, , , ,

V Brazílii se děje něco neuvěřitelného

V Brazílii se děje něco neuvěřitelného

V Brazílii se děje něco neuvěřitelného

12.1.2023

V našem světě se děje něco, co nemá obdoby, a bude to jen větší, hlasitější a silnější, a je to NEZADRŽITELNÉ! Válka proti tyranii. Válka proti cenzuře. Válka proti elitám. Válka proti jedné světové vládě.
Válka proti říši temnoty. Válka je vedena proti korupci. Jsme svědky prvních erupcí něčeho, co pohltí zemi jako tsunami pravdy. Například v Brazílii propukly celonárodní protesty! 

  • Proti volebnímu podvodu, který odstranil prezidenta Bolsonara loutkou Deep Statu , který zrazuje národ, ve prospěch globalistů, a kteří chtějí nakonec řídit svět pouze k jedné světové vládě.V Brazílii již několik měsíců protestují miliony lidí. Indiáni dokonce vyšli z pralesa, aby Bolsonarovi vyjádřili svou podporu. Proč je asi Bolsonaro lidmi tak milován?
  • Protože se během COVIDU postavil pevně jako lev proti tyranským nařízením. Média hlavního proudu ho sice zle očerňovala, ale on i nadále hájil základní ústavní práva lidí.
  • 8. ledna vypukl v Brazílii historicky bezprecedentní protest, během něhož nespočet demonstrantů vtrhlo do oficiálních budov, jako je Nejvyšší soud, Senát, Národní kongres atd.
  • Zdroj:https://www.czechfreepress.cz/latinska-amerika/v-brazilii-se-deje-neco-neuveritelneho.html
1 reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *