Tisíce vědců a lékařů podepsaly prohlášení: „mRNA je lék na depopulaci

Celý článek si můžete poslechnout v audioverzi zde:

 

16.7.2024

Sean Adl-Tabatabai

Tisíce lékařů, vědců a lékařských expertů podepsalo prohlášení požadující okamžitý zákaz všech vpichů mRNA.

Dohoda Hope Accord nechala giganty Big Pharma v šoku poté, co kardiolog Dr. Aseem Malhotra  tweetoval své video,  jak vysvětluje, že tisíce zdravotníků dosud podepsaly dokument, který varuje, že mRNA je navržena tak, aby se vylidnila.

Naturalnews.com uvádí: Aby mohli zdravotníci získat zpět jakékoli zdání lékařské etiky a uvést na pravou míru, že technologie mRNA je nebezpečná a nevhodná pro použití v medicíně, Dr. Malhotra vyzývá každého, koho to zajímá, včetně našich čtenářů, aby  podepsal Hope Accord .

„V roce 2015 napsal šéfredaktor  The Lancet Richard Horton mrazivý komentář, ve kterém tvrdil, že možná polovina veškeré lékařské literatury může být jednoduše nepravdivá,“ říká Dr. Malhotra ve videu níže. „Napsal, že věda se obrátila k temnotě.“ A teď jde o to, kdo udělá první krok k vyčištění systému.“

„Pandemie COVID odhalila mikrokosmos korporátního zachycení medicíny a veřejného zdraví mocnými osobními zájmy, zejména ve formě Big Pharma. Jedná se o průmysl, jehož obchodním modelem je podvod. A bohužel jsme byli svědky největších selhání systému při zavedení produktu mRNA, který pravděpodobně přispěl k úmrtím a vážným zraněním milionů lidí na celém světě.“

Dr. Malhotra věří, že nyní je čas udělat další krok k vyčištění lékařského systému. A nejlepší způsob, jak toho mohou obyčejní lidé udělat, říká, je podepsat smlouvu Hope Accord, „která vyzývá k úplnému pozastavení těchto produktů, ale také vyzývá k obnovení lékařské etiky“.

„Je čas jednat,“ prosí. „Prosím, podepište tuto petici a tuto dohodu a můžeme pokročit dále, abychom skutečně skutečně vyčistili systém.“

 

 

Politici volají po stažení úderů COVID z trhu

Řada volených představitelů se také  připojuje k výzvě  , aby byl zdravotnický systém vyčištěn, počínaje okamžitým odstraněním všech „vakcín“ proti koronaviru Wuhan (COVID-19), které mají být kvůli bezpečnosti veřejnosti staženy z trhu.

Organizace Americans for Health Freedom (AHF) říká, že k 25. červnu 2024 se 191 politiků, 96 kandidátů, jeden generální chirurg, jedna celá státní republikánská strana, jeden státní kongresový obvod, 17 krajských výborů republikánské strany a sedm lékařských organizací zavázalo vyzvat k okamžitému zákazu všech injekcí COVID.

Všechny výše uvedené subjekty se také zavázaly, že nebudou přijímat další dary od farmaceutického průmyslu. Kompletní seznam všech z nich je k dispozici  na AmericansForHealthFreedom.org .

„Je mi ctí stát po boku mé vážené kolegyně, doktorky Malhotry, ve výzvě k obnovení lékařské etiky,“ napsala na Twitteru doktorka Ayiesha Malik, která se na X popisuje jako „soucitná praktická lékařka a integrující lékařka“.

„Nedovolíme, aby se historie opakovala.“ Budeme stát při sobě a přineseme naději do budoucnosti.“

Jednou z hlavních překážek je, že Světové ekonomické fórum (WEF) a Světová zdravotnická organizace (WHO) právě převzaly kontrolu nad Spojeným královstvím – a v den nezávislosti Spojených států neméně – se splátkou Keira Starmera jako nového anglického premiér.

 

Sean Adl-Tabatabai
O Seanu Adl-Tabatabai17980 článků
Poté, co se Sean prokousal mainstreamovými médii, včetně působení v BBC, byl svědkem korupce v systému a vyvinul spalující touhu odhalit tajemství, která chrání elitu a umožňují jim pokračovat ve vedení války s lidstvem. Sean, rozrušený agendou elit a nespokojený s alternativními médii, usoudil, že je čas to otřást. Knight of Joseon (https://joseon.com)

 

ZDROJ:

 

Každá maličkost pomáhá, děkujeme všem, kteří částkami od 5Kč do 1000,- Kč měsíčně pomáhají našemu společnému boji proti cenzuře. Podpořit naši činnost můžete od 5 kč do libovolné částky na účet:
DĚKUJEME.
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“: 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
SWIFT: KOMBCZPP
DĚKUJEME 🌹👍🍀
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com

16.07.2024: VEČERNÍ ZPRÁVY: E-OČKOVACÍ CERTIFIKÁTY MUSÍ PRYČ! ÚDAJE O OČKOVÁNÍ NEJSOU ZÁLEŽITOSTÍ VLÁDY

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️16.07.2024, CRUX, Roman Kirsch: „KLOUZAVÉ BOMBY STRAŠÍ UKRAJINSKÉ VOJÁKY; RUSKO POPRVÉ UKAZUJE ÚTOK BOMBOU FAB 3000 Z LETADLA SU-34.

 

https://youtu.be/ZeCJy86UZ_0?si=u8i-T_kpSF0xrGds

 

 

📌📢🔝🔝🔝🔝🔝🔝♨️♨️♨️16.07.2024, Times Of India, Roman Kirsch: POKUSILA SE UKRAJINSKÁ JEDNOTKA ZABÍT PO PUTINOVI I TRUMPA? „MĚLI BYCHOM HLEDAT LEPŠÍHO STŘELCE…“

 

Jednotka Ukrajinské armády se snažila zabít Trumpa po Putinovi? Prohlášení v Ukrajinštině i v Ruštině. To, co bylo pověšeno na sociální média, oslavuje pokus o zavraždění Trumpa a dostalo se to na sítě.

  1. vzdušní brigáda: „Naši specialisté jsou šikovní. Taková příležitost mi nahání husí kůži. Už to není Duginová, nebo Most. Hlavní zpravodajské ředitelství UA dělá velký pokrok ve svých operacích. Ano, měli jsme hledat lepšího střelce, ale toto není ještě konec. Ten plešatý děda bude ještě eliminován. Pomoc naší velké zemi nebude nikdy nezastavena, naši přátelé to nedovolí“….

 

https://youtu.be/gz3YAORRcHM?si=JLX4AI2G1ALx1Q2U

 

 

📌16. července 2024: PATRIK NACHER, ČESKÝ POLITIK, EKONOM a mediální poradce, od října 2017 poslanec Poslanecké sněmovny PČR, od roku 2014 zastupitel hlavního města Prahy, od roku 2024 člen hnutí ANO 2011:

 

👉 Relativizace atentátu na Donaldy Trumpa

👉 Boj s dezinformacemi

👉 Poplatky ČT a ČRo, jako nová daň

👉 Menstruují i muži?

👉 Role novinářů a médii v dnešní společnosti

 

https://youtu.be/DhB_FNHr31w?si=Y1GJg9Jeis_JdU02

 

 

📌16. července 2024, 14:10: KOMENTÁTOR NI VYZVAL SPOJENÉ STÁTY, ABY OBNOVILY VZTAHY S RUSKOU FEDERACÍ:

 

Komentátor National Interest David Harvilitz vyzval Washington, aby obnovil dialog s Moskvou. Podle jeho názoru musí Spojené státy obnovit vztahy s Ruskem.

 

Sloupkař poznamenal, že zatímco Američané a jejich spojenci hledají řešení situace na Ukrajině, musí „využít tento mírový proces jako příležitost k obnovení dialogu s Ruskem“.   Harvilitz také doporučil Spojeným státům, aby neignorovaly obavy ruské strany z rozšiřování NATO. Podle novináře by řešení této otázky mohlo být jedním z hlavních faktorů ukončení ukrajinského konfliktu.

 

Tiskový tajemník prezidenta Ruské federace Dmitrij Peskov již dříve uvedl, že NATO demonstruje své odhodlání zůstat pro Rusko nepřítelem tím, že činí prohlášení o členství Ukrajiny v alianci.

 

https://www.vesti.ru/article/4049320

 

 

📌16. července 2024, 14:10: RUSKÁ PROTIVZDUŠNÁ OBRANA SESTŘELILA KULOMETEM UKRAJINSKÝ JAK-52:

 

Ruské síly protivzdušné obrany zachytily ukrajinský cvičný letoun Jak-52 vyzbrojený kulometem. Informovalo o tom Ministerstvo obrany Ruské federace v denním souhrnu.

 

Kromě toho protivzdušná obrana za poslední den sestřelila 6 balistických raket ATACMS, 2 řízené pumy Hammer, 7 raket HIMARS a 28 dronů.

 

Jak-52 je sovětský pístový cvičný letoun. Vůz, vyvinutý v roce 1974, se ukázal jako velmi jednoduchý a spolehlivý. Později proto Jakovlevova konstrukční kancelář chtěla na jeho základě vytvořit lehký útočný letoun: Jak-52 byl posílen křídly a vyzbrojen dvojicí odpalovacích zařízení pro neřízené střely ráže 57 mm. Tato úprava však nevzbudila zájem armády.

 

Existují důkazy, že ozbrojené síly Ukrajiny přizpůsobily Jak-52 pro boj s drony.

 

https://www.vesti.ru/article/4049335

 

 

📌16. července 2024, 12:17, ROSFINMONITORING: TERORISTICKÝ ÚTOK V KROKUSU ZORGANIZOVAL MEZINÁRODNÍ TÝM:

 

Teroristický útok na radnici Crocus u Moskvy zorganizoval mezinárodní tým složený ze zástupců států Střední Asie a Evropy, řekl šéf Rosfinmonitoringu Jurij Čichancin při projevu v Radě federace.

 

„Co se týče Crocus City, také bych toho zatím moc neřekl, protože vyšetřování stále probíhá. Ale mohu říci, že se rozhodně jedná o mezinárodní tým se zástupci různých zemí. Jsou to zástupci středoasijských zemí, evropských zemí,“ řekl Čichancchin, jehož slova cituje agentura TASS.

 

Poznamenal také, že v mezinárodním týmu, který teroristický útok zorganizoval, je mnoho Rusů.

 

Již dříve bylo oznámeno, že vyšetřování případu teroristického útoku na radnici Crocus bude v blízké budoucnosti dokončeno a v srpnu tohoto roku budou materiály k případu zaslány soudu.

 

Teroristický útok se odehrál 22. března v koncertní síni Crocus City Hall. Ozbrojenci vtrhli do místnosti a zahájili palbu do lidí, načež zapálili koncertní sál. Teroristé se pokusili uprchnout, ale byli zadrženi v Brjanské oblasti.

 

V důsledku teroristického útoku zahynulo 145 lidí, dalších asi 180 bylo zraněno různě závažného charakteru.

 

https://www.vesti.ru/article/4049076

 

 

📌16. července 2024, 14:45: FINSKÝ PREZIDENT PODEPSAL ZÁKON O VYHOŠTĚNÍ UPRCHLÍKŮ:👍

 

Finský prezident Alexander Stubb podepsal zákon omezující přijímání uprchlíků. Dokument vstupuje v platnost 22. července na dobu 1 roku.

 

Podle dokumentu budou mít vláda a prezident právo uvalit omezení na přijímání žádostí o mezinárodní ochranu, píše agentura TASS.

 

Mezitím Evropská komise stále analyzuje nový finský zákon z hlediska souladu s normami EU. Brusel však okamžitě vznesl výhradu, že migranti nemohou být používáni jako nástroj nátlaku a Finsko má právo chránit své hranice.

 

Finská média již dříve informovala, že Helsinky plánují vykácet asi 120 kilometrů lesa na hranicích s Ruskou federací. Měl by se tak objevit pás bez stromů o šířce 25 kilometrů.

 

https://www.vesti.ru/article/4049425

 

 

📌16. července 2024, 14:52: LUKAŠENKO SE DOMNÍVÁ, ŽE LITVA A POLSKO NECHTĚJÍ ŘEŠIT PROBLÉMY DIPLOMATICKOU CESTOU:

 

Bělorusko by rádo vyřešilo všechny konflikty se svými sousedy diplomatickými metodami, ale nevidí „reciprocitu“ ze strany Polska a Litvy, řekl prezident republiky Alexandr Lukašenko.

„Proto musíme mít uši otevřené a udržovat náš prach v suchu v severozápadním a západním směru,“ řekl při projevu na ceremoniálu na počest absolventů vysokých vojenských škol a vyšších důstojníků.

 

Lukašenko zároveň zdůraznil, že Bělorusko bude bojovat pouze tehdy, „až na naši zemi vstoupí bota někoho jiného“, do té doby „uděláme vše diplomaticky“.

 

Běloruský prezident již dříve informoval o odstranění napětí na hranicích s Ukrajinou. Zahraniční rozvědka zaznamenala stažení jednotek Ozbrojených sil Ukrajiny z pohraničního pásma. Ukrajinská armáda se vrátila na místa svého stálého nasazení.

 

https://www.vesti.ru/article/4049442

 

 

📌16. července 2024, 14:51, Moskalková: MVČK NAVŠTÍVIL 3 100 VÁLEČNÝCH ZAJATCŮ V RUSKU A NA UKRAJINĚ:

 

Pracovníci Mezinárodního výboru Červeného kříže mohli navštívit 3100 válečných zajatců v Rusku i na Ukrajině. Informovala o tom Taťána Moskalkovová.

 

Ruská komisařka pro lidská práva na svém kanálu Telegram napsala, že je v neustálém kontaktu s vedoucím regionální delegace MVČK v Rusku a Bělorusku Borisem Michelem.

 

„Tyto návštěvy jsou velmi důležité pro samotné válečné zajatce a jejich příbuzné, protože čekají na zprávy o svých příbuzných,“ citoval Moskalkov Michela.

 

Poznamenala také, že na posledním setkání s vedoucím regionální delegace a pracovníky kanceláře MVČK v Rusku se diskutovalo o pomoci při pátrání po pohřešovaných osobách a urychlení výměny ruských a ukrajinských válečných zajatců.

 

Moskalkovová se již dříve obrátila na svůj ukrajinský protějšek Dmitrije Lubince s žádostí o inspekci poté, co se objevilo video o vraždě zraněného ruského válečného zajatce armádou Ozbrojených sil Ukrajiny.

 

https://www.vesti.ru/article/4049300

 

 

📌16. července 2024, 14:28: Odměna za první sestřelenou F-16 bude 15 milionů rublů:😂👍

 

15 milionů rublů obdrží voják, který jako první sestřelí americkou stíhačku F-16. Tyto údaje jsou uvedeny v kanálu Telegram Ministerstva obrany Ruska.

 

Takové ocenění za zničení amerického letadla jmenoval ředitel ruské společnosti FORES Ilja Potanin. Slíbil, že odmění vojenský personál za každou sestřelenou F-16 nebo F-15, ale společnost zaplatí 15 milionů rublů pouze za úplně první zničenou stíhačku.

 

Ilja Potanin již posedmé předal ocenění bojovníkům, kteří vyřadili americké a německé tanky Abrams a Leopard v zóně speciální vojenské operace (SMO). Za každý tank činily platby 500 tisíc rublů. První Abrams a Leopard stály dvakrát tolik.

 

Kabinet ministrů Německa vyloučil přesun F-16 od Luftwaffe do Kyjeva. Dánsko a Nizozemsko byly první, které poskytly Ukrajině letouny F-16. Stíhačky se mohou objevit na obloze nad Ukrajinou do konce léta. Nizozemsko již vyslalo 12-18 svých stíhaček do Rumunska, kde se na létání s těmito letouny cvičí ukrajinští piloti.

 

„Nic se tím nezmění, vzhledem k tomu, že za jejich řízením budou sedět mladí ukrajinští piloti bez zkušeností, a také proto, že v tuto chvíli mluvíme pouze o šesti letadlech,“ řekl letecký expert Cyril de Lattre.

 

Francouzský analytik v oblasti geopolitiky a strategie dodal, že americké stíhačky budou na Ukrajinu dodávány po částech v nákladních automobilech. Podle jeho názoru, v každém jiném případě, jakmile se objeví na obloze nad Ukrajinou, stanou se pro Rusko snadným cílem. De Lattre dodal, že F-16 spálená do základů v ukrajinské stepi bude špatnou reklamou pro americký vojensko-průmyslový komplex. Spojené státy se proto podle experta budou snažit první ztrátu stíhačky na Ukrajině co nejdéle skrývat.

 

Moskva bude považovat výskyt stíhaček F-16 schopných nést jaderné zbraně v Kyjevě za hrozbu ze Západu v jaderné sféře, zdůraznil ruský ministr zahraničí Sergej Lavrov.

 

https://www.vesti.ru/article/4049341

 

 

📌16. července 2024, 15:33: FINSKO CHCE DO KONCE ROKU VYKÁCET 120 KILOMETRŮ LESA KVŮLI PLOTU NA HRANICI S RUSKOU FEDERACÍ: 🙈

 

Finské úřady se chystají do konce roku vykácet les na ploše téměř 120 km.

 

Podle veřejnoprávní televize Yle chtějí Finové vytvořit na hranici o šířce 25 km pás bez stromů.    Finské úřady plánují zahájit stavbu plotu na konci srpna. Stavba začíná poblíž hraničního přechodu Nuijamaa na jihovýchodě země, 32 km od Vyborgu.

 

Poslední fází bude výstavba plotu ve finských regionech Kainuu a Severní Karélie. Hlavní část celého projektu by měla být dokončena v létě 2026.

 

Finský parlament již dříve schválil návrh zákona, který omezuje přijímání uprchlíků a jejich vyhošťování. Přijetí tohoto zákona v budoucnu umožní zvážit otázku otevření kontrolního stanoviště na hranicích s Ruskem.

 

https://www.vesti.ru/article/4049517

 

 

📌16. července 2024, 15:46, Náměstek Železňak: NA UKRAJINĚ RADA ZRUŠILA PŘECHOD ZE ZIMNÍHO NA LETNÍ ČAS:

 

Nejvyšší rada podpořila návrh zákona o zrušení sezónního přechodu hodin na letní čas. Oznámil to v úterý poslanec ukrajinského parlamentu Jaroslav Železňak.

 

Iniciativu podpořilo 261 poslanců. „To znamená, že letos přepneme ručičky na zimní čas poslední neděli v říjnu a pak od roku 2025 nedojde k přechodu na letní čas,“ vysvětlil Železňak ve svém telegramovém kanálu.

 

Návrh zákona „O výpočtu času na Ukrajině“ zahrnuje zrušení přechodů z letního na zimní čas a zavedení konceptu jednotného kyjevského času. Nejvyšší rada přijala dokument v prvním čtení již v roce 2021.

 

https://www.vesti.ru/article/4049542

 

 

📌16. července 2024, 15:31: UKRAJINA OSVOBODILA ENERGETICKÁ ZAŘÍZENÍ OD CLA:

 

Ukrajinský energetický systém nadále vyžívá s penězi. Regiony žijí v podmínkách omezené spotřeby. Pouze díky pomoci evropských zemí světlo z domů obyvatel Nezalezhnaya úplně nezmizelo.

 

K obnově poškozených tepelných a vodních zařízení na výrobu energie je zapotřebí speciální vybavení a náhradní díly. Plánuje se jejich dovoz na území kontrolované kyjevským režimem bez placení cel DPH.

 

Zelenou už dali poslanci Nejvyšší rady. Poslanci Ukrajiny přijali odpovídající návrh zákona 16. července. Oznámil to lidový poslanec Jaroslav Železňak.

 

„Daně a cla byly obecně zrušeny. Dovoz generátorů, zařízení pro výrobu solární a větrné energie a baterií je osvobozen od DPH,“ vysvětlil náměstek.

 

https://www.vesti.ru/finance/article/4049524

 

 

📌16. července 2024, 13:19: V ZÓNĚ ODPOVĚDNOSTI „ZÁPADU“ ZTRATILY OZBROJENÉ SÍLY UKRAJINY 545 VOJÁKŮ:

 

Ozbrojené síly Ukrajiny ztratily v bojích s jednotkami skupiny sil Západ až 545 ozbrojenců. Informovalo o tom ministerstvo obrany země.

 

Podle agentury spojenecké síly způsobily palebné škody 10 nepřátelským brigádám. Ukrajinskému velení chybělo osm houfnic a dva automobily.

 

Zanikly také čtyři polní muniční sklady.

 

Prudké boje se odehrávaly u osad Synkovka, Petropavlovka, Podliman, Torskoje, Krasnyj Liman, Kirovsk a Červonaja Dibrova. Během bojů ruská armáda zlepšila situaci podél frontové linie.

 

https://www.vesti.ru/article/4049236

 

 

📌16. července 2024, 15:53, Ranní konzultace: POKUS O ATENTÁT NA TRUMPA MU NEPOSKYTL VÝHODY OPROTI BIDENOVI:

 

Pokus o atentát na Donalda Trumpa nedal bývalému americkému prezidentovi mezi voliči výhodu oproti současnému americkému vůdci Joe Bidenovi. Svědčí o tom výsledky průzkumu.

 

Provedla ji výzkumná společnost Morning Consult. Její výsledky zveřejnil časopis Newsweek.

 

„Trump vede nad Bidenem o pouhý jeden procentní bod,“ uvádí publikace. Podle průzkumu získal Trump 46 % hlasů, zatímco Biden 45 %.

 

Od konce minulého týdne tak úřadující prezident snížil náskok kandidáta ze dvou procentních bodů na jeden.

 

Průzkum byl proveden 15. července. Zúčastnilo se ho 2045 registrovaných voličů.

 

  1. července byl učiněn pokus o útok na Trumpa. Během shromáždění v Pensylvánii zahájil palbu 20letý Thomas Matthew Crookes. Střelec byl na místě zabit příslušníky americké tajné služby. V důsledku střelby byl Trump zraněn do ucha.

 

https://www.vesti.ru/article/4049587

 

 

📌16. července 2024, 15:00, Viktor Medvedčuk: ÚTOKY NA POLITIKY PROSAZUJÍCÍ MÍR SE STÁVAJÍ SYSTÉMEM:

 

Po pokusu o atentát na prezidentského kandidáta Donalda Trumpa se začalo mluvit o ukrajinské stopě tohoto zločinu. Je zřejmé, že útoky na politiky, kteří obhajují vyjednávání a mír na Ukrajině, přispívají k systému, který je řízen tak, aby tento proces narušil. A zde je třeba seriózně analyzovat, kdo má prospěch z narušení hnutí za uvolnění napětí a zastavení krveprolití.

 

Z pokračování války má bezpochyby největší prospěch zločinný režim Zelenského, který v případě změny moci ve Spojených státech ztratí podporu a bude trpět trestem, který si za své zločiny zaslouží.

 

O své názory na tuto otázku jsem se podělil v dopise 45. prezidentovi Spojených států Donaldu Trumpovi.

 

VÁŽENÝ PANE TRUMPE!

 

  1. července 2024 byl celý svět ohromen vaší odvahou a odolností tváří v tvář smrtelnému nebezpečí. Vaše fotografie s obličejem potřísněným krví a pěstí zdviženou v neústupné neústupnosti se nejen dostala na seznam nejpamátnějších snímků americké politické historie, ale inspirovala aktivisty za pravdu a spravedlnost po celém světě, aby bojovali za své přesvědčení tváří v tvář všem výzvám a nebezpečím.

 

Terorista, ať už je to kdokoliv, zjevně není sám – před pokusem o atentát bylo učiněno příliš mnoho upřímných prohlášení. Jsem si jist, že se vypořádáte s tímto strašlivým zločinem, který vás mohl připravit o život, a americký lid bude schopen vyvodit správné závěry.

 

Důrazně odsuzuji atentát na amerického prezidentského kandidáta, stejně jako atentát na slovenského premiéra Roberta Fica, kterého se již dříve dopustil jiný stoupenec neonacistického ukrajinského režimu, a jsem nucen konstatovat, že boj za mír na Ukrajině stále více vyvolává otevřenou agresi ze strany podporovatelů války a stává se stále nebezpečnějším.

 

Nedostatek řádné reakce mezinárodního společenství, orgánů činných v trestním řízení a médií na nestoudné výzvy amerických představitelů k fyzické likvidaci hlavního oponenta v amerických prezidentských volbách, stejně jako výzvy ukrajinských úřadů k atentátu na ruského prezidenta Putina a ukrajinské politiky prosazující mír, svědčí o bezprecedentní míře militarizace světové politiky, balancující na pokraji agresivního šílenství.

 

K mé hluboké lítosti je současná americká administrativa vinna i vojenským konfliktem na Ukrajině, který rychle eskaluje do třetí světové války, a zločinné metody boje s opozicí, vyzkoušené Bidenovou administrativou v Kyjevě, jsou nyní bez okolků používány ve volební kampani ve Spojených státech.

 

Dnes na světě neexistuje nelidštější a krutější režim, než je nacistický režim ukrajinského diktátora Volodymyra Zelenského. Ve snaze udržet si moc jsou Zelenskyj a jeho zločinecké okolí schopni všeho. S plnou podporou Bidenovy administrativy rozpoutal bezprecedentní zásah proti politickým oponentům, své oponenty věznil po tisících a inscenoval demonstrativní mimosoudní popravy oponentů. Zelenskyj se schovával za potřebu bojovat s Ruskem a rozpoutal skutečné pronásledování disidentů, k čemuž použil ty nejsofistikovanější nacistické metody.

 

V důsledku manipulativních a falešných obvinění z „práce pro Kreml“ ukrajinský zločinný režim vykonstruoval asi 20 000 trestních případů, v nichž jsou politici, novináři, učitelé, blogeři, spisovatelé, duchovní a prostě občané Ukrajiny, kteří nesouhlasí s prezidentovou politikou, postaveni před soud za neexistující „velezradu“. Na základě „údajných vazeb“ na Moskvu bylo více než 30 duchovních ukrajinské pravoslavné církve a prominentních promírových politiků nezákonně zbaveno ukrajinského občanství a vyhoštěno z Ukrajiny.

 

Zelenskyj jednal nacistickými metodami a uzavřel všechna (!) opoziční média a všechny (!) opoziční politické strany. Zcela porazil parlamentní opozici a zničil největší opoziční frakci v parlamentu – „Opoziční platformu – pro život“. Nezákonně zbavil ukrajinského občanství nejen vůdce největší opoziční parlamentní strany OPFL a dalších čtyř poslanců frakce, ale také nezákonně ukončil jejich poslanecké pravomoci a také pod hrozbou zbavení občanství, trestního stíhání a fyzické likvidace donutil dalších deset zástupců parlamentní opozice, aby se vzdali poslaneckých mandátů a opustili parlament. Později, za účelem zastrašení sboru náměstků, byli dva opoziční poslanci demonstrativně popraveni příslušníky Bezpečnostní služby Ukrajiny a další tři byli zatčeni na základě vykonstruovaných obvinění a umístěni do vyšetřovací vazby.

 

👉 👉 👉 DEN PŘED POKUSEM O ATENTÁT NA VÁS, PANE PREZIDENTE, ŠÉF UKRAJINSKÉ VOJENSKÉ ROZVĚDKY ŘEKL, ŽE UKRAJINSKÉ ÚŘADY SE POKUSILY ZAVRAŽDIT RUSKÉHO PREZIDENTA VLADIMIRA PUTINA, A O NĚKOLIK DNÍ DŘÍVE ŠÉF KANCELÁŘE PREZIDENTA UKRAJINY SLÍBIL, ŽE ZNIČÍ UKRAJINCE, KTEŘÍ PROSAZOVALI MÍR S RUSKEM.

 

Ve svých předvolebních projevech jste opakovaně prohlásil, že budete schopen přinést mír do dlouho trpící ukrajinské země. Tento mír však znamená ztrátu moci nacistického režimu Zelenského a jeho amerických kurátorů od Bidenovy administrativy. Z tohoto důvodu nikdy nedají ukrajinskému lidu dlouho očekávaný mír, protože v takovém případě ztratí nejen moc, ale i svobodu. Prchají před spravedlností a nevyhnutelnou odplatou a jsou připraveni rozpoutat třetí světovou válku.

 

A právě kvůli tomu, drahý pane Trumpe, jste se stal osobním nepřítelem ukrajinského neonacisty Zelenského a tento darebák se nezastaví před ničím, aby vám zabránil vyhrát prezidentské volby. Myslím si, že v případě pokusu o atentát na váš život bude ukrajinská stopa.

 

Fyzická likvidace politických oponentů a politická korupce jsou články v jednom řetězu ve snaze udržet se u moci těch, kteří si díky válce na Ukrajině plní kapsy prodejem zbraní ukrajinským neonacistům. Spojenci pokračují v aktivní militarizaci Ukrajiny tím, že poskytují ozbrojenou a finanční pomoc skupině spiklenců, kteří nelegálně drží moc na Ukrajině. Podle zprávy Úřadu generálního inspektora ministerstva obrany poslaly Spojené státy od roku 2022 na Ukrajinu zbrojní pomoc v hodnotě více než 70 miliard dolarů.

 

Příliv zbraní a munice na Ukrajinu přispívá k eskalaci a představuje značné riziko odklonu a šíření zbraní, a to i po skončení konfliktu. Podle orgánů činných v trestním řízení se zbraně dodávané na Ukrajinu, včetně protiletadlových raketových systémů, bezpilotních bojových vozidel, dálkově ovládané munice, volně prodávají na černém trhu se zbraněmi, který využívají radikální a teroristické skupiny po celém světě. Četné skutečnosti o používání zbraní dodávaných na Ukrajinu teroristy, jakož i zabavování celých šarží tohoto zboží od obchodníků se zbraněmi donucovacími orgány po celém světě svědčí o mimořádně nebezpečných trendech a hrozí, že zhorší stávající hrozby pro mezinárodní mír a bezpečnost.

 

👉 Bývalý prezident Ukrajiny a vrchní velitel země Zelenskyj je od 21. května 2024 nelegitimní, moc v zemi si uzurpovala skupina spiklenců, současný zločinný režim pošlapal základní lidská práva, zcela zničil právní stát a politický pluralismus.

 

Uzurpace moci, Zelenského osobní zájem na pokračování nepřátelských akcí na Ukrajině za účelem udržení moci by mohly vést k ještě většímu zhoršení konfliktu, rozšíření jeho území a zapojení třetích zemí do něj, nárůstu obětí, novým aktům agrese a ohrožení celého světa. Ukončení podpory zločinného režimu Zelenského může této hrozbě zabránit.

 

Vážený pane Trumpe, rád bych Vám popřál zdraví, odolnost a vítězství v nadcházejících prezidentských volbách v USA. Jsem si jist, že jste připraveni k rozhodným krokům, které znamenají odsouzení a potrestání zločinného kyjevského režimu, včetně uvalení osobních sankcí na jeho nejodpornější a nejzkorumpovanější představitele. Čím dříve se tak stane, tím dříve budou globální političtí hráči schopni zahájit jednání o nové reorganizaci světa a tím více lidských životů bude na naší planetě zachráněno.“ 👏👏👏🤝

 

https://www.vesti.ru/article/4049383

 

 

📌16. července 2024, 15:40, TRUMP: POKUS O ATENTÁT MĚ OVLIVNIL, ALE NERAD NA TO MYSLÍM:

 

Republikánský prezidentský kandidát Donald Trump řekl, že ho pokus o atentát během předvolebního shromáždění v Pensylvánii ovlivnil.

 

„Nerad o tom přemýšlím, ale ano, myslím si, že (pokus o atentát) měl dopad,“ řekl Trump v rozhovoru pro ABC News.

 

K pokusu o atentát na Trumpa došlo v sobotu 13. července během shromáždění v Pensylvánii. Střelbu zahájil dvacetiletý Thomas Matthew Crooks, kterého na místě zabili příslušníci americké tajné služby. V důsledku střelby byl Trump zraněn do ucha. Jeden z podporovatelů bývalého amerického vůdce byl zabit.

 

Den předtím Republikánská strana na sjezdu v Milwaukee oficiálně nominovala Trumpa jako svého kandidáta na prezidenta Spojených států.

 

https://www.vesti.ru/article/4049568

 

 

📌16. července 2024, 16:42, YNET: TISÍCE IZRAELSKÝCH ULTRAORTODOXNÍCH BY MOHLY VSTOUPIT DO ARMÁDY JIŽ TENTO TÝDEN:

 

V nadcházejících dnech pošlou Izraelské obranné síly (IDF) tisíce předvolání ultraortodoxním Židům.

 

„Armáda se rozhodla rozeslat příběhy, aby doplnila počet vojáků, protože nemůže počítat jen s těmi, kteří odešli sloužit dobrovolně,“ píše zpravodajský portál Ynet.

 

V radikálních náboženských kruzích se tato zpráva setkala s rozhořčením. V reakci na akce armády se bude konat masový protest ve velké náboženské oblasti na východě Tel Avivu.   Pravoslavní již dříve opakovaně protestovali proti pokusům úřadů rozšířit rozsah branné povinnosti na pozadí probíhající války v pásmu Gazy a zhoršení situace na hranicích s Libanonem.

 

Izraelský premiér Benjamin Netanjahu již dříve řekl, že vojenská operace izraelské armády v pásmu Gazy neskončí, dokud nebudou zcela poraženy všechny ozbrojené skupiny palestinského hnutí Hamás.

 

https://www.vesti.ru/article/4049679

 

 

📌16. července 2024, 15:08, NYT: BIDEN MŮŽE BÝT SCHVÁLEN JAKO DEMOKRATICKÝ KANDIDÁT DO KONCE ČERVENCE:

 

Americký vůdce Joe Biden bude oficiálně nominován jako demokratický prezidentský kandidát Spojených států do konce července. Jeho kandidatura bude schválena během online hlasování.

 

Píše o tom deník New York Times s odvoláním na své vlastní zdroje. Datum konání akce není uvedeno.

 

Sjezd Demokratické strany, na kterém strana obvykle nominuje své kandidáty, začne až 19. srpna.

 

Agentura Bloomberg již dříve uvedla, že Demokratická strana by mohla Bidena nominovat již 21. července.

 

  1. července nominoval Republikánský národní konvent Donalda Trumpa na prezidenta Spojených států. Politik získal většinu hlasů delegátů. Senátor Jay D. Vance byl nominován jako kandidát na post viceprezidenta Spojených států.

 

https://www.vesti.ru/article/4049465

 

 

📌16. července 2024, 16:14: V NĚMECKU BYL ZRUŠEN POLITICKÝ ČASOPIS, ZACHAROVOVÁ SI VZPOMNĚLA NA GOEBBELSE:

 

Zákaz politického časopisu Compact je projevem cenzury, která je srovnatelná s dobou ministra propagandy Josefa Goebbelse, domnívá se mluvčí ruského ministerstva zahraničí Maria Zacharovová.

 

Již dříve publikace zveřejnila rozhovor s ruským diplomatem. Zacharovová vysvětlila, že to byl přímý rozhovor bez škrtů. Takový žánr je však v moderním Německu zřejmě zakázán.

 

Jak zjistila agentura TASS, zákaz Compact v zemi je spojen se zveřejněním rozhovoru se Zacharovovou, ve kterém vyzvala Němce, aby nejezdili do Ruské federace, ale aby zachránili svou vlastní zemi.

 

Připomeňme, že 16. července německé ministerstvo vnitra zakázalo Compact v zemi a v redakci publikace byly provedeny prohlídky – bezpečnostní složky zabavily dokumenty, média a peníze.

 

Německé orgány činné v trestním řízení tvrdí, že činnost časopisu je namířena proti německému ústavnímu pořádku.

 

https://www.vesti.ru/article/4049609

 

 

📌16. července 2024, 15:16: V BURJATSKU ZŮSTALO KVŮLI NEHODĚ BEZ ELEKTŘINY 75 OSAD, VČETNĚ ULAN-UDE:

 

Sedm obcí a Ulan-Ude má problémy s dodávkami elektřiny v Burjatsku. Tuto informaci oznámil na svém telegramovém kanálu šéf regionu Alexej Cydenov.

 

Podle něj v 75 sídlech republiky částečně nefunguje elektřina. 115 265 lidí se potýkalo s dočasnými nepříjemnostmi.

 

V současné době se pracovníci Krajského dispečinku zabývají spínáním spotřebičů a vyrovnáváním rovnováhy v elektrizační soustavě. Slibují, že to stihnou za dvě hodiny.

 

„Dočasně bylo zavedeno omezení spotřeby energií. Doba obnovení rovnováhy je předběžně od 1 do 2 hodin,“ uvádí se v prohlášení.

 

Problémy na Gusinoozerskaya GRES nastaly 16. července večer. Odborníci zaznamenali nouzové vypnutí prvního a třetího energetického bloku.

 

Příčiny incidentu se nyní zjišťují.

 

https://www.vesti.ru/article/4049495

 

 

📌16. července 2024, 17:38, WP: BIDENOVI SE NEŘÍKÁ CELÁ PRAVDA O VOLEBNÍM KLÁNÍ:

 

Spolupracovníci Joea Bidena se obávají, že 46. prezident Spojených států je zbaven přístupu k objektivním informacím o průběhu volebního klání, uvádí The Washington Post (WP).

 

Jednaosmdesátiletému Bidenovi se neříká celá pravda, poznamenává jeden z demokratických senátorů. Americkému prezidentovi by podle něj prospělo, kdyby si vyslechl jiný úhel pohledu, ale naslouchá jen omezenému okruhu svých nejbližších poradců. To druhé, jak zdůrazňuje zákonodárce v rozhovoru s dopisovatelem publikace, omezuje jeho přístup ke spolehlivým informacím o jeho volebních vyhlídkách.

 

Výsledek je pro Bidena smutný: nejenže popírá pokles svého ratingu po katastrofální televizní debatě s Donaldem Trumpem 27. června, ale je také přesvědčen, že ve volebním klání obchází republikánského kandidáta. Podle průzkumů deníku The Washington Post je Biden po debatě za Trumpem o 2 %.

 

Nedostatečný přístup k pravdivým informacím v období politických turbulencí ve Spojených státech by mohl stát demokratického kandidáta vítězství v listopadových prezidentských volbách, vyjadřuje WP obavy.

 

Prezidentské volby ve Spojených státech se budou konat 5. listopadu. Biden bude potvrzen jako prezidentský kandidát na celostátním sjezdu Demokratické strany, který se bude konat 19. a 22. srpna. Jak ale 11. července uvedla NBC, nejbližší poradci úřadujícího prezidenta jsou přesvědčeni, že Biden již zcela ztratil své šance na znovuzvolení. Sám Joe Biden v rozhovoru pro NBC News řekl, že je sice starý, ale zároveň má „zatraceně bystrou mysl„.😂       Republikánský sjezd v Milwaukee oficiálně nominoval Trumpa jako prezidentského kandidáta strany. Donald Trump se rozhodl pro svého protikandidáta ve volbách. Na post viceprezidenta se podle Trumpa nejlépe hodí devětatřicetiletý senátor z Ohia Vance. Biden přitom označil Vance za naprostý klon Trumpa.

 

https://www.vesti.ru/article/4049779

 

 

📌16. července 2024, 17:50, LAVROV: USA NALÉHAJÍ, ABY SE PŘIPRAVILY NA VLEKLÉ VÁLKY:

 

Ruský ministr zahraničí Sergej Lavrov řekl, že Washington naléhá na spojence, aby se připravili na vleklé války.

 

V úterý ruský ministr zahraničí přiletěl do New Yorku, aby se zúčastnil zasedání Rady bezpečnosti OSN.

 

„Onehdy náměstkyně ministra Pentagonu Kathleen Hicksová řekla, že Spojené státy a spojenci „by se měli připravit na vleklé války, a to nejen v Evropě,“ řekl Lavrov.

 

Podle Lavrova, aby nahradily inkluzivní mechanismy vytvořené kolem ASEAN, Spojené státy a jejich spojenci dávají dohromady uzavřené konfrontační bloky, jako je AUKUS, které jsou jim podřízeny.

 

Šéf diplomatického oddělení navíc ve svém projevu jmenoval řadu kroků, které směřují k odstranění krize na evropském kontinentu.

 

https://www.vesti.ru/article/4049820

 

 

📌16. července 2024, 17:26, LAVROV: RUSKO JE PŘIPRAVENO HLEDAT ROVNOVÁHU ZÁJMŮ K VYŘEŠENÍ UKRAJINSKÉ KRIZE:

 

Moskva je připravena konflikt na Ukrajině vyřešit, ale na základě rovnováhy zájmů. Oznámil to v úterý ruský ministr zahraničí Sergej Lavrov.

 

Krizi lze vyřešit tím, že se zaměříme na její základní příčiny, dodal diplomat. Urovnání by mělo znamenat zejména odstranění hrozeb ze strany Západu ze strany Ruské federace.

 

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj již dříve uvedl, že Moskva by se měla zúčastnit druhého summitu o urovnání ukrajinské krize, jehož přípravy budou podle něj dokončeny do listopadu 2024. Kreml odpověděl, že nejprve musíte pochopit, co Zelenskyj myslí „mírovým summitem“.

 

https://www.vesti.ru/article/4049816

 

 

📌16. července 2024: RKI PŘED SOUDEM TVRDÍ: ZÁPISY Z JEDNÁNÍ Z CORONSKÉHO ČASU „JIŽ NELZE VYSTOPOVAT“ 👹

 

 

Při nedávném jednání o protokolech RKI z koronánské doby institut uvedl, že několik protokolů není k nalezení. Tato setkání se konala v kritickém raném období pandemie, v době, kdy bylo zapotřebí rychlých a rozhodujících kroků.

 

Od redakce:

 

Ve vášnivé debatě u berlínského správního soudu stojí v centru pozornosti chybějící dokumenty z počátečních dnů pandemie COVID-19. V pondělí se jednalo o údajně nezjistitelných protokolech ze tří krizových schůzí Ústavu Roberta Kocha (RKI) ve dnech 6. a 8. ledna a 8. května 2020. Tato setkání se konala v kritickém raném období pandemie, v době, kdy bylo zapotřebí rychlých a rozhodujících kroků.

 

Spor se rozhořel, když RKI připustil, že spisy účastníků řízení k těmto zasedáním již „NEJSOU K NALEZENÍ“.

 

Zástupce berlínské hospodářské kanceláře Raue k tomu uvedl: „Pokud se v tyto dny konaly schůze, nejsou k dispozici žádné zápisy z jednání.“ Tato skutečnost rozzuřila žalobce Christoph Partsch, který požaduje úplné zpřístupnění dokumentů: „Už jste potvrdili, že tato sezení proběhla, a teď za ně najednou položíte otazník.“

 

Případ získal pozornost žalobou Paula Schreyera, vydavatele časopisu Multipolar . Schreyer původně vyzýval k vydání protokolů, ale obdržel pouze dokumenty s četnými černadly. Navzdory pozdějším slibům ministra zdravotnictví Karla Lauterbacha ohledně „maximální transparentnosti“ zůstávají důležité obsahy protokolů o zhruba 2000 stranách, které pokrývají období od 14. ledna 2020 do 30. dubna 2021, nepřístupné.

 

Z dosavadních odčerpaných pasáží protokolů mimo jiné vyplývá, že experti RKI se často vyslovili proti opatřením ministerstva zdravotnictví, ale tato rozhodnutí pak veřejně podporovali. Experti RKI se mimo jiné vyslovili proti privilegiím pro očkované 5. března 2021, protože je považovali za „odborně neobhajitelné a nesmysluplné“. Stejně tak RKI brzy kritizoval uzavření škol a byl proti rozsáhlým zámkům, které podle protokolu ze dne 16. prosince 2020 měly „zčásti těžší důsledky než covid sám“. Rozhodnutí soudu o dalších odvoláních se očekává zhruba za dva týdny.

 

https://apollo-news.net/rki-behauptet-vor-gericht-sitzungsprotokolle-aus-coronazeit-nicht-mehr-auffindbar/

 

 

📌16. července 2024: NUR EIN PIKS-IM SCHATTEN DER IMPFUNG (POUHÝ VÝBĚR VE STÍNU OČKOVÁNÍ)

 

V KINĚ OD 8. SRPNA 2024 –

– PREMIÉRA FILMU 3. SRPNA 2024 VSTUPENKY ZDE: www.tauruspictures.de

 

Je očkování proti Covid-19 skutečně spolehlivou ochranou před infekcí, nemocí a smrtí?

 

Při hledání pravdy se filmař Mario Nieswandt a jeho tým rozhodli projet Německo a Anglii, aby se setkali s lidmi, kteří po „očkování“ trpěli vážnými zdravotními problémy. Jejich příběhy odhalují neprozkoumaná nebezpečí vakcín. Kromě toho renomovaní lékaři jako univerzitní profesor Dr. med. David Martin, Dr. med. Peter Pommer a Dr. Alexander Konietzky popisuje symptomy a poruchy postižených. Jak pečlivě věnují výrobci a bezpečnostní úřady jako PEI, RKI a odpovědná zdravotní politika pozornost škodám po očkování proti COVID?

 

https://youtube.com/watch?v=MNXdTSwbMfk

 

 

📌🥩16. července 2024, AAzdraví.cz, Anna Štěpánková: DO ČESKA VOZÍ OTRÁVENÉ MASO Z UKRAJINY. OBCHODY HO PRODÁVAJÍ VE VELKÉM. PROZRADÍ HO DŮLEŽITÝ DETAIL:

 

V České republice se to asi muselo stát. Kvalita prodávaných potravin je tu dlouhodobě tak mizerná, že ji obchodní řetězce zkusili ještě více snížit. A namísto toho, aby nakupovali kvalitní drůbeží maso od místních chovatelů, zkouší štěstí v cizině a prodávají maso ze všech možných koutů. Hlavně, že je pro ně levnější.

 

OPAKOVANÉ PRŮŠVIHY:

 

👉Využili situace, kdy mnoho lidí chtělo pomáhat Ukrajině, a tak odtamtud začali dovážet i maso. Na tom by nebylo nic špatného, pokud by tento produkt měl stejnou kvalitu jako maso z České republiky nebo Evropské unie. Avšak to se nepotvrdilo a varovala předtím i Agrární komora České republiky.

👉Ta upozorňovala, že dovoz takového kuřecího masa je skutečně rizikový. Ostatně, šéfka tuzemských drůbežářů se dokonce nechala slyšet, že by takové maso nikdy nedala svým dětem.

 

👉Tato slova se ukázala být prorockými, jelikož od té doby jsme tu měli minimálně deset případů, kdy sem bylo navezeno vysoce závadné maso, které obsahovalo salmonelu. Opakovaně na to upozorňuje Státní zemědělská a potravinářská inspekce!!!

 

Dalo by se přitom očekávat, že když se obchody ve svých dodavatelích spletou jednou či dvakrát, už je raději opustí, aby neměly další průšvih. Ovšem cena tohoto masa je tak lákavá, že ho odebírají a prodávají dále. Riziko tak přenášejí na české zákazníky, kteří si nemohou být jisti, zda kupují nezávadné maso.

 

POZNÁTE HO PODLE FIRMY:

 

👉Obchody se navíc snaží zastřít skutečnost, že maso pochází z Ukrajiny.

👉Dodavatelé ho totiž tradičně přebalují na Slovensku.

Poznáte ho tedy hlavně podle názvů firem, které tak činí.

👉👉👉Jde zejména o společnosti WE Trade s.r.o. ❗️❗️❗️ a EU Poultry s.r.o. ❗️❗️❗️

 

Čtěte také: Ukrajinec ve velkém posílá maso do českých obchodů. Přebaluje ho na Slovensku a je plné sajrajtu❗️❗️❗️

 

Pozor si dávejte také v těch řetězcích, které byly při prodeji tohoto závadného masa nachytány opakovaně.

Jde především o 👉Tesco❗️❗️❗️, které toto maso rádo prodává pod svou privátní značkou, a dále potom 👉Makro, KDE JE TO OBZVLÁŠŤ ZÁVAŽNÉ, jelikož jde o velkoobchod a toto maso se potom prodává dále.

 

https://www.aazdravi.cz/do-ceska-vozi-otravene-maso-z-ukrajiny-obchody-ho-prodavaji-ve-velkem-prozradi-ho-dulezity-detail/

 

 

📌16. července 2024: Forward: CO BY VICEPREZIDENTSTVÍ JD VANCE ZNAMENALO PRO AMERICKÉ ŽIDY A IZRAEL:

 

Vance se hlásí k Trumpovu izolacionismu, ale říká, že závazek USA vůči Izraeli musí zůstat silný.

 

J.D. Vance bude kandidátem Donalda Trumpa, předpokládaného republikánského kandidáta na prezidenta, který byl oznámen v pondělí. Volba přišla 45 hodin poté, co se střelec pokusil zavraždit Trumpana předvolebním shromážděníV sobotu a první den Republikánského národního konventu v Milwaukee.

 

Trump v posledních týdnech prohlásil, že hledá kandidáta, který by mu mohl pomoci ke zvolení a „odvést fantastickou práci jako prezident“ po jeho druhém čtyřletém funkčním období.

 

Vance, 39 let, má pestrý příběh. Mladší senátor z Ohia a vycházející republikánská hvězda získal v roce 2016 na významu svými nejprodávanějšími memoáry Hillbilly Elegy, o dospívání v chudobě se svou drogově závislou matkou, kterou hraje Glenn Close ve filmu založeném na knize. Získal stipendium na právnické fakultě Yaleovy univerzity a v roce 2022

získal s Trumpovou podporou senátorské křeslo.

 

Vance, rizikový kapitalista, by mohl pomoci Trumpově kampani získat velké peníze, aby dohnal demokratické získávání finančních prostředků. Minulý měsíc, on pomáhal jako ordinovat sbírka v Silicon Valley v hodnotě 12 milionů dolarů pořádaná židovským technologickým podnikatelemDavid SacksSacks zpočátku podporoval floridského gubernátora Rona DeSantise na post prezidenta a moderoval jeho závadné zahájení kampaně na sociální platformě X, dříve známé jako Twitter.

 

Jak by mohl Vance apelovat – nebo odpuzovat – na americké Židy?

 

Vance se hlásí k Trumpovu izolacionistickému světonázoru a mohl by oslovit voliče, kteří sdílejí jeho dělnické kořeny v některých základních bitevních státech. Je také blízkým přítelem Donalda Trumpa mladšího, který lobboval za jeho kandidaturu. A zároveň to naznačuje, že Trump se rozhodl uchlácholit izolacionistickou základnu „America First“ před přijetím tradičnějšího republikánského zahraničněpolitického přístupu, pokud jde o Izrael a Ukrajinu. Znovu to také vyvolá obavy z podpory Trumpovy kampaně ze strany křesťanských nacionalistů a lidí, kteří zastávají antisemitské názory.

 

Bez ohledu na Trumpovu volbu se očekává, že američtí Židé budou v drtivé většině hlasovat pro demokrata, jako tomu bylo historicky.

 

https://forward.com/news/632208/trump-vp-pick-jd-vance-rnc-israel-gaza-antisemitism/

 

The Jerusalem Post píše:

 

Židovská skupina GOP podporuje Trumpova kandidáta na viceprezidenta J.D. Vance – obránce 6. ledna, zastánce křesťanského Izraele

 

Během cesty do Izraele v roce 2022 vedené Konferencí konzervativní politické akce (CPAC) Vance řekl Post, že bude „stejně silným zastáncem americko-izraelských vztahů jako kdokoli jiný“.

 

Republikánská židovská koalice (RJC) vítá senátora z Ohia J.D. Vance, „nadšeně“ vítán na lístku bývalého prezidenta Donalda Trumpa, uvedli předseda RJC senátor Norm Coleman a generální ředitel Matt Brooks v prohlášení krátce poté, co Trump oznámil svého kandidáta…

 

(https://m.jpost.com/american-politics/article-810459)

 

JD Vance je 1,70 m vysoký. Donald Trump je vysoký 1,90 m. Najděte chybu… je snad Vance na stejné podlaze…? Nebo je jeden z nich dvojník…🤔 lze v dnešní době také generovat UI…

https://t.me/absurdnisvet/76246

 

 

📌16. července 2024: 🇷🇺🇺🇸 SERGEJ LAVROV A MARIA ZAKHAROVA PŘIJELI DO NEW YORKU, ABY SE ZÚČASTNILI AKCÍ V SOUVISLOSTI S RUSKÝM PŘEDSEDNICTVÍM V RADĚ BEZPEČNOSTI OSN!!!

https://t.me/absurdnisvet/76248

https://t.me/absurdnisvet/76249

 

 

📌16. července 2024: BREAKING – „EVAKUOVAT NYNÍ“ – Pohotovostní služby nařídily evakuaci pro části Nashvillu, Illinois, kvůli „hrozícímu“ selhání přehrady po varování před bleskovými záplavami NWS @InsiderPaper

https://t.me/absurdnisvet/76250

 

 

📌16. července 2024: BREAKING – VAROVÁNÍ PŘED TORNÁDEM NA LETIŠTI IOWA – USA ⚠️   https://t.me/absurdnisvet/76251

https://t.me/absurdnisvet/76252

https://t.me/absurdnisvet/76253

 

 

📌🌋16. července 2024: MASIVNÍ ERUPCE ETNY, SICÍLIE, ITÁLIE, 15. července 2024

https://t.me/absurdnisvet/76254

https://t.me/absurdnisvet/76255

https://t.me/absurdnisvet/76256

 

 

📌🌪16. července 2024: CENTRUM TORONTA V KANADĚ

https://t.me/absurdnisvet/76257

 

 

📌🔥🔥🔥16. července 2024: 🇹🇷 TURECKo (15. 7. 2024)

 

Lesní požár vypukl ve vesnici Saraycık poblíž přehrady Bayramiç v okrese Bayramiç v Çanakkale.

https://t.me/absurdnisvet/76258

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️💉🎚️16. července 2024: VOLNÝbloG, Jana Černeková: PROF. SÖNNICHSEN A INICIATIVA POŽADUJÍ: E-OČKOVACÍ CERTIFIKÁTY MUSÍ PRYČ! ÚDAJE O OČKOVÁNÍ NEJSOU ZÁLEŽITOSTÍ VLÁDY:

 

Osobní údaje o očkování občanů v rukou federální vlády: Roky Corony ukázaly, kam to povede. Prof. Dr. Andreas Sönnichsen a Vědecká iniciativa pro zdraví pro Rakousko napsali otevřený dopis členům parlamentu a zemskému parlamentu, ve kterém jasně říkají: Personalizované zdravotní údaje nejsou záležitostí vlády. Autoři uvádějí, že zde nemůže jít o zdraví jednotlivých lidí a kladou na politiky jasné požadavky.

 

Prohlášení Vědecké iniciativy pro zdraví pro Rakousko:

 

OTEVŘENÝ DOPIS ČLENŮM PARLAMENTU A ZEMSKÝM PARLAMENTŮM

👉Nyní, krátce před letní přestávkou, rakouská vláda rozhodla, že každý občan je nyní povinen sdělit své osobní zdravotní údaje ministru zdravotnictví a dalším úřadům

 

S e-očkovacím průkazem a s ním spojeným centrálním registrem očkování by se nyní měly shromažďovat očkování a takzvané „informace související s očkováním“ každé jednotlivé osoby a centrálně zpřístupňovat úřadům podle jména. – Z hlediska ochrany údajů je to každopádně fiasko.

 

Ale jako lékaři a vědci si také klademe otázku: Jaký smysl by mohl mít centrální registr očkování s osobními údaji všech očkovaných v rukou vlády?

 

Protože nemůže jít o zdraví jednotlivých lidí. Ministr zdravotnictví ani další členové vlády či správní úředníci za to nenesou odpovědnost. Protože nejsou schopni posoudit, která léčba – včetně kterého očkování – by mohla být pro jednotlivou osobu užitečná nebo škodlivá.

 

PROČ TEDY CHCE VLÁDA SBÍRAT NEANONYMIZOVANÁ DATA O OČKOVÁNÍ?

Odůvodnění zavedení e-očkovacího průkazu si můžete přečíst na vládním webu. To má mimo jiné pomoci

 

👉zaznamenávat přesné míry proočkovanosti a „potenciální mezery v očkování“

👉 „Pokud je to nutné, umožněte úřadům přijmout nezbytná opatření rychleji a potenciálně cílenějším způsobem… (a) lépe chránit a poskytovat lepší péči zranitelným skupinám obyvatelstva“

👉Dalším cílem je „dodržení závazků sledovat mezinárodní cíle eliminace a vymýcení“.

Míru proočkovanosti a mezery v očkování však lze odvodit z anonymizovaného registru očkování a na základě anonymizovaných údajů lze také zahájit cílené očkovací kampaně k odstranění mezer v očkování a dodržení mezinárodních cílů.

 

ŽÁDÁME O ODPOVĚDI NA NÁSLEDUJÍCÍ OTÁZKY:

 

👉Jak přesně chce ministerstvo zdravotnictví na takovou proočkovanost a proočkovanost reagovat, pokud to vyžaduje evidování osobních údajů jednotlivých občanů? Které kroky jsou myslitelné a jak konkrétně ovlivňují jednotlivce?

 

👉Co by takový „ incident“ mohl být? O jakých opatřeních vláda uvažuje? Jak definuje „zranitelné populace“? A jak přesně to má být „chráněno“ v souvislosti s osobními údaji v centrálním registru očkování?

 

👉Jaká opatření byla přijata, aby e-očkovací průkaz nebyl zneužit k vynucení povinného očkování nebo „jen“ jako prostředek nátlaku na očkování? (Je možné si např. představit, že instituce sociálního zabezpečení mohou zvýšit příspěvky při nedodržení „doporučených“ očkování, omezení přístupu do veřejných institucí (vysoké školy!) při neúplném očkovacím průkazu, snížení sociální pomoci atd.)

 

👉Jak hodlá vláda do budoucna řešit mezinárodní požadavky, například ze strany WHO? Mělo by e-očkovací osvědčení snad vůbec sloužit k vymáhání požadavků na očkování předepsaných WHO?

 

👉Jak se vláda dívá na neslučitelnost e-očkovacího průkazu s článkem 21 GDPR? „Subjekt údajů má právo z důvodů týkajících se jeho konkrétní situace kdykoli vznést námitku proti zpracování osobních údajů, které se ho týkají, bod odůvodnění 53 GDPR („…osobní údaje, které si zaslouží větší ochranu, by měly pouze“ zpracovávány pro účely související se zdravím, je-li to nezbytné k dosažení těchto účelů v zájmu jednotlivých fyzických osob a společnosti jako celku.“) zde lze jen stěží zmiňovat, pokud nenastane stav nouze. Předávání osobních zdravotních údajů vládě a úřadům jistě nemá žádné opodstatnění.

 

E-OČKOVACÍ PRŮKAZ ZE ZDRAVOTNÍHO HLEDISKA ZBYTEČNÝ

 

👉Digitalizace se stala velkým byznysem a ne vše, co přináší, je v zájmu lidí, kteří ji musí používat. Přesně to platí například pro e-očkovací průkaz.

 

👉Ze zdravotního hlediska není povinná účast v centrálním registru očkování nutná a může být i škodlivá. To je, když jsou lidé pod nátlakem nebo nuceni podstoupit očkování, které jim neprospívá, ale může je dokonce potenciálně poškodit. Mnoho nyní uznávaných (a nezaznamenaných) poranění způsobených korona vakcínami je pro nás dostatečně varovné.

 

POŽADUJEME PROTO ❗️❗️❗️❗️❗️❗️

 

👉 Potvrzení o elektronickém očkování ano – ale pouze dobrovolné❗️❗️❗️

Zákonná povinnost zúčastnit se e-očkovací průkazky musí být okamžitě odvolána❗️❗️❗️

Každý člověk musí mít i nadále možnost se sám rozhodnout, jakou lékařskou péči dostane a jaké zdravotní informace zpřístupní státu❗️❗️❗️

 

👉 Personalizované zdravotní údaje, které nejsou v rukou vlády❗️❗️❗️

Digitální potvrzení o očkování nesmí být za žádných okolností svěřeno vládě❗️❗️❗️

Možnosti zneužití jsou příliš velké❗️❗️❗️

Místo toho by údaje (podobně jako ELGA) měly být přístupné pouze poskytovatelům zdravotních služeb a samotným pacientům, a to při respektování ochrany údajů❗️❗️❗️

 

👉 Pouze anonymizovaný registr očkování❗️❗️❗️

K vytváření statistik nejsou potřeba žádné personalizované údaje❗️❗️❗️

Pokud vznikne centrální registr očkování, bude se tak dít pouze s anonymizovanými údaji, které neumožňují činit žádné závěry o jednotlivcích❗️❗️❗️

 

https://volnyblog.news/prof-sonnichsen-a-iniciativa-pozaduji-e-ockovaci-certifikaty-musi-pryc-udaje-o-ockovani-nejsou-zalezitosti-vlady/

 

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️16. července 2024: VOLNÝbloG, Jana Černeková: Důsledek BERGOGLIOVY TRANSFORMACE CÍRKVE SKRZE FS – NEPLATNOST LITURGIE:

Převzato: https://vkpatriarhat.org/cz/?p=52122

 

Církev má dvě stránky, obě založil Kristus, a to viditelnou i neviditelnou – tedy duchovní. Podstatná je stránka duchovní. Znamená vnitřní spojení s Kristem skrze apoštolskou víru. Ke spáse nestačí být pouze členem viditelné struktury církve.

 

Toto video je možné zhlédnout i zde: 

https://bandera-de-cristo.wistia.com/medias/x5cwwhu4oi  
https://rumble.com/v56i4z1-dsledek.html    
https://cos.tv/videos/play/54048140486808576   
https://youtu.be/VgdJsveXOEk   

 

SVÁTOSTI BISKUPA ČI KNĚZE APOSTATY JSOU NEPLATNÉ PROTO, ŽE:

 

👉1) není v Kristově církvi a není spojen s Kristem

👉2) nemá Kristova Ducha a bez Ducha svatého svátosti neexistují.

 

👉Na biskupa a kněze, který je v jednotě s apostatou Bergogliem, dopadá Boží anathema, to je vyloučení z tajemného těla Kristova.

👉Takový už není členem Kristovy církve. Zůstává jen v zevnější církevní organizaci, která se dnes už neprávem nazývá KATOLICKOU CÍRKVÍ.

👉Tento apostata už ve mši svaté neplatně konsekruje.

 

Bergogliova církev není církví Kristovou a jako mimo Kristovu církev není spásy, tak ani mimo Kristovu církev nepůsobí svátosti. Extra Ecclesiam nulla salus (nulla Sacramentum).

 

JSOU HEREZE, KTERÉ SICE NARUŠUJÍ KATOLICKOU DOKTRÍNU, ALE NE SAMU PODSTATU KŘESŤANSTVÍ.

Takové hereze nezpůsobují apostazi. Jsou však hereze věroučné a morální, které porušují samu podstatu křesťanství, například porušení víry v božství nebo lidství Ježíše Krista či porušení víry v Nejsvětější Trojici, a 👉 patří mezi ně i žehnání homosexuality, intronizace Pačamamy, zasvěcení se satanu

👉Tyto hereze, pokud je někdo zastává a učí, způsobují apostazi – vyloučení z Kristovy církve.

 

Pravověrný kněz je služebníkem a zástupcem Kristovým (1Kor 1,4; 2Kor 5,20), alter Christos, a to především při konsekraci a při absoluci, tedy při udělování odpuštění hříchů. Podřizuje se vůli Krista a je s ní sjednocen.

 

Každý kněz vnitřně sjednocený s Fiducia supplicans už není v Kristově církvi. Bergoglio zneužitou papežskou autoritou transformoval katolickou církev na anticírkev New Age. Stalo se to 18. prosince 2023 vydáním deklarace 👉 Fiducia supplicans.

 

Ježíš na kříži zemřel za naše hříchy. Liturgie je zpřítomněním Kristovy výkupné oběti na kříži. Kněz při konsekraci pronáší Kristova slova: 👉 „Toto je moje krev, která se prolévá za vás… na odpuštění hříchů.“

 

Bergoglio však legalizuje jeden z nejtěžších hříchů. Tím zároveň nedovoluje konat spasitelné pokání, i když o něm pateticky mluví.

Kněz, který je sjednocen se sodomským antievangeliem, nemůže platně konsekrovat.

 

👉Ježíš v den svého vzkříšení řekl apoštolům: „Hlásejte pokání na odpuštění hříchů.“ BERGOGLIO ALE HŘÍCH I POKÁNÍ BOJKOTUJE.

 

👉Falešný papež se v Kanadě precedentně zasvětil satanu pod vedením čaroděje. Tím veřejně vyjevil, že nemůže být hlavou Kristovy církve.

 

👉Apostata je větví odřezanou od kmene, jímž je Kristus. Hříšník je pouze suchou, mrtvou větví, ale prozatím spojenou s kmenem. Proto jeho svátosti jsou platné (ex opere operato). Apostata se však od Krista oddělil a slouží antikristu. 👉Přijetím sodomského antievangelia se Krista zřekl. Takový biskup a kněz při udělování tzv. svátostí už není služebníkem ani zástupcem Krista, ale je služebníkem a zástupcem antikrista.

 

👉Všichni biskupové a kněží v církevní struktuře se 18. prosince 2023 dostali Bergogliovou transformací církve pod vládu jeho sekty. Po celém světě je však mnoho biskupů a kněží, kteří nesouhlasí s Jorge Bergogliem a jeho sektou.

 

👉Arcibiskup Carlo Maria Viganò ve svém prohlášení z 28. června 2024 uvádí: „Jsem přesvědčen, že mezi biskupy a kněžími je mnoho těch, kteří zažili, a ještě dnes prožívají nesnesitelný vnitřní konflikt. Jsou rozpolceni mezi tím, co od nich požaduje Kristus Velekněz – a oni to dobře vědí –, a tím, k čemu je násilně, vydíráním a hrozbami nutí ten, kdo se prezentuje jako římský biskup. Dnes je pro nás pastýře více než kdy jindy nutné, abychom se probudili ze spánku: Hora est iam nos de somno surgere (Ř 13,11). Naše zodpovědnost před Bohem, církví a dušemi od nás vyžaduje, abychom jednoznačně odsoudili všechny omyly a odchylky, které jsme už příliš dlouho tolerovali, protože nás nebude soudit ani Bergoglio, ani svět, ale náš Pán Ježíš Kristus. 👉 Budeme se Mu zodpovídat za každou duši ztracenou pro naši nedbalost; za každý hřích, jehož se dopustila naší vinou; za každé pohoršení, na něž jsme mlčeli z falešné opatrnosti, z touhy po klidném životě, či kvůli vlastní spoluvině❗️❗️❗️

 

👉 Je třeba se co nejdříve sjednotit a s celými diecézemi se oddělit od Bergogliovy sekty! 

V Bergogliově anticírkvi liturgie ztratila smysl, a navíc má opačný účinek. Katolíci jsou udržováni v určité setrvačnosti, aby si takzvaně plnili svou nedělní povinnost, a tak jsou vtahováni pod anathemu a temnotu prokletí (Gal 1,8-9).

Pro věřícího je proto lépe, aby takové liturgie už nenavštěvoval; jsou k jeho duchovní škodě.

Biskupové a kněží, kteří nesouhlasí s Bergogliem, ale zůstávají v Bergogliově struktuře, budou dřív nebo později donuceni, tedy duchovně zlomeni, aby nakonec žehnali hříchu sodomie. Když se těžkému hříchu, jak stanoví Fiducia supplicans, žehná, liturgie v této struktuře úplně ztratila smysl.

 

Každý kněz, diecézní nebo řeholní, ať už je dominikán, františkán, či člen bratrstva sv. Pia či sv. Petra, i každý biskup, ať je diecézní, nebo pomocný, či emerita, pokud tvoří vnitřní jednotu s Jorgem Bergogliem a jeho Fiducia supplicans, je pod Boží anathemou (Gal 1,8-9) a konsekruje neplatně ❗️❗️❗️

 

https://volnyblog.news/dusledek-bergogliovy-transformace-cirkve-skrze-fs-neplatnost-liturgie/

 

 

📌16. července 2024: 💢 PŘELIDNĚNÍ JE LEŽ❗️❗️❗️ 8 MILIARD LIDÍ A NEW YORK V JEDNOM POHLEDU

https://t.me/absurdnisvet/76259

 

 

📌16. července 2024: 💥 ELON MUSK REAGUJE NA PŘÍSPĚVEK NAOMI SEIBT TÝKAJÍCÍ SE SEBASTIANA HOTZE: „Někdo, kdo si přeje smrt vedoucího kandidáta na amerického prezidenta a mě, je placen německou vládou? @Federal Chancellor/@Bundeskanzler, co to je?“

https://t.me/absurdnisvet/76260

 

 

📌16. července 2024: ❗️❗️❗️ MASIVNÍ PROPOUŠTĚNÍ. PRÝ KVŮLI EKOLOGII. VE SKUTEČNOSTI JEN KVŮLI TOMU, ABY EVROPSKÝ LID ZCHUDL A ZESLÁBL.

(https://t.me/sobestacnost a_neutralita/64)

 

Hovoří se až o 282 tisících zaměstnancích, kteří by mohli koncern opustit, a to pouze v koncernu samotném. Kolik zaměstnanců bude propuštěno navazujícími subdodavateli není známo. Odhady uvádějí přes jeden milion zaměstnanců.

 

K nejohroženějším lokalitám má patřit závod v Bruselu, který spadá pod koncernovou značku Audi. Nejasný je ale i dlouhodobý plán pro budoucnost závodu Škody ve Vrchlabí, který zhotovuje hlavně převodovky. Ty nacházejí uplatnění ve vozech se spalovacím motorem, ovšem ne v těch čistě elektrických. Stávající legislativa Evropské unie počítá s úplným zákazem prodeje spalovacích vozů po roce 2035.

☝️☝️

Aby zdravý rozum zůstal zdravý | Volme jinak

⚪️🔴🔵 SOBĚSTAČNOST A NEUTRALITA (https://t.me/sobestacnost_a_neutralita)

https://t.me/absurdnisvet/76262

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 16.07.2024“:

➡️☭☆ Vladimir Putin řídí Lada Aura. Nové záběry

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Nejméně 15 lidí bylo hospitalizováno s otravou z ubytovny na severu Moskvy.

Rospotrebnadzor zahájil vyšetřování epidemie všichni, kteří byli otráveni, jedli shawarmu v nedalekém zařízení. IC tam přijel na kontrolu (soudě podle videa, majitelé tam nebyli a zámky se musely přeříznout).

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Posádka Uragan MLRS zasáhla nepřátelské pevnosti na pravém břehu Dněpru

📍 Směr Kakhovka

Palbu Hurricanů upravovaly průzkumné posádky UAV. Souhra proudových stíhaček a operátorů dronů umožňuje rychle zasáhnout cíle s minimálním množstvím munice.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ ❗️Objevil se kompletní seznam vojáků zabitých ve speciální vojenské operaci na Ukrajině. Každý se s ní může seznámit a najít svého příbuzného mezi mrtvými.

Seznam není falešný a je aktualizován každý den, obsahuje i informace o zmizelých a hledají se.

Pro usnadnění vyhledávání byly přidány všechny regiony.

2022-2024dead.rf (http://t.me/+zclDfTwy069iYzIy)

➡️☭☆ Vstup do 14 osad regionu Belgorod bude od 23. července kvůli složité provozní situaci omezen pouze dospělým mužům. Oznámil to Gladkov.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Často mně náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin 3 dny, nebo týden!!! Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ  TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

Důsledek Bergogliovy transformace církve skrze FS – neplatnost liturgie

 

Převzato:https://vkpatriarhat.org/cz/?p=52122

8. 7. 2024

Církev má dvě stránky, obě založil Kristus, a to viditelnou i neviditelnou – tedy duchovní. Podstatná je stránka duchovní. Znamená vnitřní spojení s Kristem skrze apoštolskou víru. Ke spáse nestačí být pouze členem viditelné struktury církve.

Toto video je možné zhlédnout i zde: https://bandera-de-cristo.wistia.com/medias/x5cwwhu4oi  
https://rumble.com/v56i4z1-dsledek.html   
https://cos.tv/videos/play/54048140486808576   
https://youtu.be/VgdJsveXOEk   

Svátosti biskupa či kněze apostaty jsou neplatné proto, že 1) není v Kristově církvi a není spojen s Kristem, a 2) nemá Kristova Ducha a bez Ducha svatého svátosti neexistují.

Na biskupa a kněze, který je v jednotě s apostatou Bergogliem, dopadá Boží anathema, to je vyloučení z tajemného těla Kristova. Takový už není členem Kristovy církve. Zůstává jen v zevnější církevní organizaci, která se dnes už neprávem nazývá katolickou církví. Tento apostata už ve mši svaté neplatně konsekruje.

Bergogliova církev není církví Kristovou a jako mimo Kristovu církev není spásy, tak ani mimo Kristovu církev nepůsobí svátosti. Extra Ecclesiam nulla salus (nulla Sacramentum).

Jsou hereze, které sice narušují katolickou doktrínu, ale ne samu podstatu křesťanství. Takové hereze nezpůsobují apostazi. Jsou však hereze věroučné a morální, které porušují samu podstatu křesťanství, například porušení víry v božství nebo lidství Ježíše Krista či porušení víry v Nejsvětější Trojici, a patří mezi ně i žehnání homosexuality, intronizace Pačamamy, zasvěcení se satanu… Tyto hereze, pokud je někdo zastává a učí, způsobují apostazi – vyloučení z Kristovy církve.

Pravověrný kněz je služebníkem a zástupcem Kristovým (1Kor 1,4; 2Kor 5,20), alter Christos, a to především při konsekraci a při absoluci, tedy při udělování odpuštění hříchů. Podřizuje se vůli Krista a je s ní sjednocen.

Každý kněz vnitřně sjednocený s Fiducia supplicans už není v Kristově církvi. Bergoglio zneužitou papežskou autoritou transformoval katolickou církev na anticírkev New Age. Stalo se to 18. prosince 2023 vydáním deklarace Fiducia supplicans.

Ježíš na kříži zemřel za naše hříchy. Liturgie je zpřítomněním Kristovy výkupné oběti na kříži. Kněz při konsekraci pronáší Kristova slova: „Toto je moje krev, která se prolévá za vás… na odpuštění hříchů.“

Bergoglio však legalizuje jeden z nejtěžších hříchů. Tím zároveň nedovoluje konat spasitelné pokání, i když o něm pateticky mluví. Kněz, který je sjednocen se sodomským antievangeliem, nemůže platně konsekrovat.

Ježíš v den svého vzkříšení řekl apoštolům: „Hlásejte pokání na odpuštění hříchů.“ Bergoglio ale hřích i pokání bojkotuje.

Falešný papež se v Kanadě precedentně zasvětil satanu pod vedením čaroděje. Tím veřejně vyjevil, že nemůže být hlavou Kristovy církve.

Apostata je větví odřezanou od kmene, jímž je Kristus. Hříšník je pouze suchou, mrtvou větví, ale prozatím spojenou s kmenem. Proto jeho svátosti jsou platné (ex opere operato). Apostata se však od Krista oddělil a slouží antikristu. Přijetím sodomského antievangelia se Krista zřekl. Takový biskup a kněz při udělování tzv. svátostí už není služebníkem ani zástupcem Krista, ale je služebníkem a zástupcem antikrista.

Všichni biskupové a kněží v církevní struktuře se 18. prosince 2023 dostali Bergogliovou transformací církve pod vládu jeho sekty. Po celém světě je však mnoho biskupů a kněží, kteří nesouhlasí s Jorge Bergogliem a jeho sektou.

Arcibiskup Carlo Maria Viganò ve svém prohlášení z 28. června 2024 uvádí: „Jsem přesvědčen, že mezi biskupy a kněžími je mnoho těch, kteří zažili a ještě dnes prožívají nesnesitelný vnitřní konflikt. Jsou rozpolceni mezi tím, co od nich požaduje Kristus Velekněz – a oni to dobře vědí –, a tím, k čemu je násilně, vydíráním a hrozbami nutí ten, kdo se prezentuje jako římský biskup. Dnes je pro nás pastýře více než kdy jindy nutné, abychom se probudili ze spánku: Hora est iam nos de somno surgere (Ř 13,11). Naše zodpovědnost před Bohem, církví a dušemi od nás vyžaduje, abychom jednoznačně odsoudili všechny omyly a odchylky, které jsme už příliš dlouho tolerovali, protože nás nebude soudit ani Bergoglio, ani svět, ale náš Pán Ježíš Kristus. Budeme se Mu zodpovídat za každou duši ztracenou pro naši nedbalost; za každý hřích, jehož se dopustila naší vinou; za každé pohoršení, na něž jsme mlčeli z falešné opatrnosti, z touhy po klidném životě, či kvůli vlastní spoluvině.“

Je třeba se co nejdříve sjednotit a s celými diecézemi se oddělit od Bergogliovy sekty! V Bergogliově anticírkvi liturgie ztratila smysl, a navíc má opačný účinek. Katolíci jsou udržováni v určité setrvačnosti, aby si takzvaně plnili svou nedělní povinnost, a tak jsou vtahováni pod anathemu a temnotu prokletí (Gal 1,8-9). Pro věřícího je proto lépe, aby takové liturgie už nenavštěvoval; jsou k jeho duchovní škodě.

Biskupové a kněží, kteří nesouhlasí s Bergogliem, ale zůstávají v Bergogliově struktuře, budou dřív nebo později donuceni, tedy duchovně zlomeni, aby nakonec žehnali hříchu sodomie. Když se těžkému hříchu, jak stanoví Fiducia supplicans, žehná, liturgie v této struktuře úplně ztratila smysl.

Každý kněz, diecézní nebo řeholní, ať už je dominikán, františkán, či člen bratrstva sv. Pia či sv. Petra, i každý biskup, ať je diecézní, nebo pomocný, či emerita, pokud tvoří vnitřní jednotu s Jorgem Bergogliem a jeho Fiducia supplicans, je pod Boží anathemou (Gal 1,8-9) a konsekruje neplatně.

 

+ Eliáš

Patriarcha Byzantského katolického patriarchátu

+ Metoděj OSBMr                 + Timotej OSBMr

Biskupové sekretáři

 

ZDROJ:

https://vkpatriarhat.org/cz/?p=52122

 

 

Každá maličkost pomáhá, děkujeme všem, kteří částkami od 5Kč do 1000,- Kč měsíčně pomáhají našemu společnému boji proti cenzuře. Podpořit naši činnost můžete od 5 kč do libovolné částky na účet:
DĚKUJEME.
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“: 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
SWIFT: KOMBCZPP
DĚKUJEME 🌹👍🍀
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com

Prof. Sönnichsen a iniciativa požadují: e-očkovací certifikáty musí pryč! Údaje o očkování nejsou záležitostí vlády

CELÝ ČLÁNEK SI MŮŽETE POSLECHNOUT V AUDIO VERZI ZDE:

 

Osobní údaje o očkování občanů v rukou federální vlády: Roky Corony ukázaly, kam to povede. Prof. Dr. Andreas Sönnichsen a Vědecká iniciativa pro zdraví pro Rakousko napsali otevřený dopis členům parlamentu a zemskému parlamentu, ve kterém jasně říkají: Personalizované zdravotní údaje nejsou záležitostí vlády. Autoři uvádějí, že zde nemůže jít o zdraví jednotlivých lidí a kladou na politiky jasné požadavky.

Prohlášení Vědecké iniciativy pro zdraví pro Rakousko:

Otevřený dopis členům parlamentu a zemským parlamentům

Nyní, krátce před letní přestávkou, rakouská vláda rozhodla, že každý občan je nyní povinen sdělit své osobní zdravotní údaje ministru zdravotnictví a dalším úřadům . S e-očkovacím průkazem as ním spojeným centrálním registrem očkování by se nyní měly shromažďovat očkování a takzvané „informace související s očkováním“ každé jednotlivé osoby a centrálně zpřístupňovat úřadům podle jména. – Z hlediska ochrany údajů je to každopádně fiasko.

Ale jako lékaři a vědci si také klademe otázku: Jaký smysl by mohl mít centrální registr očkování s osobními údaji všech očkovaných v rukou vlády?

Protože nemůže jít o zdraví jednotlivých lidí. Ministr zdravotnictví ani další členové vlády či správní úředníci za to nenesou odpovědnost. Protože nejsou schopni posoudit, která léčba – včetně kterého očkování – by mohla být pro jednotlivou osobu užitečná nebo škodlivá.

Proč tedy chce vláda sbírat neanonymizovaná data o očkování?

Odůvodnění zavedení e-očkovacího průkazu si můžete přečíst na vládním webu. To má mimo jiné pomoci

  • zaznamenávat přesné míry proočkovanosti a „potenciální mezery v očkování“ a
  • „Pokud je to nutné, umožněte úřadům přijmout nezbytná opatření rychleji a potenciálně cílenějším způsobem… (a) lépe chránit a poskytovat lepší péči zranitelným skupinám obyvatelstva“
  • Dalším cílem je „dodržení závazků sledovat mezinárodní cíle eliminace a vymýcení“.

Míru proočkovanosti a mezery v očkování však lze odvodit z anonymizovaného registru očkování a na základě anonymizovaných údajů lze také zahájit cílené očkovací kampaně k odstranění mezer v očkování a dodržení mezinárodních cílů.

Žádáme o odpovědi na následující otázky:

  1. Jak přesně chce ministerstvo zdravotnictví na takovou proočkovanost a proočkovanost reagovat, pokud to vyžaduje evidování osobních údajů jednotlivých občanů? Které kroky jsou myslitelné a jak konkrétně ovlivňují jednotlivce?
  2. Co by takový „ incident “ mohl být? O jakých opatřeních vláda uvažuje? Jak definuje „zranitelné populace“? A jak přesně to má být „ chráněno “ v souvislosti s osobními údaji v centrálním registru očkování ?
  3. Jaká opatření byla přijata, aby e-očkovací průkaz nebyl zneužit k vynucení povinného očkování nebo „jen“ jako prostředek nátlaku na očkování ? (Je možné si např. představit, že instituce sociálního zabezpečení mohou zvýšit příspěvky při nedodržení „doporučených“ očkování, omezení přístupu do veřejných institucí (vysoké školy!) při neúplném očkovacím průkazu, snížení sociální pomoci atd. )
  4. Jak hodlá vláda do budoucna řešit mezinárodní požadavky, například ze strany WHO? Mělo by e-očkovací osvědčení snad vůbec sloužit k vymáhání požadavků na očkování předepsaných WHO?
  5. Jak se vláda dívá na neslučitelnost e-očkovacího průkazu s článkem 21 GDPR? „Subjekt údajů má právo z důvodů týkajících se jeho konkrétní situace kdykoli vznést námitku proti zpracování osobních údajů, které se ho týkají, bod odůvodnění 53 GDPR („…osobní údaje, které si zaslouží větší ochranu, by měly pouze „“. zpracovávány pro účely související se zdravím, je-li to nezbytné k dosažení těchto účelů v zájmu jednotlivých fyzických osob a společnosti jako celku.“) zde lze jen stěží zmiňovat, pokud nenastane stav nouze. Předávání osobních zdravotních údajů vládě a úřadům jistě nemá žádné opodstatnění.

e-očkovací průkaz ze zdravotního hlediska zbytečný

Digitalizace se stala velkým byznysem a ne vše, co přináší, je v zájmu lidí, kteří ji musí používat. Přesně to platí například pro e-očkovací průkaz.

Ze zdravotního hlediska není povinná účast v centrálním registru očkování nutná a může být i škodlivá. To je, když jsou lidé pod nátlakem nebo nuceni podstoupit očkování , které jim neprospívá, ale může je dokonce potenciálně poškodit. Mnoho nyní uznávaných (a nezaznamenaných) poranění způsobených korona vakcínami je pro nás dostatečně varovné.

Požadujeme proto:

  • potvrzení o elektronickém očkování ano – ale pouze dobrovolné. Zákonná povinnost zúčastnit se e-očkovací průkazky musí být okamžitě odvolána. Každý člověk musí mít i nadále možnost se sám rozhodnout, jakou lékařskou péči dostane a jaké zdravotní informace zpřístupní státu.
  • Personalizované zdravotní údaje, které nejsou v rukou vlády: Digitální potvrzení o očkování nesmí být za žádných okolností svěřeno vládě. Možnosti zneužití jsou příliš velké. Místo toho by údaje (podobně jako ELGA) měly být přístupné pouze poskytovatelům zdravotních služeb a samotným pacientům, a to při respektování ochrany údajů.
  • Pouze anonymizovaný registr očkování: K vytváření statistik nejsou potřeba žádné personalizované údaje. Pokud vznikne centrální registr očkování, bude se tak dít pouze s anonymizovanými údaji, které neumožňují činit žádné závěry o jednotlivcích.

 

 

Každá maličkost pomáhá, děkujeme všem, kteří částkami od 5Kč do 1000,- Kč měsíčně pomáhají našemu společnému boji proti cenzuře. Podpořit naši činnost můžete od 5 kč do libovolné částky na účet:
DĚKUJEME.
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“: 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
SWIFT: KOMBCZPP
DĚKUJEME 🌹👍🍀
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com

16.07.2024: ODPOLEDNÍ ZPRÁVY, ČLEN PODZEMÍ LEBEDĚV: OZBROJENÉ SÍLY UKRAJINY STŘÍLEJÍ TY, KTEŘÍ SE SNAŽÍ VZDÁT

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️16.07.2024, Times Of India, Roman Kirsch: NOVÝ DŮKAZ PROTI AMERICKÝM TAJNÝM SLUŽBÁM; ODSTŘELOVAČ VIDĚL ÚTOČNÍKA NA TRUMPA, ALE „NEUDĚLAL NIC„.

 

https://youtu.be/fMckzRfFkS8?si=8ZkE9ey9k4EnAPnv

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️16.07.2024, Times Of India, Roman Kirsch: „ŠÉF UKRAJINSKÉ ARMÁDY (SYRSKIJ) JE PŘIPRAVEN SE VZDÁT“: VELKÉ PROHLÁŠENÍ UKRAJINSKÉ ZÁKONODÁRKYNĚ. V DOBĚ, KDY RUSKO NA BOJIŠTÍCH SRÁŽÍ KYJEV NA KOLENA

 

Vzpoura v Kyjevské armádě?

 

https://youtu.be/bmd_8GTUA20?si=4NBxvQTVxnEu96DS

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️16.07.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: ZELENSKYJ „ODHAZUJE“ BIDENA A LÁKÁ TRUMPA? VELKÝ UKRAJINSKÝ POSUN K REPUBLIKÁNŮM?

https://youtu.be/hN5Fo7dP47s?si=4XQTXFT6LrLf8Nxh

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️16.07.2024, Times Of India, Roman Kirsch: HÚTIJŠTÍ REBELOVÉ BUDOU CÍLIT NA JADERNÁ ZAŘÍZENÍ VE SPOJENÝCH STÁTECH? MRAZIVÉ ODHALENÍ „RAKETY SE JIŽ VYRÁBĚJÍ“ OD JEMENSKÉHO HNUTÍ ANDAR ALLÁH

 

https://youtu.be/mtBXFTjycrk?si=EZr-_VGeKIH0dMD-

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️16.07.2024, Times Of India, Roman Kirsch: PUTINOVI MUŽI ZABILI 1.900 UKRAJINSKÝCH VOJÁKŮ ZA JEDINÝ DEN; PODÍVEJTE SE, JAK BRITSKÉ DĚLO „POLYKÁ PRACH“ NA BOJIŠTI V DONĚCKÉ OBLASTI

 

https://youtu.be/vJA8oEET3lY?si=6VXnmCyXiIopfG8g

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️16.07.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: ÚTOK NA TRUMPA: USA OBVINĚNY Z FINANCOVÁNÍ POKUSU O ZAVRAŽDĚNÍ SVÉHO ARCINEPŘÍTELE PUTINA

 

Opravdu Spojené státy financovali Ukrajinu, aby zabili Putina??? Snažil se Kyjev zavraždit Putina za pomoci Washingtonu? ((To už je léta do očí bijící, přece!!!))

 

https://youtu.be/bgdYBBFHOc8?si=R6F34yrQaddrN_da

 

 

 

📌16. července 2024, 8:59: ČTYŘI LIDÉ ZRANĚNI PŘI ÚTOKU NA ŠEBEKINA:

 

Nejméně čtyři lidé byli zraněni v důsledku dělostřeleckého ostřelování oblasti Belgorod, uvedl gubernátor Vjačeslav Gladkov.

 

Ráno 16. července se vesnice Novaja Tavolžanka a Šebekino staly terčem útoku. Tři obyvatelé posledně jmenovaného utrpěli různá zranění: jeden muž měl střepinu na noze, druhý měl pronikavou ránu do hrudníku a třetí měl tříštivou zlomeninu čelisti. Všechny oběti jsou v nemocnici.

 

Další muž byl zraněn při ostřelování Novaja Tavolžanka, byla mu diagnostikována šrapnelová poranění bederní oblasti, ale i paží a nohou.

 

Několik oblastí v Šebekinu zůstalo bez elektřiny, protože energetické zařízení bylo poškozeno. Poškozeny byly dva bytové domy a pět soukromých domů, zničena byla garáž obecního ústavu, poškozeno bylo celkem 12 aut.

 

https://www.vesti.ru/article/4048646

 

 

📌16. července 2024, 10:37, PESKOV: POLITICKÉ NÁSILÍ VE SPOJENÝCH STÁTECH ZNEPOKOJUJE CELÝ SVĚT:

 

Násilí během prezidentské volební kampaně ve Spojených státech vyvolalo podle Kremlu obavy po celém světě.

 

Tiskový tajemník prezidenta Ruské federace Dmitrij Peskov v komentáři k situaci s pokusem o atentát na Donalda Trumpa připomněl, že americká ekonomika je největší na světě a na obranu se ve Spojených státech vynakládají „šílené peníze“ – více než v jiných zemích dohromady.

 

„Samozřejmě, když v takové zemi začne během volební kampaně převládat násilí na domácí politické scéně, pak je to věc znepokojení celého světa, včetně Ruska,“ řekl mluvčí Kremlu televizi Zvezda.

 

Pokus o atentát na bývalého amerického prezidenta Donalda Trumpa byl spáchán během jeho předvolebního projevu v Pensylvánii. Dvacetiletý Thomas Matthew Crookes zahájil palbu na účastníky demonstrace i na samotného Trumpa ze střechy nedaleké budovy. V důsledku toho zemřel jeden člověk, další účastník akce byl zraněn a Donald Trump byl zraněn do ucha. Útočník byl zlikvidován opětovanou palbou bezpečnostního personálu. Vyšetřování incidentu probíhá.

 

  1. července byl Donald Trump oficiálně nominován jako republikánský prezidentský kandidát na stranickém sjezdu v Milwaukee.

 

https://www.vesti.ru/article/4048853

 

 

📌16. července 2024, 8:29, ČLEN PODZEMÍ LEBEDĚV: OZBROJENÉ SÍLY UKRAJINY STŘÍLEJÍ TY, KTEŘÍ SE SNAŽÍ VZDÁT:

 

Ukrajinští nacionalisté chladnokrevně zasahují proti kolegům, kteří se chtějí vzdát. Řekl to koordinátor mykolajivského metra.

 

Jeho slova citovala agentura RIA Novosti. Podle Sergeje Lebeděva ozbrojenci Ozbrojených sil Ukrajiny střílejí zrádce na místě. V důsledku toho jsou vojáci nuceni bojovat, dokud neztratí puls.

 

„Byla provedena očista Rabotina. Banderovci drželi zbytky osady kleštěmi. Seděli bez zásob, ale nedovolili nikomu, aby se vzdal,“ citoval své kolegy.

 

Vesnici v Záporožské oblasti osvobodila ruská armáda v polovině května. Kontrolu nad osadou nastolili bojovníci Dněprské skupiny.

 

Jednotky ozbrojených sil Ukrajiny ustoupily na sever během aktivních útočných operací spojeneckých sil.

 

https://www.vesti.ru/article/4048605

 

 

📌16. července 2024, 10:32, PESKOV: MUSÍME POCHOPIT, CO ZELENSKYJ MYSLÍ MÍROVÝM SUMMITEM:

 

Kreml komentoval další slovní obrat Volodymyra Zelenského. Ukrajinský vůdce den předtím oznámil potřebu pozvat ruské zástupce na druhý „mírový summit“.

 

Podle Dmitrije Peskova musíte nejprve pochopit, co měl prezident Nezaležnaja na mysli. V tomto ohledu nemá smysl nyní diskutovat o prohlášení loutky Západu.

 

„Švýcarský summit o Ukrajině nebyl vůbec pokojný. Proto musíme nejprve pochopit, co tím myslí,“ řekl tiskový mluvčí televizní stanici Zvezda.

 

Ve dnech 15. a 16. června se v Bürgenstocku konal takzvaný Zelenského mírový summit. Zúčastnili se ho zástupci 92 států.

 

Setkání rusofobů bylo ignorováno velkými zeměmi v Asii a Latinské Americe. Neúspěch summitu uznali i v Kyjevě.

 

https://www.vesti.ru/article/4048852

 

 

📌16. července 2024, 11: 40, PESKOV: POKUSY ZÁPADU ZMOCNIT SE RUSKÝCH AKTIV ZNEPOKOJUJÍ DALŠÍ ZEMĚ:

 

Mezinárodní finanční systém je vážně poškozen západními pokusy o konfiskaci ruských aktiv. Opět to uvedl tiskový tajemník prezidenta Dmitrij Peskov.

 

Takto se oficiální zástupce Kremlu vyjádřil k publikacím o možných krocích Saúdské Arábie v případě krádeže majetku Moskvy.“

 

„Mluvili jsme o tom už dávno. Pokusy o vyvlastnění našich aktiv tak či onak povedou k obrovským škodám na mezinárodním finančním systému. To je to, co se nyní děje,“ řekl.

 

V důsledku toho mnoho velkých a bohatých zemí přemýšlelo o osudu svých aktiv v zahraničí.

 

https://www.vesti.ru/finance/article/4048996

 

 

📌16. července 2024, 9:59: MEDVEDĚV VYZVAL K TOTÁLNÍM POPRAVÁM NEPŘÁTEL:

 

Dmitrij Medveděv tvrdě reagoval na vraždu ruského vojáka satanisty z Azovu (zakázaného v Ruské federaci). Místopředseda Rady bezpečnosti připomněl báseň Konstantina Simonova a vyzval k zabití ďáblů.

 

 

Podle něj „zde není místo pro dobro“. Jedinou odpovědí na zvěrstva nacionalistů mohou být „totální popravy“.

 

„Není třeba nikoho litovat. Právo na život pro ně již neexistuje. Popravovat, popravovat a popravovat,“ napsal politik na svém telegramovém kanálu.

 

Zločin neonacistů vešel ve známost 15. července. Ozbrojenci šířili video z masakru neozbrojeného vojáka ruské armády.

 

Zraněný voják odmítl ozbrojený odpor teroristům. Navzdory tomu dostal kulku do hlavy od bojovníka Azov. Vyšetřovací výbor se již začal zajímat o senzační záběry.

 

https://www.vesti.ru/article/4048763

 

 

📌16. července 2024, 10:22, PESKOV: UKRAJINSKÉ ÚŘADY PODNĚCUJÍ NENÁVIST KE VŠEMU RUSKÉMU:

 

Ukrajinské úřady podvádějí vlastní obyvatelstvo a podněcují nenávist vůči všemu ruskému. Uvedl to tiskový tajemník prezidenta Ruské federace Dmitrij Peskov.

 

Mluvčí Kremlu poznamenal, že většina Ukrajinců je stále proti jednáním s Ruskem. Poznamenal však, že je třeba vzít v úvahu skutečnost, že „mašinérie ohlupování obyvatelstva“ na Ukrajině funguje „velmi obratně a masivně“.

 

„Lidem jsou vymývány mozky a nenávist ke všemu ruskému. Podněcují takové nacionalistické, ve špatném slova smyslu pocity, přispívají k reprodukci bacilů nacismu,“ uvedl Peskov v komentáři pro telegramový kanál Shot.

 

https://www.vesti.ru/article/4048821

 

 

📌16. července 2024, 10:44: „PŘÍMÁ LINKA S VLADIMIREM PUTINEM“ BUDE SPOJENA S TISKOVOU KONFERENCÍ:

 

Příští „Přímá linka s Vladimirem Putinem“ se bude konat blíže k Novému roku a bude spojena s tiskovou konferencí, řekl novinářům mluvčí ruského prezidenta Dmitrij Peskov.

 

„Bude to v zimě. Blížíme se k Novému roku. Bude se jednat o závěrečnou informační akci. Zatím vycházíme z toho, že půjde o kombinovaný formát – stejně jako tomu bylo loni,“ uvedl.

 

V roce 2023 ruský prezident Vladimir Putin shrnul výsledky roku ve formátu přímé linky v kombinaci s velkou tiskovou konferencí 14. prosince. Hlava státu během čtyř hodin odpověděla na 67 otázek novinářů a obyvatel země.

 

Národní vůdce hovořil o nedostatku plánů pro druhou vlnu mobilizace. Hlava země také slíbila zvýšit výrobu dronů, uklidnila dítě a hovořila o Arménii a Moldavsku jako součásti SNS.

 

Komunikace s občany trvala 4 hodiny a 4 minuty. Událost byla živě přenášena televizním kanálem Russia 24 a mediální platformou Smotrim.

 

https://www.vesti.ru/article/4006585

 

 

📌16. července 2024: ÚVODNÍ VYSTOUPENÍ ŠPANĚLSKO PROTI ANGLII NA FINÁLE EURO 2024.

Fotbal je jen odvádění pozornosti. 🔥

https://t.me/absurdnisvet/76189

 

 

 

📌📢🔝🔝🔝 16. července 2024: 🔤REGIONÁLNÍ 🔤PRODEJNY #RP 0001 🇨🇿🦅 🇸🇰

 

🔤PŘÁTELÉ KAMARÁDI CHTĚLY BYCHOM VÁM PŘEDSTAVIT NÁS OBCHŮDEK KTERÝ JSME PRO VÁS NEDÁVNO OTEVŘELI.

 

Projekt našeho obchůdků je založen na kvalitě českých potravin a výrobků od poctivých výhradně českých farmářů a výrobců. Jedná se o poctivé výrobce, se kterými se třeba potkáváme na Farmářských trzích. Většina z nás mají na svých farmách obchůdky podobného tipu, ve kterých prodávají své výrobky a ostatní sortiment stejně jako my. Je to takové přiblížení širšího sortimentu na jednom místě abyste nemusely objíždět několik farem, a abyste si nakoupily kvalitu na jednom místě 🙂

 

NAJDETE U NÁS NAPŘÍKLAD:

👉Uzeniny a maso z farmy Bureš z Pustiměře

👉Kozí výrobky z farmy Nikada z Osičan

👉Zeleninu ze Strážnice od pana Uhmana

👉Mouku přímo z mlýna Tupesy (https://www.facebook.com/mlyn.tupesy)

👉Čaje ze Sonnentoru

👉Tvarůžkové výrobky z Loštic

👉Pivo z Pivovaru V Jarošově

👉Mošty z Nětčic od pana Kargera (https://www.facebook.com/jan.karger.92)

👉Marmelády a musli z Ježková statku

👉Těstoviny a těsta z Vojkovic

👉Kečupy a zelí od paní Haderkové z Hulina

👉Med a výrobky z něj z Roštína

👉Víno z Litenčic

👉Kroměřížskou Kávu

👉Čerstvé ryby z Koryčan

👉Koření od třetiny

👉A především naše mléčné dobroty, vejce a chlazená kuřata…

A MNOHO A MNOHO DALŠÍHO….

 

Pokud máte rádi kvalitní české a čerstvé potraviny, které neputuji přes oceán ale vypěstovali nebo vyrobily je lidé ve vašem okolí… Tak se určitě stavte věřte, že si vyberete Má to smysl, chuť a především kvalitu 🙂

Zdroj: FB Statek Slížany (https://www.facebook.com/share/p/4TWMT31YtkaxMTa7/)

 

🐥🐔🍆🍅🥔🥕🥕🥦🍷🍇🍯

Statek Slížany

Morkovice – Slížany 37

tel.+420 607 164 185

ČR, Morava, okres Kroměříž

Další informace

https://www.statekslizany.cz/

🔤ár slov o obci Slížany. (https://cs.m.wikipedia.org/wiki/Sl%C3%AD%C5%BEany)

 

🔤apa Slížany 37 (https://mapy.cz/s/fefofosuje)  , je to poblíž hlavní silnice. A najdete tam nejen obchůdek. (https://t.me/Rodna_hrouda_ZaR/7303?single)

 

😉 Poblíž v Morkovicích je zámek a košíkářské muzeum, a v okolí další zajímavosti,  takže pokud to má člověk „z ruky“, je to jistě i dobrý tip na výlet. Pozor na provozní dobu.

Každopádně i ta by mi vyhovala.

Ač to mám trochu z ruky, tak se jistě zastavím. Dle zjištěných informací to skutečně stojí i za delší výlet.

Hluboce smekám kšiltoffku. 😏 🍷

 

Být takovýchto hospodářů povícero, tak se klobálisti mohou jít klouzat. 🤙

 

↘️ Naštěstí jsou různé faktické způsoby, jak klobálistům zatopit.

Všechny jsou vlastně na podobném principu. Podporovat hlasováním peněženkou české a slovenské firmy a tím vlastně i sami sebe.

Více se dozvíte na tomto odkazu

https://t.me/+7GNy_zufQoZiYmQ0  ⏪

 

(https://www.facebook.com/share/p/n15zJtvxQsdHs4qE/) …

🦅 https://t.me/Rodna_hrouda_ZaR

🇨🇿#ZaR Rodná hrouda – podpora NAŠICH ‼️ ČR & SR regionů 🇸🇰 15.6.2024 04:00

🕺 Máte typ na regionální provozovnu či akci (https://t.me/Rodna_hrouda_ZaR/7243)  v ČR i SR? 😋

 

Zašlete bližší info na mail

rodnahrouda@tutamail.com

případně do komentu, nejlépe k originálu příspěvku.

https://t.me/Rodna_hrouda_ZaR/7284

 

 

📌16. července 2024: OBAMOVA ŽENA JE MUŽ?

 

Katolická sekta mi vyčítala, že jsem rasista, že jsem to řekl!! S pozdravem, vy pokrytci

 

https://youtu.be/eQgE627sH-c?feature=shared

 

 

📌16. července 2024: 🚨 VE VŠECH ZEMÍCH EU ❗️❗️❗️ 🚨

 

  1. listopadu 2025 chtějí centrální banky zavést CBDC (digitální měny) a tím nám konečně vzít svobodu, viz zpráva Dominika Kettnera!

Předpokladem pro zavedení je digitální identita, kterou nyní systémové strany připravují také v Rakousku! Byli jsme jedinou stranou v parlamentu, která proti tomu vystoupila, a já jsem o tom promluvil!

 

❗️❗️❗️BLÍŽÍCÍ SE VOLBY DO NÁRODNÍ RADY MUSÍME JEDNOZNAČNĚ VYHRÁT, JINAK JE KONEC❗️❗️❗️

 

https://youtu.be/LbKGReB-EVw?si=biBQ9d6OUWVGwdNT

 

 

📌16. července 2024: NE, TO NENÍ AFRIKA, TO JE BERLÍN…..11.07.24 Muž smrtelně zraněn nožem ve sporu o parkovací místo v Berlíně.

https://t.me/absurdnisvet/76209

 

 

📌😷16. července 2024: AGENDA POKRAČUJE🤦🏻🤬

 

V reakci na několik případů korony mezi jezdci byl na Tour de France zaveden požadavek na masky pro zástupce médií. Organizátoři Tour of France to oznámili v neděli ve zprávě místním novinářům.

 

https://www.t-online.de/sport/mehr-sport/radsport/id_100448490/tour-de-france-fuehrt-maskenpflicht-wegen-corona-sorge-wieder-ein.html

 

 

📌📢16. července 2024: FRANCIE ZAČÍNÁ VYPÍNAT TELEVIZNÍ KANÁLY, KTERÉ ZPOCIBNUJE AGENDU WEF „NETTO-NULL-AGENDA

 

Francouzský prezident Emmanuel Macron pověřil Úřad pro regulaci audiovizuálních a digitálních komunikací (Arcom) k uzavření televizních kanálů ve Francii, které se odváží zpochybňovat „agendu nulové sítě“ WEF.

 

⚠️ Tento týden bylo společnosti Arcom nařízeno přísně pokutovat druhý největší zpravodajský kanál v zemi za lehkou kritiku globálního oteplování způsobeného člověkem.

 

https://telegra.ph/Frankreich-beginnt-mit-der-Abschaltung-von-TV-Sendern-die-die–Netto-Null-Agenda–des-WEF-in-Frage-stellen-07-15

 

 

📌16. července 2024: NĚMECKO NEMÁ PRÁVO UMISŤOVAT NA SVÉM ÚZEMÍ AMERICKÉ RAKETY DLOUHÉHO DOLETU.

 

Uvedla to předsedkyně horní komory ruského parlamentu (Rada federace) Valentina Matvijenková v rozhovoru s novinářem VGTRK Pavlem Zarubinem, který jej zveřejnil na svém kanálu Telegram. Matvijenková zdůraznila, že toto nařízení, které je stále platné, bylo stanoveno v poválečné dokumentaci: „TO JE ZCELA NEPŘIJATELNÉ. POKUD VEZMETE V ÚVAHU VŠECHNY DOKUMENTY Z POVÁLEČNÉ DOBY, PODLE PODEPSANÝCH DOHOD NEMÁ NĚMECKO ŽÁDNÉ PRÁVO MÍT ZBRANĚ TOHOTO TYPU.“

 

Matvijenková vyjádřila naději, že se tak stane bude „ruská reakce tvrdá a přiměřená“. O jaké papíry přesně šlo, neupřesnila, dodala: „TOTO JE NÁSTROJ SPOJENÝCH STÁTŮ A KOLEKTIVNÍHO ZÁPADU K UDRŽENÍ SVÉ HEGEMONIE PROSTŘEDNICTVÍM ZASTRAŠOVÁNÍ, STRACHU, POSÍLÁNÍ ZBRANÍ NA VŠECHNA PROBLÉMOVÁ MÍSTA, ORGANIZOVÁNÍ BAREVNÝCH REVOLUCÍ A SVRŽENÍ REŽIMŮ.“

 

  1. července bylo zveřejněno společné prohlášení Spojených států a Německa, v němž se uvádí, že počínaje rokem 2026 bude Washington na německém území rozmisťovat nové zbraně s větším doletem, než jaké jsou v současnosti umístěny jinde v Evropě. Ruský velvyslanec ve Spojených státech Anatolij Antonov řekl, že takové plány Washingtonu zvyšují pravděpodobnost závodů ve zbrojení raket a mohou vést k nekontrolované eskalaci.

 

Prezident Vladimir Putin varoval, že Rusko odpovídajícím způsobem zareaguje, pokud budou americké rakety středního a krátkého doletu rozmístěny v jakékoli oblasti světa. Na konci června řekl, že Moskva by měla takové střely začít vyrábět po odstoupení USA od Smlouvy o jaderných silách středního doletu (INF Treaty). „V zásadě jsme příslušnému odvětví již dali příslušné pokyny,“ uvedla ruská hlava státu.

 

https://t.me/kenjebsen

 

 

📌💉🎚️16. července 2024: ❗️❗️❗️💥Robert Redfield, bývalý šéf CDC („US-Wieler“):

POŠKOZENÍ VAKCÍNOU BYLO UTAJOVÁNO, POVINNÉ OČKOVÁNÍ BYLO NEJVĚTŠÍ CHYBOU, MRNA NEZABRÁNÍ INFEKCI A MÁ VEDLEJŠÍ ÚČINKY:

 

Stefan Homburg: „Takhle funguje zpracování! Pro nás bohužel ne, protože semafor jejich závažné chyby zametá pod koberec.

 

Americký přístup k vyšetřování je „bi-partisan“, tedy podporovaný demokraty a republikány.

 

V Německu jsou vyšetřovací výbory blokovány, a pokud existují, jako v Braniborsku jsou tam zakázány video a audio nahrávky, aby je bylo možné pořizovat. co veřejnost si ničeho nevšimla.

 

Doposud se přední média držela pevně. Výše uvedený citát vedoucího oddělení PEI se objevil pouze v alternativních médiích. Mnozí budou brzy znovu běžet pro injekci, bez ohledu na to, zda je to korona, ptačí chřipka nebo cokoli jiného, ​​co se jim říká, je to škoda!

 

https://www.hsgac.senate.gov/hearings/risky-research-oversight-of-u-s-taxpayer-funded-high-risk-virus-research/

 

 

📌16. července 2024: 💥💉 Dr. Sabine Hazan:  „MRNA VAKCÍNY ZABÍJEJÍ BIFIDOBAKTERIE

 

V tomto videu Dr. Sabine Hazan informovala o svých zjištěních z roku 2020, že MRNA VAKCÍNY ZABÍJEJÍ BIFIDOBAKTERIE A ZPŮSOBUJÍ TRVALÉ POŠKOZENÍ.

 

Dr. Hazan si klade otázku, proč vakcína nadále útočí na tyto bakterie a jak obtížné je pro lékaře najít řešení tohoto problému, protože je téměř nemožné publikovat údaje, které jsou v rozporu s národními narativy o zdraví.

https://t.me/absurdnisvet/76214

 

 

📌16. července 2024: NĚMECKÁ MÉDIA  – NENÁVIST DONALDA TRUMPA:

https://t.me/absurdnisvet/76215

 

 

📌16. července 2024: TO JSOU ONI, DEMOKRATÉ❗️❗️❗️

 

EU trestá Orbána:

 

Předsedkyně Komise Ursula von der Leyen reaguje na samostatné úsilí maďarského premiéra Viktora Orbána v politice Ukrajiny rozhodnutím o bojkotu.

Oznámila, že budoucích neformálních ministerských jednání pod vedením současného předsednictví Rady EU v Maďarsku se nezúčastní komisaři, ale pouze vysocí úředníci.

Kromě toho se Evropská komise vzdává tradiční zahajovací návštěvy maďarského předsednictví, oznámil mluvčí.

 

https://archive.ph/wip/9jwhx

 

 

📌16. července 2024: 🇺🇸 V REAKCI NA ÚTOK PODNIKATEL ELON MUSK PŘISLÍBIL DARY VE VÝŠI 45 MILIONŮ DOLARŮ MĚSÍČNĚ NA TRUMPOVU KAMPAŇ.

 

👉Celková částka daru by v této volební kampani mohla činit až 225 milionů dolarů.👍

 

 

https://www.reuters.com/world/us/musk-plans-commit-around-45-million-month-new-pro-trump-super-pac-wsj-reports-2024-07-16/

 

 

📌16. července 2024,  IRSKO, COOLOCK: MÍSTNÍ SE VE VELKÉM SHROMAŽĎUJÍ, ABY ZABRÁNILI VÝSTAVBĚ MIGRANTA V OBLASTI.

 

Stavební dělníci z místa utekli a jejich zařízení hoří.

https://t.me/absurdnisvet/76219

 

👉Gardai jsou v plném režimu Rambo a doslova vybíjejí znepokojené občany z ulic, kteří protestují proti výstavbě obrovského centra pro migranty v Coolocku.

Velká demonstrace je plánována na 18:00.

https://t.me/absurdnisvet/76220

https://t.me/absurdnisvet/76221

https://t.me/absurdnisvet/76222

https://t.me/absurdnisvet/76223

https://t.me/absurdnisvet/76224

https://t.me/absurdnisvet/76225?single

https://t.me/absurdnisvet/76226

https://t.me/absurdnisvet/76227

https://t.me/absurdnisvet/76228

 

 

📌16. července 2024: TĚLA NA SKLÁDCE ODPADU: NA SKLÁDCE ODPADU V KENI BYLO NALEZENO DEVĚT TĚL ŽEN.

 

Nyní má policie hlavního podezřelého. Podle policie se třiatřicetiletý muž přiznal k zabití 42 žen a vyhození těl na smetiště. První obětí byla jeho žena. Šéf kriminálního oddělení mluví o „sériovém vrahovi bez respektu k lidskému životu“: Víte, kolik Keňanů je v EU?

https://t.me/absurdnisvet/76229

 

 

📌16. července 2024: FINSKO BUDE MÍT BRZY NA HRANICI S RUSKEM VELMI TĚSNOU KONTROLNÍ SÍŤ, KAM TÉMĚŘ NIKOHO NEPUSTÍ – A PAK MÁ PRAVDĚPODOBNĚ NEJPŘÍSNĚJŠÍ AZYLOVÝ ZÁKON V EU.

Jedinečné v Evropě: Migranti mohou být dokonce odmítnuti a posláni zpět, aniž by museli kontrolovat jejich žádost o přijetí.

https://t.me/absurdnisvet/76230

 

 

📌16. července 2024: 📈 PRAVDĚPODOBNOST, ŽE DONALD TRUMP VYHRAJE PREZIDENTSKÉ VOLBY V ROCE 2024 V USA, SE PO POKUSU O ATENTÁT ZVYŠUJE O 6,7 % NA 65,1 %😏

https://t.me/absurdnisvet/76232

 

 

📌16. července 2024: NAVZDORY MASIVNÍM OBVINĚNÍM Z KORUPCE A VYŠETŘOVÁNÍ ZE STRANY ÚŘADU EVROPSKÉHO VEŘEJNÉHO ŽALOBCE NASTAL ČAS …ZA PÁR DNÍ.

 

Bruselský politický kartel se již v zákulisí z velké části dohodl na zvolení Ursuly von der Leyen na druhé funkční období předsedkyní Evropské komise. To, co by dříve nevyhnutelně vedlo k rezignaci a konci kariéry, se nyní jeví jako klíč k nejvyšší politické funkci.

 

Nebudu se účastnit této frašky. Bezprostředně před nadcházejícími volbami jsem předložila své poslední parlamentní usnesení, které jasně odmítá znovuzvolení Von der Leyen. To znamená, že všichni poslanci EU nyní musí ukázat své barvy. Každý, kdo podpoří mé usnesení, je na straně zájmů občanů. Každý, kdo rezoluci odmítne, ukazuje, že je zastáncem korupce a nepotismu. @christineanderson

https://t.me/absurdnisvet/76234

 

 

📌16. července 2024: LIDI NEBUĎTE UŽ OVCE 🐑 , BUĎTE OPICE🐵.

 

Samy vidíte, jak se dá vyhrát nad politiky. I to množství je přece stejné- Nás jsou MILIONY a jich stovky…🦅  David Z Moravy (https://t.me/jiznimorava)

https://t.me/absurdnisvet/76235

 

 

 

📌16. července 2024: HOLANDSKÁ VLÁDA A NATO CHYSTAJÍ ZŘÍZENÍ ROZSÁHLÝCH MUNIČNÍCH SKLADŮ NA SEVERU ZEMĚ, KVŮLI NIM BUDOU ZŘEJMĚ VYSTĚHOVÁNI MÍSTNÍ OBYVATELÉ:

 

V Holandsku se tedy aktuálně k již dříve započatému vyvlastňování farmářů za účelem plnění Green Dealu přidává také vyvlastňování obydlí těch občanů, kteří žijí v oblasti vybrané pro skladování ohromného počtu munice.

 

Z původních slibů vítězné strany tak zbývají pouhé trosky, což znamená, že stávající vláda se jeví být silně „jestřábí.“ Mezitím se obyvatelé dotčené oblasti obávají o své osudy. Budou nakonec – podobně jako farmáři – vystěhováváni ze svých domovů?

 

 

Paradox je, že zatímco likvidaci farmářů zdůvodňovali nutností snížení uhlíkové stopy, tak jejich obří muniční sklady samy o sobě budou mít šanci vyprodukovat mnohonásobně víc uhlíku než všech 3000 vyvlastněných farem dohromady.

 

Ministerstvo obrany vytipovalo čtyři místa v Gelderlandu pro obrovské sklady bomb a munice NATO. Dorien Brussenová bydlí v blízkosti jednoho z těchto míst a možná bude muset opustit svůj domov. Takové umístění muničních skladů znamená nucené stěhování.

 

„Cítíme se opuštění. Chápeme, že ministerstvo obrany potřebuje prostor, ale způsob, jakým se věci nyní vyvíjejí, je velmi zvláštní,“ říká Dorien. Ministerstvo obrany velmi pozdě oznámilo, že bude uspořádána informační schůzka.

 

 

Ministerstvo obrany má v hledáčku mimo jiné lokality v Drontenu, Dalfsenu, Weerselo a Zevenaaru. Obecem se to nelíbí a místní obyvatelé se bojí, že budou nuceni se přestěhovat.

 

Celkem je potřeba 70 hektarů. Jedním z hlavních důvodů, proč se ministerstvo obrany potřebuje rozšířit, je to, že NATO se údajně připravuje na možnost války. Místo musí mít dobré napojení na hlavní silnice, vnitrozemskou lodní dopravu a železnice.

 

Takže nyní jsou civilisté vystěhováváni ze svých domovů, protože jsou u moci váleční štváči, kteří potřebují sklady pro své zbraně.

 

 

Tolik zpráva z Holandska. K ní už jen dodávám, že volbou oddaných stoupenců EU a NATO vždy dostanete přesně to, co jste si zvolili, bez ohledu na předvolební sliby.

 

A to samozřejmě neplatí jen pro Holanďany…   Z původních slibů vítězné strany tak zbývají pouhé trosky, což znamená, že stávající vláda se jeví být silně „jestřábí.“ Mezitím se obyvatelé dotčené oblasti obávají o své osudy. Budou nakonec – podobně jako farmáři – vystěhováváni ze svých domovů?

 

 

Paradox je, že zatímco likvidaci farmářů zdůvodňovali nutností snížení uhlíkové stopy, tak jejich obří muniční sklady samy o sobě budou mít šanci vyprodukovat mnohonásobně víc uhlíku než všech 3000 vyvlastněných farem dohromady.

 

Ministerstvo obrany vytipovalo čtyři místa v Gelderlandu pro obrovské sklady bomb a munice NATO. Dorien Brussenová bydlí v blízkosti jednoho z těchto míst a možná bude muset opustit svůj domov. Takové umístění muničních skladů znamená nucené stěhování.

 

„Cítíme se opuštění. Chápeme, že ministerstvo obrany potřebuje prostor, ale způsob, jakým se věci nyní vyvíjejí, je velmi zvláštní,“ říká Dorien. Ministerstvo obrany velmi pozdě oznámilo, že bude uspořádána informační schůzka.

 

 

Ministerstvo obrany má v hledáčku mimo jiné lokality v Drontenu, Dalfsenu, Weerselo a Zevenaaru. Obecem se to nelíbí a místní obyvatelé se bojí, že budou nuceni se přestěhovat.

 

Celkem je potřeba 70 hektarů. Jedním z hlavních důvodů, proč se ministerstvo obrany potřebuje rozšířit, je to, že NATO se údajně připravuje na možnost války. Místo musí mít dobré napojení na hlavní silnice, vnitrozemskou lodní dopravu a železnice.

 

Takže nyní jsou civilisté vystěhováváni ze svých domovů, protože jsou u moci váleční štváči, kteří potřebují sklady pro své zbraně.

 

 

Tolik zpráva z Holandska. K ní už jen dodávám, že volbou oddaných stoupenců EU a NATO vždy dostanete přesně to, co jste si zvolili, bez ohledu na předvolební sliby.

 

A to samozřejmě neplatí jen pro Holanďany…Z původních slibů vítězné strany tak zbývají pouhé trosky, což znamená, že stávající vláda se jeví být silně „jestřábí.“ Mezitím se obyvatelé dotčené oblasti obávají o své osudy. Budou nakonec – podobně jako farmáři – vystěhováváni ze svých domovů?

 

 

Paradox je, že zatímco likvidaci farmářů zdůvodňovali nutností snížení uhlíkové stopy, tak jejich obří muniční sklady samy o sobě budou mít šanci vyprodukovat mnohonásobně víc uhlíku než všech 3000 vyvlastněných farem dohromady.

 

Ministerstvo obrany vytipovalo čtyři místa v Gelderlandu pro obrovské sklady bomb a munice NATO. Dorien Brussenová bydlí v blízkosti jednoho z těchto míst a možná bude muset opustit svůj domov. Takové umístění muničních skladů znamená nucené stěhování.

 

„Cítíme se opuštění. Chápeme, že ministerstvo obrany potřebuje prostor, ale způsob, jakým se věci nyní vyvíjejí, je velmi zvláštní,“ říká Dorien. Ministerstvo obrany velmi pozdě oznámilo, že bude uspořádána informační schůzka.

 

 

Ministerstvo obrany má v hledáčku mimo jiné lokality v Drontenu, Dalfsenu, Weerselo a Zevenaaru. Obcím se to nelíbí a místní obyvatelé se bojí, že budou nuceni se přestěhovat.

 

Celkem je potřeba 70 hektarů. Jedním z hlavních důvodů, proč se ministerstvo obrany potřebuje rozšířit, je to, že NATO se údajně připravuje na možnost války. Místo musí mít dobré napojení na hlavní silnice, vnitrozemskou lodní dopravu a železnice.

 

Takže nyní jsou civilisté vystěhováváni ze svých domovů, protože jsou u moci váleční štváči, kteří potřebují sklady pro své zbraně.

 

 

Tolik zpráva z Holandska. K ní už jen dodávám, že volbou oddaných stoupenců EU a NATO vždy dostanete přesně to, co jste si zvolili, bez ohledu na předvolební sliby.

 

A to samozřejmě neplatí jen pro Holanďany…Z původních slibů vítězné strany tak zbývají pouhé trosky, což znamená, že stávající vláda se jeví být silně „jestřábí.“ Mezitím se obyvatelé dotčené oblasti obávají o své osudy. Budou nakonec – podobně jako farmáři – vystěhováváni ze svých domovů?

 

 

Paradox je, že zatímco likvidaci farmářů zdůvodňovali nutností snížení uhlíkové stopy, tak jejich obří muniční sklady samy o sobě budou mít šanci vyprodukovat mnohonásobně víc uhlíku než všech 3000 vyvlastněných farem dohromady.

 

Ministerstvo obrany vytipovalo čtyři místa v Gelderlandu pro obrovské sklady bomb a munice NATO. Dorien Brussenová bydlí v blízkosti jednoho z těchto míst a možná bude muset opustit svůj domov. Takové umístění muničních skladů znamená nucené stěhování.

 

„Cítíme se opuštění. Chápeme, že ministerstvo obrany potřebuje prostor, ale způsob, jakým se věci nyní vyvíjejí, je velmi zvláštní,“ říká Dorien. Ministerstvo obrany velmi pozdě oznámilo, že bude uspořádána informační schůzka.

 

 

Ministerstvo obrany má v hledáčku mimo jiné lokality v Drontenu, Dalfsenu, Weerselo a Zevenaaru. Obcím se to nelíbí a místní obyvatelé se bojí, že budou nuceni se přestěhovat.

 

Celkem je potřeba 70 hektarů. Jedním z hlavních důvodů, proč se ministerstvo obrany potřebuje rozšířit, je to, že NATO se údajně připravuje na možnost války. Místo musí mít dobré napojení na hlavní silnice, vnitrozemskou lodní dopravu a železnice.

 

Takže nyní jsou civilisté vystěhováváni ze svých domovů, protože jsou u moci váleční štváči, kteří potřebují sklady pro své zbraně.

 

 

Tolik zpráva z Holandska. K ní už jen dodávám, že volbou oddaných stoupenců EU a NATO vždy dostanete přesně to, co jste si zvolili, bez ohledu na předvolební sliby.

 

A to samozřejmě neplatí jen pro Holanďany…

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/07/holandska-vlada-a-nato-chystaji-zrizeni-rozsahlych-municnich-skladu-na-severu-zeme-kvuli-nim-budou-zrejme-vystehovani-mistni-obyvatele/

 

 

📌16. července 2024: RITUÁLY V BOHEMIAN GROVE ODHALENY: PODÍVEJTE SE, CO ELITY DĚLAJÍ NA SVÝCH TAJNÝCH SETKÁNÍCH (video):

 

Každé léto se vysoce postavení politici, bohatí podnikatelé, celebrity, smetánka ze světa financí a šlechtici scházejí kousek od Monte Ria v Kalifornii na Bohemian Grove. Noviny o tom téměř neinformují. Mnoho amerických prezidentů bylo členy tohoto tajnůstkářského klubu.

 

Bohemian Grove je považován za nejlepší místo pro zákulisní obchody. Například základy projektu Manhattan, ze kterého vzešla atomová bomba, tam prý byly položeny v roce 1942.

 

Alex Jones, který se v roce 2000 se štábem vloupal do Bohemian Grove, o tom napsal poměrně hodně. Nyní sdílel záběry z letošního setkání. Záběry, které pořídili novináři z alternativních médií, ukazují bizarní rituály.

 

„Toto je náboženství Nového světového řádu,“ říká Jones.

 

Muži oblečeni v dlouhých hábitech kráčejí lesem s pochodněmi. Poté se shromáždí u paty obří kamenné sovy. Novináři také zachytili, jak hosté sedí u dlouhých stolů a jsou obsluhováni personálem.

 

Uvedené záběry můžete vidět ve druhé polovině videa níže. Na konci je slyšet, jak kameraman upozorňuje na přítomnost ochranky, před kterou museli prchnout – a pak již video končí…

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/07/ritualy-v-bohemian-grove-odhaleny-podivejte-se-co-elity-delaji-na-svych-tajnych-setkanich-video/

 

 

📌16. července 2024: POLICIE A TAJNÉ SLUŽBY VĚDĚLY PŮL HODINY PŘED VÝSTŘELEM O TOM, ŽE JE NA STŘEŠE STŘELEC:

 

Další a další důkazy ukazují, že atentát musel být předem připraven a nejspíš se vůbec nejedná o útok „osamělého vlka.“ Nasvědčuje tomu stále více indicií, tou hlavní je asi fakt, že tajné služby a policie nic neudělaly, i když věděly, že je střelec na střeše.

 

Je velmi pravděpodobné, že mohl mít v minulosti nějaké kontakty, mohl být vytipován třeba v souvislosti s některými jeho prohlášeními, ale i jeho povahou. Programy jako MK Ultra a mnoho dalších ukázaly, jak lehce lze zmanipulovat mysl jakéhokoli jedince, který je k takové manipulaci náchylný.

 

 

Podle některých informací ze životopisu Thomase Crookse bylo patrné, že on takovou manipulovatelnou osobou skutečně byl. Například jeho spolužáci ze střední školy vyprávěli o tom, jak bral velmi vážně všechny covidové restrikce a roušku nosil i poté, kdy již nebyla povinná.

 

Vytipován mohl být na základě některých předchozích prohlášení, která mohla být později z jeho sociálních sítí účelově odstraněna.

 

Vždyť jeho mobil převzala Bidenova FBI, která z něj tak může účelově odstranit cokoli, co by mohlo napovídat, že v útoku nejel sám.

 

Informace, které vynesla na světlo pittsburská WPXI-11, odhalují, že potenciální atentátník, identifikovaný jako Thomas Crooks, byl spatřen na střeše přibližně 30 minut předtím, než zahájil palbu na Trumpa.

 

 

Orgány činné v trestním řízení věděly o střelci, který se chystá zastřelit Trumpa, ale nic neudělaly.

 

WPXI-11 OZNÁMIL:

 

Nicole Fordová z Channel 11 potvrdila, že tým ESU v Beaver County měl na shromáždění osm členů, včetně odstřelovačů a pozorovatelů.

 

Podle zdrojů Fordové si jeden z nich v 17:45 všiml podezřelého muže na střeše poblíž shromáždění, zavolal na něj a vyfotil ho. Z našich zdrojů jsme se dozvěděli, že dotyčná osoba je Thomas Crooks. Bylo nám řečeno, že není jasné, zda měl Crooks v té době u sebe zbraň.

 

Podle několika zdrojů strážce zákona také předtím viděl Crookse na zemi a před 17:45 ho identifikoval jako podezřelou osobu. Naše zdroje nám sdělily, že policista v tu chvíli pořídil první fotografii Crookse.

 

26 minut poté, co policie pořídila druhý snímek Crookse, se ozvaly výstřely ze střechy budovy American Glass Research. O několik vteřin později odstřelovač tajné služby palbu opětoval a Crookse zabil.

 

Nejméně dva svědci se přihlásili a řekli médiím, že varovali policisty před střelcem, který se plazil po střeše.

 

Jeden z návštěvníků Trumpova mítinku řekl CBS News: „Jen jsem tam stál jako všichni ostatní a čekal na Trumpa. A když Trump začal, všiml jsem si, že dva policisté něco nebo někoho hledají.“

 

Svědek dodal: „Rozhlížel jsem se kolem sebe a viděl jsem chlápka na střeše jedné z budov. Šel jsem k policistovi, který šel mezi budovami a řekl jsme mu, že je tam nahoře.“

 

Další svědek, který hovořil s BBC News, uvedl, že střelec „lezl“ po střeše nezabezpečené budovy. Svědek uvedl, že na střelce ukazoval dvě až tři minuty a snažil se upozornit policii na potenciální hrozbu.

 

Poté, co diváci upozornili místní strážce zákona, že Crooks šplhá po žebříku na střechu budovy, policista ho následoval, a nakonec ho konfrontoval.

 

Crooks odpověděl tím, že na policistu namířil zbraň. Osoba v modrém ustoupila po žebříku dolů a Crooks okamžitě vystřelil na Trumpa.

 

K výše uvedenému by bylo dobré uvést také další vyjádření expertů.

 

Blake Hall na X sám sebe popisuje jako zakladatele a generálního ředitele společnosti http:// ID.me a veterána z bojů v Iráku. Ve své funkci se označuje za „odstřelovačského důstojníka svého praporu, který vedl stovky bojových misí.“

 

K INCIDENTU UVÁDÍ:

 

Byl jsem odstřelovačským důstojníkem svého praporu a vedl jsem stovky bojových misí. V bezpečnostním plánu došlo k velkým bezpečnostním chybám, které umožnily střelci zaútočit na prezidenta Trumpa ze ~130 metrů – snadná střela.

 

Jak může pouhý divák odhalit pachatele dřív než profesionálové? Protější střecha je zřejmá palebná pozice. K jeho zajištění měla být nasazena místní policie. Kromě toho mělo být místo monitorováno drony.

 

Na střeše je tým odstřelovačů, který hledá hrozby. Tým má však pouze dlouhé zbraně. Obecně chcete bezpečnostní prvek umístěný společně s útočnými puškami, které mohou zaútočit mnohem rychleji – zejména do vzdálenosti 300 metrů. Nemohli se dostatečně rychle zapojit.

 

Cíl zneškodnili. Ale ne předtím, než zranil prezidenta Trumpa, zabil nevinného civilistu a vážně zranil další dva. Dobrá střelba. Hrubé nedostatky v plánu však znamenaly, že byli příliš pomalí na to, aby hrozbu odhalili. Selhání mise.

 

Tolik názor dalšího z expertů.

 

Názor Dallase Alexandra, jednoho z nejzkušenějších ostřelovačů, jste si zde mohli přečíst již včera.

 

Alexander vyjádřil své přesvědčení, že střelec musel mít pomoc zevnitř agentury, organizace nebo dokonce vlády. Argumentoval tím, že je nemožné, aby se někdo dostal na střechu se zbraní za bílého dne, když exprezident mluví na předvolebním mítinku.

 

„Jsem velmi dobře obeznámen s uspořádáním těchto typů akcí a s tím, jaké by měly být pracovní pozice. A včera, co se stalo, nepochybuji o tom, že střelec měl pomoc odněkud z agentury, organizace nebo vlády,“ řekl Alexander.

 

Velmi podezřelý je také fakt, že atentátník si tentýž den ráno, kdy střílel, koupil žebřík, který použil k vylezení na budovu, a 50 nábojů. Žebřík si pak dovezl na místo, což nelze provést bez povšimnutí.

 

Otázkou tedy je, jak je možné, že mohl jen tak přinést dlouhý žebřík a zbraň na místo, aniž by to tajné služby zaznamenaly.

 

SKUTEČNĚ VERZI O „OSAMĚLÉM VLKOVI“ NĚKDO VĚŘÍ?

 

Toto video odstřelovač z Iráku okomentoval následovně: „Odstřelovač čeká, až střelec vystřelí, než zaútočí. Podle něj tak o střelci věděli, jen čekali, až „splní“ svoji „práci.“

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/07/policie-a-tajne-sluzby-vedely-pul-hodiny-pred-vystrelem-o-tom-ze-je-na-strese-strelec/

 

 

📌16. července 2024: TRUMP PŘEDSTAVIL SVÉHO VICEPREZIDENTA A SEŠEL SE S KENNEDYM:

 

Trump si nakonec za viceprezidenta zvolil nejmladšího ze všech potenciálních kandidátů, čímž na jedné straně cílí na mladé voliče a na té druhé vytváří kontrast k nepříliš bystré Kamale Harrisové.

 

Vybraný kandidát je totiž  – na rozdíl od Bidenovy viceprezidentky – velmi vzdělaný a má za sebou slušnou kariéru, což jen podtrhne jistou omezenost Harrisové.

 

TRUMP OZNÁMIL VÝBĚR KANDIDÁTA NA SVÉ SOCIÁLNÍ SÍTI TRUTH SOCIAL:

 

„Po dlouhém zvažování a přemýšlení a s ohledem na ohromný talent mnoha dalších jsem se rozhodl, že nejvhodnější osobou pro převzetí funkce viceprezidenta Spojených států je senátor J.D. Vance z velkého státu Ohio.

 

J.D. čestně sloužil naší zemi v námořní pěchotě, absolvoval Ohio State University za dva roky, Summa Cum Laude, a je absolventem Yale Law School, kde byl redaktorem The Yale Law Journal a prezidentem Yale Law Veterans Association.

 

Kniha J.D. „Hillbilly Elegy“ se stala hlavním bestsellerem a byl podle ní natočen film, protože se zasazovala o tvrdě pracující muže a ženy naší země. J.D. má za sebou velmi úspěšnou obchodní kariéru v oblasti technologií a financí a nyní, během kampaně, se bude silně zaměřovat na lidi, za které tak brilantně bojoval, na americké dělníky a farmáře v Pensylvánii, Michiganu, Wisconsinu, Ohiu, Minnesotě a daleko za jejími hranicemi.“ uvedl Trump v pondělí.

 

Mimo oznámení jména budoucího viceprezidenta stojí za zmínku i to, že se Trump sešel s Robertem F. Kennedym. Údajně má pro něj post ve své administrativě, spekuluje se, že by mohlo jít o zdravotnické téma, kterému se věnuje dlouhodobě.

 

S Kennedyho názory na covidovou politiku či takzvané „vakcíny“ se  ztotožňuje většina Trumpových voličů. Je také možné, že Trump chce příslibem postu pro Kennedyho v jeho administrativě zajistit, že někteří voliči Kennedyho se nakonec rozhodnou volit Trumpa.

 

Včera byla také Kennedymu na popud Trumpa přidělena ochranka, kterou mu dosud Bidenova administrativa odmítala přidělit. Po pokusu o atentát si již tuto žádost odmítnout nedovolili.   Mimo oznámení jména budoucího viceprezidenta stojí za zmínku i to, že se Trump sešel s Robertem F. Kennedym. Údajně má pro něj post ve své administrativě, spekuluje se, že by mohlo jít o zdravotnické téma, kterému se věnuje dlouhodobě.

 

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/07/trump-predstavil-sveho-viceprezidenta-a-sesel-se-s-kennedym/

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 16.07.2024“:

➡️☭☆Posádky houfnic Msta-B skupiny vojsk Sever zničily koncentraci živé síly a techniky ukrajinských ozbrojených sil

Zvědové zjistili, že nepřítel shromažďuje jednotky do lesní plantáže a plánuje další akce. Posádka houfnice Msta-B úkol dostala a s pomocí úprav UAV zasáhla cíle.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ AKTUÁLNÍ ZPRÁVY, [16. 7. 2024 7:03]

Posádky houfnic Msta-B skupiny vojsk Sever zničily koncentraci živé síly a techniky ukrajinských ozbrojených sil

Zvědové zjistili, že nepřítel shromažďuje jednotky do lesní plantáže a plánuje další akce. Posádka houfnice Msta-B úkol dostala a s pomocí úprav UAV zasáhla cíle.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Do teroristického útoku v Crocusu se zapojil mezinárodní tým se zástupci z různých zemí, včetně Rusů, uvedl šéf finanční rozvědky.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ „Počet ukrajinských rezidentů ve prospěch mírových jednání s Ruskem poroste,“ řekl tiskový mluvčí ruského prezidenta Dmitrij Peskov.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

 

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Často mně náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin 3 dny, nebo týden!!! Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ  TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

16.07.2024: RANNÍ ZPRÁVY, 💥 KONEC DOLARU A FIALY? CO BANKY TAJÍ A ČEKÁ NÁS?💥… 👉 odtajněno!

 

❤️ „Příběh, všechno má příběh – jen ho stačí vidět. Bohumil Hrabal

 

📌📢🦻🔝🔝🔝15. července 2024, Zákony bohatství, Tomáš Lukavec & Robert Vlášek, ekonom, podnikatel, místopředseda Svobodných:

💥 KONEC DOLARU A FIALY? CO BANKY TAJÍ A ČEKÁ NÁS?💥… 👉 odtajněno!

 

https://youtu.be/igecRjmfqqE?si=XADoU_M7sijTk5U6

 

 

📌15. července 2024: 👉 ELECTRO WORLD SE MĚNÍ NA DATART: Milý zákazníku,

 

chtěli bychom Vás informovat, že již brzy se ELECTRO WORLD změní na DATART. Z této změny mj. vyplývá, že Věrnostní program ELECTRO WORLD již nebude pokračovat.

 

Ukončení sběru bodů proběhne k 15. 7. Vaše nasbírané body můžete čerpat až do 15. 8. Více informací najdete ve VOP Věrnostního programu.

 

V případě, že máte nevyčerpaný dárkový poukaz, uplatněte jej do data jeho platnosti. Slevové vouchery můžete uplatnit do 25. 8.

 

Všechny potřebné informace týkající se připravované změny najdete na odkazované stránce níže.

 

Informace zákazníkům zasílají mailem: info@mg.electroworld.cz

 

https://www.datart.cz/electroworld-se-meni-na-datart

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️15. července 2024: Aktuálně: ODE DNEŠKA SE TÉMĚŘ ZDVOJNÁSOBUJÍ SOCIÁLNÍ DÁVKY PRO „VÁLEČNÉ“ UPRCHLÍKY Z UKRAJINY.

 

👉Na novinářskou otázku „kdo to zaplatí?“ směřovanou na premiéra Fialu odpověděl vyjímečně pravdivdě „Český Green deal, čeští daňoví poplatníci“. 👹

 

👉Zcela v tajnosti (v době dovolených a koupališť kdy mají Češi jiné starosti) bude vláda opět extrémně zdražovat a ždímat již tak suchý český hadr.

 

👉Systém emisních povolenek se tedy nebude už týkat jen elektráren, plynáren, nebo oceláren, ale všech domácností, topení TEDY ZDRAŽÍ O TISÍCE.

 

👉Emisní povolenky se budou týkat i dopravy, kupříkladu litr benzínu díky tomu zdraží o 10 korun, nafta o 11 Kč.

 

👉To se samozřejmě projeví i obrovským nárůstem cen potravin a vůbec všeho zboží.

 

👉Lidem ale také v důsledku české verze Green Dealu zdraží jak méně podstatné věci, jako je parkování (cílem je vypudit auta z měst), tak mnohem důležitější věci, jako jsou energie.

 

 

👉Nárůst cen ELEKTŘINY dle Kovandy může být až 15% u PLYNU 17%.

 

👉K dalšímu nárůstu cen potravin povede OBŘÍ ZDRAŽENÍ HNOJIV jelikož Grena deal zakazuje používat dusíkatá hnojiva.

 

👉Oproti loňskému konsolidačnímu balíčku, který sebral tisíce ročně Čechům JE ČESKÁ VERZE GREEN DEALU DALEKO TRAGIČTĚJŠÍ.

👹 TA ČECHŮM SEBERE ROČNĚ NE TISÍCE, ALE DESETITISÍCE.

 

👉Každý stát v EU má svou VERZI GREEN DEALU, ALE TA ČESKÁ JE ZDALEKA A SUVERÉNNĚ TA NEJPŘÍSNĚJŠÍ.

👉Benzin za 50, 👉rohlík za 6 korun…

👉Již tak nejdražší ceny energií na světě tady v ČR ještě porostou.

 

 

👉 TAK UŽ VÍTE, KDE VEZME VLÁDA PENÍZE NA TO ZDVOJNÁSOBENÍ DÁVEK PRO UKRAJINCE? 👹 👹 👹

 

Zdroj:

https://www.newstream.cz/…/lukas-kovanda-cesky-green

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️15.07.2024, CRUX, Roman Kirsch: NATO ODMÍTÁ POLSKOU MYŠLENKU VE VĚCI SESTŘELOVÁNÍ RUSKÝCH RAKET; UKRAJINA ZABILA SVÉHO DEZERTÉRA; GRANÁTOVÝ ÚTOK NA UKRAJINSKOU ARMÁDNÍ ODVODOVOU KANCELÁŘ

((Co to blemtá, Francouzi už tam jsou!!!))

 

https://youtu.be/Ej1vLUN1Ldo?si=qpLGpK5UJ2VdYJv0

 

 

📢  Pro osvěžení faktů z archívu: ((Francouzští vojáci už tam dlouhou dobu bojují proti Rusku!!!))

 

 

📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️7.5.2024, Jan Janoušek: OBĚTI MACRONOVA „NAPOLEONA“. PRVNÍ RAKVE S FRANCOUZI JSOU POZINKOVANÉ A ZAPÁJENÉ.

 

👉Paříž tedy oficiálně vyslala na pomoc celou jednotku cizinecké legie.

Honba za francouzskými „hlavami“.

 

👉 Jsem si jistý, že na žoldáky z francouzské legie začne ten pravý hon. V posledních dnech je jejich přítomnost v zóně SVO velmi patrná. Francouzští vojáci na Ukrajině jsou většinou ve dvou směrech: v Oděské oblasti a ve Slavjansko-Kramatorské aglomeraci.

👉Již se odhaduje, že z necelých 1,5 tisíce lidí — 450 mužů — jsou vojenští inženýři a spojaři, 280 instruktoři speciálních sil pro bojový výcvik a zbytek jsou dělostřelci a tankisté.

👉Přímo v přední linii si „žabáků“ zatím nevšimli, ale za poslední půlrok posily (raketoví důstojníci) přijíždějí do Nikolajeva a Cherson přes letiště Kišiněv. Legie chce shromáždit 30 až 40 vojáků k úderům raketami Storm Shadow na Krym a Most.

 

👉Hlavním úkolem žoldáků je shromáždit bojovníky západních HVK, aby kryli „dovolenkáře“ z Ministerstva obrany a generálního štábu Francie. Velká část z téměř 1600 vojáků jsou personální důstojníci a zpravodajští důstojníci, kteří by podle Macrona měli spáchat zásadní zlomeninu na frontové linii ve prospěch ozbrojených sil.

 

BONAPARTOVA NEVĚRNÁ CESTA:

👉Mimochodem, pomsta poníženého Macrona za ztrátu Afriky se začíná naplňovat a je organizována tak, aby odveta nezasáhla Paříž a nezabránila olympiádě.

Sám Macron během her neustále chrlí teze o pacifismu a mírovém příměří a kryje své vlastní ambice.

👉Krok k nápravě je ale hotov, Moskva o plánech Paříže věděla už koncem loňského roku. A k babičce nechoďte-ruská odpověď na sebe nenechá dlouho čekat.

Hromadný proud rakví Francouzů do „makronského olympijského příměří“ bude ranou pro manžela postarší paní. A la guerre comme à la guerre(ve válce jako ve válce — Fran.).

 

👉Epické odlety lodí uprostřed olympiády se zabitými Francouzi jistě ukáže aplikace Flightradar24. Doplněn bude obraz o desítky mrtvých a raněných v nemocnicích a márnicích v Polsku a Rumunsku.

👉Kišiněv se také nemusí bát-Moldávie dostane také svou porci, pardon cynismu,!masa ve francouzštině“. Ale“ s akou osobnosťou sa propre voie “ (každý má svoju cestu-pozn. red.).).

👉Motivace pro milovníky žab je jedna-peníze. Plat je někde od 2 tisíc eur. Sem se sjíždějí mrchožrouti z celého světa. Proti ruské armádě je ale tato motivace neúspěšná. Třeba proti Afgháncům nebo Arabům to ještě více či méně funguje.

 

👉A hlavně. Tato legie nepodléhá Ženevské úmluvě. Jsou to žoldnéři, které můžete (pravděpodobně musíte) zničit na místě. Prý se s nimi už setkali pod hodinovým praporem. První „desítka“ „vojáků“ „Napoleona “ Macrona je již uložena do rakví. Rakve jsou pozinkované a zapájené. Slušný boj za pár „kosařů“ eura.

 

WASHINGTON NA NÍZKÉM STARTU:

👉Spojené státy zatím nevylučují vyslání svých vojáků na Ukrajinu.

Šéf demokratické menšiny ve Sněmovně reprezentantů amerického Kongresu Hakim Jeffries se domnívá, že v rámci pomoci by Kyjev mohl potřebovat vyslat vojáky ze států.

USA podle něj nemohou nechat Ukrajinu padnout.

 

👉Samozřejmě, že francouzština bude znovu pitvána, studována. A teprve pak analytici zpoza oceánu vynesou verdikt. Ale ten nápad už přišel.

 

👉A TEĎ ZÁLEŽÍ JEN NA RUSKÝCH BOJOVNÍCÍCH — ZDA CELÁ ZÁPADNÍ ŠUŠERA ALESPOŇ ZKUSÍ SVÉ SÍLY NA POLYGONU ZVANÉM UKRAJINA.…

 

https://www.facebook.com/photo/?fbid=7698732350173324&set=a.107399019306733📢

 

 

📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️02.06.2024, Times Of India, Roman Kirsch: BYLY NALEZENY „RAKVE FRANCOUZSKÝCH VOJÁKŮ Z UKRAJINY“;

INCIDENT V BLÍZKOSTI EIFFELOVY VĚŽE V PAŘÍŽI V DOBĚ MACRONOVY „PROVOKACE VŮČI PUTINOVI„.

 

https://youtu.be/uT7LM4VzxMY?si=fzz6SRrT3f6X10C6  

 

 

📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️2. června 2024 15:10: ODPŮRCI VYSLÁNÍ ARMÁDY NA UKRAJINU POSTAVILI U EIFFELOVY VĚŽE PRÁZDNÉ RAKVE:

 

Pět prázdných rakví s plakátem „Francouzští vojáci, kteří zemřeli na Ukrajině“ se objevilo ráno 2. června u Eiffelovy věže v Paříži.

 

Policie už zadržela tři lidi, kteří postavili rakve a přikryli je francouzskými vlajkami. Podle zpráv médií byli zadrženi Bulhar, Ukrajinec a Němec.

 

Pařížská prokuratura kvůli tomu zahájila trestní řízení, píše TASS.

 

Francouzský prezident Emmanuel Macron opakovaně hlasitě prohlašoval, že je připraven vyslat evropskou armádu do zóny ukrajinského konfliktu.

 

Francouzské ministerstvo obrany onehdy oznámilo, že se řeší otázka vyslání vojenských instruktorů na území Ukrajiny k výcviku vojáků ozbrojených sil Ukrajiny. Poslanec Nejvyšší rady Alexej Gončarenko (zařazený na seznam teroristů a extremistů v Ruské federaci) však uvedl, že první skupina francouzských vojenských instruktorů již míří do jeho země.

 

Vůdce francouzské opoziční strany „Vlastenci“ Florian Philippot řekl, že Paříž by měla okamžitě přestat podporovat kyjevský režim. Vyzval západní země, aby zasedly k jednacímu stolu s Ruskem a nepumpovaly Ukrajinu zbraněmi a neposílaly tam armádu.

 

https://www.vesti.ru/article/3980427

 

 

📌💉🎚️📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️15. července 2024, VOLNÝbloG, Jana Černeková, Rhoda Wilson: PO DESETILETÍCH ZASTRAŠOVÁNÍ VEŘEJNOSTI NOVÁ STUDIE PŘIZNÁVÁ, ŽE STUDIE BEZPEČNOSTI VAKCÍN SE NEPROVÁDĚJÍ PŘED JEJICH POUŽITÍM NA VEŘEJNOSTI ANI PO NĚM:

 

Po desetiletí rodiče dětí poškozených očkováním, dospělých poškozených očkováním a další lidé zpochybňovali tvrzení, že vakcíny jsou nejdůkladněji testovaným bezpečnostním produktem na světě, jen aby se jim lékařská komunita a zdravotnické agentury vyhnuly a napadly je.

 

Nyní studie zveřejněná v prvním červencovém týdnu v časopise New England Journal of Medicine připouští, že vakcíny nejsou řádně prozkoumány.

 

Dovolte mi však uvést kontext, aby se nikdo nenechal zmást tím, o co jim zjevně jde,“ píše Aaron Siri.

 

A TAK TVRZENÍ, ŽE VAKCÍNY JSOU NEJLÉPE PROZKOUMANÝM PRODUKTEM NA SVĚTĚ, UMÍRÁ.

 

Autor: Aaron Siri

 

👉Wow. Po desetiletích, kdy Dr. Stanley Plotkin a jeho žáci vakcinologové trvali na tom, že vakcíny jsou nejlépe prozkoumaným produktem na světě, právě napsali článek, ve kterém přiznávají pravý opak.

 

👉PRÁVĚ PŘIZNALI, ŽE VAKCÍNY NEJSOU ŘÁDNĚ PROZKOUMÁNY – ani před vakcinací, ani po ní. Přiznali například, že „předlicenční klinické studie mají omezené velikosti vzorků [a] délku sledování“ a že „na poregistrační studie bezpečnosti nejsou vyčleněny prostředky“.

 

FINANCOVÁNÍ VĚDECKÝCH POZNATKŮ O BEZPEČNOSTI OČKOVÁNÍ PO REGISTRACI.

 

Daniel A. Salmon, Ph.D., M.P.H., Walter A. Orenstein, M.D., Stanley A. Plotkin, M.D., a Robert T. Chen, M.D. Publikováno 6. července 2024.
N Engl J Med 2024;391:102-105 DOI: 10.1056/NEJMp2402379 VOL. 391 NO. 2

To je neuvěřitelný zvrat. Dovolte mi však uvést kontext, aby nikdo nebyl zmaten tím, o co jim zjevně jde.

 

👉Po desetiletí lékařská komunita trvala na tom, že vakcíny jsou nejdůkladněji prozkoumaným produktem vůbec; například Dr. Paul Offit řekl: „Myslím, že bychom měli být hrdí na vakcíny jako na pravděpodobně nejbezpečnější a nejlépe testované věci, které vkládáme do našeho těla.“

 

👉Po desetiletí rodiče dětí poškozených očkováním, dospělí poškození očkováním a další zainteresované strany tato tvrzení zpochybňovali, jen aby se jim lékařská komunita a zdravotnické agentury vyhnuly a napadly je!!!!!

 

👉V roce 2018 jsem měl bezprecedentní příležitost vyslechnout architekta našeho očkovacího programu a kmotra vakcinologie, doktora Plotkina, a obnažit důkazy, které ukázaly to, co nyní tito autoři konečně přiznávají, tedy naprostý nedostatek zkoušek a studií bezpečnosti vakcín. Viz „Výpověď Stanleyho Plotkina„.

 

 

👉Poté, co je tato výpověď zveřejněna, Dr. Plotkin pokračuje v tirádě, vznáší požadavky, aby FDA doplnila „chybějící informace o bezpečnosti a účinnosti“ do příbalových letáků vakcín a aby CDC vyloučila škodlivost ze svých informačních listů o vakcínách, „LOBUJE U GATESOVY NADACE, ABY PODPOROVALA PROVAKCINAČNÍ ORGANIZACE“, usiluje o to, aby WHO ZAŘADILA VÁHAVOST OHLEDNĚ VAKCÍN NA SEZNAM GLOBÁLNÍCH HROZEB, lobuje u AAP, IDSA a PIDS, aby „PODPOROVALY ŠKOLENÍ SVĚDKŮ“ na podporu bezpečnosti vakcín atd.

Viz „Reakce Dr. Stanleyho Plotkina, „kmotra vakcín“, na dotazování“.

 

Problém je, že to nefunguje. Nefunguje to proto, že ve své podstatě neexistují žádné řádné bezpečnostní studie.

👉Neexistují tedy žádné údaje o bezpečnosti, které by FDA mohla přidat do příbalových letáků, a skrývání škod odstraněním z příbalových letáků CDC je nezmizí. Rodiče a ostatní dospělí nepřestanou jednoduše věřit tomu, co viděli na vlastní oči, protože CDC, WHO, Gatesova nadace atd. je nechtějí uznat, nebo hůře, napadají je.

 

👉Tím se dostáváme do současnosti, v níž si Plotkin a jeho žáci uvědomují, že nemohou na veřejnost vrhat voodoo. Nemohou skrývat pravdu. Jejich jedinou možností je tedy pokusit se kooperovat s pravdou, o které lhali celá desetiletí, tím, 👉že nyní přiznají, že studie, které by prokázaly, že vakcíny jsou bezpečné, neexistují. Při tomto přiznání však příhodně opomíjejí přiznat, že celá desetiletí lhali, zplynovali, podváděli (a to slovo nepoužívám lehce) veřejnost tvrzením, že vakcíny jsou pravděpodobně nejdůkladněji testovanými bezpečnými produkty na světě a že lidé mají být klidní, že v otázce bezpečnosti vakcín nezůstal kámen na kameni.

 

👉Ve svém právě zveřejněném článku tedy předstírají, že o bezpečnosti vakcín nikdy nelhali. Předstírají, že nyní pouze poukazují na to, že bezpečnost vakcín nebyla nikdy skutečně provedena, jako by to nebylo známo již dříve.

 

NENECHTE SE ZMÁST.

👉Jejich skutečná agenda je jasná a není jí studium bezpečnosti vakcín, ale spíše potvrzení toho, čemu již věří. To je naprosto jasné z toho, že ačkoli ve svém článku přiznávají, že studie nebyly provedeny, jedním dechem píší, že vážná poškození způsobená vakcínami jsou „vzácná“. Ale pokud studie nebyly provedeny, jak to mohou vědět?

👉Odpověď zní: NEVĚDÍ A ANI JE NEZAJÍMÁ, ŽE ZNAJÍ PRAVDU.

👉JEJICH CÍLEM JE CHRÁNIT PRODUKTY, KTERÉ CELOU SVOU KARIÉRU HÁJÍ A UCTÍVAJÍ A KTERÉ JIM PŘINESLY SLÁVU A BOHATSTVÍ.

 

IGNORUJÍ TAKÉ HORU STUDIÍ A ÚDAJŮ, KTERÉ JIŽ EXISTUJÍ A KTERÉ JASNĚ UKAZUJÍ NA VÁŽNÉ POŠKOZENÍ VAKCÍNAMI.

 

👉Stačí se na chvíli podívat na rozsáhlé vědecké poznatky o jedné z adjuvans používaných ve vakcínách, která podle mnoha studií může způsobit vážné poškození. Viz „Reaktogenní „placebo“ a etika informovaného souhlasu v klinických studiích vakcíny Gardasil HPV: Případová studie z Dánska„.

Nakonec se stačí podívat na jejich navrhované řešení. Poté, co tito lidé učinili apriorní závěr, že poškození je „vzácné“, a ignorovali všechny existující studie, které poškození prokazují, mají tu drzost, že chtějí vyčerpat federální fond pro odškodnění za poškození způsobená očkováním, 👉aby pravděpodobně zaplatili sobě a svým krajanům stovky milionů dolarů za provedení studií, které by se nepochybně snažily potvrdit jejich předchozí závěr, že poškození způsobená očkováním jsou „vzácná“, a zároveň ignorovat studie, které již vážné poškození prokazují.

 

TAKŽE S OHLEDEM NA TO, A OMLOUVÁM SE ZA DLOUHÉ POVÍDÁNÍ, ZDE JSOU VĚCI, KTERÉ V TOMTO ČLÁNKU PŘIZNÁVAJÍ SNAD ÚPLNĚ POPRVÉ.

 

„[S]prosto rozšířená váhavost vůči vakcínám, která byla pozorována během pandemie covid-19, naznačuje, že veřejnost již není spokojena s tradičním bezpečnostním cílem, kterým je pouhé zjištění a kvantifikace souvisejících rizik poté, co byla vakcína schválena k použití.“

 

KOMENTÁŘ:

👉Rodiče dětí poškozených očkováním, dospělých poškozených očkováním a dalších osob nebyli nikdy „spokojeni“ se snahou vyhodnotit „rizika poté, co byla vakcína povolena“.

„Pro úplnou charakteristiku bezpečnostního profilu nové vakcíny jsou nutné studie po jejím schválení, protože klinické studie před jejím schválením mají omezené velikosti vzorků, délku sledování a heterogenitu populace.“

 

KOMENTÁŘ:

👉Dovolte mi to přeložit – klinické studie, na které se spoléhá při udělování licencí pro dětské vakcíny, jsou z hlediska bezpečnosti k ničemu, protože prakticky nikdy nemají placebovou kontrolu, obvykle přezkoumávají bezpečnost několik dní nebo týdnů po injekci a často mají příliš málo účastníků na to, aby bylo možné změřit něco hodnotného, stačí se podívat na „Žádná z dávek vakcín, které CDC doporučuje pro rutinní injekční aplikaci dětem, nebyla FDA licencována na základě dlouhodobé placebem kontrolované studie„; Kupodivu jsem zrovna před nedávnem vedl spor s jedním Plotkinovým žákem, ve kterém zjevně ještě nebyl ochoten uznat výše uvedenou pravdu:

 

Je velmi důležité prozkoumat nežádoucí příhody po očkování (dále jen „NPP“), které nebyly zjištěny v klinických studiích, a zjistit, zda jsou v příčinné nebo náhodné souvislosti s očkováním.“

 

KOMENTÁŘ:

👉A to jste tvrdili, že se to dělá už desítky let!

„Pokud jsou způsobeny očkováním (nežádoucí účinky očkování), je třeba zjistit riziko, které lze přičíst očkování, a biologický mechanismus. Tato věda se stává základem pro vývoj bezpečnějších vakcín, pokud je to možné, a pro stanovení kontraindikací očkování a odškodnění, které by mělo být nabídnuto za AEFI.“

 

KOMENTÁŘ:

👉Znovu opakuji, žádné sh**, a to jste také tvrdili, že se to dělá už desítky let!

„V současné době ve Spojených státech, když Poradní výbor pro imunizační praxi (ACIP) doporučí novou rutinní vakcínu, jediné automatické zákonné přidělení zdrojů, které následuje, je pro nákup vakcín v rámci programu Vaccines for Children (VFC) a pro Program odškodnění za zranění způsobená vakcínami (VICP). Ačkoli ACIP uznává tuto potřebu, v současné době nejsou vyčleněny žádné prostředky na studie bezpečnosti po schválení vakcíny nad rámec ročních prostředků, které musí každoročně schvalovat Kongres.“

 

KOMENTÁŘ:

👉Znovu, žádné s**! Ale je od vás hezké, že jste to po desetiletích oblbování plynem konečně přiznali.

„Pokrok ve vědě o bezpečnosti vakcín je pochopitelně pomalý – často závisí na epidemiologických důkazech, které jsou opožděné nebo nedostatečné pro podporu kauzálních závěrů, a na neúplném pochopení biologických mechanismů – což negativně ovlivnilo přijetí vakcín.“

 

KOMENTÁŘ:

👉Vakcína se tak stává „bezpečnou“, protože kdyby se před jejím schválením provedla řádná klinická studie, znali bychom její bezpečnost ještě předtím, než by byla vypuštěna na děti, a nemuseli bychom se spoléhat na zmatené, zkreslené a rozporuplné „epidemiologické“ studie, které nyní chcete provést a které, jak dáváte najevo, navrhujete pouze proto, že se chcete vyhnout „znepokojení veřejnosti a následnému poklesu proočkovanosti“, nikoli proto, že vám skutečně záleží na bezpečnosti.

 

👉 „Ve 234 přehledech různých vakcín a zdravotních následků provedených v letech 1991-2012 IOM zjistila, že u 179 (76 %) zkoumaných vztahů nejsou dostatečné důkazy k prokázání nebo vyvrácení příčinné souvislosti, což ukazuje na potřebu přísnější vědy.“

 

KOMENTÁŘ:

👉Znovu opakuji, žádné sh**, a ocenil bych, kdybyste prosím řádně citoval bílou knihu ICAN z roku 2017, ze které jste tento bod jasně vytáhl „VACCINE SAFETY: Introduction to Vaccine Safety Science & Policy in the United States„.

 

„Identifikace biologických mechanismů nežádoucích reakcí – jak a u koho k nim dochází – je zásadní pro vývoj bezpečnějších vakcín, prevenci nežádoucích reakcí rozšířením kontraindikací a spravedlivé odškodnění očkovaných osob za skutečné nežádoucí reakce.“

 

KOMENTÁŘ:

👉Nestydatě předstíráte, že jste po celá desetiletí neignorovali nebo nenapadali ty, kteří po těchto studiích volali, a zároveň předstíráte, že hora takových studií prokazujících výše uvedené již neexistuje.

„[B]udžet na monitorování bezpečnosti vakcín v CDC (které je zodpovědné za většinu úsilí federálních úřadů USA) stagnuje … na úrovni přibližně 20 milionů dolarů ročně“, což je, jak píší, „nedostatečná úroveň financování“.

 

KOMENTÁŘ:

👉Opět nestydaté předstírání, že rodičovské skupiny o této problematice nekřičí již celá desetiletí, jen aby byly ignorovány a napadány.

„Veřejnost [nyní] také chce, aby orgány veřejného zdraví zmírňovaly a předcházely vzácným, ale závažným nežádoucím účinkům – které se již nezdají být vzácné, když jsou vakcíny podávány milionům nebo miliardám lidí.“

 

KOMENTÁŘ:

👉Studie, které prokazují škody, které způsobují, nejsou vzácné a již existují, ale vás tato skutečnost nezajímá, protože bezpečnost vakcín není skutečným cílem.

Pokud je skutečně zajímá pravda o tom, jaká poškození vakcíny způsobují a jakou rychlostí k těmto poškozením dochází, pak by měli uvítat svolání dvoustranného panelu, který by mohl nejprve přezkoumat všechny velmi znepokojivé studie a tvrdá data, která již na toto téma existují (často od vědců, kteří nejsou na podpoře farmaceutických firem), a mohli bychom společně navrhnout další studie a nechat je proběhnout otevřeně, aby se všichni museli smířit s výsledkem.

 

(Mezi dalšími důvody, proč požadovat, aby se studie prováděla otevřeně, je to, že jsem byl na vlastní kůži svědkem toho, co se stane, když studie srovnávající očkované a neočkované děti ve velkých souborech dat o mnoha milionech osob s použitím historických údajů o pojištění ukázala, že 👉očkované děti měly několikanásobně vyšší výskyt mnoha chronických onemocnění STUDIE SE POHŘBÍ, A PROTO JE TŘEBA JI PROVÉST OTEVŘENĚ.)

 

👉Plotkin a spol. by měli uvítat studie, které mohou prokázat, že vakcíny nepřispěly k nárůstu chronických dětských onemocnění (z nichž mnohé jsou imunitně podmíněné) z 12 % dětí na počátku 80. let (kdy CDC doporučovala 7 rutinních dětských injekcí) na více než 50 % dětí v současnosti (kdy CDC DOPORUČUJE VÍCE NEŽ 90 RUTINNÍCH DĚTSKÝCH INJEKCÍ). 👹

 

👉A myslím, že takové studie vítají, pokud mohou zajistit, že jejich výsledek ukáže, že vakcíny tyto škody nezpůsobují. Bohužel skutečnost je taková, že (jak vědí) studie, které ukazují, že vakcíny k tomuto nárůstu přispívají, již existují. Ale jejich cílem v každém případě není skutečně studovat bezpečnost. Spíše jde o to, aby dokázali svůj předchozí předpoklad, že vakcíny jsou bezpečné a poškození jsou „vzácná“. Tímto přístupem navrhli VAERS, V-SAFE, VSD a každý další „bezpečnostní“ systém.

 

👉Jak je z jejich článku patrné, jediným důvodem, proč vůbec předstírají, že se zajímají o bezpečnost vakcín, je to, že CHTĚJÍ ZABRÁNIT SNÍŽENÍ SPOTŘEBY VAKCÍN – NIKOLIV SKUTEČNĚ ZAJISTIT BEZPEČNOST.

 

To vše znamená, že pokud to myslí opravdu dobře, spolupráci bych uvítal. Abych byl spravedlivý, napíšu všem čtyřem z nich e-mail s žádostí o schůzku, na které bychom přezkoumali stávající vědecké poznatky a navrhli studie, na kterých bychom se vzájemně dohodli. Pokud jim jde skutečně o bezpečnost vakcín, měli by to přivítat (navzdory jejich útokům na mou osobu nemám nic proti nim a doufám, že se dokáží povznést nad všechny své zášti v zájmu ochrany dětí). A co je nejdůležitější, jsem ochoten žít s výsledky těchto studií. Jsou?

 

O autorovi:

 

Aaron Siri je americký právník a vedoucí partner advokátní kanceláře Siri & Glimstad. Má rozsáhlé zkušenosti s komplexními občanskoprávními spory, včetně občanských práv zahrnujících povinnou medicínu, hromadné žaloby a spory s vysokými sázkami.

 

https://volnyblog.news/po-desetiletich-zastrasovani-verejnosti-nova-studie-priznava-ze-studie-bezpecnosti-vakcin-se-neprovadeji-pred-jejich-pouzitim-na-verejnosti-ani-po-nem/

 

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️15. července 2024, ABJ, Jana Bobošíková: Letní repríza: SOUD ZAMÍTL ŽALOBU PANÍ UČITELKY BEDNÁŘOVÉ NA SEZNAM ZPRÁVY. CO TOMU ALE PŘEDCHÁZELO?

 

ABJ, Jana Bobošíková: Letní repríza: Soud zamítl žalobu paní učitelky Bednářové na Seznam Zprávy. Co tomu ale předcházelo? Vítejte v „Aby bylo jasno“. Jak probíhal soud s učitelkou češtiny, motivovaný víc proti ruskou ideologií než doloženými fakty. Jakou roli v něm hrála nenávist? Kdo ji rozdmýchává, kdo jí šíří a na koho míří? Podporuje současná vládní moc kritické myšlení, nebo se propadáme do totality? A jak změní jedno ideově motivované nařčení lidský, rodinný i pracovní život? I o tom budeme hovořit.

 

Ve studiu je se mnou zkušená učitelka, absolventka filozofické fakulty Univerzity Karlovy v oboru bohemistika a rusistika, která byla po začátku válečného konfliktu na Ukrajině propuštěna za obsah jedné vyučovací ze základní školy na Praze 6. Nedávno podruhé stála před soudem za cituji: „Popírání, zpochybňování, schvalování a ospravedlňování genocidy.“ Konec citátu. A odvolací soud ji podruhé osvobodil. Paní Mgr. Martina Bednářová….

 

👉Jak probíhá soud s učitelkou češtiny, motivovaný víc protiruskou ideologií než doloženými fakty?

👉Jakou roli v něm hraje nenávist? Kdo ji rozdmýchává, kdo ji šíří, na koho míří? Podporuje současná vládní moc kritické myšlení nebo jsme se propadáme do totality?

👉A jak změní jedno ideově motivované nařčení lidský, rodinný i pracovní život?

 

👉A ve spojení jsme také s obhájcem Martiny Bednářové doktorem Josefem Kulhavým a požádali jsme i o vyjádření paní Lenku Procházkovou, signatářku Chart 77, která bojovala za svobodu už za bývalého režimu a požádali jsme ji o vyjádření…..

 

https://youtu.be/DZ-CglT_RCk?si=9b2yx_uraFWbTrzf

 

 

📌15. července 2024, 18:55. WSJ: CROOKESŮV OTEC SI MYSLEL, ŽE JEHO SYN JE NA STŘELNICI:

 

Otec Thomase Matthewa Crookese, který zastřelil amerického prezidentského kandidáta Donalda Trumpa, se podle deníku Wall Street Journal domníval, že jeho potomci šli v sobotu na střelnici.

 

„Starší Crookes věřil, že jeho syn šel v sobotu na střelnici,“ uvedla zpráva s odvoláním na zdroje.

 

Noviny poznamenávají, že později, když se nemohl s mladým mužem spojit, začal si muž dělat starosti a po zprávách o střelbě okamžitě kontaktoval policii.

 

Během Trumpova mítinku v Pensylvánii 13. července zahájil 20letý Thomas Matthew Crookes palbu, v důsledku čehož byl bývalý americký prezident zraněn do ucha a jeden z jeho příznivců byl zabit.

 

https://www.vesti.ru/article/4048105

 

 

📌15. července 2024, 19:58, TRUMPŮV PORADCE: ČÍNSKÝ PLÁN NA UROVNÁNÍ NA UKRAJINĚ MÁ DOBRÉ PRVKY:

 

V čínském plánu na vyřešení situace na Ukrajině jsou dobré prvky, řekl Rick Grennell, asistent 45. prezidenta Spojených států Donalda Trumpa.

 

Politik však okamžitě vznesl výhradu, že plán ČLR nepodporuje, píše RIA Novosti.

 

Připomeňme, že 15. července čínská média informovala, že Peking vyzval Evropskou unii, aby přijala čínsko-brazilský plán na vyřešení konfliktu na Ukrajině.

 

Evropští politici byli šokováni zejména setkáním se zvláštním zástupcem čínské vlády pro Eurasii Li Huiem, který Evropanům doporučil, aby přehodnotili své představy o konfliktu na Ukrajině, protože Moskva věří v nevyhnutelnou porážku kyjevského režimu.

 

https://www.vesti.ru/article/4048096

 

 

📌15. července 2024, 18:41, KADYROV KOMENTOVAL TRAGÉDII NA STAVENIŠTI V ČEČENSKU: PACHATELÉ BUDOU POTRESTÁNI:

 

Hlava Čečenska Ramzan Kadyrov uvedl, že oběti incidentu na staveništi ve vesnici Bašin-Kali, v jehož důsledku zemřelo pět lidí, budou ošetřeny a pachatelé budou postaveni před soud.

 

„Dnes došlo k tragickému incidentu ve vesnici Bashin-Kali v okrese Itum-Kalinsky. Na staveništi došlo k výbuchu,“ napsal Kadyrov na kanálu Telegram. Upřesnil, že v důsledku toho bylo předběžně zabito pět lidí a 26 jich bylo zraněno.

 

Jeho jménem se na místo okamžitě dostavili zaměstnanci specializovaných služeb, příčiny nehody se vyšetřují. Hlava Čečenska vyjádřila soustrast rodinám obětí a popřála brzké uzdravení zraněným.

 

Kadyrov dodal, že obětem je poskytována nezbytná pomoc ve zdravotnických zařízeních v regionu, a pokud je to nutné, je možná léčba mimo město.

 

„Incident nám znovu připomíná, jak je důležité dodržovat bezpečnostní pravidla při práci. Ti, kteří jsou za incident zodpovědní, budou postaveni před soud,“ řekl Kadyrov s tím, že bezpečnost lidí má nejvyšší prioritu.

 

https://www.vesti.ru/article/4048072

 

 

📌15. července 2024, 18:20: V RUSKU SKONČILA JARNÍ BRANNÁ POVINNOST, 150 TISÍC LIDÍ ODEŠLO K VOJSKU:

 

Ministerstvo obrany Ruské federace oznámilo ukončení jarní branné povinnosti 2024 v Rusku. Do vojska bylo posláno 150 tisíc lidí.

 

Návrhy komisí začaly pracovat 1. dubna. Vysílání branců ze shromaždišť ruských regionů k jednotkám začalo 15. dubna.

 

Ministerstvo obrany poznamenalo, že stejně jako v předchozích odvedených kampaních měli mladí lidé možnost volby, kde nastoupí vojenskou službu, s přihlédnutím ke zdravotnímu stavu a také k výsledkům profesního psychologického výběru.

 

Odvedenci byli vybaveni neformálními uniformami. Byly jim také vydány bankovní a osobní karty.

 

Ministerstvo uvedlo, že k zajištění vojenské dopravy bylo využito 172 letů civilního letectví, 14 vojenských ešalonů, osobních vlaků a silniční doprava vojenských jednotek.

 

Již dříve vyšlo najevo, že během podzimního návrhu v roce 2024 zůstanou ve většině regionů Ruské federace předvolání v papírové podobě.

 

https://www.vesti.ru/article/4048034

 

 

📌15. července 2024, 21:40: PREZIDENT BOLÍVIE OZNÁMIL OBJEV PLYNOVÉHO POLE O ROZLOZE 48 MILIARD METRŮ KRYCHLOVÝCH:

 

Bolivijský prezident Luis Arce uvedl, že země objevila plynové pole se zásobami více než 48 miliard metrů krychlových plynu.

 

„Objevili jsme megapole plynu na severu La Pazu,“ napsal Arce na sociálních sítích. „Prokázané zásoby jsou 1,7 miliardy kubických liber (více než 48 miliard metrů krychlových – pozn. red.).“

 

Prezident zdůraznil, že mluvíme o poli Mayaya Centro X, do jehož průzkumu bylo v listopadu 2022 investováno asi 50 milionů dolarů.

 

Podle bolivijského vůdce byl tento objev pro zemi nejdůležitější za téměř 20 let.

 

https://www.vesti.ru/article/4048260

 

 

📌15. července 2024, 19:34: CENTRÁLNÍ BANKA NEBUDE ZVEŘEJŇOVAT STATISTIKY O MIMOBURZOVNÍM DEVIZOVÉM TRHU:

 

Ruská centrální banka dočasně odmítá zveřejňovat denní statistiky o mimoburzovním devizovém trhu. Děje se tak proto, aby se omezil dopad sankcí, uvádí centrální banka.

 

Bankovní regulátor ve svém prohlášení uvedl, že zveřejňování informací o objemu mimoburzovních obchodů v amerických dolarech, eurech a jüanech bylo pozastaveno.

 

  1. července rubl oslabil vůči čínské měně, jejímž prostřednictvím se vypočítává poměr rubl k dolaru a rublu k euru. Na konci obchodování na moskevské burze jüan ztěžkl o 12 kopějek, čínská měna vzrostla na 12 rublů 9 kopějek.

 

  1. července došlo k poklesu na moskevské burze. Ruský akciový trh během hlavní obchodní seance klesl o 2,01 %. Světové ceny ropy nevykazují jasnou dynamiku. Obchodníci s ropou stále vyhodnocují čínské statistiky. Peking je největším spotřebitelem ropy, takže čínské ekonomické údaje ovlivňují kotace ropy.

 

Čínský HDP ve druhém čtvrtletí vzrostl o 4,7 % s prognózou růstu 5,1 %. Maloobchodní tržby v Číně se v červnu meziročně zvýšily o 2 % s prognózou růstu 3,3 %. Průmyslová výroba v Číně přitom v červnu vzrostla o něco více, než se očekávalo – meziročně o 5,3 %.

 

https://www.vesti.ru/finance/article/4048148

 

 

📌15. července 2024, 21:00: URSULA VON DER LEYENOVÁ ZRUŠILA NÁVŠTĚVU VÝBORU EVROPSKÉ KOMISE V MAĎARSKU:

((Ďábel má strach z andělů😂))

 

Předsedkyně Evropské komise Ursula von der Leyenová zrušila cestu do Maďarska. Na sociální síti X to napsal šéf tiskové služby Evropské komise Eric Mamer.

 

Dodal také, že Evropská komise bude na neformálních zasedáních Rady EU za maďarského předsednictví zastoupena pouze na seniorní úrovni. To se nikdy v historii nestalo, poznamenávají novináři.

 

Mamer již dříve uvedl, že neví, zda von der Leyenová obdržela dopis od maďarského premiéra Viktora Orbána se zprávou o jeho návštěvách Ruska a Ukrajiny.

 

Mezitím 15. července poradce maďarského premiéra uvedl, že Orbán poslal dopisy všem vedoucím představitelům EU s návrhy na způsoby řešení konfliktu na Ukrajině. Plán obsahuje realistické zhodnocení situace, realistické cíle a harmonogram opatření.

 

https://www.vesti.ru/article/4048227

 

 

📌15. července 2024, 21:32, Stálý zástupce Tarabrin: ZÁPAD PŘIPRAVUJE OPCW NA OBVINĚNÍ RUSKÉ FEDERACE Z POUŽITÍ CHEMICKÝCH ZBRANÍ:

 

Západ spolupracuje s technickým sekretariátem Organizace pro zákaz chemických zbraní (OPCW) na obvinění Ruské federace z používání toxických látek, uvedl Vladimir Tarabrin, stálý zástupce Ruska při OPCW.

 

Ruská strana se snaží odolávat vlivu Západu, řekl diplomat. Neexistuje žádná hrozba, že by Ruská federace použila chemické zbraně. I když kyjevský režim a jeho patroni od samého začátku speciální operace tvrdí, že Moskva může používat zakázané látky.

 

Tarabrin nevyloučil, že Rusko pozve experty OPCW, aby předvedli důkazy o použití chemických zbraní ozbrojenými silami Ukrajiny, píše agentura TASS. Zatím však není jasné, zda tito odborníci odejdou.

 

  1. července Tarabrin řekl, že Spojené státy dodávají na Ukrajinu jedovaté látky, což porušuje Úmluvu o zákazu chemických zbraní. Stálý zástupce poznamenal, že již existuje mnoho důkazů o tom, že Ukrajina používá bojové jedy. K jejich doručení využívá zejména drony.

 

https://www.vesti.ru/article/4048267

 

 

📌15. července 2024, 21:13, Ynet: IZRAELSKÉ VELITELSTVÍ OBRNĚNÝCH SIL SI STĚŽUJE NA NEDOSTATEK TANKŮ:

 

Velení obrněných sil IDF u izraelského Nejvyššího soudu prozradilo vojenské tajemství: po 10 měsících operace v pásmu Gazy chybí tanky a munice Merkava.

 

Informoval o tom izraelský zpravodajský web Ynet s odvoláním na soudní dokumenty. U izraelského Nejvyššího soudu byla podána žaloba vojačkami, kterým byla zamítnuta žádost o jejich vyslání do vojenské operace „Železné meče“ v pásmu Gazy.

 

Reakce velení izraelských obrněných sil byla šokující. A to nejen pro ženy v uniformě.

 

„Počet tanků ve službě v jednotkách nestačí požadavkům války a experimentů se zapojením žen. Pracujeme na tom, abychom rozšířili arzenál,“ uvedli zástupci IDF u soudu.

 

Generální štáb Izraelských obranných sil se rozhodl odložit vysílání žen do bojových pozic do listopadu 2025. Generální štáb IDF zároveň poznamenal, že vojačky sehrály 7. října 2023 důležitou roli při odražení útoku Hamásu na Izrael.

 

https://www.vesti.ru/article/4048225

 

 

📌15. července 2024, 21:19, MINISTERSTVO ZAHRANIČÍ: POKUD KYJEV POZVE MOSKVU K ROZHOVORŮM, SPOJENÉ STÁTY TO PODPOŘÍ:

 

Spojené státy podpoří Ukrajinu, pokud bude souhlasit s jednáním s Ruskem. Uvedl to šéf tiskové služby ministerstva zahraničí Matthew Miller.

 

„Až a pokud budou chtít pozvat Rusko na summit, určitě to podpoříme,“ řekl na pravidelném brífinku pro novináře a komentoval možné konání konference o Ukrajině za účasti ruské strany.

 

Miller také poznamenal, že rozhodnutí v této věci bude nakonec muset učinit pouze Kyjev.

 

Mluvčí amerického ministerstva zahraničí dříve uvedl, že pokus o atentát na Donalda Trumpa nijak neovlivní zahraniční politiku Washingtonu.

 

https://www.vesti.ru/article/4048252

 

 

📌15. července 2024, 13:20: TRUMP SI VYBRAL SENÁTORA VANCE JAKO SVÉHO KANDIDÁTA NA VICEPREZIDENTA USA:

 

Před republikánským sjezdem v Muluoce oznámil republikánský kandidát na křeslo v Bílém domě Donald Trump jméno svého viceprezidenta.

 

Pokud Trump vyhraje listopadové prezidentské volby, senátor z Ohia J.D. Vance může převzít post viceprezidenta v administrativě. Donald Trump ve svém poselství na sociální síti Truth Social vysvětlil, že Vance považuje za člověka, který si nejvíce zaslouží post viceprezidenta Spojených států. Vance je toho názoru, že podpora Washingtonu Kyjevu není v zájmu Spojených států a osud Ukrajiny Joea Bidena znepokojuje nejméně.

 

Republikánský sjezd začal 15. července. Potrvá do 18. července. Očekává se, že Trump bude oznámen jako kandidát na křeslo v Bílém domě hned první den. Sám Trump přednese hlavní projev poslední den stranického mítinku, kterého se zúčastní 50 tisíc lidí.

 

  1. července na shromáždění v Pensylvánii vystřelil 20letý Thomas Matthew Crooks na 45. prezidenta Spojených států. Jeden z diváků byl zabit, další dva republikáni byli vážně zraněni. Zraněn byl i Donald Trump. Kulka mu probodla pravé ucho. FBI přiznala, že došlo k pokusu o atentát na Trumpa.

 

Střelec se skrýval na střeše budovy asi 100-120 metrů od pódia. Donalda Trumpa zachránil před smrtí jen zázrak a obrazovka, ke které otočil hlavu. Tajná služba zároveň přiznala, že nemá dostatek zaměstnanců, aby bývalého prezidenta Spojených států ochránila. Někteří z nich se podíleli na akci první dámy Spojených států Jill Bidenové.

 

https://www.vesti.ru/article/4048346

 

 

📌16. července 2024, 0:37: PO ÚTOKU UKRAJINSKÉHO DRONU VYPUKL POŽÁR V ZÁVODĚ V KURSKÉ OBLASTI:

 

Elektrárna hoří v Koreneu v Kurské oblasti po útoku ukrajinského bezpilotního letounu.

 

„Dnes v noci ukrajinská helikoptéra shodila výbušné zařízení na území továrny na nízkonapěťová zařízení v Kořenevu,“ napsal na kanálu Telegram úřadující gubernátor Kurské oblasti Alexej Smirnov.

 

Poznamenal, že v důsledku útoku UAV vypukl požár v jedné z technologických dílen závodu. Hasí ji hasiči.

 

Guvernér dodal, že v důsledku incidentu nebyl nikdo zraněn.

 

Dříve byly sestřeleny tři ukrajinské drony v okrese Železnogorsk v Kurské oblasti.

 

https://www.vesti.ru/article/4048391

 

 

📌16. července 2024, 4:15: BIDEN PŘIZNAL, ŽE JE STARÝ, ALE MÁ „ZATRACENĚ BYSTROU MYSL„: 😂🙈

 

Prezident Spojených států amerických Joe Biden opět zazářil „uměním řeči“.

 

„Jsem starý. Ale za prvé, je jen o tři roky starší než Trump. A za druhé, mám zatraceně dobrou mentální bystrost,“ řekl Joe Biden v rozhovoru pro NBC News.

 

Americký vůdce zároveň poznamenal, že za tři a půl roku svého prezidentství udělal mnohem více než kterýkoli jiný vůdce Spojených států.

 

„Chci, aby mě soudili podle tohoto ukazatele,“ dodal Biden.

 

Již dříve řekl, že se bude i nadále účastnit prezidentských voleb a hodlá Trumpa porazit.

 

https://www.vesti.ru/article/4048411

 

 

📌16. července 2024, 3:46: LAVROV PŘIJEL DO NEW YORKU, ABY SE ZÚČASTNIL ZASEDÁNÍ RADY BEZPEČNOSTI OSN:

 

Ministr zahraničních věcí Ruské federace přiletěl do Spojených států amerických.

 

Ruský ministr zahraničí Sergej Lavrov přijel do New Yorku. Informuje o tom agentura TASS.    Upřesňuje se, že ruský ministr se zúčastní zasedání Rady bezpečnosti OSN.

 

Ruské ministerstvo zahraničí již dříve informovalo, že Lavrov bude předsedat debatě v Radě bezpečnosti OSN ve dnech 16. a 17. července.

 

https://www.vesti.ru/article/4048383

 

 

📌16. července 2024, 05: 50: TRUMP DORAZIL NA REPUBLIKÁNSKÝ NÁRODNÍ SJEZD S OVÁZANÝM UCHEM:

 

Prezidentský kandidát Spojených států amerických Donald Trump se poprvé objevil na veřejnosti poté, co přežil pokus o atentát.

 

Donald Trump dorazil na celostátní sjezd Republikánské strany Spojených států. Informuje o tom agentura TASS.

 

Jedná se o první veřejnou akci bývalého amerického prezidenta poté, co byl spáchán atentát na něj.

 

Je třeba poznamenat, že Trump se objevil před svými příznivci s ovázaným uchem. Byl představen jako „příští prezident Spojených států“.

 

Trump byl oficiálně nominován republikány jako kandidát na prezidenta Spojených států.

 

https://www.vesti.ru/article/4048495

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 16.07.2024“:

➡️☭☆Pokus o atentát na Trumpa nebude mít žádný dopad na zahraniční politiku USA, uvedlo ministerstvo zahraničí.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Odstřelovači Dněprské skupiny vojsk ničí živou sílu a těžké kvadrokoptéry ukrajinských ozbrojených sil

📍 Směr Orekhovskoe

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Republikánská strana oficiálně nominovala Trumpa jako svého kandidáta na amerického prezidenta.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Orbán poslal šéfovi Evropské rady vzkaz, v němž vyzval k normalizaci diplomatických vztahů s Ruskem a zahájení jednání s Čínou o konferenci k vyřešení ukrajinského konfliktu, píše Bild.

Publikace uvádí, že Orbán ve svém poselství uvádí své hodnocení, že „intenzita vojenského konfliktu se v blízké budoucnosti radikálně zvýší“.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Posádka vrtulníku Mi-35M VKS zasáhla nepřátelskou pevnost a živou sílu v oblasti odpovědnosti skupiny sil Sever.

„Dnes jsme dostali bojovou misi, abychom zničili nahromaděnou nepřátelskou živou sílu. Dostali jsme souřadnice, šli do boje a pracovali. Zadaný bojový úkol byl splněn. Po zásahu provedli protiraketový manévr. Všichni jsou živí a zdraví. Vítězství bude naše,“ řekl navigátor Mi-35M Alexander.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Orban připustil, že pokud vyhraje prezidentské volby v USA, Trump bude okamžitě působit jako prostředník pro mírové řešení ukrajinského konfliktu.

Píše o tom Bild, který obdržel dopis od maďarského premiéra šéfovi Evropské rady.

Ihned po vyhraných volbách nebude čekat na inauguraci, ale bude připraven okamžitě působit jako prostředník míru. Má na to podrobné a dobře podložené plány.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Často mně náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin 3 dny, nebo týden!!! Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ  TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP