, , ,

Významná studie přesvědčivě spojuje používání mobilních telefonů s rakovinou mozku

Významná studie přesvědčivě spojuje používání mobilních telefonů s rakovinou mozku

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi zde:

 

27.10.2024

Sean Adl-Tabatabai

Nová velká studie nalezla nezvratné důkazy spojující dlouhodobé používání mobilních telefonů se zhoubnými nádory mozku, meningeomem a gliomem na straně hlavy, kde byly telefony drženy.

Podle jihokorejských vědců, kteří analyzovali 24 studií a zveřejnili svou zprávu v časopise  Environmental Health , se lidé, kteří používají mobilní telefony, vystavují většímu riziku vzniku rakoviny mozku.

Naturalnews.com uvádí: Jihokorejská studie přináší počet metaanalýz publikovaných od roku 2016, které spojují záření z mobilních telefonů s vyšším rizikem rakoviny mozku, na sedm, napsal Dr. Joel Moskowitz na svých webových stránkách.

Moskowitz, který vede Centrum pro zdraví rodiny a komunity na  Kalifornské univerzitě v Berkeley , prováděl a distribuoval výzkum bezdrátové technologie a veřejného zdraví od roku 2009.

„Těchto sedm recenzovaných metaanalytických studií je v rozporu se závěry nedávného systematického přehledu WHO,“ řekl Moskowitz. Dodal, že existují důkazy, že WHO vybrala k provedení přezkumu zaujaté výzkumníky.

Dr. Lennart Hardell, přední vědec, který  objevil souvislost mezi používáním mobilních telefonů a gliomy , souhlasil s Moskowitzem.

Hardell v rozhovoru pro  The Defender řekl  , že je „zarážející“, že jihokorejští vědci dospěli k závěru, který přímo odporuje zjištěním autorů studie WHO.

„Autoři studie WHO by měli být odpovědní za své podvodné chování poškozující lidské zdraví a životní prostředí. Jejich nedostatek etických principů ve vědě dává ‚zelenou kartu‘ k zavedení této technologie – a obětí je dezinformovaný laik,“ řekl Hardell, onkolog a epidemiolog z Environment and Cancer Research Foundation, který je autorem více než 350 prací. téměř 60 z nich řeší bezdrátové záření.

Studie WHO tvrdí, že mezi používáním mobilních telefonů a rakovinou mozku není žádná souvislost

Přehled výzkumu  zadaný WHO  a nedávno zveřejněný v  Environment International  měl výzkumníky zkoumat 63 studií dokončených v letech 1994 až 2022 a také účastníky ve 22 zemích. Tyto studie posuzovalo 11 výzkumníků z devíti zemí.

Výzkumníci  zkoumali účinky rádiových frekvencí z mobilních telefonů , základnových stanic, vysílačů a pracovní expozice.

Zaměřili se na rakovinu v mozcích dospělých a dětí, včetně rakoviny hypofýzy a slinných žláz. Uvažovalo se i o hrozbě leukémie.

Výzkumníci uvedli, že navzdory obrovskému nárůstu používání bezdrátových technologií v posledních dvou desetiletích nedošlo k ekvivalentnímu nárůstu rakoviny mozku. Dodali, že hodnocení rizik zahrnuje lidi, kteří opakovaně mají dlouhé telefonní hovory, a ty, kteří používají mobilní zařízení déle než deset let.

Jihokorejská studie byla zveřejněna v návaznosti na nedávná zdravotní data z Dánska, která odhalila, že nádorů centrálního nervového systému spolu s nádory mozku přibývá.

„Dánsko je známé svým vynikajícím sledováním případů rakoviny a je znepokojivé, když jejich data ukazují jasný nárůst,“ řekla Mona Nilsson, spoluzakladatelka a ředitelka Švédské nadace pro radiační ochranu.

Dánský onkologický registr vydal 30. září zprávu o počtu nedávných případů rakoviny v Dánsku.

 

Sean Adl-Tabatabai
O Seanu Adl-Tabatabai18295 článků
Poté, co se Sean prokousal mainstreamovými médii, včetně působení v BBC, byl svědkem korupce v systému a vyvinul spalující touhu odhalit tajemství, která chrání elitu a umožňují jim pokračovat ve vedení války s lidstvem. Sean, rozrušený agendou elit a nespokojený s alternativními médii, usoudil, že je čas to otřást. Knight of Joseon (https://joseon.com)

 

ZDROJ:

 

Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“: 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
SWIFT: KOMBCZPP
DĚKUJEME 🌹👍🍀
Další zajímavé články najdete ZDE:

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *