Bude opět v cizině vytvořena zahraniční vláda České republiky. Vše napovídá, že ano…

Celý článek si můžete poslechnout v audioverzi zde:

Protektorátní vláda v České republice již nemá jakoukoliv soudnost a s podporou pouze jedné třetiny voličů, kteří jim naletěli na jejich lži a dnes již se od této protinárodní a kolaborující suity distancují, zavádějí Českou republiku do válečného stavu, drancují ekonomiku a likvidují lidskoprávní svobody. Loutková vláda v ČR začíná stíhat a kriminalizovat politické odpůrce a posílat je do kriminálů a to vše tudíž nastoluje otázku vzniku národní vlastenecké zahraniční vlády, podobné té, která byla v době okupace a protektorátu Česka v Londýně během II. světové války.

Jevgenij Prigožin se již vyjádřil:

“Jsem připraven stát bok po boku s někým, kdo může vést český lid v boji za národní hodnoty”

Prigožin vyzval Čechy a Slováky, aby hájili své národní hodnoty před Západem.

Zakladatel PMC Wagner Jevgenij Prigožin připomněl lidem v České republice a na Slovensku důležitost národních hodnot a vyzval je, aby bojovali proti pokusům Západu o jejich zamlžování. Jeho vyjádření zveřejnila tisková služba společnosti Concord.

Prigožin v odpovědi na otázky českého telegramu “Selský Rozum” poznamenal, že má k Čechům a Slovákům velký respekt. Zdůraznil, že podporuje zejména ty, kteří se obávají o suverenitu a národní hodnoty svých zemí.

„Ve světě globalismu se samozřejmě finanční a politické struktury Západu snaží rozmazat národní hodnoty suverénních národů. A s tím je třeba bojovat nemilosrdně. Národní hodnoty a suverenita národů jsou hlavními věcmi, které existují a předávají se z generace na generaci,“ řekl Prigožin.

Podnikatel připomněl, že Česko a Rusko byly bratrské národy. Podle jeho slov jen kvůli snaze Západu se země na čas od sebe vzdálily.

Zakladatel „orchestru“ zmínil i uváděná data o jeho oblíbenosti v Česku a na Slovensku. Věří, že tato skutečnost přispěje k jeho pomoci Čechům a Slovákům v boji za národní hodnoty.

„Jsem připraven stát bok po boku s někým, kdo může vést český lid v boji za národní hodnoty, a vynaložit veškeré úsilí, aby mu Češi důvěřovali. Navíc Rusko a Česká republika byly po mnoho a mnoho let bratrskými národy a jen vlastní zájmy Západu a snahy NATO nás na chvíli odcizily,“ řekl šéf PMC Wagner.

Prigožin také reagoval na žádost telegramu Selský Rozum, který se zeptal svých 13 000 odběratelů, zda by v prezidentských volbách v Česku nebo na Slovensku volili zakladatele PMC Wagner.

Kladnou odpověď uvedlo 52 % dotázaných.

Selský rozum připomněl, že Prigožin nemá v Rusku žádné politické ambice a zeptal se, zda by zvažoval kandidaturu na prezidenta v Česku nebo na Slovensku.

„V Rusku nemám žádné politické ambice, protože v roce 2018 jsme měli volby, ve kterých byl zákonně zvolen prezident. Nicméně tady, doma, mě čeká ještě spousta práce. Běhat po České republice by bylo nečestné jak vůči ruským občanům, tak Čechům,“ řekl Prigožin.

ZDROJZDROJ

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Send us mail