Vladimir Putin odtajnil návrh mírové smlouvy mezi Ruskem a Ukrajinou, ve které se Kyjev zavazoval k neutralitě a ke sníženým vojskovým stavům neutrální země! Po intervenci Borise Johnsona návrh padl pod stůl a Zelenský vydal dekret zakazující mírové rozhovory s Ruskem! A situace na Ukrajině je asi hodně kritická, protože německý ministr obrany v pátek šokoval, že USA a Německo jsou pro zrychlené přijetí Ukrajiny do NATO, a to zřejmě v reakci na katastrofální selhání ukrajinské ofenzívy!

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi ZDE:

Ruský prezident Vladimir Putin se v sobotu v Petrohradu setkal s delegací zástupců afrických zemí, v jejichž čele byl jihoafrický prezident Cyril Ramafosa a delegace jednala s Vladimirem Putinem nejen o válce na Ukrajině, ale i o ekonomických a humanitárních otázkách. Jenže během rozhovoru došlo k obrovskému překvapení. Ruský prezident totiž poprvé veřejně publikoval návrh mírové smlouvy z loňského března, který v Istanbulu podepsali zástupci Ukrajiny a Ruska na urovnání válečného konfliktu.

Vladimir Putin prozradil [1], že na základě podpisu návrhu této dohody provedla Moskva krok dobré vůle vůči Ukrajině a stáhla tehdy svá vojska od Kyjeva. Tím se nyní skoro po roce a půl vysvětluje záhada, proč došlo k nevysvětlitelnému stažení ruských vojsk od Kyjeva, což bylo propagandisticky dezinterpretováno na západě jako porážka ruských vojsk a v ruských médiích pro změnu mlžením a jako důsledek potřeby přesunout ruská vojska od Kyjeva na jiný úsek fronty. Nyní vyšlo na povrch, že všechno to bylo jinak. Stažení vojsk Ruské armády z Kyjeva bylo dojednáno v návrhu dohody z Istanbulu!

Návrh smlouvy měl název “Smlouva o trvalé neutralitě a zárukách bezpečnosti Ukrajiny“ a ukrajinská strana si ve smlouvě za garanty své bezpečnosti, podle textu dohody na smlouvě, kterou Vladimir Putin krátce podržel ve vzduchu před televizními kamerami, zvolila Velkou Británii, USA, Čínu, Turecko, Francii a Bělorusko. Tyto země měly Ukrajině garantovat bezpečnost jejího neutrálního statusu. Tyto garance spočívají v tom, že pokud by byla neutrální Ukrajina přesto v budoucnu někým napadena, garanční země by přišly Ukrajině na pomoc. Rusko tento návrh přijalo a akceptovalo garanční záruky pro Ukrajinu. Jenže tento návrh z poloviny března loňského roku měl krátký život.

Vladimir Putin odhalil návrh smlouvy o neutralitě Ukrajiny, který zástupci vyjednávacího týmu z Kyjeva podepsali v březnu loňského roku

Ihned poté, co se návrh z Istanbulu dostal do Kyjeva, tak britský premiér Boris Johnson hned telefonicky celou věc zablokoval a potom dokonce přicestoval do Kyjeva a zakázal Volodymyru Zelenskému tuto dohodu podepsat. A to nebylo všechno. Johnson donutil Zelenského, aby osobně vydal prezidentský dekret, který od té chvíle zakáže jakékoliv další rozhovory s Ruskem. Londýn se tím chtěl ujistit, že Kyjev neukončí s Rusy válku nějakou dohodou, což by pro kolektivní západ byla katastrofa.

Příloha smlouvy, kterou ukázal Vladimir Putin

Protože by to znamenalo konec války a konec tažení proti Rusku. Ukrajina v Istanbulu přistoupila na parametry ukrajinské armády ve stavu neutrální země a podobně jako jiné neutrální země se zavázala k udržování malé armády, která nebude disponovat invazní silou. V příloze smlouvy, kterou Vladimir Putin zvedl do vzduchu a ukázal na kamery, bylo možné vyčíst konkrétní čísla a počty neutrální ukrajinské armády po redukci, čísla ve druhém sloupci, které ukazují ruský návrh čísel. Čísla tučně v levém sloupci jsou ukrajinským návrhem počtů zbraní. Nešlo o finální čísla, delegace se v Istanbulu dohodly, že jde pouze o prvotní nástřel obrysů početních objemů.

  • Tanky 342 kusů
  • Obrněné transportéry 1029 kusů
  • Dělostřelectvo 519 kusů
  • Minomety 147 kusů
  • Přenosné PVO systémy (MANPADS) 608 kusů
  • Bojová letadla a další letecká technika 102 kusů
  • Počet vojáků měl být maximálně 85 000 a 15 000 příslušníků národní gardy.

Neutrální ukrajinská armáda by měla status neutrální země garantovaný smluvními stranami, které by podle mezinárodního práva byly povinny poskytnout Ukrajině přímou vojenskou pomoc, včetně svých vojsk, pokud by Ukrajina byla napadena po vyhlášení neutrality. Proč tedy Londýn tento návrh dohody shodil ze stolu? Protože cílem kolektivního západu není mír na Ukrajině, ani její přežití, ani její územní celistvost, ani záchrana Ukrajinců, nic z toho!

Zelenský se bojí, že dopadne jako Mussolini, začínají se šířit zvěsti z jeho okolí, a proto prý nosí pistoli, aby se zastřelil. Nechce viset na benzínové pumpě v Kyjevě

Cílem kolektivistů je pouze zneužití Ukrajiny, jejího celého území a veškerého obyvatelstva jako nástupní platformy k válce proti Rusku, a to úplně všemi prostředky! Právě proto má Zelenský pistoli, kterou nosí s sebou, protože ví, že sami Ukrajinci ho budou chtít za jeho zločiny jednoho dne dostat a skoncovat s ním podobně, jako s Benito Mussolinim. Z jeho okolí se začínají šířit zvěsti, že má strach z vlastních lidí v Kyjevě, že ho zlynčují jednoho dne po krachu ofenzívy.

A to Zelenský nechce riskovat, takže proto nosí zbraň, aby se mohl v případě palácového puče zastřelit. Ukrajinci v současné zpackané ofenzívě už volají po odstranění Zelenského! Včerejší masakr ukrajinských vojáků při zpackané ofenzívě nedaleko obce Orechovo dosáhl podle ruských zdrojů dosud největších počtů obětí a ztrát ukrajinské armády od počátku ofenzívy.

A ukrajinské sociální sítě už pouští ven tu frustraci naplno, protože Kyjev posílá do ruského masomlýna v Záporoží další a další prapory, které nedojdou do cíle ani na první ruskou opevňovací linii, za kterou o několik desítek kilometrů dál je teprve hlavní tzv. Surovikinova hradba. Kárné oddíly ženou ukrajinské vojáky přes ruská minová pole a ukrajinští vojáci vyletují do povětří, protože kdyby se chtěli vrátit, ukrajinské kárné jednotky je postřílí z kulometů.

Vladimir Putin ukázal návrh smlouvy o neutralitě Ukrajiny podepsaný v Istanbulu vloni v březnu

Není proto divu, že se Ukrajinci snaží pomocí vysílaček domluvit s Rusy na koordinovaném zajetí, protože Ukrajincům začíná docházet, že cílem bojů není osvobození Ukrajiny, ale pouze samotná válka proti Rusku ve prospěch kolektivního západu. A protože Ukrajinci za dva týdny zpackané ofenzívy ukázali, že nedokáží Ruskou armádu přejet, tak uvnitř kolektivního západu nastala panika a realizace scénáře, který byl dosud nemyslitelný. Dosud si nikdo nemyslel, že by aliance NATO přijala Ukrajinu za člena v době, kdy je Ukrajina ve válce. Jenže to se změnilo v pátek.

Německý ministr v pátek vypustil bombu, spojenci v NATO prý chtějí Ukrajinu přijmout do NATO zrychleně stejně jako Švédsko a Finsko!

Reuters v pátek uvedl [2], že spojenci v NATO jsou možná připraveni odstranit některé překážky na cestě Ukrajiny do vojenské aliance, uvedl v pátek německý ministr obrany Boris Pistorius, několik týdnů před summitem NATO, jehož cílem je překonat rozpory ohledně vstupu Kyjeva do aliance. Stále více se objevují náznaky, že se na tom všichni budou schopni dohodnout,” řekl Pistorius novinářům v Bruselu, když byl dotázán na zprávy, že Spojené státy jsou otevřeny tomu, aby Kyjevu povolily upustit od formálního a zdlouhavého kandidátského procesu.

Ten byl v minulosti vyžadován všech ostatních zemí NATO v době, kdy žádaly o členství. A jako příklad uvedl právě zrychlený vstup Finska a Švédska do NATO, a to prakticky za 8 měsíců od prvního podnětu obou zemí k takovému vstupu. Když to šlo takto rychle u skandinávských zemí, musí to jít i u Ukrajiny. V kuloárech v Bruselu v centrále NATO se hovoří o tom, že Ukrajina by mohla být v NATO již koncem tohoto roku na Vánoce.

Byl bych tomu otevřený,” řekl Pistorius, když hovořil na okraj setkání se svými protějšky z NATO v sídle aliance. Deník Washington Post ve čtvrtek informoval, že Spojené státy předběžně podporují plán, který by odstranil překážky bránící vstupu Ukrajiny do NATO, aniž by stanovil časový harmonogram jejího přijetí, přičemž datum by mohlo být už letos v prosinci, ale klidně i za rok, nebo až za 10 let. To prý nikdo teď nechce říct. List citoval vysoce postaveného amerického představitele, který uvedl, že Washington je “spokojen” s návrhem generálního tajemníka NATO Jense Stoltenberga.

Podle něho by se Kyjevu umožnilo obejít takzvaný Akční plán členství (MAP) aliance, což je zdlouhavý proces synchronizace armády kandidátské země s NATO. Proces zabírá někdy až 10 let. V případě Finska a Švédska byl proces vypuštěn, protože obě země jsou po vojenské stránce blízce slučitelné s technickými standardy NATO. Jenže Ukrajina, která je ve válce, momentálně se západní technikou selhává na ruské Surovikinově opevňovací linii. A návrh Německa na urychlené přijetí Ukrajiny do NATO je signálem, že kolektivní západ a NATO se bojí hrozícího kolapsu ukrajinské armády a porážky Ukrajiny.

NATO bylo zatlačeno do kouta a musí Ukrajinu přijmout, jinak bude hrozit, že se NATO rozpadne a část armád aliance vyrazí v koalici ochotných na Ukrajinu na vlastní pěst

Situace je navíc tak kritická, že by Kyjev pozval do země koalici ochotných zemí, což NATO nechce, ten proces si chce NATO pohlídat pod kontrolou, takže pod touto pohrůžkou Kyjeva a po oznámení bývalého šéfa NATO Anderse Rasmussena [3], že když Kyjev nedostane na summitu NATO ve Vilniusu bezpečnostní garance a pozvánku do NATO, že pozve na Ukrajinu koalici ochotných zemí, se nakonec vedení aliance asi rozhodlo tlaku ustoupit a přijmout Ukrajinu do NATO stejně tak rychle, jako přijalo Švédsko a Finsko.

Ukrajinská ofenzíva je v háji a teď hrozí, že Kyjev si pozve koalici ochotných, anebo se Ukrajina stane členem NATO. Jedno nebo druhé. Prašť jako uhoď! A to v době, kdy Ukrajina bude stále ve válce s Ruskem. Chápete, že tato rovnice má jenom jedinou výslednici? Zatažení zemí NATO do války s Ruskem hned po vstoupení Ukrajiny do NATO! Mobilizace v zemích NATO, koncentrační tábory nejen pro ruské občany v západních zemích, ale i pro odpůrce války.

A je jasné, že NATO si uvědomuje, že je zatlačeno do kouta. Nemůže připustit pád Ukrajiny, ale nemůže ani upustit procesy řízení a nechat Polsko a koalici ochotných, aby začali na vlastní pěst bojovat na Ukrajině. Proto Ukrajině chtějí Němci a další nabídnout na summitu zrychlený vstup do NATO. A to i za cenu rizika toho, že ten vstup proběhne z nouze a kvůli katastrofálnímu selhání AFU při ofenzívě na frontě třeba už koncem tohoto roku.

Šílenství nebere konce a nezná mezí. Všechno do sebe zapadá. Výroky náčelníka genštábu Karla Řehky o trajektorii střetu Ruska s NATO, novela mobilizačního zákona, podpis smlouvy DCA o rozmístění amerických základen v ČR, Rasmussenovo varování o koalici ochotných a teď německý ministr obrany s informací, že vlastně NATO může Ukrajinu přijmout narychlo stejně jako Švédsko a Finsko. Nakonec se jim to povede. Evropští politici přivedou Evropu do III. sv. války a do střetu s Ruskem. Dělají pro to první poslední!

zdroj:https://aeronet.news/video-vladimir-putin-odtajnil-navrh-mirove-smlouvy-mezi-ruskem-a-ukrajinou-ve-ktere-se-kyjev-zavazoval-k-neutralite-a-ke-snizenym-vojskovym-stavum-neutralni-zeme/

Děkujeme za Vaší podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj našich nezávislých informačních platforem.
Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.
Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.
Děkujeme za vaši podporu našeho zpravodajství, podpořit nás můžete ZDE:
https://volnyblog.news/podporit-provoz-volny-blog-cz/
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“ : 27-1664400247/0100
Další zajímavé články najdete ZDE:
https://volnyblog.news

1 reply
  1. ujo
    ujo says:

    Ako to že nikto nechce!Práve že NATO chce tú vojnu s Ruskom a z toho dôvodu vyhlásil nemecký minister že príjmu Ukrajinu v skrátenej legislatíve do NATO! Tak čo to je ak nie priame vypovedanie vojny Rusku! To ste sa všetci zbláznili aj vy Česi ste zase kolaborovali s fašistami? Ste všetci blázni ak si myslíte že vyhráte nad Ruskom! Idioti!

    Odpovědět

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *