Kansas právně obviňuje společnost Pfizer za klamání veřejnosti o své takzvané „vakcíně COVID-19“

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi zde:

 

31.7.2024

Lance D Johnson 

Každá osoba, která protestovala proti zavedení vakcín proti COVID-19, byla pomlouvána, cenzurována a deplatformována za šíření smrtících „dezinformací“. Lékaři, kteří varovali před vakcínou COVID-19, byli zbaveni lékařské licence a byli vyloučeni lékařskou komunitou. Byl povolen pouze jeden narativ: že vakcíny jsou „bezpečné a účinné“.

Během této doby velkého podvodu bylo farmaceutickým gigantům otevřeně dovoleno využívat populaci svými genetickými experimenty, které replikují biologické zbraně v lidských buňkách. Nyní, po třech letech drancování světa svými vyprávěními o strachu a kontrole, čelí farmaceutické společnosti obrovskému odporu. Celé státy podnikají kroky proti farmaceutickým společnostem, které lhaly americkému lidu a zbytku světa.

Příkladem může být  stát Kansas, který nyní účtuje společnosti Pfizer poplatky za to, že uvedla více nepravdivých tvrzení a uvedla veřejnost v omyl ohledně své vakcíny proti COVID-19. Žaloba předložená okresnímu soudu okresu Thomas obviňuje společnost Pfizer z porušení kansaského zákona o ochraně spotřebitele tím, že zkresluje účinnost vakcíny a skrývá známá rizika. Žaloba se domáhá blíže nespecifikované peněžní škody od společnosti Pfizer, která má v minulosti zločinné záznamy a v minulosti podlehla velkým dohodám za páchání podvodu.

Kansaský generální prokurátor Kris Kobach uvedl: „Pfizer učinil několik zavádějících prohlášení, aby oklamal veřejnost o své vakcíně v době, kdy Američané potřebovali pravdu.“

Příběh o vakcínách „jsou bezpečné a účinné“ se hroutí

Jak se narativ o vakcínách začíná hroutit, svět se dozvídá, že „dezinformace“ o vakcínách COVID-19 byly spáchány farmaceutickými společnostmi – netýkajícími se občanů, ani hlídacích skupin a ne zastánců lékařské svobody. Společnosti stojící za tímto globálním experimentem vědomě uvedly nepravdivá tvrzení o produktu, který měl vážná, život ohrožující rizika a žádný důkaz o účinnosti. Tato obvinění jsou jen začátkem obhajoby obhájců svobody zdraví.

Za prvé, Pfizer tvrdí, že jejich produkt je „vakcína“. Během zavádění „vakcín“ COVID-19 změnila americká Centra pro kontrolu nemocí (CDC) definici „vakcíny“, aby se přizpůsobila selháním experimentu s mRNA. Definice CDC z roku 2018 uváděla, že vakcína je „produkt, který stimuluje imunitní systém člověka, aby vytvořil imunitu vůči konkrétní nemoci a chrání osobu před touto nemocí“. V září 2021 změnilo CDC tuto definici na „Přípravek, který se používá ke stimulaci imunitní reakce těla proti nemocem“.

Vakcína proti COVID-19 nejenže nevytváří imunitu vůči konkrétní nemoci, ale také neochrání jedince před inzerovanou nemocí a nedokáže stimulovat trvalou imunitní odpověď proti jakékoli nemoci.

Kansas obvinil Pfizer ze čtyř případů dezinformací a nepravdivých tvrzení

Skrytí rizik těhotenství: Krátce poté, co společnost Pfizer uvedla na trh svůj produkt, skryla důkazy, které spojovaly jejich vakcínu s těhotenskými komplikacemi , včetně rizika potratu a rizika vylučování, která ohrožují neočkované těhotné matky, pokud jsou v těsné blízkosti lidí, kteří byli nedávno. očkovaný.

Odmítnutí rizika zánětu srdce: Kansas poskytuje důkazy, že společnost Pfizer zatajila souvislost mezi svým produktem a myokarditidou a perikarditidou (zánět srdce a jeho okolí). Počáteční dokumenty společnosti Pfizer podrobně popsaly tato závažná rizika a zmiňovaly riziko zesílení závislého na protilátkách, které způsobuje, že očkovaní jedinci prožívají závažnější onemocnění, když jsou později vystaveni původci.

Přehnaná účinnost vakcíny proti novým kmenům koronaviru: Kansas také obviňuje Pfizer z falešné reklamy na svou vakcínu jako prevenci budoucích kmenů koronaviru. Protože koronaviry rychle mutují a nakonec si vyvinou nové vlastnosti, neexistuje žádný vědecký precedens pro vakcínu, která by definitivně fungovala proti budoucím variantám. Společnost Pfizer však tvrdila, že jejich vakcína byla účinná proti všem mutacím původního kmene.

Zavádějící veřejnost ohledně prevence přenosu: Kansas volá Pfizer za nepravdivé tvrzení, že jejich vakcína zabrání konkrétní nemoci a zastaví přenos této nemoci. Tato nepravda byla odhalena brzy, když se „průlomové případy“ staly normou a imunita vůči infekci se během dvou měsíců vytratila, pokud vůbec kdy existovala. To vedlo k opakovaným infekcím u očkovaných a vážným následkům, které byly klamavě a jednomyslně hlášeny (bez důkazů) jako „mírnější“ ve srovnání s infekcí u neočkovaných.

S těmito věrohodnými obviněními, která se nyní rýsují, musí Pfizer čelit následkům za lhaní , manipulaci a klamání veřejnosti o nebezpečném a smrtícím experimentu  , který byl vnucen světové populaci.

Mezi zdroje patří:

Greenmedinfo.com

 

Justice.gov

 

TheEpochTimes.com

 

ChildrensHealthDefense.org [PDF]

 

NCBI.NLM.NIH.gov

 

NaturalNews.com

 

IDSociety.org

 

Saveusnow.org.uk

 

ZDROJ:

https://www.naturalnews.com/2024-07-31-kansas-charges-pfizer-misleading-public-covid19-vaccine.html

 

Každá maličkost pomáhá, děkujeme všem, kteří částkami od 5Kč do 1000,- Kč měsíčně pomáhají našemu společnému boji proti cenzuře. Podpořit naši činnost můžete od 5 kč do libovolné částky na účet:
DĚKUJEME.
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“: 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
SWIFT: KOMBCZPP
DĚKUJEME 🌹👍🍀
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.comr

31.07.2024: VEČERNÍ ZPRÁVY: „IZRAEL ČEKÁ SOUDNÝ DEN“: SMRTÍCÍ ULTIMÁTUM HAMÁSU PO ZABITÍ LÍDRA ISMAILA HANIYEHA V ÍRÁNU

 

📌31. července 2024, JINDŘICH KULHAVÝ: KAVČÍ HORY A DEMOKRACIE? KDE BY SE TAM VZALA?

 

👉Na pomyslném vrcholu českého televizního vysílání se cosi děje. Jestliže se blíží uvedení nových koncesionářských poplatků za příjem ČT a ČRo, zároveň se zvedá kritika vůči těmto postsocialistickým molochům nazývaných jako veřejnoprávní média. Netušíme, jak to máte Vy, ale Český rozhlas jsem neměl puštěný asi 35 let a u České televize se díky liberalizaci jejího vysílání dá dívat pouze velmi zřídka na sportovní relace či na návraty do dávné historie. Snad jedině to opravňuje vysílání z Kavčích hor, protože například zprávy a publicistické pořady zabývající se politikou jsou propagandistickým odpadem a reklamou liberalismu. Nestrannost je v jejich případu sprostým slovem.

 

👉Vnímáte-li televizi jako zdroj zábavy, což je většinou velmi zkreslené, jistě občas najdete v širokém spektru dosažitelných stanic svůj pořad. Už dávno to není jen o jednom molochu, takže v podstatě Českou televizi nepotřebujete. Zvláště, když kvalitu moderátorů nahradila pouhá profesionality v oblasti lží a manipulací. Přeplácené ,,HVĚZDY“ přinášející nám jedinou pravdu a ideologii jsou dlouhodobým obsahem vysílání ČT1 a ČT24, zatímco ČD :T působí systematicky na děti. Už jen duhové logo určené nejmenším musí v jejich rodičích probouzet nesympatie. Tedy pokud jsou normální a dokážou rozeznávat podprahové vjemy.

 

👉Výměna ředitele České televize vzbuzovala u mnohých obavy, co se s celým tím kolosem stane. Volání po potřebě navýšit příjmy ČT pomocí většího výběru koncesionářských poplatků bylo vyslyšeno jen částečně, i tak se lid bouří a je plno domácností odhlašujících své přístroje. Na to zareagovali poslanci a započítali mezi technologie používané ke sledování ČT a ČRo i u mobilní telefony a počítače. Nemusíte vlastnit ani přístroj schopný přijímat tato vysílání, stačí, že máte elektřinu či telefonní číslo nebo internet, a jste automaticky diváky či posluchači zmíněných stanic. Amen. A jste-li majitelem firmy mající více zaměstnanců, jste dle logiky politiků povinní za ně platit přesto, že oni své ,,POVINNOSTI“ hradit poplatky plní v soukromém sektoru. Jde tedy o zdvojení příjmů státních institucí, přičemž částky plynoucích z firem jsou svou výší unikátní skrytou daní obrovskou svým objemem.

 

👉Odpovědí vedení ČT na kritiku ze strany stále naštvanějších občanů se stalo zbavení se kontroverzního moderátora Wollnera a jen o pár měsíců později další hlásné trouby liberalismu a eurohujerství Nory Fridrichové a celého pořadu 168 hodin plného manipulací, lží a uměle vytvářených konstrukcí převedených do líbivých polopravd bez reálného kontextu. Vzhledem k tomu, že jsme se párkrát stali jedním z terčů špinavé propagandy redakce pořadu, byť ne tím hlavním, a fotografie autora článku byla uveřejněna i na obrazovce, aniž by nás někdo někdy kontaktoval, zeptal se na cokoliv, či se aspoň snažil konfrontaci, jsme odpůrci podobného přístupu médií.

 

👉Nejde jen o Wollnera či Fridrichovou, špinavých populistů v čele s Moravcem je na Kavčích Horách mnohem více. Naprosto nesolidní a neseriózní způsob přenášení informací je do očí bijící, přesto má ČT stále vysokou sledovanost a mix jejích pořadů přitahuje mnoho snadno ovlivnitelných diváků. Vnímáme zásadní nespravedlnost v tom, že ostatní stanice se musí živit sami a svou propagandu liberalismu, která se ve skutečnosti od České televize zase tak moc neliší, musí vysílat za své. Navíc bez vynucování jakékoliv pozornosti v podobě měsíčních úhrad jakési daně. I tak jde o úlitbu, čti korupci, ze strany politiků vůči zaměstnancům médií.

 

👉STÁT MÁ VE SVÉ MOCI MOCNÉ MÉDIUM OVLÁDANÉ POLITICKÝMI STRANAMI. Veřejnoprávní médium tak není správný název, je to státní, politické a rozhodně ideologií poznamenané vysílání. Nikoliv nestranné, nutící k zamyšlení a poskytující různé varianty. Česká televize neříká, co se přesně děje, ona nám podstrkuje to, jak máme dění ,,SPRÁVNĚ“ chápat. A to ještě za peníze, které z nás stát dostane za každou cenu. A když by se ředitel či managment vzepřel, ještě tu máme instituci, čtěte prodlouženou ruku politiků, která dohlíží na samotné vysílání a může ovlivnit dění v celé organizaci. Rady ČT a ČRo jsou odrazem mocenského boje politiků.

👉Jediný Babiš podcenil tuto velkou sílu a v době svého vládnutí nedokázal Českou televizi dostat do oblasti svého vlivu. A na následky trpí dodnes.

 

👉VYHODIT TELEVIZNÍ PŘÍSTROJ UŽ TEDY NEPOMŮŽE A OD POPLATKŮ VÁS TO NEOSVOBODÍ.

👉Proto tvrdíme, že JE ČAS NE GENERÁLNÍ REBÉLII A ODMÍTNUTÍ OD LEDNA PLATIT JIDÁŠSKÝ PENÍZ PROPAGANDISTŮM LIBERALISMU. Pokud to však nebude celorepublikový protest, nebude to mít svou váhu. Nemohli bychom aspoň jednou ukázat pospolitost českého národa?

👉Česká televize je ukázkou ztráty soudnosti, demokracie a smyslu pro realitu.

👉ZÁROVEŇ ŠPINAVOU PRACÍ ČÁSTÍ SVÉ PRODUKCE OVLIVŇUJE TU ČÁST NÁRODA, KTERÁ JE NESCHOPNA ROZEZNÁVAT PRAVDU OD LŽI A MANIPULACE. Je čas se vzepřít.

 

U ČRo netušíme, jak a co vysílá, nesledujeme ho. Možná je to podobné, ale nesoudíme to, co nedokážeme posoudit.

 

https://www.inadhled.live/uvaha-dne/kavci-hory-a-demokracie-kde-by-se-tam-vzala-/

 

 

📌31. července 2024: ♨️ Předseda Sněmovny Reprezentantů USA Johnson:

Bílý Dům Měl Všechny Možnosti Odsoudit Ostudné Zesměšnění Poslední Večeře Na Olympijských Hrách, Ale Odmítl To Udělat.

Jejich mlčení by mělo být považováno za souhlas. Více než 200 milionů křesťanů v Americe by to mělo vzít na vědomí.

https://t.me/to_je_nas_svet/28072

 

 

📌31. července 2024: PROBLÉM PRÁVĚ TEĎ JE, ŽE HLUBOKÝ STÁT, KABALA, SI NAVZÁJEM JDOU PO KRKU. To je někdy velmi obtížné sledovat.

 

Vždy je lepší vše pár dní pozorovat a nic k tomu neříkat.

Celý svět je v ohni.“ Chaos propuká všude, jen v Německu (zejména na Západě) všichni ještě spí a drží se systému, dál se nechají držet v křeččím kole a čekají na další vakcínu a klobásu.

Jak dlouho bude Německu trvat, než ho chaos dožene?

Dokud zde všichni budou vycházet do ulic proti RÄÄCHTZ/, ještě nebylo dosaženo bodu.

Do federálních voleb zbývá necelý rok. Pravděpodobně se to stane i zde.                                             https://t.me/Q_Faktor_Germany

 

 

📌31. července 2024: SKANDÁLNÍ: LAUTERBACH CHCE ROZDÁVAT STATINY 5LETÝM DĚTEM

 

Statiny pro děti. Karl Lauterbach, náš ministr zdravotnictví, chystá zákon, který se dotkne dětí již od pěti let. Podle tohoto zákona by měly být děti v budoucnu při preventivních prohlídkách vyšetřeny na srdeční choroby a případně léčeny statiny. Statiny jsou silné léky na snížení cholesterolu a lipidů, ale nejsou bez rizika.

 

💡 O ČEM JE TOTO VIDEO?

 

Návrh zákona Karla Lauterbacha: Proč by měly být dětem podávány statiny?

Nežádoucí účinky statinů: cukrovka, poškození jater, dysfunkce ledvin a další.

Kritika a názory odborníků: Proč je mnoho lékařů proti tomuto plánu.

Dlouhodobé studie a rizika: Co skutečně říká věda o statinech u dětí?

 

🚨 PROČ BYSTE TO MĚLI VĚDĚT?

 

Rozhodnutí dávat dětem takové léky by mohlo mít dalekosáhlé následky. Nejde jen o krátkodobé účinky, ale o dlouhodobé blaho našich dětí. Obavy už vyjádřili odborníci jako Josef Hecken nebo Karla Reiman.

https://purazell.de

 

 

📌31. července 2024: 🇵🇸📢 REPRODUKTORY V MEŠITÁCH NA CELÉM ZÁPADNÍM BŘEHU TRUCHLÍ NAD UMUČENÝM VŮDCEM ISMAILEM HANIYEHEM A VYZÝVAJÍ K VŠEOBECNÉ MOBILIZACI.

https://t.me/absurdnisvet/76927

 

🇷🇺🇵🇸 NÁMĚSTEK RUSKÉHO MINISTRA ZAHRANIČÍ MICHAIL BOGDANOV ŘEKL: „ATENTÁT NA ŠÉFA POLITBYRA HAMÁSU ISMAILA HANIYEHA JE ABSOLUTNĚ NEPŘIJATELNÝ POLITICKÝ ZLOČIN, KTERÝ POVEDE K DALŠÍ ESKALACI NAPĚTÍ.“

https://t.me/absurdnisvet/76928

 

 

📌31. července 2024: 🇮🇷⚔️ 🇮🇱 ÍRÁNSKÝ PREZIDENT: „ÍRÁN BUDE BRÁNIT SVOU ÚZEMNÍ CELISTVOST A ČEST A ZAJISTÍ, ABY TERORISTICKÍ ÚTOČNÍCI ČINILI POKÁNÍ ZA SVÉ ZBABĚLÉ ČINY.“

https://t.me/absurdnisvet/76929

 

🇮🇷🇵🇸 🇵🇸💥 🇮🇱 ÍRÁNSKÝ VŮDCE ALÍ CHAMENEÍ:

🎙 ZLOČINECKÁ, TERORISTICKÁ SIONISTICKÁ ENTITA SI TÍMTO ÚTOKEM ULOŽILA NEJTVRDŠÍ TREST.

🎙 VZHLEDEM K TOMU, ŽE K POKUSU O ATENTÁT DOŠLO NA NAŠÍ PŮDĚ, JE NAŠÍ POVINNOSTÍ POMSTÍT HANIYEHOVU KREV.

https://t.me/absurdnisvet/76930

 

 

📌31. července 2024: 💥💥💥💥💥💥💥💥💥

Překlad: SPOLKOVÁ REPUBLIKA NĚMECKO JE TEN PRAVÝ NEPŘÍTEL NĚMECKA!!

 

BILD píše: Spolková republika Německo, která se připravuje na válku proti Rusku!

 

Komentář admina: Nepřátelé Německa jsou američtí imperialisté,

kteří zapálili Evropu, aby ji mohli trvale ovládat, vykořisťovat a drancovat.

 

Německo a Rusko sdílí hluboké přátelství a lidé v obou zemích sdílejí hlubokou touhu po míru.

 

Skutečný Němec válku s Ruskem nechce a nezúčastní se jí!

 

⬇️ ⬇️ ⬇️ ⬇️ ⬇️ ⬇️ ⬇️ ⬇️

 

Spolková republika Německo je správním orgánem USA za okupované Německo‼️

t.me/poxmonkeys   https://t.me/absurdnisvet/76931

 

 

📌31. července 2024: JA MYSLIM, ZE TO ZNATE: Za odpracovanú prácu 💰zaplatíš daň.

Koupis stavebni pozemek, 💰zaplatis dan, nakoupis material a 💰zaplatis DPH, postavis si dum a pak 💰cely zivot kazdy rok platis 💰dan z pozemku a💰 dan z nemovitosti. PROC?!!! 💰Koupis si auto a 💰zaplatis DPH, v rajchu pak💰 kazdy rok platis AUTO-DAN.

💰To samy je s potravinami a 💰jinym zbozim.

💰Pojisteni je opet zdaneny atd. atd.

Je to normalni? Ne to je ztahovani lidi z kuže.

👉Bud jsi zlocinec a 👉bohaty nebo jsi normalni clovek a platis kam se podivas…a kdyz neplatis tak te zavrou do kriminalu🤮a zůstanes s holou prdeli

 

 

📌31. července 2024: 🇩🇿 ALŽÍRSKÉ MINISTERSTVO ZAHRANIČÍ: „ZLOČIN ATENTÁTU NA HANIYEH MÁ ZA CÍL UVRHNOUT REGION DO CYKLU VÁLEK, Z NICHŽ MAJÍ PROSPĚCH SIONISTIČTÍ OKUPANTI.“

https://t.me/absurdnisvet/76944

 

 

📌31. července 2024: 🇮🇷 PO ZAVRAŽDĚNÍ VŮDCE HAMASU ISMAILA HANIYEHA VZTYČIL ÍRÁN RUDOU VLAJKU NA KOPULI MEŠITY JAMKARAN.

https://t.me/absurdnisvet/76945

https://t.me/absurdnisvet/76946

https://t.me/absurdnisvet/76947

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️30.07.2024, Times Of India, Roman Kirsch: „IZRAEL ČEKÁ SOUDNÝ DEN“: SMRTÍCÍ ULTIMÁTUM HAMÁSU PO ZABITÍ LÍDRA ISMAILA HANIYEHA V ÍRÁNU…

 

https://youtu.be/dhsWHPQFgzM?si=j8lfYzCq7xWIO0TZ

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️30.07.2024, Times Of India, Roman Kirsch: SMRT ISMAILA HANIYEHA, ŠÉFA HAMÁSU: ÍRÁN NAPADEN Z CIZÍ ZEMĚ; SELHALA PROTIVZDUŠNÁ OBRANA; RAKETA ZACÍLILA PŘESNĚ NA REZIDENCI LÍDRA HAMÁSU V ÍRÁNSKÉM TEHERÁNU

 

https://youtu.be/3CKQ9wo_–I?si=Ipw5quIkwnZLQNAQ

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️30.07.2024, Times Of India, Roman Kirsch: PUTIN A ERDOGAN PORUŠILI MLČENÍ VE VĚCI VRAŽDY ISMAILA HANIYEHA; PRVNÍ REAKCE ÍRÁNU NA JEHO SMRT

 

https://youtu.be/7jX2uU2_QBs?si=gWspI1iKTI_VzvLu

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️30.07.2024, Times Of India, Roman Kirsch: HIZBALLÁH „ZABIL IZRAELSKÉ VOJÁKY“ V ODVETNÉM ÚTOKU; RAKETY A DRONY PRŠELY NA ZAŘÍZENÍ IDF

 

https://youtu.be/nKmhaxKJufM?si=57zRX03kyB9R_nBj

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️31. července 2024: in.noviny.cz. Jan Menšík: KATEŘINO, STAČILO, REAGUJE LIPAVSKÝ NA STÍŽNOSTI KONEČNÉ PROTI NÁVŠTĚVĚ BOJOVNÍKŮ AZOVU V PRAZE.

 

👉Předsedkyně komunistů a europoslankyně Kateřina Konečná brojí proti návštěvě příslušníků ukrajinské brigády pluku Azov v Praze. Podle ní jde o neonacisty. Stejnou rétoriku užívá ruská propaganda. To jí připomněl následně i ministr zahraničí Jan Lipavský (Piráti), když kontroval řečnickou poznámkou, že si není jistý, jaký stát Konečná vlastně hájí.

 

👉Do Prahy ve středu přijedou příslušníci 3. brigády pluku Azov👹, jenž se výrazně proslavil zejména tvrdošíjnou obranou železáren a oceláren Azovstal v ukrajinském Mariupolu v prvních měsících války, kterou v únoru 2022 rozpoutalo Rusko. 😂

 

Někdejší pluk Azov👹 je často terčem nejen ruské propagandy, ale i příznivců režimu Vladimira Putina 😂. Označují je za nacisty 👍. A stejný narativ nyní v dopise adresovaném ministru zahraničí Janu Lipavskému (Piráti) akcentovala šéfka KSČM a europoslankyně Kateřina Konečná 👍.

 

👉 „Pluk Azov je to nejhorší z ukrajinského nacionalismu a neonacismu 👍. Pluk založený rasistou, členem Pravého sektoru Andrejem Biletským přezdívaným „Bílý vůdce“ (v současné době velitel zmíněné 3. útočné brigády), vedený Denisem Prokopenkem, neonacistou a fotbalovým chuligánem Dynama Kyjev 👍. Ostatně činnosti tohoto pluku v minulosti kritizoval mj. i Úřad vysokého komisaře OSN pro lidská práva,“ píše Konečná v dopise 👍.

 

👉 Některá evropská města jako třeba Berlín či Brusel podle ní návštěvu této „ultranacionalistické součásti ukrajinské armády“ 👉 pro odpor části veřejnosti zrušila 👍 a 👉 Česko by tak podle ní mělo učinit taktéž 👍.

 

👉 Pluk Azov vznikl krátce po anexi Krymu v roce 2014 jako jedna z prvních reakcí na okupování Donbasu. Vstupovali do něj zčásti i přívrženci nacionalismu a krajní pravice. Dnes je složení i nahlížení na brigádu Azov odlišné, prošla reorganizací a je součástí ukrajinské armády. Nyní je považována za elitní jednotku, kterou ukrajinské vedení například poslalo do tvrdých bojů o Avdijivku.

 

Odpověď od šéfa české diplomacie Lipavského na sebe nenechala dlouho čekat. Na síti X Konečné připomněl, že Rusko je tím, kdo se dopouští odsouzeníhodných skutků na Ukrajině 😂.

 

👉 „Kateřino, stačilo. Při čtení jsem zaváhal, za jaký stát jste to byla zvolena. Brzy si připomeneme výročí okupace sovětskými tanky. Ty stejné tanky nyní vraždí na Ukrajině a Putin by je rád viděl ještě dál,“ reagoval ministr zahraničí Jan Lipavský (Piráti) v narážce na Konečné koalici Stačilo!, za niž kandidovala úspěšně do Evropského parlamentu.

 

👉„Jestli někdo napodobuje nacisty vražděním a unášením dětí, je to Rusko 😂,“ dodal ministr. 👹

 

Pražská beseda s ukrajinskými bojovníky je součástí turné po Evropě. Vedena bude v ukrajinštině a podle pořadatelů se jedná o neformální setkání s besedou a charitativní aukcí, jejíž prostřednictvím je možné podpořit obránce Ukrajiny. Na potřeby bojovníků půjdou i veškeré získané prostředky. Cena vstupenky byla stanovena na 500 korun. Původně se akce měla konat v klubu Endrofin v pražských Vršovicích.

 

KLUB AKCI ZRUŠIL:

👉 Organizátoři ale v úterý besedu v klubu zrušili, akce se podle mluvčí jednotky Ljeny Vesňjany uskuteční na jiném, zatím tajném místě!!!

👉 „Akci jsme zrušili z bezpečnostních důvodů. (??? Čeho že se bojíte???)) Více sdělit nemohu. Akce se bude konat, ale místo upřesníme během zítřka,“ řekla Seznam Zprávám mluvčí.

 

Manažerka klubu Endorfin Adéla Rašková následně Novinkám sdělila, že ke zrušení akce došlo z popudu podniku, jenž nechce mít s válečně motivovanou akcí nic společného. Když Azovu akci ve svých prostorech pronajali, netušili, o jaký typ akce přesně půjde.👍

 

👉 „Nedávno nás oslovil klient s žádostí o pronájem sálu pro nahrávání podcastu, což je v Endorfinu běžné. Klient neposkytl bližší informace a nic nenasvědčovalo tomu, že by se mělo jednat o válečně motivovanou akci.

👉 V pátek 26. 7. jsme od třetí strany dostali informaci, že se jedná o politický vojenský sraz. Proto jsme se po obdržení této informace spojili s organizátorem a z naší strany neprodleně vypověděli pronájem sálu 👍.

👉 DŮRAZNĚ SE DISTANCUJEME OD PLÁNOVANÉHO SHROMÁŽDĚNÍ PŘÍSLUŠNÍKŮ PLUKU AZOV,“ PŘIBLÍŽILA MANAŽERKA S TÍM, ŽE KE ZRUŠENÍ AKCE ZE STRANY PODNIKU DOŠLO JIŽ MINULÝ PÁTEK. 👍 👍 👍

 

https://www.novinky.cz/clanek/domaci-katerino-stacilo-reaguje-lipavsky-na-stiznosti-konecne-proti-navsteve-bojovniku-azovu-v-praze-40482164

 

 

📌31. července 2024: 🇷🇺 VLADIMIR PUTIN SE SETKAL S INDONÉSKÝM PREZIDENTEM PRABOWO SUBIANTEM A UVEDL, ŽE OBĚ ZEMĚ POJÍ DLOUHODOBÉ PŘÁTELSKÉ VZTAHY.

https://t.me/to_je_nas_svet/28077

 

🇮🇩 INDONÉSKÝ PREZIDENT PRABOWO SUBIANTO: JAK VÍTE, RUSKO POVAŽUJEME ZA VELKÉHO PŘÍTELE NAŠÍ ZEMĚ.

 

Rád bych tento druh vztahů s vaší zemí dále rozvíjel. Z historie si pamatujeme, že Rusko nám vždy bylo nápomocné. Když jsme měli potíže, Rusko nám v mnoha ohledech přišlo na pomoc. A samozřejmě, když to byl ještě Sovětský svaz, dnes, když přijedete do Jakarty, uvidíte, že mnoho velkých, rozsáhlých infrastruktur postavil Sovětský svaz – například budovu našeho parlamentu, národní stadion, naši první obrovskou dálnici a také velké množství mostů v různých částech Indonésie. Jejich výstavbu měl tehdy na starosti právě Sovětský svaz. A také jste přispěli k rozvoji našich vojenských sil, když jsme byli ohroženi. Tento druh vztahu jsme tedy zdědili po našich předcích. Nikdy nesmíme zapomenout na ty, kteří nám pomáhali.

https://t.me/to_je_nas_svet/28079

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️31. července 2024: CNN Prima News: PRORUSKÁ ŠPÍNO, PUSTILA SE 👹GREGOROVÁ DO DOSTÁLA.

Ukrajinské uprchlíky spojoval s neonacisty…

 

Pokud se do Evropy dostali nějací neonacisté, banderovci, mafiáni a kriminálníci, tak se tak stalo už během první vlny. V pořadu Zprávy Plus na CNN Prima NEWS to řekl europoslanec Ondřej Dostál (za STAČILO!). „Vy proruská špíno! Jak si dovolujete naznačovat, že mezi Ukrajinci prchajícími z napadené země jsou neonacisté?“ pustila se do něj europoslankyně 👹Markéta Gregorová…..((Tohle a europoslankyně. Vulgární zrůda, humus! 👹🤮))

 

https://youtu.be/dAb37tpfEqU?si=YpMHdt3zF8tDXC1C

 

 

📌31. července 2024, 07:16: VÝSLEDKY VENEZUELSKÝCH VOLEB POSTAVILY WASHINGTON DO NEPŘÍJEMNÉ SITUACE:

 

Protesty proti výsledkům prezidentských voleb ve Venezuele přerostly ve velké nepokoje. Opozice vyzvala lidi, aby vyšli do ulic. K demonstrantům se přidaly i místní gangy.

 

Nejde jen o protest disidentů – o skutečnou válku. V ulicích měst jsou tisíce lidí. Rozzuřený dav zablokoval ulice. Na jedné ze silnic v Caracasu se objevil tank.

 

Epicentrem nepokojů bylo hlavní město Venezuely. Demonstranti zde pálili pneumatiky, házeli Molotovovy koktejly na strážce zákona.

 

Podle očitých svědků byly výstřely slyšet v různých částech Caracasu. Jsou ranění. Na internetu je spousta podpůrných záběrů. S příchodem noci situace nabírala na obrátkách.

 

Aktivisté rozbili pomníky Huga Cháveze. Dav zaútočil na policejní auta. Zvláště agresivní byli zadrženi. Emoce v davu byly mimo hitparády. Na sociálních sítích se objevily zprávy, že místní gangy jdou do války. Lidé v kuklách a se zbraněmi v rukou začali otevřeně vyhrožovat venezuelským úřadům odvetou.

 

Venezuelský ministr obrany Vladimir Padrino Lopez, obklopený armádou, promluvil k lidu.

 

„Znovu potvrzujeme naši absolutní loajalitu a bezpodmínečnou podporu Nicolási Madurovi, ústavnímu prezidentovi Bolívarovské republiky Venezuela,“ zdůraznil.

 

Sám Maduro v živém vysílání místní televize řekl, že tyto nepokoje v zemi jsou sponzorovány ze zahraničí. A jejich scénář připomíná „oranžovou revoluci“ na Ukrajině.

 

„Edmundo Gonzalezi, podívej se, co jsi udělal, na ta úmrtí. Je tohle vaše demokracie? Nebo je to váš fašismus? Každého pošleme do vězení minimálně na 15 let, od 15 do 30 let. A tentokrát nebude žádná milost. Pak budou křičet do celého světa, že jsou politickými vězni, ve skutečnosti jsou to obyčejní zločinci,“ řekl Maduro.

 

Západem podporovaná opozice shromažďuje shromáždění. Madurův někdejší soupeř ve volbách, Edmundo Gonzalez, vyzývá lidi ke vzpouře. Jako obvykle podle manuálu nazývá zatýkání represemi, nepokoje s krví – pokojné pochody.

 

„Vyzýváme bezpečnostní síly a naše ozbrojené síly, aby respektovaly vůli lidu a zastavily potlačování pokojných demonstrací,“ řekl Gonzalez.

 

Na sociálních sítích se však objevují záběry, na kterých Venezuelané porovnávají výsledky voleb a říkají: s výsledky souhlasí. Sponzorování nepokojů ve Venezuele, a co je nejdůležitější, výsledky hlasování postavily Spojené státy do nepříjemné pozice, říkají političtí analytici.

 

Bílý dům doufal, že dosáhne vítězství opozice a zařídí předání moci v předvečer svých voleb. To by bylo vítězství demokratů. Odborníci se domnívají, že je to plus při řešení problému na hranicích.

 

A vše, co nyní může Washington očekávat, je příliv rozzlobených migrantů z Venezuely a nové problémy s kriminalitou ve Spojených státech.

 

https://www.vesti.ru/article/4072064

 

 

📌31. července 2024, 09:30, ZACHAROVOVÁ: PRACOVNÍ MÍSTA VE SPOJENÝCH STÁTECH BYLA VYTVOŘENA ZA CENU ŽIVOTŮ UKRAJINCŮ:

 

Pracovní místa, o kterých Joe Biden mluví, byla vytvořena za cenu životů Ukrajinců, uvedla mluvčí ruského ministerstva zahraničí Maria Zacharovová.

 

Diplomatka poznamenala, že Biden, aby potvrdil úspěch své vlády, neustále hovoří o vytváření nových pracovních míst, s nimiž podle ní Zacharovová nepolemizuje. Vyzvala však k tomu, aby byla pozornost věnována ceně, za kterou jsou tato pracovní místa vytvářena.

 

„A já vám vysvětlím, za jakou cenu. Každé pracovní místo, které za Bidena ve Spojených státech amerických vzniklo, má přímou souvislost s hrobem Ukrajinců na území Ukrajiny. To je cena. V jedné zemi, ve Spojených státech, je to pracoviště a v jiné zemi, na stejné Ukrajině, je to hrob,“ řekla Zacharovová v rádiu Sputnik.

 

Oficiální zástupce ministerstva zahraničí již dříve poznamenal, že Rusko se osm let snaží zachovat celistvost Ukrajiny, ale Zelenskyj vyměnil „trumfovou pozici“ za sliby Západu, že z něj udělají dobyvatele Ruska.

 

https://www.vesti.ru/article/4072227

 

 

📌31. července 2024, 11:55, TRUMPŮV BÝVALÝ PORADCE VINDMAN: ZÁPAD MŮŽE NA ZÁKLADĚ DOHODY S KYJEVEM VYSLAT VOJÁKY:

 

Bývalý poradce v administrativě Donalda Trumpa Alexander Vindman naznačil, že západní země by mohly vyslat své vojáky na Ukrajinu na základě bilaterálních dohod s Kyjevem, a nikoli v rámci NATO.

 

V rozhovoru pro The Irish Times poznamenal, že tímto způsobem se spojenci Kyjeva mohou vyhnout nepřátelským akcím na svém území. Vindman také zdůraznil, že konflikt mezi Moskvou a Kyjevem dříve či později skončí jednáními.

 

Britský expert Alexander Merkuris již dříve uvedl, že ukrajinské úřady si uvědomují nevyhnutelnost porážky v konfliktu s Ruskem, ale nemohou se s tím smířit. Poznamenal, že kvůli neúspěchům na frontě začal Kyjev jednat protichůdně, což vytváří dojem absence jednotné politiky ve vládě Ukrajiny. V Británii zazněly i názory, že Západ nebude schopen zachránit ozbrojené síly Ukrajiny na frontě.

 

https://www.vesti.ru/article/4072540

 

 

📌31. července 2024, 10:07, Politico: KVŮLI VETU MAĎARSKA NEPŘIJALA EU PROHLÁŠENÍ K VOLBÁM VE VENEZUELE:

 

((Co se my máme co vměšovat do jejich voleb, jak to oni dělají do našich???))

 

Maďarsko zablokovalo pokusy Bruselu přesvědčit země EU, aby vyjádřily znepokojení nad výsledky voleb ve Venezuele, píše Politico.

 

Podle dvou nejmenovaných představitelů měly země EU v úmyslu vydat společné prohlášení, v němž vyjádří znepokojení nad „nedostatky a nesrovnalostmi“ během voleb. Země také plánovaly vyzvat k „větší transparentnosti“ voleb, ale maďarské vedení přijetí prohlášení vetovalo.

 

V důsledku toho pouze zástupce EU pro zahraniční věci a bezpečnostní politiku Josep Borrell vyzval venezuelskou volební komisi na své osobní stránce na sociální síti X, aby poskytla hlasovací protokoly ve všech volebních místnostech.

 

  1. července se ve Venezuele konaly prezidentské volby, v nichž podle hlasovacího lístku Národní volební rady, zveřejněného po zpracování 80 % protokolů, Madura podpořilo více než 5 milionů spoluobčanů (51,2 %). Hlavní kandidát krajně pravicových stran Edmundo Gonzalez získal téměř 4,5 milionu hlasů (44,2 %).

 

Po vyhlášení výsledků vypukly v zemi nepokoje, při nichž bylo podle generálního prokurátora země Tareka Williama Saaba zadrženo 749 lidí.

„Předběžně kvalifikujeme zadržené v případech ničení státní infrastruktury, podněcování k nenávisti a terorismu,“ uvedl generální prokurátor.

 

https://www.vesti.ru/article/4072291

 

 

📌31. července 2024, 12:15: ÍRÁNSKÝ NEJVYŠŠÍ VŮDCE VYHROŽUJE IZRAELI POMSTOU ZA VRAŽDU HANÍJI:

 

Íránský nejvyšší vůdce Alí Chameneí pohrozil Izraeli pomstou za atentát na šéfa politbyra Hamásu Ismáíla Haníju v důsledku izraelského útoku na jeho rezidenci v Teheránu.

 

Chameneí zdůraznil, že Haníja zasvětil svůj život boji a je připraven přijmout mučednickou smrt, ale Írán považuje za svou povinnost pomstít jeho krveprolití. Jeho slova citovala agentura IRNA.   Íránské Islámské revoluční gardy (IRGC) také uvedly, že Izrael bude čelit „bolestivé reakci“ ze strany Íránu a palestinského odporu.

 

V prohlášení Islámských revolučních gard citovaném tiskovou agenturou Tasnim se uvádí, že tento zločin nezůstane nepotrestán a dočká se tvrdé reakce ze strany islámského Íránu a dalších sil odporu.

 

https://www.vesti.ru/article/4072585

 

 

📌31. července 2024, 11:58, RUSKÉ MINISTERSTVO ZAHRANIČÍ: MOSKVA PODNIKNE KROKY, POKUD TOKIO POŠLE ZBRANĚ KYJEVU:

 

Rusko přijme rozhodná protiopatření v případě předání smrtících zbraní Japonskem ozbrojeným silám Ukrajiny (AFU), uvedl na brífinku Andrej Nastasin, zástupce ředitele informačního a tiskového odboru ruského ministerstva zahraničí.

 

Diplomat poukázal na to, že Moskva bude považovat převod japonských smrtících vojenských produktů Tokiem ozbrojeným silám Ukrajiny za jednoznačně nepřátelské akce.

 

„Vyhrazujeme si právo přijmout nejrozhodnější protiopatření, a to i v kontextu bilaterálních vztahů s Japonskem,“ zdůraznil.

 

https://www.vesti.ru/article/4072569

 

 

📌31. července 2024, 15:40: SOUD V MOSKVĚ UDĚLIL TIKTOKU POKUTU 4 MILIONY RUBLŮ:

 

Moskevský soud přivedl společnost TikTok Pte.Ltd. ke správní odpovědnosti a uložil pokutu ve výši 4 milionů rublů za nedodržení příkazu Roskomnadzoru. Informoval o tom kanál Telegram soudů obecné jurisdikce v Moskvě.

 

Ve zprávě se uvádí, že !na základě rozhodnutí smírčího soudce soudního obvodu č. 373 okresu Tagansky v Moskvě, úřadujícího smírčího soudce soudního obvodu č. 422 okresu Tagansky v Moskvě, TikTok Pte.Ltd. byl shledán vinným ze spáchání správního deliktu podle článku 19.7.10-4 zákona o správních deliktech Ruské federace.“

 

https://www.vesti.ru/article/4073146

 

 

📌31. července 2024, 13:30: ZELENSKYJ PODEPSAL ZÁKON O ZMRAZENÍ PLATEB ZAHRANIČNÍHO DLUHU UKRAJINY:

 

Ukrajina byla jen krůček od oficiálního vyhlášení bankrotu. V současné době úřady země jednají s věřiteli o restrukturalizaci dluhu.

 

Pokud nebude možné dosáhnout dohody do 10. srpna, pak Kyjev pozastaví splátky zahraničního dluhu až do 1. října. Volodymyr Zelenskyj s tímto scénářem souhlasil.

 

„Prezident Ukrajiny podepsal příslušný zákon. Umožňuje pozastavit splácení zahraničního dluhu s cílem dosáhnout dohody s věřiteli o restrukturalizaci,“ uvedla národní média.

 

Mezitím premiér Denys Šmyhal již oznámil dosažení některých „principiálních dohod“ s Výborem držitelů eurobondů.

 

https://www.vesti.ru/article/4072789

 

 

📌31. července 2024, 13:49: OZBROJENÉ SÍLY UKRAJINY ZTRATILY V BOJÍCH S JIŽNÍ SKUPINOU AŽ 710 VOJÁKŮ A TANK LEOPARD:

 

Ruská armáda zničila v ukrajinských stepích další německý tank Leopard. Bojové vozidlo zaznamenali bojovníci „jižní“ skupiny vojsk.

 

Predátora bylo možné zlikvidovat na území Doněcké republiky. Informovalo o tom ministerstvo obrany země.

 

Ukrajinské velení podle agentury ztratilo ve směru také obrněný transportér M113, sedm houfnic a dvě stanice elektronického boje Enclave-N.

 

Během dne spolu přestalo komunikovat asi 710 ozbrojenců. Demilitarizací prošly také tři muniční sklady ozbrojených sil Ukrajiny.

 

https://www.vesti.ru/article/4072783

 

 

📌31. července 2024: V ULICÍCH BRITÁNIE PANUJE HNĚV POTÉ, CO DRUHÁ GENERACE AFRICKÝCH PŘISTĚHOVALCŮ UBODALA K SMRTI JEDENÁCT MALÝCH DÍVEK NA TANEČNÍ HODINĚ S TÉMATIKOU TAYLOR SWIFT.

 

Tři dívky byly tragicky zabity a pět dalších bylo vážně zraněno.

 

https://www.facebook.com/100090013986901/videos/520011237254366

 

 

📌 📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ 31. července 2024: INFORMACE PRO CELÝ NÁROD ČESKÉ REPUBLIKY!!!!! ♨️♨️♨️♨️♨️♨️♨️♨️♨️

 

Česká repulika na 1. místě, Ladislav Vrábel: POZOR – ZMĚNA MÍSTA KONÁNÍ PROTESTU PROTI NACISMU, aneb, honíme nacisty po Praze.

 

Ladisla Vrábel: „Změna zítřejšího protestu proti nacismu. Nebude se konat na původně domluveném místě, ale bude se konat zítra, 01.08.2024, Nové město Praha, Divadlo X, Charvátová ulice 10/39.

Je to na Národní třídě ve vnitrobloku z Charvátové ulice. Protestovat se bude v Charvátové ulici na konci, před vstupem do divadla X 10.

PROČ TAM???

Nacisti před námi přátelé utíkají!!!

CO SE STALO?

Ten prostor u Petrohradských, kde, kde měla být ta veřejná akce praporu 3. útočné brigády AZOV neonacistického praporu, pluku AZO, brigády, postupně se to měnilo, stala se součásti Ukrajinské armády, tak ten pluk, který tam byl, dostal výpověď z nájmu, za to, že uspořádal tuhle besedu s neonacisty z AZOVA. A protože jim se to nelíbilo, že dostali výpověď z nájmu, tak zrušili tu akci, řekli, že nevěděli, nerozuměli a ohlásili, že tam ta akce nebude. Takže nacisté se museli přesunout a přesunuli se do divadla X 10, do centra, do Prahy 1, kde jim poskytuje prostor divadlo, které je sponzorované Ministerstvem kultury, které je pod záštitou s deníkem N!

((Co na to odpoví Martin Baxa, ODS, ministr kultury ČR??? Kultúrně uznává nacizmus a fašizmus??? To se učil ve škole???))

Takže neonacisté z praporu AZOV budou nabírat členy právě tam, na Národní třídě v tomhle tom divadle. Bude to zítra 01.08.2024, od 7:00 hodin, vstupenka za 500 Kč a slušní lidi budou protestovat před tím divadle, v tom vnitrobloku, na konci Charvátové ulice.

My tam budeme od 5:00 – 6:00 hodin, budou tam nějaké projevy, přijdou tam nějací poslanci, různí politici. My jsme samozřejmě pozvali taky každého, všechny politiky, kteří se hlásí k vlastenectví. PČR mně oznámila, jestliže pak mně to nepovolí ve zkráceném řízení Magistrát města, tak budu za to shromáždění popotahován z přestupek, protože v ČR samozřejmě mají povoleno neonacisti z cizí země, ne z Evropské unie, mimo Schengenský prostor, nabírat své členy do války, ale naši lidi, když chtějí protestovat proti nacizmu u nás zorganizované vládou, tak pravidla jsou jasný proti nám!!! PČR řekla, jestli to Magistrát povoli, nebo nepovolí, akce proběhne, akorát to Vrábel odnese, nebo neodnese. To je hnus, co se tu děje. Nacismus je ve své podstatě jednoduše vysvětlitelná věc. Je to proces, kdy někdo, kdo chce získat majetek jiné země, tak vysvětlí v sousední zemi lidem, že oni jsou lepší, než ti lidi z druhé země a tu nenávist k lidu z té druhé země vytváří tak dlouho, až ti lidi začnou nenávidět tu druhou zemi a pak začne někdo s mnoha penězi a záluskem na to bohatství v té sousední zemi, začnou podporovat ty nacisty, už nenávistní lidi, kteří chtějí vraždit v sousední zemi, tím, že jim dává peníze a zbraně, podporuje je, platí média. Když se stane to, že se do té šlamastiky dostane dost bohatých lidí, pak i koupí i politiky té země, vládu té země, média v té zemi a přesvědčí celou zem, aby nenáviděla ty sousední zemi a lidi z té země, a všestranně podporuje válčení lidí té země, aby ji ty lidi pro ně dobyli a oni si pak mohli ukrást jejich půdu, jejich nerostné bohatství. Tomu se říká už dlouhou dobu nacizmus. Je to od slova Nacio – Národ, takže je to ideologie několik bohatých lidí ((oligarchů)), aby vytvořili nenávist lidí proti sousední zemi, aby se pak rozhodli lidi jít zabíjet.“

 

https://www.facebook.com/vrabelladislav/videos/1922469524864399

 

 

📌31. července 2024: ⚡️ BLOOMBERG: NA UKRAJINU DORAZILA PRVNÍ VÁRKA STÍHAČEK F-16

((Opět bude mít co Moskva obdivovat na Rudém náměstí, místo kdysi zabalzamovaného Lenina!!! 😂))

https://t.me/to_je_nas_svet/28081

 

 

📌31. července 2024: ♨️NORSKÝ POLITOLOG DIESEN: KDYŽ USA A VELKÁ BRITÁNIE V ROCE 2022 ZMAŘILI ISTANBULSKOU MÍROVOU DOHODU MEZI KYJEVEM A MOSKVOU, HILLARY CLINTONOVÁ MEZITÍM VYZVALA WASHINGTON, ABY Z UKRAJINY UDĚLAL NOVÝ AFGHÁNISTÁN A POŠKODIL TAK RUSKO.

Na znamení podřízenosti a nedostatku morální důstojnosti nikdo z vedoucích představitelů EU neprotestoval.

https://t.me/to_je_nas_svet/28084

 

 

📌31. července 2024: MINISTER ŽIVOTNÉHO PROSTREDIA TOMÁŠ TARABA: TÁ UKRAJINA, KTORÁ BEZ PEŇAZÍ EURÓPY NEMÁ NA ZBRANE, NEMÁ NA KÚRENIE, NEMÁ NA PLATY, NEMÁ NA NIČ, SA ROZHODLA PORUŠIŤ ASOCIAČNÚ DOHODU PODPÍSANÚ S EÚ A VYSTAVIŤ DVA ČLENSKÉ ŠTÁTY ENERGETICKEJ KRÍZE. AK TOTO SI DOVOLÍ VOČI EÚ ŠTÁT, KTORÝ NEVIE BEZ EÚ DÝCHAŤ, TAK STE ZÁKONITE SVETU NA SMIECH AK SA NEOZVETE!!!!!

https://t.me/to_je_nas_svet/28087

 

 

📌💉🎚️31. července 2024: OTEC LITUJE, ŽE DONUTIL SVOU DCERU VZÍT EXPERIMENTÁLNÍ VAKCÍNU, KTERÁ VEDLA KE KRVÁCENÍ DO MOZKU A NÁSLEDNÉ SMRTI

 

http://te.legra.ph/Vater-bedauert-dass-er-seine-Tochter-zwang-einen-experimentellen-Impfstoff-einzunehmen-was-zu-einer-Hirnblutung-und-anschlie%C3%9Fend-07-31

 

 

📌💉🎚️31. července 2024: „NIKDO S TÍM NESOUHLASIL“: DR. TROZZI KRITIZUJE GENETICKÉ MODIFIKACE PROSTŘEDNICTVÍM VAKCÍN

 

Dr. Mark Trozzi: „To, co lidé dostali v těchto injekcích, byly pegylované nanočástice, které byly schopny vstoupit do buňky a dodat tuto vysoce pozměněnou, nepřirozenou verzi messenger RNA… Obsahuje také DNA, řadu genetických sekvencí, včetně sekvence SV40 -Promotor. Tato sekvence promotoru SV40 pomáhá jiné DNA vstoupit do buněčného jádra a integrovat se do chromozomu. Tomu se říká genetické inženýrství lidí, když došlo na vývoj bezpečné a účinné vakcíny.

https://t.me/absurdnisvet/76950

 

 

📌 🐔🐣🙈 31. července 2024: AUSTRÁLIE ZAVÍRÁ FARMY A OMEZUJE NÁKUPY VAJEC KVŮLI ÚDAJNÉMU VYPUKNUTÍ PTAČÍ CHŘIPKY.

 

Victoria, která během krize Covid přijala nejextrémnější opatření, nyní zavírá farmy, přepravu zvířat, a dokonce i vybavení. Supermarkety zavedly stropy na prodej vajec.

 

Svět musí věnovat velkou pozornost – dláždí Austrálie a Amerika cestu globalistům, aby zavedli další mor podvodů, zabíjení dobytka a bankrotující farmáře?

 

((Lidská hloupost nezná mezí!))

 

https://x.com/BGatesIsaPyscho/status/1817135681946173634?t=vU6GQ7c_jRVFlTJZ1WN4Gw

 

 

📌31. července 2024: 🛑 BRITŠTÍ FARMÁŘI JSOU PLACENI ZA NIČENÍ POTRAVIN👹

 

http://te.legra.ph/Britische-Landwirte-werden-f%C3%BCr-die-Zerst%C3%B6rung-von-Nahrungsmitteln-bezahlt—Legitim-07-31

 

🛑 BRITSKÁ VLÁDA PLATÍ FARMÁŘŮM, ABY NEPĚSTOVALI POTRAVINY!

 

V kontroverzním programu nazvaném Sustainable Farming Incentive (SFI) platí britská vláda zemědělcům peníze, aby jejich pole zůstala ladem. (Stejné je to v Německu) To vyvolalo obavy u mnoha farmářů

 

Farmář z Cornwallu Keith Andrews ve virálním videu TikTok odhalil, že mu bylo nabídnuto 2 500 liber za akr, aby nepěstoval potraviny, ale místo toho pěstoval včelí směsi a semena pro ptáky.

 

https://legitim.ch/britische-landwirte-werden-fuer-die-zerstoerung-von-nahrungsmitteln-bezahlt/

 

 

📌31. července 2024: VLADIMIR PUTIN NAŘÍDIL VENEZUELSKÉMU PREZIDENTOVI, ABY ZATKL A PŘÍPADNĚ POPRAVIL VŠECHNY OSOBY SPOJENÉ SE CIA, KTERÉ SE SNAŽÍ SVRHNOUT VLÁDU. 👍

@MasterCMiller   https://t.me/absurdnisvet/76954

 

 

📌31. července 2024: IZRAELSKÁ MĚNA PRUDCE KLESÁ POTÉ, CO BYL ZAVRAŽDĚN ŠÉF HAMÁSU

 

Šekel klesl až o 1,2 procenta na 3,78 vůči americkému dolaru poté, co Hamás obvinil židovský stát z údajného leteckého útoku v Íránu, který zabil Ismaila Haniyeha.

https://t.me/absurdnisvet/76958

 

 

📌31. července 2024: 🇵🇸 IZRAEL ZABIL V GAZE 12 PŘÍBUZNÝCH ISMAILA HANIYEHA, VČETNĚ JEHO DĚTÍ A VNOUČAT, UVEDL ÍRÁNSKÝ VELVYSLANEC V RUSKU.

🎚️ 🎚️ 🎚️ 🎚️ 🎚️ 🎚️ 🎚️ 🎚️ 🎚️ 🎚️ 🎚️ 🎚️ 👧🏻👶🏼 🙋‍♀️👺

https://t.me/absurdnisvet/76960

 

 

📌31. července 2024: DEMONSTRACE NA PODPORU PALESTINY SE KONAJÍ V TEHERÁNU PO ATENTÁTU NA ŠÉFA POLITBYRA HAMÁSU ISMAILA HANIYEHA, INFORMUJE KORESPONDENT RIA NOVOSTI.

 

Průvod prochází centrálními ulicemi íránského hlavního města. Od dětí po starší demonstranty mávali všichni vlajkami Palestiny nebo libanonského politického uskupení Hizballáh.

Několik lidí drží žluté transparenty s nápisem „SMRT SPOJENÝM STÁTŮM!“

https://t.me/absurdnisvet/76967

 

 

📌31. července 2024: PROSAZOVÁNÍ EU PROTI PŘISTOUPENÍ TURECKA K BRICS: CO SE DĚJE?

 

V tomto videu se podíváme na zajímavou geopolitickou strategii Turecka, které se snaží připojit k Evropské unii (EU) a zemím BRICS. Prezident Recep Tayyip Erdoğan přemístil Turecko jako nezávislou mocnost a zintenzivňuje rozhovory s BRICS, aliancí, která zpochybňuje Západ. Zjistěte, proč se Turecko stalo pro EU tak cenné, jakou roli v tomto scénáři hraje Rusko a jaký to má dopad na globální řád.

 

Turecko hledá nová ekonomická partnerství, aby posílila svou ekonomiku v hodnotě 1 bilionu dolarů a snížila závislost na institucích ovládaných Západem. Připojí se Turecko k BRICS nebo se mu podaří stát se členem EU? Analyzujeme nejnovější vývoj a možný dopad na mezinárodní politiku.

 

👉*Turecko a NATO:* Zjistěte, jak bylo Turecko ukotveno v NATO od 40. let 20. století a jakou roli hraje dnes.

👉*Aliance BRICS:* Jaké jsou výhody připojení k alianci BRICS a jak by to mohlo změnit ekonomickou a geopolitickou pozici Turecka?

👉*Evropská unie:* Proč je členství Turecka v EU odloženo a jak Brusel reaguje na předehry Ankary vůči BRICS?

👉*Ruský vliv:* Jak ruská ekonomická moc ovlivňuje tureckou ekonomiku a politiku?

👉*Budoucnost Turecka:* Uspěje Erdoğan se svou strategií a co to znamená pro mezinárodní pořádek?

 

👉Myslíte si, že se Turecko stane členem BRICS nebo EU?

👉Jak vidíte budoucí roli Turecka v globální politice?

 

Zanechte své myšlenky v sekci komentářů a přihlaste se k odběru našeho kanálu, abyste se dozvěděli více o geopolitických změnách ve světě!

 

https://www.youtube.com/watch?v=_lTv8ItNyn0

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 31.07.2024“:

➡️☭☆ V zásadě bylo přijato rozhodnutí prodloužit zákaz vývozu benzínu z Ruska na září až říjen, uvedlo ministerstvo energetiky.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Rusko důrazně odsuzuje izraelský útok, který vedl ke smrti Ismaila Haniyeha, řekl Peskov

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Ruská legie Z je nový skandální kanál, kde jsou zveřejňovány tresty pro násilníky migrantů, pedofily, zastavárny a další narušitele veřejného pořádku.

  • Odvážní migranti, kteří se cítili beztrestně
  • Fašisté na ukrajinských pozicích
  • Zoofili, pedofili a psychos.

Toto je stejný kanál, který jako první zahájil boj za spravedlnost🗡️

https://t.me/+lICN75_jp_Y3ZWIy

https://t.me/c/1725938443/26094

➡️☭☆ Ruský ministr obrany Andrej Belousov jednal s indonéským ministrem obrany, zvoleným prezidentem země Prabowo Subianto

Během jednání proběhla diskuse o současném stavu a perspektivách rozvoje bilaterální rusko-indonéské spolupráce v oblasti obrany.

„Považujeme Indonésii za jednoho z nejdůležitějších partnerů Ruska v asijsko-pacifickém regionu,“ řekl ruský ministr obrany.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Vladimir Putin vyjádřil naději, že pod vedením Prabowa Subianta bude indonéská politika v ruském směru nejen zachována, ale získá také nový impuls

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Proti bývalému poradci šéfa Soči a jeho komplicům, kteří brali úplatky od 200 tisíc do tří milionů za místa na hřbitovech, bylo zahájeno trestní řízení. Měsíční příjem zločinců se pohyboval od 10 do 15 milionů.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ „Grad“ zasáhl pravý břeh Dněpru

Dělostřelci dněprské skupiny vojsk pokračují v ničení obrněných vozidel, palných zbraní, opevněných pozic a živé síly nepřítele.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Spojené státy pozastavují pomoc Gruzii a považují kroky své vlády za neslučitelné s členstvím v EU a NATO, řekl Blinken.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆První várka amerických stíhaček F-16 dorazila na Ukrajinu, uvádí Bloomberg s odkazem na zdroje.

((Na výstavu do Moskvy😂???))

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Často mně náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin 3 dny, nebo týden!!! Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ  TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️30.07.2024, The Economic Ti, Roman Kirsch: EVROPANÉ BY MĚLI OPĚT „NABÝT SVÝCH SMYSLŮ (KTERÉ JIŽ ZTRATILA), NEŽ BUDE PŘÍLIŠ POZDĚ“: MAĎARSKÝ PREMIÉR VIKTOR ORBÁN VARUJE PŘED ZÁNIKEM EVROPSKÉ UNIE… 👍 👍 👍

 

Viktor Orbán: „Čas je na straně mírové politiky. Ukrajinci již tomu porozuměli, nyní jenom Evropané by se měli vrátit ke svým smyslům, které ztratili, chovají se jak smyslů zbavení, předtím, než bude příliš pozdě. Trump, republikánský kandidát na prezidenta ve Spojených státech amerických, je před branami. Pokud Evropa nepřepne na politiku míru do doby Amerických voleb, tak potom po Trumpovom vítězství bude muset Evropa uznat svoji porážku v ostudě a převzetí odpovědnosti za svoji politiku. Sama Evropa bude muset přijmout zodpovědnost za tu svoji špatnou politiku.“

Maďarský předseda vlády Viktor Orbán 27.7.2024 prohlásil, že Ruské vedení je „hyper racionální“. Také předpověděl, že Ukrajiny by se nikdy neměla připojit k Evropské unii. Orbán v Rumunsku nastínil budoucí posun v globální moci, od iracionálního západu směrem k Asií a Rusku.

Viktor Orbán: „To, o čem hovořím a čemu teď čelíme je aktuální změna světového systému. A to je proces začínající ve směru od Asie. Abych to řekl jasně a primitivně, v těch příštích dlouhých dekádách, možná stoletích, protože predošlý světový systém přetrvával 500 let, tak Asie bude dominantní centrem světa, Čína, Indie, Pákistán, Indonésie a tak dále. Tam bude centrum moci. Dokonce nyní Západ vydal svoji instrukci, že svět by měl zaujmout postoj proti Rusku a postoj Západu na morální bázi. V kontrastu k tomu, realita se stala, že každý pomalu podporuje Rusko. Že Čína a Severní Korea to dělají, není asi překvapení. Znajíce Iránskou historii a jeho vztahy s Ruskem, tak i Irán dělá něco překvapivého. Ale fakt, že Indie, což Západní svět nazývá největší demokracii a také nejlidnatější demokracii je také na straně Ruska v závěrečné fázi. Skutečnost, že Turecko odmítá přijmout Západní morálku, založenou na očekáváních, dokonce i pokud je to člen NATO, tak to je překvapivé. A fakt, že muslimský svět vidí Ruko jako partnera spíše než nepřítele, tak je úplně neočekávané. Válka odhalila fakt, že největší problém v současném světě je slabost a desintegrace Západu. Samozřejmě, že Západní média to nezveřejňují, netvrdí. Na Západě prohlašují, že největší nebezpečí na světe je problém Ruska a nebezpečí je co reprezentuje Rusko, to je chyba. Rusko je příliš velké ve srovnání se svou populaci, a navíc je po hyper racionálním vedením. Je tam skutečné vedení. Není na tom nic tajemného, jak to dělá, vždycky následuje svoje zájmy, proto je srozumitelné a předpověditelné. Na druhé straně, chování Západu, jak to může být jasné z mých dosavadních slov, není pochopitelné. Západ není předpověditelný, Západní chování není racionální a nemůže zvládnou tuto situaci. Táto Západní měkká moc se stala Ruskou měkkou moci, protože LGBTQ je nyní klíčem k šíření Západních hodnot. A každý, kdo nepřímá politiku LGBTQ, je označen, jako zpátečník v Západním světě. To je to, co nevím, jestli Vy věnujete vůbec tomu pozornost, ale já myslím, že je jasné, že země jako Ukrajina, Tchaj-wan a Japonsko adoptovali LGBTQ, politiku a ta práva během, posledních 6. měsíců, jestli tomu věnujete pozornost, kam to směřuje. Avšak svět nesouhlasí s tímto. A jako výsledek, je to Putinova nejsilnější taktická zbraň dnes, tak to zavádění LGBTQ na Západě, tak oni tomu odolávají. A dokonce, je to Rusko, jako nejsilnější mezinárodní vzor a proto, jako bumerang, tak bývalá Západní měkká moc není transformovaná do Ruské měkké moci. Čas je na straně mírové politiky, Ukrajinci již to pochopili, nyní jenom Evropané by se měli vrátit ke svým smyslům, které ztratili a to dříve, než bude pozdě. Trump, jako republikánský prezidentský kandidát, je před branami, pokud Evropa nepřepne na politiku míru do amerických voleb. Pak už jsi může jenom uvědomit svoji porážku, ostudu a přímou zodpovědnost za svoji politiku.:

 

https://youtu.be/c7cri-g97Y4?si=4L9EAXGjSUs9W97i

31.07.2024: DOPOLEDNÍ ZPRÁVY: 👉VIKTOR ORBÁNMNOHÁ ​​NĚMECKÁ MÉDIA ZÁMĚRNĚ POTLAČUJÍ NEJDŮLEŽITĚJŠÍ ORBÁNOVA PROHLÁŠENÍ BĚHEM NÁVŠTĚVY RUMUNSKA.

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️30.07.2024, The Economic Ti, Roman Kirsch: EVROPANÉ BY MĚLI OPĚT „NABÝT SVÝCH SMYSLŮ (KTERÉ JIŽ ZTRATILA), NEŽ BUDE PŘÍLIŠ POZDĚ“: MAĎARSKÝ PREMIÉR VIKTOR ORBÁN VARUJE PŘED ZÁNIKEM EVROPSKÉ UNIE… 👍 👍 👍

 

Viktor Orbán: „Čas je na straně mírové politiky. Ukrajinci již tomu porozuměli, nyní jenom Evropané by se měli vrátit ke svým smyslům, které ztratili, chovají se jak smyslů zbavení, předtím, než bude příliš pozdě. Trump, republikánský kandidát na prezidenta ve Spojených státech amerických, je před branami. Pokud Evropa nepřepne na politiku míru do doby Amerických voleb, tak potom po Trumpovom vítězství bude muset Evropa uznat svoji porážku v ostudě a převzetí odpovědnosti za svoji politiku. Sama Evropa bude muset přijmout zodpovědnost za tu svoji špatnou politiku.“

Maďarský předseda vlády Viktor Orbán 27.7.2024 prohlásil, že Ruské vedení je „hyper racionální“. Také předpověděl, že Ukrajiny by se nikdy neměla připojit k Evropské unii…

 

https://youtu.be/c7cri-g97Y4?si=4L9EAXGjSUs9W97i

 

 

📌31. července 2024: Překlad: MNOHÁ ​​NĚMECKÁ MÉDIA ZÁMĚRNĚ POTLAČUJÍ NEJDŮLEŽITĚJŠÍ ORBÁNOVA PROHLÁŠENÍ BĚHEM NÁVŠTĚVY RUMUNSKA.

Měli jste to slyšet.

 

VIKTOR ORBÁN:

👉 „Musíme se připravit na to, že Ukrajina se nestane členem NATO ani členem EU, protože my Evropané na to nemáme dost peněz. Ukrajina se vrátí do pozice nárazníkového státu. Pokud bude mít Ukrajina štěstí, dojde k dohodě mezi USA a Ruskem, která bude zahrnovat mezinárodní bezpečnostní záruky, do kterých se zapojíme i my Evropané.

 

👉 „Brusel chce mír podporou války. Měli bychom si pamatovat, že od začátku mé mírové mise mluvili američtí a ruští ministři obrany, švýcarští a ruští ministři zahraničí jednali, Zelensky volal Trumpovi a ukrajinský ministr zahraničí odletěl do Pekingu (hovořit o míru ). JINÝMI SLOVY: 👉Fermentace začala. Pomalu, ale jistě přecházíme od proválečné strategie ke strategii mírové. To je nevyhnutelné, protože čas je na straně pro-mírové strategie.“

 

👉 „EVROPA SE CHOVÁ SEBEVRAŽEDNĚ, POKUD SE ŘÍDÍ POLITIKOU AMERICKÝCH DEMOKRATŮ.

👉Že mlčíme o bombardování plynovodu Nord Stream, že samotné Německo mlčí o zjevném teroristickém činu, který byl spáchán na jeho majetku pod americkým vedením, a že tuto záležitost nevyšetřujeme, nesnažíme se ji objasnit a nezvyšujte to legálně – totéž 👉 „To, že jsme neudělali správnou věc při odposlechu Angely Merkel, který byl proveden s pomocí Dánska, není nic jiného než akt podlézavosti.“

 

👉 „PŘICHÁZÍ ZMĚNA, KTERÁ NENASTALA ZA POSLEDNÍCH 500 LET. To, čemu čelíme, je ve skutečnosti změna světového řádu. Dominantním centrem světa se stávají Čína, Indie, Pákistán a Indonésie.“ Via Manaf Hassan

https://t.me/absurdnisvet/76891

 

 

 

📌30. července 2024, 17:24: V JEKATĚRINBURGU HOŘÍ BUDOVA S CHEMICKÝMI PRODUKTY NA 800 METRECH ČTVEREČNÍCH:

 

V Jekatěrinburgu na ploše 800 metrů čtverečních podle předběžných informací hoří dílna s chemickými výrobky.

Jak bylo uvedeno v kanálu Telegram ruského ministerstva pro mimořádné situace, hasiči začali hasit střechu budovy.

 

O obětech incidentu nebyly k dispozici žádné informace.

 

https://www.vesti.ru/article/4071424

 

 

📌30. července 2024, 18:13: RHEINMETALL OTEVŘEL MUNIČNÍ ZÁVOD V MAĎARSKU:

 

Německý obranný koncern Rheinmetall otevřel nový závod v maďarském městě Varpalota. Společnost bude vyrábět munici ráže 30 mm pro bojové vozidlo pěchoty Lynx a také granáty pro tanky a dělostřelectvo.

 

„Slavnostní ceremoniál se konal 29. července. Oficiální akce se zúčastnil maďarský ministr obrany Krysztof Szalay-Bobrovnicki a generální ředitel Rheinmetallu Armin Papperger,“ uvedl koncern.

 

Sériová výroba munice bude zahájena v říjnu. Uvedením nového závodu do provozu získá ekonomika regionu nový impuls pro rozvoj.

 

„Vznikne více než 200 pracovních míst. Elektrárna posílí obranný potenciál partnerů a Maďarska,“ řekl Papperger.

 

https://www.vesti.ru/article/4071548

 

 

📌30. července 2024, 19:16: RADA BEZPEČNOSTI OSN ROZHODLA O ZRUŠENÍ ZBROJNÍHO EMBARGA VŮČI STŘEDOAFRICKÉ REPUBLICE:

 

Rada bezpečnosti OSN schválila rezoluci, která ruší zbrojní embargo vůči Středoafrické republice.

 

Návrh usnesení v tomto smyslu předložila Francie. Členové Rady bezpečnosti OSN ji přijali jednomyslně.

 

Kromě zrušení zbrojního embarga bylo rozhodnuto o prodloužení mandátu skupiny odborníků do 31. srpna 2025.

 

„Je zřejmé, že rozhodnutí, které bylo dnes učiněno, mělo padnout už dávno. Rusko o tom u tohoto stolu opakovaně hovořilo,“ uvedl stálý představitel Ruska při OSN Vasilij Něbenzja.

 

Rada bezpečnosti již zmírnila zbrojní embargo uvalené na Středoafrickou republiku tím, že povolila dodávky, prodej nebo převod zbraní bezpečnostním silám Středoafrické republiky.

 

Prezident Středoafrické republiky Faustin-Archange Touadéra již dříve poděkoval ruskému prezidentovi Vladimiru Putinovi za bezplatné dodávky obilí.

 

https://www.vesti.ru/article/4071594

 

 

📌30. července 2024, 19:19: VELITEL AMERICKÉHO LETECTVA V EVROPĚ HECKER: F-16 NEZMĚNÍ SITUACI PRO OZBROJENÉ SÍLY UKRAJINY NA BOJIŠTI: STÍHAČKY F-16 NEBUDOU MOCI OVLIVNIT KONFLIKT NA UKRAJINĚ A NEPOMOHOU OZBROJENÝM SILÁM UKRAJINY ZÍSKAT VZDUŠNOU NADVLÁDU, ŘEKL JAMES HECKER, VELITEL AMERICKÉHO LETECTVA V EVROPĚ.

 

Vojenský vůdce připomněl, že západní bojové letouny budou muset čelit ruským systémům protivzdušné obrany a protiraketové obrany, které jsou dobře integrovány, píše tisková agentura TASS.    Hecker se domnívá, že přesun F-16 je především západním výcvikem vojenského personálu, který vede ke změně kultury. Ke stejnému účelu sloužily i západní tanky, které byly převedeny do ozbrojených sil Ukrajiny.

 

Připomeňme, že 24. července vrchní velitel ozbrojených sil Ukrajiny Alexander Syrsky řekl, že ví, kdy F-16 dorazí na Ukrajinu, ale nemůže to říci. Okamžitě však připustil, že západní stíhačky by nebyly schopny letět blíže než 40 kilometrů k frontové linii, protože by byly okamžitě sestřeleny.

 

https://www.vesti.ru/article/4071618

 

 

📌30. července 2024, 20:41: NÁKLADY NA MACRONOVU KANCELÁŘ PŘESÁHLY JEHO ROZPOČET O 8,3 MILIARDY EUR:

 

Kancelář francouzského prezidenta Emmanuela Macrona utratila v roce 2023 o 8,3 miliardy eur více, než byl původní rozpočet. Elysejský palác to vysvětloval nárůstem slavnostních recepcí a zahraničních cest hlavy státu.

 

Celkové náklady Macronova úřadu činily na konci loňského roku 125,5 miliardy eur, uvedla agentura RIA Novosti s odvoláním na údaje francouzského Účetního dvora.

 

Prezidentovy zahraniční cesty stály rozpočet 7,4 milionu eur. To je o 46,3 % více než v roce 2022. Nejdražší byla Macronova cesta do Oceánie – 3,1 milionu eur. Návštěva Afriky stála 1,9 milionu eur, návštěva Číny 1,8 milionu eur.

 

V roce 2023 uspořádal Macron 171 slavnostních recepcí, přičemž útrata na jednoho hosta se podle zprávy zvýšila o 20,5 %. Nejdražší pro Elysejský palác bylo přijetí britského krále Karla III. – 474 tisíc eur. Náklady na přijetí indického premiéra Naréndry Módího se vyšplhaly na 412 tisíc eur.

 

https://www.vesti.ru/article/4071772

 

 

📌30. července 2024, 21:40: RUSKÉ MINISTERSTVO ZAHRANIČÍ OZNAČILO IZRAELSKÝ ÚTOK NA BEJRÚT ZA HRUBÉ PORUŠENÍ MEZINÁRODNÍHO PRÁVA:

 

Útok izraelského letectva na Bejrút je hrubým porušením mezinárodního práva, uvedlo ruské ministerstvo zahraničí.

 

Podle agentury TASS se na útoku podíleli izraelští bojovníci – odpálili 4 rakety, které zasáhly nemocnici vedle sídla hnutí Hizballáh a budovu, kde se nacházel poradní sbor organizace.

 

Podle předběžných údajů byli oběťmi útoku dva velitelé Hizballáhu a jedna civilní žena. Dalších šest lidí bylo zraněno.    Libanonští novináři zase tvrdí, že k útoku byl použit dron, který odpálil tři rakety. Počet obětí se nyní zvýšil na 10.

 

Novináři naznačují, že hlavním cílem Izraele byl Mosheneh Shohre – je zodpovědný za používání raket. Krátce před nárazem však odjel.

 

https://www.vesti.ru/article/4071740

 

 

📌30. července 2024, 17:49: SZIJJÁRTÓ: DODÁVKY ROPY DO MAĎARSKA A NA SLOVENSKO ZABLOKOVALA EK, NE KYJEV:

 

Blokování dodávek ruské ropy do Maďarska a na Slovensko nepřišlo z Kyjeva, ale z Bruselu s cílem vydírat země prosazující mír, uvedl maďarský ministr zahraničí Peter Szijjártó.

 

🛑 Podle Szijjárta už více než týden nepřišla žádná reakce ze strany Evropské komise na zablokování dodávek ropy, a to může mít dva důvody. V prvním případě podle Szijjárta Evropská komise projevila slabost a nedokázala přinutit Ukrajinu, aby respektovala základní zájmy obou členských států EU. Druhou možností je, že Evropská komise vydírá země, které se zasazují o mír na Ukrajině, uzavřel diplomat v příspěvku na své facebookové stránce (zakázané v Ruské federaci). 🛑

 

Szijjártó již dříve uvedl, že Maďarsko nemá kvůli nedostatku jiné infrastruktury alternativu k dodávkám ruské ropy přes území Ukrajiny.

 

https://www.vesti.ru/article/4071470

 

 

📌30. července 2024, 19:20: VE VENEZUELE BYLO KVŮLI NEPOKOJŮM ZADRŽENO TÉMĚŘ 750 LIDÍ:

 

Ve Venezuele bylo během nepokojů, které nastaly po znovuzvolení prezidenta Republiky Nicolase Madura, zadrženo 749 lidí. Oznámil to v úterý generální prokurátor země Tarek William Saab.

 

Podle něj budou někteří demonstranti stíháni za podněcování k nenávisti a v některých případech i za terorismus. Demonstranti zapalovali nemocnice, útočili na policejní stanice a ničili kulturní památky, dodal Saab.

 

„Předběžně kvalifikujeme zadržené v případech ničení státní infrastruktury, podněcování k nenávisti a terorismu,“ uvedl generální prokurátor.

 

Připustil, že počet zadržených se bude zvyšovat.

 

Venezuelský ministr obrany Vladimir Padrino López již dříve uvedl, že v důsledku nepokojů byl zabit jeden voják, zraněno bylo 23 vojáků a 25 policistů.

 

https://www.vesti.ru/article/4071622

 

 

📌30. července 2024, 22:14: HIZBALLÁH VYPUSTIL BEZPILOTNÍ LETOUNY SMĚREM NA IZRAEL V REAKCI NA ÚTOK NA BEJRÚT:

 

Šíitské milice Hizballáhu zahájily odvetný úder na izraelské území poté, co zaútočily na jeho velitelství na jižním okraji Bejrútu.

 

Podle Sky News Arabia s odvoláním na zdroj ve vedení organizace bojovníci vyslali několik letek kamikadze dronů směrem k Horní a západní Galileji.

 

Již dříve vyšlo najevo, že v důsledku izraelského útoku na předměstí Bejrútu byla zabita jedna žena. Podle Al-Akhbara bylo zraněno dalších 17 lidí, včetně 6 dětí, různě vážného zranění.

 

  1. července izraelské letectvo vypálilo čtyři rakety na jižní předměstí Bejrútu. V důsledku útoku byli zabiti dva velitelé šíitských milicí.

 

Později palestinské hnutí Hamás oznámilo, že izraelský útok ostře odsuzuje a vyjadřuje „plnou solidaritu“ s Libanonem a libanonským šíitským hnutím Hizballáh.

 

https://www.vesti.ru/article/4071846

 

 

📌30. července 2024, 19:33: LUKAŠENKO OMILOSTNIL NĚMCE ODSOUZENÉHO V BĚLORUSKU K TRESTU SMRTI:

 

Běloruský prezident Alexandr Lukašenko se na základě jeho žádosti rozhodl omilostnit německého občana Ricka Kriegera, informovala tisková služba hlavy státu.

 

Hlava Běloruské republiky se 30. července setkala s lidmi, kteří jsou s Kriegerovým případem spojeni. Byli mezi nimi šéf KGB Ivan Tertel, vyšetřovatel, právník a také zástupkyně vedoucího prezidentské kanceláře Běloruska Olga Čuprisová.

 

Lukašenko během setkání připomněl, že pokud soud republiky odsoudí člověka k trestu smrti, pak poslední slovo stále zůstává na straně hlavy státu. Takové případy jsou nejtěžší v osudu prezidenta, dodal běloruský vůdce.   Připomeňme, že německý občan Rico Krieger byl shledán vinným podle šesti článků, včetně terorismu, žoldnéřství a práce pro zvláštní služby cizího státu.

 

Němcův advokát Vladimir Gorbach již dříve vyjádřil naději, že jeho klient bude omilostněn.

 

https://www.vesti.ru/article/4071706

 

 

📌30. července 2024, 22:01: SKANDÁLY NA OLYMPIÁDĚ ZASTÍNILY SPORTOVNÍ SOUTĚŽE:

 

Sport na olympijských hrách v Paříži zatím nedokáže upoutat pozornost. Obecenstvo se ještě nehnulo z místa zahajovacího ceremoniálu, protože zahřmělo několik dalších velkých skandálů.

 

👉 Vodu v Seině, která opět neprošla kontrolou na E. coli, kazí mimo jiné trenér francouzských kajakářů.

 

👉 Podle deníku Le Parisien si třiatřicetiletý Guillaume Berge ulevil na nábřeží ve tři hodiny ráno. Po výpovědích policistů na ně specialista zaútočil pěstmi, za což dostal několik ran paralyzérem a byl zadržen.

 

👉 A k tomu, aby byla vyloučena z brazilského plaveckého týmu, stačí se procházet po Eiffelově věži bez povolení – 22letá Anna Vieira byla poslána domů.

 

👉 Radikálně se vyřešila otázka, kdo by měl být na olympiádě v Paříži považován za slabší pohlaví. Do boxerského ringu ve francouzském hlavním městě vstoupili dva muži v přestrojení za ženy – Tchajwanka Lin a Alžířanka Iman Khelif, které se staví do pozice slabšího pohlaví.

 

Oba sportovci mohli soutěžit, i když na loňském mistrovství světa byli diskvalifikováni, protože neuspěli v testu pohlaví.

 

👉 Na pozadí skandálů, které doprovázejí olympijské hry v Paříži od jejich zahájení, jsou sportovci nuceni soutěžit o pozornost věnovanou svým úspěchům a skutečným sportovním výkonům.

 

👉 Egyptská šermířka Nada Hafez tak nastoupila na dráhu těhotná v sedmém měsíci.

👉 A 58letý Zhiying Zeng přišel hrát za chilský tým stolního tenisu, který stále nezaostává za mnoha soupeři a ukazuje olympijský příslib.

 

👉 Pozůstatky ze zahajovacího ceremoniálu, které po sobě zanechaly miliony diváků, kteří spektákl považovali za urážlivé a nechutné, komentuje jednoduše herec Philip Catherine, který ztvárnil modré stvoření.

 

„Byl jsem vychován v křesťanství a nejlepší věc na křesťanství je odpuštění. Proto se omlouvám, pokud jsem někoho urazil. Jsem si jistá, že křesťané po celém světě přijmou mou mou prosbu a odpustí,“ řekla Kateryn.

 

👉 Sám herec, který se proslavil, zůstává věrný sám sobě – zahrál si i ve videoklipu ke své písni s názvem „Nahota“. Opět nahý, jen ne sám, ale společně s orchestrem a sborem.

 

Myšlenka skladby, která byla přenesena na obrazovky stovek milionů diváků, je dost absurdní – pojďme všichni chodit nazí, kdyby to dělali všichni, pak by nebyli bohatí a chudí, nebylo by kam schovat revolver a nebyly by války.

 

I když něco podobného se již praktikovalo – někde v době kamenné. Nepomohlo to. Podstatné je, že je to výzva k tomu, abychom byli jako zvířata. Zdá se, že právě tato myšlenka stála za celým inscenováním zahájení olympijských her.

 

👉 Transvestité, kteří se obřadu zúčastnili, jsou ve svých svědectvích zmatení. Jeden z herců, kteří se na této kontroverzní parodii Poslední večeře podíleli jako žena, situaci eskaluje s rostoucím odporem.

 

Začal tvrdit, že to nebyla Poslední večeře, ale „svátek Dionýsovy“. Jiní transvestité zároveň stále tvrdí, že se stále jedná o odkaz na evangelijní příběh, který je pro křesťany posvátný, ale nechápou, co je na něm tak zvláštního.

 

„Tento obraz byl mnohokrát použit v různých filmech, po desetiletí byl zneužíván popkulturou. Všichni si s tím začali dělat starosti až poté, co se představení začali účastnit transvestité. I když jsme neudělali nic obscénního,“ řekl jeden z transvestitů.

 

Stejného konceptu se drží i ředitel ceremoniálu Thomas Joly, za génia označil i primátor Paříže inscenaci.

 

„Genialita spočívala v tom, že jsem do toho vložil spoustu úsilí, humoru, emocí a přitáhl každého. Nejen Francouzi, Pařížané, ale celý svět,“ řekla starostka Paříže Anne Hidalgo. „Spousta zahraničních přátel mi říkala: ‚Bylo to skvělé, všichni jsme to pochopili, bylo to tak francouzské.‘ Ceremoniál o nás řekl vše.“

 

👉 A těm, kteří nesouhlasí, už hrozí žaloba ze strany hlavní herečky, lesbičky Barbary Butch. Podle právníka byla vystavena bezprecedentní kyberšikaně a nyní bude všechny stíhat podle zákona. Kdo ví, možná se Donald Trump dočká další žaloby.

 

👉 „Myslím, že zahajovací ceremoniál byl ostudný,“ řekl Trump. „Některé věci se prostě nedají dělat. Myslím, že to bylo hrozné.“

 

👉 Mezitím se francouzské úřady mstí těm, ke kterým se mohou dostat. V Paříži byli akreditováni čtyři ruští novináři – tři spisovatelé a jeden fotožurnalista. Zástupci médií přitom neporušili pravidla a od organizátorů neobdrželi žádné připomínky.

 

👉 „Druhý den, když jsme začali vstupovat na olympijská sportoviště, se akreditace pro skenování zařízení rozsvítilo červeně,“ říká zvláštní korespondent agentury TASS Andrej Kartašov. „Řekli, že průchod do zařízení je uzavřen. Později, když to začali zjišťovat, se ukázalo, že přišly dopisy od organizačního výboru s odkazem na oficiální orgány Francie, kde se říkalo, že akreditace byla zamítnuta.“

 

A v dokumentu o zrušení akreditací se také neuvádějí podrobnosti. Je zde pouze odkaz na článek z francouzského zákona o vnitřní bezpečnosti. Organizační výbor olympiády uvedl, že iniciátory byly francouzské orgány a pouze vykonaly své rozhodnutí.

 

STRUČNĚ ŘEČENO, JE TO DALŠÍ FAKT HRUBÉHO ZASAHOVÁNÍ DO PRÁCE RUSKÉHO TISKU VE FRANCII. Předtím desítky novinářů nedostaly víza ani akreditaci, aby mohly o hrách informovat.

 

👉 Avšak bez ohledu na to, jak moc se Paříž snaží, právem se setkává, jak se říká, se špatným otiskem ze strany médií různých zemí. Koneckonců, neúspěch následuje neúspěch.

ROZHODNUTÍ ZA KAŽDOU CENU PONOŘIT SPORTOVCE DO ŠPINAVÉ SEINY, KDE JE PLAVÁNÍ ZAKÁZÁNO UŽ STO LET, TEDY VEDLO K TOMU, ŽE PLAVECKÉ ZÁVODY V TRIATLONU BYLY NA POSLEDNÍ CHVÍLI ODLOŽENY – Z DŮVODU PŘEKROČENÍ POVOLENÉ KONCENTRACE E. COLI.

 

SPORTOVCI MOHOU JEN HÁDAT, S JAKOU KONCENTRACÍ FEKÁLNÍCH BAKTERIÍ SE JEŠTĚ SETKAJÍ.

👉 Dalším problémem je NEDOSTATEK TOALET V OLYMPIJSKÉ VESNICI, stěžuje si na sociálních sítích americká tenistka Cori Gauffová. K dispozici jsou pouze dvě koupelny pro 10 dívek.

 

SVĚTOVÝ REKORDMAN VE SKOKU O TYČI ARMAND DUPLANTIS ODMÍTL V OLYMPIJSKÉ VESNICI VŮBEC BYDLET. Koneckonců, ke stížnostem sportovců na nedostatek jídla se přidaly i výpovědi o krádežích.

 

👉 A pouze francouzští sportovci jsou spokojeni i s 35stupňovým vedrem.

👉 Koneckonců, nedaleko byla pro ně připravena speciální tepelná komora v Bois de Vincennes, kde se mohou přizpůsobit těm nejdrsnějším klimatickým podmínkám.

👉 Testy tento trik neukážou.

 

https://www.vesti.ru/article/4071730

 

 

📌30. července 2024, 22:36, Zacharovová: SPOLUPRÁCE KYJEVA S TERORISTY NENÍ PŘEKVAPIVÁ:

 

Kyjevský režim se pravidelně uchyluje k teroristickým metodám – ostřelování obytných budov, dětských hřišť, skrývání se za civilním obyvatelstvem. Proto spolupráce Ukrajiny s radikály již není překvapivá, uvedla mluvčí ruského ministerstva zahraničí Maria Zacharovová.

 

Takto se diplomat vyjádřil ke zprávám o vazbách Kyjeva na teroristy v Africe.

 

Zacharovová zdůraznila, že Rusko se snaží upozornit světové společenství na akce Ukrajiny, zejména tento problém opakovaně upozorňovala na zasedáních Rady bezpečnosti OSN.

 

Úřady Mali a Mauritánie již dříve oznámily, že vyšetřují účast ukrajinských instruktorů na výcviku teroristů.

 

Kyjev zase přiznal, že africkým ozbrojencům poskytoval informace o pohybu jednotek malijských ozbrojených sil a ruských vojenských specialistů.

 

https://www.vesti.ru/article/4071869

 

 

📌31. července 2024, 01:05: DVĚ DĚTI ZABITY PŘI IZRAELSKÉM ÚTOKU NA BEJRÚT:

 

Počet obětí náletu izraelského letectva v Libanonu vzrostl na tři.

 

Dvě děti se staly oběťmi izraelského náletu na předměstí Bejrútu. Těla byla nalezena při rozebírání trosek, uvedla libanonská televizní stanice Al-Džadíd s odvoláním na ministerstvo zdravotnictví země.

 

PODLE AKTUALIZOVANÝCH ÚDAJŮ BYLO ZRANĚNO 74 LIDÍ. Trosky se rozebírají.

 

Již dříve bylo oznámeno, že byl zabit jeden civilista.

 

V úterý 30. července bojovníci IDF vypálili čtyři rakety na předměstí Bejrútu. Cílem útoku byl jeden z velitelů šíitského hnutí Hizballáh. Izraelská strana ho považuje za odpovědného za ostřelování vesnice Majdal Shams na Golanských výšinách, kde bylo zabito nejméně 12 lidí.

 

IDF tvrdí, že cíle útoku bylo dosaženo.

 

https://www.vesti.ru/article/4071911

 

 

📌31. července 2024, 02:25, Telegraph: F-35 SE NEBUDOU MOCI ÚČASTNIT BOJŮ AŽ DO ROKU 2025:😂

 

Problémy v softwaru F-35 znemožňují jeho použití v reálném boji.

 

Americké stíhačky F-35 se kvůli stávajícím softwarovým problémům nebudou moci účastnit skutečných bojů až do roku 2025. Informuje o tom deník The Telegraph.

 

Je specifikováno, že F-35 je jediným západním stíhacím letounem páté generace. Letoun přitom nemá řadu funkcí, které do něj vývojáři plánovali zavést.

 

Existují tedy problémy s provozem různých senzorů a samotná stíhačka není kompatibilní se všemi nejnovějšími střelivy.

 

Publikace poznamenává, že F-35 bude připraven k použití až po aktualizaci softwaru, což bude vyžadovat další finanční prostředky a čas.

 

Již dříve bylo oznámeno, že v příštích pěti letech plánují země NATO výrazně navýšit svůj vojenský arzenál a přidat k nim 650 stíhaček F-35.

 

https://www.vesti.ru/article/4071930

 

 

📌31. července 2024, 04:12: MADURO OBVINIL MUSKA A WASHINGTON Z FINANCOVÁNÍ NEPOKOJŮ VE VENEZUELE:

 

Nicolas Maduro se domnívá, že Venezuela zažívá pokus o státní převrat, který byl předem naplánován.

 

Nicolas Maduro se domnívá, že nepokoje, které zachvátily Venezuelu po prezidentských volbách, byly financovány „kolumbijským obchodem s drogami, Elonem Muskem a americkou vládou“. Řekl to svým příznivcům.

 

„Řekl jsem, že Venezuela čelí národní a mezinárodní agresi ze strany světových mocností, nyní se ukazuje, že Elon Musk je posedlý myšlenkou převzít Venezuelu a ovládat ji zvenčí,“ řekl Maduro.

 

Země podle něj zažívá pokus o převrat, který byl předem naplánován, píše RIA Novosti.

 

Americký podnikatel a miliardář Elon Musk již dříve věnoval situaci ve Venezuele řadu publikací.

 

Prezidentské volby ve Venezuele se konaly 28. července. Vyhrála je současná hlava státu Nicolas Maduro. Opozice výsledky hlasování neuznala. Během nepokojů v zemi byl zabit jeden voják, desítky lidí byly zraněny. Zadrženo bylo 749 demonstrantů.

 

https://www.vesti.ru/article/4071985

 

 

📌31. července 2024, 01:07, RUSKÉ MINISTERSTVO ZAHRANIČÍ: BELOUSOV VAROVAL AUSTINA PŘED MOŽNOSTÍ NEKONTROLOVANÉ ESKALACE:

 

Ministr obrany Ruské federace Andrej Bělousov vyjádřil vážné varování svému americkému protějšku Lloydu Austinovi.

 

VŠECHNY KONTAKTY S AMERICKÝMI PŘEDSTAVITELI NA ÚROVNI NADPRŮMĚRNÉ PODLE STÁTNÍCH A DIPLOMATICKÝCH STANDARDŮ SLEDUJÍ ČISTĚ UTILITÁRNÍ CÍLE,“ řekl agentuře TASS náměstek ruského ministra zahraničí Sergej Rjabkov.

 

Vysvětlil, že nedávný kontakt mezi ministry obrany Ruska a Spojených států amerických v tomto ohledu není výjimkou.

 

„Z ruské strany bylo vysláno velmi vážné varování ohledně možných nových provokací ze strany Kyjeva, které jsou bez přímé pomoci Washingtonu nemyslitelné,“ řekl Rjabkov.

 

Podle něj se tak stalo proto, aby se předešlo další nebezpečné eskalaci s důsledky, které by se mohly stát nekontrolovatelnými.

 

Ministr obrany Spojených států amerických Lloyd Austin již dříve telefonicky hovořil se svým protějškem z Ruské federace Andrejem Bělousovem. Iniciativa vzešla z ruského oddělení.

 

https://www.vesti.ru/article/4071859

 

 

📌31. července 2024, 6:08: ŠÉF POLITBYRA HAMÁSU ZABIT V TEHERÁNU:

 

Ismail Haniyeh byl zabit při útoku na svou rezidenci v Íránu.

 

V Teheránu byl zavražděn šéf politického křídla hnutí Hamás Ismaíl Haníja. Informovala o tom Press TV s odkazem na Islámské revoluční gardy.

 

„Haniyeh a jeden z jeho osobních strážců byli zabiti během útoku na rezidenci v Teheránu,“ uvádí se ve zprávě.

 

V současné době probíhá vyšetřování útoku.

 

Předtím Haniyeh přijel do Teheránu, aby se zúčastnil inauguračního ceremoniálu nově zvoleného íránského prezidenta Masúda Pezeškiana.

 

https://www.vesti.ru/article/4071978

 

 

📌31. července 2024: Olympiáda 2024 a jejich Seina pro vysmáté plavce:😂🙈 https://www.facebook.com/reel/3670514486541900

 

 

📌31. července 2024: JEDEN Z UŽIVATELŮ SÍTĚ ZAZNAMENAL PODEZŘELOU TVORBU „ABNORMÁLNÍHO TEPLA“.

Můžete vidět, jak se tvoří v rovnoměrných vlnách.

Stále si myslíme, že HAARP je jen konspirační teorie?

https://t.me/absurdnisvet/76886

 

 

📌31. července 2024: ⚠️🇻🇪/🇺🇸🏴‍☠️ ZATČENÍ „OPOZIČNÍ ČINITELÉ“ (AGENTI CIA), KTEŘÍ BYLI NA CESTĚ KE VSTUPU DO BLÍŽE NESPECIFIKOVANÉHO AREÁLU VELVYSLANECTVÍ, JSOU ZATČENI VENEZUELSKOU ROZVĚDKOU.

 

Sledujte, jak rychle se snaží zbavit svých telefonů, které s největší pravděpodobností obsahují důkazy o zinscenovaném převratu.

https://t.me/absurdnisvet/76887

 

📌31. července 2024: ⚠️🇺🇸🏴‍☠️/🇻🇪 ZLOČINECKÉ GANGY A PAŠERÁCI DROG VYZBROJENÍ CIA SE SNAŽÍ OVLÁDNOUT VENEZUELU. VE VIDEU UVEDLI, ŽE JSOU PŘIPRAVENI PROLÍT KREV KAŽDÉHO, KDO BY SE JE POKUSIL ZASTAVIT, VČETNĚ CIVILISTŮ.

 

To má přesně stejný otisk jako předchozí drogové gangy sponzorované CIA v jiných latinskoamerických zemích, jako je Kolumbie.

https://t.me/absurdnisvet/76888

 

📌31. července 2024: ⚠️ 🇻🇪 VENEZUELSKÁ ARMÁDA PODPORUJE MADURA

 

„Opakujeme naši absolutní loajalitu a bezpodmínečnou podporu Nicolási Madurovi, ústavnímu prezidentovi Venezuely. Náš vrchní velitel, který byl právem znovu zvolen lidovou mocí.“

https://t.me/absurdnisvet/76889

 

 

📌31. července 2024: FRANCIE VEDE VLASTNÍ „BITVU“. V ALPÁCH BYLO VYKÁCENO 17,5 HEKTARU LESA, ABY SE NA UVOLNĚNÉ PLOŠE POSTAVILY SOLÁRNÍ PANELY NA VÝROBU „ZELENÉ ENERGIE“.

https://t.me/absurdnisvet/76900

 

 

📌31. července 2024: 📉🚗 NĚMECKÝ OBCHOD S AUTY HLÁSÍ PRUDKÝ POKLES ELEKTROMOBILŮ:

 

Ve srovnání se stejným obdobím loňského roku klesly objednávky společnosti Stromer od soukromých zákazníků o 47 %. Vyplývá to z průzkumu Svazu německého automobilového průmyslu (ZDK) mezi 348 autobazary.

 

Prodejci jsou také pesimističtí ohledně elektromobilů, pokud jde o očekávanou situaci objednávek pro rok 2024 jako celek. Více než 60 % dotázaných hodnotilo objednávkovou situaci u elektromobilů jako „velmi špatnou“, 28 % jako „špatnou“.

 

https://www.kfzgewerbe.de/autohandel-im-ersten-halbjahr-47-prozent-weniger-private-bev-bestellungen

 

 

📌31. července 2024: 💶 FIRMY DAX DOSTÁVAJÍ MILIARDOVÉ DOTACE:

 

👉Podle analýzy výzkumného institutu Flossbach von Storch získaly největší německé burzovní společnosti za posledních osm let od vládních agentur v rámci dotací kolem 35 miliard eur. Ze státních peněz nejvíce profitovaly tyto společnosti:

 

1️⃣ Energetická společnost E.ON → 9,3 miliardy €

2️⃣ Volkswagen → 6,4 miliardy eur

3️⃣ BMW → 2,3 miliardy eur

 

V posledních osmi letech získaly koncerny DAX miliardové částky prostřednictvím dotací od státních orgánů. Na základě údajů ve výročních zprávách koncernů činila celková částka DOTACÍ 35 MILIARD EUR. Pokud se přihlédne k informacím z databáze transparentnosti EU, celková částka za posledních osm let vzroste na 44 miliard EUR.

 

👉Největším příjemcem státních prostředků je energetický koncern E.ON, následovaný automobilkou Volkswagen a dodavatelem energie RWE. Rozsah, v jakém jsou ziskově hospodařící koncerny zásobovány veřejnými prostředky, se v posledních letech dramaticky zvýšil. V roce 2023 bylo velkým německým koncernům vyplaceno více než pětkrát více dotací než v roce 2016.

 

👉Důvodem masivního nárůstu dotací jsou především politická rozhodnutí vlády semaforů a velké koalice. To zahrnuje politický záměr transformovat ekonomiku a podpořit ji během koronapandemie a války na Ukrajině. Dostupné údaje však nemohou prokázat, že veřejné prostředky skutečně přinesly společenskou přidanou hodnotu. Spíše je třeba se obávat, že velká část prostředků nahradí pouze soukromé peníze. Použité dotace navíc vedou k tomu, že velké koncerny investují do oblastí podnikání, kde není jasné, zda mohou být vůbec dlouhodobě ziskové. Možnými důsledky dotační politiky jsou plýtvání zdroji, narušení hospodářské soutěže a závislost ekonomiky na státních prostředcích.

 

👉Na základě informací obsažených ve výročních zprávách společností představovaly dotace v období 2016–2023 u pěti skupin více než 10 % jejich celkového zisku před zdaněním. V extrémních případech u společnosti RWE se na základě údajů z databáze transparentnosti EU výše obdržených dotací rovnala zisku před zdaněním za posledních osm let. Bez dotací by společnost RWE nemohla vykázat kumulovaný zisk od roku 2016. V důsledku toho nepřispěla společnost RWE, stejně jako společnost E.ON, do veřejných pokladen během zvažovaného období, neboť zaplacené daně byly nižší než obdržené dotace.

 

V NÁSLEDUJÍCÍM TEXTU JE VYSVĚTLEN A VYSVĚTLEN ZÁKLAD ÚDAJŮ ZE STUDIE. NA ZÁKLADĚ TĚCHTO ÚDAJŮ BUDE PROVEDENA ANALÝZA DOTACÍ PRO SKUPINY DAX, A TO JAK NA SOUHRNNÉ ÚROVNI, TAK NA ÚROVNI SPOLEČNOSTI. ZÁVĚREM SE VÝSLEDKY ZAŘAZUJÍ DO KONTEXTU EKONOMICKÉ TEORIE O DOPADU DOTACÍ.

 

PROCES SBĚRU ÚDAJŮ:

 

👉Subvencí se rozumí státní příspěvek podnikům, který není vázán na protiplnění. Subvence jsou v zásadě zakázány podle článku 107 Smlouvy o fungování Evropské unie (SFEU) v EU, a tedy i v Německu. Oddíly 2 a 3 článku 107 SFEU však umožňují výjimky, které se používají ke schválení subvencí.

 

👉Dotace jsou většinou vypláceny formou přímé finanční pomoci. Mohou však mít rovněž podobu daňových úlev, úrokových subvencí, prominutí dluhů, záruk, poskytnutí pozemků, zboží nebo služeb za zvýhodněných podmínek nebo nepřímé platby domácnostem s účelově vázanými platbami.

 

👉Nejznámějšími zdroji informací o subvencích v Německu jsou dotační zprávy spolkové vlády (viz např. Spolkové ministerstvo financí 2023) a dotační zprávy Kielského institutu pro světové hospodářství (viz např. Laaser et. al 2023). Obě zprávy jsou založeny na informacích poskytnutých investory, z nichž však nelze vyvodit závěr o výši částek, které jednotlivé skupiny DAX obdržely. Další státní údaje, jako např. odpovědi na dotazy spolkové vládě, vykazují značné kvalitativní nedostatky, pokud jde o úplnost. 1

 

ZA ÚČELEM ZÍSKÁNÍ SPOLEHLIVÉHO OBRAZU O DOTACÍCH SKUPIN DAX SE PRO ÚČELY SBĚRU ÚDAJŮ POUŽÍVAJÍ NÁSLEDUJÍCÍ DVA ZDROJE:

 

👉ZDROJ ÚDAJŮ 1: Výroční zprávy skupin DAX

 

První sběr údajů vychází z informací o dotacích a jiných státních podporách, které musí společnosti kotované na burze uvést ve svých výročních zprávách v souladu s účetním standardem IAS 20. V tomto případě se účtuje o dotacích vztahujících se k zisku nebo ztrátě, jakož i o dotacích vztahujících se k aktivům. Příspěvky související s úspěchem, jako jsou finanční prostředky na výzkum a vývoj nebo na kompenzaci nákladů, jsou obvykle prezentovány jako „jiné provozní výnosy“ v roce, kdy vznikají výdaje, které mají být kompenzovány. V případě dotací na aktiva, jako jsou dotace na výstavbu výrobních zařízení, mají účetní jednotky právo volby. Buď mohou vykazovat aktivum ve snížené pořizovací ceně. Nebo, alternativně, může být dotace aktivována prostřednictvím položky pasivního časového rozlišení a může být zrušena do zisku nebo ztráty po dobu užívání aktiva. Zatímco v prvním případě může být subvence vybrána v plné výši za účetní období pořízení, v případě aktivace se vykáže po dobu životnosti aktiva. To vede k rozdílnému rozdělení subvencí mezi účetní období v případě jinak identických transakcí. Nejsou-li poskytnuty žádné informace o ročním zrušení položky časového rozlišení, odhadne se na základě údajů o podílu krátkodobých a dlouhodobých položek výše ročního zrušení. Pokud tyto informace rovněž nejsou k dispozici, odhadne se roční částka na základě dalších dostupných informací.

 

Z výročních zpráv za roky 2016 až 2023 bylo za 40 koncernů získáno 156 datových bodů o dotacích rozdělených mezi 29 koncernů. Vysvětlující informace o údajích jsou ve výročních zprávách velmi omezené. Navzdory požadavku IAS 20 na zveřejnění povahy podpory jsou obvykle zveřejňovány pouze jednotlivé nekomentované údaje. U zbývajících jedenácti skupin DAX nebyly k dispozici žádné informace o subvencích podle IAS 20.

 

👉ZDROJ ÚDAJŮ 2: Databáze transparentnosti státní podpory EU

 

Podle nařízení (EU) č. 651/2014 musí být poskytnuté dotace zveřejněny v databázi EU pro transparentnost státní podpory. V tomto případě se použije pravidlo de minimis. (Nařízení (EU) č. 1407/2013), že podpora nižší než 200 000 EUR (300 000 EUR od 13.12.2023) nemusí být po dobu tří let schválena Evropskou komisí, a proto se nemusí nutně objevit v databázi.

 

Aby bylo možné porovnat, která skupina DAX obdržela dotace, byla prohledána úplná databáze transparentnosti státní podpory ke dni 22.02.2024 s více než 1,7 miliony záznamů vztahujících se k období od 15.09.2016 do 31.12.2023 podle jména uvedeného příjemce. Základem pro porovnávání jmen jsou seznamy podílů společností za finanční roky 2023, které často zahrnují několik stovek společností. V tomto ohledu se nerozlišovalo podle výše vlastnického podílu dceřiné společnosti. Porovnávání jmen probíhá na počítači s přihlédnutím k různým pravopisům a zkratek. K rozostření křížové kontroly může dojít, pokud se během období šetření změnily seznamy podílů, které nebyly sledovány. Stejně tak je možné, že kvůli složitým vlastnickým strukturám, změně názvu nebo změně názvu nemohly být platby dotací přiřazeny koncernům.

👉Vzhledem k tomu, že Španělsko má vlastní databázi transparentnosti státní podpory, byla vyhodnocena odděleně.

👉V databázi nebyly k dispozici žádné informace o subvencích ze zemí EU, Polska, Rumunska a Slovinska.

 

👉V databázi transparentnosti není vždy zaznamenána přesná výše subvence, ale v některých případech pouze jeden interval, např. „2 až 5 milionů EUR“. V těchto případech byla jako obdržená subvence zaznamenána průměrná hodnota uvedeného intervalu.

 

👉Celkem bylo 5 675 záznamů přiřazeno 37 různým dax ovým koncernům. Pouze u tří koncernů – Hannover Rück, Commerzbank a Deutsche Börse – nebyla v databázi žádná registrace.

 

Veškeré další informace o společnostech pocházejí z výročních zpráv, informací získaných od společnosti Investor Relations nebo z databáze Refinitiv.

 

STAV A VÝVOJ DOTACÍ PRO SKUPINY DAX:

 

👉Celková částka obdržených dotací velkých německých koncernů v období 2016 až 2023 činí podle údajů ve výročních zprávách 35,1 miliardy eur. Naproti tomu z databáze EU vyplývá pouze polovina, a to 17,6 miliardy eur. Pokud se však pro každou společnost použije vyšší hodnota z obou údajů, činí celková částka dotací 43,8 miliardy eur.

 

👉Údaje ve výročních zprávách vykazují jasný trend (viz obrázek 1). Zatímco obdržené dotace činily do roku 2018 přibližně 2,0 miliardy eur, roční částka se v důsledku toho prudce zvýšila a v roce 2023 dosáhla 10,7 miliardy eur více než pětkrát. To znamená, že polovina celkové částky připadá na poslední dva roky. Tento trend odráží nárůst dotací dokumentovaný Kielským institutem pro globální ekonomiku (Laaser et. al 2023).

Důvody tohoto nárůstu lze nalézt ve státní podpoře koronapandemie, v podpůrných opatřeních v důsledku války na Ukrajině a v záměru urychlit politickou zamýšlenou transformaci ekonomiky.

👉Finanční prostředky pocházejí mimo jiné z „Klimatického a transformačního fondu“, „Hospodářského stabilizačního fondu“, jakož i z dotačního programu zahraničních institucí.

 

https://www.flossbachvonstorch-researchinstitute.com/de/studien/dax-konzerne-erhalten-milliarden-an-subventionen/

 

 

📌31. července 2024: Překlad: 😮 BÝVALA TO „ANGLICKÁ ZAHRADA“…

 

Letní video z Mnichova vyvolává v komentářích mnoho diskuzí

 

🗣 „Anglická zahrada se nyní stala arabskou zahradou!“ 🧔🏿‍♂️

🗣 „Mnichov za posledních 30 let totálně zdegeneroval! My starší jsme byli svědky toho, jak bylo kdysi krásné město zcela zničeno vědomě přitahovanou migrací z Blízkého východu a Afriky.“

🗣 „Pěkné“ na pohled. Zásobování prostřednictvím peněz občanů atd. je zajištěno. Ti hloupí Němci platí všechno…“

https://t.me/absurdnisvet/76903

 

 

📌31. července 2024: ZAKLADATEL TELEGRAMU DUROW MÁ PRÝ VÍCE NEŽ 100 BIOLOGICKÝCH DĚTÍ – NA MUSKA TO NEZAPŮSOBILO?

 

Zakladatel Telegramu Pawel Durow je podle vlastního vyjádření biologickým otcem více než 100 dětí ve dvanácti zemích. V prohlášení ruský miliardář zveřejnil předchozí darování spermatu.

 

Generální ředitel Tesly Elon Musk o tom vtipkoval z pohledu zakladatele mongolské říše Čingischána, který měl asi 600 dětí, a proto by Durovův počet dětí označil za „úroveň začátečníka“. Mimochodem, Musk má dvanáct dětí.

https://t.me/absurdnisvet/76904

 

 

📌31. července 2024: ELON: „TO JE SKUTEČNÉ„:

 

Ministerstvo státního úřadu pro mezinárodní narkotika a služby pro vymáhání práva (INL) nabízí nabídky.

 

Odměna až 15 000 000 $ za informace vedoucí k zatčení/usvědčení Nicolase Madura Morose.

https://x.com/elonmusk/status/1818349351636484215?t=nJLx10aaoyvvSTA2NcEYuw&s=19

 

 

📌31. července 2024: 👧🏻👧🏻👧🏻 TŘI DÍVKY VE VĚKU 6,8 A 9 LET 🧔🏿‍♂️ 👺

 

😎😎😎Vězení (nemáte ponětí, co ti, kteří si odpykávají doživotní tresty ve vězení, dělají s dětskými sráči nebo dětskými vrahy)

 

Poté, co muslimský migrant zabil nožem tři dívky ve věku 6,8 a 9 let na taneční hodině v Southportu v Anglii…

https://t.me/TommyRobinsonNews

 

 

📌31. července 2024: 17letý muslim ze Rwandy vraždí děti v Southportu. 🧔🏿‍♂️ 👺

Na místo činu jel taxíkem s úmyslem zabít.

👧🏻👧🏻👧🏻 2 děti jsou již mrtvé 🎚️, 9 těžce zraněných a také několik dospělých.

 

Islám údajně znamená mír a tak 🧔🏿‍♂️ 👺…

 

https://m.bild.de/news/ausland/southport-england-messer-amok-bei-taylor-swift-workshop-66a79d914606b1105bb141f8?t_ref=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F

 

Třetí dítě zemřelo po útoku nožem v Anglii… Proč dnes Tagesschau a ZDF vynechávají fakta o útoku nožem na děti v Southportu? Ani slovo o původu pachatele🤬

https://t.me/absurdnisvet/76906

https://t.me/absurdnisvet/76908

 

 

📌31. července 2024: VELKÁ BRITÁNIE: STARMER ZASTAVUJE PLÁNY NA DEPORTACE RWANDY:

 

JEDEN DEN PO NÁSTUPU DO ÚŘADU BRITSKÝ PREMIÉR KEIR STARMER ZASTAVIL KONTROVERZNÍ PROJEKT RWANDY. ŽADATELÉ O AZYL BY MĚLI BÝT POSLÁNI DO AFRICKÉ ZEMĚ.

 

👉V Británii se na první schůzi sešla nová vláda premiéra Keira Starmera. Jednali jsme o plánovaných reformách a přípravách na summit NATO.

Británie nebude deportovat nelegální migranty do Rwandy.

Nový premiér Keir Starmer řekl, že kontroverzní projekt jeho konzervativního předchůdce Rishi Sunak je „MRTVÝ A POHŘBENÝ„.

 

👉Plány byly pouze symbolickou politikou, řekl na tiskové konferenci na Downing Street v Londýně sociálnědemokratický Starmer. Jako odstrašující opatření projekt nikdy nefungoval. Oznámení bylo očekáváno, protože Starmer vždy odmítl plán, který již stál stovky milionů, aniž by se zvedl jediný let do Rwandy.

 

SPOUSTA PENĚZ, ANI JEDEN LET:

 

👉Konzervativní politička a bývalá ministryně vnitra Suella Bravermanová, kandidátka na budoucího předsedu konzervativních toryů, kritizovala Starmerovo rozhodnutí ukončit Rwandský pakt. „Roky tvrdé práce, rozhodnutí parlamentu, miliony liber byly vynaloženy na program, který by, kdyby byl správně implementován, fungoval,“ řekla.

„Na obzoru jsou velké problémy, které, obávám se, způsobuje Keir Starmer. “

Máme před sebou spoustu práce, tak pojďme na to.

 

KEIR STARMER, BRITSKÝ PREMIÉR:

 

Žádné deportace migrantů do Rwandy!

 

👉Očekávalo se, že nově zvolená vláda okamžitě provede několik projektů, které oznámila ve volební kampani!!!

👉Mezi ně patří i ukončení kontroverzní Rwandské dohody Starmerova předchůdce Rishi Sunaka.

 

LIDÉ, KTEŘÍ PŘICHÁZEJÍ DO BRITÁNIE BEZ POTŘEBNÝCH DOKLADŮ, BY MĚLI BÝT DEPORTOVÁNI DO VÝCHODOAFRICKÉ ZEMĚ BEZ OHLEDU NA JEJICH PŮVOD A POŽÁDAT O AZYL VE RWANDĚ. NÁVRAT DO VELKÉ BRITÁNIE BYL VYLOUČEN.

 

Odpůrci projektu to považovali za porušení mezinárodních závazků. Každý rok se desetitisíce lidí nelegálně dostanou přes Lamanšský průliv na britské pobřeží.

Reforma zdravotnictví a bydlení.

 

NOVÁ VLÁDA CHCE RYCHLE ŘEŠIT I DALŠÍ LEGISLATIVNÍ NÁVRHY.

 

👉Nový ministr zdravotnictví Wes Streeting ohlásil brzká jednání se zdravotníky, kteří stávkami opakovaně paralyzují zdravotní systém.

👉Očekává se, že příslušná ministryně Angela Raynerová podnikne další kroky v oblasti bytové výstavby.

👉Nová ministryně dopravy Louise Haighová chce znárodnit řadu soukromých drah.

 

V britských parlamentních volbách získala labouristická strana velkou většinu.

 

https://www.zdf.de/nachrichten/politik/ausland/starmer-kabinett-stopp-ruanda-abkommen-100.html

 

 

📌31. července 2024: 🇮🇷🇮🇱 IZRAEL ZABIL VŮDCE HAMASU V SRDCI TEHERÁNU.

 

To je pro Írán velké ponížení. Totální facka. Rozpaky nad rámec chápání.

 

Umožnění zabití zahraničního diplomata u vás doma. Toto je akt války proti Íránu ze strany Izraele a jejich vazalů USA.

 

To je důkaz, že íránský prezident byl zabit úmyslným vyřazením GPS ze strany amerických zpravodajských služeb!!!

 

Izrael a USA chtějí regionální válku na Blízkém východě za každou cenu.

 

Zatímco Netanjahu jí, sere a spí rok v bunkru, Írán a jeho spojenci jednají velmi frivolně a chodí otevřeně. Podivný.

@Megatron_ron

https://t.me/absurdnisvet/76911

 

 

📌 🎚️31. července 2024: VČERA SE VŮDCE HAMASU ISMAIL HANIYEH ZÚČASTNIL INAUGURACE NOVÉHO ÍRÁNSKÉHO PREZIDENTA, KDE SKANDOVAL „SMRT IZRAELI A SMRT AMERICE“.

 

🎚️Dnes byl Ismail Haniyeh zavražděn.

https://t.me/absurdnisvet/76912

 

🎚️Nejprve sionisté 👺 zabili vnuky vůdce Hamasu Ismaila Haniyeha! 👧🏻👶🏼 🙋‍♀️

🎚️Pak zabili jeho děti! 👧🏻👶🏼 🙋‍♀️

🎚️Pak zabili samotného Haniyeha!

https://t.me/absurdnisvet/76913

 

 

📌31. července 2024: PALESTINSKÉ HNUTÍ HAMÁS POTVRDILO SMRT ŠÉFA POLITBYRA ISMÁÍLA HANÍJA PŘI ÚTOKU NA JEHO REZIDENCI V TEHERÁNU, UVEDLA SKUPINA V PROHLÁŠENÍ NA SVÉM WEBU.

 

🔹První zprávy o tom, co se stalo, se objevily asi v pět hodin ráno, íránská agentura Mehr oznámila, že Haníja v Teheránu „přijal mučednickou smrt“.

🔹Vůdce politbyra Hamásu byl v íránském hlavním městě u příležitosti inaugurace nového íránského prezidenta.

🔹Íránské úřady oznámily, že útok byl proveden na rezidenci Haníja, zemřel také jeho bodyguard.

🔹Představitelé izraelské armády uvedli, že „nereagují na zprávy médií“ o vraždě šéfa politbyra Hamásu.

🔹Arabská média uvádějí, že Haníja zemřel v důsledku raketového útoku asi v 0:30.

🔹Ráno se v rezidenci vůdce Íránu Alího Chameneího sešla Nejvyšší rada národní bezpečnosti Íránu, zatím nebyla oznámena žádná rozhodnutí.

🔹Hamás uvedl, že vražda nezůstane bez odpovědi.

🔹Americké ministerstvo obrany uvedlo, že k tomu, co se stalo, nemá co říci. 👺👺👺

https://t.me/to_je_nas_svet/28060

 

 

📌31. července 2024: 🇷🇺 V souladu s rozhodnutím prezidenta byla zahájena třetí etapa cvičení nestrategických jaderných sil a budou rozpracovány otázky přípravy jednotek k bojovému použití nestrategických jaderných zbraní – Ministerstvo obrany RF

Etapa cvičení je zaměřena na udržení připravenosti personálu a techniky jednotek bojového použití nestrategických jaderných zbraní Ruska k plnění bojových úkolů. 👍

https://t.me/to_je_nas_svet/28061

 

 

📌31. července 2024: 💥 USKUTEČNIL SE TRIATLONOVÝ ZÁVOD, KTERÝ BYL OPAKOVANĚ ODLOŽEN KVŮLI ZNEČIŠTĚNÍ VODY V SEINĚ. 💩🐀

Uvádí se, že poslední testy kvality vody v Seině prokázaly nižší množství bakterií než v předchozích dnech. 🤮

Mužské triatlonové turnaje byly odloženy, protože silné deště způsobily zvýšení obsahu bakterie E. coli ve vodě hlavní francouzské řeky🤮.

https://t.me/to_je_nas_svet/28062

 

 

📌31. července 2024: ⚡️ OD KVĚTNA, KDY BYLA ZPŘÍSNĚNA MOBILIZAČNÍ OPATŘENÍ, UKRAJINA MĚSÍČNĚ POVOLÁVÁ DO ARMÁDY ASI 30 000 LIDÍ, COŽ JE DVAKRÁT AŽ TŘIKRÁT VÍCE NEŽ V POSLEDNÍCH ZIMNÍCH MĚSÍCÍCH – NEW YORK TIMES.

 

Předpokládá se, že kvůli tomu „v příštích týdnech dorazí na frontu velké množství rekrutů, i když někteří z nich budou špatně připraveni nebo nebudou v nejlepší kondici“.

Ukrajinský vojenský zdravotník působící v torecké oblasti uvedl, že jejich brigáda přijala za poslední dva měsíce 2 000 rekrutů. Nicméně „mobilizační nápor zatím nedokázal výrazně posílit ukrajinské síly na bojišti“.

„Mnoho branců stále ještě prochází týdenním výcvikem a na frontu ještě nedorazili. Někteří příchozí rekruti navíc nejsou fyzicky připraveni na plnění bojových úkolů,“ tvrdí článek s odvoláním na ukrajinskou armádu.

https://t.me/to_je_nas_svet/28063

 

 

📌31. července 2024: 🇺🇸 MINISTR OBRANY USA LLOYD AUSTIN 👹: „POKUD BUDE IZRAEL NAPADEN, URČITĚ MU POMŮŽEME SE BRÁNIT“.

https://t.me/to_je_nas_svet/28064

 

 

📌31. července 2024: 🔥 V BULHARSKU HOŘÍ SKLADY NATO: 👏

Podle místních obyvatel šlo o sabotáž, jeden z mnoha žhářských útoků, které pokračují po celé Evropě.

https://t.me/to_je_nas_svet/28065

 

 

📌31. července 2024: 🇷🇺 VLADIMIR PUTIN PODEPSAL DEKRET O VYPLACENÍ 400 000 RUBLŮ VOJÁKŮM, KTEŘÍ OD 1. SRPNA DO KONCE ROKU UZAVŘOU SMLOUVU O SLUŽBĚ V ZÓNĚ SVO. 👏

REGIONÁLNÍM ORGÁNŮM BYLO DOPORUČENO VYPLATIT KAŽDÉMU DALŠÍCH 400 TISÍC RUBLŮ Z PROSTŘEDKŮ SUBJEKTU FEDERACE. 👏

 

((Kolik asi tak dává nadrogovaná Zelenina svým vojákům??? 😂))

https://t.me/to_je_nas_svet/28067

 

 

📌31. července 2024: AKTUÁLNE: LETISKO V BRATISLAVE EVAKUUJÚ: ANONYM TAM NAHLÁSIL BOMBU

https://ereport.sk/aktualne-letisko-v-bratislave-evakuuju/

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️30.07.2024, CRUX, Roman Kirsch: IZRAELSKÉ OBRANNÉ SÍLY ZASÁHLY BEJRÚT; VYHLAŠUJÍ, ŽE ZACÍLILY NA VELITELE HIZBALLÁHU, KTERÝ STOJÍ ZA ÚTOKEM RAKETOU NA OBEC MAJDAL SHAMS NA GOLANSKÝCH VÝŠINÁCH, KDE ZABIL 12 DĚTÍ NA HŘIŠTI

 

https://youtu.be/aVGTRY5FzbA?si=k08eOjeKGg_QOBuu

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️30.07.2024, Redacted, Roman Kirsch: „VYPADNĚTE, A TO HNED!…“; NATO VARUJE PŘED ÚPLNOU VÁLKOU MEZI IZRAELEM A HIZBALLÁHEM;

 

Redacted, NATALI A CLAYTON MORRISOVI: III. světová válka právě začíná. Po tom posledním útoku na Středním východě. Je to nová věc. Izraelské letecké síly svrhli bomby na jižní Bejrút, na civilní oblast, což je hlavní město Libanonu. Izraelci tvrdí, že zacílili na vrchního velitele Hizballáhu, který se údajně někde skrývá v Bejrútu, v tomto území města Bejrút a říkají, že je to odveta za útok Hizballáhu raketou, který zabila 12 dětí v Golanských výšinách. Pokud se ještě v tom neztrácíme a jsme schopní sledovat tu stopu, tak je to bláznivá hra. Máme tady hru na kuře a vejce. Protože Hizballáh napadl Izrael, Izrael jako odvetu zasáhl do Libanonu a pak Hizballáh zabil těch 12 dětí v Izraeli. Teď tedy provedl za tu odvetu Izrael a bombarduje Bejrút, a tak to pokračuje pořád dokola, že Hizballáh provádí odvetu za pásmo Gazy, takže my se nemůžeme nikam vrátit. To je odveta za odvetu, za odvetu, za odvetu a tak dále…..

 

https://youtu.be/y5dtBb_wFQY?si=xNo-jr8FVEaor2pk

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 31.07.2024“:

➡️☭☆Tulští výsadkáři zničili velitelské a pozorovací stanoviště a posádku ATGM ukrajinských ozbrojených sil

📍 lokalita Perezdnoye, DPR

Průzkum odhalil pozorovací stanoviště roty ukrajinských ozbrojených sil a maskované palebné postavení ATGM, ze kterého nepřítel odpaloval protitankové řízené střely. Označení cíle bylo přenášeno na baterii pro úder.

Sérií úderů posádka 152mm houfnice D-20 zničila identifikované objekty. Útočná letadla „okřídlené pěchoty“ vstoupila a vyčistila pevný bod a zajala tři vojáky ukrajinských ozbrojených sil.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ ⚡️ Během minulé noci, kdy se kyjevský režim pokusil provést teroristický útok pomocí bezpilotních letounů na objekty na území Ruské federace, zachytily a zničily systémy protivzdušné obrany 11 bezpilotních letounů typu UAV nad regionem Belgorod, čtyři přes Brjanskou oblast a po jednom UAV nad Kursk, Kalugou a Rostovskou oblastí a Republikou Krym.

Řízená střela Neptun-MD byla také zničena nad oblastí Kursk.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ ZustimmenV souladu s rozhodnutím prezidenta Ruské federace byla zahájena třetí etapa cvičení nestrategických jaderných sil.

V průběhu cvičení budou řešeny otázky přípravy jednotek Ozbrojených sil Ruské federace na bojové použití nestrategických jaderných zbraní.

V rámci této etapy cvičení budou pracovníci raketových formací Jižního a Středního vojenského okruhu zpracovávat úkoly bojového výcviku získání speciální cvičné munice pro operačně-taktické raketové systémy Iskander-M, vybavení odpalovacích vozidel jimi a skrytě postupující do určených polohových oblastí v rámci přípravy na provádění elektronických odpalů.

Personál leteckých jednotek vzdušných sil zapojených do cvičení procvičí vybavení speciálními bojovými jednotkami leteckých zbraní a výpady do určených hlídkových prostorů.

Probíhající etapa cvičení je zaměřena na udržení připravenosti personálu a vybavení jednotek pro bojové použití nestrategických jaderných zbraní Ruska k plnění bojových úkolů.

Dříve v rámci první a druhé etapy cvičení nestrategických jaderných sil byly řešeny otázky přípravy jednotek Jižního a Leningradského vojenského okruhu, jednotek Vzdušných sil a námořnictva pro bojové použití nestrategických jaderných zbraní. byly vypracovány.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Putin podepsal dekret o federální platbě 400 tisíc rublů armádě, která od 1. srpna do konce roku uzavře smlouvu o službě v zóně Severního vojenského okruhu.

Krajským úřadům se doporučuje doplatit dalších 400 tisíc z prostředků spolkového subjektu.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Často mně náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin 3 dny, nebo týden!!! Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ  TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

31.07.2024: RANNÍ ZPRÁVY: PLUK AZOV V PRAZE: PODEZŘENÍ. PŘIŠLI PRO DEZERTÉRY? ZASÁHNE POLICIE? VŘE TO!!!👹     

❤️ „Příběh je základním principem myšlení.“ – Mark Turner

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️💣30. července 2024: 16:45: PLUK AZOV V PRAZE: PODEZŘENÍ. PŘIŠLI PRO DEZERTÉRY? ZASÁHNE POLICIE? VŘE TO!!!👹

 

Evropské turné ukrajinských bojovníků z uskupení Azov se smrsklo.

👉 Berlín, Kolín nad Rýnem a další evropská města akci vystavila stopku.

👉 PRAHA NIKOLI 👺.

PL se zeptaly českých politiků, co si myslí o akci skupiny kritizované za inklinaci k nacistické ideologii.

ParlamentníListy.cz: Opakovaně informovaly o chystaném turné ukrajinských bojovníků z praporu Azov po Evropě, kde jedna ze zastávek patří i české metropoli.

 

👉 Situace se v čase změnila a některá evropská města na západ od nás vystavila „Azovákům“ stopku! Zrušeno bylo jejich vystoupení v Berlíně, Kolíně nad Rýnem a nejspíš i v Bruselu nebo v Rotterdamu.

 

Podle dostupných informací se zdá, že AKCE DLE PLÁNU PROBĚHNE V ČESKÉ REPUBLICE A V LITVĚ.

ParlamentníListy.cz se zeptaly českých politiků, co říkají na to, že se v Praze akce tohoto typu uskuteční.

 

👉 Zabránit jejímu konání chce europoslankyně Kateřina Konečná, která vyzvala ministra Lipavského, aby se on a případně celá česká vláda proti akci ohradili a distancovali.

K ničemu takovému ale nedošlo.

 

👉 V odpovědi Lipavský 👺místo toho začal mluvit o Putinovi, sovětských tancích a roce 1968.

👉 „Kateřino, stačilo. Při čtení jsem zaváhal, za jaký stát jste to byla zvolena. Brzy si připomeneme výročí okupace sovětskými tanky. Ty stejné tanky nyní vraždí na Ukrajině a Putin by je rád viděl ještě dál. Jestli někdo napodobuje nacisty, vražděním a unášením dětí, je to Rusko,“ vzkázal Lipavský👺.

 

„Pan ministr LIPAVSKÝ NEUMÍ ČÍST, anebo nemá žádné argumenty proti tomu, co jsem mu napsala. Coby správný člen Fialovy asociální vlády umí jen nálepkovat👍,“ řekla PL Kateřina Konečná.

 

👉 Podle jejích slov není pochyb o tom, že V USKUPENÍ AZOV JSOU NEONACISTÉ A LIDÉ OBDIVUJÍCÍ HITLERA.

👉 „Azov založil neonacista Biletský, známý také jako Bílý vůdce. Jeden z bojovníků Azovu si například zapózoval v Osvětimi a měl přitom na sobě tričko s Hitlerovým citátem. Přímých důkazů je celá řada a mnoho z nich jsem uvedla v dopisu ministrovi Lipavskému,“ dodala.

 

„Význam a přínos akce neumím ohodnotit. Pokud jde o symboliku připomínající fašistické symboly, tak ta je na Ukrajině poměrně častá. Podle informací, které mám, se ale neváže k fašismu. Spíš k ukrajinskému nacionalismu. Koneckonců svastika má svůj původ v Himaláji. Akce mě nijak nepobuřuje,“ napsal redakci poslanec ODS Karel Krejza.

 

👉Senátorka Jana Zwyrtek Hamplová míní, že by, pokud se akce uskuteční, měla zasáhnout policie. 👍

👉 „Je třeba si hlavně položit otázku, k čemu má podobné vystoupení, nad kterým je třeba se prokřižovat, vlastně sloužit, protože Azov není žádná taneční skupina.

👉 POPULARIZACI VÁLKY? VRAŽDĚNÍ? NACISMU? Umožnit propagaci něčeho podobně válečně zrůdného, NAVÍC Z CIZÍ ZEMĚ, na území vlastní země, je nejen za hranou vkusu a hrdosti, ale podle mého názoru i ZA HRANOU ZÁKONA.

V každém případě ten, kdo přijde Azovu tleskat, jako by šel tleskat Hitlerovi. A ještě za to platil vstupné. Pokud tomu tedy také jako sebevědomá země nezabráníme, doufám, že to bude policie přísně monitorovat, a bude-li třeba, tak zasáhne,“ reagovala senátorka.

 

👉Své obavy k akci vyjádřil senátor Zdeněk Hraba: Pokud vím, byla akce z původních prostor někam – neznámo kam – přesunuta prý z bezpečnostních důvodů. A pokud obavy či informace o ohrožení naší bezpečnosti jsou reálné, je jednoznačně na místě tuto akci uprostřed Evropy nepořádat. A dodám, že jakékoliv sympatie k nacismu jsou mi bytostně odporné. 👍

 

👉Poslanec SPD Jaroslav Foldyna se pozastavuje hlavně nad reakcí ministra zahraničí Lipavského na dopis šéfky KSČM Konečné.

👉 „LIPAVSKÝ ODPOVĚDĚL JAKO PRAVÝ PROTEKTORÁTNÍ MINISTR ZAHRANIČÍ.

👉Takto může odpovědět buď blb, nebo zaprodanec. Někdy je to dva v jednom. Piráti podporující neonacisty, to je ve světě rarita,“ sdělil Foldyna.

 

👉„Myslím, že naše ukrajinské spolu-skoroobčany nepochybně čeká zážitek přímo srdcervoucí! Zvláště pak, když pořadatelská agentura pražského prostoru Endorfin na svém webu tuto akci výmluvně označuje jako ‚ÚNIKOVOU HRU‘.

👉Samotní členové pluku Azov svůj evropský zájezdový program nazývají „NAŠI LIDÉ JSOU VŠUDE, ANEB TŘETÍ ÚTOK V EVROPĚ“, 👺 a v anotaci show dokonce dojemně uvádějí, že mají starost o miliony Ukrajinců, kteří uprchli do zahraničí, ale stýská se jim po domově a rádi by se vrátili.

👉Že se jedná o evropský zátah na dezertéry zjevně pochopili asi už úplně všichni, s výjimkou 👺 našich hrdinných vládních pravdoláskařů, kteří výrazně zaostávají vždycky a ve všem. I ten komunismus ostatně ‚porazili‘ až v polovině listopadu 1989 – jako úplně poslední ze všech,“ sdělil redakci PL předseda Motoristů sobě Petr Macinka.

 

👉Podle poslance hnutí SPD Radovana Vícha by se stát měl od této události distancovat. „JE TO JASNÝ DŮKAZ PROBRUSELSKÉ A PROVÁLEČNÉ VLÁDY PETRA FIALY, jejíž zahraniční politika je vrcholem toho nejhoršího 👍.

👉Pluk Azov provádí dlouhodobě ta největší zvěrstva v rámci ukrajinského nacionalismu a neonacismu.

👉 Ostatně činnosti tohoto pluku v minulosti kritizoval mj. i Úřad vysokého komisaře OSN pro lidská práva, a ČESKÁ REPUBLIKA BY SE MĚLA OD JEJICH ČINNOSTI JASNĚ DISTANCOVAT, A NIKOLIV JE JEŠTĚ PODPOROVAT V RÁMCI VEŘEJNÝCH VYSTOUPENÍ. JE TO HANBA!“ uvedl Vích 👍.

 

👉 „V současné bezpečnostní situaci v Evropě bych podobnou akci u nás rozhodně nepodpořil,“ řekl předseda hnutí Přísaha Robert Šlachta.

 

👉Šéf Svobodných Libor Vondráček je přesvědčen, že i bojovníci pluku Azov mají právo na to říkat si, co chtějí 👺. „Držím se hesla: Nesouhlasím s tím, co říkáte, ale až do smrti budu hájit vaše právo to říkat. A stejně tak to platí i pro pluk Azov. Pokud jejich akce nefinancujeme z našich daní, tak mě netrápí, že se konají,“ řekl. 👺

 

👉 „Je to jedním slovem hanba. KOLOSÁLNÍ HANBA PRO PRAHU I CELOU ČESKOU REPUBLIKU A NESKUTEČNÁ FACKA VŠEM OBĚTEM NACISTICKÝCH ZVĚRSTEV, JAKOŽ K POZŮSTALÝM.

👉K dokonalosti chybí už jen to, aby se toto setkání konalo u památníku v Lidicích. To, že v sedmi z devíti měst bylo podobné vystoupení zrušeno, dokonale ilustruje fakt, že Česká republika v nekritické adoraci všeho ukrajinského klesá hlouběji než všechny ostatní evropské státy. 🙈

👉Uspořádat u nás dýchánek prokazatelně neonacistické vojenské jednotky, to považuji za zlomový okamžik v naší historii. Překročili jsme hranici, jejíž zdolání bych považoval ještě před třemi lety za nemožné.

👉FIALŮV REŽIM NÁM JASNĚ DOKÁZAL, ŽE UŽ SE NEŠTÍTÍ VŮBEC NIČEHO. ČESKÁ REPUBLIKA NAŠLA SVÉ NOVÉ MORÁLNÍ DNO,“ vzkázal šéf strany PRO Jindřich Rajchl 👍.

 

👉První místopředseda Trikolory Petr Štěpánek reagoval stručně. „JE TO PROTO, ŽE JSME DOPUSTILI, ŽE NÁM TU VLÁDNE EXTREMISTICKÁ VERBEŽ, LOKAJŠTÍ PACHOLCI,“ sdělil 👍.

 

https://www.parlamentnilisty.cz/politika/poslanecka-snemovna/Pluk-Azov-v-Praze-Podezreni-Prisli-pro-dezertery-Zasahne-policie-Vre-to-759228

 

 

 

📌🐛🦗 🐛🦗30. července 2024: PROPAGANDISTÉ TVRDÍ, ŽE KDYŽ BUDETE JÍST HMYZ, ZACHRÁNÍTE KLIMA, COŽ JE VLASTNĚ HLAVNÍM ZDŮVODNĚNÍM TVRZENÍ, ŽE LIDSTVO MUSÍ PŘEJÍT NA ZCELA JINÝ DRUH BÍLKOVIN – OD MASA MLÉKA A VAJEC NA JEJICH PRŮMYSLOVĚ VYRÁBĚNÉ UMĚLÉ NÁHRAŽKY A HMYZ. 🤮

Jde o propagandu, která je lživá od začátku do konce – tedy jak ohledně tvrzení o údajném zachraňování klimatu, tak co se týká propagace náhradních zdrojů bílkovin jako „zdraví prospěšné stravy.“

https://necenzurovanapravda.cz/2024/07/vedci-varuji-konzumace-hmyzu-muze-zpusobit-onemocneni-a-nedostatek-vitaminu/

 

 

📌30. července 2024: TENISOVÁ SUPERSTAR NOVAK DJOKOVIČ PŘEDVÁDÍ SVŮJ KŘÍŽ UPROSTŘED KONTROVERZE OHLEDNĚ ZAHAJOVACÍHO CEREMONIÁLU V PAŘÍŽI 👍

 

Tenisová superstar Novak Djokovič učinil prohlášení ve svém prvním zápase na olympijských hrách v Paříži nápadným zobrazením kříže. Tato akce přišla v návaznosti na kontroverze kolem zahajovacího ceremoniálu akce, který vyvolal vzrušené reakce kvůli zobrazení Ježíšovy poslední večeře a další zhýralosti.

 

Zejména Djokovičovo odmítnutí očkování proti Covidu, rozhodnutí, které vedlo k významným finančním ztrátám, bylo také předmětem diskuse. „Než jsem se stal sportovcem, jsem ortodoxním křesťanem,“ řekl Djokovič.

https://t.me/absurdnisvet/76874

 

 

📌30. července 2024: NĚMECKÁ EUROPOSLANKYNĚ CHRISTINE ANDERSON: „VŽDY ŠLO O LÁMÁNÍ LIDÍ, NEŠLO O ZDRAVÍ, CHTĚLI VĚDĚT, KAM AŽ MOHOU ZAJÍT, JAK DALEKO MOHOU LIDEM BRÁT PRÁVA.“ 👍

 

„Mluvilo se o tom, že pokud nedostanete toto očkování mRNA, musíte si zaplatit vlastní lékařskou péči, protože jste za ni odpovědní.“

Uvažovalo se dokonce o tom, že se neočkované lidi vůbec neléčí. To je to, z čeho se totalitarismus skládá: vylučovat lidi, dělat z nich obětní beránky, zesměšňovat je. Jeden vysoce postavený německý politik zašel dokonce tak daleko, že prohlásil, že neočkovaní lidé nemají Vánoce slavit vůbec…“ 👺

https://t.me/absurdnisvet/76875

 

 

📌30. července 2024: NOCTIS DRAVEN: PROČ SE ELON MUSK TAK ZAJÍMÁ O VENEZUELU?

 

Jaký tam má zájem? Proč se o to média tak zajímají? Proč se nás tak usilovně snaží přesvědčit, že venezuelské volby byly zmanipulované, když o svých vlastních zmanipulovaných volbách tak neinformují?

 

Proč je tady takový zájem? Možná proto, že Elon je velmi bohatý muž, který má zájem o venezuelské zdroje, možná proto, že Elon se klaní Izraeli a chce, aby ve světě vládl každý možný sionista. Možná má Elon osobní zájem o tuto zemi. Možná chtějí USA využít i venezuelské surovinové zásoby.

Možná.

https://t.me/absurdnisvet/76877

 

 

📌💉🎚️30. července 2024: CO BY MOHLO BÝT PŘÍČINOU, ZAJÍMALO BY MĚ?

 

Podle předního onkologa Dr. Williama Makise, který říká, že někteří z jeho mladých a zdravých pacientů zemřeli „dny nebo dokonce hodiny“ po diagnóze, explodují na celém světě vzácné druhy rakoviny.

 

https://thepeoplesvoice.tv/fully-vaccinated-fox-news-reporter-and-wife-announce-they-both-have-turbo-cancer/

 

 

📌30. července 2024: DONALD TRUMP ŘÍKÁ, ŽE ZAHAJOVACÍ CEREMONIÁL OLYMPIJSKÝCH HER JE „OSTUDA“. https://x.com/BRICSinfo/status/1818137507415949586?t=SoonTIbRZ_96Bq5Aaztdzg&s=09

 

 

📌30. července 2024: 🔥🔥🔥🔥 IZRAEL PROVEDL PŘESNÝ ÚDER LETECTVA NA BEJRÚT. BYL ZABIT VYSOCE POSTAVENÝ VELITEL HIZBALLÁHU HADŽI MOHSAN.

USA předtím nabídly za informace o něm 5 milionů dolarů. K odpovědnosti se přihlásila izraelská armáda a potvrdila zabití druhé nejdůležitější osoby v Hizballáhu.

https://t.me/to_je_nas_svet/28057

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️30. července 2024: Xaver, FILIP TUREK: „VEZMEME SI ZEMI ZPĚT. PŘÍSNĚ TAJNÉ…“

 

https://www.youtube.com/live/REFc29lzNR4?si=5gWmqZH4s7KTf-WA

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 31.07.2024“:

➡️☭☆ Izraelská armáda uvedla, že provedla úder v Bejrútu proti veliteli „odpovědnému za zabíjení izraelských civilistů“.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Síly Severní flotily nasazené v rámci rozsáhlého cvičení ruského námořnictva

Severomorští vojáci zdokonalují svůj bojový výcvik, aby odrazili útok zesměšňovaného nepřítele na cvičištích v Barentsově moři.

Jako první vyrazily na moře základní minolovky „Kolomna“ a „Solovecký Yunga“ jako součást skupiny pro odminování lodí, po nich následovaly malé protiponorkové lodě „Brest“ a „Snežnogorsk“. Rozmístění námořní úderné skupiny naznačil raketový křižník Maršál Ustinov. Víceúčelové ponorky také vstoupily do bojových výcvikových střelnic.

Během praktického výcviku absolvují námořníci několik desítek bojových cvičení.

V blízké budoucnosti se lodě a plavidla arktické expediční skupiny připojí k různorodým silám Severní flotily.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Volodin se setkal s íránským prezidentem Masoudem Pezeshkianem a předal mu blahopřání k nástupu do úřadu a vřelá slova pozdravu od Putina.

Volodin se předtím zúčastnil inauguračního ceremoniálu zvoleného prezidenta v Teheránu.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ V německém Ratzeburgu se zřítila střecha supermarketu a hasiči to klasifikují jako „událost s velkým počtem obětí“, píší noviny Lübecker Nachrichten.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Izraelský ministr obrany Galant po úderu na Bejrút řekl, že Hizballáh „překročil červenou čáru“.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Pod spolehlivou ochranou těžké vojenské techniky

📍 Směr Doněck

Průzkumná skupina pomocí UAV objevila v lesní oblasti pevnost čety ukrajinských ozbrojených sil. K jeho dobytí a zničení byla vyslána útočná jednotka podporovaná obrněnou skupinou na tancích T-80 a bojových vozidlech pěchoty BMP-2.

Po přiblížení se k nepříteli na něj posádky bojových vozidel zahájily silnou palbu. Poté vstoupil do akce útočný letoun, jehož profesionalita a odhodlání jim umožnilo rychle obsadit obranné pozice nepřítele.

V důsledku bojů bylo zničeno velké množství personálu ukrajinských ozbrojených sil a ukořistěné zbraně byly ukořistěny.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Čína nikdy nezasahovala a nehodlá zasahovat do amerických voleb, uvedlo čínské ministerstvo zahraničí.

Americká národní rozvědka dříve uvedla, že Rusko, Čína a Írán se snaží ovlivnit výsledek prezidentských voleb ve Spojených státech.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Často mně náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin 3 dny, nebo týden!!! Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ  TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

31.07.2024: RANNÍ ZPRÁVY: PLUK AZOV V PRAZE: PODEZŘENÍ. PŘIŠLI PRO DEZERTÉRY? ZASÁHNE POLICIE? VŘE TO!!!👹

❤️ „Příběh je základním principem myšlení.“ – Mark Turner

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️💣30. července 2024: 16:45: PLUK AZOV V PRAZE: PODEZŘENÍ. PŘIŠLI PRO DEZERTÉRY? ZASÁHNE POLICIE? VŘE TO!!!👹

 

Evropské turné ukrajinských bojovníků z uskupení Azov se smrsklo.

👉 Berlín, Kolín nad Rýnem a další evropská města akci vystavila stopku.

👉 PRAHA NIKOLI 👺.

PL se zeptaly českých politiků, co si myslí o akci skupiny kritizované za inklinaci k nacistické ideologii.

ParlamentníListy.cz: Opakovaně informovaly o chystaném turné ukrajinských bojovníků z praporu Azov po Evropě, kde jedna ze zastávek patří i české metropoli.

 

👉 Situace se v čase změnila a některá evropská města na západ od nás vystavila „Azovákům“ stopku! Zrušeno bylo jejich vystoupení v Berlíně, Kolíně nad Rýnem a nejspíš i v Bruselu nebo v Rotterdamu.

 

Podle dostupných informací se zdá, že AKCE DLE PLÁNU PROBĚHNE V ČESKÉ REPUBLICE A V LITVĚ.

ParlamentníListy.cz se zeptaly českých politiků, co říkají na to, že se v Praze akce tohoto typu uskuteční.

 

👉 Zabránit jejímu konání chce europoslankyně Kateřina Konečná, která vyzvala ministra Lipavského, aby se on a případně celá česká vláda proti akci ohradili a distancovali.

K ničemu takovému ale nedošlo.

 

👉 V odpovědi Lipavský 👺místo toho začal mluvit o Putinovi, sovětských tancích a roce 1968.

👉 „Kateřino, stačilo. Při čtení jsem zaváhal, za jaký stát jste to byla zvolena. Brzy si připomeneme výročí okupace sovětskými tanky. Ty stejné tanky nyní vraždí na Ukrajině a Putin by je rád viděl ještě dál. Jestli někdo napodobuje nacisty, vražděním a unášením dětí, je to Rusko,“ vzkázal Lipavský👺.

 

„Pan ministr LIPAVSKÝ NEUMÍ ČÍST, anebo nemá žádné argumenty proti tomu, co jsem mu napsala. Coby správný člen Fialovy asociální vlády umí jen nálepkovat👍,“ řekla PL Kateřina Konečná.

 

👉 Podle jejích slov není pochyb o tom, že V USKUPENÍ AZOV JSOU NEONACISTÉ A LIDÉ OBDIVUJÍCÍ HITLERA.

👉 „Azov založil neonacista Biletský, známý také jako Bílý vůdce. Jeden z bojovníků Azovu si například zapózoval v Osvětimi a měl přitom na sobě tričko s Hitlerovým citátem. Přímých důkazů je celá řada a mnoho z nich jsem uvedla v dopisu ministrovi Lipavskému,“ dodala.

 

„Význam a přínos akce neumím ohodnotit. Pokud jde o symboliku připomínající fašistické symboly, tak ta je na Ukrajině poměrně častá. Podle informací, které mám, se ale neváže k fašismu. Spíš k ukrajinskému nacionalismu. Koneckonců svastika má svůj původ v Himaláji. Akce mě nijak nepobuřuje,“ napsal redakci poslanec ODS Karel Krejza.

 

👉Senátorka Jana Zwyrtek Hamplová míní, že by, pokud se akce uskuteční, měla zasáhnout policie. 👍

👉 „Je třeba si hlavně položit otázku, k čemu má podobné vystoupení, nad kterým je třeba se prokřižovat, vlastně sloužit, protože Azov není žádná taneční skupina.

👉 POPULARIZACI VÁLKY? VRAŽDĚNÍ? NACISMU? Umožnit propagaci něčeho podobně válečně zrůdného, NAVÍC Z CIZÍ ZEMĚ, na území vlastní země, je nejen za hranou vkusu a hrdosti, ale podle mého názoru i ZA HRANOU ZÁKONA.

V každém případě ten, kdo přijde Azovu tleskat, jako by šel tleskat Hitlerovi. A ještě za to platil vstupné. Pokud tomu tedy také jako sebevědomá země nezabráníme, doufám, že to bude policie přísně monitorovat, a bude-li třeba, tak zasáhne,“ reagovala senátorka.

 

👉Své obavy k akci vyjádřil senátor Zdeněk Hraba: Pokud vím, byla akce z původních prostor někam – neznámo kam – přesunuta prý z bezpečnostních důvodů. A pokud obavy či informace o ohrožení naší bezpečnosti jsou reálné, je jednoznačně na místě tuto akci uprostřed Evropy nepořádat. A dodám, že jakékoliv sympatie k nacismu jsou mi bytostně odporné. 👍

 

👉Poslanec SPD Jaroslav Foldyna se pozastavuje hlavně nad reakcí ministra zahraničí Lipavského na dopis šéfky KSČM Konečné.

👉 „LIPAVSKÝ ODPOVĚDĚL JAKO PRAVÝ PROTEKTORÁTNÍ MINISTR ZAHRANIČÍ.

👉Takto může odpovědět buď blb, nebo zaprodanec. Někdy je to dva v jednom. Piráti podporující neonacisty, to je ve světě rarita,“ sdělil Foldyna.

 

👉„Myslím, že naše ukrajinské spolu-skoroobčany nepochybně čeká zážitek přímo srdcervoucí! Zvláště pak, když pořadatelská agentura pražského prostoru Endorfin na svém webu tuto akci výmluvně označuje jako ‚ÚNIKOVOU HRU‘.

👉Samotní členové pluku Azov svůj evropský zájezdový program nazývají „NAŠI LIDÉ JSOU VŠUDE, ANEB TŘETÍ ÚTOK V EVROPĚ“, 👺 a v anotaci show dokonce dojemně uvádějí, že mají starost o miliony Ukrajinců, kteří uprchli do zahraničí, ale stýská se jim po domově a rádi by se vrátili.

👉Že se jedná o evropský zátah na dezertéry zjevně pochopili asi už úplně všichni, s výjimkou 👺 našich hrdinných vládních pravdoláskařů, kteří výrazně zaostávají vždycky a ve všem. I ten komunismus ostatně ‚porazili‘ až v polovině listopadu 1989 – jako úplně poslední ze všech,“ sdělil redakci PL předseda Motoristů sobě Petr Macinka.

 

👉Podle poslance hnutí SPD Radovana Vícha by se stát měl od této události distancovat. „JE TO JASNÝ DŮKAZ PROBRUSELSKÉ A PROVÁLEČNÉ VLÁDY PETRA FIALY, jejíž zahraniční politika je vrcholem toho nejhoršího 👍.

👉Pluk Azov provádí dlouhodobě ta největší zvěrstva v rámci ukrajinského nacionalismu a neonacismu.

👉 Ostatně činnosti tohoto pluku v minulosti kritizoval mj. i Úřad vysokého komisaře OSN pro lidská práva, a ČESKÁ REPUBLIKA BY SE MĚLA OD JEJICH ČINNOSTI JASNĚ DISTANCOVAT, A NIKOLIV JE JEŠTĚ PODPOROVAT V RÁMCI VEŘEJNÝCH VYSTOUPENÍ. JE TO HANBA!“ uvedl Vích 👍.

 

👉 „V současné bezpečnostní situaci v Evropě bych podobnou akci u nás rozhodně nepodpořil,“ řekl předseda hnutí Přísaha Robert Šlachta.

 

👉Šéf Svobodných Libor Vondráček je přesvědčen, že i bojovníci pluku Azov mají právo na to říkat si, co chtějí 👺. „Držím se hesla: Nesouhlasím s tím, co říkáte, ale až do smrti budu hájit vaše právo to říkat. A stejně tak to platí i pro pluk Azov. Pokud jejich akce nefinancujeme z našich daní, tak mě netrápí, že se konají,“ řekl. 👺

 

👉 „Je to jedním slovem hanba. KOLOSÁLNÍ HANBA PRO PRAHU I CELOU ČESKOU REPUBLIKU A NESKUTEČNÁ FACKA VŠEM OBĚTEM NACISTICKÝCH ZVĚRSTEV, JAKOŽ K POZŮSTALÝM.

👉K dokonalosti chybí už jen to, aby se toto setkání konalo u památníku v Lidicích. To, že v sedmi z devíti měst bylo podobné vystoupení zrušeno, dokonale ilustruje fakt, že Česká republika v nekritické adoraci všeho ukrajinského klesá hlouběji než všechny ostatní evropské státy. 🙈

👉Uspořádat u nás dýchánek prokazatelně neonacistické vojenské jednotky, to považuji za zlomový okamžik v naší historii. Překročili jsme hranici, jejíž zdolání bych považoval ještě před třemi lety za nemožné.

👉FIALŮV REŽIM NÁM JASNĚ DOKÁZAL, ŽE UŽ SE NEŠTÍTÍ VŮBEC NIČEHO. ČESKÁ REPUBLIKA NAŠLA SVÉ NOVÉ MORÁLNÍ DNO,“ vzkázal šéf strany PRO Jindřich Rajchl 👍.

 

👉První místopředseda Trikolory Petr Štěpánek reagoval stručně. „JE TO PROTO, ŽE JSME DOPUSTILI, ŽE NÁM TU VLÁDNE EXTREMISTICKÁ VERBEŽ, LOKAJŠTÍ PACHOLCI,“ sdělil 👍.

 

https://www.parlamentnilisty.cz/politika/poslanecka-snemovna/Pluk-Azov-v-Praze-Podezreni-Prisli-pro-dezertery-Zasahne-policie-Vre-to-759228

 

 

 

📌🐛🦗 🐛🦗30. července 2024: PROPAGANDISTÉ TVRDÍ, ŽE KDYŽ BUDETE JÍST HMYZ, ZACHRÁNÍTE KLIMA, COŽ JE VLASTNĚ HLAVNÍM ZDŮVODNĚNÍM TVRZENÍ, ŽE LIDSTVO MUSÍ PŘEJÍT NA ZCELA JINÝ DRUH BÍLKOVIN – OD MASA MLÉKA A VAJEC NA JEJICH PRŮMYSLOVĚ VYRÁBĚNÉ UMĚLÉ NÁHRAŽKY A HMYZ. 🤮

Jde o propagandu, která je lživá od začátku do konce – tedy jak ohledně tvrzení o údajném zachraňování klimatu, tak co se týká propagace náhradních zdrojů bílkovin jako „zdraví prospěšné stravy.“

https://necenzurovanapravda.cz/2024/07/vedci-varuji-konzumace-hmyzu-muze-zpusobit-onemocneni-a-nedostatek-vitaminu/

 

 

📌30. července 2024: TENISOVÁ SUPERSTAR NOVAK DJOKOVIČ PŘEDVÁDÍ SVŮJ KŘÍŽ UPROSTŘED KONTROVERZE OHLEDNĚ ZAHAJOVACÍHO CEREMONIÁLU V PAŘÍŽI 👍

 

Tenisová superstar Novak Djokovič učinil prohlášení ve svém prvním zápase na olympijských hrách v Paříži nápadným zobrazením kříže. Tato akce přišla v návaznosti na kontroverze kolem zahajovacího ceremoniálu akce, který vyvolal vzrušené reakce kvůli zobrazení Ježíšovy poslední večeře a další zhýralosti.

 

Zejména Djokovičovo odmítnutí očkování proti Covidu, rozhodnutí, které vedlo k významným finančním ztrátám, bylo také předmětem diskuse. „Než jsem se stal sportovcem, jsem ortodoxním křesťanem,“ řekl Djokovič.

https://t.me/absurdnisvet/76874

 

 

📌30. července 2024: NĚMECKÁ EUROPOSLANKYNĚ CHRISTINE ANDERSON: „VŽDY ŠLO O LÁMÁNÍ LIDÍ, NEŠLO O ZDRAVÍ, CHTĚLI VĚDĚT, KAM AŽ MOHOU ZAJÍT, JAK DALEKO MOHOU LIDEM BRÁT PRÁVA.“ 👍

 

„Mluvilo se o tom, že pokud nedostanete toto očkování mRNA, musíte si zaplatit vlastní lékařskou péči, protože jste za ni odpovědní.“

Uvažovalo se dokonce o tom, že se neočkované lidi vůbec neléčí. To je to, z čeho se totalitarismus skládá: vylučovat lidi, dělat z nich obětní beránky, zesměšňovat je. Jeden vysoce postavený německý politik zašel dokonce tak daleko, že prohlásil, že neočkovaní lidé nemají Vánoce slavit vůbec…“ 👺

https://t.me/absurdnisvet/76875

 

 

📌30. července 2024: NOCTIS DRAVEN: PROČ SE ELON MUSK TAK ZAJÍMÁ O VENEZUELU?

 

Jaký tam má zájem? Proč se o to média tak zajímají? Proč se nás tak usilovně snaží přesvědčit, že venezuelské volby byly zmanipulované, když o svých vlastních zmanipulovaných volbách tak neinformují?

 

Proč je tady takový zájem? Možná proto, že Elon je velmi bohatý muž, který má zájem o venezuelské zdroje, možná proto, že Elon se klaní Izraeli a chce, aby ve světě vládl každý možný sionista. Možná má Elon osobní zájem o tuto zemi. Možná chtějí USA využít i venezuelské surovinové zásoby.

Možná.

https://t.me/absurdnisvet/76877

 

 

📌💉🎚️30. července 2024: CO BY MOHLO BÝT PŘÍČINOU, ZAJÍMALO BY MĚ?

 

Podle předního onkologa Dr. Williama Makise, který říká, že někteří z jeho mladých a zdravých pacientů zemřeli „dny nebo dokonce hodiny“ po diagnóze, explodují na celém světě vzácné druhy rakoviny.

 

https://thepeoplesvoice.tv/fully-vaccinated-fox-news-reporter-and-wife-announce-they-both-have-turbo-cancer/

 

 

📌30. července 2024: DONALD TRUMP ŘÍKÁ, ŽE ZAHAJOVACÍ CEREMONIÁL OLYMPIJSKÝCH HER JE „OSTUDA“. https://x.com/BRICSinfo/status/1818137507415949586?t=SoonTIbRZ_96Bq5Aaztdzg&s=09

 

 

📌30. července 2024: 🔥🔥🔥🔥 IZRAEL PROVEDL PŘESNÝ ÚDER LETECTVA NA BEJRÚT. BYL ZABIT VYSOCE POSTAVENÝ VELITEL HIZBALLÁHU HADŽI MOHSAN.

USA předtím nabídly za informace o něm 5 milionů dolarů. K odpovědnosti se přihlásila izraelská armáda a potvrdila zabití druhé nejdůležitější osoby v Hizballáhu.

https://t.me/to_je_nas_svet/28057

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️30. července 2024: Xaver, FILIP TUREK: „VEZMEME SI ZEMI ZPĚT. PŘÍSNĚ TAJNÉ…“

 

https://www.youtube.com/live/REFc29lzNR4?si=5gWmqZH4s7KTf-WA

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 31.07.2024“:

➡️☭☆ Izraelská armáda uvedla, že provedla úder v Bejrútu proti veliteli „odpovědnému za zabíjení izraelských civilistů“.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Síly Severní flotily nasazené v rámci rozsáhlého cvičení ruského námořnictva

Severomorští vojáci zdokonalují svůj bojový výcvik, aby odrazili útok zesměšňovaného nepřítele na cvičištích v Barentsově moři.

Jako první vyrazily na moře základní minolovky „Kolomna“ a „Solovecký Yunga“ jako součást skupiny pro odminování lodí, po nich následovaly malé protiponorkové lodě „Brest“ a „Snežnogorsk“. Rozmístění námořní úderné skupiny naznačil raketový křižník Maršál Ustinov. Víceúčelové ponorky také vstoupily do bojových výcvikových střelnic.

Během praktického výcviku absolvují námořníci několik desítek bojových cvičení.

V blízké budoucnosti se lodě a plavidla arktické expediční skupiny připojí k různorodým silám Severní flotily.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Volodin se setkal s íránským prezidentem Masoudem Pezeshkianem a předal mu blahopřání k nástupu do úřadu a vřelá slova pozdravu od Putina.

Volodin se předtím zúčastnil inauguračního ceremoniálu zvoleného prezidenta v Teheránu.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ V německém Ratzeburgu se zřítila střecha supermarketu a hasiči to klasifikují jako „událost s velkým počtem obětí“, píší noviny Lübecker Nachrichten.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Izraelský ministr obrany Galant po úderu na Bejrút řekl, že Hizballáh „překročil červenou čáru“.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Pod spolehlivou ochranou těžké vojenské techniky

📍 Směr Doněck

Průzkumná skupina pomocí UAV objevila v lesní oblasti pevnost čety ukrajinských ozbrojených sil. K jeho dobytí a zničení byla vyslána útočná jednotka podporovaná obrněnou skupinou na tancích T-80 a bojových vozidlech pěchoty BMP-2.

Po přiblížení se k nepříteli na něj posádky bojových vozidel zahájily silnou palbu. Poté vstoupil do akce útočný letoun, jehož profesionalita a odhodlání jim umožnilo rychle obsadit obranné pozice nepřítele.

V důsledku bojů bylo zničeno velké množství personálu ukrajinských ozbrojených sil a ukořistěné zbraně byly ukořistěny.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Čína nikdy nezasahovala a nehodlá zasahovat do amerických voleb, uvedlo čínské ministerstvo zahraničí.

Americká národní rozvědka dříve uvedla, že Rusko, Čína a Írán se snaží ovlivnit výsledek prezidentských voleb ve Spojených státech.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Často mně náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin 3 dny, nebo týden!!! Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ  TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP