USA: Biologický muž, který se prohlásil za ženu, drtivě vyhrál v běhu na 200m, v mužské kategorii by jeho čas stačil až na 61. místo

Celý článek si můžete poslechnout v audioverzi zde:

15.4.2024

Zejména v mladší generaci – tedy v juniorských kategoriích – se již v některých zemích dostalo poměrně hodně biologických mužů do ženských sportů.

To jen ukazuje trend, který postupně ženské sporty jako takové zcela zlikviduje. Biologičtí muži již ovládli většinu atletických disciplín, ale i kolektivní sporty, cyklistiku, plavání, zápas nebo vzpírání.

Pokud vše půjde dál stejným směrem, bude za nějakých 10 let při různých soutěžích v ženských kategoriích převaha biologických mužů, pokud tedy vůbec nějaké skutečné ženy ještě budou soutěžit.

Muži, kteří se prohlašují za ženy, navíc v některých zemích ani nepotřebují hormonální terapii nebo operaci změny pohlaví, aby mohli závodit v ženských kategoriích.

Někde se požaduje určitá hladina hormonů, ale i ta je taková, že to výkon nijak zásadně neovlivní. V silových sportech jde navíc především o tělesnou konstituci spíš než o cokoli jiného.

Často však stačí se pouze za ženu prohlásit.

Nyní je zde další případ, který ukazuje, jak genderová ideologie – a zejména podpora transgenderismu – zcela degraduje ženské sporty.

To může vést k jedinému: děvčata přestanou mít zájem o aktivní sport, neboť brzy pochopí, že vyjma sportů jako gymnastika, krasobruslení či akvabely budou mít ve většině sportů jasnou nevýhodu – a tedy nulovou šanci se prosadit.

celý článek si můžete přečíst ZDE

článek vyšel: 15.4.2024

všechny důležité informace najdete tady: https://www.volnyblog.news

1 reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *