27.07.2024: VEČERNÍ ZPRÁVY: V USA se chystají schválit mRNA vakcíny v zelenině a vzdušné vakcíny (video) …  

 

📌27. července 2024: 🇷🇺🤝🇷🇺 „UKRAJINA SE O NÁS NIKDY NESTARALA“ – ZÁPOROŽSKÝ GUVERNÉR DĚKUJE PUTINOVI ZA OŽIVENÍ NOVÝCH REGIONŮ (00:02 ve videu výše): Guvernér Balitsky děkuje ruskému prezidentovi z celého srdce za to, že udělal něco, co udělal zkorumpovaný režim v Kyjevě by nikdy nebyl schopen: pracoval na rozvoji nových ruských regionů tak, aby kvalita života obyvatel na Donbasu dosáhla nebývalé úrovně.

 

Putin připomíná zákonodárcům konkrétní cíl zlepšit socioekonomický rozvoj nových regionů do roku 2030 (pod videem) a snaží se obnovit vše, co kyjevský režim zanedbal, vybombardoval a zničil.

https://t.me/absurdnisvet/76663

 

 

 

📌27. července 2024: 🇺🇦 NEJNOVĚJŠÍ PROHLÁŠENÍ KYJEVA O MOŽNÝCH JEDNÁNÍCH SOUVISÍ SE ZHORŠENÍM POZICE UKRAJINY NA FRONTĚ I V EKONOMICE… zda se s Trumpem něco finančně změní, neví. Ale že by mělo být po všem do zimy, jinak budou lidé sedět ve tmě a umírat v mrazu, řekl RIA Novosti bývalý podplukovník SBU Vasilij Prozorov.

https://t.me/absurdnisvet/76664

 

 

📌27. července 2024: ⚠️🇲🇫🥖ŽÁDNÉ JÍDLO, ŽÁDNÁ KLIMATIZACE, ŽÁDNÝ TOALETNÍ PAPÍR: SKANDÁLY NA OLYMPIJSKÝCH HRÁCH V PAŘÍŽI POKRAČUJÍ🤡

 

Švédský ženský národní fotbalový tým si stěžoval, že musel na trénink 40 minut cestovat tam a zpět v dusných autobusech. Důvodem je, že organizátoři olympijských her snížili počet klimatizačních systémů „k ochraně životního prostředí“.

 

„Pokud to bude pokračovat, lidé v autobusech omdlí,“ řekl reprezentační trenér Tobias Bergmann.

 

V olympijské vesnici si sportovci stěžují na nedostatek jídla – jídla není pro všechny dost, především masa a vajec. Pořadatelé problém vyřešili pravidlem vydávání porcí „jedné osobě“.

 

Ještě jeden den do oficiálního zahájení her v Paříži.

Budou olympijské hry 2024 a ME 2024 poraženy ve svých skandálech…?

Tady jsme…

https://t.me/absurdnisvet/76665

 

 

📌27. července 2024: TRANSVESTITA ZAPALUJE OLYMPIJSKÝ OHEŇ S JINÝM MUŽEM…🤡🔥👱‍♂️

Takhle to zatím začalo…🏳️‍🌈

Sportovci jsou okradeni…👍

Ozývaly se pískání, protože Izrael se mohl zúčastnit. 👏

Ruští sportovci jsou rasově vyloučeni.👎

Bezdomovci byli někdy bez varování násilně odstraňováni…👎

V současné době jsou stále mezery v nabídce…

🔥🚆⚡️A jsou problémy s železničním spojením atd.

https://t.me/absurdnisvet/76666

 

 

📌27. července 2024: 🇷🇺🏴‍☠️🇪🇺🫱💵🇺🇦 EU PŘEVÁDÍ PRVNÍCH 1,6 MILIARDY DOLARŮ ZE ZABAVENÝCH RUSKÝCH PENĚZ DO KYJEVA

zpráva

 

Záměrem první tranše úroků získaných ze zabaveného majetku je posílit ukrajinskou armádu, uvedli představitelé EU

 

EU v pátek oznámila, že schválila převod prvních 1,5 miliardy eur (1,6 miliardy dolarů) ve formě úrokových plateb ze zabavených ruských aktiv do Kyjeva, aby zemi pomohla nakoupit zbraně.

(https://www.rt.com/russia/601707-eu-russian-frozen-assets-transfer-ukraine/)

 

 

📌27. července 2024: 🇺🇸👮‍♂️🇲🇽 MEXICKÝ NARKOBARON ISMAEL „EL MAYO“ ZAMBADA, SPOLUZAKLADATEL A VŮDCE KARTELU SINALOA, BYL ZATČEN BĚHEM OPERACE BODNUTÍ V EL PASU V TEXASU.

https://www.usnews.com/news/world/articles/2024-07-25/mexican-drug-lord-el-mayo-is-in-u-s-custody-sources-say

 

 

📌27. července 2024: 🇺🇸🇺🇦 TRUMP ŘÍKÁ ZELENSKÉMU, ŽE JE KONEC.

„Rusko je válečný stroj, čelíte válečnému stroji, který porazil Hitlera a Napoleona. Musíte ukončit tuto válku!“

https://t.me/absurdnisvet/76670

 

 

📌27. července 2024: 🇪🇺🇸🇰 EU pohrozila Slovensku důsledky za předložení návrhu zákona, který by udělil status zahraničního agenta jakékoli nevládní organizaci, která ročně dostává ze zahraničí více než 5000 eur.

 

FICO ZASTAVUJE KORUPCI EU-NATO…🔥

https://t.me/absurdnisvet/76671

 

 

📌27. července 2024: AUSTRALSKÉ SOUBORY RKI

◼️ KAŽDÉ JEDNO SLOVO ZAČERNĚNO – AUSTRALSKÁ VLÁDA ZVEŘEJNILA ZPRÁVU O DÁVKOVÉM TESTOVÁNÍ OČKOVÁNÍ PROTI COVID

 

Australská vláda zveřejnila zprávu o dávkovém testování vakcín Covid mRNA, ale každý text na každé stránce je zcela začerněný. Tato 78stránková zpráva byla vydána na základě žádosti o svobodu informací od dotčených lékařských profesionálů, včetně předních lékařů, kteří obviňují vládu ze zakrývání katastrofálních následků vakcín Moderna a Pfizer. Therapeutic Goods Administration (TGA), australský protějšek FDA nebo RKI, rozhodl, že výsledky vyšetřování nesmějí být za žádných okolností zveřejněny. https://www.tga.gov.au/sites/default/files/2023-10/FOI%204558_0.pdf

 

 

📌27. července 2024: SKANDÁL VE SLOVINSKU 🇸🇮 A SAMOZŘEJMĚ PO CELÉM SVĚTĚ!

 

Vrchní sestra Fakultní nemocnice v Lublani, která je zodpovědná za příjem lahviček s vakcínami, dnes rezignovala.

 

Šla před kamery a vytáhla lahvičky s vakcínou. Ukázala lidem kódy na lahvích, z nichž každá obsahovala 1, 2 nebo 3 číslice v kódu, a poté vysvětlila význam těchto čísel.

 

👉Číslo 1 je placebo, fyziologický roztok.

👉Číslo 2 je mRNA.

👉Číslo 3 je mRNA a onkogen, mutovaný gen, který spouští rozvoj rakoviny. U lidí, kteří ji dostali, se do 2 let rozvine rakovina měkkých tkání.

 

👉Říká, že byla osobně svědkem toho, že všichni politici a magnáti dostávali lahvičku číslo 1 pro svou vakcínu, takže všichni dostali fyziologický roztok, placebo.

https://t.me/absurdnisvet/76673

 

 

📌27. července 2024: V PŘÍPADĚ, ŽE MÁTE STÁLE NĚJAKÉ POCHYBNOSTI O TOM, CO SE DĚJE NA ZAHAJOVACÍM CEREMONIÁLU OLYMPIÁDY

 

Jediný jezdec na světlém koni je přímo z knihy Zjevení

 

„A podíval jsem se, a hle, bledý kůň; a ten, kdo na něm seděl, se jmenoval Smrt a peklo ho následovalo. A byla jim dána moc nad čtvrtou částí země, zabíjet mečem, hladem, smrtí a zemskou zvěří.“

 

Zjevení 6,8 👉 via X (https://x.com/Vision4theBlind/status/1816932352146235803)

https://t.me/absurdnisvet/76676

 

 

📌27. července 2024: JAK SE OČEKÁVALO, ZAHAJOVACÍ CEREMONIÁL OLYMPIJSKÝCH HER V ROCE 2024 BYL VESKRZE SATANSKÁ PODÍVANÁ, HORŠÍ NEŽ COKOLI PŘEDTÍM, PŘEHLÍDKA LODÍ NA SEINĚ S TLUSTÝMI TRANS LIDMI A MUŽI V ŠATECH, OŠKLIVÍ, HLUČNÍ, DEVIANTNÍ, ZLÍ.

Zesměšňovali Krista a Poslední večeři nějakým transsexuálním zobrazením, čímž dali najevo svou nenávist k Bohu a všemu, co je přirozené. Začíná vůbec většina televizních diváků chápat, co se tady děje? Jako by prakticky všechny prosili, aby se probudili. Od apokalyptického jezdce přes rohatého muže až po kanibalismus v podobě Duchovního vaření Mariny Abramovic bylo vše, aby vzdalo hold Satanovi. Tohle nebyl zahajovací ceremoniál olympiády, tohle byla oslava uctívání Baala, Satana, Molocha.

https://t.me/absurdnisvet/76681

https://t.me/absurdnisvet/76682

https://t.me/absurdnisvet/76683

https://t.me/absurdnisvet/76684

https://t.me/absurdnisvet/76685

 

 

📌27. července 2024: ⚡️ REUTERS: EÚ VARUJE SLOVENSKO PRED PRIJATÍM ZÁKONA O ZAHRANIČNÝCH AGENTOCH

 

Slovensko po Maďarsku zvažuje prijatie zákona o mimovládnych organizáciách, ktorý vyžaduje, aby sa organizácie, ktoré dostávají finance ze zahraničí, nazývaly „zahraničními organizacemi“. Jedná se o takzvaný „zákon o zahraničních agentech“. Informuje agentura  „Reuters“.

 

Místopředsedkyně Evropské komise Věra Jourová v této souvislosti Bratislavu upozornila na „zákonná opatření“ – postup při „porušení práva EU“, pokud zákon nabude účinnosti.

 

Evropská komise pozorně monitoruje Maďarsko v otázkách právního státu a pokud se jí něco na chování země nelíbí, jednoduše zadrží eurofondy. Stejný osud brzy stihl i Polsko, ale po změně vlády byly právní boje ukončeny. Nyní je ohrožena vláda Roberta Fica.

 

Je zřejmé, že ne všechny evropské státy profitovaly z členství v EU – sjednocením v ekonomickém a obranném smyslu členské země riskují ztrátu svobody prosazovat vlastní politiku, což už pořádně bije do očí.

 

/ news-front.su /

 

pokračovanie článku

https://slovanskenoviny.sk/reuters-eu-varuje-slovensko-pred-prijatim-zakona-o-zahranicnych-agentoch/

 

 

📌27. července 2024: NOVINKA – BYROKRATÉ EVROPSKÉ UNIE CHTĚJÍ VYTVOŘIT KOMPLEXNÍ DATABÁZI MAJETKU VŠECH OBČANŮ.

 

Podle agentury Focus má být registr majetku EU komplexní databází, která bude evidovat širokou škálu majetku ve vlastnictví občanů, včetně nemovitostí, bankovních účtů, cenných papírů, vozidel a případně i uměleckých děl nebo drahých kovů.

@disclosetv        https://t.me/absurdnisvet/76695

 

 

📌27. července 2024: ♨️ ZACHAROVOVÁ OZNAČILA ZAHÁJENÍ OLYMPIJSKÝCH HER V PAŘÍŽI ZA „MASIVNÍ SELHÁNÍ“.

Francouzské úřady zadržely před zahájením olympijských her kuchaře ruského původu a obvinily ho ze špionáže a pokusu o „narušení akce“, uvedla mluvčí ruského ministerstva zahraničí.

„Zajímalo by mě, kolik dalších „špionů“ muselo být nasazeno, aby se zahájení olympijských her v Paříži stalo tak masivním neúspěchem? Tohle není dno. Tohle je dno Seiny,“ poznamenala diplomatka.

https://t.me/to_je_nas_svet/27975

 

 

📌27. července 2024: 🤷‍♀️ „BRAVO UMĚLCŮM, ORGANIZÁTORŮM, POLICII, ADMINISTRATIVNÍMU PERSONÁLU, ZAPOJENÝM MINISTERSTVŮM, DOBROVOLNÍKŮM A VŠEM!

Obrovská gratulace od ministerstva vnitra a všech služeb, včetně umělců. Jsme hrdí na to, co jste pro Francii udělali. Bravo! Bravo!“: Macronovi se na zahajovacím ceremoniálu olympiády líbilo všechno.

https://t.me/to_je_nas_svet/27977

 

 

📌27. července 2024: NEUCTIVOST. HANEBNOST.

I takové výrazy se objevují poté, co se objevilo během slavnostního zahájení olympijských her v Paříži alegorické zobrazení obrazu Poslední večeře. Místo Ježíše a dvanácti apoštolů vybrala kreativní režie ‚drag queens‘, aby podpořila komunitu LGBTIQ+.

Ani olympijská vlajka pověšená ‚vzhůru nohama‘ nevyvolala během slavnostního ceremoniálu tolik emocí jako alegorie Poslední večeře od Leonarda da Vinciho. https://www.nastartu.cz/urazka-krestanstvi-a-satanisticka-olympiada-sefovi-la-ligy-vadi-prezentace-lgbtiq

 

 

📌27. července 2024: 👎 „ZA MACRONA JE VŠECHNO FALEŠNÉ, DOKONCE I OHEŇ…“

Francouzský segment sociálních sítí komentuje zprávu, že včera večer zapálený olympijský kotel nepoužíval fosilní paliva a poprvé v historii her byly plameny vizuálním efektem:

„40 LED projektorů se svítivostí 4 miliony lumenů osvětluje oblak mlhy vytvořený 200 vysokotlakými tryskami.“

https://t.me/to_je_nas_svet/27980

 

 

📌27. července 2024: ⚡️ TAKTO JE IZRAELSKÝ TÝM VÍTÁN V PAŘÍŽI:

V zabíjení jako sportu nemá obdoby. Od hladovění jako zbraně až po bombardování nemocnic – pro tento tým není nic nemožné.

https://t.me/to_je_nas_svet/27981

 

 

📌27. července 2024: 💥 CELÝ SVĚT ZAČAL POSTUPNĚ PODPOROVAT RUSKO PROTI POKYNŮM ZÁPADU – VEDL MAĎARSKÝ PREMIÉR VIKTOR ORBÁN.

Dodal, že ho nepřekvapila podpora Ruska ze strany Číny a Severní Koreje, ale překvapil ho postoj zemí jako Írán, Indie, Turecko a muslimský svět, které Rusko považují za partnera.

https://t.me/to_je_nas_svet/27982

 

 

📌27. července 2024: 🇷🇺 V DONĚCKU BYLO NA PAMÁTKU MRTVÝCH DĚTÍ VYPUŠTĚNO K NEBI TISÍC BALÓNKŮ.

Datum 27. července se stalo dnem uctění památky mrtvých dětí Donbasu v roce 2022. Poté šéf DNR Denis Pušilin podepsal příslušný dekret.

Dne 27. července 2014 zahájila ukrajinská armáda dělostřelecký úder na město Gorlovka. Desítky civilistů byly zraněny, 13 lidí zahynulo. Mezi nimi byla i 23letá Kristina Žuk se svou desetiměsíční dcerou Kirou, které se později začalo říkat „Gorlovská madona“. Holčička zemřela v náručí své matky, která prchala před ostřelováním.

Podle informací k 21. červenci 2024 bylo při ozbrojené agresi Ukrajiny zraněno různě těžce více než 900 dětí a více než 280 jich bylo zabito.

https://t.me/to_je_nas_svet/27983

https://t.me/to_je_nas_svet/27984

 

 

📌27. července 2024, VOLNÝbloG, Jana Hrušková: 🛑 AKTIVISTÉ SE PŘILEPILI NA PLOCHU LETIŠTĚ VE FRANKFURTU, OCHROMILI PROVOZ

 

Ukážeme si, že za aktivisty proti ropě stojí ropné peníze. Protože přišli na nový „byznys” model jak ožebračit lidi prostřednictvím OSN založené rodinou ropných magnátů Rockefellerů.

 

Nutno podotknout, že nejsou jen ropní, ale i finanční magnáti. A nejsou sami. Stále hovoříme o stejné partě Wallstreetovských elit)

 

Klimatické hnutí Poslední generace (Letzte Generation) uvedlo, že šest protestujících přestřihlo plot a dostalo se k různým místům kolem ranveje frankfurtského letiště, kde se následně přilepili.

 

S sebou měli také plakáty s nápisy „Ropa zabíjí“. Policie předpokládá, že počet aktivistů byl spíše dvojciferný.

 

Podívali jsme se kdo stojí za Last Generation.

 

Skupina je podle vlastních vyjádření financována především z darů nebo crowdfundingu. Začátkem roku 2022 vydala zprávu o transparentnosti, podle níž v roce 2021 obdržela více než 900 000 eur jako dary a utratila přibližně 535 000 eur.

 

Na konci roku 2022 zveřejnil list Axel Springer Welt am Sonntag příběh, podle kterého Last Generation platí některým aktivistům až 1300 eur měsíčně. Peníze jsou vypláceny organizací nazvanou „Wandelbündnis“ v Berlíně, ale pocházejí z fondu Climate Emergency Fund ve Spojených státech.

 

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Last_Generation_(climate_movement)

 

The Climate Emergency Fund (CEF) je nezisková organizace se sídlem v Los Angeles, která podporuje skupiny aktivistů v oblasti změny klimatu zapojené do občanské neposlušnosti. V roce 2019 ji založili filmař Rory Kennedy a dědička rodiny Getty Aileen Getty.

 

Last Generation (Německo, Rakousko a Itálie) jsou součástí sítě A22 financované fondem Climate Emergency Fund spolu s Renovate Switzerland, Dernière Rénovation [fr] ve Francii, Just Stop Oil ve Velké Británii (Stopp oljeletinga [ne] v Norsku) a další skupiny v Austrálii, Novém Zélandu, Švédsku a USA.

 

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Climate_Emergency_Fund

 

Rodina Getty

 

ve Spojených státech začala George Franklin Getty a jeho syn Jean Paul Getty jako jejich patriarchové. An Oil & Media Dynasty, ve 20. století byli silně zapojeni do ropného průmyslu.

 

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Getty_family

 

Společnost Renovate Switzerland

 

Je neziskovka švýcarská neziskovka občanského odporu. Za prosazení požadavků spojených s klimatickou změnou a energetickou krizí. Je součástí mezinárodní sítě podobných neziskovek. Ty si volil zelená témata podle situace v jejich zemích.

 

původně zaslala dopis předsedkyni Švýcarské konfederace Simonettě Sommarugové, v níž odkryla své požadavky, avšak odpověď, kterou obdrželi, zaostala za jejich očekáváními. Po čtyřech zátarasech v dubnu 2022 vstoupila kampaň v říjnu 2022 do nové akční fáze. Spoluautorka zprávy IPCC OSN Julia Steinbergerová se 11. října zúčastnila zátarasu v Bernu a vedle pěti dalších lidí si přilepila ruku k asfaltu.

 

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Renovate_Switzerland

 

 

📌27. července 2024: 🇧🇪 BELGIE | 🇩🇪 NĚMECKO | 🇵🇹 PORTUGALSKO | 🇬🇷 ŘECKO  | 🇱🇻 LOTYŠSKO :  PĚT ZEMÍ EU ZAHAJUJE TESTOVÁNÍ NA DALŠÍ PANDEMII ZAVEDENÍM OČKOVACÍHO PRŮKAZU.

 

Projekt vyvine implementační plány založené na „inovativních postupech“ zavedených během pandemie COVID-19.

 

Testování, které začne v září, se účastní Belgie, Německo, Portugalsko, Řecko a Lotyšsko. (Francie byla během olympiády vynechána).

 

Plánuje se, že na základě výsledků testování bude zaveden evropský očkovací průkaz, který bude vzhledem připomínat řidičský průkaz a umožní sledovat stav očkování občanů online.

 

Připomeňme, že v Německu byl 12. července zatčen voják Bundeswehru za odmítnutí očkování proti koronaviru.

https://t.me/absurdnisvet/76697

 

 

📌27. července 2024: Dnes‼️ BRITOVÉ SE SHROMÁŽDILI V CENTRU LONDÝNA NA PROTESTU „UNITE THE KINGDOM

https://t.me/absurdnisvet/76700?single

https://t.me/absurdnisvet/76701?single

 

 

📌27. července 2024: Trump Vice: „NĚMECKO JE SATELITNÍ STÁT USA“ – spolková vláda: „Nebudeme to komentovat“

 

Možný nový americký viceprezident Donalda Trumpa James David „J.D.“ Vance před měsícem a půl vystoupil v think-tanku a kritizoval současnou zahraniční politiku USA. Senátor z Ohia diskutoval také o zvláštních vztazích mezi USA a jejich spojenci.

 

Vance konkrétně popsal Německo jako „satelitní stát [klientský stát] USA“. Vztah se spojeneckými zeměmi není na stejné úrovni. Tyto státy jsou „závislé“ na USA, a tedy nikoli „skuteční spojenci“, kteří se vyvíjejí nezávisle.

https://t.me/absurdnisvet/76703

 

 

📌27. července 2024: AMERICKÝ EKONOM JEFFREY SACHS ŘÍKÁ V TELEVIZI PRAVDU A VYVOLÁVÁ VE STUDIU HYSTERII

 

„Musíme jít za hranice propagandy. USA v roce 2014 svrhly ukrajinského prezidenta a tak začala válka. To jsou čistá a jednoduchá fakta, to není propaganda,“ vysvětluje.

https://t.me/absurdnisvet/76704

 

 

📌27. července 2024: ♨️ VIKTOR ORBÁN: ÚSILÍ NAŠÍ MÍROVÉ MISE BYLO ODSOUZENO.

 

Snažil jsem se vysvětlit, že existuje něco jako křesťanská povinnost, ale neuspěl jsem. Pokud je na světě něco špatného, pokud vidíte velké zlo a dostanete do rukou nějaký nástroj, je křesťanskou povinností jednat bez velkého rozmýšlení.

Orwell má pravdu, když říká, že mír je válka, válka je mír v novém jazyce. Navzdory kritice spolu od začátku hovoří ministři války USA a Ruska, jednali ministři zahraničí Švýcarska a Ruska, Zelenskyj konečně zavolal Trumpovi, ukrajinský ministr zahraničí odcestoval do Pekingu. Jinými slovy, kvas začal.

Pomalu přecházíme od proválečné evropské politiky k mírové. Je to nutné, protože čas hraje na straně mírové politiky. Ukrajinci už přišli o rozum, teď už jen Evropané musí přijít k rozumu, než bude pozdě. Pokud Evropa do té doby nepřejde na mírovou politiku, bude tak muset učinit po Trumpově vítězství. Jedině tak, že se studem přizná porážku a sama převezme odpovědnost za tuto politiku.

https://t.me/to_je_nas_svet/27985

 

 

📌27. července 2024: ☝️ ORBÁN: UKRAJINA SE NESTANE ČLENEM EU A NATO, PROTOŽE EU NA NI NEMÁ PENÍZE.

Podle maďarského premiéra je na rozdíl od „slabosti“ Západu pozice Ruska ve světových záležitostech racionální a předvídatelná a Moskva od invaze na Krym v roce 2014 prokázala ekonomickou flexibilitu při přizpůsobování se západním sankcím.

Dodal, že Ukrajina se nikdy nestane členem EU nebo NATO, protože „my Evropané na to nemáme dost peněz“.

https://t.me/to_je_nas_svet/27986

 

 

📌27. července 2024: 😂 MACRONA ZASKOČILO, KDYŽ HO NA ZAHÁJENÍ OLYMPIÁDY VYPÍSKALI

Dav vypískal francouzského prezidenta Emmanuela Macrona při zahajovacím ceremoniálu olympijských her v Paříži, uvedl předseda strany Patrioti Florian Philippot.

„I pečlivě vybrané publikum Macrona během zahajovacího ceremoniálu velmi naštvaně pískalo. Docela ho to zaskočilo,“ uvedl francouzský politik.

Zdůraznil, že část přenosu s pískáním na Macrona byla z vysílání vystřižena.

Všimněte si, že to není první bolestivá rána pro francouzského prezidenta za poslední měsíc. Výsledky parlamentních voleb se pro Macrona staly osobním ponížením.

https://t.me/to_je_nas_svet/27987

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️27.07.2024, CRUX, Roman Kirsch: „RUSKO PORAZILO HITLERA I NAPOLEONA“; KREML VÍTÁ TRUMPOVO VAROVÁNÍ ZELENSKÉMU O POKRAČUJÍCÍ VÁLCE

 

https://youtu.be/tgYEyKcnD_s?si=eri1jjFBZLuiDYL6

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️27.07.2024, Times Of India, Roman Kirsch: PUTINOVA ARMÁDA NASAZUJE NOVÉ DRONY PROTI UKRAJINSKÝM SILÁM; VRCHOLNÝ UKRAJINSKÝ ŠPIÓN VYSTRAŠEN

 

https://youtu.be/9CHgNB2hSGg?si=z6AtgX7Bqe81zOV6

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️27.07.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: RUSKÁ STÍHAČKA OPĚT „ODRAZILA“ ŠPIONÁŽNÍ A VÁLEČNÁ LETADLA NATO: ZÁPAD SE SNAŽÍ PROVOKOVAT PUTINA?

 

https://youtu.be/UBFFn8IdcCw?si=e0z_qs4EvrWUtNj6

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️27.07.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: RAKETOVÝ ÚTOK NA AMERICKÉ VOJÁKY V ZEMI PUTINOVA SPOJENCE V DOBĚ, KDY ARMÁDA USA ÚTOČÍ NA HÚTIE

 

https://youtu.be/J55B1M11Fls?si=l4h08wisWWYVa2Af

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️27.07.2024, Times Of India, Roman Kirsch: UKRAJINA NIKDY NEVSTOUPÍ DO ALIANCE NATO: VELKÉ PROHLÁŠENÍ LÍDRA ČLENSKÉ ZEMĚ EU MAĎARSKA; CHVÁLÍ „RACIONÁLNÍ“ RUSKO A NAPADÁ SLÁBNOUCÍ ZÁPAD

 

https://youtu.be/_6KGeBGU5dU?si=9koBvz3IegZesbNQ

 

 

📌27. července 2024: ⚡️ „ZE STRACHU PŘED VÁŽNOU ESKALACÍ NAPĚTÍ S MOSKVOU“ – Británie a řada zemí NATO nedovolí Ukrajině použít rakety Storm Shadow proti Rusku, – Times.

▪️ Ke stejnému rozhodnutí dospěli podle listu i někteří britští spojenci v NATO.

▪️ Obecně je politika britské vlády v otázce takových úderů natolik matoucí, že i prezident Zelenskyj byl při setkání s Keirem Starmerem zmaten.

▪️ Noviny připomínají, že již 10. července Zelenskyj tvrdil, že Británie dala povolení k úderům dlouhého dosahu proti Rusku. Publikace však píše, že ve skutečnosti tomu tak není.

https://t.me/to_je_nas_svet/27988

 

 

📌27. července 2024: Musíte jim to ukázat! ‚2024 The Final Battle‘

 

🎯👏🏼 – PO SATANSKÉM 33.

Olympijském ceremoniálu včera večer s uctíváním zlatého telete uprostřed jeviště, bledý kůň projíždějící Paříží před Eiffelovou věží, jejich výsměch Bohu, poslední večeře Ježíš a jeho učedníci se skupinou bystrých mužů v tažení sedících kolem stolu a na stříbrném podnose odhaleného chlapíka s dlouhými vousy oblečeného jako Šmoula, děti v tunelech, bezhlaví herci odění v červeném s ohněm, Snoop Dogg na sobě Náhrdelník Baphomet. Seznam pokračuje… bylo zřejmé, že křesťané nejsou vítáni a satanisté na ně útočí. Včerejší obřad ukázal světu, že nenávidí Boha a že toto je duchovní válka mezi dobrem a zlem, světlem proti temnotě, Bohem proti Satanovi. Elon Musk včera večer na X napsal: „Bylo to extrémně neuctivé vůči křesťanům.“ Pro mnoho lidí to byla jedna z nejvíce znepokojujících věcí, které kdy byly v mainstreamové show vidět. Byl to nejhorší zahajovací ceremoniál v historii. Bylo to lidem nepříjemné a sami viděli, jak zlý a satanistický probuzený Západ ve skutečnosti je. A včera v noci do toho dali všechno.

 

Oblečte si plnou boží zbroj, abyste se mohli postavit ďáblovým plánům.

 

Zlaté tele je významným symbolem v Bibli a představuje modlářství a ztrátu víry v Boha. Příběh o zlatém teleti se nachází v knize Exodus, konkrétněji v Exodus 32. Zde jsou klíčové body a biblický význam zlatého telete:

 

-Exodus 32:1-4: Zatímco byl Mojžíš na hoře Sinaj a přijímal od Boha deset přikázání, Izraelci začali být netrpěliví a požádali Árona, aby jim udělal bohy. Áron shromáždil zlato od lidí a vytvořil z něj tele.

 

-Exodus 32:5-6: Tehdy lid zvolal: „To jsou tvoji bohové, Izraeli, kteří tě vyvedli z Egypta,“ a přinášeli oběti teleti a slavili hostinu.

 

Dnes ráno je na sociálních sítích ve světě absolutní pobouření, když lidé volají po bojkotu satanských olympijských her během jejich zahajovacího ceremoniálu. Všem to bylo jasné. I když je to těžké, víme, že lidem nemůžete říkat pravdu. Musíte jim to ukázat.

(Ti, kteří odmítnou dodržovat pravidla, pocítí důsledky)

 

Budou to poslední olympijské hry, které zažijeme. Dokonce vyvěsili olympijskou vlajku vzhůru nohama.

 

Babylon padl. @capellobiancoq

https://t.me/absurdnisvet/76708

 

 

📌27. července 2024: 🇺🇸 ELON MUSK NAZVAL ZAHAJOVACÍ OLYMPIJSKOU SHOW „SOUDNÝ DEN“ A „NAPROSTÁ NEÚCTA KE KŘESŤANSTVÍ“.‌‌

https://t.me/absurdnisvet/76711

 

 

📌💉27. července 2024: LÉKAŘ OŠETŘUJE OBĚTI BIOLOGICKÝCH ZBRANÍ COVID 19 – „Nenechte nikoho, aby vám řekl, že to jsou vedlejší účinky“.

 

Dr. Wilfredo Stokes z Guatemaly denně léčí oběti biologických zbraní. Na videu ukazuje pacienta, který dostal dvě vakcíny Moderna a čtyři testy PCR.

 

Test PCR odpovídá injekci takzvaných vakcín, říká Stokes. „Ve skutečnosti jsou to biologické zbraně.“

 

Co se stane, když nic neuděláte, přestože jste byli očkováni nebo testováni? Pacient, kterého Stokes léčí, má krevní sraženinu v obou pažích.

 

Nemělo by se mluvit o „vedlejších účincích“, říká lékař, protože to jsou zamýšlené účinky biologických zbraní. „Mohou mít více než 158 000 efektů.“

 

„Nenechte nikoho, aby vám řekl, že to jsou vedlejší účinky. Nejsou. Jsou to různé způsoby, jak zabít.‼️

https://t.me/absurdnisvet/76712

 

 

📌💉🎚️ 🦻📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️27. července 2024: VOLNÝbloG, Jana Černeková: V USA SE CHYSTAJÍ SCHVÁLIT MRNA VAKCÍNY V ZELENINĚ A VZDUŠNÉ VAKCÍNY:

 

Podle informací však rozhodně nemají být tyto preparáty schváleny pouze v USA, ale zájem mají údajně i další země. Je navíc takřka jisté, že pokud projdou v USA, budou dřív či později schváleny i na území EU, o což se jistě loutkovodiči z Washingtonu postarají.

Pokud jste zatím o „vakcínách,“ které se mají šířit potravinami nebo vzduchem, ještě neslyšeli, více si na toto téma můžete přečíst zde, zde, zde nebo zde.

 

V podstatě by se jednalo o aplikaci bez informovaného souhlasu, neboť zejména u přípravků, které by se šířily bez vědomí lidí vzduchem, nelze zajistit, že se nedostanou i do vašeho organismu.

 

V případě zeleniny lze očekávat, že takové poživatiny budou nějak označeny (i když i o tom můžeme po všem, co se dělo za „doby Covidové,“ pochybovat).

 

Asi nikoho neudiví, že v popředí snah plošného šíření „vakcín“ zeleninou nebo vzduchem je především Bill Gates, který chce oba způsoby podávání mRNA „vakcín“ rozšířit do celého světa.

 

První studie těchto „vakcín“ již proběhla v Yale a právě na jejím základě mají být přípravky schváleny v USA – a údajně i v několika dalších zemích.

 

Zde je třeba ovšem připomenout, že některé státy USA již mRNA přípravky zakázaly, na jejich území tak šíření těchto preparátů nebude povoleno.

 

Globalistický miliardář a samozvaný světový zdravotnický car Bill Gates přesvědčil vládu, aby mu umožnila „násilně očkovat“ veřejnost přidáním mRNA do základních a každodenních potravin, které konzumuje většina lidí.

 

Podle Gatese vypadá budoucnost očkování spíše jako nadýchání se čerstvého vzduchu, vypití sklenice vody nebo snězení salátu, než aby si někdo nechal dát injekci do paže.

 

Gates a kartel Big Pharma chápou, že veřejnost je aktivně proti přijímání pravidelných posilovačů mRNA, takže nacházejí nové způsoby, jak přinutit veřejnost k vakcinaci i bez souhlasu.

 

Zdravé a čerstvé farmářské produkty včetně hlávkového salátu a rajčat byly uneseny elitou, aby fungovaly jako nenápadné systémy dodávání mRNA, zatímco kampaň za zničení veřejného zdraví a vylidnění planety jde na plné obrátky.

 

Tvrdí, že tyto „vakcíny“ budou mít více než 90% účinnost. Kde už jsme to už slyšeli?

 

Elita se stala tak arogantní, že se ani neobtěžuje vymýšlet nové lži, aby oklamala masy.

 

Nyní je mRNA v hlávkovém salátu a rajčatech a zákonodárci po celých USA se chystají vydávat zákony pro a proti mRNA v zásobování potravinami.

 

Nejznepokojivější částí tohoto spiknutí proti lidskosti je, že i přes značnou závažnost tohoto rozhodnutí tomu poslušné masy stále nevěnují pozornost.

 

Jsme bombardováni toxiny různého druhu v našich zásobách potravin, vodě a shora. A ti, kteří nás těmito jedy zásobují, se chystají zaplavit naše zásoby potravin nechtěnými vakcínami.

 

Nejnovější počin Billa Gatese masově očkovat miliardy lidí po celém světě jeho mRNA „vzduchovou vakcínou“ dostal zelenou od několika vlád na základě studie z Yale.

 

Vzduchová vakcína přinutí naočkovat celou planetu mRNA a dopravit toxické chemikálie přímo do plic člověka.

 

Navzdory zástupům lidí, kteří náhle zemřeli nebo utrpěli zničující zdravotní následky, Bill Gates a globalisté vychvalují mRNA Covid injekce  jako obrovský úspěch.

 

Podle vedení společnosti Big Pharmay „přichází tsunami léků s mRNA,“ včetně léků na srdeční choroby a rakovinu, což jsou dva hlavní problémy způsobené mRNA injekcemi.

 

Namísto toho, aby byla globalistická elita postavena před mezinárodní tribunál za zločiny proti lidskosti, vládne masám a chlubí se, že lockdowny, roušky a nucené genové injekce  byly jen začátek.

 

Big Pharma má právě teď na výrobní lince doslova stovky různých druhů mRNA produktů.

 

Podle Melissy J. Moore, hlavní vědecké pracovnice společnosti Moderna, „přichází tsunami léků na bázi mRNA.“

 

Pokud se vám to stále nezdá dostatečně znepokojivé, vedoucí vědecká pracovnice Moderny se také pochlubila, že Big Pharma bude brzy vstřikovat mRNA přímo do srdcí lidí.

 

Ano, mluví o stejných srdcích, která byla zdravá, dokud zavedení vakcíny nezpůsobilo u milionů lidí po celém světě, včetně zdravých mladých lidí a elitních sportovců, srdeční problémy.

 

A také na miliony případů takzvané turbo rakoviny způsobené mRNA injekcemi po celém světě má Big Pharma odpověď. Správně, více mRNA.

 

Nyní skutečně žijeme v Orwellově světě. Válka je mír. Nevědomost je síla. Pedofilie je přirozená. A „vakcíny,“ které zabily a zmrzačily miliony a byly vytvořeny během jedné hodiny, nejsou ničím, kvůli čemu bychom se měli bouřit.

 

Podle miliardářského eugenika Billa Gatese mají hospodářská zvířata včetně krav, prasat a kuřat nedostatečnou genetiku. A jediný způsob, jak „opravit“ tuto genetiku, je „očkovat“ každé hospodářské zvíře na světě novými mRNA vakcínami, které si pak najdou cestu na talíře vaší rodiny.

 

Je to tak, Bill Gates, největší americký vlastník zemědělské půdy, se chlubil, že podsouvá mRNA do potravin.

 

Země infiltrované Světovým ekonomickým fórem, jako je Austrálie, se připojují k novému schématu Billa Gatese a nařizují povinné očkování zvířat mRNA vakcínami.

 

 

Ale Gates se nezabývá jen vakcinací jídlem a vzduchem. Je známo, že investoval stovky milionů dolarů do geneticky modifikovaných komárů navržených tak, aby fungovali jako „létající vakcinátoři.“

 

A pokud to zní jako přitažené za vlasy, měli byste si být vědomi toho, že americká NIH již očkuje lidi pomocí Gatesových komárů…

 

https://volnyblog.news/v-usa-se-chystaji-schvalit-mrna-vakciny-v-zelenine-a-vzdusne-vakciny/

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 27.07.2024“:

➡️☭☆ Lavrov a šéf jihokorejského ministerstva zahraničí jednali o situaci na Korejském poloostrově a dohodli se na pokračování kontaktů, uvádí ruské ministerstvo zahraničí.

 

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Zacharovová označila zahájení olympijských her v Paříži za „masivní selhání“.

V předvečer zahájení olympijských her francouzské úřady zadržely kuchaře ruského původu a obvinily ho ze špionáže a pokusu „narušit akci“, uvedla oficiální zástupkyně ruského ministerstva zahraničí na svém kanálu Telegram.

„Zajímalo by mě, kolik dalších „špionů“ bylo potřeba zavést, aby bylo zahájení olympijských her v Paříži tak masivním selháním. Tohle není dno Seiny,“ poznamenal diplomat.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Jevgenij Serebryakov, obviněný z výbuchu auta v Moskvě, částečně přiznal vinu během výslechu, uvádí vyšetřovací výbor. Při prověřování své výpovědi na místě vyšetřovatelům podrobně sdělil, jak čin spáchal.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Su-34 ruských leteckých sil havaroval ve Volgogradské oblasti při plánovaném cvičném letu, posádka se katapultovala, životy pilotů nejsou ohroženy, uvedlo ministerstvo obrany

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ 17 příslušníků 35. samostatné námořní brigády ukrajinských ozbrojených sil se dobrovolně vzdalo na ostrovech v deltě řeky Dněpr v Chersonské oblasti.

Vězni zaznamenali špatné plánování bojových operací ze strany velení ukrajinských ozbrojených sil, nedostatek jakýchkoliv zásob a pitné vody. „Pili vodu z bažiny,“ vzpomíná jeden z nich.

Poté, co velení odmítlo provést evakuaci, se vojenský personál ukrajinských ozbrojených sil rozhodl vzdát jako celá jednotka.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Záchranáři evakuovali 80 lidí, včetně 19 dětí, ze zatopeného SNT v Sosnovském okrese Čeljabinské oblasti, hlásí Hlavní ředitelství ministerstva pro mimořádné situace.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Orbán řekl, že Ukrajina se nestane členem EU a NATO, protože Evropa na to nemá peníze

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ V Doněcku bylo v Den památky dětských obětí války na Donbasu vypuštěno k nebi tisíc balónků s nápisem „Andělé Donbasu“.

Podle úřadů DPR od roku 2014 v republice zemřelo 240 dětí a více než 900 bylo zraněno.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Často mně náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin 3 dny, nebo týden!!! Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ  TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

V USA se chystají schválit mRNA vakcíny v zelenině a vzdušné vakcíny (video)

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi zde:

 

Podle informací však rozhodně nemají být tyto preparáty schváleny pouze v USA, ale zájem mají údajně i další země. Je navíc takřka jisté, že pokud projdou v USA, budou dřív či později schváleny i na území EU, o což se jistě loutkovodiči z Washingtonu postarají.

Pokud jste zatím o „vakcínách,“ které se mají šířit potravinami nebo vzduchem, ještě neslyšeli, více si na toto téma můžete přečíst zde, zde, zde nebo zde.

V podstatě by se jednalo o aplikaci bez informovaného souhlasu, neboť zejména u přípravků, které by se šířily bez vědomí lidí vzduchem, nelze  zajistit, že se nedostanou i do vašeho organismu.

V případě zeleniny lze očekávat, že takové poživatiny budou nějak označeny (i když i o tom můžeme po všem, co se dělo za „doby Covidové,“ pochybovat).

Asi nikoho neudiví, že v popředí snah plošného šíření „vakcín“ zeleninou nebo vzduchem je především Bill Gates, který chce oba způsoby podávání mRNA „vakcín“ rozšířit do celého světa.

První studie těchto „vakcín“ již proběhla v Yale a právě na jejím základě mají být přípravky schváleny v USA – a údajně i v několika dalších zemích.

Zde je třeba ovšem připomenout, že některé státy USA již mRNA přípravky zakázaly, na jejich území tak šíření těchto preparátů nebude povoleno.

Globalistický miliardář a samozvaný světový zdravotnický car Bill Gates přesvědčil vládu, aby mu umožnila „násilně očkovat“ veřejnost přidáním mRNA do základních a každodenních potravin, které konzumuje většina lidí.

 

Celý článek si můžete přečíst zde:

https://necenzurovanapravda.cz/2024/07/v-usa-se-chystaji-schvalit-mrna-vakciny-v-zelenine-a-vzduchove-vakciny-video/

 

ZDROJ:

https://necenzurovanapravda.cz/2024/07/v-usa-se-chystaji-schvalit-mrna-vakciny-v-zelenine-a-vzduchove-vakciny-video/

 

Každá maličkost pomáhá, děkujeme všem, kteří částkami od 5Kč do 1000,- Kč měsíčně pomáhají našemu společnému boji proti cenzuře. Podpořit naši činnost můžete od 5 kč do libovolné částky na účet:
DĚKUJEME.
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“: 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
SWIFT: KOMBCZPP
DĚKUJEME 🌹👍🍀
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.comr

 

 

27.07.2024: ODPOLEDNÍ ZPRÁVY: FLOTILA NA SEINĚ, DÉŠŤ A CELINE DION ZNAČÍ START OLYMPIÁDY V PAŘÍŽI

 

📌27. července 2024, 1: 45: FLOTILA NA SEINĚ, DÉŠŤ A CELINE DION ZNAČÍ START OLYMPIÁDY V PAŘÍŽI.

 

👉Zahajovací ceremoniál představuje bárkový průvod na řece.

👉Lady Gaga a francouzsko-malijská zpěvačka Aya Nakamura se zúčastní

👉Útok sabotérů na železniční síť zvyšuje obavy o bezpečnost

 

PAŘÍŽ, 26. července (Reuters) – Francouzský prezident Emmanuel Macron vyhlásil v pátek zahájení olympijských her po promočeném mokrém ceremoniálu, při němž sportovce povzbuzoval dav podél Seiny, tanečníci vystoupili na střechy Paříže a Lady Gaga zazpívala francouzskou kabaretní píseň.

 

Trojnásobní francouzští olympijští medailisté Marie-Jose Perec a Teddy Riner pak zapálili olympijský kotel, zavěšený na horkovzdušném balónu, než Kanaďanka Celine Dionová zazpívala ve svém prvním veřejném vystoupení po letech píseň Edith Piaf „Hymn to Love“, což vyvolalo obrovský jásot davu.

 

30 metrů vysoký balon nesoucí sedmimetrový ďábelský ohnivý kruh vzlétl do vzduchu a vznášel se desítky metrů nad zemí.

 

Každý den bude ve vzduchu od západu slunce do dvou hodin místního času, uvedli organizátoři.

 

„Jsme na tuto show tak hrdí, jsem tak hrdý, že sport a kultura byly dnes večer oslavovány tak fantastickým způsobem, bylo to poprvé a výsledek byl fantastický navzdory dešti,“ řekl novinářům pořádající prezident Paříže 2024 Tony Estanguet.

 

Flotila bárek vzala závodníky na 6 km dlouhý úsek řeky vedle některých z nejznámějších památek francouzského hlavního města, protože účinkující znovu vytvořili některé sporty, které měly být předváděny na hrách na plovoucích plošinách.

 

Bylo to poprvé, co se před stadionem konal zahajovací ceremoniál, který ještě zvýšil bolesti hlavy při rozsáhlé bezpečnostní operaci, jen několik hodin poté, co sabotážní útok na vysokorychlostní železniční síť TGV způsobil chaos v cestování po celé Francii.

 

„Zvu všechny: Sněte s námi. Stejně jako olympijští sportovci se nechte inspirovat radostí, kterou nám může dát jen sport. Oslavme tohoto olympijského ducha života v míru,“ řekl prezident Mezinárodního olympijského výboru Thomas Bach, když ceremoniál skončil na úpatí Eiffelovy věže.

Na olympiádě bude soutěžit více než 10 500 sportovců, což je 100 let od doby, kdy Paříž naposledy uspořádala hry. Soutěž začala ve středu a první z 329 zlatých medailí bude udělena v sobotu.

 

Když představení před čtyřmi hodinami začalo, byl vysoko nad mostem přes Seinu vyslán obrovský oblak modrého, bílého a červeného kouře, připomínající francouzskou vlajku, jako součást představení, které zahrnovalo mnoho pohlednicovitých vyobrazení Francie, včetně obrovské cancanové linky, kterou provedl Moulin Rouge tanečníci na březích.

 

Modernější obraz země se projevil, když francouzsko-malijská popová hvězda Aya Nakamura, nejposlouchanější francouzská zpěvačka na světě, zazpívala některé ze svých největších hitů v doprovodu armádního sboru Francouzské republikánské gardy.

 

Nakamurovo vystoupení vyvolalo jedny z největších jásotů ceremoniálu. Zvěsti o jejím zařazení vyvolaly hádku o francouzskou identitu, přičemž příznivci tvrdili, že reprezentuje živost novodobé Francie, zatímco její odpůrci tvrdili, že její hudba vděčí spíše zahraničním

vlivům než francouzštině.

 

LIJÁK

 

Zatímco oslavy francouzské kultury, módy a historie vřele povzbuzovalo mnoho z 300 000 diváků lemujících řeku, stovky jich byly viděny, jak odcházejí brzy po pádu deště.

 

„Bylo to dobré kromě deště, bylo to hezké, bylo to jiné, místo toho, aby byl na stadionu na řece, takže to je vždycky dobře – zajímavé, jedinečné,“ řekl Avid Pureval, 34 let, který přišel na hry z Ohia.

 

„Jakmile jsi mokrý, je to v pořádku,“ řekl. Přesto se vracel do svého hotelu poté, co francouzský člun proplul, dlouho předtím, než obřad skončil.

 

„Se sluncem by to bylo lepší,“ řekla Josefína z Paříže, která seděla vedle své devítileté dcery a která za své místo zaplatila 1600 eur (1736 Kč).

 

👉Za přítomnosti mnoha světových lídrů a VIP byl obřad chráněn odstřelovači na střechách. Koryto řeky Seiny bylo zameteno kvůli bombám a pařížský vzdušný prostor byl uzavřen.

Do obrovské bezpečnostní operace v Paříži bylo na obřad nasazeno asi 45 000 policistů a tisíce vojáků. Ozbrojená policie hlídkovala podél řeky v nafukovacích člunech, když armáda procházela podél Seiny.

 

VÍTÁNO NA TAHITI

 

Mix francouzských a mezinárodních hvězd, včetně fotbalového velikána Zinedina Zidana, čtrnáctinásobného šampiona French Open Rafy Nadala, třiadvacetinásobné grandslamové šampionky Sereny Williamsové a tří paralympijských atletů byl mezi posledními nosiči pochodní před zapálením kotle.

 

Hořet bude až do závěrečného ceremoniálu 11. srpna.

 

👉Na začátku přehlídky propukl potlesk pro řeckou loď – podle tradice první delegaci – a ještě větší jásot se ozval pro loď, která následovala a vezla tým uprchlíků. Hlasitého jásotu se dočkaly i francouzské, americké a ukrajinské delegace.

 

Dva nejobletovanější sportovci v historii her, Michael Phelps a Martin Fourcade, odhalili zlatou, stříbrnou a bronzovou medaili.

V jednu chvíli byl živý crossover na ranní uvítací ceremoniál na surfařském místě, vzdáleném 16 000 km na tichomořském ostrově Tahiti.

 

IZRAELSKÁ DELEGACE

 

Francie je na nejvyšší úrovni bezpečnosti, i když oficiální činitelé opakovaně tvrdili, že zahajovací ceremoniál ani hry nejsou nijak konkrétně ohroženy.

 

Od posledních her – zimních olympijských her, které se konaly v Pekingu v roce 2022 – však na Ukrajině a v Gaze vypukly války, které poskytují napjaté mezinárodní pozadí.

Izraelští závodníci jsou doprovázeni elitními taktickými jednotkami na akce a z nich a kvůli válce v Gaze jim je poskytována 24hodinová ochrana po celou dobu olympiády, tvrdí oficiální činitelé.

 

👉Izraelská delegace dostala nějaké bučení, ale také spoustu jásotu, když plula kolem diváků, viděli reportéři agentury Reuters. Skandování „Palestina! Palestina! Palestina!“ Když člun projížděl kolem, vstal z davu.

 

👉Macron, který před dvěma lety získal druhý mandát, doufal, že olympiáda upevní jeho odkaz. Jeho neúspěšná sázka na bleskové parlamentní volby ho však oslabila a vrhla stín na jeho okamžik na mezinárodní scéně.

 

https://www.reuters.com/sports/olympics/paris-kick-off-2024-games-under-tight-security-2024-07-26/

 

 

📌27. července 2024, KŘESŤANÉ PO CELÉM SVĚTĚ VYHLAŠUJÍ BOJKOT OLYMPIÁDY A UPOZORŇUJÍ NA SYMBOL „BLEDÉHO KONĚ“ (video)…

 

👉Ještě jednou se dnes vrátíme k Olympiádě. Když jsem chtěla zjistit, jaké jsou reakce křesťanů na hanění jejich proroka v rámci „Poslední večeře“ znázorněné Drag Queen, tak jsem na sociálních sítích a v několika médiích narazila na další doslova satanskou symboliku, která se při ceremoniálu objevila.

 

Jakožto bezvěrec bych zřejmě na tento symbol jen tak nenarazila, nicméně znalci Bible a praktikující křesťané si ho okamžitě všimli. A pokud je naštvaly Drag Queen zobrazující „Poslední večeři,“ pak tento symbol je rozlítil mnohem víc.

 

 

👉Jde o symbol „bledého koně,“ který značí apokalypsu. Právě ten naštval širokou křesťanskou komunitu natolik, že mnozí ohlásili bojkot celých her.

 

Objevení se bledého koně mělo za následek, že stovky uživatelů sociálních sítí uvedly, že symbolizuje bledého koně, o kterém se mluví v knize Zjevení v Bibli.

 

👉Ve Zjevení 6:8 čteme: „A hle, hle, kůň bledý! Jeho jezdec se jmenoval Smrt a peklo ho následovalo. A byla jim dána moc nad čtvrtinou země, aby zabíjeli mečem, hladem a morem a divokou zvěří zemskou.“

 

PRÁVĚ TO JIM PŘIPOMNĚLA NÁSLEDUJÍCÍ SOUČÁST CEREMONIE:

 

Tento ceremoniál komentovalo mnoho křesťanů, uvádím jen několik komentářů, mnohé – zejména výzvy k bojkotu – se opakovaly:

 

👉Bohu se nikdo nebude vysmívat. To je rouhání. Vše satanské. Bojkotujte olympijské hry. Kdo se přidá?“

 

NA OLYMPIJSKÝCH HRÁCH V ROCE 2024 SE NAPLNO PROJEVÍ SYMBOLIKA OKULTNÍHO ANTIKRISTA.

Dokonce i bledý kůň kráčející po vodě je jasným symbolem Antikrista, který padělá Ježíše Krista kráčejícího po vodě.

 

Myslím, že důležitější je, že tam byl robotický kůň, který se změnil ve skutečného. To je odkaz na transhumanismus.

A objevilo se i mnoho dalších komentářů, včetně bezpočtu výzev k bojkotu Olympiády.

 

👉Nicméně nelze si nepřipomenout rok 2012 a Olympiádu v Londýně. Vzpomínáte si? Tehdejší ceremoniál v podstatě předpověděl plandemii, kterou, jak dnes již velmi dobře víme, globální zločinci plánovali roky.

 

 

V ROCE 2012 NÁM JASNĚ UKÁZALI, CO SE STANE ZA 8 LET.

 

Otázka je, co měl znamenat ten letošní. Pokud by šlo o biblickou symboliku, pak by ceremoniál jako celek předpovídal apokalypsu, ale podle všeho jen části světa, neboť v Bibli se údajně v souvislosti s touto symbolikou hovoří o „čtvrtině země.“

 

Šlo by přesně o tu část světa, která je záměrně morálně rozvrácena – třeba i propagací zvráceností jako jsou různé Drag Queen.

 

Přesně té části světa, u které uvádí Deagel pro rok 2025 velký úbytek populace.

 

👉Pokud zůstaneme u biblických symbolik: NEČEKÁ ZÁPAD OSUD SODOMY A GOMORY?

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/07/krestane-po-celem-svete-vyhlasuji-bojkot-olympiady-a-upozornuji-na-symbol-bledeho-kone-video/

 

 

📌🏳️‍🌈27. července 2024, 🤕Ze sítí: LIDSKÁ CIVILIZACE JE PROSTĚ SMRTELNĚ NEMOCNÁ.

 

Jasně, že novináři budou jásat nad kolekcí praštěného návrháře, protože se pořád tlačí bezpohlavnost, LGBTQ, mytí mozku se pořád stupňuje: článek „Na Seině si všimněte Čechů, píší ve světě. Za olympijské oblečení už dostávají medaile.

„Česká republika zaujme poutavými outfity při slavnostním zahájení,“ tvrdí veřejnoprávní BBC.

„Návrhář Jan Černý zaválel, s touto kolekcí posouvá hranice,“ vyzdvihuje například The Athletic. Stanice ESPN zase poznamenává, že zbývající části outfitu jsou inspirovány barvami státní vlajky a dobře se doplňují. The Sydney Morning Herald už Čechům za odvážný outfit udělil stříbrnou medaili.

https://t.me/to_je_nas_svet/27966

 

😡Přesně o tom rozhodli západní politici. Co na to říct?

PŘEHLÍDKA MAGORŮ, KTEŘÍ ZTRATILI SVOU IDENTITU, POTŘEBUJÍ SE ZVIDITELNIT A NENAŠLI LEPŠÍ ZPŮSOB.

♨️Německý podnikatel a aktivista Kim Dotcom: Zahajovací ceremoniál olympijských her byl jako závěrečný ceremoniál lidstva.

https://t.me/to_je_nas_svet/27970

 

🤨 „PEKELNÝ NEVKUS“ A „ÉRA CRINGE ZNÁSOBENÁ THRASHEM„.

Zahajovací ceremoniál olympijských her v roce 2024 kritizoval kdekdo.

Olympijská vlajka byla na zahajovacím ceremoniálu her v Paříži vztyčena vzhůru nohama. Zároveň se slavnostní zahájení olympijských her konalo mimo stadion – bylo uspořádáno na náměstí Trocadero.

https://t.me/to_je_nas_svet/27972

 

☝️Na sítích porovnávají Soči 2014 a Paříž 2024 a trochu je tento kontrast překvapil.

https://t.me/to_je_nas_svet/27974

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️27.07.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: RUSOVÉ OCHROMILI UKRAJINSKOU ENERGETICKOU INFRASTRUKTURU; TMA POSTIHLA KYJEV; PATNÁCT LIDÍ ZRANĚNO

 

https://youtu.be/w5z6vCRwr78?si=n-iFgV3g8ssvnQMh

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️27.07.2024, Times Of India, Roman Kirsch: RUSKÉ SÍLY ZAZNAMENALY VELKÁ VÍTĚZSTVÍ NA UKRAJINĚ; ZA TÝDEN ZABITO 13.825 A VZDALO SE 63 VOJÁKŮ

 

https://youtu.be/Y7aZZObMco8?si=mz-7YcVVnZw14ZPl

 

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️27.07.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: RUSKO ZVEŘEJNILO VIDEO S MRAZIVÝM DOZNÁNÍM „TAJNÉHO UKRAJINSKÉHO AGENTA“, KTERÝ ZAÚTOČIL V MOSKVĚ

 

https://youtu.be/PtgyfXydVh4?si=CxU5Z4jspzPmDGu8

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️27.07.2024, Times Of India, Roman Kirsch: PUTINŮV OJEDINĚLÝ PŘÍMÝ ÚTOK NA MUSLIMY; RUSKO BRÁNÍ ZÁKAZ ISLÁMSKÝCH NIKÁBŮ (ZAKRYT CELÝ OBLIČEJ)…

 

https://youtu.be/e9qfHWnlC5s?si=zfziE2xgE_YenhvD

 

 

📌27. července 2024: Jednotné Česko (@jednotne_cesko) on X

JE TŘEBA, ABY SI RODIČE UVĚDOMILI, ŽE DĚTI NEPATŘÍ STÁTU, JSOU TO JEJICH DĚTI A JE NA NICH, RODIČÍCH, ABY SE O NĚ ZAJÍMALI A POSTARALI. Rodiče rozhodují a nesou odpovědnost za to, co nebo   koho ke svým dětem pustí.

 

https://t.co/vlTqo4Zrt5    https://t.co/dDWfuoYJ7N

https://x.com/jednotne_cesko/status/1792711556909949025?t=Agjk6atJTg75PdydmzxLsQ&s=35

 

 

📌27. července 2024: Každý článek řetězu:

  1. navýší cenu.
  2. může s potravinou chemicky manipulovat.
  3. čím větší vzdálenost, tím nezralejší se sklízí.

https://t.me/absurdnisvet/76649

 

 

📌27. července 2024: HITLER ZATKL ROTHSCHILDY V NĚMECKU V ROCE 1933, V RAKOUSKU V ROCE 1938 A VE FRANCII V ROCE 1940 A ZMOCNIL SE JEJICH MAJETKU.

 

Vyjmutím Německa z bankovního systému vlastněného Rothschildy proměnil Německo v supervelmoc.

 

Rodina Rothschildů se pokoušela infiltrovat Ameriku prostřednictvím svého bankovního systému ode dne, kdy Amerika vznikla. Byly zablokovány prezidentem Andrewem Jacksonem, ale nakonec byli schopni získat kontrolu schválením zákona o federálních rezervách v roce 1913.

https://t.me/absurdnisvet/76650

 

 

📌27. července 2024: URSULA VON DER LEYEN U TRESTNÍHO SOUDU V BELGII, NYNÍ SE PŘIPOJILO 500 LIDÍ, STRAN A ORGANIZACÍ Z RŮZNÝCH ZEMÍ EU A TAKÉ VLÁDY MAĎARSKA A POLSKA.

https://t.me/absurdnisvet/76651

 

 

📌27. července 2024: JOE BIDEN NIKDY NEBYL PREZIDENTEM USA, BYL POPRAVEN V ROCE 2021 PRO PEDOFILII…. JOE BIDEN JE HEREC ARTHUR ROBERTS V MASCE.

DONALD TRUMP LEGITIMNÍ PREZIDENT USA NECHAL JSEM JE UDĚLAT PODVOD, ABY MĚLI DOST DŮLEŽITÉ, ALIANCE MÁ VŠECHNY DŮKAZY

 

2018 / 2019

2018 došlo k výměně…

https://t.me/absurdnisvet/76653

 

💥BQQQQQQQM💥 WHO EXACTLY ARE WE LOOKING AT? 🍿🐸🇺🇸 SHARE!

 

JOIN: https://t.me/QNewsOfficialTV

https://t.me/absurdnisvet/76655

https://t.me/absurdnisvet/76656

 

 

📌27. července 2024: 🇷🇺🇸🇾 PUTIN A ASAD SE VČERA SETKALI V MOSKVĚ

https://t.me/absurdnisvet/76657

 

 

📌27. července 2024: 🇷🇺🇸🇾 SYRSKÝ PREZIDENT V MOSKVĚ DISKUTUJE S PUTINEM O „REGIONÁLNÍ ESKALACI“

Jednání jsou součástí obnovených diskusí o normalizaci syrsko-tureckých vztahů podporované Ruskem.

Zpráva (https://thecradle.co/articles/syrian-president-in-moscow-to-discuss-regional-escalation-with-putin)

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 27.07.2024“:

➡️☭☆ ⚡️ Během minulé noci, kdy se kyjevský režim pokusil provést teroristický útok pomocí bezpilotních letounů na objekty na území Ruské federace, zachytily a zničily systémy protivzdušné obrany sedm UAV nad Kurskem, tři nad Belgorodem, dva nad Rostovem, jeden nad Brjanskem a jeden – nad Lipetskou oblastí.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ ⚡️ Kolem 07:50 moskevského času byl zastaven další pokus kyjevského režimu o teroristické útoky pomocí bezpilotních letounů typu letadla na objekty na území Ruské federace.

Tři ukrajinské bezpilotní letouny byly zničeny systémy protivzdušné obrany ve službě nad územím Bělgorodské, Rjazaňské a Saratovské oblasti.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Lavrov o Kulebově prohlášení o připravenosti Kyjeva jednat s Moskvou:

Není to poprvé, co to řekl. A někdy říkal přesně opačné věci. Zrovna nedávno mluvili o vyjednávání. Zelenskyj se zmínil o připravenosti sednout si s ruskými zástupci. Abych byl upřímný, neposlouchám je.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Často mně náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin 3 dny, nebo týden!!! Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ  TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

27.07.2024: RANNÍ ZPRÁVY: OZBROJENÉ SÍLY UKRAJINY OMYLEM SESTŘELILY VLASTNÍ DRONY:😂

 

❤️ „Buď sám sebou. Svět uctívá originál.“ —  Jean Cocteau francouzský básník, prozaik, dramatik, návrhář, boxerský manažer a filmař 1889–1963

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ 26. července 2024, VOLNÝbloG, Jana Černeková:

VALENTÍN KATASONOV: AMERIKA SE ŘÍTÍ K NÁRODNÍMU BANKROTU, KTERÝ VYVOLÁ GLOBÁLNÍ KATASTROFU.

 

V červnu USA vydaly více než 30 % všech rozpočtových příjmů na splátky úroků ze státního dluhu. Ukazatele světového zadlužení lámou nové rekordy. Počátkem tohoto roku média s odvoláním na Institut mezinárodních financí (IIF) uvedla: celkový světový dluh v roce 2023 „překročil laťku“ 300 bilionů USD. Světový dluh se skládá ze soukromého a veřejného dluhu. Na začátku loňského roku činil celkový světový dluh 297,5 bilionu USD a na konci roku dosáhl 313 bilionů USD. Za deset let se celkový světový dluh zvýšil o více než 100 bilionů USD. Více informací si můžete přečíst v mém článku „Výsledky roku 2023: světový dluh překročil 300 bilionů dolarů“.

 

MMF již dříve na svých internetových stránkách zveřejnil údaje o veřejném dluhu členských zemí MMF na konci roku 2023. A nejsou uváděny v absolutních hodnotách, ale v relativních, jako procento hrubého domácího produktu. Ve skupině ekonomicky vyspělých zemí činila hodnota veřejného dluhu 111 % HDP. Včetně skupiny G7 – 121 %; skupiny eurozóny – 83,3 %. U rozvojových zemí činil tento ukazatel 68 %. včetně Latinské Ameriky a Karibiku – 73,7 %; Blízkého východu a střední Asie – 44,9 %; rozvojové Asie jako celku – 78,1 %; Afriky – 60,1 %.

 

Je pozoruhodné, že Fond z nějakého důvodu nikdy neuvádí celkovou hodnotu veřejného dluhu ve světě v absolutních hodnotách (v dolarech). Musíme se proto obrátit na odhady soukromých odborníků. Zejména informační zdroj Visual Capitalist uvádí rozpis absolutních ukazatelů konsolidovaného veřejného dluhu (celkový dluh ústředních vládních institucí, regionů a obcí) ve světě. Na začátku loňského roku činil veřejný dluh ve světě celkem 97,13 bilionu dolarů.

 

Na prvním místě byly Spojené státy s 33,23 bilionu dolarů.

 

Na druhém místě byla Čína s 14,69 bilionu dolarů.

 

Na třetím místě bylo Japonsko s 10,80 bilionu USD. V této trojici se Spojené státy podílely na světovém veřejném dluhu 34,2 %, Čína 15,1 % a Japonsko 11,1 %. Na první trojici připadalo 58,72 bilionu USD a 60,4 % celkového světového dluhu. Za nimi následovaly (biliony dolarů, v závorce – podíl na světovém veřejném dluhu, %):

 

👉VELKÁ BRITÁNIE – 3,47 (3,6)

👉Francie – 3,35 (3,5)

👉Itálie – 3,14 (3,2)

👉Slovensko – 3,06 (3,1)

👉Německo – 2,92 (3,0)

👉Kanada – 2,25 (2,3)

👉Brazílie – 1,87 (1,9)

 

Ukazuje se, že deset zemí s nejvyššími absolutními hodnotami veřejného dluhu na počátku loňského roku představovalo 81 % celkového světového veřejného dluhu. Experti RIA „Novosti“ na základě údajů Světové banky a Mezinárodního měnového fondu pro 178 zemí provedli vlastní výpočty konsolidovaných veřejných dluhů. Již na konci roku 2023. Podle jejich odhadů světový dluh poprvé překročil 100 bilionů dolarů. Na konci loňského roku to bylo více než 101 bilionů dolarů. Na konci loňského roku tedy téměř třetinu celkového světového dluhu tvořil konsolidovaný veřejný dluh a soukromý dluh představoval zhruba 2/3 (212 bilionů dolarů).

 

Podle McKinsey Global Institute činil v roce 2000 celkový veřejný dluh ve světě 22 bilionů dolarů, což byla asi čtvrtina celkového (veřejného i soukromého) světového dluhu (87 bilionů dolarů). V roce 2007 se světový veřejný dluh zvýšil na 33 bilionů dolarů, což byla ještě méně než čtvrtina celkového světového dluhu (142 bilionů dolarů). A konečně v roce 2014 dosáhl světový veřejný dluh 58 bilionů dolarů, což představovalo 29 % celkového objemu všech dluhů ve světě (199 bilionů dolarů).

 

Tyto údaje ukazují, že globální veřejný dluh rostl v tomto století rychleji než globální soukromý dluh. Globální veřejný dluh byl na konci roku 2023 4,6krát větší než v roce 2000. Zatímco globální soukromý dluh vzrostl za toto období 3,3krát. V seznamu zemí podle absolutní hodnoty veřejného dluhu, který sestavila agentura RIA Novosti, vidíme stejné tři lídry – Spojené státy, Čínu a Japonsko. S velkým odstupem za všemi následují Spojené státy, jejichž státní dluh na konci roku 2023 dosáhne 37,5 bilionu dolarů, přičemž za rok se zvýší o 6 %. Čína má státní dluh ve výši 14,9 bilionu USD, což představuje nárůst o 8 % za rok. Státní dluh Japonska činí 10,6 bilionu USD. Poprvé po mnoha letech se snížil o 3 %.

 

Spojené státy mají problémy se splácením – jen úroky ze státního dluhu jsou vyšší než výdaje na obranu

 

Celkový dluh těchto tří zemí na konci roku 2023 činí 63,0 bilionu USD. Podíl USA na světovém státním dluhu tak činí 37,1 %; Čína – 14,8 %; Japonsko – 10,5 %. Celkový podíl těchto tří zemí na světovém státním dluhu činí 62,4 %. Údaje agentury RIA Novosti doplňuji vlastními odhady, které rovněž vycházejí z údajů MMF. S velkým odstupem za touto trojicí lídrů následují Velká Británie a Francie, jejichž podíl na celkovém světovém dluhu je o něco nižší než 4 %. Indie, Německo a Itálie měly podíl v rozmezí 3 % až 3,5 %. Kanada a Brazílie měly podíl mírně nad 2 %. Odhaduji tedy, že na deset zemí (USA, Čínu, Japonsko, Velkou Británii, Francii, Indii, Německo, Itálii, Kanadu, Brazílii a Velkou Británii) připadalo na konci loňského roku přibližně 85 % světového veřejného dluhu. A ze všech ostatních 168 zemí světa asi 15 %. Ze zbývajících zemí a Ruské federace.

 

Podle odhadů agentury RIA „Novosti“ se Rusko umístilo na 28. místě z hlediska konsolidovaného veřejného dluhu. V průběhu roku se ruský dluh snížil o 12 % na 321,3 mld. eur, což představuje asi 0,3 % celkového světového veřejného dluhu. RIA „Novosti“ uvádí ukazatel relativní výše světového veřejného dluhu (MMF ani Světová banka údaje o takovém ukazateli nemají). Na konci roku 2022 se velikost světového veřejného dluhu rovnala 94,5 % HDP. A na konci loňského roku to bylo již 95,8 % HDP. Při tomto zrychlujícím se tempu lze očekávat, že poměr světového veřejného dluhu „překoná laťku“ 100 % přibližně za tři roky. Předpokládají se i další možné rekordy veřejného dluhu.

 

Minulý měsíc například rozpočtový úřad Kongresu vydal prognózu, podle níž veřejný dluh USA „překoná laťku“ 50 bilionů dolarů v roce 2034. Někteří odborníci se však domnívají, že Amerika se tohoto „rekordu“ nemusí dožít. Americké ministerstvo financí právě zveřejnilo údaje o plnění federálního rozpočtu země v červnu. V červnu USA vydaly na splátky úroků ze státního dluhu 140 miliard dolarů, což je rekordní částka. Od začátku roku 2024 se kumulativní částka zvýšila na 868 miliard dolarů a do konce celého roku by mohla dosáhnout 1,15 bilionu dolarů. Úrokové náklady prudce rostou, ale rozpočtové příjmy s nimi nedrží krok. Výsledkem je, že minulý měsíc USA vynaložily více než 30 % všech rozpočtových příjmů na splátky úroků ze státního dluhu. Obsluha dluhu již překročila výdaje na obranu a stala se hlavní položkou federálního rozpočtu USA. Takový „rekord“, který se zdánlivě týká pouze Spojených států, napíná celý svět. Amerika se řítí ke státnímu bankrotu, který vyvolá globální finanční a hospodářskou katastrofu, neboť věřiteli amerického státu jsou mnohé země světa.

 

https://volnyblog.news/amerika-se-riti-k-narodnimu-bankrotu-ktery-vyvola-globalni-katastrofu/

 

 

📌26. července 2024: 🙏 UKRAJINCI MAJÍ NOVOU IKONU K UCTÍVÁNÍ.

UKRAJINSKÉ ŽENY SE NYNÍ MODLÍ ZA TRUMPA, ABY VYHRÁL PREZIDENTSKÉ VOLBY A UKONČIL VÁLKU.

https://t.me/to_je_nas_svet/27957

 

 

📌26. července 2024: 💥 TRUMP VÍTÁ NETANJAHUA VE SVÉ VILE V MAR-A-LAGO.

VIDEO, KDE TRUMP ÚDAJNĚ NEPODAL RUKU IZRAELSKÉMU PREMIÉROVI, JE FAKE OD NOVINÁŘE Z LEVICOVÉ PUBLIKACE HAARETZ.

https://t.me/to_je_nas_svet/27959

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️26.07.2024, Times Of India, Roman Kirsch: ARABSKÁ ZEMĚ ODHALUJE VELKÝ PLÁN PRO PÁSMO GAZY PO „TAJNÉ SCHŮZCE“ S IZRAELEM A SPOJENÝMI STÁTY…

 

https://youtu.be/pdREEAK3tQg?si=J0FAKSbvfADSqtBv

 

 

📌🦻📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ AZOVCI POŘÁDAJÍ SETKÁNÍ V PRAZE.

 

PROPAGACE NACISMU A FAŠISMU JE STÁLE TRESTNÝM ČINEM, říká Lisková.

 

Příští týden se má v Praze konat setkání se členy 3. samostatné útočné brigády Ozbrojených sil Ukrajiny. Jsou to veteráni neonacistické jednotky Azov. Občanská aktivistka Nela Lisková vysvětlila neČT24, proč vláda nebrání neonacistům přijet. Připomněla osobní zkušenost s činy neonacistů v Donbasu.

 

PANÍ LISKOVÁ, CO SI MYSLÍTE O TÉTO ZPOPLATNĚNÉ AKCI, K ČEMU MÁ SLOUŽIT?

 

Nela Lisková: Upřímně jsem velmi rozhořčena, mírně řečeno, nad masivní a okázalou podporou ukrajinských neonacistů ze strany Pětikoalice. Snad neexistuje země, stát, který by byl větším sponzorem a podporovatelem, ba až fanatickým fanouškem ukrajinských neonacistů, tak jako Česká republika, lépe řečeno „VLÁDA ČR”. Já jsem na Ukrajině byla mnohokrát, od roku 2016 jsem částečně žila v Donbasu a nikdy by mě nenapadlo, že se neonacistů z AZOVA, Banderovců a vyznavačů například Šuchevyče dočkáme v ČR.

 

Podpora a propagace nacismu a fašismu je stále trestným činem. Nicméně organizovaný zločinecký gang Pětikoalice zcela otevřeně ukrajinské neonacisty podporuje. V nedávné době jim vláda poskytla zdarma, pro soukromé účely, tedy za peníze českých daňových poplatníků, vládní speciál, pokud se nemýlím, byl to letoun Airbus.

👉AMERICKÝ KONGRES DOKONCE UZÁKONIL, ŽE DO RUKOU PLUKU AZOV SE KVŮLI JEHO NEONACISTICKÉ MINULOSTI I SOUČASNOSTI NESMĚJÍ DOSTAT AMERICKÉ ZBRANĚ.

👉Tento zákaz mimochodem stále platí. Takže doufám, že každý politik a občan ČR, který tyto nacisty podporuje, ponese z hlediska českého práva plnou odpovědnost.

 

PROČ POVOLUJÍ TÉTO SKUPINĚ NEONACISTŮ USPOŘÁDÁVAT SETKÁNÍ V ČESKÉ REPUBLICE?

 

To, že většina států podporu turné neonacistů z AZOVA a jejich agitační turné za nové nácky odmítla a jen ČR a Litva se k těmto nacistům hlásí, mě nepřekvapuje.

👉Je to jeden z důvodů, proč zakládáme pronárodní politické hnutí NEZLOMNÍ, protože opět čelíme tomu, čemu čelili naši předci, a já už z úcty ke svým předkům, kteří skončili za druhé světové války v koncentračním táboře v Osvětimi, cítím osobní a morální potřebu a zejména osobní zodpovědnost, se neonacistům, ať už těm ukrajinským nebo českým, postavit.

 

Mám v sobě českou národní hrdost, a i když mě na objednávku vlády aktuálně soudí za můj výrok, který jsem zveřejnila na síti X v souvislosti s odporem k Bandera party v Plzni, že bude nezbytné denacifikovat ČR, tak nehodlám ustupovat ani náckům z vládních a politických kruhů, ani těm, kteří mi denně na „něčí” objednávku vyhrožují.

👉Vládne nám mafie, zezadu řízena kmotry a zahraničními agenty, administrativou USA, EU a Británie a tito se nezastaví před žádným zločinem. Ve své knize Příběh „PUTINOVY DĚVKY” popisuji detailně, jakého utrpení jsem byla mnoho let svědkem v Donbasu a čeho se tam tyto zrůdy z řad neonacistů, které tak významně podporuje Pětikoalice, dopouštěli a stále dopouštějí na civilistech, dětech a celých rodinách. Neštítí se vyvražďovat celé rodiny, své útoky míří na školky, školy a obytné zóny. Toto vše za plné podpory a účasti Pětikoalice.

 

👉DŘÍVE AVIZOVANÁ SETKÁNÍ V NĚMECKU, BELGII A NIZOZEMSKU BYLA ZRUŠENA (jde o schůzky v Berlíně, Rotterdamu, Bruselu a Kolíně nad Rýnem). Důvody organizátoři neuvádějí.

👉CO PODLE VÁS MŮŽE BÝT PŘÍČINOU, ŽE PŘIJEDOU NAKONEC POUZE DO ČR A LITVY?

 

Příčinou je nacistické nastavení Pětikoalice. Vláda tíhnoucí k nacismu bude logicky podporovat ty, ve kterých se zhlédla.

👉Vnucuje veřejnosti lži o „ruském agresorovi” a sama financuje, podporuje a propaguje Banderovce a Azovce, kteří od roku 2014 vyvražďují civilní obyvatelstvo v Donbasu a aktuálně na mnohých územích Ukrajiny.

👉Neskutečný zločin, za který budou jednou snad souzeni tak, jako na objednávku z politických kruhů aktuálně soudí mě, za to, že jsem veřejně kritizovala Bandera party v Plzni a odmítám hajlovat, tak, jako hajluje Azov, který Pětikoalice tak vehementně podporuje.

👉Opakuji to pokaždé, válka na Ukrajině začala v roce 2014! Začaly a iniciovaly ji USA. Je to válka USA proti Rusku na území Ukrajiny.

👉A je to válka ze strany USA o zdroje a rozšíření mocenského vlivu, jako všechny války, které USA od počátku své existence rozpoutaly. ZÁPAD V RUKÁCH PSYCHOPATŮ U MOCI SE STAL MOREM PLANETY.

 

https://42tcen.com/entry/entry-azovci-poradaji-setkani-v-praze-propagace-nacismu-a-fasismu-je-stale-trestnym-cinem-rika-liskova

 

 

📌26. července 2024: 🇫🇷 SLAVNOSTNÍ ZAHÁJENÍ OLYMPIJSKÝCH HER V PAŘÍŽI 🙈

https://t.me/to_je_nas_svet/27961

 

😂Obyvatelé Paříže sledují zahajovací ceremoniál frašky s názvem Olympiáda 2024.

https://t.me/to_je_nas_svet/27963

 

🤮Další video ze slavnostního zahájení olympijských her v Paříži.

https://t.me/to_je_nas_svet/27964

 

 

📌26. července 2024: ZDRAVĚJŠÍ A KRÁSNĚJŠÍ S VOLNÝM BLOGEM. VITAMÍN D.

 

Kniha: https://www.amazon.com/Miraculous-Prevention-Diseases-Doctors-Learned/dp/1701336502

 

Zdroj: https://www.youtube.com/watch?v=K_C3RIudfFw&t=53s

 

 

📌26. července 2024, 17:52: RADA FEDERACE MŮŽE PROJEDNAT ZÁKON O DISCIPLINÁRNÍM ZATÝKÁNÍ BOJOVNÍKŮ V ZÓNĚ ZVLÁŠTNÍCH OPERACÍ:

 

Rada federace Ruské federace má v úmyslu na nadcházejícím zasedání projednat zákon o právu velitelů vojenských jednotek rozhodovat o disciplinárním zatčení vojenského personálu, který se účastní speciální vojenské operace za spáchání hrubých disciplinárních deliktů.

 

Zdroj v Radě federace řekl agentuře TASS, že 1. srpna bude dokument projednán na zasedání Výboru Rady federace pro obranu a bezpečnost.

 

Již dříve vešlo ve známost, že zákon byl přijat Státní dumou na plenárním zasedání 24. července. V dokumentu se uvádí, že velitelé vojenských jednotek mají právo rozhodovat o disciplinárním zatčení vojáků mužského pohlaví.

 

Takovým zatčením bude hrozit šíření informací o činnosti vojenských velitelských a kontrolních orgánů, řídících orgánů vojenských formací, včetně údajů o jejich pohybu.

 

Kromě toho může být disciplinárním proviněním porušení zákonných pravidel vztahů mezi vojáky a neoprávněné opuštění vojenského útvaru.

 

Podle zákona trest stanoví vazbu až na 10 dní. Rozhodnutí o jmenování bude učiněno na základě protokolu a písemných materiálů z řízení.

 

https://www.vesti.ru/article/4066308

 

 

📌26. července 2024, 18:03: VE SPOJENÝCH STÁTECH DOŠLO K ZEMĚTŘESENÍ:

 

V americkém státě Texas došlo k zemětřesení o síle 4,8 stupně. Neexistují žádné informace o mrtvých a zkáze, uvedla americká geologická služba.

 

Epicentrum katastrofy bylo 23 kilometrů východně od města Snyder, které má více než 11 tisíc obyvatel. Jeho zaměření bylo zaznamenáno v hloubce téměř dvou kilometrů, poznamenala služba.

 

Na začátku července došlo v Rusku na Kamčatce k zemětřesení o síle 6,0 stupně. Seismologové ji zaznamenali ve vodách Kamčatského zálivu, uvádí se na webových stránkách kamčatské pobočky Sjednocené geofyzikální služby Ruské akademie věd. Podle regionálního oddělení ministerstva pro mimořádné situace nebyly v osadách cítit otřesy.

 

https://www.vesti.ru/article/4066345

 

 

📌26. července 2024, 18:27: KVŮLI VOLYŇSKÉMU MASAKRU VZNIKL SPOR MEZI UKRAJINOU A POLSKEM:

 

Varšava brání Ukrajině ve vstupu do Evropské unie a požaduje vyřešení otázek spojených s volyňským masakrem v letech 1943-1944. V Kyjevě s polskými požadavky nesouhlasí.

 

Polský vicepremiér a ministr obrany Władysław Kosiniak-Kamysh uvedl, že Polsko nadále podporuje svého spojence, ale vztahy mezi Varšavou a Kyjevem jsou negativně ovlivněny historickými událostmi.

 

Podle agentury RIA Novosti Varšava požaduje vyřešení otázek spojených s volyňským masakrem v letech 1943-1944, a to, jak loni na podzim prohlásil náměstek polského ministra zahraničí Pawel Jablonsky, exhumaci ostatků obětí volyňského masakru. Ukrajina však považuje tvrzení Polska za neopodstatněné a s exhumací ostatků nesouhlasí.

 

Pokud vezmeme v úvahu, že Polsko je nejbližším spojencem Ukrajiny, pak taková prohlášení naznačují velký principiální problém, podle materiálu RIA Novosti.

 

Podle polského historika a politologa Przemyšla Prekiela nemá kyjevský režim zájem o studium skutečné historie, ale o vytváření mýtu kolem UPA (zakázané v Ruské federaci) a zapomíná na zločiny spáchané ukrajinskými nacionalisty.

 

Již v roce 2016 Varšava uznala akce ukrajinských nacionalistů jako genocidu, ale Kyjev to stále neuznává. Polští diplomaté požadovali od Volodymyra Zelenského pokání, ten však společně s polským prezidentem pouze uctil památku obětí a oficiálně se neomluvil.

 

Podle Olega Nemenského, předního odborníka z Ruského institutu strategických studií, je jedním z nejdůležitějších úkolů Varšavy ve vztahu ke Kyjevu dosáhnout uznání genocidy.    Polské rozhořčení vyvolává skutečnost, že ukrajinské úřady neumožňují exhumaci obětí volyňského masakru, ale zároveň umožnily Německu vytěžit ostatky těch, kteří padli ve druhé světové válce, včetně nacistů.

 

Kyjev genocidu na Volyni neuznává, protože hrozí, že v očích mezinárodního společenství kolosálně zdiskredituje kyjevský režim. Polský prezident Andrzej Duda zase říká, že Varšava by neměla vyvíjet na Kyjev nadměrný tlak, aby nezhoršila vztahy mezi zeměmi.

 

Jedna věc však zůstává zřejmá, že na Volyně se nezapomnělo a dříve či později se kyjevský režim bude muset zodpovídat, a to i svým polským partnerům.

 

https://www.vesti.ru/article/4066346

 

 

📌26. července 2024, 17:15: GANČEV: OZBROJENÉ SÍLY RF SE POMALU, ALE JISTĚ PŘESOUVAJÍ KE KUPJANSKU:

 

Šéf vojensko-civilní správy Charkovské oblasti Vitalij Gančev uvedl, že ozbrojené síly RF pomalu, ale jistě postupují směrem na Kupjansk, několik osad je pod kontrolou.

 

„Mohu říci, že naše jednotky ve směru na Kupjansk postupují poměrně pomalu, ale sebejistě směrem ke Kupjansku, silnice spojující Kupjansk a Svatove se osvobozuje,“ řekl Gančev.

 

Řekl také, že v poslední době francouzští žoldáci přicházejí ve velkém počtu do Charkovské oblasti, aby se zúčastnili konfliktu na straně Ukrajiny.

 

„Příchod zahraničního kontingentu z jiných zemí – Polska, Británie a Spojených států – je také zaznamenán,“ řekl.

 

Podle Gančeva, stejně jako vojáci ukrajinských nacionalistických jednotek, jsou žoldáci pravidelně ničeni ruskými vojáky.

 

Šéf ÚCL Charkovské oblasti zdůraznil, že ostřelování ozbrojených sil Ukrajiny a útoky dronů na osvobozené vesnice regionu se nezastaví ani na jeden den.

 

https://www.vesti.ru/article/4066202

 

 

📌26. července 2024, 19:49: OZBROJENÉ SÍLY UKRAJINY ZAHÁJILY MASIVNÍ ÚDER KAZETOVOU MUNICÍ NA ZÁPOROŽSKOU OBLAST:

 

Vladimir Rogov, člen Veřejné komory Ruské federace, uvedl, že 26. července ukrajinská armáda ostřelovala Záporožskou oblast kazetovou municí.

 

Masivní rána byla zasazena několika osadám v Záporožské oblasti. Palbu provedlo dělostřelectvo a útočné drony. Ozbrojené síly Ukrajiny opět použily kazetovou munici k ostřelování civilistů.

 

Rogov na svém kanálu Telegram uvedl, že byly napadeny vesnice Ivanovka a Vodiane a také město Kamenka-Dněprovskaja.

 

https://www.vesti.ru/article/4066439

 

 

📌26. července 2024, 19:46: FRANCOUZSKÉ ÚŘADY SVOLALY KRIZOVÉ ŠTÁBY PO SABOTÁŽI VLAKOVÉ DOPRAVY:

 

Francouzské ministerstvo dopravy vytvořilo krizové štáby po sérii sabotáží na železnici v den zahájení olympijských her v Paříži.

 

Očekává se, že úřadující premiér Gabriel Attal se zúčastní zasedání ústředí, píše RIA Novosti.

 

Francouzská státní železniční společnost (SNCF) 26. července oznámila, že v noci na dnešek došlo k několika žhářským útokům na různých železničních tratích. Podle předběžných údajů útočníci zapálili retranslační skříně v blízkosti kolejí a také kabely. To vedlo k velkým poruchám na třech linkách vysokorychlostních vlaků TGV. V důsledku toho bylo velké množství vlaků zpožděno nebo zcela zrušeno.

 

Provoz byl obnoven pouze během dne, na několika místech musely být provedeny havarijní opravy. Porucha se dotkla asi 800 tisíc cestujících po celé zemi. Francouzské úřady incident označily za sabotáž.

 

Francouzský ministr dopravy Patrice Vergrité označil akce žhářů za koordinované a zlovolné a uvedl, že následky sabotáže budou mít vážný dopad na provoz železniční dopravy až do konce týdne.

 

https://www.vesti.ru/article/4066438

 

 

📌26. července 2024, 18:51: NAD ČERNÝM MOŘEM BYLA DETEKOVÁNA TŘI BRITSKÁ VOJENSKÁ LETADLA:

 

Nad Černým mořem byly detekovány vzdušné cíle. Ukázalo se, že jde o strategický průzkumný letoun RC-135 a dva stíhačky Typhoon britského letectva.

 

Podle ministerstva obrany byla stíhačka Su-27 vyzdvižena do vzduchu, aby se zabránilo narušení státní hranice Ruska. Jak se přibližoval, zahraniční vojenská letadla se otočila.

 

Su-27 se bezpečně vrátil na domovské letiště. Nebylo dovoleno narušit ruskou hranici.

 

Podobný incident se stal ve středu 24. července.

 

https://www.vesti.ru/article/4066407

 

 

📌26. července 2024, 20:20: Něbenzja: SVĚT BY BYL JINÝ, KDYBY SPOJENÉ STÁTY UTRÁCELY ZA HUMANITÁRNÍ POMOC:

 

Kdyby Spojené státy americké vynaložily zlomek toho, co vynakládají na humanitární pomoc do pásma Gazy a dalších zemí v nouzi, za dodávky zbraní do horkých míst, svět by vypadal jinak.

 

Uvedl to stálý zástupce Ruska při OSN Vasilij Něbenzja na zasedání Rady bezpečnosti této organizace.

 

„Miliardy dolarů na zbraně pro Izrael, včetně 6,5 miliardy dolarů od 7. října, a desítky miliard dolarů na zbraně, které zabíjejí tisíce Palestinců a Ukrajinců. To je skutečný příspěvek Washingtonu,“ řekl ruský diplomat.

 

Tak reagoval na poznámku zástupce stálého představitele Spojených států při OSN Roberta Wooda, který obvinil Rusko, že dělá málo pro zlepšení humanitární situace v Gaze a údajně nepomáhá humanitární krize řešit, ale vytváří je.

 

Kromě toho Vasilij Něbenzja poznamenal, že Rusko je představiteli Spojených států „velmi vděčné“ za jasnou ilustraci toho, jak by nemělo vypadat vystoupení státu, který si nárokuje roli zodpovědného mezinárodního hráče nebo „samozvaného trenéra všech mezinárodních hráčů“.

 

Americký prezident Joseph Biden již dříve přiznal, že civilisté v Gaze umírali kvůli zbraním, které Washington dodává Izraeli.

 

Ruský ministr zahraničí Sergej Lavrov během projevu na zasedání Rady bezpečnosti OSN o situaci na Blízkém východě řekl, že pásmo Gazy „leží v troskách“ – klíčová zařízení civilní infrastruktury byla zničena nebo vyřazena z provozu.

https://www.vesti.ru/article/4066457

 

 

📌26. července 2024, 20:54: BUJAKEVIČ POUKÁZAL NA LŽI ZELENSKÉHO A KULEBY:

 

Zástupce stálého představitele Ruské federace při OBSE Maxim Bjakevič se domnívá, že ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj a ukrajinský ministr zahraničí Dmitrij Kuleba lžou, když hovoří o své připravenosti jednat s Ruskem.

 

Bujakevič připomněl, že nedávno Zelenskyj v rozhovoru pro britskou televizi BBC oznámil, že si přeje ukončit horkou fázi konfliktu do konce letošního roku. Ukrajinský prezident navíc uvedl, že je připraven vést rozhovory s představiteli Ruska, včetně hlavy státu Vladimira Putina.

 

Podle Byakeviče Zelenskyj lhal o svých záměrech a stejnou lež vyslovil ukrajinský ministr zahraničí Dmytro Kuleba.     Stálý zástupce se domnívá, že akce Kyjeva nemají nic společného se snahou o dosažení míru. Jejich cílem je naopak dezinformovat mezinárodní společenství, prodloužit konfrontaci a vytvořit podmínky pro rozsáhlou vojenskou eskalaci.

 

Podle něj jsou taková prohlášení ukrajinské strany podvodem, který má podvodně přilákat více členů mezinárodního společenství na „kodaňský formát“ s jeho neživotaschopným „Zelenského vzorcem“.

 

Mluvčí ruského ministerstva zahraničí Maria Zacharovová dříve uvedla, že Zelenského slova o možnosti jednání zatím nebyla podpořena žádnými skutečnými činy.

 

https://www.vesti.ru/article/4066482

 

 

📌26. července 2024, 21:37, Maxim Oparin: KVŮLI HORKU BYLA MOSKEVSKÁ OBLAST ZAPLAVENA HADY:

 

V Moskevské oblasti dochází kvůli neustálému horku ke skutečné invazi hadů. V posledních dnech přivedlo kousnutí zmijí na nemocniční lůžka hned dvě děti. Odborníci varují: následky mohou být velmi vážné. Co dělat, když už had uštknul, a jak se chovat, když ho cestou potkáte?

 

Jak se nechovat při setkání s hadem? Ve videu děti, které vidí zmiji, do ní začnou šťouchat větví a pak se ji snaží zakrýt bundou. To jsou triky, na které si ne vždy troufnou ani zkušení trenéři hadů. Po několika minutách takové interakce plaz zaútočí.

 

„Nejdřív jsme si s bratrem mysleli, že to není jedovaté, a proto jsme nic nedělali, šli jsme se dál podívat na řeku,“ říká zraněná dívka Vasilisa Artamonova.

 

Vesta a její matka šly do nemocnice, kde jí píchli protijed – ruka byla velmi oteklá. Dítě bylo převezeno do Ljubertsyho centra pro ochranu mateřství a dětství.

 

„Dítě bylo samozřejmě velmi vyděšené. Opravdu chtěla žít, uvědomila si, že může zemřít,“ vzpomíná Vasilisina matka Sofia Vasilezhenko.

 

Čtyřletou Anyu na venkově uštkla zmije – dítě právě běhalo bosé po čerstvě posečené louce. Had ho chytil za nohu. Výsledkem je několikadenní léčba a silný otok nohy. Nyní už dívce nehrozí žádné nebezpečí.

 

Letos v létě jsou děti nejčastěji postiženy uštknutím zmijí. Z velké části kvůli tomu, že sami vyprovokují útok.

 

„Přišlo k nám jedno dítě: dívka si dělala selfie s hadem, had ji kousl do prstu,“ říká Taťána Melniková, vedoucí lékařka Moskevského regionálního centra pro mateřství a dětství.

 

Odborníci již několik let radí, co dělat, když potkáte hada.

 

„Je lepší to obejít, alespoň byste se toho rozhodně neměli dotýkat, neměli byste to provokovat. Pokud se k hadovi přiblížíte, dá vám jasně najevo, že je lepší se k němu nepřibližovat, bude házet vaším směrem,“ vysvětluje Sergej Ogurcov, docent katedry zoologie bezobratlých na Moskevské státní univerzitě Lomonosova.

 

Pokud se na vašem webu objeví neočekávaný host, je nejlepší počkat, až se rozhodne odejít, nebo zavolat záchranáře. Zpravidla existuje spousta zmijí, kde mají co jíst: jedná se o hlodavce, ještěrky a žáby. Pokud je těchto zvířat v zemi hodně, musíte být opatrní. Mnoho lidí do těchto oblastí umisťuje ultrazvukové plašiče.

 

V Moskevské oblasti existují pouze dva druhy hadů: užovka obojková a zmije. První z nich se vyznačuje charakteristickými žlutými nebo oranžovými skvrnami na uších. Pokud tam nejsou, pak je had jedovatý.

 

Na okraji lesa, kde je vysoká tráva a dobře prohřátá plocha sluncem, je docela možné potkat zmiji. Stejně jako všichni plazi rádi ráno vyjdou ven a vyhřívají se na slunci. Každý, kdo rád odpočívá v blízkosti vodních ploch, zejména na opuštěných místech, proto musí být opatrný a vždy se dívat pod nohy.

 

Pro dospělého není kousnutí zmijí tak nebezpečné jako pro dítě.

 

„Pokud je dítě malé, pak množství hadího jedu, které se do něj dostalo, může vést k vývoji, řekněme, komplikací z jiných orgánů,“ říká Vladimir Trunov, vedoucí chirurgického oddělení Moskevského regionálního centra pro ochranu mateřství a dětství.

 

Pokud se vydáte do lesa, zejména s dítětem, nezapomeňte na gumáky. A nezapomeňte si s sebou vzít antihistaminika. Po kousnutí je třeba ránu ošetřit vodou a okamžitě se poradit s lékařem. A v žádném případě nevysávejte jed.

 

https://www.vesti.ru/article/4066475

 

 

📌26. července 2024, 22:11, Frankfurter Rundschau: OZBROJENÉ SÍLY UKRAJINY OMYLEM SESTŘELILY VLASTNÍ DRONY:😂

 

Německá média informují, že ukrajinská armáda má vážné problémy s ovládáním dronů.

 

Frankfurter Rundschau zveřejnil článek, který tvrdil, že během konfliktu u Progressu ukrajinské protiletadlové jednotky sestřelily vlastní zařízení a také je rušily.

 

Ruská armáda využila těchto chyb ozbrojených sil Ukrajiny a začala „cíleně útočit obrněnými silami na nejméně organizované a nejzranitelnější“ pozice Ukrajinců v regionu. To vedlo k ústupu ozbrojených sil Ukrajiny v tomto sektoru fronty, uvádí RIA Novosti.

 

Ministerstvo obrany Ruské federace již dříve uvedlo, že během speciální vojenské operace byly poraženy formace čtyř ukrajinských brigád v oblastech Progress, Novoselovka Perva, Družba a Artemovo. Ztráty ozbrojených sil Ukrajiny činily asi čtyři sta lidí.

 

https://www.vesti.ru/article/4066630

 

 

📌26. července 2024, 22:56: ÚROVEŇ ZNEČIŠTĚNÍ SEINY BĚHEM PLAVÁNÍ STAROSTY PAŘÍŽE PŘEKROČILA NORMU: 😅💩🐀

 

V den koupání starostky Paříže Anne Hidalgové v Seině překročila úroveň znečištění řeky E. coli doporučenou normu, uvedla kancelář starosty francouzského hlavního města.

 

Hidalgová se koupala v Seině 17. července v předvečer olympijských her, aby dokázala bezpečnost nadcházejících soutěží. Spolu s ní se plavání zúčastnili šéf organizačního výboru pařížských her Tony Estanguet a prefekt regionu hlavního města Marc Guillaume, píše RIA Novosti.   Etapy olympijských soutěží v triatlonu a plavání na otevřené vodě by se měly konat v Seině. Podle šestinásobného mistra světa v plavání Floriana Wellbrocka však účastníci olympiády o čistotě řeky pochybují.

 

Olympiáda byla ve francouzské metropoli zahájena 26. července, potrvá do 11. srpna. Od 28. srpna do 8. září se v Paříži bude konat paralympiáda.

 

https://www.vesti.ru/article/4066624

 

 

📌26. července 2024, 21:30, OFENZÍVA: USA MOHOU UMOŽNIT UKRAJINĚ ZAÚTOČIT NA RUSKO: 😂

Advance zveřejnil analytický materiál, jehož autoři naznačují, že západní země mohou zrušit zákazy pro ozbrojené síly Ukrajiny útočit na ruské území zbraněmi dlouhého doletu.

 

Odborníci označují za důvod takového kroku řadu selhání ukrajinské armády během konfliktu. V současné situaci zbývá jen jedna možnost, jak se pokusit dosáhnout vojenského úspěchu, o který oficiální Kyjev dlouhodobě prosí své partnery. Ukrajina musí dostat maximální vojenskou podporu a zelenou ze Západu, aby zaútočila na Rusko všemi dostupnými prostředky: letadly, dělostřelectvem, raketami různého doletu.

 

RIA Novosti poznamenává, že ani autoři článku si nejsou jisti úspěšným výsledkem tohoto scénáře. Je nepravděpodobné, že by zrušení zákazů zlepšilo situaci na bojišti.

 

„Je v tom nějaká vojenská logika, nebo chce Kyjev jen vyzkoušet vše, co ještě nevyzkoušel? Spíše to druhé. V plánu je dát Ukrajině další poslední šanci; Dejte jí, co chce, nechte jí, co chce, a uvidíte, kam to povede,“ vysvětlují odborníci publikace.

 

Ruský prezident Vladimir Putin opakovaně varoval, že vedení zemí NATO by si mělo být vědomo toho, „s čím si hrají“, když hovoří o možnosti zrušení zákazu ozbrojených sil Ukrajiny zasahovat Rusko raketami dlouhého doletu. 👍

 

https://www.vesti.ru/article/4066504

 

 

📌26. července 2024, 21:37, ZACHAROVOVÁ: „JADERNÁ PĚTKA“ NENÍ V NEJLEPŠÍ FORMĚ:

 

„Jaderná pětka“ (Rusko, Čína, Spojené státy, Velká Británie, Francie) nyní, mírně řečeno, není v nejlepší kondici, řekla mluvčí ruského ministerstva zahraničí Maria Zacharovová. Její komentář byl zveřejněn na internetových stránkách ruského ministerstva zahraničí.

 

Diplomat poznamenal, že vzhledem k „depresivnímu stavu věcí“, který ve vztazích mezi jadernými mocnostmi vyvolávají západní země, je nepravděpodobné, že by tato skutečnost někoho překvapila. A bylo by divné očekávat od „pětky“ nějaké hmatatelné, a ještě více významné úspěchy.

 

„Dnes ale můžeme říci, že ruská strana vyřešila hlavní úkol – pragmatické udržení tohoto formátu nad vodou,“ zdůraznila Zacharovová.

 

A ruská strana nevylučuje, že těchto pět zemí bude i nadále schopno hrát významnou roli při dosahování vzájemného porozumění v otázkách, pro které byla tato platforma pro dialog vytvořena, zejména pokud jde o proces uzavírání Smlouvy o nešíření jaderných zbraní.

 

Oficiální zástupce ruského ministerstva zahraničí připomněl, že Ruská federace v uplynulém roce sloužila jako koordinující země v „jaderné pětce“.

 

„Během období ruské koordinace bylo možné udržet nezbytnou základnu pro to, aby „pětka“ mohla nadále fungovat,“ uvedla Zacharovová.

 

Potvrdila také, že roční program pracovních aktivit v „pětce“ plánované Ruskou federací byl plně realizován. Koordinační funkce budou brzy převedeny do ČLR.

 

https://www.vesti.ru/article/4066591

 

 

📌26. července 2024, 02:19: OLYMPIJSKÁ VLAJKA NA ZAHAJOVACÍM CEREMONIÁLU HER V PAŘÍŽI BYLA VZTYČENA VZHŮRU NOHAMA:😂😅🤣

 

Letní olympijské hry v Paříži byly prohlášeny za zahájené.

 

Během zahajovacího ceremoniálu olympijských her 2-24 v Paříži byla na stožáru vzhůru nohama vztyčena olympijská vlajka.

 

Zahajovací ceremoniál olympijských her se přitom konal mimo stadion – konal se na náměstí Trocadero.

 

Den předtím došlo k masivnímu útoku, který ochromil francouzské železnice.

 

Zaměstnanci hotelu, kde mají bydlet členové Mezinárodního olympijského výboru, vstoupili do stávky.

 

https://www.vesti.ru/article/4066682

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 27.07.2024“:

➡️☭☆“Objal jsem je a řekl jim, že budou žít!“

Statečný námořník 20. gardové kombinované armády Západní skupiny sil Dmitrij Tyurnin, pod dělostřeleckou, minometnou a ruční palbou nepřítele, osobně odnesl z bojiště více než 20 našich vojáků, kteří byli při přepadení zraněni. na nepřátelských pozicích.

Za svůj výkon dostal opravář zasloužené ocenění – medaili „Za odvahu“.

Dmitrij Tyurnin je hrdý na to, že slouží v ozbrojených silách Ruské federace. Je si jistý, že chránit vlast je povinností každého člověka.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Shrnutí Ministerstva obrany Ruské federace o postupu speciální vojenské operace (za období od 20. července do 26. července 2024)

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Tel Avivský soud prodloužil zákaz vysílání kanálu Al-Džazíra v Izraeli a uzavření 21 jeho kanceláří v zemi. Informoval o tom list The Jerusalem Post.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Při požáru vícepodlažní budovy v Uljanovsku zemřelo dítě a tři dospělí byli zraněni, informuje ministerstvo pro mimořádné situace.

Příčina požáru, jak agentuře RIA Novosti oznámila kancelář starosty města, byla předběžná kvůli výbuchu plynové láhve.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ U vodní nádrže Kialimskoye v Čeljabinské oblasti se protrhla hráz, v záplavové zóně bylo asi 200 lidí, tvrdí úřady

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Přehrada dlouhá 100 metrů byla odplavena kvůli vydatným srážkám a přívalu vody do nádrže Kialimskoye v Čeljabinské oblasti, vysvětluje ministerstvo pro mimořádné situace.

Varují také, že ve směru pohybu vody jsou čtyři vesnice.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Indický premiér navštíví Ukrajinu koncem srpna, informuje místní televizní kanál Wion.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Zaměstnanci ruského ministerstva pro mimořádné situace evakuovali 163 lidí, z toho 21 dětí, v městské části Karabaš v Čeljabinské oblasti, kde se protrhla přehrada

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Tankery „jižní“ skupiny vojsk ve směru na Doněck Severního vojenského okruhu zničily pevný bod a živou sílu nepřítele

Tankisté 5. samostatné motostřelecké brigády skupiny sil „Jižní“ denně plní úkoly palebné podpory útočných jednotek, ničí nepřátelskou pěchotu na pevných místech, potlačují palebná stanoviště ukrajinských ozbrojených sil a také zajišťují provoz obrněných vozidel, která , s pomocí vlečné sítě, uvolňuje cestu útočným skupinám.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ ZRPK „Pantsir-S1“ zasáhl dron ukrajinských ozbrojených sil

Během bojové služby objevily posádky raketového systému protivzdušné obrany Pantsir-S1 vzdušný cíl identifikovaný jako útočné bezpilotní letadlo. V důsledku kompetentních akcí posádek byl útočný dron ve výzbroji ukrajinských ozbrojených sil eskortován a zničen.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Často mně náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin 3 dny, nebo týden!!! Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ  TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP