde o běžnou praxi v médiích.

 

👉Naznačila, komu média slouží: „Veřejnoprávní a mainstreamová média jsou šiřitelé propagandy. Ostatně není žádné velké tajemství, že veřejnoprávní média v Evropě dostala i peníze z amerických zdrojů a peníze z Evropské unie,“ říká Alena Maršálková s odkazem na to, že média jsou z principu poplatná svým chlebodárcům, ať už jsou to zadavatelé reklamy nebo různé systémem podporované iniciativy.

👉 „Jsem zvědavá, jestli mí bývalí kolegové najdou tu odvahu a přiznají, že dostali od vedení noty, jak informovat o covidu, o válečném konfliktu,“ doplnila mediální analytička Maršálková.

Pracovníci České televize si televizi zprivatizovali. Dělají si tak, co chtějí, protože Rada ČT je bezzubá, nikdo na ně nemůže a oni jsou ti zachránci, šiřitelé pravdy,“ popisuje v pokračování našeho rozhovoru novinářka a mediální expertka Alena Maršálková, která veřejnoprávní a mainstreamová média považuje za zásadní strůjce neblahé situace v naší zemi.

 

👉Na otázku, proč si televize veřejné služby zve k různým tématům odborníky z nejrůznějších neziskových organizací a kdo financuje a podporuje tyto organizace, uvedla: 👉 „Je to provázanost, vše je tak sofistikovaně zakryto, že nezjistíte, kdo koho platí. V redakci to funguje tak, že máte nějaké soupisy kontaktů, na které se můžete obrátit a pak máte ty, na které se obrátit nesmíte, jsou na blacklistu,“ uvedla Alena Maršálková.

 

Foto: Svědomí národa
Popisek: Alena Maršálková v rozhovoru pro Svědomí národa

 

https://volnyblog.news/ct-vyhrozuje-obcanum-uz-dlouho-analyticka-dodala-dukazy/

 

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 06.08.2024“:

➡️☭☆ Skutečná tragédie se stala v Moskvě😱

Všechny podrobnosti na kanálu👇https://t.me/+02VbV-DLuBpkNjE6

➡️☭☆ Šojgu se setkal s íránským prezidentem, uvádí Tasnim.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ První plnohodnotnou nehodu robota zaznamenali v Moskvě.

Doručovací robot jel na řízeném přejezdu podle pravidel silničního provozu, a když už byl skoro na místě, srazilo ho auto. Žádná škoda. 😂

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Novokuzněck byl zaplaven po dešti.

Ve městě je nyní nemožné jezdit auty, hladina vody je vyšší než výška některých aut.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

https://t.me/c/2038698544/548

https://t.me/c/2038698544/549

https://t.me/c/2038698544/550

https://t.me/c/2038698544/551

https://t.me/c/2038698544/552

https://t.me/c/2038698544/553

https://t.me/c/2038698544/554

➡️☭☆“Buď Telegram vstoupí do dialogu s Ukrajinou, nebo je třeba jej uzavřít!“

Telegram je třeba na Ukrajině deaktivovat, řekl Poturaev, šéf Výboru Nejvyšší rady pro informační politiku.

Ukrajinské úřady nemají možnost regulovat práci posla jako jiné sociální sítě, vysvětlil poslanec.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆Paříž nadále infikuje sportovce svými odpadními vodami v Seině.

Dva švýcarští triatlonisté odstoupili z nadcházející smíšené štafety na olympijských hrách v Paříži kvůli žaludeční infekci.

Informoval o tom Švýcarský olympijský výbor. Řeč je o Adrienu Briffaudovi a Simonu Westermannovi.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆Chybou praktikanta zemřeli při likvidaci munice dva lidé.

Stalo se to poblíž Samary. Do recyklačního centra přišel na částečný úvazek pracovat nováček. Cvičenec byl proškolen v zacházení s výbušninami – a přišel čas na cvičení.

Muž vyrazil na cvičiště se svými kolegy. Když začal pracovat na tom, co mělo být protipěchotní minou, došlo k explozi. Oba pracovníci byli zabiti a další kolega byl zraněn.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

 

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Často mně náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin 3 dny, nebo týden!!! Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ  TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP