, ,

06.05.2024, rozklikni si🔝🔝🔝denně: Témata různorodá a velice zajímavá…

06.05.2024: Ranní zprávy, Témata: různorodá a velice zajímavá…

 

❤️ „Systém demokracie selže ve snaze vyhovět všem.                                                    Chudí budou chtít část bohatství bohatých a demokracie jim to poskytne.

Mladí budou požadovat práva starých, ženy práva mužů a cizinci práva původních obyvatel a demokracie jim je zajistí.

Když zločinci, přirozeně přitahovaní mocenskými pozicemi, ovládnou demokracii, vznikne tyranie horší než jakákoli monarchie nebo oligarchie“.

Sokrates.

 

 

📌💥💥💥05.05.2024, CRUX, Roman Kirsch: RUSKO SMETLO Z BOJIŠTĚ NA UKRAJINĚ JIŽ SEDMÝ TANK ABRAMS; KYJEV OHLÁSIL STAŽENÍ AMERICKÝCH TANKŮ

 

https://youtu.be/aw8WjIZO0Dk?si=vPsIt9hWWnWlnez7

 

 

📌 5.5.2024, Matěj Gregor ŽIVĚ #68: SMRT TOP09! TRAPNÉ SPOLU A TLAČENKA EURA.

 

https://www.youtube.com/live/bLJLrOtb7SI?si=TfXeBuzUhgih4Uie

 

 

📌5.5.2024, ve 4: 57, Reuters, Michel Rose a Noemie Olive: ČÍNSKÝ SI CHVÁLÍ FRANCOUZSKÉ VAZBY, ZATÍMCO SE MACRON PŘIPRAVUJE NA JEDNÁNÍ O OBCHODU.

 

Prezident Si Ťin-pching si v neděli pochvaloval vazby Číny s Francií jako mezinárodní model, když přijel do Paříže na vzácnou návštěvu na pozadí narůstajících obchodních sporů s EU.

Francouzský prezident Emmanuel Macron se chystá naléhat na Si, aby snížil obchodní nerovnováhu a využil svého vlivu na Rusko kvůli válce na Ukrajině . Čínský prezident se má v pondělí setkat s Macronem a šéfkou Evropské komise Ursulou von der Leyenovou.

Si, kterého v Paříži přivítal premiér Gabriel Attal, v prohlášení zveřejněném při jeho příjezdu uvedl, že vazby mezi Čínou a Francií jsou „vzorem pro mezinárodní společenství mírového soužití a oboustranně výhodné spolupráce mezi zeměmi s různými sociálními systémy“.

Francie podporuje sondu Evropské unie na vývoz čínských elektromobilů a v lednu Peking zahájil vyšetřování převážně francouzského dovozu brandy , což je krok všeobecně považovaný za odvetu za sondy EU .

Si, kterého v Paříži přivítal premiér Gabriel Attal, v prohlášení zveřejněném při jeho příjezdu uvedl, že vazby mezi Čínou a Francií jsou „vzorem pro mezinárodní společenství mírového soužití a oboustranně výhodné spolupráce mezi zeměmi s různými sociálními systémy“.

Francie podporuje sondu Evropské unie na vývoz čínských elektromobilů a v lednu Peking zahájil vyšetřování převážně francouzského dovozu brandy , což je krok všeobecně považovaný za odvetu za sondy EU .

„Chceme získat vzájemnost výměn a vzít v úvahu prvky naší ekonomické bezpečnosti,“ řekl Macron v rozhovoru pro francouzský deník La Tribune před Siovou dvoudenní návštěvou, svou první cestou do regionu po pěti letech.

27 členských zemí EU, zejména Francie a Německo – je v otázce svého postoje k Číně rozděleno.

Německý kancléř Olaf Scholz se k Macronovi a Siovi v Paříži nepřipojí kvůli předchozím závazkům, uvedly zdroje.

„V Evropě nejsme v této věci jednomyslní, protože někteří hráči stále považují Čínu v podstatě za trh příležitostí,“ řekl Macron, aniž by jmenoval jakékoli země.

Tyto rozpory by mohly podkopat schopnost EU asijského giganta ovlivňovat.

Francie bude také usilovat o pokrok při otevírání čínského trhu svému zemědělskému vývozu a řešení problémů kolem obav francouzského kosmetického průmyslu z práv duševního vlastnictví, uvedli činitelé.

Čína může během Siovy návštěvy oznámit objednávku na zhruba 50 letadel Airbus, ale zůstává nejisté, zda půjde o novou dohodu, uvedli lidé obeznámení s jednáním.

Francie má zájem postrčit Čínu k nátlaku na Moskvu, aby zastavila operace na Ukrajině, s malým pokrokem kromě Siova rozhodnutí poprvé zavolat prezidentu Volodymyru Zelenskému krátce poté, co Macron loni navštívil Peking

„Pokud se Číňané snaží prohloubit vztahy s evropskými partnery, je opravdu důležité, aby vyslechli náš názor a začali ho brát vážně,“ řekl francouzský diplomatický zdroj.

Macron vezme Si do Pyrenejí, hornaté oblasti drahé francouzskému prezidentovi jako rodiště jeho babičky z matčiny strany, v úterý, než Si zamíří do Ruska přátelského Srbska a Maďarska.

 

https://www.reuters.com/world/frances-macron-set-press-visiting-xi-trade-ukraine-2024-05-05/

 

 

📌🔝🔝🔝♨️♨️♨️5.5.2024, Volný BloG, Lenka Peterková: UKRAJINSKÝ POSLANEC NA FRANCOUZSKÉ TELEVIZI PODPOŘIL VYSLÁNÍ VOJSK EU A NATO NA UKRAJINU, POKUD SE UKRAJINCŮM NEPODAŘÍ ZASTAVIT RUSKOU OFENZÍVU!

ČESKO SE CHYSTÁ NA NOVOU VLNU UKRAJINSKÝCH UPRCHLÍKŮ, KTEŘÍ BUDOU UTÍKAT NEJEN Z UKRAJINY, ALE I Z POLSKA A Z POBALTÍ, KDE VLÁDY CHTĚJÍ UKRAJINSKÉ UPRCHLÍKY VRÁTIT NA UKRAJINU PRO ZAPOJENÍ DO BOJŮ NA FRONTĚ!

 

👉Celou Evropu nyní čekají dvě zásadní a přelomové události. Tou první jsou Evropské volby, které mohou zcela přeformátovat politiku EU a vést buď k ukončení války na Ukrajině, anebo naopak k vyslání vojsk EU na Ukrajinu. Druhou událostí, a podle mého názoru daleko důležitější, budou Olympijské hry v Paříži. Tento okultní svatostánek globalistů totiž naznačí, jakým směrem se bude ubírat vývoj světa. Není ani vyloučeno, že budeme svědky teroristického útoku na Olympiádě, ze kterého budou obviněni buď Rusové, anebo Palestinci.

 

👉V procesech řízení by to nebylo nijak překvapivé, že v okamžiku, kdy kolektivní Západ je ohrožen, tak dochází k teroristickému útoku, který má odvést pozornost od jiných problémů.

Znepokojení vyvolává i podivná oficiální propagační grafika olympiády od agentury Above & Beyond Group, která evokuje explozi bomby pod Eiffelovou věží a sportovce vyhozené do povětří. Posuďte sami obrázek níže. Agentura se specializuje na boháče a prodej exkluzivních lístků VIP na různé zážitkové akce po celém světě.

👉A zneužít Olympiádu k odvedení pozornosti od Evropských voleb a jejich výsledků bude pro západní elity velice lákavé. A taková událost by samozřejmě vedla ke zvýšení veřejné podpory v EU k vyslání vojsk na Ukrajinu. V podstatě by šlo o evropské 11. září a veřejnost by začala řvát a tlačit své vlády a politiky do války proti Rusku. Kolektivní Západ už ví, že Ukrajina válku proti Rusku nezvládla, a pokud Západ nechce čelit masivní mocenské porážce ve válce globálních konceptů Západ vs. Východ, tak bude muset Ukrajině pomoci i tím, čím pomoci nikdy nechtěl, tedy vysláním vlastních vojáků.

VIDEO: UKRAJINSKÝ POSLANEC PODPOŘIL VYSLÁNÍ EVROPSKÝCH VOJSK NA UKRAJINU

 

A protože koncepty řízení se nikdy nepředkládají na poslední chvíli, ale jsou konceptualizovány, tedy pečlivě plánovány a připravovány, tak proto i teď jsme svědky příprav.

Konkrétně dochází k přípravě informačního pole. S touto přípravou začal před pár měsíci Emmanuel Macron a nyní jsme svědky prohlubování příprav ze strany politiků v Evropě. Posledním příspěvkem konceptualizace příprav na vyslání vojsk evropských zemí na Ukrajinu je vystoupení ukrajinského poslance Oleksije Gončarenka na francouzském kanálu LCI, který spadá pod největší francouzskou televizní stanici TF1.

👉Ten se přímo a otevřeně vyjádřil pro vyslání evropských vojsk na Ukrajinu se slovy, že Evropa by to měla udělat, protože je lepší bojovat s Putinem na Ukrajině než v Polsku, v Pobaltí nebo v Moldavsku. Pokud se prý ukáže, že ukrajinská armáda nedokáže Rusy zastavit, 👉potom by prý měla evropská vojska přijít na Ukrajinu🙈. Vyjádřil sice naději, že to snad nebude potřeba, že to AFU zvládne sama, ale všechny možnosti jsou prý možné, čímž zopakoval výrok Emmanuela Macrona.

👉V první řadě si musíme uvědomit, že tyto televizní reportáže mají za úkol nikoliv diskutovat o tom, jestli se má Ukrajině pomoci vysláním vojáků z EU nebo ne, ale jedná se o konceptualizaci informačního pole.

👉Jde tedy o to, aby se o vyslání vojáků mluvilo, pořád dokola, z mnoha směrů, až to prostě veřejnost přestane bavit a ve chvíli, kdy k vyslání vojáků skutečně dojde, už bude veřejnost v podstatě smířená s tím, jaká je realita.

 

UKRAJINCŮM V POLSKU A V POBALTÍ HROZÍ MÍSTNÍ VLÁDY NOVÝMI NORIMBERSKÝMI ZÁKONY

 

👉Ukrajina má totiž obrovský problém, který před 2 lety neměla a nemyslela si, že jej bude mít. Ukrajina totiž nemá vojáky, kteří by mohli s těmi dodanými západními zbraněmi bojovat.

👉Na Ukrajině došlo k tzv. válečné trojkombinaci, tedy ke shodě tří událostí v důsledku války. Všichni ukrajinští vojáci, kteří zůstali k dispozici, se dají rozdělit už výhradně jen do tří skupin:

👉První skupinou jsou vojáci, kteří na frontě již jsou a zůstali naživu.

👉Druhou skupinou jsou vojáci, kteří již padli a byli tzv. mogilizováni.

👉A třetí skupinou jsou váleční invalidé, kteří byli zmrzačeni a na frontu se již nikdy nevrátí. A nikoho dalšího už Ukrajina nemá.

👉Tato trojkombinace tak vede k tomu, že kyjevský režim se snaží navrátit z Evropské unie na skoro 850 000 mužů ve věku 18 až 60 let, aby je bylo možné odvést na frontu.

👉Jelikož však tito Ukrajinci mají status válečných uprchlíků, nelze je z EU deportovat násilně proti jejich vůli.

👉Neumožňují to mezinárodní pakty o ochraně uprchlíků. Lze toho ale dosáhnout pomocí diskriminace a vyčlenění ze společnosti podle vzoru nacistických Norimberských zákonů z roku 1935.

👉Polsko a Pobaltské státy plánují, že odeberou ukrajinským uprchlíkům sociální dávky, uvažuje se dokonce o zákazu práce pro Ukrajince bez platného ukrajinského pasu, který už žádný Ukrajinec ve věku 18 až 60 let na žádné ukrajinské ambasádě ve světe nedostane.

👉Přesně toto zavedli nacisté v roce 1935 v Německu na základě Norimberských rasových zákonů. Židé byli vyloučeni z německé společnosti, nesměli navštěvovat německé obchody, divadla, kina, knihovny ani školy. Nesměli jezdit veřejnou dopravou. V březnu 1937 došlo k rozšíření zákazu a Židé už nesměli ani podnikat a ani vlastnit nemovitosti určené k podnikání či zemědělské nebo lesní činnosti.

HORŠÍ NEŽ HAAVARA! NACISTÉ CHTĚLI VE 30. LETECH ŽIDY „JENOM” VYSTĚHOVAT DO PALESTINY, ALE POLÁCI CHTĚJÍ UKRAJINSKÉ UPRCHLÍKY VYHNAT NA FRONTU NA UKRAJINĚ

 

👉Podle Norimberských zákonů žádný Němec nesměl zaměstnat Žida, protože zákon to označoval za útisk německého dělníka, kterému Žid obsadil místo. Jinými slovy, Poláci a náckové v těch třech státech v Pobaltí se rozhodli oprášit Norimberské zákonychtějí vytlačit ze svých zemí Ukrajince zpátky domů na Ukrajinu stejně, jako nacisté chtěli Norimberskými zákony vytlačit Židy k odchodu z Německa do Palestiny v rámci tzv. programu Haavara!!!

 

👉Ten však paradoxně byl motivován „jenom” vystěhováním Židů z Německa. Naproti tomu plán Polska a Pobaltí na vytlačení Ukrajinců je motivován tím, že budou na Ukrajině okamžitě předáni odvodovým úřadům a posláni na frontu, aby tam bojovali za „evropskou bezpečnost” před Ruskem.

👉Jinými slovy, ten plán spočívá ve vytlačení ukrajinských uprchlíků s cílem, aby se z nich na Ukrajině stalo maso na frontě. 👉To je horší plán, než měli nacisté s Židy ve 30. letech minulého století. 👉Není proto divu, že české úřady se připravují na další migrační vlnu Ukrajinců, jak uvedla reportáž televize CNN Prima News.

 

👉Podle policejního prezídia se očekává další příval Ukrajinců, a to jak v případě dalšího postupu ruských vojsk na Ukrajině a kvůli útěkům mužů před mobilizací, tak i v případě přijetí proti-ukrajinských opatření v Polsku a v Pobaltí. 👉Stovky tisíc Ukrajinců se totiž v případě diskriminace a ústrků ze strany polských, lotyšských, litevských a estonských úřadů vydají do těch zemí EU, které ukrajinské uprchlíky do návratu na Ukrajinu tlačit nebudou a nebudou je utiskovat s cílem vytlačení zpátky na Ukrajinu.

VIDEO: ČESKÉ ORGÁNY SE ZAČALY CHYSTAT NA NOVOU UKRAJINSKOU MIGRAČNÍ VLNU, A TO HLAVNĚ Z POLSKA!!!!!

👉A logicky tak pro uprchlíky prchající paradoxně z Polska a z Pobaltí bude právě Česko první volbou🙈.

Ministr vnitra Vít Rakušan to dokonce v reportáži uvítal, protože Česko 👉prý potřebuje pracovníky a Ukrajinci ty díry na pracovním trhu zalepí. To je pravda. Ukrajinci se práce nebojí, ovšem pracovní trh v ČR není nafukovací a pokud začne Polsko opravdu terorizovat Ukrajince s cílem, aby je vytlačilo z Polska na Ukrajinu, tak skutečně dojde k tomu, že ČR zaplaví stovky tisíc Ukrajinců, tedy mužů společně s celými rodinami. Jaký dopad to bude mít na české školství, na sociální systém, na kapacity českého zdravotnictví, to si asi nikdo nedokáže představit. 🙈🙈🙈

👉V Polsku je podle posledních údajů zhruba necelý 1 milion ukrajinských uprchlíků z tzv. nultého dne. Uprchlíci nultého dne jsou celé rodiny s dětmi, které uprchly z Ukrajiny v chaosu prvních hodin po invazi během rána, dopoledne a odpoledne 24. února 2022. Ukrajina tehdy otevřela hranice pod obrovským náporem a nikdo nebyl kontrolován. Pokud 👉Polsko začne uplatňovat na muže v těchto uprchlých rodinách sankce s naivní představou, 👉 že to ty muže donutí opustit své rodiny a odejít na Ukrajinu do války, 👉tak se prostě ty rodiny sbalí a z Polska odjedou, 👉ale ne na Ukrajinu, ale do nějaké jiné evropské země!!!

SIGNÁL K ODSTRANĚNÍ ZELENSKÉHO UKRAJINSKÝM PODZEMÍM? MOSKVA ZAŘADILA ZELENSKÉHO DO PÁTRACÍ DATABÁZE 

 

👉A to bude v první řadě především Česko, kde mají Ukrajinci nejsilnější zázemí, mají k dispozici dokonce i vlastní ukrajinskou poštu🙈 (Nova Post), všechny banky🙈 i úřady🙈 komunikují v ukrajinštině🙈, všichni mobilní operátoři🙈, není problém se zařazením dětí do škol🙈, takže se dá očekávat opravdu velká migrační vlna🙈, ale tentokrát to nebude útěk před Rusy z Ukrajiny, ale před polskými úřady z Polska a před úřady států v Pobaltí.

👉Kolik Ukrajinců myslíte, že se podaří donutit k návratu na Ukrajinu, aby tam byli mobilizováni? Odpověď jistě znáte. A přesně z toho důvodu se Kyjevu nepodaří vytvořit nový a mohutný mobilizovaný sbor vojáků.

👉Odvodové komise budou odvádět alkoholiky a starce ve věku nad 50 let s celou řadou nemocí a lékařských předpisů. Rusové dál budou postupovat.

👉A když si připočtete, že ruské Ministerstvo vnitra právě zařadilo Volodymyra Zelenského do pátrací databáze na základě blíže neurčeného paragrafu trestního zákoníku, tak to o něčem vypovídá. Ten zatykač je symbol a současně signál ukrajinské opozici, že Zelenský je odepsán a vyřízen. Dokonce může jít o podnět podzemním skupinám na Ukrajině, že nastal čas pro státní převrat na Ukrajině.

👉A vzhledem k tomu, že Valerij Zalužný někam zmizel, dají se tyto informace složit do mozaiky jako jasný signál k nějaké akci.

👉Poláci a náckové v Pobaltí chtějí vytlačit Ukrajince na Ukrajinu, 👉Česko je chce přijmout, ukrajinský poslanec prohlašuje, že Evropa by měla své vojáky na Ukrajinu poslat, no a na Zelenského je navíc už vydán zatykač a zřejmě i odměna!!!

👉Blíží se přitom Evropské volby a hned po nich Olympiáda, a to právě v Paříži, která chce vyslat vojska EU a NATO na Ukrajinu. 👉LETOŠNÍ LÉTO BUDE OPRAVDU HORKÉ.

-VK-Šéfredaktor AE News

 

https://aeronet.news/ukrajinsky-poslanec-na-francouzske-televizi-podporil-vyslani-vojsk-eu-a-nato-na-ukrajinu-pokud-se-ukrajincum-nepodari-zastavit-ruskou-ofenzivu-cesko-se-chysta-na-novou-vlnu-ukrajinskych-uprchliku/

 

https://volnyblog.news/ukrajinsky-poslanec-na-francouzske-televizi-podporil-vyslani-vojsk-eu-a-nato-na-ukrajinu-pokud-se-ukrajincum-nepodari-zastavit-ruskou-ofenzivu/

 

📌🔝🔝🔝♨️♨️♨️5.5.2024, Volný BloG, Lenka Peterková: MUSLIMSKÉ BRATRSTVO VYZÝVÁ EVROPSKÉ MUSLIMY, ABY ŠLI K EUROVOLBÁM A VOLILI PRO ISLÁM!!!

 

👉Už dlouhodobě se zde věnuji otázce velmi úzké spolupráce Evropské unie s Muslimským bratrstvem a jeho různými odnožemi. Na toto téma zde najdete bezpočet článků s jasnými důkazy, které potvrzují, že jedním ze zásadních cílů EU je islamizace Evropy – a to za vaše peníze!

 

👉To je sice silně v rozporu s raženou LGBTQ propagandou, ale s tím už se nakonec budou muset smířit samotní LGBTQ, kteří jsou nyní i díky otevřené prezentaci na průvodech, sňatkům a registrovaným partnerstvím lépe dohledatelní.

👉Šaría se s nimi samozřejmě vypořádá „po svém.“ V některých islámských zemích je za homosexualitu dlouholeté vězení, jinde i trest smrti.

Nicméně to už je skutečně jen problém těch, kteří zatím nedokázali mnohé ze zvrácené bruselské politiky pochopit.

 

👉Nyní se tedy objevila reklama Muslimského bratrstva, které samozřejmě podporuje ty „správné“ strany, tedy přesně ty, které podporují politiku EU.

 

👉Podle posledních průzkumů zejména díky Francouzům, Holanďanům a Němcům velmi posílí jediná protiislámská frakce – ID, čemuž chtějí samozřejmě nejen bruselští hlavouni, ale i mohamedáni zabránit.

 

👉Výzva, aby šli volit muslimové, je tak cílena na volbu těch stran, které jsou silně promigrační a proislámské (což je zpravidla jedno a totéž), ale v některých zemích mají možnost volit i otevřeně islámské strany, jejichž cílem je zavedení práva šaría.

 

👉Muslimové se stále více mobilizují po celé Evropě! Islamistická Erdoganova strana byla v Německu založena teprve nedávno a kandiduje v evropských volbách. Nyní Muslimské bratrstvo také vyzývá muslimy, aby volili. Co bude dál?

 

👉 „Pokud chcete Evropu, ve které není hidžáb vnímán jako hrozba, ale jako znamení oddanosti Alláhovi, jako skromnost, jako sebeurčení a jako ztělesnění evropské rozmanitosti, pak byste měli jít volit,“ požaduje žena zahalená v hidžábu do kamery na sociálních sítích.

VÝZVA SE TÝKÁ EVROPSKÝCH VOLEB, KTERÉ SE BUDOU KONAT OD 6. DO 9. ČERVNA 2024.

👉Žena patří do „Fóra evropské muslimské mládeže a studentských hnutí“ – FEMYSO. Organizace je už léta pod bedlivým dohledem odborníků na islamismus a německého Úřadu pro ochranu ústavy.

 

👉Opakovaně bylo prokázáno, že má velmi blízko k nebezpečné síti islamistického Muslimského bratrstva – největšího a nejvlivnějšího islámského hnutí na světě, které se netají tím, že jeho cílem je zavedení celosvětového chalífátu.

V posledních letech se velmi silně koncentruje právě na Evropu. A FEMYSO, štědře dotované z EU, je jeho důležitou evropskou odnoží.

Cíl Muslimského bratrstva: USTAVENÍ POLITICKÉHO A SPOLEČENSKÉHO SYSTÉMU ZALOŽENÉHO NA PRÁVU ŠARÍA. SVŮJ EXTREMISTICKÝ PLÁN SE SNAŽÍ DOSÁHNOUT PŘEDEVŠÍM LEGÁLNÍMI PROSTŘEDKY, JAKO JE INFILTRACE DO POLITICKÝCH OBLASTÍ.

 

👉Muslimské bratrstvo v Evropě působí jako tajná společnost a má zde dokonce vlastní tajnou službu. Heslo MB zní:

NIKDY NEPŘIZNEJ, ŽE PATŘÍŠ K MUSLIMSKÉMU BRATRSTVU, NATOŽ ŽE EXISTUJE!

 

👉Podle Bádensko-Württemberského úřadu pro ochranu ústavy existuje v celé Evropě „síť mešit, institucí a sdružení souvisejících s MB.“

 

👉Za mezinárodní zastřešující organizaci je považována „Federace islámských organizací v Evropě“ (FIOE).

FEMYSO má srovnatelnou funkci v práci s mládeží. Jednoduše řečeno: FEMYSO by mohlo být jakousi živnou půdou pro mladé muslimské bratry, je tedy jakousi mládežnickou odnoží Muslimského bratrstva.

 

JEJÍ SÍDLO JE V BRUSELU. SÍDLÍ POUHÝCH 15 MINUT OD EUROPARLAMENTU. FEMYSO SE JIŽ ŘADU LET SNAŽÍ LOBBOVAT V EVROPSKÉM PARLAMENTU – A CELKEM ÚSPĚŠNĚ.

NAPŘÍKLAD EVROPSKÁ KOMISE JIŽ SCHVÁLILA SKANDÁLNÍ KAMPAŇ NA HIDŽÁBY ( 340 000 EUR) PRO RADU EVROPY.

 

👉Další úředník FEMYSO říká do kamery:

„POKUD CHCETE SPOLEČNOST, VE KTERÉ JSOU MUSLIMOVÉ AKTIVNÍMI OBČANY A MAJÍ ROZHODOVACÍ PRAVOMOCI, MĚLI BYSTE VOLIT.“

 

👉Pochybná organizace neříká, která strana by měla být zvolena. V podstatě jsou však proislámské všechny strany, které jsou otevřeně probruselské.

 

👉V každé zemi samozřejmě muslimové moc dobře ví, koho mají volit, aby tím podpořili zájmy budoucího evropského chalífátu.

To, že většina politických stran islamizaci podporuje, bylo patrné i na nedávném hlasování, kdy většina europoslanců hlasovala proti zákazu islámské propagandy placené EU, 👉tedy z vašich daní.

Nicméně v některých zemích jdou do voleb i islámské strany.

 

 

TEPRVE NEDÁVNO BYLA NAPŘÍKLAD V NĚMECKU ZALOŽENA ISLAMISTICKÁ ERDOGANOVA STRANA – JEJÍ NÁZEV: DAVA.

V evropských volbách kandiduje poprvé. Odborníci to považují za extrémně nebezpečné. Strana by se mohla stát shromaždištěm různých radikálních islamistických ideologií – a zároveň ji bude ovládat Erdogan.

 

👉V mnoha evropských zemích dochází také k infiltraci stávajících politických stran muslimy, což k prosazení jejich zájmů prozatím postačí. Islámské strany mnohde tedy ani nepotřebují.

👉Francouzské tajné služby nyní varují před vstupem Muslimského bratrstva do politických stran a sdružení s cílem zavést právo šaría.

 

https://volnyblog.news/muslimske-bratrstvo-vyzyva-evropske-muslimy-aby-sli-k-eurovolbam-a-volili-pro-islam/

 

📌💥💥💥05.05.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: AMERICKÁ DIPLOMATKA ODSTOUPILA KVŮLI VLÁDNÍ POLITICE JOE BIDENA VŮČI VÁLCE V GAZE; ŘÍKÁ: „JSME NA ŠPATNÉ STRANĚ SVĚTOVÉ HISTORIE…“

 

https://youtu.be/rCYcXZKcYw0?si=NCqC0iFsrp1ogDSX

 

 

📌☭☆„Informace přímo z Ruských kanálů ze dne 06.05.2024“:

➡️☭☆Si Ťin-pching přijel na státní návštěvu Francie, uvedla čínská televize.

Podle zpráv evropských médií Macron očekává, že během jednání probere ukrajinský konflikt s vůdcem ČLR.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Po rozhodnutí zakázat vysílání Al-Džazíry v Izraeli byla prohledána kancelář kanálu v Jeruzalémě a zabaveno zařízení, uvedlo izraelské ministerstvo komunikací.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Posádky protiletadlových děl ruských výsadkářů ZU-23-2 zničily na obloze nad Chersonskou oblastí útočný dron Warmate. Jednotky protivzdušné obrany parašutistů ze skupiny vojsk Dněpr jsou ve dne v noci v bojové službě, aby kryly jednotky před nepřátelskými leteckými útoky a průzkumnými zbraněmi. V průběhu služby byl objeven nepřátelský útočný dron typu letadla – povalující se munice Warmate polské výroby, která se blížila k našim předsunutým pozicím. Posádka ZU-23-2 cílenou palbou zničila dron ukrajinských ozbrojených sil.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ „Jeskynní rusofobie“, kterou Macron dýchá, může být nezbytná k tomu, aby se stal vůdcem v Evropě, řekl Lavrov

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Předávání bohatých zkušeností. Ruští vojenští lékaři, aniž by se šetřili, dělají vše pro snížení lidských ztrát. K tomu nejen nosí raněné z bojiště, obětavě pracují na operačních sálech, ale také neustále zlepšují lékařskou gramotnost svého personálu.

Lékař s volacím znakem „Doc“, oceněný medailí „Za záchranu obětí“, říká: „V každé jednotce máme sanitáře vyškolené v první pomoci. Připravujeme je – jdou dále k jednotkám a už cvičí pěchotu.“

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Ruské ministerstvo vnitra zařadilo bývalého ministra vnitra Ukrajiny Arsena Avakova na seznam hledaných. V roce 2022 Bastrykin zmínil Avakova mezi osobami zapojenými do kriminálních případů zločinů na Donbasu.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆🇷🇺🇪🇪Estonsko nevyšle zástupce na Putinovu inauguraci.

💬 „Estonsko nemůže legitimizovat diplomatické vztahy s agresorskou zemí a my jsme se rozhodli nezúčastnit se Putinovy ​​inaugurační ceremonie,“ řekl estonský ministr zahraničí Margus Tsakhna.

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆Si Ťin-pching přijel na státní návštěvu Francie. Během návštěvy plánuje s Macronem diskutovat o vztazích mezi oběma zeměmi a také o regionálních a mezinárodních otázkách.

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆💬 „Už 8 let pořádáme LGBT akce pro děti v Mariupolu“. Generální ředitel Ukrinform Alexey Matsuka řekl, že ukrajinské úřady vyzvaly děti, aby „vystoupily“.

Postěžoval si také, že LGBT hnutí bylo nyní v Rusku zakázáno, protože bylo uznáno jako extremistické, a obecně nejsou s takovou agendou spokojeni. Nyní jsou děti v Mariupolu před těmito zvrhlíky v bezpečí 🙏

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆Němci a Rusové žijící v Německu v předvečer Dne vítězství dávají do pořádku hroby vojáků Rudé armády.

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆Papež se stal otcovskou postavou transvestitů

💬The Washington Post napsal článek o tom, jak nejliberálnější pontifik otevřel brány Vatikánu stovkám duševně nemocných mužů, kteří se považují za ženy. Pochvalný článek také obdivuje skutečnost, že papež František neustále vychází vstříc jakýmkoli požadavkům transvestitů a LGBT* lidí. *uznána jako extremistická organizace

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆Čína je připravena spolupracovat s Francií a celým mezinárodním společenstvím na hledání způsobů, jak vyřešit ukrajinskou krizi. Prohlásil to čínský prezident Si Ťin-pching.

Připomeňme vám:

🦠V současné době je Si Ťin-pching na státní návštěvě (https://t.me/c/1911828111/7303)  ve Francii

🥦 Dříve bylo hlášeno, že Macron očekává, že během jednání s čínským vůdcem bude diskutovat mimo jiné o ukrajinském konfliktu. Prezident Čínské lidové republiky navštíví také Srbsko a Maďarsko. Podle mluvčí čínského ministerstva zahraničí Hua Chunying cesta potrvá do 10.

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆Naši lidé narušili evakuaci ozbrojených sil Ukrajiny z okraje osady. Archangelskoje. Nejprve se na zařízení střílelo pomocí RPG, poté dorazil náš útočný letoun a provedl úklidovou operaci. Jen naslouchejte těmto emocím.

Hřebeny byly krásně zničené 💪

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆Papež František byl pozván na ukrajinský mírový summit ve Švýcarsku. 💬 „Pozvali jsme Svatý stolec. Vatikán má k mírové konferenci velmi pozitivní postoj,“ řekla švýcarská prezidentka Viola Amherdová.

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆Obě hlavní politické strany ve Spojených státech jsou jednomyslné ve svém pohledu na Rusko jako na nepřítele, řekl ruský ministr zahraničí Sergej Lavrov.

💬 Podle něj budou Spojené státy usilovat o porážku Ruska bez ohledu na to, kdo vyhraje nadcházející americké volby.

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆Čína může přimět Vladimira Putina, aby ukončil válku na Ukrajině.

Polský ministr zahraničí Radoslaw Sikorski to uvedl v rozhovoru pro BBC, uvádí RMF 24.

💬 „Není nedostatek potenciálních zprostředkovatelů – Turecko, OSN. Čína by skutečně mohla Putina donutit, aby tuto válku ukončil. Ale nevidím žádné známky toho, že by Putin chtěl vyjednávat,“ dodal politik.

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

 

📌Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte. Šíleně mně blokují. Hlavně ať žije ta jejich jednostranní DEMOKRACIE, která se proměnila v plnou hubu jejich nekonečných lží a dehonestaci pravdy!

Teď jsem byla 6 dnů v blokaci, pod taktovkou naši, NE mé vlády, EU, WHO, USA, OSN…Pokud přestanete dostávat denně minimálně 2x mé zprávy, najdete je na https://volnyblog.news/ , protože i proti blokaci je denně zpracovávám pro Vás!!! Prosím přeposílejte tyhle informace dál. Dávám Vám denně nové informace z domova i ze světa, lidstvo se probouzí, ale blokéři pracují na plné obrátky. Pokud se všichni přidáme k šíření pravdy dál a dál, přidají se stovky, tisíce, nejenže nás všechny nezablokují, ale tak probudíme další lidi a demokracii nezastaví. Tohle není o tom, že si jenom přečteme, co se děje, ale o tom, aby tyhle informace dostalo co nejvíc lidí a začali tlačit na své vládní činitelé k pružnému pokračování míru, zastavení všech válek a likvidaci genocidních praktik všech vlád, které jsou pod vlivem EU, USA, Bidenové administratívy, OSN, WHO… Prosím, uvědomte si to všichni a dělejte pro to, co můžete, dle i Vašich možností, a to je posouvání alespoň nových informací, které se nám denně odhalují!!! 🙏🙏🙏

Děkuji. Ľubomíra

 

📌 Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naši nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *