,

Žádná KAPITULACE, ale „evakuace“. Žádný dobrovolný odchod do ruského ZAJATECKÉHO tábora, ale „příprava na výměnu“.

Žádná KAPITULACE, ale „evakuace“. Žádný dobrovolný odchod do ruského ZAJATECKÉHO tábora, ale „příprava na výměnu“.

Takto se buduje stále sílící nedůvěra veřejnosti v mainstreamová média a politická prohlášení podporovatelů okupace Ukrajiny spojenými silami USA, NATO a EU, ze kterého se právě nyní snaží většina občanů bývalé Ukrajiny osvobodit s dopomocí armády Ruské Federeace.

Místo objektivních informací a reálného slovníku, odpovídajícího dané situaci, jsme 24/7 masírování primitivní propagandou, která okatě zveličuje a dojímá se ukrajinskými „úspěchy“ : jednou je to podvodné „vítězství“ v Eurovizi, o kterém dnes již všichni víme, že to byl podvod., ( včetně lidí, kteří si myslí, že „podporují Ukrajinu“), nesmíme vědět ani o hajlování členů ukrajinské „vítězné kapely“ při předávání „vítězné“ ceny. ZDE

Musíme slavit každý náhodný „úspěch“ jednotek NATO na Ukrajině, ale nesmíme vědět o masivních kapitulacích jednotek ukrajinských záložáků ZDE , které posílají s holýma rukama proti tankům ZDE, zatím co jejich důstojníci se odjíždějí vzdát Rusům, jak tvrdí i manželky AZOVanů uvězněných v Mariupolu v tamní ocelárně ZDE, nesmíme vědět, že Kyjev neovládá 80 – 90% všech strategických složek státu, přístavy, ropná a plynová pole, těžbu uhlí ZDE, nemíme vědět o tom, že ony AZOVské „manželky“ jsou kované nacistky ZDE.

Nesmíme vědět co píší o kyjevské armádě a velení zahraniční žoldnéři, kteří se vrátili zpět domů ZDE, ZDE a ZDE a jako bonbónek svědectví našich „hrdinů“ ZDE

Zahraniční žoldnéři, VČETNĚ NAŠICH, byli svědky válečných zločinů pro kyjevských ukrajinců ZDE , nebo jejich přímými obětmi, dosvědčují veškerá obvinění z ruské strany, dosvědčují katastrofální stav ukrajinské armády, dokazují, že jsou to ukrajinci, kdo krade pračky, ledničky a vylupuje trezory, a přesto (tedy hlavně proto) se jejich výpovědi nedostaly do hlavních zpráv a kdo neví kde je přesně hledat, ten je nenajde.

Na území bývalé Ukrajiny, která je kvůli okupaci spojených sil USA, EU a NATO již 8 let okupována dosazenými ukronacisty, se vede občanská válka, ve které se snaží získat ZPĚT kontrolu nad svou zemí lidí, kteří na Ukrajině před rokem 2014 oprávněně a demokraticky vládli ZDE, ZDE, ZDE a ZDE . Pozvali si na pomoc legálně a legitimně Ruskou Federaci a protože naopak nelegitimní kyjevský režim, který nevzešel ze svobodných voleb na celém území Ukrajiny, s podporou okupačních sil USA, EU a NATO vedl genocidní válku, proti ruskojazyčným občanům Ukrajiny, Ruská Federace jim zákonným způsobem, v souladu s mezinárodním právem vyhověla a postavila se na stranu lidí, kterým USA, EU a NATO společně s ukronacisty ukradli jejich prezidenta, premiéra, vládu i parlament teroristickým majdanským pučem, KTERÝ PROBĚHL PROTI vůli VĚTŠINY voličů na území tehdejší Ukrajiny.

Pravda začíná pomaličku probublávat a já ve své podstatě pouze děkuji všem prkyjevským vlaječkářům i presstitutům, kteří svou jednostrnnou masírkou unavují den co den stále více lidí.

Líbil se Vám tento článek?

Prosím pomozte nám šířit naše informace sdílením všemi dostupnýmy způsoba a zvažte prosím finanční podporu našeho projektu. Lháře a podvodníky, kteří námi manipulují si platit ze zákona musíme, bez dobrovolného daru těm, kteří Vám chtějí přinášet pravdivé a ověřitelné informace, nám zůstanou pouze nedobrovolně placené lži.

DĚKUJEME, tým VOLNÉHO bloGu

1 reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *