, ,

20.04.2024, rozklikni si🔝🔝🔝denně: Témata různorodá a velice zajímavá…

20.04.2024: Ranní zprávy, Témata: různorodá a velice zajímavá…

 

❤️ „Proto: Žij podle svojí víry. Dělej to, co ti radí srdce… To, co chceš… Lidský život je divadelní představení, které se hraje bez předchozích zkoušek. Zpívej, směj se, tancuj, měj rád… a žij intenzivně každý okamžik svého života… dříve, než spadne opona a hra skončí bez potlesku.“ Charlie Chaplin

 

📌♨️♨️♨️🔝🔝🔝 📢19.04.2024, Roman Kirsch: „DEMOKRATICKÝ“ VÁLEČNÝ ZLOČIN ČESKÉ REPUBLIKY, JAKO ODPOVĚĎ NA RUSKOU AGRESI??? TAK HLUBOKO JSME KLESLI???

Poslechnete jsi Radka Kotena SPD po včerejších interpelacích a jestli mu vůbec někdo odpověděl???

Radek Koten: „Ve veřejném prostoru se objevili informace, i v rámci té Vaše iniciativy „munice a střelivo pro Ukrajinu“ v nějakém počtu, dokonce se hovoří v počtu milion kusů. Chápu tedy, že se snažíte, co to jde sehnat tu dělostřeleckou munici i mimo ČR. Právě v tom veřejném prostoru se objevila informace, že se má jednat o munici z Řecka, tedy o munici a dělostřelecké granáty, které jsou s takzvaným bílým fosforem!!! Tato dělostřelecká munice je zakázaná a od 1980 jak Radou bezpečnosti OSN, používání v konfliktech, tak i dalšími světovými organizacemi. Já jsem tomu nevěřil, tak jsem si dohledal stenozáznam Řeckého parlamentu, kde bohužel jsem si tuto informaci potvrdil. Chtěl jsem se tedy zeptat, zda Vaše vláda o tom věděla a zda i přesto porušuje konvence Rady bezpečnosti OSN, v podstatě za každou cenu a dělá z ČR stát, který nedodržuje tyto konvence!!! ♨️♨️♨️

(Takhle nás tahle SS, nechtěná vláda, táhne do III. světové války s Ruskem a to ve jménu všech občanů České republiky, kteří válku vůbec nechtějí, chtějí mír a klid!!!)

 

https://youtu.be/EMe73Oerl1U?si=q8IpqLLrobnxDPfu

 

📌19.4.2024, Volný Blog, Jana Černeková: RIA Novosti: Rusko vyvinulo nové látky k léčbě agresivních forem rakoviny.

 

Kolektivu vědců SCFU se podařilo získat látky s vysokou protirakovinovou aktivitou. Informuje o tom vydání Ria novosti. Prokázali dobrý léčebný účinek. Výsledky studie publikoval v časopise Bioorganic & Medicinal Chemistry Letters.

SCFU uvedla, že všechny agresivní sloučeniny, které se používají k terapii onkologických procesů, zanechávají v těle člověka potraviny rozpadu. To je nepřípustné v případě léčby nádoru mozku.

Vědci uvedli, že je třeba dosáhnout deaktivace nádorových buněk. Vědcům se podařilo sestavit tři třídy sloučenin 2 – aryl – 2- (3 – indol) hydroxylových kyselin, které dokážou nahrazovat rakovinné buňky za zdravé tkáně člověka.

Nevýhodou těchto sloučenin je, že se rychle odvádí z krve. Spoluautor vědecké práce Alexander Aksenov uvedl, že vědcům se podařilo molekulu upravit tak, aby neměla zranitelnost, ale také neztrácela svou účinnost.

 

https://volnyblog.news/ria-novosti-rusko-vyvinulo-nove-latky-k-lecbe-agresivnich-forem-rakoviny/

 

📌Scholz učinil prohlášení. Celé Rusko na to čekalo.

 

Spolkový sněm schválil zákon, který zjednodušuje udělování německého občanství. Nyní stačí žít v Německu pět místo osmi let a v některých případech je dokonce možné překonat „pětiletý plán“ za tři roky. Německá ministryně vnitra Nancy Faeserová očekává, že opatření vdechne život místní ekonomice, která se od poloviny roku 2023 opět začala označovat za „nemocného muže Evropy„. Podle odborníků chtějí Němci na trh přilákat vysoce kvalifikované pracovníky, kteří jsou schopni pracovat se složitými zařízeními a umělou inteligencí, a to i z Ruska.

Na začátku roku 2024 přijaly německé úřady zákon, který usnadňuje proces získání občanství země. Tři vládnoucí strany – Sociálně demokratická strana, Zelení a Svobodná demokratická strana – návrh zákona schválily loni v létě a poslanci německého Spolkového sněmu se na něm shodli v lednu. Podle nových pravidel se všichni občané, kteří žijí v Německu několik let, pracují a platí daně, mohou stát jeho občany ve zjednodušeném postupu.

 

K získání občanství nyní stačí žít v zemi pět let, a ne osm let jako dříve. V některých případech bude možné stát se německým občanem za tři roky: to bude vyžadovat přítomnost „zvláštních integračních úspěchů“.

Získáním německého pasu se občané jiných zemí nemusí nutně vzdát svého prvního občanství. Předtím měli takové privilegium pouze obyvatelé zemí EU.

 

Samozřejmě, že ne každému bude uděleno občanství země. Například osoby, které v minulosti spáchaly trestné činy motivované rasismem a antisemitismem, jej nebudou moci získat.

Ti, kterých se tento zákon přímo dotýká, se z novinek radují. Potvrzení toho lze nalézt v místních kanálech Telegramu provozovaných imigranty. O změnách zákona se však diskutovalo tak dlouho, že se mnohým podařilo „mnohokrát doufat, ztratit naději, proklínat byrokracii a získat občanství jiné země,“ poznamenává Ruska, která se přestěhovala do Německa.

 

V zásadě je situace dobrým odrazem německé rychlosti a mentality, říká.

Opoziční blok Křesťanskodemokratické a křesťansko-sociální unie (CDU/CSU) a pravicová Alternativa pro Německo (AfD) nový zákon kritizovaly. Mluvčí CDU/CSU pro domácí politiku Alexander Trom to považoval za znehodnocení konceptu občanství. AfD již dříve uvedla, že návrh zákona je pokusem „podkopat sociální systém a bezpečnost“ Německa.

 

Jedná se o jeden z nejdůležitějších projektů současných úřadů, objasnila německá ministryně vnitra Nancy Faeserová. Předpokládá se, že nasytí německý trh práce novými zaměstnanci. Ekonomika země takovou reformu zoufale potřebuje, vysvětlila.

7 000 000 bude v Německu za dvanáct let nedostatkovým zbožím, pokud nebudou přijata žádná opatření

Podle Německého institutu pro ekonomický výzkum se komerčním organizacím v Německu v roce 2022 nepodařilo najít kvalifikované pracovníky na 630 tisíc volných pracovních míst.

 

Navíc o rok dříve to bylo jen 280 tisíc. Pokud země do řešení problému nezapojí zahraniční pracovníky, za 12 let bude chybět 7 milionů pracovníků, varovali odborníci.

Nemoc nebo únava?

V posledních letech je Německo opět nazýváno „nemocným mužem Evropy“. Tato definice Německa byla poprvé podána na konci 90. let časopisem The Economist: označuje zemi, která se potýká s vleklými ekonomickými potížemi.

 

Němečtí politici tehdy problém vyřešili bolestivými reformami, které se časově shodovaly se silným růstem na rozvíjejících se trzích. Několik desetiletí bylo vše v pořádku a v roce 2023, kdy ekonomika země nevykázala ve druhém čtvrtletí po vymanění se z recese růst, se tento termín znovu objevil v publikaci Bloomberg.

Na konci roku 2023 německá ekonomika, považovaná za největší v Evropě, klesla o 0,3 procenta, uvádí německý Spolkový statistický úřad (Destatis).

 

Takový výsledek s předstihem předpovídali analytici Mezinárodního měnového fondu (MMF), kteří uvedli, že Německo se stane jedinou ze zemí G7 (neformální mezinárodní klub sdružující Velkou Británii, Německo, Itálii, Kanadu, Francii, Japonsko a Spojené státy), jejíž HDP do konce roku klesne. Jako důvod byla uváděna pokračující inflace, rostoucí ceny energií a nízká zahraniční poptávka po domácích i zahraničních výrobcích.

 

Na 0,3% HDP Německa se v roce 2023 snížil. Zástupci německého finančního sektoru odmítají vidět vše v černém světle, i když připouštějí, že existují problémy. Současná ekonomická situace Německa umožňuje přirovnat ho k „unavenému člověku po krátké noci“, řekl německý ministr financí Christian Lindner na Světovém ekonomickém fóru v Davosu. A šéf Bundesbanky Joachim Nagel je přesvědčen, že v roce 2024 se situace zlepší a ekonomika začne růst.

 

Nejnegativnější jsou zástupci průmyslového sektoru. Německá ekonomika je ve slepé uličce, řekl v lednu Siegfried Russwurm, prezident Spolkového svazu německého průmyslu (BDI). Zpoždění je patrné zejména na pozadí jiných velkých průmyslových zemí a neexistují žádné příležitosti k rychlému zotavení, poznamenal.

Podle předpovědí BDI hospodářský růst Německa letos nepřesáhne 0,3 procenta, zatímco světová ekonomika přidá 2,9 procenta.

 

Mírný nárůst, který se stále očekává, je zde spojen s nárůstem spotřeby, která se s klesající inflací zotaví. MMF se přiklání k názoru, že hospodářský růst země v letech 2019 až 2028 bude činit pouhých 8 procent. Ve Francii to přitom ve stejných letech vzroste o 10 procent, v Nizozemsku o 15 procent a ve Spojených státech o 17 procent.

Odmítnutí setrvačnosti

Publikace The Economist jmenuje tři klíčové faktory, které neovlivňují německou ekonomiku nejlépe.

 

Jedná se o zranitelnost národního průmyslu vůči zahraniční konkurenci a geopolitickým výzvám, vysoké závazky ke snižování emisí a stárnutí občanů v produktivním věku.

Ve srovnání s ostatními evropskými zeměmi je Německo nejvíce závislé na čínské ekonomice. Ta se pomalu vzpamatovává z pandemie: země má vysokou míru nezaměstnanosti mezi mladými lidmi a odborníci předpovídají, že ČLR vstoupí do „éry stagnace a deziluze„.

 

Spojené státy navíc nastavily kurz ke snížení závislosti na čínských dodavatelích, což může mít negativní dopad i na Německo, které se nejvíce podílí na obratu nákladu s autokratickými státy.

Ani německý průmysl se nemůže chlubit růstem. Na konci roku 2023 společnost Bosch oznámila plány na zrušení 1,5 tisíce pracovních míst ve dvou podnicích v Německu, což vysvětlila potřebou přizpůsobit se změnám v poptávce a objemech objednávek v automobilovém průmyslu.

 

Rozsáhlé škrty v příštích šesti letech plánuje také automobilový koncern ZF Friedrichshafen. Zákaznická základna společností se nerozšířila mimo výrobce v Německu a jejich podíl na trhu se nezvýšil.

Sankce proti Rusku srazily energetický trh vlajkové lodi Evropy. Průmysl klesá, inflace prudce stoupá a příjmy firemního i soukromého sektoru klesají

Michail Zeltser

Odborník na finanční trh ve společnosti BCS World of Investments

Na pozadí rostoucí popularity elektromobilů začali němečtí výrobci automobilů zaostávat za konkurenty v Číně (ta naopak zvýšila export takových vozů).

 

A celková kapitalizace největších automobilových koncernů – BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen – dosud nedosáhla ani poloviny tržní hodnoty Tesly.

Německá ekonomika je navíc ovlivněna růstem cen plynu. „Sankce proti Rusku srazily energetický trh vlajkové lodi Evropy. Průmysl klesá, inflace prudce vzrostla a příjmy firemního i soukromého sektoru se snížily,“ řekl Michail Zeltser, odborník na finanční trh z BCS World of Investments.

 

Pro zemi bude obtížné vyřešit domácí problémy bez zajištění stabilních dodávek cenově dostupných ruských surovin, řekl.

O existenci obtíží svědčí i masové protesty zemědělců, které se v Německu obnovily s obnovenou silou na začátku roku 2024. Demonstranti (asi 30 tisíc lidí) jeli traktory do centra Berlína a postavili se proti plánovanému snížení dávek na naftu pro zemědělství.

 

Německý ministr financí Christian Lindner, vůdce FDP, který se snažil vysvětlit, co se děje, vysokým rozpočtovým zatížením, byl vypískán.

 

https://eunewslentmk.com/prenews?template=51&deviceModel=Desktop&utm_term=24smi_43537&utm_content=24smi_6108536&subparam1=24smi_28080&subparam2=24smi_46561&subparam3=lka_%5Btheme%5D&subparam4=1013_1673&country=Germany&utm_source=1013_1673&nid=351&click_id=3arpbpv32kg47&city_ru=%D0%91%D0%B5%D0%BD%D0%B5%D1%88%D0%BE%D0%B2&city=Prague&country_ru=%D0%93%D0%B5%D1%80%D0%BC%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%8F#

 

📌20.4.2024, Volný Blog, Lenka Peterková: BILL GATES A OSN ZAVÁDÍ V SIERRA LEONE POVINNOU DIGITÁLNÍ IDENTITU (ID).

 

👉Digitální identita, jejíž zavádění nyní v této africké zemi finišuje, je samozřejmě prezentována jako „dobrovolná,“ nicméně bez ní jste absolutním „vyděděncem“ společnosti.

 

👉V podstatě si bez ní nezajistíte SIM kartu, nemůžete nastoupit do školy či zaměstnání, nedostanete dávky či důchody, nezaregistrujete auto, nezískáte pas nebo řidičák  – a mnoho dalšího.

Spousta každodenních důležitých činností je spjata s vlastnictvím ID, což ji v podstatě činí povinnou. Digitální identita je již samozřejmě zaváděna tak, aby byla v budoucnu propojitelná s digitální měnou (CBDC) a funguje zároveň i jako očkovací průkaz.

To je předobrazem toho, jak bude již brzy vnucována eID i v evropských zemích, kde je (zatím) prezentována jako dobrovolná.

Západoafrická země Sierra Leone usilovně pracuje na své digitální transformaci a její systém identity založený na MOSIP je jádrem tohoto projektu.

Modular Open Source Identity Platform („MOSIP“) je iniciativou Nadace Billa & Melindy Gatesových, která poskytuje platformu, na které může kterákoli země vybudovat svůj vlastní systém digitální identity „zdarma.“

Článek: „Sierra Leone klade digitální ID do středu své agendy digitální transformace,“ který v pátek zveřejnila Biometric Update, uvádí rozhovor s Mosesem TF Vibbiem, zástupcem ředitele Národního úřadu pro registraci civilních osob (NCRA) v Sierra Leone, zveřejněný na okraj událost MOSIP Connect v Addis Abebě minulý měsíc.

Vibbie citoval silnou politickou vůli prezidenta země Julia Maada Bio a odhodlání generálního ředitele NCRA Mohameda Mubashira Massaquoiho jako další hnací síly iniciativy.

Massaquoi je také ambasadorem iniciativy ID4Africa, jejímiž nadačními partnery jsou Bill & Melinda Gates Foundation a Omidyar Network zakladatele eBay Pierra Omidyara.

„Základní digitální identita řízená NCRA je jádrem agendy digitální transformace Sierry Leone. Národní průkaz totožnosti nebo NIN je povinný pro přístup ke službám v Sierra Leone, jak je stanoveno v národním zákoně o registraci občanů z roku 2016 (zákon NCR z roku 2016),“ řekl Vibbie.

Digitální ID zatím podporuje pokračující úsilí vlády země, protože téměř všechny vládní služby byly digitalizovány a propojeny s digitálním ID.

„Podle ratifikace a směrnic parlamentu Sierra Leone je NIN propojeno se všemi vládními a klíčovými soukromými službami včetně registrace SIM karet, vzdělávání, mzdové agendy, zaměstnávání ve veřejném a soukromém sektoru, pojištění, finančního začlenění a služeb, registrace vozidel, řidičských průkazů, zdravotnictví, důchodového a sociálního zabezpečení, evidence nemovitostí a pozemků a další,“ vysvětlil.

Vyžaduje se i pro cestovní pasy, pracovní povolení a povolení k pobytu.

 

👉Použití platformy digitálního ID Billa Gatese:

Sierra Leone začala zavádět „moderní“ systém identity v letech 2016/2017. V roce 2023 země podepsala memorandum o porozumění pro národní pilotní projekt digitálního ID vyvinutý s MOSIP.

Cílem je vytvořit systém identity, který odpovídá specifickým potřebám země a umožňuje občanům přístup k různým důležitým veřejným, a dokonce i soukromým službám.

„National Civil Registration Authority (NCRA) je instituce pověřená zákonem k provádění civilních a životně důležitých statistik (CRVS) a činností správy identit, které se týkají občanů Sierry Leone.

Zavázala se vybudovat nejmodernější infrastrukturu ICT a správy identit, která umožní bezproblémovou občanskou registraci, produkci a šíření důležitých statistik a služeb správy identit obyvatelům země,“ řekl generální ředitel NCRA Massaquoi.

„Spolupráce s týmem MOSIP na pilotování platformy digitální identity založené na MOSIP DPG proto přichází přesně ve správný čas.“

Biometric Update poznamenal, že MOSIP nedávno podepsal memorandum o porozumění s Burkinou Faso a překročil 76 milionů registrací v devíti zemích.

MOSIP je iniciativa Nadace Billa & Melindy Gatesových, která poskytuje „impozantní řešení“ 👉digitální identity 850 milionům lidí na celém světě, „kteří nemají přijatelnou formu právní identity.“

👉Nadace, známá tím, že využívá chudé k vlastnímu obohacení, nabízí své „řešení“ digitálního ID zemím „zdarma.“

👉„Systémy digitálního ID jsou jedním ze tří pilířů tzv. digitální veřejné infrastruktury (DPI); ostatní jsou digitální platební systémy a systémy výměny dat,“ vysvětluje Bill & Melinda Gates Foundation na své stránce digitálního ID, která představuje MOSIP.

Podle článku Devex z roku 2022 přislíbili dárci DPI během 77. Valného shromáždění Organizace spojených národů celkem 295 milionů dolarů.

👉Mezi největší dárce patřila Nadace Billa a Melindy Gatesových s 👉200 miliony USD, Norsko s 👉50 miliony USD, Německo s téměř 👉35 miliony USD a Iniciativa EU 👉 pro Africký roh s téměř 10 miliony USD.

 

Digitální veřejná infrastruktura je v 21. století stejně důležitá, jako byly železnice, silnice a mosty v 19. a 20. století, řekl Achim Steiner, vedoucí Rozvojového programu OSN, který během Valného shromáždění OSN uspořádal akci s názvem „Budoucnost“. digitální spolupráce.“

„Tato oblast, používání digitálních přístupů, je pravděpodobně nejužitečnější v celém vývoji,“ řekl na akci Bill Gates, spolupředseda Gates Foundation.

 

Podle jejích webových stránek je MOPSIP kromě Nadace Billa a Melindy Gatesových podporován Norskou agenturou pro rozvojovou spolupráci („Norad“), Pratiksha Trust a Tata Trusts, skládající se z Sir Ratan Tata Trust a souvisejících nadací.

Zajímavé je, že Pratiksha Trust v čele s Dr. Krisem Gopalakrishnanem – bývalým spolupředsedou Světového ekonomického fóra, předsedou Axilor Ventures a spoluzakladatelem Infosys – a jeho manželkou Sudhou Gopalakrishnan také založili Indian Institute of Science („IISc“) 👉na podporu výzkumu v oblastech mozku a 👉datové vědy a velmi štědře podporované 👉počítačové architektury a algoritmů inspirovaných mozkem.

Většina finančních prostředků Tata Trust jde do rozvoje půdy a vody a mikrofinancování: finanční služby pro lidi a malé podniky, které nemají přístup k tradičním bankovním a jiným službám.

V době psaní tohoto článku měl MOPSIP 7 národních startupů a 10 probíhajících pilotních projektů.

 

👉Organizace spojených národů tahá za nitky:

Na rozdíl od zastoupení úřadů Sierra Leone je „Basic Digital ID“ spravovaný NCRA programem řízeným Organizací spojených národů.

Jak vysvětlila Sierra Loaded, Hospodářská komise OSN pro Afriku („UNECA“) provedla v roce 2020 revizi Sierry Leone. UNECA podporovala konsolidaci funkcí CVRS v rámci NCRA, jak je stanoveno v zákoně NCR, v souladu se základními principy a standardy Iniciativy OSN pro právní identitu.

👉Na začátku roku 2020 byla Sierra Leone vybrána jako jedna z devíti zemí, které budou těžit z iniciativy OSN pro právní identitu, kterou společně provozuje vláda Sierry Leone prostřednictvím NCRA a agentury OSN UNDP, UNICEF a Mezinárodní organizace pro migraci přidružené k OSN (IOM).

V říjnu 2021 najal pan Massaquoi, generální ředitel NCRA, Anette Bayer Forsingdalovou, externí konzultantku IOM, která je jedním z klíčových partnerů při podpoře NCRA při efektivní implementaci Agendy OSN pro právní identity v Sierra Leone.

IOM je také jedním z donorových partnerů NCRA při implementaci agendy OSN o digitálních identitách.

👉V té době NCRA právě dokončila interní právní přezkum zahrnující politiky, předpisy a návrhy právních předpisů na podporu hladké integrace dalších zákonných ustanovení, která by vedla k dobře fungujícímu systému řízení CRVS a ID v Sierra Leone.

Bayer uvedl, že je rád, že je součástí NCRA a že CRVS funguje v Namibii a dalších afrických zemích výborně.

 

👉Oligarchové jsou ve vedení:

To vše vede k tomu, že Národní registrační úřad a prezident Sierry Leone uvalili na obyvatele Sierry Leone systém digitálních ID, který zavedla Organizace spojených národů s pomocí svých poradců a své agendy „právní identity.“

👉Rockefellerovi stáli při založení OSN v roce 1946. Podle švédského výzkumníka a autora Dr. Jacoba Nordangårda, 👉Rockefellerové považují OSN za svůj vlastní malý klub nebo organizaci.

👉Osobní údaje snad stovek milionů lidí se dále shromažďují a ukládají na platformě MOSIP aktivisty 👉pro depopulaci Billa Gatese, 👉 v centralizované databázi, která usnadňuje kontrolovat chování a životy lidí tím, že je odměňuje nebo trestá.

Nadace Billa a Melindy Gatesových uvádí: „Systémy digitálního ID jsou jedním ze tří pilířů takzvané digitální veřejné infrastruktury (DPI); ostatní jsou digitální platební systémy a systémy výměny dat.“

To, co zavádějí v Sierre Leone, bude nepochybně napodobeno celosvětově.

Ostatně, již nyní 95% zemí světa ID – spolu s CBDC – zavádí, případně se k tomu chystá…

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/04/bill-gates-a-osn-zavadi-v-sierra-leone-povinnou-digitalni-identitu-id/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR0krTn5bOA9OCBo-D3D3pWoUJBYdoOxTtWiNLuGeiGaVADuSkBj74JENFk_aem_Adn0WxrrG4ZKDtJr0Y0EIaJ0T7z3nfFIKcK5Q_zuDksxc_KIPquNm9ZdZPCvVLygWDvG-NW_ZoWOtoyMOe9KikhS

 

https://volnyblog.news/bill-gates-a-osn-zavadi-v-sierra-leone-povinnou-digitalni-identitu-id/

 

📌19.4.2024, Volný Blog, Jana Černeková: MARIA TREBEN: „Kdyby lidé věděli, jakou má sílu, nesbírali by nic jiného než tuto bylinu!“

 

Rakouská spisovatelka a bylinkářka Maria Trebenová ve své knize Zdraví z Boží lékárny napsala, že od té doby, co objevila léčivou sílu kopřiv, konzumuje tuto rostlinu každý den.

„Od té doby, co jsem se dozvěděla o léčivé síle kopřiv, se stalo mým zvykem dělat si čtrnáctidenní čajové kúry z kopřiv.“ – Napsala.

Kopřiva se objevuje dvakrát do roka: na jaře a na podzim. Denně můžete vypít 2-3 šálky kopřivového čaje: první ráno, asi půl hodiny před snídaní, a pak ještě 1-2 šálky později během dne.

Bylinkářka říká, že pokud budete čaj pít po malých doušcích, bude léčebný účinek ještě výraznější.

V přírodní medicíně lze konzumovat a používat všechny části kopřivy: kořen, stonek, listy, květy i semena.

„Po jedné takové kúře se cítím nesrovnatelně lépe a pokaždé mám pocit, že mohu podat třikrát lepší výkon než obvykle.“ – píše Maria Treben.

Kromě tonizujícího a povzbuzujícího účinku může být kopřiva užitečná také v prevenci mnoha nemocí.

„Já i moje rodina jsme již několik let bez léků a cítíme se pružně a mladistvě.“ říká Maria Treben.

U závažnějších onemocnění by léčba kopřivou měla pokračovat několik týdnů. Jedná se o tyto případy:

  • nemoci jater, žluči a sleziny;
  • nádor sleziny;
  • chronická onemocnění žaludku a dýchacích orgánů;
  • žaludeční křeče;
  • žaludeční nebo střevní vředy;
  • plicní onemocnění;
  • onemocnění krve a krvetvorného systému;
  • leukémie;

 

Poznámka: Kopřiva nevyléčí jednotlivé nemoci, ale pomůže pročistit tělo, krev, orgány a zlepšit zdravotní stav člověka.

Při preventivní konzumaci pijte pouze 1 šálek čaje denně, a to každý den v roce (pak udělejte měsíc pauzu a zase začněte).

Pomáhá předcházet nachlazení, virovým a bakteriálním infekcím a je účinný i proti alergiím (např. alergické rýmě nebo senné rýmě).

Kopřiva čistí krev a pokožku. Pomáhá zbavit se ekzémů a bolestí hlavy. Zmírňuje také bolesti kloubů a revmatické bolesti nebo jim předchází.

Díky vysokému obsahu železa zvyšuje kopřivový čaj hladinu hemoglobinu v krvi, takže může být účinný při únavě, slabosti a vyčerpání.

Podle Marie Trebenové by se kopřiva měla pouze louhovat, a to asi 30 sekund, ale rozhodně ne vařit. Rostlina si tak zachová své cenné účinné látky.

Někteří lidé se zdráhají pít tento čaj kvůli jeho nepříjemné, hořké chuti, ale řešením může být kombinace kopřivy s nějakou jinou léčivou rostlinou, například mátou nebo heřmánkem. Lze jej také ochutit citronovou šťávou a medem nebo dokonce melasou (bohatou na železo a minerály).

 

Výše uvedený článek má pouze informativní charakter, před zahájením jakékoliv léčby se zeptejte svého lékaře nebo rodinného lékaře na jeho názor. Je také důležité si uvědomit, že kopřivový čaj by se měl používat pouze jako doplňková léčba a musíme se řídit pokyny lékaře.

 

Maria Trebenová uvedla, že od té doby, co objevila léčivou sílu této byliny, ji užívá pravidelně…

ZDROJ:

https://zenskerady.sk/maria-treben-keby-ludia-vedeli-aka-je-jej-sila-nezbierali-by-nic-ine-ako-tuto-bylinku/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR07ub8jhGX3dVvZlyB7rSiXndcHG39Tvafn4KC0sxed-JmLSzdx-qF69Pk_aem_AegmJ0NfAfVRVoryDcQy7WG1k9MLNP2w5JlnEJibwqpjkTy_5rm6B–XWzLK9nZfxgwjpl5yyekfipToZ49At6Ha

 

https://volnyblog.news/maria-treben-kdyby-lide-vedeli-jakou-ma-silu-nesbirali-by-nic-jineho-nez-tuto-bylinu/

 

📌💥💥💥19.04.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: Na kameře: Rusko poslalo déšť raket Uskander-M na ukrajinskou leteckou základnu; kyjevský systém protivzdušné raketové obrany S-300 se ocitl v plamenech

 

https://youtu.be/5RyBFbzztLA?si=WQGCQucwYOahqbiB

 

📌💥💥💥19.04.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: Ruské útoky zabily 9 lidí v Dnipru; Kyjev tvrdí, že sestřelil ruský bombardér Tu-22M3; čerstvá Zelenského žádost o západní zbraně, zejména protivzdušné obranné systémy

 

https://youtu.be/G7EVdU1Rso8?si=QcbVOKHEDWPRECvk

 

📌20.04.2024, @doktoregg Ranní zprávy❤️🥚:

👉 Europoslanec Hlaváček se snaží na poslední chvíli zastavit dohodu s Ukrajinou…

👉 Britům docházejí námořníci, rekrutují i neplavce…

👉 Clavier posiluje vztahy se západem…

👉 Argentina žádá o připojení k NATO…

👉 Fico našel slabé místo opozice KDH…

👉 Admirální generál**** se zranil a natrhnul si obočí, kde?… 😂

👉 Dobrovolník na Ukrajině zřejmě půjde k soudu a hrozí mu 20 let vězení… 😂

👉 V Indii začali největší volby na světě…

👉 Co asi tak Ursula řekla Petrovi? Hrát české divadlo ČR může jen tehdy, když má velké herce 😂, rozjetý a rozvinutý prasečí syndrom …

👉 Násobně předražený nákup kulometů za 1.5 miliardy Kč…

👉 Česká republika našla způsob, jak využít peníze ze slovenské sbírky na munici pro UA přes ČR…

👉 Stoltenberg, generální ředitel aliance NATO, opět penízky na UA, na baráčky a…

👉 Spojené státy americké přepsali historii a jejich umělá inteligence…

👉 Litva, obří manévry za účasti 20.000 vojáků včetně z aliance…

👉 Brněnská drbna a nová pohádka…

 

https://youtu.be/1aMBt4_DBFU?si=x2Peu1PjBl45sdP_

 

📌☭☆„Informace přímo z Ruských kanálů ze dne 20.04.2024“:

➡️☭☆ Soud v Moskvě zatkl kurýra, který dodal součásti bomby, aby vyhodil do povětří auto bývalého důstojníka SBU Prozorova, řekl RIA Novosti u soudu

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Spojené státy okamžitě obnoví vojenské dodávky Ukrajině, pokud na to Kongres přidělí finanční prostředky, uvedl Bílý dům

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Před budovou soudu v New Yorku, kde probíhá slyšení v případu bývalého amerického prezidenta Donalda Trumpa za falšování obchodních záznamů kvůli platbám dvěma ženám, se upálil muž. Komisařka městských hasičů Laura Kavanaghová později uvedla, že muž přežil, ale byl v kritickém stavu.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Denis Prokopenko („Radis“) vyzval Spojené státy, aby zrušily zákaz převozu zbraní na Azov. I v USA jsou stále považováni za nacisty a teroristy

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆ 🤡🇺🇦 Zelenskij požadoval od západních spojenců pět věcí. „Potřebujeme nejméně sedm systémů Patriot, milion dělostřeleckých granátů, rakety s prodlouženým doletem, letadla a to vše musíme dodat rychle,“

– řekl. Zelenskyj vyzval spojence, aby ukázali, zda jsou skutečně spojenci.

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆ 🇨🇿🇫🇲🇺🇦 🔝🔝🔝♨️♨️♨️Západ už nemá Ukrajině co pomoci – 👉 český prezident Petr Pavel.

💬„Česká republika a další země již nemají na skladě dostatek zdrojů, které by daly Ukrajině. Proto začínáme pátrat, kde jsou tyto zbraně ještě dostupné. Všichni věříme, že americká pomoc Ukrajině nemůže být nahrazena Evropou. USA poskytují nejméně 50 % veškeré pomoci. Všichni čekáme na správné rozhodnutí z Ameriky,“ řekl Pavel.

👉 https://t.me/c/1911828111/6493

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆ 🔥 Zelenskij potvrdil dnešní útoky na přístavní infrastrukturu v Oděse.

💬 „Když jsem se připravoval na tento rozhovor, zaútočili na přístav Južnyj v Oděské oblasti. Několik raket zasáhlo přístavní infrastrukturu, nejen ukrajinské, ale i singapurské,“ řekl Zelenskyj na zasedání Rady Ukrajina-NATO.

Zelenskyj také oznámil seznam zbraní, které chce urychleně získat od NATO:

🦓Sedm Patriotů nebo podobných systémů protivzdušné obrany – minimum

🦠 Milion dělostřeleckých granátů

🦠 Zbraně na dálku

🦠 Letectví

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆ Američtí univerzitní studenti protestují proti válce v pásmu Gazy. Aktivisté demonstrují od října loňského roku a požadují, aby Bílý dům ukončil podporu Izraele.

Studenti si poblíž Kolumbijské univerzity postavili stanový tábor, načež newyorská policie zatkla 108 lidí za organizování nekoordinovaného protestu.

💬 „Policejní operace byla prvním hromadným zatýkáním v kampusu Columbia College od roku 1968,“ uvádí Fox News.

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

 

📌 Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte. Šíleně mně blokují. Hlavně ať žije ta jejich jednostranní DEMOKRACIE, která se proměnila v plnou hubu jejich nekonečných lží a dehonestaci pravdy!

Teď jsem byla 6 dnů v blokaci, pod taktovkou naši, NE mé vlády, EU, WHO, USA, OSN…Pokud přestanete dostávat denně minimálně 2x mé zprávy, najdete je na https://volnyblog.news/ , protože i proti blokaci je denně zpracovávám pro Vás!!! Prosím přeposílejte tyhle informace dál. Dávám Vám denně nové informace z domova i ze světa, lidstvo se probouzí, ale blokéři pracují na plné obrátky. Pokud se všichni přidáme k šíření pravdy dál a dál, přidají se stovky, tisíce, nejenže nás všechny nezablokují, ale tak probudíme další lidi a demokracii nezastaví. Tohle není o tom, že si jenom přečteme, co se děje, ale o tom, aby tyhle informace dostalo co nejvíc lidí a začali tlačit na své vládní činitelé k pružnému pokračování míru, zastavení všech válek a likvidaci genocidních praktik všech vlád, které jsou pod vlivem EU, USA, Bidenové administratívy, OSN, WHO… Prosím, uvědomte si to všichni a dělejte pro to, co můžete, dle i Vašich možností, a to je posouvání alespoň nových informací, které se nám denně odhalují!!! 🙏🙏🙏

Děkuji. Ľubomíra

 

📌 Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naši nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *