Zpráva Health Ranger: Elizabeth Lee Vliet varuje před nebezpečím 5G a elektromagnetického záření.

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi zde:

21.11.2023

Dr. Elizabeth Lee Vliet se posadila s Health Ranger Mikem Adamsem během nedávného rozhovoru pro „Health Ranger Report“, aby hovořila o nebezpečích 5G a záření elektromagnetického pole (EMF) .

Radiační terapie podle Vlietu využívá ionizující záření. Naproti tomu EMF – včetně frekvencí mezi 2G a 5G – a mikrovlny spadají pod neionizující záření. Toto neionizující záření může poškodit lidské tělo, dodala.

Zmínila také, že dávkování záření u pacientů s rakovinou musí být přesné. „Pokud použijete příliš mnoho, spálíte a poškodíte tkáň; pokud použijete příliš málo, rakovinu nezabijete,“ vysvětlila Adamsovi. „Tak jasně, existuje vztah mezi dávkou a účinkem.“

Vliet, prezident a generální ředitel Truth for Health Foundation (THF), uvedl, že studie o elektromagnetickém záření sahají do 30. a 40. let 20. století. Dodala, že Rusové ji široce studovali od 40. do 50. let, což vedlo k výzkumu amerického námořnictva, který začal v 60. letech 20. století.

Specialista na preventivní medicínu připomněl, že během studené války byly americké ambasády v Moskvě a na Kubě bombardovány mikrovlnami ze strany Sovětského svazu, které zřejmě sloužily k poslechu rozhovorů odrážením mikrovln od budovy. Vliet uvedl, že mnoho lidí pracujících na ambasádách onemocnělo bolestmi hlavy a neurologickými komplikacemi a později rakovinou. Řekla, že se stal známým jako Havanský syndrom, který se objevil v mnoha studiích a soudních případech.

„Ne že bychom o tom nevěděli. Problém je v tom, že účinky nejsou v klinické medicíně rozšířené,“ poznamenal Vliet. „A přiznejme si to, mobilní telefony se staly všudypřítomnými a široce dostupnými po celém světě až po roce 2007, s vynálezem iPhonu.“ (Související:  „Podstatné vědecké důkazy“ ukazují, že RF záření z mobilních telefonů způsobuje rakovinu .)

Vliet dodal, že USA nemají vysoké bezpečnostní standardy ve srovnání s jinými zeměmi, zejména v Evropě.

„A to, s čím vycházeli a stále jsou do značné míry stále, je, že sledují pouze tepelné účinky nebo tepelné účinky mobilních telefonů v blízkosti vašeho těla. Nesledují další biologický účinek na buněčné úrovni a účinky, které jsou jemnější, způsobují zánět, narušení imunity, změny v krevních cévách, koagulaci, krvácivé cesty a buněčný oxidační stres.“

Strážce zdraví souhlasil s poznámkami svého hosta. Poznamenal, že lidské tělo sice snese velké množství tepla, protože dokáže teplo odvádět, ale spoustu chromozomálních mutací nezvládne.

V reakci na Adamsovy otázky ohledně 5G a vakcín Vliet řekl, že existují rozsáhlé informace o spojení mezi těmito dvěma. Vyprávěla také o některých svých očkovaných pacientech z vojenské služby, kteří byli nasazeni. Tito pacienti trpěli neurologickými účinky, které je zneschopnily, když byli vystaveni intenzivním polím EMP záření.

Adams: EV jsou obří generátory EMF

Adams řekl, že v životním prostředí je tolik nových zdrojů EMP, jako jsou elektrická vozidla, která popsal jako obří generátory EMP.

„Efekty EMF jsou mimo tabulky. A nabíječka baterií, střídače a nabíjecí stanice baterií – které jsou napájeny dieselovými generátory – a pak používají invertory k tomu, aby to upravovaly. Mám na mysli všechny druhy polí, plus 5G, “ řekl Adams.

Vliet také potvrdil, že 5G věže mohou záměrně vysílat pulsní signál, který lidi přivádí k šílenství, dočasně šíleným, násilným nebo iracionálním. Citovala psychiatrické publikace, které se dotýkají prostředí s vysokým obsahem kationtů nebo kladně nabitých iontů, jako jsou oblasti kolem EMP věží a elektrických věží.

„Už před lety věděli, že je to možné,“ řekl prezident THF Health Ranger. „To, co jasně víme, narušuje celé mozkové dráhy, které regulují náladu, paměť, pozornost, koncentraci a výkonné funkce, jako je úsudek. To je syndrom čelního laloku mozku; to je dobře zdokumentováno jako důsledek zánětu mozku, EMF záření, injekcí COVID, všech toho.“

Sledujte  5GAlert.com pro další novinky o 5G a jeho nepříznivých účincích na lidské zdraví.

Podívejte se na celý rozhovor mezi Dr. Elizabeth Lee Vliet a Health Ranger Mikem Adamsem ve „Health Ranger Report“ níže.

Děkujeme za vaši podporu našeho zpravodajství, podpořit nás můžete ZDE:
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“ : 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *