Zprávy související s CBDC: Zničte CBDC a ušetřete peníze

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi ZDE:

29.6.2023

V poslední době se celosvětově objevují snahy o zavedení digitálních měn centrálních bank („CBDC“). Afrika je vždy testovacím polem pro globální iniciativy, protože je nejtvrdším oříškem. Protože vnucování CBDC Nigerijcům selhalo, snaží se je globalisté skrytě zavést na Západě. Ale nenechte se mýlit, ať už jsou CBDC dotlačeny, vynucovány nebo nuceny k realizaci, jsou klíčovou součástí našeho udržitelného otroctví.

Níže je uvedena sbírka článků z posledního zhruba týdne a různých zdrojů týkajících se CBDC.

Vzestup biomedicínského bezpečnostního státu: V konečném plánu, který vypracovala globální „elita“, je nový světový řád, který přesune vládní pravomoci ze suverénních států na mocné nevládní organizace, jako je Světové ekonomické fórum („WEF“), Mezinárodní měnový fond („MMF“) a Světová zdravotnická organizace („WHO“). Plánuje se mezinárodní pandemická smlouva řízená WHO, která bude spojena se systémem digitálních průkazů totožnosti, zatímco MMF prosazuje CBDC, který umožní kompletní sledování peněžních transakcí. Více informací naleznete ZDE.

Iniciativy centrálních bank v oblasti digitálních měn pronikají do programu letního Davosu Světového ekonomického fóra: Setkání sponzorované Čínskou lidovou stranou, Výroční setkání nových mistrů, se běžně označuje jako „letní Davos“ a koná se již více než deset let, ale v době covidové hysterie bylo pozastaveno. Letošní konference je inzerována jako akce zaměřená na globální ekonomiku. Pokud se do ní ponoříte trochu hlouběji, zjistíte, že pro letošní letní Davos existuje zcela konkrétní akční program, který směřuje k centralizaci moci a větší kontrole vlády nad lidmi, a to prostřednictvím dalšího ozbrojování peněz jako nástroje kontroly. Vzhledem ke složení spolupředsedů se zdá, že WEF a ČKS chtějí, aby CBDC byly na vrcholu programu letošní konference. Více informací naleznete ZDE.

MAS stanovuje „očekávání v oblasti dohledu“, aby usnadnila úsilí o dekarbonizaci: Singapurský měnový úřad („MAS“) 8. června oznámil, že vydá pokyny ke sledování „procesů plánování přechodu finančních institucí na nový systém s cílem usnadnit důvěryhodné dekarbonizační úsilí jejich klientů“. Ve svém projevu na konferenci Financing Asia’s Transition („FAST“) pan Tharman Shanmugaratnam, vysoký ministr a koordinátor sociálních politik a předseda MAS, zdůraznil, že „je třeba, aby orgány finančního dohledu motivovaly finanční instituce a jejich klienty k tomu, aby urychlili svá opatření na podporu dlouhodobějších pozitivních výsledků v oblasti klimatu“. Pokyny k plánování přechodu se budou týkat rámců řízení finančních institucí a procesů zapojení klientů s cílem řídit finanční rizika spojená s klimatem a umožnit přechod v reálné ekonomice směrem k čisté nule.

Konferenci FAST společně uspořádaly MAS, BlackRock a Temasek a sešly se na ní klíčové osoby s rozhodovací pravomocí napříč finančními institucemi a reálnou ekonomikou, aby urychlily zelené a přechodové financování. MAS spolupracovala se společnostmi BlackRock, Convergence, Global-Asia Insurance Partnership („GAIP“) a Glasgow Financial Alliance for Net Zero („GFANZ“) Asia Pacific Network na uspořádání čtyř kulatých stolů Finance for Net Zero („FiNZ“) Connect po konferenci FAST. Více informací naleznete ZDE a ZDE.

Konzultace Bank of England o CBDC se rovná celonárodnímu skandálu: Bank of England (BoE) v tichosti usiluje o schválení digitální měny centrální banky (CBDC), zatímco naše národní televizní stanice nečinně přihlíží a poskytuje jen málo informací. Veřejný konzultační dokument k maloobchodní CBDC měl původně skončit 7. června 2023. Nyní byla kvůli opomenutí v dotazníku prodloužena do 30. června 2023. Více informací naleznete ZDE.

Bank of England financuje digitální peněženku pro CBDC: Bank of England dělá pokroky v oblasti CBDC tím, že předala zakázku poradenské firmě Kin + Carta na vytvoření „vzorové peněženky CBDC Proof of Concept and Research“. CBDC by vládě poskytl větší kontrolu nad měnovým systémem, včetně omezení a monitorování výdajů lidí, a dokonce i kontrolu nad tím, jak utrácejí. Více informací naleznete ZDE.

Izraelská banka hledá způsoby, jak přesvědčit lidi, aby přijali digitální šekel: Izraelská centrální banka (Bank of Israel) je v plném proudu a plánuje strategie, jak podpořit zavádění kontroverzního CBDC, zatímco zvažuje možnost jeho oficiálního zavedení. Celkový obrázek: Centrální banka sází na to, že digitální šekel změní pravidla hry ve finančním ekosystému. Více informací naleznete ZDE.

Guvernér francouzské centrální banky říká, že je „velmi pravděpodobně naší povinností vydat CBDC“: François Villeroy de Galhau, guvernér francouzské centrální banky, ve svém projevu o budoucnosti evropského bankovního prostředí zdůraznil nevyhnutelnost digitálního eura. Vystoupil s projevem ke komerčním bankéřům na konferenci Global Official Institutions Conference, kterou 22. června uspořádala banka BNP Paribas. Více informací naleznete ZDE.

První africký testovací provoz CBDC selhal: Přechod na CBDC v Nigérii neproběhl podle plánu. Agentura Bloomberg uvedla, že 90 % země dříve používalo k transakcím hotovost. Nechtěli přejít na CBDC, ale nebyla jim poskytnuta žádná alternativa. Lidé proti těmto opatřením neustále protestují, protože jejich společnost, která byla z velké části závislá na hotovostních transakcích, byla destabilizována. Před zavedením těchto programů na Západě využívají Nigérii a další země jako testovací subjekty. Více informací naleznete ZDE.

Takto budou centrální banky nenápadně prosazovat CBDC v utajení: Euro je druhou nejpoužívanější měnou na světě a Evropská centrální banka navrhuje přidat CBDC do bankovních a platebních aplikací, které občané již používají.

Kolaps amerického dolaru a CBDC: Podle statistik aktualizovaných 18. června, které sestavil systém Federal Reserve Economic Data, od začátku měsíce do 7. června odešlo z amerických bankovních účtů 79,16 mld. dolarů. To, o co se snaží, je zavedení CBDC.

Během prezentace na konferenci v Maroku minulý týden Kristalina Georgievaheová, výkonná ředitelka MMF, oznámila, že globální orgán „usilovně pracuje na konceptu globální platformy CBDC“.

Tlak na otroctví nikdy neskončil. Otroctví nemusí nutně znamenat, že jste fyzicky spoutáni nebo omezeni. Otroctví je mnohem zákeřnější. Otroctví je nesvoboda. Více se podívejte ZDE.

Supermarkety používejte co nejméně: Abyste se vyhnuli jejich systému, můžete supermarkety používat co nejméně. Začalo to tím, že jsme si museli sami balit potraviny, pak jsme je museli u pokladny také skenovat. Nyní se pilotně zkoušejí obchody bez personálu, které jsou vázány na rozpoznávání obličeje, s digitální identifikací a automatickým sledováním profilu – cílem je bezkontaktně získat vaše peníze nebo kredity CBDC přímo z vašeho účtu. Pokud musíte jít do supermarketu, odmítněte použít samoobslužné pokladny, zaplaťte hotově a promluvte si s personálem – využijte to jako příležitost, jak zpříjemnit zážitek ostatním. Více informací si přečtěte ZDE.

Zdroj:https://expose-news.com/2023/06/29/kill-cbdcs-and-save-cash/

Děkujeme za Vaší podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj našich nezávislých informačních platforem.
Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.
Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.
Děkujeme za vaši podporu našeho zpravodajství, podpořit nás můžete ZDE:
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“ : 27-1664400247/0100
Další zajímavé články najdete ZDE:
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *