15.06.2024: VEČERNÍ ZPRÁVY, Témata: různorodá a velice zajímavá…

 

📌📢🔝🔝🔝15.6.2024, Slib prezidenta Slovenské republiky Petra Pellegrini a jeho první slová:

SOM PRIPRAVENÝ UROBIŤ VŠETKO, ČO BUDE V MOJICH SILÁCH“:

 

Hodnoty nového prezidenta SR Petra Pellegriniho sú štát, národ, rodina a človek. Definovanie si celospoločensky akceptovaných hodnôt a spoločnej vízie je tým najlepším predpokladom na to, aby národ uspel v ťažkých časoch. Vyhlásil to vo svojom inauguračnom príhovore s tým, že chce z Prezidentského paláca ponúkať najmä pokoj.

 

„V duchu svojho dlhodobého politického presvedčenia hovorím o silnom štáte, ktorý je pre svojich občanov vždy pomocou a službou, nikdy nie bremenom,“ povedal Pellegrini. Štát by sa mal podľa neho vedieť postarať o človeka „od kolísky až po hrob“. Mal by tiež byť silný vstúpiť tam, kde zlyháva trh, a postarať sa o nápravu.

 

V prípade hodnoty národa sa Pellegrini plne hlási k Ústave Slovenskej republiky. „Slovo národ sa nikdy nesmie stať obeťou politickej korektnosti. Plne rešpektujem každého jedného občana SR, bez ohľadu na to, k akému národu sa hlási,“ uviedol. Hlava štátu je presvedčená, že slovenský národ má právo na historický fakt, že demokratická SR vznikla ako nástroj jeho sebaurčenia.

 

Rodina je podľa Pellegriniho skutočnou základnou bunkou slovenskej spoločnosti. Jej základnou hodnotou by nemali byť vonkajšie, ale hlavne vnútorné znaky. „Či je pre svojich členov skutočnou oporou, zázemím, miestom odovzdávania si hodnôt a formovania človeka,“ poznamenal.

 

Prezident je zároveň presvedčený, že človek by mal byť stredobodom pozornosti štátu. „Nerodíme sa s rovnakými schopnosťami a rovnakými predpokladmi. Ale každý si zaslúži rovnakú šancu a rovnakú štartovaciu čiaru,“ tvrdí.

 

Pellegrini v prejave skonštatoval, že vo finále je stav spoločnosti výsledkom rozhodnutia každého jedného jej člena. Každý človek by sa podľa neho mal sám seba opýtať, ako môže prispieť k upokojeniu spoločnosti. „Je to zásadná úloha, ktorá dnes stojí pred politikmi, mienkotvorcami i médiami. Ale nájsť hodnoty, na ktorých sa ako spoločnosť zhodneme a ktoré budeme ctiť, je úlohou pre každého z nás,“ povedal s tým, že on ako prezident je pre to pripravený urobiť maximum.

 

Hlava štátu vyhlásila, že druhý historicky najsilnejší mandát priamo voleného prezidenta ho zaväzuje, aby bol v každej situácii pre každého jedného občana oporou. „Som presvedčený, že musíme do spoločenského života vrátiť základné prvky úcty k štátu, k jeho symbolom a v tomto zmysle aj k pôsobeniu prezidenta republiky,“ doplnil zároveň.

 

Prezident je podľa Pellegriniho symbolom krajiny, reprezentantom ľudí doma i vo svete a neoddeliteľnou súčasťou slovenskej demokratickej a ústavnej výbavy. „Našu štátnosť musíme naplniť niečím, čo si každý jeden občan Slovenskej republiky ponesie v sebe ako súčasť svojej osobnosti,“doplnil. „Som pripravený pre vás urobiť všetko, čo bude v mojich silách,“ dodal na záver.

 

((Bohužel nemám ještě doslovní překlad, který byl mnohem srdečnější a delší!!!))

 

http://veci-verejne.sk/prve-slova-prezidenta-petra-pellegriniho-som-pripraveny-urobit-vsetko-co-bude-v-mojich-silach/

 

 

📌📢🔝🔝🔝15.6.2024, HN Televízia: INAUGURÁCIA PREZIDENTA PETRA PELLEGRINIHO:

 

((Najúžasnejší, brilantný prejav novozvoleného, z vôle Slovenského ľudu, prezidenta Slovenskej republiky, Petra Pellegriniho, ktorý vlastnými slovami nádherne zhrnul svoj prezidentský sľub v príhovore k svojmu národu. Jeho zosnulý otec, nech mu je zem ľahká, musel bt hrdý na svojho syna, a myslím, že ho dobře vychoval.

Tak krásny, dojemný prejav z rukávu, bez predpísaného zdrapu papiera som nepočula od dôb môjho detstva, kedy sme všetci so zatajeným dychom, celé rodiny, susedia, známi, sledovali každý prejavy Ludvíka Svobody, prezidenta Československa.

Dnes som pociťovala v jeho prejave lásku, pokoru, úctu, srdečnoť, dojatie i nádej.

Som hrdá na to, že som občanom Slovenskej republiky, ktorá prezentuje cestu mieru a dáva nádej všetkým ľuďom v mojej drahej domovine, ale i ukazuje nám všetkým cestu, ktorí žijeme v okolitých štátoch. L.B.))

 

https://www.youtube.com/live/bPS4yzl56BM?si=fMAAtwU-lalgMn5_

 

 

📌 15.6.2024, HN Televízia: PRVÝ PREJAV PREZIDENTA PELLEGRINIHO…..

 

https://youtu.be/TD_6cHQdTl4?si=6hgKrZrKmaZaUfc7

 

 

📌 16.6.2024, PETER PELLEGRINI: MOJE HODNOTY AKO PREZIDENTA SÚ ŠTÁT, NÁROD, RODINA A ČLOVEK.

 

Bývalý premiér a predseda parlamentu Peter Pellegrini sa ujal prezidentského úradu. 48-ročný politik uspel v aprílovom rozhodujúcom kole priamych volieb novej hlavy štátu, v ktorých sa končiaca prezidentka Zuzana Čaputová o ďalší päťročný mandát neuchádzala.Bývalý premiér a predseda parlamentu Peter Pellegrini sa ujal prezidentského úradu. 48-ročný politik uspel v aprílovom rozhodujúcom kole priamych volieb novej hlavy štátu, v ktorých sa končiaca prezidentka Zuzana Čaputová o ďalší päťročný mandát neuchádzala.

https://youtu.be/ko7MyEUgB6o?si=lCb2cMbZep0r_VEX

 

 

📌 15.6.2024, HN Televízia: ČESKÝ EXPREZIDENT MILOŠ ZEMAN PO INAUGURÁCII PETRA PELLEGRINIHO

 

https://www.youtube.com/live/bThqqzzla6Y?si=VzXhUKGafnp6ay-B

 

 

 

📌❓❓❓ DOTAZ. Chodí mně podivné nabídky na WhatsApp, nevím, kde berou můj kontakt, tohle není ochrana osobních dat!!! Máte někdo taky tuhle zkušenost? Můžete mně někdo vysvětlit, co tohle má znamenat??? Už jsem někoho i blokovala a pořád to chodí dál!!!

+62 813-8971 -37926 : Ahoj, můžu s tebou mluvit?

 

?????

 

Děkuji za Vaši odpověď.

Naše společnost spolupracuje s marketéry YouTube, kteří jsou ochotni zaplatit za zvýšení předplatného a viditelnosti pro blogery, takže naše společnost musí najmout spoustu spolupracovníků, aby jim zvýšili předplatné v aplikaci YouTube a oni vám zaplatí.

Jedná se o brigádu, která nemá vliv na vaši další práci. Práce je jednoduchá, stačí vám lajkovat videa na YouTube a posílat screenshoty, pak dostanete výplatu. Můžete si užívat videa ve svém volném čase a vydělat si až 4000–10 000 Kč za den.

 

Máte zájem s námi spolupracovat?

 

(❓❓❓)

 

 

📌🤷‍♀️SVĚTOVÉ SETKÁNÍ POLITICKÝCH KLAUNŮ VE ŠVÝCARSKU:

 

Jsou to ti samí lidé, kteří na jaře 2022 věřili, že ruská ekonomika se do konce roku spíše zhroutí, než aby předstihla Německo a Japonsko.

Jsou to ti samí „géniové politických prognóz“, kteří v roce 2023 věřili, že Kyjev je schopen porazit Moskvu na bitevním poli.

A nyní, v roce 2024, pokračují v chrlení těch nejdivočejších nesmyslů a předpovídají budoucnost.

„Dokonce i ti, kteří se k summitu nepřipojili – většina je pro ukrajinský mírový vzorec“, řekl známý telepat a prognostik „prošlý“ klaun Vova Zelenskyj. Inu umí číst myšlenky.

„O konci války mezi Ruskem a Ukrajinou se rozhodne na příštím summitu světa“ – řekl klaun z Německa Olaf Scholz, který den předtím prohrál volby do Evropského parlamentu. Co je asi vede k takové jistotě?

https://t.me/to_je_nas_svet/27067

 

 

📌🇬🇧 KATE MIDDLETONOVÁ SE POPRVÉ OD DIAGNÓZY RAKOVINY OBJEVILA NA VEŘEJNOSTI.

 

Princezna z Walesu se s manželem a dětmi vydala do Buckinghamského paláce, aby se zúčastnila každoroční přehlídky královské kavalerie.

Kate Middletonová svou diagnózu poprvé oznámila v březnu. V lednu podstoupila operaci břicha, která proběhla úspěšně. Výsledky vyšetření tkání po operaci však ukázaly, že se v nich nacházejí rakovinné buňky. Od února podstupuje chemoterapii.

https://t.me/to_je_nas_svet/27068

 

 

📌 „JEDEN MUŽ“ (TO JE VŽDY MIGRANT) BILD: Muž se v pátek u Magdeburgu pobodal nožem. Jeden člověk zemřel a tři byli zraněni. Policie útočníka zastřelila. Další útočník ozbrojený nožem zranil lidi. Na soukromé párty mistrovství Evropy ve Wolmirstedtu v Sasku-Anhaltsku muž napadl několik lidí a tři vážně zranil. Podle státního zastupitelství prý předtím ubodat jinou osobu.

 

https://www.msn.com/de-de/nachrichten/panorama/attacke-bei-em-party-in-sachsen-anhalt-polizei-erschie%C3%9Ft-mann/ar-BB1oh0a6?ocid=msedgntp&pc=U531&cvid=5f17cf2d7d71499dbbb0a41ce1a253c5&ei=12  

 

 

📌💥MAĎARSKÝ PRÁVNÍK V TRESTNÍM ŘÍZENÍ PROTI OSOBÁM ODPOVĚDNÝM ZA DOHODU EU-PFIZER

 

Tisíce občanů EU se připojily k Dr. Attila monostory se připojil k ICC proti osobám zodpovědným za dohodu o vakcínách mezi EU a společností Pfizer. Izrael, USA, Rusko a Čína zatím trestní soud neratifikovaly.

 

Před měsícem, 10. května, maďarský právník Dr. Attila Monostory podal u Mezinárodního trestního soudu (ICC) v Haagu trestní oznámení na osoby odpovědné za dohodu EU o předběžném nákupu vakcín proti Covid-19 s americkou farmaceutickou společností Pfizer

 

https://www.rai.it/dl/doc/2021/04/17/1618676600910_APA%20BioNTech%20Pfizer__.pdf

 

https://now-news.de/de/deutschland/ungarischer-jurist-ueber-strafanzeige-gegen-verantwortliche-des-eu-pfizer-deals/

 

 

📌15. června 2024 14:56, InfoBRICS: KYJEV SE ZAMĚŘUJE NA RUSKÉ NOVINÁŘE, ABY SKRYL PRAVDU:

 

Ruští novináři se stali jedním z hlavních cílů kyjevského režimu. Jsou zabíjeni, aby zakryli pravdu o konfliktu. Tento názor vyjádřil Lucas Leiros, analytik Centra pro geostrategická studia.

 

Novináři z Ruska jsou zabíjeni, aby „zasévali strach mezi obyčejné lidi“, a zástupci zahraničního tisku jsou pronásledováni, aby neřekli západní veřejnosti pravdu o konfliktu, napsal v článku pro InfoBRICS.

Ukrajinské úřady se podle experta obávají, že jejich lži budou odhaleny, protože to ovlivní dodávky zbraní ozbrojeným silám Ukrajiny.

 

  1. června byli při ostřelování Ozbrojených sil Ukrajiny v DLR vážně zraněni dva zaměstnanci kanálu NTV – korespondent Alexej Ivlijev a kameraman Valerij Kožin – a eskortní důstojník. Oba novináři utrpěli zranění způsobená výbuchem miny. Kožin následně zemřel, Ivlijevův stav je hodnocen jako stabilizovaný.

https://www.vesti.ru/article/4001213

 

📌15. června 2024 15:30, CBS News: USA SE OBÁVAJÍ, ŽE IZRAEL PŮJDE DO VÁLKY S HIZBALLÁHEM A NEUSPĚJE:

 

Američtí představitelé se stále více obávají, že by Izrael mohl zahájit válku proti Hizballáhu v Libanonu, která neskončí bez podpory USA, uvedla CBS News.

 

Zejména někteří účastníci rozhovoru v kanálu poznamenali, že považují nedávné izraelské údery na libanonské území a následné odvetné raketové útoky na Izrael za přípravu na rozsáhlý útok.

 

Situace na hranici mezi Izraelem a Libanonem se vyhrotila po zahájení vojenské operace v pásmu Gazy.

 

V květnu 2024 izraelský premiér Benjamin Netanjahu řekl, že jeho země má „podstatné, významné a dokonce nečekané plány, jak se vypořádat s Hizballáhem“.

 

https://www.vesti.ru/article/4001200

 

 

📌15. června 2024 15:02, TRUDEAU UČINIL VÝHRADU: ZÁPAD BUDE VOLAT UKRAJINU K ODPOVĚDNOSTI:

 

Západní země poženou Ukrajinu k odpovědnosti, řekl kanadský premiér Justin Trudeau na tiskové konferenci, ale okamžitě chybu napravil.

 

Mezitím kanadský příspěvek k půjčce G7 Ukrajině (50 miliard dolarů) bude činit 3,6 miliardy dolarů, uvedl Trudeau.

 

Před dvěma lety Kanada navrhla zmrazit zahraniční aktiva ruské centrální banky, což země G7 udělaly. Úroky získané z ruských aktiv zmrazených na Západě půjdou na půjčku Ukrajině, vysvětlil Trudeau.

 

https://www.vesti.ru/article/4001190

 

 

📌15. června 2024 4:47: ZŘÍCENOU ČÁST PĚTIPATROVÉ BUDOVY V ŠEBEKINU NELZE OBNOVIT:

 

Zřícená část pětipatrového obytného domu v Šebekinu není předmětem obnovy, uvedl gubernátor oblasti Belgorod s odvoláním na předběžný znalecký posudek.

 

Během ostřelování ozbrojenými silami Ukrajiny 14. června se zřítilo 20 bytů od prvního do pátého patra domu č. 18 na ulici Železnodorožnaja. Z trosek byla vyproštěna těla pěti místních obyvatel, šest lidí bylo zraněno.

 

„Předběžným závěrem šetření je, že poškozená část čtyřvstupové části domu není předmětem obnovy,“ uvedl šéf kraje.

Zaměstnanci Ministerstva pro mimořádné situace a místní správy pomohou majitelům zničených a poškozených bytů s vyklizením jejich majetku.

 

Všichni obyvatelé registrovaní ve zřícené části domu obdrží každý 10 tisíc rublů, „těm, kteří mají částečně nebo úplně poškozený majetek“, bude vyplaceno 50 a 100 tisíc rublů.

 

https://www.vesti.ru/article/4001194

 

 

📌15. června 2024 15:11, Peskov: ŠVÝCARSKO NEBUDE MLUVIT O MÍRU, PUTINOVY NÁVRHY NEJSOU NA POŘADU DNE:

 

Na konferenci ve Švýcarsku nebudou mluvit o míru, protože návrh Vladimira Putina nebyl ani zařazen na pořad jednání, řekl tiskový tajemník prezidenta Ruské federace Dmitrij Peskov.

 

Zástupce ruského vůdce také dodal, že Moskva nebude účastníkům konference posílat žádné vzkazy, píše agentura TASS. Existuje plán shromáždit se na podstatnější a slibnější akci.

 

Pokud jde o reakci Západu na Putinovu mírovou iniciativu, je významná, ale nelze ji nazvat konstruktivní, řekl Peskov.

 

 

Připomeňme, že 15. června začala ve Švýcarsku konference o Ukrajině. Je známo, že na něj dorazily delegace z 92 zemí a 8 organizací. Na úrovni lídrů je však zastoupeno pouze 57 států. Zbytek se omezil na zastupitele. Rusko a Čína na konferenci nevyslaly vůbec nikoho.

 

https://www.vesti.ru/article/4001217

 

📌15. června 2024 15:22: DENÍK NEW YORK TIMES ZVEŘEJNIL NÁVRH ISTANBULSKÝCH DOHOD:

 

Americké vydání The New York Times zveřejnilo návrh mírové dohody mezi Ruskou federací a Ukrajinou, který byl vypracován během rozhovorů v Istanbulu v roce 2022.

 

Plné znění je zveřejněno na webových stránkách publikace. Dokument s názvem „Smlouva o trvalé neutralitě a bezpečnostních zárukách Ukrajiny“ se skládá z 18 článků a 6 příloh, z nichž poslední nebyla zveřejněna publikací.

 

Podle deníku The New York Times Kyjev nesouhlasil s jedním z bodů dohody – uznáním Krymu jako součásti území Ruské federace.

 

Návrh smlouvy zakotvil neutrální status Ukrajiny. V souladu s ním by se neměla připojovat k „žádným vojenským aliancím“ ani rozmisťovat na svém území cizí vojenské základny a kontingenty.

 

Kromě toho projekt předpokládal, že ruský jazyk na Ukrajině získá status úředního jazyka a budou také zrušena omezení jeho používání ve všech sférách.

 

Deník New York Times zveřejnil tři verze návrhu dokumentu – první verze v angličtině, komuniké po konzultacích a také pozdní verzi zaslanou ruskému vůdci Vladimiru Putinovi.

 

Jak poznamenávají noviny, zveřejněné materiály nejsou originály a byly speciálně přetištěny, aby se „skryly identifikační znaky“.

 

https://www.vesti.ru/article/4001141

 

 

📌15. června 2024 15:27, ZDF: MEZI SCHOLZEM A BAERBOCKOVOU VZNIKLY NESHODY KVŮLI PROTIRUSKÝM SANKCÍM:

 

Sankce proti Rusku rozdělily Německo na dva nepřátelské tábory. Informovala o tom agentura ZDF. Podle kanálu se otázka zpřísnění restrikcí dokonce pohádala kancléře Scholze s německou ministryní zahraničí Annalenou Baerbockovou.

 

Ten je krajně nespokojen s opatrnou politikou Berlína vůči Moskvě. Zasazuje se o brzké přijetí nového balíčku protiruských sankcí a aktivnější podporu Kyjeva.

 

Baerbocková je přesvědčena, že její země by měla jednat jako jednotná fronta s partnery NATO a EU. V opačném případě Berlín ponese politické náklady, které poškodí image státu.

 

„Baerbocková považuje současnou situaci za špatnou a problematickou. Právě postoj ministra zahraničí je příčinou neshod s Olafem Scholzem,“ zdůraznila média.

Mezitím jsou vůdci pobaltských států připraveni riskovat vše, aby Rusku vytvořili nové problémy.

 

https://www.vesti.ru/article/4001221

 

 

📌15. června 2024 15:46: SILNÝ POŽÁR VYPUKL NA PLYNOVODU V SARATOVĚ:

 

V Saratově došlo k silnému požáru v zásobníku plynu v důsledku odtlakování, uvedl gubernátor regionu Roman Busargin.

 

Podle něj došlo kvůli teplu k odtlakování plynovodu v oblasti Storoževky, po kterém vypukl požár.

 

Na místě nyní pracují záchranné složky. Plynovod je zablokován.

Místní obyvatelé na sociálních sítích zveřejnili video požáru, který je viditelný na několik kilometrů.

 

https://www.vesti.ru/article/4001203

 

 

📌15. června 2024 16:34: PESKOV ŘEKL, ŽE NEVĚDĚL O PUTINOVĚ ZÁMĚRU PŘIJÍT S MÍROVÝMI INICIATIVAMI:

 

Mluvčí ruského prezidenta Dmitrij Peskov během svého projevu na ministerstvu zahraničí uvedl, že o záměru Vladimira Putina předložit mírové iniciativy na Ukrajině nevěděl.

 

„Nevěděl jsem,“ řekl v rozhovoru s autorem a spolumoderátorem pořadu„Moskva. Kreml. Putin“ Pavel Zarubin neodpověděl na otázku, zda někdo ví, že prezident s takovými tezemi přijde.

 

Již dříve Putin pojmenoval podmínky příměří. Ukrajina musí zejména zcela stáhnout své síly z LLR, DLR, Chersonské a Záporožské oblasti a také je uznat jako součást Ruska. Kromě toho se Kyjev zavazuje přijmout nezúčastněné a bezjaderné statusy.

 

https://www.vesti.ru/article/4001291

 

 

📌15.6.2024, cz24.News: ODPADNETE! OTVORENÝ LIST ČAPUTOVEJ. TAK TOTO ZUZA NEPREDÝCHA:  

 

SLOVENSKO: VČERA PRIŠLA PRED PREZIDENTSKÝ PALÁC slziť za skládkovou Zuzankou celá „bratislavská kaviareň”. Tí ľudia musia mať nejaký čip v hlave na diaľkové ovládanie z ambasády za plotom, inak si to neviem vysvetliť.

Skonštatoval to na sociálnej sieti známy spisovateľ Gustáv Murín.

 

Bližšie realite Murínovi však pripadá tento OTVORENÝ LIST. Spisovateľ len dodáva, že sa, žiaľ, nedopátral autorky. A my spolu s Gustávom Murínom vám tento list od Savenny Monteloup, ktorá mala očividne k Čaputovej blízko, prinášame v plnom znení.

 

„Milá Zuzka,

 

tento list som mala do väčšej miery napísaný už dávno, ale keďže ma mama vychovala tak, že na prezidentku sa neútočí, ostal v šuflíku.

 

Ale Ty už prezidentkou takmer nie si a ja Ti môžem povedať od srdca, čo mám na srdci.

 

V prvom rade uznávam, že mám trocha slepé miesto na psychopatov a chvíľu mi trvá, než ich rozoznám. Zvlášť keď si na seba dajú masku jemného make upu a kopec ľúbivých fráz do pusinky.

 

Lenže už nejakú dobu mám výcvik posudzovať ľudí podľa činov a tie teraz rada zhrniem.

 

V prvom rade sa mi páči, ako si nik neuvedomil, že si prekročila všetky hranice profesionality, keď si si nabrnkla podriadeného.

 

To sa nerobí, Zuzi.

 

Ale ja som tvor zvedavý a viem, že minulé správanie je prediktorom správania budúceho a že teda toto nebol nejaký veľký exces, ale Ty si nabrnkávaš chlapov viac, než by ľudia pri Tvojom imidži čakali. Good job, Zuzi.

 

Keď si prijímala v paláci jednorodičovské rodiny, prijala si aj tie ženy s deťmi, ktoré kvôli Tebe doma plakali do vankúša?

 

Vieš čo bolo zvlášť nechutné? Ako si hrala formu, keď kritizovali novinárku za smilnenie s mužom, ktorý sa kvôli nej rozviedol, a Ty si hovorila aké je to nepekné práve takto útočiť na ženu a myslela si tým tú rozbíjačku rodiny a nie tú podvádzanú ženu. Takmer ma roztrhlo, keď som to Tvoje farizejstvo počula…

 

Ale bolo to ešte horšie. Nemám súhlas hovoriť detaily, tak to napíšem len všeobecne, Ty ……

 

Polícia v jednom prípade fatálne zlyhala a nepomohla žene, ktorej pomôcť mohla a tá žena zomrela. A čo si urobila Ty? Pomohla si to s Tvojimi chránencami pred verejnosťou zakryť.

 

Už v januári 2021 si vedela, že čurillovci, konkrétne Čurilla a Ďurka, bránia v kontakte väzneného advokáta so svojou právničkou. NEUROBILA SI NIČ!

 

Vedela si aj, že mu bránia v kontakte s rodinou. Neurobila si nič.

 

Vedela si, že Pčolinského idú zavrieť pod vymyslenou zámienkou. Neurobila si nič, ani keď ho zavreli.

 

Špinila si v médiách generálneho prokurátora Žilinku, odkedy nepočúvol Tvoje pokyny nadiktované do zošítka od Danielita, ako má Žilinka riešiť živý prípad! Živý prípad, ktorý mal pomôcť čurillovcom ostať na slobode. Pomáhali totiž pri úteku kajúcnikov, ktorí klamali v rôznych kauzách. PREUKÁZATEĽNE.

 

Zuzi, Ty nie si naivná obeť ako nevedko Ódor, ktorý sa odmietol zorientovať. Ty si presne vedela, kto je korektný a kto je sviňa a aj tak si sa postavila k válovu.

 

A aj tak si zavolala osobne Aláčovi, aby si ho vyhodila z funkcie, keď si dovolil upozorniť na manipulovanie vyšetrovaní, o ktorom mal dôkazy.

 

Vyhodila si ho, aj keď zmanipulovali aj vyšetrovanie proti nemu.

 

Aký je to pocit volať korektnému šéfovi tajnej služby, ktorému si práve zničila povesť aj kariéru, pani „prezidentka“?

 

Bez hanby si sa pozerala do očí terčom tej Vašej čurillovskej partie a dávala si ich dole jedného po druhom. A tipujem, že jediné, čo ľutuješ, je, že ste nestihli dať dole aj Žilinku a spol.

 

Áno, o tom zatýkaní na generálnej prokuratúre v čase výsluchu Aláča sa vie, moja.

 

Ale na to už vzniklo príliš veľké haló, a tak ste cúvli a klamali, že nešlo o prevrat v zložkách.

 

Zvláštne. Mne to zatýkanie potvrdilo viacero zdrojov a Ty si to nevedela ani z jedného? Ale áno. Vedela si to konkrétne aj od človeka, ktorému som tú info posunula JA, Ty, ….., a klamala si.

 

SPROSTO si klamala národu, ktorý Ti veril.

 

Tak tu máš na rozlúčku video o Tvojom zlyhaní, keď si ako prezidentka pomohla rozkladu v bezpečnostných zložkách.

 

V júli 2023 som Ťa prestala vnímať ako svoju prezidentku. Moja prezidentka totiž nestojí na strane nespravodlivosti.

 

Ľutujem, že som Ti pri Tvojej voľbe naletela a ospravedlňujem sa za to všetkým Tvojim obetiam.

 

Tým súkromným… aj tým verejným.

 

Všetkým, ktorých si vyblokovala zo života tak, či onak.

 

Ako mňa, keď som Ťa upozornila na Ďurkovu podozrivú aktivitu, než ho poslali schovávať spisy a skartovať papiere na inšpekciu.

 

Zbohom.

 

Chýbať mi nebudeš.”

 

ZDROJ: FB Gustáv Murín

https://cz24.news/odpadnete-otvoreny-list-caputovej-tak-toto-zuza-nepredycha/

 

📌15. června 2024, cz24.News: KRYLA VŠETKY SVINSTVÁ HRÔZOVLÁDY BLÁZNOV! ODIŠLA BEZ ŠTIPKY SEBAREFLEXIE!

Chmelár o desivom budovaní kultu Čaputovej, podporujúcej najstrašnejšie zločiny a zločincov…

 

SLOVENSKO: Politický analytik, historik, bývalý vysokoškolský pedagóg a poradca predsedu vlády SR Eduard Chmelár vo svojom príspevku na sociálnej sieti komentoval posledný verejný príhovor Zuzany Čapuovej vo funkcii hlavy štátu pri rozlúčkovom podujatí v Prezidentskej záhrade v Bratislave.

 

Verím, že dnes píšem o tomto hlbokom omyle slovenskej politickej scény naposledy. A začnem tým, čo tak veľmi odlišuje jedno končiace a jedno nastupujúce obdobie (lebo hovoriť v súvislosti s 5-ročným mandátom o „ére” je tak velikášske ako bolo celé zázemie tejto ženy).

 

Pred piatimi rokmi dala novozvolená prezidentka v TV Markíza najavo, že jej je nemilé, že kancelária predsedu NR SR pozvala na inauguráciu aj „neúspešných kandidátov” a protestovala, že doteraz tu takáto tradícia nebola. Bolo to veľmi hlúpe, ľudsky nepríjemné, ale Zuzana Čaputová už tu ukázala svoju osobnostnú malosť, vtedy ešte umne skrývanú za ženským šarmom. Hoci som držal oficiálnu pozvánku v ruke, za tejto situácie som ju musel odmietnuť, lebo nerád chodím tam, kde nie som vítaný a rešpektoval som potrebu novej hlavy štátu cítiť sa na takejto slávnosti komfortne. Sám som však jej postoj verejne označil za veľkú chybu, na jej mieste by som svojich súperov na takejto udalosti privítal veľmi rád. Prejavom novej kultúry v politike totiž musí byť aj určitá veľkorysosť k protivníkom. Lenže Zuzana Čaputová už tu ukázala svoju neschopnosť prekročiť vlastný tieň.

 

Peter Pellegrini túto chybu neurobil. Na svoju inauguráciu pozval aj svojich súperov a kritikov, čím ukázal hneď na začiatku gesto dobrej vôle – čiže niečo, čo Zuzana Čaputová nebola schopná urobiť po celý svoj mandát. Žasnem, ako fatálne svoju úlohu nepochopila ani pri svojom odchode. Na svoju rozlúčkovú návštevu Prahy so sebou zobrala vskutku podivnú vzorku slovenskej spoločnosti – Káčera, Bútoru, Korčoka, Mikloška, ale aj Magdu Vášáryovú, Paľa Haberu či mladého fanatického aktivistu z progresívnej mimovládky. Človek si už ani nekládol otázku, prečo, či nedovidí za humno svojej záhrady, či túto prečudesnú zmesku považuje za reprezentatívnu vzorku slovenskej spoločnosti.

 

Podobne na dnešnú rozlúčkovú party v záhrade Prezidentského paláca pozvala svojich priaznivcov a nazvala ich “reprezentantmi rôznorodého Slovenska”…

 

Haló, pani Čaputová, vy zjavne nemáte ani šajnu o rôznorodosti Slovenska, programovo sa mu vyhýbate. Tak ako ste počas piatich rokov svojho mandátu ignorovali veľké a významné skupiny slovenského obyvateľstva: až do posledných parlamentných volieb ste odmietali prijať lídrov opozície, zástupcov Matice slovenskej, Slovenského zväzu protifašistických bojovníkov, združení zastupujúcich ľudí bez náboženského vyznania (takmer štvrtina občanov) a až do zblíženia sa s Monikou Uhlerovou aj predstaviteľov Konfederácie odborových zväzov. Na začiatku svojho mandátu ste sľubovali zjednotenie spoločnosti, no na jeho konci ste sa nedokázali otvoriť väčšine obyvateľov, nerozumeli ste im (doslova vlastnými slovami „Nerozumiem krajine, v ktorej žijem”) a máte zásadný podiel na tragickej polarizácii Slovenska.

 

Táto žena je bez štipky sebareflexie. Za svoje úspechy označila formálne úkony (predstavte si, že by premiér namiesto odpočtu svojej činnosti vyhlasoval na konci svojho mandátu za svoje splnené ciele rôzne prijatia na Úrade vlády SR) a privlastnila si dokonca aj úspechy vlády. Je trápne, že práve ona kázala o potrebe nahradiť monológ dialógom, keď sa ho so svojimi oponentmi ani nepokúšala vyvolať. Kto ju zažil mimo jej falošných pokryteckých póz, ten vie, ako šokujúco arogantne, chladne až agresívne reagovala na akúkoľvek kritiku. Vtedy sa jej medový terapeutický hlások v momente vytratil, a ukázala sa jej pravá tvár. Hoci zneužívala pápeža Františka na imidžové fotečky, málokto zo slovenskej politickej scény bol tak vzdialený jeho morálnym apelom na zastavenie vojen a zbrojenia ako táto žena. Jeho výzvu, aby sa Slovensko stalo poslom mieru v srdci Európy, totálne odignorovala.

 

Na ústavný súd sa obracala veľmi selektívne, zmarila referendum požadované státisícmi ľudí, no ignorovala výzvy na preskúmanie vojenskej zmluvy s USA, v ktorej videli renomovaní ústavní právnici rozpor so základným zákonom štátu. A rovnako sa tvárila, že nevidí porušenie Ústavy SR pri bezprecedentnom darovaní stíhačiek Ukrajine vládou, ktorá bola v demisii a ktorá nemala právo na také rozhodnutie. Nekritizovala nezákonnosti Matovičovej a Hegerovej vlády, naopak, latentne ich podporovala, čo výstižne symbolizuje jej výrok pri vymenovaní kabinetu Eduarda Hegera – vraj „každý si musí želať úspech tejto vlády”.

 

Kryla všetky svinstvá hrôzovlády bláznov, ktoré tu vytvorili dusnú a temnú atmosféru. Preto sa nečudujte, že keď z prezidentky „tejtokrajiny” vyhŕkne na konci „Moje milované Slovensko!”, znie mi to rovnako úprimne ako jej kŕčovitý úsmev.

 

Zuzana Čaputová končí, ale to, čo rozhodne nekončí, je miestami až desivé budovanie kultu jej osobnosti. V čase inaugurácie nového prezidenta sa bude v jednom z bratislavských parkov konať verejné podujatie nazvané Poďakovanie Zuzane Čaputovej. Jeho program by znel ako vtipná recesia, keby to jeho tvorcovia nemysleli smrteľne vážne.

 

Počúvajte dobre:

 

👉 premietanie prejavov Zuzany Čaputovej
👉 kvíz o Zuzane Čaputovej
👉 kreslenie pohľadníc pre Zuzanu Čaputovú
👉 písanie odkazov pre Zuzanu Čaputovú
👉 diskotéka pre Zuzanu Čaputovú

 

Denník N dnes navyše vyšiel v súvislosti s nástupom nového prezidenta s čiernou titulnou stranou, Matovičovi blázni odmietli pozvanie na inauguráciu a ďalšie opozičné strany odmietli účasť na štátnej recepcii…

 

Vážení, ak vám to pripomína správanie nejakej sekty, nie ste ďaleko od pravdy, ale je to oveľa horšie. Takto vyzeral fanatizmus päťdesiatych rokov minulého storočia. Snáď sa z neho po čase otrasieme, ale treba vedieť, že prístup opozície k problémom nie je zdravý, je to blúdenie od extrému do extrému. Oni nevedia nič iné len buď niekoho démonizovať (za všetko môže Fico) alebo nekriticky vynášať do nebies marketingovo vyrobenú figúrku, do ktorej si naprojektovali všetky svoje očakávania a komplexy (naša svätá a svetoznáma Zuzana, ktorú nám závidia v celej Mliečnej dráhe a priľahlých galaxiách).

 

Zuzana Čaputová mohla byť dobrou prezidentkou. Na začiatku naozaj dokázala oslovovať a upozorňovať na také skupiny obyvateľstva, ktoré boli doteraz opomínané. Ale už čoskoro sa uzavrela do vlastnej názorovej bublinky a vláčená svojimi poradcami vohnala Slovensko do krízy, z ktorej ho už nevedela a napokon ani nechcela dostať. Bola hovorkyňou príliš úzkej záujmovej skupiny, než aby mohla reprezentovať celé Slovensko. A tak jej predstieraná láskavosť nebola úctou voči všetkým, ale neúprimnou pózou, ktorej nešlo o porozumenie, ale odvádzanie pozornosti od koreňa problému.

 

Ak klasik hovorí o reklame, že je to navoňaná zdochlina, tá politická začne zapáchať oveľa skôr. A preto tak ako marketingový kandidát začína, tak aj končí. Kým na začiatku bolo odpudzujúce zveličovanie jej osobného príbehu (kto by si už dnes pamätal na rozprávku o nebojácnej advokátke, ktorá riešila kauzy ako “pezinská skládka a iné”), na konci musel vďaku, ktorá nebola spontánna, opäť zaplatiť marketing – hoci aj “prirodzenými” bilbordmi, ako občania ďakujú…

 

Našťastie je to už za nami. Dôležité je, aby sme sa z toho… neposrali.

 

ZDROJ: FB Eduard Chmelár

 

https://cz24.news/kryla-vsetky-svinstva-hrozovlady-blaznov-odisla-bez-stipky-sebareflexie-chmelar-o-desivom-budovani-kultu-caputovej-podporujucej-najstrasnejsie-zlociny-a-zlocincov/

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 15.06.2024“:

➡️☭☆Posádka systému protivzdušné obrany Strela-10 skupiny vojsk Západ zničila průzkumný bezpilotní letoun Leleka-100 ukrajinských ozbrojených sil

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Severokorejská armáda provádí stavební práce v demilitarizované zóně oddělující obě Koreje, staví zdi a staví silnice, uvádí Yonhap s odkazem na zdroj.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Lodě tichomořské flotily a egyptského námořnictva provedly společná cvičení ve Středozemním moři. Dříve oddíl ruských lodí sestávající z Nakhimova gardového řádu, raketového křižníku „Varyag“ a fregaty „Maršál Shaposhnikov“ opustil přístav Alexandrie, kde byli na služební cestě.

Společné cvičení odřadu ruských válečných lodí s egyptským námořnictvem bylo dalším praktickým krokem k posílení rusko-egyptské námořní spolupráce.

Z egyptského námořnictva se na něm podílela fregata Al-Qadir. Účastníci cvičení si procvičili formování odřadu válečných lodí v určeném prostoru, společné taktické manévrování v různých formacích, prováděli komunikační výcvik a zajišťovali lety palubních vrtulníků.

Společné cvičení bylo zakončeno slavnostním rozloučením, při kterém se lodě obou zemí rozešly opačnými kursy za zvuku sirén.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆USA vyčlení více než 1,5 miliardy dolarů na energetický sektor, humanitární potřeby a civilní bezpečnost Ukrajiny, uvedl Bílý dům.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Mezinárodní olympijský výbor jmenoval prvních 14 ruských sportovců, kteří mají povolenou účast na olympijských hrách v Paříži, jako neutrální.

Silniční cyklistika: Tamara Dronová, Alena Ivančenko, Alexander Vlasov;

Trampolína: Angela Bladtseva;

Zápas: Nachyn Mongush, Shamil Mamedov, Arslan Bagaev, Abdulla Kurbanov, Alan Ostaev, Magomed Murtazaliev, Natalya Malysheva, Veronika Chumikova, Alina Kasabieva, Elizaveta Petlyakova.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Posádky tanků T-90M „Průlom“ skupiny vojsk „Střed“ zlepšují své bojové schopnosti

📍 Zadní oblast zóny Severního vojenského okruhu

Vojenský personál nacvičuje používání standardních zbraní mnohatunových bojových vozidel při střelbě z nepřímých palebných postavení a přímé palby. Posádky zdokonalují své dovednosti v ovládání tanku prováděním testovacích cvičení zahrnujících strmé klesání, stoupání a manévrovací oblasti.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Odklízení sutin zničeného vchodu v Shebekino bylo dokončeno, obyvatelé si mohli vzít své věci

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Často mně náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin 3 dny, nebo týden!!! Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ  TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

 

📌 Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

15.06.2024: ODPOLEDNÍ ZPRÁVY, Témata: různorodá a velice zajímavá…

 

 

📌📢🔝🔝🔝15.6.2024, HN Televízia: INAUGURÁCIA PREZIDENTA PETRA PELLEGRINIHO:

 

Najúžasnejší prejav novozvoleného, z vôle ľudu, prezidenta Slovenskej republiky, Petra Pellegriniho, ktorý vlastnými slovami nádherne zhrnul svoj prezidentský sľub v príhovore k svojmu národu. Tak krásny prejav z rukávu, bez predpísaného zdrapu papiera som nepočula od dôb môjho detstva, kedy sme so zatajeným dychom celé rodiny sledovali každý prejavy Ludvíka Svobody, prezidenta Československa. Som hrdá na to, že som občanom Slovenskej republiky, ktorá prezentuje cestu mieru a dáva nádej všetkým ľuďom v mojej drahej domovine.

 

https://www.youtube.com/live/bPS4yzl56BM?si=fMAAtwU-lalgMn5_

 

 

📌📢🔝🔝🔝13.6.2024, VOLNÝbloG, Jana Černeková: SOUD ROZHODL: „ZÚČASTNILI JSME SE“ NENÍ SEZNAM NEPŘÁTEL! KRITICI CORONY OSVOBOZENI:

 

Virální se stal hashtag #Wehaveparticipated: V létě 2022 Michael Z. shromáždil a zveřejnil slovní žvásty politiků, umělců, novinářů a lékařů proti neočkovaným lidem na X (dříve Twitter) pod pseudonymem MicLiberal, aby se na ně nezapomnělo. . Státní zástupce považoval sbírku citací za „seznam nepřátel“ a vznesl obvinění. Včera se soud konal u okresního soudu v Kolíně nad Rýnem a skončil osvobozujícím rozsudkem: vítězství nejen pro MicLiberal, ale i pro svobodu projevu!

 

Během období Corony byli lidé, kteří se nenechali očkovat léky na genovou terapii Covid, veřejně očerňováni a vyloučeni – celebrity, politici, lékaři a novináři se navzájem předháněli nenávistnými výroky jako „Lovme ty, kteří se odmítají očkovat foukačkou, Waidmanns Heil “ (Novinář Christian Ortner), „Zažíváme tyranii neočkovaných“ (Frank Ulrich Montgomery), „Anti-vaxxeři jsou idioti“ (bývalý spolkový prezident Joachim Gauck) doslova proti sobě.

  1. července 2022 zveřejnil MicLiberal sbírku těchto veřejně pronesených urážek, které by podle jeho názoru neměly být zapomenuty. Na úvod napsal„Zúčastnili jsme se! Vyloučili jsme, očernili, zdiskreditovali, urazili a zrušili lidi. Ve službách vědy!“

 

Nejen, že toto vlákno vzbudilo velkou pozornost, MicLiberal se také dostal do centra pozornosti vyšetřovacích orgánů. Státní zastupitelství vzneslo obžalobu, protože prý vytvořil „seznam nepřátel“ s citáty a ohrozil tím bezpečnost autorů – porušení § 126a trestního zákoníku ( Report24 ).

Včera byl MicLiberal zproštěn obžaloby ze škodlivého šíření osobních údajů, přičemž soud se řídil argumenty jeho obhájkyně Jessicy Hamedové. „Dnešek je nejen dobrý pro mého klienta, ale také pro svobodu projevu. „Soud založil osvobozující rozsudek v podstatě na judikatuře Spolkového ústavního soudu o svobodě projevu, a nakonec se řídil naším právním posouzením,“ řekla Berliner Zeitung .

U soudu argumentovala:

Můj klient je zapáleným obráncem svobodně-demokratického základního řádu a je mu plně oddán. Můj klient svým tweetem spustil debatu, kterou společnost naléhavě potřebovala.

Je nejen legitimní, ale dokonce eticky nutné, důrazně se ohradit proti takovým přeshraničním prohlášením lidí, kteří zastávají významné společenské postavení (např. jako politik nebo lékař). Protože tyto výroky byly diskriminační a ohrožovaly sociální smír.

Mělo by být legální vyjadřovat se veřejně slovy – také citovanými mým klientem –: „Pokud piloti s rizikem mozkové smrti syčí skrz aerosoly, chytne se spousta lidí (Udo Lindenberg), ale kritika! by nemělo být povoleno? Bývalému federálnímu prezidentovi Gauckovi je také dovoleno říci: „Anti-vaxxeři jsou blázni,“ ale můj klient nesmí říci, že tyto výroky urážely, pomlouvaly a vylučovaly jiné lidi? To hraničí s převrácením pachatele na oběť a obrátilo by to účel zákona.

Období Corony bylo společensky náročné a polarizující období. Soudnictví se však nesmí nechat těmito oddíly zmocnit. Musí rozhodně čelit zdání, že některé lidi dohlíží intenzivněji než jiné.

Většinou se tak stane nejpozději ve chvíli, kdy se lidé sejdou u soudu a střízlivě proberou skutkový a právní stav. Pevně ​​věřím, že to bude možné i dnes.

MicLiberal byl verdiktem potěšen, ale zároveň oznámil, že bude bojovat dál, pokud se státní zastupitelství odvolá.

 

Z rozsudku vyplývá, že ústavní stát v Německu (alespoň občas) stále funguje. Skutečnost, že k obvinění vůbec došlo, však také ukazuje, jak nebezpečné je v dnešní době vyjadřovat se veřejně kritizovat. Svoboda projevu je cenným aktivem, které je třeba bránit – policejní síla názoru nemá v ústavním státě místo. Verdikt je nejen vítězstvím kritického X-User MicLiberal a každého pomlouvaného neočkovaného člověka, ale také svobodně-demokratickým základním řádem, za který se vždy vyplatí bojovat.

https://volnyblog.news/soud-rozhodl-zucastnili-jsme-se-neni-seznam-nepratel-kritici-corony-osvobozeni/

 

 

📌📢🔝🔝🔝💥 12.06.2024, 09:30, Philippe Debionne:

TĚŽKÁ VÁHA ARD O CORONĚ: „POLITICI LHALI, ŽE TO PRÁVĚ PRASKLO

 

„Po evropských volbách panuje mezi zavedenými stranami a částmi společnosti stále velký zmatek – kde se bere úspěch AfD? A proč nápadné množství mladých lidí volilo pravicovou stranu místo Zelených nebo SPD?“ Zatemňují kampaně Tiktok mysl mladých lidí, nebo za to může jednoduše pravicově extremistický východ?

 

👉 Bývalý manažer studia ARD v Bruselu a nositel Spolkového kříže za zásluhy Rolf-Dieter Krause nyní nachází velmi jasná slova. A vysvětluje volební chování mnoha lidí s názory, které byly a jsou často odmítány jako „hoaxy“.

 

Moderátorka Anke Plättner chtěla v přednášce na veřejnoprávní stanici Phoenix vědět: Volební drby v Evropě – jak moc je poškozena semaforová? Pak Krause zaútočil a dal všestranný úder. …“

 

https://t.me/absurdnisvet/74516

 

 

 

📌 12.06.2024, 09:30, Philippe Debionne: Těžká váha ARD na Corona: „POLITICI LHALI O TOM, ŽE SE TO JEN TAK ZVRTLO.“

 

Rolf-Dieter Krause o neprůhledných obchodech Ursuly von der Leyenové, o nevysvětlitelné roli kancléře Olafa Scholza ve skandálu cum-ex a o lžích v době Corony.

 

Mezi etablovanými stranami a částmi společnosti panuje po volbách do Evropského parlamentu nadále velká bezradnost – odkud jen pochází úspěch AfD? A proč si nápadně mnoho mladých lidí udělalo kříž u pravicové strany místo u Zelených nebo SPD? Zamlžily tiktokovy kampaně mozek, nebo je vina jen na pravicově radikálním Východě? Bývalý vedoucí studia ARD v Bruselu a nositel Spolkového záslužného kříže Rolf-Dieter Krause nyní nachází velmi jasná slova. A vysvětluje volební chování mnoha lidí postoji, které byly a jsou často odmítány jako „přísaha“.

 

V rozhovoru pro veřejnou stanici Phoenix se moderátorka Anke Plättnerová zeptala: Volební kroužky v Evropě – jak poškozená je semafor? Tehdy se Krause dostal k obálce.

 

„Při volbách do Evropského parlamentu se ukázalo jako nikdy předtím, že se přece jen velké množství lidí odvrátilo od našeho demokratického stranického systému,“ dodal. To podle bývalého šéfa programu WDR má „důvody, které neleží v žádném pravicovém spektru, ale leží na těchto stranách“. Krause, který vedl ardstudio v Bruselu v letech 2001 až 2016, bude konkrétně: „Řeknu jen pár příkladů, odkud může přijít ztráta důvěry.“

 

👉 „Máme spolkového kancléře, jehož role v aférce cum-ex je stále nejasná. Prokurátorka, která vyšetřovala, se vynervovaně vzdala. „Problém je také v tom, že: A to vlastně v politice a také v médiích nikoho nerozčiluje.“

👉 „Žena von der Leyenová se v Evropě vypravila s miliardami, když sehnala vakcíny.

Dělá vše, co je v jejích silách, aby se v této záležitosti neobjasnila, a přesto je vedoucí kandidátkou a nyní má pravděpodobně dobrou šanci stát se opět předsedou Komise. “

👉 Pak Krause přijde na téma Corona. Říká: „Můžu pokračovat v pandemii. Nyní víme z protokolů RKI a rady expertů, že kritici pandemie měli velmi pravdu a že nám tehdy politici lhali, že se to jen tak porouchalo. V médiích a politice to nehraje žádnou roli. Zpracování tohoto příběhu, který hraje velkou roli u mnoha lidí, se nekoná.“

 

„POLITICKÝ STŘED SELHAL“

 

Společně to znamená „ztrátu důvěry vůči zavedeným stranám“. Pak Krause dále říká, že u AfD je „samozřejmě spousta pašeráků jako Krah a další“. Voliči AfD by k tomu ale řekli: „Ale podívej se tam, podívej se tam, není to o nic lepší.“

 

Krause shrnuje a říká: „A to je ten problém, který vidím. To jsou důvody, které jsou tak hluboké. Vzestup extremistických stran nepřichází odněkud, ale přichází proto, že střed selhal.“

 

Rolf-Dieter Krause byl po mnoho desetiletí novinářem v oboru veřejného práva, pracoval zde jako redaktor, vedoucí studia a programový ředitel. V letech 2001 až 2016 vedl studio ARD v Bruselu. Za svou práci získal Krause řadu ocenění a ocenění, mimo jiné Německou televizní cenu v kategorii „Nejlepší informace“ a několikrát „Cenu za denní téma za vynikající zpravodajskou žurnalistiku“. Krause byl také časopisem Medium Magazin oceněn jako novinář roku a je nositelem Spolkového kříže za zásluhy první třídy.

 

https://www.schwaebische.de/politik/ard-schwergewicht-zu-corona-politiker-haben-gelogen-dass-es-nur-so-krachte-2603899

 

 

📌📢🔝🔝🔝💥 ZLOČINCE K SOUDU! VŠECHNY OČKOVAČE!

 

Zajistíme, aby se vítr změnil a já říkám všem pachatelům: „Bůh se nad vámi smiluj!“

 

Budete rádi, když vám projde vražda z nedbalosti, jste lékaři a jste povinni se informovat a jednat podle vědeckých poznatků a etických hodnot, pouze ve prospěch svých pacientů a ne ve prospěch a na žádost průmyslových miliardářů, jako jsou Bill Gates a jeho manželka nebo z televize nebo totalitní vlády.

 

Pokud jsem jako laik schopen rozpoznat, že se jedná o trestný čin, tak vy odborníci jste to měli poznat už dávno.

 

Norimberský zákoník přesně říká, že se nemůžete vymlouvat na pokyny zločinného režimu, je to vaše volba a pokud jste ji porušili, měli byste být souzeni. KAŽDÝ LÉKAŘ JE ZODPOVĚDNÝ ZA SVÉ ČINY.

 

https://t.me/absurdnisvet/74529

 

 

📌💥Dr. Sucharit Bhakdi: „V závislosti na tom, kde k poškození očkováním dojde, se může vyskytnout široká škála neurologických a psychiatrických onemocnění. Nervová selhání a ochrnutí, ale také demence, psychózy a změny osobnosti jsou u očkovaných lidí samozřejmostí.

 

Tím neuvěřitelný hororový příběh nekončí. Fragmenty DNA byly nalezeny ve velkém množství jako kontaminanty vakcín. Fragmentované sekvence DNA mají zvýšený sklon k inkorporaci do chromozomální DNA. Možné následky jsou nekonečné. Jemně vyladěná síť, která řídí dělení a diferenciaci buněk, může být narušena. Výsledkem může být rakovina a vývojové poruchy. Mutace ve spermatu a oplodněných vajíčkách mohou způsobit dědičnost změněných vlastností.

 

https://t.me/absurdnisvet/74530

 

 

📌❗️💥 Autor: Michael Nevradakis, Ph.D.: POČET DĚTÍ, KTERÉ ZEMŘELY PO OČKOVÁNÍ COVID, JE MNOHEM VYŠŠÍ, NEŽ UVÁDÍ VAERS, ŘÍKÁ ANALYTIK

 

Mnoho zpráv VAERS uvádí „neznámý věk“ u lidí, kteří byli zraněni nebo zemřeli po očkování proti COVID-19. Analytik VAERS Albert Benavides řekl, že bližší pohled na souhrny zpráv často odhalí věk oběti – ale VAERS neaktualizuje zprávy, aby to skryli…

 

https://uncutnews.ch/zahl-der-kinder-die-nach-covid-spritzen-starben-viel-hoeher-als-in-den-vaers-berichten-angegeben-so-ein-analyst/

 

 

📌 ČAPUTKA UŽ NACVIČOVALA S LOPATOU. No, zatím nic moc. Chtělo by to rozhodně zintenzivnit tréning. Aspoň 2 x 4 hodiny denně… 😉

 

https://t.me/absurdnisvet/74514

 

Povaleči z kaváren do polí a do továren!  https://t.me/absurdnisvet/74515

 

 

📌📢🔝🔝🔝💥 TOTO VIDEO, KTERÉ BYLO NATOČENO MINULÝ TÝDEN A VČERA ZVEŘEJNĚNO NA TWITTERU, MĚLO BĚHEM 12 HODIN 3,5 MILIONU ZHLÉDNUTÍ.

 

Žena je zděšena náhlým a záhadným zjevením celých rojů… Miliardy a miliardy komárů zatemňují oblohu jako bouřkové mraky. Kolují zvěsti o tom, zda Bill Gates nevypustil další roj svých geneticky modifikovaných komárů a internet spekuluje, zda se nová plandemie rozšíří právě tímto způsobem, protože globalistům se krátí čas, aby konečně realizovali své plány na světovou válku!

 

https://t.me/absurdnisvet/74524

 

 

📌SMRT VALERIE V DÖBELNU: POLICIE MÁ V HLEDÁČKU DVA MUŽE

 

Kriminální policie má v hledáčku případu Valerie z Ukrajiny, která byla zabita, na jedné straně policie pátrá po bývalém příteli Valeriiiny matky. Moldavský občan je prý v ČR. V den Valeriina zmizení prý kontaktoval Valeriinu matku. Žena řekla, že v poslední době s ním byly „problémy“. Ve stejný den ho prý také natočila bezpečnostní kamera v sousedním domě v Döbelnu.

 

Druhý hledaný muž – Ukrajinec – bydlel také v Döbelnu a prý si přál vztah s Valeriinou matkou. Když ale odmítla, začal rodinu pronásledovat a ženě prý vyhrožoval zničením života.

 

Valerie byla zabitá: Policie zatkla podezřelého v Praze

 

Šestatřicetiletý muž byl dopaden v pátek v restauraci v české metropoli v souvislosti se smrtí devítileté dívky z Döbelnu, uvedla policie v Chemnitzu. Je silně podezřelý ze zabití dítěte.

 

Vyšetřovatelé prý upozornili české policisty na moldavského státního příslušníka. V současné době je ve vazbě českých úřadů. Státní zastupitelství Chemnitz podalo žádost o převoz do sousední země. Muž hledaný pro zabití by měl být rychle převezen do Německa. Muž byl předtím na útěku. Jde prý o bývalého přítele dívčiny matky.

 

https://www.bild.de/regional/sachsen/mord-an-valeriia-9-aus-doebeln-polizei-sucht-ex-freund-der-mutter-und-einen-stalker-6669ac1ec674eb2c4b563eda

 

 

📌 🚨NATO ODMÍTLO MÍROVOU DOHODU VLADIMIRA PUTINA.

Breaking News  SPOJENÉ STÁTY ŘÍKAJÍ VŠICHNI SPOJENCI MUSÍ Utratit NA OBRANU ALESPOŇ 2 % HDP  Více dluhu.

(( USA jsou v bankrotu ))

https://t.me/absurdnisvet/74518

 

 

📌💥💥💥 MASIVNÍ VÝBUCH VE ŠVÝCARSKU – PŘÍČINA NEZNÁMÁ

 

Ve čtvrtek večer došlo v Nussbaumen AG k prudkému výbuchu. Obyvatelé hlásili silnou ránu a nad oblastí se zvedl oblak kouře. Dva lidé zemřeli a po dalších možných obětech se stále pátrá. Kantonální policie večer potvrdila dvě mrtvá a jedenáct zraněných. Většina z nich se nadýchala kouře a museli být převezeni do nemocnice k posouzení.

 

Obyvatel výškového domu s matkou uklízel byt. „Najednou všechno vibrovalo. Došlo k několika explozím, jako jeden, dva, tři. „Všechno se stalo velmi rychle.“ Vzhledem k tomu, že předtím explodovalo několik aut, nelze vyloučit teroristický útok, ale zatím neexistují žádná oficiální prohlášení o příčině této katastrofy!

 

https://t.me/absurdnisvet/74523

 

 

📌13. 6. 2024, autor Anne-Sophie Gayetová, FRANCIE: BELGICKÝ LOBBISTA ŽALUJE VON DER LEYENOVO DRUHÉ FUNKČNÍ OBDOBÍ:

 

Ursula von der Leyenová se může setkat s komplikacemi při zajišťování svého druhého funkčního období. Belgický lobbista podal žalobu proti svému druhému funkčnímu období.

 

Evropská lidová strana (EPP) zůstává i po víkendových volbách největší frakcí v Evropském parlamentu. Euractiv se dověděl, že se příští pátek (21. června) v zrychleném řízení zúčastní veřejného slyšení před francouzsky mluvícím Bruselským soudem prvního stupně.

Dvacetistránkový dokument uvádí důvody, proč by leyenová neměla být znovu zvolena předsedkyní Evropské komise a její kandidatura by měla být stažena její vlastní skupinou EU, EPP.

 

Žalobce Frédéric Baldan, belgický lobbista, stojí také za trestním oznámením proti von der Leyenové v případu Pfizergate, které bylo nedávno odloženo na prosinec. Argumentuje tím, že leyenová během svého předsednictví porušila Listinu základních práv, několik smluv EU a kodex chování komisařů . V případě jejího znovuzvolení by mohla být brzy opět ve stejné pozici.

„Nominace paní von der Leyenové skupinou PPE na post předsedy Evropské komise je zneužitím moci,“ uvádí se ve stížnosti.

 

„Nesplňuje podmínky stanovené v evropských smlouvách, kodexu chování pro členy Evropské komise, a dokonce ani v kodexu chování jejich vlastní strany pro tuto funkci,“ uvádí se v prohlášení.

 

Baldan „navrhuje, aby EPP odvolala kandidaturu ursuly von der Leyen […] pod hrozbou pokuty ve výši 50 000 eur za každý den prodlení ode dne oznámení rozhodnutí o zásahu.“

Toto slyšení souvisí s formální žádostí, kterou žalobce zaslal Evropské radě, komisařce pro hodnoty a transparentnost Věre Jourové a předsedovi Evropské lidové strany (Křesťanských demokratů) Manfredu Weberovi před více než týdnem. Vyzývá hlavy států a předsedy vlád EU, aby si vynutili rezignaci Leyenové a jejích komisařů, uvedl Euronews .

 

https://www.euractiv.de/section/innenpolitik/news/belgischer-lobbyist-geht-gerichtlich-gegen-von-der-leyens-zweite-amtszeit-vor/

 

 

📌 Podívejte se prosím na toto. JE MOŽNÉ, ŽE NĚKTERÉ SKÁLY A JESKYNĚ NA ZEMI JSOU FYZICKÝMI POZŮSTATKY TVORŮ GIGANTICKÉ VELIKOSTI.

 

Jak bylo zmíněno v jiném příspěvku, tyto zkamenělé pozůstatky mohly být vytvořeny energetickou zbraní Strážců: Medúzou.

Je neuvěřitelné, co se zde na zemi stalo a bylo nám utajeno.

 

https://t.me/absurdnisvet/74534

 

 

📌 TESLA AUTA SLYSI A ZAZNAMENAVAJI CO RIKATE, DOKONALE SLEDOVACI ZARIZENI……daji se na dalku ovladat…..zlobis? Nepojedes nikam a jeste te seberou😉

https://t.me/absurdnisvet/74535

 

 

📌 DOBA KOLONIÁLNÍCH MOCNOSTÍ SKONČILA, řekl Medveděv. Stále více zemí se chce zbavit zbytků imperialismu, argumentoval bývalý ruský prezident

 

https://www.rt.com/russia/599294-time-colonial-powers-over-medvedev/

 

 

📌 🇹🇭 THAJSKO SE CHCE PŘIPOJIT K ZEMÍM BRICS!

 

Šéf thajského ministerstva zahraničí předal Sergeji Lavrovovi na summitu BRICS v Nižním Novgorodu dopis, v němž nastínil záměr země stát se plnoprávným členem asociace.

 

https://t.me/absurdnisvet/74539

 

 

📌NOVINKY BRICS: SAÚDSKOARABSKÝ KORUNNÍ PRINC MOHAMMED BIN SALMÁN POZVÁNÍ NA SUMMIT G7 ODMÍTL.

 

https://t.me/absurdnisvet/74540

 

 

📌🔥 TAKHLE TO VYPADÁ, KDYŽ HOŘÍ ELEKTROMOBIL!👀

 

https://t.me/absurdnisvet/74541

 

 

📌🔥 🇦🇷⚔️ MEZITÍM OBČANSKÁ VÁLKA V ARGENTINĚ NA SÍLE

 

https://t.me/absurdnisvet/74542

https://t.me/absurdnisvet/74552

https://t.me/absurdnisvet/74553

 

 

📌🔥PRAVDĚPODOBNĚ NEJOBLÍBENĚJŠÍ POLITICKOU STRATEGIÍ ZDE V NĚMECKU JE ZASTÍRÁNÍ.

 

Vidíme to zejména s ohledem na zločiny v období Corony, které stály život miliony lidí a dodnes hluboce rozdělují svět. Většina lidí nemá zájem se s tím smířit, protože se nějak zapojili všichni a mnozí z toho i těžili. Následující rozhovor s prof. Wiesendangerem je o pozadí plandemie a hlavně o zločinném zisku funkčního výzkumu, který není ničím jiným než výzkumem biologických zbraní proti lidstvu. V rozhovoru jsou zmíněna jména jako Anthony Fauci, Peter Daszak a Christian Drosten, kteří se všichni významně podíleli na této plánované masové vraždě. Nikdy nesmíme zapomenout na to, co tito lidé spolu se svými tisíci komplici v politice a masmédiích lidstvu způsobili.

 

https://youtu.be/5pLq4OMZmuE

 

 

📌⚡️🔥🔥🔥 NATO VYTVÁŘÍ VELITELSTVÍ UKRAJINSKÉ MISE V NĚMECKU

 

Velitelství plánované mise NATO pro koordinaci dodávek zbraní a výcvik ukrajinských ozbrojených sil bude sídlit v Německu. Jak se německá tisková agentura v pátek dozvěděla z aliančních kruhů, plánovaným místem je Wiesbaden.

 

To je také základna amerických jednotek v Evropě, které dosud odpovídaly za koordinaci. Operaci povede tříhvězdičkový generál, který bude přímo podřízen vrchnímu veliteli NATO v Evropě.

 

Operační plán nové mise NATO ve čtvrtek písemně schválila Severoatlantická rada. V pátek to schválili ministři obrany.

 

Spojené státy dosud plnily pomocné úkoly. Na konci roku 2022 Spojené státy vytvořily jednotku asi 300 vojáků s názvem Security Assistance Group-Ukraine (SAG-U) v evropském velitelství amerických ozbrojených sil ve Wiesbadenu (Hesensko).

 

Projekt NATO je také vnímán jako preventivní opatření pro případ, že by se Donald Trump vrátil do amerického prezidenta v lednu 2025. Minulá prohlášení republikána vyvolala pochybnosti, že USA budou pod jeho vedením nadále podporovat Ukrajinu v její obranné válce proti Rusku. Aliance se obává, že změna politiky Washingtonu by mohla ovlivnit i koordinaci dodávek zbraní a výcvik ukrajinských ozbrojených sil.“

——-

Panické akce následují po panických akcích.

 

Je evidentní, že opět zneužívají okupačního statusu nejlepšího Německa v historii ke své věčné válečné žízni…

 

Je nejvyšší čas srovnat celý tento hluboce infikovaný kolos NATO se zemí!

 

https://t.me/neuesausrussland

 

 

📌⚡️🔥🔥🔥 ROZHOVOR S PROFESOREM WIESENDANGEREM A JAKO VZKAZ VŠEM DYCHTIVÝM NOSITELŮM MASEK, KTEŘÍ VIDĚLI, ŽE NASTAL ČAS KONEČNĚ POŘÁDNĚ UKÁZNIT SVÉ BLIŽNÍ:

 

Maska N95 pro chirurgy (ekvivalentní masky FFP-2) byla považována za zlatý standard, pokud jde o nárokovanou ochranu proti koroně. Studie, kterou na jaře 2023 v tichosti zveřejnilo americké ministerstvo zdravotnictví a sociálních služeb, Národní institut zdraví (NIH), však naznačuje, že přiléhavá maska ​​může uživatele vystavit nebezpečným úrovním toxických chemikálií.

 

„Výzkumníci z Jeonbuk National University v Jižní Koreji zkoumali dva typy jednorázových lékařských masek a také několik opakovaně použitelných bavlněných masek. Studie zjistila, že chemikálie uvolňované z těchto masek byly „osmkrát“ doporučeným bezpečnostním limitem pro toxické těkavé organické sloučeniny (TVOC Inhalace TVOC byla spojena se zdravotními problémy, jako jsou bolesti hlavy a nevolnost, zatímco dlouhodobé a opakované vdechování bylo spojeno s poškozením orgánů a dokonce s rakovinou.

 

https://www.dailymail.co.uk/health/article-12443319/Mask-study-published-NIH-suggests-N95-Covid-masks-expose-wearers-dangerous-level-toxic-compounds-linked-seizures-cancer.html

 

 

📌⚡️🔥🔥🔥 🇷🇺 VŠICHNI ZÁPADNÍ VOJENŠTÍ PŘEDSTAVITELÉ ZAPOJENÍ DO ÚDERŮ RAKETAMI STORM SHADOW A ATACMS BUDOU POTRESTÁNI, říká ruský vyslanec OSN

 

„Víme také, že západní armáda skutečně ručně řídí proces použití moderních high-tech prostředků ničení ukrajinského režimu, vysoce přesných a s dlouhým doletem, ať už jde o britské rakety Storm Shadow nebo americké ATACMS či francouzské. Na všechny tyto agresivní akce dáme patřičnou odpověď a všichni, kdo se na těchto zločinech podílejí, budou potrestáni,“ řekl Nebenzja

 

Evropští lídři stále více ztrácejí kontakt s realitou a vážně začínají snít o vítězství nad Ruskem na bojišti, dodal.

 

https://t.me/to_je_nas_svet/27059

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️15.06.2024, Times Of India, Roman Kirsch: PUTIN NABÍZÍ MÍR, ZÁPAD ALE ŘÍKÁ „NE“; šéf aliance NATO odmítl požadavky Ruska na summitu zemí G7…

 

https://youtu.be/wTK6e0xHrEw?si=vw5dRmnMSi4V5JXv

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️15.06.2024, Times Of India, Roman Kirsch: PUTINOVO VELKÉ PROHLÁŠENÍ UPROSTŘED VÁLKY: „700.000 RUSKÝCH VOJÁKŮ ZPŮSOBUJE BOLEST UKRAJINĚ„…

 

https://youtu.be/gYpVV54jcY8?si=ailS1-RNNfTDnvU2

 

 

📌💥💥💥15.06.2024, NBC News, Roman Kirsch: RUSKÉ VOJENSKÉ LODĚ PŘIPLULY NA KUBU NA PLÁNOVANÉ NÁMOŘNÍ CVIČENÍ

 

https://youtu.be/rODVoYQzcAc?si=Q4zEwf6cDCX3eLqA

 

 

📌15. června 2024 5:06: BEZPILOTNÍ LETOUN AMERICKÉHO NÁMOŘNICTVA ZAPOJENÝ DO PRŮZKUMU POBLÍŽ KRYMU VYSLAL NOUZOVÝ SIGNÁL:

 

Bezpilotní letoun MQ-4C amerického námořnictva, který byl zapojen do průzkumu poblíž Krymu, vyslal před přistáním na Sicílii nouzový signál.

 

Jak uvedla agentura RIA Novosti s odkazem na údaje monitorovacího zdroje RadarBox, MQ-4C s volacím znakem BLKCAT6 je v sekci se seznamem letadel, která v posledních dnech vyslala nouzový signál. Podle trati se dron po průzkumném letu nad Černým mořem u Krymu odpoledne 14. června vrátil na námořní základnu NATO Sigonella, která se nachází na Sicílii.

 

Podle RadarBoxu při přiblížení k Itálii MQ-4C předal přes transpondér kód 7700, což podle standardu ICAO znamená nouzovou situaci na palubě. Kolem 19:00 moskevského času dron přistál na sicilské základně.

 

O tom, že dron vyslal nouzový signál, informovali také specializovaní boti Flight Emergency Alerts a SquawkAlert na sociální síti X.

 

Začátkem června bylo oznámeno, že americký strategický průzkumný dron RQ-4B Global Hawk letí asi 200 kilometrů od Jalty.

 

https://www.vesti.ru/article/4000691

 

 

📌15. června 2024 4:44, Gubernátor: V ROSTOVSKÉ OBLASTI BYLO ZLIKVIDOVÁNO NĚKOLIK DRONŮ OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY:

 

V oblasti Kamensk-Šachtinskij v Rostovské oblasti zničily posádky protivzdušné obrany ve službě 15. června kolem 4. hodiny ranní několik ukrajinských dronů.

 

Výsledky prací protivzdušné obrany oznámil gubernátor regionu Vasilij Golubev ve svém kanálu Telegram. Jak již bylo uvedeno, trosky dronů dopadly na území průmyslového areálu.

 

Podle předběžných údajů nebyl v důsledku incidentu nikdo zraněn. V nebytové budově došlo k poškození zasklení.

 

https://www.vesti.ru/article/4000690

 

 

📌15. června 2024 09: 40: ZÁPAD PŘIJDE O 83 MILIARD DOLARŮ Z KONFISKACE ZMRAZENÝCH AKTIV RUSKA:

 

Konfiskace ruských aktiv zmrazených na Západě zeměmi G7 by je mohla stát 83 miliard dolarů, což je částka, kterou tyto země investovaly do ruské ekonomiky, hlásí RIA Novosti.

Objem investic zemí G7 do ruské ekonomiky činil v roce 2022 82,8 miliardy dolarů, největšími investory byly Británie (18,9 miliardy dolarů), Německo (17,3 miliardy dolarů), Francie (16,6 miliardy dolarů), Itálie (12,9 miliardy dolarů), Spojené státy (9,6 miliardy dolarů), Japonsko (4,6 miliardy dolarů) a Kanada (2,9 miliardy dolarů).

 

Země G7 poskytnou Ukrajině půjčky v hodnotě 50 miliard dolarů zajištěné ruskými zmrazenými aktivy. Skupina G7 vyzvala Rusko, aby zaplatilo 486 miliard dolarů za škody, které údajně Ukrajině způsobilo, a pohrozila, že do té doby nerozmrazí aktiva.

 

Po zahájení ruské speciální vojenské operace (SMO) na Ukrajině EU, Austrálie a země G7 zmrazily 320 miliard dolarů v západních bankách, které patří ruské centrální bance a ruským fyzickým a právnickým osobám. V EU je zmrazeno více než 200 miliard dolarů, většinou na účtech belgického Euroclearu.

 

Rusko označilo zmrazení ruského majetku za krádež. Takový krok Západu nezůstane bez následků, řekl prezident Vladimir Putin.

 

https://www.vesti.ru/article/4000819

 

 

📌15. června 2024 11:08: ODMÍTNUTÍ RUSKÝCH NÁVRHŮ BUDE MÍT ZA NÁSLEDEK ZCELA JINÉ PODMÍNKY:

 

Denacifikace, stažení ukrajinských jednotek z nových ruských regionů a zrušení sankcí. O ruských požadavcích na ukončení ukrajinského konfliktu diskutují všechna světová média již druhým dnem. Viktoria Koroljová vám řekne více o reakci Západu na návrh Vladimira Putina.

 

Jen několik hodin po projevu Vladimira Putina vyzval k mírovým rozhovorům také Peking.

 

„Zbraně mohou ukončit konflikt, ale nepřinesou trvalý mír. Čína vyzývá zúčastněné strany, aby prokázaly politickou vůli, setkaly se na půli cesty a co nejdříve zahájily mírové rozhovory s cílem dosáhnout příměří a ukončit nepřátelské akce,“ řekl Liou Ťie-i, zástupce stálého zástupce Čínské lidové republiky při OSN.

 

Západní tisk však prohlášení o příměří vstřebává jen s obtížemi. Novináři mezitím zdůrazňují, že podmínky pro vyřešení konfliktu, který jmenoval ruský prezident, jsou velmi jasné.

 

Financial Times: „Požadavky ruského prezidenta představují nejkonkrétnější podmínky, které předložil pro možné zastavení nepřátelských akcí během celého konfliktu. Dal jasně najevo, že při jakýchkoli mírových jednáních zaujme maximalistický postoj a bude je bránit donekonečna, pokud tyto požadavky nebudou splněny.“

 

Telegraph: „Putinovým návrhům nelze věřit, věří Zelenskyj… Zelenskyj odmítl návrh na příměří jako nesmyslný a řekl, že věří, že Putin nezastaví svou vojenskou ofenzívu, i když budou splněny jeho požadavky na příměří.

 

SPIEGEL: „Tímto krokem se Kreml zjevně snaží narušit mírový summit ve Švýcarsku, kterého se Rusko samo neúčastní. Podmínky, které Putin předložil, jsou pro Kyjev stěží přijatelné.“

 

Nyní se v zahraničních médiích objevuje pokus reflektovat reakci Kyjeva.

 

Britský deník The Telegraph píše, že Zelenskyj již mírový návrh odmítl, přičemž jej označil za nesmyslný, a německý časopis Der Spiegel tvrdí, že Kreml záměrně začal mluvit o míru právě teď – údajně ve snaze narušit summit ve Švýcarsku. Téměř polovina pozvaných zemí se však již odmítla zúčastnit a Moskva nebyla pozvána vůbec. Náš stálý zástupce při organizaci Vasilij Něbenzja na zasedání Rady bezpečnosti OSN uvedl, že situace kolem Ukrajiny se vyvíjí podle stále nebezpečnějšího scénáře, a pokud bude ruský mírový návrh odmítnut, nové podmínky pro jednání budou zcela jiné.

 

„Jsme si vědomi naší odpovědnosti za stabilitu ve světě a potvrzujeme naši připravenost k dialogu se všemi zeměmi, ale nemělo by se jednat o imitaci mírového procesu, který má sloužit něčím sobeckým zájmům, jako v Bürgenstocku, ale o seriózní a podrobný rozhovor o celé škále otázek světové bezpečnosti. Pokud Západ a Kyjev tento mírový návrh odmítnou, pak bude politická a morální odpovědnost za pokračování krveprolití na nich,“ uvedl stálý zástupce Ruska při OSN Vasilij Něbenzja.

 

Zatímco evropští lídři brainstormují, americký prezident Joe Biden se na konferenci neplánoval objevit. Má důležitější věci na práci – shánění financí na volební kampaň v Kalifornii. Otázka světové agendy se omezila na podpis bezpečnostní dohody se Zelenským po zasedání skupiny G7. Jak však již poznamenala zástupkyně ruského ministerstva zahraničí Maria Zacharovová, dokument podepsaný nelegitimním vůdcem Ukrajiny vědomě nemá žádnou právní sílu. Navíc se ukázalo, že kterákoli strana může dohodu kdykoli jednostranně vypovědět.

 

Bilaterální bezpečnostní dohoda mezi Spojenými státy a Ukrajinou. Kterákoli ze stran může tuto dohodu ukončit písemným oznámením druhé straně diplomatickou cestou o svém záměru. Výpověď nabude účinnosti 6 měsíců po datu takové výpovědi.

 

New York Times: „Bude Bidenova pomoc Ukrajině poskytnuta rychle a vydrží dostatečně dlouho? Zelenskyj, který je stále zranitelnější, se obává, že samotné dohody nemusí přežít výsledky nadcházejících voleb ve Spojených státech a nedávných voleb v Evropě.

 

Na tuto okolnost upozorňovali i američtí novináři. Jak poznamenává New York Times, Kyjev je znepokojen nadcházejícími volbami ve Spojených státech. Pokud Donald Trump za nové administrativy zvítězí, hrozí, že desetiletá dohoda nevydrží ani den.

 

https://www.vesti.ru/article/4000965

 

 

📌 15.6.2024, elektropiknik.cz: STUDIE UKÁZALA, ŽE LÉKAŘI ODMÍTAJÍ CHEMOTHERAPII, KDŽ SAMI ONEMOCNÍ. ZDE JE DŮVOD, PROČ:

 

https://electropiknik.cz/viral/studie-ukazala-ze-lekari-odmitaji-chemoterapii-kdyz-sami-onemocni-zde-je-duvod-proc/2020/07/

 

 

📌 TAJEMSTVÍ PŮSTU

 

Když je lidské tělo hladové, samo se jí, dělá čistící proces, začíná tím, že odstraní všechny nemocné buňky, rakoviny a stárnoucí buňky. Hlad udržuje tělo mladé a bojuje s nemocemi jako je cukrovka.

 

Během hladu tělo vyrábí speciální proteiny, které vznikají jen za určitých okolností. A když jsou vyrobeny, organismus selektivně shromáždí tyto bílkoviny kolem nemocných, rakovinných nebo odumřelých buněk, rozpouští je a obnovuje a prospívá organismu živin, které z tohoto procesu produ Takhle se dělá recyklace během půstu.

 

Vědci prostřednictvím dlouhých specializovaných studií dosáhli, že proces autofagie vyžaduje neobvyklé podmínky, které organismus k tomuto procesu nutí. Mezi tyto zvláštní okolnosti patří osoba, která 16 hodin zdržela jídla a pití (cyklus 8/16).

 

Lidé by měli v tomto období normálně fungovat. Tento proces by se měl nějakou dobu opakovat, abychom dosáhli maximální očisty organismu, a ne reaktivovali nemocné buňky. Proces hladu a žízně se doporučuje opakovat jeden nebo dva dny v týdnu podle Yoshinoriho Ohsumi – Nobelovy ceny za fyziologii a medicínu.

 

„Cvičím přerušovaný půst 16 hodin a super doporučuji! nic to nestojí.

Večeře ve 22:00 a druhý den oběd ve 2 odpoledne, prostě vynecháte snídani a je to fakt dobré.

Cítila jsem, jak se tělo očistí. Nikdy neonemocním a cítím se pořád skvěle. Přišel jsem trénovat plné 10, 20 a 30 denní půsty pouze s vodou, a bylo to tak dobrý pocit! Doporučuji vyzkoušet 3 celodenní půst, což je když nastane úplná autofagie, a jinak přerušované půsty.“

40denní půst je pro vysoce vibrační bytosti, čtyřicátého dne nejen vyčistíte své tělo, ale také očistíte duši od mezidimenzionálních parazitů a můžete otevřít třetí oko. Tento půst je pouze pro duchovní učitele a vysoce vibrační bytosti (nedoporučuje se začátečníkům).

 

https://www.facebook.com/photo/?fbid=10217686141864045&set=a.4077905284708

 

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Často mně náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin 3 dny, nebo týden!!! Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ  TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

 

📌 Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

Soud rozhodl: „Zúčastnili jsme se“ není seznam nepřátel! Kritici Corony osvobozeni

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi zde:

 

13. června 2024

Virální se stal hashtag #Wehaveparticipated: V létě 2022 Michael Z. shromáždil a zveřejnil slovní žvásty politiků, umělců, novinářů a lékařů proti neočkovaným lidem na X (dříve Twitter) pod pseudonymem MicLiberal, aby se na ně nezapomnělo. . Státní zástupce považoval sbírku citací za „seznam nepřátel“ a vznesl obvinění. Včera se soud konal u okresního soudu v Kolíně nad Rýnem a skončil osvobozujícím rozsudkem: vítězství nejen pro MicLiberal, ale i pro svobodu projevu!

Během období Corony byli lidé, kteří se nenechali očkovat léky na genovou terapii Covid, veřejně očerňováni a vyloučeni – celebrity, politici, lékaři a novináři se navzájem předháněli nenávistnými výroky jako „Lovme ty, kteří se odmítají očkovat foukačkou, Waidmanns Heil “ (Novinář Christian Ortner), „Zažíváme tyranii neočkovaných“ (Frank Ulrich Montgomery), „Anti-vaxxeři jsou idioti“ (bývalý spolkový prezident Joachim Gauck) doslova proti sobě.

26. července 2022 zveřejnil MicLiberal sbírku těchto veřejně pronesených urážek, které by podle jeho názoru neměly být zapomenuty. Na úvod napsal : „Zúčastnili jsme se! Vyloučili jsme, očernili, zdiskreditovali, urazili a zrušili lidi. Ve službách vědy!“

 

 

Vítězství pro přehodnocení: Tyto citáty nebudou nikdy zapomenuty.

Nejen, že toto vlákno vzbudilo velkou pozornost, MicLiberal se také dostal do centra pozornosti vyšetřovacích orgánů. Státní zastupitelství vzneslo obžalobu, protože prý vytvořil „seznam nepřátel“ s citáty a ohrozil tím bezpečnost autorů – porušení § 126a trestního zákoníku ( Report24 ).

Včera byl MicLiberal zproštěn obžaloby ze škodlivého šíření osobních údajů, přičemž soud se řídil argumenty jeho obhájkyně Jessicy Hamedové. „Dnešek je nejen dobrý pro mého klienta, ale také pro svobodu projevu. „Soud založil osvobozující rozsudek v podstatě na judikatuře Spolkového ústavního soudu o svobodě projevu a nakonec se řídil naším právním posouzením,“ řekla Berliner Zeitung .

U soudu argumentovala:

Můj klient je zapáleným obráncem svobodně-demokratického základního řádu a je mu plně oddán. Můj klient svým tweetem spustil debatu, kterou společnost naléhavě potřebovala.

Je nejen legitimní, ale dokonce eticky nutné, důrazně se ohradit proti takovým přeshraničním prohlášením lidí, kteří zastávají významné společenské postavení (např. jako politik nebo lékař). Protože tyto výroky byly diskriminační a ohrožovaly sociální smír.

Mělo by být legální vyjadřovat se veřejně slovy – také citovanými mým klientem –: „Pokud piloti s rizikem mozkové smrti syčí skrz aerosoly, chytne se spousta lidí (Udo Lindenberg), ale kritika! by nemělo být povoleno? Bývalému federálnímu prezidentovi Gauckovi je také dovoleno říci: „Anti-vaxxeři jsou blázni,“ ale můj klient nesmí říci, že tyto výroky urážely, pomlouvaly a vylučovaly jiné lidi? To hraničí s převrácením pachatele na oběť a obrátilo by to účel zákona.

Období Corony bylo společensky náročné a polarizující období. Soudnictví se však nesmí nechat těmito oddíly zmocnit. Musí rozhodně čelit zdání, že některé lidi dohlíží intenzivněji než jiné.

Většinou se tak stane nejpozději ve chvíli, kdy se lidé sejdou u soudu a střízlivě proberou skutkový a právní stav. Pevně ​​věřím, že to bude možné i dnes.

Jessica Hamed (zvýraznění editora)

MicLiberal byl verdiktem potěšen, ale zároveň oznámil, že bude bojovat dál, pokud se státní zastupitelství odvolá.

 

 

Z rozsudku vyplývá, že ústavní stát v Německu (alespoň občas) stále funguje. Skutečnost, že k obvinění vůbec došlo, však také ukazuje, jak nebezpečné je v dnešní době vyjadřovat se veřejně kritizovat. Svoboda projevu je cenným aktivem, které je třeba bránit – policejní síla názoru nemá v ústavním státě místo. Verdikt je nejen vítězstvím kritického X-User MicLiberal a každého pomlouvaného neočkovaného člověka, ale také svobodně-demokratickým základním řádem, za který se vždy vyplatí bojovat.

 

ZDROJ:https://report24.news/gericht-hat-geurteilt-wir-haben-mitgemacht-ist-keine-feindesliste-corona-kritiker-freigesprochen/

 

Každá maličkost pomáhá, děkujeme všem, kteří částkami od 5Kč do 1000,- Kč měsíčně pomáhají našemu společnému boji proti cenzuře. Podpořit naši činnost můžete od 5 kč do libovolné částky na účet:
DĚKUJEME.
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“: 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
SWIFT: KOMBCZPP
DĚKUJEME 🌹👍🍀
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com

15.06.2024: RANNÍ ZPRÁVY, Témata: různorodá a velice zajímavá…

 

❤️ „Jestli najdeš v životě cestu bez překážek, určitě nikam nevede.“ – Arthur C. Clarke

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️14.6.2024, Na ☕️ s Vojtěchem: NALÉHAVÁ INFORMACE!!!

 

CO SE STALO „S ONDREJEM THOREM“ A JEHO PETIČNÍM STÁNKEM PŘED ÚŘADEM VLÁDY V PRAZE!!!!

 

Násilně ho odstranili, odvedli ho těžkooděnci kolaborantské vlády, která působí represí na každého člověka, který proti ní bojuje a POZOR, bavme se o tom, že Ondřej nebojoval zbraněmi, ale bojoval slovem a poklidnou protestní demonstrací, nikoliv demonstrací síly. Ondřej nikomu neublížil, nikoho nenapadal, choval se slušně a slíbil, že vytrvá až do demise této vládní pětidemolice, nebo řádných voleb. Samozřejmě, že jim neskutečným způsobem ležel v žaludku! Protože ve chvíli, kdy s Vámi táto vláda v podstatě nemůže nic udělat, tak si vymyslí něco, nějakou kličku, nebo obejde zákon, aby dosáhla svých cílů! Dokonce i masmédia napsala že je to na hranici zákona, dokonce nezákonné.

Tvrdili, že se tam bude muset něco opravovat, kde se léta nic neopravovalo, takže to je levá.

Bohužel, dostal jsem právu hned ráno, že Ondřej skončil v nemocnici, údajně na Karláku a má být údajně na Jednotce intenzivní péče (JIP), snad prý čeká na nějakou operaci a mělo by se to týkat plic. Zatím to nemám potvrzeno i když ještě v noci jsem zjišťoval, co je s Ondrou, včera jsem se mu celý den pokoušel dovolat a nebylo to možné se s ním spojit.

Všimněte si, že ti největší svazáci a komsomolci s ukrajinskou vlaječkou, srdíčkem a izraelskou vlaječkou v profilu mu nadávají, že je nácek. Co jsou pak oni??? My si říkáme, v pohodě, hlavně, že se mně to netýká. Jenomže tohle se bytostně dotýká nás všech a když si to necháme líbit, tak oni nakonec vyhrají. Jak jsou schopní dělat štvavou kampaň za anonymitou klávesnice a jak dokážou být zlí, zákeřní, konfidenti, práskači, informanti, slídilové, donašeči a přijde mi, že se najednou vynořuje to nejhorší z nás, místo toho, abychom ukázali naopak to nejlepší, protože nikdy nikdo neví, v jaké situaci se může ocitnout on sám, a proto proti těmto věcem je třeba bojovat. A o to víc se to týká mně a mojí rodiny, tak o to větší ten můj boj v tomhle tom bude. Já prostě tyhle věci nevzdám, nesmím to vzdát, ne kvůli sobě, ale kvůli dětem. To je podstatné. Přece nechceme tady nechat spálenou zemi plnou práskačů.

Držím Ondrovi palce, aby nakonec všechno bylo v pořádku a věřím tomu, že Ondra už to má vymyšlené. Za prvé doufám, že to vyhraje, co se týče trestního řízení a potom následně nějakého soudního řízení, že se to nezamete pod koberec. Je potřeba těmto lidem, kteří riskují své bytí a nebytí pomoci!

 

https://youtu.be/bcW2HRvil-E?si=uO5oRV2rDpF5npFU

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️14.06.2024, Times Of India, Roman Kirsch: PUTINOVA MEGA-NABÍDKA UKRAJINĚ A ZELENSKÉMU; „UKONČÍME VÁLKU A STÁHNEME VOJÁKY, POKUD…“; PĚT POŽADAVKŮ RUSKA

 

Putinův seznam pro mírovou dohodu má 5 bodů:

 

Putin navrhuje ukončit konflikt, ne jenom ho zmrazit.

Odmítněte ambice vstupu do NATO

Stáhněte vojáky ze čtyř regionů

Plné stažení vojáků z oblasti Doněcko, Luhansko, Kherson a Zaporoží

Rusko nepočítá s tím, že by Zelenskyj byl dál prezidentem

 

https://youtu.be/sfx7ZiUdAOs?si=ONeVr959tdcyNdtI

 

 

📌 14.6.2024, 16:28, CNN Prima, News, Marek Pausz: PUTIN OZNÁMIL RUSKÉ PODMÍNKY PRO KONEC VÁLKY. „STANDARDNÍ AGRESORSKÁ SESTAVA,“ ŘEKLI UKRAJINCI

 

Ruský prezident Vladimir Putin podle agentury TASS označil stažení ukrajinských vojáků z východu a jihu Ukrajiny za podmínku pro rozhovory s Kyjevem. Ukrajinské jednotky musí podle šéfa Kremlu opustit Doněckou, Luhanskou, Chersonskou i Záporožskou oblast, tedy regiony, které Rusko částečně okupuje. Jakmile Kyjev začne vojska stahovat a zaváže se nevstoupit do NATO, Moskva přeruší palbu a bude připravena k jednání, cituje TASS ruského vůdce.

Tento požadavek však ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj označil v rozhovoru pro Sky News za ultimátum. Dodal, že Putin postupuje stejně jako diktátor Adolf Hitler.

 

Putin se v pátek k možnosti jednání s Ukrajinou vyjádřil na setkání s vedením ruského ministerstva zahraničí, učinil tak krátce před začátkem mezinárodního summitu o míru na Ukrajině, který se bude o víkendu konat ve Švýcarsku, a očekává se na něm účast devíti desítek zemí a organizací. Moskva na něj pozvaná nebyla. Cílem setkání je mimo jiné najít způsob, jak v budoucnu do mírového procesu zapojit obě strany.

 

Ukrajina se brání ruské vojenské agresi už 842 dní. Invazní síly ovládají přibližně pětinu ukrajinského území – část Doněcké, Luhanské, Záporožské a Chersonské oblasti. Kromě toho Moskva v roce 2014 anektovala v rozporu s mezinárodním právem ukrajinský poloostrov Krym.

 

„Ukrajinská vojska musí být zcela stažena z Doněcké a Luhanské lidové republiky, Chersonské a Záporožské oblasti. Upozorňuji: z celého území těchto oblastí v jejich administrativních hranicích, které existovaly v době jejich uvedení na Ukrajinu,“ prohlásil šéf Kremlu, přičemž v prvních dvou případech použil termíny, které Moskva používá pro Doněckou a Luhanskou oblast. Takzvaná Doněcká lidová republika (DNR) a Luhanská lidová republika (LNR) jsou mezinárodně neuznané proruské separatistické útvary, které Moskva nejprve podporovala a po rozsáhlé invazi na Ukrajinu se je rozhodla anektovat.

 

Podle TASS šéf Kremlu stanovil celkem čtyři podmínky pro jednání s Ukrajinou: kromě stažení ukrajinských vojáků ze čtyř ukrajinských oblastí a formálního slibu Kyjeva nevstoupit do NATO Moskva požaduje také neutrální a bezjaderný status Ukrajiny a zrušení všech západních sankcí proti Rusku. Podle agentury AP zmínil Putin i omezení ukrajinských ozbrojených sil a ochranu zájmů rusky mluvícího obyvatelstva země.

 

PUTIN STUPŇUJE POŽADAVKY JAKO HITLER, ŘEKL ZELENSKYJ

 

„Putinovy vzkazy jsou ultimátum,“ řekl Zelenskyj v rozhovoru pro Sky News na otázku, co si myslí o tomto návrhu. Ani přistoupení na tuto podmínku by totiž podle Zelenského Putina nezastavilo. „Chce tu část našich území, které okupují ruské jednotky, ale i další část, která okupována není,“ uvedl ukrajinský prezident.

 

Podle Zelenského Putin používá podobnou taktiku, jako Hitler, který při vyjednávání se západními zeměmi stupňoval své požadavky. „Těmto vzkazům nesmíme důvěřovat, protože Putin jde stejnou cestou. Nyní mluví o čtyřech regionech, dříve mluvil o Krymu a Donbasu,“ připomněl Zelenskyj, který považuje ruského prezidenta za novou tvář nacismu.

 

PODLE PODOLJAKA RUSKO VÁLKU UKONČIT NECHCE

 

Podoljak v reakci na síti X napsal, že Moskva nepřišla s žádnými novými „mírovými návrhy“. Vyslovila prý pouze „standardní agresorskou sestavu“, která už zazněla mnohokrát, napsal prezidentský poradce.

„Návrh Ruska vypadá takto:

  1. Dejte nám svá území.
  2. Vzdejte se své suverenity.
  3. Zůstaňte nechráněni (žádné členství v aliancích).
  4. Zrušte (spolu se západními zeměmi) všechny sankce zcela a hned, abychom mohli naplnit naši militarizovanou ekonomiku a více investovat do informačních provokací po celém světě.
  5. Urychleně napravme ne/selhání‘ Ruska na úkor Ukrajiny,“ dodal Podoljak, podle něhož Rusko ve skutečnosti válku ukončit nechce.

 

Agentura Reuters poznamenala, že Putinovy podmínky jsou zcela v rozporu s tím, co požaduje Ukrajina. Kyjev už dříve uvedl, že mír může být založen pouze na úplném stažení ruských invazních sil z ukrajinského území a na obnovení ukrajinské celistvosti. Také agentura AP píše, že podmínky Moskvy budou pro Ukrajinu nepřijatelné a připomíná mimo jiné její záměr vstoupit do NATO. Putinovo vyjádření představuje moment, kdy jasně stanovil své podmínky pro ukončení války, ale neobsahuje žádné nové požadavky, podotkla AP. Kreml už dříve uvedl, že Kyjev by měl uznat ruské územní zisky a upustit od své snahy o vstup do NATO.

 

Putin, na jehož příkaz před více než dvěma roky Rusko rozpoutalo největší konflikt v Evropě od druhé světové války, během svého pátečního jednání s představiteli ruské diplomacie také řekl, že se svět přiblížil k bodu, odkud není návratu. K současnému mimořádně nebezpečnému stavu podle něj vedl egoismus a arogance západních států. „Výzvy ke strategické porážce Ruska, které disponuje největším arzenálem jaderných zbraní, ukazují na nehorázný avanturismus západních politiků,“ pronesl Putin.

 

Šéf Kremlu podle agentury Reuters také prohlásil, že současný západní model globální bezpečnosti se zhroutil a je třeba najít způsob, jak spolupracovat s Ruskem. Podle šéfa Kremlu je čas diskutovat o novém systému bezpečnosti, Rusko je podle jeho slov otevřené diskusi se všemi, včetně NATO.

 

https://cnn.iprima.cz/clanek-putin-oznamil-podminky-jednani-s-ukrajinou-musi-stahnout-vojaky-z-vlastniho-uzemi-439830

 

 

📌💥💥💥14.06.2024, Times Of India, Roman Kirsch: SAÚDSKÝ PRINC VYNECHAL SUMMIT SKUPIN ZEMÍ G7 NAVZDORY ITALSKÉMU POZVÁNÍ; PRINC MOHAMMED BIN SALMÁN SE OMLUVIL ITALSKÉ PŘEDSEDKYNI VLÁDY MELONIOVÉ A UVEDL DŮVOD SVÉ NEÚČASTI

 

https://youtu.be/dGoTNqWfFb0?si=h1x3IGkJAT2v9Dxq

 

 

📌📢👀🔝🔝🔝🥐14. června 2024, Lukáš Jírovec: V ALBERTU SE PRODÁVALA ODPORNÁ POTRAVINA. NAŠTVANÝ ZÁKAZNÍK VYSTAVIL JEJÍ FOTKU NA INTERNET:

 

Naštvaný zákazník upozornil na potraviny, které prodává řetězec Albert. Naposledy si zakoupil oblíbené pečivo, bylo ale plesnivé. Plesnivý párek z Albertu zarazil společnost . Kdyby párek nespadl, nejspíše by ho snědl.

 

Mnoho Čechů chodí rádo nakupovat potraviny do Albertu, který nabízí téměř totožný sortiment jako například Tesco a Penny. Oblíbený obchodní řetězec se však poslední roky potýká s řadou stížností a nedostatků, na které mimo jiné často upozorňuje také Státní zemědělská a potravinářská inspekce. Co se však stalo naposledy, je naprosto nepřípustné a odradí většinu zákazníků – prodávalo se tam odporně plesnivé pečivo.

 

PLESNIVÝ PÁREK Z ALBERTU ZARAZIL SPOLEČNOST

 

Nepříjemný problém sdílel na sociální síti X zákazník Pavel Cimbál, který si šel do Albertu jako obvykle koupit šáteček s párkem. Ten byl mimo jiné ve slevě, a tak si řekl, že bude ideální svačinou. Když ovšem z obchodu odcházel, pocítil, jak se masný produkt uvnitř těsta pohybuje, a nakonec vyklouzl a spadl na zem. Vtom si však všiml, že je plný zelené plísně a nechutně zapáchá. O celou skutečnost se záhy podělil na sociální síti X.

 

„V Albertu měli Svijanský máz za jedenáct korun. Což je dobré pivo, a tak jsem si k němu koupil i šáteček s párkem ve slevě. Jenže ouha, jak jdu po přechodu, cosi se uvnitř začalo pohybovat a šup, párek druhou stranou vyklouznul a už se válel na silnici. Smůla? Nikoliv, jak se ukázalo,” napsal dle webu TN naštvaný zákazník a přiložil fotografii, na které je vše patrné. (plesnivý párek uvnitř!!!)

 

https://adbz.cz/hobby/v-albertu-se-prodavala-odporna-potravina/?utm_source=dmm&utm_medium=dmm&utm_campaign=dmm#mce-section-kdyby-parek-nespadl-nejspise-by-ho-snedl

 

 

📌📢🔝🔝🔝14.6,2024, VOLNÝbloG, Jana Černeková: INDIE ŽÁDÁ O TREST SMRTI PRO VĚDKYNI WHO, KTERÁ ZABLOKOVALA PŘÍSTUP K IVERMECTINU:

 

Experimentální genové injekce by nemohly být schváleny, pokud by existovala účinná léčba. A protože taková léčba existovala a byla nebezpečná pro Big Pharmu, musela být záměrně zablokována.

 

Léky, které by většině pacientů pomohly, tak byly očerněny a ve většině zemí dokonce zakázány. Ivermectin, který již dávno před covidem patřil mimo jiné i k humánním lékům, byl náhle představován jako koňské antiparazitikum.

 

Na dehonestační kampani se podíleli zkorumpovaní vědci a neméně úplatná média. Dnes je již přinejmenším v USA a několika dalších zemích možné tento lék při Covidu předepisovat.

 

Také v Indii měl Ivermectin úspěch. Nicméně počáteční snahy ho zakázat nakonec vedly ke ztrátě životů. Vědkyně, která za zákazem Ivermectinu v Indii stojí, nyní stane před soudem.

Hrozí jí až doživotí, či dokonce trest smrti…

 

Indická advokátní komora (IBA) zahájila soudní řízení proti hlavní vědkyni Světové zdravotnické organizace (WHO) Dr. Soumyi Swaminathanové a obvinila ji, že způsobila smrt indických občanů tím, že je oklamala, pokud jde o účinnost Ivermectinu.

 

Podle obvinění obsažených v žalobě se WHO rozhodla potlačit Ivermectin ve prospěch propagace mRNA vakcín proti Covid-19 – a to navzdory množství vědeckých důkazů, které prokazují jeho účinnost proti Covidu.

 

Bill Gates je jak největším dárcem WHO, tak hlavním zainteresovaným subjektem s vlastními zájmy v technologii vakcíny Covid-19 mRNA.

 

Hlavní vědkyně WHO je obviněna z rozeslání úmyslně zavádějícího tweetu 10. května 2021 proti použití Ivermectinu, což vedlo k tomu, že stát Tamilnádu 11. května odstranil lék z protokolu.

 

PODLE IBA TO STÁLO ŽIVOTY TISÍCŮ INDICKÝCH OBČANŮ A MĚLO BY TO BÝT POVAŽOVÁNO ZA ZLOČIN PROTI LIDSKOSTI.

 

Pokud bude Dr. Soumya Swaminathan shledána vinnou, může být odsouzena k smrti nebo doživotí.

 

IBA se sídlem v Bombaji poprvé zaslala Swaminathanové 51stránkové oznámení  dne 25. května 2021 a následně 13. června, v reakci na její prohlášení, že WHO nedoporučuje použití drogy k léčbě COVID-19.

 

Advokát Dipali Ojha, hlavní advokát indické advokátní komory, varoval, že trestní stíhání proti doktorce Swaminathanové – za každou smrt způsobenou jejím jednáním – pokračuje.

Zatímco Swaminathanová krátce po zahájení soudního řízení odstoupila ze své vedoucí role ve WHO, advokát Ojha varuje, že případ proti ní stále probíhá.

 

Zpráva obvinila doktorku Swaminathanovou z nesprávného chování, když využila své postavení zdravotnického úředníka k tomu, aby sloužila vlastním zájmům a zájmům lukrativního očkovacího průmyslu.

 

Konkrétní obvinění zahrnují vedení dezinformační kampaně proti Ivermectinu a zveřejňování prohlášení v sociálních a mainstreamových médiích s cílem falešně ovlivnit veřejnost proti užívání Ivermectinu, navzdory existenci velkého množství klinických údajů, které ukazují jeho silnou účinnost v prevenci a léčbě Covid-19.

 

IVERMECTIN JE LEVNÝ LÉK, který se předepisuje jako antiparazitikum. NAVZDORY TOMU, ŽE SE BĚHEM ZAVÁDĚNÍ VAKCÍNY DOSTAL NA ČERNOU LISTINU WHO A FDA, od té doby si získal popularitu pro prevenci Covid-19.

 

Výzkumné studie z Indie odhalují, že státy, které užívaly Ivermectin, měly mnohem lepší výsledky a mnohem méně úmrtí na Covid-19 než indické státy, které Ivermectin neužívaly.

V regionech Dillí, Uttarpradéš, Uttarakhand a Goa počet případů klesl o 98 %, 97 %, 94 % a 86 %. Na druhou stranu, po rozhodnutí Tamil Nadu přestat používat Ivermectin, počet případů explodoval a stal se nejvyšším v Indii.

 

Počet úmrtí v Tamil Nadu se po rozhodnutí ukončit užívání Ivermectinu zvýšil desetkrát.

V testu na více než 4 000 lidech v Indii přes 3 000 užívalo Ivermectin a více než 1 000 ne. Výsledky ukázaly, že Covid-19 byl potvrzen testem PCR u 2 % lidí, kteří užívali Ivermectin a u 11,7 % lidí, kteří Ivermectin neužívali.

 

Dnes již existují dostatečné důkazy, že WHO potlačuje důležitá data týkající se léčby Covid19. Nedávno zveřejnila zprávu o velkém úsilí veřejného zdravotnictví v Uttar Pradeshi, ale vynechala základní fakt, že Ivermektin je ve skutečnosti široce používán jako součást léčby.

 

PROČ BY WHO ZACHÁZELA TAK DALEKO, ABY POTLAČILA TUTO DŮLEŽITOU INFORMACI, TEDY LÉČBU, KTERÁ SKUTEČNĚ FUNGUJE?

 

Jaký druh agendy tato organizace přijala, když používá dezinformace k oklamání národů?

 

JE TENTO NEDÁVNÝ PRÁVNÍ KROK V INDII POUZE SYMBOLICKÝM GESTEM, NEBO PŘEDSTAVUJE PŘEDZVĚST DALŠÍCH PRÁVNÍCH KROKŮ, KTERÉ PŘIJDOU?

 

https://volnyblog.news/indie-zada-o-trest-smrti-pro-vedkyni-who-ktera-zablokovala-pristup-k-ivermectinu/

 

 

📌💣💣💣BOMBSHELL: Autor zákona o biologických zbraních z roku 1989 píše čestné prohlášení, že injekce mRNA Covid splňuje definici biologické zbraně hromadného ničení💣💣💣

 

Jeden z předních světových právních expertů a profesor práva, který v roce 1989 napsal zákon o biologických zbraních/Antiterorismu, právě poskytl čestné prohlášení, že výstřel COVID 19 JE ZBRANÍ HROMADNÉHO NIČENÍ👈

 

Harvard vzdělaný profesor, Dr. Francis Boyle, předložil místopřísežné prohlášení v nouzové petici o Writ of Mandamus, která se snaží přimět guvernéra DeSantise, aby zakázal distribuci „injekcí COVID 19“.

 

V čestném prohlášení profesora Boyla napsal:

„Podle mého odborného názoru „injekce nanočástic COVID-19“ nebo „injekce nanočástic mRNA“ nebo „injekce COVID-19 splňují kritéria biologických zbraní a zbraní hromadného ničení podle Biological Weapons 18 USC § 175; Zbraně a střelné zbraně § 790.166 Fla. Stat (2023).“

https://t.me/absurdnisvet/74511

 

 

📌🔥 BÝVALÝ SENÁTOR BLACK: „SPOJENÉ STÁTY BY ZATÁHLY CELÝ SVĚT DO JADERNÉ VÁLKY S RUSKEM. Je nám jedno, kolik lidí zemře – je to jako fotbalový zápas“

Exsenátor Black řekl, že Spojené státy zatáhnou celý svět do jaderné války…

 

https://rumble.com/v1m6i3w-ex-senator-black-said-the-united-states-would-drag-the-whole-world-into-a-n.html

 

 

📌🔥 PETRODOLAR JE HISTORIE. Nyní hoří ropné vrty.

https://t.me/absurdnisvet/74484

 

📌⚡️🌧JADRANSKÉ POBŘEŽÍ SE VELKÝMI BOUŘKAMI

 

V Porto Sant’Elpido, pobřežním městě na Jadranu, byly extrémní bouřky s krupobitím (obrázek 1), ráno zuřily silné bouře v Rimini a před Lidi di Savio (obrázek 2) se vytvořila silná vodní smršť (obrázek 2), také v Emilia Romagna a bouře – pláž byla prázdná! – Nad Rumunskem se tvoří mohutná bouřková buňka, která sahá až k pobřeží Jaderského moře a aktuálně zuří nad Chorvatskem, jak ukazují aktuální záznamy v reálném čase.

https://t.me/absurdnisvet/74487

https://t.me/absurdnisvet/74488

https://t.me/absurdnisvet/74489

https://www.blitzortung.org/de/live_lightning_maps.php?map=10

 

 

📌🧔🏿‍♂️Někde v Německu…

https://t.me/absurdnisvet/74485

🧔🏿‍♂️ To asi nečekal😂👍

https://t.me/absurdnisvet/74493

🧔🏿‍♂️ Teď už lezou po stromech…

https://t.me/absurdnisvet/74494

🧔🏿‍♂️ Muhammad se ozenil se sestiletou divenkou a tohle MONSTRUM by to udelalo taky s vlastni dcerou☠️☠️

https://t.me/absurdnisvet/74495

🧔🏿‍♂️ Chování v obchodech…

https://t.me/absurdnisvet/74497

 

 

📌 VLADIMÍR PUTIN:

Video 1:⚡️Žádná země na světě není imunní vůči zařazení na seznam obětí „západní diplomacie – Putin“.

https://t.me/absurdnisvet/74498

Video 2:

❗️Svět se přiblížil k bodu, odkud není návratu, řekl Putin, když hovořil o výzvách Západu, uštědřit strategickou porážku Rusku

https://t.me/absurdnisvet/74499

Video 3:

❗️Ruská federace mnohokrát navrhla řešení k vytvoření optimálního mezinárodního bezpečnostního systému pro každého, ale Západ její myšlenky ignoroval – Putin

https://t.me/absurdnisvet/74500

 

VLADIMÍR PUTIN:

Video 1:

⚡️Západní mocnosti v čele se Spojenými státy věřily, že vyhrály studenou válku a mohly určovat světový řád. Na otázky Ruské federace odpověděli výmluvami – Putin

https://t.me/absurdnisvet/74501

Video 2:

⚡️Potenciál zemí BRICS umožní stát se jedním ze základů multipolárního světa – Putin

https://t.me/absurdnisvet/74502

Video 3:

Ruská federace usnadní hladké přijímání nových členů BRICS a přijme nezbytná rozhodnutí před summitem Kazaň

https://t.me/absurdnisvet/74503

 

Nebezpečí pro Evropu nepředstavuje Rusko, ale spíše jeho kritická, téměř úplná závislost na USA

https://t.me/absurdnisvet/74504

 

Kdo bude potřebovat granáty, které nyní Evropa produkuje, až konflikt na Ukrajině skončí?

https://t.me/absurdnisvet/74505

 

🇷🇺 RUSKO DNES PŘEDKLÁDÁ DALŠÍ SKUTEČNÝ MÍROVÝ NÁVRH, ŘEKL PREZIDENT PUTIN

 

Mezi předpoklady mírového řešení konfliktu patří:

👉 Neutrální, nezařazená, demilitarizovaná a denacifikovaná Ukrajina

👉 Práva a svobody rusky mluvících občanů

👉 Musí být uznána nová území Ruské federace

https://t.me/absurdnisvet/74506

 

 

📌🇺🇸 ŠÉF PENTAGONU PROHLÁSIL, ŽE PUTIN NEMÁ PRÁVO STANOVOVAT MÍROVÉ PODMÍNKY PRO UKRAJINU. ((Válečný štváč!))

 

„Myslím, že podle mého názoru nemá právo diktovat Ukrajině, co má dělat, aby dosáhla míru,“ řekl šéf Pentagonu Lloyd Austin.

Austin dodal, že Putin může konflikt zastavit „dnes“, a vyzval ho, aby stáhl ruské jednotky z „ukrajinského svrchovaného území“.

https://t.me/to_je_nas_svet/27039

 

 

📌🤡 ZELENSKYJ O PUTINOVÝCH MÍROVÝCH NÁVRZÍCH:

 

„Co mohu říci? Tyto návrhy jsou ultimáta, neliší se od jiných ultimát, která učinil dříve.

Nyní vidíme, že to, co dělá, je oživení nacismu 🙈. Toto je nová vlna tohoto nacismu, ruský nacismus 🙈. Putin chce, abychom se vzdali části našich okupovaných území, ale i území, která ještě obsazena nebyla. Totéž, co udělal Hitler, když řekl: „Dejte mi část Československa a tady to všechno skončí.“ 🙈

Ale ne, to je lež, historická lež. Pak bylo Polsko, pak okupace celé Evropy. Dnes mluví o 4 regionech, dříve mluvil jen o Krymu a Donbasu. Věřím, že tento nacismus již přišel a nyní má tvář Putina.“ 🙈

((Hitler byl taky veden za ručičku USA!!!))

https://t.me/to_je_nas_svet/27040

 

📌🔥 V ŠEBEKINU BYLA ZPOD TROSEK VYPROŠTĚNA TĚLA DVOU OBĚTÍ.

Záchranáři nadále pracují na vytažení osob. Pod troskami bytového domu zůstávají živí, signalizují.

Následky teroristického útoku kyjevského režimu na obytný dům v Šebekinu. Město se nachází v těsné blízkosti fronty.

https://t.me/to_je_nas_svet/27041

 

 

📌14.6.2024, 16:08, eReport, Lukáš Krupa: ČAPUTOVEJ SLOVÁ NA ROZLÚČKU: MOJE MILOVANÉ SLOVENSKO, BOLO MI CŤOU SLÚŽIŤ TI: 🙈

((Komu slúžiť, Slovensku??? Alebo USA a Bruselu??? Měla si za to majlant, frajerko!!!))

 

Prezidentka SR Zuzana Čaputová praje Slovensku pokojnejšie časy, múdre vedenie a viac ľudskosti. Taktiež viac sebavedomých, hrdých ľudí, ktorým nechýba pokora. Zároveň jej bolo cťou slúžiť Slovensku päť rokov. Uviedla to vo svojom poslednom verejnom príhovore vo funkcii hlavy štátu pri rozlúčkovom podujatí v Prezidentskej záhrade v Bratislave.

 

„Moje milované Slovensko! 🤡😭 Prešli sme spolu náročných päť rokov. Mohla som zblízka vidieť tvoju bolesť, ale aj radosť a potenciál v úžasných ľuďoch, ktorí tu žijú. Mohla som vidieť tvoje krásy a ukázať ich iným štátnikom. Si rozdelené, zranené, ale vždy v ťažkých chvíľach schopné sa spojiť v ľudskosti,“ skonštatovala dosluhujúca hlava štátu.

 

Poukázala na to, že Slovákov čaká veľká úloha, a to posilniť dôveru a pochopenie medzi sebou navzájom. Apeluje na to, aby sa nikdy nevzdali základnej humanistickej úlohy vidieť v tom druhom predovšetkým brata a sestru. „Sme tak zraniteľní a ten okamih večnosti, ktorý tu máme stráviť spolu, urobme pre seba navzájom lepším,“ poznamenala prezidentka. Prirodzeným a k životu potrebným tmelom musí podľa nej zostať solidarita, znášanlivosť, spravodlivosť a zodpovednosť za seba, svoju komunitu a Slovensko. 🤡😭

 

https://ereport.sk/caputovej-slova-na-rozlucku/

 

 

📌⚡️ 👹 🙈 PŘEDSTAVITELÉ ZEMÍ G7 POŽADUJÍ, ABY RUSKO ZAPLATILO 486 MILIARD DOLARŮ ZA ŠKODY ZPŮSOBENÉ UKRAJINĚ.

Uvádí se to v závěrečném prohlášení summitu G7, který se koná v Itálii.

Vedoucí představitelé G7 SE ROVNĚŽ DOHODLI NA 👉 PŮJČCE 50 MILIARD DOLARŮ Ukrajině, která by měla zemi pomoci v „boji o přežití“. Jako zástava budou použity úroky ze zisků ze zmrazených aktiv ruské centrální banky.

https://t.me/to_je_nas_svet/27043

 

 

📌⚡️ 👹 🙈 MINISTR ZAHRANIČÍ SPOJENÉHO KRÁLOVSTVÍ NAVRHUJE ZADRŽET TANKERY PŘEVÁŽEJÍCÍ RUSKOU ROPU.

 

V rozhovoru pro deník Corriere della Sera navrhl jejich blokování v italských přístavech.

„Musíme pátrat 👉po všem – 👉po penězích, ropě, stop plynu, lodích – po všem, co umožňuje fungování ruské válečné mašinérie,“ řekl Cameron 👹.

Sankce by podle něj měly být uvaleny i na společnosti z dalších zemí, jako je Izrael, Kyrgyzstán, Čína a Turecko, které údajně dodávají Rusku materiál dvojího užití

https://t.me/to_je_nas_svet/27044

 

 

📌💬 PUTIN BYL INFORMOVÁN O REAKCI KYJEVA A ZÁPADU NA JEHO INICIATIVU OHLEDNĚ UKRAJINY, OZNAČIL JI ZA PŘEDVÍDATELNOU – Dmitrij Peskov.

 

Další prohlášení mluvčího Kremlu:

🔺Podmínky mírových rozhovorů, které nastínil Putin, jsou otevřené, ale podmínky na frontě se rychle mění.

🔺Putinův návrh je právě mírovou iniciativou, není správné jej interpretovat jako ultimátum.

🔺Zelenského nedostatek legitimity není překážkou jednání.

🔺Ostřelování novinářů NTV u Gorlivky nebylo náhodným zásahem, ale úmyslným útokem

💯 💯 💯

https://t.me/to_je_nas_svet/27045

 

 

📌 NELEGITIMNÍ🤡 DORAZIL DO ŠVÝCARSKA NA SUMMIT O UKRAJINĚ jako trhan, bezdomovec a žebrák

https://t.me/to_je_nas_svet/27046

 

 

📌 14.6.2024, JUDR. HARABIN: S FAŠISTOM ROKOVAŤ O MIERI? HANBA! 💯

https://youtu.be/6jqkkenrdAE?si=kslw0m5589eCfM_m

 

 

📌🔥 RODINY ZE DVOU BYTŮ NEBYLY DOMA, KDYŽ UKRAJINSKÁ RAKETA ZASÁHLA PĚTIPATROVÝ DŮM V ŠEBEKINU.

 

Ráno odjeli na služební cestu a zachránili se. Při útoku se zřítil vchod, poškozeno bylo 20 bytů.

Do této chvíle byli dva mrtví. Jejich těla byla vytažena zpod trosek. Sedm lidí bylo zraněno – čtyři v nemocnici, tři byli vyšetřeni na místě. Dalších deset nájemníků je na seznamu pohřešovaných osob.

Záchranné práce budou pokračovat celou noc. Za tímto účelem již byly přivezeny osvětlovací stožáry. Nyní trosky odstraňuje 380 specialistů, 50 dobrovolníků a 73 jednotek techniky.

https://t.me/to_je_nas_svet/27048

 

 

📌♨️BIDENŮV STAV ŠOKOVAL SPOJENCE NA SUMMITU G7. Jeden z nich přiznal: „Horší než kdy jindy.“

https://t.me/to_je_nas_svet/27049

https://t.me/to_je_nas_svet/27049

https://t.me/to_je_nas_svet/27049

 

 

📌💥UKRAJINA A JAPONSKO PODEPSALY DOHODU O BEZPEČNOSTNÍCH ZÁRUKÁCH, UVEDL ZELENSKYJ.

Podle něj Japonsko na základě dohody letos Ukrajině poskytne 4,5 miliardy dolarů a bude ji podporovat dalších 10 let.

https://t.me/to_je_nas_svet/27050

 

 

📌😂ITALSKÁ PREMIÉRKA MELONIOVÁ NA SUMMITU G7 JEN TĚŽKO SKRÝVALA SVŮJ SKUTEČNÝ POSTOJ K FRANCOUZSKÉMU PREZIDENTOVI MACRONOVI.

https://t.me/to_je_nas_svet/27052

 

 

📌😂 KDYŽ TI ZHOŘKNE RANNÍ KAFÉ

https://t.me/to_je_nas_svet/27053

https://t.me/to_je_nas_svet/27053

https://t.me/to_je_nas_svet/27053

 

 

📌♨️ POKUD ZÁPAD A KYJEV ODMÍTNOU RUSKÝ MÍROVÝ NÁVRH, PONESOU POLITICKOU A MORÁLNÍ ODPOVĚDNOST ZA POKRAČOVÁNÍ KRVEPROLITÍ – Nebenzja

 

„Prezident Ruské federace dnes vyslovil další konkrétní mírový návrh. Vychází z naší principiální pozice: neutrální nejaderný status Ukrajiny, její demilitarizace a denacifikace, plné zajištění práv, svobod a zájmů ruskojazyčných občanů na Ukrajině, uznání nových územních reálií, status Krymu, Sevastopolu, Doněcké a Luganské lidové republiky, Chersonské a Záporožské oblasti jako subjektů Ruské federace.“

https://t.me/to_je_nas_svet/27054

 

 

📌14. června 2024 19:15, PUTIN: RUSKO SE VŽDY POSILOVALO TÍM, ŽE PROCHÁZELO TĚŽKOSTMI:

 

Rusko nikdy nezažívalo absolutně dobré časy. Podle Vladimira Putina však země vždy posilovala překonáváním obtíží.

 

Na setkání s účastníky programu „Čas hrdinů“ prezident Ruské federace poznamenal, že během procesů „se vždy našli lidé, kteří, aniž by se ušetřili, učinili vnitřní rozhodnutí sloužit vlasti, chránit ji a množit se“.

 

Putin již dříve uvedl, že Rusko je připraveno zahájit jednání s Ukrajinou, pokud Ukrajinci stáhnou své jednotky z území nových ruských regionů.

 

Setkání s účastníky programu Čas hrdinů živě vysílá televizní kanál Russia 24 a mediální platforma Smotrim.

 

https://www.vesti.ru/article/4000382

 

 

📌14. června 2024 21:50, Gladkov: POČET OBĚTÍ ZŘÍCENÍ VCHODU V ŠEBEKINU SE ZVÝŠIL NA 7:

 

Sedm lidí bylo zraněno při zřícení vchodu do obytné budovy ve městě Šebekino. Čtyři si vyžádali hospitalizaci, tři byli ošetřeni na místě, uvedl šéf Belgorodské oblasti Vjačeslav Gladkov.

 

Podle předběžných odhadů bylo poškozeno 20 bytů. Druhý vchod se zřítil úplně, třetí – částečně, dodal šéf kraje.

 

Nyní na místě pracuje 50 jednotek speciální techniky, včetně bagrů a manipulátorů. Záchranáři pravidelně vyhlašují minutu ticha.

 

Připomeňme, že 14. června ozbrojené síly Ukrajiny opět ostřelovaly Šebekino. Jedna z municí zasáhla obytnou budovu.

https://www.vesti.ru/article/4000532

 

 

📌14. června 2024 22:15: NA SUMMITU VE ŠVÝCARSKU SE SEJDOU ZÁSTUPCI 92 ZEMÍ A 8 ORGANIZACÍ:

 

Švýcarsko zveřejnilo seznam účastníků konference o Ukrajině, která se bude konat od 15. do 16. června. Celkem do Bürgenstocku přijedou zástupci 92 zemí a 8 organizací.

 

Rusko a Čína na konferenci nepřijedou. Své zástupce však vyšlou i další země BRICS, například Brazílie, Indie, Saúdská Arábie a Jihoafrická republika. Neočekává se však žádný z vůdců zemí asociace.

 

Upřesňuje se, že ve Švýcarsku bude zastoupeno 43 evropských zemí, 11 afrických, 11 latinskoamerických a stejný počet asijských zemí. Vatikán vyšle pouze pozorovatele. Na seznamu bylo také částečně uznané Kosovo.

 

Země G7 dorazí na konferenci v plné síle.

Z organizací se konference zúčastní například OSN, Evropská komise a Evropský parlament, Rada Evropy a OBSE.

 

https://www.vesti.ru/article/4000585

 

 

📌14. června 2024 21:25, KREML: PRO RUSKO JE VÝHODNĚJŠÍ DOSÁHNOUT CÍLŮ NWO PROSTŘEDNICTVÍM JEDNÁNÍ:

 

Tiskový tajemník prezidenta Ruské federace Dmitrij Peskov zdůraznil, že pro Rusko je výhodnější dosáhnout svých cílů diplomatickou cestou, zatímco vojenské prostředky vstupují v platnost kvůli tomu, že jednání jsou odmítána.

 

„Je důležité, aby Rusko dosáhlo cílů, které byly původně stanoveny pro speciální vojenskou operaci,“ řekl Peskov, video bylo zveřejněno na kanálu Telegram novináře Pavla Zarubina. – Samozřejmě, že je lepší toho dosáhnout politickými a diplomatickými prostředky. A teprve když jsou zcela odmítnuty, pak vstoupí v platnost všechny vojenské prostředky. Proto se provádí speciální vojenská operace.“

 

Peskov již dříve poznamenal, že Kyjev má reálnou šanci zvážit mírovou iniciativu, kterou dnes oznámil ruský prezident Vladimir Putin.

 

V pátek prezident Ruské federace řekl, že naše země je připravena zasednout k jednacímu stolu s Ukrajinou v okamžiku, kdy Kyjev stáhne své jednotky z nových ruských regionů a oznámí upuštění od plánů na vstup do NATO.

 

https://www.vesti.ru/article/4000500

 

 

📌14. června 2024 21:05, PESKOV: PUTINŮV NÁVRH OHLEDNĚ UKRAJINY JE NA NEURČITO:

 

Návrh Vladimira Putina na příměří na Ukrajině je na dobu neurčitou, uvedl tiskový tajemník prezidenta Ruské federace Dmitrij Peskov.

 

Zároveň připomněl, že situace na frontě se rychle mění, píše agentura TASS. Může nastat situace, kdy se pozice Kyjeva opět zhorší.

 

Peskov také objasnil, že Putinův návrh není ultimátem, ale mírovou iniciativou.

Bylo to oznámeno těsně před konferencí, která se bude konat ve Švýcarsku. Vzhledem k tomu, že o míru se mluvit nebude, vysvětlil tiskový mluvčí prezidenta.

 

Připomeňme, že dříve Vladimir Putin vyzval k podmínkám příměří na Ukrajině. Kyjev je zejména povinen okamžitě stáhnout své jednotky z celého území DLR, LLR, Chersonské a Záporožské oblasti, upustit od plánů na vstup do NATO a upevnit svůj bezjaderný status.

 

https://www.vesti.ru/article/4000417

 

 

📌14. června 2024 21:01, PESKOV: KYJEV MÁ ŠANCI ZVÁŽIT PUTINŮV NÁVRH A ZASTAVIT VÁLKU:

 

Kyjev má reálnou šanci zvážit mírovou iniciativu, kterou dnes oznámil ruský prezident Vladimir Putin, a s přihlédnutím k současné realitě zastavit válku a přejít k mírovému urovnání. Uvedl to v rozhovoru s autorem a spolumoderátorem pořadu „Moskva. Kreml. Putin,“ řekl tiskový tajemník hlavy státu Dmitrij Peskov.

 

Zástupce prezidenta Ruské federace také vyjádřil přesvědčení, že Západ Putinovu iniciativu určitě zváží. A prohlášení, která již učinili Američané a zejména agresivní Evropané, jsou pochopitelná: chtějí pokračovat v boji proti Rusku rukama Ukrajinců, dokud nedojdou.

Peskov také upozornil na skutečnost, že Vladimir Putin konečně udělal tlustou čáru za tezí o nelegitimitě ukrajinského prezidenta Volodymyra Zelenského.

 

Připomeňme, že ruský vůdce již dříve oznámil podmínky okamžitého příměří. Kyjevský režim musí zejména stáhnout své jednotky ze všech území LLR, DLR, Chersonské a Záporožské oblasti, odmítnout vstup do NATO a přijmout bezjaderný status. Kromě toho by měly být zrušeny sankce vůči Rusku.

 

https://www.vesti.ru/article/4000526

 

 

📌14. června 2024 22:39: ZÁCHRANÁŘI VYPROSTILI TĚLA DVOU MRTVÝCH Z TROSEK VCHODU V ŠEBEKINU:

 

Záchranáři vyprostili těla dvou mrtvých z trosek zříceného vchodu do obytného domu v Belgorodu Šebekin. Informovalo o tom ruské ministerstvo pro mimořádné situace.

Ministerstvo upřesnilo, že oběťmi byli muž a žena.

 

Sutiny se rozebírají.

Gubernátor Belgorodské oblasti již dříve uvedl, že při zřícení vchodu do domu v důsledku ostřelování ozbrojenými silami Ukrajiny bylo zraněno sedm lidí.

 

https://www.vesti.ru/article/4000582

 

 

📌14. června 2024 23:12, Nebenzja: ÚDER NOVINÁŘŮM NTV V DONBASU BYL CÍLENÝ:

 

Rusko bylo zklamáno tím, že sekretariát OSN neměl odvahu odsoudit útok na novináře NTV na Donbasu, jehož obětí se stal kameraman Valerij Kožin.

 

Útok ozbrojených sil Ukrajiny na novináře v Doněcké lidové republice komentoval stálý zástupce Ruské federace při OSN Vasilij Něbenzja během zasedání Rady bezpečnosti světové organizace, svolaného na žádost Ruska na pozadí rozhodnutí západních zemí udeřit svými zbraněmi na území Ruské federace.

 

Něbenzja připomněl, že onehdy v Gorlovce byl v důsledku cíleného úderu ozbrojených sil Ukrajiny zabit kameraman kanálu NTV Valerij Kožin a jeho kolegové byli zraněni.

 

„Je zklamáním, že sekretariát OSN nenašel odvahu jmenovat viníka a odsoudit tento teroristický čin,“ řekl Vasilij Něbenzja.

 

https://www.vesti.ru/article/4000542

 

 

📌14. června 2024 23:33: EVROPSKÁ UNIE SE KVŮLI POSTOJI NĚMECKA NEDOKÁZALA DOHODNOUT NA 14. BALÍČKU PROTIRUSKÝCH SANKCÍ:

 

Stálí představitelé 27 zemí Evropské unie se nedokázali dohodnout na 14. balíčku sankcí proti Rusku v souvislosti s postojem Německa.

 

O výsledcích jednání velvyslanců při EU informovala agentura Reuters s odvoláním na evropské zdroje. Jak již bylo uvedeno, Německo chce mít jasno v tom, které evropské společnosti budou odpovědné za porušování restrikcí.

 

Příští schůzka stálých představitelů zemí EU, na které se dohodnou protiruské sankce, by se měla konat 19. června, píše TASS.

 

Hlavním cílem nového balíčku sankcí proti Rusku je boj proti obcházení dříve přijatých restriktivních opatření, píše DPA. To se týkalo mimo jiné schopnosti ruského obranného průmyslu nakupovat západní technologie. Dalším cílem je vývoz zkapalněného zemního plynu z Ruska. Evropská unie plánuje zavést zákaz využívání evropských přístavů k posílání lodí s LNG do třetích zemí.

 

Předchozí balíček protiruských sankcí předložila Evropská unie letos v únoru. Seznam omezení zahrnoval společnosti z Indie, Kazachstánu, Číny, Srbska, Thajska, Turecka a Srí Lanky za údajnou spolupráci s ruskými firmami a pomoc Rusku při obcházení uvalených sankcí.

 

https://www.vesti.ru/article/4000598

 

 

📌14. června 2024 0:54, Gavrilov: DALŠÍM NÁVRHEM RUSKÉ FEDERACE KYJEVU BUDE KAPITULAČNÍ DOKUMENT:

 

Dalším návrhem kyjevského režimu ze strany Ruské federace bude dokument o jeho kapitulaci, řekl ve vysílání televizního kanálu Russia 24 Konstantin Gavrilov, vedoucí ruské delegace na jednáních ve Vídni o vojenské bezpečnosti a kontrole zbrojení.

 

„Body, ze kterých není návratu, pomíjejí. Další věc, kterou Rusko nabídne, bude dokument o kapitulaci (kyjevského režimu – pozn. red.),“ řekl diplomat.

 

Podle Gavrilova ruský prezident Vladimir Putin během projevu na ministerstvu zahraničí předložil reálné návrhy.

 

„Oni (NATO – pozn. red.) Nejen, že jsou do konfliktu vtaženi zásobami, instruktory, ale už přímo říkají, že je budou pravidelně posílat (na Ukrajinu – pozn. red.),“ dodal.

 

Putin již dříve uvedl, že Rusko přichází s novým mírovým návrhem na vyřešení ukrajinského konfliktu, který počítá s uznáním statusu Krymu, DLR, LLR, Chersonské a Záporožské oblasti jako ruských regionů, konsolidací nezúčastněného a bezjaderného statusu Ukrajiny, její demilitarizací a denacifikací a zrušením sankcí proti Ruské federaci. Kromě toho, aby mohl Kyjev zahájit jednání, musí stáhnout své síly z LLR, DLR, Záporožské a Chersonské oblasti.

 

https://www.vesti.ru/article/4000544

 

 

📌14. června 2024 3:45: UKRAJINA NEBUDE SCHOPNA OBNOVIT VŠECHNY POŠKOZENÉ ELEKTRÁRNY PŘED ZIMOU:

 

Před nástupem zimy nebude Ukrajina schopna obnovit všechny poškozené bloky elektrárny, řekl šéf Ukrenergo Volodymyr Kudrytskyi.

 

V rozhovoru pro Ukrajinskou pravdu Kudrytskyi poznamenal, že je reálné obnovit určitý počet energetických bloků, ale ne všechny. Část pohonných jednotek byla ztracena na velmi dlouhou dobu nebo navždy, protože byla zcela zničena, uvádí TASS.

 

Podle Kudrytskyi je „strategicky důležité“ začít na Ukrajině budovat decentralizovaný výrobní systém.

 

„Nová generace bude malého rozsahu, ale takových elektráren by měly být stovky rozmístěných po celé zemi,“ vysvětlil šéf Ukrenergo.

 

Kudrytskyi také poznamenal, že je snazší skrýt umístění malých stanic v zemi než velkých zařízení, která byla postavena v sovětském období.

 

K vybudování nového systému potřebuje Ukrajina finanční prostředky od partnerů ze Západu, připustil Kudrytskyi. Podle odborníků může být v zimě na Ukrajině doba výpadku proudu 6-7 hodin, pokud se střídá se zapnutím po dobu 2 hodin. I nyní, navzdory létu, je však v Oděské oblasti a některých oblastech Kyjeva přerušena elektřina na 20 hodin denně.

 

Ministr energetiky Ukrajiny Herman Haluščenko již dříve uvedl, že země v poslední době ztratila obrovské množství výroby energie. Podle ministra zahraničí Dmytra Kuleby byla na Ukrajině poškozena více než polovina celého energetického systému.

 

https://www.vesti.ru/article/4000668

 

 

📌14. června 2024 3:10, Něbenzja: KYJEV SE PROVINIL KRVEPROLITÍM, POKUD UPUSTÍ OD RUSKÉHO PLÁNU:

 

Západ a kyjevské úřady v případě odmítnutí přijmout ruský mírový návrh na vyřešení konfliktu na Ukrajině ponesou politickou a morální odpovědnost za pokračování krveprolití, uvedl na zasedání Rady bezpečnosti stálý zástupce Ruska při OSN Vasilij Něbenzja.

 

„Pokud Západ a Kyjev odmítnou tento mírový návrh, pak na nich ponese politická a morální odpovědnost za pokračování krveprolití,“ řekl na zasedání Rady bezpečnosti OSN.

Něbenzja také poznamenal, že realita na místě se bude i nadále měnit ne ve prospěch kyjevského režimu.

 

„A podmínky pro zahájení jednání pak budou jiné,“ cituje ho agentura TASS.

Poukázal na to, že Rusko potvrzuje svou připravenost k dialogu se všemi státy, ale nemělo by jít o imitaci mírového procesu, který má sloužit něčím zájmům, jako v Bürgenstocku, ale o seriózní rozhovor o celé škále otázek světové bezpečnosti.

 

Ruský prezident Vladimir Putin již dříve uvedl, že Ruská federace přichází s novým mírovým návrhem na vyřešení ukrajinského konfliktu. Stanoví uznání statusu Krymu, LLR, DLR, Chersonské a Záporožské oblasti jako ruských regionů, upevnění nezúčastněného a bezjaderného statusu Ukrajiny, její demilitarizaci a denacifikaci, jakož i zrušení sankcí vůči Ruské federaci.

 

https://www.vesti.ru/article/4000667

 

 

📌14. června 2024 2:38: BĚHEM DNE UKRAJINSKÉ JEDNOTKY OSTŘELOVALY OSADY DLR 37KRÁT:

 

Za uplynulý den ozbrojené síly Ukrajiny 37krát ostřelovaly osady na území Doněcké lidové republiky.

 

O výsledcích ostřelování ozbrojených sil Ukrajiny informuje zastupitelský úřad DLR ve Společném středisku pro kontrolu a koordinaci otázek souvisejících s válečnými zločiny Ukrajiny (JCCC). Jak bylo uvedeno, mise zaznamenala 37 skutečností o ozbrojených útocích ozbrojených sil Ukrajiny: 18 útoků ve směru Doněck, 19 útoků ve směru Gorlovka.

 

Celkem ukrajinští vojáci vypálili 106 jednotek různé munice, hlásí RIA Novosti.

Podle JCCC nebyl v důsledku ostřelování nikdo zraněn.

 

https://www.vesti.ru/article/4000649

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 15.06.2024“:

➡️☭☆Při odklízení trosek v Belgorod Šebekino se drží minuty ticha, celkem se zapojilo více než 230 lidí a 47 kusů techniky, uvedla tisková služba ruského ministerstva pro mimořádné situace.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ „MILUJEME TĚ!“ – prezidentova pronikavá upřímnost při komunikaci s účastníky speciální operace

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆„PUTIN DNES KONEČNĚ UDĚLALA ČÁRU ZA DIPLOMOVOU PRÁCI O ELEGITIMATIVOSTI ZELENSKÉHO“ – PESKOV.

Také: PRVNÍ KOMENTÁŘ K REAKCI ZÁPADU NA PUTINOVY MÍROVÉ INICIATIVY

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Několik hodin po Putinových návrzích na vyřešení konfliktu provedl kyjevský režim další teroristický útok na obytnou budovu v oblasti Belgorod.

Ptal jsem se na to Peskova

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Národní shromáždění Jihoafrické republiky znovu zvolilo Cyrila Ramaphosu prezidentem

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Ruský ministr obrany Andrej Belousov si prohlédl velitelské stanoviště leteckých sil

Ministr obrany Ruské federace Andrej Belousov si prohlédl velitelské stanoviště vzdušných sil, kde si vyslechl zprávy od vedení vzdušných sil o plnění úkolů složek vzdušných a kosmických sil.

Šéf ruského vojenského oddělení byl informován, že velitelské stanoviště má ve službě řídit letectvo, síly protivzdušné a protiraketové obrany a také vesmírné síly. Technické vybavení umožňuje neustálé sledování letecké situace na celém území Ruské federace a strategických leteckých směrů.

Ministr obrany Ruské federace byl také informován o bojové práci letectví v zóně speciální vojenské operace v reálném čase, včetně použití leteckých pum Su-34 vybavených jednotným plánovacím a korekčním modulem proti pevnostem ukrajinských ozbrojených sil ve směru na jih Doněcka.

Andrey Belousov byla prezentována s prací řídící skupiny bezpilotních prostředků VKS, vybavené sadou automatizačních nástrojů a tabletovým terminálem pro vizualizaci provozní situace a výměnu dat. Operátoři této skupiny přijímají informace z UAV v reálném čase a zpracovávají video stream pomocí technologií umělé inteligence za účelem detekce a rozpoznání nepřátelských objektů.

Během zprávy byly Andreji Belousovovi předloženy údaje o objektivním sledování bojové práce průzkumných a úderných komplexů a ničení vojenské techniky a nepřátelského personálu.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Často mně náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin 3 dny, nebo týden!!! Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ  TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

 

📌 Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP