Ukrajinský poslanec na francouzské televizi podpořil vyslání vojsk EU a NATO na Ukrajinu, pokud se Ukrajincům nepodaří zastavit ruskou ofenzívu!

Celý článek si můžete poslechnout v audioverzi zde:

5.5.2024

Ukrajinský poslanec na francouzské televizi podpořil vyslání vojsk EU a NATO na Ukrajinu, pokud se Ukrajincům nepodaří zastavit ruskou ofenzívu! Česko se chystá na novou vlnu ukrajinských uprchlíků, kteří budou utíkat nejen z Ukrajiny, ale i z Polska a z Pobaltí, kde vlády chtějí ukrajinské uprchlíky vrátit na Ukrajinu pro zapojení do bojů na frontě!

Celou Evropu nyní čekají dvě zásadní a přelomové události. Tou první jsou Evropské volby, které mohou zcela přeformátovat politiku EU a vést buď k ukončení války na Ukrajině, anebo naopak k vyslání vojsk EU na Ukrajinu. Druhou událostí, a podle mého názoru daleko důležitější, budou Olympijské hry v Paříži. Tento okultní svatostánek globalistů totiž naznačí, jakým směrem se bude ubírat vývoj světa. Není ani vyloučeno, že budeme svědky teroristického útoku na Olympiádě, ze kterého budou obviněni buď Rusové, anebo Palestinci.

V procesech řízení by to nebylo nijak překvapivé, že v okamžiku, kdy kolektivní Západ je ohrožen, tak dochází k teroristickému útoku, který má odvést pozornost od jiných problémů. Znepokojení vyvolává i podivná oficiální propagační grafika olympiády [1] od agentury Above & Beyond Group, která evokuje explozi bomby pod Eiffelovou věží a sportovce vyhozené do povětří. Posuďte sami obrázek níže. Agentura se specializuje na boháče a prodej exkluzivních lístků VIP na různé zážitkové akce po celém světě.

celý článek si můžete přečíst ZDE

článek vyšel: 5.5.2024

všechny důležité informace najdete tady: https://www.volnyblog.news

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *