Vědci varují, že strava naordinovaná podle WEF způsobí vyhynutí lidstva

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi ZDE:

25.5.2023

Vědci vydali varování, že „strava založená na pokynech Světového ekonomického fóra (WEF)“ postrádající maso skončí vyhubením lidské rasy a způsobí, že z těch, kteří zůstanou naživu, se stanou slabé, nemocemi sužované trosky.

Ve speciálním vydání časopisu Animal Frontiers byly desítky vědců požádány, aby se zabývaly vědeckými tvrzeními, že konzumace masa je zdraví škodlivá a také škodlivá pro planetu.

Výsledkem bylo, že vědci vydali varování před tlakem globalistických elit směrem k rostlinné stravě. Podle vědců chudší komunity s nízkou konzumací masa často trpí zakrslostí, chřadnutím a anémií, které jsou vyvolány nedostatkem životně důležitých živin a bílkovin.

Portál Zerohedge.com uvádí:

„Tisíce vědců na celém světě se připojily k Dublinské deklaraci. Jde o sdružení, které uvádí, že chov dobytka je pro společnost příliš důležitý na to, aby se „stal obětí fanatismu“. Mnohá ​​negativní tvrzení ohledně masa v naší stravě prostě nejsou pravdivá.“

Členové Dublinské deklarace zveřejnili prohlášení, které umožňuje lidem na celém světě připojit se k nim při obraně diet zahrnujících maso a v opozici vůči obecným tvrzením institucí establišmentu proti dobytku v zemědělství.

Vědci především zdůrazňují, že maso poskytuje lidskému tělu vitamín B12, který hraje hlavní roli při metabolismu retinolu, omega-3 mastných kyselin a minerálů, jako jsou železo a zinek, jakož i dalších důležitých sloučenin pro metabolismus, jako jsou taurin a kreatin.

Neexistuje žádný veganský ekvivalent, který by splňoval tyto nutriční potřeby a pro udržení zdraví veganů je často zapotřebí množství doplňků.

Vědci poznamenávají, že pouze lidé s dobrými zdroji (bohatší) mají prostředky k tomu, aby se vzdali masa ve své stravě a konzumovali pouze zeleninu a sacharidy. Jinými slovy, veganství je první světovou ideologií, která je pro většinu světové populace nepraktická.

Dokonce i Indie, rozvojová země, kterou často citují aktivisté proti masu pro její náboženský postoj proti zabíjení zvířat, má stále 70% lidí, kteří jedí maso.

Předchozí studie (například studie „Global Burden of Diseases“, „Injuries and Risk Factor Study“, publikovaná v medicínském žurnálu The Lancet v roce 2020), které varovaly před „nebezpečími“ masa, byly nakonec vyvráceny.

Dr. Alice Stantonová z Royal College of Surgeons (Komora chirurgů) v Irsku, jedna z autorek přehledu tvrzení proti masu, poznamenává:

„Zveřejněné recenzované důkazy znovu potvrzují, že „Zpráva o rizikových faktorech globální zátěže nemocí z roku 2019“, která tvrdila, že konzumace i malého množství červeného masa poškozuje zdraví, je z vědeckého hlediska smrtelně chybná.

Ve skutečnosti by odstranění čerstvého masa a mléčných výrobků z jídelníčku uškodilo lidskému zdraví. Negativně by to zasáhlo zejména ženy, děti, starší lidi a lidi s nízkým příjmem.“

Veganská hnutí obvykle financují samotní globalisté

Hnutí proti masu má s největší pravděpodobností kořeny v astroturfu. Pro-veganský výzkum má tendenci být financován globalistickými institucemi jako OSN a WEF, které daly jasně najevo, že chtějí, aby se maso stalo „vzácnou pochoutkou“ a ne základem stravy.

Dosáhnout toho chtějí několika způsoby, ale primárním nástrojem má být zdanění emisí zemědělců a zemědělských produktů, které povede k uměle vyšším cenám masa a jiných živočišných potravin.

OSN doufá, že odkloní velkou část populace od masa tím, že jej učiní nedostupným. Je to podobná taktika, kterou doporučili k odpuzování lidí od „fosilních paliv“.

Pokud bude problémem cena, ale vy stále potřebujete bílkoviny, globalisté navrhují falešné maso (které je zatím stále dražší než skutečné maso) nebo místo toho přejít na stravu třetího světa a jíst hmyz .

OSN také tvrdí, že jejím cílem je do roku 2050 prosadit lidskou stravu zcela bez masa a mléčných výrobků, aby se tím údajně „bojovalo proti klimatickým změnám“. V minulosti však již byli přichyceni při velkém přehánění toho, kolik metanu ze skotu skutečně přispívá k celkovým emisím.

I když si myslíte, že skutečně existuje klimatická krize (přestože neexistují důkazy na podporu tohoto humbuku), faktem zůstává, že emise hospodářských zvířat tvoří zanedbatelnou část údajných „skleníkových plynů“.

Tím, že byste se stali vegany, byste pro záchranu planety nedosáhli ničeho.

Když nefunguje strašení klimatickou katastrofou, straší zdravotními riziky

Když klimatická hysterie přestává účinkovat, tytéž skupiny se snaží odstrašit lidi od masa pomocí podvodných zdravotních obav. V poslední době jsme to viděli při masové problematice iu spotřebičů na zemní plyn.

Nepodložená tvrzení o zdravotních rizicích jsou šířena pomocí korporátních médií jako zesilovače. Nikdy se přitom neřeší důkazy, které dokazují, že jejich tvrzení jsou nesprávná.

Bez pravidelného přístupu k masu může být velké množství lidí závislých na různých doplňcích stravy, aby zůstali zdraví. Většina těchto doplňků se vyrábí v zámořských zemích, které se mohou stát nepřátelskými a přerušit vývoz. Nemluvě o tom, že vlády by také mohly kontrolovat dodávky potravin a doplňků pro své občany a využívat toho jako páku k jejich vydírání.

Cenový faktor potravin by způsobil, že zachování současné populace by bylo neudržitelné, což by dále vedlo buď k masovému hladovění, nebo k záměrnému snižování populace. A o to zločineckým globalistům zřejmě jde v první řadě.

Autor: Sean Adl-Tabatabai, Zdroj: The People’s Voice

Send us mail

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *