Vyšetřování našlo v notebooku Huntera Bidena důkazy o 459 zločinech

Jen málo Američanů si dosud není vědomo mezinárodních obchodních praktik rodiny Bidenových.

Autor: Bob Unruh
Aktualizováno 20. října 2022 17:49

Jen málo Američanů si dosud není vědomo mezinárodních obchodních praktik rodiny Bidenových.

Existuje mnohamilionová platba z Číny a další z Ruska. Nelze opomenout miliony od ukrajinské plynárenské společnosti, která byla vyšetřována kvůli korupci, dokud Joe Biden jako viceprezident nepřišlápl ukrajincům hlavu a nepohrozil, že zadrží americké peníze, pokud nebude vyhozen nezávislý prokurátor.

Nyní však nová zpráva od hlídací organizace Marco Polo USA na svých 630 stranách nastiňuje seznam 459 „porušení zákona“. Včetně daňových podvodů, falšování obchodních dokladů, prostituce, nedobrovolné pornografie, distribuce narkotik. Je to Daily Wire, který nastínil celoroční recenzi notebooku Huntera Bidena zanechaného v opravně a výsledkem je 630stránková zpráva. Autoři zprávy uvedli, že „porušení státních a federálních zákonů a předpisů“ způsobil Hunter Biden a jeho obchodní partneři.

„Marco Polo (nezisková organizace vytvořená bývalým poradcem bývalého prezidenta Trumpa, aby umožnila týmu kybernetických expertů ponořit se do hloubky notebooku, který nechal zdrogovaný Biden v opravně v Delaware) tvrdí, že zpráva je plán pro lokální, státní nebo federální žalobce, aby mohli vznést obvinění. Skupina také poslala svou zprávu každému členovi Kongresu,“ vysvětlil Daily Wire.

Hunter Biden, laptop

Odhalení z tohoto notebooku byla cenzurně potlačena Big Tech firmami jako Facebook nebo Twitter v posledních dnech před prezidentskými volbami v roce 2020. Mark Zuckerberg z Facebooku přiznal, že tuto represi zavedl poté, co u něj FBI lobovala, aby si dával pozor na ruské „dezinformace“, což ale nebyl případ  Bidenova notebooku. Průzkumy ukazují, že tato cenzurní opatření ovlivnila výsledky voleb v roce 2020 v neprospěch prezidenta Trumpa. The Daily Wire zaznamenal „symetrii“ zveřejnění zprávy z notebooku k původním odhalením New York Post o datech na pevném disku.
„Tentokrát je načasování podobné, ale další faktory jsou obrácené. Mainstreamová media uznala, že soubory notebooku jsou autentické, zakladatel Twitteru Jack Dorsey připustil, že cenzura notebooku byla chybou. Jeho platforma je nyní v prodeji obhájci svobodného projevu, Elonu Muskovi,“ poznamenal Daily Wire.

Zakladatel Marco Polo Garrett Ziegler a další z jeho týmu zkoumali pevný disk a vytvořili zprávu, která dosahuje 1GB velikosti.
Pro Daily Wire řekl: „Zaměřoval jsem se na to 13 měsíců. Byla to opravdu nutnost. Poznal jsem, jak výživný je tento materiál. Vyžaduje naprosté soustředění. Je tak těžké o tom napsat něco komplexního a věnovat se ještě jiným věcem.“ Citoval doložený „sex a degeneraci“, ale poznamenal, že jeho přáním bylo „zaznamenat každý zločin, dokonce i na státní úrovni“. Cílem, řekl, bylo držet republikány pod tlakem, aby se něco udělalo s jejich přístupem.

Marco Polo dříve zveřejnil 128 000 emailů z Hunterova notebooku online, aby v nich Američané mohli vyhledávat.

zdroj: https://www.wnd.com/2022/10/report-finds-evidence-459-crimes-hunter-bidens-laptop/