, ,

07.04.2024, rozklikni si🔝🔝🔝denně: 🇸🇰🕊 💖Velká gratulácia Slovenskej republike, že si správne zvolili hlavu štátu, Petra Pellegriniho, ktorý je spolu s vládou za MIER!!!

07.04.2024: Ranní zprávy, Témata: Dobré ráno, svet 🇸🇰🕊 💖Velká gratulácia Slovenskej republike, že si správne zvolili hlavu štátu, Petra Pellegriniho, ktorý je spolu s vládou za MIER!!!

 

❤️ „Nevím, čím se bude bojovat ve třetí světové válce, ale ve čtvrté to budou klacky a kameny.“ —  Albert Einstein

 

📌Německý MSM😊Slovenské prezidentské volby vyhrál protiukrajinský  kandidátPeter Pellegrini vyhrál slovenské prezidentské volby se ziskem 53,85 procenta odevzdaných hlasů, když porazil bývalého ministra zahraničí Ivana Korčoka se 46,14 procenta. Statistický úřad to oznámil poté, co bylo potvrzeno 98 procent hlasů!!!

https://www.merkur.de/politik/live-wahlen-slowakei-korcok-pellegrini-fico-stichwahl-praesident-ergebnisse-heute-aktuell-zr-92989564.html

 

📌UŽ SLOVENSKO VSTÁVA, PUTÁ SI STRHÁVA❣️

6.apríl 2024 sa stane dôležitým míľnikom v našich novodobých dejinách. Slovenskí občania správne pochopili, že mimovládne organizácie napojené na cudziu moc, propagandistické médiá a progresívna politická mafia programovo likvidujú slovenskú štátnosť.

Prezidentské voľby boli o vojne a mieri, o pokoji a rozbroji, o súdržnosti a rozklade. Vyhralo suverénne, tradičné, mierové a súdržné Slovensko. Máme veľkú šancu zachrániť našu domovinu pred rakovinou neoliberalizmu a progresivizmu.

Máme dejinnú šancu urobiť v našom štáte poriadok a môžeme, ba priam musíme sa venovať dôležitým občianskym a národným témam. Slováci opäť svetu ukázali, že ich nezlomí ani zahraničím štedro dotovaná propaganda, že nenaletia afektovaným hercom a nárekom falošných prorokov. Nepriateľom nášho národného spoločenstva nepomohla ani masívna finančná podpora zo zahraničia, ani neustále oblbovanie našej mládeže cez stupídne videjká na sociálnych sieťach. Práve mladej generácii sa musíme začať seriózne venovať a vychovávať ju k úprimnemu a zdravému vlastenectvu.

Slovensko má dobrých a múdrych ľudí. Nie tých s titulmi pred menom a za menom, čo majú plno rečí a považujú sa za elitu národa. Ale tých, ktorí  našu vlasť milujú a dokazujú svoju lásku anonymnými každodennými drobnými skutkami. Slovensko si dnes strhlo jarmo neokolonializmu.

Strhli sme si putá agresívneho a zhubného progresivizmu. Hrdo dvíhame našu hlavu z prachu, dvíhame našu vlajku nad hlavy a spoločne kráčame za skutočnou národnou a štátnou slobodou. Tým, ktorí majú Slovensko len ako dojnú kravu a urážajú jej obyvateľov radím, aby radšej odišli robiť zlú krv inam.

My chceme žiť v našej domovine konečne v pokoji, harmónii a mieri. Spolu s našimi priateľmi Rusínmi, Maďarmi, Rómami, Čechmi a ďakšími spoluobčanmi.

A spolu s novým slovenským prezidentom Petrom Pellegrinim, ktorému srdečne blahoželám k zvoleniu do najvyššej ústavnej funkcii!

ZA SLOVENSKO 🇸🇰✊

🔆 PRIDAJTE SA 🔆

https://t.me/lukasmachala

 

📌⚠️Bývalý minister Čaputovej režimu pod vedením Ódora, Jozef Bíreš, končí v pozícii ústredného riaditeľa Štátnej veterinárnej potravinovej správy SR.

Informáciu má portál poľnoinfo.sk potvrdenú z viacerých zdrojov. Dlhoročný riaditeľ veteriny mal skončiť po stredajšom rozhovore s agroministrom Richardom Takáčom. Koniec vo funkcii portálu následne potvrdil aj Jozef Bíreš.

Prof.Jozef Bíreš mal byť podľa niektorých zdrojov pred časom namočený aj v kšeftoch s tzv. ,,petpasmi“ za 4 milióny eur.

@investigativnyblogSK

Viac tu:

 

https://blog.sme.sk/pancak/spolocnost/prof-jozef-bires-namoceny-v-4-milionovom-ksefte-s-petpasmi

 

📌Autobus vjel do skupiny lidí – tři dívky zemřely. Přišli se modlit a bavit se – teď jsou mrtví: Na okraji římskokatolického setkání mládeže na Slovensku vjel autobus do skupiny lidí. Tři dívky, které vozidlo srazilo a uvěznilo, byly zabity.

https://exxpress.at/bus-faehrt-in-menschengruppe-drei-maedchen-sterben/

📌💰 USA Banky zavírají stovky poboček a propouštějí tisíce zaměstnanců, protože se připravují na finanční kolaps!

👉 Finanční gigantPNC BankDominuje seznamu uzavření a vyvolává pochybnosti o motivaci k masovému ústupu fyzických bankovních institucí. Tento znepokojivý trend nás nutí zpochybňovat stabilitu našich finančních institucí a co je důležitější, jaký dopad to bude mít na průměrného Američana. Konec hry! Akcie v hodnotě 10 bilionů dolarů mizí a vyvolávají velkou americkou dluhovou katastrofu a globální restart měny.)

Zatímco my opouštíme vrstvy této finanční krize, vyvstává otázka, zda je to začátek dominového efektu v bankovním sektoru. Uzavření přesahuje státní hranice a má dopad na celou zemi, což může změnit dostupnost a pohodlí tradičních bankovních služeb.

300×250

Účast JPMorgan Chase v tomto záhadném hnutí jen zvyšuje obavy a nutí spotřebitele, aby se zajímali, zda se dívají pouze na špičku ledovce.

Za chladným byrokratickým jazykem žádostí o uzavření se skrývají příběhy nesčetných lidí, kteří se na tyto pobočky spoléhali pro své každodenní finanční potřeby. V důsledku náhlého uzavření jsou zaměstnanci nezaměstnaní, obce bez finančního centra a klienti bez fyzického prostoru, kde mohou řešit své obavy.

Nejde jen o čísla v rozvaze; Jde o lidi, kteří těmto institucím svěřili své těžce vydělané peníze.

👉 Uzavření 64 amerických bankovních poboček za jediný týden není jen statistickou anomálií; Je to předzvěst nové éry bankovnictví. PNC Bank a JPMorgan Chase možná byli špičkou oštěpu této vlny, ale důsledky jdou daleko za hranice jejích správních rad.

 

Tento bezprecedentní krok vyvolal šokové vlny v bankovním sektoru, aby klienti hledali odpovědi a přemýšleli, zda se finanční instituce stanou obětí zlověstného trendu. Od amg-news.com

Zatímco se zabýváme důsledky této seismické změny, je nezbytné zůstat ostražití, klást obtížné otázky a požadovat odpovědnost od finančních institucí, které jsou klíčem k našemu hospodářskému blahobytu. Budoucnost tradičního bankovnictví je v sázce a je na nás, spotřebitelích, abychom ji vytvořili.

👉 V bezprecedentním kroku odsuzujícím americký bankovní sektor k neúspěchu přijaly JPMorgan, Wells Fargo a Goldman Sachs řadu drastických opatření.

Finanční giganti zavírají stovky poboček a propouštějí tisíce zaměstnanců, a to vše v očekávání finanční krize, která by mohla změnit finanční situaci země.

Spojené státy jsou na pokraji finanční katastrofy a příznaky jsou hrozivé. Kdysi neochvějné pilíře bankovního sektoru, JPMorgan, Wells Fargo a Goldman Sachs, jsou nyní v krizovém módu a podnikají drastická opatření, aby se připravily na hrozící finanční krizi, před níž experti dlouho varovali.

Tento článek není jen důkladnou analýzou alarmujících statistik, ale také ponurou reflexí lidské hodovní daně, kterou si opatření těchto institucí vyžádají.

Rekordní vysoké úrokové sazby spolu s turbulencemi v realitním průmyslu vrhají hrozivý stín na největší finanční instituce v zemi. JPMorgan, Wells Fargo a Goldman Sachs zaznamenaly v posledních měsících děsivé ztráty a jsou si vědomy toho, že se blíží mnohem větší krize.

Výsledkem je, že tito bankovní giganti šetří svou peněženku, snižují svou fyzickou přítomnost a bezohledně demontují své zaměstnance. Proč? Protože se obávají masových srážek a laviny neúspěchů, když se blíží hořká zima.

Odborníci se shodují: To jsou jen zahajovací salva další globální finanční krize a očekává se, že se situace ještě zhorší.

V říjnu bylo natrvalo uzavřeno neuvěřitelných 54 poboček, což bezpočtu Američanů znemožnilo přístup k důležitým finančním službám. Jeden osudový páteční bulletin Office of the Comptroller of the Currency (OCC) odhalil tvrdou realitu.

Bank of America byla v čele s uzavřením 21 poboček v prvním říjnovém týdnu, zatímco Wells Fargo nebyl daleko s 15 poboček, které utrpěly svůj zánik. K ponurému procesu se připojila také americká banka a JPMorgan Chase a připojily se k devíti a třem pobočkám.

Ale bouře se nezastavila.  Santander a City Bank v poslední době zhoršily mizérii tím, že uzavřely téměř 20 poboček. Podle údajů S&P Global americké banky za posledních 12 měsíců bezohledně uzavřely více než 3 100 poboček.

V letech 2021 až 2022 došlo ve srovnání s předchozím rokem k ohromujícímu nárůstu počtu zavřených poboček o 38 %. A nejsou to jen větve, které zmizí; Také počet zaměstnanců bank klesá. Odhalení CNBC odhalilo, že ani nejznámější americké banky nejsou vůči těmto bezohledným škrtům imunní. 

Daň na lidských životech je otřesná. Šest největších amerických bank v průběhu roku 2023 propustilo celkem 20 000 pracovních míst, což vyplývá z jejich vlastních firemních záznamů. Snižování počtu pracovních míst není pouhým rozpočtovým rozhodnutím; Je to instinkt přežití, protože nejistá budoucnost vrhá hrozivý stín.

„Banky snižují náklady, kde mohou, protože příští rok jsou věci velmi nejisté, “ poznamenal Chris Marinac, ředitel výzkumu Janney Montgomery Scott.

Wells Fargo a Goldman Sachs stojí v čele tohoto ponurého trendu. Obě instituce během posledních deseti měsíců propustily přibližně 5 % svých zaměstnanců. Ve společnosti Wells Fargo došlo ke snížení počtu pracovních míst poté, co banka oznámila strategický odklon od hypotečních obchodů. Finanční ředitel Mike Santomassimo učinil děsivé prohlášení, které připravilo husí kůži pro zaměstnance: „Existuje jen velmi málo částí společnosti, které jsou ušetřeny škrtů.“

Tento vývoj vykresluje chmurný obraz zdraví amerického bankovního sektoru. Vzhledem k hrozícím ekonomickým turbulencím hrozí, že poslední měsíce letošního roku problémy ve finančním světě ještě zhorší.

Je to doba, kdy by americké banky měly stát na stabilních nohou, ale místo toho jsou v bažině nejistoty. Stabilita, která dosud zabránila zhroucení trhů a institucí, je na pokraji propasti.

Pravdou je, že současné podmínky jsou téměř neudržitelné a chaos propukne mnohem dříve, než si většina lidí dokáže představit. Nevyhnutelná krize

Uprostřed této prohlubující se krize je důležité si uvědomit, že finanční svět se chystal uvrhnout do chaosu. Akce JPMorgan, Wells Fargo a Goldman Sachs nejsou ojedinělými případy, ale spíše předzvěstí finanční krize, která se už léta vyvíjí. Bouřkové mraky se stáhly a nyní se chystají vyvolat bouři bezprecedentního rozsahu.

Zatímco tito bankovní giganti zavřou dveře a propustí své zaměstnance, hlavní tíhu krize ponesou obyčejní Američané. Klesá přístup k důležitým finančním službám a klesá jistota pracovního místa. Je to temná realita, které musíme čelit přímo.

Shrnuto, bankovní sektor se nachází na dně propasti a propast se stále přibližuje. Opatření přijatá společnostmi JPMorgan, Wells Fargo a Goldman Sachs nejsou pouhá preventivní opatření; Jedná se o zoufalé akce institucí, které vědí, že stojí na dně.

Statistiky jsou alarmující, počet lidí je otřesný a vyhlídky jsou ponuré. Finanční krize už nepředstavuje hrozbu; děje se to přímo před našima očima. Musíme být připraveni na chaos, který nás čeká, a doufat v lepší budoucnost po bouři.

  1. dubna 2020 vyšel „ Hollywoodský kód: Kult, satanismus a symbolika – Jak filmy a hvězdy manipulují s lidstvem “ ( na Amazonu k dispozici   ) s napínavou kapitolou:   „ Pomsta 12 Monkeys, Contagion a koronavirus, nebo jak se fikce stává realitou “. také

Dne 15. prosince 2020 vyšel „ Hudební kód: Frekvence, programy a tajné služby: Mezi vědomím a sexem, drogami a kontrolou mysli “ (k  dispozici takénaAmazonu), s vzrušující kapitolou: „Popové hvězdy jako elitní loutky ve službáchNového světového řádu Corona“.

Dne 10. května 2021 vyšlo „ DUMBs: Tajné bunkry, podzemní města a experimenty: Co elity skrývají “ (k Amazonu dispozici ), se vzrušující kapitolou „ Adrenochrom a osvobozené děti z DUMB “. také na

  1. března 2022 vyšlo „ Moderní hudební spiknutí: Popové hvězdy, hity a videoklipy – pro dokonalé vymývání mozků “ (k na Amazonu dispozici ) se vzrušující kapitolou „ Stars Pro a Contra Očkování: „Lékaři“, „Mrtvé kalhoty“, Nena, Westernhagen, Eric Clapton, Neil Young a další “. také
  2. srpna 2022 vyšel „Hollywoodský kód 2: Prorocká díla, mimozemská agenda, Nový světový řád a pedofilie – říkají nám to prostřednictvím filmu “ (kdispozicitaké naAmazonu),s napínavou kapitolou „Ilumináti aNový světový řád v Hollywoodu“.

Dne 10. března 2023 se objevila „ Iluminátová krev 2: Lovecké společnosti elit – používají rituály a magii, aby tě ovládly! “ (k dispozici také naAmazonu), s napínavoukapitolou“Řád z chaosu”: Jak byly plány elity veřejně předpovězeny – proč museli být georgijští průvodci v roce 2022 zničeni?“.

Dne 18. srpna 2023 se objevila „ Hypotéza kalové povodně: Příběh teorie o velké říši Tartaria“ (také k dispozici naAmazonu), s vzrušujícíkapitolou„Tři resety – jeden reset stále chybí! Kalová povodeň – když byla naše historie překryta.“

  1. prosince 2023 vyšlo: „ DUMBs: O podzemních světech, tajných energetických zbraních a podivných událostech “ dispozici také na Amazonu ) se vzrušující kapitolou „Vlastní USA laserové zbraně?“ (k

Ručně podepsanou knihu obdržíte za Euro 30,- (všech osm knih za Euro 240,-) včetně zaslání při odeslání objednávky na info @pravda-tv.com .

Zdroje: PublicDomain / amg-news.com  dne 04.04.2024

https://wp.me/p5eM0T-DZc

 

📌 🇮🇷 Íránský ministr obrany říká: „Rozhodnutí pomstít se Izraeli bylo učiněno. Zasadíme jim vážnou ránu, bude to realizováno.“

https://t.me/absurdnisvet/71358

 

📌 Šéf IRGC Hossein Salami: „Izrael dnes žije díky umělé ventilaci z USA“. Dnes sionistický režim dýchá díky Spojeným státům. Pokud bude tento západní umělý ventilátor odstraněn, vstoupí do vegetativního života a zkolabuje – a je to blízko.“

Zdroj: Sputnik https://t.me/absurdnisvet/71360

 

📌👑 Zpráva: Král Charles má rakovinu slinivky a zbývají mu jen dva roky života. Podle zprávy In Touch je „král Karel mnohem nemocnější, než palác připouští, a jednoduše už není schopen řídit svou znesvářenou rodinu, obchodní zájmy koruny a každodenní povinnosti monarchie,“ řekl jeden z nich. Člen královského doprovodu na začátku března. „Jeho rakovina ho požírá. Je velmi křehký. Situace je zoufalá.“

 

 

Král Charles III byl vládnoucím monarchou Velké Británie pouze 18 měsíců,

AKTUALIZACE

Zatímco zpráva „In Touch“ uvádí, že králi Charlesovi zbývají „dva roky života“, vyhledávač Google uvádí průměrnou délku života pro rakovinu slinivky takto:

U všech stádií rakoviny slinivky břišní asi 25 ze 100 (asi 25 %) přežije rakovinu rok nebo déle po diagnóze. Více než 5 ze 100 (více než 5 %) přežije svou rakovinu 5 let nebo déle.

Telegraph (https://telegra.ph/Bericht-K%C3%B6nig-Charles-hat-Bauchspeicheldr%C3%BCsenkrebs-und-nur-noch-zwei-Jahre-zu-leben-03-31)

 

📌 Studie: Američtí lékaři dostali miliardy od farmaceutického průmyslu!!!

Farmaceutické společnosti mají velké reklamní rozpočty pro odborné časopisy a populární média. Obrovské peníze se vynakládají také na sponzoring lékařských organizací, lékařů a akcí. Jen v Rakousku přiteklo podle zprávy o transparentnosti společnosti Pfizer v roce 2021 rakouským lékařům, sdružením, lékařským sdružením atd. celkem asi 23 milionů eur. Výzkumný dopis zveřejněný 28. března v Journal of the American Medical Association nyní ukázal že průmysl od roku 2013 do roku 2022 85 milionů plateb více než 820 300 (57 procent) oprávněných lékařů ve 39 specializacích. Téměř 94 procent plateb se týkalo jednoho nebo více zdravotnických produktů uváděných na trh.

(Nejen američtí lékaři + vládní figuríny!!!)

 

https://tkp.at/2024/04/05/studie-us-aerzte-haben-milliarden-von-pharmaindustrie-erhalten/

 

📌 ‼️ Velmi jednoduchý experiment s mravenci ukazuje narušené pohybové vzorce již po 3 minutách, nebo dokonce po několika sekundách vedle chytrého telefonu, které se vrátí do normálu až mnoho hodin po vypnutí!

https://t.me/absurdnisvet/71366

 

📌 Brazilská policie zabavila 500 kg kokainu se symboly hákového kříže

 https://t.me/absurdnisvet/71367

 

📌🌔🌓🌑🌚 Plná připravenost: USA se připravují na šílené zatmění Slunce 8. dubna. V den úplného zatmění Slunce 8. dubna bude uzavřeno 23 newyorských věznic. New York State Department of Corrections and Community Supervision (DOCCS) oznámilo, že v den úplného zatmění Slunce 8. dubna zůstane pro návštěvníky uzavřeno 23 věznic.

Kvůli zatmění Slunce budou ve Spojených státech uzavřeny některé školy.

Mnoho školních čtvrtí, a dokonce i některé univerzity v přímém vlivu zatmění již plánovaly na jeden den zavřít školy nebo zrušit vyučování z obav o bezpečnost studentů.

https://t.me/absurdnisvet/71368

 

📌 Některé nemocnice v oblasti úplného zatmění, která se táhne od Texasu po Maine, řekly Axios, že strávily více než rok nouzovými cvičeními. Nemocnice v Arkansasu se na pondělní úplné zatmění Slunce připravovaly více než rok. Pohotovostní oddělení v nemocnicích v Rochesteru ve státě New York a v celém regionu posilují personální obsazení a připravují se na zvládnutí očekávaného přílivu návštěvníků do 8. dubna.

Nemocnice Toledo a další nemocnice v severozápadním Ohiu se připravují na příliv návštěvníků, o kterých se očekává, že budou svědky úplného zatmění Slunce. Další zaměstnanci jsou k dispozici a police jsou plně zásobené v rámci přípravy na akci.

 

https://twitter.com/ShadowofEzra/status/1776604255236784517?t=WzRUYklQeLZ6YORRzmzBBw&s=19

 

📌 5. dubna 2024, Markus Rapp: VAROVÁNÍ! MNOHO znamení konce 8. dubna, Třetí chrám, CERN a projekt NASA, 3. světová válka. 8. dubna bude v USA viditelné úplné zatmění Slunce, které projde šesti městy zvanými Ninive a místem zvaným Jonáš. Jonáš kázal pokání z hříchů do Ninive nebo úplné zničení Božím soudem. Mnozí to vidí jako VAROVÁNÍ od Boha pro USA, ale také pro západní svět.

  1. dubna je 1. nisan, což je podle biblického kalendáře první den náboženského roku Izraele. V tento den se dějí úžasné věci, které ukazuji v tomto videu. Zde je seznam souběžně probíhajících akcí:
  2. Úplné zatmění Slunce 8. dubna, procházející šesti městy „NINIVE“ v U.S.A.
  3. CERN zahajuje antihmotový projekt od 8. dubna do 22. dubna (Pesach).
  4. NASA zahajuje svou misi APAP 8. dubna a vypouští na oběžnou dráhu tři rakety.
  5. Ďáblova kometa se objevuje 8. dubna, což se děje pouze každých 90 let.
  6. Stovky miliard cikád (kobylek) se objevují v největším moru za 200 let.
  7. Červené krávy připravuje Izrael na rituální oběť v rámci přípravy na Třetí chrám. Izraelská vláda je propustila na porážku.

Ježíš nás varuje před událostmi před Jeho návratem a vládou Antikrista, že bychom měli bdít a modlit se a poznávat znamení časů.

 

https://youtu.be/00Zait1dCdg?si=oJX4A2YAMpOJvuRv

 

📌 Vladimír Žirinovský: Vladimir Žirinovskij zemřel v roce 2022.

„Žijte, jak nejlépe umíte, není třeba zoufat.

Nepřej nikomu nic zlého.

V březnu mluvíme o ženách,

  1. května je jaro,

pak léto, pak zase podzim.

A tak budeme postupovat pomalu a klidně, pokud nebude válka.

A pokud dojde k válce, vyhrajeme a každý dostane, co si zaslouží.“:

 

Vladimir Žirinovskij 2018: Podívejte se na video na YouTubeWladimir Žirinovskij Pokud nás německý lid požádá o pomoc, Rusko pomůže

 

(https://www.youtube.com/watch?v=6CXLw9doGgM)

 

📌 6.4,2024, Volný Blog, Lenka Peterková: NĚMECKÁ MINISTRYNĚ ŠKOLSTVÍ VYZVALA, ABY SE DĚTI VE ŠKOLÁCH ZAČALY VE SPOLUPRÁCI S BUNDESWEHREM PŘIPRAVOVAT NA VÁLKU! BÍLÝ DŮM NEMÁ NÁMITKY PROTI VYSLÁNÍ VOJSK ZEMÍ NATO NA UKRAJINU, ALE BEZ ÚČASTI USA! A PREZIDENT MACRON PRO LIST LE PARISIEN PROHLÁSIL, ŽE FRANCIE V URČITÉM OKAMŽIKU MŮŽE PROVÉST POZEMNÍ OPERACI PROTI RUSKÉ ARMÁDĚ NA UKRAJINĚ!

Německá ministryně školství vyzvala, aby se děti ve školách začaly ve spolupráci s Bundeswehrem připravovat na válku! Bílý dům nemá námitky proti vyslání vojsk zemí NATO na Ukrajinu, ale bez účasti USA! A prezident Macron pro list Le Parisien prohlásil, že Francie v určitém okamžiku může provést pozemní operaci proti Ruské armádě na Ukrajině!

👉 Jak už jsem v pátek říkal na SVCS, mám velké obavy, že nacismus a podporu pro fašistické procesy máme v sobě, že je to ukryto kdesi hluboko v národech Evropy a vždycky po nějaké době a za určitého podnětu se začne ta rusofobie a snaha o tažení na východ a proti Rusku znovu projevovat mezi populací. Z velké míry je to důsledkem eugenického záření v prostoru indoktrinace ve školství a v médiích, která očkují proti Rusku a podněcují rusofobii, což samozřejmě po čase začne nést své jedovaté plody. Není proto divu, že ani denacifikace Německa po II. sv. válce již neúčinkuje a nově se vrací procesy rusofobie do německé společnosti a rovněž přípravy na válku i mezi nejmenšími.

Německá ministryně školství za FDP Bettina Stark-Watzinger totiž prohlásila, že děti na školách se musí začít připravovat na válku. Podle ministryně by se měla navázat spolupráce s Bundeswehrem a měly by se obnovit hodiny civilní obrany. K prohlášení přitom došlo těsně po schůzce Macrona se Scholzem a Tuskem v Berlíně, kde v pátek jednali o pomoci Ukrajině a o možnosti vyslání vojsk zemí EU na Ukrajinu.

👉 Pro vyslání vojsk jsou otevřeně všechny 3 státy v Pobaltí, Francie, podpora zaznívá od polské generality a rovněž zazněla podpora od Kanady, Dánska, Holandska a další země údajně podporu zvažují v případě a podle toho, jestli Ruská armáda zahájí v létě svoji ofenzívu. Válka s Ruskem se prostě stává pro Evropu již hmatatelnou hrozbou s jasnými konturami a obrysy, přičemž největší tlak na rozmístění vojsk na Ukrajině nepřichází paradoxně z Kyjeva, ale z Paříže.

👉 Bílý dům nemá námitky proti vyslání vojsk zemí EU a NATO na Ukrajinu, ale bez účasti USA!!!!!!

Poradce amerického prezidenta pro otázky národní bezpečnosti John Kirby na tiskové konferenci v Bílém domě prohlásil, že Bílý dům nemá námitky proti vyslání vojsk zemí EU na Ukrajinu, protože to prý je na suverénním rozhodnutí jednotlivých zemí aliance, jak se rozhodnou. Obejde se to však bez účasti amerických vojáků, protože prezident Biden to odmítá. Opět se jedná o brutálně posunuté Overtonovo okno o jednu díru vpravo, protože až dosud Bílý dům myšlenku na vyslání vojsk členských zemí NATO odmítal. Toto prohlášení Kirbyho, že rozhodnutí o vyslání vojáků je ryze na každé jednotlivé zemi EU a NATO, je naprosto šokující a zásadní posun. Je to potvrzení procesu, že Američané chtějí do války proti Rusku poslat Evropany, aby došlo ke zničení Evropy, kterou by potom USA mohly obnovovat v rámci nějakého nového Marshallova plánu a znovu tím restartovat svoji americkou ekonomiku jako po konci II. sv. války. Amerika se nebude do konfliktu na Ukrajině zapojovat, namísto toho nechá Evropu, aby si střihla s Ruskem další zničující celoevropskou válku!!!!! Je to skoro neuvěřitelné, že 79 let po II. sv. válce chce znovu Evropa táhnout na Rusko více než samotní Američané, kteří až dosud byli považování za hlavní iniciátory rusofobie v Evropě.

👉 Miliony nezaměstnaných v EU zaměstnají elity ve válečném úsilí a poté i v tažení na Rusko stejně, jako to udělal Hitler s Němci po roce 1933!!!

Není to tak dávno, co jsem tady na Aeronetu před časem uváděl, že válka na Ukrajině se v Evropě v důsledku ekonomického a sociálního propadu stane v konečné fázi největším zaměstnavatelem pro armády nezaměstnaných, čímž dojde k okopírování procesu z roku 1933 v Německu, kde Adolf Hitler restrukturalizoval ekonomiku Německa do válečného zbrojení, které vyřešilo do té doby neřešitelný problém Výmarské republiky, kterým byla nezaměstnanost.

👉 A podobný proces zachvátil Evropu po odříznutí starého kontinentu od ruských zdrojů surovin, což dnes likviduje německý a na něj napojený celý evropský průmysl. Celá Evropa se proměnila na mamutí kopii Výmarské republiky, která trpí a naříká pod sankcemi, což vede ke hroucení ekonomiky a k mamutímu nárůstu inflace. Jediný rozdíl je v tom, že sankce z Výmaru uvalené na Německo po I. sv. válce byly uvaleny vítěznými mocnostmi, de facto nepřítelem.

Jenže současná krize v Evropské unii byla v rámci autodegenerace uvalena samotnými evropskými vládami na své vlastní národy, na své vlastní státy, na své vlastní ekonomiky, na své vlastní průmyslové komplexy, na své vlastní podniky a firmy, a hlavně na vlastní obyvatelstvo a domácnosti. Současná EU se doslova podobá Výmarské republice před nástupem Adolfa Hitlera k moci.

Národy jsou rozštěpeny, v ulicích metropolí panují sociální bouře, nepokoje, protesty zemědělců, a přitom politici a elity se starají s veškerou silou o někoho a něco úplně jiného – o Ukrajinu!!! 👉 A všichni se ptají, proč? Jak je možné, že hluboké ekonomické problémy EU nejsou řešeny a namísto toho se řeší válka na Ukrajině a nyní už i vysílání vojsk na Ukrajinu?

👉 Válka – živitelka se zjevila v roce 1933 v Německu!

Je to stejný recept, se kterým v roce 1933 přišel Adolf Hitler. A ten recept se jmenuje Válka – živitelka! Válečná příprava nastartována v Německu v roce 1933 zachránila ekonomiku státu. Adolf Hitler začal výstavbou dálnic, zaměstnal miliony Němců. Ty dálnice ale nebyly budovány pro ježdění cenově nedostupných aut tehdy chudých německých rodin, které auta viděly jen v časopisech. Dálnice v Německu byly podle Alberta Speera nezbytné pro přesuny německých divizí a vojsk v rámci plánované operace Blitzkrieg a pro zrychlené válečné úsilí.

Bylo zapotřebí rychlých přesunů a zásobování pro továrny a podniky, tedy pro válečné úsilí Německa. Nedalo se spoléhat na tehdy pomalé a těžkopádné železnice, které vedly pevně jen do určitých měst a potom se vše muselo pracně překládat stejně na nákladní auta. Právě proto výstavbu dálnic financovali němečtí zbrojaři a průmyslníci, kteří byli s plány Vůdce dopředu seznámeni. Hitler je přesvědčil, že válečné investice tažením do Evropy a na Východ se jim milionkrát vrátí. Příprava na válku Německa se stala živitelkou národa.                   Jakmile ekonomiku napojíte na válku a přípravu na válečné procesy, vyrobíte tím Frankensteina. Dojde ke vzniku ekonomiky, která stojí a padá s vojensko-průmyslovým komplexem, 👉 takže válku již nejde zastavit, nejde ji zrušit, protože příprava na válku je celá úvěrovaná a splácí se jen výsledkem války. Typickým příkladem takového Frankensteina jsou USA a jejich vojensko-průmyslový komplex, kdy ekonomika celé země stojí a padá na zbrojení a následných válkách ve světě, na ničem jiném. A to, co se teď děje v Evropě, tedy náhlá šílená snaha vyslat vojska na Ukrajinu, je procesem okopírovaným z konce Výmarské republiky – jedinou cestou z krize je totiž válka a příprava na válku.

👉 Zlatá půlmiliarda v EU je svými elitami vedena do války v zájmu záchrany ekonomiky formou vidiny kořisti po porážce Ruska!

A znovu jako v roce 1933, i dnes jsou u toho průmyslové podniky a kapitáni průmyslu, kteří podporují válku na Ukrajině a jsou ochotni sypat obrovské peníze do válečného procesu, protože vidí v kořisti války vysokou návratnost. Evropa začíná chudnout, brzy začne stoupat cena základních potravin a blahobyt západní populace zmizí. Zlatá a necelá půlmiliarda Evropské unie se zhroutí. A jedinou cestou, jak tomu zabránit, je zavedení procesu Války – živitelky v celé Evropě. Přesně tento můj názor sdílí i redaktorka a novinářka RIA Novosti Irina Alksnis.

O snaze Evropy zaměstnat Evropany v procesu válečného snažení napsala m.j. i toto: „V socioekonomické oblasti se Evropa vrací o desítky let zpět. Nejbohatší půlmiliarda lidí na planetě bude muset rychle a radikálně snížit svou životní úroveň a kvalitu života. A to vyvolává u úřadů otázku, jak udržet kontrolu nad situací a nad obyvatelstvem, které, soudě podle rostoucích protestů, je již nyní nespokojeno se změnami, které se s ním dějí. Je zřejmé, že bude jen hůř. Mimochodem, je příznačné, že právě Evropané jsou hlavním testovacím polem pro agresivní prosazování nejpokročilejších témat západní agendy, jako je odmítání masa ve prospěch konzumace lučních koníků a dalších alternativ.“

Stovky milionů lidí, kteří nejsou potřební pro klesající ekonomiku a nejsou příliš dobře živeni, jsou však nejen nebezpečnou zátěží pro úřady, ale také užitečným zdrojem, pokud se najde kanál pro jejich využití a… zneužití. Přesně tento proces lze v současné době pozorovat u obyvatelstva Ukrajiny. Evropané prakticky nemají šanci vyhnout se stejnému osudu.

👉 Geopolitické a hospodářské centrum planety se přesouvá do asijsko-pacifického regionu. Hlavním úkolem USA zůstává konfrontace s Čínou. Přepnutí „mlýnku na maso” na západě Eurasie z Ukrajiny na celoevropský režim s cílem, když ne porazit Rusko, tak mu alespoň částečně svázat ruce, se jeví jako slibná strategie.

Je to naprosto přesné zopakování toho, co jsem předestřel v několika svých článcích v nedávné době. Využití a zneužití lidí v Evropě pro válku, která se promění na živitelku národů stejně, jako v menší podobě to fungovalo od roku 1933 pro Hitlerovo Německo, je přesně tím cílem, o který nyní usilují tzv. evropské elity na čele s Emmanuelem Macronem.

👉 Emmanuel Macron nevyloučil možnost pozemní operace francouzské armády na Ukrajině proti ruským vojskům.

Ten totiž pro francouzský list Le Parisien už dokonce natvrdo prohlásil, že Francie v určitém okamžiku může vést vojenské operace na Ukrajině proti Ruské armádě a původní tvrzení, že půjde o nebojové nasazení francouzské armády, 👉 je najednou zapomenuto. Macron totiž v rozhovoru posunul Overtonovo okno o jednu díru vpravo, od nebojových misí k bojovým. Ano, takhle se to dělá! Někdo by si mohl myslet, že jde pouze o nějaké Macronovo rétorické cvičení, ale Macron je kandidátem Domu Rothschild!

Macron pro Le Parisien doslova uvedl: „Možná, že v určitém okamžiku – já to nechci a nebudu přebírat iniciativu – budeme muset mít pozemní operace (na Ukrajině), ať už budou jakékoliv, abychom čelili ruským silám. Síla Francie spočívá v tom, že to dokážeme.“

👉 To není Fiala a ani žádný jiný nýmand typu Lipavského nebo Černochové. Je to kádr Rothschildů a prezident evropské jaderné velmoci, který má doma obrovské ekonomické problémy a protestní bouře v ulicích měst. 👉 Macron stejně jako Hitler v roce 1933 potřebuje Válku – živitelku pro záchranu ekonomiky země. Momentálně usiluje o obnovu koloniální moci Francie a bubnuje do války celé Evropy na Ukrajině. Je to proces Paříže na záchranu nejen francouzské, ale i německé ekonomiky, která je nezbytná pro naplněné plánu Aachenské smlouvy.

👉 Francie totiž nemá na obnovu své koloniální moci ekonomickou sílu, k tomu potřebuje Německo, a proto došlo teď na konci týdne ke schůzce v tzv. Výmarském formátu, kdy se sešel Macron s německým kancléřem Olafem Scholzem a s polským premiérem Donaldem Tuskem. Sešli se všichni tři v Berlíně a řešili pomoc Ukrajině, včetně otázky vyslání vojsk na Ukrajinu. Olaf Scholz to ostře odmítá, nechce změnit názor, protože jeho SPD je silně pacifistická. Ovšem krize německé ekonomiky bude brzy Schlolzovi diktovat takové podmínky, které prostě nedá. Je to prostě tady. Válka – živitelka se znovu hlásí o svoji moc nad Evropou.

-VK- Šéfredaktor AE News

https://volnyblog.news/nemecka-ministryne-skolstvi-vyzvala-aby-se-deti-ve-skolach-zacaly-ve-spolupraci-s-bundeswehrem-pripravovat-na-valku-2/

 

📌6.4.2024, Volná Blog, Multikultúrní obohacení: JAPONSKO SE ROZHODLO VYDAT NA CESTU MULTIKULTURALISMU.

Japonsko se rozhodlo vydat na cestu multikulturalismu.

Až budou svoji stávající politiku Japonci za několik let přehodnocovat, jistě si budou vyčítat, že raději nepodpořili vyšší porodnost, která by jim do budoucna zajistila i dostatek pracovní síly.

Nicméně Japonsko již dlouhé roky patří k zemím s velmi nízkou porodností, což se také projevuje na úbytku obyvatel. Pokud se nakonec rozhodnou přijímat jen pracovníky z nemuslimských a rozvinutějších zemí, nemuseli by mít až tak velký problém. Pokud však – po vzoru Evropy – začnou demografický pokles řešit migranty z mohamedánských zemí, kteří navíc často odmítají pracovat, může se jim to v důsledku vymstít. S čím však musí počítat zcela jistě, je zvýšená kriminalita. Japonsko by tak mohl stihnout osud Švédska, dříve jedné z nejbezpečnějších zemí, která se během pouhých 20 let stala v rámci Evropy zemí nejnebezpečnější…

Podle CIA World Factbook to bude obrovská změna pro zemi, která byla donedávna z 97,5 % tvořena etnickými Japonci.

Zpráva agentury Bloomberg podrobně popisuje, jak rychle klesající porodnost, stárnoucí společnost a chronický nedostatek pracovních sil podněcují dovoz milionů cizinců, kteří mění tvář Japonska.

👉 Počet zahraničních pracovníků v Japonsku nyní přesáhl 2 miliony, což je o 12,4 % více než v roce 2022. Východoasijská země potřebuje nejméně 647 000 imigrantů v produktivním věku ročně, aby do roku 2040 pokryla nedostatek 11 milionů pracovních sil.

„Japonsko vstupuje do éry masové zahraniční imigrace,“ řekl Džundži Ikeda, prezident agentury Saikaikjó se sídlem v Hirošimě, která vyhledává zahraniční pracovníky a dohlíží na ně.

👉 „Postupné úpravy nebudou stačit,“ dodal. Jen v rámci jednoho programu bude přijato 820 000 migrantů pro práci v dopravním a logistickém sektoru, což je zdvojnásobení dříve dohodnutého počtu, aby „vynaložili úsilí na realizaci inkluzivní společnosti,“ uvedl hlavní tajemník kabinetu Yoshimasa Hayashi. I když je tento proces prováděn v rámci „víz pro kvalifikované pracovníky,“ ve skutečnosti budou migranti zastávat práci taxikářů, řidičů autobusů a dělníků v továrnách. Sektor služeb bude také stále více zaplňován zahraničními migranty, kterým bude následně umožněno přivést své rodiny a zůstat v Japonsku na dobu neurčitou.

👉 Týdeník The Economist uvádí, že „pohled do budoucnosti Japonska“ vypadá jako obchody se smíšeným zbožím, v nichž pracují převážně migranti, což zdůrazňuje „důležitost imigrace.“

👉 Zpravodajský server cituje jeden takový obchod 7-Eleven v centru Tokia, kde „všichni zaměstnanci jsou Barmánci.“

Gearoid Reidy v článku pro Japan Times odhaduje, že počet zahraničních pracovníků se za posledních deset let více než zdvojnásobil, zatímco širší zahraniční komunita, která zahrnuje děti a studenty, vzrostla o 50 procent.           Na konci loňského roku vláda oznámila, že kriminalita poprvé za 20 let vzrostla, což je situace, se kterou se rodilí Japonci v příštích letech jistě velmi dobře seznámí.                                                                                                                          👉 Zpráva BBC News o předchozím japonském odmítnutí přijmout masovou migraci zdůraznila, že země uvízla v minulosti, přičemž tato minulost byla charakterizována jako „mírumilovná, prosperující země s nejdelší průměrnou délkou života na světě, nejnižší mírou vražd a malým politickým konfliktem.“            👉 „Dostupné ceny nemovitostí, odmítání imigrace a udržování patriarchátu a skutečnost, že Japonsko se stále cítí jako Japonsko, a ne jako reprodukce Ameriky, ukazuje, že Japonci jsou zjevně zaseknutí v minulosti,“ uvádí zpráva BBC.

👉 Zdá se však, že i když Japonsko dováží velké množství pracovníků, stále se snaží omezit cizince, kteří tvrdí, že jsou žadateli o azyl.

Nový systém, který začne platit v červnu, dá vládě pravomoc deportovat cizince, jejichž žádost o azyl byla několikrát zamítnuta.

https://volnyblog.news/japonsko-se-rozhodlo-vydat-na-cestu-multikulturalismu/

 

📌 6.4.2024, Volný Blog, Lenka Peterková: PROFESOR, KTERÝ SÁM PRACOVAL PRO WHO, VARUJE PŘED PANDEMICKOU SMLOUVOU.

 

👉 Pomalu, ale jistě, se blíží termín, kdy by měla být schválena nejen pandemická smlouva (resp. „dohoda“), ale také změny stávajících Mezinárodních zdravotních předpisů.

Před oběma návrhy diktátorských dokumentů již varoval bezpočet odborníků – zejména mezinárodních právníků – z různých zemí. Svět, který by mohl být na základě těchto dokumentů nastolen, je diktatura toho nejhoršího ražení.

👉 Nyní se objevilo varování od člověka, který sám ve strukturách WHO pracoval a pochopil, jak to v této čistě soukromé společnosti, de facto vlastněné největším sponzorem – Billem Gatesem (přes Nadaci Billa a Melindy Gatesových a vakcinační alianci GAVI), chodí.

WHO už není, co bývala, říká profesor Christian Perronne, který byl sám místopředsedou expertní skupiny WHO pro imunizaci pro evropský region. „Nyní je ovládána soukromými zájmy.“

„V květnu tohoto roku bude Světové zdravotnické shromáždění hlasovat o pandemické smlouvě. Pokud bude tato smlouva přijata, generální ředitel WHO bude mít přemrštěné pravomoci,“ varuje lékař!!!!!

👉 Podle Perronna musí každý občan, skupina nebo sdružení podniknout kroky proti této smlouvě WHO. Zajišťuje, aby se vlády musely vzdát své suverenity, a dává WHO závazné pravomoci.

👉 Perronne dále říká, že definice pandemie se změnila, a že pandemii lze vyhlásit, aniž by způsobila úmrtí.

👉 Smlouva zavazuje země k provádění všech rozhodnutí WHO a umožňuje generálnímu řediteli WHO vyhlásit pandemii ze dne na den.

👉 Země mohou být také nuceny zavést celou řadu opatření omezujících svobodu, aniž by se jim dokázaly bránit, jako je uzavření hranic, omezení volného pohybu osob a povinné podávání neověřených léků!!!, tvrdí lékař, který od začátku plandemie vystupuje proti opatřením a uspěchané očkovací kampani.

👉 „Nikdy předtím v historii nebyly naše základní svobody a suverenita pod takovým tlakem,“ zdůrazňuje Perronne.

„Musíme bojovat proti této technokratické tyranii, která demoralizovala naši mládež a nechala naše starší zemřít, a která ukazuje svou pravou tvář jako systém neschopný ochránit své občany. Čas se krátí, bitva pokračuje a pravda zvítězí.“

 

https://volnyblog.news/profesor-ktery-sam-pracoval-pro-who-varuje-pred-pandemickou-smlouvou/

 

📌 6.4.2024, Volný Blog, Lenka Peterková: „OSN SPOUŠTÍ VELKÝ CENZURNÍ KOMPLEX, KTERÝ JE ZAMĚŘENÝ NA KLIMATICKOU AGENDU.“

👉 Politika Green Dealu, kterou prosazuje EU, je zaměřena na zničení evropské prosperity, deindustrializaci, likvidaci evropského zemědělství a zchudnutí mas.                                                                                                                                 👉 Nejhorší pak je, že tato politika je založena na největší lži v dějinách lidstva, podle které je lidmi produkovaný CO2 důvodem údajného globálního oteplování. Ve jménu klimatického náboženství jsou alarmisté soudného dne schopni provádět i různé geoinženýrské zásahy. Ty pak mohou klima velmi zásadně ovlivnit. Trnem v patě jsou však všem hlasatelům soudného dne především ti, kdo upozorňují na jejich lži. To je velmi podobná reakce, jakou si pamatujeme z „doby covidové.“ I tehdy se záhy sáhlo po umlčení oponentů.

👉 OSN, WEF i EU se proto chtějí více soustředit na informace, které nezapadají do jimi ražené pohádky o konci světa, který přijde v případě, že neomezíme produkci CO2 na minimum (ideálně to znamená zemřít).

Také poslední sraz WEF byl veden v duchu „boje proti dezinformacím,“ přičemž jako nejnebezpečnější byly prezentovány právě ty informace, které popírají aktuální klimatické náboženství.

👉 OSN proto zavádí celý cenzurní komplex, který je zaměřený právě na toto téma. Globalisté jsou totiž očividně zděšeni tím, že jejich pohádce věří stále méně lidí.

👉 Nyní je tak třeba vštípit společnosti jeden jediný přijatelný názor.

Organizace spojených národů (OSN), strategický partner WEF při prosazování Agendy 2030 pro udržitelný rozvoj související s klimatem, již učinila různá prohlášení na toto téma.

Informační integritě na digitálních platformách, pozičním dokumentu OSN z června 2023, doporučujícím kodex chování pro digitální platformy, generální tajemník António Guterres uvedl:

„Schopnost šířit dezinformace ve velkém měřítku s cílem podkopat vědecky prokázaná fakta představuje existenční riziko pro lidstvo (A/75/982, odst. 26) a ohrožuje demokratické instituce a základní lidská práva. 🙈

Tato rizika se zvýšila kvůli rychlému pokroku v technologii, jako je generativní umělá inteligence. 🙈

Organizace spojených národů po celém světě sleduje, jak dezinformace a nenávistné projevy mohou ohrozit pokrok směrem k cílům udržitelného rozvoje Agendy 2030…“. 🙈

 

Všechny plány, aktivity a výdaje Agendy OSN 2030 jsou založeny na přesvědčení, že 🙈 čelíme existenční klimatické krizi způsobené lidskou činností a nebezpečnými emisemi skleníkových plynů, zejména oxidu uhličitého (CO 2). 🙈

Toto přesvědčení je vyjádřeno v přehledu údajů od Verified, společné iniciativy Organizace spojených národů  zahájené v roce 2020 s cílem reagovat na dezinformace o překrývajících se krizích, jako je COVID-19 a změna klimatu.

V dokumentu se jednoznačně uvádí, že: 🙈

  • Probíhá změna klimatu. 🙈
  • Změna klimatu je způsobena lidskou činností. 🙈
  • Vědci se shodují, že za změnu klimatu mohou lidé. 🙈
  • Záleží na každém zlomku stupně oteplení. 🙈
  • Klima se mění rychleji než se lidé, rostliny a zvířata mohou přizpůsobit. 🙈
  • Změna klimatu je velkou hrozbou pro lidské zdraví. 🙈
  • Zemní plyn je fosilní palivo, a ne čistý zdroj energie. 🙈
  • Technologie čisté energie produkují mnohem méně uhlíkového znečištění než fosilní paliva. 🙈
  • Celé země se musí na 100 procent spoléhat na elektřinu z obnovitelných zdrojů energie. 🙈
  • Obnovitelná energie se brzy stane nejdůležitějším světovým zdrojem elektřiny. 🙈
  • Obnovitelná energie je levnější než fosilní paliva. 🙈
  • Solární panely a větrné turbíny jsou dobrým využitím půdy. 🙈
  • Přechod na čistou energii vytvoří miliony pracovních míst. 🙈

☝️Vše výše uvedené jsou samozřejmě nehorázné lži, z nichž vyvrácení každé z nich by vydalo na celý dlouhý článek (k většině bodů zde již články najdete).

celý článek si můžete přečíst ZDE

 

https://volnyblog.news/osn-spousti-velky-cenzurni-komplex-ktery-je-zamereny-na-klimatickou-agendu/

 

📌Pro zajímavost – zatmění Slunce 8/4/2024. Jak říkáme s mým kamarádem na konci všech debat: Tak uvidíme  Protože americké vláda se na to připravuje už 2 roky. Chystá se biologický útok na shromážděné lidi, které se chystají pozorovat zatmění slunce???

https://www.facebook.com/share/v/aS95Ag7CT13zXiPi/

 

📌 DE/ Kriminalita v policejní oblasti v Essenu stále roste. Podle posledních policejních statistik bylo v roce 2023 evidováno 69 049 trestných činů, což odpovídá v roce 2022 nárůstu o 15 procent oproti předchozímu roku. Celkem bylo identifikováno 25 164 podezřelých. Z toho 10 294 lidí nemělo německý pas – což znamená, že počet cizích podezřelých vzrostl během jednoho roku o 19 procent.

 

https://www.nius.de/news/polizei-essen-meldet-alarmierende-zahlen-bei-gewaltkriminalitaet-bilden-auslaender-groessten-anteil/5de8afc8-9672-48e5-928f-196a82a15fae

 

📌 Školy v New Yorku učí 4leté děti, že „někteří chlapci NEMAJÍ penis“  https://telegra.ph/New-Yorker-Schulen-dabei-erwischt-wie-sie-4-J%C3%A4hrigen-beibringen-dass-einige-Jungen-KEINEN-Penis-haben-04-02

 

📌 Od schválení očkování proti Covidu USA zaznamenaly více než 1 milion dalších úmrtí mezi lidmi staršími 65 let

https://telegra.ph/USA-verzeichnen-%C3%BCber-1-Million-zus%C3%A4tzliche-Todesf%C3%A4lle-bei-den-%C3%BCber-65-J%C3%A4hrigen-seit-der-Zulassung-von-Covid-Impfungen-04-02

 

📌 Lékaři upozornili na záhadnou epidemii rakoviny: „Děje se něco ďábelského„❗️❗️

 

https://telegra.ph/%C3%84rzte-alarmiert-%C3%BCber-mysteri%C3%B6se-Krebsepidemie-Etwas-Teuflisches-passiert-04-02

 

📌 ZÁZNAM TRESTŮ společnosti Pfizer odhaluje farmaceutického giganta jako podvodnou společnost, která prodává smrtící hadí olej

 

https://telegra.ph/Pfizers-VORSTRAFENREGISTER-entkr%C3%A4ftet-Pharmariesen-als-BETR%C3%9CGERISCHES-Unternehmen-das-mit-t%C3%B6dlichem-Schlangen%C3%B6l-hausieren-geht-04-02

 

📌 Studie ukazuje, že muži očkovaní injekcí mRNA COVID od Moderny jsou vystaveni zvýšenému riziku rozvoje chronické kopřivky

 

https://telegra.ph/M%C3%A4nner-die-mit-der-mRNA-COVID-Injektion-von-Moderna-geimpft-wurden-haben-laut-Studie-ein-erh%C3%B6htes-Risiko-chronische-Nesselsucht–04-02

 

📌 Tajné dokumenty odhalují, že německé ministerstvo zdravotnictví vědělo, že uzamčení způsobuje více škody než užitku

 

https://telegra.ph/Geheime-Dokumente-enth%C3%BCllen-dass-das-deutsche-Gesundheitsamt-wusste-dass-Lockdowns-mehr-Schaden-als-Nutzen-anrichteten-04-02

 

📌 Britský farmaceutický hlídací pes říká, že vedoucí pracovníci zneužíli sociální média „ke klamání a nezákonné propagaci své vakcíny proti Covid“

 

https://t.me/absurdnisvet/71401

 

📌 Televizní stanice spouští osvětovou kampaň: Pokud jde o vedlejší účinky očkování, zdá se, že ve Švédsku se věci příliš neliší než v Německu. „Soukromí lékaři, s nimiž byla Lulu v kontaktu ohledně jejích příznaků, připouštějí, že jde s největší pravděpodobností o poškození způsobené vedlejšími účinky vakcíny. To si ale lékaři netroufají veřejně přiznat, například prostřednictvím poznámek v kartotéce pacientů.“

 

Nyní má Lulu dost toho, co nazývá „zeď popření kolem poškození vakcínou“. V nedávné epizodě Folket Radio, kterou moderoval bývalý SR novinář Per Shapiro, mluví o své situaci (a situaci mnoha dalších) a oznamuje, že chce zahájit kampaň, aby „prolomila“ tuto zeď.

https://t.me/absurdnisvet/71402

 

📌 Cílem je jedna z nejdelších podzemních maglev linek z centra CIA až po 5 Dumbs v mořském podzemí! Několik událostí, které se brzy odehrají a které spustí vojenskou intervenci. Přečtěte si zákony války a vojenské okupace. Blíží se veřejné zatýkání. Buďte v bezpečí. Buďte připraveni

https://twitter.com/GangstaTrump17

 

📌 Schumannova frekvence je frekvence, na které vibruje naše země, nazývá se také srdeční tep Země. Tyto vibrace/energie mají určité účinky na naše tělo a mysl. Na obrázku vidíme Schumannovu frekvenci ze včerejška. – Srovnatelné s elektrickými šoky, které dává lékař svému pacientovi, aby ho oživil. Doufejme v úspěšnou léčbu.

 

https://t.me/absurdnisvet/71405

 

📌Šokující rozbor tzv. saharského písku ukazuje, že někdo vědomě zabíjí lidi!!!

Těžké kovy a jedy jako je Arsen nalezeny v obrovských koncentracích v prachu z auta!

 

https://drive.google.com/file/d/1l0FTSSzLTEnaKz6i0sU_LsJcX3ZK9XZd/view?pli=1

 

📌AE NEWS: Žádný saharský písek! Šokující chemický rozbor prachu setřeného z automobilu odhaluje, že z nebe padají těžké kovy a prvky používané pro modifikaci počasí! Bosenská laboratoř zjistila ve vzorku nikl, barium a hliník překračující známý limit více než 700x spolu s dalšími těžkými kovy! Letadla pokrývají oblohu modifikátory počasí pro kontrolu slunečního svitu a na blokaci UV záření dopadajícího na planetu. Léto potřebuje UV paprsky na likvidaci virů, ale co se stane, když se UV záření zablokuje práškováním?

Žádný saharský písek! Šokující chemický rozbor prachu setřeného z automobilu odhaluje, že z nebe padají těžké kovy a prvky používané pro modifikaci počasí! Bosenská laboratoř zjistila ve vzorku nikl, barium a hliník překračující známý limit více než 700x spolu s dalšími těžkými kovy! Letadla pokrývají oblohu modifikátory počasí pro kontrolu slunečního svitu a na blokaci UV záření dopadajícího na planetu. Léto potřebuje UV paprsky na likvidaci virů, ale co se stane, když se UV záření zablokuje práškováním?

Naše redakce byla v pondělí upozorněna na zajímavý materiál bosenského právníka a aktivisty Mirnese Ajanoviče, který si nechal v bosenské Tuzle v certifikované laboratoři vypracovat analýzu onoho hnědého pískovitého prášku, který motoristé nacházejí na svých autech. Informaci přinesl před několika dny jeden slovenský youtuber, více v jeho videu zdeTyto povlaky podle médií prý způsobuje saharský jemný písek, který nesou větry do Evropy a tento písek potom padá na krajinu v Evropě. Mnoho lidí si dodnes myslí, že jde o pyl z řepky, ale pozor, ten vypadá jinak, má jasně a zářivě žlutou barvu, kterou si s ničím nespletete, přičemž vrstva tohoto pylu je opravdu taková, že přes přední sklo auta není skoro ani vidět.

Povlaky na autech se však objevují před začátky pylových sezón a i dlouho po nich. Odkud se to tedy bere? Jednou z příčin je právě tento saharský písek, který nesou pasátové větry přes Středozemní moře a Alpy až do Evropy. Objem písku může být opravdu značný, ovšem mnoho lidí si všimlo, že toto je nový fenomén, který se před 20 nebo 30 lety prakticky neobjevoval. Je to úplně nová věc. Tento písek ale je čímsi zvláštní. Je totiž dle informací obohacen o takové těžké kovy a látky, které rozhodně z písku Sahary pocházet nemohou.

Tabulka jako z hororu: Srbský aktivista a právník z Bosny vyrazil do boje proti chemtrails a covidu

Že by se najednou změnilo vzdušné proudění nad Středozemním mořem a začalo přinášet do Evropy písek ze Sahary, a to tak pravidelně? Někteří lidé tomu chtějí přijít na kloub a tak prostě setřou z auta vzorek a pošlou na rozbor do laboratoře. Přesně toto provedl Mirnes Ajanovič a nestačil se divit, co mu přišlo za výsledky.

Údajný písek ze Sahary je tomuto písku na hony vzdálený, protože známý saharský písek, tedy ten pravý a skutečný, má přesně známé parametry a složení, které laboratoř do testu uvedla a porovnala referenční hodnoty saharského písku s těmi hodnotami získanými z odebraného vzorku z povrchu automobilu. Laboratorní zpráva je psána v alfabetické srbštině. První sloupec hodnot označuje referenční hodnoty, jaké by měl pravý saharský písek mít, druhý sloupec uvádí skutečné naměřené hodnoty ze vzorku stěru z auta. Dokument z laboratoře máte níže.


Naměřené hodnoty jsou doslova jako z hororu a nikoliv ze Sahary. Hliník překračuje referenční objem v písku z pouště 728-krát v tabulce, arzen překračuje limit 44-krát a barium překročilo limit 660-krát. Železo překročilo limit 23-krát, olovo o 8-krát, zinek o 64-krát. Největším šokem a peckou je ale naměřená hodnota niklu.

Objem niklu ve vzorku setřeném z auta překročilo referenční objem niklu v pouštním písku o neuvěřitelný 2500-násobek běžného limitu niklu v pouštním písku. Pokud bychom to vyjádřili v procentech, potom se jedná o překročení limitu o 250 000% v celkovém úhrnu. Ano, je vymalováno a je naprosto jasno! Nikl a oxidy hliníku jsou hlavními složkami chemtrails, jsou to hlavní modifikátory počasí a právě nikl a hliník jsou nejvíce zastoupeny ve všech stěrech provedených v místech, kde lidé nejvíce pozorují chemtrails.

Bez potřebného UV záření lidská populace nepřežije, jediná účinná a plošná dezinfekce na viry

Tyto chemické látky rozprašované z letadel do atmosféry mají hned několik úkolů. Prvním úkolem je omezování dopadu tvrdého UV záření na povrch planety. UV záření způsobuje rakoviny kůže, především kožní sarkom. A protože naše Slunce se blíží k vysoké fázi svého cyklu a začne generovat v příštích desítkách let mohutné dávky tvrdého záření (proto globalisté staví bunkry po celé planetě, nebo s nimi obchodují, nejen kvůli válce na Ukrajině), tak by se mohlo zdát, že jde o činnost na ochranu populace. Ale pozor, než začnete globalisty podezřívat ze šlechetných úmyslů k lidstvu.


Věděli jste, že UV záření je nezbytné k našemu přežití jako lidské rasy? Ano, je to překvapení nejen pro laiky, ale i pro některé odborníky. UV záření totiž slouží jako jediná a doopravdy účinní dezinfekce a zbraň proti virům. Tvrdé UV záření, v rozumné míře a pro člověka relativně neškodné po kratší dobu, zabíjí i ty nejodolnější viry, na které jinak chemické dezinfekce vůbec neúčinkují. A proč přes léto a letní měsíce v minulosti obvykle nebývaly pandemie chřipek a respiračních chorob? Ne, nemá to nic společného s teplým počasím, jak se většina laické veřejnosti domnívá.

Chemtrails odráží UV záření zpátky do vesmíru a viry se tak mohou mezi lidmi spokojeně šířit i v letních měsících

Naopak, virům teplé počasí náramně svědčí, snadněji se totiž množí v buňkách. Ale proč tedy v letních měsících prakticky, až donedávna, nehrozila chřipka nebo podobná respirační nemoc? Odpověď je překvapivá a současně šokující: Je to kvůli tomu, že v létě má Slunce tak silný výkon, že objem dopadajícího UV záření na povrch planety je tak obrovský, že viry jsou zabíjeny takovou rychlostí, že se nejen nemohou šířit, ale ani potenciální vironosiči je nemohou předávat dál. Pokud vironosič zakašle a vyprskne kapénky s virem, mohutné letní UV záření ve zlomku vteřiny viry zabije. To je přesně ten důvod, proč v létě nebývají velké epidemie chřipek a podobných respiračních nemocí. Tedy až donedávna.


V posledních letech se děje něco děsivého. Uprostřed června a přes léto se objevují případy respiračních chorob, obligátně Covid-19 a lidé se diví, jak je to možné, vždyť je teplo. Ano, je sice teplo, ale objem dopadajícího UV záření je uměle snižován pomocí rozprašování chemtrails. Modifikátory oblohy proti průniku UV záření k povrchu planety se skládají primárně ze 3 prvků, z baria, niklu a hliníku. To je potřeba vědět.

Chemtrailová směs z těchto prvků má za úkol odrážet zpátky do vesmíru určité vlnové délky slunečního záření, a to zejména ultrafialové spektrum, což je hlavní důvod přítomnosti baria, které na sebe váže tuto vlnovou délku. Nikl slouží jako odrazový reflektor, který odráží tuto vlnovou délku záření zpátky do vesmíru. A k čemu je ten hliník? To je nosič, de facto podložka pro barium-niklovou strukturu. Hlavním úkolem podložky je spojení baria a niklu do podoby odrazového reflektoru.

Všechno to práškování nakonec končí ve vodě, v půdě, v rostlinách a potravinách

Arzen naproti tomu slouží jako lepidlo, které drží tyto části pohromadě na úrovni nanočástic. Existují různé konfigurace modifikátorů počasí, např. Čína využívá barium a tantal pro rozhánění oblačnosti nad městy. Technologie funguje na opačném principu, cílem je zadržování IR záření a odpařování molekul vody, přičemž tantal zabraňuje v atmosféře sekundární kondenzaci. Největším zlem je, že všechno, co se na obloze z letadel rozpráší, musí dříve či později spadnout dolů.

Lidé to potom dýchají, narůstají armády astmatiků, obrovské armády dětí s alergiemi, látky se dostávají do rostlin, do zemědělské půdy, skrze ní do brambor, do obilí, do potravin. Obrovský pozor si dnes dejte na označení BIO u potravin. Zajímejte se o to, jestli jde o hydroponické pěstování ve skleníku, anebo o pěstování na otevřeném poli. Pokud je produkce pěstována venku na poli pod širou oblohou, tak si domyslete, jaký vliv asi tak ty chemtrails budou mít na to pole s plodinou označenou BIO.

Tady vůbec teď nejde o automobily pokryté tímto svinstvem. Mluvíme zde o polích, o zemědělské půdě, na kterou tato svinstva padají. Všichni mlčí a tváří se, že je to normální. Co je normální? No, přece práškování oblohy. Ráno vstanete a vidíte krásné modré nebe, nikde ani mráček. Najednou začnou létat letadla a zanechávají za sebou chemtrails, které se ale nerozplývají do dvou nebo tří minut jako v minulosti za našich mladých let.

Ne, ne. Dnes vám stopa po letadla na obloze vydrží i 24 hodin, nezmizí, pouze se rozteče a rozmaže a rozšmatlá po obloze jako mléko. A zůstane to tam. A jak dlouho. Někdy i celé 3 dny. Tyhle sračky tam sypou, aby na povrch planety nedopadalo UV záření, aby nezabíjelo viry, které někdo nutně potřebuje pravidelně distribuovat po planetě, aby mohl násilně očkovat celou populaci. To je celé! A Sluníčko s tvrdým výkonem a tvrdým UV zářením by globalistům kazilo jejich práci s nasunováním Total Control.

Modré nebe na Ukrajině díky válce vs. plán na Total Control skrze permanentní vakcinační diktaturu

Víte, kde se dnes nepráškuje v Evropě? Na Ukrajině! Samotní Ukrajinci na sociálních sítích hlásí, že díky válce mají znovu čirou a krásně modrou oblohu, že to nepamatují. Chápete? Globalčiky létali dopravními letadly celé poslední dva roky virové pandemie naprázdno, bez cestujících. Dokonce i Greta Thunberg se rozčilovala, proč to dělají. No jo, když oni museli zatemňovat oblohu.

Pamatujete na rok 2020 na jaro? Tehdy v důsledku zavření cestovního ruchu asi 4 měsíce nic nelétalo a vyjasnila se obloha nad celou Evropu. Potom schválila EU tzv. kompenzační balíček pro aerolinky, aby nekrachly, ale podmínkou čerpání balíčku bylo, že aerolinky musí s letadly dál létat, i když jsou prázdná. A najednou obloha byla v Evropě znovu zapráškovaná. Poslechněte si bývalého šéfa CIA Johna Brennana v projevu na konferenci CFR v roce 2016, kde hovořil o modifikaci počasí na celé planetě.

Létání s prázdnými letadly bez cestujících během pandemie prostě odhalilo a dokázalo, že to zatemňování oblohy je tak pro globalisty klíčové, že museli vymyslet program na létání prázdnými letadly nad Evropou během pandemie. Vůbec nešlo o pomoc aerolinkám, klidně by je nechali zkrachovat. Jenže globalčiky potřebovali, aby ta letadla dál práškovala. Bez chemtrails by aerolinky ty dva roky nedaly. Takže dnes, když chcete žít zdravě, tak abyste si koupili bunkr a pěstovali si jídlo v podzemí a rovnou tam i žili. To není vtip, ono to najednou začíná do sebe všechno zapadat, i s generálem Andorem Šándorem, dokonale a postupně jako konceptuální skládačka. Nechte si udělat rozbory a uvidíte, že ten šílený rozbor z Bosny se prakticky v ničem nebude lišit od toho, co naměří ze vzorků laboratoře v ČR nebo na Slovensku.

-VK- Šéfredaktor AE News

 

https://aeronet.news/zadny-saharsky-pisek-sokujici-chemicky-rozbor-prachu-setreneho-z-automobilu-odhaluje-ze-z-nebe-padaji-tezke-kovy-a-prvky-pouzivane-pro-modifikaci-pocasi-bosenska-laborator-zjistila-ve-vzorku/?fbclid=IwAR0i7PnibbuPOEkuNk3UG2Zf5dcafWwSAjT_IrIiezSHoxNB3HDpWY7h02Q

 

 

📌 Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte. Šíleně mně blokují. Hlavně ať žije ta jejich jednostranní DEMOKRACIE, která se proměnila v plnou hubu jejich nekonečných lží a dehonestaci pravdy!

Dnes, 6.4.2024 v 18:00, kdy jsem posílal večerní zprávy, opět po 2 dnech blokace, ihned nová blokace na 3 dny proti jejím zásadám za článek dnešní článek: 26 patentů na manipulaci s klimatem, naséváním mraků nebo jejich rozpouštěním….. Prosím přeposílejte dál. Děkuji. Ľubomíra

 

📌 Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naši nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *