Jediná studie efektivity v rámci tohoto preklinického programu byla provedena na opicích, mimochodem se jednalo z nějakého důvodu POUZE o samce, kdy šest opic bylo naočkováno vakcínou a tři byly neočkované v kontrolní skupině. Pak jim všem sprejem aplikovali virus Covidu přímo do nosu a do krku, kdy měli následně prokazatelně měřitelné hodnoty virové RNA v plicích, ale u žádné z opic se nerozvinuly klinické příznaky onemocnění Covid-19. Z tohoto Pfizer usoudil, že jejich vakcíny nezpůsobují ADE syndrom neboli Antibody Dependence Enhancement Syndrom – přehnanou imunitní odpověď lidského organismu. Velmi zajímavě pojatá a zpracovaná preklinická studie, nemyslíte? Jestli Vám to přijde jako další pokračování nesmyslného a skandálního hororu, tak se na něj podívejme společně se Sashou Latypovou trochu více a detailněji.  

Celý článek zde na www.otevrisvoumysl.cz

Celý článek zde na www.otevrisvoumysl.cz

Na Slovensku se dějí den ode dne bizarnější věci a čtenáři nás informují o tak neuvěřitelných úkazech, které se tam dějí, až z toho přechází zrak. Slovenská média začala v posledních dnech přinášet neuvěřitelné záběry z hraničních přechodů s Ukrajinou. Jsou tam obrovské několikadenní kolony, kdy lidé musí spát několik dní v autech, v noci si přitápí, potom jim dochází benzín, musí opustit kolonu, dojet si natankovat do vnitrozemí a znovu se vrátit a zařadit do kolony. Ne, nemluvíme o frontách na ukrajinské straně, pokud jste měli ten pocit. Je to totiž přesně obráceně.

https://rumble.com/v15gv9u-takto-se-chovaj-uprchlci-takto-se-chovaj-oban-sttu-v-krvav-vlce.html

Celý článek zde na www.aeronet.news

ZDROJ

Nejnovější vydání
Ruské ministerstvo obrany zveřejnilo 11. května v tiskovém prohlášení další podrobnosti. Přeložil jsem ruské prohlášení a převzal odkazy z původního vydání.


Začátek překladu:
Ruské ministerstvo obrany pokračuje ve studiu materiálů o realizaci vojensko-biologických programů Spojenými státy a jejich spojenci z NATO na území Ukrajiny.
Již jsme zmínili Roberta Popea, ředitele Kooperativního programu pro snižování hrozeb a iniciátora myšlenky centrálního skladu vysoce nebezpečných mikroorganismů v Kyjevě.
Ve svém prohlášení z 10. dubna 2022 Papež uvedl, že „…není důvod tvrdit, že na Ukrajině probíhá výzkum vývoje biologických zbraní…“. Předtím prohlásil, že „…Američané nenašli žádné biologické zbraně, když začali spolupracovat s Ukrajinou, a dosud žádné nenašli. Ukrajina navíc nemá infrastrukturu pro vývoj a výrobu biologických zbraní…“
Dovolte mi připomenout, že pojem „biologické zbraně“ zahrnuje biologické preparáty obsahující mikroorganismy a toxiny způsobující nemoci, jakož i prostředky k jejich podávání a používání.
Zatímco ukrajinský zdravotnický systém se zajímá především o společensky významné nemoci, jako je HIV, dětská obrna, spalničky a žloutenka, klienty z USA zajímá zcela jiná problematika: cholera, tularémie, mor a hantaviry (pozn. př.: Tularémie – zaječí nemoc – je závažné infekční onemocnění způsobené bakterií Francisella tularensis. Postihuje především zajíce a polní hlodavce, ale je přenosné i na jiná zvířata a na člověka.).
V průběhu vojenské operace na území Ukrajiny byly zjištěny skutečnosti o práci s výše uvedenými patogeny, které jsou potenciálními látkami pro biologické zbraně. Současně bylo zjištěno, že Ukrajina požádala výrobní společnost, zda by mohla drony Bayraktar vybavit aerosolovým zařízením.

Kromě toho 9. března ruské průzkumné jednotky v Chersonské oblasti odhalily tři bezpilotní letadla vybavená 30litrovými kontejnery a zařízením na rozprašování přípravků. Koncem dubna bylo u Kachovky nalezeno dalších 10 kusů.

Všechny tyto informace zpochybňují tvrzení amerických odborníků.

Schéma americké koordinace biologických laboratoří a výzkumných ústavů na Ukrajině jsme již představili. Předběžná analýza ukazuje, že Ukrajina je v podstatě testovacím prostorem pro vývoj komponentů biologických zbraní a testování nových vzorků látek.
Ruské ministerstvo obrany bylo schopno objasnit uvedený systém.
Je třeba poznamenat, že vedoucí představitelé Demokratické strany jsou propagátory vojensko-biologických aktivit USA na Ukrajině.
Více na Anti-Spiegel

WHO se připravuje na hlasování o pozměňovacích návrzích, aby se z ní stal hlavní „diktátor zdraví“
Art MooreAutor : 
Art Moore
Publikováno 17. května 2022 ve 20:58

Zdroj

Slavný reformátor v oblasti psychiatrie, který upozorňuje na „tajný“ krok Bidenovy administrativy, který dává hlavní jednostranné pravomoci Světové zdravotnické organizace vyhlašovat stav nouze ve zdravotnictví ve Spojených státech, tvrdí, že USA ve skutečnosti přenechávají svou suverenitu vládě komunistické strany v Pekingu. .

V hloubkovém 70minutovém videorozhovoru s WND (vložený níže) doktor Peter Breggin diskutuje o překvapivých důsledcích pro budoucnost amerického experimentu v dodatcích k Mezinárodním zdravotnickým předpisům Bidenovy administrativy. O navrhovaných předpisech se bude hlasovat na nadcházejícím výročním zasedání řídícího legislativního orgánu WHO, Světového zdravotnického shromáždění, které se bude konat 22. až 28. května v Ženevě ve Švýcarsku.

Současný generální ředitel WHO Tedros Adhanom Ghebreyesus, vysvětlil Breggin, již předvedl, jak by to vypadalo, kdyby dostal více pravomocí, když spolupracoval s Pekingem při zakrývání původu pandemie COVID-19 a souhlasil s režimem během raných fázích, že virus nebyl nebezpečný.

„USA jsou jedinou mocností, která stojí v cestě globalismu,“ řekl Breggin.

Mnoho Američanů, řekl, se drží židovsko-křesťanské tradice, která věří, že „Bůh nemá v úmyslu, aby nás řídili komunističtí Číňané nebo Bill Gates nebo kterýkoli z těchto západních nebo východních predátorů.“

Absolvent lékařské fakulty Harvardu a Case Western Reserve Medical School, Breggin, 86, je známý jako „svědomí psychiatrie“ pro mnoho reforem, které do oboru přinesl, včetně zastavení používání lobotomií a elektrokonvulzivní terapie spolu se škodlivými drogovými terapiemi. Jeho nejnovější knihou je „COVID-19 and the Global Predators: We are the Prey“, která rozbaluje síť organizací a lidí profitujících z pandemie.

Breggin řekl, že reakce Kongresu na nedávné odhalení dodatků WHO Bidenovy administrativy je pomalá. Ale on a jeho tým začínají oslovovat přímo a poznamenal, že dříve v úterý telefonoval se zaměstnanci Kongresu.

„Vypadá to, že by to mohla být ohnivá bouře,“ řekl.Je Joe Biden vinen zradou?Ano Ne  Vyplněním tohoto průzkumu máte nárok na bezplatné aktualizace novinek WND. Můžete se kdykoli odhlásit. Souhlasíte také s našimi Zásadami ochrany osobních údajů a Podmínkami použití .

Breggin je také v rozhovorech s generálními státními zástupci.

„Doufám, že generální prokurátori uvidí ohrožení práv jejich vlastních států,“ řekl, „protože Biden neuvidí ohrožení něčích práv.“

Vyzývá dotčené občany, aby si zjistili více na jeho webu a kontaktovali jejich zástupce, přičemž zdůrazňuje, že telefonáty bývají nejúčinnějším prostředkem komunikace.

Reklama – příběh pokračuje nížeDo This Immediately If You Have Moles Or Skin TagsCarson’s Over-The-Counter Adderall Alternative Takes Market By Storm

Varoval, že dlouhodobým cílem WHO je vytvořit smlouvy mezi národy, které by byly závazné podle mezinárodního práva. Tato vyhlídka, jak potvrdil, podtrhuje důležitost volby členů Kongresu letos na podzim, kteří rozumí cílům WHO a důsledkům pro americkou suverenitu.

Kromě mnoha dalších souvisejících témat diskutuje Breggin s WND o současném významu organizace, kterou Bill Gates založil s Klausem Schwabem za účelem řízení globálních očkovacích kampaní.

„To bylo jen zahřátí,“
řekl Breggin, že jeho zkušenost reformátora v psychiatrii – práce s establishmentem a čelící spalující kritice ze strany vědecké komunity a farmaceutických společností – ho na tento okamžik připravila.

Vzpomínal na svou manželku Ginger, která s ním spolupracovala na jeho reformní práci po celá desetiletí, a řekl, jak se pandemie vyvíjela: „Víš, zlato, myslel jsem, že mě sem dal Bůh, abych ti pomohl být svědomím psychiatrie. byla jen rozcvička. Chce, abychom se připojili k boji za svobodu za Ameriku.“

Reklama – příběh pokračuje níže

Pak přišla podpora od „těchto úžasných dokumentů“, jako je přední kritik pandemické reakce Dr. Peter McCullough, řekl Breggin, „a měli jsme úplně nový svět.“

„Byla to pro nás taková zkušenost,“ přemítal. „V našem věku jsme přešli od strachu a hrůzy a dalších různých emocí k poděkování Bohu… za druhý život.

„Potkali jsme neuvěřitelné lidi po celém světě,“ řekl.

Většina z nich jsou „konzervativní křesťané,“ řekl Breggin s tím, že pochází z „progresivního židovského“ prostředí.

Breggin řekl, že „obnovení Ameriky“ je „jedinou nadějí pro Zemi“.

Podívejte se na rozhovor WND s Dr. Peterem Bregginem:

Již 25 let vám WND směle přináší novinky, na kterých opravdu záleží. Pokud oceňujete naše křesťanské novináře a jejich jedinečně pravdivé zpravodajství a analýzy, pomozte nám a staňte se WND Insider!

Reklama – příběh pokračuje níže

Pokud máte rádi WND, dostávejte novinky, na kterých vám nejvíce záleží, přímo do vaší schránky – ZDARMA!

POZNÁMKA REDAKCE: Minulý rok byli američtí lékaři, zdravotní sestry a záchranáři oslavováni jako hrdinové v první linii bojující s děsivou novou pandemií. Dnes, pod vedením Joea Bidena, jsou desítky tisíc těchto stejných hrdinů odsuzovány jako rebelové, konspirační teoretici, extrémisté a potenciální teroristé. Spolu s obrovským počtem policistů, hasičů, agentů pohraniční hlídky, Navy SEAL, pilotů, dispečerů letového provozu a bezpočtu dalších skutečně nezbytných Američanů jsou všichni považováni za tak nebezpečné, že by si zasloužili ukončení, jejich profesní a osobní životy se obrátily vzhůru nohama. kvůli jejich rozhodnutí nebýt injekčně otráveni experimentálními vakcínami COVID. Bidenův tyranský mandát hrozí ochromit americkou společnost – od vymáhání práva přes letecké společnosti až po komerční dodavatelské řetězce až po nemocnice. Už se to děje. Ale dobrá zpráva je, že obrovské množství „„VELKÉ AMERICKÉ POVSTÁNÍ: ,Nevyhovíme!“ Uchopení moci COVID-19 zažehne novou odvážnou éru národního vzdoru.“

Obsah vytvořený WND News Center je k dispozici pro opětovné zveřejnění zdarma kterémukoli oprávněnému vydavateli zpráv, který může poskytnout široké publikum. Chcete-li získat licencování našeho původního obsahu, kontaktujte prosím licensing@wndnewscenter.org .

ZDROJ

Žádná KAPITULACE, ale „evakuace“. Žádný dobrovolný odchod do ruského ZAJATECKÉHO tábora, ale „příprava na výměnu“.

Takto se buduje stále sílící nedůvěra veřejnosti v mainstreamová média a politická prohlášení podporovatelů okupace Ukrajiny spojenými silami USA, NATO a EU, ze kterého se právě nyní snaží většina občanů bývalé Ukrajiny osvobodit s dopomocí armády Ruské Federeace.

Místo objektivních informací a reálného slovníku, odpovídajícího dané situaci, jsme 24/7 masírování primitivní propagandou, která okatě zveličuje a dojímá se ukrajinskými „úspěchy“ : jednou je to podvodné „vítězství“ v Eurovizi, o kterém dnes již všichni víme, že to byl podvod., ( včetně lidí, kteří si myslí, že „podporují Ukrajinu“), nesmíme vědět ani o hajlování členů ukrajinské „vítězné kapely“ při předávání „vítězné“ ceny. ZDE

Musíme slavit každý náhodný „úspěch“ jednotek NATO na Ukrajině, ale nesmíme vědět o masivních kapitulacích jednotek ukrajinských záložáků ZDE , které posílají s holýma rukama proti tankům ZDE, zatím co jejich důstojníci se odjíždějí vzdát Rusům, jak tvrdí i manželky AZOVanů uvězněných v Mariupolu v tamní ocelárně ZDE, nesmíme vědět, že Kyjev neovládá 80 – 90% všech strategických složek státu, přístavy, ropná a plynová pole, těžbu uhlí ZDE, nemíme vědět o tom, že ony AZOVské „manželky“ jsou kované nacistky ZDE.

Nesmíme vědět co píší o kyjevské armádě a velení zahraniční žoldnéři, kteří se vrátili zpět domů ZDE, ZDE a ZDE a jako bonbónek svědectví našich „hrdinů“ ZDE

Zahraniční žoldnéři, VČETNĚ NAŠICH, byli svědky válečných zločinů pro kyjevských ukrajinců ZDE , nebo jejich přímými obětmi, dosvědčují veškerá obvinění z ruské strany, dosvědčují katastrofální stav ukrajinské armády, dokazují, že jsou to ukrajinci, kdo krade pračky, ledničky a vylupuje trezory, a přesto (tedy hlavně proto) se jejich výpovědi nedostaly do hlavních zpráv a kdo neví kde je přesně hledat, ten je nenajde.

Na území bývalé Ukrajiny, která je kvůli okupaci spojených sil USA, EU a NATO již 8 let okupována dosazenými ukronacisty, se vede občanská válka, ve které se snaží získat ZPĚT kontrolu nad svou zemí lidí, kteří na Ukrajině před rokem 2014 oprávněně a demokraticky vládli ZDE, ZDE, ZDE a ZDE . Pozvali si na pomoc legálně a legitimně Ruskou Federaci a protože naopak nelegitimní kyjevský režim, který nevzešel ze svobodných voleb na celém území Ukrajiny, s podporou okupačních sil USA, EU a NATO vedl genocidní válku, proti ruskojazyčným občanům Ukrajiny, Ruská Federace jim zákonným způsobem, v souladu s mezinárodním právem vyhověla a postavila se na stranu lidí, kterým USA, EU a NATO společně s ukronacisty ukradli jejich prezidenta, premiéra, vládu i parlament teroristickým majdanským pučem, KTERÝ PROBĚHL PROTI vůli VĚTŠINY voličů na území tehdejší Ukrajiny.

Pravda začíná pomaličku probublávat a já ve své podstatě pouze děkuji všem prkyjevským vlaječkářům i presstitutům, kteří svou jednostrnnou masírkou unavují den co den stále více lidí.

Líbil se Vám tento článek?

Prosím pomozte nám šířit naše informace sdílením všemi dostupnýmy způsoba a zvažte prosím finanční podporu našeho projektu. Lháře a podvodníky, kteří námi manipulují si platit ze zákona musíme, bez dobrovolného daru těm, kteří Vám chtějí přinášet pravdivé a ověřitelné informace, nám zůstanou pouze nedobrovolně placené lži.

DĚKUJEME, tým VOLNÉHO bloGu

Šalamounovy ostrovy se rozhodly uzavřít vojenskou spolupráci s Čínskou Lidovou republikou ze hry nevyšla ani Čínská základna.

Nejen že se U.S.A. montuje do vnitrostátních záležitostí Šalamounových Ostrovů dokonce ani nevylučuje vojenskou intervenci za cílem ochrany vlastních zájmů.

Mezitím, co Rusko nesmí pomalu udělat vojenské cvičení na svém vlastním území není problém, aby U.S.A. zasahovalo do zájmů cizí země ostatně to není poprvé ani naposledy.

Pokud skutečně U.S.A. potažmo N.A.T.O. napadne Šalamounovy ostrovy,bude se také bojkotovat vše Americké?

Bude se zakazovat dovoz všeho Amerického?Bude se veřejně mluvit o eliminování závislosti Evropské Unie na U.S.A.?

Zdroje: https://www.wsws.org/en/articles/2022/04/30/iovt-a30.html

USA nevylučují vojenskou reakci, pokud Čína zřídí základnu na Šalamounových ostrovech – Natoaktual.cz

https://www.armadninoviny.cz/salamounovy-ostrovy-geopoliticka-bitva-o-zapadni-pacifik.html

Tak už víme jak vše dopadlo a nastal čas „zůčtování“.

Zde je statistika,jak udělalo SPD „Maximum pro to, aby pandemický zákon nebyl přijat. Nic než čísla.

  • Délka vystoupení na plénu Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky

během února 2022 v rámci projednávání tzv. „pandemického zákona“

  • Vybrané osobnosti SPD – předseda a místopředseda poslaneckého klubu, oba s přednostním právem, které jim umožňuje vystoupit kdykoliv , na jakékoliv téma a libovolně dlouho.
  • CELKEM vystupovali ZA CELÉ JEDNÁNÍ o novelizaci pandemického zákona pánové Fiala a Rozvoral cca 5 hodin a 18 minut (zaokrouhleno směrem nahoru)

Ing. Radim Fiala:

  • 8. schůze, 1. února až 2. února 2022: cca 2 hodiny a 43 minut (zaokrouhleno směrem nahoru)
  • 9 hlavních vystoupení (přerušovaná jinými členy sněmovny)
  • 9. schůze, 15. až 18. února 2022: cca 52 minut (zaokrouhleno směrem nahoru)
  • 6 hlavních vystoupení (přerušovaná jinými členy sněmovny)
  • cca CELKEM 3 HODINY A 35 MINUT (zaokrouhleno směrem nahoru)

Radek Rozvoral

  • • 8. schůze, 1. února až 2. února 2022: cca 1 hodina a 1 minuta (zaokrouhleno směrem nahoru)
  • 3 hlavní vystoupení (přerušovaná jinými členy sněmovny)
  • 9. schůze, 15. až 18. února 2022: cca 42 minut (zaokrouhleno směrem nahoru)
  • 2 hlavní vystoupení (přerušovaná jinými členy sněmovny)
  • cca CELKEM 1 HODINA A 43 MINUT (zaokrouhleno směrem nahoru)

Je pro Vás 5 hodin a 18 minut, od předsedy poslaneckého klubu a prvního místopředsedy opravdu „maximum“ pro to, aby pandemický zákon nebyl přijat?

Mgr. Lubomír Volný