, ,

Západní média propagují a oslavují život bez dětí. Děti jsou prý otrava a kazí život…. Jak zlikvidovat bílou rasu? Genocida nabývá různých podob

Západní média propagují a oslavují život bez dětí. Děti jsou prý otrava a kazí život…. Jak zlikvidovat bílou rasu? Genocida nabývá různých podob

23.4.2023

V naší době sociálních médií, která je plná hashtagů, nálepka „bez dětí“ nabírá na síle, říká Hintz, protože toto slovo znovu získalo více lidí, kteří se rozhodli nemít děti. Tento trend se shoduje s některými výzkumy, které naznačují, že rostoucí počet dospělých na Západě se může aktivně rozhodnout nemít děti. V USA studie Pew Research Center z roku 2021 ukázala, že asi 44 % nerodičů ve věku 18 až 49 let si nemyslí, že budou mít děti , oproti 37 % v roce 2018. Více než polovina uvedla svůj hlavní důvod jako „ne chtít mít děti“ spíše než více okolností, jako jsou zdravotní problémy nebo nechtít vychovávat dítě bez partnera. V Anglii a Walesu studie YouGov z roku 2020 naznačila, že více než polovina Britů ve věku 35 až 44 let, kteří neměli děti to nikdy neplánují .

Západní media jsou plná článků a reportáží, které oslavují život dospělých lidí bez dětí. Podle médií je rodina s dětmi k ničemu a jen dospělé otravuje a zdržuje od zábavy a užívání si života.

Proč by se prý matky měly v noci otravovat s plačícími dětmi, nebo si odříkat zábavu, když jsou děti nemocné? To je lepší přece děti nemít!

Mediální propaganda proti dětem nese své otrávené ovoce. Podle posledních výzkumů nechce 44% bezdětých Britů ve věku 18-45 let mít děti.

Problém nastane později, když na ženy plně dolehnou přirozené mateřské pudy a ony už nebudou dětí moci mít. Zbytek života stráví řada z nich ve výčitkách a nenaplněném životě ženy-matky. Současně s tím se jede perverzní lgbt++ a gender agenda, která krizi nadále prohlubuje.

Cílem kampaně je dostat bílé lidi do situace, kdy nebudou děti chtít a když si to pak rozmyslí, tak už bude pozdě. Cílem není nic jiného než likvidace bílých národů. Bez dětí není budoucnost a živiot. Globální finanční oligarchie to dobře ví a jíovládaná media se na to zaměřují. Nechají se běloši zlikvidovat kvůli své vlastní hlouposti a vnucené pohodlnosti a lenosti? Je náhoda, že muslimům podobné nesmysly západní media nevnucují?!

 

ZDROJ:https://www.bbc.com/worklife/article/20230208-the-adults-celebrating-child-free-lives

CZ24: https://cz24.news/zapadni-media-vlastnene-sion-globalisty-propaguji-a-oslavuji-zivot-bez-deti-deti-jsou-pry-otrava-a-kazi-zivot-jak-zlikvidovat-bilou-rasu-genocida-nabyva-ruznych-podob/

 

Pokud jste se ještě nepřihlásili k odběru denních e-mailových upozornění na nové články, můžete takučinit ZDE: podpora.volnyblog@protonmail.com – poznámka: předplatné

Děkujeme za Vaší podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naši nezávislé informační platformy.
Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.
Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.
Děkujeme za vaši podporu našeho zpravodajství, podpořit nás můžete ZDE:
https://volnyblog.news/podporit-provoz-volny-
blog-cz/
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“ : 27-1664400247/0100
Další zajímavé články najdete ZDE:
https://volnyblog.news/

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *