VIDEO: Dmitrij Gordon potvrdil, že Ukrajina dostala od západních partnerů v NATO ultimátum do konce tohoto roku! Co dokáže Ukrajina do konce roku získat od Rusů zpět, to jí zůstane. Co nezíská, to se stane předmětem vyjednávání a rozhovorů s Ruskem o ukončení války! Gordon potvrdil slova prezidenta Petra Pavla, že západní politici mimo záznam v zákulisí už otevřeně mluví o tom, že válku je potřeba ukončit! Sankce uvalené na Rusko nefungují, a proto západ v zákulisí dává Ukrajině ultimátum!

VIDEO: Dmitrij Gordon potvrdil, že Ukrajina dostala od západních partnerů v NATO ultimátum do konce tohoto roku! Co dokáže Ukrajina do konce roku získat od Rusů zpět, to jí zůstane. Co nezíská, to se stane předmětem vyjednávání a rozhovorů s Ruskem o ukončení války! Gordon potvrdil slova prezidenta Petra Pavla, že západní politici mimo záznam v zákulisí už otevřeně mluví o tom, že válku je potřeba ukončit! Sankce uvalené na Rusko nefungují, a proto západ v zákulisí dává Ukrajině ultimátum!

26.7.2023

Ukrajinský moderátor a novinář Dmitrij Gordon natočil videocast se svou manželkou a vylíčil natvrdo, jaký osud čeká Ukrajinu po nepovedeném summitu NATO ve Vilniusu. Gordonova o 17 let mladší manželka a novinářka Alesia Batsman byla součástí jeho videocastu a došlo na téma osudu a budoucnosti Ukrajiny. Gordon se v tom okamžiku rozhodl, že řekne narovinu, co se říká v zákulisí v nejvyšších kruzích ukrajinské politiky a hlavně během vyjednávání ukrajinských delegací s Američany, Brity a hlavně v Severoatlantické alianci. Podle jeho informací má český prezident Petr Pavel, který o tom již hovořil [1] na okraj summitu ve Vilniusu, naprostou pravdu a je to bohužel pro Ukrajinu přesně tak, jak to Pavel vylíčil. Ukrajina má čas do konce tohoto roku.

Západ dal Ukrajině v zákulisí de facto ultimátum. Všechno, co do konce roku dokáže Ukrajina dostat a vybojovat na Rusech, to jí zůstane. Co nedokáže vybojovat, to se dostane na stůl vyjednávání s Ruskem o ukončení války někdy na konci tohoto roku, resp. počátkem roku 2024. Do té doby NATO a západ dodají Ukrajině všechny zbraně, které mají na skladech, včetně raket dlouhého doletu ATACMS na ostřelování Krymu a hlavně Moskvy, a dojde i na dodávky několika kusů stíhaček F-16. To všechno Ukrajina do konce roku dostane. Ale problém je v tom, že Ukrajina má čas jen do konce roku. Poté spojenci vojenskou pomoc Ukrajině omezí a budou požadovat, aby Ukrajina začala o konci války vyjednávat s Rusy.

Rusko se mělo po uvalení sankcí položit stejně jako na počátku 90. let. Ale tentokrát zastavení přísunu zboží ze západu ke kolapsu v Rusku nevedlo

Tohle a takto natvrdo podle Gordona zaznívá v zákulisí při jednáních Ukrajinců se zástupci NATO. Jeho žena z toho byla úplně špatná. Je to totiž tvrdá realita. Ukrajina posloužila jako záminka pro vyprovokování Ruska k invazi na Ukrajinu, aby kolektivní Západ mohl na Rusko uvalit zničující ekonomické sankce podobné vodíkové bombě. Rusko se mělo zhroutit a Rusové měli vyjít do ulic a svrhnout Putina, protože obchody a krámy měly být prázdné, v Rusku měl nastat hlad a bída. Přesně jako se odehrálo počátkem 90. let, když došlo k pádu Komunistické strany Sovětského svazu, která nebyla schopna zajistit zásobování v ruských obchodech ani základními potravinami. Regály obchodů byly prázdné i v samotné Moskvě [2].

Ekonomický kolaps a prázdné obchody v Moskvě vynesly v roce 1990 z ulice k moci Borise Jelcina

Všechno se totiž dováželo ze zemí RVHP, ale po převratech ve východoevropských zemích v roce 1989 se dodávky zboží do SSSR zastavily. Tohle se mělo zopakovat minulý rok po uvalení sankcí na Rusko. Jenže, tentokrát zastavení dovozů zboží ze západu do Ruska ke kolapsu v Moskvě a nikde v Rusku nevedlo. Rusko se od roku 2014 stalo potravinově soběstačnou zemí, a co ruský průmysl neumí vyrobit, to se dováží z Číny a ze zemí BRICS. A vlastně z celého světa, ze 150 zemí světa!

Kromě toho, kolektivní západ neuspěl v přesvědčování zemí světa, aby se připojily k sankcím proti Rusku. K těm se připojily [3] výhradně jen země tzv. kolektivního Západu, pouhých 45 ze 195 zemí světa. To pouze ukazuje na to, že 150 zemí světa nepovažuje ruskou invazi na Ukrajinu za něco, co by bylo důvodem k uvalování sankcí, což samo o sobě znamená, že tyto země spatřují minimálně určitou oprávněnost Ruska ke krokům, které zvolilo proti Ukrajině.

Ukrajina měla jediný cíl: Vyprovokovat Rusko k invazi na své území. Nic dalšího se od ní neočekávalo, režim v Rusku měl padnout pod sankcemi

A to je samo o sobě potvrzením neúspěchu západní koalice v plánu na izolaci Ruska. A nejen, že se nepodařilo Rusko izolovat, ale západní sankce na Rusko navíc vyděsily Čínu, která po dlouhé době váhání se naplno pustila do projektu odchodu od amerického dolaru a k posilování vztahů s Ruskem. A to neměl západ vůbec v plánu, když uvaloval sankce na Rusko. Cílem nebylo oslabit americký dolar, ani nastartovat cestu zemí 3. světa na cestu odchodu od amerického dolaru. To je pro kolektivní západ něco, k čemu nemělo dojít. Cílem celého projektu od roku 2014 bylo vybudovat z Ukrajiny hotové Anti-Rusko prostoupené nacisty a nacistickými symboly a móresy, aby to vyprovokovalo Rusko k invazi na Ukrajinu.

Volodymyr Zelenský na bezpečnostní konferenci v Mnichově, 20. 2. 2022

A kolektivní západ šlapal na plyn celých 8 let. Kyjevský režim přijímal protiruské zákony jako na běžícím páse, zákony na zákaz ruštiny ve školách, potom na úřadech, potom ve službách a v obchodech, no a nakonec i v tisku. Zákony na zákaz ruské literatury. Zákaz činnosti největší ukrajinské a silně pro-ruské partaje Strany regionů. A celých 8 let pálila ukrajinská armáda na Doněck a další města dělostřelecké granáty a rakety, které zabíjely civilisty a děti.

Ale Kreml a Putin pořád nic. Pořád se neměl k invazi. Celé se to změnilo ve chvíli, když američtí poradci navrhli Zelenskému, aby Ukrajina začala prosazovat na veřejném fóru právo Ukrajiny na vlastní zbrojní jaderný program. A přesně to Zelenský udělal, když o tom začal mluvit již v létě roku 2021 a nakonec tento požadavek přednesl na Mnichovské bezpečnostní konferenci 20. února 2022, tedy 4 dny před ruskou invazí.

Celých 8 let kolektivní Západ používal Ukrajinu jako tyč, kterou šťouchal do ruského medvěda, aby Ukrajinu napadl

Teprve hrozba Zelenského, že zahájí program výroby vlastní jaderné kapacity dotlačilo Vladimira Putina k tomu, že vtrhne s armádou na Ukrajinu. Američané a kolektivní Západ se dočkali. Konečně po 8 letech se podařilo Rusko vyprovokovat k invazi na Ukrajinu. Proto byly západní sankce uvaleny na Rusko tak rychle, protože byly 8 let dopředu připraveny a nachystány. Jenže efekt sankcí se nedostavil. Na Rusko nefungují buď vůbec, nebo jen s velmi malým dopadem, který není natolik silný, aby vedl k nepokojům v Rusku, k občanské nespokojenosti a k protestům. Tohle sankce prostě nezařídily. Rusko je totiž, na rozdíl od počátku 90. let, proti přerušení dovozu západního zboží na ruské trhy imunní.

Zelenský v komediálním pořadu s pistolí u hlavy. Brzy to už nemusí být jen skeč z komediální scénky, ale drsná realita na konci kariéry jednoho politika, který přivedl na smrt statisíce vlastních občanů

Nikdy totiž neměl Západ v plánu něco tak šíleného, jako je myšlenka nebo úvaha, že by snad ukrajinská armáda porazila Rusko jako jadernou velmoc a vytlačila ho z Donbasu a z Krymu. Nikdy nebylo v plánu, aby někdo po Ukrajině něco takového požadoval. Rusko mělo být poraženo čistě a pouze sankcemi. Putinův režim se měl zhroutit, k moci se měla dostat nová vláda, pro-západní věrchuška, a pokud by to dobře dopadlo, nová ruská vláda by vrátila Ukrajině prostor Donbasu a možná, ale opravdu jenom možná, by Kreml vrátil Ukrajině i Krym.

Ale spíš ne, protože tak pozitivní vývoj se neočekával, pouze se počítalo s tím, že zapadčiky v generálním štábu Ruské armády nařídí Ruské armádě vrátit se do kasáren v Rusku a Donbas by zůstal napospas ukrajinské armádě. Krym by ale podle všeho Rusku zůstal i po případném převratu, i kdyby sankce vedly ke kolapsu Putinovy vlády. Ukrajincům ale tohle nikdo neřekl.

Ukrajincům nedochází, že západ nikdy nepočítal s tím, že by ukrajinská armáda mohla Ruskou armádu porazit. Porážka Ruska měla proběhnout po uvalení sankcí v Moskvě, ne na frontové linii

Ti inteligentnější to možná tuší, ale většina Ukrajinců si dodnes myslí, že Západ pomáhá Ukrajině kvůli tomu, aby AFU porazila a vyhnala z Ukrajiny Ruskou armádu. Jenom malé části Ukrajinců dochází, že ta pomoc Ukrajině je pouze maskírovka, neplánovaný vývoj, se kterým původní plán nepočítal. Ruský režim měl již teď být zhroucený po sankcích a v Rusku měla být nová vláda. K tomu ale nedošlo.

A západ teď neví, jak to zamaskovat, a tak vyzbrojuje Ukrajinu, aby to jako nevypadalo tak trapně, že nejprve od roku 2014 celou Ukrajinu štve proti Rusku, ale potom jí ani nepomůže, to by prostě vypadalo na mezinárodní scéně divně. Jenže pravda je taková, že nikdo na západě nevěří, že by ukrajinská armáda Rusy porazila, tedy s výjimkou opravdu tupých českých, slovenských a polských politiků, kteří mají modré knížky, nikdy na vojně nebyli, ale o to zelenější mají mozečky, což zdůrazňují kabelkami a jinou “ryze vojenskou” výstrojí v civilu.

Kabelková tankistka v roli ministryně obrany – Jana Černochová

O to drsněji potom působí výroky českého generál-prezidenta, který vypouští balóny oznamující brzký pád do reality ohledně osudu a budoucnosti Ukrajiny. Do žní to nebude, ale do konce roku ano. Zelenský již stříhá metr, brzy to přijde. Vila na Floridě už volá, hola hola, politický azyl volá! A nebudou to Rusové, kteří půjdou po Zelenském, ne ne. Půjdou po něm jeho vlastní lidé, rozvědky GUR a SBU pod novým vedením, půjdou po něm tátové od zabitých kluků, kterým Zelebuben sebral syna a nechal ho zabít v masomlýnu na Donbasu.

Zelenský se z komedianta stane tragédem, a to se vším všudy. Gordon to již předesílá a nebude to pro současný ukrajinský režim nic hezkého, až se Ukrajinci začnou ptát, proč tedy posílali své děti na frontu umírat, když nakonec nic z toho nebude, když fronta se nikam neposunula, když nakonec je z toho vyjednávání o konci války v těch liniích, na kterých zůstala stát fronta. Opravdu bych potom nechtěl být v kůži ukrajinských odvodních komisařů, generálů a samotného Zelenského.

Pokud se vám článek a video s překladem líbil, a pokud chcete, aby náš obsah vycházel i nadále, potřebujeme vaši pomoc. Přispějte prosím, podle svých možností, jakoukoliv částkou na náš provoz na darovací stránce zde. U nás to funguje jinak než na velkých serverech. My jsme plně závislí na vás, našich čtenářích, nemáme za sebou kapitálové fondy z ciziny, ani nestojíme na penězích od oligarchů. Za pomoc a podporu na náš provoz vám dopředu moc děkujeme!

-VK-

Šéfredaktor AE News

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *